Digidexo.com

forskjellige bandasjer

Emergency Kit Supplies List

Emergency Kit Supplies List


En nødssituasjon kit er den første linjen i medisinsk hjelp i en nødssituasjon, og er et praktisk verktøy for å ha på hånden til enhver tid. En nødssituasjon kit inneholder vanligvis ulike medisinske elementer for å behandle mindre kutt og skrubbsår, samt mer alvorlige skader. Mange kits er også utstyrt med overlevelse verktøy og matvarer.

Bandasjer og Medisinsk verktøy

Kutt og skrubbsår er vanlige skader som er et uhell som oppstår i hverdagen. Det er viktig å behandle dem med en gang ved hjelp av bandasjer eller gasbind for å skape en barriere og hindre en infeksjon fra å utvikle seg. Inkluderer en rekke forskjellige bandasje størrelser fra små til store samt roller bandasjer for innpakning forbrenninger og kutt. Legg steril kompress til din nødssituasjon kit for større flenger, som tradisjonelle bandasjer ikke er i stand til å dekke. Å feste gasbind, legge til medisinsk tape til din nødssituasjon kit samt noen saks for å klippe båndet. Inkluder pinsett for å fjerne glass, fliser eller andre fremmede partikler fra huden.

Desinfiserende

Alle nødutstyrspakker bør ha minst én type desinfeksjonsmiddel for å rense sår og hindre skadelige bakterier fra å forårsake en infeksjon. Den vanligste desinfeksjonsmiddel er medisinsk peroksyd, som er en flytende oppløsning som dreper bakterier og virus når den helles over såret. En annen vanlig desinfeksjonsmiddel er Polysporin, en antibiotika krem.

Stearinlys og Flares

Lys er en viktig komponent i enhver kit, som en krise kan oppstå når som helst på døgnet. Inkludere minst én lommelykt i pakken din med et ekstra sett med batterier, samt et sett med lys med kamper. De nyere LCD-lykter er gode valg fordi de er veldig lyse og har lavere strømforbruk enn tradisjonelle glødelommelykter. Legg et sett med fakler til settet, som de kan være uvurderlig når signalering for å få hjelp. Flares er effektive i alle værforhold og avgir en lys glød som kan sees på lang avstand.

Mat og vann

Ikke alle nødutstyrspakker er utstyrt med disse elementene, men de er uvurderlig for tider når du er strandet og bort fra mat kilder. For vann, pakke noen vannrensing tabletter samt en gjennomsiktig plastflaske for å blande løsningen i. For mat, inkluderer frysetørret mat pakker, granola barer, tørre korn eller tørkede kjøtt som beef jerky. Ikke-bedervelige, høy energi mat er uvurderlig for overlevelse under naturlige eller menneskeskapte katastrofer.

Ly og varme

Noen av de mest undervurderte nødsituasjon kit elementer er det viktigste. Hvis du er seriøs om å sette sammen et kit for alle forhold enn det er viktig at du også inkludere en presenning og noen tepper i din nødssituasjon kit. Presenningen har maljer, som gjør det mulig å være sikret og gir en provisorisk husly. Tepper bidra til å holde deg varm hvis du er fanget i kalde temperaturer.

Ulike typer bandasjer

Ulike typer bandasjer


De fire hovedtyper av bandasjer er dressinger, roller bandasjer, rørformede bandasjer og trekantede bandasjer. De er nødvendige for å dekke sår, legge press å kontrollere blødning, eller støtte en belastning eller forstuing. Det er en spesifikk bind laget for hver av disse oppgavene. Det er en god idé å holde en bandasje av hver type i ditt hjem førstehjelp kit.

Dressinger

Dressinger brukes til å dekke sår, hindre forurensning og kontrollere blødning. Heftplaster brukes hovedsakelig for små sår. De kommer i mange forskjellige størrelser, inkludert spesifikke typer for plassering på fingertuppene og knoker. Bandasjen er tykke, bomull pads brukes til å dekke større sår. De holdes på plass med tape eller ved å pakke med en gas strimmel. Dressinger må være steril og absorberende å avskrekke veksten av bakterier, og bør stå på plass før såret leges, med mindre det må rengjøres regelmessig.

Roller Bandasjer

Roller bandasjer er lange strimler av materiale. De er ofte kjøpt sår til en sylinderform. En elastisk bandasje valsen blir brukt til å anvende støtten til en belastning eller forstuing, og er viklet rundt skjøten eller lem mange ganger. Det bør anvendes fast, men ikke tett nok til å redusere sirkulasjonen. Bomull eller lin roller bandasjer brukes til å dekke Bandasjen. De kommer i mange forskjellige bredder og holdes på plass med tape, klipp eller pinner. De kan også brukes for sår komprimering om nødvendig, da de er vanligvis sterile.

Tubular Bandasjer

Rørformede bandasjer brukes på fingre og tær, fordi disse områdene er vanskelige å bandasjere med gasbind. De kan også brukes til å holde bandasjer på plass på deler av kroppen med masse bevegelse, slik som albuen eller kne. Større varianter støtter leddene, holde bandasjer på plass og kan brukes under en støpt. Ulempen til rørformede bandasjer er at de krever en applikator å sette på og kan være dyrere enn rulle bandasjer.

Trekantede Bandasjer

Trekantede bandasjer har en rekke bruksområder. Når åpnet opp, gjør de stropper for å støtte, heve eller immobilize armene. Dette kan være nødvendig med en brukket ben eller en stamme, eller for å beskytte en lem etter en operasjon. Foldet snevert, blir en trekantet bandasje et kaldt omslag som kan bidra til å redusere hevelse. Det er også brukt for å legge press på et sår for å kontrollere blødning. Trekantede bandasjer er laget av bomull eller disponibel papir.

Effekten av vann på Bandasjer

Effekten av vann på Bandasjer


Bandasjer kommer i forskjellige former, størrelser og materialer, avhengig av formålet. Til tross for den rekke, er det nesten alltid tilfelle at en bandasje bør holdes så tørre som mulig. Med mindre bandasjen er markedsført som vanntett, vil dens evne til å fungere på riktig måte avta nesten helt sikkert ved eksponering for vann eller andre typer av fuktighet.

Svekker Lim

Hvis bandasjen bruker en slags klissete lim til å feste til kroppen, vann og fuktighet vil trolig svekke sin klebrige. En bandasje som mister sin limet vil ikke lenger være i stand til å holde seg til huden og dekke såret skikkelig. Dette er grunnen til at forlatte plaster flytende i svømmebassenger er et vanlig syn.

Endringer Shape

For innbundet bandasjer som kaster, myker vann gips skall, slik at bandasje for å morph former. Hensikten med en støpt stil bandasje er å holde et bein på plass, derfor kan enhver skade på dets struktur kan tillate at bein bevegelse. Hvis en cast gjør opplevelsen vannskader, bør den byttes ut så snart som mulig.

Irriterer Skin

Hvis en myk eller hard bandasje opplever fuktighet og er ikke behandlet raskt, kan huden under bandasjen blir irritert. Bomullen indre av en cast tørker svært langsomt. Dette vedvarende eksponering for fukt kombinert med mangel på luftstrømmen kan føre til utslett å danne.

Hvordan Wrap en bandasje

Hvordan Wrap en bandasje


Bandasjer er tilgjengelig i forskjellige stoffer og former. Den elastisk bandasje - noen ganger referert til som et ess bandasje, komprimering bandasje eller crepe bandasje - er en av de mest brukte og enkleste å bruke. Vanligvis kjøpes som en opprullet lengde av elastisk stoff, blir elastiske bandasjer viklet rundt en skadet kroppsdel ​​for å sikre forbindinger og redusere svelling ved påføring av kompresjon; de tilbyr også støtte i tilfelle av leddene med bløtdelsskader - for eksempel forstuet håndledd eller ankler.

Bruksanvisning

Håndledd

•  Velg en passende størrelse bandasje.

Circle håndleddet med bandasje to ganger for å feste den på plass, start og etterbehandling inne i håndleddet. Påfør fast for komprimering, men tar seg ikke å trekke for stramt.

Ta bandasjen roll diagonalt ned over baksiden av hånden, mellom tommelen og pekefingeren, og sikkerhetskopiere over håndflaten til håndleddet.

Ta med bandasje rundt håndleddet, en halv omdreining til den andre siden.

Ta bandasjen roll ned over håndflaten, rundt utsiden av lillefingeren, og tilbake over håndbaken til håndleddet, fullføre en åttetallsmønster.

Gjenta trinn 2 til 4 for å opprette en ny figur-åtte sving.

Vikle bandasje rundt håndleddet i en hel runde.

Fortsett å lage sirkulære svinger, flytte litt opp underarmen og overlappende halvparten av den forrige lag med bandasje på hver tur.

Fest enden av bandasjen med en bandasje klipp.

Ankel

Velg en passende størrelse bandasje.

Wind bandasjen rundt ballen av foten på bunnen av tærne to ganger for å feste den på plass, sirkle under foten fra innsiden til utsiden. Påfør fast for komprimering, men tar seg ikke å trekke for stramt.

Circle foten, beveger seg mot ankelen og overlappende halvparten av den forrige lag med bandasje hver tur.

Fortsett å lage sirkulære, overlappende svinger over hælen og ankelen, og deretter opp på leggen til midt på leggen.

Fest enden av bandasjen med en bandasje klipp

Tips og advarsler

 • Hvis du søker en bandasje til deg selv, start ved å ta tak i enden av bandasjen mellom tommelen og pekefingeren.
 • Hvis du søker en bandasje til noen andre enn deg selv, sitte eller stå på siden av den skadde kroppsdelen, slik at du ikke trenger å helle over personens kropp. Støtt skadde delen i stillingen vil det være i når bandasjen er på.
 • Som en generell regel, begynner å pakke en bandasje på slutten av den kroppsdelen lengst fra hjertet ditt og jobbe mot hjertet ditt, være sikker på å overlappe hver omdreining av bandasjen uten ujevnheter.
 • En bandasje bør pakkes godt å bruke kompresjon til den skadde kroppsdelen, men ikke stramt nok til å begrense sirkulasjon. Der det er mulig, la fingre eller tær utsatt ved pakking en lem, slik at du enkelt kan overvåke sirkulasjonen. Trykk på en spiker eller en bit av huden på innpakket kroppsdel ​​til den blir blek. Hvis det ikke fargen ikke tilbake med en gang, løsne bandasjen som det kan være for stram. Gjenta ved ti-minutters intervaller etter påføring av bandasje i tilfelle hevelse.
 • Søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart i tilfelle av forvridning, brukket bein (e) eller alvorlige blødninger.
 • Ikke forsøk å omstille en skadet lem mindre huden ser blek eller blå eller det er ingen puls.
 • Konsultere legen din dersom din forstuing ikke blir bedre etter to eller tre dager
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Typer av gasbind bandasjer

Typer av gasbind bandasjer


Gasbind bandasjer er svært allsidig og praktisk for mange medisinske og ikke-medisinske formål. De kommer i mange forskjellige størrelser og typer. De fleste gasbind bandasjer holde skitt og annet rusk ut av såret og at luften kan sirkulere, fartsovertredelse healing. Uansett din situasjon, er det sannsynligvis et gasbind bandasje for å møte dine spesifikke behov.

Sterile Pads

Sterile gasbind pads kommer individuelt pakket for å hindre forurensning. Bomull sterile gasbind pads kommer i ulike lag, noe som betyr at antall lag av gasbind i puten. Størrelsen varierer også, som begynner med små to-tommers firkantede putene opp til 8-tommers med 10-tommers pads.

Lagdelte, super absorberende pads kan omfatte sterilt bomull inne i gasbind for å transportere bort sårdrenering eller dekke helbredende kirurgiske sår.

Helsepersonell anbefaler sterile gasbind pads for åpne sår, alvorlige brannsår, skrubbsår, og for å dekke Operasjonssnittene. Sår som må være åpen for drenering vil også dra nytte av sterile gasbind pads.

Non-Sterile Pads

Ikke-sterile pads fungerer godt for å støtte blåmerker, bunions, liktorn og lukkede sår. De kan gi pute eller dekning. Ikke-sterile pads kommer i esker og multi-packs. Størrelser er lik dem som finnes i sterile elektrodene.

Gasbind Roll Bandasjer

Helsepersonell kan bruke ruller av ikke-steril kompress å vikle forstuinger, ømme muskler og store hudområder. Rolls av steril kompress kan vikle andre og tredje grads forbrenning som dekker store områder. Sterile gasbind ruller kan også dekke sterile bandasjer og andre store bandasjer til å holde den sterile puten på plass og gir flere ekstra lag med dekning.

Størrelser for gasbind ruller varierer fra to inches til 6 inches bred.

Stretch gasbind bandasjer

Stretch gasbind inkluderer elastiske fibre for å gjøre gasbind mer komfortabel og konform for innpakning sår og store kroppsdeler. Noen strekningen gasbind er disponibel og ment kun for engangsbruk. Andre stretch gasbind er vaskbare og gjenbrukbare. Strekningen gasbind kan komme i en rull med ettlags deformere eller i et rør roll kalles glattstrikk. Glattstrikk kan brukes inne i en gipsavstøpning å holde gipsen fester seg til huden. Noen strekningen gasbind bandasjer kommer i gjenbrukbare former.

Stretch gasbind kommer i en rekke bredder og lengder.

Plaster gasbind bandasjer

Gips gasbind bandasjer er gasbind stripe bandasjer med gips innebygd i fibrene. Brukeren kan kutte rullen i strimler, få det vått, og forme den på plass for å skape et solid plaster overflaten. Leger kan bruke den til å lage gipsavstøpninger for beinbrudd. Håndverkere kan bruke den til å lage en rekke formet håndverk, inkludert magen og kroppskunst støpegods.

Hva er Bandasjer Brukes til?

Hva er Bandasjer Brukes til?


Bandasjer er noen ganger de første verktøyene som brukes i frisk sårpleie. Også kjent i det medisinske feltet som dressinger, er bandasjer brukes av leger, sykepleiere, tannleger, EMT-tallet, brannmenn og nesten alle som er involvert i behandling av skader - som mamma og pappaer som prøver å berolige sine barns skrapet kneet, eller samaritaner som svarer på en medisinsk nødsituasjon. Bandasjer er også effektive ved behandling av de samme sår på et senere tidspunkt av forskjellige grunner.

Blødning

Du kan bruke en bandasje for å kontrollere eller stoppe mild blødning. Trykket av bandasjen hjelper trofast flyten av blod lenge nok til at kroppens naturlige koaguleringsevne å sparke i. En trykkbandasje hjelper også holde sting intakt. Stingene er i faresonen for å komme ut i enkelte områder som for eksempel indre håndleddet, hodebunn eller kne.

Hevelse

En bandasje kan bidra til å redusere svelling ved å nedsette blodstrømmen til en skadet del av kroppen. Dessuten kan en kuldepakning skal innføres under eller på bandasje for å redusere inflammasjon eller hevelse enda mer. For eksempel kan en lacerated såret som har blitt sydd på en ankel som også har blitt frakturert, vil dra nytte av en bandasje under en bakre skinne - og deretter en is pakke påført den ytre overflate.

Sår Debridering

Noen ganger kan en sår krever fjerning av dødt vev, slik at friskt vev kan vokse i såret, og dermed øke den helbredende prosessen. Den beste type bandasje for dette formål er kjent som en våt-til-tørr bandasje. I dette tilfellet en bandasje er fuktet med normal saltløsning, og deretter plassert på dødt vev. En tørr bandasje er plassert over en fuktig og fuktigheten er ond inn i det og så tillatt å tørke. Når bandasjen fjernes, dødt vev pinner til bandasjen og trekkes av, forlater rosa sunt vev i stedet.

Infeksjon Forebygging

En bandasje bidrar til å hindre infeksjoner av sår ved å virke som en barriere som holder skadelige bakterier og andre ting ekle ut av sårene. For eksempel, hvis bakterier invaderer et åpent sår, er sjansene for smitte stige astronomisk. Staph, nosokomiale infeksjoner og andre skadelige verter, kan invadere et åpent sår, negativt påvirker utvinning. Vanligvis en tørr steril bandasje brukes og deretter teipet på plass over det berørte området. Noen ganger antibiotisk salve anvendes på bandasjene før de blir plassert på sårene. Dette gjør det mulig for salven til å arbeide effektivt i et forholdsvis beskyttet miljø.

Hvordan få en Stuck bandasje Off

Hvordan få en Stuck bandasje Off


Sårene er skader i huden som inkluderer kutt, skrubbsår, punkteringer og riper. Et viktig aspekt ved sårpleie er bandasjering av sår for å holde den fri for utvendige forurensninger, slik som skitt og bakterier. Du bør endre bandasjer hver noen dager for å sikre at de forblir friske. Mange ganger plaster og gasbind kan sette seg fast i såret, noe som gjør fjerning vanskeligere. Spesiell omsorg og oppmerksomhet bør brukes når du endrer et vanskelig å fjerne bandasje.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med varmt såpevann. Hender kommer i kontakt med forskjellige bakterier i løpet av dagen. De bakterier kan lett overføres inn i åpne sår og vil resultere i en sekundær infeksjon. En sekundær infeksjon i et sår vil forlenge healing tid.

Fjern den delen av bandasjen at du er i stand til enkelt å trekke unna. Valsede gasbind bandasjer har flere lag; de fleste vil være lett flyttbar. Du kan ikke være i stand til å fjerne deler av mindre plaster eller patcher. Små bandasje saks er nyttige for å skjære bort overskytende bandasje, og vil bidra til å separere den løse del av bandasjen.

Hell sterilt saltvann over bandasje. Denne løsningen vil bidra til å løsne biter av bandasjen som står fast i såret på grunn av tørket blod eller skorper.

Ta tak i bandasje på hver side. Løft kantene på bandasjen sakte i retning av hårveksten. Trekke en bandasje bort for raskt kan skade den underliggende såret.

Ta av bandasjen og kast den i en skikkelig søppelbeholdere.

Legg et stykke gasbind over såret og bruke fast press hvis såret begynner å blø. Hold gasbind på plass i flere minutter, eller til du er sikker blødningen har stoppet.

Rengjør området med mild såpe og vann eller en antiseptisk løsning, slik som hydrogen peroxide. Påfør en annen bandasje på såret dersom såret ikke har grodd, eller hvis såret er siver.

Alternativer til Gips bandasjer

Alternativer til Gips bandasjer


Gips bandasjer, også kalt gipsavstøpninger, er laget av gips, og er den tradisjonelle metoden for å hjelpe beinbrudd satt. De danner en hard støpt rundt skaden hindrer pasienten fra å flytte den og tillater benet å gro på rett sted. Mens de tjener sitt formål, de er begrenset, siden de ikke kan bli vått og er ikke lett å fjerne. Noen pasienter kan være lurt å oppsøke alternativer til gipsavstøpninger.

Syntetiske Casts

Syntetiske kaster er lik gipsavstøpninger. Syntetiske kaster er vanligvis laget av glassfiber og er mer vannavstøtende enn de opprinnelige gipsavstøpninger. Disse kaster er også mye mer lett enn sine puss kolleger og de kommer i forskjellige farger. Glassfiber er vanntett, men slimhinnen under er det ikke. Men noen mennesker legger deksler på dem og er fortsatt i stand til å bade og selv svømme med syntetiske kaster. Som gipsavstøpninger, er de syntetiske seg surret rundt bomull først.

Splinter

En splint er en type spenne som bidrar til å begrense bevegelse i et brukket ben. Splinter er ikke så begrensende som en gipsavstøpning, og ifølge en artikkel publisert av Reuters Health, kan være like effektive i healing noen brudd, som håndleddet frakturer. Skinnen er som et tett, stivt hanske som dekker håndleddet, palme og nedre deler av fingrene. Det er stiv på undersiden, og sikrer med borrelås på toppen.

Aircasts

Aircasts er laget av fleksibel plast og borrelås og har luftcellene i seg for å bidra til å dempe skade og for å redusere mengden av ødem. Dette fremmer raskere helbredelse. Noen modeller leveres med luftceller som kan oppblåst eller deflatert for å lage en spesialtilpasset for hver enkelt bruker. Aircasts blir ofte brukt til å støtte ødelagte ankler og andre ledd som kneet. Disse kaster er lik gipsavstøpninger, men de er litt mer fleksible. De kan også fjernes når pasienten ønsker å dusje eller når legen ønsker å sjekke skaden. De er mer holdbare enn gipsavstøpninger.

Hvordan lage Triangle Bandasjer

Hvordan lage Triangle Bandasjer


Triangle bandasjer kommer standard i de fleste førstehjelp kits og kan brukes mange forskjellige måter å behandle ulike skader. Selv om du ikke har en forhåndslagde trekant bandasje, kan du gjøre en fra nesten hvilken som helst stykke ren klut. Bruk en steril, produsert klut når det er mulig å forebygge risikoen for infeksjon. Triangle bandasjer kan brukes til å vikle sår og fungere som en slynge.

Bruksanvisning

•  Strekk ut stykke stoff. Hvis du ikke har et ark med stoff eller gasbind, bruke en skjorte, stykke draperi, jeans eller ark i nødhjelp.

Klipp stoffet inn i en firkant på rundt 3 meter med 3 meter, med mindre såret er svært liten. Deretter kuttet torget i to langs diagonalen aksen for å lage to trekanter.

Steril bandasjene i kokende vann, eller i en klemme, ved å dyppe den i hydrogen peroxide eller annet desinfeksjonsmiddel for å forebygge risikoen for infeksjon. La tørke.

Hint

 • Brett et lommetørkle i to diagonalt for å gjøre en virkelig rask trekant bandasje.
 • Triangle bandasjer er bare midlertidig. Fjern alltid bandasje og erstatte den med sterile frisk seg så snart som mulig. Om nødvendig, kontakt lege for alvorlige sår.

Hva er Silver Bandasjer etter?

I det 19. århundre, leger behandlet sårene med sølv på grunn av sin effektive antibakterielle egenskaper. Selv om sølv er fortsatt brukes i spesielle omstendigheter, som for eksempel å bruke sølv til innlagte pasienter med sår som nekter å gro eller behandle en nyfødt spedbarn øyne, har antibiotika i stor grad erstattet sølv til sal av bakteriell infeksjon i det 20. århundre. I 2001, US Food and Drug Administration godkjent sølvbelagt plaster for at-home helsetjenester.

Mindre skraper

Curad og Band-Aid har innført nye bandasjer som inneholder sølv til hjemmet helsemarkedet. Folk kan kjøpe disse over-the-counter bandasjer i ulike størrelser og bruke dem til å behandle skrubbsår, kutt og brannskader. Unngå bruk av antibakterielle produkter i forbindelse med sølv bandasjer fordi produktene kan hindre de helbredende egenskapene til sølv. Påføre bandasjen direkte til såret slik at sølvet kan trenge gjennom huden. Fordi sølv vil drepe eller hemme spredning av bakterier, virus og sopp, kan sølv bandasjer fremskynde helbredelsesprosessen eller hindre et overfladisk sår fra å bli smittet.

Kroniske sår

Sykehusene bruker sølv-tilført bandasjer, kjent som Acticoat dressing, for pasienter med alvorlige brannskader og infeksjoner som ikke svarer til andre typer behandling. Ifølge regjeringen i Alberta, er disse bandasjer belagt med sølv nanopartikler som omtrentlige størrelsen på målrettede bakterier, en prosess oppfunnet av Canada Research Chair i Nanostructural biomaterialer, Dr. Robert Burrell. Nucryst Pharmaceuticals, et kanadisk selskap, først produsert Acticoat dressing i 1998. Når fuktet, sølv nanopartikler aktivere og vare alt fra tre dager til en uke. Selv Acticoat dressing ble utviklet for bruk på brannskader, leger nå bruke sølv bandasjer for å behandle fot, ben og trykksår som har vært motstandsdyktig mot helbredelse.

Hvordan Sølvverket

Silver penetrerer en bakterienes cellemembran, fester seg til cellens arvemateriale og forstyrrer bakteriens metabolisme. Fordi sølv hindrer veksten av bakterier på flere måter, har de mange forskjellige former av bakterier vært ute av stand til å bygge en motstand til metallet. Den aktive ingrediensen i sølv nanopartikkel-tilført bandasjer er et positivt ladet sølv ion. Bakterier som finnes i sår og skader skape en kremaktig belegg, kjent som biofilm, som beskytter bakteriene fra de letale effekter av antibiotika. Mens sølvsalter kan utslette normale bakterier, er det ikke å drepe bakterier belagt i biofilm. I kontrast, kan sølv nanopartikler trenge denne beskyttende belegg og drepe bakterier i sårene.

Sølv og Superbug

I USA og Storbritannia, supervirus, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus (MSRA), sprer seg som ild i tørt gress gjennom sykehusavdelinger og truer livene til pasientene og koster Storbritannias National Health Service £ 1000 millioner (euro), melder BBC News. I 2005, Robert Strohal, en østerriksk lege som leder dermatologi avdeling ved Federal University Teaching Hospital, eksperimenterte med Acticoat dressinger på MRSA-infiserte sår i to sykehus. I 95 prosent av testene, hadde infeksjoner behandles med sølv bandasjer ikke spre seg.

Typer Bandasjer

Typer Bandasjer


En bandasje er som et stykke av materialet som brukes for å gi støtte til en skadet kroppsdel. Enten brukes til en forstuet ankel eller et papirkutt, er bandasjer brukes til å beskytte den berørte delen av kroppen fra ytterligere skade mens helbredelse, og hjelpemiddel i helbredelsesprosessen. Det finnes mange forskjellige typer av bandasjer og de brukes for en rekke forskjellige sykdommer og skader.

Gasbind bandasje

En gasbind bandasje er et vevd stykke materiale pakket rundt den skadde kroppsdelen til hjelp i healing. Den brukes til å dekke en skade eller et sår for å hindre bakterier fra å komme inn det berørte området. Det kan også holde en dressing på plass, som kan inneholde salve for å hjelpe healing og hindre smitte. Gasbind brukes når du gir blod på et legekontor med en bomullsdott over nålen for å hindre blødninger og oppmuntre clotting. Gasbind vil ikke holde seg til huden.

Kort Stretch Bandasjer

For enkelte medisinske tilstander som lymfødem, er en kort strekning kompresjonsbandasje brukes til å forhindre svelling og motvirke oppbygging av fluider under huden ved å gi resistens. Korte strekkbandasjer er laget av tettvevd bomull, slik at de vil gi tilstrekkelig press eller motstand mot huden slik at væsken kan ikke bygge opp forårsaker hevelse og ubehag felles for lymfødem.

Long Stretch / Ace bandasjer

En lang strekning bandasje er fremstilt av bomullsfibre og polyuretan, og brukes for å tilveiebringe kompresjonstrykket til et skadet lem, muskel, eller felles. Ace bandasje er en type lang strekning bandasje, som benyttes for å immobilisere en skadet kroppsdel ​​som en sprained ankel eller håndleddet. Det fraråder overdreven bevegelse som kan skape ytterligere skade, men tillater noen bevegelse av området i motsetning til en støpt eller splint. En lang strekning bandasje er ideell for et bredt spekter av kroppsdeler, inkludert håndleddet, ankel og kne og er laget spesielt for fingre og tær.

Selvklebende Bandasjer

Plaster er den eneste typen som festes på huden og ikke krever tape eller annet materiale for å holde den på kroppen. Plaster er ideelle for å dekke sår eller kutt, noe som kan bli infisert hvis igjen åpen. En type plaster er Band-Aid, som ble oppfunnet i 1920 av Johnson og Johnson, og har blitt et populært kjent navn. Andre selskaper også gjøre plaster som 3M. De er laget i forskjellige former og størrelser for ulike kroppsdeler, inkludert større størrelser og former for bedre dekning. Enkelte selskaper har skapt dekorative plaster som er populære hos barn.

Hvordan oppreisning jeg en Arm Med Kerlix Ace bandasje?

Hvordan oppreisning jeg en Arm Med Kerlix Ace bandasje?


Kerlix er merkenavnet for en linje av gasbind bandasje ruller som kan brukes til ulike typer skader, inkludert åpne sår. Kerlix bandasje ruller kan også bli anvendt for å danne en kompresjons bandasje rundt et sår på arm eller ben for å stoppe blødning og forhindre svelling.

Kerlix er ikke et ess bandasje. Ace er varenavn for et vevd elastisk bandasje, som er forskjellig fra et gasbind bandasje. Ace bandasjer kan anvendes, men for å sikre Kerlix bandasjer på plass.

Bruksanvisning

•  Påfør antibiotisk salve hvis du har et sår som fortsatt er åpne. Antibiotisk salve bidrar til å forebygge smitte og fremmer helbredelse.

Plasser en nonstick pad på toppen av såret.

Påfør en måler pad direkte på toppen av nonstick pad.

Bind såret ved å pakke Kerlix gasbind rundt armen din så mange ganger som nødvendig for å dekke dressing du allerede har på plass. Pakk den godt, men ikke tett. Pakke det for hardt kan forstyrre blodsirkulasjonen i armen.

Påfør nok tape rundt Kerlix gasbind wrap for å holde den på plass, eller bruke et elastisk sjal --- eksempel et ess bandasje --- å holde bandasjen på plass.

Hvordan å bandasje en finger

Hvordan å bandasje en finger


Fingerskader varierer fra mindre skrubbsår og kutt til sår så store som en fingertupp amputasjon. Når som helst hudbarrieren er brutt, kan smitte forekomme. Hands er utsatt for mange forskjellige bakterier, så er det viktig å ta forholdsregler for å hindre smitte og fremme sårheling. En finger bandasje bør være store nok til å dekke såret, men liten nok til å tillate bevegelse av uskadde ledd. Bandasjer bør endres daglig inntil såret er grodd.

Bruksanvisning

•  Vask såret med mild såpe og vann. Rense ut skitt eller rusk som er til stede i såret. Tørk grundig med et rent håndkle eller lufttørke.

Klem en ert størrelse mengde trippel antibiotika krem på en bomullsdott. Påføre et meget tynt lag av krem ​​på såret. Overflødig krem ​​vil holde såret fuktig, noe som kan bremse healing.

Fold gasbind for å danne flere lag og legg den over såret.

Bruk en selvklebende bandasje eller elastisk sjal å sikre gasbind på plass. Dekke gasbind helt å forsegle kantene og hindre smuss fra å komme inn i såret.

Cover fingertuppskader ved å plassere gasbind over tuppen og feste det med en elastisk bandasje. Pakk bandasjen i et åttetallsmønster kommer opp og over hvert hjørne av fingertuppen til den er helt dekket.

Tips og advarsler

 • Hvis du føler nummenhet eller prikking, eller fingertuppen slår en mørk farge, løsne bandasjen.
 • Noen mennesker er allergiske mot antibiotika kremer. I slike mennesker, kan kremen forårsake hudirritasjon som hindrer helbredelse.

Hvordan å bandasje en Heel

Hvordan å bandasje en Heel


Hælene ta juling. Enten du lider av vorter, sopp irritasjon eller blemmer, rubbing en såret hælen mot baksiden av skoene gjør noen skade enda mer uutholdelig. Undersøke huden på hælen din, og du vil legge merke til de tynne, mer delikat lag av huden er forskjellig fra de callused, grove lapper på ballene og pads av føttene. Bandasjerer hælene lindrer eksisterende skader og hindrer fremtidige seg oppstår. Riktig bandasjering teknikken tillater bevegelse mellom hælen og skoen uten å forårsake friksjon.

Bruksanvisning

•  Vask blemme eller skadet hæl huden med varmt vann og en ert størrelse mengde antibakteriell såpe. Skyll såpen ren med varmt vann. Rengjøring hælen hudoverflaten fjerner bakterier og andre skadelige bakterier som forverre tilstanden og forårsake infeksjon.

Pat hælen tørr med et rent tørkepapir eller en ren, tørr klut håndkle. Tape og gasbind holder seg mer sikkert til tørr hud.

Spre en ert størrelse mengde antibakteriell sårsalve på den skadde huden å fremme healing og redusere infeksjon.

Plasser to eller tre ruter av ren gasbind over hele skadde området slik at det dekker salve behandlet hud.

Bruk medisinsk tape rundt omkretsen av gasen til å sikre stillingen og redusere friksjonen.

Tips og advarsler

 • Redusere irriterende friksjon og grove materialer ved iført myke sko materialer, for eksempel joggesko, og alltid iført sokker enn din bandasjert helbrede.
 • Fjern tapen og gasbind og gjenta prosedyren etter å ha tatt en dusj eller mette hælen området.
 • Oppsøk lege umiddelbart hvis hælen skade forverres eller begynner lekker puss.

Hvordan bruke en elastisk bandasje

Hvordan bruke en elastisk bandasje


Elastiske bandasjer kommer i forskjellige størrelser. De blir holdt på plass med klips, tape eller borrelås. I motsetning til vanlige bandasjer, elastisk bind sette litt press og støtte på skaden. Ifølge nettstedet drugs.com, elastisk bind hjelpe redusere smerte og hevelse. De kan hjelpe hold sår bandasjer på plass. Ofte blir de brukt til å pakke inn en splint eller en varm / kald pakke på plass. Elastiske bandasjer kan også brukes til å forbedre blodsirkulasjonen.

Bruksanvisning

Innpakning Wrist

•  Rull ut elastisk bandasje. Pakk bandasje rundt håndleddet, slik at to svinger.

Ta bandasjen opp over hele håndflaten, mellom tommel og pekefinger.

Lag en annen vikle rundt håndleddet og igjen over hele håndflaten og mellom tommel og pekefinger.

Til slutt, pakk håndleddet, overlapper hverandre snu 3/4 av bandasjen bredde.

Lukk med klipp, tape eller borrelås.

Tips og advarsler

 • Hvis bandasjen føles for stram, fjerne bandasjen og re-wrap.
 • For å rengjøre elastisk bandasje, vaske i kaldt såpevann og lufttørke.

Hva er de forskjellige typene av FTD?

Hva er de forskjellige typene av FTD?


FTD er ellers kjent som frontotemporal demens, en gang referert til som Picks sykdom. Denne sykdommen er en ikke-Alzheimers demens som innebærer irreversible progressiv forverring av hjerneceller. FTD rammer først og fremst de frontale og temporallappene i hjernen, som involverer personlighet og atferd. Det er tre typer av FTD, inkludert atferds variant, semantisk variant og progressiv ikke-flytende afasi. Hver variant påvirker forskjellige områder av hjernen, som forårsaker forskjellige symptomer.

Behavioral eller Frontal Variant

Denne varianten av FTD primært påvirker følelser, personlighet og sosiale ferdigheter. Folk har en tendens til å bli sta, følelsesmessig fjernt og mindre empatiske. De finner det også vanskelig å kontrollere sin atferd i sosiale situasjoner. De er vanligvis ikke klar over endringer i deres atferd og har en tendens til å mangle bekymring. Atferdsmessige symptomer inkluderer ofte slike ting som overspising, begrensning mot visse matvarer, repeterende atferd som å se filmer om og om igjen, ikke å lete etter personlig hygiene, hyperaktive og hyper atferd og impulsivitet. Humørsvingninger kan være brå og hyppige. Ifølge University of California, San Francisco hjemmeside, omtrent 60 prosent av de med FTD har atferds variant.

Semantisk eller Temporal Variant

Den venstre tinninglappen er oftere rammet i de med den semantiske variant av FTD. Folk har språkvansker og problemer tilbakekaller ord og deres betydning. Dette starter med bare et par ord, men så utvikler seg til mange vanlige ord. Folk også kan ha problemer med å gjenkjenne ansikter og kjente objekter. De som høyre tinninglappen blir først berørt har mer problemer med å huske ansiktene til venner og kjente mennesker. Etter hvert vil disse individene opplever språkvansker. Et konkret symptom er tap av empati for andres følelser.

Progressive Non-Flytende Afasi

I motsetning til de med den semantiske variant av FTD, disse personene likevel forstå betydningen av ord for mye av span av sykdommen, men de har problemer med å snakke flytende. Dette begynner ofte med talevansker noen ord og utvikler seg før personen er helt stum. Det er vanligvis ingen endring i atferd før senere i sykdomsforløpet. Tale høres typisk ukoordinert. Mens lesing og skriving ikke vil bli påvirket med en gang, disse evner tendens til å avta. Personer med den progressive ikke-flytende afasi variant av FTD kan ha problemer med å svelge på grunn av svake muskler rundt halsen, vanskeligheter med å bevege øynene fra side til side og muskelstivhet i armer og ben. Ifølge University of California, San Francisco hjemmeside, om lag 20 prosent av de med FTD har progressiv afasi variant.

Betraktninger

FTD eller frontotemporal demens ligner Alzheimers sykdom som det er en progressiv forverring av hjerneceller i begge forholdene. Onset of FTD vanligvis oppstår tidligere enn for Alzheimers. Mens det ikke er en test som er effektiv i å diagnostisere enhver variant av FTD, leger forsøker å identifisere spesifikke egenskaper på sykdommen og noen ganger bruker MR for å stille en diagnose. Det er ingen kjente årsaker til FTD. I tillegg er det ingen kjente botemidler eller måter å bremse utviklingen av sykdommen. Behandlingen er basert på styring av symptomer.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering


En bandasje er en førstehjelps nødvendighet i mange situasjoner fordi de beskytter kutt og skrubbsår fra skitt, bakterier og irritasjon. Som du kanskje vet, bandasjering har også en tendens til å etterlate en klebrig, gummy rester på huden. Hvis igjen alene, vil dette klebrig rester tiltrekker seg støv, skitt og lo. Den beste trekk er å rense dette rester fra huden din slik at du ikke tiltrekke irritanter og mulige forurensninger til et område der huden er allerede kompromittert.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Vedlikeholdsbabyolje på en bomullsdott til bomullsdott er mettet.

•  Gni bomull ballen forsiktig over de områdene av rester. Bruk små, sirkulære bevegelser for å løsne rester.

Tørk av løsnet rester med en ren klut.

Tørk eventuelle gjenværende rester igjen med olje-gjennomvåt bomullsdott. Du må kanskje å fukte en annen bomullsdott hvis den første er skitten.

Fukt en ren klut og bruke noen milde, ikke-allergifremkallende såpe på kluten. Bruk klut til å tørke forsiktig og rense området hvor resten ble fjernet. Skyll av såpen, og klapp huden tørr.

Hvordan få en bandasje av lett

Hvordan få en bandasje av lett


Bandasjer bidra til å holde skraper og skraper rent, men de kan føre til at noen ubehag når det er på tide å ta dem av. Limet kan ta tak i de fine hårene på huden og forårsake smerte gjennom som du pakke den. Heldigvis finnes det triks du kan bruke til å fjerne en bandasje raskt og smertefritt. Arbeid sakte for å sikre at du ikke forårsake ytterligere skader som du fjerne bandasjen, skjønt. Bruker feil materialer, eller et slip av hånden - kan resultere i en ny skade - eller en irritert gamle.

Hvordan få en bandasje av lett

Trykk på huden ned rundt bomull bandasje. Slip et par av medisinske saks mellom huden og bomull. Skjær bort bomull laget av bandasje for å eksponere den selvklebende stripen under.

Fukt en bomullsdott med babyolje eller en annen olje. Tørk av bomullspinne rundt bandasjen og la det sive gjennom hullene og på huden.

La oljen sitte på bandasje i fem minutter, mens den sprer seg. Smøremiddel vil spise unna på limet, noe som gjør det lettere å fjerne. Knip den ene enden av bandasjen og sakte skrelles av.

Vask huden med varmt vann og såpe for å fjerne de gjenværende smøremiddel og lim. Blot den tørr med et håndkle.

Teknikker for Bandasjering en Hamstring

Hamstring skader er både smertefullt og ødeleggende, og en alvorlig man kan la deg i stand til å gå for kanskje uker om gangen. Erkjennelsen av en hamstringskade og umiddelbart påføre riktig type bandasje kan bidra til å forhindre skader fra forverring, og dermed kutte ned på den totale helbredende tid.

Hamstring Skader

Hamstring skader er svært vanlig blant idrettsutøvere som er pålagt å sprint eller endre retninger plutselig i midten av skrittlengde. Dette inkluderer hurdlers, sprintere og fotball og basketball spillere. Hamstring skader kan også være forårsaket av ekstrem overdrive eller en plutselig press plassert på musklene. Jo tidligere en bandasje er plassert på den skadde hamstring, jo mer sannsynlig er det at skaden til musklene skal minimeres.

Det er tre hovedtyper av hamstring forstuinger, merket med deres alvorlighetsgrad. En klasse en forstuing indikerer at muskler eller sener har vært hyper-utvidet, som fører til små tårer og skarp smerte. Grade 1 tårer vanligvis krever kort utvinning tid og vil leges raskere hvis de behandles raskt med en bandasje og kald komprimere umiddelbart etter at problemet er identifisert.

En grad 2 rift er mer alvorlig og indikerer at det har vært store rifter eller brudd i hamstring. Disse vil være svært smertefullt å ta på, kan danne blåmerker og vil begrense bevegelse av benet. Disse vanligvis ta mellom tre og seks uker å fullstendig leget, og i denne tiden en kompresjonsbandasje vil bidra til å holde musklene immobile.

Grad 3 hamstring skader er det mest alvorlige med en komplett rift i muskelen, eller fullstendig løsrivelse av ligament fra enten bekken eller kneet. Du kan identifisere disse lett, slik at muskelen vil bli gjort helt ubrukelig, store blåmerker langs utsiden av låret er synlig og muskelen selv kan virke klumpete utseende. Bandasjer bør brukes med forsiktighet for disse skadene som for mye press kan forverre tåre. Dette vil ta to til seks måneder å helbrede og vil ofte kreve kirurgi for å reparere den knuste hamstring.

Bandasjer

Kompresjonsbind gir et middel for å immobilisere skadde muskler for å forhindre ytterligere skade. For å bruke en av disse bandasjene du trenger for å holde hamstring forhøyet og rett, og forsiktig vikle bandasjen rundt det berørte området. Disse bandasjer brukes vanligvis som et midlertidig virkemiddel for å gi sikker støtte for en grad 1 eller 2 skade. Den kompresjonsbandasje påføres så snart som mulig etter skaden oppstår. Med alvorlige skader, spesielt grad 2 eller 3 forstuinger, alltid kontakte helsepersonell for legehjelp. Når legen gir deg klaring til å bruke disse hjemme, par kompresjonsbandasje med is og lys fysioterapi for å øke hastigheten utvinning.

Forskjellige typer Leger Barne

Forskjellige typer Leger Barne

Ulike typer av barns leger er nødvendig akkurat som voksne trenger forskjellige leger. Ulike typer av barns leger vil ha ulike spesialiteter som gjør dem kvalifisert innenfor sitt eget felt. Siden barn er i stadig vekst og endring, er en pediatrisk lege kommer til å være mer effektiv enn en familie utøveren.

Barnelege

En barnelege håndterer all generell helsevesenet hos barn. Dette inkluderer årlige physicals samt sykdommer som kan oppstå. Du kan trenge en henvisning fra en barnelege for å se andre barne leger.

Pediatrisk kardiolog

Pediatriske kardiologer arbeide med barn som har hjerteproblemer. Dette kan variere fra en enkel hjerte knurrer til et barn som mottar en hjertetransplantasjon.

Pediatric onkolog

En pediatrisk onkolog er flinkere til å håndtere kreftdiagnoser, behandling og pleie enn en standard onkolog som praktiserer på pasienter i alle aldre.

Pediatric endokrinolog

Når et barn har problemer med vekst, er det ofte hormonelle. En pediatrisk endokrinolog arbeider med barn som kan ha hypofysen problemer, diabetes, skjoldbrusk problemer og andre slike hormonelle lidelser.

Pediatric Psykiater

Pediatric psykiatere arbeide med barn for å diagnostisere og behandle eventuelle psykiske lidelser som kan presentere seg selv.

Pediatric Tale / Language patologen

Pediatric patologer arbeider med barn på utviklingsmessige forsinkelser knyttet til språk og tale. Dette kan være relatert til hørselsproblemer, psykiske forsinkelser eller sykdom blant andre mulige årsaker.

Pediatric Surgeon

Barn er små voksne, noe som betyr alle sine interne og eksterne deler er mindre også. Pediatric kirurger er mer praktisert og i stand til å jobbe med disse mindre deler når kirurgi blir nødvendig.