Digidexo.com

avflassing av hud genital

Kan du få genital warts fra vanlige vorter?

Kan du få genital warts fra vanlige vorter?


Vorter er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Det finnes mer enn 100 forskjellige stammer (typer) av vorter. Forskjellige stammer forårsaker forskjellige typer vorter. Stammer som forårsaker vanlige vorter, plantar vorter, eller flate vorter ikke forårsake kjønnsvorter og vice versa.

Transmission

HPV overføres ved hud-til-hud kontakt med noen som har HPV.

Kjønnsvorter

Kjønnsvorter er overført ved hud-til-hud genital kontakt med noen som har kjønnsvorter. Mange mennesker med HPV har ingen symptomer, så det er mulig å avtale HPV fra noen med ingen synlige vorter.

Andre Vorter

Ifølge American Academy of Dermatology, vanlige vorter vises på fingre og hender, er plantar warts vanligvis funnet på fotsålene, og flate vorter forekommer oftest på barnas ansikter, menns skjegg områder, og kvinners ben. Disse typer vorter kan ikke forårsake kjønnsvorter.

Stammer

Kjønnsvorter er oftest forårsaket av HPV stammer 6 og 11. The American Academy of Dermatology siterer HPV-1, HPV-2, og HPV-3 som årsak til vorter på hender, føtter og andre deler av kroppen. HPV-1, 2 og 3 ikke forårsaker kjønnsvorter.

Forebygging

Den beste måten å beskytte deg mot genital warts er å avstå fra all hud-til-hud genital kontakt. Hvis du er seksuelt aktiv, kan du redusere risikoen for smitte ved å bruke lateks, nitril, eller polyuretan kondomer. En vaksine er også tilgjengelig for barn og voksne i alderen 9 til 26.

Hvordan kontrakten HPV virus

Hvordan kontrakten HPV virus


HPV (humant papillomavirus) er viruset som forårsaker vorter og kjønnsvorter. Selv om ikke alle stammer av HPV kan føre til livmorhalskreft, noen typer er mer farlig og livmorhalskreft kan nesten alltid være knyttet til HPV. Noen infisert med HPV kan ikke vise symptomer, så det er nå den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommer i USA. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er om lag 20 millioner amerikanere smittet med HPV, med mer enn 6 millioner nye infeksjoner hvert år.

Hvordan kontrakten HPV virus

•  Unngå promiskuøse, ubeskyttet sex. Du kan kontrakten HPV gjennom seksuell aktivitet med en smittet partner.

Unngå hud-til-hud genital kontakt under sex ved å bruke kondom eller annen barriere.

Ikke ta partneren din kjønnsorganer og deretter på din egen. Penetrasjon er ikke nødvendig å spre HPV, og det kan være spredning av heterofile og same-sex-partnere gjennom vaginal og anal samleie samt gjennom oral sex.

Ikke del sexleketøy uten først å desinfisere dem.

Ikke bekymre deg om å fange HPV fra toalettseter. Dette er en vanlig myte, men den type HPV som forårsaker genital warts er en seksuelt overførbar sykdom.

Hint

  • Jenter og kvinner i alderen 9-26 kan ta Gardasil vaksinen, som hindrer den type HPV-infeksjon som forårsaker livmorhalskreft. Seksuelt aktive kvinner bør ha regelmessige gynekologiske undersøkelser og celleprøver, som skjerm for HPV-infeksjon.

Ulike måter å få herpes virus

Herpes er en familie av virus. Den hyppigst diskutert er herpes simplex 1 (HSV-1) og herpes simplex 2 (HSV-2). HSV-1 forårsaker vanligvis forkjølelsessår, men av og til infiserer kjønnsorganene også. HSV-2 er først og fremst forbundet med genital herpes, men i sjeldne tilfeller kan det føre til oral herpes, så vel. Herpesinfeksjoner kan ikke kureres, men medisiner kan redusere symptomene. Herpes kan overføres på flere måter.

Kyssing

Oral herpes kan spres via kyssing. Så mange som 80 prosent av mennesker er smittet med herpes viruset som forårsaker forkjølelsessår, og mange plukket den opp da de var spedbarn ved å bli kysset av foreldre eller andre slektninger.

Seksuell kontakt

Genital herpes er lett spres ved hud-til-hud genital kontakt. Det er ikke nødvendig å ha full samleie for å fange herpes.

Oral sex

Hvis partneren din har et forkjølelsessår og utfører oralsex på deg, er du i fare for å pådra seg infeksjon på kjønnsorganene fra denne eksponeringen.

Kondomer

Kondomer er ikke fullt beskyttende mot genital herpes. Det er fordi områder som ikke omfattes av noen kondomer kan bli smittet med herpes virus.

Utbrudd

Herpes er lettest spres når sine karakteristiske sår er til stede, enten på kjønnsorganene eller muntlig området. Men noen ganger viruset er utgytt mellom utbrudd, når det ikke er noen skader eller sår. Det kan overføres ubevisst.

Årsak til Human Papilloma Virus

Human papillomavirus, eller HPV, er en infeksjon forårsaket av seksuell kontakt, som regel i løpet av vaginal eller anal sex. Når en person som bærer HPV engasjerer seg i hud-til-hud genital kontakt med en seksuell partner, kan viruset overføres lett. Dessverre, de fleste mennesker bærer viruset er klar over det; en annen viktig årsak til dette utbredt seksuelt overførbar infeksjon.

Betydning

Humant Papilloma Virus er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen i dag. Mens infiserte mennesker kan vise symptomer på viruset i form av genital warts, mange kvinner og de fleste menn ofte ikke viser noen symptomer, og fortsette å passere langs og hevde syklus av HPV-infeksjon uten å vite det. Mer sjelden, kan kvinner overføre HPV til sine nyfødte barn under vaginal fødsel, men forekomsten av dette i USA er ca 1 i 100.000.

Time Frame

Personer med HPV generelt kontrakten viruset rundt en alder av å bli seksuelt aktiv, og er mer sannsynlig at kontrakten og overføre viruset over tid som deres antall seksualpartnere mounts. Når noen er smittet med HPV, kan det ta måneder eller år før lesjonene eller genital warts vises.

Betraktninger

På grunn av den ofte lange og uforutsigbar tid mellom HPV-infeksjon og klinisk påvisning av viruset, er det ikke uvanlig for personer med HPV å overføre den til en eller flere seksuelle partnere uten kunnskap om å gjøre det. Dette kan også gjøre det vanskelig for personen å vite hvem overført viruset til dem i første omgang, som symptomer kan vises så lenge som et par år etter infeksjon. Også mange menn med HPV viser ingen tegn til viruset, noe som gjør dem mer sannsynlig å overføre sykdommen til nye partnere.

Misforståelse

Mens det er allment antatt at kondomer er 100 prosent effektive i å beskytte mot seksuelt overførbare sykdommer, dette er ikke alltid sant når det kommer til HPV. Foreløpig er kondomer 'effekt på å forebygge forekomsten av HPV ikke kjent, og det har vært mange tilfeller der HPV har oppstått selv når en kondom ble brukt fordi viruset smitter ved enhver hudkontakt rundt kjønnsorganene. Likevel, Centers for Disease Control and Prevention oppmerksom på at bruk av kondom er knyttet til lavere livmorhalskreft, som er direkte relatert til HPV.

Forebygging / løsning

Det er noen middel for forebygging mot HPV-infeksjon, herunder avholdenhet, bruk av kondom, og den nylig amerikanske regjeringen godkjente HPV-vaksine for kvinner, Gardasil. I tillegg er kvinner oppfordres til å gjennomgå årlige celleprøve tester med en gynekolog for å screene for stammer av viruset som kan forårsake kreft. Som det er i dag ingen FDA-godkjente HPV-test for menn, er konsekvent bruk av kondom en manns beste forsvarslinje mot overføring av viruset.

Betyr HPV forårsake leukemi?

Humant papillomavirus (HPV) er et virus med mer enn 100 stammer som blir overført av hud-til-kontakt med huden. Noen stammer overføres seksuelt; noen seksuelt overførbare stammer av HPV kan føre til cervikal og andre typer kreft. Disse stammer er referert til som høy risiko, men de ikke forårsaker leukemi. Leukemi er en type kreft som påvirker blod eller beinmarg. Det finnes flere ulike typer leukemi.

HPV

HPV er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen i USA ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Personer med HPV har ofte ingen symptomer, og de fleste vil oppleve noen negative helseeffekter fra HPV. Noen mennesker med HPV vil utvikle genital warts; stammene som forårsaker kjønnsvorter kalles lav risiko, ingen av disse stammene forårsake leukemi.

Livmorhalskreft

Høyrisiko stammer av HPV kan føre til kreft hos noen mennesker. Menn med høyrisiko HPV er i faresonen for anal og penis kreft, men disse er svært sjeldne. Kvinner er i faresonen for livmorhalskreft, og mye mindre vanlig anal, vaginal og vulval kreft; disse stammer ikke forårsaker leukemi. En Pap test, som en del av en vanlig gynekologisk undersøkelse, kan finne livmorhalscelleforandringer tidlig; Disse celleforandringer kan testes for kreft og behandling.

Transmission and Prevention

HPV er overført gjennom hud mot hud i kontakt med en infisert person. Seksuelt overførbare HPV smitter oftest gjennom vaginal og anal sex. Den beste måten å unngå å få HPV, og alle seksuelt overførbare infeksjoner, er å unngå all seksuell aktivitet, inkludert hud-til-hud genital kontakt. Hvis du er seksuelt aktiv, kan du redusere risikoen for overføring ved å redusere antall partnere og bruke en latex eller polyuretan kondom med hver samleiet. En vaksine er tilgjengelig for å beskytte kvinner mot fire stammer av HPV, to som fører til livmorhalskreft, to som fører til kjønnsvorter.

Leukemi

Det finnes flere typer leukemi: leukemi, akutt lymfatisk leukemi, akutt myelogen leukemi, kronisk lymfatisk leukemi og kronisk myelogen leukemi. Leukemi står for en av tre av kreft hos barn, ifølge American Cancer Society. Årsaken til barneleukemi er ikke kjent, men det er ingen mistanke kobling til HPV.

Lymfatisk leukemi

Både akutt og kronisk lymfatisk leukemi starte i hvite Bloods celler som kalles lymfocytter i benmargen. Akutt lymfatisk leukemi (ALL) vokser raskt mens kronisk lymfatisk leukemi (KLL) vokser sakte. Den eksakte årsaken til enten sykdommen er ikke kjent, men eksponering for stråling, spesielle kjemikalier og visse virus (HPV ikke inkludert), arvet syndromer, rase og kjønn anses risikofaktorer for alle. Kjemisk eksponering, familiehistorie og rase er risikofaktorer for KLL. HPV er ikke en risikofaktor for leukemi og er ikke knyttet til lymfatisk leukemi.

Myelogen leukemi

Akutt og kronisk myelogen leukemi (KML) forårsake kreft i bloddannende celler, annet enn lymfocytter. Akutt myelogen leukemi vokser raskt; årsaken til denne kreft er ikke kjent, men røyking, kjemisk eksponering, stråling, blodsykdommer, medfødte syndromer og kjønn og alle vurdert risikofaktorer. Kronisk myelogen leukemi vokser sakte; Det er nå antatt at CML er forårsaket av endringer i gener som forårsaker en ny kromosom kalt Philadelphia kromosom som skal opprettes. The Philadelphia kromosom er funnet i leukemicellene til folk flest som har KML. Denne nye kromosom fører til et nytt gen som danner et protein som fører til at cellene til å vokse og formere seg raskere enn normalt; dette er kreft. Risikofaktorer for KML er stråling, rase og kjønn. HPV er ikke en risikofaktor for leukemi og er ikke knyttet til myeloid leukemi.

Genital hudproblemer

Det finnes mange typer problemer som kan forårsake kjønns hudproblemer. Noen er knyttet til dermatitt, ikke -venereal infeksjoner, veneriske infeksjoner og soppinfeksjoner. Disse problemene kan være svært ubehagelig for den enkelte og pinlig. Noen av disse hud problemer kan påvirke sexlivet ditt liv, relasjoner, selvbilde og selvfølelse.

Dermatitis

Dermatitis er en genital hudproblemer preget av en raskt voksende utslett som kan bli blemmer og hovne. Dermatitt kan fjerne raskt eller vare i lang tid. Det er ofte tykk, mørk og kløende. Noen typer betennelse påvirker kjønnsorganene er lichen simplex at resultatene fra rubbing og skrape, atopisk dermatitt som er relatert til høysnue allergier, irriterende kontakteksem som skyldes fuktighet og urin og allergisk kontakteksem forårsaket av parfyme eller gummi allergier.

Ikke-veneriske hudproblemer

Noen av de ikke-veneriske problemer ofte sett i underlivet er koker som er dype, hår brak infeksjoner og follikulitt, som er overflate hår brak infeksjoner. Også sett er impetigo, som er skole sår, og erythrasma, som er mørke brune flekker. Hos kvinner er bakteriell vaginose sett der det er en overvekst av normal bakterie. Også jock kløe er vanligvis sett i underlivet hos menn og preget av et utslett som klør.

Veneriske hudproblemer

Noen ofte sett veneriske hudproblemer er herpes, preget av sår som lesjoner, og kjønnsvorter som kan se ut som blomkål. Disse er virus-infeksjoner. Noen andre seksuelt overfør veneriske problemer er gonoré, som har en grønn puss; trichomoniasis, som har en gul pus og stygg luktende utslipp; og syfilis, som har en smertefull sår når det først ser ut. Parasittiske infeksjoner som kjønnshår lus og skabb er også sett ofte.

Behandlinger

De behandlinger for disse hudproblemer vil avhenge av hva som forårsaker irritasjon eller infeksjon. Hvis det er et utslett med kløe, så kremer kan brukes. Infeksjoner behandles med antibiotika og ting som vorter kan trenge å bli frosset ut eller fjernes kirurgisk. Avhengig av problemet, kan noen hjemme behandlinger som is hjelpe med smerter og betennelser.

Forebygging / løsning

Forebygging kan beskytte mot mange genital hudproblemer. Holde huden fuktig med allergivennlige lotions kan hjelpe. For å forhindre at enkelte typer genital hudproblemer, ikke ha ubeskyttet sex, praktisere god hygiene, tørk deg godt og la underlivet for å få luft.

Hvordan å gjenkjenne tegn på genital Herpes

Hvordan å gjenkjenne tegn på genital Herpes


Du mistenker at du kan ha genital herpes, men vet egentlig ikke nok om dette utbredt seksuelt overførbar sykdom eller STD å gjenkjenne tegn. Tidlig behandling er avgjørende for å bidra til å forhindre utbrudd. Forholdsregler stopper spredning av denne sykdommen, så å vite hva du skal se opp for er ekstremt viktig for å få en tidlig diagnose.

Hvordan å gjenkjenne tegn på genital Herpes

•  Innse det åpenbare symptomer. Selv om tegn på genital herpes er noen ganger så mild at de er ubemerket, åpenbare tegn på genital herpes inkluderer røde nupper, sår eller blemmer på kjønnsorganene, anus, innsiden av lårene eller baken. Herpes er også gjenkjennelig med kløe eller smerter i disse områdene. Det er også viktig å vite at blemmer kan oppstå inne i kjønnsorganene, for eksempel på livmorhalsen for kvinner og inne i urinrøret for menn. Vannlating kan være smertefullt under et utbrudd, eller du kan få influensaliknende symptomer som feber, hodepine og muskelsmerter, eller hovne lymfeknuter i lysken.

Evaluer din risiko. Hvis du har sex med mange forskjellige partnere uten kondom (eller hvis partneren din gjør), er du høy risiko for å pådra en STD, inkludert genital herpes. Imidlertid, siden herpes kan spres ved hud-til-hudkontakt eller gjennom oral sex, kondomer ikke alltid gi fullstendig beskyttelse mot sykdommen. Herpes kan spres gjennom seksuell kontakt, selv om en smittet person ikke har et utbrudd i den tiden av samleie. Så, hvis du ikke har vært med partneren din i lang tid eller er usikker på sin seksuelle historie, kan det hende du har en forhøyet risiko for å pådra genital herpes.

•  Få testet. Hvis du har den minste mistanke om at du har genital herpes eller noen STD for den saks skyld, bør du bli testet av legen din. Hvis du har åpne sår, kan en kultur tas for å teste for sykdommen. Hvis du ikke har sår, men likevel mistenker at du har kontrakt genital herpes, det er blodprøver tilgjengelig. Du må kanskje bli testet mer enn en gang siden det tar noen uker for antistoffer til å dukke opp i blodet ditt.

Hint

  • Husk at forholdsregel og bevissthet er betyr forebygging med alle kjønnssykdommer, så handle deretter.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

Genital herpes er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av HSV eller herpes simplex virus. Mange mennesker vet ikke engang at de har denne tilstanden, siden det kan være i dvale i flere år før selve utbrudd starter. Symptomer på et utbrudd av genital herpes inkluderer utseendet på åpne sår, sår eller blemmer i eller nær kjønnsorganene og anus, smerter ved vannlatning, hovne lymfeknuter i lysken, feber, hodepine og kløe. Angrep kan utløses av slike ting som trøtthet, menstruasjon, et dårlig immunforsvar og stress. Dette er en sykdom som er ført gjennom samleie med en infisert person. Hvis du har blitt diagnostisert med genital herpes, bør du ikke være seksuelt aktiv når du har et utbrudd. Selv når symptomene avta, bør du være forsiktig. Legen din kan foreskrive medisiner, for eksempel Zovirax, Valtrex eller Famvir for å behandle symptomene dine. Du kan også bruke alternative løsninger for å bidra til å støtte konvensjonell behandling.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

•  Bytt til en mer basisk kosthold ved å konsumere mat som frø, hele korn, friske grønnsaker og ikke-sitrusfrukter. Kutte ned på eller eliminere bearbeidet mat, peanøtter, cola, alkohol, bakt produkter, sukker, hvitt mel og melkeprodukter når du har et utbrudd av genital herpes, siden de har L-arginin, en aminosyre som kan forverre tilstanden din.

Enkel kløe og smerte ved å sitte i et varmt bad i 15-20 minutter. Legge Epsom salter kan bidra til å lette ubehag forbundet med genital herpes angrep. Det er viktig at du husker å tørke av, etterpå, for å holde sår fri for fukt.

Vurder å bruke tea tree olje, som er en naturlig antiseptisk, på lesjoner å hjelpe dem å tørke opp raskere. Drypp en dråpe på herpes sår rett etter du kommer ut av dusjen. Tea tree olje er avledet fra de duftende blader av en populær australsk tre som har vært brukt i flere hundre år, for å løse en rekke helseproblemer. Du bør bare bruke tea tree olje for eksterne formål.

Prøv å bruke sinksalve for å kjempe genital herpes utbrudd, som noen individer har funnet dette gunstig. Unngå å sette kortison krem ​​på sår, som det kan virke mot sin hensikt til helbredelsesprosessen, hindre immunforsvaret og selv bidra til viruset vokser videre.

Fight virusinfeksjon og bidra til å bygge immunitet med kattens klo. Kattens klo kommer fra roten og bark av en vinranke funnet i regnskogen i Amazonas. Det ble først brukt av de gamle inkaene for sine medisinske egenskaper, og har vunnet popularitet i moderne tid for sin evne til å øke immunforsvaret. Sørg for at du får en standardisert ekstrakt, som kan komme i flytende eller kapselform. Hvis du er gravid eller ammer, har hatt en organtransplantasjon, lider av tuberkulose, har en autoimmun sykdom eller har hatt en hud pode, bør du ikke ta kattens klo. Konsultere legen din før du bruker kattens klo hvis du tar medisiner for diabetes, diuretika, blodfortynnende, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, østrogen eller immundempende medikamenter, for å sikre seg mot mulige interaksjoner.

Hint

  • Ikke ha samleie når du har et utbrudd.
  • Bruk kondomer, for å unngå spredning av viruset.
  • Informer legen din om eventuelle alternative løsninger du ønsker å ta.

Genital Herpes Informasjon

Genital herpes er en seksuelt overført infeksjon forårsaket av herpes simplex virus 2 (HSV-2). Det er noen ganger, men sjelden, også forårsaket av HSV-1, viruset som forårsaker forkjølelsessår.

Transmission

Genital herpes er overført gjennom hud mot hud i kontakt med en infisert person, enten i nærvær eller fravær av et utbrudd. Viruset må kontakte ødelagt hud, eller, for eksempel, i øyet, for å utløse en infeksjon.

Effekter

Genital herpes kan føre til sår på kjønnsorganene som rydde opp etter noen uker. Det første utbruddet skjer normalt ca to uker etter at viruset er under kontrakt, selv om folk flest er uvitende om at de har blitt smittet fordi de opplever ingen eller milde symptomer. Antallet og alvorligheten av utbrudd generelt avtar over tid.

Prevalens

En av ut fem amerikanske ungdom og voksne har hatt minst en genital herpes utbrudd.

Forebygging

Kondomer skal brukes som en barriere mot HSV-2-infeksjon. Imidlertid kan viruset også overføres gjennom hud som ikke er dekket av en barriere; I tillegg bør folk ikke ha seksuell kontakt under et utbrudd. Det finnes en rekke tiltak som lever med herpes kan ta for å beskytte andre (se Ressurser).

Behandling

Antivirale midler kan brukes i behandling av genital herpes for å redusere alvorlighetsgraden og antall utbrudd. Daglig behandling kan redusere risikoen for overføring av viruset til partnere.

Har Genital Herpes Look Like Herpes av munnen?

Herpes er en sykdom forårsaket av Herpes simplex virus (HSV). Det er to typer av dette viruset, I og II. Genital herpes er vanligvis forårsaket av HSV-II og munn herpes (forkjølelsessår) er forårsaket av HSV-I. Imidlertid, HSV-I kan overføres til kjønnsorganene ved direkte kontakt, og omvendt, kan HSV-II overføres til munningen ved direkte kontakt. Disse to virusene ser identiske under mikroskopet.

Utseende av herpes

Herpes ser den samme enten på munnen eller kjønnsorganene. Når inaktiv, er det ofte ingen ytre tegn på viruset, og noen ganger er det ingen bevis selv når aktiv. Vanligvis, imidlertid, presenterer aktiv herpes som sår. Disse sårene er røde, væskefylte blemmer. Blemmer slutt bryte åpne og tømme en vannaktig væske.

Hvor herpes er funnet

Herpes I og II er vanligvis funnet i munnen og kjønnsorganene, henholdsvis. Men disse lesjonene kan bli funnet på områder der det er ødelagt hud så vel som på anus, lår og rumpe.

Herpes contagiousness

Når herpes er kontrahert, forblir den i nervecellene i vertskroppen alltid. Viruset produserer da symptomene av og på med en person som har sykdommen. Det er spredt gjennom direkte kontakt. Derfor, hvis du har herpes er det viktig å hindre andre fra å komme i kontakt med det infiserte området, selv når det ikke er noen sår.

Andre symptomer på herpes

Selv om det vanligste symptomet er blemme, det er andre tegn på en mulig herpes infeksjon. Disse inkluderer kløe, svie eller smerter i infiserte områder. Det kan også være utflod, hovne kjertler i lysken, muskelsmerter og feber.

Behandling

Det er ingen nåværende kur for herpes simplex I og II, men det er behandlinger som kan bidra til å hindre utbrudd av symptomer. En lege kan forskrive disse. Det er også endringer i livsstil som forbedret kosthold og mosjon og redusere stress som kan hjelpe.

Male Genital herpes symptomer

Genital herpes er en seksuelt overført sykdom forårsaket av herpes simpleks virus type 2 (HSV-2). Mens infeksjon er ofte et resultat av samleie, det kan også overføres fra en person til den neste ved hud-til-hud kontakt. Uansett hvor viruset overføres, kan eksponering føre til en mann til å lide av visse symptomer.

Asymptomatisk

For enkelte menn, er det mulig å oppleve noen symptomer på genital herpes i det hele tatt. Det kan ta flere år for dem å lide symptomer på tilstanden.

Kløe

For andre kan en infeksjon starter med noen grad av kløe i området for eksponering, for eksempel i penis, testiklene, anus eller til lårene, noen ganger i så lite som noen få uker etter pådra viruset.

Pain

Det er også mulig for en mann å oppleve en viss mengde av smerte i de samme områder. Denne smerten kan være subtile-til-uttales i naturen og kan manifestere seg i så lite som et par uker etter kontrahering viruset.

Blemmer

Mange ganger, et tilfelle av genital herpes forårsaker en mannlig å oppleve blemmer langs området for eksponering.

Sår

Som utbruddet fortsetter, noen menn utvikle små sår eller sår langs samme område av kroppen.

Hvordan å identifisere og behandle Genital Herpes

Hvordan å identifisere og behandle Genital Herpes


Genital herpes er forårsaket av overføring av kroppsvæsker slik som spytt, blod eller sæd fra en infisert seksualpartner til en uinfisert seksualpartner. Denne artikkelen vil forklare hvordan du finner ut om du har kontrakt genital herpes og hvordan å behandle den.

Hvordan å identifisere og behandle Genital Herpes

Det første trinnet i å avgjøre om du har kontrakt genital herpes er erkjennelsen om du hadde ubeskyttet sex. Ubeskyttet sex inkluderer kyssing, oralsex og samleie ... noe der du kanskje bytte væsker. Hvis du har, er du i fare for å bli smittet. Du bør alltid bruke kondom og tann demninger om å ha sex med noen du ikke kjenner godt, eller du vet er i faresonen. Også, bli kjent med partneren din godt før du gjør noe seksuelt og diskutere Std 's åpenlyst. Herpes er ikke en dødsdom, men du bør likevel veie ut hvis du fortsatt ønsker å ha samleie med en smittet person.

Om syv dager etter ubeskyttet samleie, kan du plutselig føler deg veldig syk. Symptomene ligner influensa ... høy feber, smerter i kroppen og smerter og stor tretthet. Menn får av lett på dette fordi 90% av dem ikke viser disse symptomene, men nesten alle kvinner opplever denne sykdommen om sju dager etter ubeskyttet sex med en smittet partner.

Etter noen dager med influensa-lignende symptomer, kan du merke veldig smertefulle blemmer komme opp på kjønnsorganene. De kan være svært liten eller ganske stor og igjen, er svært smertefullt. Rundt denne tiden vil du sannsynligvis være bekymret nok til å se en lege og få den fryktede nyheter ... du har kontrakt genital herpes.

men er genital herpes ikke slutten av verden. Én av fire mennesker har genital herpes så sjansene er høy for å pådra den. Etter den første utbruddet, vil du få periodiske utbrudd gjennom året. Du kan få et sår hvor som helst på kroppen, men dens egenskaper er betent hud, en sår med blemmer på det og smerter i sår. I løpet av den tiden du har utbrudd, ikke har sex med noen - ikke engang din langsiktige partner (med mindre de også har genital herpes). Sjansen for overføring av herpes øker når du har et utbrudd. Også, se legen din om å få en medisin som heter Acyclovir. Du vil ta denne medisinen i begynnelsen av utbruddet og varigheten. Det vil redusere alvorlighetsgraden av symptomene og også hvor lenge du har symptomer.

Forskjellen mellom genital Herpes & Helvetesild

Forskjellen mellom genital Herpes & Helvetesild


Genital herpes og helvetesild (også kjent som herpes zoster) er forårsaket av to av åtte typer av virus i herpes-familien er kjent for å infisere mennesker ofte. Mens de lesjoner som følge av disse virus er vesentlig like, er årsaken til hver svært forskjellige.

Forskjellige HSV type

Genital herpes er forårsaket av herpes simplex 1 eller herpes simplex-virus 2 (HSV-1 og HSV-2). Helvetesild er forårsaket av varicella-zoster virus, en annen type av HSV.

Hvordan får Helvetesild

Helvetesild kan påvirke noen som har hatt vannkopper. Den varicella-zoster virus som varicella forårsaket bygger seg i nervegangliene i ryggmargen eller hjernen, ifølge Mayo Clinic. Helvetesild presentere som vandig klynger av blemmer, vanligvis på en side av legemet, eller noen ganger i ansiktet.

Hvordan får Genital Herpes

Genital herpes forårsaket av HSV-2 er overført gjennom direkte genital kontakt (samleie) 90 prosent av tiden, sier Mayo Clinic. Genital herpes kan også være forårsaket når noen med HSV-1 i munnen utfører oralsex på en infisert partner. Genital herpes lesjoner også tilstede som vassen klynger av blemmer, men påvirke huden nærmest virusets inngangspunktet: kjønnsorganer, rumpe, anus og lår.

De er smittsomt?

Genital herpes er svært smittsomt - og lett å skaffe. Mayo Clinic eksperter sier 70 prosent av mennesker ble smittet når sin seksuelle partner viste ingen symptomer fordi viruset asymptomatically røyter og rømming gjennom små pauser i en smittet persons hud. Helvetesild kan ikke spre seg til andre mennesker - men noen med helvetesild kan gi en annen person vannkopper om de aldri har hatt det før eller mottatt en vannkopper vaksine.

Medisinsk behandling

Både genital herpes og helvetesild er behandlet med de samme reseptbelagte tabletter: acyclovir, famciclovir og Valacyclovir. De med helvetesild krever behandling bare når et utbrudd er nært forestående eller tilstede. Men, anbefaler Mayo Clinic at de med genital herpes som opplever hyppige utbrudd eller som har sex med ikke-infiserte partnere ta disse medikamentene daglig.

Er munnsår det samme viruset som genital herpes?

Herpes er en svært vanlig virus, og rammer over 90 prosent av amerikanerne, ifølge HerpesOnline.org (Referanse 1). Genital herpes og forkjølelsessår er vanligvis forårsaket av ulike stammer av viruset, men hver stamme kan påvirke enten kjønnsorganene eller i ansiktet.

Typer

Forkjølelsessår og genital herpes er forårsaket av herpes simplex virus (HSV). Forkjølelsessår, men er som oftest på grunn av herpes simplex 1-stamme (HSV-1), mens genital herpes er vanligvis forårsaket av herpes simpleks 2 stamme (HSV-2), i henhold til HerpesOnline.org (Referanse 1).

Spread

Begge herpes simplex 1 og 2 kan overføres til andre områder av kroppen, slik at folk med en kald sår kan gi sin partner genital herpes av HSV-1 type under oral sex. På samme måte kan HSV-2 overføres fra kjønnsorganene til munnen, i henhold til herpes-Coldsores.com (Referanse 2).

Symptomer

Symptomene på forkjølelsessår og genital herpes er svært like og inneholder vanligvis rød, sensitiv hud og nupper eller blemmer (Reference 3). Men noen mennesker med herpes aldri vise noen symptomer.

Anbefalinger

Herpes viruset er svært smittsomt og uhelbredelig, slik at alle opplever et utbrudd av enten forkjølelsessår eller genital herpes bør avstå fra hud-til-hud kontakt i det berørte området.

Betraktninger

Ifølge HerpesOnline.org, er det også mulig å spre herpes, selv når det ikke er noen merkbare symptomer (Referanse 1), som kan hjelpe til å forklare hvorfor viruset er så utbredt.

Hvordan bruke Kryoterapi for genital warts

Hvordan bruke Kryoterapi for genital warts


Ingen trenger å fortelle deg at genital warts er en skjemmende og noen ganger ubehagelig hud tilstand. Heldigvis, kryoterapi, eller bruk av flytende nitrogen til å fryse og fjerne vorter, er en levedyktig og relativt enkel måte å bli kvitt vortene. For å bruke kryoterapi for genital warts følger du disse trinnene.

Hvordan bruke Kryoterapi for genital warts

•  Få en foreløpig undersøkelse. Før du bruker kryoterapi på warts en hudlege må se på vortene å se om de kan behandles med kryoterapi og, enda viktigere, hvis vortene er ikke et tegn på en mer alvorlig tilstand som humant papilloma virus (HPV) .

Bruk flytende nitrogen. For å fryse vorter helle en liten mengde av flytende nitrogen inn i et Styrofoam koppen. Dypp en Q-tip inn i nitrogen og deretter forsiktig anvende nitrogen til vorten, uten å spre det til upåvirkede områder på hud. Påfør nitrogen med to eller tre slag og stopp for å se om de vorter fryse.

La vorter å tine. Etter vorter tine i noen minutter påfør nitrogen til vortene å fryse dem igjen. Vorter bør vise en viss misfarging, som ved første vil tendere mot rødhet og irritasjon. En mild mengde av smerte og ubehag kan forventes, men alvorlig smerte indikerer at noe kan være galt og bør bli ivaretatt av en lege.

bandasje vorter og vente for dem å falle av. Hvor mye tid som kreves for warts å falle av kan variere sterkt, men du kan forvente noe mellom en og tre uker. Tillate warts å falle av på egen hånd og ikke plukke på dem eller prøve å kutte dem av.

Se en lege. Det er viktig å fortsette å se en lege om vorter siden kryoterapi på genital warts bare fjerner vorter. Det gjør ikke kurere HPV eller annen alvorlig tilstand som kan ha forårsaket vorter.

Hva gjør genital warts se ut på en kvinne?

Hva gjør genital warts se ut på en kvinne?


Humant papillomavirus spres gjennom hud-til-hud kontakt. Det er mer enn 100 stammer av HPV; mer enn 40 stammer påvirker kjønnsorganene, ifølge Planned Parenthood. Symptomer på humant papillomavirus inkluderer genital warts, livmorhalskreft, premaligne genitale lesjoner, muntlig og øvre luft lesjoner.

Betydningen av HPV

HPV er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen i USA, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Minst halvparten av alle seksuelt aktive mennesker får HPV på et tidspunkt.

Symptomer på HPV

De fleste mennesker med HPV har ingen symptomer, og vil oppleve noen negative helsemessige problemer fra viruset. CDC anslår at 90 prosent av folk kvitte seg med infeksjonen uten behandling etter to år. Kvinner kan utvikle genital warts internt og være uvitende om dem.

Tidslinje og Plassering av HPV warts

Kjønnsvorter kan utvikle alt fra seks uker til seks måneder eller mer etter første infeksjon, ifølge Planned Parenthood. Kvinner kan utvikle genital warts på vulva, cervix eller lår, eller i skjeden eller anus.

Utseende av HPV hos kvinner

Kjønnsvorter er myke, hud-farget vekster som kan opptre som en enkelt vorte eller i klynger. Vortene kan heves eller flat og selv likne blomkål. The US Department of Health and Human Services sier størrelsen på genital warts varierer og kan være slik at de er usynlige.

Andre vekster forveksles med genital warts

Ikke alle vekster på eller rundt kjønnsorganene er kjønnsvorter, så det er viktig å se din lege dersom du tror du har HPV. Andre årsaker til hud vekster i dette området inkluderer hemorroider, syfilis, hud koder, og svært sjeldent visse hud kreft, ifølge Planned Parenthood.

Behandling av genital warts

Genital warts er ofte smertefri, men noen mennesker kan oppleve kløe eller finne dem skjemmende og vil ha dem fjernet. En lege kan fjerne vorter eller gi deg medisiner for å bruke hjemme.

Hvor raskt Do genital warts vokse?

Hvor raskt Do genital warts vokse?


Genital warts er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Det finnes mange forskjellige stammer av HPV. Påkjenningen 6 og 11 er oftest årsaken til kjønnsvorter.

Transmission

Kjønnsvorter er overført ved hud-til-hud kontakt med noen som har HPV, vanligvis gjennom seksuell aktivitet.

Ingen symptomer

Det er mulig for noen å ha HPV og ikke vite fordi han ikke utvikler vorter eller vorter er ikke merkbar. Noen uten symptomer kan fortsatt spre HPV til andre.

Time Frame

Ifølge American Academy of Dermatology, kan det ta flere måneder eller flere år for noen å først utvikle kjønnsvorter etter å ha blitt utsatt for HPV. Personer med nedsatt immunforsvar fra andre sykdommer er mer utsatt.

Vekst

Veksten av individuelle warts kan variere sterkt fra person til person med ingen fastsatt tidsramme. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan vorter som er ubehandlet gå bort, fortsetter å vokse, eller forbli den samme størrelsen.

Behandling

En helse-omsorg leverandøren kan fjerne genital warts i en rekke måter på kontoret eller kan gi deg behandlinger for å bruke hjemme.

Kan HPV forårsake tørr hud som ser?

Kan HPV forårsake tørr hud som ser?


Humant papillomavirus (HPV) er et virus som smitter ved kontakt mellom kjønnsorganene. Det er ulike tegn og symptomer assosiert med HPV, men tørr hud er ikke en av dem. Bare en sjelden form for HPV, EV-HPV, er indirekte knyttet til psoriasis (tørr, rød hud).

Typer

Ifølge Center for Disease Control (CDC), er det to hovedtyper av HPV - en som kan forårsake kjønnsvorter og en som forårsaker livmorhalskreft og andre kreftformer; rapporterer imidlertid CDC at i 90 prosent av alle tilfeller, rids kroppens immunsystem kroppen av HPV i løpet av to år. EV-HPV er ikke viruset relatert til kreft i livmorhalsen og / eller kjønnsvorter.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på HPV er genital warts, livmorhalskreft, andre HPV-relatert kreft og RRP - hvor warts vokse i halsen og kan blokkere luftveiene. Mange enkeltpersoner har aldri noen tegn eller symptomer selv om de er bærer av viruset.

HPV og genital warts

Enkelte personer med HPV kan utvise kjønnsvorter (avhengig av typen av HPV). Oftest er genital warts hevet humper som har blitt beskrevet som å ha en blomkål-lignende utseende. Ifølge en september 2009 artikkel i New York Times, er psoriasis en genetisk tilstand, og det er utløst av vær, stress, immunmangelsykdommer (f.eks AIDS) samt EV-HPV.

Expert Insight

HPV er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen. CDC sier at de fleste seksuelt aktive mennesker i USA vil ha HPV på et tidspunkt i livet.

Forebygging / løsning

Gardasil er en genital vorte vaksine som kan gis til både menn og kvinner. Cervarix og Gardasil er vaksiner for å beskytte kvinner mot de fleste tilfeller av livmorhalskreft; i alle fall, bør kvinner som er seksuelt aktive, har rutinemessig livmorhalskreft filmvisninger samt oppfølging gjort på noen unormale tester.

Hvordan Calm Genital Itch

Dealing med en kløe nedenfor kan være en av de mest ubehagelige ting for en kvinne. Finn ut hvordan du kan roe og berolige genital kløe og irritasjon.

Hvordan Calm Genital Itch

•  Unngå å lage riper, rubbing, eller legge press på området. Den minste bit av irritasjon kan gjøre små tårer og føre til at skjeden til å brenne eller klø mer. Også unngå seksuell kontakt, spesielt til du kan finne roten av problemet.

Påfør et tynt lag med vaselin på kjønnsorganene, som vil berolige området, og også gi en frakk for skadet hud mot kroppsvæsker som urin som kan forårsake brennende når området har blitt ripete. Ofte ganger, kan den faktiske utflod fra skjeden føre til at det å klø mer, og en barriere som petroleym gelé kan holde den fra å ha direkte kontakt med huden.

avvikle bruken av alle Douches, vaginal kremer, boble bad, og sprayer som kan ha hatt kontakt med området. Disse kan hjelpe til irriterende vaginal området, selv om det er et bestemt produkt for feminine behov.

Unngå barbering området før kløen forlater eller blir kurert av en medisinsk faglig, som området kan reagere negativt på barberhøvler eller voks i løpet av denne tiden.

Pat stedet for å tørke kjønnsorganene når du bruker badet, som den ofte grov sveip av toalettpapir kan irritere området og forårsake kløe.

Unngå iført trange plagg, for eksempel trange jeans, og sørg for å raskt kunne endre ut av våte klær, for eksempel badedrakter. Holde området tørt med luftsirkulasjon vil hindre bakterier fra å vokse.

Hint

  • Ta kontakt med din lege eller medisinsk faglig før du følger noen av disse retningslinjene.

Hjem rettsmidler for genital Herpes

Genital herpes er en virusinfeksjon som infiserer slimhinner og hud av kjønnsorganer. Forårsaket av herpes simplex virus, forblir den sovende i din sakral ganglia nær ryggmargen. Symptomer inkluderer sår, blemmer, støt, smerter, tretthet og kløe. Den vanligste måten å få denne infeksjonen er gjennom samleie med en smittet partner. Men det er noen effektive hjem rettsmidler du kan bruke til å behandle genital herpes.

Urter

Aloe vera kan hjelpe behandle blemmer forårsaket av et utbrudd. Enten bruke gel eller kutte en aloe blad og bruke urten til infiserte områder. Også, kan svart valnøtt tre pulverisert bladene brukes. Kok 2-3 kopper vann og tilsett 1 oz. av svart valnøtt tre pulver. Sil væsken og vent til den er avkjølt. Bruk et håndkle til å suge opp vannet og bruke på sår. Lakris er en urt som virker like godt, fordi den hemmer vekst av viruset, og hindrer celleskade. Lakris kan finnes i kremer og salver.

Diet

Tar 1500 mg av aminosyren lysin ved begynnelsen av et utbrudd forsinker eller stopper viral replikasjon, og kan bare oppnås ved å ta kosttilskudd eller gjennom kosten. Pass på å ikke ta med meieriprodukter eller du kan forhindre at aminosyre fra å bli absorbert. Matvarer med lysin inkluderer ost kylling, melk, grønnsaker, belgfrukter og ølgjær. Unngå matvarer med arginin, fordi herpes virus trives i et miljø rikt på denne aminosyre. Arginin rik mat inkluderer sjokolade, raffinert mel, hele korn, nøtter og havre.

Andre Cures

Påføring peppermynte te å sår tilbyr noen lettelse. Du kan redusere kløe med maisenna og bakepulver, og avkjølt melk på bomull baller kan brukes på blemmer. Isen den smertefulle utslett. Hvis du ikke har noen isen tilgjengelig, vikle et håndkle rundt en frossen mat og plassere den på området. I tillegg herpes flare-ups kan oppstå på grunn av et svakt immunsystem og stress. Ta et daglig tilskudd, få nok sunn mat og hvile, og lindrer stress gjennom moderat trening, meditasjon og yoga.