Digidexo.com

behandlingsplan anoreksi

Anoreksi behandlingsplan

Den mest vanlige og åpenbare symptom på anoreksi er hurtig vekttap og underernæring. Anorexics er generelt jenter og kvinner, og blir besatt av mat og en frykt for økende vekt. Anoreksi kan være dødelig, og er mest vellykket behandlet av en aggressiv og helhetlig behandlingsplan.

Initial Assessment

Det første trinnet i å utvikle en behandlingsplan er en innledende vurdering der omfanget og mulige årsaker til tilstanden er undersøkt. Dette vil gjøre det mulig for legen å fastslå hvilke behandlingsformer kan være mest effektiv, og den grad av behandling som kan være nødvendig. I løpet av denne vurderingen vil legen spørre om de fysiske og psykiske historie av pasienten, den nåværende fysiske tilstanden til pasienten, og pasientens nåværende emosjonelle tilstand.

Medical Care

Anoreksi har en stor innvirkning på pasientens fysiske helse. For å gå tilbake til helse en pasient trenger ofte intens medisinsk behandling. Dette kan omfatte re-hydrering, tube feedings, og andre behandlinger som er nødvendig. Det er ofte nødvendig at en pasient bli gjenopprettet til et minimalt nivå av fysisk helse for å starte prosessen med psykologisk behandling. En lege kan også foreskrive antidepressive medisiner på dette stadiet av behandlingen.

Psykologisk Care

En pasient ofte gjennomgår intens psykologisk behandling for å komme seg fra anoreksi. Dette kan omfatte individuell terapi og / eller gruppeterapi gått på en innleggelse eller poliklinisk basis. I tillegg til terapi, anoreksi pasienter ofte trenger å møte med ernæringsfysiologer, fysioterapeuter og andre spesialister også. Omfattende behandling vil gi pasienten optimal sjanse til å gjøre en full gjenoppretting.

Psykisk helsearbeid for Anoreksi

Anorexia nervosa er en dødelig psykisk sykdom som vanligvis oppstår i tenåringsjenter og sjeldnere i tenåringsgutter og voksne menn eller kvinner. Tilstanden kjennetegnes av en sykelig frykt for å bli fett og en besettelse med å unngå vektøkning. Anorektikere begrense sitt kaloriinntak ved å unngå å spise, overdreven trening eller gjennom oppkast, misbruk av avføringsmidler, klyster, diuretika eller insulin. Til tross for å miste vekt, ofte til farlige nivåer, opplever personen et forvrengt bilde av sin egen kropp, følelse fett til tross for bevis for det motsatte.

Medical Care

Anoreksi har så mange potensielle komplikasjoner at pasienter krever høye nivåer av overvåking for tegn til helseskader forårsaket av feil ernæring og hydrering. Regelmessige legebesøk inkludere kontroll av vitale tegn, symptomer på dehydrering, elektrolyttnivåer og vekt. Den generelle lege ofte koordinerer med annet helsepersonell, men det er den mentale helse leverandøren som er ansvarlig for den samlede behandlingsplan.

Psykoterapi

Helsepersonell kan anbefale familie, gruppe og individuell terapi strategier for å håndtere med de forvrengte tanker og mistilpasset atferd som er en funksjon av anoreksi. Mål for psykoterapi inkluderer bygge sunnere selvfølelse, bedre mestring og mer effektiv emosjonell mestring. Kognitiv atferdsterapi er den mest brukte formen for behandling, selv om det er lite som tyder på at det fungerer bedre enn noe annet. Familie terapi hjelper pasienten bygge tillit relasjoner med den mest stabile emosjonell støtte nettverk i sitt liv. Gruppearbeid med andre anorektikere kan være risikabelt fordi det kan føre til konkurranser om hvem som er skinniest. Hvis fysiske symptomer farlig for pasienten, er sykehusinnleggelse anbefales.

Ernæringsterapi

Anoreksi pasienter ofte jobbe med kostholdseksperter for å utvikle en sunn diett plan. Ofte, skriftlige måltid planer med kalori mål er avgjørende for å hjelpe personen med anoreksi å holde seg til vektøkning planer. Skrevet "kontrakter" med pasienten hjelp engasjere ham, men tilstanden er så vedvarende at sykehusinnleggelse og sondeernæring kan være den eneste måten å få pasienten vekten tilbake opp til et sunt nivå.

Medisiner

The Food and Drug Administration i 2009 ikke hadde identifisert noen medisiner som har vist mer enn begrenset effektivitet i behandling av anoreksi. Noen ganger, antidepressiva, antipsykotika og stemningsstabiliserende er gitt til å behandle psykiske lidelser som kan forverrer den anorexia nervosa. Antidepressiva kan bidra til å forhindre pasienten fra relapsing, men ingenting er blitt vist å hjelpe under kritisk innledende behandling av lidelsen.

Behandling Utfordringer

Alvorlighetsgraden av anoreksi varierer avhengig av sykdomsforløpet og hvor godt pasienten responderer på behandling, særlig i fremskredne stadier. De med anoreksi er resistente mot behandling og kan faktisk fremme atferd som sletting, overdreven trening og bruk av avføringsmidler og klyster som rett og slett en livsstil valg. Mindre alvorlig rammede anorektikere kan reagere raskt på behandling, men alvorlige tilfeller kan kreve mange års behandling. Død kan være et resultat av ubehandlet anorexia nervosa, forårsaket av det som er i det vesentlige langsom sult.

Utvinning

Selv pasienter som ønsker å få bedre kan finne det vanskelig å forbli "på vogna." Mange pasienter danne vennskap med andre anorektikere, og ofte folk med anoreksi ikke anser det som en lidelse i det hele tatt. Det er til og med pro-anoreksi nettsteder som tilbyr tips om å leve anoreksi "livsstil." Anoreksi kan være en pågående, livslang kamp for gjenvunnet anorektisk, med symptomer avtar og deretter komme tilbake. Selv med en lang periode med remisjon, kan en følelsesmessig traume eller svært stresset situasjon utløse et tilbakefall. For å unngå dette, kan helsepersonell anbefaler pågående terapi eller periodiske kontroller, spesielt i tider med stress.

Hvordan behandle anoreksi med naturmedisin

Hvordan behandle anoreksi med naturmedisin


Anorexia nervosa er en alvorlig medisinsk tilstand der lider forsettlig sulte seg selv til det punktet av avmagring, men fortsetter å tro at de er overvektige. Anoreksi er en emosjonell lidelse som fører til alvorlige fysiske forhold som hjertesvikt, elektrolyttforstyrrelser eller død av sult. Mens mange leger behandler både de fysiske og psykiske symptomer på anoreksi med reseptbelagte medikamenter, kan naturmedisin være like effektivt uten et overskudd av uønskede bivirkninger.

Hvordan behandle anoreksi med naturmedisin

•  Oppsøk behandling med en kognitiv-atferdsterapeut for å avdekke og behandle de underliggende psykologiske årsakene til anoreksi. Noen terapeuter vil bruke sinn-kropp medisin, hypnose, biofeedback eller andre metoder for å bidra til å reversere kroppsbilde besettelser, økt appetitt og adresse dypere psykologiske problemer. Kognitiv atferdsterapi er det viktigste skrittet for å behandle anoreksi og forebygge tilbakefall. Din terapeut kan tyde på at familiemedlemmer inngår i en del av terapien, som familien din samhandling er viktig når avdekke årsakene, for emosjonell støtte og forebygging av tilbakefall.

Endre din livsstil helt, med veiledning av din terapeut og naturmedisin utøveren. Folk som lider av anoreksi må nøye begynne å få vekt uten å sjokke kroppen sin. Av denne grunn er det viktig å etablere en diett spesielt designet for deg, kutte ned på overdreven trening og opprettholde regelmessig terapitimer for å hjelpe deg å endre gamle vaner med så lite følelsesmessig eller fysisk stress som mulig.

gjenopprette kroppens balanse ved å inkludere vitamin-og mineraltilskudd i den nye kosten for å hjelpe fylle mangler forårsaket av anoreksi. Spør din naturlege for veiledning og forslag før du starter noen supplement regimer. Supplerer legen din anbefale inkluderer antioksidantvitaminer, mineraler og sporstoffer, omega 3 fettsyrer, koenzymer, kreatin og L-glutamin.

Oppretthold et sunt kosthold rikt på protein, som kjøtt, egg og vegetabilsk protein shakes å hjelpe deg å få muskelmasse. Eliminer stimulerende midler som kaffe, alkohol og tobakk samt raffinert sukker fra kostholdet ditt, som de videre sjokkere kroppen systemet. Drikk rikelig med vann; Men, ikke bruk vann for å få deg til å føle deg mett.

Bruk naturlig urtemedisin som en sikker måte å styrke kroppens svekkede systemer. Ashwagandha kan brukes til å lindre stress, kan Bukkehornkløver stimulere appetitten, kan cayenne simulere fordøyelsen, hjelper melk tistel avgifte kroppens systemer og gjæret hvetekim ekstrakt kan øke immunforsvaret og hjelpemiddel i muskel gevinst. Din naturlege kan hjelpe deg med å finne ut hvilke urter er best for deg og hva doser du bør ta.

Hvordan hjelpe en venn med anoreksi Athletica Eating Disorder

Hjelpe en venn, familiemedlem eller elsket en med en spiseforstyrrelse er utfordrende. I hvert fall må den personen være i behandling, og behandling av en lege og / eller psykiater for å bli frisk.
Anorexia Athletica er en slags spiseforstyrrelse at kvinnelige idrettsutøvere er dobbelt utsatt for enn sine mannlige kolleger. I en studie av nesten 700 menn og kvinner idrettsutøvere, 12 prosent av kvinnene fryktet å miste kontrollen når de spiste.
Nesten en prosent av kvinner i alderen 10 til 20 har noen form for spiseforstyrrelse i USA, ifølge Anorexia Nervosa og tilhørende Spiseforstyrrelser, Inc. Denne gruppen anslår åtte millioner eller tre prosent av amerikanerne har noen form for spiseforstyrrelse.
Lær hvordan du kan støtte en venn eller et familiemedlem som jobber for å overvinne en potensielt dødelig psykisk sykdom.

Hvordan hjelpe en venn med anoreksi Athletica Eating Disorder

•  Være en ikke-dømmende venn. Kvinner med anoreksi Athletica har en tilstand som kalles dysmorphia, forvrengning av hvordan man ser hennes bilde. Rail-tynne eller veldig nær den, er kvinnelige utøvere trent og belønnet for å redusere kroppsfett til så lave nivåer at de slutter mensen.
Amennorhea er vanlig blant kvinnelige idrettsutøvere og er en av de tegn på en spiseforstyrrelse. Kvinner trenger minst 17 prosent kroppsfett å menstruere. Mange av disse idrettsutøvere faller mellom 10 og 14 prosent.

Observer hennes mønstre av spising og trening hvis hun ikke har søkt medisinsk behandling. Hvis du kjenner noen som utøver besatt og er klart under en sunn kroppsvekt, kan du prøve å snakke med henne. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre dette, spør noen som er mer sannsynlig å være effektive for å gjøre det.

Ikke gjør kommentarer om hennes utseende. Mens menn kan ha spiseforstyrrelser, kvinner er tre ganger mer utsatt. Gitt samfunnets vekt på svært slanke kvinner i alle aldre, er det en god del av sosial belønning for å være svært tynn.
I stedet spør henne hvordan hun føler. Anorektiske mennesker kan bli ufølsom: de ignorerer stikk av sult og en del av deres utvinning er erkjennelsen av hvordan de føler følelsesmessig og fysisk.

Hjelpe henne ved å invitere henne til lavmælte sosiale sammenkomster. Idrettsutøvere med Anorexia Athletica ofte synes det er vanskelig å spise i andres nærvær. De kan ikke spise veldig mye eller bare litt.
Ikke se på din venn spise som besatt, da dette vil gjøre henne føle seg mer selvbevisst. I stedet planlegger sosiale arrangementer rundt ikke-konkurrerende aktiviteter som bowling eller ser en film.

Vær følsom. Du må finne ut om du kan håndtere ansvaret for å hjelpe vennen din. Det er vanlig for kvinner å være konkurransedyktig med hverandre om utseende og kroppsvekt: ikke bidrar til din venns kamp for å gjenopprette ved å fortelle henne om den nye kosten å miste 10 pounds ved nyttår.

Kvinner med anoreksi Athletica kan enkelt skjule sin spiseforstyrrelse som de trener tungt og følge en trenings bord for måltider for å ikke overspise. Overdreven trening og slanking, men kan føre til Female Athlete Triad.
Dette inkluderer å utvikle en spiseforstyrrelse og opplever lav energi; savnet menstruasjonssykluser eller andre menstruasjonsforstyrrelser og over tid, risiko for osteoporose.
å jobbe med mennesker med spiseforstyrrelser. Hva dette betyr er hvis hun sliter i en bestemt situasjon eller er hjemme, post-binge, kan hun ringe deg.
Hvis hun klart behov for medisinsk intervensjon, få medisinsk hjelp umiddelbart.

Hint

 • Kvinner med anoreksi Athletica kan enkelt skjule sin spiseforstyrrelse som de trener tungt og følge en trenings bord for måltider for å ikke overspise. Overdreven trening og slanking, men kan føre til Female Athlete Triad. Dette inkluderer å utvikle en spiseforstyrrelse og opplever lav energi; savnet menstruasjonssykluser eller andre menstruasjonsforstyrrelser og over tid, risiko for osteoporose.
 • Gripe inn dersom du mistenker at din venn eller familiemedlem er i umiddelbar fare. Personer med spiseforstyrrelser kan dø av denne sykdommen hvis den forblir ubehandlet. (Se Resources.) Ikke prøv å være en slags "terapeut" for din venn. Hun bør være i et behandlingsopplegg allerede. Hvis hun ikke er det, henvise henne til en eller gripe inn på hennes vegne ved å snakke med noen i familien hennes.

Anoreksi behandlingstilbud

Anoreksi behandlingstilbud


Anoreksi er en spiseforstyrrelse preget av en usunn idé om kroppsbilde. Folk som er anorektisk besette om vekt, mat og kroppsfasong. En anorektisk kan prøve å gå ned i vekt for å opprettholde en vekt som er langt under gjennomsnittlig vekt for hennes alder. Noen som er anorektisk kan overdrevent kutte ut måltider, altfor utøve eller nekter å spise i det hele tatt. Anoreksi kan være en kronisk tilstand som er vanskelig å overvinne. Noen mennesker som er anorektisk kan nekte behandling. Imidlertid er nødvendig behandling for å utvikle sunne matvaner og unngå potensielle helsemessige komplikasjoner.

Psykoterapi

Psykoterapi kan være gunstig i å angripe det som er i roten av en spiseforstyrrelse. Terapi kan hjelpe deg å takle eventuelle negative tanker eller atferd du har knyttet til din spiseforstyrrelse. Terapi kan gjøres alene eller sammen med familiemedlemmer. Å ha familien involvert kan hjelpe alle takle vanskelighetene med et familiemedlem anoreksi. Gruppeterapi er vanligvis gjort i en bolig innstilling (dvs. hvis du er utvinne i et rehabiliteringssenter). Men, sier Mayo Clinic at gruppeterapi kan resultere i konkurranser blant anorektiske pasienter til å være den tynneste. I en gruppe terapisituasjon, bør en anorektisk pasienten overvåkes nøye for å sikre at hun ikke er i fare.

Nutrional Therapy

Ernæring terapi vil omstrukturere din tankeprosess om hvordan du ser på mat. En kostholdsekspert vil samarbeide med deg om hvordan å utvikle sunne matvaner. En kostholdsekspert kan også hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt ved å gi deg måltid planer som er rettet mot din vektkontroll. I alvorlige tilfeller kan imidlertid kvinner som har mistet drastiske mengder av vekt, kan ha behov for å bli matet med et nasogastrisk rør, et materør som er plassert inn i nesen og veiledet til magen.

Medisinske og psykologiske

I ekstreme tilfeller av anoreksi, kan medisinsk og psykologisk behandling være nødvendig. Dine vitale tegn, hydration nivå og elektrolytter kan overvåkes jevnlig i håp om å forebygge komplikasjoner. Hvis du lider av psykiske lidelser som depresjon eller angst, kan antidepressiva gis til å takle disse lidelsene.

Hospitilzation

Når det kommer til et punkt at en pasient nekter å spise og lider av underernæring, kan han bli innlagt på sykehus. Det finnes spesialiserte klinikker som spesifikt omhandler spiseforstyrrelser, og denne type behandling kan være nødvendig. Ifølge Mayo Clinic, selv når behandlingen har opphørt, terapi og ernæring utdanning vil fortsatt være en del av utvinning.

Vanskeligheter i behandling

Behandlingen er ofte et vanskelig tema å broach med anorektiske individer. Ifølge Mayo Clinic, hvis behandling for anoreksi er brått stoppet før ferdigstillelse, er sjansen for tilbakefall øker. Selv etter at en kvinne føder, kan hun være utsatt for de vaner som gjorde henne anorektisk. I tider med høy stress, blir trangen sterk til å ty til gamle vaner. Det er viktig å holde fast ved familie for å hjelpe deg gjennom stressende tider.

Komplikasjoner

Anoreksi er en ødeleggende sykdom som kan ende i døden. Død av anoreksi kan skje til enhver tid. Det kan forekomme som følge av anemi, hjertekomplikasjoner, lungeproblemer og gastrointestinale problemer; som alle er komplikasjoner av anoreksi. Andre komplikasjoner kan omfatte bentap, hjertesvikt, tap av menstruasjon, depresjon, angst, obsessive kompulsive lidelser og feilernæring, som kan resultere i organsvikt. Ifølge Mayo Clinic, mer enn 5 prosent av anorexics dø av sykdommen eller dens komplikasjoner.

Hva er symptomene på anoreksi?

Anoreksi er en spiseforstyrrelse preget av en besettelse med mat og bor tynnere enn normalt. Personer med anoreksi kan forsettlig sulte seg eller trene hele tiden. Anoreksi rammer oftest kvinner, og kan til slutt føre til alvorlige komplikasjoner.

Fysisk Utseende

Personer med anoreksi kan virke veldig tynn. De kan ha tynt hår som faller ut lett. Dessuten kan de har sprø negler og tørr hud.

Medisinske symptomer

Personer som lider av anoreksi kan ha lavt blodtrykk og lave blodverdier. Dessuten kan de lider av ekstrem trøtthet og besvimelser. I tillegg, er et vanlig symptom forstoppelse. Kvinner med anoreksi kan slutte å ha en menstruasjon.

Atferdsmessige symptomer

Personer med anoreksi kan nekte å spise og kan alltid si at de ikke er sulten. Når de spiser, kan de bare spise visse matvarer, eller de kan synes å være altfor opptatt av mat. De kan også utøve overdrevet.

Emosjonelle symptomer

Personer med anoreksi kan synes å mangle følelser. Eller de kan bli defensiv når konfrontert om sin sykdom. I tillegg kan de være altfor opptatt av å være fett.

Alvorlige komplikasjoner

Langvarig anoreksi kan føre til en rekke alvorlige komplikasjoner, som for eksempel anemi og problemer med hjertet, lunger og nyrer. Disse komplikasjonene kan ha ødeleggende effekt, og kan selv slå dødelig.

Tegn og symptomer på anoreksi og bulimi

Anoreksi er en spiseforstyrrelse som er preget av folk blir tynne fordi de spiser lite eller ingen mat. Personer med bulimi har ofte perioder med overspising etterfulgt av oppkast. Begge spiseforstyrrelser påvirker kvinner, spesielt de som er tenåringer, mer enn menn, ifølge National Institutes of Health.

Anoreksi Vekttap

Anoreksi fører ofte folk til å miste store mengder vekt og bli besatt av mat, ifølge medicinenet. De ofte gå ned i vekt ved å spise mindre enn 1000 kalorier om dagen for mat og trener ofte, ifølge National Alliance på psykisk helse.

Anoreksi Traits

Anoreksi fører ofte folk til å utvikle lavt blodtrykk, unormal hjerterytme, benskjørhet, et mykt underlag av hår på kroppen, søvnproblemer eller tynt eller knuselig hår. Kvinner kan stoppe mensen som følge av anoreksi, ifølge Mayo Clinic.

Anorektisk Social Behavior

Personer med anoreksi ofte trekke seg fra sosiale situasjoner, føler irritabel eller sint veldig lett, har en lav selvfølelse, prøv å glede andre eller har en vanskelig tid å konsentrere seg. Noen personer med anoreksi utvikle andre psykiske lidelser, som depresjon eller en avhengighet til narkotika eller sex.

Bulimi matvaner

Personer som lider av bulimi ofte spiser compulsively, ofte til det punktet at de opplever magesmerter, men ikke opp i vekt eller har svingninger i vekt. De spiser også i hemmelighet og har stashes av mat, ifølge helpguide.org.

Bulimi fysiske endringer

Bulimi fører ofte folk til å ha skadede tenner og tannkjøtt, munn eller svelg sår, oppblåste kinn følge hovne spyttkjertler eller hard hud eller arr på hendene eller knoker. Mange kvinner med bulimi opplever uregelmessige menstruasjonssykluser, oppblåsthet, dehydrering, forstoppelse og tretthet.

Hvordan skrive en Alkohol behandlingsplan

Alkoholisme er en alvorlig sykdom som påvirker alle aspekter av den elendige enkeltes verden, inkludert hans helse, arbeid og personlige relasjoner. Alkoholmisbruk fører til et betydelig tap i form av livskvalitet. Søker behandling for tilstanden er ofte nødvendig så få alkoholikere kan slutte å drikke på egenhånd. Skrive en fokusert alkohol behandling plan er et viktig første skritt i å hjelpe noen å håndtere alkoholisme.

Hvordan skrive en Alkohol behandlingsplan

•  Skriv ned planer for intervensjon. Planlegge en date. Rekord som vil være til stede. Bestem hvordan å ordne nærvær av alkoholholdige og de viktige punktene som tas opp i løpet av intervensjonen.

Legg ved informasjon om avrusning. Legg merke til kontaktinformasjon og politikk av nærliggende behandlingssentre samt en oversikt over sine programmer. Dekke hvordan sentrene fortsette med detoxing.

Spill inn informasjon om i-pasient rehabilitering fasiliteter. Inkluder en lege henvisning notat. Detalj hva som er involvert i ulike fasiliteter og gi en anbefaling om hvem som er mest hensiktsmessig for den aktuelle personen.

Fest materiale om "halvveis" hus og lignende steder for en gang i pasientbehandling er ferdig. Gi informasjon om plassering, regler og andre viktige detaljer. Det er lønnsomt for mange å ha en delvis uavhengig scenen under sine tidlig utvinning.

Noter ned navn og telefonnummer til alkoholisme rådgivere. Selv når en alkoholiker er ikke lenger en in-pasient, vil hun fortsatt trenger rådgivningstjenester som hun fortsetter på hennes utvinning reise.

Arbeid i detaljer om alkoholiker anonym program eller andre utvinne alkoholholdige støtte møter. Ta den enkeltes preferanser i betraktning. For eksempel kan medlemmer av visse religioner foretrekker støtteprogrammer som er direkte knyttet til deres tro.

Gi en seksjon i behandlingsplanen om familie og venner av alkoholiker. Detalj hvordan de skal hjelpe til i den enkeltes utvinning. Også inkludere informasjon om personene som alkoholikeren bør unngå samspill med som stordrikkere.

Note hva overvåkingen vil bli gjort om personens fremgang. Bestemme hvor ofte og med hvilke stadier helsen vil bli gjort og på hvilken måte.

Hint

 • Gi kopier av behandlingsplanen til rådgivere og andre som er involvert i gjenopprettingsprosessen og til den enkelte så vel. Konsultere eksperter innen behandling av alkoholer for råd i å lage planen.
 • Den skriftlige behandlingsplan kan måtte endres som forholdene tilsier så vær forberedt på å være fleksibel.

Behandlingsplan for alkohol og stoff Counseling

Behandlingsplan for alkohol og stoff Counseling


Narkotika-og alkoholmisbruk påvirker millioner av mennesker i USA. Når den rusavhengige er klar til å begynne et liv i nøkternhet, er det viktig at de gis en effektiv behandling plan.

Hva er en behandlingsplan?

Ifølge National Institute of Mental Health, "terapeuter arbeide med en person eller familier til å tenke ut en passende behandling plan." Hvert plan er unik for klienten.

Evaluering

Før en behandlingsplan er utnyttet, møter terapeuten med klienten i en terapitime. Terapeuten spør spesifikke spørsmål om å skape en unik behandlingsplan med klienten innspill.

Program Innledning

Den opprinnelige behandlingsplan bør ikke skremme kunden inn i frykt; Vanligvis er de introduksjoner inn i programmet samt lett oppnåelig mål.

Mål

Alle behandlingsplaner har et sett av mål som klienten må streve. Selv om behandlingsplaner er unike klient til klient, de følger en lignende struktur.

Struktur

The National Institute of Mental Health heter det at etter historie og behandlingsplan utvikling; mål er å skape en forståelse i klienten at de lider av deres rusmisbruk. Andre mål er blant annet å hjelpe klienten bryte fri fra tak rusmisbruk har på dem.

Nøkternhet

Endelig er den siste mål behandlingsplan nøkternhet. På denne tiden, forstår kundens hvordan rusmisbruk påvirket hennes liv negativt og er klar til å leve et liv i utvinning.

Mål for helse behandlingsplaner

Mål for helse behandlingsplaner


For noen tilstander og sykdommer, kan en lege plassere en pasient på en omfattende helsebehandlingsplan. Målene for disse spesielle planer kan variere, avhengig av hvilken tilstand blir behandlet, men de hver har felles mål om å prøve å helbrede pasienten. Helse behandlingsmålene kan inkludere kjemper en sykdom, forbedre pasientens generelle nivå av form, som arbeider med psykiske problemer eller rehabbing en person fra enten fysiske traumer eller avhengighet.

Forhold

Helse behandling planer er vant med å ivareta en rekke forhold som en person kan lide. Disse forholdene kan omfatte sykdom, fedme, psykisk sykdom og ulykkesskader. En lege vil vurdere tilstanden til hver pasient og foreskrive en bestemt helse behandling plan for å bekjempe eller lindre problemet. En pasients individuelle situasjon vil avgjøre hvilken plan og objektiv.

Mål

Målet med en helse behandling plan, enten for fysiske plager eller psykiske problemer, er å behandle pasienten og lindre hennes medisinske tilstand. Noen ganger Målet er å fullstendig fjerne eller helbrede problemet. Andre ganger er det et mål for helse behandling plan for å administrere det hele levetiden til en pasient. Mens en operasjon kan brukes til å behandle carpal tunnelsyndrom, for eksempel, er det ingen fremgangsmåter som kan kurere enkelte mentale sykdommer, så behandlingsplan for disse problemene ville være kontinuerlig. Som sådan, vil legen etablere et annet objektiv fra en situasjon til den neste.

Behandlinger

Helse behandling planer er avhengige av en rekke metoder for å oppnå målet om å forbedre pasientens helse og tillater ham å leve et så normalt liv som mulig. Behandlingene spenner fra operasjoner for å utøve planer, fra kjemoterapi til rådgivning og medisiner.

Lengdene av behandlinger kan variere. Noen, slik som kirurgi, er forholdsvis korte og krever bare den primære handling og utvinning. Andre behandlingsplaner er nødvendig for livet av pasienten. Et eksempel på en livslang behandling ville være medisinering en person for psykiske problemer, som bipolar sykdom.

Fysisk vs Mental behandlingsplaner

Fysiske plager kan være de første forhold som kommer til tankene når noen tenker om helse behandling planer, men disse omfatter ikke alle former for behandling. Psykiske problemer påvirker i gjennomsnitt 1 av hver 4 personer i løpet av et år, ifølge Mental Health Foundation. Mange helse behandling planer for psykiske helseproblemer adresseres med bruk av medisin, som selektive-serotonin reopptakshemmere (SSRI), i forbindelse med rådgivning økter med en lisensiert rådgiver eller psykolog.

Rehabilitering

Etter en ulykke eller fysisk traumatisk hendelse, kan en pasient må gjennomgå omfattende rehabiliteringsarbeid som en del av en langsiktig behandling for eventuelle skader påført. En rehab plan vil omfatte ulike øvelser og strekninger for å styrke muskler og ledd. Dette fremmer riktig mekanisk funksjon av muskel-og skjelettsystemet. Målet for en fysisk rehabilitering helseplan er å få pasientens kropp fungerer slik det var før skaden.

Ergoterapi behandlingsplaner

Ergoterapi (OT) er funksjonsorientert terapi. Flere typer mennesker kan ha nytte av ergoterapi, fra barn med psykiske og / eller fysiske funksjonshemninger til eldre mennesker som har fysiske evner har forverret seg over tid. OT behandlingsplaner kartlegge pasientens rute til forbedring. Det endelige målet med ergoterapi er å forbedre livskvaliteten for pasientene.

Kandidater til OT

OT er vanlig foreskrevet for personer som ble alvorlig skadet i bilulykker, folk som lider av en alvorlig hodeskade, kreftpasienter, og voksne med hjernen og / eller ryggskader. Imidlertid kan barn ha nytte av OT, også. Barn med fysiske og / eller psykiske funksjonshemminger, som autisme og cerebral parese, og barn med atferdsproblemer kan ha nytte sosialt og faglig fra OT.

Betydning

Ergoterapi behandling planer er utformet for å forbedre pasientens livskvalitet ved å gi pasienten mer uavhengighet. Terapeuter gjøre dette ved å lære pasienter å gjøre nødvendige kompensasjoner. For eksempel, hvis en høyrehendt person mistet sin høyre hånd, ville en terapeut lære personen å bruke sin venstre hånd for å skrive og utføre andre oppgaver. Avhengig av saken, kan behandling planer inkluderer undervisning en pasient å bruke utstyr hjelpemidler for oppgaver som å spise og bli kledd. Utstyr hjelpemidler kan hjelpe en person gjøre en oppgave han ellers ikke ville være i stand til å gjøre på egenhånd.

Typer

Ergoterapi behandling planer fokusere på å forbedre alle aspekter av livet. Noen OT fokuserer på å være i stand til å fungere i arbeidslivet. Andre behandlingsplaner kan fokusere på personlig pleie, som å være i stand til å kle seg og lage mat selv, eller fritidsaktiviteter, som å være i stand til å bruke en datamaskin. Ulike OT verktøyene brukes til å oppnå målene i en gitt behandlingsplan. For eksempel er spesialdesignet tastatur brukes til å forbedre pasientens evne til å skrive på en datamaskin.

Fordeler

Pasienter har nytte av ergoterapi ved å lære sett av ferdigheter for å øke uavhengighet. Å være selvstendig øker selvfølelse og fører til en mer oppfylle liv. Høy selvtillit er viktig for helsen. Lav selvfølelse kan føre til lidelser som depresjon og narkotikamisbruk. For barn, er OT spesielt gunstig. Bruke ferdighetene lært i ergoterapi, kan barna få venner lettere og maksimere faglig potensial.

Betraktninger

På noen måter, er ergoterapi lik fysioterapi (PT). OT behandling planer kan omfatte gjøre øvelser for å styrke muskler, akkurat som fysioterapi. Forskjellen mellom de to er øvelser gjøres som en del av ergoterapi er oppgaveorienterte; i fysioterapi, er øvelser gjort av hensyn til å styrke musklene. Ta en golfspiller som er utvinne fra midlertidig lammelse i hans underkroppen, for eksempel. I PT en terapeut kan ha golfer gange på en tredemølle for å styrke bena; ergoterapeut vil ta golferen til en golfbane å gå og styrke bena. Ergoterapi tilbys i en rekke steder, inkludert skoler, rehabiliteringssentre, sykehjem og sykehus.

Hvordan identifisere Anoreksi Signs i Teens

Anoreksi fortsetter å påvirke tenåringer i et urovekkende tempo. Det er en forferdelig lidelse som er uforståelig for mange som ikke forstår de psykologiske grunner bak en slik sykdom. Tegn på anoreksi kan være svært subtile. Du kan være pro-aktiv i å hjelpe din ungdoms identifisere og helbrede fra hans eller hennes problem ved å betale nær oppmerksomhet. Her er noen ting å se etter når du er med tenåringen din.

Bruksanvisning

•  Hold styr på vekten av din ungdoms gjennom gym klasse eller andre utløp. Når du legger merke til et vekttap, snakke med tenåringen din om det. Du ønsker ikke å være anklagende, og de som ikke er i krise vil ofte være i stand til å forklare det enkelt.

Vær forsiktig hvis tenåringen er å unngå mat og måltider på en jevnlig basis. Mens kampen anoreksi, kan tenåringen din gjør opp unnskyldninger på hvorfor de ikke kan bli med familien til middag: lekser, de allerede spiste, går et sted, noe som tillater dem å unngå situasjonen.

Snakk med dem om noen obsessive kalori og fett gram telling. Tenåringer er stille anorektisk atferd når de veier alt de spiser og telle hver kalori eller fett gram. Det kan være lett å skuldertrekning dette av som om tenåringen er rett og slett å se på hva de spiser, men dette kan være et tegn på en alvorlig spiseforstyrrelse.

Curb noen angst eller negative kommentarer om deres vekt. Tenåringen kan være uttrykk for alvorlig misnøye med deres størrelse, og de vil verbalisere dette i å sette seg ned. Se etter noen sjanse til å bekrefte positive ting om deres ser ut, og be dem om å trekke oppmerksomhet til de vakre tingene om seg selv.

Se for overdreven trening. Tenåringer som lider av anoreksi ikke alltid trene, men det er et vanlig tegn.

I tillegg til vekttap, kan en tenåring med anoreksi opplever andre fysiske symptomer som dehydrering og generell svakhet. Tørr hud og hår, ofte ledsaget med hårtap, er også ganske vanlig.

Tips og advarsler

 • Snakk med barnet om sine problemer.
 • Be barnet ditt å se en terapeut hvis du tror de har et problem. Selv om et barn ikke kan snakke med sine foreldre, kan de ofte betro seg til en profesjonell.
 • Aldri ta dette lett. Det er en alvorlig lidelse som kan føre til døden hvis venstre ubehandlet.
 • Ikke få panikk og begynne å anklage din ungdoms hvis du ikke er sikker på at de har en spiseforstyrrelse.
 • Aldri holde all informasjon en hemmelighet at barnet ditt forteller deg om det kunne føre til sin egen selvødeleggelse.

Hva er tegn på anoreksi?

Hva er tegn på anoreksi?


Anoreksi er en farlig sykdom som tar livet av unge kvinner hvert år. Som en venn eller et familiemedlem begynner å vise tegn, er det viktig å se nøye på hennes livsstil. Selv om denne sykdommen kan skje med menn, er det mye mer vanlig hos kvinner. Dette gjelder spesielt med unge lettpåvirkelige jenter. Du må først forstå advarselen tegn på anoreksi før du kan hjelpe.

Betydning

Anoreksi er frykt for å bli fett. Denne mentale tilstanden er så alvorlig at mens du ser i et speil, personen ser faktisk en overvektig person stirrer tilbake. Se etter tegn på den anorektiske personen tilbringe mye tid med speilet og vekten skala. Ifølge Helpguide.org, typisk anoreksi rammer unge kvinner mellom 13 og 21 år. Imidlertid kan denne sykdommen påvirker alle mennesker i alle aldre, mann eller kvinne. Døden er altfor ofte utfallet for folk som å ikke få medisinsk hjelp.

Fakta

I Amerika, typisk forbilder for unge jenter er umulig å imitere modelltyper. Selv om ulike kjendiser begynner å snakke ut mot spiseforstyrrelser, unge kvinner prøver å leve opp til ugjennomførbare målene. Ifølge Women and Peace, folk som lider med anoreksi ofte ligge med ekstrem nøyaktighet. I tillegg, som regel blir den personen store måltider eller kokker; men hun spiser nesten ingenting. Vanligvis bruker hun bare en bit eller to i løpet av måltidet.

Typer

Ifølge Helpguide.org, to typer av anoreksi eksisterer. Jo mer vanlig type, begrense, refererer til å redusere matinntak dramatisk og utøve overdrevet. Jo mindre vanlig type er sletting. Tilstanden kan føre til at personen til å kaste opp etter inntak av et beløp av mat for å fjerne kaloriinntaket. Iført altfor posete klær og skjule hennes utseende er tegn på den begrensende type. Å spise et stort antall pust mints og altfor pusse tennene hennes er tegn på sletting. Ofte fyllingen er forvekslet med bulimi, en annen spiseforstyrrelse. Selv om noen generelle likheter eksisterer, de to sykdommene er tydelig.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, endringer i fysiske utseende eller andre faresignaler dukke opp med anoreksi. Hvis barnet ditt eller venn opplever svimmelhet, besvimelser eller dehydrering, er det viktig å søke medisinsk hjelp. Andre tegn kan være kulde selv i milde temperaturer, en økning i håret på kroppen, eller negler bryte tilfeldig. I tillegg, håret faller ut og en økning i flassende eller tørr hud kan være en grunn til alarm.

Matvaner

Ifølge Mayo Clinic, klare faresignaler er tydelige. Legg merke til matvaner som del størrelse og lav-kalori måltider. Personen kan spise bare et par biter. I tillegg, se nøye som den personen spiser. Plukke på maten og spytter inn i en serviett er sterke advarsel tegn på anoreksi.

Klager og Denial

Ifølge Helpguide.org, klager over vekten selv om hun er tynn er en stor tegn på anoreksi. I tillegg, når en konfrontasjon framgår, kan hun bli sint og nekter hun har en spiseforstyrrelse. Det er viktig å søke legehjelp dersom faresignalene er til stede. Langtidsskader kan oppstå hvis personen ikke får forsvarlig helsehjelp.

Hvordan vite Anoreksi Effects

Hvordan vite Anoreksi Effects


Anoreksi pasienter vil attest til de langsiktige konsekvensene av denne sykdommen. De åpenbare spørsmål om vekt og ernæring skygge de systemiske og psykologiske problemer som veier tungt på pasienter gjennom sine utvinning perioder. Du bør vite effekten av anoreksi før du drar til legens kontor, slik at du kan stille de riktige spørsmålene.

Bruksanvisning

Se på tykkelsen og vekst av hår å vite effekten av anoreksi. Håravfall og tynt hår er vanlig i anoreksi pasienter på grunn av en uttømming av protein.

Bestem samlede påvirkning av anoreksi ved å se på nivåene av dehydrering. Avholdenhet fra mat og vann ved anorektiske pasienter til å kutte ned på vekten fører til ekstrem dehydrering og organskade.

Mål blodtrykket hos pasienter på ulike nivåer av utvinning for å måle effekten av anoreksi. Lavt blodtrykk er en av de mer ekstreme virkningene av anoreksi. Gjenopprette pasienter gjenvinne press på grunn av en styrking hjerte.

Lytt til hjertet av en potensiell anoreksi pasienten å kjenne de alvorlige virkningene av denne sykdommen. Utvalget av skader på gjennomsnittlig hjertefrekvens dekker enkle hjerte flagrer og tregere beats å fullføre hjertesvikt.

Observer fordøyelsen problemer å identifisere konsekvensene av anorektiske atferd. Disse problemene er utbredt blant binge-og-purge anorektikere som bruker avføringsmidler og andre kosttilskudd som kan forårsake oppblåsthet eller forstoppelse.

undersøke tilstanden til huden for å vurdere en av de systemiske konsekvenser av anoreksi. Gul misfarging, flassing og lett blåmerker er noen av de måtene som anoreksi skader huden.

Noter en individuell følsomhet for ekstreme temperaturer og vær som bevis på anoreksi. Folk som viser anorektiske atferd vil pakke opp eller uttrykke bekymring varme innendørs som kroppene deres sliter med å opprettholde temperaturen.

Test ut muskulær og felles styrke som en måte å måle dybden på et individs anoreksi. Musklene i hele kroppen mister tone og press lett på grunn av lave nivåer av protein. Hevelse og smerter i leddene som er atypisk for pasientens alder er vanlig i senere stadier av anoreksi.

Tips og advarsler

 • Bruk redusert effektiviteten av immunsystemet for å fullt utbytte påvirkning av anoreksi. Anorektiske pasienter ofte få forkjølelse og flus som varer lenger på grunn av mangel på næringsstoffer. Du kan avgjøre om du eller en venn har anoreksi ved å notere antall sykdommer stede over en kort periode.

Hvordan hjelpe en kjær med anoreksi

Hvordan hjelpe en kjær med anoreksi


Folk kan utvikle spiseforstyrrelser som anoreksi som svar på negative hendelser i livet som familie og relasjonskonflikt, eksterne og interne press og stress. Mange kan se anorektisk atferd som en måte å takle disse situasjonene. Det er en måte der de kan ta kontroll over et aspekt av deres liv når alt annet synes å være ute av deres kontroll. Du kan hjelpe en kjær med anoreksi ved å ta en aktiv rolle i hennes utvinning.

Bruksanvisning

Hjelpe en kjær med anoreksi

•  Lær deg å gjenkjenne tegn på anoreksi. Disse kan omfatte ekspresjon av negative tanker mot en kropp, nekter å spise tilstrekkelige kalorier for å opprettholde en sunn kropp, vekt og drastisk tap av muskelmasse, så vel som andre fysiske symptomer som håravfall og hud tone og fargeendring.

Konfronter din kjære om hennes tilstand på en kjærlig og støttende måte.

Unngå konfrontasjoner der du setter din kjære i en defensiv posisjon. Når du åpner diskusjonen om anoreksi og hans nåværende atferd, forsikre ham om at du ikke skylde på ham, og er ikke skuffet i ham på noen måte.

Hjelp din kjære finne riktig behandling for hennes anoreksi. Du bør oppmuntre henne til å møte med hennes lege for å diskutere diagnostiske og behandlingstilbud.

Hjelpe henne å finne et behandlingssenter som vil fungere best med hennes livsstil. Anoreksi kan behandles på poliklinisk basis, selv om det er viktig å finne ut om sentrum du velger kan romme hennes arbeid eller skole tidsplan.

Undersøk dine egne matvaner og forhold til din egen kroppsbildet. Evaluere og gjøre nødvendige endringer i ditt kosthold og mosjonsvaner kan hjelpe din kjære en utvikle en realistisk kroppsbilde for seg selv også.

Utforsk familie terapi metoder som Maudsley metoden, der foreldre eller kjære ta en aktiv rolle i å oppmuntre den anorektiske pasienten til å spise en sunnere kosthold. Terapi av denne typen må gjøres under veiledning av en utdannet ernæringsfysiolog og terapeut.

Arbeid med din kjære til å hjelpe henne å utvikle sunnere metoder for å takle livets stressende situasjoner. Du kan oppleve at utforske løsninger som kommunikasjon, kunstterapi, meditasjon og yoga sammen vil hjelpe din kjære en utvinning.

Tips og advarsler

 • Depresjon er en tilstand som ofte er knyttet til spiseforstyrrelser slik som anoreksi. Hvis du merker tegn på depresjon eller føler din kjære er i fare for å begå selvmord, må du kontakte en medisinsk faglig umiddelbart.

Hvordan få økonomisk hjelp til å betale for Anoreksi Behandlinger

Hvordan få økonomisk hjelp til å betale for Anoreksi Behandlinger


Fremgangsmåte for behandling av anoreksi virker prohibitivt dyre for de fleste pasienter. Forsikringsselskaper gir en begrenset mengde hjelp og behandlingstilbud er bare fleksibel til et visst punkt i å hjelpe deg å betale for behandlinger. Det finnes flere muligheter for økonomisk hjelp som kan dekke kostnadene for anoreksi behandlinger.

Bruksanvisning

Bruk økter på et universitet klinikk for å få behandling fra kvalifiserte terapeuter og unge psykologer. De fleste klinikker tillate pasientene å betale en lav avgift eller finne ut en annen økonomisk ordning for å få erfaring for elevene. Du bør nærme terapitimer på disse klinikkene som introduksjons å lette de økonomiske byrdene av private terapeutiske praksis.

Utarbeide kopier av diagnostiske tester, vurderinger og andre dokumenter utfylt av helsepersonell. Du trenger bevis for effekten av anoreksi for å få økonomisk hjelp fra forsikringsselskaper og statlige programmer.

Gain småskala assistanse for anoreksi gjennom støtte grupper i samfunnet. Du bør mobilisere denne ressursen hvis du trenger bøker og utstyr til hjelp i din diett og treningsprogram uten den økonomiske byrden av å kjøpe nye produkter.

Søk etter kliniske studier i din region for å få hjelp for din anoreksi uten å betale en høy pris. Disse forsøkene er gjort tilgjengelig for anorektiske pasienter som passer en bestemt demografisk profil for å teste ut nye behandlinger. Du bør undersøke studier som ikke krever at du betaler og gi helhetlig hjelp for anoreksi.

Kontakt statlige forsikring kommisjonær eller regulator for å få informasjon om finansielle hjelpeprogrammer for spesifikke medisinske plager. Stater med høy saksmengden for bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser kan tilby offentlig finansierte programmer for nye pasienter.

6. Bestem anvendeligheten av Medicaid dekning i å betale for dine anoreksi behandlinger. Medicaid gir helsemessige fordeler for familier med lav inntekt som er under-forsikret. Det er grenser for helsepersonell som vil godta Medicaid, men dette programmet kan hjelpe ungdom får behandling for anoreksi.

Pool ressurser med venner og familiemedlemmer som har tilbudt å gi hjelp mens du gjenopprette fra anoreksi. Du bør bare søke små mengder av økonomisk hjelp fra flere kilder for å dekke en månedlig regning eller betale for en resept.

Tips og advarsler

 • Forhandle med helsepersonell i samfunnet for å redusere økonomisk byrde. Du kan utvikle en månedlig betalingsordning og få rabatter på generiske legemidler gjennom mindre helsepersonell villig til å hjelpe behandle anoreksi.

Tegn og symptomer på anoreksi i middelaldrende kvinner

Tegn og symptomer på anoreksi i middelaldrende kvinner


Anorexia nervosa er en spiseforstyrrelse preget av ekstrem avmagring og angst om å få vekt. Dr. Donald McAlpine, en psykiater fra Mayo Clinic, hevder at en middelaldrende kvinne med anorexia nervosa er mer sannsynlig å ønske hjelp med sin sykdom enn en yngre kvinne. Bevæpnet med fakta, kan du endelig være i stand til å få henne den hjelpen hun trenger, og ikke vet hvordan du skal be om.

Konstant Exercise

Bare fordi en kvinne har en litt mosjon hver dag betyr ikke at hun lider av en spiseforstyrrelse. Men å ta gode løp en dag, gjør benet presser hver gang hun er møtt med stående stille og tilfeldig slippe til bakken en gang i timen i 20 sit-ups er å skyve grensene for normalitet. Også se etter tegn på selvoppfatningen. Veiing seg stadig, fanatisk å sjekke speilet eller ofte å måle tykkelsen på lårene kan indikere et problem.

Vurdere Everyone

Ifølge en artikkel postet av Johns Hopkins Medicine, har en kulturell besettelse rundt vekten førte kvinner til å tro at gjenværende tynne vil holde dem unge, forårsaker økte tilfeller av middelaldrende kvinner med spiseforstyrrelser. Kvinner utsatt for dette presset til å se en bestemt måte vil ofte kommentere alles utseende. Hvis du er bekymret for at en kvinne kan ha anorexia nervosa, ha en samtale med henne på et offentlig sted. Hvis alle andre ytre handler om hvordan fett, tynn eller vakre annen kvinne er, er det en klar opptatthet av utseende.

Mat Obsession

Når du ser på hennes skrøpelig ramme matlaging opp et måltid som passer en konge, kan du lurer på hvordan du noensinne mistenkt henne for å ha anorexia nervosa. Men mange middelaldrende anorektiske kvinner elsker å lage mat store måltider og gå innkjøp av mat ofte. Når en kvinne er sultne selv, blir hun ofte besatt av mat på samme måte noen person som er sultne ville tenke bare om mat. I tillegg vil en kvinne med anoreksi plassere et ritual rundt spising. Hvis hun spiser i ditt nærvær, kan hun ha å spise på en bestemt måte eller i en spesiell plass. Hvis dette mønsteret endres, vil hun hevder hun ikke kan spise, og at hun ikke er sulten.

Major Livet Stressor

Når anoreksi oppstår, eller reemerges, hos middelaldrende kvinner er det ofte et resultat av en stor livet endring. Når andre folk ville oppleve symptomer på depresjon, en kvinne med Dysmorfofobi, eller en opptatthet av utseende, kan ty til ekstreme og restriktive matvaner. Disse forandringer i livet kan omfatte forholdet problemer, foreldre problemer, tom-reir syndrom, død av en forelder, problemer på jobb eller økonomiske kamper.

Fysiske endringer

En middelaldrende kvinne med fysiske symptomer er ofte i stand til å børste av tegn på anorexia nervosa med påstander om overgangsalder. Men hvis andre tegn på anoreksi er tydelige, fysiske endringer bør sees på, som for eksempel håravfall, osteoporose, gulfarging av huden, fravær av en periode, følelse av alltid å være kaldt, fint hår som dekker kroppen hennes og forstoppelse.

Hva er Tegn og symptomer på anoreksi?

Hva er Tegn og symptomer på anoreksi?


Mens skam hindrer mange mennesker som lider av anorexia nervosa fra å innrømme at de er ofre for en spiseforstyrrelse, kan vanligste symptomene varsle venner og familiemedlemmer til tilstedeværelsen av sin sykdom. Slike symptomer kommer til uttrykk gjennom en persons tankemønstre, følelsesmessig disposisjon og selv gjennom avslørende fysiske tegn. Evnen til å gjenkjenne slike symptomer kan la venner og familiemedlemmer til å gjennomføre positive intervensjonstiltak, rettet mot å forbedre helse og velvære for offeret.

Fakta

Anoreksi er en gjennomgripende sykdom påvirker ca 5-10 millioner kvinner i USA alene. Det er vanligvis oppleves av kvinner i ungdomsårene. Men om lag 1 million menn i USA lider av denne sykdommen også. Dessverre, noen lider søker behandling. Nesten 90 prosent av personer som lider av anoreksi lider i stillhet.

Mentale og emosjonelle symptomer

Selvdestruktive tankemønstre vanligvis følge utbruddet av anorexia nervosa. Personer som har denne sykdommen utvikler en sykelig frykt for fedme. Tynnhet blir en tilstand av eksistens som lider vil utrettelig forfølge, uavhengig av skader forårsaket av slik forfølgelse. Slike utrettelige arbeid er ofte dokumentert i rituelle tanke- og handlingsmønstre, likeartet med obsessive-compulsive tendenser.

Til tross for at enkeltpersoner som lider av anoreksi kan bestrebe seg på å praktisere selvkontroll, deres emosjonelle tilstander er sannsynlig å være vill uberegnelig. Personer som er anorektisk er tilbøyelige til å stille skarpe humørsvingninger. Endringer i stemninger kan være knyttet til misnøye med resultatene av slanking, selvtillit vemmelse forbundet med å bryte en diett eller som en konsekvens av en kjemisk ubalanse.

Fysiske symptomer

Venstre ubehandlet, er en spiseforstyrrelse en ødeleggende sykdom som gradvis herjinger en persons kropp. Som en følge av underernæring, kan et individ opplever hårtap, sprø fingernegler, forstoppelse og tørr, gulaktig hud. Kvinner kan også mislykkes i å oppleve deres menstruasjonssykluser. Vanligvis lider av anoreksi veie betydelig mindre enn deres ideelle kroppsvekt, å miste minst 15 prosent av sin vekt på grunn av sykdom.

Betydning

Anoreksi er en sykdom som, hvis venstre ubehandlet, har makt til å drepe. Personer som lider av anoreksi viser ofte negative eller suicidale tilbøyeligheter. Anoreksi kan utløse en tilstand av underernæring som fratar individer av mineraler som kalium, natrium, kalsium og magnesium, som er essensielle komponenter til riktig utførelse av det menneskelige hjertet. Dermed anorexics ofte dør av hjertestans.

Misforståelse

Selv om både anoreksi og bulimi er spiseforstyrrelser, i mange henseender disse sykdommer er diametralt motsatt til hverandre. Anoreksi er dokumentert av en person nekter å spise, mens bulimi er dokumentert av en persons ønske om å engasjere seg i gjentatte episoder med overspising.

En annen misforståelse om anoreksi er at det er en uhelbredelig sykdom, og folk som lider av anoreksi vil fort til de dør. Faktisk, mange mennesker som lider av anoreksi opplever bedring. Få mennesker engasjere seg i stive anfall av faste, men heller i episodisk faste krydres av svært sparsom matforbruk.

Diagnose og behandling

Anoreksi er en sykdom som er manifestert i en persons betydelig vekttap, nå eller overgå 15 prosent av hans eller hennes ideelle kroppsvekt. Imidlertid er diagnose av anoreksi ikke bare gjøres på grunnlag av en persons kroppsbygning. Snarere fire viktige diagnostiske kriterier som brukes av helsepersonell tyder på at anoreksi er en psykisk lidelse. Disse kriteriene, som finnes i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, undersøke en persons uvilje mot å spise samt frykt som medfølger denne uvilje.

Anorektiske atferd ofte oppstår som et resultat av et fravær av kunnskap om risiko knyttet til disse atferd. Derfor behandling av anoreksi konsentrerer seg om å gi pasienter med informasjon, både basert på forskning og førstehånds erfaringer deles av andre pasienter i gruppe terapitimer.

Hvordan etablere matvaner Når Gjenopprette Fra Anoreksi

Hvordan etablere matvaner Når Gjenopprette Fra Anoreksi


En av de viktigste spørsmålene som en anoreksi pasienter må forholde seg til er deres oppfatninger av mat. De som lider med anoreksi har et komplekst forhold mellom deres kroppsbilder, deres oppfatninger av mat og deres ønske om kontroll over begge. Matvaner under utvinning fra anoreksi må etableres med langsiktige helsemessige mål i tankene.

Bruksanvisning

•  Planlegg regelmessige avtaler med ernæringsfysiolog for å forsterke dine nye matvaner. Ernæringseksperter vil hjelpe deg å etablere en mat-og treningsdagbok, samt gi tøff kjærlighet når du hopper over måltider. Du kan få en henvisning til en ernæringsfysiolog gjennom din primære omsorg lege.

Ta vare på psykiske problemer som bidrar til anoreksi og andre spiseforstyrrelser ved å snakke med en terapeut. En terapeut med tidligere kunder som har handlet med anoreksi kan komme til kjernen problemer som forårsaket dårlige matvaner i det siste.

Balanse kaloriinntaket i løpet av dagen for å unngå de interne topper og daler som bidrar til dårlige matvaner. Du må stadig øke antall kalorier og måltider du spiser mens du gjenoppretter fra anoreksi. Mye kalorier i noen få store måltider kan føre til fordøyelsesproblemer.

Pakke en lunsj som oppfyller matvaner du etablerer mens utvinne fra anoreksi. Dette lunsj bør være godt balansert med frukt, grønnsaker og magre kjøtt som vil hjelpe deg å oppfylle dine kalori mål i løpet av dagen. En bagged lunsj på jobben kan hjelpe deg å unngå å spise dårlig mat, spare penger og etablere en sunn rutine.

Hold deg til et sett av vitaminer og mineraler som vil hjelpe deg å opprettholde den nye kosten mens utvinne fra anoreksi. Du bør ta vitamin D og multi-vitamintilskudd en gang om dagen for å hjelpe deg avrunder kostholdet ditt. Mineraler som sink har vist seg å hjelpe anoreksi pasienter legge vekt på en sunn rate.

Figur ut langsiktig vekt og helse mål når du utvikler spisevaner. Du kan bruke regneark til å sammenligne kaloriinntaket med legens mål på daglig basis. Skrive ut en kopi når du hodet til din neste avtale for å vise ditt engasjement for det fastsatt program.

Tips og advarsler

 • Spise med venner, familie og arbeidskollegaer til å forsterke dine nye matvaner følgende anoreksi. Du kan vedlikeholde din sunne vaner ved å holde nære venner rundt som er kjent med din kamp med anoreksi. Utnevne minst én person i gruppen for å hjelpe deg å opprettholde dine matvaner ved hvert måltid.

Om Anoreksi

Om Anoreksi


Samfunnet har en stor innflytelse på måten folk tenker. Fashion modeller og noen blader rettere kvinner som blir nesten for tynn. Dette skaper en illusjon av hva folk bør se ut. Tenåringsjenter føler at de trenger å frata seg av mat for å være vakker. Hva kan starte ut som en uskyldig kosthold kan føre til anoreksi, som er en tvangsmessig psykose. Personer som lider av sykdommen ofte ikke skjønner hva de gjør for deres helse. De har en obsessive fokus til å være en viss størrelse, noe som skaper en skjev oppfatning av virkeligheten i deres sinn.

Identifikasjon

Anoreksi er en spiseforstyrrelse som rammer både menn og kvinner. Men den viktigste gruppen som synes å være påvirket mest er tenåringsjenter. Personer som lider av anoreksi vise seg som fett, selv om de er tynne og i form. Mentalt de føler seg som om de trenger å fortsette å gå ned i vekt, selv på bekostning av egen helse.

Effekter

Effektene av anoreksi kan være ødeleggende og livslang. Anoreksi fører til dårlig ernæring som kan føre til andre helsemessige forhold som rakitt. Rakitt er en tilstand som påvirker bein, forårsaket av mangel på vitamin D. Anoreksi kan føre til bein og håravfall, tannråte og fordøyelsesproblemer. Andre effekter er infertilitet og til og med hjerneskade. Hjernen trives på fett, og når kroppen er ute av fett over en viss tidsperiode, kan hjernen lide.

Betraktninger

Anoreksi har mange triggere. Noen av disse utløser antas å være presset satt på mennesker av samfunnet. Andre triggere er seksuell og verbal mishandling. En person som prøver å komme seg fra anoreksi vil nesten alltid trenger psykologisk hjelp for å korrigere atferd.

Advarsel

Hvis du tror du eller en venn har anoreksi, spør deg selv disse spørsmålene: Har du eller din venn stadig føler fett uansett hvor mye du veier? Er din faktiske vekten i balanse med din høyde? Finn ut ved å bruke en vekt og høyde kalkulator (se Ressurser nedenfor). Kan du tjene mat til andre mennesker, men unngå å spise det selv? Du føler deg skyldig gjør etter at du spiser? Prøver du å skjule dine matvaner fra andre mennesker?

Expert Insight

Dr. Linda Page, forfatter av "Healthy Healing", sier at "folk som lider av Anorexia trenger ofte å sakte innlemme sunn mat tilbake inn i deres liv." Dette er hovedsakelig på grunn av de store fordøyelses endringene som har funnet sted fra spiseforstyrrelse. Det er viktig å normalisere forbrenningen og appetitt ved å ta flytende kosttilskudd som sink og vitaminer. Alltid ta vitaminer i små mengder om gangen. Kontrollere stress og søke støtte.