Digidexo.com

barn med koloseatom

Hvordan ta vare på et barn med metabolske forstyrrelser

Metabolske sykdommer arves problemer som påvirker et barns evne til å fordøye karbohydrater eller aminosyrer i proteiner. Leger må diagnostisere barn med metabolske forstyrrelser og tilbyr ernæringsmessig intervensjon kort tid etter fødselen, da ubehandlede metabolske forstyrrelser kan forårsake alvorlige bivirkninger, for eksempel nevrologiske svekkelser. De fleste sykehus screene nyfødte for metabolske forstyrrelser slik at riktig diettbehandling med en gang.

Hvordan ta vare på et barn med metabolske forstyrrelser

•  Begrense fenylalanin inntak av barn med diagnosen hyperphenylalaninemia metabolske forstyrrelser. Barnet kan velge lav-protein pasta, brød og kaker som tilbys av kosttilskudd spesialitet selskaper for dette formålet.

tilbyr en lav tyrosin kosthold og begrense fenylalanin i dietten til barn med tyrosinemi metabolske forstyrrelser. Pasienter med noen typer tyrosinemi krever vitamin D-tilskudd for å hindre en dødelig angrep av rakitt.

Reduser aminosyrene leucin, isoleucin og valin for barn med lønnesirup urin sykdommer. Foreldre kan kjøpe spesielt forberedt flytende formler beregnet for barn med disse lidelsene.

Hold barn med ureasyklusforstyrrelser på en lav-protein diett. Spør lege dersom barnet ditt har en urea syklus lidelse som krever tilskudd med natriumbenzoat.

Øke kaloriinntaket, men redusere protein inntaket av barn håndtere en av de organiske acidemias. Hvis betingelsen blir akutt, kan barnet krever IV væsker og bikarbonat for å hindre toksiske acidose.

Gi en galaktose og laktosefritt kosthold for barn med diagnosen galactosemia eller galactokinase mangel. Barn med denne tilstanden må fjerne all melk, smør, ost, yoghurt og iskrem fra kostholdet.

Hint

 • Se en lege for en komplett kosttilskudd og farmasøytiske diett tilpasset barnets spesifikke stoffskiftesykdom.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Barn med Down syndrom har en rekke medisinske behandlingsbehov som stammer fra syndromet. Mange nye foreldre til barn med Down syndrom finne seg overveldet av problemene og utfordringene de står overfor. Men fordi så mange familier har møtt Down syndrom, det er mange utsalgssteder for kvalitet medisinsk behandling av barn med Downs syndrom.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Evaluer ditt barns spesielle behov. Barn med Down syndrom står overfor en rekke medisinske problemer. En av de mest betydningsfulle og truende er medfødt hjertefeil, som rammer omtrent halvparten av Down syndrom befolkningen. Bortsett fra hjertefeil, barn med Downs syndrom er utsatt for øye og øre problemer, i tillegg til mer generelle sykdommer.

Finn en allmennlege eller barnelege for barnet ditt. En GP eller barnelege som kan bli kjent med en Down syndrom barns spesifikke medisinske tilstand vil bidra til å finne riktig behandling for barnet. Dessuten vil en lege som forblir involvert med barnets helse legge til en personlig element og høyere nivå av omsorg til barnets behandling.

Plugg inn i et støttenettverk. Et nettverk av foreldre som omhandler medisinske problemstillinger knyttet til barn med Downs syndrom vil gi om å få god behandling for et barn uvurderlig real-life råd og strategier. De fleste støttenettverk er lokale, så snakke med en barnelege eller sosialarbeider for å finne en god gruppe for foreldre til barn med Downs syndrom.

Meld barnet tidlig intervensjon. Det er mange programmer som behandler barn med Downs syndrom med fysioterapi, trening, psykologiske og pedagogiske tjenester. Fagfolk som jobber med barn med Downs syndrom er ekspert på å identifisere og finne rask behandling for problemer forårsaket av Down syndrom.

Dra nytte av offentlige tjenester. I USA er Down syndrom barn garantert ressurser under Personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA). Fagfolk som arbeider med ideen programmet vil bidra til å støtte deg og finne ressurser og behandling for barn med Downs syndrom. Undersøke andre programmer og ressurser som kan hjelpe deg i omsorg for et barn med Down syndrom.

Hvordan integrere barn med Downs syndrom

Hvordan integrere barn med Downs syndrom


Finne måter å integrere barn med Downs syndrom i storsamfunnet kan være en utfordring for noen foreldre. Det trenger ikke å være. Barn med Down syndrom kan bli en aktiv del av samfunnet og kan fullt ut integrere seg til sine lokalsamfunn hvis de lærer de riktige regler og teknikker for å gjøre det tidlig. Les videre for å lære mer om hvordan å integrere barn med Downs syndrom.

Hvordan integrere barn med Downs syndrom

•  Meld deg barna i samfunnet aktiviteter som sport team, teater workshops, chorus grupper eller kunst klasser. Vær oppmerksom på hva dine barns interesser er, og deretter hjelpe dem å utforske disse interessene ved å se etter klasser og grupper hvor de kan delta.

Send Down syndrom barn til vanlige skoler. De fleste skoler har nå spesielle programmer som tillater dem å integrere barn med visse problemer, for eksempel mental retardasjon, inn standard klasser. Skoler som tilbyr disse programmene bør også tilby delvis eller total stipend, så se etter noen skole du vil, uansett undervisning kostnad eller område.

få barna involvert i frivillig muligheter. Lære barn viktigheten av å hjelpe andre er en fin måte å hjelpe dem å integrere med samfunnet og lære samtidig. Mange frivillige organisasjoner arbeider med tenåringer og vil ønske velkommen mulighet til å integrere barn med Downs syndrom, så lenge det arbeidet som kreves er opp til sine evner.

Snakk med andre foreldre eller se etter en støttegruppe for å se hva andre foreldre gjør. Hvis barnet ditt er for sjenert til å være rundt andre barn, prøv å få dem til å sosialisere med andre barn med Downs syndrom først. Til slutt, kan de starte relasjoner med brødre og søstre i andre barn, og da føler seg mer trygg om nærmer nye mennesker.

Relax dine forventninger. Down syndrom barn ikke kan reagere som andre barn i sosiale situasjoner, men det betyr ikke at de ikke kan håndtere dem. Mens behovet for å beskytte dem er naturlig, må du gå til side så mye som mulig og la dem gjøre sine egne feil.

Hint

 • Starte tidlig. Så snart barnet kan gå, ta ham med til samfunnet lekeplasser, gruppeaktiviteter og klasser. Hvis han føler seg trygg i sin evne til å forholde seg til andre mennesker fra tidlig, vil han være i stand til å integrere raskere og lettere.
 • Avhengig av evnene til barnet ditt, kan du velge grupper spesielt opprettet for Down syndrom barn eller blandede grupper.
 • Ikke mist motet hvis barnet ønsker å slutte tidlig. Prøv flere aktiviteter til du finner en som passer bedre.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom


Sette realistiske mål kan gjøre hele forskjellen når oppdra barn med Downs syndrom. Når du forstår de spesielle utfordringene knyttet til sykdommen, vil du være klar til å finne ut hva du virkelig vil at barnet skal oppnå og deretter arbeide for å gjøre disse målene mulig. Dette er spesielt viktig hvis du vil at barnet skal til slutt bli uavhengige og forfølge sine egne mål. Les videre for å lære å sette realistiske mål for barn med Downs syndrom.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

•  Begynn tidlig. Hvis du setter realistiske mål fra den tiden barnet er en baby, vil du lære å håndtere problemer og være klar til å be om hjelp når du føler deg fast. I begynnelsen, takke med små, enkle mål, og deretter justere dem etter hvert som barnet vokser og du er i stand til å måle hennes evner.

Oppmuntre barnet til å sette sine egne realistiske mål så snart han er gammel nok til å forstå hva det betyr. Etter den tid Down syndrom barn når tenårene, bør de være i stand til å uttrykke hva de ønsker. Lytt til barnet ditt, og deretter hjelpe ham å utvikle en plan for å håndtere disse målene.

Gjør dine tidsrammer realistisk. Selv små mål kan virke umulig hvis du prøver å nå dem i en kort periode som legger for mye press på både deg og barnet ditt. Mens andre barn kan lære å lese og skrive i ca seks måneder, for eksempel, kan det ta Down syndrom barn et år eller mer. Ved å være fleksibel med tiden, er du sette alle opp for å lykkes.

Vær forberedt på å gi opp et øyeblikk. Bare fordi andre barn er i stand til å kle seg i en alder av seks, betyr det ikke at barnet ditt vil være. Hvis du fortsetter å prøve å lære dine barn med Downs syndrom en spesiell ferdighet og ser ingen fremgang, prøve det igjen noen få måneder på veien.

Gjør hva som fungerer for ditt eget barn. Med Downs syndrom barn, det er ikke noe slikt som en one-size-fits-all løsning. Hvert barn utvikler seg i ulikt tempo og med mer vekt på visse ferdigheter, så det er viktig at du er oppmerksom på sine egne evner og utarbeide en liste over mål basert på det.

Hint

 • Minn deg selv gjennom hele prosessen at sette mål handler om ting som vil gagne barnet ditt, ikke deg. Glem hva du mener bør være normal fremdrift og fokus på hva som er bedre for barnet.

Informasjon for barn med Attention Deficit Disorder

Informasjon for barn med Attention Deficit Disorder


De første tegnene på ADHD er ofte lagt merke til i løpet av de tidlige skoleårene, da manglende evne til å sitte stille og ta hensyn begynner å påvirke ditt barns karakterer. Uansett hvor hardt de prøver, kan barn med attention deficit / hyperactivity disorder (AD / HD) ikke fokusere. Mens alle har problemer med å betale oppmerksomhet fra tid til annen, barn med denne lidelsen synes det er nesten umulig å fokusere på noe for en lengre tidsperiode. Det finnes ingen kur for AD / HD, men medisinering og modifikasjoner atferds kan hjelpe barnet ditt takle de mest urovekkende symptomer på sykdommen.

Hyperaktivitet / Impulsive Symptomer

Barn med primært hyperaktive / impulsive form av lidelse har ekstreme problemer gjenværende fortsatt. De vri seg, fidget og kan ikke bli sittende. Barnets lærer kan klage på at barnet ditt ikke vil slutte å snakke, avbryter klasse og liker ikke å vente eller ta svinger.

Uoppmerksom Symptomer

Barn med hovedsakelig uoppmerksom type AD / HD har problemer med å betale oppmerksomhet og lytter. De gjør ofte feil eller ikke betale oppmerksomhet til detaljer. Følge med på instruksjoner kan være vanskelige og organisatoriske ferdigheter kan være mangler. Barn med denne formen for sykdommen ofte unngå oppgaver som vil krever vedvarende mental anstrengelse og blir lett distrahert og glemsom.
Det er mulig for et barn å ha en kombinert form av lidelsen og erfaring både symptomer på hovedsakelig uoppmerksom type og hovedsakelig hyperaktive / impuls form av AD / HD.

Diagnose

Fordi det er ingen definitive test som brukes til å diagnostisere AD / HD, vil legen stille mange spørsmål om ditt barns oppførsel, både hjemme og på skolen, før en diagnose. En fysisk undersøkelse skal gjennomføres for å utelukke sykdommer eller andre problemer, for eksempel hørsel eller synsvansker, som kan være årsaken til barnets symptomer. Legen vil spørre om noen andre i familien har hatt lignende symptomer, som AD / HD har en tendens til å kjøre i familier. Observasjoner fra ditt barns lærere og skole eller private psykologer kan også brukes til å hjelpe legen forstå omfanget av problemet.

Behavioral Modifikasjoner

Barnet kan ha behov for å lære nye måter å fullføre skolearbeid og kan ha nytte av å lære organisatoriske teknikker. Opprettholde en konsistent struktur i både skole og hjem liv er svært viktig i å hjelpe et barn med AD / HD å trives til tross for hindringer hans lidelse presenterer. Terapeuter kan hjelpe barn som har problemer med å kommunisere med andre på riktig måte lære å lese kroppsspråk og ansikts signaler til sine venner og klassekamerater. Lære å dele, hvordan å ta svinger og hvordan du reagere på å bli ertet kan forbedre ditt barns sosiale ferdigheter.

Medisinering

Medisinering barn med AD / HD er ofte et kontroversielt tema, med noen foreldre adamantly motsetning til å gi sine barn noen form for medisiner for å kontrollere sykdommen. Hos noen barn, kan atferdsmodifikasjon alene bedre atferd nok at medisinering ikke er nødvendig. Andre barn vil dra nytte av en kombinasjon av medisiner og atferds medisiner.
Barnet må kanskje prøve flere typer medisiner før du finner den som er den mest effektive med minst bivirkninger. Sentralstimulerende medisiner, for eksempel Adderall og Ritalin, blir ofte brukt til å behandle AD / HD og faktisk ser ut til å roe barn. Sentralstimulerende bedre fokus og redusere hyperaktivitet. Ikke-sentralstimulerende medisiner kan også brukes hvis sentralstimulerende midler ikke hjelper barnet ditt.

Eksempler på fysiske øvelser for barn med Cerebal Parese

Fysisk trening er et viktig behov for barn som har blitt diagnostisert med cerebral parese. Øvelsen vil bidra til å beholde i kroppen muskel tone som ellers kunne tapt grunn til å være ute av stand til å bevege seg så fritt som de som ikke har cerebral parese. Disse øvelsene også bidra til å fremme fitness og hindre ekstra vektøkning som kan oppstå grunn til å være mindre aktiv. Følgende er noen eksempler på vanlige øvelser for barn som har cerebral parese.

Yoga

Yoga er en stress-fri type øvelse som er fantastisk for barn med cerebral parese. Det hjelper oppmuntre mobilitet og fleksibilitet av lemmer som har en tendens til å stramme opp på grunn av denne sykdommen. Yoga hjelper også pasienten å beholde muskel tone og bygge styrke i kroppen sin. Det er også en avslappende øvelse som cerebral parese pasienter nyte.

Svømming

Svømming er en annen stor fysisk aktivitet for barn som har cerebral parese. Den sparker og spruting bevegelse av armer og ben vil hjelpe pasienter til å holde seg i form og samtidig ha det gøy. Svømming bidrar også til å løsne stramme lemmer som har blitt mindre fleksible på grunn av inaktivitet. Denne type aqua terapi anses å være en av de beste behandlingene for barn med cerebral parese.

Ridning

En annen populær øvelse for cerebral parese pasienter er ridning, også kjent som hippoterapi. Denne øvelsen er avslappende og kan være ganske morsomt. De langsomme, grasiøse bevegelser av ridning bidra til å gjøre hele kroppen mer fleksibel. Ikke bare vil barn med cerebral parese nytte fysisk fra ridning, men de har også gleden av å ha en mild dyr som en del av sin behandling.

Play Ball

Spille ball er en type oppgave som barn med cerebral parese nyte enormt. Denne type behandling kan også betraktes mer som å ha det gøy for barnet. Typen av ballen spilles, vil avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen. Hvis barnet er i stand til å løpe og hoppe, baseball, basketball eller kickball kan være den perfekte måten å oppmuntre kondisjon og muskelstyrke i cerebral-parese pasienter. Dersom barnet er mindre mobile, er det bare å kaste eller sparke en ball vil gi tilstrekkelig mengde trening som trengs for å bygge muskel tone og forbedre fleksibiliteten.

Fysioterapi for barn med cerebral parese

Cerebral parese er en gruppe av medisinske lidelser som påvirker koordinasjon og kroppsbevegelser. Symptomer på cerebral parese er vanligvis lagt merke til i det første året eller to, eller et barns liv. Ifølge forente Cerebral Parese, er om lag 70 prosent av personer med cerebral parese født med tilstanden. I andre tilfeller kan tilstanden være forårsaket av en hjerneskade under fødselen, andre hjerneskader eller alvorlige infeksjoner. Cerebral parese har ingen kur, men behandling kan hjelpe mennesker med tilstanden blitt mer mobile. I mange tilfeller er fysioterapi en nøkkelkomponent i en behandlingsplan.

Behandlingsstart

Fordi fysioterapi er ofte avgjørende for å hjelpe et barn med cerebral parese maksimere sitt fysiske potensiale, begynner behandlingen ofte umiddelbart etter diagnose. Selv fra en tidlig alder en fysioterapeut kan arbeide med et barn med cerebral parese å utvikle muskler og lære barnet mer effektive måter å balansere og flytte. Hvor ofte en person trenger for å se en fysioterapeut avhenger av alvorlighetsgraden av verdifall. Behandling vanligvis fortsetter i flere år.

Fordeler

Fysioterapeuter arbeider også med pasienter for å forebygge problemer i muskel-skjelettsystemet og muskel kontrakturer, noe som fører til store muskler til å bli stiv og rigid og fast i en unaturlig stilling. I noen tilfeller kan fysioterapeut anbefaler tannregulering, splinter eller andre enheter for å bidra til å maksimere et barns fysisk bevegelse og utvikling.

Terapi Aktiviteter

Aktivitetene og utøver dine fysiske terapeuten bruker avhenger av alvorlighetsgraden av cerebral parese og barnets fysiske begrensninger. For eksempel kan terapeuter arbeide med pasienter for å lære dem å gå eller stå på egenhånd. I tilfeller der mobilitet er begrenset, kan de jobbe med pasienter for å lære dem hvordan du skal bruke en rullestol. Mange ganger terapeuter vil også arbeide med pasienter på øvelser designet for å forbedre spekter av bevegelser og hindre muskelproblemer. Mange fysioterapeuter designe sine øvelser for å være morsomt for barna å holde dem aktive og engasjerte i terapi.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat


Å få et barn med diaré til å spise kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du arbeider med andre symptomer. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å lette overgangen tilbake til god mat og hjelpe barnet ditt komme på bedringens vei.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

•  Begynn med små porsjoner i løpet av dagen. Hvis barnets mage er opprørt, er det siste han trenger store, tunge måltid veier ham ned. I stedet tilbyr ham mindre porsjoner noen få timer. Det vil bidra til å holde sin styrke opp og oppmuntre ham til å spise, hvis bare litt.

2 tilbudet opp noen av hennes favoritt mat. Hvis hun kjemper for å spise, er det OK å gi henne en velsmakende godbit eller to for å skjerpe hennes appetitt. Du kan alltid følge opp at cookie med noe litt heartier.

•  Prøv Brat kosthold. Brukes til å behandle en rekke forhold, Brat metoden fungerer godt for barn med diaré. Mat er vanligvis blid og lite fiber, som ikke bør rokke hans allerede delikat system. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast; holde seg til disse matvarene til han viser tegn til bedring.

Husk væsker. Dehydrering er den vanligste bekymring når barn har diaré, så sørg for å gi barnet rikelig med vann, juice og melk. Over-the-counter elektrolyttløsninger er også nyttig og kommer i en rekke forskjellige smaker som passer til ditt barns smak. Gelatin og pudding har et høyt væskeinnhold og også fungere godt for barn som ikke ønsker å drikke.

Hint

 • Ta alltid kontakt med lege dersom barnet ditt opplever feber sammen med diaré, eller hvis tilstanden vedvarer i mer enn 24 timer.

Hvordan ta vare på et barn med diaré

Hvordan ta vare på et barn med diaré


Diaré er en svært ubehagelig og pinlig tilstand for barn. Mens diaré har mange årsaker, er behandlingen fortsatt den samme. Mens omsorg for et barn med diaré, dine mål er å holde henne komfortabel og hindre dehydrering. Følg disse trinnene for å ta vare på et barn med diaré.

Hvordan ta vare på et barn med diaré

En vet at i de fleste tilfeller kan du ta vare på barnet ditt hjemme. Men du trenger å vite når det er best å ta ham med til legen. Hvis din baby eller barn har diaré og kaster opp gjentatte ganger, er mindre enn 6 måneder gammel, har feber høyere enn 102 grader F, har magesmerter, har blod i diaré eller hvis diaré er alvorlig eller langvarig, må du ta ham til legen. I tillegg, ta barnet til legen hvis han viser tegn til dehydrering, som for eksempel sløvhet, mangel på urin eller tårer, innsunkne øyne, slapphet og svimmelhet.

Gjør barnet ditt ligge ned i en komfortabel seng eller på sofaen. Du kan velge å beskytte madrassen eller sofaen puter i tilfelle ulykker. Har noen rolige leker tilgjengelig for å holde henne opptatt, slik som bøker og puslespill.

Ha rikelig med rene klær klar i tilfelle barnet ditt har ulykker. Hvis han ikke har uhell, sørg for at han ikke føler seg skamfull. Forsikre ham om at du vet at det ikke var hans skyld, rydde ham opp, trøste ham og satte ham tilbake til sengen.

Gi barnet rikelig med væske for å holde henne hydrert. Elektrolytt løsninger er best, men vann og sportsdrikker er bra, også. Mange leger anbefaler ikke sportsdrikke, men hvis barnet ditt ikke liker smaken av elektrolyttoppløsning, kan du blande de to for å få drikke mer spiselig. Vanligvis leger ikke anbefale å gi juice på grunn av den høye syre og sukkerinnhold.

Husk at du ikke bør gi kumelk til et barn med diaré eller oppkast, med mindre hun kan tolerere et normalt kosthold. Men for ammende babyer og småbarn, er morsmelk fint, og du bør prøve å amme oftere enn vanlig.

feed barnet bland matvarer. De beste valgene er ris, bananer, tørr toast og eplemos uten tilsatt sukker. Disse matvarer er lett på magen og vil bidra til firmaet avføringen litt.

Forstå at hvis barnet ikke kan holde seg hydrert ved hjelp av muntlige væske hjemme, kan hun trenger intravenøs væske fra sykehuset. De kan også teste ditt barns avføring for å se etter en mulig parasittinfeksjon, som de kan behandle med en anti parasittiske medisiner.

Hint

 • Bruk rikelig med overflate sanitizers, hånd sanitizers og riktig håndvask ved hjelp av antimikrobiell såpe for å sikre at sykdommen ikke sprer seg til resten av familien.
 • Ikke gi barnet ditt en anti diaré medisiner mindre legen din sier at det er trygt.

Hvordan ta seg av barn med kroniske sykdommer

Å ta vare på barna når de er syke kan være utfordrende og vanskelig og krever mye tålmodighet, omsorg og støtte-men du vet at det er vanligvis kort tid før de fullt igjen. Ta vare på barn med kroniske sykdommer, derimot, krever så mye mer fra begge foreldrene og barnet-og vil trolig kreve langsiktig støtte fra familie, venner og helsepersonell. I noen tilfeller, spesielt med terminalt-syke barn, spesialisert omsorg og behandling ledelse er nødvendig og svært viktig for å opprettholde trivsel for barnet. Denne artikkelen gir noen tips og råd for foreldre som er pårørende kronisk-syke barn.

Hvordan ta seg av barn med kroniske sykdommer

•  Gjennomføre en omsorgsplan, medikamentliste og dagbok loggen til hver helsevesenet avtale for å best kommunisere barnets tilstand.

For foreldre som har et barn med en kronisk sykdom er det utfordringer med utdanning og skolegang. Vanlige tapte klasser og skoledager kan påvirke barnets skoleprestasjoner og GPA. Finn ut om spesielle skoleprogrammer som kan bidra til å motvirke dette problemet. Hver skole har et program som vil hjelpe en student opprettholde tilfredsstillende akademiske prestasjoner. Vanlige foreldremøter vil bidra til å holde både foreldre og barn på sporet. Lag en månedlig plan med lærerne og etablere et program for å gjøre opp arbeidet for sykedager.

Finn og etablere en støttegruppe bestående av lærere, rådgivere, helsesøster og lærings styremedlemmer, samt medisinske fagfolk. Bli med lokale støttegrupper og møte andre foreldre som står overfor de samme utfordringene med omsorg for et kronisk-syke barn.

Internett er et flott sted å finne mer informasjon om kundestøtte og forskning som kan hjelpe deg i å håndtere problemer som kan oppstå. Familier med kronisk-syke barn noen ganger sliter med å holde tritt med de nyeste forsknings, teknologier og behandlinger forbundet med tilstanden. Det er mange kliniske forskningsstudier som for tiden blir gjennomført på mange typer sykdommer og medisinske tilstander. Besøk landets største statlig finansiert forskningsinstitutt, The National Institute of Health (NIH) for å finne ut den nyeste utviklingen og forskningsbehandlinger (se lenke i Resources nedenfor).

Lær å gjenkjenne de endrede symptomer på en kronisk-syke barn. Små endringer kan forekomme hver dag som kan være et tidlig tegn på et større problem senere.

Det er finansielle så vel som følelsesmessige utfordringer for foreldre og familier med en kronisk-syke barn. Budsjettering og sette til side en sparekonto for medisinsk og helseformål er en veldig god idé. På jakt etter bedre helsetjenester dekning eller flytte å være nærmere et sykehus som spesialiserer seg i barnets sykdom kan bety å gjøre visse offer og kan pådra seg mer kostnader.

Hint

 • Hjemmeundervisning er et annet alternativ å vurdere om barnet er i stand til å gå på skolen hver dag.
 • Kommunikasjon er svært viktig, ikke bare med støtte laget, men å jevnlig møte behovene og problemene av en kronisk-syke barn.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp og / eller omsorg fra din egen lege eller profesjonelle helsepersonell.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

Som foreldre, vi ønsker bare det beste for våre barn. Vi holder dem i våre armer mens de fortsatt er barn, og drømmen om deres fremtidige prestasjoner i livet. Når diagnosen bipolar sykdom er gitt, kan det virke som om alle de drømmene vil aldri bli realisert. Oppturer og nedturer, ensomhet og konstant følelse av usikkerhet i årene som følger kan være utmattende. Lær hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom og henge på de drømmene du har for dem.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

•  Aksepter sine forskjeller. Barn med bipolar sykdom ofte lider hyppige humørsvingninger, ustabilitet, sinne og depresjon. Dette er egenskaper du vil møte mange ganger i løpet av sitt liv. Ved å akseptere de dårlige med det gode, gi deg disse barna en uvurderlig trygghet midt i en foruroligende sykdom.

Sett grenser. Ofte vil barn med bipolar sykdom viser tegn på vold eller handle ut. Sett grenser tidlig i diagnostisering med rimelige konsekvenser. Dette vil bidra til å sikre at barnet lider av bipolar sykdom samt kolleger og andre som er i kontakt med dem.

•  Vær tålmodig. Bipolare barn har vanskeligheter med å få venner, fullføre oppgaver og noen ganger bærer på samtaler. Prøv å huske at disse barna håndtere konstant racing tanker, og de kan være irritabel samt ekstremt rastløs. Din tålmodighet under konstant omveltninger som finner sted i hjernen kan hjelpe dem å føle seg trygg og forsikre dem om at du bryr deg.

Study. The National Institute of Mental Health og National Allegiance for mental sykdom (NAMI) gi gode ressurser på bipolar lidelse på nasjonalt og lokalt nivå. Det er helt avgjørende for å holde deg på toppen av de nyeste teknikkene for å behandle sykdommen. Kunnskap er makt; utdanne deg selv vil ikke bare hjelpe deg å bedre forstå sykdommen, men vil også hjelpe deg å takle barn som lider av det.

Bli med i en støttegruppe. Kontakt din lokale mental helse sykehus eller NAMI kapittelet for å lære hvor foreldre og omsorgspersoner til barn med bipolar sykdom er møtet. Hvis det ikke er en gruppe, starte en. Voksne vil lære av hverandres erfaringer, og fungere som støtte under de mørke tider som følger med denne sykdommen.

Hold deg organisert og på en tidsplan. I en verden av spredte tanker, ustabile vennskap, leger avtaler og stadige justeringer medisinering, er rutine en livredder. Det gir en dypere følelse av trygghet og forutsigbarhet. Det kan fungere som et beroligende middel og å opprettholde en følelse av ro for bipolare barn.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er en lidelse som rammer barn starter så tidlig som 3 år og kan vare gjennom hele voksenlivet. ADHD kommer med spesifikke symptomer som kan gjøre det ganske utfordrende å undervise barn som er rammet av sykdommen i et tradisjonelt læringsmiljø. Visse endringer er nødvendig for å bedre hjelpe studenter som lider av ADHD lære.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Opprett rett klasserommet læringsmiljø. Visse tiltak må iverksettes for å bidra til å holde ADHD student fokusert. Enkle handlinger som å holde pulten sin nær skrivebordet, eller plassere ham på forsiden av klassen slik at han ikke blir distrahert av å se på elevene foran seg, kan bidra til å skape et læringsmiljø uten distraksjon. Holder ham borte fra vinduer eller dører som har utsikt til utsiden kan også holde ham på sporet mens du underviser.

•  Har studentens foreldre sette opp en læringsområde hjemme. En stor del av skolen inkluderer lekser. Dersom foreldrene komme ombord læringsprosessen og skape en spesiell læring fri for distraksjoner hjemme, kan studenten doble mengden av læring han er i stand til å oppnå ved å jobbe både på skolen og hjemme. Lignende forholdsregler bør tas hjemme for å holde ham i et område der han ikke er distrahert mens han studerte eller jobbet på lekser.

Juster studentens oppgaver. Barn med ADHD har en hard tid å balansere mer enn én oppgave av gangen. Legge barnet med lekser er en rask måte å sikre at han blir for frustrert til slutt enda en av oppgavene. Hold en oppmuntrende holdning, og gi studenten noe ekstra tid at han måtte trenge. Du må kanskje å uskadeliggjøre studenten fra å bli opphisset eller frustrert under oppdraget. Hold en rolig stemme, og fortsette å oppmuntre barnet til å fullføre oppdraget og samtidig gi ham så mye hjelp som er nødvendig.

forblir konsistente med disiplin. Når et barn lider av ADHD, kan det være lett for ham å gi opp på læring og handle ut i stedet. Det er viktig at du etablere faste regler og konsekvenser på forhånd, og at du gjør barnet klar over konsekvensene før han handler ut. Dette både hjelper oppmuntre barnet til å ikke handle ut, samt skaper en plan for å raskt disiplinere ham og få ham tilbake til en lærerik sinnstilstand uten å måtte argumentere eller debattere med barnet.

Lag en tidsplan. Barn med ADHD har en hard tid håndtere endring. Enten det være konstant sitte endringer eller forskjellige tider for oppdrag eller tester, kan det føre til en stresset ut barnet. Prøv å ha bestemte dager i uken at ulike lærings hendelser skje slik at barnet ikke blir distrahert eller motet av for mye endring i løpet av uken.

Hvordan håndtere barn med anfall av epilepsi

Hvis du er rundt barn med epilepsi, er det viktig å vite hva du skal gjøre i løpet av et barns anfall. Du kan identifisere et anfall gjennom ett eller flere symptomer: krampetrekninger, faller til bakken, forvirring, stirrende, stivhet og / eller tap av bevissthet. Forbli rolig og følge noen skritt for å holde barnet trygt.

Hvordan håndtere barn med anfall av epilepsi

Hva gjør du når et barn har et anfall

•  Unngå at barn fra å skade seg selv ved å fjerne potensielt farlige gjenstander fra området. Hvis det er mulig, flytte ham på hans side og sette noe mykt under hodet hans. Ikke prøv å tvinge barnet til å slutte å krampetrekninger eller flytting.

Inspiser luftveiene. Løsne alle klær rundt halsen. Visuelt kontroller at ingenting er i barnets munn. Hvis munnen er fri for mat og gjenstander, ikke legge fingrene eller hånden i barnets munn. (Hun vil ikke svelge tungen hennes, som ble antatt på en gang.)

•  Se på klokken for å vite hvor lenge anfallet varer. Hvis barnet ser ut til å fortsatt være i en aktiv anfall etter fem minutter har gått, ring 911. Selv om beslaget er kort, må du huske hvor lenge det varte, slik at du kan informere barnets lege.

Komfort og berolige barnet når anfallet er over. Noen ganger barn har ingen hukommelse av beslaget; men de kan være desorientert og redd etterpå. La barnet vet at han er trygg.

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Foreldre eller vaktmester på bipolare barn ofte føler seg overveldet og forvirret om hvordan å håndtere sine barns lidelse. Bipolar lidelse kan føre til humørsvingninger og depresjon, som begge kan være plagsom og skremmende. Vaktmestere har en viktig rolle i behandling, og suksessen til barnet er ofte i stor grad avhengig av støtte fra folk rundt dem.

Informer deg selv

Les så mye du kan om bipolar lidelse, slik at du kan gjenkjenne barnets symptomer og forstå at de er en normal del av bipolar lidelse. Depresjonen og Bipolar Support Alliance (se Ressurser nedenfor) gir opplæring og støtte for mennesker som lider av bipolar lidelse, samt deres familie og venner.

Psychiatric Care

Finne en god psykiater er det første skrittet til å behandle et barn med bipolar lidelse. Psykiatere kan foreskrive riktig medisinering for å holde barnets humør stabil, og kan også holde styr på barnets utvikling og merke noen uvanlige humørsvingninger, selvmordstendenser eller skadelige vaner at barnet utstillinger. Personlige forsikringsselskapene kan gi en liste over nærliggende psykiatere som er spesialister på bipolar lidelse.

Kommunisere med lærere

Det er viktig å utvikle en god rapport med lærerne slik at de kan kommunisere eventuelle problemer som barnet opplever på skolen. Lærere som er informert om barnets lidelse kan være mer forståelse overfor barnet og kan tilby trøst og oppmuntring til barn som kan føle seg isolert fra sine jevnaldrende.

Avspenningsteknikker

Når barnet opplever angst eller raseri, tilbringe tid med barnet og hjelpe ham eller henne til å takle symptomene. Lytte til beroligende musikk, puste dypt, og går for lange turer kan hjelpe barnet å slappe av under stressende tider. Å gjøre prioriteringer og organisering av barns arbeidsmengden i skolen kan også redusere stressfaktorer. Deltagelse i kreative aktiviteter som barnet liker også vil hjelpe ham eller henne føler seg lykkeligere og mer rolig.

Finn et Support Group

Mange lokalsamfunn har lokale støttegrupper for barn med bipolar lidelse og deres familier. Støttegruppen vil gi barnet ditt et sted å åpent gi uttrykk for sine følelser og vil vise barnet at han eller hun er ikke alene. Barnets psykiater kan anbefale lokale støttegrupper, og administratorer på skolen kan være i stand til å danne en støttegruppe.

Strategier for barn med opposisjonell Defiance Disorder

Opposisjonell Defiance Disorder, også kjent som Opposisjonell Defiant Disorder eller ODD, er en lidelse som påvirker barn i skolealder som er preget av lite samarbeidsvillig og fiendtlig atferd mot autoriteter, noen ganger til det punktet at det seriøst forstyrrer barnets dag-til-dag liv .

Symptomer

Symptomer på Opposisjonell Defiance Disorder kan omfatte overdreven krangler med voksne, raserianfall, nekter å etterkomme forespørsler fra foreldre eller andre voksne, felles sinne og bitterhet, hevngjerrige aktiviteter eller bevisste forsøk på å irritere eller opprørt andre. ODD oppstår i et sted mellom 2 prosent og 16 prosent av befolkningen, og kan føre til andre lidelser eller kan være assosiert med andre lidelser som ADD, ADHD, depresjon og angstlidelser. Det anbefales at et barn som viser symptomer på ODD bli tatt med til en lege for en omfattende evaluering.

Foreldre Strategier

Foreldre et barn som viser tegn på opposisjonell atferdsforstyrrelse kan være stressende. Det er noen teknikker som kan være nyttig i arbeidet med barnet ditt. For det første understreke det positive, og sørg for å belønne og gi ros for samarbeid og andre nondefiant atferd. Dernest, sørg for at du ikke grave deg et hull som er for dypt - velge dine kamper. Det kan ikke være verdt den ekstra foreldre angst for å prøve å vinne visse argumenter. Langs de samme linjene, husk at barnet ditt ikke kommer til å gi opp - barn er sta - og er absolutt ikke kommer til å se din side i en krangel. I stedet for å stanger hodet mot en vegg og gjøre ting verre ved å argumentere eller prøver å straffe barnet, noen ganger er det best å ta en timeout så dine reaksjoner vil holde måles og moden. Det er OK å oppmuntre barnet til å ta en timeout seg for å unngå overreagerer. Sett på plass rimelig og alderstilpassede regler, herunder regler for belønning av god oppførsel.

Husk Self

Paren et barn med ODD kan være, til tider, alt krevende, men dette er en del av problemet. Når foreldre blir stresset med konstant ulydighet eller trass, blir de terser og kortere med barna sine, stressa, trøtt eller slitt ned. Dette, selvfølgelig, gjør ODD mer fastlåst; et barn med trassig tendenser vil ikke gi opp i denne saken, og vil normalt presse tilbake hardere. I stedet prøver å opprettholde andre interesser enn omsorg for barnet med ODD, og ​​søke å opprettholde ro og balanse. Trening eller meditasjon kan være nyttig. Det er viktig å erkjenne at ODD er en barnesykdom som bare kan løses av en foreldre løsning, og hvis foreldrene jobber bakover ved å prøve å håndheve enda mer strenge regler som svar på trass, er det sannsynlig å være mot sin hensikt. Roligere og mer fornuftig du er, jo mer sannsynlig at barnet vil være rolig og fornuftig.

Naturlige dietter for barn med ADHD

Mange foreldre foretrekker å unngå medisiner for sine barn med ADHD eller ADD. For noen barn kan gjøre enkle kosten modifikasjoner bedre fokus og atferd. Retten naturlig kosthold kan variere avhengig av barnet, men kan gjøre en stor forskjell i livskvalitet og med tillate barn å redusere eller eliminere medisiner som Ritalin, Adderall eller Strattera. Mens disse kosttilskudd endringer er sunt og fornuftig, gjør konsultere ditt barns helsepersonell før redusere eller eliminere medisiner.

Feingold Diet

Feingold diett er ofte forsøkt å behandle symptomene på ADD og ADHD. Denne dietten eliminerer kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Aspirin og salicylate inneholder matvarer er også eliminert i fase én av dietten. Kosten modifikasjoner og endringer i Feingold dietten er ganske enkelt å implementere, som de rett og slett krever å kjøpe mer naturlige varianter av matvarer du vanligvis tjener. Mens statistikken varierer, Feingold Association i USA hevder så mange som 90 prosent av barn med ADHD og ADD vil dra nytte av denne dietten i større eller mindre grad.

Generelle anbefalinger

Mens det er flere spesifikke dietter designet for barn med ADHD, betyr det medisinske miljøet enige om noen generelle retningslinjer som foreldre kan ønske å følge. En høy-proteindiett kan være fordelaktig, sammen med høyere nivåer av komplekse karbohydrater og lavere nivåer av enkle karbohydrater. Ekstra Omega-3 fettsyrer er et godt valg for hjernens helse generelt. Du kan også ønske å snakke med ditt barns helsepersonell om mulig vitamin eller mineral tilskudd som kan imøtekomme barnets behov. En matdagbok kan hjelpe deg til å merke noen problematiske matvarer eller tilsetningsstoffer.

Gluten Free Kasein Free Diet

Mange eksperter plassere ADD og ADHD på autismespekteret, og noen foreldre finner ut at en diett som vanligvis brukes for barn med autisme hjelper sine ADHD barn. GFCF diett fjerner alle matvarer som inneholder gluten, et protein som finnes hovedsakelig i hvete, samt alle matvarer som inneholder kasein, et meieri protein. Mange familier bruker en GFCF diett også eliminere tilsetningsstoffer som foreslått av Feingold diett. Denne dietten er vanskeligere å følge enn de andre naturlige dietter for ADHD som ofte foreslått, men kan ha en betydelig innvirkning på atferd og livskvalitet for noen barn.

Anbefalt kosthold for barn med hypoglykemiHypoglykemi er en blodsukker kjennetegnet ved lave nivåer av blodglukose. Barn med hypoglykemi må spise en nøye planlagt kosthold, for å opprettholde stabilisert blodsukkeret.

Timing

Barn med hypoglykemi trenger å spise hyppige små måltider, for å opprettholde blodsukkeret. Det anbefales å spise en snack hver time.

Protein

Protein er en viktig del av et barns kosthold, når hun har hypoglykemi. Nøtter og andre sunne protein mat, hjelpe hypoglycemic barnet hindre at blodsukkeret går for lavt.

Grønnsaker

Grønnsaker gir mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og bør inkluderes i kostholdet til en hypoglycemic barn.

Fiber

Matvarer som inneholder fiber, slik som hele korn brød og langkornet brun ris, bidra til å regulere absorpsjonen av sukker inn i kroppen. Dette bidrar til å stabilisere den blodsukker på et barn med hypoglykemi.

Sukker

Sukker og matvarer som inneholder sukker, bør generelt unngås i et barn med hypoglykemi. Sukker fører til en rask økning i blodsukkeret, etterfulgt av en stupbratt fall, noe som kan være farlig for noen med allerede lave blodsukkernivået.

Diet Plan for barn med ADD

Selv om det er mange alternativer for behandling av barn med Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), forbedret konsentrasjon og redusert irritabilitet og hyperaktivitet kan oppnås med et sunt kosthold. Selv om Dr. Benjamin Feingold sin 1973 studie var den første utført på forholdet mellom ADD og ADHD og kosthold, mange har vært gjennomført siden som bekrefter at et kosthold basert på naturlige og ubehandlet mat kan være avgjørende i å temme symptomer på ADHD.

Endrede matvaner

Dårlig ernæring, for noen, ikke bare barn med ADD, har vist seg å redusere oppmerksomheten span, evne og motivasjon til å lære og å vise selvkontroll. Implementering av et riktig kosthold og sunt forhold til mat i barnet ditt kan hjelpe og selv kurere symptomer på ADD og ADHD. En studie 2003, publisert i alternativ medisin Review, sammenlignet effekten av Ritalin (en vanlig foreskrevet medikament for behandling av ADHD og ADD) mot virkningen av kosttilskudd, inkludert, blant annet, vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika . Forskningen viste at kosttilskudd viste seg like effektiv som Ritalin i styrke oppmerksomhet og selvdisiplin hos barn med ADHD.

Matvarer for å unngå

Risikofaktorer for de med AD / HD har tilsetningsstoff allergier, lav-protein / høy-karbohydrat dietter, fettsyre og mineral ubalanser og skjoldbrusk lidelser. En bevissthet om barnas matallergier kan også være nyttig å bestemme visse matvarer for å være skeptisk til. Feingold diett er kanskje den mest kjente bruken av kosttilskudd endringer som en behandling av ADD og ADHD. Basert på argumentet om at allergi er rotårsak av mange symptomer på ADD, programmet anbefaler å kutte ut matvarer som inneholder kunstige farger og smaker, samt matvarer som inneholder naturlig salisylsyre (som jordbær paprika og mandler). Etter en periode, kan matvarer med naturlig forekommende salisylater gjeninnføres.

Anbefalte Foods

Ved å gjøre hele og naturlig mat en del av barnas kosthold, enten på egenhånd eller i tillegg til bruk av medisiner, kan du i stor grad redusere sine ADHD symptomer. Kosttilskudd som kan være nyttig i behandling av symptomer på ADD er B-vitaminer, vitamin A og C, folsyre, kalsium, magnesium, jern og sink. Gir et godt balansert, sunn diett for barnet ditt bør sørge for at mange av disse vitaminene er allerede en del av sitt daglige inntak. Gitt, det er ikke alltid lett å ta bort chips og pakket cookies. Men det er en enkel måte å innføre sunn mat inn i dine barns liv å gjøre maten spennende og interessant. Prøv å legge hummus, peanøttsmør eller honning til dine grønnsaker og frukt for å skape nye og morsomme menyer.

Carb telling for barn med diabetes

Karbohydrat (dvs. "carb") telling er en svært effektiv måte å hjelpe barn med diabetes administrere sine dietter og senere kontrollere blodsukkernivået. Fordi karbohydrater er stort sett ansvarlig for økningen i blodsukkeret som oppstår etter et måltid, er det viktig for barn å enten gi karbohydrater spist med insulin tatt før måltider eller holde styr på karbohydrater i løpet av dagen. Her er noen tips for carb telling.

Hva er carb telling?

Carb telling innebærer å legge opp karbohydrater fra maten du spiser, og deretter spre dem i løpet av dagen for å opprettholde mer ønskelig blodsukkernivået. For å gjøre dette effektivt, er det viktig for din diabetiker barn å forstå hvilke matvarer inneholder karbohydrater. Alhough de fleste matvarer inneholder noen, vanlige matvarer som bærer den høyeste mengden av karbohydrater inkluderer stivelsesholdige matvarer (for eksempel brød, bagles, pasta, ris, frokostblandinger, kjeks, poteter), søtsaker (f.eks, kaker, kjeks, paier, smultringene), meieri (for eksempel melk, yoghurt) og frukt og grønnsaker (alle bærer noen, men de mer stivelsesholdige de inkluderer mais, gulrøtter, epler, bananer).

Hvorfor Count karbohydrater?

Ved å vite hvor mange karbohydrater barnet spiser i løpet av et måltid, kan du bedre forutsi hvordan blodsukkeret vil skje etterpå. Hvis barnet ditt tar insulin før måltider, vil det hjelpe ham matche karbohydrater spist med insulininntak. Dette er viktig for å oppnå den ønskede insulin-til-karbohydrat-forhold, som bare kan bestemmes av barnets lege. Hvis barnet ditt ikke tar insulin, vil carb telling å opprettholde sunne blodsukkernivået i løpet av dagen.

Carb telling hjelper jobbe deg sporadisk søtsaker i barnets kosthold. Hvis barnet ønsker en smultring til frokost eller et stykke kake på en fest, kan du faktor dette i antall karbohydrater tillatt på et annet måltid. Hvis han tar insulin, kan du gjøre justeringer på insulindoseringen. Ta alltid kontakt med lege eller registrert kostholdsekspert om ditt barns individuelle insulin-til-karbohydrat forholdstall.

Den viktige rollen Meny Planlegging

Smart mat valg er ikke bare avgjørende for barn med diabetes, men også viktig for hele familien. Det vil være lettere for barnet ditt til å administrere sine diabetes hvis hele familien er engasjert i å spise sunt. Lag et måltid-planlegging diagrammet for barnet ditt. Flere slike diagrammer er tilgjengelig for nedlasting på nettet. En god en kan bli funnet på www.health.yahoo.com. Disse kartene vil hjelpe barn å lære hva som utgjør en standard del av karbohydrater og også å telle gram og / eller porsjoner med karbohydrater. Til slutt, det fremmer en generell balansert diett, som er avgjørende for levende sunt med diabetes.

Økonomisk hjelp for barn med ADD

Foreldre et barn med Attention Deficit Disorder kan være taxing mentalt, fysisk og økonomisk. Den økonomiske byrden kan gjøres verre hvis barnet har en tendens til å ødelegge ting som en del av hans ADD. Medisinsk regninger kan legge svimlende kostnader til prisen av omsorg for disse typer barn. Det er imidlertid noen ressurser tilgjengelig som et barn med ADD kan kvalifisere for å hjelpe foreldre eller foresatte med noen av de økonomiske byrdene.

WIC

WIC, eller kvinner, spedbarn og barn, er et program utviklet for å levere supplerende mat, ernæringsmessige utdanning og helseomsorg henvisninger for barn fra fødsel til 5 år som er bosatt i husholdninger med lav inntekt og står i fare for dårlig ernæring. WIC er finansiert av US Department of Agriculture både på regionalt og nasjonalt nivå. Et barn kan kvalifisere grunn av potensialet for dårlig ernæring ofte sett på barn med ADD.

SSI

SSI, eller Supplemental Security Income, er et program utviklet for å gi supplerende kontanter inntekt til personer som er blinde, eldre eller funksjonshemmet og har liten eller ingen penger. SSI gir penger til å betale for grunnleggende behov som mat, klær og husly; det er finansiert av generelle skatteinntekter og overvåkes og vedlikeholdes av den føderale regjeringen. Et barn kan kvalifisere for SSI basert på inntekt behov og alvorlighetsgraden av ADD.

Medicaid

Medicaid er et helseprogram i USA som ble utviklet for å gi inntekter for kvalifiserte familier med lav inntekt og ressurser. Medicaid er finansiert av både føderale og statlige myndigheter, og er styrt av statene selv. Det er den største kilden til finansiering for medisinske tjenester i USA. Medicaid kvalifisering kan være basert på mengden av medisinske utgifter, så uansett eller inntekter, bør du søke og se om barnet ditt med ADD kvalifiserer.

Private organisasjoner

Noen private organisasjoner som gir midler til ADD forskning og noen av disse organisasjonene selv leverer midler til barn i nød basert på barnets økonomiske situasjonen. Noen av disse organisasjonene kan bli funnet på internett, eller ved å kontakte en støttegruppe for barn med ADD; de kan være i stand til å koble barn eller foreldre med en av disse organisasjonene.

Funksjonshemmede barn Relief Fund

Handikap Barnas Relief Fund (DCRF) er en non-profit organisasjon som gir hjelp til barn over hele USA som ikke har nok forsikringsdekning. DCRF er tilgjengelig gjennom tilskudd og gir midler for hjelpemidler, kunst og humaniora tjenester og rehabiliterende tjenester. Et barn med ADD kan kvalifisere for dette stipendet under sin avsetning for lærevansker.