Digidexo.com

trigger alkohol migrene

Healthy Eating å hindre migrene hodepine

Migrene hodepine varierer fra alvorlig ødeleggende for en mindre forstyrrelse i forskjellige mennesker. Forskning utført av den amerikanske Migrene Foundation har vært lovende i at grunnlaget har vært i stand til å gi forslag og anbefalinger for å forebygge og behandle migrene. Mens det er ingen kur for migrene, kan spise sunn mat bidra til å redusere eller hindre migreneanfall.

Sunne valg

En rask nedgang i blodsukkeret har vist seg å være en trigger for utbruddet av migrene hodepine. Derfor anbefaler American Migrene Foundation (AMF) å spise tre måltider på en vanlig timeplan daglig i stedet for en eller to store måltider. Spise tre måltider vil holde blodsukkeret på et stabilt nivå, mens en eller to måltider gjør at svingninger i blodsukkeret. De anbefaler også å drikke en tilstrekkelig mengde vann, noe som bidrar til å hindre dehydrering, som har vært knyttet til migrene.

Gode ​​Foods

Mat som kan bidra til å forhindre migrene inkludere mat som er rikt på kalsium, som brokkoli og spinat. Krydder som cayennepepper og hvitløk kan redusere smerter forbundet med migrene, så gjerne sesong maten til å smake. Peppermynte har vist seg å også redusere migrene smerte. Ditt kosthold bør bestå av en blanding av ferske matvarer som ikke er bearbeidet. Et utvalg av frukt og grønnsaker i kombinasjon med en blanding av korn bør bidra til å redusere eller eliminere migrene.

Forsiktig Foods

Mens matvarer som for eksempel bringebær, yoghurt og sitrusfrukter er sunn, har disse matvarer er vist å være en potensiell trigger for migrene. Selv enkle salatdressinger kan ha noen tilbøyelighet til å produsere migrene. Alle disse matvarer skal brukes med moderasjon og unngås ved angrep av migrene.

Bad Foods

Matvarer som kan forverre migrene omfatter de fleste oster, sjokolade, surkål og mange typer nøtter. Alkohol og smakstilsetninger som inneholder alkohol (slik som noen vanilje) bør unngås eller brukes i moderate mengder hvis du lider av migrene. Forskning har indikert at mat som inneholder tyramin kan utløse migrene. Tyramin er funnet i alderen matvarer. Gjær og soyasaus inneholder tyramin. Vanlige leftovers begynner å "alder" etter 24 timer, slik at de også inneholder tyramin. Andre matvarer for å unngå eller spise i små mengder inkluderer tørket frukt, oliven, bearbeidet kjøtt, bananer og avokado.

Ressurser

Ressurser som kan hjelpe deg til å forstå årsakene til migrene inkluderer den amerikanske Migrene Foundation (AMF) og migrene Research Foundation. AMF ble etablert for å undersøke årsakene til migrene og tilby reelle forslag for å forbedre livene til dem som lider med migrene. Den migrene Research Foundation jobber for å finne roten årsaken til migrene. Dette vil hjelpe leger foreskrive effektive behandlingstilbud for lider av migrene. Begge organisasjonene kommer med forslag for å redusere de ødeleggende effektene av migrene, noe som påvirker nesten en av av fire familier i USA.

Kan Migrene være forårsaket av endringer i luftfuktighet?

Kan Migrene være forårsaket av endringer i luftfuktighet?


Migrenepasienter og leger mener begge fuktighet kan være en trigger for migrene (se referanser 1). Mens høy fuktighet kan være en migrene trigger i noen tilfeller, studier viser at lav fuktighet, og en kombinasjon av målefaktorer, inkludert barometertrykkendringer, er like eller mer sannsynlig forårsake migrene (se referanser 2).

Betydning

Migrene smerter og symptomer påvirke om lag 16 prosent av befolkningen, så mange som 303 millioner på verdensbasis, ifølge Verdens helseorganisasjon (se referanser 3).

Triggere

Leger behandler migrene erkjenner at fuktighet kan være det som er kjent som en migrene "trigger" eller årsak, i kombinasjon med kjemiske og genetiske faktorer. Andre triggere inkluderer for mye eller for lite søvn, hormonelle endringer, stress og angst, eller, ironisk nok, avslapping etter stress, alkohol, koffein, eller mat som inneholder nitrater, tryamine, MSG eller aspartam. Ikke alle migrenepasienter vil reagere på alle triggere, og noen ganger er det nødvendig med en kombinasjon av triggere for å forårsake en migrene (se referanser 1).

Bevis

I en studie av migrenepasienter, i forbindelse med New England Center for Hodepine i Connecticut, Dr. Patricia Birgeneau Prince fant at en kombinasjon av høy temperatur og luftfuktighet var en trigger for 12 prosent av deltakerne; 22 prosent var påvirket av en kombinasjon av lav luftfuktighet og lav temperatur. Femti-en prosent av pasientene ble påvirket av værforhold ordnede (se referanser 4).

Forkjøpsrett Treatment

Identifisere hvilke faktorer, som for eksempel høy eller lav luftfuktighet, utløse deres migrene kan tillate lider å foregriper angrep. Lider kan være i stand til å unngå triggere, eller, i tilfelle av været, tar sin migrene medisiner i forkant av en forventet angreps forårsaket av værforholdene. (Se referanser 4).

Advarsel

Migrene kan være en alvorlig medisinsk tilstand. Konsultere legen din før du tar noen medisiner for migrene og ikke justere resept uten legens godkjennelse.

Slik unngår du at Ocular Migrene

En okulær migrene er en migrene hodepine som er sentrert rundt øyet. Du har kanskje en aura eller blind flekk når du utvikler en okulær migrene, som etterfølges av fuzzy syn. Noen mennesker har smerter rundt øyet sitt og oppleve kvalme når de har okulær migrene. Enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å unngå disse hodepine. Medisiner kan også hjelpe deg hvis okulær migrene fortsette.

Slik unngår du at Ocular Migrene

Hindre okulær eller tradisjonell migrene ved å bo hydrert. Dehydrering er en vanlig trigger for migrene. Drikk minst åtte glass vann eller annen koffein-fri drikke hver dag.

Spill når du har en okulær migrene, samt hendelsene rundt migrene. Holde oversikt over hva du har gjort, spist og opplevd i løpet av dagen kan hjelpe deg å avgjøre hva som utløser migrene. Når du kjenner dine triggere, vil det være mye lettere å unngå dem.

forplikte seg til å være i best mulig helse. Høyt blodtrykk, stress, røyking eller passiv eksponering for nikotin og lavt blodsukker er alle vanlige utløsere av okulær migrene. Få en årlig fysisk og administrere eventuelle underliggende helseproblemer for å hindre fremtidige migrene.

Ta en daglig aspirin (om det er trygt for deg) hvis du lider av hyppige okulær migrene. Aspirin og andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan oppmuntre blodstrøm og bidra til å forhindre migrene. Diskuter med legen din om disse stoffene er trygt for deg.

Bruk en kalsiumblokker eller andre reseptbelagte legemiddel som foreskrevet av legen din. Medisiner kan være foreskrevet når du har alvorlige migrene som ikke kan forebygges ved andre metoder.

Hint

  • Hold legen din oppdatert på tilstanden din som du prøver ulike metoder for å forebygge hodepine. Aldri starte eller slutte å ta en ny migrene medisiner uten å konsultere lege.

Hvordan redusere migrene Pain Naturligvis

Mange har migrene smerte og lider forferdelig. De fleste mennesker slår til reseptbelagte legemidler for migrene. Hvis du ønsker å prøve og redusere migrene smerte uten resept, her er noen naturlig og legen rådet skritt for å bidra til å redusere migrene smerte naturlig.

Hvordan redusere migrene Pain Naturligvis

Personer med migrene smerte tendens til å spise en diett høy i fett. Når det er mer fett i blodet ditt, er det mer sannsynlig hormonnivået vil svinge. Uregelmessig hormonnivået er en viktig trigger for migrene smerte. For å redusere migrene smerte naturlig kutte ned på fett i kostholdet ditt. Hold en journal av fettinntaket i løpet av dagen. Skrive ned fett gram vil hjelpe deg å bli klar over fettinntaket, hjelpe deg til å redusere fettinntaket, og hjelpe deg til å redusere migrene smerte.

For å redusere migrene smerte naturlig, energi hjerneceller med Q10. Undersøkelser viser at halvparten av pasientene som tok 100 mg. tre ganger om dagen hadde redusert sin migrene smerte betydelig. Q10 er en antioksidant som hjelper cellene å produsere energi, noe som reduserer migrene smerte.

En studie fant at inntak av 50 mg. av Butterbur trekke ut to ganger daglig kan eliminere migrene smerter ved å blokkere betennelse som utløser smerte. Feverfew er en annen urt som hjelper migrene. Mangel på vitamin D kan gjøre folk utsatt for migrene smerte. Ta en daglig dose på 400 UI av vitamin D. Riboflavin eller vitamin B2 har blitt funnet å leksjon virkningene av migrene smerte. Ta 400 mg daglig. Du bør se forbedring innen tre måneder. Riboflavin finnes i matvarer som melk, ost, cottage cheese, egg, belgfrukter, gjær, mandler, fisk og grønne greener. Peppermynte og Willow Bark te har vært forbundet med å redusere migrene smerte.

Redusere migrene smerte naturlig ved å få nok søvn. Ifølge forskning, slår migrene smerte 50% mindre hvis du har hatt nok hvile hver natt.

Påfør en kald-pack til pannen for å redusere migrene smerte naturlig. En kald-pack constricts blodkar redusere smerte på mindre enn 15 minutter. Invester i en komfortabel cap som har smerte is lettelser pakker innebygd i slimhinnen.

6. Kom deg ut av miljøet og gå til en stille, mørkt sted og slappe av. Vanligvis folk som har migrene smerte har en følsomhet for lys og støy. Tar tid til å slappe av i et rolig sted vil sooth din migrene smerte.

En varm dusj eller bad kan bidra med utbruddet av en migrene smerte. En varm fotbad kan også hjelpe lette symptomer.

Hint

  • Å drikke nok vann i løpet av dagen vil bidra til å redusere migrene smerte naturlig.
  • Om nødvendig, bør du oppsøke lege. Det er mange medisiner som kan hjelpe deg med migrene smerte.

Hvordan virker Salt Årsak Migrene Hodepine?

Trigger

Det er fortsatt mye igjen å lære om migrene, så svært mange av begrunnelsene til at noen opplever denne smertefulle tilstanden er rett og slett formodning. En teori (ifølge Mayo Clinic) er at dette saltet kunne rett og slett en trigger for migrene hodepine. Dette betyr at noen menneskers organer vil i utgangspunktet reagerer på salt ved å skape en endring i blodkarene i hjernen. Når noen har for mye salt, vil disse blodkar går gjennom en prosess med utvidelse og inflammasjon, spørre en migrene hodepine.

Dehydrering

En annen teori bak salt forårsaker migrene hodepine innebærer en viss dehydrering. Mens salt er en viktig del av en persons diett, for mye av det kan føre til at cellene i kroppen til å dehydratisere, eller få redusert i væsker. Når saltnivået i en persons blod øker, kan det faktisk begynne å rane cellene deres væske, i hovedsak forårsaker dem til å gå gjennom en prosess med dehydrering. Cellene i hjernen er ikke immune mot denne, og når denne dehydratisering finner sted, kan de utvide seg og føre til en migrene hodepine.

Forebygging

Det bør gå uten å si at den beste måten å forebygge migrene bedt av salt er til rent minske inntaket av det. Ifølge Mayo Clinic, bør du unngå disse triggere som forårsaker migrene hodepine å sette i Men dette betyr ikke bare at du skal stoppe salting dine matvarer.; Det innebærer også å bli en mer informert forbruker. Før du noen gang kjøpe noe fra din kjøpmann, lese etiketten. Hvert produkt vil ha natrium innhold oppført på emballasjen. Også snakke med legen din om kronisk migrene, som det ikke kan være bare salt som forårsaker tilstanden din. Han vil være i stand til å sette opp riktig behandling for å bedre håndtere smerte og hindre at det skjer.

Mat eller væske som utløser migrene

Migrene kan være forårsaket av mange faktorer. En av de mest vanlige årsaker til disse hodepine er spesielle typer matvarer. Det er vanligvis en additiv eller noen form for urenhet funnet i maten eller lagt til maten for å øke lengden på tiden maten vil vare på dagligvare sokkel som forårsaker hodepinen.

Cheese

Den vanligste årsaken i hodepine er en kjemisk kalt Tyramine, som er til stede i alderen matvarer, særlig ost. De lengre visse typer oster er alderen, blir mer tyramin opprettet.

Alderen Drinks

Rødvin og alkoholholdige drikker inneholder også Tyramine, som kan utløse hodepine. Druer brukes i vinen blir igjen etter en viss tid til å gjære. Bygg og humle har lov til å gjære i løpet av prosessen med å lage øl.

Andre Aged Solid Foods

Nitrater er en annen vanlig trigger. Nitritt er funnet i det høyeste innholdet i bearbeidet kjøtt, som for eksempel de som finnes i deli eller prepackaged i nedkjølt delen av en matbutikk. De kan også bli funnet i hermetisk kjøtt, for eksempel spam eller potte kjøtt.

Kinesiske Foods

Mononatriumglutamat (MSG) er et tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaker. En av de vanligste stedene å finne MSG er i kinesisk mat, både i butikken og på restauranter, men MSG kan brukes i noe mat.

Nøtter

Nøtter er vanligvis plukket tidlig i deres vekst syklus og lov til å sitte i dårlig ventilerte poser, enten i prosessanlegg eller på vei til prosesseringsanlegg. Mold funnet i peanøtter er en vanlig trigger for migrene.

Te, kaffe, brus og energidrikker

Te, kaffe, cola og energidrikker er fulle av koffein. Koffein øker hastigheten på hjertet. Dette fører til en utvidelse av blodårene, noe som kan utløse hodepine.

Migrene Hodepine Symptomer

The National Headache Foundation anslår at nesten 30 millioner amerikanere lider av migrene hvert år. En migrene er en alvorlig hodepine ofte ledsaget av spesifikke symptomer som varierer i grad og frekvens. De triggere for migrene hodepine kan være for mye visuell stimulering, høye lyder, matintoleranse, manglende måltider, hormonelle endringer, stress og andre ukjente årsaker. Migrene rammer kvinner oftere enn menn, og migrene har en tendens til å kjøre i familier.

Visuelle Auras

Auras er visjon endringer som kan følge en migrene, og for noen individer, auraer tyder på at migrene starter. Tunnelsyn, blinde flekker, tåkesyn, bølgete linjer og blinkende flekker er alle indikatorer på en migrene aura. Disse visjon endringer kan starte opp til en time før migrene smerte treff.

Vedvarende hodepine

Personer plaget med migrene opplever intens hodepine som alvorlig begrenser sine daglige aktiviteter. Smerten kan vare bare noen få timer eller fortsette i flere dager. For folk som jevnlig opplever migrene, smertene begynner ofte i det samme området av hodet og stråler utover som migrene utvikler seg. Migrene hodepine har ofte en karakteristisk pounding eller bankende som følger med hodepine.

Kvalme

Føler kvalm er et vanlig migrene hodepine symptom. Graden av kvalme kan direkte korrelerer med mengden av smerte noen opplever. Enkelte personer kan også oppleve brekninger under en migrene. Oppkast kan midlertidig lindre smerte eller press for noen mennesker, men smertene som regel tilbake.

Lys og lydfølsomhet

Ikke bare forekommer lysfølsomhet for mange mennesker opplever migrene, kan det være en trigger for migrene. Under en migrene, noen individer finner at selv vanlige lyder forårsake uutholdelig smerte. Migrenepasienter ofte søker en rolig, mørkt rom til å takle følsomhet og smerte.

Trykk i øyet

Smerter og press bak øynene kan ledsage en migrene hodepine. For mange mennesker, området rett bak øynene er hvor smerten starter. En følelse av press eller pounding i og rundt øynene kan tyde på en migrene begynner, eller følelsen kan vare hele migrene.

Fatigue

Migrenepasienter er ofte sliten og kan føle svakere under et angrep. Enduring den intense smerten som følger med en migrene kan være utmattende, men noen individer opplever tretthet og svakhet i de tidlige stadier av migrene eller rett før et angrep. Enkeltpersoner kan også legge merke prikking eller nummenhet i ekstremiteter.

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene


Migrene kan utløses av forskjellige stimuli, både i miljøet, og inne i menneskekroppen. Uansett hva årsaken er, de kan være smertefullt og selv ødeleggende. Dessverre har mange migrenepasienter funnet reseptbelagte legemidler gjøre lite for å behandle sine smerter. Atter andre føler ubehag å ta anbefalte resepter. Det er noen alternative behandlinger for migrene som er verdt å undersøke.

Akupunktur

Akupunktur, praksisen med å sette inn og manøvrering nåler på bestemte trykkpunkter i kroppen, har lenge vært benyttet som en måte for behandling av forskjellige sykdommer. Selv om resultatene varierer litt mellom migrenepasienter, kan det fungere for deg, og kan være verdt et forsøk. Sørg for å få behandling fra en pålitelig akupunktør og god dømmekraft når de mottar noen form for helsetjenester.

Ta urte kosttilskudd

Selv feverfew blad ikke vil gjøre mye for å lindre smerter under et migrene, kan det være nyttig i forebygging. Ifølge National Migrene Association, studier viser 70 prosent av pasientene rapporterte færre og mindre smertefulle migrene etter å ha tatt kosttilskudd (se lenke i Resources). Feverfew blad kan også redusere kvalme og oppkast, ofte irriterende bivirkninger av migrene. Hvis du er gravid bør du ikke ta feverfew kosttilskudd.

Andre kosttilskudd som har blitt funnet nyttig i noen lider (men ikke alle) inkluderer Riboflavin (også kjent som vitamin B2), co-enzym Q-12, oral magnesium sulfate kosttilskudd (det er noe uenighet om dette tillegget) og magnesium tas intravenøst ​​( spesielt for de med en magnesiummangel). Snakk med legen din for å se om disse alternativene kan fungere for deg.

Hot and Cold

Siden migrene er knyttet til mønster av blodsirkulasjonen i hodet ditt, mange har funnet ut at å regulere at sirkulasjonen kan være nyttig. Prøv å ta et varmt bad, soaking føttene i varmt vann eller plassere en oppvarmet vaskeklut over nakken din, alt mens plassere en kald pakke (eller frossen pose med erter) på hodet for å hjelpe innsnevre disse fartøyene. Mange migrenepasienter har funnet lindring gjennom denne enkle middel.

Også, liggende i et mørkt rom med en ispose på nakken kan bidra til å forhindre en migrene du føler kommer på.

Biofeedback

Biofeedback er en form for alternativ medisin noen ganger referert til som "mind over matter medisin." I denne behandlingen, en spesialist hekter deg opp til spesialiserte maskiner som deretter brukes til å hjelpe deg å trene hjernen din til å ha kontroll over visse kroppsfunksjoner som normalt regnes som ufrivillig. Mange migrenepasienter har funnet at bruk biofeedback for å lære kontroll over sin muskelspenninger, relatert til stress (en vanlig trigger av migrene), har drastisk redusert antall migrene de lider.

Massasje

Å få en god massasje kan være mer enn bare en måte å slappe av og slappe av. Kroniske migrenepasienter har funnet at å få massasje kan bidra til å redusere antallet og intensiteten av migrene de mottar. Også, kan massasje hjelpe deg å sove bedre om natten, noe som også har vist seg å redusere antall migrene du kan få.

Massasje Behandling og migrene

Migrenepasienter er plaget med å lete etter lindring fra sine migrene når de kan streike. Alas, er det flere massasje terapi behandlinger du kan motta for å lindre migrene. Men å vite hva som har forårsaket din migrene er en viktig del i å velge riktig behandling.

Smerter i nakken

Hele dagen, kroppen din er å gjøre små bevegelser frem og tilbake og fra side til side. Det er en gruppe av små musklene som ligger ved foten av skallen din kalles din suboccipital musklene som bidrar til å holde deg balansert. Hvis de jobber for hardt eller blitt forverret av feil holdning eller sove vaner, kan deres tetthet forårsake hodepine og til og med migrene. En massasjeterapeut går inn i dette området og utfører trigger-punkt terapi, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen til området og avlaste trykket som disse musklene har forårsaket. Dette i sin tur bidrar til å spre migrene.

Pain Relief

Smerte forårsaket av en skade, operasjon eller leddgikt kan utløse en migrene lidende å ha en episode. Å få en massasje øker blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer, smøre leddene og hjelpe til med helbredelsesprosessen mens fremme lymfesystemet, som til slutt vil kvitte kroppen for dette trigger for migrene.

Søvnmangel

Ikke får nok søvn kan også utløse en migrene, men massasje terapi bidrar til å regulere søvnmønster ved å utløse det parasympatiske nervesystemet. Dette hjelper med avslapning, setter kroppen din på en jevn tidsplan. Naturligvis, jo mer får du en massasje, jo lenger disse effektene vil vare i din dag-til-dag rutine. Styr mot å motta en svensk massasje og unngå en mer intens massasje som trigger-punkt terapi.

Stress

Stress og forverring er en ledende årsak til hodepine og migrene, noe som gjør massasje terapi en naturlig tilpasning for å bekjempe denne årsaken. En grei svensk massasje bidrar til å fremme det parasympatiske nervesystemet, som regulerer søvn og fordøyelses mønstre, fremmer avslapning, og bidrar til å forberede kroppen for bedre stressmestring.

Betraktninger

Konsultere legen din før du begynner på ny rutine med helsen fordi de vil ha en bedre bakgrunn av hva som er en god løsning for din situasjon. Videre, når du velger en massasje terapi, finne en akkreditert massasjeterapeut som har fått formell utdanning i massasjeterapi og er sertifisert nasjonalt. En god måte å finne en hederlig terapeut er gjennom AMTAmassage.org. Vær åpen og grei med din terapeut og fortelle henne alle dine symptomer og helse historie slik at hun kan gi deg den mest hensiktsmessige behandlingen for å passe dine behov.

Mat for migrene relief

Mat for migrene relief


Millioner av amerikanere lider av migrene smerte hvert år. De bankende smerte og bivirkninger av migrene kan vare i noen timer til flere dager. Finne mat som utløser smerten er nyttig for å hindre migrene, men det finnes også matvarer som vil bidra til å redusere smerte. Forebygging er nøkkelen, men når den pulserende smerter av et angrep streik, det er naturlige måter å redusere og eliminere den.

Koffein

Koffein er ofte en trigger for migrene smerte hos noen pasienter, men mange finner lettelse fra den stimulerende effekten. Ved utbruddet av smerte, drikker en kopp sterk svart kaffe eller en boks med koffeinholdige brus kan lindre migrene smerte. Alltid være sikker på å unngå diett brus, som kunstig søtningsmiddel er en ledende trigger migrene smerte.

Koffein er effektiv på grunn av innsnevring virkning det har på blodkar. Som en migrene setter inn, blodårene utvide seg. Koffein motvirker denne utvidelsen, slik at trykket og smerte. Den er også effektiv til å øke effektiviteten av smertestillende medikamenter.

Kalsium rik mat

Matvarer som er rike på kalsium kan redusere smerter forbundet med en migrene og selv bidra til å forhindre migrene smerte. Pasienter kan stole på en tygge kilde til kalsium tablett daglig eller konsumere kalsium-rik mat. Å unngå meieriprodukter er nøkkelen til denne metoden være effektive, som meieri er en høy utløser migrene smerte. Gode ​​kilder til kalsium er grønne grønnsaker, nepe greener og spinat.

Magnesium Rich Foods

Magnesium-rik mat vil lindre og med forhindre migrene smerte. Magnesium er nødvendig for normal funksjon blodåre. Lave nivåer vil utløse blodårene i hodet, forårsaker migrene smerte å utvikle. Denne forekomsten kan økes i løpet av kvinnens menstruasjonssyklus. Legge til et supplement til diett eller øke mengden av magnesium-rik mat som forbrukes vil redusere og avverge fremtidige smerte. Se etter mørkegrønne grønnsaker, som spinat og Chard.

Omega 3 fettsyrer

Legge mat rik på Omega-3 fettsyrer i kosten vil hjelpe i forebygging av migrene smerte, og også bidra til å eliminere smerten ved utbruddet. Omega-3 fettsyrer hjelpemiddel i den korrekte funksjon av blodkar, en vanlig årsak til migrene smerte, og fungere som en anti-inflammatorisk. Fisk som tunfisk og laks er gode kilder til omega-3 fettsyrer.

Ginger

Ginger vil lindre migrene smerte under et angrep. Det er ingen forebyggende fordeler til ingefær, men forbruker ingefær te eller drevet ingefær under et migreneanfall vil redusere smerter forbundet med det. Pulverisert ingefær skal konsumeres ved inntak av en halv til en teskje ved begynnende smerte. De avslappende effekten av ingefær vil avlaste trykket og smerte.

Natural Vitamin C migrene relief

Det er mange årsaker til migrene, og ingen behandling fungerer godt for alle. For noen mennesker, kan en kombinasjon av konvensjonelle og alternative tilnærminger være det beste alternativet. En lovende hjelpemiddel i forebygging av migrene kan være vitamin C.

Migrene Hodepine

Migrenepasienter er altfor kjent med ofte ødeleggende smerte forårsaket av disse alvorlig hodepine. Ofte alt de kan tenke på er å legge seg ned i et stille, mørkt sted og bare venter på at bankende å avta.

Migrene smerter kan vare i timevis, og noen ganger vil det dra på i dager. Disse kronisk hodepine kan være ledsaget av kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. Migrene kan komme på uten forvarsel, eller de kan bli innledet av lysglimt, blindsoner eller prikking i armen eller beinet.

Årsaker til Migrene

En ubalanse i hjernen kjemikalier, blant annet serotonin, er en vanlig trigger for migrene. Serotonin nivåer slipp i løpet av migrene, noe som resulterer i hodepine smerte.

Migrene kan være forårsaket av flere faktorer. Varierende hormonnivåer hos kvinner kan utløse hodepine hos kvinner som ofte lider av migrene.

Visse matvarer kan sette en migrene i bevegelse. De omfatter øl og rødvin, alderen ost, sjokolade, store mengder koffein, samt salt og bearbeidet mat.

Andre faktorer som kan fremkalle migrene er stress, for mye eller for lite søvn eller intens fysisk anstrengelse.

Vitamin C behandling

Vitamin C kan øke produksjonen av stress-lindrende hormoner. Siden overskytende belastning antas å være en trigger av migrene, er teorien at vitamin C kan forsinke progresjon.

Vitamin C er en av flere vitaminer som kan ha en effekt på hormonelle faktorer som forårsaker migrene. Selv om vitamin C ikke vil lindre smerten når en migrene har tatt tak, kan det gi forebyggende beskyttelse i noen tilfeller.

Regelmessig inntak av vitamin C antas å bidra til å hindre utbruddet av migrene på grunn av den hjelper kroppen å bekjempe sykdom og å reparere seg selv. Siden vitamin C ikke er lagret i kroppen, må det tas hver dag. Den anbefalte daglige beløpet for migrene forebygging er 30mg.

Kroppen vil naturlig spyle ut noen ekstra vitamin C. Selv unødvendige doser av vitamin C er lite sannsynlig å forårsake skade, kan store mengder føre til kvalme, diaré, nyrestein og betennelse i mageslimhinnen. I sjeldne tilfeller kan megadoses forårsake besvimelse, svimmelhet og tretthet.

Okulær migrene som en bivirkning av p-piller

Okulær migrene som en bivirkning av p-piller


Okulær migrene er migrene som er forårsaket av innsnevring av blodårer, hindrer blodtilførselen til øyet. Disse typer hodepine kan forårsake midlertidig synstap. Mens skummelt, okulær migrene er som regel ufarlig og sjelden forårsake permanent skade.

Symptomer

Symptomer på okulær migrene er smerter rundt øynene ledsaget av kvalme og oppkast. I noen tilfeller er det en midlertidig periode med nedsatt syn. Okulær migrene kan vare alt fra noen minutter til noen timer.

Orale prevensjonsmidler

P-piller er kjent for å forårsake visse typer migrene hos noen individer. Okulær migrene er ikke noe unntak. Orale prevensjonsmidler er en vanlig trigger for migrene.

Årsaker

Siden utbruddet av okulær migrene er svært sporadisk og inkonsekvent, kan det være vanskelig å finne den egentlige årsaken. Noen studier tyder på at den skyldige er østrogen i p-piller.

Diagnose

Vær sikker på at du faktisk lider av okulær migrene. Se både øyet lege og din gynekolog for å få en definitiv diagnose.

Løsninger

Hvis det blir fastslått at p-piller er årsaken til okulær migrene, være åpen for alternativer. Det er mange barriere prevensjonsmetoder tilgjengelig som er ikke-hormonell. Dersom det er hensiktsmessig, kan progestin-only piller være et alternativ. Diskutere alternativer med legen din slik at du kan foreta en informert beslutning.

Nevrolog og migrene

Nevrolog og migrene


Migrene er nevrologiske syndromer som forårsaker alvorlig hodepine. Disse typer hodepine forårsaket av endret kroppslig persepsjon, noe som resulterer i pulserende smerte, sensitivitet overfor lys og lyd, og kvalme. Nevrologer kan bidra til å diagnostisere og behandle disse migrene med en profesjonell kunnskap om nevrologiske funksjoner. En migrene lidende bør se en nevrolog for å diagnostisere disse hodepine som migrene, og ikke en annen tilstand, for eksempel sinus hodepine eller noe mer alvorlig.

Symptomer

Symptomene på migrene er klassifisert under fire ulike faser. Den første fasen er kjent som prodrome. Disse symptomene oppstår dager før migrene og kan omfatte depresjon og irritabilitet, døsighet, og muskelstivhet. Den andre fasen er en aura fase. Dette skjer omtrent en time før migrene begynner. Symptomer på en aura omfatter forstyrrelse av syn resulterer i fargeinnslag og tåkesyn, prikking eller nummenhet i beina, og svimmelhet. Den tredje fasen er smerte. Dette er når migrene har truffet head-on. Symptomer er kvalme og oppkast, overfølsomhet for lys, lyd og lukt, ekstrem smerte i templet, og stivhet i nakken. Den fjerde og siste fasen er postdrome fase. Dette fører til at lidende av en migrene å føle seg "hang over". Symptomer inkluderer kognitive vansker, depresjon, og i noen tilfeller, eufori.

Nevrologisk Patofysiologi

Det er flere nevrologiske teorier på hvordan migrene skje. Det nevrale Teorien sier at migrene begynne når det er irritasjon i hjernestammen. Den kroppslige responsen er en spyling av kjemikalier gjennom hele blodbanen, som forårsaker betennelse i blodkar, noe som ytterligere fører til symptomer på migrene. En annen teori er det vaskulære teorien. Denne teorien innebærer blodkar i hjernen utvider seg upassende. Denne utvidelse fører til irritasjon av nerverøttene i hjernen, forårsaker symptomene på migrene.

Diagnose

Fordi migrene kan ofte bli feildiagnostisert som cluster hodepine, har International Headache Society en liste over symptomer som munner ut i en diagnose av en migrene. Disse kriteriene omfatter: 5 eller flere angrep, 4-3 dager i varighet, to eller flere av følgende symptomer: unilateral (som betyr at den angrep den ene halvdelen av hodet), pulserende følelse, moderat til alvorlig smerteintensitet, og unngåelse av hverdagen aktiviteter. Det må også være en eller flere av følgende: kvalme og / eller oppkast og følsomhet for lys og lyd.

Behandling

Det er både medisinske og tradisjonelle terapeutisk måter å behandle migrene. Over disk smertestillende kan bidra til å lindre smerten av en migrene. Visse over skranke medisiner, som Excedrine migrene, Motrin migrene, og Advil Migrene er lett tilgjengelig. Disse inneholder aspirin, acetaminofen, koffein og som har vist seg å hjelpe til med migrene smerte. Reseptbelagte medisiner er også lett tilgjengelig med et bredt arrangere medisinske agenter i dem, for eksempel smertestillende, muskelavslappende og medisiner for å redusere kvalme og oppkast. Pasientene er også rådet til å bo i mørkt, kjølig og stille rom for å unngå overstimulering.

Forebygging og utløsere

Livsstilsendringer er de viktigste forebyggende tiltak mot migrene. Visse matvarer og livsstil kan føre noen til å bli utsatt for migrene. Visse matvarer har vist seg å la folk til å være utsatt for migrene. Disse inkluderer gluten, MSG, og koffein eller koffein tilbaketrekning. Triggere for migrene varierer mye. De omfatter endringer i været - spesielt, endringer i barometertrykk og høy luftfuktighet. En annen viktig trigger for migrene er søvnmangel eller en betydelig endring i ens søvnsyklus; for eksempel noen som lider av jet lag.

Natual Cures for migrene

Migrene kan være ødeleggende for mange mennesker. Foruten den fryktelige verke i hodet, migrene lider er følsomme for lys og lyd, noe som gjør det vanskelig for dem å arbeide eller fungere normalt. Noen mennesker liker ikke å ta medisiner for å lindre deres migrene; de foretrekker mer naturlig rettsmidler og botemidler. Det er flere måter å bli kvitt migrene, men husk at naturlige kurer ikke fungerer for alle.

Kosttilskudd endringer

Eliminere utløser migrene fra kostholdet ditt. Meieriprodukter ser ut til å være den største trigger for migrene. Annen mat triggere inkluderer fjørfe og egg, sjokolade, hvete og biff. Mange ganger matfag er problemet, mens tilsetningsstoffer er ofte skylden for migrene. Produsenter legger MSG, kunstige søtningsmidler og mat fargestoffer til nesten all bearbeidet butikk-kjøpte mat.

For å teste dette, for eksempel eliminere kylling fra kostholdet. Hvis det eliminerer migrene, som kan være utløseren problem. Introduser kyllingen tilbake i kostholdet, men denne gangen kjøper bare økologisk kylling å eliminere alle kjemikalier og tilsetningsstoffer som finnes i jevnlig behandlet kylling. Dersom migrene komme tilbake, eliminere kylling for godt.

Pass på hva du drikker i tillegg. Koffein er en viktig årsak til migrene hos noen mennesker. Begrense brus eller kaffe inntak eller slette den fra kosten alle sammen.

Aromaterapi

Introduser urte dufter hjem til deg å hjelpe kurere migrene. Rosemary er gunstig for dem som lider av migrene. Brenne litt rosmarin røkelse. Gni nakken med rosmarin olje for å lindre smerten av en migrene. Denne urten er tilgjengelig på mange helsekostbutikker eller på nettet.

Urter

Ta et kosttilskudd av feverfew, som er tilgjengelig på helsekostbutikker eller på nettet urte butikker. Dette er en naturlig behandling for dem som lider regelmessig av migrene. Strekke blodårene i hjernen forårsaker migrene. Feverfew hjelper blodårene til å trekke seg sammen, lindre smerter og press forårsaket av migrene. Sjekk med din helse butikken representant å sørge for at feverfew inneholder en nødvendig ingrediens som heter parthenolide. Ta feverfew daglig for å holde migrene unna.

Andre rettsmidler for sporadisk migrene

Slapp helt av. Stress er ofte en årsak til den sporadiske migrene. Ta en liten stund ut av din travle timeplan til å gjøre noe du liker. Legg deg ned i noen minutter, og lukker øynene for å lindre noen av stress og smerte fra migrene.

Massere templer og nakke. Eller enda bedre, har noen andre massere templer og nakke. Se en profesjonell massør som kjenner trykkpunkter for å lindre migrene.

Veksler mellom varme og kalde omslag på hodet. Hvis det er mulig, sett litt rosmarin inn i en varm / kald pakke og inhalerer dypt som din migrene er lettet.

Mat for å unngå for migrenepasienter

Mat for å unngå for migrenepasienter


Migrene smerte er funnet hos pasienter rundt om i verden, som påvirker millioner av lider. Migrene kan utløses av mat, stress og til og med hormoner. Ved å holde en matdagbok, kan pasienter finne matvarer som utløser smerte og eliminere dem fra kosten. Migrene er utløst av de samme matvarer eller tilsetningsstoffer i de fleste pasienter. Kjenne dine triggere vil føre til et liv med mindre migrene smerte.

Meieriprodukter

Meieriprodukter bære proteiner som øker slimproduksjon. Denne økte produksjonssteder økt press på hjernen, som ofte resulterer i migrene smerte. Ost, spesielt i alderen varianter, yoghurt, melk og iskrem er de vanligste meieri triggere. Eliminering eller reduksjon av mengdene av disse matvarer i kosten vil føre til færre migrene.

Koffein

Koffein er blitt funnet å være en trigger, men det kan også bidra til å lindre migrene smerte hvis forbrukes ved angrep av hodepine. Koffein stimulerer blodårene. Dette kan føre til økt trykk blodkar, resulterer i smerte. Bruke koffein til å redusere smerten er bare effektiv hvis migrene ikke ble utløst av inntak av koffein. Brus, bør te og kaffe unngås for å redusere hyppigheten av migrene. Ved å begrense inntak av koffein til to drikker per dag, bør migrene smerte forbli kontrollert.

Alkohol

Alkoholholdige drikker inneholder tilsetnings tyramin, noe som øker risikoen for migrene smerte når forbrukes. Dette, kombinert med de dehydrerende effekten av alkohol, øke denne drikkens utløsende effekter. Unngå alkoholholdige drikkevarer og høye nivåer av tyramin, som rødvin, øl og sherry. Rødvin blir ofte referert til som et sunt drikke, å redusere helserisikoer. Selv om dette er sant for en rekke sykdommer, er det et viktig trigger av migrene smerte, og lider bør unngå den.

Aspartam

Kunstig søtstoff inneholder aspartam er en høy migrene trigger. Diett brus, te og mat med kunstige søtstoffer bør unngås. Mange ganger, vil en migrene begynne innen 30 minutter etter inntak av kunstig søtningsmiddel. Aspartam er solgt under en rekke merkenavn. Les pakker av kunstige søtstoffer nøye for å unngå tidkrevende dette kjent trigger.

Mat-additiver

Mat som inneholder tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG) og nitrater vil øke sannsynligheten for et migreneanfall. Disse additiver anvendes for å bevare matvarer, for konditorfarge og for å forhindre at mat-forgiftning. De er vanligvis forkledd bak en etikett proklamerte "naturlige smakstilsetninger." Unngå bearbeidet mat, som inneholder den høyeste mengde av additiver.

Bivirkninger av Whey Protein Powder

Myse er et protein avledet fra melk under fermenprosessen. Det kan brukes enten i tillegg eller i pulverisert form, og brukes i mange forbrukerprodukter, inkludert morsmelkerstatning og forskjellige mat eks. Proteininnholdet i forbindelse med whey er gunstig for alle, fra kroppsbyggere til spedbarn. Som et protein, er det en fordel for å bygge muskler og vekttap og er lettere å fordøye enn andre former av protein. Whey er kjent for sin sult tilfredsstillende kapasitet samt immun forsterke egenskaper. Det er imidlertid overflødig protein inntak forbundet med noen helseproblemer og myse er spesielt kjent for å ha noen bivirkninger.

Fatigue

Protein-innhold er ofte forbundet med energi. Men, kan whey forbruk forårsake trøtthet hvis ikke støttes av et ellers sunt kosthold. Myse bør brukes i forbindelse med komplekse karbohydrater.

Diaré

Spedbarn er spesielt utsatt for diaré forårsaket av overflødig protein som kroppen ikke kan behandle.

Hodepine

Whey protein inneholder kasein, en viktig trigger for migrene og andre typer hodepine.

Oppblåsthet

Store mengder protein og whey er generelt forbundet med oppblåsthet og luft i magen.

Protein Intoleranse

Akkurat som laktoseintoleranse, mange mennesker utvikler proteinintoleranse. Whey kan føre til en reaksjon fra immunforsvaret som vanligvis resulterer i overkant slimproduksjon.

Er Rødvin bra for min helse?

Rødvin er bra for helsen din hvis du drikker med måte og gjøre det en del av et balansert kosthold. Hvis brukt riktig, kan rødvin avverge problemer som hjertesykdommer. Men hvis du drikker mer enn anbefalt, er du faktisk i fare for å skade helsen din.

Fordeler

Rødvin inneholder fytokjemikalier, kjent som flavanoids og resveratrol, som holder frie radikaler fra å skade kroppen. Frie radikaler er en type atom med et ujevnt antall elektroner. De forsøker å få en ekstra elektron ved bonding med friske molekyler. Frie radikaler er ansvarlig for aldring og skade på vev.
Menn kan ha opptil to glass (fem gram hver) vin daglig, mens kvinner bør bare ha én, ifølge Joy Bauer, ernæringsfysiolog og kosthold redaktør av NBCs "Today" show.

Hjertet sunt

Rødvin er en naturlig blod-tynnere som tofter hjertesykdom, ifølge Bauer, av "Today" show. Det hever dine nivåer av HDL, eller gode, kolesterol. Phytochemical Resveratol endrer lipider og viskositeten til plasma, forhindrer blodpropp og arterielle blokkeringer. Dette kan hjelpe andre mennesker som er utsatt for blodpropp og andre clotting sykdommer. Rødvin har mer Resveratol enn hvitvin fordi huden, der det phytochemical er lagret, blir holdt på druen lenger.
Også druer fra kaldere klima har høyere nivåer av Resveratol.

Advarsler

Å drikke for mye rødvin kan ha en negativ effekt på helsen din. Vin kan øke triglyseridnivåer, som kan forårsake problemer, inkludert diabetes. Dessuten setter overflødig vin forbruk kvinner i en større risiko for brystkreft. Rødvin er også ansett som en kilde til tomme kalorier, og overdrevent forbruk kan føre til vektøkning. Endelig er rødvin også en trigger for migrene, slik at folk som er disponert til disse hodepine bør unngå å drikke det.

Hvordan Avslutt Atenolol

Hvordan Avslutt Atenolol


Atenolol, også kjent som Tenormin, blir vanligvis foreskrevet for høyt blodtrykk, angina, unormal hjerterytme, forebygging av andre hjerteinfarkt, tilbaketrekning fra alkohol, migrene, visse typer av angst og blødning fra spiserøret.

Bruksanvisning

Seponering av Atenelol

•  Ta kontakt med din lege før du stopper atenolol. Tilbaketrekking av atenolol skal kun foretas under en forsiktig se av legen som tidligere symptomer på høyt blodtrykk, angina og andre hjerte-relaterte problemer kan forverres ved dosereduksjon. Du lege vil gi deg spesifikke instruksjoner om nøyaktig hvordan du skal slutte å ta atenolol. Du bør aldri brått slutte å ta atenolol, spesielt uten å være under omsorg av din lege.

Snakk med legen din dersom du har angina, som den anbefalte planen for en gradvis tilbaketrekking vil være svært viktig for å unngå enhver mulighet for å få til et anfall av angina. En tidsplan for gradvis tilbaketrekking er også veldig viktig hvis du lider av høyt blodtrykk eller hjertebank.

Hvis du kommer til å være å ha kirurgi, bør du understreke til anestesilegen at du tar atenolol; Legen din kan ha du slutter å ta det noen dager før operasjonen.

Siden atenelol er ment å bli gitt langsiktig og kontinuerlig, får av atenolol må gjøres over minst en to-ukers periode, gradvis redusere dosen med få dagers mellomrom. Din lege vil gi deg instruksjoner om doseendringer og vil mest sannsynlig følge opp med deg ofte. Hvis du har noen uvanlige bivirkninger, for eksempel en pulsfrekvensen øker, hjertebank, blodtrykksøkning eller alvorlig hodepine, bør du rådføre deg med legen din.

Et eksempel på hvordan legen kan planlegge din seponering av atenolol ville være å redusere dosen med 25 mg hver fjerde dag til du er gradvis avvent helt fra stoffet.

Tips og advarsler

  • Legen vil be deg om å begrense fysisk aktivitet mens uttak fra atenolol for ikke å forverre tidligere hjerteproblemer.

Hvordan Reduser Kolesterol Med Niacin

Hvordan Reduser Kolesterol Med Niacin


Niacin, eller vitamin B3, har vist seg å bidra til å redusere høyt kolesterol nivåer, ifølge Linus Pauling Institute. Niacin hjelpemidler i å redusere kolesterolet ved å øke gunstige high-density lipoproteiner, eller HDL kolesterol, og redusere skadelige low-density lipoproteiner, eller LDL kolesterol. Selv om niacin er gruppert sammen med to andre former for vitamin B3, niacinimide og inositol hexanicotinate, har den en annen funksjon på kroppen og er den eneste vist seg å redusere kolesterolnivået. Den anbefalte daglige rasjon (RDA) av niacin for voksne er 16 mg for menn og 14 mg for kvinner. Imidlertid doser høyere enn RDA er nødvendig for å senke kolesterol med niacin.

Bruksanvisning

•  Spis en diett rik på niacin. Ølgjær, solsikkefrø og rødbeter er høy i niacin, ifølge University of Maryland Medical Center. I tillegg animalske produkter som biff nyre og lever, laks og tunfisk er gode kilder til niacin.

Diskuter en trygg dose av supplerende niacin med legen din. En kvalifisert lege bør alltid konsulteres når du øker niacin doser. Niacin kan føre til legemiddelinteraksjoner og kan være giftig i høye doser.

Følg nøye med hvordan du føler mens du tar niacin og rapportere eventuelle bivirkninger til legen din. Niacin skaper en "flush", som forårsaker rødhet i ansiktet og på halsen, og en kriblende følelse. Andre bivirkninger er hodepine, tåkesyn og kvalme.

Ta blodprøver for å overvåke kolesterolnivået. Legen din kan også være lurt å sjekke leverenzymnivåer i blodprøver. Dette kan indikere om høye niacin doser påvirker leverfunksjonen.

Hint

  • Terapeutiske doser av niacin blir gradvis øket for å unngå bivirkninger. Noen niacin produkter krever en resept. Selv om mer forskning er nødvendig, kan niacin være gunstig som et forebyggende for åreforkalkning og Alzheimers sykdom, ifølge University of Maryland Medical Center.
  • Høye doser av niacin kan være giftig og bør bare tas under tilsyn av lege. Leverskader og magesår kan skyldes høye mengder av niacin. Bivirkninger fra niacin kan være større hos personer med hjerterytmeforstyrrelser, funksjonsforstyrrelser lever, magesår, alkoholisme, migrene og gikt. Niacin-mangel kan oppstå hos alkoholikere, ifølge University of Maryland Medical Center. Niacin kan forstyrre kolesterolreduserende medisiner, diabetes medisiner, antikoagulantia, blodtrykk medisiner og tetracyklin.

Ulemper med sukralose

Ulemper med sukralose


Sukralose er et sukkerbasert, lavt kalori kunstig søtningsmiddel. Produktet inneholder ingen kalorier, og er en stabil forbindelse som kan brukes for matlaging og baking. Ifølge Foodreference.com sukralose er omtrent 600 ganger søtere enn sukker, og brukes ofte i lav-kalori fruktdrikker, eplemos og brus. Konsulter lege før du bruker sukralose eller annen kunstig søtningsmiddel.

Cravings

Lav kalori søtstoffer som sukralose har vært knyttet til mat cravings og vektøkning i et lite antall studier. Imidlertid har sammenhengen mellom søtstoffer og cravings ikke blitt bekreftet av større skala studier slik at mengden av data for å sikkerhetskopiere dette kravet er utilstrekkelig.

Migrene

Ifølge WomentoWomen.com, kan sukralose være en trigger for migrene. Nettstedet notater data samlet inn av Sukralose Toxicity Senter indikerer ta kunstig søtningsmiddel kan føre til utbruddet av intens hodepine hos noen individer. Men siden ingen langtidsstudier er utført knytte sukralose og hodepine det ikke er nok bevis til å gjøre en sterk sammenheng mellom søtningsmiddel og migrene.

Andre bivirkninger

Muskelsmerter, hevelse, diaré, svimmelhet, nummenhet og magesmerter er noen bivirkninger rapportert av folk som har inge sukralose. Andre mulige negative effekter er blære problemer, intestinal kramper og panikk-lignende uro. Hver av disse sykdommer ble rapportert av folk som er sensitiv eller allergisk mot kunstig søtningsmiddel, og understreker behovet for langtidsstudier på ikke-allergiske fag å trekke noen signifikante sammenhenger.

Bruksområder

Sukralose kan bidra til å beholde fuktighet og tilføre volum i glasurer, ostekaker, frukt pai fyllinger og søte sauser. Sjekk ernæring etiketter før du bruker eller inges disse bakevarer. Tekstur, smak og steketid på en mat som inneholder sukralose kan variere i forhold til lignende mat laget med sukker. Den kunstige søtningsmiddel brukes også i melkeprodukter som lav-fett kaffe Creamer, lett yoghurt og lav-fett smaksatt melk sammen med desserter som popsicles, lys iskrem, lys pudding og lys hermetisert frukt.