Digidexo.com

luma boder

Bivirkninger av Tri-Luma

Tri-Luma er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ansikts melasma. Melasma er en hud tilstand, preget av misfarging av huden (i form av brune flekker), som påvirker deler av ansiktet som er utsatt for sol, slik som pannen og kinnene. Tre forskjellige ingredienser utgjør Tri-Luma: tretinoin, hydrokinon og fluokinolon. Som med mange medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med Tri-Luma bruk.

Mindre bivirkninger

Noen mindre bivirkninger av å bruke Tri-Luma inkluderer prikking eller nummenhet i huden, akne, kløe, svie, tørrhet, moderat svie, irritasjon eller en følelse av varme, hvor medisinen er brukt; det også kan føre til mild sollys følsomhet. Disse bivirkningene anses mindre, som de pleier å avta raskt som huden justerer til medisinering. Imidlertid, hvis bivirkningene nøle eller forsterke, kan legehjelp være nødvendig.

Alvorlige bivirkninger

Bruk av Tri-Luma kan også føre til noen alvorlige bivirkninger. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, søke akutt medisinsk hjelp. Disse potensielt skadelige bivirkninger omfatter unormal vektøkning (spesielt facially); betennelse i hårsekkene; økt hårvekst; langsom mørkere hud (sort / blå toner); betennelse i munnen området; tap av hudens farge; oppmykning eller fortynning av huden; svakhet i musklene; ekstreme, dvelende svie; og skorpedannelse, oser, blemmer irritasjon og hevelse i huden.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Tri-Luma. I situasjoner med allergisk reaksjon, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon til Tri-Luma er problemer med å puste; tetthet i brystet; hevelse av tungen, leppene, munnen og ansiktet; bryte ut i elveblest; kløe; og hudutslett.

Forsiktig

Det er viktig å utvise forsiktighet når de vurderer Tri-Luma bruk. Derfor må folk varsle sin lege for alle medisinske tilstander (tidligere og nåværende) før de blir foreskrevet medisiner, spesielt hudinfeksjoner, skrubbsår, kutt, senket blodstrøm, eksem, uvanlig høyt antall hvite blodlegemer, astma, solbrenthet, vannkopper, meslinger , helvetesild og tuberkulose. Det er også viktig å la legen få vite om eventuelle allergier du måtte ha, samt eventuelle andre legemidler eller natur eller kosttilskudd du kan ta.

Legemiddelinteraksjoner

Interaksjoner kan oppstå når flere legemidler eller kosttilskudd er tatt på samme tid. Interaksjoner kan føre til ubehagelige bivirkninger, og kan enten redusere eller øke effektiviteten av en eller alle av de legemidler / kosttilskudd som er involvert. Noen medisiner som kan føre til mulige interaksjoner med Tri-Luma er de som heve solbrenthet risiko (for eksempel hydroklortiazid og tetracyklin) og kortikosteroider.

Hvordan bygge en bod for Medisinsk utstyr

Når du trenger å lagerrutiner for varig medisinsk utstyr, trenger du en sikker og funksjonell anlegg som du raskt kan få tilgang til forsyninger fra og bruke for lagring. Anlegget må være temperaturstyrt, godt opplyst og sikker, enten ved et tastatur eller lås, så det vil være et supplement til leverandørens kontor og ikke en frittstående enhet. Holde det i tankene, kan du sørge for at du oppfyller alle retningslinjer akkreditering mens du gjør det tilgjengelig for dine teknikere og ansatte.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du har fritak ansatte med tilgang til bod. Per jcaho (Joint Commission on Accreditation of helsetjenester organisasjoner) retningslinjer, må en fritatt ansatt for å være ansvarlig, og på stedet når medisinsk utstyr blir utlevert fra en bod. Ta kontakt med din statens arbeidskraft styret for fritak ansatt lisenskrav.

Program en nøkkelkode eller har en sikker protokoll på plass slik at de aktuelle ansatte har tilgang til elementene. Dette er medisinsk utstyr, noen som krever en resept for å dispensere, så du vil trenge for å beskytte tilgang til elementene til de aktuelle ansatte.

Gjør dine inventar og lagerområder lett tilgjengelig for teknikere, slik at de kan få tilgang til forsyninger enkelt og effektivt. Har oppbevaringsbokser tilgjengelig for varene de utnytter ofte i de aktuelle enhetene. Hvis det er bar koding involvert, har en leser nærheten slik at de raskt kan skanne produktet før utlevering til pasienten, enten på en walk-in basis eller om de vil bli levert varene.

Utarbeide et område med bord og skalaer der varene kan enkelt monteres og plasseres i containere for distribusjon gjennom amerikanske Mail eller UPS. Dette vil også være nødvendig for avkastning eller utveksling av utstyret.

Lag et område der brukt eller låne utstyr kan rengjøres og returneres til inventar eller utstyr kan gjenbrukes. Du bør ha to tabeller, en for brukt (dirty) og pusset opp (ren) utstyr. Pass på at det er en farlig avfallsbeholder for deponering av forurenset utstyr som ikke kan gå inn i vanlig avfall syklus.

Sett opp et skap for elementer som skal brukes i emballasje samt materiell som er nødvendig for rengjøring og vedlikehold av utstyr. Hvis du bruker oximeters som trenger AA-batterier, oppbevar batteriene her. Hvis du trenger plast baggies å pakke individuelle elementer, for eksempel dressinger eller filtre, ha dem på hånden i skapene. Dette området bør også inneholde noen ekstra rengjøring forsyninger du trenger for utstyret.

Kontroller at det er tilstrekkelig uttak til å koble på alle enheter som må lades slik at en tekniker vil ha utstyr klar til å gå ut når det er nødvendig.

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies


Muggsoppgifter i en kropp kan føre til alvorlige helseproblemer, og kan til og med bli dødelig --- hvis en person blir utsatt for store mengder muggsoppsporer. Disse giftstoffene kan være forårsaket av mold eksponering i hjemmet eller på kontoret på grunn av vannlekkasjer, mugg, bakterier og overflødig fuktighet. Symptomer på muggsoppgifter i kroppen inkluderer konstant sykdom, muskelsmerter, hodepine, hoste, brennende øyne, hukommelsestap, svimmelhet, utslett, sterk tørste, sår hals, magesmerter og økt forekomst av infeksjoner. Muggsoppgifter i en kropp bør fjernes så raskt som mulig og hjemmet eller området som inneholder mugg bør være grundig desinfisert.

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies

•  Finn ut om dine symptomer skyldes muggsoppgifter. Forske symptomene på giftig svart mold forgiftning. Gå til en lege for å få blodet ditt testet for mold eksponering og biotoksiner, som satt av inflammatoriske responser.

Fjern deg selv fra den mugne miljøet før det er grundig renset av formen. Dette er viktig fordi du ikke vil være i stand til å kurere deg selv om er fortsatt utsatt for mugg.

Konsumere brun tang ekstrakt å kurere symptomene av muggsoppgifter og avgifte kroppen din. Brun tang ekstrakt kan tas i en kapsel form og kan kjøpes på nettet eller i helsekostbutikker. Alginatene i tang har blitt brukt i mange år til å binde giftige stoffer og spyle dem ut av kroppen.

Unngå å spise mat som utløser mold reaksjoner, for eksempel ost, salami, poteter, sukker, raffinert korn og meieriprodukter. Antibiotika kan også gjøre mold symptomer verre fordi de eliminere gode bakterier fra kroppen, slik at soppen til å trives.

Bruk antihistaminer og nesespray som tilbys av en lege for å klare opp symptomene på muggsoppgiftstoffer fra kroppen. Husk at disse behandlingene kan inneholde lokale steroider og er ikke garantert å kurere deg.

Hint

  • Lav-fett, syre-produserende, kan høy-protein matvarer være vellykket på å redusere mold toksin symptomer, som kan eple cider eddik.
  • Opprettholde et tørt miljø til enhver tid.

Hvordan kvitt Type G Bodies av Fat

Hvordan kvitt Type G Bodies av Fat


Den gonadal kroppstype, eller G-type, er karakterisert ved en mer smidig underkroppen. Kvinner med G-type organer tendens til å legge på seg rundt hoftene eller lårene. Å miste vekt kan føles som en oppoverbakke kamp i starten, uansett hva din kroppstype. Når du finner den rutinen som er perfekt for din kroppstype, vil du se pounds faller av. Kvinner med G-type organer vil miste fett mest effektivt ved å starte en rutine som hjelper dem spise bedre og trene moderat men effektivt.

Hvordan kvitt Type G Bodies av Fat

En trening for å forbrenne fett. Kardiovaskulær trening er bra for hjertet helse og vil hjelpe kvinner med G-type organer brenne disse uønskede fett pounds. Begynne å løpe eller jogge i 30 til 45 minutter tre til fire dager i uken. Ikke overdriv jogging eller løping, fordi G-type organer typer enkelt bygge opp muskelmasse. Lavere kroppen kan faktisk virke større hvis du går for langt med treningsøktene. Løft frie vekter for å bygge øvre arm styrke så overkroppen er som tonet som underkroppen.

dempe dine krav. Ifølge "kvinnedagen Magazine," mange G-type kvinner krever krydret mat eller mat som er tilberedt med fløte eller ost. Disse typer matvarer er generelt høy i fett og vil gi kroppen med litt mer enn ekstra kalorier, noe som vil slå til fett hvis de ikke blir brent av. I stedet for å gi inn cravings, spise frisk frukt eller grønnsaker og merke endringen i energinivået og cravings.

Tren deg til å spise riktig for din G-type kropp. Kvinner med G kroppen typer bør primært spise frisk frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter slik som lav-fett cottage cheese og yoghurt, ifølge Dr. Abravanel Elliot, forfatter av "Dr.Abravanel kropp type diett." Magert kjøtt som kylling og helkorn bør også være slanke stifter. Abravanel anbefaler at G-typer drikke persille te regelmessig for riktig fordøyelsesfunksjon.

Følg generelle sunne spiseregler. "Kvinnedagen Magazine" sier kvinner med G-type organer bør se måltid deler. Overflødige deler oppmuntre folk til å forbruke ekstra kalorier. "Kvinnedagen" anbefaler også å spise frisk, snarere enn behandlet, matvarer og begrense rødt kjøtt inntak.

Slik Lavere Antinukleære Bodies

Slik Lavere Antinukleære Bodies


Noen kvinner blir gravide lett mens andre sliter med å bli gravide i måneder eller år. Det kan være vanskelig å innrømme at du kanskje har en fruktbarhet problem hindrer deg fra å bli gravid. Din fødselslege kan kjøre en rekke tester for å finne årsaken til problemet og behandlingsforløp. Høye nivåer av antinukleære antistoffer i blodet lavere kortikosteroid produseres naturlig av kroppen din, og er en av de vanligste årsakene til kvinnelig ufruktbarhet. En ANA test kan bestemme nivåer; hvis antinukleære antistoffnivåer er høye, vil du trenge behandling for å øke sjansene for å bli gravid. Løpet av behandlingen for å redusere antinukleære antistoffnivåer er et medikament som heter Prednisolon.

Slik Lavere Antinukleære Bodies

•  Snakk om resultatene av ANA test med OB. Nivåer høyere enn 1:40 anses farlig høy og påvirke din evne til å bli gravid. I tillegg er høye antinukleære antistoff-nivåer er en markør for mer alvorlige autoimmune sykdommer så som lupus. Ytterligere testing kan være nødvendig for å avgjøre om du lider av en autoimmun sykdom.

Diskuter med legen din fordeler og konsekvensene av å ta Prednisolon, en sterk medisinering med alvorlige bivirkninger. Svake muskler, utseendet blåmerker i ansiktet ditt, thinning hud, hårvekst, upassende lykke, problemer med å sove, utstående øyne og ekstreme endringer i humør er bare noen av prednison er bivirkninger.

innlemme den aksepterte behandlingsplan i det daglige liv. Avhengig av din personlige behov for Prednisolon, vil legen din be deg om å ta det en gang annenhver dag med mat eller så mange som fire ganger daglig. Prednison kommer i enten en tablett, væske eller en konsentrert løsning.

Ta Prednison og se dine OB før du blir bedt av legen din til å slutte. Statistikk viser 54 prosent av kvinner på Prednisolon bli gravid på første forsøk etter å ha tatt medisiner for å senke antinukleære antistoffer.

Hvorfor Våre Bodies Handle Syrer Better Than baser?

Hvorfor Våre Bodies Handle Syrer Better Than baser?


Kroppen vår kan synes å håndtere syrer bedre enn baser, men mat med syrlig innhold kan faktisk redusere kroppens syrenivå, noe som gjør det mer basisk. Alle matvarer er enten ansett sure eller alkaliske (baser), basert på hvordan kroppen vår reagerer på dem.

Definisjon

Foods beskrevet som sure føre til at kroppen din til å bli sur, men maten i seg selv kan ikke ha et høyt syrenivå. Det motsatte gjelder for alkaliske matvarer. For eksempel, mange anser sitroner og lime syrlig, men de er faktisk basisk mat fordi de redusere våre organer 'surhet.

pH Balance

Alle stoffer rangeres på pH-skalaen mellom 0 og 14, med 7 være nøytrale, 0 som sure, og 14 som alkalisk. For eksempel er magesyre en 1, er vann 7, og natron er 12. Den ideelle pH-verdien for kroppen er mellom 7,35 og 7,45. Dette betyr å spise mat som balanserer kroppens pH, ikke spise mat basert på hvorvidt de inneholder syre.

Misforståelse

Sure matvarer er ikke nødvendigvis sunnere enn baser. Ifølge Advanced helseplan, "surhet og alkalitet er motsetninger, og en er ikke egentlig bedre enn den andre. Denne misforståelsen har utviklet fordi det nordamerikanske kosthold er svært syrlig, som ikke resultere i helseproblemer."

Kosthold og trening

De fleste dietter er høy i sure matvarer, og mens kroppen vår trenger syreholdig mat, kan en svært syrlig kroppen føre til mange sykdommer. Trene skaper syre i kroppen din, så det er viktig å balansere kostholdet med alkaliske-forming matvarer som grønnsaker, grapefrukt og hvitløk for å opprettholde balansen.

Expert Insight

Ifølge bindevevssykdom, "noen matvarer, for eksempel sitrusfrukter, har en syre pH før de er fortært, men de vanligvis la en alkalisk rester i kroppen etter at de har blitt metabolisert." Snarere enn å fokusere på å spise sure matvarer, oppsøke matvarer som er kjent for å være alkaliske forming.

Hva er Golgi Bodies, hva gjør de de gjør, og hvor er de?

Hva er Golgi Bodies, hva gjør de de gjør, og hvor er de?


Golgi organer er en del av cytomembrane system av en celle. De endrer cellulære proteiner, pakke disse molekylene og sende dem gjennom hele cellen. De produserer også vesikler som dekomponerer fettsyrer, proteiner, polysakkarider, nukleinsyrer og aminosyrer. Genetiske defekter som er ansvarlig for mangel Golgi kroppsfunksjoner kan forårsake nevrodegenerative tilstander som Batten sykdom.

Grunnleggende

Golgi kropper er organeller som finnes i celler som ser mye som en høy stabel med amerikanske pannekaker. De er sammensatt av en sekvens av utflatede vesikler, eller sekker. Golgi-legemer er i stand til å bevege seg gjennom en celles cytoplasma til å virke på målmolekyler.

Beliggenhet

Golgi organer finnes i både plante- og dyreceller, flytende i cytoplasma eller mobil væske mellom celleveggen og kjernemembranen. Den øverste vesikkel i Golgi kroppen tar opp posisjon nær de cellulære grupper som det fungerer.

Funksjon

Enzymer i Golgi kroppen komplett eller endre uferdige lipider og proteiner, og deretter sortere og skille dem i vesikler for cellulær transport. Golgi organer også produsere vesikler som peroxisomes og lysosomer gjennom en prosess som kalles spirende. Disse cellulære kropper er viktig i både opprydding og forsvar av cellen.

Peroxisomes og lysosomer

Peroxisomes bryte ned aminosyrer og enkelte lipider gjennom oksidasjon. De inneholder hydrogenperoksyd, til en potent oksidant, som inaktiveres av cellulære antioksidanter forhindre skade på resten av cellen. Lysosomer er vesikler som bruker en slurry av fordøyelsesenzymer å dekomponere polysakkarider, proteiner, nukleinsyrer og noen lipider. En lysosom er i stand til å fordøye en celle del eller til og med en hel celle.

Hvordan Astma Medisiner Arbeid i Barne Bodies

Hva er astma?

Astma er en reaksjon i lungene som er forårsaket når barnas kropper er utsatt for et irritasjonsmoment. Disse irritanter kan være dyrehår, støv, mort ekskrementer, pollen, muggsopp, mosjon, en endring i været eller en kald. Ikke alle irriterende stoffer vil føre til astma hos alle barn, er imidlertid den reaksjon på irritasjons den samme. Bronkiene i lungene swell gjør det vanskelig å puste.

Tegn på astma

Det er ikke uvanlig at barn under 6 år å oppleve tungpustethet, men dette betyr ikke alltid at de har astma. Astma er vanligvis diagnostisert når symptomene er problemer med å puste, tetthet i brystet, og hvis disse symptomene vedvarer. Det er best å søke medisinsk behandling hvis og når barnet ditt har problemer med å puste.

Effekter

Astmamedisiner arbeide for å fjerne hindringen som forårsaker pusteproblemer i barna. Disse legemidlene bistå i å bevege seg fritt i luft i lungene. Når et barn er å ha et astmaanfall, bronkiene begrense gjør det vanskeligere å puste. Slim kan også fylle disse rørene, og dette bidro til problemet. Når passasjer blir betent, noe som gjør det enda vanskeligere å puste, er et steroid innført.

Typer medisin

Det finnes tre typer astmamedisiner enten tatt av munnen eller inhalert. Rednings inhalator åpner luftveiene til et barn som er å ha et astmaanfall. Medisinen frigjøres når beholderen trykkes. Barnet plasserer pumpen, som det heter, mellom leppene og inhalerer å ta medisinen i. Det er hurtigvirkende som det tillater barnet å puste bedre umiddelbart. Resultatet av redning inhalator er effektivt for angrep som er sjeldne. Bære denne type inhalator til enhver tid for å løse et plutselig anfall.

For repeterte episoder, er kontrollerne anbefales. Kontrollerne er inhalert hverdagen selv om barnet føler seg fin. Denne type astma medisinen virker på daglig basis for å motvirke barnets reaksjon på visse irritanter. Tanken bak å ta kontrolleren medisiner er barnet vil ha færre astma episoder.

Når barnas organer ikke svare på den hurtigvirkende inhalatoren, er steroider gitt til å bryte ned slim og betennelse i bronkiene. Vanligvis behovet for steroider betyr episoden er alvorlig. Steroidet kan gis oralt eller ved injeksjon hvis barnet er for ung til å svelge piller.

Hvordan Asbest påvirker våre Bodies

Kort sagt, er asbest forferdelig for menneskekroppen. Den elastisk materiale, som brukes til isolasjon, byggemateriale og brannsikring er i stand til å bryte ned i ekstremt små fragmenter som kan skape kaos ved innånding.

Betydning

Asbest er et naturlig forekommende mineral som er porøs og brannsikre, noe som er grunnen til at det er brukt konstruksjon. Det kan bryte ned i en ekstremt fint støv, usynlig for det menneskelige øyet, men likevel ekstremt farlig, selv dødelig, hvis den inhaleres ned i lungene.

Effekter

De ekstremt små partikler seg fast i lungene og forårsake en rekke problemer, inkludert mesothelioma, asbestose og lungekreft. Asbest som svelges eller inge kan også føre til kreft i andre steder, for eksempel i spiserøret eller magen.

Detaljer

Asbestose oppstår når friskt vev i lungene er erstattet av arrvev skadet, på grunn av eksponering for asbest. Mesothelioma skjer når asbest forårsaker svulst på mesothelium, en tynn membran fôr mange av våre store organer. Og, fordi asbest partikler kan føre til friske celler til å regenerere, kan de forårsake kreftsvulster, som oftest i lungene.

Hvordan virker Science Bruk Donerte Bodies?

Hvordan virker Science Bruk Donerte Bodies?


Selv om få mennesker velger å donere sine organer til vitenskapen, menneskelige kadavre er en kritisk komponent i medisinsk utdanning og vitenskapelig forskning. Hele kroppen donasjon har også fordeler for familien til den avdøde, siden begravelsen planlegging er unødvendig hvis en kropp villet vitenskap. Kostnaden for å donere et organ er vanligvis mye lavere enn en typisk kremasjon, enn si en tradisjonell begravelse.

Før en donert kroppen kan bli transportert til organisasjonen som skal bruke den, må familien eller pårørende enige. Selv om de fleste kropper er villet vitenskap av den avdøde, noen ganger de overlevende foretrekker å beholde kroppen for en tradisjonell begravelse. I dette tilfellet er den endelige avgjørelsen om hva som skjer med kroppen i hendene på organisasjonen kroppen har blitt villet; i de fleste tilfeller vil de rette seg etter familiens beslutning.

Når kroppens bruken har blitt godkjent av familien, må det gjennomgå testing for å fastslå om det er egnet for vitenskapelig eller pedagogisk bruk. Blodprøver for å finne ut om kadaver bærer noen alvorlige smittsomme sykdommer som hiv eller tuberkulose. Organer som tester positivt blir returnert for å sikre sikkerheten til studenter og forskere som ville være i nær kontakt med dem. Organer kan også bli avvist dersom avdøde var ekstremt over- eller undervektig, eller hvis kadaver er i dårlig forfatning - for eksempel hvis den avdøde ble alvorlig brent.

Organer som er donert "til vitenskap" brukes for en rekke formål, både for forskning og utdanning. Flertallet gå til medisinske skoler, hvor de blir dissekert av medisinske studenter under hands-on anatomi klasser. Dette gir verdifull erfaring til fremtidige leger, som ellers ville ha til å stole på bilder og lagrede prøver.

Generelt, fem eller flere medisinstudenter dele en enkelt kadaver, som de studerer i løpet av flere uker i det første året av medisinstudiet. Dessverre er det mangel av donerte organer hindrer nivået av inngående studie som ville være mulig hvis færre studenter kan bli tildelt hver kadaver.

Donerte organer er også brukt til andre formål. Mange organer brukes til å lære nye kirurgiske teknikker til etablerte leger. I dette tilfelle kan legemet holdes av produsenten av et kirurgisk implantat eller et annet produkt, slik som et kunstig ledd. Leger så får opplæring i hvordan du bruker det nye produktet ved å utføre kirurgi på en donert kadaver.

En annen bruk for donerte organer er medisinsk forskning. Gjennom hele kroppen donasjon, har forskerne fått innblikk i tidlig diagnose av sykdommer som kreft. De har også oppfunnet nye kirurgiske teknikker, perfeksjonert eksisterende seg, og lært om patofysiologien ved tilstander som Alzheimers sykdom.

En liten del av donerte kadavre brukes i andre programmer. Militære forskere har brukt organer donert til vitenskapen for å utføre sikkerhetstester på kroppen rustning og fottøy konstruert for å tåle landmine blasts. Noen kropper brukes for automatisk kollisjonstester, som de gir mer nøyaktige resultater enn crash test dummies. Andre organer brukes til å undervise nøds ferdigheter til ikke-leger når andre metoder ville være utilstrekkelig; for eksempel kan brannmenn lære å utføre intubasjon ved å øve på donert kadavre.

Når kroppen har blitt brukt og er ikke lenger nødvendig, er restene kremert og returnert til familien om ønskelig. Ellers blir asken vanligvis begravet på et minnesmerke for dette formålet, vanligvis på grunn av en medisinsk skole. Medisinstudenter som dissekerte en kropp i løpet av sin studie typisk delta på en minnegudstjeneste holdt til ære for de menn og kvinner som har donert kroppen sin.

Energi og holdninger som Shape Our Bodies in Movement

Energi og holdninger som Shape Our Bodies in Movement


Mange ganger vi er fristet til å sitte på sofaen og være lat. Det er vår holdning og vår energi som driver oss til å stå opp og begynne å trene. Enten det er en tur på treningsstudio eller bare går tur med hunden, uten positiv energi, kan vi ikke samle entusiasme eller interesse i å komme i bevegelse.

Tro og Attitude

Å tro på viktigheten av trenings av den fysiske og mentale selvbilde er det første skrittet for å integrere en treningsøkt i livet ditt. Innstilling til hensikt å forbedre din fysiske helse er det viktigste første skritt for å mentalt plassere deg selv i tankegangen nødvendig å begynne en trening diett. Forstå behovet for en positiv holdning og energi i livet ditt vil føre til et positivt utfall for din fysiske helse og fitness.

Mind-Body Connection

Medisinske fagfolk har lenge trodd det er en sammenheng mellom sinnstilstand og din fysiske helse. Dateres tilbake til gresk-romerske filosofer, har det vært en forståelse av at en positiv sinnstilstand vil hjelpe i en sunn kropp, og omvendt, vil stress og negative tankeprosesser skape en deprimert immunsystem og fysiske plager.

Takle stress

Håndtere stress på en positiv måte vil tillate deg å forbedre din fysiske helse. Stress reduserer vår energi og presser vårt immunsystem. Lære å takle stress frigjør vår energi til å trene og forbedre vår fysiske helse. Det er mange måter å redusere stress, inkludert å snakke med venner og rådgivere om våre problemer og skrive i en journal. Noen finner arbeider ut til å være en stress redusering også, som tjener dobbelt formål å forbedre både vår mentale og fysiske helse på samme tid.

Kroppen i bevegelse

Yoga og pilates er to typer fysisk aktivitet som parer den mentale selvbilde og positiv energi med den fysiske kroppen i bevegelse. Disse aktivitetene omfatter dyp pusting og mentale sinnstilstand sammen med fysiske positurer som øker kroppens styrke og fleksibilitet. De fysiske handlinger utført i yoga og pilates stole på det sentrale nervesystemet, som styrer pust, balanse og stretching. Yoga og pilates er kjent for å forme og endre formen på kroppen din på en positiv måte, men nøkkelen til disse fysiske handlinger er positiv energi.

Effektene av global oppvarming på Bodies

Effektene av global oppvarming på Bodies


Global oppvarming, eller oppvarming av planetens temperatur, er først og fremst forårsaket av utslipp til atmosfæren av karbondioksid (CO2) fra forbrenning av fossilt brensel som kull, olje og naturgass. Clearing og brennende skoger avgir også CO2 i atmosfæren. Karbondioksid fanger varmen i atmosfæren. Global oppvarming skader mange biologiske og geofysiske organer, inkludert isbreer, hav, dyreliv, pingviner, isbjørn og vær.

Smeltende isbreer og Rising Oceans

Klimaforskere er enige om at global oppvarming forårsaker likene av isbreer, innlandsis og havis smelter. Spesielt utbredt på nord og sør poler, smelte omfatter også isdekket i Vest-Antarktis og Grønland, og havisen i Arktis. Som et resultat, er legemer av havene stiger i temperatur og nivå. Intergovernmental Panel on Climate Change rapporterte i 2007 at havnivået skal stige med mellom 7 og 23 inches innen utgangen av århundret.

Dyreliv

Effekten på dyrelivet, som Environmental Defense Fund advarer, er høy. Tusenvis av arter kan bli utryddet fordi global oppvarming er i endring naturtyper og økosystemer og forsurende hav. Trekkfugler, for eksempel, kommer til sitt bestemmelsessted, men er ikke i stand til å finne mat fordi insekter, frø og blomstrende planter klekket eller blomstret tidligere enn vanlig. Varmere temperaturer i vinter spoils mat og dyreliv. The Gray Jay, for eksempel avhengig av kaldt vær lagret mat for å overleve, men finner ingen i hans vanlig, men nå over-varme, habitat.

Pingviner og isbjørn

Pingviner og isbjørner er to av de mange arter av dyr som er berørt av klimaoppvarming. Pingvinen befolkningen på Antarktis har falt i 30 år fra 32.000 hekkende par til 11.000, ifølge forskeren Bill Fraser, som har målt nedgangen. Varmere farvann og færre isflak tvinge dem til å forlate på leting etter egnede leveområder. Mange isbjørner drukner, ute av stand til å svømme den økende avstanden mellom biter av is. US Geological Survey viser 66 prosent kan ikke overleve fram til 2050.

Vær

Global oppvarming er å forstyrre vær over hele verden, forårsaker økt orkaner og flom. Ifølge Center for American Progress, antall orkaner hvert år har mer enn doblet seg det tjuende århundre. Storbritannia, i løpet av sommeren 2007, hadde sin mest alvorlige flom på 60 år, og forskerne klandre økende sjøtemperatur. Klimaforskere tror orkaner vil bli hyppigere og mer alvorlig som vanntemperaturer fortsetter å stige som følge av fortsatt utslipp av karbondioksid.

Bruke Triluma

Triluma, eller Tri-Luma, er en resept krem ​​som brukes til å behandle melasma, en tilstand der huden i ansiktet plutselig blir mørkere, ofte uten noen åpenbar grunn. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Tri-Luma arbeider for å lette huden, men er inneholder keratolyic, et kortikosteroid og en depigmentation agent. Melasma er en ganske vanlig hudlidelse som hovedsakelig rammer kvinner. Hvem som helst kan utvikle melasma, men det generelt påvirker flere mennesker med naturlig mørkere hudtoner.

Påføring Tri-Luma

Tri-Luma bør brukes om natten, en halvtime å gå til sengs. Før du bruker den, rense ansiktet med en cleanser og klapp den tørr. Da gjelder Tri-Luma bare til berørte huden, ved hjelp av forsiktighet for å unngå øyne, munn, nese og noen åpne sår eller sår. Bare et tynt lag av kremen må brukes, og det skal forsvinne inn i huden nesten umiddelbart etter påføring. Ikke dekk til området etter bruk av Tri-Luma. I løpet av dagen, pasienter står fritt til å bruke kremer, kosmetikk og andre hudpleieprodukter som normalt.

Side Effects

Noen melasma pasienter som bruker Tri-Luma kan oppleve bivirkninger som nummenhet eller prikking; kløe, peeling, rødhet, tørrhet eller irritasjon på applikasjonsstedet; akne; og en følelse eller varme på applikasjonsstedet. Ingen av disse er grunn til bekymring. Men i sjeldne tilfeller mennesker kan utvikle alvorlige bivirkninger som kan kreve medisinsk behandling. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: en gradvis mørkere i huden til en blå-svart farge; uregelmessig eller overdreven hårvekst; betennelse rundt munnen; betente hårsekker; uvanlig vektøkning, spesielt i ansiktet; tynning, mykgjørende eller misfarging av huden; alvorlig eller vedvarende oser, skorpedannelse, irritasjon, hevelse, peeling eller blemmer i huden; muskelsvakhet; og tap av hudfarge.

Advarsler

Fordi Tri-Luma inneholder et kortikosteroid, bør pasientene bruker ikke bruke den når allerede tar et annet kortikosteroid medisiner som prednison mindre en lege er klar over situasjonen. Ved hjelp av Tri-Luma med et kortikosteroid kan øke sannsynligheten for å oppleve bivirkninger. Også fordi det fører til en økt følsomhet for lys, bør Tri-Luma pasientene unngå tanning boder og overdreven soling. I tillegg, når du går utendørs, selv for en kort periode, sørg for å bruke en sterk solkrem (SPF 30 av høyere) og bruke verneutstyr når det er mulig. Hvis du gjør bli solbrent, vente til huden er helt grodd før påføring Tri-Luma på det området av huden.

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Patofysiologi studier endringene i et organ eller vev forårsaket av en sykdom eller andre medisinske forhold. Parkinsons sykdom er markert med tapet av en viss form for hjerneceller, og utvikling av spesielle områder av proteiner i hjernen.

Dopamin

Ved Parkinsons sykdom, celler i hjernen som produserer signalstoffet (kjemisk budbringer) dopamin dør eller slutter å virke, ifølge Medline Plus.

Funksjoner

Det er ikke bestemt nøyaktig hva som forårsaker dopamin-produserende celler til å dø, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid er det kjent at tap av disse cellene fører til en mangel på muskelkontroll ifølge Medline Plus.

Teorier

Noen teorier for tap av dopaminproduserende celler i Parkinsons sykdom omfatter aldring (celler blir tapt naturlig over tid), eksponering overfor neurotoksiner (kjemikalier som dreper hjerneceller) og en mulig genetisk predisposisjon, ifølge Cleveland Clinic.

Lewy Bodies

Lewy-legemer er uvanlige forekomster av proteinet synuclein, som utvikler seg i en del av hjernen som kalles substantia nigra, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Betraktninger

Det er bare noen få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals. Lewy-legemer er også funnet i en rekke andre neurologiske sykdommer, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Rodzaje bólu neuropatycznego

Ból neuropatyczny jest typu przewlekłego bólu wynikającego z uszkodzenia nerwu, często w wyniku infekcji, choroby, urazu lub lekarstw. Pacjenci opisują ból neuropatyczny jako spontanicznego pieczenia, mrowienia, bólu fotografowania lub podobny do wstrząsu. Często doświadczają przesadne odpowiedzi ból zazwyczaj bezbolesne bodźce. Ból neuropatyczny jest trudne do leczenia i może trwać bez końca.

Popółpaścowa

Popółpaścowa jest ból neuropatyczny, że nadal po reaktywacji wirusa ospy wietrznej-półpaśca, wirus, który powoduje ospę wietrzną i półpasiec.

Neuralgia nerwu trójdzielnego

Neuralgia nerwu trójdzielnego jest ból nerwów odpowiedzialnych za uczucie twarzy. Pacjenci z okresy doświadczenia nerwoból nerwu trójdzielnego twarzy z bólu na przemian z okresami bez dolegliwości bólowych. Może być jednostronne albo występują po obu stronach powierzchni.

Neuropatią w przebiegu HIV

Neuropatię związaną z HIV dotyka około połowy pacjentów zakażonych HIV. Ma szeroki zakres objawów, lecz zwykle obejmuje przewlekły ból rąk i stóp.

Neuropatia cukrzycowa bolesne

Bolesna neuropatia cukrzycowa jest powikłaniem cukrzycy, obejmujących zaburzenia czynności autonomicznego układu nerwowego i obwodowych nerwów czuciowych. Bolesna neuropatia cukrzycowa jest najczęściej przejawia się w dolnych.

Inne rodzaje bólu neuropatycznego

Ból neuropatyczny jest również związany z wielu stanów chorobowych i chorób przewlekłych, takich jak stwardnienie rozsiane, urazowe uszkodzenie mózgu, nowotwory, amputacji kończyn i zespół cieśni nadgarstka, jak również pewnych leków.

Forskjellen mellom Dilusions og demens

Forskjellen mellom Dilusions og demens


Vrangforestillinger er falske tanker med ingen logisk grunn for deres eksistens. Den viktigste funksjonen i en vrangforestilling er i hvilken grad personen er overbevist om at troen er sann. Vrangforestillinger er et symptom på enten en medisinsk, nevrologisk eller psykisk lidelse. Noen mennesker med demens har vrangforestillinger.

Demens er et begrep som beskriver en rekke forhold som er forårsaket av problemer som påvirker hjernen. Det vanligste symptomet med alle demens er kortsiktig hukommelsestap.

Typer

Ifølge en artikkel i "Psychiatry Research," det finnes to typer av vrangforestillinger som er anerkjent. Oppstår Primære vrangforestillinger plutselig uten noen forbindelse til en persons normal tankeprosess. De fleste vrangforestillinger av denne typen er sett i sammenheng med andre "psykotiske" symptomer som hallusinasjoner eller uforståelig tale. En vrangforestilling kan være en del av en mental lidelse som manisk depresjon, schizofreni eller generalisert hjernesykdommer som demens. Sekundære vrangforestillinger er sett hos personer som ikke har noen psykiatriske symptomer. De påvirkes av personens bakgrunn (etniske, seksuell legning, religiøs tro, overtroiske) eller en aktuell stressende bosituasjon. Personen har vrangforestillinger som en del av en mestringsmekanisme i en vanskelig tid i livet sitt. Sekundære vrangforestillinger kan også være et resultat av fysisk sykdom, eller en bivirkning av et medikament.

Det finnes flere typer demens: Alzheimers sykdom (mest vanlig), vaskulær demens, frontotempotal og Lewy legeme demens (minste felles).

Årsaker til Delusions

Ifølge Merck Manual of Healthy Aging, alvorlige fysiske sykdommer som en dårlig infeksjon kan forårsake sekundære vrangforestillinger. Hjerneavvik fra demens, hjerneslag eller svulst, overdrevent inntak av alkohol eller søvnmangel kan føre til primære vrangforestillinger. En bivirkning forbundet med noen medikamenter opplever vrangforestillinger.

Ifølge Karl Jaspers, psykiater og filosof, som er den første til å definere de tre viktigste kriteriene for en tro for å bli vurdert psykotisk, er primære vrangforestillinger (også kalt ekte vrangforestillinger) beskrevet ved å liste flere typer. En type kalles delusional intuisjon, der vrangforestillinger har ingen utenfor årsak eller innflytelse. En annen type er delusional oppfatning der en normal konsert har en delusional mening. Det er også delusional atmosfære hvor verden ser ut onde og delusional person kan liksom bli kvitt den ondskap ved å ha denne vrangforestilling. En annen type, delusional minne, er der en delusional tro er basert på tilbakekaller av en falsk minne om en tidligere erfaringer.

Årsaker til demens

Ifølge Alzheimers Association, er demens en samlebetegnelse som brukes til å beskrive en gruppe sykdommer som påvirker en persons hukommelse og tenkning ferdigheter. Årsakene til alle typer av demens er ikke helt forstått. Forskere vet at oppbyggingen av unormal protein som utvikler seg i hjernen til mange mennesker med demens påvirker kommunikasjon av en hjernecelle til en annen; men hvorfor disse proteinene utvikle seg i noen mennesker er fremdeles på spørsmål av den medisinske profesjon.

I Alzheimers sykdom, dannelse og akkumulering av unormale proteiner synes å være ved roten av denne sykdommen. Det er uklart hvorfor disse unormale proteiner utvikle seg i første omgang.

I vaskulær demens, blodårene i hjernen bli hard og lite fleksibel på grunn av høyt blodtrykk, dårlig kosthold eller røyking. Dette fører så dårlig blodgjennomstrømning i hjernen som fører til hukommelsestap og forvirring.

I frontotemporal lapp demens, kan unormale proteiner dannes. Dette fører til forvirring og bisarr atferd. Den frontotemporal delen av hjernen blir påvirket. Dette er den eneste indikasjonen på at noen kan ha denne sykdommen, så funksjoner som denne delen av hjernen kontroll, for eksempel personlighet, evne til å konsentrere seg, sosiale ferdigheter, motivasjon og resonnement er unormal.

I Lewy Body demens, unormale strukturer kalt Lewy Bodies utvikle. Dette fører til at informasjonen går gjennom hjernen til å bli forstyrret, fordi nerveceller i hjernen ikke fungerer på riktig måte.
Det kan være mer enn en type demens påvirker en person på samme tid.

Onset

Vrangforestillinger kan utvikle seg sakte eller raskt avhengig av årsaken. Den raskt innsettende vrangforestillinger i en person med demens betyr ofte at det er en underliggende medisinsk problem.

Ifølge artikkelen, "Perspektiver på Onset of Delusions", i klinisk psykologi Psykoterapi, er det mange beskrivelser i forskningslitteraturen om utbruddet av vrangforestillinger. Det er fortsatt uklart om det er en spesifikk mekanisme eller flere for en person å utvikle vrangforestillinger. Rollen som sosiale vansker tar fortsatt tvilsom.

Demens i seg selv har en langsom start med en usikker utgangspunkt. Ofte en person kan ikke forstå at han har demens i utgangspunktet. Det er først etter hans minne forringes over tid at han innser at noe er galt. En person bør søke lege når hans minne problemer forstyrre hans daglige liv.

Den eneste riktige måten å diagnostisere demens er ved å gjøre en obduksjon. Legene har utviklet noen måter å bidra til å identifisere demens med en viss grad av nøyaktighet mens pasienten fortsatt lever. For det meste, leger utelukke treatable forhold ved å gjøre et fysisk og nevrologiske og nevropsykologiske eksamener, samt kjøre flere blodprøver og en hjerne scan.

Behandling

Ifølge Merck Manual of Sunn aldring, behandling av vrangforestillinger innebærer å finne årsaken. Hvis årsaken er en underliggende medisinsk problem som en urinveisinfeksjon, og deretter behandle problemet eliminerer ofte den vrangforestilling. Hvis årsaken er en slags mental sykdom som demens da helsepersonell, familie og venner må berolige personen i stedet for å konfrontere ham om hans vrangforestillinger. Disse personene får ofte bedre hvis de tar anti-psykotiske medisiner.

Ifølge Alzheimers Association, kan personer med demens behandles med legemidler som er klassifisert som kolinesterasehemmere Disse stoffene langsom nedbryting av signalstoffet acetylkolin, som er redusert i hjernen til personer med demens. Disse stoffene bare hindre forverring og ikke kurere demens. Etter omtrent ett år, medikamenter er mindre effektive i å bremse ned progresjon av demens, fordi selv om nivået av acetylcholin avtar mindre enn den ville ha uten medisinering, når den et nivå hvor hjerneceller ikke kan kommunisere med hverandre for effektivt. Noen ganger er det nødvendig for en demens offer for å ta medikamenter som kontrollerer bestemte uønskede atferds symptomer. Disse stoffene kan være antidepressiva, angstdempende eller anti-psykotiske medisiner.

Patologia bólu neuropatycznego

Neuropatyczny ból pojawia się na skutek uszkodzenia lub choroby włókien nerwowych. Na ogół jest bardzo bolesne i bardzo trudne do wyleczenia. Ból neuropatyczny występuje w różnych formach, a może wynikać z uszkodzenia lub szkody centralnych regionach nerwowych lub nerwów obwodowych. Cięższych przypadkach może przyjmować właściwości Zespół regionalny zespół bólowy.

Ból nerwów obwodowych

Stany bolesne, które należą do tej kategorii są zazwyczaj podobne do choroby lub uszkodzenia nerwów obwodowych. Neuropatie obwodowe, które są często bolesne, to te spowodowane przez cukrzycę, zapalenie, związane z alkoholem niedoborów żywieniowych i nerwów uwięzienia.

Centralny neurogennego

Ośrodkowy ból oznacza ból, który jest wytwarzany w wyniku uszkodzenia centralnego substancji nerwowej (na przykład mózgu lub rdzenia kręgowego). Przykładowo, u pacjentów, u których uszkodzenia rdzenia kręgowego może być ciężkie bóle nerwów obszarów dostarczanych przez poniższe poziomie rdzenia kręgowego.

Zespół algodystroficzny

Zespół algodystroficzny to rzadkie zaburzenie kończyn charakteryzuje się szerokim ból (zwykle w ramię lub ręce, nogi lub stopy), obrzęk kończyn, koloru i temperatury zmiany w dotkniętych kończyn, osłabienie, zwyrodnienia i / lub nieprawidłowego rozwój skóry i paznokci zachodzi na obszarze zagrożonym. W większości przypadków występują po stosunkowo niewielkim urazem kości, tkanek miękkich i / lub nerwów. Uważa się, że wyniki bólu z zaburzeń współczulnego podziału systemu nerwowego, ale dokładnego mechanizmu został jeszcze wyjaśniony.

(Reference 3)

Objawy bólu neuropatycznego

Ból neuropatyczny często jest palenie, gryząc, ból, strzelanie lub przeszywający cechy. Ból jest często związana ze zwiększoną wrażliwość, a zwłaszcza na bolesne bodźce. Dodatkowo, osoby będą odczuwać ból w odpowiedzi na bodźce, które nie są zwykle bolesne. Mogą być także inne współistniejące deficytów neurologicznych.

Leczenie bólu neuropatycznego

Leczenie bólu neuropatycznego może być bardzo trudne i wymaga różnych podejść. Niektóre farmakologiczne możliwości leczenia bólu neuropatycznego obejmują leki przeciwpadaczkowe, leki przeciwdepresyjne, miejscowe środki przeciwbólowe, miejscowe środki znieczulające, leki antyarytmiczne i leki opioidowe. Elektryczna stymulacja nerwu (ów) związanego może być również wykorzystywane do leczenia bólu.

Solkrem alene vil ikke kutte den

Solkrem alene vil ikke kutte den


Gå videre og pakke solkrem for din sommerferie, men tror ikke på det som alt du trenger for å bekjempe herjinger solen. Solkrem beskytter mot plateepitel-celle kreft finnes på de ytterste lag av huden. Plateepitel-celle kreft, derimot, står for bare 20 prosent av hudkreft diagnostisert årlig. Du må bruke andre tiltak for å beskytte mot de typene kreft som står for de resterende 80 prosent av diagnoser hvert år.

Solkrem Strengths

Ifølge Skin Cancer Foundation, vil én av fem amerikanere bli diagnostisert med hudkreft minst en gang. Mange vet å bruke solkrem kan bidra til å forhindre hudkreft og vil bruke den hvis de forventer å bli utsatt for sollys over lengre tid.

Solkrem hjelper blokkere UVA-stråler (ultrafiolett langbølget lys) og UVB-stråler (ultrafiolett kortbølget lys). UVA-stråler trenger huden dypt og spille en viktig rolle i utviklingen av hudkreft. UVB-stråler vil gjøre det samme, bare over en lengre tidsperiode. En levetid av overeksponering for begge typer av ultrafiolett stråling kan resultere i celle mutasjoner hvor som helst i legemet.

"Melanom er en av de mest utfordrende solide kreft å jobbe med fordi det har en så høy grad av mutasjon," sier Yardena Samuels, en etterforsker for Kreft Genetics Branch av National Human Genome Research Institute Division of egenutført forskning i Bethesda, Maryland .

Utvikle en tidlig vane å beskytte huden din går en lang vei mot forebygging av den kumulative effekten av soleksponering.

"Vi ser flere tenåringer diagnostisert med hudkreft enn noen gang før, så det er viktig å begynne å beskytte huden din fra solen i tidlig alder," sier Dr. Michael S. Fisher fra Atlanta Center for Dermatologic Diseases.

Solkrem er ett element av at tidlig forsvar. Unngåelse av solarium, sa han, er en annen.

"Hvis du ofte solarium før fylte 35," sa han, "du er 70 ganger mer sannsynlig å utvikle en melanom."

Hudbeskyttelse Pekere

Dr. Wendy Delaney av Cummings, Georgia-baserte Vickery Pediatrics tilbyr disse anbefalingene for å holde familien din trygg fra solen:

1. Bruk en lue og verneklær. Se etter klær med en ultrafiolett beskyttelsesfaktor (UPF) på 30 eller høyere.

2. Dekk alle utsatte områder på kroppen med solkrem. Bruk solfaktor 30 eller høyere. Påfør 30 minutter før du går utenfor.

3. Påfør solkrem annenhver time etter bading eller overdreven svetting.

4. Hold nyfødte i skyggen eller et skjermet område når det er mulig. Bruk solkrem på alle babyer mer enn 6 måneder gammel.

5. Unngå solens sterkeste stråler mellom klokken 10 og 16:00

6. Sjekk alltid utløpsdatoen på din solkrem.

7. Ikke overse beskytte dine ører, øyne, lepper og nese.

8. UVA-strålene kan trenge gjennom skyer, tåke og glass, så beskytte deg selv på regnværsdager eller når du er i bilen.

9. Ikke brenn.

10. Unngå soling og UV tanning boder.

Solkrem Svakheter

Sunscreens består av kjemiske og fysiske egenskaper som danner et fint lag av beskyttelse over huden for en midlertidig periode. Ingen solkrem kan helt blokkere UVA og UVB stråler fra å trenge inn i huden. Likeledes er ingen solkrem vanntett eller svettesikker.

SPF (skinfaktor beskyttelse) bestemmer hvor lenge du kan være i solen før UVB-stråler vil føre til at huden blir rød. En høy solfaktor solkrem med faktor 50 vil skjermen solens stråler 50 ganger lenger enn ubeskyttet hud, og gir beskyttelse for 98 prosent av strålene.

Det fysiske miljø der du blir utsatt for solen er en vesentlig faktor.

"Når du er på en reflekterende overflate" - slik som vann, strand eller betongdekke - "vil du få dobbelt så mye stråling fordi solens stråler vil treffe huden din ovenfra og nedenfra," forklarte Dr. Wendy Delaney av Vickery Pediatrics i Cumming, Georgia.

Noe mindre enn 100 prosent beskyttelse gir rom for skader på hudens cellenivå, og det er bare ikke mulig for solkrem for å gi 100 prosent beskyttelse.

Det amerikanske Food and Drug Administration utstedt nye mandater i løpet av våren 2011 for å redegjøre for noen av disse påstandene. Starter i 2012, kan solkrem produkter ikke lenger bli markedsført som "sunblocks," svettesikker eller vanntette. FDA har også gjentatt sin veiledning at solkrem bør brukes sammen med en total hud-beskyttelse rutine som inkluderer iført hatter og verneklær.

Riktig Application

Delaney sa brukere bør alltid bruke solkrem med solfaktor 30 eller høyere. Det skal brukes 30 minutter før du går utenfor. Bruk et produkt som siler ut både UVA og UVB-stråler, og bruke den på nytt i intervaller som er angitt i instruksjonene på etiketten. The Skin Cancer Foundation anbefaler bruk av en mengde solkrem lik på størrelse med en golfball til å dekke din kropp og ansikt.

Når du velger sol-beskyttende klær og hatter, se etter de med en spesifisert UPF (ultrafiolett beskyttelsesfaktor). The Skin Cancer Foundation anbefaler klær med en UPF på 30 eller høyere.

Til slutt, lette på at sommeren drømmen om den perfekte brunfargen. Tans er egentlig et resultat av skade på huden. Langvarig skader vil gjøre huden mer utsatt for kreft. Du må kanskje gi opp litt av det "gylne gløden" i bytte for lengre god helse.

Jak zmierzyć ReflexesOdruchy są szybkie ruchy, że Twój organizm w odpowiedzi na pewne rodzaje bodźców, bez świadomego kierunku. W zdrowej osoby, odruchy powinny być szybkie i zazwyczaj dość silny. Jeśli odruchy nie są obecne lub szczególnie wolno, lekarze muszą sprawdzić, czy istnieje głębsza przyczyna braku odruchowego działania.

Instrukcje

Watch oczy obiektu. Zwróć uwagę, jak duży uczniowie w jej oczach jest, gdy światła są włączone. Przyciemnić światła i niech oczy dostosować. Obserwować jej oczy, jak włączyć światła. Normalny odruch występuje, gdy uczniowie skurczyć się po świeci się ponownie.

Strike temat lekko z odruchu młotkiem tuż poniżej rzepki. Normalny odruch zostanie wykazane przez mimowolne szarpnięcia lub opuszcza w dolnej części nogi. To może być duży lub mały ruch. Brak ruchu w nodze może wskazywać na niewłaściwy punkt uderzenia z młotkiem, a nie brak odruchu. Pamiętaj, aby sprawdzić kilka razy, aby sprawdzić, czy odruch jest obecny, jeśli masz problemy z wykryciem jednego.

Zegnij ramię przedmiotu pod kątem prostym kciukiem wepchnięta do środka stawu ramienia po przeciwnej stronie łokcia. Kciuk powinien nacisnąć na ścięgna. Hit kciuk z młotkiem, aż pojawi się odruch.

Skok spód stopy pacjenta. Uważaj na reakcję w palucha do zapewnienia reflex działa prawidłowo. Starają się odwrócić uwagę przedmiot, jeśli pojawia się ona szczególnie drażliwy.

Wskazówki

  • Ktoś przeprowadzić testy odruchowe na Ciebie. Kiedy czujesz, jakie stanowisko powinna się odbyć albo uderzyło do wywołania odruchu odpowiedź na siebie, będzie bardziej dokładne, gdy szuka tych odpowiedzi w innych.

Co to jest próg niskiej sensoryczna?

Progi są używane do opisania, jak system nerwowy otrzymuje wejście za pośrednictwem organów zmysłowych, takich jak nos, uszy i usta, i przekształca je w procesach nerwowych poprzez uczucie, według Cliffs Notes. Innymi słowy, jest to proces przekształcania bodźców fizycznych do doświadczenia psychologicznego. Istnieją różne poziomy, w tym progów zmysłowych min.

About It

Osoby z dolnymi progami sensoryczne są mniej tolerancyjne na otaczającym środowisku, w porównaniu do pacjentów z wysokim progu sensorycznych. Na przykład, ktoś z niskim progiem sensorycznej może być łatwo rozprasza hałas, bo ma wzmocnioną świadomość do ich środowiska, które czasami może być rozpraszające. Z drugiej strony, te o wysokim progu czuciowych mniej przeszkadza ich otoczenia, ale mogą być mniej podatne emocje i bodźce środowiskowe.

Identyfikacji It

Ci, którzy mają niskie progi sensoryczne są bardziej w zgodzie z ich środowisk. Ten temperament można zaobserwować już w wieku niemowlęcym w oparciu o jak dziecko reaguje na jasne światło i hałas. Jeśli dziecko będzie zaskoczony łatwością i płacze dużo, gdy narażone na zmieniające się warunki, może to być oznaką niskiego progu sensorycznej. Jednak jeśli dziecko nie wydaje się zaskoczony, dostosowuje się do nowych rzeczy i śpi spokojnie, to znak, że to nie przeszkadza jego otoczenia, co sugeruje wysoki próg sensorycznej.

Przedsiębiorcy

Ponieważ ludzie, którzy mają niskie progi sensoryczne są bardziej świadomi swoich środowiskach, są też bardziej w zgodzie z myśli i uczuć innych osób, które mogą pomóc im w rozwijaniu większych połączeń emocjonalnych. Co więcej, ponieważ mają zwiększone poczucie ich środowiska, są łatwiejsze do zrozumienia i reagowania na sytuacje kryzysowe, w porównaniu z wysokich progów zmysłowych osób. Może to obejmować reagowania na takie rzeczy jak czujniki dymu i syren alarmowych, aby szybciej i bardziej świadomych decyzji.

Wady

Według GreatSchools.org, tych, którzy mają niskie progi sensoryczne są bardzo wrażliwe na ich warunkach, które czasami mogą być negatywne cechy. Na przykład, podczas gdy mają one wzmocnioną świadomość na uczucia innych, można je łatwo się rozprasza, szczególnie w środowisku nauczania. Mogą one stać się przytłoczeni swędzenie ubrania, krzesło to zbyt trudne, lub głośne nietypowe odgłosy, które mogą z kolei odciągnąć ich od badań. Osoby z niskim progiem sensorycznej mogą mieć również trudności dostosowując się do zmian w procedurach.