Digidexo.com

faste fysiologiske konsekvenser

Farene ved Intermittent Fasting

Farene ved Intermittent Fasting


Kjendiser og alternative helse utøvere hevder at fasting fjerner giftstoffer fra kroppen og raskt reduserer vekten. Likevel er det flere alvorlige fysiologiske konsekvenser for faste midlertidig. Fasting hovedsak tapper ernæring i kroppen, forstyrrer kroppens hormonbalanse, reduserer muskulatur og svekker kroppens immunsystem.

Fasting depletes Nutrition

Kroppen din er en svært komplisert organisk system som er avhengig av millioner av kjemiske interaksjoner å holde sine prosesser gående. Kroppen krever proteiner, fett, syrer, karbohydrater, fettsyrer, elektrolytter, vitaminer og mineraler, sammen med rikelig med vann for å opprettholde seg selv. Periodisk faste eliminerer kildene kroppen bruker til å fylle opp sine ernærings reserver, som kan føre til fremtidige helseproblemer som dehydrering, svimmelhet, mental forvirring, tretthet, anemi, hypoglykemi og forstoppelse.

Fasting Forstyrrer hormonbalanse

Skjoldbruskkjertelen regulerer kroppens stoffskifte, så dens funksjonsnivå bestemmer om du har et høyt eller lavt stoffskifte. Fasting får kroppen til å gå inn i det som er kjent som sult, overlevelse eller bevaring modus. Skjoldbruskkjertelen ansvar i denne tilstanden er å redusere stoffskiftet, noe som senker forbrenningen av næringsstoffer for å hjelpe kroppen forkjøpet vekttap. Et annet aspekt av hvordan kroppen fungerer i overlevelse modus er den øker produksjonen av kortisol, et stresshormon. Å ha mer kortisol i kroppen kan føre til at du føler deg mer mentalt, følelsesmessig og fysisk stressa.

Fasting reduserer muskel

Kroppens viktige organer, inkludert hjerne, krever en tilførsel av sukker for å opprettholde dem. Når en diett ikke lenger omfatter en kilde for sukker, deretter svinger legemet til de aminosyrer som utgjør musklene for en energikilde. En reduksjon i muskelmasse kan føre til at du føler deg svak og også bremser ned ytterligere vekttap siden å ha muskler hjelper kroppen forbrenne kalorier.

Fasting Reduserer immunforsvar

Den samlede effekten av å kaste kroppens funksjon ut av balanse er at det kan svekke immunsystemets evne til å bekjempe infeksjoner og redusere betennelser. Fasting kan forstyrre flora balanse i tarmen, noe som vil påvirke kroppens evne til å bryte ned maten for ernæring i fremtiden. Mens reduksjon av mat i kroppen kan begynne en avgiftningsprosessen i kroppen, slik at det å frigi kjemikalier en gang er lagret i kroppens fettvevet; forskjellige mennesker kan oppleve varierende grad av hodepine, irritabilitet, tretthet og smerter under detox, og kan selv oppleve forkjølelseslignende symptomer som kroppens immunsystem reagerer en last av giftstoffer i blodet.

Perimenopausal vasomotoriske symptomer

Perimenopausal vasomotoriske symptomer


Du føler en plutselig rush av varme over nakke, ansikt og bryst. Ansiktet ditt blir rødt. Hvis du er mellom 40 og 58, kan det være en vasomotorisk symptom på perimenopause.

Perimenopause

Perimenopause forut menopause, den tiden i en kvinnes liv når hun ikke lenger ovulates eller menstruates. Menopause er et fast, fysiologisk hendelse som skjer over tid og innebærer en komplisert hormonelle prosess. Symptomer under perimenopause, som kan vare opp til fem år, varierer blant kvinner. Blant disse er vasomotoriske symptomer - de som er knyttet til musklene og nervene som regulerer blodårer.

Vanlige symptomer

Perimenopause symptomer inkluderer endringer i vagina, hud og hår. I en studie rapportert av OBGManagement, 95 prosent av kvinnene som ble intervjuet hadde problemer med å sove, 92 prosent erfaren glemsel, og 87 prosent nevnte irritabilitet. Muskel-og leddsmerter, og i noen tilfeller ble depresjon rapportert. Blant de fire mest alvorlige symptomer, men var varm flash. Det skjedde i 82 prosent av kvinnene studerte, med nattesvette (hetetokter under søvn) rapportert av 86 prosent av kvinnene.

Burst av Heat

Ifølge PubMed av National Institute of Health, nesten hver kvinne, og noen menn, vil oppleve en varm flash minst én gang. Under en varm flash, vil du ha en plutselig, ubehagelig utbrudd av varme. Brystet, skuldre, nakke og ansikt vil alle har følelsen av å være varm. Dette er ofte ledsaget av hjertebank.

Frysninger

FDA, i resultatene av en studie om hormonbehandlinger, beskrev hetetokter som korte, tilbakevendende perioder med ubehagelig svette og rødme. Hvis du har en om kvelden, er det som kalles en natt svette. I kjølvannet av en varm flash, kan du få frysninger, føle seg kald og klam, og selv skjelve.

Frekvens

Hetetokter kan forekomme en eller to ganger i uken. Imidlertid er det ikke uvanlig å ha 10 eller flere hver dag. Heldigvis, som tiden går, minsker antallet. De fleste kvinner som har hetetokter i forbindelse med overgangsalderen vil ha dem i seks måneder til to år. Symptomene oppstår spontant og drar på samme måte. Dessverre, om lag 29 prosent av 60-årige kvinner rapporten fortsetter hetetokter, ifølge en kontrollert studie rapportert i PubMed ved National Institutes of Health.

Hva er hensikten med buffere?

Hva er hensikten med buffere?


En bufferløsning blir brukt til å motstå endringer i pH-verdien når en viss mengde av sterk syre eller base tilsettes til oppløsningen. Det er en viktig del av biologiske systemer i levende organismer, så vel som i laboratoriet. Grunnen til at en buffer arbeider for å opprettholde en viss pH-verdi, er at konsentrasjonen av svak syre og base er holdt i en bestemt forhold på linje med syren titreringskurven.

Titreringskurven

En titrering kurve er en kurve som angår de relative konsentrasjoner av en svak syre til dens korresponderende base av den grafiske fremstillingen pH versus mengde base tilsatt. I det område av titreringskurven hvor grafen er nesten flat, endres pH-verdien svært lite med tilsatt base og derfor dette ville være en god pH-verdi for bufferen.

Buffer i celler og blod

Hoved buffer funnet i levende celler er H2PO4 / HPO4- buffer pair. I blodet, er den viktigste buffer den H2CO3 / HCO3- pair. Dette systemet baserer seg på dissosiasjon av karbonsyre, som har en pKa-verdi på 6,37. PH av humant blod behov for å holde seg rundt en pH-verdi på 7,4, og derfor at systemet også omfatter karbondioksid transporteres til lungene.

Fosfatbuffer

Fosfatbufferen er basert på tris (hydroksymetyl) aminometan eller TRIS. Denne bufferen har en pKa på 8,3 og finnes både i levende organismer, så vel som brukes i laboratoriet. Det er en god buffer fordi den ikke har en tendens til å interferere med systemet som studeres.

Buffere i enzymatiske reaksjoner

Laboratoriemetoder for å isolere et enzym bruk bufrede løsninger fordi et enzym kan bare fungere i et smalt pH-område. Enzymer er meget følsom for pH, så vel som saltkonsentrasjoner. Derfor er det viktig å bruke en buffer med en meget god bufferkapasitet for den bestemte pH-verdi for at eksperimentet for å være vellykket.

Fysiologiske konsekvenser

Respirasjon spiller en rolle i bufring av blod ved å styre frekvensen av respirasjon avhengig av behovet for hydrogenioner eller økt surhet. Øke frekvensen av respirasjon er nyttig når det er en opphoping av hydrogenioner eller surhetsgraden i blodet. H + ioner bindes til bikarbonat for å danne karbonsyre. Dette øker nivået av karbondioksid i lungene. Ved å øke nivået av respirasjon fjerner den overskytende karbondioksid. Derfor er det her er brukt buffersystem for å holde pH-nivået i blodet innenfor det kreves snevert område.

Virkningene av ugressmiddel på dyr

Virkningene av ugressmiddel på dyr


Bruk av plantevernmidler har lenge vært antatt å være sikker for bruk av mennesker og å ha minimal innvirkning på miljøet. Nyere studier har vist tegn på skadelige effekter fra eksponering for kjemikaliet som er tydelig i mennesker og dyr. Nye funn har vist ugressmiddel eksponering å ha observerbare effekter på amfibier. Forskere har bevist at utvidet eksponering for visse herbicid kjemikalier har en betydelig innvirkning på fruktbarheten og seksuell utvikling i amfibier og pattedyr, inkludert mennesker.

Lav toksisitet

De fleste ugressmidler, særlig de mer nylig utviklet, er svært plante spesifikke og av lav giftighet for pattedyr, ifølge Merck Veterinary Manual. Bekymring i det vitenskapelige samfunnet eksisterer rundt involvering av ugressmidler med matproduserende dyr. Indirekte forbruker disse kjemikaliene gjennom prosessen med å spise kjøtt og meieriprodukter kan ha mulige langtidseffekter på mennesker.

Store doser

Skade og sykdom kan oppstå fra inntak eller forbruk av store mengder herbicider kjemikalier. Ugressmiddel forgiftning kan føre til sykdom og subtile eller drastiske endringer i atferd. Direkte diagnose kan være vanskelig, sier Merck, siden symptomer kan være generelle eller virke over tid. I disse tilfellene er det ofte feil av kjæledyr eieren for ikke riktig lagring av kjemiske i en lukket beholder.

Amfibier populasjoner

Forskere fra University of Ottawa har vist at herbicid kjemisk atrazine er skadelig for froskearter og bestander. Forskere oppdaget at langvarig eksponering for nivåer av kjemiske, tidligere trodde akseptabelt, og har en effekt på seksuell utvikling av artene ved å hindre at enkelte fag fra rykk forbi tadpole trinnet. En annen synlig effekt på frosker er at av et redusert antall hanner i en tegnet befolkningen.

Effekter på mennesker

Den samme herbicide kjemiske atrazin som har blitt vist å hemme seksuell utvikling i frosker har også vist seg å ha lignende virkninger på mennesker ved å endre naturlige hormon-aktivitet. Forskere fra University of California San Francisco fant at eksponering for kjemikaliet kan potensielt øke muligheten for lav fødselsvekt, samt infertilitet hos kvinner. Tidlig eksponering for utviklings fostre kan potensielt ha permanente fysiologiske konsekvenser.

Fast Vekttap Body Cleanse

Fast Vekttap Body Cleanse


Millioner av mennesker sliter med vekttap og ty til usunne og drastiske tiltak for å slippe pounds så fort som mulig, men sjelden er det trygt. Det finnes flere produkter som hevder å rense kroppen og føre til rask vekttap og mens noen er trygt og naturlig, andre kan ha dødelige konsekvenser og kan være et tegn på en alvorlig sykdom.

Rensing Colonics

En av de mest vanlige typer av kroppen rensing er anvendelsen av klyster eller colonics. Dette krever et rør som skal settes inn i anus og varmt vann stormet inn i tarmen og tykktarmsområdet. Vannet samler avføring og andre giftstoffer som blir fast og deretter fordriver dem i avføring.

Mens enemas og colonics har vært brukt i århundrer som en måte å rense kroppen for giftstoffer, var det ikke å bli brukt for vekttap. Legemet består hovedsakelig av vann, og colonics føre kroppen til å utvise store mengder vann for å skape et hurtig vekttap. Den vekt som er tapt er ikke fra fett, men fra vannet. Det er en veldig kortsiktig løsning, som kroppen må gjenvinne vann den mistet eller annet ansikt dehydrering. Også, kan hyppige enemas og colonics forårsake rive, perforasjon eller infeksjon i tarmen, tarmen og anal områder hvis det ikke gjøres riktig.

Diuretika og vann piller

For noen er det behov for å gå ned i vekt raskt oppnås gjennom bruk av avføringsmidler og andre diuretika eller vanndrivende. Diuretika er ment å bli brukt for forstoppelse, mens vann piller avlaste kroppen av overskytende vann til oppblåsthet eller opphovning. Når disse er brukt på noen uten disse vilkår fordriver kroppen store mengder vann gjennom diaré og urinering.

I likhet med Klyster og colonics, mister kroppen noen få pounds raskt på grunn av vanntap, men den er byttet ut raskt eller annet du møte dehydrering. Sannsynligheten for dehydrering er større ved hjelp av disse metodene, fordi det ikke er en enkelt hendelse som en colonic, men i stedet en biologisk reaksjon som kunne vare timer. Den langsiktige bruk av diuretika for vekttap er også et vanlig symptom på noen med en spiseforstyrrelse som bør sees av en lege eller psykiater.

Commerial og naturlig renset

I de siste årene har kommersielle rengjøringsmidler og naturlig rensing dietter er utviklet for det spesifikke formål vekttap. Kommersielle rengjøringsmidler er lik diuretika i at de gjør kroppen har avføring eller hyppig vannlating. Disse produktene har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration for denne oppgaven, og står overfor de samme problemene som diuretika.

Nylig har en ny kjepphest diett kjent som lemonade diett eller Master Cleanse kosthold spiret som en måte å naturlig kontrollere sult og gå ned i vekt raskt. Deltakeren skaper en blanding av cayenne pepper, sitroner, lønnesirup og vann å drikke i løpet av dagen. Dette forårsaker visstnok en reduksjon i sult. På kvelden, legger dieter havsalt til blandingen for å virke som en naturlig vanndrivende og føre til at kroppen ha avføring. Selv om denne metoden ikke redusere fett fordi du ikke spiser mye i løpet av dagen, fører det også til at kroppen mister store mengder vann. Dehydrering er ikke så mye en faktor fordi du påfyll av vann hele dagen. Dette er kanskje den sikreste måten å tape vekt ved rensing, men det bør ikke gjøres i lange perioder av gangen.

Medisinsk tilsyn Vann-Only Fasting i behandling av hypertensjon

Medisinsk tilsyn Vann-Only Fasting i behandling av hypertensjon


Hypertensjon (høyt blodtrykk) er et stort helseproblem i USA og andre industriland. En studie har funnet vann fasting kombinert med diett endringer som en effektiv behandling for hypertensjon.

Betraktninger

Selv om narkotika er mye brukt til behandling av hypertensjon, kosthold og andre livsstilsendringer kan være effektive i å senke høyt blodtrykk, som forklart av National Kidney Foundation.

Expert Insight

En studie publisert i juni 2001 utgaven av "Journal of manipulerende og Fysiologiske Therapeutics" funnet vann fasting å være en vellykket behandling for høyt blodtrykk.

Betydning

Forskere i studien behandlede 174 pasientene med blodtrykk høyere enn 140/90 mmHg. Ved slutten av studien, hadde nesten 90 prosent senket blodtrykket, og alle de som tok blodtrykksmedisin ved starten vellykket avviklet å bruke det.

Time Frame

Vannet faste del av behandlingen varte i 10 til 11 dager i gjennomsnitt. I løpet av denne tiden, de spiste ikke mat eller drikke annet enn vann. Denne delen av behandlingen var medisinsk tilsyn for å ivareta sikkerheten for deltakerne.

Funksjoner

Før vann fasting, pasienter spiste bare frukt og grønnsaker for 2 til 3 dager. Etter faste, forbrukes de bare lav natrium, lav-fett vegansk mat for 6 til 7 dager.

Om Apple Cleansing Faste

Eplet rensing rask er en populær måte å kvitte kroppen for giftstoffer og dra nytte av de kraftige fysiologiske fordelene med en rask uten å måtte gå på en streng vann fort. Teorien bak Apple raskt er at kroppen din ikke vil ha stress i daglig fordøyelsen, og kan fokusere på å skylle ut uønskede giftstoffer fra leveren, nyrene, tykktarm og andre deler av kroppen.

Funksjoner

Trinnene i standard eple rensing fort:

Natten før du går på rask spise en grønn salat til middag og få nok hvile. For de neste tre dagene, drikker bare vann og eplejuice, og spiser bare økologiske røde og gule epler. De beste eple merkevarer for denne dietten er: Jonathan, Jenneting, Black Arkansas, Oregon rødt, Sheepnose, Delicious og Arkansas Russet. På den fjerde dagen, er det viktig å drikke 2 ss. olivenolje til å hjelpe fordøyelsen som du enkelt tilbake til normal spising. Uten olivenolje, kan du oppleve eliminering problemer. På den fjerde dagen, kan du også begynne å bryte fasten ved å drikke appelsinjuice, spise et lett måltid av frukt og grønnsaker, og innføre brun ris til middag. På den femte dagen kan du gå tilbake til et sunt kosthold, og normal øvingsvirksomhet.

Betraktninger

Jonathan rekke eple er best for rens. Ved hjelp av et par gule epler under rens er gunstig fordi pektin i huden er kjent for å redusere kolesterol. Unngå høy-energi eller effekt trening mens du er på fasten. Lett yoga er akseptabelt, men det er viktig å huske at fasten er en tid med hvile for kroppen din. Du kan gjenoppta hard trening etter fasten. Du får de beste resultatene hvis du gjentar dette fort en gang i måneden for et par måneder for å sørge for at du eliminere alle giftstoffer fra kroppen din. Hvis du er gravid eller har diabetes, bør du ikke rask. Du kan drikke kaffe under dette raskt, uten fløte og sukker.

Fordeler

Fasting har potensial til å lette ubehag av et bredt spekter av plager, spesielt: hodepine, svekkelse, nevritt, leddgikt, forstoppelse, manglende koordinasjon av assimilering og eliminering, subluxations, anemi, hjerneslag og pinworms. Fasting har også en psykologisk og åndelig rensende effekt og kan hjelpe deg med å oppnå balanse.

Fasting kan gi kroppen din og tankene en sjanse til å hvile, lade opp og eliminere giftstoffer. Du kan finne deg selv uthvilt og revitalisert etter en vellykket, ansvarlig fort.

Advarsel

Fasting er ikke for alle. Gravide kvinner bør aldri fort. Personer med diabetes, lever-eller nyresykdom, anoreksi, bulimi, hypoglykemi, eller anemi generelt bør ikke fort. Alle som ønsker å prøve en rask bør få en lege sjekk før du starter en rask å sørge for at de ikke har noen medisinske forhold som ville hindre en rask.

Selv om det er normalt å føle seg sliten under en rask, hvis du begynner å føle deg svært syk eller besvimer under eplet rensing fort, bør du oppsøke lege, og gradvis gjenoppta et normalt kosthold.

Når du har fullført en vellykket rask, er det viktig å spise et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, hele korn, og proteiner lite mettet fett, og engasjere seg i regelmessig mosjon. Når avfall og giftstoffer er eliminert fra kroppen, er det viktig å innta en sunn livsstil for å holde kroppen renset. De fleste mennesker ser de beste resultatene hvis de gjenoppta eplet rensing fort en gang i måneden for et par måneder.

Betydning

Fasting er en flott måte å rense deg selv og justere ditt sinn og kropp. Eplet rensing rask er lettere å gjennomføre enn et vann raskt, og forsyner kroppen din med en viss mengde kalorier slik at du kan fullføre daglige aktiviteter og opprettholde riktig organfunksjon. Epler, spesielt i huden, har en overflod av antioksidanter som hjelpemiddel i eliminering av avfall fra kroppen din.

Fasting er ofte en sinnstilstand så mye som det er et kosttilskudd atferd. Ta deg tid til å fullt ut oppleve dine følelser under rask, og la ut noen negative følelser du føler Welling opp gjennom skriving. Også ta tid hver dag til å engasjere seg i bønn eller meditasjon. Fasten er en tid for å rense din kropp, sinn og sjel.

Er kaloribegrensning og periodisk faste to mulige dietter for vellykket Brain Aging?

Er kaloribegrensning og periodisk faste to mulige dietter for vellykket Brain Aging?


Ikke bare maten du spiser påvirker måten hjernen aldre, men hvor mye energi du tar i også spiller en rolle. Mens forskere leter fortsatt etter en fontene av ungdom, er de også utforske måter som begrenser energiinntak kan beskytte hjernen mot aldersrelaterte skader. Kalori begrensning og periodisk faste er to mulige dietter for å bedre hjernens aldring og øke levetiden. Kliniske studier er mangelfull, men dyreforsøk viser løfte.

Periodisk faste Basics

Intermittent fasting, eller IF, er praksisen med vekslende perioder med å spise normalt med perioder med enten faste eller begrenset kaloriforbruket. En vanlig metode for intermitterende faste er det 5: 2-metode. Denne metoden innebærer å spise normalt i fem dager i løpet av uken, så begrenser kalorier i to dager. Kvinner følger denne dietten vanligvis begrense sine kalorier til 500 for de to faste dager og menn begrense til 600 kalorier.

Neuronskade

Som hjernen aldre det blir mer sårbare for oksidativt stress og excitotoxins, som begge kan føre til celledød. Bronwen Martin og hennes kolleger ved National Institute on Aging egenutført Research Program anmeldt kliniske studier for å bestemme effekten av en kalorifattig diett eller en IF diett på hjernens aldring. Teamet fant flere studier som viste mate dyr en kalorifattig diett, eller en IF diett, utløste fysiologiske endringer som beskyttet hjernen mot oksidativt stress og excitotoxins, ifølge gjennomgangen publisert i august 2006 utgaven av tidsskriftet "aldring forskning Anmeldelser . " Oksidativt stress oppstår når kroppen ikke klarer å holde tritt med konstant etterspørsel til å nøytralisere frie radikaler og excitotoxins er stoffer som kan overstimulate hjerneceller, forårsaker skade og celledød.

Brain-nevrotrop Factor

Hjerne-avledet nevrotrofisk faktor er et protein som er involvert i neuronal transmisjon, vekst og plastisitet. Hjernens nerveceller trenger BDNF å overleve. Martin og hennes kolleger hevder at kliniske data indikerer både kalori begrensning og IF stimulere BDNF protein i dyremodeller, som beskytter mot neuronskade og forbedrer hjernens funksjon. Teamet legger til at i musemodeller, IF beskyttet mot nevrologiske skader forbundet med slag.

Neurodegenerering

Forskere har lenge identifisert en levetid regulerende enzym som kalles sirtuin en eller SIRT1. I en dyremodell, fant forskerne at kalori begrensning aktivert uttrykk for SIRT1, som forsinket utbruddet av nevrodegenerasjon og synaptiske tap, ifølge en studie publisert i "The Journal of Neuroscience." Uttrykket av SIRT1 bevart kognitiv kapasitet i test mus. Martin og hennes kolleger anmeldt andre kliniske studier som reproduserte disse resultatene ved hjelp av periodisk faste, som viser at både kalori begrensning og IF kan være i stand til å forsinke neurodegenerering.

Slik Cure Ulcerøs kolitt Gjennom Fasting

Moderne medisin har noen alternativer for behandling av ulcerøs kolitt, den mest definitive vesen fjerner tykktarmsverket. Fordi ulcerativ kolitt kan være en slik ødeleggende sykdom til kroppens nedre fordøyelseskanalen, så mange som 50 prosent av pasientene forsøk med alternative terapier for å behandle den. En rute mange pasienter prøve er faste, som noen alternativ medisin utøvere hevder detoxifies tykktarm og andre fordøyelsesorganer og gir dem mulighet til å helbrede.

Slik Cure Ulcerøs kolitt Gjennom Fasting

•  Snakk med din primære omsorg lege. Hvis du ikke har hatt suksess med andre behandlinger for ulcerøs kolitt, vil legen din sannsynligvis forstå hvorfor du ønsker å gi faste en prøve. Han eller hun kan tømme deg for praksis eller fortelle deg om du har en tilstand som hindrer faste, og han eller hun kan gi deg råd om hvordan du kan spole med minimale negative konsekvenser for helsen din.

Spør om narkotika og andre kosttilskudd. Mens du snakker med legen din, diskutere resepter og andre kosttilskudd du tar, og hvordan de kan påvirke din raskt. Visse medikamenter mot ulcerøs kolitt, som for eksempel anti-inflammatoriske legemidler, hjelpe på fordøyelsen og er kanskje ikke nødvendig hvis du ikke spiser, men snakk med legen din og be som du bør fortsette å ta.

Start ved å drikke frukt eller grønnsaksjuice mens de eliminerer alle andre mat og drikke. Noen mennesker kan finne det vanskelig å dykke inn i en vann raskt med en gang.

Drikk vann. Det viktigste du kan gjøre i en rask er å holde deg hydrert. Fastende talsmenn hevder vannet spyler giftstoffer fra kroppen din, så hvis du ikke klarer å drikke nok, at du ikke får alle fordelene fra din raskt. Og hver helse utøveren er enig i at hydrering er viktig for kroppens grunnleggende funksjoner. Det er ingen harde og raske regler om hvor mye vann du bør drikke - bare spiser nok til å holde deg fra følelsen tørst.

Lytt til kroppen din. Føler du deg litt sliten mens fasting er normalt - tross alt, er kroppen din ikke får den samme energiforsyning den vanligvis gjør. Hvis du begynner å føle syk eller veldig svak, men kan det være et tegn på at kroppen din trenger mat. Prøv å spise noe lite og lett fordøyelig og se om du føler deg bedre, så snakk med legen din.

Break din raskt. Alternativ medisin utøvere anbefaler fasting for så kort tid som mulig, men lenge nok til å se forbedring i din tilstand. Mainstream leger, selv om de anser faste å være unødvendig, er enige om at en kortsiktig fort av bare noen få dager ikke vil være skadelig. Hvis faste for første gang, kan du prøve å avslutte ditt raskt etter tre dager. Legg juice og lettfordøyelig mat i kostholdet ditt, og sakte jobbe opp til din vanlige matvaner.

Hint

  • Hvorvidt du se forbedring i dine ulcerøs kolitt symptomer som følge av faste, kan det være lurt å vurdere andre alternative behandlingsformer. Prebiotika, probiotika, fiskeolje, aloe vera og akupunktur er alle alternative behandlingsformer som har vist noen lover, og er holdt for å være relativt trygt av mainstream medisin utøvere.
  • Fasting er ikke en kur for noen sykdom. Leger som anbefaler fasting generelt enige om at faste kan gi tarmer tid til å gro, men ikke kurere en underliggende årsak til ulcerøs kolitt.
  • Diskutere alternative behandlinger som faste kan være en vanskelig samtale, spesielt hvis du har en mer tradisjonell allmennpraktiker. Husk at noen mennesker ikke burde raskt på grunn av visse medisinske tilstander.

Positivt og ulemper av Fast Food

Positivt og ulemper av Fast Food


Hver dag, om lag 25 prosent av amerikanerne slår til hurtigmat å bidra til å få dem gjennom dagen. Hamburgere, pommes frites, brus, stekt kylling, elendige - forbrukere over hele landet bruke mer enn $ 100 milliarder kroner per år på denne typen mat. Selv om fastfood fordeler kan føle gunstig når du er på farten, kan de langsiktige konsekvenser være alvorlig.

Hastighet og brukervennlighet

Hvis du er i et rush, trenger du ikke å vente lenge for å få fast-food måltid. En 2013 studie fra "Quick Service Restaurant" magasinet fant at syv fast-food kjeder gjennomsnitt omtrent tre minutter for å hånd du maten når du bestiller den. Wendys hadde den raskeste servicen tid, på ca to minutter og 13 sekunder. Convenience er også en viktig fordel å velge fast food, gitt overflod av restauranter i hver by. McDonalds, for eksempel, hadde mer enn 14.000 steder i USA fra 2012.

Kalorier og fett

De fleste fast-food valg er lastet med en kombinasjon av fett, natrium og sukker; et enkelt måltid kan lett toppen 1000 kalorier. En dobbel cheeseburger på en internasjonal fast-food restaurant, for eksempel, har 830 kalorier, 50 gram fett, 1040 milligram natrium og 13 gram sukker. Legge til flere hundre mer kalorier i frites og brus kan gjøre dette ett måltid caloric verdi som er større enn noen mennesker bør spise daglig, og fett, natrium og sukker i fast food er også usunn.

Helseeffekter

De langsiktige virkningene av å konsumere fast food er alvorlige. En høy-kalori diett kan føre til fedme, noe som kan resultere i alvorlige medisinske tilstander som type 2 diabetes, koronar hjertesykdom, hjerneslag, søvnapné og kreft. De høye nivåer av natrium i fast food kan lett gjøre deg eclipse de 1500 milligram natrium bør du begrense deg til daglig, i henhold til American Heart Association. Langvarig inntak av en høy-natrium diett kan føre til høyt blodtrykk.

Få mest mulig ut av Fast Food

Selv om du bør begrense inntaket av fastfood, velge elementer på sunnere side er best når du velger å spise den. Bestill små porsjonsstørrelser, for eksempel hamburgere og pommes frites utenfor junior-størrelse-menyen. Drikk vann i stedet for brus, og bla restaurantens ernæringsguiden sunne alternativer. For eksempel, er en grillet kylling sandwich med en bakt potet sunnere enn en stekt kylling sandwich med pommes frites. Mange menyer inkluderer salater som inneholder grillet kylling, grønnsaker og frukt, som er et sunnere alternativ med mer fiber og mindre fett, spesielt hvis du begrense dressing.

Slik Fast for Weight Loss

Slik Fast for Weight Loss


Fasting er en praksis som innebærer å velge å avstå fra mat, drikke eller begge deler for en forhåndsbestemt tid. Det er vanligvis brukt til avgiftning av kroppen eller andre medisinske årsaker. Fasting programmer er også populære og velprøvde vekttap metoder når de brukes trygt og moderat. På grunn av helserisikoen ved faste, er det ekstremt viktig å følge noen skritt for å sikre at fast er både effektivt og sunt for kroppen din.

Bruksanvisning

•  Begynn med en veldig kort faste program før vi bygger opp til et lengre program for vekttap. Hvis dette er din første gang fasting, er det best å begynne å faste for bare en del av dagen, for eksempel en 12-timers periode som starter om natten. Vanligvis faste for mer enn et par dager er ikke medisinsk anbefalt, så det er farlig å utsette kroppen din til denne praksisen uten å gi deg nødvendig forberedelse tid til å justere.

Klargjør kroppen å gjennomgå en fastende program for vekttap ved å begrense unødvendige matvaner, som for eksempel inntak av alkohol, sukker og koffein minst 1 uke før du starter raskt. Du bør også avstå fra eller begrense bruken av nikotin og prøve å unngå å spise rødt kjøtt. Et av de viktigste formålene med fasting er å rense kroppen for disse giftstoffene, så det er vanligvis nyttig å få deg i vane med å unngå disse stoffene før du begynner.

Tillat deg selv å spise bare ett måltid per dag, mens faste. Den beste tiden på dagen å ha dette måltidet er vanligvis ca 03:00 i ettermiddag, da dette er midtpunktet i arbeidsdagen for de fleste. Måltidet du har bør bare består av vann, te eller juice, og noen form for rå frukt eller grønnsaker for å sikre maksimal avgiftning og vekttap.

Unngå mosjon og andre anstrengende aktivitet under din raskt. Selv om å avstå fra trening kan synes å motsi hensikten med et vekttap program, vil kroppen ikke være fysisk i stand til å utføre noen form for trening på grunn av de fysiologiske virkningene av faste. Nekte kroppen din mat og vann midlertidig reduserer mengden energi kroppen din er i stand til å bruke.

Gjenoppbygg mengden mat du spiser sakte når du er ferdig raskt. Det er vanlig å ønske å binge etter å ha fullført en rask, men det er viktig å sakte øke inntaket av mat over en periode på dager for å tillate fordøyelsessyklus for å gå tilbake til det normale.

Tips og advarsler

  • Ikke forvent å faste uten bivirkninger. Vanlige bivirkninger av et raskt for vekttap er hodepine, følelser av sult, kvalme og irritabilitet. Vanligvis vil legemet justere til fastende program i løpet av 3 dager, og disse bivirkningene vil etter hvert avta eller forsvinne helt.
  • Folk som er gravide eller som lider av kroniske medisinske tilstander bør aldri fort.

De fysiologiske grunner for anstrengt pust

De fysiologiske grunner for anstrengt pust


Fysiologiske forhold for anstrengt pust er ofte resultatet av sykdommer som negativt påvirker de naturlige mekanikken i kroppens primære åndedrettsorganene, inkludert hals, lunger og pessar. Uanstrengt pusting er tilrettelagt av en åpen luftvei og uhindret bevegelse av membranen, tilstrekkelig lunge ekspansjon og sammentrekning og effektiv oksygen innånding inn i lunge luftblærer. Eventuelle forhold som kompromitterer disse funksjonene resultere i anstrengt pust.

Øvre luftveisobstruksjon

Enten puste gjennom nesen eller munnen, luft først kommer inn i luftveiene via hals, larynx og trakea. Når disse organene opplever blokkeringer, grunne pust og choking oppstå. Foruten å ha mat fast i halsen, identifiserer Medline Plus visse forhold som forårsaker dette fenomenet, så vel. Epiglottitt resulterer i betennelse i slimhinnen i luftrøret. Allergiske reaksjoner kan føre til halsen til å svelle. Byller på mandlene og / eller svelg blokk luftinntak.

Membran Ineffektivitet / med hindringer Lunger

Membranen er en muskel som sitter under lunge og letter åndedrettet. Når membran kontrakter, den beveger seg nedover, for å la luft strømme inn i brysthulen og lungene ved innånding. Membranen utvider seg og presser lungene oppover, innsnevring av brysthulen for å slippe ut luft på utpust. Mange obstruktive sykdommer i lunge årsak luft å bli fanget i lungen, som begrenser bevegelse av membranen, noe som resulterer i anstrengt pusting. Ohio State University Medical Center identifiserer disse sykdommene som cystisk fibrose, bronkitt, kronisk obstruktiv lungesykdom, astma, bronkiektasier, emfysem og bronkitt.

Begrensede / stivnet Lunger

Begrensede lungene er lungene som opplever en nedgang i volum over tid. Redusert lungevolum fører til tung pust, fordi lungene ikke fullt ut kan utvide ved innånding. Visse sykdommer stive av lungene og brystveggen, svekke membranen og / eller skader på nervesystemet, som alle resultere i begrenset lungekapasitet. WebMD og Ohio State University Medical Center identifisere årsaker til restriktiv lungesykdom som skoliose, lungefibrose, amyotrofisk lateral sklerose, leddgikt, interstitiell lungesykdom, fedme, silikose, sarkoidose, sklerodermi, muskeldystrofi, lupus og asbestose.

Væskeopphopning / pleuravæske

Pleuraeffusjon oppstår når væske samler seg i slimhinnen i lungene. Ytterligere foring fluid begrenser ekspansjon av lungen som ligner på restriktiv lungesykdom. Det skjer som et resultat av blodkar lekkasje eller foring inflammasjon. Ifølge Medisin Net, tilskrives sykdommer inkluderer lymfom, Meig syndrom, lever og nyresvikt, hjertesvikt, lupus, bryst og lungekreft, lungebetennelse, tuberkulose, ascites og mesothelioma.

Fluid Collection / lungeødem

Når luftblærer i lungene, kjent som alveolene, fylles med væske, kan de ikke trekke nok luft for uanstrengt pusting. Dette er referert til medisinsk som lungeødem. Luftveisinfeksjoner, som bronkitt og lungebetennelse, kan føre til at dette skal skje. Ifølge Medline Plus, er væsken hørt som knitrer mens en smittet person puster. Disse forholdene er vanligvis kontrahert av eksponering for skadelige bakterier, sopp eller virus. Ifølge Mayo Clinic, en rekke hjertetilstander av et svekket hjerte som ikke kan tilstrekkelig pumpe blod krefter væske fra kapillærene i blodbanen. Disse forholdene omfatter hjerte- lungeødem, arteriell sykdom og kardiomyopati.

Hva er de fysiologiske effektene av narkotikamisbruk?

Narkotikamisbruk er misbruk av bevissthetsendrende stoffer med den hensikt å endre bevissthet. Reseptbelagte og over-the-counter narkotika kan misbrukes på samme måte som narkotika og er i stand til å forårsake like alvorlige fysiske effekter. De fysiologiske virkningene av narkotikamisbruk kan være mindre eller alvorlig og varierer i henhold til stoffet inntas.

Depressiva

Depressiva er legemidler som har en beroligende eller sederende effekt på brukeren. Legemidler i denne klassen inkluderer benzodiazepiner, beroligende-hypnotika, alkohol og barbiturater.

Fysiske virkningene av depressivt misbruk inkluderer tap av koordinasjonsevne, sløret tale, respirasjonsdepresjon og nedsatt hjerterytme og blodtrykk. Tilbaketrekking fra noen depressiva kan være farlig eller dødelig i noen tilfeller. Symptomer på depressivt tilbaketrekking inkluderer skjelvinger, anfall, panikkanfall og død.

Sentralstimulerende

Sentralstimulerende midler er effektivt det motsatte av depressiva i at hastigheten de respirasjon, hjertefrekvens og metabolisme. Felles sentralstimulerende stoffer inkluderer kokain, efedrin, piperazinene og amfetamin.

Kortsiktig stimulerende misbruk kan føre til forhøyet blodtrykk, takykardi, vasokonstriksjon og appetitt undertrykkelse, mens effektene av langvarig misbruk inkluderer underernæring, akselerert aldring og bein tap; og økt forekomst av hjerteinfarkt og hjerneslag.

Hallusinogener

Hallusinogene stoffer er brukt for sin evne til å endre brukerens oppfatning av virkeligheten. Mens deres virkninger er i første rekke psykiske, hallusinogener er i stand til å forårsake fysiologiske endringer i tillegg.

Effektene av hallusinogener på kroppen inkludere endringer i blodtrykk og puls, kvalme, oppkast, elev utvidelse og økt følsomhet for smerte.

Dissociatives, Deliriants og sniffing

Dissosiative narkotika inkluderer PCP, ketamin og over-the-counter kulde medisiner DXM. Deres virkninger på kroppen er ofte uforutsigbar og kan inkludere endringer i puls og blodtrykk, hypertermi og redusert følsomhet for smerte.

De fleste deliriants har en anti-cholinergisk virkning, blokkerer neurotransmitter acetylkolin i nervesystemet. De forårsaker en tilstand av forvirring i brukeren og inkluderer legemidler som høydose antihistaminer, Amanita sopp og Datura. Fysiske virkningene av disse stoffene kan være dødelig, og er munntørrhet, takykardi, høyt blodtrykk og tilhørende anti-kolinerge effekter.

Når det kommer til å forårsake varige fysiske skader, sniffestoffer er blant de farligste stoffene tilgjengelig. De virker ved å frata hjernen av oksygen, forårsaker tilstander av endret bevissthet. Legemidler i denne klassen inkluderer toluen (datamaskin støvkost), bensin, lystgass og lim, som alle er inhalert eller "huffed" for sine berusende effekt.

Ifølge nih.gov, kan sniffe misbruk forårsake kvelning, koma, kramper og umiddelbar død. De som overlever kan medføre permanent hjerne, lunge og leverskader blant andre alvorlige problemer.

Advarsel

Hvis du eller noen du kjenner har et rusmisbruk problem, søke profesjonell hjelp for å unngå varige helsemessige konsekvenser. Noen legemidler kan føre til farlige abstinenssymptomer når stoppet brått, så ta kontakt med en lege før du prøver å slutte å bruke narkotika.

Lipid Panel Fasting Krav

Lipid Panel Fasting Krav


En lipidpanel er en blodprøve som måler lipider, kolesterol og lipoproteiner i kroppen for å fastslå en persons risiko for kardiovaskulær sykdom. Denne test kan også bli referert til som et lipid-profil eller koronar risiko paneltest. En lipidpanel er ofte trukket på individer med høy risiko for kardiovaskulær sykdom, som for eksempel folk som er overvektige.

Fasting Krav

For lipidpanel testresultater for å være nøyaktig, må faste i 12 timer før testen en pasient. Dette gjør at kroppen til å behandle og eliminere fett du nylig har spist. Vanligvis betyr dette ingenting kan inntas i denne tidsrammen, med unntak av vann. Imidlertid er hver pasient forskjellig. Noen vil få lov til å fortsette å ta nødvendige medisiner i denne perioden, så lenge medisinen ikke påvirker resultatene av lipid panel. Det er viktig for pasienten å også nevne hvis hun er i ferd med å bruke noen vitaminer eller urte kosttilskudd.

I noen tilfeller vil pasientene få lov til å drikke kaffe eller te. Legen vil la pasienten vet hva væsker er tillatt; hvis han unnlater å nevne hva væsker er tillatt, bør pasienten spør, heller enn å anta. Solid mat av noe slag er ikke tillatt. Dette inkluderer alle tyggegummi, og særlig tyggegummi med sukker.

Konsekvenser av ikke Fasting

Sviktende å faste, enten med vilje eller ved et uhell, kan det føre til unøyaktige lipid panel resultater, noe som kan føre til å bli unødvendig behandlet for høyt kolesterol. For å unngå dette, bør pasienten varsle laboratoriet på forhånd om han har glemt eller unnlatt å raskt. Dette vil bidra til å unngå unødvendige behandlinger og ekstra blod uavgjorte.

Lipid Panel Testresultater

En lipid paneltest kontrollerer nivået av forskjellige typer av kolesterol og fett i blodet, som også er referert til som lipider. Lipidpanel resultater gi legen fire forskjellige typer kolesterol nivåer. Disse inkluderer totalt kolesterol, low density lipoprotein (LDL), high density lipoprotein (HDL) og triglyserider, en form av fett som finnes i blodet.

I forhold til total kolesterol, er et resultat på 200 milligram per desiliter eller mindre betraktes som normale. Et nivå mellom 201 og 239 milligram anses borderline, og nivåene av 240 milligram per desiliter eller høyere anses å være høy. For HDL, anses av leger for å være "gode kolesterolet", 60 milligram per desiliter eller mer regnes som god, og 40 milligram per desiliter eller lavere er for lav, noe som indikerer økt risiko for kardiovaskulær sykdom. HDL nivå mellom 40 og 60 milligram vurderes som moderat.

LDL, eller dårlig kolesterol, bør være 100 milligram per desiliter eller mindre; 160 milligram per desiliter eller mer setter en pasient har økt risiko for hjerteinfarkt. En triglyserider nivå på 200 milligram per desiliter eller høyere er også antatt å øke risikoen for hjertesykdom; imidlertid en persons triglyseridnivå betraktet som en mindre viktig faktor enn kolesterol.

Om Juice Fasting

Juice fasting er blitt ganske populær som en metode for å oppnå raske vekttap. Men kjepphest dietter er bare ett aspekt av juice fasting. Folk over hele verden påta juice faster for en rekke årsaker, blant annet religionsutøvelse, alternative healing og som en måte å bryte usunn avhengighet. På grunn av populariteten til kjepphest dietter, har juice fasting fått et rykte som usunn og potensielt farlig; gjort riktig, derimot, kan juice fasting være en trygg rensing ritual.

Historie

Fasting har vært ansatt som en renselse ritual av mange religioner og kulturer siden begynnelsen av innspilt historie. En av de første beretninger om faste er i Det gamle testamente i Bibelen, da Moses fastet i 40 dager og 40 netter. Siden den gang, østlige og vestlige religioner både har utviklet tradisjoner med faste (enten på vann eller juice) for å rense ånden og la raskere å komme nærmere åndelig opplysning. Alternativ medisin utøvere også argumentere juice fasting, da de mener det tillater kroppen å kvitte seg med giftstoffer og å fokusere all sin energi på healing og celle gjenfødelse i stedet for fordøyelsen.

Typer

Det er mange planer og oppskrifter på juice faster tilgjengelig i dag. Noen juice faster, som den beryktede Master Cleanse, involvere drikker ingenting, men sitronsaft fortynnet med vann og smaksatt med lønnesirup og cayennepepper. Andre Juice faste planer tillater mye større variasjon, slik at det til raskere å bestemme hva frukt og grønnsaker hun ønsker å juice og forbruker. De fleste anerkjente juicefaste planer anbefaler å supplere med vitaminer og / eller mineraler, for å sørge for at riktig ernæring er opprettholdt.

Advarsel

Det er også juice faster som er kommersielt markedsført som dietter, som krever fasters å kjøpe en flaske med "spesielle" juice (vanligvis til en høy pris), som deretter fortynnes med raskere og konsumert som anvist. Disse faster ofte lover ekstremt rask og "lett" vekttap, men dessverre de sjelden leverer som annonsert.

Fordeler

Tilhengere av juice fasting hevder at ved å la kroppen til å ta en pause fra fordøyelsen, er kroppen bedre i stand til å utvise giftstoffer og annet avfall. Vitaminer, mineraler og fytokjemikalier som finnes i frukt og grønnsaker kan være lettere absorberes av kroppen under en juice raskt, som de mener gjør en juice raskt et effektivt forebyggende tiltak eller behandling for ulike sykdommer, inkludert forkjølelse, influensa og til og med kreft. Juice faste kan være nyttig i å bryte destruktive matvaner ved å tvinge raskere å gjøre gode matvalg eller lider ubehagelige konsekvenser. Mange fasters rapporterer at etter den første sult og ubehag avta, de opplever høye energinivå og er i stand til å konsentrere seg bedre og fokusere mer tydelig. En juice rask er per definisjon en lav-kalori diett, noe som kan bidra til vekttap på kort sikt.

Betraktninger

Juice faste er ikke uten bivirkninger, hvorav noen kan være ubehagelige. Forstoppelse er et vanlig problem, ettersom juice inneholder ingen fiber. Ekstrem sult, uklarhet og blodsukkersvingninger kan føre også. Svært sure juice, som sitrus og tomat, kan forårsake acid reflux hvis konsumert i overkant. Mens det er tilrådelig for noen å rådføre seg med en lege før du prøver en juice raskt, er det spesielt viktig for gravide, diabetikere, undervektige individer og alle som har en alvorlig sykdom eller immun lidelse som juice fasting kan ha negativ innvirkning på blodsukkeret og muligens samhandle med visse medisiner.

Hvordan til Fast

Hvordan til Fast


Loven av fasting har eksistert i århundrer. Faktisk, avstår fra mat har lenge vært brukt til å styrke ens bønneliv og generell helse. Mens religiøs fasting er utført for å rense ånden, er medisinske faster brukes til å avgifte kroppen. Uansett årsak til avholdenhet, etter en trygg og enkel plan vil sikre deg fordelene av denne gamle praksis.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din for å se om faste er tilrådelig for deg. De med medisinske problemer som for eksempel diabetes, lever eller nyreproblemer og kreft ville være klokt å unngå det.

Bestem formålet med fort. Noen bruker fasting å nå åndelig opplysning, mens andre ser det som en måte å miste de ekstra pounds.

Bestem type og lengde på fort. Faster kan utføres med jevne mellomrom i løpet av dagen eller forbli ubrutt i flere uker. De kan inneholde fruktjuice og små mengder mat eller avstå helt fra en slik næring.

Forbered kroppen på forhånd ved å spise en diett rik på rå frukt og grønnsaker flere dager før fasten.

Utfør raskt.

bryte fasten gradvis med juice og små mengder frukt for de første 24 timene. Deretter supplere frukt diett med små måltider av rå grønnsaker før fasten er fullført.

Tips og advarsler

  • Unngå koffeinholdige drikker, tyggegummi og drops hele fort. De stimulerer fordøyelses handling i magen og kan forårsake ubehag i magen.
  • Eliminer anstrengende eller stressende aktivitet under ditt raskt. Litt trening er bra; bare prøve å unngå alt som kan utmatte deg.
  • Eventuelle fort som varer mer enn tre dager bør overvåkes nøye av legen din. Unnlatelse av å konsultere legen din kan føre til alvorlige medisinske konsekvenser.

Konsekvenser av narkotikamisbruk

Konsekvenser av narkotikamisbruk


I 2010 rapporterte nesten halvparten av amerikanske high school seniorer misbruker en slags illegale rusmiddelet i sin levetid. Narkotikamisbruk er et økende problem i USA som påvirker rundt 13 millioner amerikanere. Rusmisbruk påvirker negativt den mentale, fysiske og finansielle helsen til brukerne. I tillegg er det mulige juridiske og samfunnsmessige konsekvenser av narkotikamisbruk.

Fysisk helse

Forskjellige stoffer påvirker systemene i kroppen din på ulike måter. Mange legemidler endre overføring av nevrotransmittere, forårsaker eufori, sløvhet, uro, hallusinasjoner eller bevisstløshet. Andre stoffer kan endre hjerterytmen eller pustefrekvens. Avhengig av medikamentet og doseringen kan disse avvik fra normal fysiologi være dødelig. To store effektene er avhengighet og dependene. Avhengighet er en tvang som dominerer tankene dine; din eneste motivasjon er å finne og ta narkotika. Avhengighet oppstår når kroppen din trenger et bestemt medikament for å fungere normalt. I hovedsak har stoffet erstattet en normal fysiologisk prosess. Hvis du plutselig slutter å ta et stoff som du er kjemisk avhengige, vil du lide ubehagelige abstinenssymptomer og være ute av stand til å fungere normalt.

Mental Helse

Narkotikamisbruk er sannsynligvis føre til depresjon, selvmordstanker og selvmord. Dette gjelder spesielt for ungdom. Rusmisbruk kan også føre til utviklingsmessige forsinkelser, atferdsproblemer og tap av korttidsminne. Langsiktig narkotikamisbruk kan føre til mer alvorlige psykiske problemer, inkludert anfall, søvnforstyrrelser og permanent hukommelsestap. Mange legemidler forårsaker en mangel på inhibering. Brukere av disse stoffene er mer sannsynlig å engasjere seg i risikofylt atferd, mange av dem øker risikoen for å pådra alvorlige sykdommer, som HIV / AIDS og hepatitt. Kjøring under påvirkning av narkotika er også en alvorlig risiko.

Financial Helse

I tillegg til å være en betydelig belastning på brukerens økonomi, er narkotikamisbruk en økonomisk byrde for samfunnet generelt. Mennesker som misbruker narkotika er mer sannsynlig å miste jobbene sine og er mindre sannsynlig å finne nytt arbeid. Det er også kostnader forbundet med helsevesenet, inkludert rehabilitering og behandling for avhengighet. Regjeringer og institusjoner har også betydelige kostnader som følge av narkotikamisbruk. Dette er da gått ned til skattyter eller forbruker.

Sosiale og juridiske konsekvenser

Rus endrer måten du samhandler med andre mennesker. Narkomane er mer sannsynlig å trekke seg fra sine mellommenneskelige relasjoner. Samtidig er narkotikamisbruk ulovlig og har potensielt alvorlige juridiske konsekvenser. Hvis du blir dømt for en narkotikarelatert kriminalitet, vil du ha problemer med å finne en jobb, skaffe ulike lisensene eller reiser ut av landet.

Fordeler med Fasting

Fasting ikke nødvendigvis foreslår å frata kroppen av all mat. Noen ganger kan en rask inkluderer en kort periode med avholdenhet fra å spise bare visse matvarer. Fasting betyr ikke sulte deg selv. Hva det betyr for noen mennesker er timing når du spiser, og spiser bestemte matvarer i moderate mengder. Men forbruker nok væske gjennom noen rask er viktig for å hindre dehydrering. Selv faste kan være en kontroversiell sak, fortsetter verdien av fysiologisk faste som behandling for mange kroniske helsetilstander som skal studeres.

Fordeler

De mulige helsemessige fordeler av fasting er tenkt å være mange og inkluderer forbedret immunsystem funksjon, økt energi, og en generell følelse av velvære. De fysiologiske fordeler ved fasting har vært kjent for å senke det systoliske blodtrykk, kroppstemperatur, og kolesterol, i tillegg til å senke glukosenivåer i blodet. Kroppens metabolske rate bremser også under en rask, slik at det å spare energi, og dermed bidra til helbredelsesprosessen.

Potensial

Mange tilhengere av vanlig faste hevder at det bidrar til et lengre liv ved å rense kroppen for giftstoffer. De mener at kjemikalier absorberes i kroppen fra omgivelsene blir lagret i kroppens fett. Når en person faster, kroppen må stole på disse reserver, som energikilde. Som kroppen bryter ned fett, toksiner blir frigitt og elimineres gjennom funksjonen til organer som lever, nyrer, tykktarm, lunger og hud. Noen mennesker tror at fasting kan brukes til å administrere vekt og oppnå sikker vekttap og derfor kan være et alternativ til å behandle fedme og relaterte hypertensjon.

Teorier / Spekulasjoner

Når kroppen har ingen nye kilder til drivstoff kommer inn, må den bruke mye sukker og karbohydrater lagres som fett for å produsere den energien den trenger. Fordøye mat tar mye av kroppens energi. Fasting verk ved å omdirigere energi bort fra fordøyelsesprosessen til immunsystemet. Talsmenn mener at fasting fordeler kroppen på samme måte som gjør hvile og søvn. Forutsetningen er at forsiktige, regulerte perioder med faste kan faktisk hjelpe enkeltpersoner i å utvinne raskere fra sykdom eller skade. Helbredelse forekommer, som kroppen er i stand til å bruke mer energi for å reparere skadet bein, vev eller organer.

Time Frame

Fasting faktisk begynner i løpet av de første 12-24 timer med å ikke spise, når kroppen begynner å kjemisk bryte ned fett å bruke som energi. Noen mennesker raskt for bare én dag hver uke, en periode hvor de kan gå uten å spise bare visse matvarer som tilberedte eller junk mat. Andre mennesker går på en lengre rask minst en eller to ganger hvert år. Den generelle konsensus synes å være at lange faster er mer gunstig for healing enn korte faster. Personer som faster i mer enn en dag sier at de vanligvis slutte å føle sulten etter om den tredje dagen. Likevel har de som faster oppgir å ha mer energi enn normalt til tross for ikke føler deg sulten. Men selv folk som raske flere ganger hvert år sier at når sult avkastning, er det på tide å bryte fasten. De anbefaler å spise lett i starten, og legger til fast føde tilbake i kostholdet gradvis.

Advarsel

Under en rask, trenger en person til å konsumere tilstrekkelig kalorier for helse for å unngå å bli underernært. Men hvis det ikke gjøres riktig, leger advarer om at faste kan være farlig for helsen. Noen mennesker opplever hodepine eller leddsmerter i løpet av de første dagene. Andre bivirkninger av fasting kan være tretthet, svimmelhet og svakhet. Hvis du føler deg trøtt eller svak i en rask, bør du hvile. En juice rask er ansett å være et tryggere alternativ, fordi kroppen får nok næringsstoffer. Frukt og grønnsaksjuice er også lett å fordøye.

Expert Insight

Helseeksperter sier at de fleste friske individer har nok fett lagres i kroppen til å leve uten mat i flere uker, så lenge de holder seg godt hydrert. Sult bare oppstår når kroppen har brukt opp sine fettreserver, og må bruke vev fra vitale organer som en kilde til energi for å overleve. Men på grunn av de mange potensielle fordeler, fortsetter det medisinske samfunnet til å studere effektene av faste for å styrke immunforsvar. Siden selv dyr instinktivt fort når de er syke eller skadet, kan en persons tap av matlyst godt være en normal, samt et effektivt tiltak mot sykdom.

Fast Food effekt på kolesterol

Fast Food effekt på kolesterol


De fleste vet at hurtigmat, for det meste, har en usunn effekt på kolesterolet. Det er viktig å forstå de ulike typer kolesterol, og hvordan visse matvarer kan påvirke dem.

LDL kolesterol

LDL kolesterol regnes som "dårlig" fordi det kan tette blodårene, noe som fører til en økt risiko for hjertesykdom. Mange typer hurtigmat, inkludert pommes frites og cheeseburgers, kan øke LDL-nivå i blodet.

HDL kolesterol

HDL-kolesterol er det "gode" kolesterol type. HDL kan bidra til å fjerne blodårene dine, som fører til en redusert risiko for hjerteinfarkt og andre hjertesykdommer. Noen rask mat som er høy i trans fett kan faktisk bidra til å senke HDL nivå, noe som kan øke risikoen for hjerteinfarkt.

Trans Fat Effekt på Kolesterol

Trans fett er den verste typen fett fordi det kan øke LDL og lavere HDL kolesterol. Fast food restauranter ofte koker sine matvarer, for eksempel pommes frites, i hydrogenerte oljer (et annet navn for transfett). Noen fast food selskaper har begynt å fase transfett ut av sine menyer, men det er kan du sjekke selskapets hjemmeside for næringsinformasjon for sine matvarer for å se om maten du vanligvis spiser inneholder transfett.

Mettet fett Effekt på Kolesterol

Mettet fett har også negative helsemessige konsekvenser for eksempel øke LDL-kolesterolet. Mange rask mat som pommes frites, burgere og stekte retter er høy i mettet fett. Unngå disse matvarene for å unngå en økning i kolesterolnivået.

Sunnere fastfood alternativer

Hurtigmat åpenbart kan ha en negativ effekt på kolesterolnivået for det meste. Det er noen skritt du kan ta for å minimere skaden ved å spise på disse restaurantene skjønt. Velg alltid en grillet kylling sandwich i stedet for en burger; bestille din kylling sandwich uten saus eller ost; hoppe pommes frites og få en side salat eller liten chili i stedet; og velge vann eller te over sukkerholdig brus.

Hva gjør du når din Kontakt sitter fast i øyelokket

Hva gjør du når din Kontakt sitter fast i øyelokket


Dealing med kontaktlinser er en delikat oppgave, som krever stødige hender og nøyaktige bevegelser, spesielt i tider med krise. En av disse anledninger er når objektivet er fast under øyelokket. Det kan gjøre at du føler deg ukomfortabel, dimme din visjon og også føre til røde øyne. Ikke er i stand til å se posisjonen av linsen gjør fjerning enda mer utfordrende, men ikke umulig.

Grunnleggende hygieneregler

Selv om fast objektiv som forårsaker du angst og du føler at du må handle raskt, er det viktig at du ikke hoppe over grunnleggende hygieneregler. Vask hendene grundig før du berører øyet, og velg et godt opplyst rom med et speil. Hvis du stole bare på din følelse av berøring, er det mer sannsynlig at du vil skade deg selv. Få deg satt opp for å lykkes før du begynner kontakt søk og redning.

Bestemme posisjonen

Hvis du føler smerter i et bestemt område når du flytter øynene dine, er smertene vanligvis en god indikator på den tapte objektivets plassering. Hvis smertene er mer generell, må du gjøre litt mer for å finne linsen. Trykk forsiktig øyelokket huden ved hjelp av pekefingeren til du føler kontakten. Sjekk instruksjoner glass løsning er å se om det er trygt å bruke løsningen direkte på øyet. Gjør du det vil fukte den tørre linsen og hjelpe den gli lettere.

Ned, Hold, Opp, Release

Bruk den enkle "ned, hold, opp, slipp" metode for å få objektivet til å komme ut av øyelokket. Mens du holder en rett hake, se så langt ned som mulig. Trykk på posisjonen til linsen med pekefingeren, være forsiktig med å presse hardt - harde skyver kan føre til skade på objektivet brekkasje. Mens du holder objektivet trykket, se opp. Løft fingeren og ser ned igjen. Etter hver omdreining, må linsen bevege seg litt lenger ned, bringe den nærmere det synlige område av øyet.

Fjerne Lens

Når du har klart å bringe på objektivet inn i en posisjon når du kan se den, ta den med tommelen og pekefingeren, og fjerne det - sakte - fra øyet. Ikke bruk neglene og være forsiktig med å flytte for quickly.Once linsen har blitt fjernet, skyll øyet med vann og kontakt løsning for å rense det, og for å forhindre ytterligere irritasjon.