Digidexo.com

våkne opp i svette alkohol

Hvordan slutte å våkne opp etter tre timer

Hvordan slutte å våkne opp etter tre timer


Utilstrekkelig søvn er dårlig for helsen din. I gjennomsnitt en voksen krever 8 timers søvn hver natt. Unnlate å sove ordentlig eller våkner opp etter tre timer kan være forårsaket av stress eller helsemessige problemer. Forming en fornuftig rutine, fikse noen dårlige vaner og lære å slappe av, kan alle bidra. Men hvis søvnløshet er vedvarende og kan ikke løses av disse endringene, så det beste løpet av handlingen er å gå til en lege for faglige råd.

Bruksanvisning

God søvn Vaner

•  Gå til sengs på en fast time. Bo med denne tiden hver kveld, da dette vil hjelpe sinnet og kroppen til å gjenkjenne dette som en tid for søvn. Følg den samme rutinen for en time hver kveld før du sovner. Har et varmt bad eller lese for å hjelpe sinnet trappe ned.

Unngå å spise rik mat flere timer før du skal sove. En melkeaktig drikk kan være beroligende, men ikke drikker kaffe eller te sent på kvelden. Legg merke til hvor mange kopper kaffe og te blir konsumert i løpet av dagen, og erstatte dem med en urte te eller koffeinfri kaffe.

•  Finn en treningsform du liker og planlegge det inn i dag. Regelmessig trening kan hjelpe med vekt problemer og redusere stress. Dette kan hjelpe kroppen til å sove for en full åtte timer.

Clear soverommet distraksjoner. Flytt TV-apparater og datamaskiner til en annen del av huset. Sørg for gardinene hindre lys inn i rommet. Slå av telefoner eller sette dem på lydløs modus for å unngå støyende distraksjoner mens du sover.

Tøm sinnet av eventuelle bekymringer fra dagen, fra arbeid eller familieliv. Skriv ned en liste over bekymringer eller jobber å gjøre, hvis det ikke er mulig å fjerne dem fra hodet. Gå til sengs med en rolig sinn. Hvis du våkner opp etter tre timer søvn, tenker problemer, bør du notere handlinger for neste dag og legg den til side.

Få profesjonell hjelp

6. Finn ut hva din sunn vekt bør være, som fedme kan føre til søvnløshet. Å miste vekt kan gjøres med eller uten hjelp fra legen. Unnlate å sove ordentlig vil gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt, så hjelp og råd fra en medisinsk faglig kan være nødvendig.

Besøk legen din. Legen vil analysere symptomene og gjennomføre tester. En rekke forhold kan føre til søvnproblemer. Legen vil gi råd om riktig behandling.

8. Snakk med noen om rådgivning. Hvis stress er årsaken mangel på søvn, kan det hende du trenger for å få profesjonell hjelp til å løse problemene. Få hjelp til å håndtere stress vil tillate deg å sove uten å våkne opp etter tre timer.

Tips og advarsler

 • Yoga kan være en god måte å avlaste stress og bidra til bedre søvn.
 • Trening bør ikke utføres like før du skal sove.
 • Alkohol og narkotika bør ikke brukes til å indusere søvn med unntak av legemidler foreskrevet av en lege.

Hvordan slutte å våkne opp så Groggy

Hvordan slutte å våkne opp så Groggy


De alarm ringer og du groggily heve hodet fra puta. Er det virkelig på tide å stå opp og starte dagen allerede? Å våkne opp følelsen groggy kan være et tegn på at du trenger å jobbe på søvnhygiene. En god natts søvn bør få deg til å våkne opp uthvilte. Hvis du prøver alt og fremdeles ikke kan få en god natts søvn, snakk med legen din. The National Sleep Foundation anbefaler å holde en søvn dagbok slik at du kan gi legen din med detaljer.

Bruksanvisning

En Våkn opp på samme tid hver dag. Å våkne opp tidlig i løpet av uken og sove i helgene gjør det vanskelig for kroppen å etablere en rytme. Å våkne opp på samme tid hver dag og utvikle sterke biologiske rytmer kan også hjelpe deg å sovne lettere om natten, ifølge National Sleep Foundation.

Sett din interne klokke før du går til sengs ved å si høyt: "Jeg kommer til å våkne opp på 7:30," eller hva tid du velger, anbefaler en artikkel om Gavilan College Tutoring Center. Deretter kan du slappe i sengen, slik at kroppen din til å vokse kraftig. Før du sovner, si til deg selv: "Jeg vil våkne opp på 7:30 uthvilte og klare til å starte dagen min." Ifølge Gavilan College artikkelen, vil gjøre denne øvelsen hjelpe deg å våkne opp følelsen energized.

Få en god natts søvn ved å unngå koffein eller alkohol 4-6 timer før du sovner. Sørg for at soverommet er mørkt og så stille som mulig, og praktisere avspenningsteknikker. Hvis bekymring holder deg våken, University of Maryland Medical Center anbefaler at det etableres et eget vindu av tid på ettermiddagen eller kvelden å bekymre deg så du kan slappe av og sovne ved sengetid.

Øvelse, helst ikke senere enn sent på ettermiddagen. Trening hjelper deg å sove mer tungt, noe som kan hjelpe deg å våkne opp og føler deg mer uthvilt. Unngå å trene i løpet av et par timer med leggetid, som det kan gjøre det vanskeligere å sovne.

Sleep 6-8 timer per natt, eller så mange timer som du trenger å sove for å føle deg forynget. Slik at kroppen din nok tid til å hvile og regenerere kan hjelpe deg å våkne opp uthvilte, i stedet for groggy.

Hvordan å våkne opp med Energy in the Morning

Hvordan å våkne opp med Energy in the Morning


Selv om du fikk en tilstrekkelig mengde søvn natten før, er det altfor vanlig å våkne opp følelsen groggy, døsig og enkelt sagt, ekstremt utmattet. Noen morgener, det eneste på jorden som virker fristende kommer rett tilbake til sengs og curling opp under de varme og myke deksler. Hvis du er lei av å starte hver morgen med null energi, så ta affære og gjøre noen viktige endringer i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Mosjon, spesielt i aerobic naturen, kan være svært effektivt for Fornyelse din generelle velvære og spesielt lungene og hjertet. Bortsett fra disse fordelene, kan trening også øke din dagtid naturlig adrenalin, noe som kan fjerne dine tanker og heve energinivået når du våkner opp om morgenen. Trene for mellom en halv time til en time om dagen om fem dager i uken.

Unngå å drikke alkohol sent på kvelden. Alkohol kan være gunstig for å hjelpe deg å raskt sovne, men fungerer også som et sentralstimulerende som kroppen forsøker å eliminere den. Dette kan føre til urolig søvn og våkne opp neste morgen med absolutt null energi. Hold deg unna alkohol i de to timene eller så før sengetid.

Sjekk din diett. Ditt kosthold kan også påvirke hvor mye energi du har i morgen. Både sukker og koffein kan føre til at du føler deg utmattet i morgen. Begge disse tingene utløse glukose nivå endringer og også påvirke produksjonen av hormoner i kroppen. Hormonproduksjon er knyttet tett til lyd sove om natten. Begrense inntak av koffein og drikke det bare i morgentimene.

Slå av lysene på. Når du våkner opp i totalt mørke, kan det gjøre at du føler deg blottet for energi. Umiddelbart etter å ha våknet opp, enten slå av lysene i rommet ditt på eller åpne vinduet. Sterkt lys kan raskt hjelpe deg til å føle seg våken og på vakt.

Relax. Følelsesmessig stress kan være veldig slitsomt og ha en alvorlig effekt på din sovende tidsplan, og dermed redusere din energi om morgenen. Delta i angst-beroligende aktiviteter, blant annet meditasjon, yoga og pusteøvelser. Det kan også være nyttig å gjøre disse aktivitetene rett før du sovner om natten for å sikre at du våkner opp og føler seg frisk og energisk.

6. Gå på toalettet før du sovner om kvelden. Hvis du finner deg selv å våkne opp flere ganger gjennom hele natten for å gå på do, kan det sove avbrudd føre til tretthet og redusert energinivå neste morgen.

Tips og advarsler

 • Hvis mulig, prøv å gradvis "lette" deg ut av sengen om morgenen. Stedet for å få umiddelbart ut av sengen din, prøv å slappe av i 15 til 20 minutter, enten ved å samle dine tanker eller lytte til rolig og fredelig musikk.

Grunner til å våkne opp tidlig

Grunner til å våkne opp tidlig


Med livets mange oppgaver, er det ofte ikke nok timer i døgnet til å fullføre alle oppgaver på hånden. Våkne opp og starter dagen tidlig gir deg mer tid til å få ting gjort. The National Sleep Foundation anbefaler voksne få minst syv timer søvn hver natt for å være fullt funksjonell og produktiv under sine våkne timer. Gå til sengs på et tidspunkt som gjør at du kan få dine sju timer søvn og fortsatt stå opp tidlig for å starte dagen.

Arbeid

Arbeid er en av de viktigste grunnene til at folk våkner opp tidlig på morgenen. Noen mennesker begynner jobben sin tidlig på dagen, mens andre står opp tidlig bare for å unngå tunge morgen trafikk under sitt til å fungere. Trafikk før morgenrushet er lettere og mindre stressende. Du kan begynne å jobbe tidlig og ta deg tid settling. Starter tidlig betyr ofte du kommer til å dra tidlig, og mest sannsynlig vil du være i stand til å unngå etter jobb rushtrafikken.

Trening

Mange mennesker får opp tidlig for å gå på treningsstudio eller for en joggetur utendørs. Hvis du trener på morgenen, er du mindre sannsynlig å hoppe over det. Unnskyldninger for ikke å trene ofte kommer inn i bildet hvis du trener etter jobb eller om natten når tretthet og utmattelse setter inn. Trene i morgen energi deg for dagen fremover. Ifølge WebMD, hvis du trener om morgenen, du sover bedre om natten og er mindre sannsynlighet for å ha problemer med å sovne.

Frokost

Hvis det å ha en frokost betyr å våkne opp tidligere, så gjør det. Frokost er dagens viktigste måltid av dagen fordi det spark starter stoffskiftet, noe som bremset ned i løpet av natten. Bryte fasten gir deg også muligheten til å konsentrere seg bedre på skolen eller på jobben. Ifølge WebMD, er å hoppe over frokosten knyttet til fedme og vektproblemer. Kroppen din, som ikke har fått noen næring siden dagen før, går inn i sult-modus. Det bestemmer seg for å holde på fett, i stedet for å bli kvitt det, fordi den ikke vet når du kan forvente neste måltid. Hvis du hopper over frokosten, du også er mer sannsynlig å binge på diett-sabotere mat senere på dagen.

Barn

Hvis du har barn, våkner opp tidlig er nesten uunngåelig. Å lage frokost for barna, få dem vasket opp, kledd og klar for skolen er en del av de fleste foreldre daglige morgenrutine. I stedet for å grue få opp tidlig på de fleste morgener i uken, ser på det som kvalitetstid med familien. Få frokost klar slik at hele familien kan samles og spise før dagen starter.

Hjelp til å våkne opp med Red Tørre øyne

Å våkne opp med røde, tørre øyne kan være en kronisk problem for mange enkeltpersoner. Ifølge Department of Ophthalmology and Visual Sciences ved University of Illinois, over 10 millioner mennesker som bor i USA er berørt med denne typen øye problem. En rekke faktorer bidrar til tørr-øye-syndrom. Ved å identifisere eventuelle miljøfaktorer og riktig øye omsorg, kan du hjelpe behandle de røde, tørre øyne.

Miljømessige årsaker til Red, tørre øyne

Pinpoint Hvis miljøet er årsaken til din tørre øyne syndrom. "Røyking og eksponering for vind elementer som bruker air condition er vanlige årsaker og kan bidra til røde tørre øyne", ifølge University of Maryland Medical Center. Unngå sigaretter og steder der du vil bli utsatt for passiv røyking. Snakk med legen din om forskrivning medisiner for å hjelpe deg rask røyking. Slå klimaanlegget til en lavere innstilling. Bruk en luftfukter i vintermånedene når luftfuktigheten er lav til sooth tørre øyne syndrom og sette fuktighet i hjemmet ditt luft.

Eye Care

Kjøp over-the-counter øye dråper fra ditt lokale apotek. Eye dråper er kunstige tårer å smøre og behandle røde, tørre øyne. Påfør dråpene i henhold til instruksjonene på emballasjen.

Bruke is til å behandle din tørre øyne syndrom. Red, kan tørre øyne ofte blir hovne og ømme. Fyll et par sandwich poser med is. Pakk hver pose med en myk vaskeklut. Påfør dekket isen poser til begge øynene i opptil 10 minutter daglig. Bruke is til å lindre smerter og symptomer så ofte som nødvendig.

Få en daglig god natts søvn for å hjelpe rød tørre øyne. Øynene kan bli rød og tørr fra ikke motta minst 6 til 8 timers hvile daglig. Slutte å drikke noen stimulerende type drikke fire timer før sengetid, for eksempel kaffe eller andre drikker med høyt koffein.

Medisiner

Ta en over-the-counter anti-inflammatorisk og smertestillende som inneholder ibuprofen. Følg instruksjonene på pakken for riktig dosering. Kontakt legen din hvis din tørre øyne syndrom blir et kronisk problem. Trenger Legen kan utføre en undersøkelse for å sikre at øynene dine er å produsere tilstrekkelige tårer på egen hånd eller om du har en underliggende helsetilstand forårsaker øye problem. Han kan foreskrive reseptbelagte medisiner.

Enkle måter å våkne opp om morgenen

Enkle måter å våkne opp om morgenen


Selv når bevæpnet med en vekkerklokke og et krus kaffe, du finner det vanskelig å møte om morgenen; derimot, kan de tidlige timer også være den mest avgjørende, setter scenen for resten av dagen. Ulike strategier kan hjelpe deg på din søken til å bli en morgenfugl. De fleste av dem involverer mindre justeringer i din daglige rutine og sovemiljø.

Lett

Hold blinds åpne om natten. Du får et ansikt fullt av morgen sollys, noe som vil øke kroppens produksjon av adrenalin og får deg i bevegelse. Hvis morgenrutinen krever at du våkner opp før soloppgang, slå på en bordlampe eller indirekte lys. Et mørkt rom oppmuntrer kroppen til å produsere melatonin, et hormon som påkaller døsighet.

Alarm Clock

Sett en vekkerklokke til å ringe flere minutter tidligere enn du trenger å våkne opp. Den ekstra tiden vil spare deg bryet med rushing gjennom morgenrutinen. Ikke holde klokken i nærheten av sengen. Det er altfor lett å trykke "snooze" -knappen, og sovner igjen uten å løfte hodet fra puten. I stedet plasserer klokken på den andre siden av rommet, slik at du må komme ut av sengen for å avslutte bråket.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet i morgen vil gi deg energi ved å stimulere blodsirkulasjonen, fordøyelsessystemet og hjertefrekvensen. En yoga rutine eller en kort spasertur bør være nok til å vekke deg. Hvis du ikke kjenner noen yoga positurer, vil enkle strekninger nok. Lagre intense treningsøkter for ettermiddagen.

Mat og drikke

Hvis du ikke har tid til en stor frokost, spise et stykke frukt, noe som bør gi kroppen din med en midlertidig økning i energi. En kopp kaffe fungerer som en stimulerende, oppmuntre klare og glade tanker; Men ikke overdriv koffein forbruk. Ved å drikke kaffe hver morgen, vil kroppen din utvikle en avhengighet av stoffet.

Organisering og planlegging

Før du går til sengs, forberede seg til neste morgen. Velg hvilke klær du vil ha på og hvilke matvarer vil vises på frokostbordet. Din morgen vil kjøre jevnere hvis du har færre beslutninger å gjøre. Så snart du våkner opp, flyte fra en planlagt aktivitet til en annen.

Hvordan å våkne opp tidlig

Å våkne opp om morgenen er aldri en favoritt ting å gjøre for alle, selv de såkalte "morgen folk". Når du befinner deg i en situasjon hvor du trenger å våkne opp et par timer tidligere enn vanlig, kan det gjøre prosessen enda mer smertefull. Men med noen enkle trinn, kan våkne tidlig være så enkelt som å sove i! (Nesten)

Bruksanvisning

•  Få nok søvn er det første skrittet til å våkne tidlig. Tar sikte på å gå til sengs 8 timer før du trenger å våkne opp. Hvis dette er umulig, fortsatt som mål å få så mange timer som du kan.

Ditt seng tid vil mest sannsynlig være tidligere enn normalt så ta litt tid til å roe ned før du prøver og til køys. Lag en kopp urtete og sitte i et komfortabelt sted å lese en avslappende bok eller ser en avslappende TV-show i pyjamas.

Ta en fin varm dusj. Dette vil slappe av deg mer og spare tid i morgen også.

Som du få i seng sette alarmen for den eksakte tiden du trenger for å våkne opp. Tidlige morgener er ikke en god tid til å bruke på snooze-knappen fordi det er for mye potensiale til å falle tilbake i søvn.

Sørg for at soverommet er på en behagelig temperatur og er rolig. Bruk ørepropper hvis det er uunngåelig støy.

Når alarmen går av i morgen, få rett ut av sengen og drikke et stort glass vann. Hydra kroppen hjelper det å våkne.

Gå inn i din morgenrutine som vanlig.

Tips og advarsler

 • Hvis du har mer problemer med å sovne, prøv spritzing lavendel vann i sengen. Duften vil roe din videre.
 • Det kan være en god idé å sette vekkerklokken litt lenger vekk fra deg enn vanlig. På den måten vil du må stå opp for å slå den av.

Hvordan å våkne opp tidlig når du ikke egentlig ønsker å

Å våkne opp om morgenen kan være vanskelig. Spesielt hvis du har problemer med å få sove, eller hvis du trenger å få opp spesielt tidlig på en bestemt dag.

Bruksanvisning

•  Gå til sengs på en rimelig tid kvelden før. Prøv å gå til sengs minst 9 timer før den tiden du trenger for å våkne opp.

Ikke bli fristet til å være oppe sent å se på TV eller surfe på Internett. Du kan tabbe av på jobb neste dag hvis du må.

Hvis du har ekstreme problemer med å få sove, snakke med legen din. Noen ganger tar litt Benadryl 30-60 minutter før sengetid hjelper.

Bruk en alarm med to innstillinger. Sett den første alarmen til å gå av 15-30 minutter før den tiden du trenger for å komme opp. Sett denne alarmen på radio, slik at du gradvis brakt ut av dvale når den går av.

Sett den andre alarmen til å gå av når du trenger for å komme opp, og dette skal være den irriterende skrikende lyd som de fleste vekkerklokker har.

Umiddelbart gå ta en veldig varm dusj for å bidra til å heve kroppen din tempurature og våkne opp.

Gjør deg klar til å gå - ikke komme tilbake i seng!

Tips og advarsler

 • Hvis du har en tendens til å slå av alarmen og gå tilbake til å sove, og deretter sette alarmen på den andre siden av rommet, slik at du har til å komme seg ut av sengen for å slå den av.
 • Fortell din ektefelle eller hvem er å hjelpe deg å sikre at du får opp til rett tid.
 • Enhver annen metode foruten radioalarmen å sakte vekke deg vil fungere. Hvis du kan rigg lys for å gradvis slå på eller noe, som vil arbeide for å. Det vi prøver å gjøre er å våkne opp under den riktige delen av søvnsyklus, når kroppen ønsker å våkne opp.
 • Selv om det føles sooo goood å sove i, er det ikke verdt det hvis du sove i og kommer sent til å fungere hvis det kommer til å få deg sparket.

Måter å sovne og våkne opp tidlig

Måter å sovne og våkne opp tidlig


Med mindre du er en morgenfugl naturlig, vet du hvor utfordrende det er å gå til sengs og stigende tidlig. Mens tidlig til sengs og tidlig-til-rise livsstil gir deg sjansen til å oppnå dine oppgaver tidligere på dagen, det er ikke verdt det hvis du ikke får en kvalitet natts søvn. Å lykkes i denne rutinen krever en nøye undersøkelse av dine vaner, som noe som forstyrrer søvnen din minsker sjansene for å gå til sengs og stå opp når du vil.

Unngå å spise før sengetid

Uansett hvor tidlig du går til sengs, vil du ikke føle deg uthvilt om morgenen hvis du unne deg et måltid kort tid før du prøver å sove. Forbruker sjokolade, rødvin eller kaffe sent på dagen er spesielt utfordrende for fordøyelsessystemet, og stapper noen substans i kroppen rett før sengetid vil gjøre det vanskelig å sove. Gi kroppen din minst to timer for å fordøye den siste måltid på dagen før du går til sengs.

Ikke Nap

Vær forsiktig når du fristet til å snike inn en ettermiddag eller tidlig kveld lur. Dine sjanser for å gå til sengs og våkner opp på den tiden du vil minke hvis du gjør noen betydelige endringer i tidsplanen søvn i løpet av dagen. Hvis du finner deg selv å bli sliten i god tid før normal leggetid, motstå trangen til å lur, selv om du var lite søvn forrige natt. Å gi etter bare gjør ting verre for neste dag.

Håndtere stress

Hvis du forventer å lykkes i det tidlig til sengs og tidlig-til-rise spill, lære å bekjempe stress effektivt og holde deg avslappet mentalt. Noen faktorer påvirker kvaliteten på søvnen din helt som en gnagende bekymring for at du ikke kan riste. Dette gjør det lite sannsynlig at du vil sovne lett eller føler deg uthvilt nok til å stå opp tidlig neste morgen. Utvikle en beroligende ritual for å tømme hodet før sengetid og i morgen. Trene regelmessig og ta opp aktiviteter som meditasjon eller yoga.

Hold Noise Down

Mens noen sviller kan sverge ved å holde TV på eller spille musikk hele natten, er et rolig miljø typisk foretrekke fremfor en bråkete en når det kommer til å sove godt. Jo mer støy du utsett deg for, jo mer sannsynlig er det å våkne opp midt på natten, hvis du lykkes med å sovne i første omgang. Hvis rømmer sen kveld høres er umulig, prøver å maskere det med enkel hvit støy, som en vifte eller et radiosett mellom stasjoner.

Hvordan å våkne opp tidlig uten å føle Trøtt

Hvordan å våkne opp tidlig uten å føle Trøtt


Å våkne opp tidlig uten å føle sliten, må du gå til sengs på en rimelig tid og få nok dyp søvn. Jo mer komfortabel søvn miljø, jo bedre søvn være. Og jo bedre søvn er, jo mer våken du vil føle når wake-up call kommer i morgen. Denne rutinen skjer ikke i en natt, skjønt. Etablering av kroppen din på en vanlig søvn tidsplan, over ca en uke, vil hjelpe deg å våkne opp mer uthvilt.

Bruksanvisning

•  Gå til sengs uten at alarmen de første to nettene, alltid på samme tid. Første gang du våkner opp, bare stå opp og starte dagen. Den andre dagen vil du vite hvor mye søvn kroppen din trenger hver natt. Bruk denne tiden (om det er mindre eller mer enn seks timers søvn) for å bestemme leggetid og reaktive tid.

Slå på alarmen for den tiden som trengs for å våkne opp og gå til sengs - men mange timer før søvn test timer viste. Bruk aldri snooze-knappen, da dette vil bare trene kroppen din at den ikke trenger å våkne opp når alarmen går av, og som vil gjøre for en mer utmattet følelse i morgen.

Hold gjør trinn to. Etter den første uken bør du ikke lenger føler deg sliten whenyou våkner. Du kan også være i stand til å våkne opp på den innstilte alarmtiden uten bruk av alarmen. Når kroppen din er på en fastsatt plan, kan du enkelt holde på den planen, men bare hvis du fortsetter å gå til sengs på samme tid hver kveld.

Hvordan å børste tennene etter å våkne opp

Hvordan å børste tennene etter å våkne opp


Fra en ung alder, ble du sannsynligvis lært viktigheten av å pusse tennene på å våkne. Å pusse tennene på å våkne, så vel som før sengetid fjerner plakk fra tennene og tannkjøttet. Om lov til å akkumulere, kan plakk forårsake tannkjøttsykdom og føre til tap av tenner. Mens du kanskje vet det grunnleggende tannpuss kan du bli kjent med detaljer som når man skal pusse og hvordan å børste. Å vite denne informasjonen vil hjelpe sikre at du får størst nytte av å pusse tennene på å våkne.

Bruksanvisning

•  Klem en skvett av tannkrem på tannbørsten. Plasser hodet på tannbørsten under rennende vann for å fukte børsten og tannkrem.

Hold tannbørste sideveis og plassere busten på børsten mot utsiden av tann og tannkjøtt. Litt vippe børsten slik at busten peker mot tannkjøttet.

Bruk de korte, lette strøk flytte tannbørsten frem og tilbake mot tann og tannkjøtt. Gjøre små sirkelbevegelser med børsten å forsiktig jobbe busten under tyggegummi. Rull busten på tannbørsten bort fra tannkjøtt mot toppen av tannen for å fjerne plaque fra under tannkjøttet.

Beveg tannbørste til innsiden av tannen. Bruk samme frem og tilbake, sirkulære og bølgende bevegelser å pusse innsiden av tannen.

Flytt tannbørsten til den bitende overflaten av tannen. Hold børsten slik at tuppen av busten lå mot den bitende overflaten. Bruk milde, frem og tilbake eller sirkulære bevegelser for å rengjøre overflaten.

6. Gjenta hele prosessen for hver tann. Pensle ca 20 slag per tannoverflaten. Skyll munnen med vann når du har børstet alle dine tenner.

Bruk tannbørsten til å forsiktig børste toppen av tungen. Brush i en tilbake til forsiden bevegelse; men unngå å gå så langt tilbake som til føre til at du kneble. Skyll munnen igjen.

Hint

 • Puss tennene etter å ha spist frokost hvis du er i stand til å gjøre det. Puss tennene før frokost hvis du spiser på farten eller på skolen eller på kontoret.
 • Bruk lett press når du pusser tennene. Hold tannbørsten på samme måte som du ville holde en penn når du skriver da dette vil oppmuntre lett trykk. Bruke for mye press eller for hardt av en tannbørste når du pusser tennene kan ripe tannemaljen og føre til at tannkjøttet trekker seg tilbake.
 • Etablere en tannpuss rutine. Avgjør om du ønsker å friske fra foran til bak, topp til bunn, innsiden ut. Etablere en rutine og holde seg til det å sikre at du dekker alle områder av munnen.
 • Puss tennene i minst to minutter. Bruk en timer for å sikre at du pusser hele to minutter. Alternativt, spille en sang og pensel for hele lengden på sangen.
 • Floss tennene to ganger om dagen i tillegg til å pusse tennene.
 • Endre tannbørste hver tredje måned eller når busten begynner å bøye.

Hvordan slutte å våkne opp før alarmen

Hvordan slutte å våkne opp før alarmen


Søvnløshet og søvnforstyrrelser er vanlig, og knyttet til stress, medisinske forhold, livsstil, og endringer i vaner eller rutine. Mangel på søvn kan bidra til alvorlige helsemessige bekymringer, inkludert vektøkning. Enten du har midlertidig søvnforstyrrelser, som for eksempel jet lag, eller et permanent problem med å sove, det finnes måter å bekjempe søvnforstyrrelser og for å gjenopprette en komplett og god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Etablere en vanlig tidsplan, slik at en time før sengetid for å trappe ned uten arbeid eller andre stimulerende aktivitet. Ikke tving deg selv til å gå i dvale, men prøv å slappe av selv inn i en rolig søvn i stedet. Juster rommiljøet til en behagelig temperatur. Dim belysning, og slå av noen lyder. Lukk persienner og dører for å unngå distraksjoner. Planlegg nok tid på kvelden, før alarmen i morgen, for å hvile en full seks til åtte timer, men ikke sove for mye.

Arbeid ut i løpet av dagen, eller få minst 20 minutter fysisk aktivitet i minst 4 timer før sengetid. Unngå koffein om kvelden. Ikke røyk eller bruke stimulerende stoffer, som alkohol, nær sengetid. Spise et komplett måltid og aldri gå i dvale sulten.

Adresse mentale bekymringer og andre former for stress. Løse konflikter, arbeid eller oppgaver minst en time før sengetid. Gjør oppgavelister eller holde en journal for å registrere bekymringer som ikke kan løses før sover. Tømme tankene som du slappe av før sengetid og mens det sovner.

Endre dårlige sengetid vaner. Eliminere TV ser fra soverommet rutine, og fjerne TV fra rommet hvis mulig. Still vekkerklokken for samme tid hver dag, inkludert helgene. Aldri forsov og unngå å ta lange lurer i løpet av dagen.

Hvordan å våkne opp Someone Under hypnose

Selv om en person ikke kan bli sittende fast i en hypnotisk tilstand, er det svært viktig å hjelpe ham gjøre overgangen sakte og komfortabelt i stedet for å ha ham frynser tilbake til virkeligheten, noe som kan være traumatisk og gjøre skade på det arbeidet du har oppnådd i din sesjon. Telle sakte og metodisk bakover er en enkel måte å hjelpe pasienten re-dukke.

Bruksanvisning

Minn pasienten din før du går under det du skal vekke henne forsiktig opp. Dette bør sette henne sinn rolig og lindre noen følelse av angst hun måtte ha om å bli igjen under og aldri kommer ut. Du kan forklare henne hvordan waking oppstår hvis hun er bekymret.

Hold stemmen din på en avslappet, selv nivå i lavere toner, akkurat som du har gjort i løpet av hypnose prosedyren. Den eneste forskjellen er at du har fullført de neste trinnene av å telle bakover, vil stemmen din øke i tone som du sier hvert nummer som om stigende en musikalsk skala. Ordene du sier i mellom antall teller bør bo i ditt avslappet brystet stemme.

Start den nye prosessen ved Cueing pasienten at det er nå på tide å forlate staten han har vært i. Si noe sånt som, "jeg nå kommer til å telle bakover 5-1. Med hvert nummer, vil du føle deg mer våken og til stede i rommet. Med hvert nummer jeg sier, vil du bli mer bevisst på dine sanser. "

Telle bakover begynner med fem. Mellom tallene, har klienten fokus på en bestemt ting å gjøre. Du kan si ting som "Four. Du er nå klar over dine hender og føtter. Tre. Du er mer på vakt. Two. Du er nytt dukker opp. Og en, øynene er åpne og du er tilstede i rommet."

Be personen til å snakke og fortelle deg hvordan hun føler seg.

Tips og advarsler

 • Unngå å bruke ordene "våkner", "vekke" eller "dyp søvn" når du flytter pasienten ut av den hypnotiske tilstanden og tilbake til full bevissthet. Disse begrepene er misvisende, og kan hindre fremdriften du gjør med din klient. I stedet prøve å bruke ord som "dukke", "komme ut" og "gå inn igjen."

Hva er årsakene til søvnighet Etter å våkne opp?

Hva er årsakene til søvnighet Etter å våkne opp?


Du skal føle deg frisk som en fisk og klar til å ta på verden i det øyeblikket du får ut av sengen. Men for mange mennesker det motsatte er sant. Selv om de har sovet åtte timer de føler seg veldig trøtt ved oppvåkning. Det er grunner til dette tidlig morgen trøtthet.

Spise og drikke

Hvis du spiser kveldsmat rett før du går til sengs maten din ikke har tid til å fordøye, og dette kan hindre deg i å sove soundly resulterer i morgen trøtthet. Spis flere timer før du går til sengs, slik at maten får tid til å fordøye. Sjokolade, rødvin og kaffe forstyrre søvnen. Disse produktene forstyrre magen og vekke deg opp flere ganger i løpet av natten, noe som betyr at du kommer til å være trøtt i morgen.

Helseproblemer

Et mønster av morgentretthet kan tyde på en tilstand som forårsaker eller bidrar til tretthet. Hvis du våkner opp med lavt energinivå som fortsetter gjennom dagen du kan være lider av depresjon. Hvis du våkner opp og føler fint, men senere blitt utmattet dette kan bety en svak eller underactive skjoldbruskkjertelen, bemerker National Institutes of Health. Noen som er blodfattig eller har lavt jern nivå er egnet til å føle seg trett.

De som lider av søvnapné er sannsynlig å oppleve morgen tretthet. Dette skjer når hals myke vev falle sammen innover, mens en person som sover, blokkerer passasjen av luft. Personen slutter å puste midlertidig og også snorker og våkner med jevne mellomrom.

Et annet problem kan være kronisk utmattelsessyndrom. Den medisinske samfunnet anser det for å være en mystisk sykdom, fordi ingen vet hva som forårsaker det. Hvis du alltid er sliten, bør du oppsøke lege.

Kvinner som er perimenopausal eller i overgangsalderen opplever ofte nattesvette, som vekker dem i hele natt, forstyrrer søvnen. Varierende hormoner forårsake nattesvette. Dette kan også skje rett før en menstruasjon.

Andre medvirkende faktorer

Det er mulig at kvaliteten på søvnen din er elendig. Hvis du snorker eller partneren din snorker dette forstyrrer søvnen. Tar medisiner som propranolol eller betablokkere kan dette resultere i urolig søvn. Disse medikamentene spesielt kan forårsake søvnløshet eller mareritt og livaktige drømmer. Hvis du tok en sovepille før du går til sengs eller et antihistamin, blodtrykksmedisin eller en vanndrivende (vann pille) dette kan føre til morgen tretthet og utmattelse generelt.

Overdreven Heat

Når soverommet er for varmt dette gjør det ubehagelig, og du kommer til å kaste og slå, kaste av dine tepper. Kjør en fan, la et vindu åpent eller skru ned termostaten før du går til sengs.

Hvorfor folk våkne opp med poser under deres øyne?

Hvorfor folk våkne opp med poser under deres øyne?


Poser under øynene er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Det er flere vanlige årsaker til den stygge hevelse å skje, sammen med flere måter å behandle dem til å lindre hevelser.

Definisjon

Poser under øynene skyldes hevelse i den delikate og tynne vevet rett under øyet. Selv om de kanskje ser veldig fin, de er vanligvis ikke alvorlig. Fluid akkumuleres, gir inntrykk av en svellede område som også kan virke mørk.

Reason

Det er flere årsaker til dette svellende å oppstå. Som menneskekroppen aldre, huden blir saggy, slik at fettet som er normalfordelt rundt øyet å migrere frem og under. Fluid kan også samle seg i dette området, spesielt på grunn av mangel på søvn, allergier, hudsykdommer, væskeansamling på grunn av været forandrer seg og hormonnivåer og arvelighet. Sleeping flatt på ryggen kan bidra til poser under øynene, ettersom det tvinger væsken til basseng i visse områder.

Behandling

De fleste tilfeller av under øynene poser trenger ikke alvorlig medisinsk behandling. Å få nok søvn, redusere saltinntaket, ta allergi medisiner og sove på siden eller med hodet hevet, kan alle bidra til å redusere hevelse. Medisinsk behandling for alvorlige tilfeller inkluderer laserbehandlinger, kjemisk peeling og øyelokk kirurgi for å fjerne overflødig fett og hud.

Hvordan gi opp alkohol og være glad du gjorde

Man behøver ikke være en rasende alkoholiker for å gi opp drikking. Alkohol bidrar til en rekke helseproblemer, blant annet slag, hjertesykdom, leversykdom og overdreven vektøkning. I de mest ekstreme tilfellene, kan det hende du trenger å sjekke inn i en rehabiliteringsklinikk. De kan hjelpe deg å håndtere den fysiske cravings og avgiftning prosess som med full boring alkoholisme innebærer. Hvis ting ikke har kommet så langt - og selv om de har - du kan fortsatt ta en rekke tiltak for å slutte å drikke, som hjelper deg til å føle stor i prosessen.

Hvordan gi opp alkohol og være glad du gjorde

•  Snakk med legen din før du slutter å drikke og spørre ham om råd. Han kan gi en tidsplan for å avta alkoholinntaket og gi andre helsetjenester tips for å sikre at du ikke true helsen. Han kan også fortelle deg om du kan med rimelighet slutte alkohol på egen hånd eller om du kan trenge hjelp fra en klinikk eller en 12-trinns program.

Clear ut hver bit av alkohol i hjemmet ditt, inkludert flasker og bokser. Hvis du har matlaging sherry eller vin for oppskrifter, bytte til en alkoholfri erstatning. Det er ingen mening i å holde fristelsen rundt.

Hver gang du tenker på å kjøpe alkohol, sette kostnaden til side i en boks eller en stor glasskrukke. På slutten av en uke (eller en måned, avhengig av hvor ofte du drikker), tar de pengene og gjøre noe gøy med det: en tur til en fornøyelsespark, en fin middag eller en gave til deg selv at du ikke ville vanligvis kjøp . Det viser både hvor mye alkohol var koster deg og alle de morsomme tingene du nekte deg selv ved å drikke. Pass på at kjøpet ikke involverer alkohol selvfølgelig.

identifisere problempunkter i dine tidligere drikkevaner - bestemte steder eller faste tider der du pleide å drikke. Unngå disse omstendigheter i fremtiden. Hold deg unna baren du pleide å gå eller har noe gøy planlagt for når på dagen du brukte til å ta en drink, for å ta tankene bort fra det.

Ta opp en hobby eller tidsfordriv som du alltid har ønsket å prøve, men aldri gjorde. Tiden du bruker på det kan fylle tiden du pleide å bruke på drikking. Trening, i særdeleshet, er en utmerket måte å føle seg bedre og kanalisere noen agitasjon eller nervøs energi fostret av din slutte i en positiv retning.

Utvikle en liste over ikke-alkoholholdige drikkevarer du kan bestille i situasjoner der du brukte til å bestille alkohol. Det kan være brus, nær øl, tranebærjuice - noe fungerer så lenge du nyte smaken og det er ingen alkohol i det. Vann i særdeleshet er svært nyttig i disse tilfellene: drikke så mye av det som du kan. Når du har en smak for slike drikker, kan du fortsatt gå ut og ha en god tid uten å ty til alkohol.

Minn deg selv på alle de gode tingene i livet ditt - din jobb, din familie, dine lidenskaper - og hvordan du ikke trenger alkohol for å nyte dem. Det hjelper deg å prioritere de virkelig viktige ting og viste hvor marginal drikking er til livskvalitet.

Hint

 • Å slutte å drikke kan være et stort skritt, og i noen tilfeller krever det at du erkjenner at du har et problem først. Ikke vær redd for å konfrontere at sannheten om deg selv: det gir ekstra vilje til å hjelpe deg å slutte å drikke. Snakk med en lokal støttegruppe som Anonyme Alkoholikere for ytterligere informasjon om å slutte å drikke.

Alkohol og nattesvette

Nattesvette er et vanlig problem som kan være forårsaket av en rekke ting. Alkoholmisbruk og avhengighet er vanlige årsaker til svette i søvne. Etter anfall av misbruk, kan du våkne opp og finner ut at klærne er gjennomvåte av svette, selv om du ikke føler deg varm. Denne typen natten svetting kan også forekomme hos personer som går gjennom symptomer på alkoholabstinens.

Hva er nattesvette?

Ifølge The Mayo Clinic, er en natt svette en episode av svette under søvn som skjer selv når rommet er ikke veldig varmt. Dette svetting kan suge din pyjamas eller ark, og er et vanlig problem som ikke nødvendigvis indikerer tilstedeværelse av en sykdom.

Vanlige årsaker til Night svette

Den Mayo Clinic fremgår det at en rekke faktorer, i tillegg til alkohol-relaterte seg, kan føre til nattesvette. Kvinner kan oppleve dem når du går gjennom overgangsalder. De som tar antidepressiva kan ha nattesvette som en bivirkning. Nattesvette kan også være forårsaket av en rekke lidelser, inkludert HIV, tuberkulose, hjerneslag, leukemi og non-Hodgkins lymfom.

Alkohol og nattesvette

Ifølge American Family Lege, kan overdreven alkoholforbruk bidra til nattesvette. En person som er avhengig av alkohol kan være mer utsatt for nattesvette enn en som bare misbruker det. Alkoholavhengighet er kronisk, og betyr den enkelte har et fysiologisk behov for alkohol. Alkoholmisbruk er den farlig inntak av alkohol, og kan være episodisk. Den spesifikke mekanismen som alkohol bidrar til nattesvette er ikke forstått.

Tilbaketrekking og nattesvette

For en kronisk alkoholmisbruker som forsøker å slutte, kan nattesvette fortsette selv etter at alkoholforbruket har opphørt. Ifølge SoberRecovery.com, kan kroppens justere seg til en mangel på alkohol forårsake nattesvette. Disse nattesvette kan også være ledsaget av andre symptomer på abstinens, inkludert natteskrekk, hørselshallusinasjoner og rystelser

Snakk med legen din

Hvis du er bekymret for episoder av natten svette eller om drikkingen din, snakk med legen din. Han kan videre forklare mulige årsaker til dine nattesvette, bidra til å finne ut om de er knyttet til noe større problem og hjelpe deg i å få behandling for alkohol misbruk.

Hvordan takle Night svette

Nattesvette er i utgangspunktet overdreven svetting om natten. Det kan være en rekke årsaker til nattesvette, alt fra et soverom som er for varm, til feber, for tuberkulose eller HIV.

Overgangsalder nattesvette er svært vanlig hos middelaldrende kvinner, og er en av de vanligste årsakene til hetetokter og nattesvette.

Fordi nattesvette kan være et tegn på underliggende sykdom, hvis du lider av hyppige nattesvette, bør du oppsøke lege.

I mellomtiden, her er noen forslag for å hjelpe deg å takle nattesvette og få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Unngå å sove naken. Det er fornuftig, hvis du er varm, at iført ingen klær vil hindre deg fra å svette; men hvis du sover naken svetten har ingen steder å gå, bortsett fra din ark. Du vil våkne opp gjennomvåt i en dryppende våt seng og blir nødt til å skifte laken før du kan gå tilbake til å sove. Så, for all del, hvis du har overdreven natt svett, sette på noen pyjamas.

Unngå bomull pyjamas. Når du har en nattesvette, vil fuktigheten mette pyjamas, men da fordampningen vil føre til at du plutselig bli kaldt. Du vil våkne opp og må endre dine våte pyjamas før du går tilbake til hvilemodus.

Unngå silkeaktig, 100% polyester pyjamas. Disse typer tekstiler er ikke absorberende og svetten har ingen steder å gå. Det vil bare forbli på huden din. Du vil våkne opp en kald, våt rot.

Sov godt i et plagg som vil holde deg varm mens våt. Dette kan bli en polyester strikke ullundertøy, slik som polypropylen, eller nattøy spesielt designet for nattesvette. Noen ganger kalles menopause pyjamas, denne nattesvette nattøy er laget av moisturing transporterende stoff. Disse stoffene veke svette bort fra huden din, og også holde deg varm mens stoffet er vått. Både pyjamas og polypropylen undertøy vil gjøre det samme, slik at du kan sove gjennom nattesvette for en god natts søvn.

Tips og advarsler

 • Hold et kjølig glass vann ved siden av sengen for å drikke i tilfelle du våkner. Bytte væsker tapt ved svetting vil hjelpe deg å sove bedre.
 • Vurder å kjøpe spesielle kjøle plater av Tencel stoff.
 • Du kan bruke øvelsen slitasje for å sove, som det vil utføre samme fuktspredende egenskaper som beskrevet ovenfor, slik at du kan sove gjennom nattesvette.
 • Se en lege hvis du har tilbakevendende natta svett. Nattesvette kan være et tegn på sykdom eller immunsystem dysfunksjon.

Symptomer på Night svette

Sleep hyperhidrose eller nattesvette svetter for mye i løpet av natten. Noen som har nattesvette klager over å ha lignende symptomer på nattesvette i løpet timer de er våkne. Nattesvette varierer avhengig av personens alder og forhold.

Årsaker til Night svette

Nattesvette kan være ufarlig avhengig av årsaken. Nattesvette kan være forårsaket av infeksjon, medisinering bruk eller en underliggende sykdom. Diskutere endringer med legen din vil hjelpe med å bestemme årsaken til nattesvette.

Milde Nattesvette

Milde nattesvette anses å være mild svette uten å måtte skifte klær midt på natten eller bader. Noen mennesker som opplever milde nattesvette kan ha å fjerne deres teppe eller endre sin pute.

Moderate Nattesvette

Moderate nattesvette effekter en person ved å få dem til å våkne opp og har lyst til å vaske ansiktet eller dusj. Vanligvis med moderate nattesvette du slipper å skifte klær eller sengetøy.

Alvorlig Nattesvette

Alvorlige nattesvette er overdreven svetting i løpet av natten. Når det oppstår alvorlige nattesvette skiftende klær, sengetøy og bading er nødvendig for å føle seg komfortabel.

Når å søke legehjelp

Leger anbefaler å oppsøke lege hvis det antas at nattesvette er knyttet til en ny medisin, infeksjon eller mulig underliggende tilstand. Det er også rådet til å søke legehjelp dersom nattesvette er hyppige og moderat til alvorlig.

Hva som forårsaker tretthet etter å være opp på kort tid?

Hva som forårsaker tretthet etter å være opp på kort tid?


Folk kan våkne opp trøtt eller bli sliten like etter oppvåkning for en rekke årsaker. Søvnkvalitet er avgjørende for riktig funksjon av kroppen. Søvnen kan bli hindret av mange grunner som kan forklare hvorfor du kan våkne opp trøtt selv etter en tilsynelatende god natts søvn. Vurdere hva du kan ha gjort kvelden før, eller til og med dagen før, som kan bidra til mangel på søvn. Det er mulig at du kan oppdage en rekke eller grunner til at du kan være sliten tid etter at du våkner. Det er viktig å gjøre endringene, slik at du kan ha en mer sunn, produktiv livsstil.

Sykdom

Sykdom kan spille en stor rolle i mangel på essensielle søvn. Ofte når folk er syke, er kvaliteten på søvnen hindret av en rekke symptomer som hoste eller vondt i magen. Sykdom krever stor grad folk til å sove mer for å få en hel natt med hvile på grunn av sykdom. Hvis du oppdager at du er syk, eller føler trekk, få mer søvn, slik at du kan komme raskere. Angst, stress og depresjon kan også påvirke søvnkvalitet, så engasjere seg i en avslappende aktivitet før du slår inn på kvelden for å lindre din ekstra belastning.

Mat

Evaluer hva du måtte spise kvelden før. Ofte spiser før du sover holder kroppen mer aktivt, på grunn av fordøyelsen, enn den burde være, mens du hviler. Å spise krydret mat kort tid før sengetid kan også forårsake magesyke eller fordøyelsesbesvær som kan påvirke sovestillinger og kvalitet. Unngå mat med høyt sukker.

Alkohol og koffein

Alkohol spiller også en betydelig rolle i kvaliteten på søvn. Alkoholforbruk kan føre til at du sover tyngre enn normalt, selv om det ikke gir deg den avslappende søvn som nøkternhet kan gi. Hold deg unna overdreven koffein; som kan hindre deg fra å komme inn i REM syklus.

Iron

Lavt jern er en annen årsak til tretthet i mange mennesker. Vegetarianere, løpere og folk som unngår rødt kjøtt er sannsynlige kandidater. Når kroppen mangler jern, blir cellene ikke får nok oksygen, noe som får deg til å være trett. Prøv å ta jerntilskudd eller endre kostholdet til å inkludere jern rik mat, for eksempel rødt kjøtt, kalkun, beriket frokostblandinger og selv asparges. Hvis du fremdeles føler deg trøtt, ta kontakt med legen din og ta en blodprøve for å se hva andre alternativer kan være tilgjengelig for deg.