Digidexo.com

affirmasjon fjerne angst depresjon

Medisin for angst, depresjon og fokuserer

Angst, depresjon og fokuserer for mye er alvorlige psykiske lidelser som trenger å bli behandlet av en profesjonell. Men de som lider av psykiske lidelser bør lære så mye som de kan om dem slik at de kan ta informerte beslutninger om hvordan du velger et medikament for å bekjempe disse sykdommene.

Citalopram

Citalopram brukes til å behandle depresjon. Det er også brukt til å behandle tvangslidelser. Bivirkningene er munntørrhet, søvnløshet og tretthet.

Adapin

Adapin er en trisyklisk antidepressent brukes til behandling av angst og depresjon. Det er en stemning heis. Bivirkninger inkluderer tretthet, søvnløshet og mareritt.

Cymbalta

Cymbalta er i en spesiell klasse av antidepressiva som kalles dual reopptakshemmere. Det er et seratonin og noraadrenalin opptakshemmer. Cymbalta kan ikke blandes med mange kategorier av narkotika, så sørg for å diskutere dette med legen din.

Cipralex

Cipralex brukes hovedsakelig for behandling av depresjon, men det kan også brukes til å behandle panikk og frykt. Det er en selektiv serotonin re-opptakshemmer som virker ved å hindre seratonin fra å bli absorbert av nervecellene i hjernen. Bivirkninger inkluderer søvnløshet, nedsatt appetitt og svimmelhet.

Olanzapin

Olanzapine brukes til å behandle emosjonelle og affektive lidelser, inkludert manisk-depressiv sykdom. Det er en thienobenzodiazepine, som beskriver dens kjemiske makeup. Bivirkningene er svimmelhet, munntørrhet og forstoppelse.

Blandet angst-depresjon behandling

Blandet angst-depresjon behandling


Angstlidelser og depresjon er tilstander som ofte sameksistere, ifølge US National Institute of Mental Health. For eksempel, posttraumatisk stresslidelse (PTSD) eller generalisert angstlidelse (GAD) er angst forhold som kan kombineres med mild til alvorlig depresjon - en ødeleggende blanding, noe som kan gjøre livet svært vanskelig for den berørte person.

Heldigvis finnes det en rekke måter, blandet angst og depresjon kan behandles. Undersøke de tilgjengelige alternativene vil være nyttig i å avgjøre om en behandlingsplan med en lege.

Terapi

Ifølge NiMH, er det to hovedtyper av terapi som er effektiv ved behandling av en kombinasjon av angst og depresjon. Hver av disse tilbyr en unik behandling tilnærming til å håndtere forholdene.

Kognitiv atferdsterapi (CBT) er en front-linje terapeutisk tilnærming til behandling av depresjon samt angst. Denne type behandling innebærer å arbeide med en terapeut i talk økter for å endre negative tankemønstre og atferd som bidrar til de lidelser.

Interpersonlig terapi (IPT) konsentrerer seg om å jobbe på problematisk eller anstrengt personlige forhold som kan bidra til angst og depresjon. Målet med IPT er å lindre depresjon og angst ved å bidra til å identifisere mønstre i mellommenneskelige relasjoner som forverrer forholdene, og redusere eller eliminere disse mønstrene.

Medisiner

Noen ganger terapi alternativer som CBT eller IPT bare ikke er nok til å hjelpe hvis angst og depresjon lidelser er alvorlige. I slike tilfeller medisiner er vanligvis foreskrevet for å behandle både sykdommer og administrere sine symptomer. Både NIMH og angstlidelser Association of America sier at medisiner er nyttige verktøy i slike tilfeller.

I det antidepressive familien av medikamenter, det finnes flere medikamenter som ofte foreskrevet for å behandle depresjon og angst samtidig. Medisiner som fluoksetin (Prozac), paroksetin (Paxil), og venlafaxin (Effexor) er eksempler på antidepressive midler som benyttes for dette formål. Men de kan ta fra en uke til over en måned til å begynne å jobbe, så en angstdempende (anti-angst) stoffet er noen ganger foreskrevet på kort sikt.

Benzodiazepiner er indikert for behandling av moderat til alvorlig angst, og i motsetning til antidepressiva, begynne å jobbe innen en time etter å ha tatt den første dosen. De er sentrale nervesystemet depressiva, og arbeid ved å forårsake en beroligende hjernen kjemikalier som kalles GABA å forbli i systemet. De vanligst foreskrevet benzodiazepiner er alprazolam (Xanax XR), lorazepam (Ativan), klonazepam (Klonopin), og diazepam (Valium). Det bør utvises forsiktighet når du tar disse medikamentene, siden de er vanedannende og har et visst potensiale for misbruk.

Andre behandlinger

Den ADDA lister opp en rekke andre enn profesjonell psykoterapi og medisiner behandlinger. Mange av disse er kostnadsfritt, og kan utforskes i et komfortabelt miljø, slik som hjemme.

Trening er en form for behandling fremgår av ADDA som å ha positive virkninger på både angst og depresjon. Regelmessig mosjon ikke bare øker den generelle fysiske og psykiske helse, det frigjør beroligende kjemikalier i hjernen, som endorfiner, kroppens naturlige "belønning" system for fysisk aktivitet. Avspenningsteknikker, slik som dyp pusting og meditasjon, er også anbefalt. Disse bør praktiseres i et komfortabelt miljø for maksimalt utbytte.

Støtte finnes for dem som lider av angst og depresjon. Den ADDA antyder åpent diskuterer med familie og venner hvor de kan være nyttig i å håndtere symptomene, samt utforske støttegrupper for ytterligere hjelp.

Dufter å hjelpe mot depresjon

Dufter kan komme i form av parfyme og eteriske oljer, som kan hjelpe en person takle stress. Området av hjernen som registrerer lukter er nært knyttet til den delen av hjernen som styrer våre følelser, ifølge Bølgelengder Natural Health nettsted. Ved hjelp av dufter å hjelpe mot depresjon ofte kalles aromaterapi.

Aromaterapi

Dufter kan løfte humøret og revitalisere sinnet. Studier indikerer at luktende lavendel, for eksempel, øker alfa hjernebølgefrekvens på baksiden av hjernen og er forbundet med ro, i henhold til Depression-guide.com. Hvis en person puster inn duften av sjasmin, det øker alfa bølger mot fronten av hjernen som hjelper en person føler seg mer våken. Det er lys, kremer, sminke, parfyme og luftrensere tilgjengelige i disse luktene.

Lukt Foreninger

Lukt som er forbundet med negative følelser eller ulykkelige ganger fra fortiden kan fortsette å fremkalle dårlige følelser, ifølge boken "Aromaterapi:. En komplett guide til den helbredende kunst" Boken forklarer at duften kan hjelpe lindre smerte og påvirker personlighet og atferd. Hvis lukten av gresskar pai minner deg om en lykkelig tid på din bestemors hus, finne en stearinlys parfymert med gresskar pai krydder for å løfte humøret.

Dufter til å løfte humøret

Luktene som anses som nyttig i depresjon er rose, sandeltre, lavendel, jasmin, peppermynte, sitrus, sedertre, kamille, geranium og ylang ylang. Se etter disse dufter når du kjøper lotion, stearinlys, parfyme, hus eller bil luftfriskere.

Boble Baths

Ved hjelp av dufter i badevannet kan også løfte humøret. Ta et varmt bad på slutten av dagen med noen dråper salvie essensielle oljen kan bidra til å behandle søvnløshet, angst og depresjon. Ta et bad i morgen med noen dråper rose eller lavendel essensielle oljen kan løfte din ånd og tømme tankene. Selskaper som gjør boble bad ofte bruke disse dufter i sine produkter.

Drikk te

Å drikke en kopp te hver morgen med en aroma å roe ned sinnet, eller løfte din ånd er en trøstende ritual for å få deg klar for dagen. Drikk en kopp kamille te før sengetid for å hjelpe deg å sove. Citrus eller peppermynte te kan gi energi og lyse humøret når som helst på dagen.

Massasje

Få en massasje og spør massasje terapeut for å bruke oljer infused med acalming og oppløftende duft - både duft og massasje kan fjerne angst og depresjon. Spør massasjeterapeut for litt av oljen som ble brukt under massasje, når du kommer hjem sted noen dråper på lyspærene i hjemmet ditt for å spre lukten gjennom hele huset ditt. Når du kjenne duften forbundet med massasje, vil du bli minnet om de samme følelser av ro og velvære som du hadde etter massasje.

Advarsel

Aromaterapi bør brukes i forbindelse med legens råd. Søke hjelp av legen din om din depresjon er alvorlig og vedvarende.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

I denne artikkelen vil du lære hvordan å gjenkjenne symptomer på depresjon fra dialyse og hvordan du kan søke hjelp håndtere det.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Når diagnostisert med nyresykdom, kan du føle deg som om livet er over. Husk at dialyse er en behandling som brukes til å holde deg eller din kjære i live. Du har alt å leve for. Depresjon er en vanlig psykologisk faktor som er knyttet til pasienter med nyresykdom. Det første trinnet er å vite hva depresjon er. Symptomer inkluderer: skyldfølelse, hjelpeløshet, og følelser av sorg, humørsvingninger, og håpløshet. Det er vanligvis ledsaget av endringer i libido, spisevaner, og appetitt. Med tid, tålmodighet og forståelse for at du lider av depresjon, kan du hjelpe deg selv til et sunnere liv.

Det finnes mange teknikker for å holde deg fra å bli deprimert. Søke trøst på en høyere makt hvis du tror på Gud. Dette vil tillate deg å motta styrke i nødens stund. Mange søker hjelp gjennom meditasjon. Dette vil tillate deg å sentrere tankene dine og slappe av tankene dine.

Hvis du har familie til å hjelpe deg, søke hjelp fra dem. Prøv å snakke og diskutere dine følelser til din familie og venner. La dem alle vet hvordan du noen ganger føler at de er klar over hvordan du kan føle. Verbalizing følelsene dine kan du få dem ut av hodet og ut av hjertet ditt. Det er ikke bra å holde følelsene flaske inne. Talking vil frigi alle dine følelser og tillater deg å gå videre.

Når du begynner å føle seg deprimert, lese en bok eller ta en spasertur. Finn en hobby som du liker og bruke den når du føler deg deprimert. Turen kan være avslappende, så vel som godt for hjertet! Disse teknikkene vil stimulere glade tanker og positive følelser og vil fjerne din depresjon.

Hvis du har prøvd de ovennevnte teknikker og er fortsatt lider av depresjon på grunn av dialyse, må du kanskje snakke med din nedsatt lege. Det finnes medisiner som din lege kan forskrive for å hjelpe deg med å håndtere depresjon. Disse medikamentene vil ha deg følelsen som din gamle selv - den glade personen før dialyse. Overall, prøv å være positiv og snakke med noen som kan lytte. Du vet aldri hvem som kan være villig til å hjelpe deg !!

Angst Drug å hindre Tension Hodepine

Spenningshodepine er vanligvis forekomme i nærheten av templene, med muskelsmerter i nakke og skuldre. Som navnet, spenningshodepine er et resultat av stress, muskelsmerter eller skader, eller psykiske tilstander som depresjon eller angst. Hvis angst er en underliggende årsak til dine spenningshodepine, kan anti-angst medisiner hjelpe lindre smerten.

Symptomer

Ifølge artikkelen "Hodepine" som er publisert på Rutgers University nettsted, spenningshodepine utgjør en klasse av hodepine mens migrene og klassiske hodepine utgjør den andre. Spenninger og muskel hodepine er et resultat av spenning og tetthet i musklene. Imidlertid kan denne spenningen kan spores tilbake til en rekke årsaker. Emosjonelle årsaker inkluderer depresjon, angst, stressende jobb / skole / livet tidsplan, og undertrykt sinne. Dessuten kan folk som deltar i lengre perioder med sitte lider av spenningshodepine. Opplevelsen av en spenning hodepine avhenger av personen, men de fleste beskrive smerten som en kjedelig, vedvarende verke rundt toppen av hodet.

Medisiner

Over-the-counter medisiner kan brukes til å behandle symptomer på en spenningshodepine, men ifølge artikkelen "Tension Hodepine: Behandlinger og medisiner" på MayoClinic.com, vil medisiner som excedrin, Tylenol, og Advil slutt slites av, og ikke være så effektiv som reduserer symptomene av tilstanden.

Imidlertid har forskere spenning hodepine knyttet til produksjonen av kjemikaliet serotonin i hjernen. Av den grunn, mange leger foreskrive antidepressive medisiner til de som lider av spenningshodepine. Antidepressiva kan også brukes til å behandle visse angstlidelser.

Så, mens legen din kan forskrive antidepressiva for å behandle dine spenningshodepine, kan du ikke har en depresjon eller angst. Men, bør du snakke med legen din om å bli skjermet for disse forholdene, som de kan bidra til spenningshodepine.

Behandlinger

I tillegg til antidepressiva, andre effektive behandlinger for spenningshodepine inkluderer psykoterapi, avspenningsteknikker, og fysioterapi.

Ifølge Rutgers University, kan psykoterapi bidra til å redusere symptomene på stress forbundet med psykiske lidelser som angst, depresjon eller noen annen tilstand. Psykoterapi kan også hjelpe de som sliter med å leve med en kronisk sykdom (dersom spenningshodepine er svært gjennomgripende og vare i uker eller måneder). Psykoterapi hjelper folk å opprettholde et positivt syn om deres tilstand og å erkjenne at deres hodepine kan behandles effektivt.

Avspenningsteknikker inkluderer meditasjon, visualisering og pusteøvelser som kan bidra til å redusere følelser av stress, negativitet og frustrasjon. Avspenningsteknikker kan ha en forebyggende effekt på spenningshodepine ved å senke stressnivået.

Fysioterapi er nyttig for dem som opplever spenning hodepine som følge av en fysisk skade. Detaljene i fysioterapi for spenningshodepine avhenger av type skade og alvorlighetsgraden av hodepine. Fysioterapi kan også bety bruk av kalde eller varme kompresser eller massasje brukes på nakken, hodet og skuldre.

Kan Adult ADD føre til angst?

ADD og andre lidelser

ADD (Attention Deficit Disorder) er en lidelse som effekter både barn og voksne. Mange barn som er diagnostisert eller sliter med udiagnostisert oppmerksomhet underskudd lidelser kan fortsette å ha problemer senere i livet. ADD er ofte diagnostisert gjennom observasjon av atferd, for eksempel sterk uro, snakker utenom tur, og problemer med å vente eller å være lei. Voksne med ADD ofte at andre problemer vedvarer sammen med sykdommen, enten det er behandlet eller ikke.

Angst er en vanlig klage blant voksne med ADD, sammen med depresjon. Det er også viktig å merke seg at noen symptomer på ADD er svært lik angst og depresjon, slik som rastløshet, tretthet og irritasjon. Personer med ADD ofte vise disse symptomene uten å angi noen ekstra problemer.

ADD medisiner bivirkninger

Hvis vises angst symptomer plutselig eller bare av og til følt av en ADD lidende, er det viktig at behandling søkes av lege eller psykiater. Hvis følelser av angst eller depresjon som følger med en endring i medisinering, er det viktig å huske at mange ADD medisiner som Ritalin eller Concerta har bivirkninger som kan forårsake humør forvrengning som de slites av og videre overdrive følelser av angst. Plutselige symptomer på angst og depresjon uten endring av medisiner kunne indikere et problem.

Angst / depresjon medisiner

Wellbutrin er skrevet ut til noen personer med ADD for forvaltning av angst og følelsen av krasj gang ADD medisiner har mistet sin effekt. I tillegg til angst, ADD pasienter ofte viser tegn på depresjon, og Wellbutrin kan ha en viss effekt i lettelser depresjon symptomer.

Behavioral Therapy

Mange ADD lider finne betydelig komfort i kognitiv atferdsterapi, som det kan brukes i forbindelse med medisiner eller i mildere tilfeller, uten noen medisiner. Personer rapporterer at atferdsterapi kan hjelpe til med å endre og tilpasse deres livsstil for å bedre takle symptomene på ADD. Angst kan også bli behandlet sammen med ADD terapi, tillater endringer i tankemønstre og rutiner som tidligere brakt på angst og depresjon.

Pasientene er på reseptbelagte medisiner er oppfordret til å holde seg på medisiner før en lege indikerer at behandlingen bli rullet tilbake, som ferdigstillelse av kognitiv atferdsterapi ikke tillater alltid for bortfall av ADD, angst eller depresjon medisinering.

Søker hjelp

Folk som mistenker ADD og angst i seg selv eller et familiemedlem skal diskutere saken med sin lege for å planlegge testing og utforme en plan for behandling. Behandling av ADD kan minske intensiteten av angst eller depresjon, men separate planer kan gjøres for å imøtekomme disse lidelser, så vel.

Homøopatisk medisin for angst

Homøopatisk medisin for angst


Homeopatiske midler for angst, depresjon og panikklidelse kjøre gamut fra trening og kosthold til gamle urter i Kina. Velge en kombinasjon av de ulike homeopatiske botemidler ofte bringer lindring til angst lider. Ulike medisiner og behandlinger som fungerer for forskjellige mennesker, og du bør forstå at noen homeopatiske behandling ikke virker for alle. Eksperimenter med forskjellige urter, vitaminer og andre behandlinger for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Trening

Trene regelmessig utgivelser beroligende kjemikalier til hjernen og gir varige positive effekter på humør og nerver.

Johannesurt

Johannesurt er en naturlig urt som er tatt i pilleform eller som te. Det hjelper med depresjon, som er en vanlig følgesvenn av angst.

Valerian

Valerian er en urt som vanligvis brukes i te form som et beroligende middel. Det er mye brukt som et homøopatisk middel for angst.

Akupunktur

Akupunktur, innsetting av små nåler til viktige punkter på kroppen, adresser holistisk kropp, sinn og ånd som helhet. Den brukes for å fremme harmoni og balanse for å lindre angst.

Tissue Salts

Ferrum Phosphoricum og Kalium fosfat er vev salter som fremmer spenning lindring og roe nervene ved å balansere kroppen på cellenivå, og dermed lindre angst og panikksymptomer.

Symptomer på depresjon angstlidelse

Symptomer på depresjon angstlidelse


Depresjon er nr 1 årsaken til uførhet blant voksne amerikanere i alderen 15 til 44. Det kan ofte til stede sammen med andre psykiske lidelser, som for eksempel angstlidelser. Mens dette kan gjøre både diagnose og behandling mer utfordrende, kan de fleste pasienter som er engasjert i et omfattende behandlingsprogram forvente å oppnå betydelig symptomlindring. For å få hjelp til depresjon og angst, er det imidlertid nødvendig først å gjenkjenne symptomer.

Depresjon

Klinisk depresjon er en type psykisk lidelse som forårsaker nedstemthet og kan alvorlig svekke dag-til-dag funksjon. Det er flere undertyper av depresjon, og hver kan presentere med forskjellige symptomer. Selv om alle går gjennom perioder med følelsen "down", klinisk depresjon forskjellig ved at disse følelsene er mye mer intens og vedvarende.
Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, som er standard referanse for diagnostisering av psykiske lidelser, viser at for å få en diagnose av depresjon, må en person opplever symptomer i minst en to-ukers periode, og disse symptomene må være alvorlig nok til å forstyrre daglige aktiviteter, som representerer en endring fra foregående funksjonsnivå.

Angstlidelser

Angstlidelse er en fellesbetegnelse for en gruppe lidelser hvor alvorlig angst er det viktigste symptomet. Det er fire primære typer angstlidelser, som er: fobier (spesifikke frykt og angst), generalisert angstlidelse (kronisk frykt, angst eller bekymring i en rekke situasjoner), post-traumatisk stresslidelse (panikksymptomer relatert til tidligere traumer) og panikklidelse (fysiske symptomer på stress og angst som kan eller ikke kan være forbundet med noen spesifikk hendelse).

Symptomer på depresjon

Symptomene på depresjon kan variere noe mellom individer. Diagnostic and Statistical Manual viser følgende symptomer på depresjon: en nedtrykt stemning mesteparten av hver dag, "markert redusert interesse eller glede i ... aktiviteter, nesten hver dag," markert endring i vekt (gevinst eller tap) og appetitt, forsove og tretthet eller søvnløshet, bremset motoriske aktiviteter, tap av energi, følelser av verdiløshet, konsentrasjonsvansker og selvmordstanker.

Symptomer på angstlidelser

Angstlidelser er preget av en patologisk følelse av bekymring og panikk, og i stor grad kan påvirke ens evne til å fungere effektivt i dag-til-dag-aktiviteter. Selv om det finnes flere forskjellige typer angstlidelser, Diagnostic and Statistical Manual lister følgende som generelle symptomer: dreven følelser av angst, som kan eller ikke kan oppstå som svar på bestemte stimuli; fysiske stressreaksjoner, for eksempel rask hjerterytme; hyperventilering; og svimmelhet.

Forholdet mellom angst å depresjon

Nesten halvparten av personer som er diagnostisert med depresjon også lider av en angstlidelse, i henhold til angstlidelser Association of America. Depresjon kan forsterke angst og overdreven bekymringsfull, akkurat som angst kan drivstoff depresjon. Den gode nyheten er imidlertid at begge forholdene er svært treatable, og ofte svarer godt til de samme typer behandlinger: antidepressiva, psykoterapi og sunne livsstilsendringer.

Hvordan Drikk te å redusere depresjon

Hvordan Drikk te å redusere depresjon


Te har lenge vært kjent som en oppkvikkende drikke. Men vitenskapelig forskning er endelig bevise det fordeler til din kropp og ditt velvære. Den inneholder polyfenoler å hjelpe deg å bekjempe frie radikaler, flavonoider å begrense kolesterol buildup og antioksidanter for å holde deg ser unge. Det hjelper også redusere depresjon på flere måter.

Bruksanvisning

En Velg din favoritt blanding av te. Bratte te-pose i varmt vann i opptil fem minutter. Ta den ut og tilsett melk eller sitron. Drikk sakte og la den til å berolige ditt sinn og ånd.

Opt for en urte blanding som gir ro. Johannesurt og vendelrot er to typer som har beroligende påvirker.

Vet at johannesurt bidrar til å lindre stress, angst, depresjon, søvnløshet og værsyke. Det er antatt å tillate mer serotonin å bo i hjernen din. Lave serotonin kan føre til depresjon.

Bruk Johannesurt som en behandling for mild til moderat depresjon. I Tyskland er det foreskrevet mye oftere enn Prozac.

Drikk te med vendelrot hvis du lider av søvnløshet på grunn av depresjon. Det har liknende effekter som for Valium og er en relativt kraftig urte beroligende. Det er ikke vanedannende, slik at du føler deg fin i morgen.

Tips og advarsler

  • Ikke bland johannesurt med andre antidepressiva.
  • Sjekk med legen din før du bruker johannesurt. Det kan redusere effekten av noen av reseptbelagte legemidler.

Vitaminer for Angst og stress

Angst er en normal reaksjon på stressende situasjoner. Når vi er redd, kroppen vår reagerer ved å stramme musklene, påskynde vår metabolisme og produsere ekstra adrenalin (som gjør våre hjerter pumpe raskere). Dette er et godt svar i slike tilfeller hvor vi trenger å reagere på mulige farer. Angst eller stress som er langvarig, for eksempel når en person går gjennom en skilsmisse, kan forstyrre våre liv og arbeidsplasser. Det kan føre til søvnløshet, fordøyelsesproblemer, humørsvingninger og andre helsemessige forhold. Enkelte vitaminer, mineraler og urter er ofte nyttig i behandling av angst og stress.

Vitamin B1

Tiamin (vitamin B1) forbedrer humøret. Det er viktig å holde hjertet og nervesystemet kjører normalt. En mangel på vitamin B1 kan forårsake irritabilitet og mangel på energi.

Vitamin B2

Riboflavin (vitamin B2) er nødvendig av kroppen til å produsere anti-stresshormoner. Dessuten frigir B2 energi som er lagret i mat og er nødvendig for proteinmetabolisme.

Vitamin B3

En mangel på niacin (vitamin B3) kan føre til mental ustabilitet og eksem, eller betennelse i huden. Angst og stress kan føre til hud-relaterte problemer. B3-vitamin er også ansvarlig for normale energinivå.

Vitamin B5

Vitamin B5 hjelper kroppen å produsere anti-stresshormoner.

Vitamin B6

Pyridoksin (vitamin B6) har en rolle i å holde nervesystemet fungerer som normalt. Noen mangler tilstrekkelige mengder av B6 kan oppleve angst, depresjon, søvnløshet, eksem eller irritabilitet.

Vitamin B12

Spille en rolle i å produsere "feel good" hjernen kjemikalier, vitamin B12 er også nødvendig for å produsere røde blodceller.

Fluorescent Lights & angst

Til tross for mistanke om at elektriske kilder, inkludert lysstoffrør bidra til angstanfall og en rekke andre medisinske tilstander, har ingen statlig etat eller forskning spesifikt knyttet fluorescerende energi med angstlidelse.

Betydning

Elektriske og magnetiske felt (EMF) er usynlige energi felt knyttet til produksjon og overføring av elektrisk kraft eller ledninger og belysning av bygninger, inkludert lysstoffrør.

Identifikasjon

Electrohypersensitivity (HMS) er en tilstand der mennesker opplever negative helseeffekter når omgitt av utstyr som sender ut elektriske, magnetiske eller elektromagnetiske felt.

Forskning

The National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS), en arm av US Department of Health and Human Services, studerer effektene av EMFs på mennesker. Selv NIEHS erkjenner en kobling mellom barneleukemi og EMFs har ingen definitive forskning vist en
sammenheng mellom lysstoffrør og angst.

Teorier / Spekulasjoner

Dr. Magda Havas, førsteamanuensis i miljø- og ressursstudier ved Trent University i Ontario, Canada, hevder en kobling mellom EMFs 'og angst, depresjon, irritabilitet, hyperaktivitet, astmatiske episoder og andre sykdommer.

Effekter

En grasrot gruppe kalt den kanadiske Initiative å stoppe Wireless, Elektrisk og elektromagnetisk forurensning mener at EMFs fra kilder som lysstoffrør indusere angst ved å forårsake "binyrene til å skille ut en unormalt større mengde av kortisol og adrenalin." Det er antatt at denne overskytende adrenalin kan føre til irritabilitet, angst eller hyperaktivitet.

Hvordan behandle Panic Disorder Med Anti-angst narkotika

Hvordan behandle Panic Disorder Med Anti-angst narkotika


Bruken av anti-angst narkotika, også kjent som benzodiazepiner, kan være en effektiv måte å behandle en panikklidelse, spesielt når det brukes sammen med atferd modifikasjon terapi. Panikklidelse, som er preget av hyppige og intense panikk eller angst angrep, kan effektivt reduseres eller elimineres med denne type behandling.

Bruksanvisning

Behandle en Panic Disorder Med Anti-angst narkotika

•  Dokumenter panikk eller angst angrep så grundig som mulig, og bemerker frekvens, intensitet, mulige årsaker og omstendigheter, og varigheten. Hold en journal for dette, slik at du nøyaktig kan registrere hver hendelse. Disse postene vil være svært nyttig for din lege eller helsepersonell for å avgjøre om en anti-angst stoffet vil være en effektiv form for behandling for deg.

Undersøke ulike typer anti-angst medisiner som brukes til å behandle panikklidelse, slik at du skal bli kjent med potensielle bivirkninger. Mer vanlige typer anti-angst narkotika er ****, Valium, Ativan og Klonopin. Vanlige bivirkninger er tretthet, forvirring, manglende evne til å kjøre bil eller betjene maskiner. Det er også viktig å innse at mange anti-angst narkotika er svært vanedannende.

Ta kontakt med legen din for å finne det beste anti-angst medisiner for å foreskrive for spesielt panikklidelse. Be om en fysisk undersøkelse for å utelukke muligheten for at din panikklidelse kan være relatert til en potensielt alvorlig fysisk tilstand, for eksempel hypoglykemi, hypertyreose, indre øret ubalanser eller til og med en hjertesykdom.

Undersøke bivirkninger som kan være forårsaket av noen anti-angst narkotika, spesielt i kombinasjon med andre medisiner eller stoffer. Blande anti-angst narkotika med alkohol, for eksempel, kan være svært farlig, noe som resulterer i økt angst, depresjon og til og med selvmordstanker. Gjennom alle medisiner du tar, sammen med annen relevant informasjon, med helsepersonell.

Start en sunn øvelse diett når du har besluttet å behandle panikklidelse med anti-angst narkotika, sammen med atferdsmodifikasjon terapi eller psykoterapi. En systemisk tilnærming til panikk lidelser er den beste måten å eliminere årsakene helt, i motsetning til bare å dekke opp symptomene med medisiner.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for paradoksale reaksjoner som kan oppstå med noen anti-angst narkotika. I noen tilfeller kan anti-angst medikamenter gi en virkning motsatt den som er beregnet for å øke hypertensjon, blodtrykket og følelse av frykt og angst. Oppsøke lege umiddelbart hvis du føler at du opplever en paradoksal reaksjon.

Hva er fordelene med angst narkotika?

Hva er fordelene med angst narkotika?


Angst kan forstyrre alle aspekter av livet som relasjoner, arbeid og sosiale interaksjoner. Vanligvis, medisiner, sammen med kognitiv-atferdsterapi, vil bli foreskrevet for å få angst under kontroll. Medisinen brukes vil avhenge av din bestemt type angst og legens anbefalinger.

Angst

Angst er ansett konstant og gjentakende bekymring. En person med angst vil ofte beskrive situasjonen som ikke er i stand til å slutte å tenke. Dette kan føre til søvnløshet og depresjon. Det finnes fire typer medisiner foreskrevet for å hjelpe angst pasienter.

Benzodiazepiner

Fordelene med benzodiazepiner, såsom diazepam og lorazepam, er mange. De bidrar til å løse opp spenninger og øke avslapning. Disse er vanligvis brukt for korte tidsperioder.

Anti-depressiva

Anti-depressiva kan forskrives også. Fordelene med disse medikamentene som de forholder seg til angst er forbedret humør og energi. Dette bør bidra til å begynne å bryte mønsteret av angst, depresjon og søvnløshet.

SSRI

Selektive serotonin reuptake inhibitor arbeid for å blokkere reopptak av serotonin som resulterer i forbedret humør. Stoffer som citalopram og fluoksetin er typer SSRI.

SNRI

Serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, eller SNRI, arbeide for å blokkere opptaket av serotonin og noradrenalin. De er også ofte foreskrevet til behandling av angst, og vil sørge for forhøyet humør og redusert angst.

Hvordan bruke vitaminer for depresjon

Hvordan bruke vitaminer for depresjon


Depresjon er en utfordrende sykdom å holde ut og kjempe med på en jevnlig basis. Den gode nyheten er at det er mange måter å behandle denne sykdommen med holistisk og urteterapi.

Bruksanvisning

•  Bruk vitamin B-1 som også er kjent som tiamin som det hjelper med å forebygge tretthet, tap av matlyst, hukommelsesproblemer, synsproblemer, irritabilitet, angst, depresjon, søvnløshet og gastrointestinale plager. Mangler av B-vitaminer i kroppen blir ofte ødelagt av alkohol, raffinert sukker, koffein og nikotin.

Bruk vitamin B-3 som er kjent som niacin og er nyttig ved behandling av depresjon. det bidrar til å øke energi, bedre hukommelse og stoffskiftet i kroppen. Det er også kjent for behandling av schizofreni og andre psykiske problemer.

til vitamin B-6, som er kjent som pyridoksin og hjelper kroppen til å regulere enzymer i kroppen. Det hjelper også med å fremme sunn hud, fordøyelsessystemet, og produksjonen av blodceller. Vitamin B-6 bidrar til å regulere humøret, reduserer angst, søvnløshet og nervøsitet.

Innarbeide vitamin B-12 (Cyanocobamin) og medisiner som hjelper kroppen til å reagere raskere når du tar dette vitaminet. Vitamin B-12 bidrar til å øke energi i kroppen. Det krever kroppen til å produsere og opprettholde røde blodceller.

Bruk vitamin B-5 som også er anerkjent som pantotensyre. Det hjelper med å redusere tretthet, stress og depresjon nivåer.

Prøv folsyre som også er kjent som vitamin B-12 hjelper også med depresjon i en raskere hastighet.

Øk inntaket av omega 3 fettsyrer som bidrar til å redusere depresjon hos personer.

Bygg opp på vitamin C som uten det får kroppen til å produsere depresjon symptomer som humør ustabilitet og angst.

Bulk opp på magnesium, kalsium og sink som disse mineralene hjelpe til med å redusere depresjonssymptomer i tillegg til angst, hallusinasjoner, stress og forvirring. Kosttilskudd kan kjøpes i en kombinasjon modus av alle tre kosttilskudd for å få nytte av mineraler.

Økende nivåer av jern for å redusere felles depresjonssymptomer i kroppen. Lave nivåer av jern årsaker utmattelse, manglende appetitt, hodepine, slapphet og svakheter.

Tips og advarsler

  • Husk det er flere bivirkninger som kan oppstå i å ta Niacin som utslett, magesår, allergisk reaksjon, skade på lever, økning av blodsukkeret, senker kolesterolet, utvidede blodårer og leverfunksjonen.
  • Noen bivirkninger av vitamin B-6 er søvnforstyrrelser, nummenhet, redusert berøringssans, mangel på balanse eller koordinasjon, og nevrologiske skader. De viktigste bivirkninger av vitamin B-12 er utslett, infeksjoner og nervøsitet.
  • Konsultere med en medisinsk lege før du tar på nye behandlinger.

Kosttilskudd for å behandle angst

Som folk ser etter naturlige behandlinger for depresjon og angst, er flere tester som gjøres på følgende alternative løsninger. Placebo studier viser at noen naturlig rettsmidler synes å fungere.

Herbal Supplements

I kliniske studier, kava kava, en urte behandling for angst, var mer nyttig enn et placebo. Kava kava har legemiddelinteraksjoner, og det er best brukt av folk som ikke drikker og ikke tar andre medisiner. For pasienter med mild til moderat angst, synes kava kava gunstig for kortsiktig bruk. Langsiktig bruk er mislikt på grunn av mulige bivirkninger, inkludert utslett.

Johannesurt er en urte behandling for depresjon. Som behandling av angst, har det ikke vist seg å være like effektive.

Andre urte rettsmidler for angst inkluderer valmue, vendelrot, og skjær av pasjons. Kliniske studier har ennå ikke funnet en klar positiv effekt på angst. Men hver av disse behandlingene har en følge av mennesker som hevder de jobber.

Kosttilskudd

Inositol, som er vitamin B8, har blitt funnet i kliniske studier å være mer effektive enn placebo for behandling av angst. Noe bevis tyder B8 er sammenlignbare med i det minste en av de selektive serotoninreopptakshemmere. Prozac er i SSRI-gruppen. Vitaminpiller som inneholder vitamin B-komplekset skal inneholde B8.

Det er ingen god klinisk dokumentasjon på noe annet kosttilskudd redusere angst.

Dietary Supplement

En kosttilskudd, 5-hydroxytryptophan, eller 5-HTP, er laget fra frøene av Griffonia simplicifolia fra Afrika.

Denne forbindelse blir brukt for angst, depresjon, søvnforstyrrelser, og lignende forhold. Men bevis for sin effektivitet for lettelser angst er svak, og det kan føre til alvorlige og noen ganger dødelige bivirkninger. Mange leger er enige om at risikoen oppveier eventuelle fordeler.

Postpartum Angst Medisinering

Postpartum angst kan forekomme alene eller i forbindelse med postpartum depresjon. I de fleste tilfeller følger angst depresjon, og behandlingen vil løse begge tilstander. Oftest vil antidepressiva bli anbefalt.

Betydning

Ifølge askdrsears.com, 10 til 15 prosent av alle kvinner opplever fødselsdepresjon. Pregnancy-info.net bemerker at postpartum angst påvirker mellom fire og seks prosent av alle kvinner som nylig har hatt en baby.

Effekter

Symptomer på fødsels angst kan omfatte overdreven bekymring om barnets velferd, og kan føre til nye mødre å bli redd om uhell eller med vilje forårsaker skade på deres spedbarn. Andre symptomer inkluderer hukommelse og konsentrasjonsvansker, søvnløshet, utmattelse, manglende evne til å slappe av, dårlig appetitt, selvmordstanker og panikkanfall.

Antidepressiva

Kvinner med både depresjon og angst kan behandles med antidepressiva. Ifølge National Institutes of Health, kan ammende mødre velger å ta selektive serotonin reopptakshemmere som paroksetin og sertralin, eller trisykliske antidepressiva som heter nortriptylin. Kvinner som ikke ammer kan bruke hva medisiner legen anbefaler.

Anti-angst medisiner

Kvinner med alvorlig angst kan trenge et benzodiazepin å redusere angst. Medisiner som lorazepam eller diazepam kan være foreskrevet midlertidig.

Advarsel

Når postpartum depresjon og angst ikke reagerer på medisiner, kan det bli en mer alvorlig sykdom som kalles postpartum psykose. Postpartum psykose symptomer kan være hallusinasjoner, vrangforestillinger, selvmordstanker, morderiske tanker og manglende evne til å fungere. Døgnbehandling er nødvendig når postpartum psykose oppstår.

Informasjon om Angst Pill

Informasjon om Angst Pill


Nervøsitet og stress er vanlige problemer som mange mennesker ansikt på et tidspunkt i livet, men når sterk angst er regjerende noens liv, kan han gjøre med en angstlidelse. I motsetning til vanlig angst, kan de som lider av angst lidelser ikke kontrollere sin frykt, og det kan være sterk nok til å holde dem fra å gjøre det de elsker. Angst piller ble opprettet for å hjelpe disse personene takle sine angstlidelser og få nervene tilbake under kontroll.

Funksjon

Angst piller brukes til å behandle pasienter som har høye nivåer av angst at de ikke kan håndtere på egen hånd og at rådgivning ikke signifikant bedre. En angst pille får kroppen til å frigjøre mer eller mindre av visse kjemikalier som kan hjelpe i å regulere angst. De kan tas for å hjelpe en person med en spesifikk fobi, for eksempel å snakke med folk, eller å hjelpe med angst generelt.

Typer

Det finnes forskjellige typer angst piller, gruppert etter hvordan de fungerer. Benzodiazepiner er ansvarlig for å redusere panikkanfall og håndtere spesifikke fobier som forårsaker angst. De er kjent for å handle raskt og hjelpe i reduksjon av angst, men årsaken abstinenssymptomer hvis en pasient slutter medisinen brått. Antidepressiva er den vanligste typen av angst medisinering og utgjør flertallet av merkevare-navnet narkotika på markedet. Antidepressiva ta lengre tid å jobbe, men er flinke til å behandle angst, depresjon og tvangslidelser.

Fordeler

Det er flere fordeler med angst piller. De kan hjelpe en person overvinne angst og ofte depresjon. De hjelper ekstremt nervøse folk til å slappe av og nyte livet i stedet for å skjule fra verden. Angst piller også er nyttig for midlertidige formål å behandle pasienter som omhandler en spesifikk fobi.

Bivirkninger

Som med enhver form for medisin, kan angst piller har bivirkninger på enkelte mennesker. Et vanlig symptom er tilbaketrekning. Pasienter trenger dosering deres heves og senkes gradvis, ellers kan de lider abstinenssymptomer og føler meg syk. Kvalme, humørsvingninger, døsighet, og i noen tilfeller, en økning i depresjon er vanlig. Personer med andre psykiske tilstander, som for eksempel bipolar lidelse, kan oppleve selvmordstanker mens du tar angst piller og bør kontakte sin lege umiddelbart hvis det oppstår disse følelsene.

Resept

For å få en resept for angst piller, må du kontakte legen din, som vil henvise deg til en passende terapeut. Hvis du har en terapeut i tankene, kan du kontakte henne først i stedet for å snakke med fastlegen din. Terapeuten vil snakke med deg og deretter henvise deg til noen som er lisensiert til å foreskrive deg medisin. Legen og terapeut vil jobbe med deg for å hjelpe justere dosen din og endre medisin hvis nødvendig.

Angst Medisin for Cats

Angst Medisin for Cats


Katter er veldig følsomme skapninger som lett kan bukke til angst. Endringer i hjemmet kan føre til katten din (e) for å begynne å føle seg engstelig. Hvis katten din lider av angst og alle andre forsøk har mislyktes, kan medisiner hjelpe.

Symptomer

Katter er rare skapninger og symptomer på angst kan være vanskelig å fastslå. Et par av de opplagte er å nekte å bruke søppel boksen, sprøyting og overdreven meowing.

Typer

Buspiron, Amitriptyline og Diazepam er alle medisiner som brukes til å behandle angst hos katter. Johannesurt er et naturlig alternativ som også brukes til å behandle angst hos katter.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger er sedasjon, hyperaktivitet, urolig mage, tørr munn, økt aggresjon og lysfølsomhet. Noen alvorlige bivirkninger inkluderer benmargsdepresjon og alvorlige leverproblemer.

Fordeler

De fleste angst medisiner for katter er effektive uten alvorlige bivirkninger. I tillegg fjerner angst kan bidra til å løse mange vanlige atferdsproblemer.

Advarsel

Du bør aldri gi kjæledyret noen medisiner eller vitaminer uten å konsultere en veterinær først da dette kan føre til alvorlige komplikasjoner, overdose og død.

Cushings sykdom Definition

Cushings sykdom Definition


Cushings sykdom er den langvarige tilstand for å ha høye nivåer av glukokortikoider i kroppen, forårsaket av tilstedeværelsen av en adenom i hypofysen. Denne hypofysen tumor frigjør høye nivåer av ACTH hormon, adrenocorticotropin, inn i blodet, noe som deretter fører til ekspresjonen av Cushings sykdom symptomer.

Identifikasjon

Godartet svulst funnet på hypofysen frigjør store mengder av ACTH hormon. Dette hormonet forårsaker deretter binyrene å produsere kortikosteroider, men i store mengder, kan sammenlignes med den høye frigjørings nivåene av ACTH hormon.

Funksjon

I Cushings sykdom hypofysen er vanligvis invadert med svært små svulster, eller mikroadenom, som vanligvis er mistenkt for å eksistere, da økte nivåer av ACTH hormon registreres innenfor blodet. Testene blir deretter utført for å identifisere nøyaktig betingelsen som Cushings sykdom.

Symptomer

Selv om symptomene varierer fra person til person, er Cushings sykdom karakterisert ved fetende av overkroppen, med unntak av armer og ben. Også, langsom sårheling og varige hudinfeksjoner, sensitiv hud, runde og fyldige ansikt, svake muskler, tretthet, uregelmessig menstruasjon hos kvinner, samt osteoporose, hypertensjon og økt blodsukker er også indikasjoner på Cushings sykdom.

Effekter

Virkningen av den økte ACTH hormon frigjøring kan føre til diabetes mellitus, fordi det fører til insulinresistens i kroppen, noe som forhindrer nedbryting av sirkulerende sukkere, forårsaker hyperglykemi. Denne tilstanden påvirker også sinnet ved å forårsake følelser av angst, depresjon, panikk og andre psykologiske forhold.

Kvinner

I tillegg til en uregelmessig menstruasjonssyklus, kan kvinner med Cushings sykdom blir sterilt. Kvinner kan også vokse ansiktshår, og hår på underlivet, kister, lår og nakke. Menn kan oppleve impotens og sterilitet, så vel.

Behandling

Cushings sykdom, behandles ved å fjerne hypofysen adenom. Operasjonen blir ofte fulgt med stråling for å forhindre gjenopptreden av svulsten. Spesifikke behandlingsplaner er utviklet for hver enkelt pasient, noe som kan innebære å ta kortison som pasienten kommer seg fra sykdommen. Hvis den forblir ubehandlet, kan Cushings sykdom forårsake ytterligere skade på hjertet, og det kan bli livs at det går til pasienten.

Om Hysterektomi og tidlig overgangsalder Fatigue

Selv om en hysterektomi kan være livreddende, fører det ofte til ytterligere vanskeligheter i en kvinnes liv på grunn av utbruddet av tidlig overgangsalder og tidlig menopause tretthet. Disse to prosessene er ofte misforstått. Hysterektomier er en skremmende ting for en kvinne å gå gjennom, og en gang tidlig menopause treff, kan hun føler at det er ingenting hun kan gjøre, men lide. Men å forstå hva en kvinne kroppen går gjennom i overgangsalder og forstå hvordan å behandle symptomene kan gjøre det en mye enklere prosess å takle.

Hva er en hysterektomi?

The Mayo Clinic definerer en hysterektomi som "... et kirurgisk inngrep som fjerner livmoren gjennom et snitt i nedre del av magen. Noen ganger prosedyren omfatter også fjerning av en eller begge eggstokkene og egglederne." Den klinikken bemerker at livmoren også kan fjernes gjennom et snitt i vagina. Vaginal rute er den foretrukne metoden, som det er mindre invasiv enn å åpne buken. Operasjonen tar vanligvis omtrent to timer og er ofte en innleggelse prosedyre. Å behandle smerter etter inngrepet, er det viktig å ta all din smerte medisin, bruk en varmepute, begrense ytterpunkt av dine fysiske bevegelser og spise sunt. Fullstendig gjenoppretting tar vanligvis 4-8 uker.

Hvorfor gjør en kvinne Få en hysterektomi?

Hysterektomier utføres av ulike grunner. De vanligste er gynekologisk kreft, fibroids, endometriose, livmor prolaps, vedvarende vaginal blødning og kroniske bekkensmerter. Gynekologisk kreft er noen kreft som påvirker en kvinnes reproduktive organer. Fibroids er godartede svulster i livmoren som kan forårsake vedvarende blødninger, anemi, bekkensmerter og blæretrykket. Endometriose er når vevet foring livmoren ekspanderer utover i livmoren og på eggstokkene. Livmor prolaps er når livmoren synker inn i vagina, noe som kan føre til inkontinens og problemer med avføring. Disse alvorlige forhold er ofte kureres kun med en hysterektomi.

Hva er overgangsalder?

Menopause er prosessen en kvinnes kropp går gjennom som hun kommer til slutten av hennes fruktbarhet. The Mayo Clinic definerer overgangsalder som "... permanent slutten av menstruasjon og fruktbarhet ..." Dette skjer når den begrensede mengden av egg i en kvinnes eggstokker renner ut. Dette tap av fruktbarhet forårsaker østrogen i en kvinnes kropp for å minske langsomt. Dette fører til en rekke vanskelige symptomer. En kvinne som lider gjennom overgangsalderen kan oppleve kramper, plutselige humørsvingninger, en dypere stemme, depresjon, smerter og plager, lett tretthet, økt hårvekst - også på leppen, og en følelse av tap. Dette skjer vanligvis under et kvinne midten alder, men en hysterektomi utløser ofte tidlig overgangsalder. Dette er en plutselig og noen ganger ødeleggende utbruddet av overgangsalder symptomer på en mye yngre alder enn normalt.

Hva er tidlig overgangsalder Fatigue?

Tidlig menopause tretthet er en rekke symptomer og tilstander som forårsaker en kvinne å bli lei lettere og føler seg svakere enn normalt. Symptomene på tidlig overgangsalder tretthet er i hovedsak de samme som symptomer på overgangsalder tretthet generelt. Fysiske symptomer inkluderer nattesvette, hetetokter, søvnløshet, hodepine og ledd eller muskelsmerter. Ofte vil en kvinne opp i vekt i overgangsalderen, spesielt rundt magen. Vannretensjon er svært vanlig. Emosjonelle symptomer kan omfatte angst, depresjon, intense cravings, og hukommelsestap. Disse symptomene vil være mer alvorlig i tidlig overgangsalder tretthet. Dette er fordi østrogennivået i kvinnens kropp ikke har mulighet til å minske langsomt over en periode på flere år. Med en hysterektomi, blir østrogen nivå i en kvinnes kropp avskåret plutselig og fullstendig, noe som fører til en hurtig og kraftig angrep av menopause symptomer.

Hva er behandlingen for tidlig overgangsalder Fatigue?

Umiddelbart etter en hysterektomi, bør kvinnen få østrogen så raskt som mulig. Dette vil bidra til å holde symptomene ned til et minimum. Hvis østrogen ikke er gitt umiddelbart, vil hun vanligvis lide gjennom depresjon, angst, hjertebank, hetetokter, svetting, irritabilitet og mer. Den vanligste behandlingen en lege vil foreskrive for tidlig overgangsalder er hormonbehandling. Denne behandlingen introduserer hormoner som forsvinner på grunn av en hysterektomi, som østrogen. Ettersom tiden går, vil legen redusere doser sakte for å hjelpe etterligne naturlig overgangsalder.
Ikke alle kvinner kan håndtere hormonbehandling. Hvis HRT er utilgjengelig, kan en lege foreskrive antidepressiva for å håndtere depresjon forårsaket av tidlig overgangsalder. Han kan også foreskrive medisiner som Neurontin og klonidin å hjelpe med hetetokter. Hvis en kvinne ønsker mer naturlige behandlinger, er det mulig å behandle disse symptomer ved å forbruke soya, alfalfa, fenikkel og andre planter. Disse plantene inneholder forbindelser som kalles fytoøstrogener. Bernie Noe, ND, av Green Mountain Natural Health rapporterer at disse forbindelsene kan bidra til å avlaste hetetokter, kramper og andre menopause-relaterte symptomer. Avspenningsteknikker som yoga og meditasjon også kan bidra til å berolige en tanke engstelig fra hormonubalanse.