Digidexo.com

hvordan redusere struma

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

Selv om de eldre og gravide kvinner er spesielt utsatt for hemoroider. Hemorroider er hovne årer som utvikler når betydelig press settes på endetarmen. Hevelsen er ofte ledsaget av sårhet, kløe, blødning og smerter. Forstoppelse og diaré kan føre til utvikling av hemoroider. Størrelsen og hyppigheten varierer, men å vite hvordan du kan redusere hemorrhoid hevelse vil gjøre deg i stand til å gi deg selv med umiddelbar lindring.

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

•  Fyll en plast bassenget halvveis med lunkent vann. Bassenget må være formet til å passe din toalettskålen. Hvis du ikke klarer å finne et basseng denne formen på supermarkedet, kan du prøve et apotek eller en medisinsk forsyning butikken.

Løft lokket på toalettet, sette bassenget i toalettskålen og sitte. Bassenget skal være dypt nok til at hemoroider å suge i vannet uten å berøre bassenget bunn. Tillate minst 15 minutter på vannet for å berolige irritert området. Soaking i 20-25 minutter er ideelt. Vannet bør skiftes hvis du sitter for en lengre periode siden vannet vil kjøle deg ned.

Stå opp sakte, setter det meste av press på bena. Å tørke av, bruke en rikelig mengde av mykt toalettpapir. Forsiktig klapp området til den er tørr. Før du kaster vev, sjekk for å se om det er noe blod på den. Hvis det er en betydelig mengde blod på vev, bør du kontakte legen din før du bruker noe til området.

ved hjelp av en eller to fingre, gjelder hemoroide krem, for eksempel Fremstilling H, på det infiserte området. Kremen bør brukes til eksterne hemorroider individuelt for å sikre at fløte er blitt anvendt generøst til hver enkelt. En applikator er vanligvis følger med i esken med hemorrhoid krem ​​for behandling av indre hemorroider. Du må presse kremen inn i applikatoren før innsetting.

Sett på en ren, komfortabel par bomullsundertøy. Kvinner bør unngå iført thong undertøy siden dette vil irritere hemorroider. For å hindre mulig flekker, kan et truseinnlegg brukes.

Relax. Lå på din side i en komfortabel posisjon. Sitter og turgåing vil legge press på hemorroider.

Hint

 • Hvis du har hemorroider ofte etter avføring, kan det være lurt å vurdere å bære medisinert våtservietter når du er borte fra hjemmet. Når du kommer hjem, følger du fremgangsmåten ovenfor for å behandle det berørte området tilstrekkelig.
 • Dersom hevelsen ikke er redusert i en dag eller to, eller hvis signifikant blødning fortsetter, må du kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan redusere en forstørret prostata

Prostata er en mannlig kjertel er ansvarlig for produksjon av sæd. Ifølge Mayo Clinic en manns prostata vil utvikle seg fra ert-størrelsen til det av en valnøtt i løpet av individets første 40 til 45 år. En annen sprute av vekst i årene etter dette kan forstørre prostata ytterligere, noe som gjør det komprimere mannens urinrør, som er omgitt av prostata. Dette komprimering kan til slutt føre til mannen å ha en svært vanskelig tid urinering og lede ham til å søke måter å redusere størrelsen på prostatakjertelen.

Hvordan redusere en forstørret prostata

Hvordan redusere en forstørret prostata

•  Slapp av i et badekar eller varmt vann eller et varmt bad to til tre ganger om dagen i opptil 20 minutter om gangen. The Male Health Center anbefaler denne behandlingen for å få ned hevelsen i prostata. Det er også klokt å unngå å sitte i lange strekninger av gangen hvis du lider av en forstørret prostata, da dette kan forverre tilstanden på grunn av hvor prostata er plassert.

Unn en forstørret prostata med medisiner som Avodart og Proscar. Disse stoffene virker ved å påvirke et enzym som fører til at vev i prostata å vokse. Spør legen din om teser medisiner, som kan ta alt fra én til seks måneder å begynne å redusere størrelsen på prostatakjertelen.

Gjennomgå mikrobølge behandlinger for å krympe prostata. Urologer vil ansette denne behandlingen for de tilfeller av prostataforstørrelse som ikke er så alvorlig, med mikrobølger bombardere kjertelen via et kateter som får tilgang til kjertelen gjennom mannens penis. Effekten av disse mikrobølger kan redusere utvidelse.

Opt for prostata kirurgi. Det finnes prosedyrer tilgjengelig i dag som kan barbere ned forstørret prostata til et punkt der urinstrøm er brakt tilbake til normale nivåer. Kjent som en trans-uretrale reseksjon, denne operasjonen krever et sykehusopphold og for pasienten å være under anestesi, med et kateter satt på plass så lenge som tre dager.

Kutt ned på mengden fett du inntar i kostholdet ditt. Hold klar av antihistaminer og unngå eksponering for kaldt vær. Delta i sunn trening og fokus på avslappende. Dette er noen av de tingene som kan bidra til å redusere forstørret prostata over tid.

Hvordan redusere Dopamin

Hvordan redusere Dopamin


Dopamin er et signalstoff som påvirker hjernens aktivitet og det kardiovaskulære systemet. Eksponering for polyklorerte bifenyler (PCB), en form for giftig kjemisk forurensning, kan redusere dopamin til farlig lavt nivå, påvirker det kardiovaskulære systemet. Økt dopamin nivåer kan øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Dopamin på et høyt nivå er knyttet til eksitabilitet og årvåkenhet. For høy dopaminnivå har vært assosiert med psykose, så reduserer dopamin nivåer kan være en ønskelig utfall i behandling av personer med psykiske problemer. Naturlige måter å redusere dopamin nivåer inkluderer et balansert kosthold. Medisinsk intervensjon i form av reseptbelagte behandlinger kan også være nødvendig.

Hvordan redusere Dopamin

Hvordan redusere Dopamin

•  Spis en balanse av karbohydrater og proteiner. Karbohydrater kan senke dopamin nivåer å indusere en roligere sinnstilstand. Proteinrik mat som magert kjøtt og ikke-fettholdige melkeprodukter absorberer aminosyrer som regulerer produksjonen dopamin i hjernen.

spise vitaminrike grønne grønnsaker for å frigjøre endorfiner som motvekt karbohydrater.

Vær oppmerksom på ytre faktorer som reduserer dopamin, som kronisk stress, B-vitaminmangel, lavt jern og sink nivåer, østrogenmangel (hos kvinner), overdreven alkohol og narkotika forbruk og influensa.

Vit at ulovlige stoffer, som amfetamin, kan anspore dopamin produksjon og forverre effekten av overdreven dopamin.

Ta kontakt med en lege som kan foreskrive en dopamin blocker eller inhibitor i pille eller injeksjon skjemaet. Disse Blokkere kan vare opptil sixe uker mellom dosene og er utformet for å utfylle behandling for medisinske tilstander, inkludert psykoser, hyperaktivitet og kardiovaskulære lidelser.

Hint

 • Ikke ta noen medisiner for å endre dopamin nivåer uten å konsultere lege.

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Kvinner ofte merke virkningene av en bremse metabolisme år før menopause. En av de mest betydelige helsemessige bivirkninger av en bremse metabolisme assosiert med den premenopausale år økt magefett. Redusere magen fett er viktig for både livskvalitet og levetid, fordi magefett er knyttet til alvorlige sykdommer og for tidlig død. Kvinner som praktiserer stress management teknikker, konsumere en næringsrik diett uten overspising og mosjon fornuftig vil redusere magefett og lever lengre, sunnere liv.

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Finn et rolig sted å meditere. Spre ut yoga matten. Hvis en yoga mat ikke er tilgjengelig, kan du bruke en pute eller en komfortabel stol. Slå på musikkspilleren med myk musikk eller nyte stillheten i minst fem minutter; lenger hvis det er mulig.

Praksis dyp pusting når du er i stressende situasjoner. Det er ikke alltid mulig å gå til et rolig sted å meditere, så vet hvordan du kan redusere stress når ting er kaotisk vil redusere sannsynligheten for stress å spise, noe som fører til magefett.

Bruk notisbok og penn for å registrere informasjon om kaloriinntak. Det er lett å glemme akkurat hvor mye som har blitt spist i løpet av dagen hvis den ikke er registrert. Den skriftlige loggen kan du også se hvor du kan forbedre din diett.

besøker et nettsted eller en ernæringsfysiolog for å finne ut den beste kalori rekkevidde for kroppen din. Vet minimum og maksimum daglige kalorier du bør spise, og holde seg innenfor rekkevidden.

Sett på sko. Gå eller gjøre andre aerobic trening på et moderat tempo i minst en halv time, fire ganger per uke.

Bruk ting rundt i huset, som suppebokser eller vannflasker, som lette vekter. Trener styrke minst to ganger i uken. Legg noen målrettet buk styrke øvelser til din styrke rutine.

Diskuter hormonbehandling med legen din. Noen leger anbefaler HRT etter overgangsalderen, men andre, som Dr. Randolph av det naturlige hormonet Institute of America, anbefaler bio-identisk progesteron krem ​​som begynner ved 35 år.

Hint

 • Folk nye til meditasjon kan se på nettet for nettsteder som tilbyr gratis guidede meditasjoner eller i butikker for musikk-CDer.
 • Informasjon om dyp pusting kan finnes i yoga og meditasjon bøker og nettsteder samt stress management relaterte nettsteder.
 • Det er alltid best å oppsøke lege før du begynner et nytt treningsprogram.
 • Vær oppmerksom på fysiske begrensninger og imøtekomme øvelser for å forebygge skade.

Hvordan redusere blodtrykk med trening

Høyt blodtrykk kan føre til svært alvorlige medisinske tilstander. Hvis du lider av høyt blodtrykk eller er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk, tar noen enkle forholdsregler og gjør en forpliktelse til å utøve kan ha en positiv effekt. Enkle, men effektive endringer i livsstilen din vil redusere og bidra til å kontrollere blodtrykket.

Hvordan redusere blodtrykk med trening

Hvordan redusere blodtrykket med Exercise

Test din blodtrykk nivå. Identifiser ditt nivå vil hjelpe deg å finne din risiko for sykdom og hvor mye du trenger for å senke blodtrykket. Rutinemessige helsekontroller bør inneholde et blodtrykk screening. Men hvis du føler at du er på et høyere risiko, få blodtrykket kontrolleres regelmessig. Mange apotek bære selvovervåkningsutstyr, og kirker, sykehus, brannstasjoner og klinikker ofte tilbyr gratis filmvisninger.

Snakk med legen din om kolesterolnivået ditt og sette et oppnåelig mål du kan jobbe mot. I tillegg til å diskutere kolesterolnivået ditt, diskutere andre aspekter av dere sykehistorie og eventuelle medisiner du tar. Dette kan endre behandlingstilbud. Arbeid med legen din for å opprette en trening og sunt kosthold plan.

Start din treningsplan med en gang. Dette kan gjøres ved å bli med et treningsstudio. Mange treningssentre tilbyr aerobiske og løfteutstyr, yoga og pilates klasser, gruppe aerobic og spinningtimer, personlige trenere, og dietitians. Det finnes mange andre alternativer enn å bli med et treningsstudio alternativer. Fritid turer, joggeturer, vil sykling eller rollerskating øke hjertefrekvensen og hjelpe deg å redusere blodtrykket.

Finn en trening kompis. Arbeide ut med en partner, enten inn eller ut av treningsstudioet, er mer motiverende og øker din ansvarlighet å fortsette å trene regelmessig. Dette gjør arbeidet ut synes mindre som et ork og morsommere.

Ta med fysisk aktivitet i din daglige rutine. Øk mengden av walking du gjøre ved parkering lenger fra kontorbygningen eller i butikken. Hvis du bor nær nok, sykle til jobb. Når det er mulig, ta skritt i stedet for heisen. Dette vil øke hjertefrekvensen og dermed forbrenne flere kalorier. Ta en kort spasertur med dine kollegaer i lunsjen for å bekjempe at trangen for en etter lunsj lur. Gå ned i hallen for å levere meldingen til sjefen i stedet for å bruke telefonen.

Lag en liste over sunn mat valg og holde den med deg. Dette vil motivere og oppmuntre deg når du spiser ute. Ved bestilling fra en meny på en restaurant, ta kontakt med din liste for å sikre at du bor på sporet med din diett plan. Det vil ikke hjelpe ditt treningsprogram hvis du ikke gjør en innsats for å spise sunt.

Kast "junk" mat i ditt hjem, og erstatte dem med sunne snacks og måltid ingredienser. Fjerne fristelsen til å spise usunn snacks hjemme vil gjøre det lettere å unngå dem på restauranter og matbutikk.

Hint

 • Lag en sunn diett plan i tillegg til å trene for å redusere blodtrykket. Slitasje riktig fottøy under trening for å forebygge skader. Drikk et glass vann før og etter trening for å unngå dehydrering. Begynn treningen med en liten muskel strekk for å varme opp musklene, og ender med en lengre strekning økt for å forebygge kramper. Hvis treningen er nytt for deg, starte sakte og bygge opp fart, lengde og intensitet over tid. Ikke spis et stort måltid før trening slik at kroppen kan bruke energi på din aktivitet og ikke fordøye. Det viktigste å huske er å gjøre trening til en del av din livsstil. Seeing trening som noe du ønsker å gjøre i stedet for noe du trenger å gjøre vil ikke bare opphisse deg om ditt treningsprogram, men det vil gjøre det lettere å opprettholde rutinen.
 • Vær forsiktig forskning blodtrykket testing kits som er tilgjengelig på nettet. En trenet profesjonell er det sikreste alternativet for å ha dine nivåer testet. Konsultere legen din før du starter noen form for trening regime eller gjøre endringer i din daglige rutine allerede etablert.

Hvordan redusere Diastolisk trykk

Diastoliske blodtrykket er trykket i arteriene når hjertet slapper av mellom beats. Det er den nederste rekke en blodtrykksmåling. Det kan være grunn til bekymring hvis diastolisk blodtrykk stiger over 100 mmHg, så høyt diastolisk blodtrykk øker en persons risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Heldigvis, ved å gjøre noen enkle endringer i livsstil, kan du redusere risikoen for høyt blodtrykk eller lavere diastolisk blodtrykk, som er allerede høy uten å stole på bruk av medisiner.

Hvordan redusere Diastolisk trykk

Hvordan redusere Diastolisk trykk

•  Kjenn dine risikofaktorer. Alder, røyking, alkohol i overkant, forbruker for mye koffein, overvekt, stress, og en familiehistorie med høyt blodtrykk er alle vanlige faktorer som kan øke risikoen for høyt blodtrykk. Mange utvikler høyt blodtrykk på et tidspunkt som de blir eldre. Selv om arvelighet kan spille en rolle, folk som er overvektige er kandidater for høyt blodtrykk. Stress kan faktisk ikke være årsaken til høyt blodtrykk, men å være under konstant spenning kan holde blodtrykket fra å vende tilbake til normale nivåer.

Har blodtrykket kontrolleres ofte hvis det har en tendens til å kjøre høy. Personer med høyt blodtrykk opplever ofte ingen symptomer. En diastolisk blodtrykk under 80 anses å være ideelt. Helsepersonell vurdere et trykk på mellom 81 og 90 for å være borderline. En diastolisk blodtrykk lesing høyere enn 90 ansees som høy.

Spis et velbalansert kosthold som inneholder rikelig med frisk frukt og grønnsaker sammen med andre matvarer rike på kalsium, kalium og vitamin C. En studie publisert i Nutrition Journal funnet at høye nivåer av askorbinsyre kan bidra til lavere diastolisk blodtrykk. Inkludert lav-fett meieriprodukter og hele korn i kostholdet bidrar til å holde at blodtrykket lesing ned også.

redusere de samlede saltinntak og unngå mat med høyt mettet fett og kolesterol. Spise mat med for mye salt legger mer fluid til blod, forårsaker blodtrykket til å stige. Ifølge 2005 Dietary Guidelines for amerikanerne, de fleste amerikanere har en tendens til å spise for mange salte matvarer. Jo mer natrium en person bruker, jo høyere hans eller hennes blodtrykket er sannsynlig å være. Ikke holde salt på bordet. Bruk mindre salt i koke ved å redusere mengden av en tredjedel, og deretter med en halv.

Få rikelig med mosjon. Du nytte både ved å miste vekt og senke blodtrykket. Fysisk aktivitet gjør hjertet sterkere, også. Som et resultat, kan den pumpe mer blod gjennom kroppen med mindre anstrengelse. Dette stiller mindre kraft mot veggene i arteriene, senke blodtrykket. I mange tilfeller, hvis enkeltpersoner trene regelmessig, at de ikke trenger medisiner for å senke blodtrykket. Minst 30 minutter med aerobic aktivitet de fleste dager er bra for kroppen og blodtrykket.

6. Gå ned i vekt. Hvis du veier inn på mer enn 30 prosent av din idealvekt, er det på tide å kaste noen pounds. Folk som er overvektige har mer blodvolumet i kroppen slik at hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod. The American Association of nyrepasienter advarer at overvekt setter en person har høyere risiko for nyresykdom, som forstyrrer kroppens evne til å regulere natrium og væske. Men for hver kilo du mister, vil diastolisk blodtrykk slippe ett poeng.

Hvordan redusere blodtrykket med Naturopathic rettsmidler

Hvordan redusere blodtrykket med Naturopathic rettsmidler


Det er mange måter å behandle høyt blodtrykk, og ta narkotika ikke nødvendigvis trenger å være en av dem. Øst-stil meditasjon, en kalium-rikt kosthold, kosttilskudd og drikker urtete er bare noen av de naturlige rettsmidler som kan bekjempe høyt blodtrykk.

Hvordan redusere blodtrykket med Naturopathic rettsmidler

Hvordan redusere blodtrykket til et normalt nivå

•  Spis mat som er rik på kalium. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, kalium-rik mat fungere som et vanndrivende når det er for mye natrium i systemet ditt. Så, neste tur du gjør til dagligvarebutikk, husk å kjøpe søte poteter, tomater, navle appelsiner, bønner, svisker, spinat, bananer, og / eller andre frukter og grønnsaker rike på dette alle viktige mineral.

Spør legen din om hva kosttilskudd kan være best for deg. Han eller hun kan anbefale kalsium, vitamin C, koenzym Q10 og / eller linfrø måltid, som National Institutes of Health har rapportert at disse kosttilskudd kan hjelpe blodårene slapper oftere.

Shop for urtete neste gang du går til butikken. Mange urte te inneholder hibiscus, som er klinisk bevist av forskere ved Human Nutrition Research Center on Aging ved Tufts University for å senke blodtrykket dramatisk.

Registrer deg for yoga, tai chi eller andre Øst-stil meditasjonskurs på ditt lokale treningsstudio eller samfunnshus. Ifølge den nasjonale hjerte, lunge og blod Institute, kan meditasjon lette stress og returnere din kropp og sinn til en mer biokjemisk balansert tilstand.

Hint

 • Hvis du kjøper urtete neste gang du går til butikken, se etter blandinger som liste hibiscus nær toppen av tabellen av ingredienser. Dette indikerer ofte at det er en høyere konsentrasjon per porsjon av hibiscus i te blanding selv.
 • Før du bestemmer deg for å ta en meditasjon klasse og / eller kjøpe kosttilskudd, ta kontakt med din lege for å se om du har en historie med andre medisinske problemer. Det er best å informere legen din om eventuelle endringer i kosthold eller trening rutiner, fordi det er en sjanse for at du kan utvikle medisinske problemer hvis du ikke bruker disse rettsmidler riktig og i samsvar med legens anbefalinger.

Hvordan redusere risikoen for hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en meget skremmende medisinsk tilstand som er et resultat av hjertet ikke klarer å pumpe tilstrekkelig blod gjennom kroppen. Folk kan være utsatt for hjertesvikt gjennom dårlige livsstilsvalg, genetikk, eller en kombinasjon av disse faktorene. Men menneskekroppen har en utrolig evne til å helbrede seg selv, og en endring i vaner og livsstil kan redusere risikoen for hjertesvikt.

Hvordan redusere risikoen for hjertesvikt

Hvordan redusere risikoen for hjertesvikt

•  Gå til legen din for å diskutere risikoen for hjertesvikt. Han vil sannsynligvis bestille en blodprøve for å sjekke kolesterolnivået blant annet, og han skal absolutt sjekke blodtrykket. Sørg for å diskutere eventuelle familiehistorie med hjertesvikt - genetikk kan være en stor faktor i mottakelighet for hjerteproblemer. Om nødvendig, kan legen forskrive medisin for å bidra til å redusere din risiko for hjertesvikt. Ta det uten å hoppe over noen doser, og følge eventuelle andre instruksjonene du får, for eksempel et forslag om å ta en aspirin om dagen.

Kontroller spise sunt valg. Det gamle ordtaket "Du er hva du spiser" er helt sant. Selv om det finnes alltid unntak, vil i stor grad folk som spiser mat med høyt fett, kolesterol og natrium være mindre skikket enn de som gjør hjerte-sunne valg. Gjennomgå matvaner og velge sunn mat som magert kjøtt, frukt og grønnsaker, mat med høyt fiber og matvarer lav i natrium. Vurdere å legge fisk til kosthold og bruk av oljer, som olivenolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, som sies å fremme hjertet helse.

Øvelse på jevnlig basis. En gang folk som er naturlig tynn anta at de også er sunne selv om de ikke trener. Men hva kroppen ser ut på utsiden er ikke nødvendigvis en indikasjon på hva som skjer på innsiden, og vi trenger alle å trene regelmessig. Når du trener og øker hjertefrekvensen og blodstrøm til musklene, vil du bidra til å styrke ditt hjerte sammen med andre muskler. Hvis du er ny til å trene, begynne langsomt, selv gå i 15 minutter om dagen, og gradvis bygge opp. Vurdere å ansette en trener til å hjelpe deg å starte på en rutine for å oppnå dine treningsmål og vekt mål.

De-stress din livsstil. Dette kan innebære å kutte ned på arbeidstiden, bytte jobb, å gi opp visse aktiviteter eller bare ta mer tid til å roe ned og nyte ting. Bære mindre stress kan bare gagne helsen til hjertet ditt.

Hvordan redusere mage Størrelse

Hvordan redusere mage Størrelse


Magen er ikke et stort organ, men den har evnen til å strekke og kontrakt avhengig av mengder mat IT-prosesser til enhver måltid. Hvis du konsekvent spiser mat i store porsjoner, vil magen gradvis strekke og det vil ta mer mat for å føle deg full. For å redusere størrelsen på magen din, må du spise mindre porsjoner av mat; for å holde stoffskiftet opp, må du spise flere måltider.

Hvordan redusere mage Størrelse

Hvordan redusere mage Størrelse

•  Spis en frokost med ca 400 kalorier. Dette kan bestå av et stykke toast med frukt gelé, to eggerøre, og et glass melk eller juice.

Spis et lett måltid to til tre timer etter frokost som er 200-250 kalorier. Dette kan være frukt og yoghurt, eller to porsjoner med kjeks.

Spis en lunsj som er ca 400 kalorier. Eksempler kan inkludere en sandwich og liten salat, en sunn frossen måltid, eller til og med leftovers fra natten før. Det er mange muligheter!

Spis en om ettermiddagen snack som er 200-250 kalorier.

Spis en lett middag på 400 kalorier. Dette er vanligvis den vanskeligste måltidet for å holde til 400 kalorier, spesielt hvis du spiser ute. Etter å ha spist flere små måltider i løpet av dagen, bør du ikke føle deg så sulten som gjør det lettere å spise en middag som er relativt lett.

Spis en liten ørken av 200 kalorier. Ha en porsjon cottage cheese, iskrem med frisk frukt, eller et glass sjokolademelk.

Hint

 • Begynn å lese ernæring etiketter hvis du ikke allerede har. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med passende porsjonsstørrelser, og du vil være bedre i stand til å størrelse opp umerket mat fra restauranter eller oppskrifter. Den første par dager på denne type plan kan være vanskelig. Du kan finne deg selv sulten rett etter at du spiser, men hvis du holder deg med det, vil magen krympe og du vil falt full med mindre mat.
 • Snakk med legen din før du starter noen ernæring plan.

Hvordan redusere Snorking Gjennom riktig pust

Hvordan redusere Snorking Gjennom riktig pust


Snorking er en vanlig søvnforstyrrelse forårsaket av en hindring av luftmengde som tvinger deg til å puste både inn og ut gjennom munnen i stedet for gjennom nesen. Å være overvektig, sove på ryggen, allergier, nesetetthet og bruk av alkohol og beroligende midler er alle faktorer som kan hindre luftstrømmen og forårsake feil pusting og snorking. Hvis du er overvektig, bør du forsøke å gå ned i vekt, men i mellomtiden --- eller hvis du ikke er overvektig --- lære å puste riktig og holde luftveiene åpne kan bidra til å redusere snorking.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Snorking Gjennom riktig pust

•  Praksis inhalere dypt inn gjennom nesen og pust ut gjennom munnen flere ganger om dagen for å fremme en skikkelig pusteteknikk under søvn. Riktig pust under søvn ikke blir en vane over natten, men som du fortsetter å utføre denne pusteøvelse, puste inn gjennom nesen i stedet for gjennom munnen vil komme naturlig over tid, både mens du er våken og sovende.

Bruk en nasal pusting stripe over nesen din mens du sover. Nasal strimler forbedre riktig pust gjennom nesen og hindre nasal obstruksjon ved å åpne opp nesegangene, og hindrer overdreven munnpusting.

sove på din side i stedet for på ryggen for å holde luftveiene åpne slik at du kan puste skikkelig. Sove på ryggen fører til at tungen til å falle bakover i halsen og hindrer luftstrøm, mens du sover på siden forhindrer denne innsnevring av luftveiene, slik at du kan riktig puster inn gjennom nesen og ut gjennom munnen.

Treat nesetetthet og allergier å hindre obstruksjon av nasal passasje. Men unngå å bruke p-piller eller spray decongestants for mer enn tre sammenhengende dager, som disse typer decongestants kan faktisk gjør lunger verre, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har kronisk overbelastning, snakk med legen din om alternative decongestants.

Tips og advarsler

 • Hvis du ofte ender opp på ryggen din mens du sover, rekvisitt hodet på senga opp 4 inches før du går til sengs. Dette vil holde hodet litt hevet, hindrer tungen faller bakover og hindrer luftveiene.
 • Unngå alkohol og beroligende midler i minst to timer før sengetid. Alkohol og beroligende midler resultere i overdreven avslapning av svelg og tunge muskler, forårsaker tungen til å falle bakover og hindrer luftveiene.

Hvordan redusere søvnmangel Effekter

Hvordan redusere søvnmangel Effekter


Ikke får nok søvn kan føre til reelle problemer for deg, både fysisk og mentalt. Uansett hva som er årsaken til søvnmangel, må du motvirke mot din utmattelse for å forbli produktiv og holde fra å falle i søvn midt på dagen.

Bruksanvisning

Hvordan redusere søvnmangel Effekter

•  En av de mest åpenbare måter å redusere effektene av søvnmangel er å prøve å ta litt søvn når du kan. Mens noen eksperter kan oppfordre folk til å unngå napping i løpet av dagen siden det kan forstyrre nattesøvnmønster, den eneste måten å effektivt redusere effektene av søvnmangel er å motvirke problemet med litt søvn. Hvis naps ser ut til å hjelpe deg å bli mer våken og mindre svak, kan du prøve å jobbe dem inn i timeplanen din.

Koffein kan gjøre underverker når du ikke føler veldig på vakt som følge av søvnmangel, men du må passe på å ikke stole på koffein for tungt. Denne stimulerende er potensielt vanedannende og kan miste sin styrke hvis du bruker det for mye. Bruk koffein klokt. En godt timet kopp kaffe kan gjøre deg mye mer våken, men stadig spratt koffein piller er bare å be om trøbbel.

Gjør noe fysisk aktivitet. Hvis du er sliten og trøtt at du kan være i stand til å føle seg litt mindre utmattet ved å gjøre noen raske cardio øvelser eller annen fysisk aktivitet. Husk at det løftet du får fra fysisk aktivitet vil være midlertidig, og du kan ende opp med mer utmattet enn før.

Hvis du har suksess med visualisering og bilder, kan du prøve å forestille deg selv som våken og aktiv. Du kan være i stand til å snakke deg til å føle mindre trøtt. Visualiser deg selv som fullstappet med energi og uten tretthet. Med litt hell vil du føle deg mer våken og redusere effekten av søvnmangel.

Tips og advarsler

 • Ingenting er bedre for søvnmangel enn en god natts søvn.
 • Ikke slå til ulovlige sentralstimulerende midler i et forsøk på å redusere søvnmangel effekter.

Hvordan redusere Tykk Post nasal drypp

Post-nasal drypp oppstår når bihulene produsere en overflod av slim som samler seg i halsen og baksiden av nesen. Det kan være forårsaket av allergi, forkjølelse, bihulebetennelse, ikke-halsbrann relatert laryngofaryngeal sure oppstøt, og noen øre, nese og hals lidelser. Noen kvinner selv få post-nasal drypp når østrogennivået er forhøyet, under graviditet, for eksempel. Post-nasal drypp er sjelden alvorlig. Alvorlige tilfeller, derimot, kan gjøre pusting og spising vanskelige eller forårsake sinus og ørebetennelser.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Tykk Post-nasal drypp

•  Redusere tykkelsen på post-nasal drypp. Sitt i nærheten av en vaporizer eller luftfukter. Drikk rikelig med væske --- vann og varm te er best. Bruk en saltvannsnesespray en gang i noen timer som er angitt på esken.

Ta et antihistamin eller decongestant. Du kan først være lurt å prøve en over-the-counter decongestant. Nye, ikke-døsig reseptbelagte antihistaminer er mindre sannsynlig å tørke halsen og bli tykkere på post-nasal drypp.

•  Prøv nasal vanning. Bland to kopper varmt vann med en kvart teskje salt. Kjent som saltvann, kan du også kjøpe denne pre-laget i et apotek. Bruk en pære sprøyte for å injisere saltvann i nesa for å skylle ut slim. Motstå lener hodet bakover. I stedet vippe hodet ned mot gulvet. Klem forsiktig væske inn nesen og la det renne ut av den samme nesebor, den andre neseboret, eller til og med din munn.

Evaluere alvorlighetsgraden av din tilstand. Hvis din post-nasal drypp er kronisk, hvis det forstyrrer dine daglige aktiviteter og medisiner har ikke lettet dine symptomer, diskutere muligheten for korrigerende kirurgi med ditt øre, nese og hals (ØNH) lege. Kronisk bihulebetennelse kan føre til at slimhinnen i nesegangene å tykne. Kombinert med tykk post-nasal drypp, kan pusten din bli farlig påvirket.

Tips og advarsler

 • Unngå saltvann nesespray med tilsetningsstoffer som benzalkoniumklorid.
 • Hvis du er følsom for jod, bruker en ikke-iodized salt for saltblandingen.

Hvordan redusere Hoste

Hvordan redusere Hoste


Forkjølelse, luftveislidelser, astma, bihuler lunger og tobakksbruk er alle triggere som kan forårsake hoste. Hoste er en måte kroppen beskytter luftveiene og tømmer ut irritanter og sekreter. Hoste er kategorisert som enten tørre eller produktive hoste, avhengig av om hoste produserer slim. Intensiteten av hoste passer varierer; noen er bare en mindre ordensforstyrrelser, mens andre kan forstyrre med å puste. En overflod av alternativer eksisterer for å behandle hoste når du eller legen din finne den underliggende årsaken.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Hoste

Kjøp og bruk hensiktsmessig over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for å behandle hoste. Ulike medisiner er tilgjengelige for forkjølelse eller luftveislidelser. En farmasøyt kan hjelpe deg å velge en medisinen hvis du bestemmer deg for ikke å se en lege. Du kan også være lurt å kjøpe hoste drops å hjelpe lindre halsen og unngå følelsen som ber hoste.

Drikk åtte til ti glass vann per dag for å holde riktig hydrert. Riktig fuktighet løsner slim og letter alvorlighetsgraden av hoste. Alternativt kan du velge å drikke urtete å løslate slim og fukte strupen.

Legg et håndkle over hodet som et telt og inhalerer dampen fra en fordamper eller varm dusj. Dampen svekker opphoping av slim og slim i halsen og lungene. Legg et par dråper eucalyptus til vannet for å fremme tynne slimet.

Gurgle med varmt saltvann for å løsne noen slimet som samler seg i halsen, og bruke en mentol gni på brystet for å bidra til å åpne luftveiene.

Sleep med hodet hevet. Holde hodet hevet litt reduserer drenering som kan forverre en hoste. Inneholde rikelig med tid til å hvile og komme seg fra årsaken til hosten. Hoste bruker mye energi, så tillat deg selv tid til å samle krefter.

Tips og advarsler

 • Vask hendene ofte og minimere offentlige utflukter for å unngå å spre bakterier.
 • Unngå mat som kan øke slimproduksjon. Slike matvarer inneholder melk, smør, ost, kjøtt og frityrstekt mat. Også begrense inntaket av kald mat og drikker som smoothies og iskrem.
 • Umiddelbart søke medisinsk hjelp hvis din hoste blir så alvorlig det grenser pusteevne.

Hvordan redusere blodsukkernivået uten resept medisiner

For de med type 1 eller type 2 diabetes, kan overvåke blodsukkeret utgjøre forskjellen mellom å nyte livet eller står overfor debilitative medisinske problemer som nyresykdom, blindhet, hjerneslag og hjertesykdom. Pasienter med diabetes bør være under en lege omsorg og være samvittighetsfull i å ta de nødvendige medisiner og kosttilskudd restriksjoner for å holde deres tilstand under kontroll. De med bare border spørsmål om blodsukker kan ta en rekke tiltak for å holde sine tall innenfor normalområdet, slik at de ikke trenger å ty til reseptbelagte medisiner.

Hvordan redusere blodsukkernivået uten resept medisiner

Hvordan redusere blodsukkernivået uten resept medisiner

•  Spis velsmakende og hyggelig mat, men vær oppmerksomme på hva slags mat du bør unngå. For å senke blodsukkernivået, må du begrense mengden sukker du forbruker. Spis mer protein og færre karbohydrater som konverterer raskt til blodsukker. Foods konvertere til sukker på ulike priser, og det er her begrepet "glykemisk indeks" kommer inn i bildet. Mat som er høy på glykemisk indeks konvertere raskere til sukker i kroppen. Matvarer som er lavere på glykemisk indeks konvertere saktere, og tillater kroppen å forbrenne det mer fullstendig. Det finnes en rekke av glykemisk indeks bord online. En annen idé for god å spise er "utveksling listen," der du kan utveksle én mat for en annen, sier, et eple for en liten porsjon pasta. Variasjon i kosten gjør endringer i kostholdet enklere. Å spise riktig mat til å opprettholde lave blodsukkernivået blir en del av livet når du kommer inn i vanen.

Oppgave daglig. Trening hjelper deg å forbrenne maten du spiser og brenne blod sukker i blodet ditt. Opprettholde en øvelse tidsplan på daglig basis kan være svært nyttig i å kontrollere blodsukkernivået, slik at reseptbelagte medisiner kan unngås. En tidsplan for 30 til 45 minutter trening hver dag, med én fridag per uke for å hvile er en sunn vane å følge. Du kan bygge sakte inn mer anstrengende trening som du går på. Svømming, dans, aerobic, pilates, Tai Chi og andre former for trening er morsomt og bidrar til å opprettholde blodsukkernivået

Spis mer fiber for å opprettholde lavere blodsukkernivået. Du kan få mer fiber ved å legge til mer grønnsaker, frukt, nøtter, belgfrukter, hele hvete brød og kli til ditt daglige kosthold.

Drikk rikelig med vann hver dag. Det er en enkel måte å bidra til å opprettholde lave blodsukkernivået. Unngå dehydrering, noe som gjør blodsukkernivået stiger. Pass på at vannet ikke er i form av sukkerholdig brus.

Få dine sykdommer behandles. Ikke la infeksjoner og sykdommer fester, da dette øker blodsukkernivået. Se legen din for å behandle disse forholdene og din generelle helse og blodsukkeret vil bli bedre.

Administrere stress. Stressmestring kan også redusere blodsukkernivået, så lær deg å meditere eller ta en yogatime. Lytt til musikk eller aksept CDer.

Prøv kanel piller eller eddik. Studier viser at begge disse komponentene bidrar til å redusere blodsukkernivået. Du kan kjøpe kanel piller hos din lokale helsekost butikk. To spiseskjeer eddik kan gjøre en forskjell i blodsukkernivået.

Hint

 • Hvis du er diabetiker, er det viktig å følge legens instruksjoner om kosthold og bruk av medisiner. Og kosttilskudd trening tiltak kan ikke være nok til å kontrollere blodsukkernivået.

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på mat

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på mat


Babyer og små barn ofte ikke klarer å tygge maten godt nok før du prøver å svelge den, noe som kan føre til kvelning. Foreldre og barn-omsorg leverandører kan redusere barnets risiko for choking på mat ved å begrense mat barnet spiser og følge noen enkle forholdsregler.

Bruksanvisning

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på mat

•  Overvåke og vedlikeholde flaske brystvortene slik at deres flyt ikke øker, noe som kan forårsake kvelning ved å la for mye væske inn i babyens munn på en gang.

Skjær noen runde matvarer, for eksempel druer, cherrytomater eller gulrot skiver i små strimler ca en halv tomme i størrelse.

Mash up kokt mat som erter, gulrøtter eller poteter.

Skjær solid mat som kjøtt eller fjærfe i veldig små biter.

Sitt barnet ditt i en høy stol eller plassere ham stående på gulvet.

Hold en flaske eller kopp væske nær ved å hjelpe barnet å svelge maten hennes.

Oppmuntre barnet ditt til å tygge maten sin ved miming tygge mens du mate ham.

Hold babyens gaffel eller skjeen selv. Dette vil kontrollere mengden av mat hun får i hver bit.

Tilby barnet en liten slurk av væske mellom biter av mat.

mate babyen sakte, noe som gjør at han har grundig tygget og svelget noen tidligere biter av mat før innføring av et bitt.

Lag en liste over høyrisiko mat for små barn og spedbarn. Besøk American Academy of Pediatrics nettside for sin liste over høyrisiko matvarer (se Ressurser nedenfor). Hold listen hendig ved å poste det på kjøleskapet eller skapdør på kjøkkenet.

Hint

 • Gjør spilletid og mat tid utpreget annerledes ved å tildele en utpekt spiseplass og unngå spilletid aktiviteter som titt-tei eller kiling under spising.
 • Alltid holde et tett øye på en baby mens hun spiser.
 • Lag en liste over høyrisiko mat for små barn og spedbarn. Besøk American Academy of Pediatrics nettside for sin liste over høyrisiko matvarer. Hold listen hendig ved å poste det på kjøleskapet eller skapdør på kjøkkenet.
 • Mate babyen oppreist for å redusere hennes sjanser for choking.
 • Fôr babyer anstrengt eller moste matvarer for å redusere risikoen for kvelning.
 • Ikke tving en gråtende eller ler barnet til å forsøke å svelge mat, da disse aktivitetene øker barnets risiko for kvelning.
 • Aldri mate en baby fisk, kylling eller annet kjøtt uten først å fjerne bein.
 • Ikke la små barn å mate en baby.
 • Ikke delegere fôring tid til eldre søsken med mindre de er svært oppmerksom på choking farer.

Hvordan redusere triglyseridnivåer med Omega 3

Hvordan redusere triglyseridnivåer med Omega 3


Omega-3 fettsyrer er i en gruppe av lipider regnes som "godt fett." Det finnes to typer av Omega-3 fettsyrer, eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), og American Heart Association foreslår ulike deler avhengig av eventuelle eksisterende hjertesykdommer. Fisk som makrell, ørret, sild, tunfisk og laks inneholder proporsjonale mengder av omega-3 for å bidra til lavere triglyserider og begrense risikoen for kardiovaskulær sykdom.

Bruksanvisning

Hvordan redusere triglyserider med Omega-3 fettsyrer

Koke mat i rapsolje. Rapsolje inneholder alfa-linolensyre, som omdannes til omega-3 fettsyrer i kroppen.

Bytt kjøtt med tofu, og spise valnøtter for snacks. Disse matvarer, sammen med linfrø og soyabønner er også konvertert til Omega-3 fettsyrer.

Spis minst to porsjoner fet fisk i uken, selv om du ikke har blitt diagnostisert med hjertesykdom.

Hvis du er i faresonen for hjertesykdom, forbruke ett gram EPA + DHA per dag, fortrinnsvis fra fet fisk. Det kan være lurt å konsultere legen din om inntak av EPA + DHA i kapselform.

Hvis du ikke er i fare, og bare ønsker å senke triglyserider, spiser 2-4 gram EPA + DHA per dag. Kapsler kan også brukes hvis din lege råder dem.

Hint

 • Alltid konsultere en lege før du gjør drastiske endringer i kostholdet ditt.

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på husholdningsgjenstander

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på husholdningsgjenstander


Babyer er veldig nysgjerrig og begeistret om å utforske sin verden. En av de vanligste måtene for en baby å lære om hennes omgivelser er ved å sette gjenstander i munnen hennes. Du kan redusere barnets risiko for choking på husholdningsgjenstander ved å være bevisst på høyrisiko elementer og etter babyen isolasjons ditt hjem.

Bruksanvisning

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på husholdningsgjenstander

våke over babyen din mens hun spiser, spille eller krypende rundt.

•  Vurder å sette barnet ditt i en lekegrind eller barnesikkerhetssete for å redusere sin risiko for å finne og choking på husholdningsgjenstander.

Gjør det til en vane å gjøre et rom feie et par ganger hver dag. Se etter klinkekuler, knapper, flaske caps, mynter, sikkerhet eller rette pinner, lightere, ballonger og alt annet som kan trekke babyens øye.

Hold hunden og katten mat opp på en hylle eller i et beskyttet område hvor ditt kjæledyr kan få tilgang til det, men babyen ikke kan.

Utarbeide en utvendig lekeområde for barnet ditt ved å fjerne noen steiner, småstein eller skitt klumper.

Carry et teppe eller sammenleggbar lekegrind for en umiddelbar sikkerhetssone for babyen din mens hun spiller utenfor.

Bo med babyen mens han spiller i en sandkasse, eller holde ham borte fra sandkasser helt å redusere sin risiko for choking på håndfuller av sand.

Hang potteplanter fra taket eller satt dem på høye hyller for å hindre babyens choking på blader eller skitt.

Kjøp en "choke tube", en liten tube åpent i begge ender som er omtrent på størrelse med en baby luftveier, eller bruke en toalettpapir roll å sjekke størrelsen på leketøy deler.

Kjøp baby porter og bruke dem til å holde barnet ditt ut av potensielt farlige områder.

Minn gjestene på betydningen av å holde små gjenstander ut av babyens hender.

Oppmuntre ungdommer til å sette bort sine leker når du forlater et rom, og når du er ferdig å spille.

Hint

 • Skape et rom som er utenfor barnets rekkevidde for din veske, lommebok, nøkler og mynter, og deretter gjøre det til en vane å sette disse elementene i det rommet konsekvent.
 • Sett babyen sikre låser på underskap, leketøy kister og skuffer for å hindre babyens uhell komme inn i dem og deres innhold.
 • Gjør en innsats for å tenke som en baby, selv komme ned på gulvet og se hva som fanger øyet - deretter fjerne dette objektet hvis det utgjør en fare.
 • Selv uskyldige gjenstander som mynter, hundemat og terninger kan føre barnet ditt til å kvele.
 • Forlat aldri et spedbarn uten tilsyn.

Hvordan redusere Kolesterol Lipids

Kolesterol er et fett, spesielt en lipid, som finnes i kroppen og forbrukes i mat. Det er to typer: kolesterol LDL kolesterol og HDL-kolesterol. LDL-kolesterol er dårlig kolesterol med høye nivåer er knyttet til hjertesykdom og hjerneslag risiko. HDL er gode kolesterolet og bidrar til å redusere risikoen for disse forholdene. Når senke kolesterol tallene, er du prøver å senke LDL kolesterol.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Kolesterol Lipids

Konsumere en lav-fett diett. Begrense mengden mettet fett som du spiser ikke mer enn 7 prosent av det daglige forbruket med mer enn 35 prosent av det totale kaloriinntaket være fra alt fett.

Spis mer fiber. Hele korn, frukt og grønnsaker øker uløselig fiber i kosten din og bidra til å eliminere overflødig kolesterol forbrukes i mat.

Consume Omega-3 fettsyrer. Dette er tilgjengelig i kosttilskudd eller gjennom visse matvarer, for eksempel kaldtvannsfisk, inkludert makrell, tunfisk og laks.

Gå ned i vekt. Hvis du er overvektig, vil miste de ekstra pounds bidra til å senke kolesterolet.

Tren regelmessig. Daglig mosjon fremmer vekttap, forbedrer blodsirkulasjonen og kan øke HDL. The American Heart Association sier at du bør ha fysisk aktivitet i minst 30 minutter på de fleste dager, om ikke daglig. Du kan bryte opp tiden din i to eller tre økter om nødvendig.

Ta medisinen din og snakke med legen din om et program for å overvåke din suksess.

Unngå røyking og alkohol. Disse er knyttet til økning i LDL-kolesterolet.

Hint

 • Alltid konsultere med legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.

Hvordan redusere leggkramper

Leggkramper er svært ubehagelig og kan skje når som helst, oftest om natten. Årsakene til leggkramper stamme fra en rekke ting som kraftig trening, overvekt og sitter i samme stilling over lengre tid. Leggkramper bare vare et par minutter og kan skje med alle, ung eller gammel. Du trenger ikke nødvendigvis trenger å se en lege hvis du får en etappe krampe nå og da, men hvis du får dem ofte og de er for uutholdelig, se din lege for en rutinemessig sjekk opp.

Bruksanvisning

Hvordan redusere leggkramper

•  Ta kosttilskudd og spise mat som er høy i kalium. Mineraler slik som magnesium, kalsium og kalium hjelp til å slappe av musklene og regulere muskelkontraksjon. Matvarer som er rike på kalium er bananer, bakte poteter og kli flak. Endre på dine matvaner kan også aide i å hjelpe til å redusere leggkramper. Å spise mat som øker blodgjennomstrømningen og hjelper blodsirkulasjonen kan hindre muskelkramper.

Stretch før fysisk aktivitet. Stretching bidrar til å løsne stive muskler i leggen og hamstring. Det er en god idé å strekke på musklene veldig sakte. Stretching for hardt og fort kan føre rive i muskelen. For å komme i en god strekk, bør du gjenta arm og leg extensions over en periode på 10 minutter. Dette kan virke som en mini trening, men du vil være sikker på at du hindrer kramper.

Ta et varmt bad eller dusj for å hjelpe musklene til å slappe av. Hvis du står i dusjen i 10 til 15 minutter og la det varme vannet til å kjøre over musklene, vil du føle deg forfrisket og smerte eller sårhet fra musklene vil minske. Husk at varmt vann bidrar også til å slippe spenningen i nervene.

Masser bena. Masserer benet kan frigjøre spenninger i muskler og bidra til å øke sirkulasjonen og blodstrøm. Du kan utføre massasje selv, eller du kan søke hjelp av en profesjonell. Fordelen med en profesjonell massør er at de vet de triggerpunkter i kroppen. De vet nøyaktig hvordan å lindre smerten. Å få en massasje kan også være morsomt, og vil tillate deg å slappe av.

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på Toys

Hvordan redusere en baby fare for kvelning på Toys


Babyer er aktivt lære om deres miljø hele tiden. En måte babyer lære om nye gjenstander er ved å sette elementer i deres munn, som kan føre til kvelning. Du kan redusere barnets risiko for kvelning på leker ved å følge noen enkle forholdsregler.

Bruksanvisning

Hvordan redusere risikoen for en baby Choking på Toys

Velg alderstilpassede leker for barnet ditt.

Minn besteforeldre, tanter eller onkler og eldre barn om spedbarn choking farer.

Minn ungdommer til å sette bort sine leker på steder der en baby ikke kan komme til dem.

Invester i baby-bevis badekar eller låsing leketøy bokser for eldre barneleker som kan utgjøre en kvelningsfare for en baby.

Sjekk ut leker før du lar barnet ditt til å håndtere dem. Se etter påsydde øyne eller nese som kan komme frittliggende, små deler, separat eller flere stykker, pull-snorer og eventuelle områder som kan være lett å bryte løs.

Stow eller kaste bort noen leketøy emballasje som kan forårsake kvelning i seg selv.

Overvåke babyen din mens hun spiller, spesielt med nye eller ukjente leker.

Hold babyen sitter oppreist mens du spiller med leker.

Kjøp en "choke tube", en liten, billig, open-ended plastrør som er omtrent på størrelse med en baby luftveier, eller utpeke en tom toalettpapir roll som en liten deler tester.

Legg eventuelle mistenkelige elementer inn din choke tube eller toalettpapir roll til å redusere risikoen for spedbarn choking.

Hint

 • Mange leker kommer pakket med forslag på hvilke aldre leken er egnet for.
 • Hold spedbarn unna sandkasser.
 • Når du spiller ute, spre et teppe og holde barnet ditt på den. Alternativt bære en lekegrind med deg og bare tillate barnet å spille inne i den.
 • Hvis du ikke finner en små-deler tester, bruk en toalettpapir roll å tilnærme babyens luftveier.
 • Ikke la dine ungdommer dele leker med babyen din, så små biter som presenterer liten fare for eldre barn kan utgjøre alvorlig fare for babyer.
 • Selv leker er testet for å se om de presenterer choking farer, slike tester ikke er strengt eller jevnt regulert. Kontroller alle lekene selv før du gir dem til din baby.
 • Hold choke tube ut av babyens rekkevidde, men på et sted i nærheten av babyens leker som er lett tilgjengelig for deg.
 • Aldri gi et spedbarn noen form for ballong.
 • Forlat aldri et spedbarn å leke uten tilsyn, selv for et øyeblikk.