Digidexo.com

hva testes på endokrinologis

Hva tester er gitt for å diagnostisere Fibromyalgi?

Det er ingen spesifikke tester gitt å diagnostisere fibromyalgi. Siden det er en tilstand som fører til bred spredning smerte til millioner av mennesker, har American College of Rheumatology (ACR) utviklet en standardisert kriterier for diagnostisering av fibromyalgi. Diagnosen omfatter bloodwork for å eliminere andre sykdommer, evaluere kvadrant smerte, ømme punkt eksamener og en historie med pasientens symptomer.

Bloodwork

Diagnostisere fibromyalgi, er pasienter gitt blod arbeid for å sjekke for infeksjoner og andre mulige sykdommer. Lyme sykdom, revmatoid artritt og lupus er de vanligste tilstander som vanligvis dukker opp på blodprøver og kan ha lignende symptomer for fibromyalgi.

Kvadranter

En pasient med fibromyalgi blir bedt om å forklare hvor smerten er følt. En diagnose regnes dersom det er smerter i alle fire kvadranter (fjerdedeler) av legemet i minst tre måneder.

Tender Point eksamen

ACR har identifisert 18 ømme punkter gjennom kroppen. Fibromyalgi regnes ved smerte når trykket er gitt til minst 11 av disse punktene.

History of Symptomer

Fibromyalgi er en kronisk sykdom med langvarige smerter og tretthet. For å diagnose det, må en pasient har en historie med symptomer, som varer over måneder, som ikke er blitt bedre.

Betraktninger

Uheldigvis, på grunn av mangel på tilgjengelige laboratorietester, kan det ta opp til fem år for fibromyalgi å bli riktig diagnostisert. Noen pasienter begynner å lide av depresjon når smertene ikke kan gis en definitiv diagnose.

Hva er Reproduktiv endokrinologi?

Ifølge International Council on Infertilitet informasjonsspredning, er reproduktiv endokrinologi en medisinsk spesialitet som kombinerer studier i obstetrikk, gynekologi og endokrinologi. Reproduktive endokrinologer behandler reproduktive problemer og infertilitet.

Utdanning

Leger som er styret sertifisert i obstetrikk og gynekologi må også styret sertifisert i reproduktiv endokrinologi å praktisere som en reproduktiv endokrinolog. Per International Council on Infertilitet informasjonsspredning, reproduktive endokrinologer fullføre en to til tre års fellesskap og deretter må bestå eksamen i både skriftlig og muntlig formater for å bli sertifisert.

Infertilitet

Reproduktive endokrinologer er også kalt fruktbarhet spesialister som de behandler infertilitet og underliggende lidelser som forårsaker ufruktbarhet. En reproduktiv endokrinolog kan tilby mer avansert behandling for infertilitet enn en gynekolog.

Andre Disorders

Ifølge Penn Fertility Care, reproduktiv endokrinologi behandler også lidelser hos pasienter som ikke prøver å bli gravid, for eksempel seksuell dysfunksjon, hormonelle ubalanser og overgangsalder.

Society for Reproductive Endokrinologi og infertilitet

The Society for Reproductive Endokrinologi og infertilitet er en profesjonell organisasjon for leger med et styre sertifisering i både obstetrikk / gynekologi og reproduktiv endokrinologi. Ifølge Penn Fertility Care, mindre enn 800 leger over hele USA er en del av Society for Reproductive Endocrinology og infertilitet.

Assistert befruktning

En reproduktiv endokrinolog er i stand til å behandle pasienter med assistert befruktning, for eksempel intrauterin inseminasjon (IUI) og in vitro fertilisering (IVF).

Hva Test bør gjøres for Crohns sykdom?

Hva Test bør gjøres for Crohns sykdom?


Hvis legen mistenker at du har Crohns sykdom, kan mer enn en test bestilles. Andre navn på Crohns sykdom er ileitis og tarmbetennelse. Legen kan anbefale en biopsi test for Crohns sykdom.

Blood Test og Specimen for Crohns sykdom

En blodprøve for Crohns sykdom vil fortelle legen om du har anemi.
Betennelse av tarmen fra Crohns sykdom kan forårsake blødning som kan føre til anemi. En enkel blodprøve vil fortelle helsepersonell hvis mer komplekse eller invasiv testing er nødvendig.
En annen blodprøve for Crohns sykdom inkluderer utfører et antall hvite blodlegemer. En forhøyet antall hvite blodlegemer kan fortelle legen om du har en tarm infeksjon.
Du må kanskje gi en krakk prøven. Undersøkelse av avføring (avføring) gir mer informasjon og kan være en viktig test for Crohns sykdom for å se om det er blødning eller infeksjon.
Crohns sykdom kan forårsake sår i tarmen som fører til blødninger og anemi, noe som gjør det viktig for legen din for å bestille mer enn en test for å hjelpe med en diagnose.

Biopsi Test for Crohns sykdom

En biopsi av tarmen er en annen test som brukes for Crohns sykdom. En meget liten del av tarmvevet blir fjernet fra slimhinnen i tarmen. Vevet prøven blir deretter undersøkt under et mikroskop for å se om cellene er normale. Betente celler som kan tyde på Crohns sykdom har et annerledes utseende fra tarmvevet.

Visual Test kan avsløre Komplikasjoner av Crohns sykdom

En visuell test kan gi en diagnose av Crohns sykdom. Under sedasjon, er en fleksibel slange festet til en skjerm som er satt inn rektalt til direkte å visual kolon. Ved den nedre delen blir undersøkt, blir testen kalles en sigmoidoskopi - sigmoid kolon er i den nedre del av tarmen. En visuell test av hele lengden av tarmen kalles en kolonoskopi, og er betraktet som mer viktig fordi et større område er sett.
Under en visuell test for Crohns sykdom, betennelser, hevelser, sår og fistler (tunneler) kan indikere tilstedeværelse av Crohns sykdom med komplikasjoner. Alvorlighetsgrad og symptomer på Crohns sykdom varierer mellom individer.

X-Ray Tester viser Betennelse i Crohns sykdom

En barium er et røntgen test som kan bli gjort for Crohns sykdom, også kjent som en øvre GI-serien. Barium er en kalkholdig stoff som strøk slimhinnen i magen og tarmene. Barium er hvit, og dukker opp enkelt på X-ray. Hvis betennelse eller andre abnormiteter dukke opp på X-ray test for Crohns sykdom, kan flere studier bestilles.

Betraktninger

Det er viktig å arbeide med legen din for å diagnostisere Crohns sykdom. Mer enn en test skal utføres. Crohns sykdom kan variere i alvorlighetsgrad fra mild til komplisert. Bestemme hvilke test bør gjøres for Crohns sykdom vil avhenge av resultatene av din historie og fysisk eksamen, og kan også avhenge av blodprøver og andre foreløpige funn.

Hva tester gjort for å diagnostisere astma hos barn?

Diagnostisering av astma hos eldre barn er basert på en fullstendig medisinsk historie, fysisk undersøkelse, og lungefunksjonen testing. Diagnostisering av astma hos babyer og småbarn kan være vanskeligere. Andre forhold som for eksempel lungebetennelse, og bihulebetennelse kan føre til tungpustethet og kortpustethet. En lege vil kunne stille diagnosen astma hvis ingen sykdom er til stede, men et barn har gjentatte episoder med tungpustethet, hoste og kortpustethet.

Spirometri

Spirometri er en lungefunksjonstest som brukes for barn i alderen 5 år og eldre. Denne testen måler mengden av luften som går inn og ut av lungene. Den måler også hvor fort barnet kan flytte luft inn og ut. Spirometry kan fortelle legen hvis luften som strømmer inn i barnets lunger blir redusert på grunn av betennelse i bronkiene og når medisinen er gitt, hvis bronkiene kan vende tilbake til sin normale størrelse i løpet av få minutter. Denne testen bør gis hver ett til to år etter barnets behandlingen har begynt.

Bronkoskopi

En bronchoscope er en liten, fleksibel slange med en lys og kamera på slutten. Den er ført gjennom munnen eller nesen, og bildet som ses på en liten skjerm. En bronkoskopi undersøker luftveiene i lungene. Det er vanligvis en poliklinisk prosedyre gjøres under sedasjon. En bronkoskopi kan brukes til å ta en lunge biopsi, eller se etter hindringer av luftveiene hvis barnet ikke reagerer på astma behandlinger.

Plethysmography

Barn som har kronisk vedvarende astma kan ha denne testen gjort for å måle lungekapasitet. En økning i lungekapasiteten er referert til som overoppblåsning. Plethysmography oppdager hvor mye luft lungene kan holde og hvis lungene til et barn er over-oppblåst.

Allergi tester

Barn med astma har ofte allergier. Allergi hud tester er gjort ved hjelp av en nål med en dose av allergen på det å stikke huden på armene eller ryggen. Legen sjekker for en reaksjon basert på mengden av rødhet og hevelse på stedet. Blodprøver kan gjøres for å teste for immunoglobulin E (IgE) antistoffer som er produsert som respons på visse allergener.

Bronkial provokasjon

Provokasjonstesting for normal eller høy reaktivitet i luftveiene i lungene. Et barn med astma kan teste normalt på alle de vanlige testene fordi deres innsnevre luftveiene bare under selve angrepet, og de har normal lungefunksjon resten av tiden. Under denne testen, har legen barnet inhalerer doser av metakolin eller histamin som er bronchoconstrictors. Barn med astma vil teste som å ha svært reaktive luftveier.

Hva Test er gitt til Diagnoise Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en smertefull tilstand som er vanskelig å diagnostisere. Det involverer smerte i fire kvadranter av kroppen som skal være tilstede i minst tre måneder. Smerten kan generelt bli funnet i 11 av 18 bestemte steder av kroppen. Smerten er uforklarlige av andre årsaker.

Testing for Tilstand

Ved testing for tilstanden, leger generelt må utelukke forhold for å nå en konklusjon av fibromyalgi. I første omgang er blodprøver gitt for å utelukke lignende smertefulle tilstander. Blodprøver er gjort for hypothyrodism, infeksjoner, polymyalgia, rheumatica, revmatoid artritt og lupus.

Ytterligere Testing

Hvis alle blodprøvene kommer tilbake negativ, kan en lege bestille ytterligere laboratorieprøver eller bildetester. Disse imaging tester, som MRI, ikke anses å være svært pålitelig i diagnostisering og brukes sekundært av den grunn.

Behandling

Det er ofte vanskelig å finne en lege for å behandle fibromyalgi på grunn av vanskeligheten i diagnosen. I mange år ble det behandlet som en psykologisk tilstand, men er nå sett mer som en nevrologisk tilstand. Det har vært de siste medisinering utvikling som ser ut til å hjelpe pasienter takle smertene, men på grunn av problemer med å finne en lege å behandle for tilstanden, må pasienten være meget utholdende søker behandling.

Tvetydighet

Pasientene må være klar til å håndtere en stor mengde tvetydighet som de venter diagnose. Siden denne tilstanden er diagnostisert ved elimineringsprosess, kan det ta mye tid å få svar som er nødvendig. Lider må være proaktive i å søke behandling, men må også være tålmodig, så mange prøver som måtte gjøres.

Support

Familier og venner av pasientene må være støttende, ikke bare som de venter diagnose, men også når tilstanden er dignosed for enkelte. Fibromyalgi er en tilstand av pågående smerte som kan gjøre bevegelsen vanskelig. Snakke med andre pasienter og ha støttende venner og familie kan hjelpe pasienten å takle tilstanden.

Hva Tester Finn Leddgikt bak kneet?

Det vanligste området for kneet leddgikt å utvikle er bak kneet. Det finnes tre former for kneet leddgikt: slitasjegikt, revmatoid artritt og post-traumatisk leddgikt. Slitasjegikt, som er den vanligste formen for kne leddgikt, oppstår vanligvis hos personer over 50 år, som den felles brusk slitt bort sakte over en periode på flere år. Revmatoid artritt kan skje i alle aldre og generelt forekommer i begge knær, når leddbrusken er ødelagt. Til slutt oppstår post-traumatisk leddgikt etter en kneskade, men symptomene ikke kan vises i mange år etter hendelsen.

Vanlige symptomer for alle tre typer leddgikt inkluderer følelsen av at kneet er svak, hoven, stiv eller øm, og at det er vanskelig å bøye og rette. Du kan også legge merke til at disse symptomene blir verre over tid. Hvis disse symptomene høres kjent ut for deg, er neste steg å teste for å se om du har kneet leddgikt.

Fysisk eksamen

Den første testen vil legen utføre for å finne ut om du har leddgikt bak kneet er en enkel fysisk eksamen, hvor han vil observere hvordan du går, og hvis det er noen hevelse eller ømhet i ledd.

X-Ray

Mange leger vil røntgen knærne for å se om det er et tap av felles plass, som er en sterk indikator på kne leddgikt.

Magnetic Resonance Imaging

I visse tilfeller kan en magnetisk resonansavbildning (MRI) test være nødvendig for å se om det er endringer i det myke vevet rundt leddet.

CAT Scan

En datastyrt aksial tomografi (CAT) scan kan anvendes for å tilveiebringe et tredimensjonalt riss av kneet leddbånd, muskler og andre myke vev.

Artroskopi

Under en artroskopi, gjør legen et lite snitt i kneet og setter inn en liten tent rør inn felles, som viser bilder på en TV-skjerm.

Blood Sample

En blodprøve kan tas for å utelukke andre tilstander som kan indusere dine symptomer eller for å bekrefte et tilfelle av revmatoid artritt.

Hva tester gjort for å diagnostisere Beslag?

Med mindre noen er rundt å være vitne til en gripe episode, er det sannsynlig at den lidende ikke kan vite at hun hadde et problem. Det er derfor det er viktig for alle som er mistenkt for en hodeskade eller plutselig nevrologisk mangel å oppsøke legehjelp. Etter en medisinsk vurdering vil det bli avgjort om ytterligere tester, for eksempel en nevrologisk undersøkelse, EEG test, eller MR eller CT scan er nødvendig.

EEG Test

En electroencephalograph er vanligvis en av de første testene gjennomført for å avgjøre om noen er rammet av anfall eller et anfall lidelse som epilepsi. Pasienten har elektroder plassert på forhåndsbestemte punkter av hodet slik at maskinen kan ta opp de elektriske signalene som produseres av nerveceller i hjernen når elektrodene sende en forstørret signal. Mønstrene av disse neuron signalene blir så analysert av en nevrologen for å bestemme om de er også forsterket av elektrodene eller produsere en serie av plutselige og sterke topper og dråper. Disse resultatene trolig bety at pasienten lider av anfall.

Nevrologisk eksamen

Mens den nevrologiske eksamen ikke kan være så high-tech som EEG test, er det fortsatt en nøyaktig måte å vurdere sannsynligheten for at noen har hatt et anfall. Eksamen gjennomføres av en nevrolog som vil begynne med å spørre pasienten en rekke dagligdagse spørsmål. De må kanskje huske datoen, navnene på sine nærmeste familiemedlemmer eller navnene på vanlige gjenstander. En vurdering av ens gangart er vanligvis neste, som nevrolog vil ønske å finne ut om noe virker rart om pasientens trinn. Dette kan omfatte om man har problemer med å sette en fot foran en annen, eller om man lener seg eller drar den ene siden av kroppen, som er vanlige symptomer på epilepsi og andre hjernesykdommer. En refleks test vil også bli utført. Merk at nevrologiske eksamener ikke vanligvis føre til en diagnose av anfall eller epilepsi, men kan bare gi avslørende tegn som kan tilsi ytterligere testing og bekreftelse.

Hjerneskanning

Hjerneskanning tillater leger å se hvor den elektriske aktiviteten skjer i hjernen. De to skanninger mest brukte er MR (magnetisk resonans imaging) og CT (computertomografi) skanner. Under en MR pasienten er plassert inne i et stort rør-lignende struktur som benytter et magnetfelt og radiobølger for å bestemme om hjernevevet er asymmetrisk eller inneholder flekker som kan avsløre hjernetraume, hjernesvulst eller et slag. En CT-skanning tar mange røntgenbilder av hjernen i små "skiver" for å se hjernevevet i en 3-D-aktig måte. The National Institute for Health and Clinical Excellence bemerker imidlertid at en MR er vanligvis mer effektivt og nøyaktig i diagnostisering anfall fordi det gir klarere bilder av tinninglappen, der de fleste anfallsaktivitet er tydelig.

Hva er en endokrinolog doktor?

Det endokrine systemet er et kompleks av kjertler som skiller ut hormoner. Hormoner er som kjemiske budbringere: De reiser gjennom blodet til spesialiserte celler som styrer metabolic rate, reproduksjon, vekst og utvikling. En endokrinolog diagnoser og behandler hormonelle ubalanser.

Lidelser og sykdommer i endokrine systemet

En endokrinolog bidrar til å gjenopprette normal balanse av hormoner. De hjelper mennesker som har stoffskiftesykdommer, diabetes, stoffskiftesykdommer, osteoporose, høyt blodtrykk, kreft i endokrine kjertler, menopause, kolesterol forstyrrelser, infertilitet, vekstforstyrrelser og overproduksjon eller underproduksjon av hormoner.

Endrocrinologist Training

En endokrinolog full medisinsk skole og bosted trening. Ytterligere tre år med trening er gjennomført i diagnostisering og behandling av hormonforhold. Mange endokrinologer er spesialister i et område av studien, som pediatriske lidelser, stoffskiftesykdommer, eller reproduktiv og menstruasjonsforstyrrelser.

Komparativ Endocrinology

Noen endokrinologer studere hormoner i ulike typer dyr. De sammenligner virveldyr og virvelløse dyr, på jakt etter forskjeller. Mens generelle endokrinologi fokuserer på likheter, komparative studier har en mye bredere fokus, inkludert feltet, miljømessige, evolusjonære og atferdsstudier.

Hva tester utføres for Red & White Blood Cells i urin?

Hva tester utføres for Red & White Blood Cells i urin?


Ryggsmerter og smertefull, hyppig vannlating kan sende deg racing med legen din - eller nærmeste legevakt. Årsaken kan være alt fra en nyre stein til en urinveisinfeksjon. Basert på dine symptomer, legen bestiller en urinalysis for å se om det er mange røde blodceller - hematuri - eller mange hvite blodlegemer - leukocytturi - stede i urinen din. En og annen rød eller hvit celle i urinen er normal - større tall ikke er normalt og trenger behandling.

Fysisk eksamen for Røde og hvite celler i urinen

Klinisk undersøkelse er den første delen av noen urinalysis. Teknikeren kontrollerer prøve for farge og utseende - klarhet, turbiditet, haziness eller uklarhet. Normal urin er blek til mørk gul eller oransje i fargen og klar. Røde celler kan tint urinen rosa, røde eller brune, avhengig av antallet av røde blodlegemer som er tilstede. Hvis de røde cellene er ødelagt eller "lysert," utseendet kan være klart; Hvis de røde cellene er helt eller "intakt", utseendet kan være disig eller grumsete. Hvite celler kan forårsake urin til å vises klart uten å endre fargen.

Den visuelle eksamen er det første skrittet. Noen matvarer og medisiner kan føre til at urinen til å vises unormal, men tech ville ikke oppdage det før neste trinn - den kjemiske eksamen i urinen.

Kjemisk eksamen for Røde og hvite celler i urinen

Hvor den fysiske eksamen antyder tilstedeværelse (eller fravær) av røde og hvite blodlegemer i urinen, bekrefter kjemisk test eller benekter deres nærvær. Kjemiske tester er utført ved bruk av kommersielle reagensstrimler. De reagensbånd er smale plaststrimler omtrent 2 til 3 inches lange med individuelle reagens-impregnerte testputer som er festet langs lengden av strimmelen. Den kjemiske reaksjon oppstår når remsen er dyppet i urinprøven. Puten som indikerer tilstedeværelse av blod på denne stripe vil reagere med røde celler og slå fra gul til grønn dersom røde celler er til stede. Puten som indikerer leukocytt esterase vil reagere med hvite celler og vender om fra beige til fiolett hvis hvite celler er til stede.

Noen ganger er det ikke nok røde eller hvite blodceller til å forårsake en fargeendring, og den eneste måten å merke deres tilstedeværelse er ved direkte visning som i finalen - eller mikroskopisk - fase av en urinalysis.

Mikroskopisk eksamen for Red & White Celler i urin

Når alt annet svikter, mikroskopisk undersøkelse, som er den siste fase av en urinanalyse, vil tillate teknikeren å se om røde og hvite celler er til stede. Etter den kjemiske undersøkelse er ferdig, blir den urinprøve spunnet ned i en sentrifuge. Supernatanten - eller topplaget - kastes, og en dråpe av sedimentet - eller bunnlaget - er plassert på et objektglass på mikroskopet. Den høyeffekts objektiv brukes til å observere og telle røde og hvite celler per høyeffekts feltet. Røde celler som viser seg som glatte biconcave disker, mens hvite celler viser seg litt større, har en kjerne og, avhengig av hvilke av de fem mulige hvite celletyper er til stede, kan være sfærisk eller irregulær-formet.

Hva er en endokrinolog?

Studiet av det endokrine systemet er et viktig område av helsevesenet, fordi det forbedrer livet til pasienter som lever med kjertelsykdommer. Leger som er spesialister i kjertelsykdommer vie flere år av sin karriere studere det endokrine systemet, og gir viktige bidrag til feltet av endokrinologi gjennom forskning og utvikling. På grunn av det mangfoldet av endokrine forhold, endokrinologer spesialisert seg på bestemte områder, og gir fokusert omsorg til pasienter som opplever bestemte typer kjertelsykdommer.

Generell informasjon

En endokrinolog er en lege som er spesialist i diagnostisering og behandling av tilstander som involverer de endokrine kjertler som produserer sekret, for eksempel hormoner, som er gitt ut i blodet. Endokrinologer ofte behandle tilstander som involverer flere systemer i kroppen.

Endokrine systemet

Det endokrine systemet består av kjertler i hele kroppen, som produserer hormoner som regulerer kroppslige aktiviteter, inkludert reproduksjon, vekst og metabolisme. Kjertlene i kroppen som gjør det endokrine systemet omfatter skjoldbruskkjertelen, parathyroid, hypothalamus, testikler, eggstokker, hypofysen, og bukspyttkjertelen.

Trening

En medisinsk student som ønsker å bli en endokrinolog vil ofte bruke mer enn 10 års trening før han kan etablere en praksis av sine egne. Etter eksamen fra medisinsk skole, håpefulle endokrinologer vanligvis tilbringe tre til fire år i et internship og atelierprogram. Etterpå blir ytterligere to til tre år tilbrakte trening spesielt for å diagnostisere og behandle hormonelle ubalanser forårsaket av spesielle hormonforhold.

Typer Endocrinology

Noen endokrinologer fokuserer på alle områder av endokrinologi. Men noen endokrinologer konsentrere sin innsats på ett eller to områder. De sentrale områder innenfor endokrinologi omfatter diabetes, skjoldbrusk, ben, reproduksjon / infertilitet, hypofysen, vekst, høyt blodtrykk, og lipid lidelser. Dermed pasienter som lider av hypertyreose, eller over-aktivitet i skjoldbruskkjertelen, må kanskje bli henvist til en lege som er spesialist i behandling av sykdommer som involverer skjoldbruskkjertelen.

Behandling / Utvikling

Endocrinologists er opplært til å behandle en rekke tilstander som involverer det endokrine system, avhengig av deres spesifikke fokuseringsområde. Vanlige tilstander som endokrinologer behandler omfatter diabetes, skjoldbrusk sykdommer, metabolske sykdommer, over eller under produksjon av hormoner, overgangsalder, osteoporose, høyt blodtrykk, kolesterol lidelser, infertilitet, mangel på vekst, og kreft i endokrine kjertler. I tillegg endokrinologer gjennomføre undersøkelser for å få kunnskap om funksjonene i det endokrine systemet, og endokrine sykdommer. Endokrinologer også gjennomføre undersøkelser for å hjelpe til med utviklingen av nye legemidler til behandling av sykdommer i det endokrine systemet.

Hva tester kan brukes til å teste dine alkoholnivået?

Hva tester kan brukes til å teste dine alkoholnivået?


Alkohol er en depressant som kan hindre folk fra å tenke og fungerer normalt. Det er ulovlig å utføre visse aktiviteter med når din BAC (blod alkoholinnhold, eller konsentrasjonen av alkohol i blodet) når et visst nivå. Rettshåndhevelse tjenestemenn og annet personell kan teste alkohol nivåer ved hjelp av blod, pust, urin og spyttprøver.

Blod

En av de mest effektive måter å teste BAC er ved hjelp av en persons blod. Personen som blir testet må gi en blodprøve for denne testen, vanligvis tatt fra en blodåre i armen. Prøven ble deretter analysert i et laboratorium, noe som resulterer i en av de mest nøyaktige BAC-tester. Denne metoden er imidlertid invasiv, kostbare og tidkrevende, og er ikke foretrukket som en felttest.

Breath

Pusten alkohol tester er relativt vanlig blant polititjenestemenn på grunn av sin portabilitet og raske resultater. Disse testene bruker en Breathalyzer til estimater på BAC ved å måle hvor mye alkohol er i en persons pust. Å utføre testen, må emnet blåse inn i enheten, som deretter gir et estimat av BAC.

En av de største ulempene til pusten tester er at flere faktorer kan føre til unøyaktige målinger, blant annet blod i munnen eller elektriske forstyrrelser fra mobiltelefoner eller andre enheter.

Urin

Urinprøver er en av minst kostbare blod alkohol innhold tester for å administrere. Faget må bare gi en fersk urinprøve, som så blir analysert ved et laboratorium for de mest nøyaktige resultater. Testen er svært nøyaktig og kan administreres med relativ letthet i hjemmet eller i et legekontor.

Fordi testen innebærer en privat funksjon og fordi det kan ta opptil to timer for alkohol å dukke opp i en persons urin, disse testene er ikke effektive for mange formål, særlig med rettshåndhevelse.

Spytt

En annen form for alkohol nivå test fungerer ved å analysere en persons spytt. Faget skal gi en frisk vattpinne av spytt som også er analysert i et laboratorium. Det er relativt billig også, og spyttprøver gi en ganske nøyaktig BAC test uten å invadere subjektets privatliv, noe som gjør spytt tester et annet populært valg. Spyttprøver er også generelt mer nøyaktig enn breathalyzers.

Hvilke tester ber jeg om for et barn med ADHD?

Et barn som har Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) vil møte unike utfordringer i livet. Hvis du eller en omsorgsperson mistenker et barn kan ha ADHD, vite hva tester er tilgjengelige vil bidra til å gjøre en slik beslutning.

Typer av ADD / ADHD

Det er en forskjell mellom ADD og ADHD. Et barn med ADD sliter først og fremst med uoppmerksomhet mens et barn med ADHD har hyperaktiv komponent. Noen ganger barn vil bli diagnostisert som å ha "kombinert type", som betyr at de er både uoppmerksomme og hyperaktive.

Diagnostisering ADHD

En lege eller psykolog kan diagnostisere ADHD ved hjelp av grunnleggende kriterier enten fra Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders eller American Academy of Pediatrics. Hvis et barn oppfyller de generelle kriterier, kan det ikke lenger være nødvendig for testing.

Child Behavior Checklist (CBCL)

CBCL er et verktøy som kan fylles ut av foreldre, lærere eller andre voksne som arbeider med barn. Den har en rekke elementer som er vurdert som aldri (til din kunnskap), noen ganger, eller ofte / for det meste. Noen elementer gjelder ADHD, slik at en utøver å samle flere rapporter for å avgjøre om et barn kan oppfylle kriteriene for diagnosen.

Conners Continuous ytelsestester

De Conners Continuous ytelsestester (CPT-II) og Connors Kiddie (for aldre 4-5 bare) er maskinbaserte tester som måler fire forskjellige typer oppmerksomhet. CPT-II er et objektivt mål som fungerer som et utmerket supplement til subjektiv informasjon som CBCL.

Tester av Variable Attention

Tester av Variable Attention (TOVA) er også databaserte tester som spesifikt spore forverring av oppmerksomheten tid. Den TOVA kan også overvåke effekten av medisinering. Hvis barnet ditt er foreskrevet en ADHD medisiner som Concerta, kan testen hjelpe vurdere om medisinen fungerer.

Hvordan forberede for en Gonoré Test

Leger bruker tre ulike teknikker for å teste en pasient for gonoré. Alle tre innebærer innsamling av en væskeprøve som deretter vil bli utsatt for laboratorium gransking for å fastslå hvorvidt gonoré bakterier er til stede. Du er nødt til å forberede henhold til testing teknikker legen skal bruke.

Hvordan forberede for en Gonoré Test

•  Diskuter ulike diagnostiske teknikker som brukes til å identifisere gonoré infeksjon med din lege. For å øke sjansene for en vellykket og riktig diagnose, er legen din sannsynlig å bruke minst to, om ikke alle tre, av de mest nøyaktige testmetoder.

Vet de tre mest brukte testmetoder. For det første kan en prøve av genital fluidutløps samles og farget direkte for nærvær av gonore bakterier. For det andre kan en urinprøve skjermen for DNA av gonoré bakterier. Tredje, kan legen din ta en væskeprøve og forsøke å vokse en kultur av gonoré bakterier i en lab fra den.

•  Legg merke til at andre teknikker kan også brukes. Legen kan ta en vattpinne av genital regionen dersom ingen utslipp av væske er til stede. Mange pasienter rapporterer dette er veldig ubehagelig. Imidlertid er kortvarig ubehag mye bedre enn konsekvensene av ubehandlet gonoré. En annen vanlig teknikk er å ta en halspinne til en pasient. Dette brukes til å sjekke for å se om antibiotikaresistente stammer av gonoré er til stede.

Ikke bruk douche, vaginal kremer eller vaginale medisiner av noe slag hvis du er en kvinne som kommer til å bli vist for gonoré i løpet av de neste 24 timene. Dette bidrar til å sikre at legen din vil være i stand til å finne de gonoré bakterier hvis det er, faktisk, til stede.

Avstå fra urinering i minst 1 time før medisinsk avtale hvis legen din kommer til å bruke en urinprøve for å se om du har blitt smittet. Forbered deg på dette ved å unngå overdreven væskeinntak.

Be legen din for ytterligere råd om din situasjon. Uansett hva testing teknikken kommer til å bli brukt, bør du også avstå fra all seksuell kontakt hvis du har noen grunn til å mistenke at du kan være infisert med gonoré eller andre STD.

Hint

  • Komplett og total avholdenhet er den eneste sikre metode til å hindre gonoré. Husk at sykdommen er ofte asymptomatisk i både menn og kvinner. Hvis du er seksuelt aktiv, gjør deg selv og partneren din en stor tjeneste. Få testet regelmessig, enten du vise symptomer på seksuelt overførbare sykdommer eller not.Complete og total avholdenhet er den eneste sikre metode til å hindre gonoré. Husk at sykdommen er ofte asymptomatisk i både menn og kvinner. Hvis du er seksuelt aktiv, gjør deg selv og partneren din en stor tjeneste-få testet regelmessig, enten du vise symptomer på seksuelt overførbare sykdommer eller ikke.

Hva er forskjellen mellom VFSS & MBS?

Hva er forskjellen mellom VFSS & MBS?


Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, en VFSS (videofluoroscopic svelge studie) og en MBS (modifisert barium svelge) er to ord som betyr nesten det samme - et verktøy for å fortelle din språkpatolog hvor godt du svelge. De forskjellige navn brukes av forskjellige patologer og klinikker, men konseptet og testen er den samme.

Hvordan testen Works

Du vil være i røntgenavdelingen på klinikken eller sykehuset du kjører testen. Din språkpatolog vil allerede ha noen forberedt drikke eller mat som inneholder barium. Formålet med barium er å lyse stoffer opp på en X-ray. Mens du svelger, vil en radiologi tekniker være X-raying kroppen din. Du vil sannsynligvis ha mat og drikke av ulike teksturer og i ulike mengder, med hodet i forskjellige posisjoner.

Hva Test Does

Ved å se hva som skjer med mat og drikke når du svelger dem, kan patologen identifisere svake områder i dine svelgmuskulaturen. Dette vil hjelpe henne å identifisere områder som trenger oppmerksomhet i terapi, fordi mange av disse musklene er også de du bruke til å danne ord. Også, hvis du har virkelige problemer med visse elementer, vil patologen anbefale å bo borte fra mat eller drikke med at tekstur.

Folk Hvem kan teste

Voksne, barn og selv spedbarn kan gjennomgå en MBS / VFSS. Hvis barnet ditt er veldig ung, kan det være lurt å holde ham på fanget for å trøste ham i løpet av testen. Avhengig av barnets spesielle behov, kan patologen har spesielle instruksjoner for hans test.

Helserisiko

Svelge barium er ikke skadelig og barium vil passere gjennom kroppen raskt. Mens X-stråler gjør utsette kroppen for stråling, er maskinen bare på under svelging, slik eksponering vil være minimal.

Slik bestiller Lab tester en kiropraktor

Kiropraktorer jobbe med følelse, å bruke hendene til å manipulere trykkpunkter og ledd i kroppen din til å justere dem, rette dem ut, redusere hevelse fra skade og slipp bygget opp væsken som omgir leddene. Mens en dyktig kiropraktor kanskje ikke trenger å ringe for henvisning tester, hvis de er usikker på hva du skal manipulere og står i fare for potensielt gjøre tilstanden verre, kan de trenger for å bestille en lab test og analysere resultatene før en diagnose kan stilles og behandling kan anvendes.

Bruksanvisning

•  Har legen eller en sykepleier utøveren fylle ut laboratoriet forespørsel, ettersom de vil være klar over hva tester og lab test du må gjøres for å bedre diagnostisere kiropraktisk problem. Det kan være alt fra enkle blod arbeid, til røntgenbilder, til en MR-skanner som undersøker muskel- og leddforbindelser mellom lemmer.

Sørg for at legen har signert alle de aktuelle boksene, deretter fylle i din signatur under noen felter merket "pasient signatur", slik at laboratoriet vet at de har både din og legens samtykke.

Ta det utfylte bestillingsskjemaet til din lokale lab eller klinikk som skal utføre testen. Forklar til resepsjonist at hvis de har noen spørsmål, bør de ta kontakt med lege på skjema, og at alle eventuelle testresultater vil bli sendt til det legekontoret (eller sendt til deg, og du vil ta dem med til din kiropraktor selv ).

Hvordan velge en indre

En Indre kan være en av de viktigste helsevesenet utøvere som du noensinne trenger. Finne og velge den rette er kritisk. En indre spesialiserer seg på forebygging og behandling av sykdommer og tilstander i indre organer. En indre har mer utdanning i voksen medisin (i forhold til indre organer og sykdomsforebygging) enn en allmennlege gjør. Det finnes to typer av indre: generell indre og spesialister. Noen eksempler på indre som praktiserer innenfor en subspecialty i indremedisin er kardiologer, endokrinologer og gastroenterologer.

Bruksanvisning

Bestem om du ønsker en generell indremedisiner eller Specialist

Tenk om din nåværende helse situasjonen krever kortsiktig eller langsiktig omsorg. Hvis du har en situasjon som trenger umiddelbar oppmerksomhet, må du øyeblikkelig kortsiktig omsorg høyre. Det kan etter hvert bli til en langsiktig omsorgssituasjon. Hvis du er i rimelig god helse og ønsker å finne en indremedisiner som du kan etablere et forhold, trenger du langsiktig omsorg.

Snakk med din helse forsikringsselskapet om hvilken type indre du bør se. Hvis du har en ikke-akutt medisinsk situasjon, kan de ønsker å se en generell indre først. Hvis du trenger mer spesialisert hjelp, kan en generell indre gi deg en henvisning til en spesialist. Sjekk med din helse forsikringsselskapet først.

Ta kontakt med din primære omsorg lege for råd. Du kan være i stand til å ringe til de ansatte på kontoret til dette formålet. Eller, må du kanskje gjøre en avtale og gå inn for et kontor besøk. Forklar de ansatte eller din primære omsorg lege hvorfor du ønsker å se en indremedisiner. De vil henvise deg på riktig måte.

Rådfør deg med Major Medical Forsikring Carrier

Sjekk din helse forsikring for å få detaljene spesiell politikk og dekning det innebærer. Din helse forsikringsselskapet kan eller ikke kan vurdere en generell indre en spesialist. Se om du får lov en ubegrenset antall besøk til spesialister per år, eller hvis du har en grense.

Ring ditt forsikringsselskap og spør om du trenger en henvisning for å se en indremedisiner. Noen regler er forskjellige i denne forbindelse. En HMO (helse vedlikehold organisasjon) plan kan kreve en henvisning. En PPO (Preferred Provider Organization) kanskje ikke. Finn ut riktig prosedyre å følge.

Ring ditt forsikringsselskap og spør om du trenger en pre-autorisasjon for å se en indremedisiner. Forsikringsselskapet kan stille deg noen spørsmål om din kommende besøk. De kan forsøke å finne ut hva tester vil bli utført på poliklinisk basis. De kan eller ikke kan gi pre-autorisasjon for slike tester.

Rådfør deg med folk du stoler på for en anbefaling

Spør helsevesenet utøvere for en anbefaling. Spør din fastlege og andre spesialister du kjenner. Vanligvis trenger du ikke å gjøre en avtale for å gjøre dette. Ring kontoret personalet og spør om legen anbefaler en bestemt indre.

Spør familiemedlemmer og betrodde venner for en anbefaling. Sørg for at du spør om ting som er viktige for deg. Hvis oppførsel er viktig for deg, spør rundt for en indre med en god ved siden måte. Hvis grundighet er viktigst; sende dine spørsmål i den forbindelse.

Sjekk på nettet for noen tilbakemelding om dine to øverste valgene. Noen nettsteder tilbyr nå pasientene en mulighet til å gi tilbakemelding om leger. Kommentarene du lese om et bestemt indre kan påvirke den endelige avgjørelsen ene eller det andre.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at indre du velger er styret sertifisert av American Board of Internal Medicine (ABIM). Du kan sjekke på nettet eller over telefon med statens helsemyndigheter for å få denne informasjonen.

Spørsmål til Spør legen om polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en gjennomgripende helseproblem. Det kan påvirke en kvinnes fruktbarhet, menstruasjonssyklus, vekt og utseende. PCOS rammer ca én av 10 kvinner i fruktbar alder, og er en av de vanligste årsakene til infertilitet. Diagnostisering av PCOS må gjøres av en lege, og kan ta flere blodprøver for å lykkes klassifisere. Som PCOS har mange symptomer, er det viktig å diskutere dem med legen din for å planlegge den mest effektive behandlingen planen.

Testing

Kvinner som mistenker PCOS bør spørre sin lege hva tester er nødvendig for å diagnostisere PCOS. I noen tilfeller vil dette inkludere blodprøver som måler hormonnivåer og insulinrespons eller ultralydundersøkelser for å vise eggstokkene.

Behandling

Forming av en behandlingsplan for PCOS vil avhenge av individuelle symptomer. Symptomene, som for eksempel manglende menstruasjon, vektøkning og overflødig kroppshår, bør diskuteres med legen.

Graviditet

Kvinner som forsøker eller som allerede har unnfanget bør spørre sin lege hvordan deres diagnose og behandling vil påvirke prosessen i fruktbar. PCOS kan gjøre det vanskelig å bli gravid, og presenterer en risiko for spontanabort.

Vekttap

Kommer opp med et effektivt vekttap plan kan gjøres ved å diskutere symptomer med en lege. Kvinner med PCOS bør spørre legen sin om å danne en diett diett som vil redusere sin insulin produksjonen.

Medisiner

En liten arsenalet av medikamenter kan bli brukt for å bekjempe den individuelle behandling av PCOS symptomer. Kvinner som er diagnostisert med PCOS bør spørre om medisiner for insulinresistens og fruktbarhet, sammen med NTI-androgener, samt mulige interaksjoner og farer.

Tegn og symptomer på lett kjede sykdom

Tegn og symptomer på lett kjede sykdom


Lett kjede sykdom er en meget sjelden lidelse hvor en persons antistoffer vanligvis ikke blir produsert. Disse biter av antistoffer, kalt lette kjeder, fester (innskudd) seg til vev i hele kroppen, forårsaker en immunsykdom som kalles Lett Chain Deposit Disease.

Lave Antistoffer

Ett tegn på Lett Chain Deposit Disease (Lcdd) er en lav konsentrasjon av antistoffer i en persons blod. Dette er fordi antistoffene er ufullstendige eller ikke-funksjonelle. En enkel blodprøve kan måle blod antistoffer.

Proteinuri

Proteinuri er et tegn på Lcdd hvor protein er vedtatt i urinen. Normalt gjør nyrene ikke tillate store proteiner for å komme inn i urinen. Men de lette kjeder av antistoffer, kalt Bence-Jones-proteiner, er proteiner som er små nok til å gjøre det gjennom nyrene filtreringssystem.

Nyresvikt

En stor mengde lette kjeder som knytter seg til nyrene forårsake nyresvikt, hvor nyrene gradvis miste sin evne til å filtrere blodet og gjør urinen. Utgangspunktet uoppdaget, fører nyreinsuffisiens økte giftstoffer i kroppen.

Symptomer

Personer med symptomer på Lcdd ikke føler noen ytre symptomer før de lette kjedene begynner å blande seg inn i funksjon av andre organer. Når nyrene er involvert, kan det være bak magesmerter. Svakhet kan også være tilstede, fordi nyrene, som hjelpemiddel i produksjonen av blodceller, blir svekket.

Diagnose og behandling

Diagnose av Lcdd kan være en enkel som en blodprøve eller som invasiv som nyrebiopsi, hvor en liten del av nyrene er tatt og analysert under mikroskopet. Hva test til bruk avhenger av hvordan pasienten presenterer og hva pasientens symptomer er.

The Medical Management for en pasient diagnostisert med AIDS

The Medical Management for en pasient diagnostisert med AIDS


En pasient diagnostisert med AIDS har en livslang tilstand som vil gå gjennom ulike faser. Helsepersonell og pasienter må ta en aktiv rolle i å håndtere sykdommen. Selv om det er ingen bevis for at dagens behandling kan kurere en pasient smittet med hiv, viruset ansvarlig for AIDS, betyr behandling gi begrenset suksess i å kontrollere viruset mens terapi administreres. En viktig faktor i de vellykkede behandlinger av AIDS er at pasientene følger den foreskrevne behandlingen riktig.

Utdanning

Pasienter bør gis praktisk og nøyaktig informasjon om sykdommen sin, og forklarte hvordan deres behandling fungerer. For eksempel, er et stort problem for leger behandling av AIDS er utvikling av resistens mot antiviral behandling. Dette skjer spesielt når pasientene ikke tar sine medisiner på riktig tidspunkt. Hvis de riktige doser som ikke er gitt i rett tid, vil noen viruspartikler forbli i pasientens kropp, noe som vil tillate at viruset til å utvikle motstand mot narkotika. Pasienter som forstår hvordan deres behandling virker er mer sannsynlig å følge den fullstendig.

Opprettholde General Health

Den viktigste effekten av AIDS er å redusere pasientens evne til å svare på infeksjoner og andre sykdommer. Derfor bør forvaltning av AIDS-pasienter inkluderer regelmessige kontroller og ta spesielt vare på deres generelle helse og ernæring. Hvor vanlig disse kontrollene er vil avhenge av symptomer og stadium av sykdommen. Hvis pasienten seg bra, kan to ganger i året være tilstrekkelig for pasientene. Men disse menneskene som har begynt å oppleve symptomer og mottar antivirale behandlinger krever hyppigere besøk.

Stadier av AIDS

Omsorgen en AIDS pasientens behov vil avhenge av stadium av sykdommen han går gjennom. Den første fasen oppstår rundt to uker etter smitte og inkluderer influensalignende symptomer som vanligvis forsvinner i løpet av noen uker. Symptomene er ofte alvorlige nok for pasienter å gå til en lege, men ifølge å avverge, en internasjonal AIDS veldedighet, er HIV diagnose på dette stadiet ofte savnet.

Den andre fasen er kronisk asymptomatisk infeksjon, som kan vare i mange år uten symptomer. På dette stadiet må legene bestemme når antiviral behandling bør begynne.

Den tredje fasen er når kroppens immunsystem er kompromittert og alvorlige symptomene begynner, for eksempel uvanlige infeksjoner, vekttap, demens og ulike former for kreft. På dette stadiet helsepersonell prøver å håndtere infeksjoner og kreft som vises. Med mindre HIV er bremset ned pasientens helse vil fortsette å forverres.

Antiretroviral behandling

Hoved behandling for AIDS er bruken av antiretrovirale medikamenter. Disse brukes for å hindre skade forårsaket av HIV, og for å forsinke den symptoma stadium av sykdommen. En kombinasjon av minst tre antiretrovirale medikamenter blir brukt til å stoppe veksten av viruset, og å utsette motstanden av viruset til behandling. Når man skal starte antiretroviral behandling vil bli bestemt av eksisterende medisinske tilstander som hepatitt, tuberkulose eller graviditet, pasientens vekt måling og en vurdering av hennes beredskap for terapi. Den type antiretroviral medikament som skal brukes vil informere hva tester må gjøres. For eksempel, hvis legene vurderer AZT, en heamoglobin test bør tas.

Psykologisk hjelp

Administrere en AIDS pasient må også innbefatte rådgivning om hvordan man skal håndtere angst, depresjon og stigma som ofte går sammen med å ha sykdommen.

Disease Prevention

Opportunistiske sykdommer som er mer sannsynlig å angripe AIDS-pasienter må forebygges ved å unngå eksponering, effektiv overvåking og forebyggende medisiner. Forebygging omfatter også å unngå andre blir smittet av HIV-bærere. Ifølge Verdens helseorganisasjon, må standard forholdsregler bli satt på plass, som kondomer, blod og injeksjon sikkerhet samt posteksponeringsprofylakse.

Hvordan behandle Fatty Oksidasjon Disorder

Hvordan behandle Fatty Oksidasjon Disorder


Fatty oksidasjon lidelse er navnet gitt til en gruppe genetiske metabolske forstyrrelser. Det er forårsaket av en manglende eller feil arbeids enzym. Mennesker med lidelse er i stand til å bryte ned fett fra mat eller fett lagres i kroppen og konvertere den til energi. De kan også ha en opphoping av fettsyrer som kan føre til problemer med lever, hjerne og hjerte. Symptomene kan variere noe avhengig av hva enzymet mangler. Les videre for å lære mer.

Hvordan behandle Fatty Oksidasjon Disorder

•  Spør sykehuset om nyfødt screening. Noen stater har omfattende screeningtester utført på nyfødte som ville diagnostisere fettoksidasjon lidelse. Bestem hva tester dine sykehus skjermer for ved fødselen. Hvis du har en baby født med fettoksidasjon lidelse behandling kan starte noe som kan forhindre komplikasjoner.

•  Forstå symptomer. Alvorlighetsgraden av symptomer kan variere avhengig av den spesifikke type av fet oksidasjon forstyrrelse tilstede. Symptomer kan inkludere forvirring, slapphet, irritabilitet, kramper og oppkast.

Spis noen få timer. Dette kan bidra til å forhindre en metabolsk krise, som kan oppstå hvis blodsukkeret blir for lavt og kroppen går tom for fett til energi. Babyer kan trenge å spise hver 2 til 3 timer døgnet rundt. Barn og voksne bør spise hver 3 til 6 timer i løpet våkne timer. Snakk med legen din om en bestemt kostholdsplan.

møte med en kostholdsekspert. Han kan gi spesifikk informasjon om matvarer som bør spises. En diett høy i komplekse karbohydrater og fiber kan anbefales. Matvarer som hele korn korn, grønnsaker og brun ris kan bli foreslått. Ditt kosthold vil avhenge av den spesifikke type fettoksidasjon lidelse du har.

Tenk medisiner eller kosttilskudd. Noen former for fettoksidasjon lidelse behandles med L-karnitin kosttilskudd. Tillegget hjelper kroppens stoffskifte arbeide effektivt og bidrar til å opprettholde stabile blod sukker nivåer i kroppen.

Vær oppmerksom på starten av en sykdom som kan påvirke spise. Mage virus der symptomene er diaré og oppkast kan påvirke blodsukkernivået og kan føre til problemer. Ring legen din ved første tegn på en sykdom å bestemme riktig behandling. Noen folk rådes til å komme til legevakten for IV behandling.

Kontakt Fatty Oksidasjon Disorder Family Support Group. Den nasjonale organisasjonen gir informasjon om behandlingstilbud, forskning og måter å takle sykdommen.