Digidexo.com

bilateral ørebetennelse

Hva er en Bilateral ørebetennelse?

Hva er en Bilateral ørebetennelse?


Bilaterale ørebetennelser, også kjent som indre-øret infeksjoner, er smertefullt og kan føre til tap av søvn og irritabilitet. Minst tre fjerdedeler av barna vil ha hatt minst ett øre infeksjon av den tiden de slår 3, ifølge National Institute on døvhet og Andre kommunikative Disorders.

Alder

Barn er det mest sannsynlig å få en bilateral (eller midten) ørebetennelse, men ingen er for gammel for en. Voksne får også ørebetennelse, men ikke så ofte som barn gjør.

Symptomer

Symptomene på en bilateral øreinfeksjon inkluderer øreverk, trekke på øret, gråter mer enn vanlig, sover problemer, unnlatelse av å reagere på lyd, irritabilitet, feber på 100 eller høyere, klar væske drenering fra øret og har en hodepine.

Advarsel

Bilaterale ørebetennelser er vanligvis ikke ansett som en nødssituasjon, men det er noen ting å se etter som skal ha øyeblikkelig legehjelp. Advarsel tegn på en mer alvorlig infeksjon omfatter blod eller puss drenering fra øret, noe som kan bety at det har vært en trommehinnen sprekker.

Årsaker

Bilaterale øre-infeksjoner kan være forårsaket av virus-infeksjoner som kan føre til slimhinnen i mellomøret til å bli opphisset, som i sin tur kan føre til at fluid blir fanget bak trommehinnen. En annen årsak er å ha smale Eustachian rør (kontakten fra det indre øret til nesen), som kan bli blokkert.

Behandling

Noen ganger ingen behandling er nødvendig og ørebetennelse vil klare seg på egen hånd, men hvis medisinering er nødvendig, vil en antibiotika som oftest være foreskrevet. Hvis ørebetennelser skje mye, legen kan foreslå å ha kirurgi for å sette rør i øret for å drenere væske slik at det ikke vil bygge opp så mye.

Bilateral Middle ørebetennelse

En mellomøret infeksjon oppstår bak trommehinnen, i den midtre delen av øret. Hvis en pasient har en bilateral mellomøret infeksjon, da begge ørene er berørt. Denne tilstanden kan påvirke folk i alle aldre, men er det sett hovedsakelig hos barn.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon, også kjent som otitis media er et av de mest vanlige oppvekstvilkår. En bilateral mellomøret infeksjon blir vanligvis klassifisert på tre måter: akutt otitis media, noe som betyr at det er en midlertidig betennelse i ørene; tilbakevendende akutte mellomørebetennelse, der ørebetennelser oppstår og holde tilbake; og kronisk otitis media, en tilstand hvor det er en væskeansamling i mellomøret som er vedvarende. Det kan være meget korte tidsperioder hvor det ikke er tilstede infeksjon.

Symptomer

Symptomene på en bilateral mellomøret infeksjon er feber, smerter i ett eller begge ørene, rødhet rundt ørene og en klar eller gul væske drenering fra ett eller begge ørene. En mellomøret infeksjon kan være smertefullt om natten, noe som gjør det vanskelig å sove.

Årsaker

Den vanligste årsaken til en bilateral mellomøret infeksjon er en kald eller øvre luftveisinfeksjon. Øret symptomene oppstår vanligvis et par dager etter en rennende nese eller sår hals. Allergi er en annen årsak til infeksjoner i mellomøret, på grunn av den kroniske betennelser i nesegangene.

Behandling

Behandlinger for en bilateral mellomøret infeksjon er vanligvis antibiotika, medisiner for å lindre smerte, kulde medisiner og allergi medisiner. Behandle den underliggende årsaken til en ørebetennelse som en forkjølelse, hjelper som regel å løse en ørebetennelse.

Betraktninger

Det er viktig å søke råd fra en lege hvis du har symptomer på en bilateral mellomøret infeksjon. Komplikasjoner fra en mellomøret infeksjon er ruptur av trommehinnen, hjerne abscess, meningitt og forkalkning i mellomøret.

Hva er symptomene på Bilateral TMJ?

Kjeveledd (TMJ) ligger nær øret, og er en del av kjeven som gjør at munnen til å bevege seg mens du snakker og spiser. Forstyrrelser i kjeveleddet kan utvikle som følge av stress, skade eller strukturelle problemer med kjeve og munn og kan behandles med livsstilsendringer, smertestillende og tann enheter som munnen vakter. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomene på bilateral TMJ er smerter og vanskeligheter med bevegelse av kjeven din.

Pain

Smerter i og rundt kjeven, spesielt rett etter at du gjespe, smile, tygge maten eller åpner munnen vidt er et symptom på bilateral TMJ.

Følsomhet

Tennene kan bli følsom som et resultat av TMJ, på grunn av en økning i mengden av makt utøves når tennene kommer sammen mens tygge.

Jaw dysfunksjon

Som et resultat av bilateral TMJ, kan du være i stand til fullt ut å åpne munnen eller har et begrenset utvalg av side-til-side bevegelse av kjeven din.

Kjeveortopedisk Endringer

TMJ kan forårsake tennene å skifte i posisjon, noe som kan føre til at bittet blir forskjøvet og føre til overdreven slitasje og potensielle brudd på tennene.

Problemer med å spise

Du kan oppleve problemer med å spise visse typer matvarer, for eksempel fiber grønnsaker eller frukt som krever grundig tygging, samt tøffe kjøtt og klissete matvarer som Fiffi.

Effekter

Du kan oppleve vekttap som følge av bilateral TMJ, på grunn av en manglende evne til å tygge og fordøye næringsrik mat.

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old


Øret infeksjoner er vanlig hos små barn, med mer enn 90 prosent av barna utvikler en øreinfeksjon etter når de når skolealder, ifølge American Academy of Pediatrics. Tilstanden er vanligere hos barn enn voksne, fordi deres Eustachian rør kan tettes lettere, som deretter kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller, øreinfeksjoner utvikles etter et lite barn har hatt en kald eller annen viral infeksjon. Mange ørebetennelser vil klare på egenhånd uten behandling, men bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika.

Pain

Øresmerter er den vanligste tegn på en øreinfeksjon, ifølge American Academy of Pediatrics. Mange 2-åringer vil være i stand til å fortelle din sine ører vondt, men i mange tilfeller vil du legge merke til barnet ditt er mer masete eller irritabel enn vanlig. Du kan også legge merke til barnet ditt høgg eller gni ørene.

Fever

En feber er vanlig hos barn med en ørebetennelse. Feberen kan vanligvis varierer fra 100 grader til 104 grader Fahrenheit, ifølge American Academy of Pediatrics.

Problemer med å sove

Et lite barn med en ørebetennelse kan ha problemer med å sove eller sovne. I de fleste tilfeller er dette på grunn av smerte fra infeksjonen.

Drenering

Når to-åringen har en ørebetennelse, kan du merke avtapping fra øret. Fluidet kan være hvit eller gul farge, eller kan blandes med blod. Væsken, som er forskjellig i utseende fra ørevoks, kan lukte ille. Når øret begynner å renne, kan det avlaste noen av smerte som oppstår på grunn av infeksjonen. Imidlertid bør barn med øret drenering bli sett av sine barnelege, ifølge American Academy of Pediatrics.

Hørselstap

En ørebetennelse kan føre til forbigående hørselstap hos barn også. Høringen er svekket på grunn av væske buildup bak trommehinnen. Høringen vil som regel tilbake til det normale i en uke eller to.

Tilbakevendende ørebetennelse

Mellomøret infeksjoner, teknisk kjent som mellomørebetennelse, er den vanligste årsaken for barn å se legen. I de fleste tilfeller er det ingenting å bekymre seg for. Noen ganger, skjønt, utvikler dette vanlig sykdom inn i et stort problem hvis barnet ditt holder får tilbakevendende infeksjoner. Du bør være klar over behandlingsalternativer og mulige komplikasjoner.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon er en betennelse i øret bak trommehinnen. Det begynner med forkjølelse eller influensa symptomer, og etter noen dager, barnet utvikler smerter i øret hans. Han vil sannsynligvis ha en feber mellom 100 og 104 grader, og du kan se gulaktig eller klar væske drenering fra øret hans. Et spedbarn med en ørebetennelse vil gråte mye og dra på øret hans. Et eldre barn vil være i stand til å fortelle deg hans øre vondt. De fleste barn vokser deres tendens til å utvikle dem etter alder fem.

Tilbakevendende ørebetennelse betyr barnet ditt holder får ørebetennelser med perioder med helse i mellom. Det er generelt definert som tre infeksjoner innen seks måneder eller 04:56 infeksjoner i året.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en hevelse i Eustachian rør som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Denne svelling kan være forårsaket av et virus eller bakterier, eller ved å allergener. Barn med astma eller allergi er mer utsatt for ørebetennelser, som er barn i barnehage. Andre faktorer som øker barnets risiko for ørebetennelser er eksponering for passiv røyking og mating med flaske.

Eustachian rør forlenge og bli mer rigid som barnet vokser, noe som gjør ørebetennelser mindre vanlig.

Behandling

I mange tilfeller er den beste behandling for å la infeksjonen gå sin gang. Med legenes bekymring over bakterier vokser resistente mot antibiotika, er det mange ikke forskrive antibiotika så ofte som de pleide. Ditt barns ørebetennelse bør klare i løpet av to uker. I mellomtiden kan du gi ham paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerte, eller bruke varme til de berørte øret.

Hvis barnets øre infeksjon er alvorlig eller tilbakevendende, vil legen din sannsynligvis foreskrive en antibiotika som amoxicillin. Ditt barns smerte bør forsvinne i løpet av få dager, men sørg for at han tar hele kurset av antibiotika. I noen tilfeller av tilbakevendende ørebetennelser, kan legen forskrive en daglig dose av forebyggende antibiotika for å avverge fremtidige infeksjoner.

Barn med tilbakevendende ørebetennelser kan ha nytte av en vaksine. FluMist kan bidra til å hindre ørebetennelse ved å øke immunitet i slimhinnene. For barn over en alder av to som har hyppige ørebetennelser, er Pneumovax ofte anbefalt. Spedbarn med tilbakevendende ørebetennelser kan få hjelp fra en vaksine som heter PNCRM7.

Kirurgi

Hvis ditt barns ørebetennelse ikke rydde opp med antibiotikabehandling, eller hvis barnet er utsatt for tilbakevendende ørebetennelse, kan legen anbefale kirurgi. Myringotomy innebærer å gjøre et lite snitt i trommehinnen og bidrar til å hindre fremtidige infeksjoner. En nyere prosedyre, kalt OtoLAM, bruker en laser til å lage små hull i trommehinnen.

Legen kan anbefale tympanostomy, vanligvis kjent som å ha rør innlegge. Dette krever narkose. Legen vil plassere en liten tube inn i øret for å drenere væske som har bygget opp over flere måneder. Røret vil til slutt falle ut på egen hånd.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig for barn med alvorlige, tilbakevendende ørebetennelser å utvikle hørselstap. Dette kan føre til tale forsinkelser og problemer med å lære å lese. Tilbakevendende ørebetennelser bør aldri bli ignorert.

Hva er årsakene til ørebetennelse hos barn?

En mellomøret infeksjon er en vanlig sykdom hos spedbarn og små barn, og er lett behandles med antibiotika. Å vite årsakene kan hjelpe deg å unngå mer hyppige infeksjoner hos barnet ditt.

Virusinfeksjon

Øreinfeksjoner ofte følger en virusinfeksjon, for eksempel en vanlig forkjølelse. Slimhinnen i barnets mellomøret svulmer fra infeksjonen, slik at væske til å hope bak trommehinnen.

Obstruksjon

En ørebetennelse kan være et resultat av en hindring fra hevelse i Eustachian rør som forbinder nesen til mellomøret. Fluid kan bli fanget i mellomøret og forårsake en infeksjon.

Adenoids

Hvis ditt barns adenoids smittes de kan hovne opp og legger press på Eustachian rør og tillater væske til å samle i mellomøret.

Immune System

Fordi immunforsvaret hos små barn ikke har fullt utviklet, det gjør dem mer utsatt for sykdommer og infeksjoner.

Risikofaktorer

Barn som er på en økt risiko for ørebetennelser inkluderer de mellom 6 og 18 måneders alder, de i gruppe barnehage og babyer som er matet en flaske mens du ligger nede, noe som kan gi melk til å flyte tilbake i det indre øret, i henhold til Nasjonalt nettverk for Child Care. Eksponering for sigarettrøyk eller høye nivåer av luftforurensning kan også øke barnets risiko for ørebetennelser.

Betraktninger

Øret infeksjoner kan resultere i kort eller lang sikt hørselstap, og muligens en sprukket trommehinne, spesielt hvis den forblir ubehandlet. Det er viktig å søke medisinsk behandling omgående.

Er en ørebetennelse smittsomt?

Er en ørebetennelse smittsomt?


Øret infeksjoner er vanlige plager, spesielt hos barn. De forårsaker smerte og feber, men mange foreldre er ikke sikker på om det er trygt å sende sine barn til skolen hvis hun har ørebetennelse på grunn av risikoen for å smitte andre barn.

Infeksjon

En ørebetennelse er kroppens reaksjon på bakterier eller virus flytte inn i ørets membraner og kanaler, ifølge KidsHealth.org. Kroppen deretter kamper av disse inntrengerne ved å øke temperaturen gjennom feber og sender hvite blodlegemer til å bekjempe den, noe som skaper puss.

Middle Ear

Den midterste øret infeksjon er den vanligste typen. Dette innebærer en infeksjon settling i øretrompet eller inn i luftlomme bak trommehinnen.

Er det smittsomt?

Ifølge KidsHealth.org, kan barnet ditt ikke passere langs hennes ørebetennelse til et annet barn. Hun kan imidlertid passere langs hennes kaldt, noe som kan føre til en ørebetennelse hvis viruset legger seg at barnets mellomøret.

Forebygging

Hjelp barnet ditt med å lære ikke å passere langs bakterier ved å undervise hennes gode håndvask prosedyrer og lære henne å dekke munnen hennes med armen (ikke hennes hånd) når hun nyser og hoster. Under kalde og influensasesongen, bruke rensemiddel ofte. KidsHealth.org anbefaler også å unngå å berøre dine øyne og nese og bor borte fra steder der folk røyker sigaretter, da disse irritanter er vanlige årsaker til ørebetennelse.

Legens Care

En virusinfeksjon vil klare seg på egen hånd med hvile og klare væsker. En lege vil foreskrive en antibiotika for en bakteriell ørebetennelse. Barnet ditt trenger en smertestillende for hver typer ørebetennelse.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Det virker som ørebetennelser er en nødvendig del av barndommen. Mest alle foreldre har opplevd den masete baby trekke på ørene eller pjokk som ikke kan sove fordi ørene vondt og vet de vil være å gjøre en planlagt tur til barnelege. Legen din vil lett finne ut om barnet ditt har en ørebetennelse med en otoskop. Du kan også kjøpe et hjem otoscope som er enkel å bruke og kan hjelpe deg å avgjøre om midnatts tur til legevakten er nødvendig, eller hvis du kan vente til i morgen for å ringe legen din.

Hvordan diagnostisere en ørebetennelse Med et otoskop

Trekk øreflippen opp og mot baksiden av hodet ved å ta tak midt på øreflippen. Dette vil bidra til å rette ut øregangen slik at du kan se helt til trommehinnen.

Forsiktig plassere sonden slutten av otoscope inn i ørekanalen. Ikke tving sonde inn i kanalen eller skyve det utover sin naturlige form. Hvis barnet ditt sier det er smertefullt deretter tilbake sonden ut noen.

•  Se gjennom øyet stykke på otoskop for å se inn i øret. Normale ører er hakket og vil ha en grå farge, en lysrefleksjon og litt voks.

Sammenlign barnets trommehinnen til bilder på din otoscope instruksjonshefte. Hvis du ser noen unormal rødhet, en opphoping av væske bak trommehinnen, pus eller et hull i trommehinnen, bør du kontakte ditt barns lege umiddelbart.

Hint

 • For å bli kjent med ser på et normalt sunt øre og en infisert øre tar praksis. På barnets vanlige legebesøk spørre legen din om du kan ta en titt inni øret hennes, slik at du kan se hva et sunt øre ser ut. Har treneren legen du på hva den normale øret ser ut i forhold til en infisert en.
 • Det er viktig å merke seg at kun en lege med sin opplæring og høyere kvalitet otoscope faktisk kan diagnostisere en øreinfeksjon å bestemme behandling barnet trenger.
 • Sørg for å lese dine Otoskoper instruksjoner fullt før bruk. Hvert merke av otoskop kan ha små forskjeller i sine retninger for bruk.
 • Selv om med otoskop du ikke ser tegn på en infeksjon barnet ditt kan fortsatt ha en ørebetennelse. Hvis barnet ditt viser symptomer på en ørebetennelse som smerte eller trekke ved øret tar henne med til legen umiddelbart.

Effekten av ørebetennelse på høring

Effekten av ørebetennelse på høring


Øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er mest vanlig hos spedbarn og barn. Øret infeksjoner kan forårsake midlertidig hørselstap som kan fortsette hvis infeksjonen ikke behandles.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en opphoping av væske i øretrompeten, som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Væske buildup kan være forårsaket av forkjølelse, allergi eller bihulebetennelse.

Risikofaktorer

Øret infeksjoner forekommer hyppigst om vinteren. Ikke blir ammet, ved hjelp av en smokk, tilbringe tid i barnehage eller en nylig sykdom øker barnets risiko for å utvikle en øreinfeksjon.

Symptomer

Symptomer på en øreinfeksjon inkluderer øresmerter, hørselstap, oppkast og diaré.

Hørselstap

Øret infeksjoner kan føre til midlertidige hørselsvansker. Øret infeksjoner kan også føre til midlertidige tale og språkproblemer. Disse problemene kan vedvare hvis infeksjoner forblir ubehandlet.

Behandling

Noen ørebetennelser kan gå bort på egenhånd, men leger ofte foreskrive antibiotika. Alltid ferdig å ta antibiotika, selv om smertene er borte.

Nyrestein og Bilateral Lyske smerter

Nyrestein (nedsatt lithiasis) er små krystallinske steiner som kan dannes i nyrene av både menn og kvinner, men mer vanlig hos menn. Disse steinene, vanligvis et resultat av en underliggende helsetilstand, må til slutt passere fra nyrene og gjennom urinveiene. Fremgangsmåte for sending av en sten kan forårsake alvorlig smerte, spesielt i nedre del av ryggen og bilateral lysken (begge sider av lysken); ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), nyrestein er "en av de mest smertefulle av de urologiske lidelser."

Dannelse

Nyrestein kan bestå av flere ulike kjemikalier. Andre kjemikalier i urinen normalt hemmer eller oppløse steindannende stoffer. Men for en rekke årsaker, steinhemmende kjemikalier i urinen kan ikke alltid fungere skikkelig. Når dette skjer, blir steindannende kjemikalier lov til å krystallisere, bli nyrestein.

Typer

Det finnes fire forskjellige typer nyrestein, hver består av ulike kjemikalier. Den vanligst forekommende er kalsium steiner. Disse steinene dannes når kalsium kombinerer med en annen substans, slik som oksalat eller fosfat. Cystin steiner dannes som et resultat av en genetisk lidelse. Urinsyre steiner er sammensatt av urinsyre krystallisering. Og den fjerde type, struvitt steiner, danner vanligvis som et resultat av en urinveisinfeksjon (UVI). Struvitt steiner er den typen som forekommer hos kvinner enn menn.

Pasninger og Pain

De fleste av smerten forbundet med nyre steiner oppstår som et resultat av steinen går fra nyrene, og som reiser gjennom ureter til blæren. En forbigående sten kan blokkere passasje av urin fra nyren, forårsaker den til å svelle. Resultatet er vanligvis intense smerter i korsryggen og øvre bilateral lysken. Som steinen fortsetter å passere inn i blæren og ut gjennom urinrøret, kan smerten vandrer lenger ned i lysken og, i mennesker, testiklene. Nyrestein smerte varierer og kan beskrives som enten en verkende, skarp, kramper, stikkende, dunkende eller lammende smerte, eller en kombinasjon av smerte opplevelser.

Risikofaktorer

Mens cystin steiner er et resultat av en genetisk lidelse, de fleste andre nyrestein er et resultat av underliggende helseproblemer. Ifølge MedlinePlus, er den viktigste risikofaktor for nyrestein dehydrering. Bor fullt hydrert hjelpemidler i riktig urin funksjon og derfor i hemming av nyrestein formasjon. Nyrestein forekommer oftere hos personer som er overvektige og de som regelmessig spiser mat som er høy i protein eller natrium. Høyt blodtrykk og enkelte operasjoner kan også bidra til stein formasjon.

Komplikasjoner og prosedyrer

Mens de fleste steiner er små nok til å passere naturlig, en stein som er for store til å passere kan føre til store problemer og komplikasjoner i nyrene / urinveiene. Hvis en stein blir sittende fast er det noen mulige fjerning alternativer. Den eldste og mest utdatert metoden er åpen kirurgisk fjerning. Ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) er den vanligste metoden for overdimensjonert steinfjerning; den bruker sjokkbølger å bryte opp nyrestein i mindre, farbar stykker. Hvis en stein er spesielt stor, perkutan nephrolithotomy, kan det bli nødvendig med en metode for innsetting av et rør gjennom et lite snitt i ryggen og fjerne steinen. For steiner fast i urinlederne, kan en prosess som kalles ureteroscopic stein fjerning være nødvendig.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn


Fordi babyer og barn har kortere Eustacian rør enn voksne, og fordi deres Eustacian rør er på et grunnere vinkel, de er mye mer utsatt for ørebetennelser enn tenåringer og voksne. Kompliserer problemet for et spedbarn eller småbarn er det faktum at han ikke kan fortelle deg hva som gjør vondt. Selv om du kan sikkert se etter tegn - som fussiness eller trekke på ørene - det er best å gjøre alt du kan for å forebygge ørebetennelser hos spedbarn og småbarn. Hvis du mistenker en ørebetennelse, men ta med barnet ditt til en lege med en gang.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

•  Unngå røyking i hjemmet ditt, eller la noen andre til å røyke i hjemmet eller i nærheten av spedbarn eller småbarn. Eksponering for sigarettrøyk øker risikoen for ørebetennelse.

Hold barnets eksponering for alle med forkjølelse eller influensa til et minimum. Ørebetennelser ofte følger en øvre luftveissykdom, og immunsystemet av en baby eller småbarn er ikke så effektiv som det av en ungdom eller voksen.

amme babyen. Amming er assosiert med en lavere risiko for ørebetennelser hos babyer og småbarn, muligens på grunn immun-system boosters stede i morsmelken.

4 Før barnet ditt i en litt oppreist stilling. Dette er vanligvis ikke et problem for småbarn, som sitter opp for å spise, men i et spedbarn, kan ligge flatt å spise forårsake melk til basseng nær Eustacian rør, slik at en yngleplass for infeksjon.

Ha en eneste omsorgsperson se babyen din når du ikke kan, eller - hvis en barnehage situasjonen er nødvendig - se etter det minste overfylt barnehage du har råd. Jo mer overfylt barnehage, er sannsynlig å utvikle flere forkjølelser og andre infeksjoner spedbarn eller småbarn, og jo større er risikoen for ørebetennelse.

Vask hendene før du håndterer din baby eller smårolling, og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Hint

 • Sørg for å alltid la barnet vaske hendene før de spiser
 • Gi barnet frukt og grønnsaker for å hjelpe øker deres immunsystem
 • Unngå røyking områder
 • Unngå crowed barnehage

Tilbakevendende ørebetennelse hos babyer

Tilbakevendende ørebetennelser er relativt vanlig hos spedbarn og småbarn. De kan være svært ubehagelig og i alvorlige tilfeller kan føre til hørselstap. Tilbakevendende ørebetennelser har en rekke årsaker, behandlinger og forebyggende tiltak.

Definisjon

Et barn anses å ha tilbakevendende ørebetennelser hvis han har hatt mer enn tre ørebetennelser i seks måneder eller mer enn fire i ett år.

Behandling

En kombinasjon av antibiotika slik som amoxicillin og smertestillende midler som ibuprofen er den første linjen i behandlingen av akutte øreinfeksjoner.

Minimere risiko

Amming er den viktigste måten å forebygge tilbakevendende ørebetennelser. Andre unødvendige årsaker inkluderer barnehager, en lav-vegetabilsk kosthold og passiv røyking eksponering.

Medisinsk Forebygging

Noen leger vil foreskrive antibiotikaprofylakse som et forebyggende for gjentatte ørebetennelser, men disse har bivirkninger, og kan bidra til utvikling av antibiotikaresistente bakterier.

Øret rør

Som en siste utvei, vil noen leger fore implantert dreneringsrørene, som kan hjelpe ørene å utvise væske mer effektivt. Disse er vanligvis bare brukes for barn med hørselstap eller svært hyppige ørebetennelser (mer enn fem i et år).

Middle ørebetennelse i spedbarn

Middle ørebetennelse i spedbarn


Middle-øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er svært vanlig hos spedbarn og småbarn. Noen ganger kan de føre til mer alvorlige inngrep, som kirurgi, men for de fleste babyer, de er midlertidige sykdommer som lett kan behandles.

Årsaker

Bakterier eller virus vanligvis føre til ørebetennelse, men noen ganger allergi kan føre til infeksjoner også. I sin bok, "Hva kan man forvente det første året," forfattere Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff og Sandee E. Hathaway skrive at babyer er spesielt utsatt for mellomøret infeksjoner. Eustachian rør som drenerer væske og slim fra ørene ned på baksiden av nesen og halsen, er kortere i en baby, så bakterier lett kan reise gjennom dem inn i mellomøret. Dette gjelder særlig fordi babyer tilbringer mye tid liggende på ryggen. Spedbarns rør er også horisontalt i stedet for vertikalt, som voksnes, så drenering er dårlig. I tillegg den korte lengden på babyens rør gjør dem mer utsatt for blokkering. Når væsken ikke kan renne normalt, bygger det opp, skaper en perfekt ynglested for infeksjonsfremkallende bakterier.

Symptomer

Øret infeksjoner kan være smertefullt, og fordi babyer ikke kan fortelle oss hva som plager dem, de får ofte uvanlig masete. Mange spedbarn trekke eller gni ørene når de har det vondt. Ifølge Eisenberg, Murkoff og Hathaway, noen ganger, stråler smertene i kjeven og gjør suger ubehagelig, så spedbarn kan gråte under feedings. Øret infeksjoner er ofte ledsaget av feber, men ikke alltid. Av og til, babyer med ørebetennelser har kvalme, oppkast og tap av appetitt. Mange små med ørebetennelser viser ingen åpenbare symptomer i det hele tatt, og smitten bare blir tydelig når en lege myser inn i barnets øre. Ved undersøkelse, vises en infisert trommehinnen rød og svulmende. Uten behandling kan trykket sprenge trommehinnen, og slipper pus inn i ørekanalen.

Behandling

Ifølge forfatterne av «Hva kan man forvente det første året," ørebetennelse krever medisinsk behandling og kan ikke bli helbredet hjemme. En pediatrician kan forskrive antibiotika for å eliminere bakterieinfeksjon, så vel som en anti-inflammatorisk medikament for å redusere svelling. Barnas ibuprofen eller paracetamol kan gis for å lindre smerte. En decongestant kan også bidra til å åpne en blokkert rør og eliminere sinus drenering, som ofte går forut for og kompliserer ørebetennelse, men disse bør bare gis til spedbarn hvis foreskrevet. Noen ganger leger også foreskrive øredråper. Varme påføres øret i form av en varm kompress eller varmeplaten satt på lav kan redusere smerte. Babyer eller små barn som har kroniske øre infeksjoner kan behandles med en myringotomy - mindre operasjon for å drenere infisert væske fra øret - eller innsetting av en liten tube å drenere væske.

Forebygging

Eisenberg skriver at det ikke finnes noen sikker måte å hindre ørebetennelse, men foreldre kan ta noen skritt for å redusere risiko. Den første av disse er generelt god helse, inkludert god ernæring, nok søvn og regelmessige legekontroller. Ammer i minst tre måneder vil bygge opp en nyfødt immunitet. Når et barn har en kald, vil mate ham i oppreist stilling og heve overkroppen mens du sover (legg et par puter under hans madrass, aldri i sengen) hindre sinus drenering fra å samle inn i ørene. For babyer med allergi, kan slimhinneavsvellende midler hindre sinus drenering (spør legen din før administrering). Legene tror ikke at øret infeksjoner er smittsom gjennom direkte kontakt, men babyer som går på barnehage ser ut til å være mer sårbare.

Advarsel

Et fremmedlegeme i øret, kan svømmer øre og symptomer på en luftveisinfeksjon ligne en ørebetennelse, så det er helt nødvendig å se en lege for en riktig diagnose. Alvorlige ørebetennelser kan føre til hørselstap, så det er viktig å få barnet ditt behandlet så snart du merker symptomer.

Botemidler for en baby ørebetennelse

I løpet av det første året av livet, babyer er utsatt for mindre forkjølelse som ofte kan føre til ørebetennelse. Som sine små kropper bygge opp immunitet mot felles miljømikroorganismer, kan forkjølelsesliknende symptomer. Slimet som forårsaker lunger under en kald kan ofte migrere til babyens ører, hovedsakelig Eustachian rør, hvor bakteriene begynner å formere seg og infisere dette følsomme delen av øret. Ørebetennelse er smertefullt, men behandler dem er vanligvis ganske enkel.

Symptomer

Når babyer er for ung til å fortelle foreldrene hva som plager dem, kan det være frustrerende å prøve å dekode rop og kroppsbevegelser for å finne roten av årsaken til ubehag. Heldigvis, i tilfelle av øreinfeksjoner, er det ikke vanligvis er vanskelig å bryte koden. Et skingrende skrik, uvanlig fussiness, manglende matlyst, feber og slite i øret (e) er ofte nok til å signalisere at barnet kan være lider av en øreinfeksjon.

Behandling

Mens mange ørebetennelser vil klare seg på egen hånd, er det lurt å besøke barnets lege hvis barnet utvikler en ørebetennelse i løpet av det første året. Legen vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika medisiner som vil drepe av bakterier i øret og fjerne infeksjonen. Den antibiotika vil vanligvis kommer i flytende form som du vil administrere til barnet ditt med en pære sprøyte inn i munnen for at det skal svelges.

I tillegg til en resept antibiotika, legen vil trolig anbefale at du behandler barnets feber og ubehag med en over-the-counter smertestillende medikamenter som er formulert for babyer, for eksempel Spedbarn 'eller Barnas Tylelonol eller Spedbarn "eller Barnas Advil.

Antibiotika-resistente bakterier

Siden øret infeksjoner er vanlig blant spedbarn og småbarn, leger er ofte litt forsiktige når det gjelder forskrivning av antibiotika til barn med gjentatte ørebetennelser. Over tid, kan bakteriene begynner å bli resistente mot vanlig foreskrevet antibiotika, noe som gjør ørebetennelser (og andre sykdommer) forårsaket av disse såkalte "superbugs" vanskeligere å behandle konvensjonelt. På grunn av dette, mange foreldre velger å se om barnas ørebetennelser lindre på egen hånd uten bruk av antibiotika. I mange tilfeller gjør de.

Hvis du eller legen din bestemmer seg for å vente med å administrere antibiotikabehandling, det er skritt du kan ta for å lindre barnets smerte og fart langs utvinning. Administrasjonen av Infants 'eller Barnas Tylenol eller spedbarn' eller Barnas Advil kan bidra til å redusere smerter og få ned babyens feber. I tillegg varmt (ikke varmt) komprimerer over øret kan bidra til å løsne tykt slim og la det renne ut av øret, noe som kan bidra til å lindre infeksjonen.

Hvis babyens feber er mer enn 100,4 grader i mer enn to eller tre dager, er det på tide å ta ham med til legen. Mens de fleste tilfeller av spedbarn ørebetennelse gjøre klart på egen hånd, er det best å feile på siden av forsiktighet på dette punktet og få profesjonell medisinsk behandling.

Risting hodet Infant ørebetennelse

Risting hodet Infant ørebetennelse


Øret infeksjoner er et vanlig problem hos spedbarn og barn under 3. The American Academy of Pediatrics sier at de fleste barn vil få eller har hatt en ørebetennelse før den alderen.

Funksjoner

Ørebetennelser hos spedbarn skje fordi deres øre eustachian rør er kortere og mer horisontal enn voksne Eustachian rør, affording dem mindre beskyttelse mot mikrobielle inntrengerne.

Årsaker

Infant ørebetennelse er ofte forårsaket av bakterier eller noen ganger virus. Vanligvis vil væsken bygge opp i øret, og deretter bli infisert.

Hode Shaking

Siden spedbarn er ikke i stand til å fortelle deg hva gjør vondt, kan de rister på hodet frem og tilbake på grunn av smerte eller ubehag.

Andre symptomer

Andre symptomer på ørebetennelse kan inkludere fussiness, feber og en baby som er å trekke på ørene. Anytime babyen opptrer uvanlig eller har feber, er det en god idé å ringe legen.

Behandling

Antibiotika er den typiske løpet av behandlingen for et spedbarn ørebetennelse. Babyen kan også må kontrolleres på nytt etter at han er ferdig med alt av medisin.

Hvordan kan jeg fjerne opp en bakteriell Sinus & ørebetennelse?

Du føler deg elendig. Ansiktet og tennene vondt sammen med en av dine ører. Du føler febrilsk og har ingen energi. Du hadde en allergi angrep eller en kald før du ble så syk og din lunger og rennende nese har ikke stoppet. Du kan ha en ørebetennelse som utviklet samtidig med en bihulebetennelse. Hvis infeksjonen er bakteriell, kan legen forskrive de aktuelle antibiotika. Hvis ikke, vil hun foreskrive andre behandlinger.

Sinus infeksjoner

Legen din har å diagnostisere deg med en bihulebetennelse, for som han har til å utføre en fysisk eksamen. Ringe legen din for å be ham om å ringe en resept i for en antibiotika vil ikke fungere fordi han er nødt til å se deg i person og undersøke det indre av nesen. Han vil også be deg om fargen på slim og henviser til din medisinske historie. Han har også å gjøre en beslutning om din bihulebetennelse er bakteriell eller viral i naturen.
Det vil gjøre noe godt for å be om en antibiotika resept hvis han bestemmer infeksjonen skyldes et virus. Antibiotika fungerer bare på bakteriell bihulebetennelse, og hvis du prøver å bruke dem til å behandle en viral bihulebetennelse, er du bare bidra til antibiotikaresistens.

Øreinfeksjoner

Din ørebetennelse kan være enten bakteriell eller viral. Legen din vil måtte se deg i hennes kontor slik at hun kan se inn i øret ditt og bestemme dens opprinnelse. Hvis hun ser pus bak trommehinnen, som er lett å få øye på, vil hun få bestemme at det er bakteriell og hun vil foreskrive riktig antibiotika.
Selv om du føler deg fryktelig, svimmel, feber og øret aches og føles full, det betyr ikke at antibiotika er passende for dine symptomer. Hvis infeksjonen er viral, vil legen din nekter å forskrive antibiotika fordi hun ikke ønsker å bidra til antibiotikaresistens.

Andre behandlinger

Du kan dra nytte av andre behandlinger for å lindre den verste av dine ørebetennelse eller bihulebetennelse symptomer. Ta paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte og hevelse. For din bihulebetennelse, bruke nesespray dråper og ta en muntlig decongestant til å rydde opp overflødig slim. Puss nesen forsiktig og drikk rikelig med klare væsker for å tynne dine slim.
For ørebetennelser, kan du sette en varm, fuktig vaskeklut på toppen av øret som vil bidra til å lette den verste smerten. Legg flere dråper enten vegetabilske, hvitløk eller olivenolje som er litt oppvarmet. (Dersom øret drenering, ikke sette dråper i øret.) Hvis øresmerter er virkelig ille, spør legen din om en resept for bedøvelse øredråper så du kan nummen trommehinnen. Du vil føle lettelse fra smerte i opptil to timer.

Grunner for Bilateral Ankel Ødem

Grunner for Bilateral Ankel Ødem


Bilateral ankel ødem er en opphopning av overflødig væske i anklene som forårsaker begge bena til å hovne opp. Denne tilstanden er vanligvis ansporet av noe annet, og behandling vil være rettet mot herding den underliggende årsaken.

Milde tilfeller

Milde tilfeller av bilateral ankelødem kan være forårsaket av høy alder, en diett som består av for mye salt, sittende eller bor i en posisjon i en lengre tidsperiode, graviditet, eller menstruasjonssyklusen.

Bivirkninger

Bilateral ankel ødem kan også være forårsaket av visse medisiner. Legemidler kjent som vasodilatorer, eller legemidler som utvider blodårer, anti-inflammatoriske medisiner, og medisiner som inneholder østrogen kan alle føre til ankelødem.

Andre årsaker

Bilateral ankel ødem kan også være et resultat av å være overvektig, et bein infeksjon, åreknuter, eller en skade eller traume til beinet. Insektbitt eller underernæring kan også være den underliggende årsaken bak bilateral ankel ødem.

Alvorlige forhold

Bilateral ankel ødem kan også være ett av symptomene på en mye mer alvorlig tilstand. Disse forholdene omfatter hjertesvikt, nyresykdom, skrumplever, vene skade, eller lymfatisk obstruksjon.

Forebygging / løsning

For å unngå bilateral ankelødem, ikke sitte eller stå på samme sted for lenge. Du kan også være lurt å kutte ned på salt i kosten og unngå tettsittende klær.

Suppurative parotitis Bilateral akutte symptomer Diagnose

Suppurative parotitis Bilateral akutte symptomer Diagnose


Parotid er det tekniske navnet for hva folk flest kaller sine spyttkjertlene. Parotitis er en infeksjon av disse kjertlene. Det kan være viral eller bakteriell og er noen ganger smertefulle avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Viral

Viral suppurative bilateral parotitis er kjent som kusma, en virusinfeksjon som forårsaker hevelse i spyttkjertlene. Bilateral refererer til det faktum at begge spyttkjertlene er involvert. Selv om det pleide å være en vanlig sykdom, for tiden, i 2010, er kusma, meslinger og røde hunder (MMR) vaksine som kreves for innreise til skolen. Personer født før 1956 antas å være immune, som de fleste hadde kusma som barn, ifølge National Institutes of Health.

Bakteriell

Suppurative parotitis forårsaket av bakterielle infeksjoner skyldes sannsynligvis dårlig munnhygiene eller obstruksjon av spyttkjertlene ved spyttkanal steiner. Det er også sett hos personer som er innlagt på sykehus eller dehydrert.

Symptomer

Både viral og bakteriell suppurative parotitis har de samme symptomene. I bilaterale parotitis, begge kjertlene får hovne, din evne til å åpne munnen kan bli hindret, og du kan få en stygg smak i munnen. Ansiktet, spesielt nær ørene, nedover halsen og under kjeven din, vil vises hovne og kan også vises rødt.

Diagnose

Legen vil undersøke munnen og halsen. Han kan se pus i munnen, som er kilden til stygg smak, men han vil også se at spyttkjertlene blir forstørret. Hvis legen mistenker hevelsen er forårsaket av en abscess, kan han bestille en CT scan for å bekrefte den diagnosen.

Lege

Mesteparten av tiden, suppurative parotitis klarner opp på egen hånd. Du bør kontakte legen din hvis du har problemer med å svelge, har høy feber eller har problemer med å puste. Dette er indikasjoner på at årsaken kan være bakteriell, i så fall, vil du trenge antibiotika. Hvis årsaken er bakteriell i naturen, og du ikke behandler det, kan det føre til en spredning av infeksjonen.

Hvordan behandle ørebetennelse hos babyer

Hvordan behandle ørebetennelse hos babyer


Øret infeksjoner er en av de vanligste sykdommer blant babyer. Nesten 75 prosent av spedbarn vil lide fra minst ett før fylte tre, med om lag 50 prosent får tilbakevendende infeksjoner hvert år før du deltar førskole. Her er noen forslag til behandling av ørebetennelser hos babyer.

Hvordan behandle ørebetennelse hos babyer

gjenkjenne tegn og symptomer på en øreinfeksjon i din baby. De omfatter rykke eller skrape øret, problemer med hørselen, væske drenering, fussiness, gråt, feber, blussende kinn, kvalme, verking i øret og søvnløshet.

•  Besøk barnelege hvis du mistenker barnet lider av en øreinfeksjon. Etter å ha gjennomført en fysisk undersøkelse vil legen anbefale den beste måten å behandle barnets øre infeksjon. Vanligvis vil han foreskrive en antibiotikakur.

Tenk å ha øret rør satt inn i babyens trommehinnen hvis hun lider av tilbakevendende ørebetennelser. Utføres under generell anestesi ved øre, nese og hals kirurg, er et lite innsnitt gjort i trommehinnen og en liten tube settes inn i åpningen. Fungerende som en ventil, lindrer røret press og lar luft inn og væsken ut slik at bakterier ikke kan trives.

Administrer riktig dose av barnesmertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, for å behandle en ørebetennelse i en baby.

Plasser flere varm øredråper i hvert øre, eller holde en varm komprimere mot øret for å behandle babyens ørebetennelse. Barnelege eller apoteket kan anbefale de beste øredråper.

Søk lettelse for babyens øre infeksjon med babyantihistaminer og decongestants om problemet er forårsaket av allergi.

lindre symptomene på en ørebetennelse ved å heve babyens hode når de blir liggende nede.

Velg en av de mange naturlige rettsmidler for å behandle babyens ørebetennelse. Som reseptbelagte medisiner, naturlige alternativer redusere smerter, betennelser og ubehag. Søk på Internett for å finne ut hvor du kan kjøpe disse produktene.

Hint

 • Mer enn 75 prosent av alle ørebetennelser hos babyer rydde opp uten reseptbelagte medisiner.
 • Ta noen foreskrevet medisin som anvist.
 • Kontakt barnelege hvis babyens tilstanden forverres eller ikke merkbart bedre i løpet av flere dager med oppstart av antibiotika.
 • Aldri gi babyen aspirin. Det kan øke mottakelighet for Reyes syndrom.

Hvordan identifisere symptomer på ørebetennelse

Øret infeksjoner er forårsaket av en rekke faktorer, og kan forekomme i den ytre eller mellomøret. Betennelser og infeksjoner er de vanligste årsakene til ørebetennelser og påvirker mennesker i alle aldre, men barn er ofte plaget med mellomøret infeksjoner. Erkjennelsen symptomene på begge er avgjørende for å få behandling og lindring av ubehag og potensielt hørselstap. Enkelte mellomøret infeksjoner er forårsaket av bakterier eller virus, skjønt noen har også forekomme som et resultat av forkjølelse eller sykdommer. Andre ørebetennelser kan være forårsaket av irritasjon i øregangen (som i svømmer øre) eller skade på øregangen som fører til betennelse eller ekstern irritasjon. Forstå og lære å identifisere symptomer på ørebetennelse muliggjør rask handling etter rette og lettelse.

Hvordan identifisere symptomer på ørebetennelse

En mellomøret infeksjoner er ofte lagt merke til på grunn av en øreverk eller metthetsfølelse i øret. Noen beskriver følelsen en følelse av fylde i øret, eller ønske om å 'pop' øret, som er erfaren når du svømmer under vann. Andre sier en kontinuerlig summende lyd eller knitrende som er lagt merke til når det ytre øret er manipulert.

Slite på øret er et klassisk tegn på et barn med en ørebetennelse. Gråter, masete eller irritabel oppførsel ofte følger andre øret infeksjon symptomer hos spedbarn og småbarn som ikke klarer å uttrykke seg.

barn, og noen voksne, får feber, svimmelhet og moderate til sterke smerter med noen mellomøret infeksjoner. Smerter som er økt ved å trekke forsiktig i øret er et tegn på at øregangen er irritert.

Infeksjoner i det ytre øret kan være forårsaket av nærvær av en koke eller bump forårsaket av et sopp-eller bakterieinfeksjon i øregangen. Fremmedlegemer som for eksempel hårspray eller fargestoff eller bomullspinner ofte føre til irritasjon og betennelse.

Alvorlig ørebetennelser kan være registrert ved et utslipp som lekkasjer fra øret forårsaket av en opphoping av væske eller puss i mellomøret forårsaket av forkjølelse eller betingelser i nese og svelg.

Hint

 • Påfør varme med en varm vaskeklut til berørte øret for å gi noen lettelse fra symptomer. Unngå svømming eller andre aktiviteter som vil få øret vått til symptomene har forsvunnet. Unngå stikker gjenstander inn i øret, slik som fingre eller rengjøringsservietter. Tenåringer og voksne som lider av kroniske øresmerter eller øreverk bør alltid bruke ørepropper når du svømmer for å unngå fakkel-ups.
 • Ring legen din dersom øreverk er ledsaget av feber eller svimmelhet. Alvorlig, skarp smerte kan indikere en sprukket trommehinne. Barn trekke på deres øret bør sees av deres barnelege så snart som mulig for å unngå potensielle komplikasjoner.