Digidexo.com

koliforme bakterier gram negativ

Tegn og symptomer på koliforme bakterier

Titusener av mennesker vil kontrakten en koliforme infeksjon i år. I det siste har fokuset vært på forurensede kjøttprodukter, men siste utbrudd har ofte sentrert rundt friske grønnsaker som salat og spinat. Med bruk av "salat i en pose," færre folk vasker råvarer og derfor øke risikoen. Nøkkelen til å begrense eksponering er å øve sunn fornuft. Vask hendene og vaske maten. Hvis du har diaré som varer tre eller flere dager, kontakt lege.

Identifikasjon

Koliforme bakterier er en gruppe av gram-negative mikroorganismer. Tilstedeværelsen av disse bakterier i store tall er et tegn på dårlig vann til drikkevann. Koliforme bakterier er funnet i avføringen til varmblodige dyr. Generelt ufarlige, høye totale antallet koliforme bakterier brukes som indikatorer på sykdomsfremkallende forurensning, som det ikke ville være kostnadseffektivt å teste for alle de ulike sykdomsfremkallende mikrober. E. coli er beryktet i koliforme familien. Spesielt, de fleste av sine stammer er ufarlige, men de arter av E. coli kjent som O157: H7 produserer en farlig, selv dødelig gift som dreper rundt 60 mennesker årlig. Eksponering og infeksjon påvirker mer enn 70.000 personer per år som pådrar sykdom gjennom inntak av forurenset mat og vann.

Misforståelse

Mange tror fortsatt at E. coli er bare kontrakt gjennom kokt kjøtt. Du trenger ikke å se lenger enn 2008 Michigan isbergsalat tilfelle å vite at det er ikke sant. Grønnsaker kan havnen den dødelige mikrobe ved å bli dyrket i jord fylt med forurenset gjødsel, avrenning eller til og med hendene på personen plukke den. I dag, er det mer sannsynlig at kontrakten E. coli O157: H7 gjennom en vegetabilsk kilde snarere enn en kjøttkilde på grunn av at primær misforståelse. Salat bare virker "safe".

Symptomer

De vanligste symptomene på E. coli forgiftning er blodig diaré (hemoragisk kolitt), kvalme, oppkast og magesmerter. En person kan eller ikke kan ha feber. I mer alvorlige saker som involverer barn, eldre eller immunsupprimerte pasienter, nyresvikt og anemi (post-diaré hemolytisk uremisk syndrom) kan forekomme. Dessverre, de som avanserer til nyresvikt har ofte permanent nyreskade hvis de overlever den første sykdom.

Behandling

Det er ingen magisk pille å behandle E. coli forgiftning. Behandlingen består av støttende omsorg, herunder hydrering og god ernæring. Hvis pasienten utvikler hemolytisk syndrom, står han et langt sykehusopphold sammen med hyppige laboratorier for å overvåke elektrolytter og væskebalanse. I noen tilfeller er TPN (total parenteral ernæring) bestilles sammen med dialyse. De er de ekstreme tilfeller. Mange mennesker kan gjenopprette hjemme med masse spytt og hvile.

Forebygging / løsning

Øve grundig personlig hygiene er første skritt i å hindre E. coli forurensning. Husk at spredningen av denne sykdommen er fekal / oral. Grundig håndvask før inntak av noe mat vil redusere sjansen for infeksjon. Vaske rå grønnsaker og frukt før du spiser er også sterkt anbefalt. Hvis mulig, bør de bli dynket i sterkt fortynnet (1 teskje per 1 liter) klorvann i 15 minutter. Ytterligere skylling vil fjerne klor smak fra maten. Kjøtt og grønnsaker bør kokes før kjernetemperaturen når 160 grader F. Krysskontaminering med kokekar og skjærebrett er et annet område av bekymring. Andre forholdsregler inkluderer ikke dele badevann med noen som har aktive diaré, iført engangshansker når du endrer et spedbarn bleie hvis den inneholder diaré og drikke flaskevann hvis du ikke kjenner vannets kilde.

Kjennetegn på Koliforme bakterier

Kjennetegn på Koliforme bakterier


Men ofte forbundet med E. coli, koliforme bakterier beskriver noen av flere mikroorganismer som, ifølge Washington State Department of Health, er til stede i miljøet samt avføringen til varmblodige dyr. Slekter som utgjør koliforme gruppen omfatter Escherichia, Klebsiella, Enterobacter, Serratia og Citrobacter. Kollektivt, er den gruppen som kalles koliforme bakterier på grunn av sine fysiske og biokjemiske likheter. (Se Referanse 2)

Strukturelle Kjennetegn

Koliforme bakterier er prokaryote celler. I motsetning til celler av mer komplekse organismer, prokaryote celler mangler en ekte kjerne og andre membranbundne organeller. (Se referanse 5) Internt koliforme bakterier består av cytoplasma, DNA, RNA og ribosomer som brukes til å lage proteiner. En celle konvolutten omgir de indre strukturer, og består av en indre cellemembran, en cellevegg, og en ytre kapsel. Koliforme bakterier har flageller som de bruker til å bevege seg. Noen varianter har overflate bust kalt fimbrier som tillater dem å overholde andre celler og overflater. (Se Referanse 3)

Overflateantigen Kjennetegn

Koliforme bakterier har overflateproteiner som kalles antigener at når identifisert, tillater forskere å dele koliforme bakterier i forskjellige typer. Koliforme bakterier stiller visse kombinasjoner av overflateantigener kan være mer sannsynlig å forårsake sykdom eller vise en preferanse for å infisere bestemte deler av kroppen. Bokstavene H, K og O er anvendt for å betegne flagell, kapsel og somatisk eller celleveggen, overflateantigener, respektivt. (Se Referanse 3)

Farging Kjennetegn

Koliforme bakterier er Gram-negative bakterier, noe som betyr at de har en stang-lignende form som vises rosa heller enn lilla når farget med en krystallfiolett fargestoff. I motsetning til de tykke cellevegger av Gram-positive organismer som beholder den lilla flekken, gramnegative organismer har tynne cellevegger som ikke klarer å holde på fargen. (Se Referanse 4)

Biokjemiske egenskaper

Koliforme bakterier gjære laktose og produsere gass i løpet av prosessen. (Se referanse 2) De er fakultative anaerobe organismer, som betyr at de har evnen til å trives ved hjelp av enten aerob eller anaerob respirasjon. Når deres miljø mangler nødvendig oksygen for aerob respirasjon, får de energi ved å bytte over til anaerob respirasjon. (Se Referanse 4) Alle koliforme bakterier produserer giftige stoffer, såkalte endotoksiner, som frigjøres når organismen går i oppløsning. (Se Referanse 2)

Sykdomsfremkallende egenskaper

Ifølge Washington State Department of Health, de fleste stammer av koliforme bakterier er vanlige innbyggere i den menneskelige fordøyelseskanalen og er ufarlig. De er opportunistiske patogener, som betyr at de bare føre til sykdom hos mennesker med svekket immunforsvar kompromittert. Koliforme bakterier kan forårsake tarm, lunge, sår, blod og urinveisinfeksjoner hos disponerte individer. Ifølge Southern Illinois University-Carbondale, E. coli som forårsaker 40 prosent av alle nyfødte bakteriell meningitt infeksjoner. (Referanse 2 for all sykdom info)

Om Koliforme bakterier

Koliforme bakterier er en samlebetegnelse for mange typer bakterier, noen som kan gjøre mennesker syke. Det har blitt funnet i mat og drikkevann, og dets nærvær er en indikator på andre forurensninger. Forurenset drikkevann er en av de viktigste årsakene til sykdom i utviklingsland.

Hva er Koliforme bakterier?

Koliforme bakterier er en type organisme kjent som gram-negative. E. coli, eller Escherichia coli, er en type av koliforme bakterier som folk er oftest kjent med.

Hvor befinner Koliforme bakterier

Koliforme bakterier lever hovedsakelig i tarmen hos varmblodige dyr og kommer ut i deres avføring. Fordi koliforme bakterier er tilstede i avføring, kan det også bli funnet i jord og vann der varmblodige dyr defekt.

Tester for å fastslå om Koliforme bakterier er Present

Det er en test for å bestemme hvorvidt koliforme bakterier er tilstede i vann, kjent som koliforme indeks. Vann blir vanligvis testet for koliforme bakterier, fordi det er en indikator på andre typer bakterier som kan skade mennesker kan være til stede i vannet. Bare noen typer koliforme bakterier gjør mennesker syke.

Hvordan bli kvitt Koliforme bakterier som er tilstede i vann

Det er mange måter å rense vann som er forurenset med koliforme bakterier. Kokende vann før du drikker det, ved hjelp av en bestemt andel av klor til gallons av godt vann og bruke en Lifestraw er eksempler.

Hva sykdommer er forbundet med Koliforme bakterier Forurensning?

Tilstedeværelsen av koliforme bakterier er ikke nødvendigvis forbundet med sykdom eller sykdommer, men det er visse symptomer og sykdommer som ofte er forbundet med vann som har blitt forurenset med koliforme bakterier. E. coli, diaré, magekramper, feber, hepatitt og dysenteri er eksempler.

Hvordan sjekke for Koliforme bakterier

De fleste koliforme bakterier er ikke skadelig for mennesker. Vannprøver testes for koliforme bakterier på grunn av tilstedeværelsen av høye nivåer av koliforme bakterier indikerer tilstedeværelse av andre skadelige vannbårne patogener. Alle amerikanske offentlige vannforsyninger krever regelmessig testing for koliforme bakterier som bevis for trygge vannforhold. Vannsystemer sviktende koliforme bakterier tester utløse obligatoriske offentlig sikkerhet handlinger som å utstede "koke vann" merknader, som kreves av den føderale Safe Drinking Water Act (SDWA). Koliforme tester består av å legge et næringsstoff miks til en vannprøve og ruger å bringe koliforme bakterier til en synlig mengde eller tetthet.

Bruksanvisning

•  Hell 100 ml prøve av vann som skal testes inn i sterile prøvebeholderen.

Legg innholdet i en pakke med test næringsstoff til prøven. Lokket den sikkert og riste for å blande næringsstoffet i prøven.

•  Sett testbeholderen inn i inkubatoren med temperaturen innstilt på 35 +/- 0,5 grader C. Inkuber i 24 timer.

Etter 24 timers inkubasjon, fjern testfartøy og sammenligne prøven farge med prøven fargekart inkludert i Colilert Kit. Hvis prøven er mindre gul enn sammenligningen, er testen negativ for totale koliforme bakterier. Hvis prøven gule fargen er lik eller større enn sammenligningen er positiv test for total koliforme bakterier.

Slå på Ultra-Violet lampe og hold innen fem inches av prøven fartøyet. Sammenlign noen fluorescens i prøven til sammenligningsdiagram, gul farge og fluorescens er lik eller større enn figuren er et positivt for E. coli i tillegg.

Rengjør og sterilisere prøvetakingen flaske og testfartøy før videre bruk.

Tips og advarsler

  • Være sikker på at du ikke forurense prøven ved innsamling det, vil dette oppheve testen. Hvis tegningen din prøve fra en kran, sterilisere kranen ved å varme munnstykket med en propanbrenner og deretter kjøre vann i ti sekunder før du tar prøven.
  • Tillate prøvebeholder for å avkjøle etter fjerning fra inkubator før håndtering for farge sammenligningstester. Face Ultra-Violet lys vekk fra øynene dine når du utfører fluorescens test.

Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier

Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier


Tilstedeværelsen av koliforme bakterier er en primær indikator for forurenset vann og mat. Koliforme bakterier er generelt funnet i varmblodige dyrs avføring, og som et resultat, er de tegn på vann som er forurenset med avføring og eventuelt andre organismer, virus, parasitter og bakterier som kan forårsake infeksjon og sykdom. Fordi koliforme bakterier finnes i vann, de er også funnet i jord og næringsmidler, som er sprøytet med forurenset vann. Omtrent halvparten av verdens fattige er for tiden lider av vannbårne sykdommer.

Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier

•  Kok alt vann som er infisert med koliforme bakterier. På grunn av at bakteriene ikke kan overleve denne høye temperatur, vil de bli drept når kokte.

Klor kan legges til vann for å drepe koliforme bakterier. I et godt, bruker én liter hvis brønnen er mindre enn 100 meter dyp, 1/2 liter blekemiddel for en 100 til 200 meter også, tre liter blekemiddel for en 200 til 300-fots vel og en gallon eller mer for brønner som er dypere enn 300 meter. Disse estimatene er basert på anbefalinger fra Ector County Health Department i Texas, og mengden av klor blekemiddel nødvendig kan variere, spesielt hvis brønnen vannet er sterkt forurenset eller hvis brønnen er hånd-gravd. Følg fullstendige instruksjoner (se Resources) om hvordan å desinfisere godt vann.

Bruk ultrafiolett (UV) lys for å desinfisere vann som er forurenset med koliforme bakterier. En UV-lys blir holdt i en beskyttelseshylse, og alle infisert vann ført gjennom området. UV-lys ordner DNA-strukturen av bakterier, noe som gjør det umulig å reprodusere. Excel Water Technologies Inc. gir mer informasjon om hvordan UV-lys dreper vannbårne bakterier, for eksempel koliforme bakterier (se Resources).

Bruk en Lifestraw bærbare vann purifier av Vestergaard Fransen. The Lifestraw hell filtrerer 98-99 prosent av vannbårne bakterier og virus, inkludert koliforme bakterier. Lifestraws er laget for individuell bruk, slik at folk kan filtrere forurensninger av drikkevann.

Koliforme bakterier Symptomer

Koliforme bakterier er en type av organisme som lever i tarmkanalen hos dyr og mennesker. Bakteriene er gått gjennom avføring og kan forurense vannforsyninger, hvis den ikke behandles riktig. I tillegg kan uhygieniske tilstander i kjøkken også føre til forurensning av mat med koliforme bakterier, som vanligvis er referert til som E. coli forgiftning. Sykdom forårsaket av eksponering for koliforme bakterier, kan føre til en lang rekke symptomer.

Tarmproblemer

De vanligste symptomer på eksponering for koliforme bakterier involvere fordøyelsessystemet. Vanligvis syv dager etter å ha spist eller drukket noe forurenset med koliforme bakterier, pasienter begynner å oppleve mage kramper og gass ledsaget av et tap av matlyst. Deres magen kan også føle øm å ta på, og blir irritert når fordøye mat eller drikke som inneholder laktose. Kramper som regel vike for svært vannaktig avføring. Som diaré fortsetter, begynner det å bli blodig, til slutt vises som om avføring er helt blod og ingen annen type avfall. Diaré varer vanligvis i 2-7 dager, og ofte forekommer mer enn 10 ganger per dag. I noen tilfeller, opplever også kvalme og oppkast, men dette er forholdsvis sjeldne.

Andre symptomer

Sykdom forårsaket av koliforme bakterier kan også føre til feber på over 100 grader F. Pasienter beskriver en generell følelse av ubehag og tretthet. Hvis diaré forårsaket av koliforme fortsetter, kan det føre til dehydrering, som kan føre til overdreven tørste, tørr eller rød hud, mørk urin, frysninger og ørhet. Hvis sykdommen får lov til å utvikle seg uten pasientens tar skritt for å sikre riktig hydrering, kan mer alvorlige symptomer oppstår, slik som økt hjertefrekvens og respirasjon, muskelkramper og smerter, hodepine, prikking i ekstremiteter, innskrumpet hud, tap av syn, forvirring, kramper og bevisstløshet.

Trombotisk trombocytopenisk purpura

Til tider, eksponering for koliforme bakterier viser ingen av de tradisjonelle symptomer, istedenfor å hemme produksjonen av blodplater. I dette tilfellet kan forskjellige tegn på infeksjon presentere seg selv, inkludert bleke hud, svakhet, en redusert produksjon av urin, irritabilitet, kramper eller lammelse på en side av kroppen. Hvis denne tilstanden forblir ubehandlet, kan det føre til permanent mental svekkelse, blindhet og tap av mobilitet.

Nyresvikt

Hos barn kan magekramper forekomme, men da forsvinne. Fem til ti dager etter disse første symptomene, kan barn deretter presentere nye symptomer som følge av akutt nyresvikt brakt videre av koliforme bakterier. Tegn på akutt nyresvikt hos barn er slapphet, hevelse i bena, forvirring, en metallisk smak i munnen, konsentrasjonsvansker, ekstrem tretthet og oppkast.

Betraktninger

For å hindre komplikasjoner brakt videre av koliforme bakterielle infeksjoner, bør pasientene se en lege så snart som noen av en rekke faresignaler er til stede. Disse omfatter manglende evne til å holde væske ned, diaré som er forlenget i mer enn fire dager eller tilstedeværelse av blod i avføringen. For å hindre koliforme forurensning, bør folk være sikker på å vaske hendene etter avføring og å steke kjøtt grundig. I tillegg er det viktig å drikke vann som er blitt behandlet for bakterier, inkludert renset vann fra springen og vann.

EPA Regulatoriske Grenser for Koliforme bakterier i drikkevann

EPA Regulatoriske Grenser for Koliforme bakterier i drikkevann


Koliforme bakterier er mikroorganismer som naturlig bor i jord, plantelivet, vann og i mage-tarmkanalen hos dyr. Disse bakteriene ofte ikke gi sykdom hos mennesker, men unormale bakterier teller kan tyde på at vanntilførselen er utrygt for forbruk, ifølge United States Environmental Protection Agency (EPA).

Potensielle farer koliforme

Selv om mange former for koliforme ikke bidrar til sykdom, noen former av bakterier som fekale koliforme - og Escherichia coli (E. coli) - kan forårsake gastroenteritt. Gastroenteritt, i henhold til EPA, forårsaker symptomer som diaré, kvalme og oppkast. Reaksjoner som er mer alvorlig kan skje i de med nedsatt immunforsvar, eldre og små barn.

Totalt Koliforme Grenser

EPAs MCLG (maks forurensning helse mål) for total koliforme nivåer er null. Tilstedeværelsen av koliforme utløser en positiv koliforme test. Vannsystemer er ikke tillatt å ha mer enn 5 prosent av sine vannprøver teste positivt for koliforme hver måned. For en mindre vannsystem som samler færre enn 40 prøver hver måned, begrenser EPA positive prøver til ett per måned.

Akutt MCL Brudd

En unormal totale koliforme teller kan signalisere et sammenbrudd i vannbehandlingen. Når dette oppstår, krever EPA renseanlegg for å teste prøver for fecal koliforme eller tilstedeværelse av E.coli. En positiv avlesning for disse typer bakterier resulterer i en akutt MCL (maks forurensningsnivået) brudd. Hvis dette skjer, må vann systemoperatører varsle offentligheten innen 24 timer etter at selskapet er varslet om bruddet. Selskapet må også melde statlige tjenestemenn ved neste virkedag.

Månedlig MCL Brudd

Når mer enn fem prosent av samplet vann inneholder koliforme bakterier, men ingen fekal koliforme er funnet, oppstår en månedlig MCL brudd. Etter varsling, krever EPA disse bruddene skal rapporteres til statlige tjenestemenn ved neste virkedag. Det offentlige må være informert innen 30 dager.

Koliforme Fjerning

Å fjerne koliforme fra vanntilførselen, leverandører desinfisere vannet. Behandlinger som benyttes inkluderer klor, UV (ultrafiolett) lys og ozon. EPA bemerker at disse nøytralisere E. Coli. Hvis det er et brudd, typisk handlinger involverer lokalisere og fjerne forurensningskilden. Vannet leverandøren kan også treffe tiltak for å hindre fremtidig forurensning, samt reparasjon desinfisering av utstyr, i henhold til EPA.

Betraktninger

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), én av sju amerikanere bruker vann fra systemer som private brønner. EPA regulerer ikke disse systemene. NSF internasjonalt, en ikke-for-profit organisasjon som er involvert i å sikre offentlig sikkerhet gjennom sertifisering og risikostyring, tyder på at forbrukerne teste private vannsystemer årlig for totale koliforme nivåer. Forbrukerne kan be om anbefalinger eller testing fra sine lokale helse avdelinger.

Regulatoriske Grenser for Koliforme bakterier i Pennsylvania godt vann

Regulatoriske Grenser for Koliforme bakterier i Pennsylvania godt vann


Pensylvania er en av de få landene som ikke pålegge forskrift om kvalitet eller testing av privat brønnvann. En 2009 studie finansiert av Senter for bygde Pennsylvania fant at rundt 20.000 private brønner er lagt i staten hvert år. Du kan frivillig har din godt vann testet for koliforme bakterier hvis du er bekymret for forurensning. Hvis bakterier er funnet, å behandle vann og reparere eventuelle skader på brønnen kan eliminere forurensninger.

Hva er Koliforme bakterier?

Koliforme bakterier er ansett som en indikatororganisme; indikerer mulig tilstedeværelse av andre forurensninger. Bakteriene er funnet i mennesker og dyr avføring, og dets nærvær er en god indikator for fekal forurensning. Den vanligste stamme av koliforme bakterier er E. coli, som bare finnes i avføring.

Helserisiko

Vanligvis er koliforme bakterier ikke skadelig av seg selv, og den største bekymringen med dens tilstedeværelse er potensialet for andre organismer som er tilstede i avføring til også å ha forurenset en godt. Men inntak av store mengder av bakterien kan forårsake gastrointestinale symptomer som kvalme og diaré. I sjeldne tilfeller kan bakteriene invadere organer, øyne eller hud og forårsake skade, som kan føre til døden. De helt unge, veldig gamle og de med svekket immunforsvar er mer utsatt.

Regulatoriske Limits

Pensylvania pålegger ikke noen begrensninger på hvor mye av koliforme bakterier i privat brønnvann og krever ikke teste for brønner. Imidlertid har Environmental Protection Agency innstiftet Total Coliform regel som sier at ikke mer enn fem prosent av prøver som er tatt fra en vannkilde i løpet av en måned kan inneholde bakterier.

Testing og behandling

Å ha vannet testet, kontakt din lokale Department of Health. Hvis tester viser at godt vann inneholder koliforme bakterier, kan du behandle vannet med store mengder klor. Din Department of Health skal kunne anbefale et lokalt firma til å gjøre dette for deg. Du må også ha godt inspisert for å finne ut hvor forurensningen kom fra og til å reparere eventuelle sprekker funnet.

Hva er årsakene til Koliforme bakterier?

Hva er årsakene til Koliforme bakterier?


Koliforme bakterier lever i tarmen hos varmblodige dyr, inkludert mennesker, og kan finnes i jord, vegetasjon og overflatevann. Koliforme bakterier seg selv er ikke nødvendigvis skadelig om de er ansett indikatorer. Deres tilstedeværelse i vann vanligvis antyder fekal forurensning, som kan inneholde patogener, inkludert skadelige stammer av E. coli, cholera og hepatitt. Vann mest utsatt for Coliform forurensning er at de offentlige innsjøer og hjem septik-systemer, selv om offentlig vannsystemer har vært kjent for å være påvirket.

Dyr

Dyr avføring spille en stor rolle i forurensning av både offentlige og private farvann. Domestiserte dyr, spesielt hunder, hvis avfallet ikke er fjernet kan bidra til forfalskning av hjemmeseptiksystemer og brønner. Duer, måker og andre vannfugler er viktige årsaker til innsjøen Coliform. De fleste strendene forbyr mate dem å ta motet deres tilstedeværelse. Illinois State Department of Health har gått så langt som å ansette profesjonelle Border Collie på Chicago-området strender å trakassere måkene, som har ført til en reduksjon i forurensning. Statlige helse avdelinger mandat regelmessig testing av innsjøen vann under stranden sesongen, spesielt etter kraftig regnvær. Hvis usunne nivåer er tilstede, de stenger strendene til normale nivåer tilbake.

Septik Systems og Wells

Til tross for at Koliforme bakterier lever i overflatejord og vann, har de ikke påvirker brønner og septiksystemer som er installert på et riktig dybde. Imidlertid er et grunt eller skadet vel lett forurenset. Alder eller påvirkning av gården maskineri eller snøploger kan føre til sprekker, som kan vedlikeholdet selv. Dersom den ikke blir operert, kan boreutstyret forårsake skade og til og med innføres i systemet. Riktig tilbakestrømningsenheter, vanntette forings sel og en riktig dybde er også viktig for å sikre at ingen overflatevann eller storm avrenning kommer inn i systemet og introduserer Koliforme bakterier. Et trygt drikkevann forsyning er kritisk til helse. Fordi forurensning ikke kan oppdages av smak, lukt eller syn, teste vannet i septisk systemer årlig.

Heavy Rains

Store nedbørsmengder fører ofte flom, der regnvann plukker opp diverse plen og hagegjødsel, animalsk avfall og andre forurensende stoffer. Dette adulterated vann kan invadere skadede septisk systemer eller finne sin vei inn i innsjøer som brukes av svømmere. Kraftig regnvær også velde storm kloakk og føre kloakk overløp. Dette kan slippes ut i området innsjøer og vassdrag, konsentrere naturlig forekommende koliforme og fører til usikre nivåer. Huseiere med byen vann kan møte forurensning hvis kloakk ryggen opp i hjem kjellere.

Landbruks Avrenning

Industrielle landbruket, eller Konsentrert dyrefôr operasjoner, generere millioner av liter flytende avfall, som ligger i friluft laguner. Utsatt for lekkasjer og søl, kan dette avrenning forurense vannforsyninger. Store nedbørsmengder kan også bidra til lekkasjer, som kan forderve vannforsyninger, inkludert vanning vann, som deretter forurenser avlinger fører til potensiell E. coli forurensning av mat.

Badende Avføring

Badende avføring, noe som resulterer i fecal koliforme i vannet, kan være en kilde til innsjø forurensning. Barn som ikke toalett trente bør bruke gummibukser over sine bleier. Oppmuntre alle barn til å bruke toalettet før vi går i vannet.

Hvordan å behandle godt vann for Nærvær av koliforme bakterier

Hvordan å behandle godt vann for Nærvær av koliforme bakterier


Private vann brønner kan være forurenset ganske enkelt. Koliforme bakterier er organismer som kan være tilstede i brønnvann. Dyr avføring, rå overflatevann, jord og råtnende planter inneholder normalt varierende mengder koliforme. Disse bakteriene kan migrere til godt vann og føre til at vannet blir biologisk forurenset. Vann som er funnet å inneholde koliforme anses farlig å drikke, og må behandles.

Bruksanvisning

•  Test din godt vann for tilstedeværelsen av koliforme bakterier. Mange statlige helse avdelinger gir vel vannprøvesett for hus å teste kilde til drikkevann. University Extension kontorer, så vel som kommersielle bedrifter også gi testing kits for en liten avgift. Når du har funnet ut at din godt inneholder koliforme bakterier, må du kjemisk behandle vannet. Den vanligste måten å gjøre dette på er gjennom bruk av vanlig klorin. Dette er også kjent som sjokk brønnen.

Bestem mengden av vann i brønnen. Hvis du ikke har poster på din vann godt, kan du kontakte selskapet som boret brønnen og be om denne informasjonen. Mange fylker også holde oversikt over boretillatelse og boreloggen, som inneholder informasjon om dybden av brønnen og nivået av vannbordet. Hvis du ikke klarer å få tak i disse postene, bare gjøre et overslag basert på gjennomsnitt for din plassering. Du vil bruke denne informasjonen til å finne mengden av klor nødvendig for desinfeksjon.

Fjern eventuelle kullfiltre fra vannledningen. Kullfiltre vil forstyrre den kjemiske virkning av klorblekemiddel. Fjern alle elementer fra nærhet av kraner og utenfor slange bibs som kan være skadet eller misfarget av blekevirkningen av klor.

Etablere mengden av klor trengs. Ta antall meter vann i brønnen og dele det med 66. Dette vil gi deg antall liter blekemiddel du trenger. For eksempel, hvis brønnen er 200 meter dyp og grunnvannsspeilet er på 50 fot, vil du bruke litt over 2 liter blekemiddel, siden du kan anslå at du har ca 150 meter vann i brønnen.

Hell blekemiddel ned i brønnen akselen, slik at det å løpe langs innerkantene av røret. La blekemiddel opphold i brønnen for tretti minutter. Ikke kjøre noen vann i løpet av denne tiden.

Åpne alle kraner og slange smekker til lukten av klor er tilstede på hvert uttak. Deretter stenge alle kraner og avstå fra å kjøre noe vann i minst tolv timer. Dette vil tillate klor å grundig trenge vannet i brønnen, og gjennom hele rørsystemet.

Omtest vann din innen to dager for å gjøre visse bakterier har blitt utryddet. Du må ta ekstra forholdsregler hvis din vannprøve inneholder fortsatt koliforme bakterier. Prøv å finne kilden til forurensningen. Dette kan være forårsaket av jord rundt brønnen åpning blir innfelt nok til å holde vann og avfall som kan sive inn i brønnen. Du kan lett løse dette ved å heve jord rundt bunnen av brønnhetten å lage tilstrekkelig drenering bort fra foringsrøret. Mer kan kalles ekstreme tiltak for hvis bakterier er funnet å være migrere fra en nærliggende septiktank eller husdyr området.

Tips og advarsler

  • Utfør vann sikkerhetstest minst en gang per år hvis den første testen kommer tilbake fri for bakterier. Imidlertid må brønner som har blitt funnet å teste positivt for koliforme bakterier behandles og testes på nytt inntil problemet er løst. The Environmental Protection Agency (EPA) gir ytterligere informasjon om sikkerhet for drikkevann. Ring EPAs Trygt drikkevann Hotline på (800) 426-4791
  • Ta sikkerhetsforanstaltninger når du arbeider med klor. Bruk vernebriller, gummihansker, og unngå innånding av dampen. Slitasje gamle klær som ikke vil bli skadet av blekemiddel.

Slik leser Nærvær Koliforme bakterier

Slik leser Nærvær Koliforme bakterier


Koliforme bakterier er naturlig tilstede i fordøyelseskanalen hos mennesker og dyr, ifølge New York State Department of Health nettsted. Disse bakterier finnes i avfall og finnes naturlig i jord og på planter. Ikke alle koliforme bakterier er farlige og ikke alle lever strengt i avføring. Men noen bakterier som Escherichia coli, eller E. coli, lever bare i avføring og er indikatorer på fekal forurensning. Å tolke tilstedeværelse av Koliforme bakterier, trenger du å utføre enkle vannprøver og forstå resultatene ved å identifisere bakteriekolonier.

Bruksanvisning

Test Water For Koliforme bakterier

En samle en vannprøve hjelp av en steril beholder, for å hindre kryssforurensning. Mengden vann du trenger varierer, avhengig av bruken av vannet du tester. Ifølge en testing guide produsert av Indiana University, bør du teste 100 milliliter drikkevann, fem milliliter av elvevann og én milliliter eller mindre av rå kloakk.

Overførings vann, i 1 ml doser, umiddelbart til en petriskål inneholdende Coliscan medium. Hvis du tester utenfor en lab, bland 1 dl vann og Coliscan medium, og deretter sette den på is til du kommer tilbake til laboratoriet.

Inkuber din forseglet petriskål i 24 til 48 timer i et varmt sted. Temperaturen bør holde rundt 90 grader.

Tolke testresultater

Tell bakteriekolonier ved hjelp av et forstørrelsesglass; oppmerksom på sin farge og spredning. Kolonier som er skjevt fordelt i en tallerken kan bety feil forsegling. Disse rettene er ubrukelig. Dine resultater bør leses som: Dish A: Total 21, 6 Red, 5 Purple, 10 Grey.

Finn TC (totalt koliforme) og FC (fekal koliforme) av hver petriskål. Ifølge Indiana University testing guide, rødt og lilla bakteriekolonier i din petriskål er koliforme bakterier. Antall røde og lilla kolonier kombinert er din TC. Lilla kolonier er spesielt fekal-bolig bakterier, eller FC. Andre farger, slik som grå, ikke koliforme bakterier. Se bort fra dem.

sammenligne resultatene til koliforme standarder. Ifølge Indiana University guide, standard tillatte kolonier av koliforme bakterier er:

Drikkevann: 1 TC

Total Body Kontakt Water (for eksempel i et svømmebasseng): 200 FC

Delvis Body Kontakt Vann (for eksempel en elv som brukes for kanopadling): 1000 FC

Behandlet Kloakk: 200 FC

Forstå dine resultater. Hvis mer enn en koloni vokser i ditt drikkevann prøven, er du på økt risiko for sykdom. Hvis kolonier vokser i ditt drikkevann er røde, drikkevann er har sikkert blitt forurenset med avføring. Men hvis 950 kolonier vokser i et fat med vann fra en elv hvor du går båtliv, er du fortsatt trygg.

Tips og advarsler

  • Bruk verneklær og gummihansker når du tar vannprøver.
  • Samle om dobbelt så vannprøver du tror du trenger. Dette hindrer en tur retur til feltet hvis det er søl eller en dårlig forseglet petriskål.

Water Treatment Systems for Koliforme bakterier

Water Treatment Systems for Koliforme bakterier


Koliforme bakterier er funnet i avføringen til de fleste varmblodige dyr, og vil ved behov finne sin vei inn vel og vannsystemer. Hvis testing har bekreftet at bakterien er til stede, så er du pålagt å ha det godt eller vannsystem behandlet for å fjerne bakterier. Det finnes en rekke måter å fjerne bakteriene fra vannet.

Effekter

Koliforme bakterier er generelt ufarlig for mennesker og dyr, men hvis de er til stede, kan det være andre, mer farlige, bakterier, så vel. Av og til kan koliforme bakterier forårsake urolig mage, diaré og andre mindre tarm plager. Hvis de ikke forsvinner etter de bakteriene er eliminert fra vannet, bør du kontakte lege.

Koke

Det kan ta noen dager før du er i stand til å bruke tradisjonelle behandlingstilbud til å behandle bakterier i vannforsyningen. I mellomtiden kan du ta livet av bakterier ved å koke vannet i minst ett minutt. En kokende orden er den mest vanlige tilnærmingen brukes av kommunene når de har bakterier problemer. Dette bør gjøres før du gjør noe annet med vannet.

Klor

Elementet klor er en av de mest brukte engangs og kontinuerlig behandling for koliforme bakterier. Dersom bakteriene innføres gjennom en engangsforeteelse, for eksempel en kraftig regnvær, vil innføring av en stor konsentrasjon av klor inn i brønnsystemet drepe alle bakterier tilstede. Dette er kjent som sjokke en brønn. For kontinuerlig behandling, blir en liten mengde av klor kontinuerlig innført i vanntilførselen som er ufarlig for mennesker, men vil drepe bakteriene.

Ultrafiolett lys

UV-strålebehandlingen er blitt et populært alternativ, fordi det ikke er noen kjemikalier innføres i vannsystemet. En UV-lys er innkapslet i en metallisk boksen, som også huser en klar pipe som vannet passerer gjennom. En sedimentfilter fjerner alle partikler og bakterier blir drept av UV-lyset før det når kranene.

System Vedlikehold

Koliforme bakterier finnes oftest i godt og vannforsyning på grunn av mekaniske mislighold i systemet. Løse pakninger og sprekker i grunnmuren kan la vann som er forurenset med koliforme i brønnen system. Hvis du kan forsegle sprekker og andre problemer, bør en engangs sjokk klorering ta seg av problemet, og du trenger ikke å bruke pengene på en kontinuerlig desinfeksjon system.

Slik fjerner Fecal Koliforme bakterier fra vann

Slik fjerner Fecal Koliforme bakterier fra vann


Mikroorganismer kjent som totale koliforme bakterier er stort sett ufarlig og finnes i vann, jord, planter og tarmen hos varmblodige dyr. De bidrar i fordøyelsesprosessen. Innenfor kategorien av totale koliforme bakterier er seks arter av fekale koliforme bakterier, hvorav den ene er E. coli. Ikke alle stammer av E. coli er farlig, men hvis du er bekymret for at du kan ha den farlige belastning 0157: H7 i din vannforsyning, bør du ha en profesjonell test vannet ditt for tilstedeværelsen av totale koliforme bakterier.

Bruksanvisning

Reparasjon grunnvann brønnveggene. Fekal koliforme er sjelden funnet i grunnvannet. Hvis overflatevann er i stand til å lekke inn din grunnvann kilde, men kan vannet bli forurenset. Sjekk din godt system og eventuelt nødvendige reparasjoner for å løse lekkasjer gjennom vegger eller gjennom snø eller regn avrenning. Den naturlige bevegelse av grunnvann vil skylle bakterier fra din vannkilde når reparasjoner er gjort.

Bruk et filtreringssystem med sisterne eller rørsystemet. Flere typer kommersielle filtrering systemer er tilgjengelig for forskjellige størrelser sisterner og VVS. Din behandling enheten må endres og vedlikeholdes i henhold til produsentens instruksjoner for å holde fecal bakterier ut av vannet.

Kok opp vann. Forurenset vann som er beregnet for fordøyelses bruk, inkludert is og tannbørsting, må dekontamineres før bruk. Kok opp vann til en full, rullende koke over høy varme. Kok i ett minutt. La vannet avkjøles. Det er nå trygt for fordøyelses bruk.

Ring en profesjonell. Hvis de foregående tiltak ikke fungerer i din situasjon, kan du kontakte et sertifisert vann inspektør å anbefale en profesjonell til å hjelpe deg rydde opp i forurenset vann. Den profesjonelle kan bruke destillasjon, klorering, omvendt osmose eller ultrafiolett lys for å rense din vannforsyning.

Effekten av Fecal Koliforme bakterier på miljø

Effekten av Fecal Koliforme bakterier på miljø


Fekale koliforme bakterier er naturlig forekommende organismer som kan finnes i avføringen til mennesker og andre dyr, og deres tilstedeværelse er brukt som en indikator for biologisk forurensning av vannkilder. Bakterien har en rekke konsekvenser for både miljø og folkehelse, og er derfor overvåkes nøye av kommunale vann distrikter, statlige og miljøorganisasjoner.

Fekale koliforme bakterier

Fekal koliforme bakterier kan finnes i fordøyelsessystemer fleste varmblodige dyr, og deres tilstedeværelse i denne sammenheng er relativt godartet. De bidrar i fordøyelsen av mat, og vesentlige mengder føres gjennom tarmkanalen i feces. Høye nivåer av fekale koliforme bakterier i vann er ikke farlig i seg selv, men blir i stedet benyttet som en pålitelig indikator for andre patogener som vanligvis finnes i vann kilder forurenset med avføring. De samme miljøforhold som nærer høye nivåer av fekal koliforme bakterier er også gunstig for et bredt spekter av sykdomsfremkallende organismer, som kan ha vesentlige konsekvenser for miljø og folkehelse.

Environmental Impact

Et høyt nivå av fekal koliforme bakterier indikerer vanligvis store mengder ubehandlet avføring eller annet organisk materiale i vann, som har en rekke miljøpåvirkninger. Organisk materiale som er vertskap for bakterier henfaller aerobt, som kan alvorlig redusere oksygennivået og dreper fisk og annen oksygenavhengig dyreliv. Oppryddings innsats vanligvis innebære bruk av sterke kjemikalier som klor, som dreper en lang rekke fordelaktige bakterier i tillegg. Tilstedeværelsen av fekal forurensning i vannet også bidrar til algevekst og ugress, som kan senke oksygennivået og blokkere vannstrømmen.

Public Health Impact

Fekal koliforme bakterier kan også ha alvorlige konsekvenser for folkehelsen. Vannmasser med høye nivåer av denne bakterien kan inneholde et bredt spekter av sykdomsfremkallende parasitter, bakterier og virus. Sykdommer kontrahert av personer utsatt for slikt vann kan variere fra milde tilstander som ørebetennelser til livstruende tilstander som tyfoidfeber eller hepatitt. Parasittiske ormer og bakterier som Salmonella er også ofte finnes i vann som tester positivt for høye nivåer av fekale koliforme bakterier.

Utbedring Teknikker

Fekale koliforme oppryddingsarbeidet kan innebære behandling av vann med kjemikalier så som klor eller jod, eller filtreringsteknikker. Mindre mengder vann kan renses via koking. Personer utsatt for forurenset vann kan forebygge mange typer infeksjoner ved å vaske grundig etter eksponering. De fleste utbedring innsats fokusere på å fjerne kilden til bakterien, som utette kloakksystemer eller feil bruk av gjødsel. Pet avfall er også en bidragsyter til fekal forurensning av vassdrag, som lekker septiktanker. Riktig avfallsdisponering i industri, landbruk og bolig innstillinger kan redusere vannforurensning.

Slik fjerner Koliforme bakterier

Slik fjerner Koliforme bakterier


Bakterievekst i vann er aldri et godt tegn. Om bakteriene er ufarlig, som de fleste koliforme, eller er skadelig, som E. coli, kan det være et tegn på at kilden er forurenset. Selv koliforme er vanligvis ikke skadelig, det er tilfeller der det kan resultere i sykdom, spesielt for de med senket immunforsvar. Som et resultat av behandling av vann og fjerning av bakterier er avgjørende.

Bruksanvisning

•  Legg sollys og UV-stråler til vannkilden. Ifølge Penn State, lagt UV lys til kilden er utbredt fordi det ikke krever bruk av kjemikalier. Det er ikke effektivt når de bakterielle vekster har nådd høye nivåer, som 1000 bakteriekolonier til hver 100 ml vann, men det kan brukes før bakteriene kommer til det punktet.

filtrere vannet. En vannfilter kan kjøpes i hjemmet varer butikker, dagligvarebutikker, apotek og butikker som Walmart eller Target. Vann filtre er konstruert for å fjerne urenheter fra vannet.

Tilsett vann til en gryte og kok det. Kokt vann dreper bakterier før det kan føre til skade på kroppen. Koke vannet før du drikker og etter filtrering for best mulig resultat.

Beskrivelse av en Tuberkulose Gram Stain

Beskrivelse av en Tuberkulose Gram Stain


Tuberkulose er en smittsom sykdom forårsaket av Mycobacterium tuberculosis. Tuberkulose er en luftveissykdom preget av formasjoner av tubercules, nekrose, abscesser, fibrose og forkalkning i lungene. Det kan også infisere nyrene, lymfeknuter, bein, ledd og hud.

Primær laboratoriediagnose av Mycobacterium tuberculosis omfatter beising for å visualisere bakteriene under mikroskopet. Prøven av valget er sputum eller bronchoalveolar lavage å identifisere en luftveisinfeksjon eller en faktisk vevsprøve.

Fysiologi

Mycobacterium tuberculosis er en stavformet (bacilli), ikke-motile, ikke-Sporing, obligat aerob. De måler 0.4X3 mikrometer i lengde. Mycobacterium tuberculosis undergår fisjon binær (reproduktive celledeling) hver 15 til 24 timer, som er langsom i forhold til andre bakterier. På grunn av dette, kan det mycobacterium ta opp til ni uker for å vises på kulturmedia.

Mycobacterium tuberculosis er følsomme for UV-lys og varme (for eksempel pasteurisering), men resistent mot kjemiske desinfeksjonsmidler.

Gram Stain

Mycobacterium tuberculosis kan ikke virkelig bli klassifisert som gram positive eller gram negative. Den gram klassifiseringen er basert på mengden av peptidoglykan i bakteriens cellevegg. Et gram positiv bakterie som har et tykt lag av peptidoglykan (ca. 90 prosent), mens en gram negativ bakterie som har et tynt lag av peptidoglykan (5-20 prosent). Gram fargestoffer trenge gjennom celleveggen og binder seg med de kjemiske komponentene i celleveggen. De fargede bakterier vises lilla eller rosa under mikroskopet.

Med Mycobacterium tuberculosis, er celleveggen sammensatt av peptidoglykan men også komplekse lipider, som inhiberer gram fargestoff penetrasjon. Det cellevegg motstår også bleiking av syre eller alkohol, slik at den mycobacterium er betegnet "syre-fast." Cellevegg lipider er mykolinsyre, ledningen faktor og voks-D. Hvis bakterier skulle bli farget, ville de bakterielle cellene synes svakt gram-positive eller bleke med svært lite farge.

For å visualisere bakterier, må spesielle flekker som Aumarine flekken eller Zhiel-Neelson flekken utføres.

Auramin-rodamin flekken

Den Auramine-rodamin prosessen bruker en gul fluoriserende fargestoff til å visualisere Mycobacterium tuberculosis under et fluorescens mikroskop. Kaliumpermanganat eller akridin orange kan brukes som et counterstain. Under linse, vil de bakterielle cellene synes grønne.

Den Auramine-rodamin flekken er mer følsom enn den Zhiel-Neelson og mer kostnadseffektivt.

Ziehl-Neelson flekken

Den Ziehl-Neelson flekken stammer fra forskere Franz Ziehl og Friedrich Neelsen. Den bruker oppvarmet Carbol fuschin, høy konsentrasjon syre-alkohol og en counterstain som malakittgrønt eller metylenblått. I henhold til et fluorescens-mikroskop, vil de bakterielle cellene synes lys rosa.

Den Ziehl-Neelson er gullstandarden for primær identifisering av Mycobacterium tuberculosis og Mycobacterium leprae.

Agar

Sekundært til mikros identifikasjon, må Mycobacterium tuberculosis dyrkes på spesielle kultur agar. Lowenstein-Jensen agar har komplekse organiske stoffer (f.eks egg, potet), salter, glyserol og malakittgrønt (hemmer andre bakterier). Antibiotika kan tilsettes for ytterligere å inhibere kontaminerende bakterier. Prøven plasseres på denne agar, og bakteriene vokse i 3-9 uker.

En kultur løsning av næringsstoffer som for eksempel albumin og biotin kan bli benyttet for å understøtte veksten av selv den minste mengde av mål-bakterier. Dette er kjent som Middlebrook 7H9 (eller 7H12) medium.

Koloniene vil vises som små, polert, lys brune kolonier på begge.

Med avansert teknologi, kan Mycobacterium tuberculosis nå dyrkes ved hjelp av en automatisert leser. En flytende oppløsning av Middle 7H9 medium og et fluorescerende indikator forbindelsen blir brukt til å overvåke veksten og rapportere positiv eller negativ infeksjon.

Typer av patogene bakterier i melk

Typer av patogene bakterier i melk


Levende organismer og organiske stoffer slik som melk vert for tusenvis av forskjellige typer bakterier. Bare en forholdsvis liten håndfull, betegnet patogene bakterier, forårsaker infeksjonssykdommer. Sterkt næringsrik og lett bedervelige matvarer som melk og melkeprodukter er særlig utsatt, og et antall vanlige patogener kan finnes i dem.

Listeria monocytogenes

Listeria monocytogenes er en grampositiv organisme som lever inne i tarmen av 1 til 10 prosent av mennesket. Det er spesielt farlig fordi den overlever overraskende godt i salt, tørket og nedkjølt mat, noe som gjør det til en felles trussel i oster - spesielt myke oster - og upasteurisert melk. Listeriose, sykdom forårsaket av bakterier, er en av de mer farlige matbårne sykdommer. Ifølge US Food and Drug Administration fører det et gjennomsnitt på 255 dødsfall i året i USA, og kan også føre til spontanaborter hos gravide kvinner.

Yersinia enterocolitica

Yersinia enterocolitica er en gram-negativ organisme som har blitt identifisert i et bredt spekter av verter, fra husdyr til frosker og lopper. Det er funnet oftere i kjøtt og sjømat enn i meieriprodukter, men du er i fare hvis du vanligvis spiser rå melk. Yersinia kan overleve frysing, så dette gjelder også iskrem laget av upasteurisert melk og fløte. Symptomer er oppkast eller diaré, magesmerter, feber og tidvis leddsmerter. Det er sjelden livstruende.

Campylobacter jejuni

Campylobacter jejuni er en gram-negativ form av bakterier som har behov for små nivåer av oksygen og er følsom for påkjenninger fra omgivelsene. Dens primære symptomet er en nastry anfall av diaré, men du kan også oppleve noen magesmerter, muskelsmerter eller feber. Det er sjelden livstruende, bortsett fra i den svært unge, eldre, og de med nedsatt immunforsvar. Rå, upasteurisert melk og dets derivater er de eneste meieriprodukter som er utsatt for Campylobacter infeksjoner.

Escheria Coli

Det er mange bakterier i Escheria familien, bare et fåtall av disse er skadelig for mennesker. Men de få kan være knusende farlig. Typen mest sannsynlig å bli funnet i meieriprodukter kalles enterohemorrhagiske E. coli, en familie av beslektede stammer som inkluderer 0157: H7, variasjonen vil du lese om oftest i reportasjer. Som mange andre patogener det finnes i mange matvarer, men pasteuriserte meieriprodukter er generelt trygt. Du er bare sannsynlig å møte den i rå melk.

Salmonella

Selv om det er først og fremst forbundet med andre matvarer, har Salmonella utbrudd også blitt forårsaket av meieriprodukter. Den store familien av Salmonella bactera produserer to former for sykdom, enten en ubehagelig form for gastroenteritt med diaré og kramper; eller den langt mer alvorlig - og ofte dødelig - tyfoidfeber. Salmonella er sjelden i pasteuriserte meieriprodukter, men kan forekomme i bearbeidet eller hjemmelaget mat laget av melkeprodukter.

Identifisere bakterier i en petriskål

Identifisere bakterier i en petriskål


Dyrking og identifisering av bakterier er viktige i å kontrollere antibiotikaresistens. Antallet bakteriearter som er resistente mot antibiotika er økende, og dette er delvis et resultat av leger overforsk antibiotika. Med mindre en pasient er i en livstruende situasjon, dyrking av bakterien før antibiotikabehandling er tryggere for pasientens helse og samfunn.

Bruksanvisning

•  Vask hendene. Det er viktig å vaske hendene både før og etter håndtering bakteriekulturer. Uvaskede hender vil forurense prøven med andre bakterier arter. Vaske hendene etter å ha håndtert kulturer sikrer at du ikke vil spre dem til andre.

Gram flekken en prøve på et objektglass. Gram-farging identifiserer celleveggstrukturen av bakterier, og den bruker en fiolett fargestoff kalt krystallfiolett, som er utelatt på mikrobe prøven. Celleveggen av bakterier, kalt peptidoglykan, absorberer fiolett fargestoff. En mørk fiolett flekk under mikroskopet identifiserer bakterier som gram-positive arter, noe som betyr at det er en høyere peptidoglykan-innhold enn i gram-negative bakterier. Gram-positive bakterier har flere virulensfaktorer, men jo høyere innholdet av peptidoglycan gjør dem mer motstandsdyktige overfor antibiotika. En rosa farge identifiserer bakterier som gram-negativ, noe som betyr at dets cellevegger er tynnere og mindre kompleks.

Identifisere formen av bakteriene. Runde, sirkulære former er oppkalt bruke begrepet "coccus", mens stavformede bakterier kalles "Bacillus." Spiralformede bakterier er vanskeligere å identifisere, siden de ligne Bacillus. Spiraler kalles "spirilli."

Identifisere typen gruppering. Bacillus finnes normalt i par eller lange kjeder, noe som gir dem forstavelsen "Diplo." Coccus finnes normalt i klynger, og de betegnes "Staphylococcus". Lange kjeder av coccus kalles "streptokokker."

Utfør en antibiotikaresistens test. Noen arter av bakterier er resistente mot enkelte antibiotika og utsatt for andre. Ved hjelp av flere forskjellige antibiotika, som for eksempel penicillin, cefalosporiner og fluorokinolonene, test for å se om de kolonier overlever eksponering og er bestandige mot noen eller alle antibiotika.

Hvordan bli kvitt of Non-Colony Koliforme

Koliforme bakterier testing er den vanligste vann test utført på private brønner og kilder, ifølge Penn State University. Koliforme bakterier refererer til en stor gruppe bakterier som er vanlig i miljøet. Selv om ikke alle koliforme bakterier er skadelige, kan koliforme som finnes i avføring forårsake sykdom hvis den finnes i ditt drikkevann. Hvis vann testene kommer tilbake positivt for tilstedeværelsen av koliforme bakterier, bli kvitt er det avgjørende for familiens helse. Det finnes mange typer av koliforme bakterier, både koloni og ikke-kolonidannende, men alle typer er behandlet på samme måte.

Hvordan bli kvitt of Non-Colony Koliforme

•  Kok vann som er bekreftet inneholder koliforme bakterier før du drikker det. Kokende vann vil drepe bakterier og gjøre det trygt for forbruk. Kok til en rullende koke i minst fem minutter før du drikker det.

Kontroller vannsystem for forurensningskilder. Sjekk din godt og hindre overflatevann fra å skrive det ved å utvide en nedgravd foringsrør over bakken eller flytte bakken så det skråner bort fra casing.

Sjekk din godt casing så hetten er stramt og sanitær. Sørg for at insekter og dyr kan ikke få tilgang til våren eller godt. Åpne brønner er en vanlig kilde til forurensning.

Se etter andre kilder til forurensning. Tilbakestrømning fra slanger utenfor huset ditt kan legge skittent vann til din også. Dette er vanligvis forårsaket av undertrykk i avløp. Noen ganger forurensning kan komme fra uhygieniske VVS. Hvis du bruker vannbehandlings filtre på din godt, sørg for at du betjene dem ofte for å hindre bakterievekst.

Desinfiser din godt ved støt klorering. Fjern eventuelle løse eller fremmedlegemer fra din godt. Rengjøre noen tilgjengelige indre overflate med klorløsning som inneholder 1/2 gallon klor per 5 liter vann. Plasser slangen i brønnen og slå den på. Vent på at lukten av klor som kommer fra slangen. La det sirkulere til du kan lukte klor kommer fra alle kraner i huset ditt. Skyll dine toaletter og la vannet stå 12 til 24 timer. Kjør alle kraner, inne og ute, til lukten av klor er borte. Kontroller at klorvann ikke flyter tilbake i brønnen eller i din septiktank.

Filter vannet ditt. Du kan kjøpe et vannfilter på en jernvarehandel som du satt opp på vasken hjemme for å fjerne urenheter, slik som bakterier, fra vannet. I mange tilfeller blir filtrene som brukes i forbindelse med chlorinators.

Test vannet igjen for å sikre den inneholder ingen spor av koliforme bakterier. Noen ganger kan et dyr eller insekt får tilgang til brønnen er en annen for å forårsake forurensning.

Test vann minst en gang per år for å sørge for at infeksjonen ikke har kommet tilbake. Med mindre du oppdage kilden koliforme infeksjon i godt vann, vil infeksjonen tilbake selv om du behandler det en gang. Noen ganger grunnvannet i seg selv er en kilde til bakteriene. Hvis koliforme bakterier fortsetter å komme tilbake, bør du vurdere å hanke inn den offentlige vannforsyningen. Du kan også kjøpe en kontinuerlig desinfeksjon system for vannet som ultrafiolett lys eller en klorerings. Snakk med en vannbehandling profesjonell om disse alternativene.

Hint

  • Følge opp eventuelle positive koliforme bakterier tester med en E. coli-test. E. coli kan være dødelig ved svelging.

Typer bakterier i storm avløp

Typer bakterier i storm avløp


Vann som renner over bakken når det regner, eller når is og snø smelter, kalles overvann. Noen overvann siver ned i bakken. Vann kjører over asfalterte flater som veier, fortau og parkeringsplasser renner inn storm avløp. Storm renne vann blir deretter slippes ut i bekker, elver og innsjøer. Storm renne vann forurensninger, inkludert bakterier, true menneskers helse.

Koliforme bakterier

Koliforme bakterier som vanligvis finnes i naturen. Disse bakteriene finnes i jord, husdyrgjødsel og på vegetasjon. Noen bakterier befinner seg i tarmkanalen hos varmblodige dyr. Genera inkluderer Enterobacter, Escherichia, Klebsiella, citrobacter og Serratia. Ifølge US Environmental Protection Agency (EPA), koliforme bakterier generelt ikke forårsake sykdom, men siden noen av dem er til stede i menneskers og dyrs avføring, kan de indikere tilstedeværelse av sykdomsfremkallende organismer, kalt patogener.

Fekal E. coli

Fekale koliforme bakterier er en spesifikk gruppe av koliforme bakterier egne til tarmkanalen hos varmblodige dyr, inkludert mennesker. Disse koliforme bakterier indikerer tilstedeværelse av fekal forurensning i overvann. E. coli er en vanlig fecal mikroorganisme. Som koliforme bakterier generelt, de fleste stammer av E. coli er ikke sannsynlig å forårsake sykdom. E. coli 015: H7 er en sykdomsfremkallende stamme som, ifølge Mayo Clinic, forårsaker alvorlig blodig diaré, magekramper, og i den unge og eldre, mulig nyresvikt.

Fecal streptokokker

Fecal streptokokker er en gruppe av organismer som, som E. coli, er vanlige innbyggere i varmblodige dyr fordøyelseskanalen. Enterokokker, en undergruppe av fekal strep, er mer human-spesifikke og, i motsetning til andre fecal organismer overleve i saltvann. EPA anbefaler testing for enterokokker i salt vann som brukes til fritidsformål. Enterokokker kan føre til urinveiene, sår og blod infeksjoner.

Andre patogener

I tillegg til E. coli 0157: H7, viser EPA Salmonella, Shigella, Campylobacter, Leptospira, Vibrio cholerae og Yersinia entercolitica som mulig overvann avløp patogener. E. coli, Salmonella og Yersinia fra dyr avføring, og Shigella og Vibrio fra menneskelig avføring, forårsake diarésykdommer. Campylobacter fra fugl avføring fører også til akutt diaré. Leptospira, som finnes i hund, husdyr og ville dyr urin, forårsaker feber og gulsott.