Digidexo.com

resis betennelse

Hva kan gjøres for Betennelse i en Hammertoe?

Hvis en tå har en muskel ubalanse mellom senene på toppen og sener på bunnen, blir tå kontrahert i en posisjon kalt en hammertoe.

Symptomer

I tillegg til den sammentrukne stilling av tåen, andre mulige symptomer på hammertoes inkluderer smerte eller irritasjon, liktorn og hard hud, og inflammasjon, rødhet eller en brennende følelse.

Behandling Betennelse

Den vanligste måten å direkte behandle betennelse i en hammertoe er med orale steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen. Et annet alternativ er kortikosteroid injeksjoner, men disse injeksjonene har potensielle bivirkninger (for eksempel svekke omliggende vev) som du trenger for å forstå og diskutere med legen din.

Betraktninger

Selv om medisiner som er nevnt direkte behandle betennelse i en hammertoe, avtale med det underliggende problemet for å unngå en avkastning på betennelse.

Sko

En av de beste måter å både forebygge og konservativt behandle hammertær er å bære godt tilpasset sko som gir tærne god plass til å bevege seg. Unngå sko med spiss tå, sko som er for korte, eller sko med høye hæler.

Andre behandlinger

Andre mulige behandlinger for hammertær inkluderer bruk en tilpasset orthotic enhet i skoen for å kontrollere muskel / sene ubalanse, kalv-stretching øvelser for å bidra til å snu muskel ubalansen som forårsaker hammertoe, splinter eller små stropper påføres med en kirurg å omstille bøyd tå eller kirurgi for å frigi den kontraktsfestede sene.

Hvordan å redusere betennelse

Hvordan å redusere betennelse


Kroppen din reagerer på vevsskade og infeksjon med en betennelsesreaksjon utviklet for å gjenopprette de involverte nettstedet til normal tilstand. Selv om omfanget av reaksjonen er forskjellig, er betennelse fundamentalt den samme enten det utvikler seg på grunn av en bump på leggen eller en livstruende infeksjon. Betennelse fører til forutsigbare tegn og symptomer, inkludert rødhet, varme, hevelse og smerte. Redusere betennelse lindrer disse tegn og symptomer, som er nyttig hvis du opprettholde en smertefull skade eller lider av en kronisk inflammatorisk sykdom. Fysiske tiltak og medisiner tjene som den primære mekanismer for å redusere betennelse.

Hvordan å redusere betennelse

•  Påfør en ispose til smertefulle skader på eller nær hudens overflate, slik som forstuinger, tøyninger, blåmerker og mindre brannskader. Ice fungerer også bra for å lindre betennelser i forbindelse med en leddgikt blusse opp eller bursitt. La icepack i stedet for 20 til 30 minutter; gjenta hver to til tre timer. Blodkar i skadet område innsnevrer i respons til den kalde temperatur, som fører til reduksjon av hevelse og smerte komponenter av den inflammatoriske reaksjon. Fortsett å anvende is til 1-3 dager, avhengig av alvorligheten av skaden og den tilhørende smerte og hevelse.

Fjern eventuelle inflammatoriske triggere; dette er ikke på langt nær så komplisert som det høres ut. Betennelse normalt utvikles i respons til en fysisk trigger, som kan være en skade, bakterier eller en fremmed substans. Så lenge avtrekkeren fortsetter, fortsetter den inflammatoriske reaksjonen fullt gjennomløp. Omvendt, fjerne trigger reduserer betennelse. For eksempel, hvis du faller av sykkelen og skrape hendene og knærne, må du rengjøre alt av skitt og rusk ut av sårene for de inflammatoriske reaksjoner på disse nettstedene for å avta. Tilsvarende, hvis du utvikle en inflammatorisk hudreaksjon som svar på en kjemisk i miljøet, vaske den fornærmende stoffet av huden din og unngå videre kontakt er avgjørende for å lindre betennelser.

Hvis legen foreskriver et antibiotikum, soppdrepende, antiparasitic eller antivirale medisiner, ta alle medisinen som anvist. Disse medikamenter hjelpemiddel ved fjerning av bor inflammasjons triggere, inkludert bakterier, virus, sopp og parasitter. Som din infeksjonen forsvinner, løser tilhørende betennelsesreaksjonen.

Begynn en kort behandling med et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, eller NSAID, hvis det er nødvendig. Alle medisiner i denne gruppen redusere betennelse ved å forstyrre den intrikate kjemiske signalisering er nødvendig for å opprettholde en betennelsesreaksjon. Over-the-counter NSAIDs inkluderer aspirin, ibuprofen og naproxen natrium; er det flere andre reseptbelagte NSAIDs. Den anti-inflammatoriske handlinger av disse medikamentene ansvar for sine smertestillende effekter.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som foreskrevet av legen din for kroniske inflammatoriske tilstander. Pågående betennelse karakteriserer flere vanlige sykdommer, inkludert revmatoid artritt, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, psoriasis og kronisk obstruktiv lungesykdom. Reduksjon av inflammasjon beviser vitale å styre organ og vev ødeleggelse assosiert med slike sykdommer. Kortikosteroider såsom prednison og kortison, og andre immunsystem regulatorer forblir bærebjelker for behandling av kroniske inflammatoriske sykdommer.

Hint

 • Bruk is til en skade så snart som mulig etter at det oppstår for å minimere hevelse og inflammasjon.
 • Gjelder ikke isen direkte på huden din; pakk den inn i et håndkle hvis du ikke har en ispose tilgjengelig.
 • Ring legen din eller gå til nærmeste akuttmedisinsk anlegget hvis tilstanden din forverres.
 • NSAIDs kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert gastrointestinal blødning og en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Gjennomgå advarsel på over-the-counter NSAIDs og bruke bare som anvist. Kontakt legen din hvis du har spørsmål om hvorvidt det er trygt for deg å ta en av disse medikamentene.

Hva er årsakene til betennelse i mandlene?

Vanligst rammet barn, er betennelse i mandlene en betennelse eller infeksjon i mandlene. Disse lymfeknutene er plassert bak og over tungen; de er på begge sider av halsen. Mandlene har en sentral rolle i immunsystemet ved å utstyre kroppen med verktøy til å motstå infeksjon.

Symptomer på betennelse i mandlene

Det vanligste symptomet for denne tilstanden er en sår, hoven og rød hals. Gul eller hvit pus kan bli oppdaget på mandlene. Pasienter har en tendens til å ha vanskeligheter med å puste eller svelge, og de noen ganger har feber. Kjertlene i halsen er hovne under begge sider av kjeven. Man kan også oppleve tretthet, magesmerter, øreverk og tap av appetitt. Andre symptomer på betennelse i mandlene inkluderer dårlig ånde, tørr munn og hodepine.

Viral Årsak til tonsillitt

Vanligvis har tonsillitt en viral årsak som for eksempel vanlig forkjølelse, influensa, meslinger, adenovirus, cytomegalovirus, Epstein-Barr virus (EBV), herpes simplex, Coxsackie-virus eller mononukleose. Hvis symptomene likne de av en kald (dvs. hoste, nysing, tett eller rennende nese), så er det mest sannsynlig en virusinfeksjon. Viral tonsillitt avtar vanligvis i løpet av noen dager. Men brakt tonsillitt videre av kyssesyke kan ta uker eller måneder å gå sin gang. Viral tonsillitt er behandlet med en vente-og-se-tilnærming, med fokus på minske symptomer som feber og smerter ved hjelp av over-the-counter medisiner eller hjemme rettsmidler som gurgle med saltvann.

Bakteriell betennelse i mandlene

Denne typen betennelse i mandlene vises vanligvis i vinter og er forårsaket av streptokokker. For å avgjøre om en pasients tonsillitt er forårsaket av denne bakterien, vil en familie lege utføre en hals kultur sammen med en kort strep eksamen. Bakteriell betennelse i mandlene er behandlet med antibiotika og varer vanligvis opp til et par uker; Noen ganger kan denne tilstanden vare i en periode på måneder.

Andre årsaker til betennelse i mandlene

Mens sjeldne, kan parasitter eller sopp få betennelse i mandlene. Dette skjer vanligvis til personer med svekket eller svakt immunforsvar.

Overføring av tonsillitt

Tonsillitt spres gjennom nær kontakt med sine patogener overføres via nyser, hoste, nese væsker eller puste. En person kan bli smittet hvis bakteriene inn i kontakt med slimhinner, øyne, nese eller munn. Når utsatt for patogener, enkeltpersoner generelt opplever symptomer i to til fem dager. Pasienter med bakteriell betennelse i mandlene er smittsom fra begynnelsen, og hvis de ikke klarer å søke legehjelp, kan forbli smittsom så lenge som 14 dager.

Hvordan jeg Minimer Pain Do hos barn med betennelse i mandlene?

Betennelse i mandlene, betennelse i mandlene, forårsaker en sår hals og vanskeligheter med å svelge. Betennelse i mandlene er vanlig hos barn i alderen 5 til 15. Det er forårsaket enten av et virus eller en bakterie. Hvis forårsaket av et virus, kan den ikke behandles med antibiotika. Det er noen ting du kan gjøre for å lindre smerten for barnet ditt mens du venter på at symptomene å passere. Tilbakevendende betennelse i mandlene eller tilfeller der sove, puste eller spise vanskeliggjøres på grunn av forstørrede mandler kan føre til legen din for å anbefale en mandlene, et kirurgisk inngrep der mandlene er fjernet.

Hvordan jeg Minimer Pain Do hos barn med betennelse i mandlene?

•  Oppmuntre barnet til å hvile. Selv om du har å distrahere barnet ditt ved å tillate ham å se på TV eller lese i sengen, er det best.

Tilby barnet rikelig med væske, spesielt suppe eller te for å lindre smerten av sår hals.

Har barnet ditt gurgle med saltvann, hvis hun vet hvordan gurgle. Barn vanligvis kan læres opp til å gurgle rundt alderen 5 eller 6. For å se om barnet ditt kan gurgle, har dem øve med rent vann.

Gi barnet paracetamol eller ibuprofen å lindre smerten og å holde feberen ned, hvis han har en.

Slå på en luftfukter. Tørr luft forverrer sår hals.

Gi barnet noe å suge på. Halspastiller er bra for barn som ikke er i fare for kvelning. En kald is pop kan hjelpe også.

Hint

 • Bruk legens anbefalte doser av paracetamol og ibuprofen.
 • Aldri gi barnet aspirin hvis hun er under 12 år.

Colon Betennelse Behandling

Colon Betennelse Behandling


Ulcerøs kolitt er den tekniske betegnelsen på det som mange kjenner som betennelse i tykktarmen. Det er ansett å være en inflammatorisk tarmsykdom (IBD), et generelt uttrykk gitt for mer enn en type av tarmlidelser. Ulcerøs kolitt forårsaker betennelse og sår å danne på slimhinnen i tykktarmen og endetarmen, noe som resulterer i blødning og hyppig diaré. Denne tilstanden kan oppstå i noen, vanligvis begynner mellom 15 og 30. Behandlingen varierer avhengig av alvorlighetsgraden av personens tilstand og spenner fra bruk av medisiner til kirurgi.

Betydning

Ulcerøs kolitt kan være vanskelig å diagnostisere på grunn av sine symptomer tett ligner hverandre IBD, Crohns sykdom. Den mest nøyaktige måte å skille mellom de to er å gjennomgå en kolonoskopi. Selv om symptomene kan være nært beslektet, er det viktig å kjenne dem igjen slik at du kan være riktig diagnostisert og behandlet. Jo lenger en person lider av denne tilstanden, jo større sin sjanse for å utvikle tykktarmskreft i fremtiden.

Aminosalisylater (5-ASA)

Dette er medikamenter som kontrollerer betennelse i tykktarmen, og er foreskrevet for folk som lider av mild til moderat ulcerøs kolitt. Det kan tas oralt, eller gis i form av et klyster eller stikkpille. Formen av medikamentet er avhengig av plasseringen av inflammasjon.

Kortikosteroider

Denne behandlingen inneholder stoffer som prednison, hydrokortison og methylprednisone. Disse bidrar til å redusere betennelse i tillegg, og er foreskrevet for dem som lider av moderat til alvorlig ulcerøs kolitt. De brukes også for de som ikke responderer på behandling med 5-ASAs. Midlene for administrering inkluderer oralt, intravenøst, ved hjelp av et klyster eller gi pasienten en stikkpille. Igjen, den metode som brukes, avhenger av plasseringen av inflammasjon.

Immunomodulatorer

Disse stoffene er også foreskrevet for å redusere betennelse i tykktarmen, men gjør de det ved å jobbe på pasientens immunsystem. Disse brukes for de som ikke svare på 5-ASAs eller kortikosteroider, eller de som har utviklet en avhengighet av kortikosteroider. Middelet er oralt, er imidlertid medisinen treg skuespill og kan ta opptil seks måneder før full nytte blir lagt merke til.

Sykehusinnleggelse

For de som lider av alvorlig blødning eller diaré, og er å bli dehydrert, legen kan innrømme dem inn på sykehuset før disse symptomene stoppe. Han vil som regel bestille en spesiell diett for dem og mate dem væsker gjennom en IV, sammen med medisiner. Kirurgi kan også være nødvendig.

Kirurgi

Mellom 25 og 40 prosent av personer som lider av en betent tykktarm vil kreve kirurgi på et tidspunkt for å behandle sykdommen. Dette alternativet benyttes i tilfeller der pasienten opplever massiv blødning, en sprukket tykktarm eller har en risiko for å utvikle tykktarmskreft. Under operasjonen vil legen fjerne både tykktarmen og rektum. Etter dette er fullført, vil legen deretter opprette en stomi for tarmen avfall som skal slippes gjennom. Dette gjøres ved å lage en åpning i magen og knytter den til tynntarmen. En pose som kalles en kolostomi posen anbringes deretter over stoma for å samle opp avfall utskilles gjennom stoma.

Hvordan behandle betennelse i mandlene med alternative løsninger

Betennelse i mandlene er en tilstand som er preget av betennelse i mandlene, som er plassert på venstre og høyre side av baksiden av halsen. Vanlige symptomer relatert til betennelse i mandlene er vedvarende sår hals, opplevd smerte ved svelging, hovne lymfeknuter, lunger i nasal området, hodepine og feber. Årsaker til betennelse i mandlene inkluderer viral eller bakteriell infeksjon, allergi og anstreng stemmen. Hvis du er utsatt for å få denne tilstanden, kan legen din foreslå bruk av antibiotika eller kanskje til og anbefale at mandlene fjernes kirurgisk, hvis saken er mer kronisk. Du kan også være lurt å gi noen alternative løsninger omtanken.

Hvordan behandle betennelse i mandlene med alternative løsninger

•  Ta pau d'arco, som er hentet fra barken av Tabebula avellanedae tre i Brasil, for sine antibiotika egenskaper. Drikking pau d'arco te eller tar det i kapselform vil bidra til å bli kvitt infeksjonen. Ikke ta denne urten uten å snakke med legen din, hvis du lider av en alvorlig sykdom eller er i dag på platehemmende og antikoagulerende medisiner. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta pau d'arco.

Prøv å ta 1/2 ts. av Echinacea tinktur hver fjerde time for å lindre symptomene dine. Dette bør bare gjøres på kort sikt, før du opplever en viss grad av lettelse. Du kan også drikke den i te form. Echinacea er hentet fra en høy-stammet plante, opprinnelig brukt av indianere til å behandle ulike helseproblemer. Det er en populær urt, som vanligvis brukes for å bidra til å styrke immunforsvaret. Du bør unngå solhatt, hvis du er i ferd med å ha en organtransplantasjon eller har HIV / AIDS, diabetes, leversykdom multippel sklerose eller tuberkulose. Hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, ikke ta solhatt uten å konsultere lege.

Gurgle med saltvann. Tilsett 2 ts. av salt i et glass med varmt vann. Gargling med denne løsningen, mens vannet fortsatt er varmt, vil lindre smerten av betennelse i mandlene.

Enkel betennelse med linfrøolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, som hjelpemiddel for å redusere betennelse. Linfrøolje er hentet fra lin anlegget og kan finnes i både kapsel eller flytende form. Snakk med legen din før du tar linfrøolje, hvis du er på ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, blodfortynnende, eller statin narkotika, for å være sikker er det ingen interaksjoner.

drikke væske kontinuerlig. Dette inkluderer vann, vegetabilsk saft, te, og kjøttkraft, som alle kan være fordelaktig. Ikke drikk sure drikker når du har betennelse i mandlene, da det kan forverre symptomene dine.

Ta en pause fra å snakke. Det er viktig at du hviler din hals under utvinning tid.

Hint

 • Hvis symptomene varer lenger enn 10 dager, bør du oppsøke lege.
 • Disse midler skal bare brukes av voksne.
 • Alltid konsultere legen din før du tar noen alternativ løsning.
 • Unngå kyssing og håndkontakt, som betennelse i mandlene kan lett spres til andre.

Slik unngår du at Betennelse

Når det menneskelige legeme registrerer at det er fremmede stoffer innenfor sitt system, slik som et virus eller bakterier, svarer den ved å sende ut hvite blodlegemer. Kjemikaliene som er frigjort fra de hvite blodcellene samles med væske for å beskytte oss og blokkere de utenlandske inntrengerne. En lokal reaksjon finner sted inne i cellene av vev og kroppsmembraner. Dette er en fantastisk fysiologisk respons som holder oss på en sunn banen, og er der for å beskytte oss. Men noen ganger tar betennelse sted når kroppen tror feilaktig en inntrenger er til stede. Betennelse kan utløses av mange andre enn bakterier og virus ting; gjenkjenne disse triggere kan du hindre betennelser.

Slik unngår du at Betennelse

Endringer i kostholdet for å forebygge Betennelse

Gjør endringer i kostholdet; det er det første vi kan gjøre for å umiddelbart hindre betennelser i kroppen vår. Det er noen matvarer kroppen naturlig reagerer på med den inflammatoriske prosessen. Å vite og å begrense eller unngå disse matvarene er nøkkelen til en anti-inflammatorisk spise program. Når en mat kommer inn i kroppen at den er følsom for eller ikke tåler, kroppen behandles den som en inntrenger, og reagerer på det med inflammasjon. Noen matvarer er mye mer allergifremkallende enn andre, og vi kan være følsomme for dem uten selv å vite det. Svært raffinerte karbohydrater, sukker og bearbeidet mat som lunsj kjøtt og høyt natrium hermetisert matvarer bør fjernes eller unngås. De andre hovedallergene matvarer er meieri, soya, egg, nøtter og hvete. For å finne ut om noen av disse matvarer forårsake betennelse i systemet ditt, kan du prøve å eliminere dem i 10 dager, deretter legge dem tilbake i kostholdet ditt en om gangen for 4 dager. For eksempel, etter å unngå dem i 10 dager, gjeninnføre egg i kostholdet ditt. Fire dager senere, kan du legge til en annen mat fra listen for å se hvordan det påvirker systemet.

Vet at ikke all mat som går inn i vårt system gjør det reagere negativt. Naturen har gitt mange matvarer som bidrar til å forhindre betennelse når vi inkludere dem i våre dietter. Velg mat som er høy i fiber, som for eksempel frisk frukt og grønnsaker. Bær og epler er gode valg, som de begge er lastet med fiber og antioksidanter, noe som gjør for en flott anti-inflammatorisk kombinasjon. Eteriske oljer og fett også bidra til å kontrollere betennelse. Bruk oliven og linfrø olje i salater eller matlaging, og legge friskt kaldt vann fisk i kostholdet ditt, da de inneholder store mengder viktige omega-3 fettsyrer.

Forstå at økt vanninntak går langt i å forebygge betennelse. Når kroppen begynner å dehydratisere, begynner det å holde på alt vannet kan det finne, forårsaker en betennelsesreaksjon i vevet. Tilstrekkelig væskeinntak i form av vann er nødvendig for å opprettholde helse i kroppsvev og cellestrukturer.

Livsstil endringer for å forebygge Betennelse

Få en god natts søvn. Det er viktig for helsen til kroppen, samt for å forebygge inflammasjon. Under hvile og søvn, kroppen kan motvirke skaden som ble gjort i løpet av dagen. Musklene slappe av, og kroppsvev fornyer og gjenoppbygger.

Suppler ditt daglige kosthold med en høy kvalitet vitamin og mineraltilskudd. Kroppen krever vitaminer og mineraler for støtte, og for å opprettholde helse, men vi får ikke tilstrekkelige mengder i maten vår. Se etter et supplement med ekstra vitamin B, samt anti-oksiderende vitaminene C, D og E. Den anti-oksidanter bidrar til å bekjempe frie radikaler som invaderer kroppen vår og føre til betennelse.

Få nok mosjon. Det viser på kroppen gjennom tonet muskler og økt utholdenhet. Den viser også inne i kroppen med en sterkere muskulær og sirkulasjonssystemet. Et sunt sirkulasjonssystemet hjelpemidler i eliminering av giftstoffer. En overbelastning av toksiner som forårsaker inflammasjon, så kvitte kroppen av dem er en viktig prosess. Øvelsen kan gjøres uansett hvilken fysisk form du er i. Begynn med korte turer, deretter jobbe deg opp til å gå 30 minutter 4 ganger i uken. Hvis du ikke er i en tilstand som turgåing, begynne med pilates eller yoga. Begge bidra til å bygge muskler i kroppen og eliminere stress på samme time.Adding livsstil endringer med anti-inflammatorisk kosthold vil holde deg på en sunn bane og kontinuerlig hindre betennelser.

Hint

 • Hvis du finner deg selv opplever betennelse som ikke svarer til kosthold eller livsstilsendringer, søke råd fra legen din. Hun kan hjelpe deg nøyaktig diagnostisere årsaken til betennelse.

Akutt betennelse i mandlene Årsaker

Akutt betennelse i mandlene er en plutselig, alvorlig betennelse i mandlene, som er et område med lymfe vev plassert på baksiden av halsen. Tilstanden er vanligvis diagnostisert av en fysisk eksamen. Vanligvis er akutt tonsilitt herdede gjennom orale steroider og antibiotika og som ikke krever kirurgisk fjerning av mandlene. Det er fem viktigste årsakene til akutt betennelse i mandlene, hver med sine egne særtrekk.

Streptokokker bakterier

Streptococcus bakterien er en bakterie som vanligvis finnes i halsen eller på huden til mennesker. Ofte, folk bære Streptokokker bakterier uten å vite det fordi de har bygget opp motstand mot sine egne bakterier. Det er når en person som er utsatt for fremmed streptokokker som legger seg inn i en del av kroppen, hvor bakteriene er vanligvis ikke til stede at sykdommen forekommer. I tilfelle av akutt betennelse i mandlene, mandlene bli smittet av streptokokker bakterier. Dette skjer typisk gjennom å kysse en person med Streptokokker bakterier eller kommer i kontakt med sine slim fra et nys eller hoste. Streptokokker bakterier samle på mandlene, reprodusere og forårsaker betennelse. Penicillin og andre antibiotika er vanlige kurer for akutt tonsillitt forårsaket av Streptokokker bakterier.

Haemophilus Bakterier

Haemophilus bakterien er en bakterie som forårsaker lungebetennelse og ørebetennelse. Det er mest utbredt hos barn og vanligvis sprer seg til sine søsken og barn på skolen gjennom spytt spredning ved hoste eller nysing. Vaksiner og bedre helse omsorg har redusert forekomsten av bakterier til en i hver 100.000 barn, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Likevel er Haemophilus bakterier fortsatt en årsak til akutt betennelse i mandlene hos barn. Dette skjer når bakteriene formere seg på mandlene, forårsaker betennelse og infeksjon. Som tonsillitt forårsaket av streptokokker, er Haemophilus tonsillitt vanligvis kureres med antibiotika.

Adenovirus

Den adenovirus er også en vanlig årsak til akutt betennelse i mandlene. Den adenovirus vokser i slimhinnen i mange systemer i kroppen, inkludert luftveiene, fordøyelsesenzymer og urin systemer. Adenovirus er ganske vanlig, og de fleste amerikanere har minst ett utbrudd av viruset etter når de er 10 år gamle, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Tilfeller av adenovirus er mer vanlig fra mars til juni, noe som gjør dette til den mest utbredte tid for tilfeller av akutt tonsillitt forårsaket av viruset skal vises. I slike tilfeller påvirker viruset slimhinnen i lymfe vev, forårsaker mandlene å bli smertefullt og betent. Behandling med en luftfukter for å lindre ubehaget og reseptbelagte steroider er de vanligste kurs av tiltak for å bekjempe denne typen akutt betennelse i mandlene, som i utgangspunktet må gå sin gang som antibiotika har ingen effekt på virus.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, ofte kalt "The Kissing Disease", er en annen årsak til akutt betennelse i mandlene. Mono er forårsaket av den Epstein-Barr-virus og føres gjennom utveksling av spytt gjennom Kissing, nysing eller hoste. Mononukleose vanligvis påvirker de med kjøre ned immunforsvar og er mest utbredt i tenåringer og unge voksne, som ofte søvnmangel og stresset. Mononukleose primært infiserer halsen, men det kan spre seg til mandlene i noen tilfeller. Vanligvis er den eneste behandling for mono hvile og væsker, men steroider kan være foreskrevet av og til, spesielt hvis den akutte tonsillitt gjør det vanskelig å puste.

Difteri

Difteri er en smittsom sykdom som resulterer i en tykk, mørk grå membran danner sammen luftveiene, inkludert mandlene. Denne membran kan gjøre det meget vanskelig for å puste, og også fører til svelling av infiserte vev, som, i tilfelle av mandlene, kan føre til akutt betennelse i mandlene. Selv om det er en svært dødelig sykdom, difteri blitt i stor grad kontrollert ved bruk av vaksiner i USA; faktisk er færre enn fem nye tilfeller av sykdommen ble oppdaget i USA hvert år, ifølge Centers for Disease Control. For de som gjør kontrakt sykdommen, er anti-giftige injeksjoner og intravenøse medikamenter gitt for å behandle sykdommen og dens bivirkninger, for eksempel akutt betennelse i mandlene.

Urinrøret Betennelse & årsaker i kvinner

Urethrea betennelser

Urethral inflammasjon (også kjent som urethritis) er karakterisert ved inflammasjon av urinrøret, som er den smale rør gjennom hvilket urinen kommer ut av kroppen. Både kvinner og menn kan få en urethral infeksjon. Men kvinner har mye høyere risiko for infeksjon.

Symptomer

Symptomene på urinrøret betennelse varierer, og noen kvinner lider ingen påviselige symptomer i det hele tatt. Men de kvinnene som opplever symptomer rapportere smerter ved vannlating og hyppig trang til å urinere, bekkensmerter eller ubehag, unormal utflod som ofte er tykk og gul, og smerter eller ubehag under samleie.

Årsaker i Women

Det er flere årsaker til urinrøret betennelse hos kvinner. Den vanligste av disse er seksuelt overførbare sykdommer Klamydia, gonoré, syfilis og HIV / AIDS.

Imidlertid kan urinrøret betennelse også være forårsaket av bakterier inn i urinrøret, blåmerker under samleie eller en antibiotikakur.

Av og til kan årsaken til urinrøret inflammasjon ikke identifiseres, og er referert til som ikke-spesifikk uretritt (NSU).

Diagnose

For kvinner er den diagnostiske prosedyre for urinrøret betennelse minimal invasiv. Legen din vil fysisk undersøke skjeden din, ta en prøve av vaginal væske og ber deg tor avgi urinprøve.

Behandling

Urinrøret inflammasjon er oftest behandles ved en kurs av antibiotika, så vel som eliminering eller styring av eventuelle underliggende seksuelt overførbare sykdommer hvis slike finnes.

Hvis du er for øyeblikket seksuelt aktive eller var da du først begynte å oppleve symptomer, så din partner må for å bli diagnostisert og behandlet også. I tillegg er det viktig å avstå fra sex under behandling fordi infeksjon kan fortsatt være til stede og overfør selv om symptomene dine kan ha forsvunnet.

Komplikasjoner

Som symptomer på uretritt kan ofte gå ubemerket hen, er det viktig å ha regelmessige kontroller av legen din. Mens de fleste tilfeller av urinrøret betennelse løse på egen hånd, visse underliggende infeksjoner kan føre til komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Disse komplikasjoner inkluderer øyeproblemer og infeksjoner som kan også videreføres til nyfødte under levering resulterer i opthalmia neonatorum eller nyfødt øyeinfeksjon). Andre symptomer inkluderer oral og anal infeksjoner, vaginal kjertel cyster og betennelse samt sterilitet og svangerskap utenfor livmoren.

Hvordan ta vare på kundene dine med Infeksiøs & Betennelses Disorders of the Heart & blodkar

Gi god behandling for pasienter som lider av medisinske tilstander og skader er viktig for deres utvinning. Inflammatoriske lidelser og infeksjoner føre til komplikasjoner forsinket utvinning. Infeksjoner og inflammatoriske lidelser som påvirker hjertet og blodårene kan føre til problemer som hjerteinfarkt, sepsis og død.

Hvordan ta vare på kundene dine med Infeksiøs & Betennelses Disorders of the Heart & blodkar

•  Bestem med legen om å gi omsorg i et helsevesen anlegget eller hjemme. En pasient som lider av en infeksjon eller inflammatorisk lidelse som omfatter hjerte eller blodkar kan motta omsorg i hjemmet eller i et helsevesen anlegget som et sykehus, sykehjem eller rehabiliteringssenter. Typer medisiner nødvendig (intravenøs eller oral), hjerteovervåkning og sårpleie er blant de ting vurderes når man skal avgjøre hvor du skal gi omsorg.

Gi direkte pasientbehandling. Pasienter som lider av inflammatoriske lidelser eller infeksjoner som påvirker hjertet og blodårene kan være svak på grunn av sin tilstand. De kan kreve direkte omsorg gjennom bistand med dagliglivets aktiviteter som bading, dressing, fôring, bad assistanse og mobilitet. Gi slik omsorg for pasienter gir dem mulighet til å hvile og unngå anstrengelse som kan forverre tilstanden deres ved å sette press på hjertet eller blodårer.

administrere medisiner. Antibiotika og antimikrobielle stoffer behandle infeksjoner og anti-inflammatoriske medisiner behandle betennelse.

Arteritt er betennelse i arterieveggen, og er vanligvis forårsaket av infeksjon. Den viktigste smittekilden må behandles slik at arterien kan helbrede. Antibiotika av IV blir administrert for å behandle infeksjonen.

Flebitt er betennelse i blodårene som kan oppstå som følge av infeksjon, skade eller åreknuter. Flebitt kan forårsake blodpropp å danne. Infeksjonen fører flebitt må behandles med antibiotika. Antikoagulanter er gitt for å bistå med blodpropp.

Endokarditt er en infeksjon i hjertet eller hjerte fôr. Administrere IV antibiotika eller antibiotika for å bekjempe infeksjonen.

Gi behandlinger og sårpleie. Kirurgi kan være nødvendig for å reparere skader forårsaket av infeksjon eller en betennelsestilstand i hjertet og blodårene. Hjerteklaff reseksjon, reparasjon eller erstatning kan være nødvendig hvis infeksjonen eller inflammatorisk lidelse forstyrrer evnen til ventilene skal fungere skikkelig.

Pasienter med bryst sår trenger riktig omsorg for å hindre ytterligere infeksjoner og komplikasjoner. Hold såret dekket med en tørr bandasje. Se etter drenering og legg merke til fargen, som er et tegn på infeksjon. Rense såret med et sår rens løsning anbefalt av en lege. Staples og stingene skulle være intakt før såret lukkes.

Treat komplikasjoner forårsaket av inflammatoriske lidelser og infeksjoner i hjertet og blodårene.

Kongestiv hjertesvikt (CHF) er en komplikasjon av endokarditt, og har den største innvirkning på prognose. Gjenkjenne symptomer på CHF, som hevelse, overflødig væske i lungene og pustebesvær og gi behandling. CHF er behandlet med hvile, riktig kosthold og medisiner som ACE-hemmere, betablokkere, diuretika, vasodilatorer og digitalis.

Embolisering er en komplikasjon mest sett med aorta og Mitralklaffefeil infeksjoner og infeksiøs endokarditt også. Antikoagulerende medisiner er ofte foreskrevet for å hindre emboli fra forming.

Hint

 • Endringer som involverer pasientens plan for omsorg skal bare utføres av lege eller passende helsepersonell.
 • Ikke endre behandlinger, medisiner, ernæring eller annen omsorg praksis uten å konsultere pasientens lege.

Hva forårsaker betennelse i Temporal Artery?

Timelige arteriene kjøre gjennom templer og gi blod til kjevemusklene og en del av hodebunnen, ifølge Merck Medical Manual. Betennelse i disse arteriene er kjent som timelig eller kjempecellearteritt. Denne tilstanden kan bli alvorlig, noe som fører til blindhet, hørselstap og hjerneslag.

Symptomer

Symptomer på temporal arteritis omfatter alvorlig hode smerter og ømhet i tempelområdet, dobbeltsyn, øm hodebunn, kjevesmerter, vekttap og plutselig tap av synet på ett øye.

Årsaker

Den egentlige årsaken er ukjent, men det antas å være relatert til et defekt immunsystem og er ofte sett i de med hyppige infeksjoner, ifølge Medline Plus.

Risikofaktorer

Temporal arteritt forekommer nesten utelukkende hos personer over 50 år. Kvinner er på et høyere risiko enn menn, som er folk av skandinavisk avstamning, ifølge Mayo Clinic.

Tester

Det kan være vanskelig å diagnostisere denne tilstanden. Leger vil utelukke andre årsaker til symptomene først. En biopsi av temporal arterien kan utføres for å bekrefte en diagnose.

Behandling

Temporal arteritt er behandlet med kortikosteroider, kraftige anti-inflammatoriske legemidler. Selv om symptomene kan forsvinne i løpet av få dager, kan behandlingen må fortsette for et år eller lengre, med dosen gradvis senkes.

Hva Test bør gjøres for Crohns sykdom?

Hva Test bør gjøres for Crohns sykdom?


Hvis legen mistenker at du har Crohns sykdom, kan mer enn en test bestilles. Andre navn på Crohns sykdom er ileitis og tarmbetennelse. Legen kan anbefale en biopsi test for Crohns sykdom.

Blood Test og Specimen for Crohns sykdom

En blodprøve for Crohns sykdom vil fortelle legen om du har anemi.
Betennelse av tarmen fra Crohns sykdom kan forårsake blødning som kan føre til anemi. En enkel blodprøve vil fortelle helsepersonell hvis mer komplekse eller invasiv testing er nødvendig.
En annen blodprøve for Crohns sykdom inkluderer utfører et antall hvite blodlegemer. En forhøyet antall hvite blodlegemer kan fortelle legen om du har en tarm infeksjon.
Du må kanskje gi en krakk prøven. Undersøkelse av avføring (avføring) gir mer informasjon og kan være en viktig test for Crohns sykdom for å se om det er blødning eller infeksjon.
Crohns sykdom kan forårsake sår i tarmen som fører til blødninger og anemi, noe som gjør det viktig for legen din for å bestille mer enn en test for å hjelpe med en diagnose.

Biopsi Test for Crohns sykdom

En biopsi av tarmen er en annen test som brukes for Crohns sykdom. En meget liten del av tarmvevet blir fjernet fra slimhinnen i tarmen. Vevet prøven blir deretter undersøkt under et mikroskop for å se om cellene er normale. Betente celler som kan tyde på Crohns sykdom har et annerledes utseende fra tarmvevet.

Visual Test kan avsløre Komplikasjoner av Crohns sykdom

En visuell test kan gi en diagnose av Crohns sykdom. Under sedasjon, er en fleksibel slange festet til en skjerm som er satt inn rektalt til direkte å visual kolon. Ved den nedre delen blir undersøkt, blir testen kalles en sigmoidoskopi - sigmoid kolon er i den nedre del av tarmen. En visuell test av hele lengden av tarmen kalles en kolonoskopi, og er betraktet som mer viktig fordi et større område er sett.
Under en visuell test for Crohns sykdom, betennelser, hevelser, sår og fistler (tunneler) kan indikere tilstedeværelse av Crohns sykdom med komplikasjoner. Alvorlighetsgrad og symptomer på Crohns sykdom varierer mellom individer.

X-Ray Tester viser Betennelse i Crohns sykdom

En barium er et røntgen test som kan bli gjort for Crohns sykdom, også kjent som en øvre GI-serien. Barium er en kalkholdig stoff som strøk slimhinnen i magen og tarmene. Barium er hvit, og dukker opp enkelt på X-ray. Hvis betennelse eller andre abnormiteter dukke opp på X-ray test for Crohns sykdom, kan flere studier bestilles.

Betraktninger

Det er viktig å arbeide med legen din for å diagnostisere Crohns sykdom. Mer enn en test skal utføres. Crohns sykdom kan variere i alvorlighetsgrad fra mild til komplisert. Bestemme hvilke test bør gjøres for Crohns sykdom vil avhenge av resultatene av din historie og fysisk eksamen, og kan også avhenge av blodprøver og andre foreløpige funn.

Rektal Betennelse Bleeding Treatment

Rektal betennelse og blødning kan være forårsaket av hemoroider, sprekker, fistler, Crohns sykdom, kolitt, eller cøliaki. I eldre personer. rektal blødning kan oppstå på grunn av diverticulosis, rektal prolaps eller tilstedeværelse av store polypper, som kan bli kreft. Personer eldre enn 40 og de med en familie historie av tykktarmskreft bør sjekke med en lege hvis rektal blødning oppstår.

Hemorroider

Lyse rødt blod i toalettet er ofte et tegn på hemorroider. Dette er åreknuter, eller svake og ødelagte flekker i vener i endetarmen. Ofte arvelig og gjort verre av graviditet, kronisk forstoppelse og mangel på mosjon, kan humper være følbar på utsiden av endetarmen. Hemorroider kan også være inne, hvor de er mer sannsynlig å blø. Herbal sitz bad med trollhassel, Comfrey og plantain vil stoppe blødninger og lindre hevelse og smerte. Revet rå potet kan også lette smerte og redusere hevelse. Spise en diett høy i fiber og drikke mye væske. Praksis Kegel øvelser, eller stramme anal sfinkter gradvis og holde i flere sekunder før du slipper gradvis, opp til 50 ganger om dagen. Denne øvelsen øker blodsirkulasjonen og styrker støttende muskler.

Fistel / Fissur / Crohns sykdom

Fistler er unormale åpninger som kan utslipp eller blør. De kan være assosiert med Crohns sykdom, en autoimmun kronisk betennelse i tarmen. Vedvarende fistler kan trenge kirurgi og medisiner kan lindre noen symptomer på Crohns sykdom. En sprekk er en rift i slimhinnene vev, vanligvis forårsaket av forstoppelse. En diett høy i rå grønne bladgrønnsaker og andre grønnsaker og frukter med rikelig med friskt vann eller juice er healing. Høypotente vitaminer kan også være nyttig å oppveie eventuelle malabsorpsjon av kosttilskudd næringsstoffer.

Diverticulosis

Over tid kan slimhinnen i tarmen danner lommer som forårsaker smerte og blødning. Divertikulitt er begrepet som brukes når slike lommer bli infisert. Denne tilstanden er assosiert med kronisk forstoppelse og kan utbedres med en hel mat diett høy i fiber.

Kolitt / proktitt / cøliaki

Betennelse, sår og blødning i tykktarmen veggen kalles kolitt. I proktitt, er lokalisert tilstanden i endetarmen. Smerten av kolitt kan kjennes som magekramper, diaré og det haster. Kolitt har variert årsaker - en er en intoleranse for gluten eller cøliaki. Avstå fra produkter laget med hvete, bygg og rug, inkludert skjulte ingredienser som malt smakstilsetning, msg og korn eddik vil lindre symptomer. I tillegg til å eliminere gluten, kan det hende du trenger for å unngå melk, ost og andre meieriprodukter, i det minste midlertidig. De kan ofte bli lagt tilbake i dietten når gluten-indusert skade er leget. Noen mennesker har hatt suksess etter en vegansk rå mat diett av frisk frukt, grønnsaker, nøtter og frø for å helbrede kolitt.

Polypper / Kreft

Vekster i tarmen kalt polypper kan bli betent og blør når de blir store nok til å være gjenstand for irritasjon. Polypper er ikke ondartet av seg selv, men de kan bli kreft. En koloskopi er en viktig screening verktøy gjøres rutinemessig for personer over 50 år som kan oppdage og fjerne polypper før de forårsake alvorlige problemer. Tykktarmskreft når oppdages tidlig er veldig behandles.

Prolaps

Som mennesker alder, vev mister elastisitet og kan falle og stikker ut fra endetarmen og blø. Kvinner er mer utsatt for prolaps, sannsynligvis på grunn av fødsel praksis. Den prolaps føles som en bule når du tørker. Kegel øvelser og invertert positurer kan hjelpe, men kirurgisk reparasjon er det beste middel for alvorlig prolaps.

Elbow Betennelse & Pain

Elbow betennelser og smerter kan være forårsaket av ulike forhold, inkludert bursitt, senebetennelse, golfalbue og tennisalbue. Symptomene kan variere fra en manglende evne til å holde visse objekter til økende smerte og ømhet med en hvilken som helst bevegelse av de berørte ledd. Resten er vanligvis foreskrevet, sammen med immobilisering albuen. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) er noen ganger foreskrevet, også.

Bursitt

Kroppen inneholder over 150 bursa, ifølge Mayo Clinic. Bursa, væskefylte små sekker som ligger mellom bein og muskler og sener nær beinet joint er ansvarlig for smøring og demping leddene som de jobber.

Mange ting kan føre bursitt, men når det er i albuen det er grunn til repetitive bevegelser (spiller tennis, støvsuging, kaste en baseball), som har betent bursa, ifølge Mayo Clinic.

Bursitt Symptomer

Hvis albue betennelser og smerte skyldes bursitt, kan den enkelte forvente symptomer på matte smerter eller stivhet i de berørte felles, så godt som mulig rødhet og varme til touch. I tillegg, smerte er sannsynlig til å øke med en hvilken som helst trykk eller bevegelse av albuen, og kan til og med svelle.

Behandling består av hvile, albue immobilisering - og hvis legen mener det er nødvendig - ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Antibiotika kan også være foreskrevet, hvis en infeksjon forårsaket bursitt.

Tendinitt

Sener i nærheten albuen kan bli irritert eller betent, noe som resulterer i albue smerter også. Rifter i sene er også mulig på grunn av skade, alder og sykdommer, slik som reumatoid artritt. Og slitasje på sener gjennom repeterende handlinger (som å spille tennis) kan også forårsake smerter og betennelser i dette området.

Senebetennelse symptomer og behandling

Smerter vil oppleves i indre albuen hvis det er grunn til golfalbue (en versjon av senebetennelse), men følte i ytre albuen området hvis senebetennelse skyldes tennisalbue. Begge disse typene av senebetennelse i albuen kan også gi ømhet i området samt hevelse. Smerte er trolig øke over tid og kan være mer uttalt med å forlenge underarmen. Is kan redusere hevelse og betennelse, sammen med over-the-counter lindring medisiner, og resten av de berørte albuen kan hindre ytterligere forverring.

Andre tendinitt Behandlinger

Kortikosteroider er noen ganger påføres lokalt eller injisert i det berørte albuen, bidrar til å redusere smerter og betennelser i mer alvorlige tilfeller av denne tilstanden. Og hvis senen tåre er ille nok, kan kirurgi være nødvendig, og hjelpe til med å gjenopprette sene helse.

Hvordan å behandle betennelse

Preget av hevelse, smerte og rødhet, oppstår betennelse i leddene i kroppen og kan også påvirke organ vev. Tilstander som leddgikt, bursitt og autoimmune sykdommer kan alle resultere i betennelse. Ofte resulterer i tap av bevegelse i de berørte felles, representerer betennelse en beskyttende mekanisme initiert av kroppen som en reaksjon på et virus, bakterier eller skade. Behandling av inflammasjon som fører til økt mobilitet og evnen til mer fullstendig å delta i pågående rensemetoder, inkludert terapi.

Bruksanvisning

•  Ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproksen, å redusere og kontrollere smerten forbundet med betennelse. Se din lege for sterke smerter som ikke er kontrollert av over-the-counter produkter. Resept-styrke alternativer finnes.

Heng deltakelse i aktiviteter som øker smerten. Unngå å delta i idrett eller fritidsaktiviteter som negativt påvirker lindring av inflammasjon og smerter. Be om hjelp med daglige ansvar etter behov.

Bruk støttende enheter. Bruk en spenne eller stropp som anvist av legen din for å hjelpe immobilisere leddet og reduserer betennelse. Bruk krykker og stokker for å bidra til å redusere kroppsvekten på betente ledd, inkludert knær, hofter og ankler.

Bruk is og varme terapi for å redusere betennelse. Bruk is eller varme til de berørte felles. Veksler mellom bruk av varme og is for å finne ut hvilken behandling som fungerer best for deg. Hold et håndkle mellom huden og ispose eller varmepute for å unngå irritasjon.

Søk hjelp av en fysioterapeut. Delta i en fysioterapi diett for å bidra til å forbedre felles mobilitet, styrke og fleksibilitet. Utnytte de verktøy og øvelser som utføres på jevnlig basis for å demme opp for betennelser og smerte.

Hvordan bruke isen med akutt leddgikt Betennelse

Når leddene er hovne, røde og smertefullt på grunn av leddgikt betennelse, kan du bli fristet til å bare ta mer smertestillende medikamenter. Men det er mer naturlig og sikrere metoder enn å legge til kostbare medisiner (og deres bivirkninger) til din smerte-management rutine. Lær hvordan is og kalde omslag kan være effektive i å redusere hevelse og smerte.

Bruksanvisning

Bruk is på leddene når de er smertefulle eller hovne. Betennelse ofte vises som hevelser og rødhet i det berørte området.

Klargjør en kald komprimere eller pakke for leddene ved å fylle en plast lukkbar pose med is og vann, lukke tett og innpakning i et håndkle eller klut. Fjerne all luft fra posen før lukking for å hindre utilsiktet lekkasje når trykk påføres posen.

For mer intens kulde behandling, legg et fuktig håndkle, brettet i fryseren (sted i en plastpose slik at det ikke vil fryse til siden eller bunnen av fryseren.) Etter 15 til 30 minutter, fjern fra fryseren.

For instant kaldt komprimerer uten is eller ventetid, holde en pose med tørkede linser eller andre bønner i fryseren. Pakk sekken i et fuktig håndkle og bruke som en kald komprimere når det trengs. Den lille form av bønner vil vikle rundt betent felles, og bønner kan settes tilbake i fryseren når du er ferdig uten noen negative effekter. Poser av matvarer slik som frosne grønnsaker kan også brukes for dette formål, men vil trenge å bli brukt i ettertid, som de delvis tinte grønnsakene ikke vil fryse godt en gang.

Finn en behagelig sittestilling. Påfør kald komprimere, innpakket i et håndkle eller klut, til det berørte området. Bruk inntil smerte eller hevelse avtar, vanligvis mellom fem og 20 minutter. Kulden vil hjelpe nummen smerte og redusere betennelse.

Tips og advarsler

 • Alltid snakke med legen din om alternative smertemestringsstrategier du er interessert i å prøve.
 • Plasser aldri is direkte på huden; alltid bruke et håndkle eller annen barriere.

Kortisol for Kroniske betennelser Pain

Kortisol er et naturlig hormon som frigjøres fra binyrene. En vanlig behandling for betente ledd og vev er administrasjon av et syntetisk kortisol, kjenner som kortikosteroider.

Kortisol Produksjon

Legemet regulerer produksjonen av kortisol med de endokrine kjertler. Lav-nivå belastning over tid kan negativt påvirke kroppens evne til å produsere kortisol. Nivåer av kortisol varierer gjennom dagen og er størst etter søvn.

Bruksområder

Betennelse i vev og ledd fører til smerte og hevelse. Kortisol kan motvirke betennelser og la smertefri bevegelse.

Fordeler

Sykdommer som drar nytte av bruk av kortikosteroider er leddgikt, lupus og andre auto-immune sykdommer. De kortikosteroider undertrykke betennelser i forbindelse med disse smertefulle tilstander.

Betraktninger

Idrettsutøvere bruker kortisol behandlinger for å forbedre ytelsen kan oppleve negative bivirkninger på det endokrine systemet organer som nyrer, lever og binyrer.

Advarsler

Opprettholde høye nivåer av kortisol gjennom medikamentterapi kan senke immunsystemet. Regulering av kroppens produksjon av kortisol med stress reduksjon teknikker og kosthold er de sikreste metoder for å opprettholde helse.

Hvordan diagnostisere Betennelse i adductor musklene

Hvordan diagnostisere Betennelse i adductor musklene


Betennelse i adductor musklene er en vanlig idrettsskade, spesielt i hockey og fotball. Disse musklene er spesielt utsatt for press mot plutselige endringer i retning mens sprinting. De fem adductor musklene i låret er festet til skambeinet nær lysken. De er adductor brevis, adductor longus, adductor magnus, gracilis og pectineus.

Bruksanvisning

•  Observer smerter i senen når trykket er brukt. Smerten vil bli verre som senen er aktivert og strukket slik tilfellet er når strukket bena er lukket mot motstand. Milde tilfeller av betennelse i adductor musklene vanligvis ikke krever medisinsk behandling.

Har alvorlige tilfeller av muskelbetennelse evaluert medisinsk. En presis diagnose kan være nødvendig dersom den berørte muskelen ikke svare på generell behandling. Diagnosen er vanligvis definitive når det påføres trykk til den muskel feste ved lysken forårsaker smerte.

Skille betente adductor musklene med andre muskel stammer ved forsiktig lokalisere handlingen og området forårsaker den største smerten.

Ta et ultralydbilde dersom det er tvil om diagnosen, fordi denne teknikken er godt egnet for å vurdere muskler. Ultralyd kan vise skade indikert av sonolucent områder og diskontinuiteter i senen fiber. Disse skiltene kan være plassert på musculotendinous krysset, senen eller sene innsetting.

omtale Computed Imaging (CT) eller magnetisk resonanstomografi (MRI) skanner for å evaluere adductor muskel tårer.

Hvordan jeg Ease Tennis Elbow Pain & betennelse Do?

Tennis albue er en betennelse i albueleddet som kan være forårsaket av generell overanstrengelse eller små rifter i albuen sene. Det er medisinsk kjent som "lateral epicondylosis" og effekter på utsiden av albuen. Tennisalbue kan påvirke noen, men er vanlig blant de som spiller tennis eller andre ballsporter regelmessig. Andre symptomer inkluderer morgenstivhet og smerter under aktiviteter som innebærer å bruke håndleddet.

Hvile og gjenoppretting

Tennisalbue kan være forårsaket av overdreven bruk eller høy effekt bruk som fører til seneskader. Resten er den enkleste og mest effektive måten å redusere smerter og betennelser og la vevet tid til å gro. Dette kan være vanskelig hvis repetitive bevegelser som kreves av jobben din er årsak til tilstanden, men fortsatte bruk av en skadet sene kan føre til ytterligere skade, så det er best å ta litt fri hvis mulig.

Strek Mekanikk

Ineffektive eller feil biomekanikk kan være årsaken til smerter og betennelse blant de som spiller racket sport. Det kan være lurt ha din hjerneslag og utstyr analysert. Urette størrelse eller tett stressede racketer kan sette ekstra belastning på albueleddet, bidra til tennisalbue. En tennisinstruktør kan hjelpe evaluere teknikken din, inkludert tjene stil, hjerneslag mekanikk og nøyaktighet. Små justeringer i teknikken kan redusere mengden stress på leddene.

Pain Relief

Over-the-counter medisiner som ibuprofen eller paracetamol kan være nyttig for umiddelbar og midlertidig smertelindring. Lokalbedøvende kremer er også en rask og enkelt alternativ når det påføres direkte til det berørte området. Men vær oppmerksom på at disse medikamentene vil bare maskere smerte, og ikke behandle kilden til problemet. Overforbruk av albuen mens du bruker smertestillende medikamenter kan faktisk gjøre problemet verre.

Joint Support

En albue brace kan brukes til å hjelpe felles opprettholde riktig justering under trening, redusere smerte og risiko for ytterligere skade. Det finnes også metoder for avstiving albueleddet med sportstape som kan ha samme virkning. Disse fremgangsmåter må være skreddersydd for hver person og bør benyttes i forbindelse med fysisk terapi. Ta kontakt med din fysioterapeut eller annen helsearbeider.

Kortison injeksjoner

Hvis flere konservative behandlinger ikke produserer en positiv respons, kortison injeksjoner er et alternativ. Kortison er et steroidhormon som produseres naturlig i kroppen, og har evnen til å redusere vev betennelse. I terapeutiske anvendelser, er syntetisk kortison injiseres direkte inn i leddet. En sekundær effekt av redusert inflammasjon er at smerte kan også bli redusert.

Hva gjør Betennelse Angi på en Pap test?

Ingen ønsker å høre at resultatene av sin årlige celleprøve test har kommet tilbake unormal, men unormale resultater sjelden indikerer tilstedeværelse av livmorhalskreft. For mange kvinner, er betennelse i livmorhalsen årsaken til den unormale resultater, og er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Imidlertid er betennelse en bred, heller uspesifikk sikt, slik at mange kvinner lurer på, "hva betyr betennelse tyder på en pap test?"

Funksjoner

Selv før å finne ut hva betennelse tyder på en pap test, kan kvinner bli lurer på hva er egentlig betennelse i livmorhalsen. Betennelse i livmorhalsen, eller cervicitt, er rett og slett en hevelse i cervical vev og kan variere fra mild til alvorlig. Avhengig av graden av inflammasjon kan kvinner være uvitende om tilstanden til de får PAP smøre resultater som indikerer inflammasjon. Symptomer på livmorhals betennelse inkluderer unormal vaginal blødning, misfarget eller stinkende utflod, smerter under samleie, vaginal smerte og press bekken. Mange typer av livmorhals betennelse vil klare seg på egen hånd i tid, mens andre kan ha behov for legehjelp.

Årsaker

Den vanligste årsaken til livmorhals betennelse er en infeksjon, men er vanligvis nødvendig ytterligere testing for å finne ut hva slags infeksjon som forårsaker betennelse resultater på en pap test. Når en enkel infeksjon er årsaken, hva betennelse tyder på en pap test er vanligvis en svært liten sak som kanskje trenger ingen behandling.
Livmorhals betennelse kan også være et resultat av å sette inn cervical caps, en pessar enhet, eller pessar, allergier til prevensjon spermicides eller latex i kondomer, eller kjemisk eksponering.
Seksuelt overførbare sykdommer (STD), særlig klamydia, gonoré, genital herpes, HPV og trichomoniasis, kan også forårsake livmorhals betennelse. Mistenkte Kjønnssykdommer bør alltid bli brakt til seg oppmerksomheten til en lege for å få umiddelbar medisinsk behandling.
Bakterier eller overvekst av vanlige bakterier i livmorhalsen, kan også forårsake cervicitt.

Behandling

Etter å finne ut hva betennelse tyder på en pap test, det neste spørsmålet de fleste kvinner har, er "hva nå"? For mange tilfeller av livmorhals betennelse, er svaret ingenting. Hvis det ikke er noen symptomer på betennelse tilstede og ingen STD er mistenkt, be de fleste leger rett og slett at pasienten har en gjentakelse celleprøve fire til seks måneder senere for å se om betennelsen har ryddet opp på egen hånd. Hvis betennelsen er fortsatt til stede på det punktet, kan ytterligere testing gjøres for å fastslå årsaken.
For alvorlige tilfeller av livmorhals betennelse eller tilfeller der betennelsen vedvarer, kan leger anbefaler behandling, inkludert antiobiotic eller soppdrepende medisiner, hormonbehandling, cryosurgery, electrocauterization eller laserterapi.

Betraktninger

Kvinner læring de har livmorhals betennelse bør ikke hoppe til forhastede konklusjoner om deres helse og hva betennelse kan tyde på, som cervicitis er svært vanlig og vanligvis enten klarner opp på egen hånd eller er lett å behandle. Over halvparten av alle kvinner vil oppleve cervical betennelse på et tidspunkt i livet.

Forebygging / løsning

Mens noen former for livmorhals betennelse er ikke forebygges, er det forholdsregler som kan tas for å forhindre at enkelte typer betennelse. Disse inkluderer å unngå sex i ung alder, noe som begrenser seksuelle partnere, unngå kjemiske irritanter stede i elementer som parfymerte tamponger og Douches, unngå spermicider, og riktig plassering av alle elementer som er satt inn i skjeden.