Digidexo.com

hvite harde klumper i huden

Hva er fordelene med hvit te ekstrakt på huden?

Hva er fordelene med hvit te ekstrakt på huden?


Selv om det har vært fanger på som en populær drikk, hvit te er også i økende grad brukt for hudbehandlinger på grunn av sin positive påvirkning på immunitet av hudceller. Hvit te, som grønn te og svart te, kommer fra te-planten, eller Camellia Sinesis. Du kan finne hvit te ekstrakt hos din lokale mat samarbeidsvillig eller online. Studier ved Pace University har vist at hvit te har anti-viral og antibakterielle egenskaper og kan anvendes topisk på huden.

Antibakterielle egenskaper

Ifølge Pace University, er hvit te bedre enn mange andre populære te (som grønn te eller svart te) ved minskende bakterier (og noen viral) infeksjoner. For eksempel kan hvit te ekstrakt bekjempe Staphylococcus, Streptococcus, lungebetennelse og karies.

Sun Block Properties

Hvit te har egenskaper som bidrar til å forhindre solskader på huden. Selv om det ikke er en god ide å bruke hvit te ekstrakt som en erstatning for sunblock, kan hvit te ekstrakt bidrar til å beskytte ens hud fra solen og bør brukes i forbindelse med solkrem.

Kreft-bekjempelse egenskaper

Hvit te er kreditert for å forebygge kreft og holde kreftceller fra å vokse. Hvit te ekstrakt er nyttig i kampen mot prostata, tykktarm og mage kreft fordi den inneholder flavonoider, en type antioksidant som ofte holder kreftceller fra å vokse.

Symptomer på myelomonocytic Leukemi

Myelomonocytisk leukemi er en form for leukemi hvor altfor mange monocytter, umodne hvite blodlegemer, er produsert i benmargen. Når dette skjer, monocytter innhente de røde blodceller og blodplater som finnes i benmargen. Dette kan føre til utvikling av anemi, infeksjon eller lett blåmerker og blødninger. Det finnes to typer myelomonocytisk leukemi: en voksen type kalt kronisk myelomonocytisk leukemi (CMML), og en juvenile typen referert til som juvenile myelomonocytisk leukemi (JMML). Symptomer er lik for begge, og spenner fra mindre til livstruende.

Anemi

Anemi er en av de viktigste klager av de som lider av myelomonocytisk leukemi. Enhver lidelse som fører til en utilstrekkelig antall friske røde blodceller som gir oksygen til musklene blir referert til som anemi. Anemi fører til en rekke andre symptomer, inkludert kronisk tretthet og svakhet, slapphet, blek hudfarge og svimmelhet. Pasienten kan også klage over ofte kuldefølelse. Anemi alene er ikke indikasjon på myelomonocytisk leukemi. Den er forårsaket av en rekke forskjellige forstyrrelser, sykdommer og tilstander, inkludert utilstrekkelig jern.

Blødning og Blåmerker

Myelomonocytisk leukemi kan føre til at pasienter får blåmerker eller blør lett og ofte. Dette skyldes et lavt antall blodplater som gjør blodpropp vanskelig. Pasienter kan oppleve mer hyppige neseblod og blø fra tannkjøttet. Pinhead store blødningspunkter (petekkier eller purpura) kan også vises i huden som følge av den minste bit av traumer. Flere alvorlige komplikasjoner inkluderer blør på baksiden av øynene, inne i hodet, eller fra mage-tarmkanalen foring.

Infeksjon

Den primære rolle hvite blodceller er å bekjempe infeksjoner i kroppen. Umodne leukemic monocytter som erstatter friske hvite blodcellene er i stand til å utføre denne funksjonen. Derfor er den immunsystemet påvirket og pasienten er utsatt for en høyere risiko for infeksjon. Hyppige infeksjoner eller de som varer lenger enn forventet er typisk for myelomonocytisk leukemi.

Hevelse

Myelomonocytic leukemi pasienter kan oppleve smerte eller følelser av fylde rett under brystkasse eller i magen på grunn av en forstørret lever, milt eller begge deler fra en overdoser av monocytter samle i disse organene. I tillegg kan monocytter samle i lymfeknutene og forårsake ytterligere svelling. Denne hevelsen kan oppdages under en fysisk undersøkelse. Lymfeknuter under armhulene og på hver side av halsen kan kontrolleres for harde klumper under huden. I senere stadier, kan monocytter bygge opp i benmarg og leddene, forårsaker sterke smerter.

Betraktninger

Symptomer som er felles for myelomonocytisk leukemi er også forårsaket av andre forstyrrelser, sykdommer eller tilstander. Når diagnostisere en pasient, vil leger undersøke den generelle mønster av symptomer og foreta en endelig avgjørelse basert på en rekke blodprøver for å utelukke andre lidelser. En endelig beslutning er basert på resultatene av en benmargs aspirasjon og biopsi indikerer en forhøyet monocyte tall i blodet, lavere enn 20 prosent blast celler i blod eller benmarg, og uregelmessigheter i umodne røde blodceller, hvite blodceller og blodplater.

Typer Acne

Akne resultater når porene blir tilstoppet med avfall som olje, bakterier eller død hud. Akne er mest sett på ansiktet og skuldrene, selv om det kan oppstå hvor som helst på kroppen. Det finnes flere typer av akne, hver med ulike egenskaper.

Whiteheads

Whiteheads er lukkede kviser forårsaket av en fullstendig blokkert pore. De ser ut som små hvite nupper under huden og generelt rydde opp raskere enn andre typer av akne.

Hudormer

Når en pore er bare delvis blokkert, kan noe av rusk stige til overflaten, forårsaker en hudorm. Farge resultater fra huden pigment reaksjon på oksygen, og denne type akne kan ta lang tid å rydde opp.

Papler & postules

Papler er betent, ømme, røde nupper som ikke produserer et hode. Pustler er lik papler, men har hvit til gulaktig puss i sentrum som kan tyde på bakteriell infeksjon.

Knuter

Knuter er større harde klumper under huden forårsaket av opphoping dypt i hårsekken. De er ofte smertefullt, kan ta måneder å rydde opp og kan etterlate et arr.

Acne Conglobata

Acne conglobata er en av de mest alvorlige typer av akne og er karakterisert ved tallrike innbyrdes forbundne lesjoner og hudormer. Det oppstår vanligvis mellom alder 18 og 30 og kan forårsake alvorlig skade på huden.

Akutt myelogen leukemi Symptomer

Akutt myelogen leukemi (AML) er en blodkreft der en persons benmarg produserer hvite blodceller som er ute av stand til å utvikle seg til fullt funksjonelle celler. Disse leukemiceller, kjent som "leukemiblaster," fortrenge normale celler, noe som resulterer i en mangel på funksjonelle hvite blodceller, røde blodceller og blodplater. Denne mangelen på normale blodceller er det som forårsaker de synlige symptomene på AML.

Lave Blodplater

Lave blodplatetall på grunn av et stort antall leukemi blasts, en tilstand som kalles trombocytopeni, forstyrrer kroppens evne til å danne blodpropper. Det kan føre til overdreven blåmerker eller blåmerker uten kjent årsak. Det kan også føre til lett blødning, alvorlig eller hyppig neseblod, blødning i tannkjøttet, og i noen tilfeller, små røde flekker under huden som kalles petekkier.

Anemi

Anemi er en tilstand der kroppen har et tilstrekkelig antall røde blodceller. Det kan føre til at du føler deg svak, svimmel, kald og sliten i varierende grad, avhengig av alvorlighetsgraden av anemi. Det finnes mange mulige årsaker til anemi, inkludert utilstrekkelig jern, og er bare et symptom på AML i forbindelse med andre symptomer.

Infeksjoner

Den primære jobb med hvite blodceller er å bekjempe infeksjoner, men de leukemi blasts som erstatter disse normale celler er i stand til å utføre denne oppgaven. Dette betyr at immunsystemet er vesentlig deprimert og utsatt for infeksjon. Hyppige infeksjoner eller infeksjoner som varer lenger enn normalt er symptomatisk for AML.

Hovne Organs

Leukemiceller kan samles i lymfeknutene, noe som fører lymfeknutene å svelle. Hvis dette skjer, kan de bli følt som harde klumper under huden. Den enkleste å kontrollere lymfeknuter er plassert på hver side av halsen, og under armhulene. De leukemiceller kan også flytte seg til andre organer i kroppen, forårsaker dem til å hovne opp. En lege vil kunne oppdage dette hevelse under en fysisk eksamen. Den siste plassen de leukemiceller kan bygge opp er i beinmargen eller i leddene som kan føre til bein eller leddsmerter.

Diagnose

Alle symptomene som er beskrevet ovenfor kan også være forårsaket av andre sykdommer eller tilstander. Når du vurderer en AML diagnose, leger ser på den generelle mønsteret av symptomer og gjøre en fullstendig telling av røde blodceller, hvite blodceller og blodplater i blodet blodet. I leukemi, vil det være en forhøyet antall hvite blodlegemer, og kan også være et redusert antall blodplater og røde blodceller. Til slutt, før AML kan definitivt diagnostisert, en benmargsbiopsi må utføres. Dette biopsi henter en prøve av benmargen som er analysert for leukemiceller. Med det kan en lege diagnose AML, samt bestemme den spesifikke mutasjonen som har oppstått.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Anaplastisk skjoldbrusk kreft Prognose

Anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er en av de mest aggressive kreftformer kjent for medisinsk vitenskap, og det er den mest aggressive formen for skjoldbruskkjertelkreft. Behandlinger for denne formen for skjoldbruskkjertelkreft er begrenset, og siden det er vanligvis diagnostisert sent i sin utvikling prognosen er sjelden gode nyheter.

Identifikasjon

Anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er den minst vanlige type skjoldbruskkjertelkreft, som forekommer i mindre enn 1 prosent av diagnostiserte tilfeller av skjoldbruskkjertelkreft, men det er den mest alvorlige formen av sykdommen, som vanligvis resulterer i døden. Det er en svært aggressiv form for kreft som normalt dannes i mennesker 60 år og over. Noen av symptomene på tilstanden er høyt og anstrengt pust, en alvorlig hoste som kan føre til hoste opp blod, og en merkbar endring i stemmen som gjør at stemmen til å høres grov.

Forventet levealder

Normal levealder for en person som lider av anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er mindre enn ett år fra den dagen han blir diagnostisert med tilstanden. Mindre enn 10 prosent av pasientene lever tre år tidligere den dagen de blir diagnostisert med aggressiv behandling; mindre enn fem prosent overlever fem år.

Avtagende Forekomster

I løpet av de siste årene i antall tilfeller av anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft har vært slippe på verdensbasis. En av begrunnelsene for denne nedgangen er at nye prosedyrer som brukes til å diagnostisere tilfeller av skjoldbruskkjertelkreft blir mer nøyaktig, og saker som pleide å bli diagnostisert som anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er nå nøyaktig diagnostisert som en annen form for skjoldbruskkjertelkreft.
Andre årsaker til fallet i anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er sunnere prosessering av matvarer på verdensbasis og forbedringer i behandling av andre former for skjoldbruskkjertelkreft som kan forhindre de mindre former av tilstanden fra å bli mer alvorlig sykdom av anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft.

Aggressiv kreft

Anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er svært aggressive, og det er normalt ubrukelig etter når det er riktig diagnostisert. Symptomene på vekster og harde klumper under huden i nakken kan synes å dukke opp plutselig på pasienten, og deretter når klumpene er lagt merke til at de ser ut til å vokse raskt. Kreften i anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er mye mer aggressive enn kreftcellene i andre former for skjoldbruskkjertelkreft, og i nesten 50 prosent av tilfellene kreftcellene vil invadere lungene sammen med vevet som forbinder lungene.

Behandling

Behandling av anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft kan være vanskelig, som kreftcellene i denne varianten av skjoldbruskkjertelkreft ikke svare på radioaktive jod behandlinger som de i andre former for skjoldbruskkjertelkreft gjør. Anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft ikke svare på kjemoterapi behandlinger heller, noe som etterlater den eneste behandlingen å være fjerne svulster gjennom kirurgi.

Hudreaksjoner forårsaket av Bed Midd

Selv om sengemidd (bed bugs) ikke sprer smittsomme sykdommer, kan de forårsake irriterende symptomer som kan kreve medisinsk behandling. Kroppen din reagerer ikke på feilene selv, men stoffet de injiserer inn i huden for å tillate dem å mate på blod. Ifølge Mayo Clinic og Food and Drug Administration, hudreaksjoner forårsaket av seng mites inkluderer kløe og infeksjoner.

Hevelse

Du kan ha en enkelt hevelse (wheal) eller mange områder av hevelser i huden forårsaket av allergiske reaksjoner på sengemidd.

Kløe

Du kan oppleve intens kløe i de områdene der sengemidd har matet på huden din, og kløe kan spre seg i hele kroppen din.

Klumper

Hvis en seng midd tar flere feedings av blodet ditt, kan du ha en klynge av flere små, harde klumper på huden din.

Blemmer

Du kan utvikle blemmer på huden der seng midd har bitt deg, og denne betennelsen er et tegn på en sterk allergi mot midd.

Utslett

Et rødt, kløende utslett kan dannes på huden der seng midd har bitt deg, og utslett kan være utbredt på kroppen din.

Pustler

Hvis du har en sterk allergi mot sengemidd, kan du utvikle pus fylte sekker hvor midd har matet, som deretter kan bli smittet hvis de sprekker åpne.

Forhold og symptomer på Bone Spurs

Bone spurs er glatte, benete anslag som utvikler på kantene av bein. Av seg selv, er et bein anspore ikke smertefull. Smerte forekommer, men når benet sporen gnir mot nærliggende nerver og bein. Bone spurs kan danne på noen bein i kroppen din. Leddene er et felles sted for å utvikle bein spurs.

Utvikling

Som brusk i leddene bryter ned, prøver kroppen å reparere tapet ved å dyrke nye bein å erstatte brusk. Denne nye bein bygger seg opp langs kantene av dine bein. Bone spurs bygge over lange perioder av gangen.

Vanlige symptomer

Bone spurs noen ganger har ingen symptomer. Du kan ha en uoppdaget bein anspore i mange år. Bone spurs er ofte funnet under testing for en annen tilstand. Mulige symptomer, derimot, er smerter, samt tap av bevegelse i leddet.

Symptomer ved Lcoation

Når bein spurs gjør viser symptomer, de er ofte lokale. Et bein anspore i kneet kan føre til at du smerter når du bøyer eller strekker beinet. Et bein anspore i ryggraden kan presse mot nervene og forårsake smerte eller nummenhet i andre områder av kroppen din. Nakke bein spurs kan vokse innover og føre til vanskeligheter med å svelge eller smertefull pusting. Skulder bein spurs kan begrense omfanget av bevegelse. Et bein anspore på skulderen din kan gni mot din rotator cuff og føre til hevelse eller tårer til rotator cuff. Finger bein spurs kan forårsake smerte og danner skjemmende, harde klumper under huden din.

Årsaker

Bone spurs kan være forårsaket av annen sykdom eller tilstand. De er felles med leddgikt og slitasjegikt. Dårlig holdning eller ernæring kan føre til bein svakhet, noe som igjen kan føre til bein spurs. Skader kan føre til fremtidige bein spurs i området av den skadde beinet. Bone spurs kan også være en normal del av aldring som våre bein begynner å svekkes.

Fordeler

Bone spurs er ofte kroppens måte å stabilisere en svak joint. Noen bein spurs legge stabilitet til en svak eller aldring joint. I dette tilfelle benet sporer er en fordel, da de hjelper til å holde kroppen stabil.

Effekter

Bone spurs kan bryte av fra beinet og flyte inn i leddene. Bone spurs kan bli sittende fast i slimhinnen i leddene og føre dem til å låse opp. En låst opp leddet vil være ute av stand til å bevege seg inntil bein anspore endrer steder.

Behandling

Det finnes ingen enkel spesifikk behandling for bein spurs. Legen din kan gi deg Kortison skudd eller foreskrive anti-inflammatoriske medisiner for å lindre irritasjon og smerter forårsaket av bein anspore. Hvis bein anspore er alvorlig nok til å begrense din evne til å gå om dag-til-dag-aktiviteter det kan fjernes med kirurgi. Du vil sannsynligvis også bli behandlet for den underliggende tilstanden som forårsaket bein anspore.

Revmatoid vaskulitt Bilateral Calf Pain

Revmatoid vaskulitt Bilateral Calf Pain


Leg smerte, spesielt smerte i leggen, kan være forårsaket av en rekke problemer. Pasientene er ofte i utgangspunktet behandles for sine symptomer på muskelsmerter med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og muskelavslappende. Bare når de ikke svare på disse stoffene gjøre sine leger ser videre for å finne en årsak til deres fortsatte smerter. Hvorvidt du har revmatoid artritt, kan legen ønsker å utelukke andre årsaker til smertene dine før du bestemmer at det er vaskulitt.

Revmatoid Artritt

Selv om du kanskje føler deg veldig alene i dine symptomer og smerter, er revmatoid artritt den oftest funnet bindevevssykdommer. The National Institutes of Health sier at det skjer i løpet av 1,3 millioner mennesker i USA voksne befolkningen. Det er klassifisert som en autoimmun sykdom, som betyr at immunsystemet angriper deg, mista din egen selvtillit for en fiende inntrenger. Hvem som helst kan utvikle sykdommen. Ifølge National Institutes of Health, er det funnet 2 til 3 ganger oftere hos kvinner enn menn, og oftere hos eldre voksne. Ingen etnisk gruppe eller rase er immune mot sine utfordringer. Når du har revmatoid artritt, er du risikoen for å utvikle vaskulitt. Det kan forekomme noe sted du har blodårer.

Vaskulitt

Vaskulitt er en betennelse i dine små eller mellomstore arterier. Når det skjer i begge beina, det kalles bilateral. Når kalven er involvert, kan det vaskulitt forveksles med muskelspenninger, en blåmerker skade, infeksjon, et stoff reaksjon, tette blodårer, diabetes, blodpropp eller visse typer kreft. Det er viktig å ha noen smertefull eller vedvarende smerter evaluert.

Vaskulitt forekommer i om lag 20 prosent av personer med revmatoid artritt, ifølge My RA Central, og kan være mild og begrenset eller bred spredning og livstruende. Det er viktig å behandle en hvilken som helst vaskulitt. Ubehandlet, kan betennelsen føre til obstruksjon av blodårene, noe som reduserer blodstrømmen til vev. Hvis blodstrømmen blir hindret nok, kan vev død følge.

Symptomer

Symptomer på vaskulitt kan omfatte ømhet, smerte, hevelse eller en hard klump under huden på leggen din. Disse klumpene er vanligvis på størrelse med en ert. Noen ganger smerten er uutholdelig, noe som gjør det vanskelig å gå eller selv å ha klær berøre området av smerte.

Tester

Legen kan diagnostisere deg raskt og med stor sikkerhet, eller han kan ta lengre tid, trenger flere tester og fremdeles lar deg med spørsmål. Han kan bestille en MRI, muskelbiopsi eller ultralyd, samt laboratoriearbeid, for å finne kilden til beinet smerte.

Behandling

Kortikosteroider brukes til å behandle vaskulitt. Når de er i gang, bør du føle lettelse ganske raskt. Disse steroider kan gis sammen med noen av de andre legemidler du kan allerede være tatt for revmatoid artritt. Annals of Revmatisk sykdom rapporterer at selv om nesten alle tilfeller av vaskulitt svare på steroider, opp til 54 prosent av tilfellene vil tilbakefall og til slutt må immundempende medikamenter for videre kontroll. Disse kalles også cytotoksiske legemidler, noe som betyr at de dreper visse typer celler. Nesten alle av de medisiner som brukes til å behandle leddgikt og vaskulitt har noen bivirkninger og risikofaktorer. Legen din vil ønske å sjekke bloodwork regelmessig for å fange eventuelle problemer tidlig.

Symptomer på Revmatoid faktor

Reumatoide faktorer er auto-antistoffer produsert av immunsystemet som angriper friskt vev i legemet. Reumatoid faktor er mest forbundet med reumatoid artritt og andre autoimmune sykdommer. Tester for å måle revmatoid faktor er tilgjengelig.

Symptomer

Symptomer på revmatoid faktor avhenger av hvilken sykdom du har kjøpt som er assosiert med auto-antistoff protein. Revmatoid artritt symptomer er leddsmerter og hevelse, røde og hovne hender, harde klumper under huden på armer, tretthet og vekttap. Symptomer på Sjøgrens syndrom, som er sterkt forbundet med revmatoid faktor, inkluderer tørre øyne og munn, tørr skjede, leddsmerter og stivhet, hevelse i ledd, tørr hoste, utslett og tretthet.

Revmatoid faktor Test

En reumatoid faktor test måler mengden av reumatoid faktor i blodet. Testen utføres primært for å diagnostisere rheumatoid artritt eller Sjøgrens syndrom. Åtti prosent av personer med revmatoid artritt og alle mennesker med Sjøgrens syndrom vil ha positive revmatoid faktor testresultater, ifølge National Institute of Health. Testresultater kan vise positive eller negative og høye eller lave nivåer av revmatoid faktorer i blodet.

Sykdommer

Andre sykdommer som kan reflektere positive eller høye nivåer av reumatoid faktor og omfatter skleroderma, kreft, cirrhose, inflammatoriske lungesykdommer og kroniske infeksjoner. Andre medisinske tilstander som forårsaker en høy revmatoid faktor i blodet inkluderer AIDS, leukemi, hepatitt, tuberkulose og endokarditt.

Betraktninger

Noen pasienter kan ha høye nivåer av reumatoid faktor i deres blod, men ikke ha revmatoid artritt. Legen din vil utføre en fysisk eksamen, sjekk din medisinske historie og bruke andre tester før du bekrefter en diagnose av revmatoid artritt. Noen mennesker med høye nivåer, men ingen tegn på reumatoid artritt kan utvikle sykdommen senere i livet.

Behandling

Behandling for sykdommer som revmatoid artritt som bærer høye nivåer av revmatoid faktor inkluderer over-the-counter medisiner som Advil og Aleve. Disse medikamentene lindre smerter og betennelser. Kortikosteroider som prednesone redusere leddskader og gjør at du føler deg bedre raskt, men steroider er for korttidsbehandling bare på grunn av uønskede bivirkninger. Kirurgi alternativer er tilgjengelige når medisinering behandlinger mislykkes, slik som felles utskifting eller reparasjon av sener rundt berørte felles.

Hva er årsakene til hvite flekker på huden?

Hvite flekker på huden har mange forskjellige årsaker, avhengig av type av plasteret. Noen flekker er rett og slett huden uten pigment, mens andre er skjellende hvite flekker som tyder på noen form for infeksjon. Noen hudsykdommer føre til hvite flekker å spre seg til andre områder av kroppen. Behandlingstilbud varierer, avhengig av årsaken til de patcher.

Vitiligo

Vitiligo er en hudsykdom som fører til hvite flekker vises på huden. Huden mister gradvis pigment på flere steder gjennom en persons kropp resulterer i tilfeldige hvite flekker på armer, ben og andre områder. Vitiligo er ikke farlig, men det kan være belastende fordi hudfargen ser ujevn og denne tilstanden er vanskelig å skjule. Kraftige dekke kremer som Derma Blend blir ofte brukt til å kamuflere patcher, men daglig bruk kan være tidkrevende.

Tinea Versicolor

Ifølge Mayo Clinic, er tinea versicolor en annen årsak til hvite flekker på huden. Tinea versicolor er en soppinfeksjon i huden som forårsaker pigment i huden blir lysere og usammenhengende. I noen tilfeller huden kan også se mørkere. Hvert tilfelle er forskjellig, men behandlingen er den samme. Du kan behandle denne type infeksjon med anti fungal kremer og lotions.

Eksem eller

Hvite flekker på huden kan også være forårsaket av hudsykdommer som eksem. Lawrence E. Gibson, er MD lege og skribent for Mayo Clinic. Han sier at generelt en hvit flekk på huden er ikke en grunn til bekymring. Barn med allergi pleier å ha eksem eller astma. Huden kan brekke med flere røde eller hvite flekker på torso, ben og armer. Imidlertid kan eksem også dukke opp i ansiktet og andre områder av kroppen også. Hvis lappene er forårsaket av eksem vil du legge merke til kløe og mild irritasjon. Se en lege for en riktig diagnose.

Idiopatisk guttate hypomelanose

Idiopatisk guttate hypomelanose er en annen hud tilstand som kan føre til hvite flekker på huden. Disse stedene er flate flekker som ligner rive dråper. Disse flekkene kan fremstå som en person blir eldre, og årsaken er ukjent. Lys terapi og laser behandlinger er vanlige metoder som brukes til å behandle disse plassene.

Årsaker til Hvit Flaky Tørre flekker på huden

Huden er det største organet i kroppen. Det tjener mange funksjoner, og det er utsatt for mange lidelser, sykdommer og / eller hudsykdommer. Hvite, flassende tørre flekker på huden kan ha flere årsaker og kan bli vellykket behandlet.

Hudproblemer

Huden beskytter kroppen mot virus og bakterier, men noen ganger infeksjoner, sykdom og immunsystemtiltak kan invadere og infisere huden. Tørr, flassende og hvit flekkete hud kan være forårsaket av små, kroniske og / eller akutte hudlidelser.

Årsaker

Enhver tilstand eller irriterende som tresko, inflames og / eller irriterer huden kan forårsake rødhet, hevelse, kløe, smerte, utslett og hvitt, usammenhengende, flassende hud.

Eksem

Eksem er en hud tilstand som kan se forskjellig fra person til person. Dens eksakte årsaken er ukjent, men det har en tendens til å kjøre i familier. Tørre, hvite, flassende flekker i huden forekommer oftest på hender, albuer, ryggen av knær og hodebunnen.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom kjøpt på av en forstyrrelse i immunsystemet. Symptomene kan komme og gå, og inkluderer smertefulle ledd, kløe, tykke og pitted negler, og hvit skjellende og flassende hud patcher.

Leucoderma

Leucoderma, også kalt vitiligo, er en sjelden hudsykdom preget av hvite flekker og patcher som kan bli tørr og flassende på huden. Selv ikke en farlig sykdom, kan det påvirke ens utseende og forårsake følelsesmessig stress.

Solflekker og sopp

For mye eksponering for sol kan føre til hvite, flassende flekker på huden. Skin sopp er en annen gjerningsmann med mange årsaker. Å holde huden ren, tørr, iført sko og unngå offentlige bassenger er den beste forebygging.

Hvordan å behandle huden koker med Baking Soda

En byll er en hudinfeksjon som starter som et rødt område på huden og blir en hard klump. Etter ca en uke pus begynner å utvikle og klumpen blir større og mer øm. Pus fortsetter å akkumulere og klumpen blir større og mer smertefullt som tiden går. Når en lomme av pus begynner å utvikle seg på toppen av klump, det har utviklet seg til en alvorlig infeksjon. Behandle en byll med natron i en tidlig fase vil vanligvis holde den fra å utvikle seg til en tilstand som må behandles av lege.

Bruksanvisning

•  Plasser en liten mengde natron i en bolle. Bland akkurat nok vann i å lage en lime. Kjør til en glatt.

Påfør lim blandingen på byllen og området rundt.

Sug en klut i varmt vann og vri den ut for å lage en varm komprimere. Plasser kompress over koke og natron lime.

La komprimere på plass i 10 minutter. Sjekk om det koke er drenering.

Gjenta prosessen i opptil to timer etter behov. Hvis koke fortsatt ikke drenering bør du kontakte lege før infeksjonen blir alvorlig.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner å kjøre en feber, blir røde striper går ut fra koke, blir smerten alvorlig eller koke vil ikke renne med natron grøtomslag du trenger for å søke pleie av din lege.

Hva er hvitt belegg på huden forårsaket av?

Calcinosis er dannelsen av harde kalkavleiringer på huden og andre myke vev. Denne tilstanden er vanligvis ikke smertefullt, bortsett fra når store kalsium lesjoner dannes rundt organer. Det finnes fire typer calcinosis.

Dystrofe kalsinose

Den vanligste typen av calcinosis, er dystrofiske calcinosis forårsaket av mykt vev skader på grunn av artritt, et sår eller kirurgi. Imidlertid kan akne eller mindre kutt også føre til denne tilstanden.

Metastatisk kalsinose

Metastatisk calcinosis er forårsaket av et overskudd av kalsium og / eller fosfat i blod, ofte på grunn av nyresvikt.

Iatrogen kalsinose

Iatrogen calcinosis innebærer kalkavleiringer på steder der vevet har blitt skadet gjennom kirurgi eller gjentatte medisinske prosedyrer, for eksempel hyppige nålestikk på hælen for å trekke blod.

Idiopatisk kalsinose

Idiopatisk calcinosis oppstår hos barn født med misdannelser i bløtvev og er mest vanlig på pungen, vagina og ansikt. Personer med Downs syndrom er mer sårbare for disse kalsium lesjoner.

Kalsinose Behandlinger

Calcinosis er vanskelig å behandle. Oral antikoagulerende terapi har tidvis vært effektiv i å forebygge og reversere tilstanden. Anti-inflammatoriske legemidler har vært nyttig for å redusere bløtvev betennelse rundt kalkavleiringer. Kirurgi for å fjerne store kalsium massene er noen ganger nødvendig.

Hva er effekten av eddik på huden?

Hva er effekten av eddik på huden?


Apple cider eddik er påstått å være en medisinsk middel, og kan dateres tilbake til Hippokrates. Det er bra for mange plager, fra lindrende leddgikt til å senke kolesterolet. Brukes både internt og lokalt, er eple cider eddik sies å være bra for huden, forbedre sin tone og tekstur.

Detoxifier

Folk som tyr til naturmidler si inges eple cider eddik som en tonic hjelper avgifte leveren, påvirker klarhet i huden og hjelpe klart akne. Apple cider eddik tatt internt bidrar til å produsere og regulere magesyre. Husk imidlertid at surheten av eple cider eddik kan skade tannemaljen hvis det brukes for ofte. Skylle munnen eller pusse tennene rett etter inntak av eddik vil hjelpe deg å unngå emalje skade.

Acne Fighter

Lag en løsning av en spiseskje av eple cider eddik til en liter vann og bearbeid den på huden etter vask eller mellom vask. Dette bryter ned sebum produsert av porene på huden. Dette vil herde svarte og hvite hoder danner på huden.

Pektin et trøkk

Den naturlige pektin i eplecider eddik vil bidra til å mykgjøre huden når den påføres som en 10 prosent løsning til huden. Pektin hjelpemidler for å forbedre teksturen av huden.

Hår fordeler også

Skylling håret med denne løsningen vil strippe bort sjampo bygge opp, noe som gjør håret mykt, skinnende og lysreflekterende.

Vitamin Rich

Eplecider eddik har et høyt vitamininnhold, inneholdende vitaminene C, E, A, B1, B2 og B6, så vel som beta-karoten, kalium, kalsium, kobber, magnesium og jern, som alle hjelpemiddel i etterfylles på huden når de inntas .

Tørr, kløende hud

Brukes som en løsning på huden, hjelper eple cider eddik lindre tørr, kløende hud på grunn av utslett, solbrenthet, elveblest, insektbitt eller eksem. I tillegg til å lindre kløe, er eple cider eddik sies å lindre stikket av solbrenthet og fremme hud healing uten peeling.

Hvordan finne en klump i brystet

Rutine bryst self-eksamener kan hjelpe deg å bli kjent med brystene dine slik at du vil være mer sannsynlig å merke noen problemer tidlig. Ifølge Mayo Clinic, ble rutine eksamener gang tenkt å være avgjørende for tidlig diagnose av kreft; Men det er ingen bevis som støtter dette. Den understreker nå gi deg selv et bryst eksamen for å hjelpe deg å forstå normal konsistens på brystene.

Bruksanvisning

Se på brystene dine til å se etter eventuelle endringer i symmetri, smilehullet eller størrelse. The Mayo Clinic anbefaler å heve armene over hodet og trykke håndflatene sammen for å få den beste utsikten for eventuelle endringer. Sjekk brystvortene for å se om de er slått på eller omvendt. Til slutt løfter brystene dine til å sørge for at de rygger langs bunnen er symmetriske.

Bruk hendene til å undersøke brystene dine. Du kan gjøre dette liggende eller stående. The Mayo Clinic anbefaler å bruke pads av tre midterste fingrene. Når du beveger fingrene langs brystet, gjelder nok press for å føle gjennom vevet uten å forårsake smerte eller grave i ribbeina. Føle på forskjellige dybder på brystet også.

Visualiser bryst som et stykke kake med flere kile skiver. Hver kile bør undersøkes grundig. Flytt klokken rundt brystet, fra forestilt kile å kile. Start med å løfte hendene fra utsiden av brystet til brystvorten. Dine bryster vil sannsynligvis føle forskjellig på forskjellige steder, og noen ganger klumper kan være normal. Brystene kan også variere i måten de føler seg avhengig av hvor du er i menstruasjonssyklusen.

Undersøk brystet og armhulen området. Sørg for å undersøke brystvortene. Se etter utskrivning fra brystvortene og helt løfte areolae å se etter eventuelle problemer. Kontakt legen din hvis du har noen blodig utflod som kommer fra brystvortene.

Tips og advarsler

  • De "Legers Book of hjem rettsmidler for kvinner", sier at de fleste klumper funnet i rutine self-eksamener er ikke kreft, spesielt i kvinner under 40. Hvis du oppdager en klump, vente og sjekker noen dager senere.
  • The Mayo Clinic anbefaler å kontakte legen din dersom du merker en knute eller hard klump nær armhulen eller hvis du har noen rødhet eller smerte i brystet.

Hva er Red Moles på huden?

Røde føflekker, akkurat som en hvilken som helst annen farge på føflekker, kan enten tilstede ved fødselen eller ervervet senere i livet. Mens de fleste røde føflekker anses godartet, det er en sjanse for at det skal utvikle seg til kreft.

Beskrivelse

Røde føflekker er preget av en liten og rød eller rosa klump under huden som er øm å ta på.

Årsaker

Røde føflekker kan være direkte arvelig, og allerede til stede ved fødselen. De kan være forårsaket av overeksponering for UV-stråler som kommer fra sollyset og ved andre atypiske muldvarp syndromer som også er arvelig i naturen.

Mulig kreftrisiko

Ved å observere plutselige endringer i størrelse og farge på røde føflekker, må det umiddelbart sjekket av en lege som skal fastsettes dersom det har blitt en potensiell risiko for kreft.

Forholdsregler

En mistenkt kreft rød føflekk kan være gjenstand for en lege bestilt biopsi før mole fjerning operasjoner og behandlinger. En månedlig sjekk av en mistenkt kreft føflekk kan bestilles overvåke sine endringer i størrelse, farge og plassering.

Behandling

Excision, kauterisering, cryosurgery, laserkirurgi og elektrokirurgi er bare noen av de kirurgiske teknikker som brukes i å fjerne røde føflekker. Kreft røde føflekker utgjøre en alvorlig helserisiko dersom neglisjert.

Hva er bryst klumper laget av?

Ulike typer klumper kan vises i brystet, og 80 prosent er godartet, eller noncancerous, ifølge WebMD.com. Hver type bryst klump har forskjellige egenskaper og en annen sammensetning.

Fibrocystic endringer

Noen ganger kan varierende nivåer av hormoner føre til endringer i kvinners bryster rundt tidspunktet for deres menstruasjonssyklus. Melkekanalene og vev kan vokse og danne harde klumper som er cyster.

Enkle Cyster

Enkle cyster er klumper som er fulle av væske. Disse cystene kan variere i størrelse og kan forekomme i begge brystene.

Fibroadenomas

Disse er de vanligste godartede klumper funnet i kvinnelige bryster. De er faste og gummiaktig, og de er dannet av overskytende melkekjertler og brystvev, ifølge WebMD.com.

Fat nekrose

Disse klumper er forårsaket av celledød, vanligvis på grunn av en skade på brystet. Disse faste og runde klumper dannes fra fett opphopning etter skaden.

Forkalkninger

Macrocalcifications er store forekomster av kalsium og er noncancerous. Microcalcifications er små biter av kalsium og er ansett som mer bekymringsfull enn macrocalifications, ifølge MedlinePlus.

Intraductal papillomas

Disse klumpene er vekster som ligner vorter. De er til stede i melken kanalen og kan forårsake utflod fra brystvorten, sier MedlinePlus.

Bivirkninger for en Pneumovax Shot

The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at hvert år, mer enn 55.000 mennesker dør på grunn av komplikasjoner fra lungebetennelse. The Mayo Clinic anbefaler at voksne over 50 år får minst én Pneumovax eller lungebetennelse vaksine for å redusere sannsynligheten for å utvikle sykdommen. Til tross for dens effektivitet, er Pneumovax ikke for alle, som det presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av Pneumovax er normalt ikke alvorlig art og utgjør lite ubehag. Mange pasienter som får lungebetennelse vaksinasjoner få reaksjoner på stedet der skuddet ble gitt. Disse reaksjonene omfatter rødhet, varme, smerte og hevelse. Det er også vanlig å utvikle en erytem eller hard klump på stedet der du fikk vaksinen. Også mange pasienter utvikler feber av 102 grader Fahrenheit eller mindre etter en Pneumovax skudd.

Andre bivirkninger

Pneumovax Bilder har også potensial til å forårsake en rekke andre plagsomme eller irriterende, men ikke farlig, bivirkninger. Noen pasienter opplever gastrointestinale bivirkninger fra injeksjon, for eksempel kvalme og oppkast. Nevrologiske bivirkninger av vaksinen er hodepine og prikking i ekstremiteter. I tillegg har noen pasienter rapporterer stølhet eller leddsmerter og betennelser. Det er også mulig å oppleve en generell følelse av svakhet eller tretthet, smerter i kroppen og frysninger.

Overfølsomhetsreaksjoner

Noen pasienter utvikler bivirkninger til overfølsomhet eller allergi mot Pneumovax. Anafylaksi eller en reaksjon fra immunforsvaret er mulige allergiske reaksjoner på lungebetennelse vaksine. Disse reaksjonene har potensial til å forårsake mindre bivirkninger som utseendet på elveblest til mer farlige symptomer, inkludert pustevansker og sjokk. Noen pasienter opplever serumsyke eller en blodbanen respons som forårsaker leddsmerter og hevelse av lymfeknutene etter mottatt Pneumovax skudd. Andre rapporterer angioødem eller alvorlig hevelse i øyne, hender, føtter, ansikt eller hals.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, har Pneumovax skutt potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. Noen pasienter utvikler en infeksjon i lymfeknuter eller lymfadenitt etter å ha fått vaksinen. Cellulitt, en alvorlig infeksjon i huden, er en annen mulig bivirkning av Pneumovax skudd. I sjeldne tilfeller fører vaksinen til radiculoneuropathy, en sykdom som påvirker nerver langs ryggmargen. En annen sjelden komplikasjon av Pneumovax vaksine er Guillain-Barré syndrom, en sykdom der immunforsvaret angriper nervene i armer og ben.

Betraktninger

Fordi det er ennå ikke tilstrekkelig bevis for at lungebetennelse vaksine har ingen uønskede effekter på fosteret, leger vanligvis ikke anbefaler Pneumovax skudd for gravide. I tillegg er Pneumovax ikke brukes hos barn under 2 år. Hvis du har en historie med lunge-eller hjertesykdom, kan det ikke være trygt å få en lungebetennelse vaksine på grunn av dens mulige bivirkninger. Pasienter med blodsykdommer har potensial til å utvikle mangel i røde eller hvite blodceller etter lungebetennelse vaksine.

Hva er medisinske symptomer på gikt?

Når referert til som "sykdom av konger," studiet av gikt dateres tilbake til dagene av Hippokrates. Urinsyregikt er en av de mest intense, smertefulle og invalidiserende former for leddgikt, som påvirker menn mer enn kvinner. Det er forårsaket av en overbelastning av urinsyre i blodet. Det finnes en rekke medisinske symptomer som er assosiert med denne tilstanden.

Betennelse

En av de mest vanlige symptomer på denne sykdommen er en betennelse i leddene. Gikt vanligvis påvirker ett ledd om gangen, og først og fremst er rettet mot det store felles av stortåen. Det retter seg også i ankel, kne og håndledd ledd. Fører betennelsen til lokal hevelse og smerte rundt de berørte felles. Huden ovenfor de berørte felles området blir rød og skinnende. Området er også varmt å ta på.

Hyperuricemia

Hyperuricemia er en tilstand kjennetegnet ved vedvarende, forhøyede nivåer av urinsyre i pasientens blodstrøm. Urinsyre er et naturlig produkt av metabolismen (nedbrytning) av proteiner i kroppen. Hyperuricemia oppstår på grunn av kroppens økt produksjon av urinsyre, nyrenes redusert eliminering av urinsyre fra kroppen, eller en kombinasjon av begge mekanismer. Et mål på urinsyre i blodet er en vanlig diagnostisk test for å etablere hvorvidt en pasient som lider av gikt.

Urinsyre Innskudd

Som følge av de høye konsentrasjoner av urinsyre i blodet, nål-lignende krystaller begynner å dannes i området rundt de berørte ledd. Ettersom disse urinsyre krystaller akkumuleres, blir de avsatt i leddvæske (synovialvæsken), og langs den felles foring (synovial foring). Immunsystemet reagerer og oversvømmelser berørte området med hvite blodceller og utløser en beskyttende betennelsesreaksjon som forårsaker smerte, hevelse, rødhet og varme assosiert med gikt.

Ømhet og stivhet

Hevelsen at resultatene fra betennelse i de berørte felles fører til at huden blir stram, og en smertefull ømhet utvikler seg i området. Dette ømhet kan bli så intens at den minste berøring kan forårsaker en intens smerte - selv et laken berøre huden på det berørte området er uutholdelig. Urinsyregikt er også preget av en smertefull stivhet i de berørte felles, som er en annen effekt av urinsyre innskudd i felles området.

Tophi

Hard, krystallisert innskudd kalt "tophi" utvikle seg i sener, brusk og mykt vev i kroppen. Disse urinsyre innskudd ofte danner harde, synlige klumper under huden på personen lider av gikt. De vanligste form rundt leddene i fingrene, rundt stortåen og på albuene. De kan også dannes på den ytre side av øreflippen. Den tophi kan noen ganger sprekke, oser ut en gulaktig kalkholdig stoff.