Digidexo.com

hvilken frukt har kalium og magnesium

Foods høy i kalsium, kalium og magnesium

Kalsium, kalium og magnesium virker sammen inne i kroppen. Det er viktig å finne den rette balansen av hver av disse for optimal absorpsjon. Du har kanskje ikke å ta dyre kosttilskudd for å få de riktige mengder kalsium, magnesium og kalium, kan du bare trenger å endre kostholdet ditt. Du kan bli overrasket over hvor mange matvarer inneholder rike mengder kalsium, magnesium eller kalium.

Mat rik på kalsium

Matvarer som melk, ost og yoghurt inneholder kalsium. Så gjør mørke bladgrønnsaker. Grønnkål, nepe greener, brokkoli, rosenkål og kål er rike kilder til kalsium. Hermetisert fisk (med bein), som laks, sardiner og makrell er også gode valg.

Matvarer som inneholder kalium

Frukt rik på kalium inkluderer bananer, aprikoser, svisker, dadler, cantaloupe, vannmelon og jordbær. Matvarer som laks, bønner, kalkun og fisk inneholder også kalium som gjør erter, greener, spinat og tomater. Hvis du er forbruker tre av disse elementene en dag, er du sannsynligvis får nok kalium.

Foods høy i Magnesium

Det er vanskeligere å få de riktige daglige mengder av magnesium gjennom matvarer alene fordi mindre matvarer har høye nivåer av magnesium. Mandler, cashewnøtter, gresskarfrø og paranøtter er noen gode valg. Bygg, quinoa og hele hvetemel er andre. Bladbete, spinat og hvite og svarte bønner er også viktige kilder til magnesium.

Matvarer beriket med kalsium

Matvarer som mandelmelk, rismelk, soyamelk, ulike typer juice, brød og korn er ofte beriket med kalsium og kan enkelt legges til din daglige diett.

Andre kilder til magnesium

Det kan være viktig å finne andre kilder for magnesium, kalsium konkurrerer for magnesium i kroppen. For mye kalsium betyr enda mindre magnesium. Ta et daglig tilskudd kan være lurt, eller du kan slappe av i et varmt bad og få magnesium også. Bare legg 1 til 2 kopper Epsom salter til badet om natten og nyte en god natts søvn. Riktig magnesium er viktig å annkom søvn.

Kalium og Magnesium Rich Diet

Magnesium og kalium er meget rik på kroppen. Magnesium bidrar til å regulere mer enn 300 biokjemiske prosesser i kroppen, inkludert hjerterytme, blodsukker, stoffskifte, skjelett og immunsystemets funksjon. Kalium er også rikelig i kroppen, regulerer nevromuskulær funksjon, surhetsgraden, blodtrykk, og de elektriske impulsene i hjertet. Den gjennomsnittlige person trenger ca 3500 milligram kalium og 300 til 400 milligram magnesium hver dag. De fleste bommer på dette. For en diett rik på disse mineralene, inkluderer mat med høyt kalium og magnesium i hvert måltid.

Frukt

Inneholde rikelig med frukt i kostholdet ditt. Foruten de vitaminer og fiber i frukt, mange frukter er høy i kalium, for eksempel bananer, tørkede aprikoser, cantaloupe, fiken, honningdugg og rosiner. Faktisk har en banan mer enn 500 mg kalium og 30 mg magnesium. Frukt er en rask, enkel og rimelig måte å få vitaminer og mineraler som du trenger hver dag.

Grønnsaker

Spis grønnsaker ofte og regelmessig. Mange grønnsaker inneholder mye kalium og magnesium; en middels stor potet inneholder 1081 mg kalium og 50 mg magnesium. En kopp spinat har 839 mg kalium og 75 mg magnesium. Spis et utvalg av grønnsaker i løpet av dagen for å øke tilførselen av disse livsviktige mineraler.

Belgfrukter og nøtter

Legg belgfrukter og nøtter til kosthold. Belgfrukter er planter som bærer sin frukt i pods, som erter og bønner. Black Eyed Peas har 90 mg magnesium per kopp, og lima bønner har 955 mg kalium per kopp. To spiseskjeer peanøttsmør inneholder 50 mg magnesium og 214 mg kalium.

Hva NSAIDs Har kalium?

Hva NSAIDs Har kalium?


NSAID er forkortelsen for ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. NSAIDs er vanligvis brukes til å redusere feber, og for å lindre smerter og betennelser. Aspirin og Ibuprofen er to vanlige NSAIDs, som selges både som merkenavn medisiner, samt generika. NSAIDs er klassifisert som ikke-narkotisk i motsetning til mange smertestillende, eller "smerte-killer" narkotika. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan ta NSAIDs påvirke kroppens kaliumnivå.

NSAID Effects

Når kroppen blir påvirket av smerte eller betennelse, NSAIDs gjøre jobben sin. Betennelse er hvordan kroppen vår reagerer på sykdom eller skade. Du kan legge merke til smerte, rødhet, hevelse eller varme på det området av skade. Denne betennelse fører til at produksjonen av visse hormoner (prostaglandiner), som i sin tur utløser utgivelsen av enzymer i hjernen. NSAIDs arbeid ved å hemme disse enzymene for å redusere smerte, feber og hevelse.

Kalium Rolle

Mennesker trenger kalium i kroppen sin for sunn funksjon av hjertet og andre muskler, samt nyrene. Frukter, som bananer og grønnsaker, som tomater og avokado, er gode kilder til kalium. Kalium kan også oppnås i multivitaminer, eller som et supplement foreskrevet av en lege. Hyperkalimia er navnet på tilstanden for mye kalium i blodet, og hypokalimia er navnet på det motsatte tilstanden, eller for lite kalium. Mengden av kalium i kroppen vår er regulert av mengden av natrium og magnesium der.

NSAIDS med Kalium

Det er to vanlige NSAIDs er oppført som har kalium som en aktiv bestanddel. Daypro Alta, en tablet-skjema NSAID, er oksaprozin kalium. Den kjemiske formelen for oksaprozin kalium er C18H14NO3K, K representerer kalium. Cataflam, i umiddelbar frisetting form, er Diclofenac Kalium. Den kjemiske formelen for diklofenak kalium er C14H10Cl2NKO2.

Inaktive Ingredienser

Det er to NSAIDs som har kalium oppført som en inaktiv ingrediens. Den første er Trilisate, en kolin magnesium trisalicylate, som inneholder kaliumsorbat som konserveringsmiddel. Den andre er Daypro (i motsetning til Daypro Alta, listet ovenfor), oksaprozin caplets, som omfatter polacrilin kalium som et middel for å hjelpe til å oppløse medikamentet.

Advarsel

NSAIDs er svært ofte brukt medisiner, både over-the-counter medisiner og ved resept. Det er viktig å merke seg at disse og mange andre medisiner kan ha alvorlige bivirkninger som økt risiko for hjerteinfarkt eller gastrointestinale problemer, og bør bare tas under oppsyn av lege.

Hva slags tørket frukt har mest vitaminer?

Hva slags tørket frukt har mest vitaminer?


Mest tørket frukt har ulik mengder av vitaminer og mineraler. Det er imidlertid noen få tørket frukt som inneholder mye vitaminer, noe som gjør dem falle inn i kategorien "super mat." Du kan finne disse tørket frukt til enhver helsekost butikk.

Tørket goji bær

Tørket goji bær ikke bare inneholde svært høye mengder vitamin C, vitamin B2 og kalium, men de er også høy i mineraler og sporstoffer og aminosyrer.

Tørket Blåbær

Tørkede blåbær er betraktet som en "super mat" og er høy i vitamin C, mangan og vitamin E.

Tørket Druer

Tørkede druer, også kjent som rosiner, som er mest populære tørket frukt i Amerika. De er høy i alle B-vitaminer, vitamin C og kalium.

Tørket Mangoes

Tørket mango er søt og høy i sink, vitamin C og folsyre.

Tørkede tranebær

Tørkede tranebær er fulle av de viktige fettløselige vitaminer. Disse vitaminer inneholder vitamin K, vitamin A og vitamin C.

Tegn og symptomer på lavt kalium og magnesium

Tegn og symptomer på lavt kalium og magnesium


Kalium og magnesium er avgjørende for god helse. Kalium er en elektrolytt som gir næring til cellene, mens magnesium er et mineral hvorpå hvert organ er avhengig. Uten riktig mengde heller, vil kroppen oppleve mangler med alvorlige bivirkninger. Heldigvis skiltene til hver mangel er særegen, og kan hjelpe deg til å identifisere den egentlige kilden til symptomene dine.

Muskulære symptomer

En mangel i enten kalium eller magnesium effekter musklene dine. Hvis du opplever en kaliummangel, kan du føle fysisk svakhet i musklene, særlig i armer og ben. Du kan også oppleve muskelkramper og smerter. Muskelkramper er også et tidlig tegn på en magnesiummangel, inkludert sammentrekninger og kribling.

Mage symptomer

Mangel på kalium og magnesium kan føre til en urolig mage. Kvalme, oppkast, kramper, oppblåsthet og forstoppelse er alle symptomatisk for både lav kalium og lav magnesium. Likeledes kan irritabel tarmsyndrom forårsake en ubalanse magnesium.

Hjerte Symptomer

Kaliummangel kan føre til uregelmessige hjerteslag eller hjertebank. Dette kan noen ganger føre til farlige avvik fra en normal rytme, kalles arytmi. Unormal hjerterytme er også symptomatisk for magnesium mangler.

Emosjonelle og mentale Signs

Magnesium-mangel kan føre til forvirring, søvnløshet, personlighetsforandringer og angst. Kaliummangel kan føre til disse og andre symptomer, som psykose og hallusinasjoner.

Relasjoner

Hvis du opplever mangler av kalium og magnesium, kan forholdene være relatert. Magnesium bidrar til å kontrollere nivåene av forskjellige næringsstoffer i hele kroppen, og kalium er en av dem. Lave nivåer av magnesium er assosiert med hypokalemi --- lave nivåer av kalium.

Hvilken type matvarer ikke har kalium?

Hvilken type matvarer ikke har kalium?


Kalium, en rikelig mineral i frukt og grønnsaker, fremmer sunn funksjon av celler, muskler og nervesystemet. Det bidrar også til å hindre overflødig væskeretensjon, også kjent som "oppblåsthet."

Expert Insight

En person kan bli instruert av sin lege å redusere kalium inntak for en rekke årsaker, blant annet å redusere blodtrykket.

Typer

Typer mat som inneholder lite eller ingen kalium inkluderer hovedsakelig oljer og sukkerfrie drikkevarer eller godteri. Vann har ingen kalium.

Ingen Kalium

Matvarer som inneholder ingen kalium inkluderer maisenna og bakepulver; candies som M & Ms og gumdrops; lav-kalori kullsyreholdige drikker som kosthold eller club soda; pulverisert drink mikser som inneholder kunstig søtningsmiddel aspartam; grønnsak, raps, peanøtter, solsikke og soyabønner oljer; forkorting og smult.

Svært lite kalium

Matvarer som inneholder svært lite kalium inkluderer destillert alkohol som whisky, rum, vodka eller gin; ginger ale og annen brus; margarin; oliven; ost; ren hvit ris; sukker cookies; honning; hvitløk; løk og tomater.

Advarsel

Et overskudd eller uttømming av kalium kan være farlig. Som kalium er normalt regulert av leveren, hvis ikke fungerer som den skal, kan høye nivåer av kalium føre en å oppleve en uregelmessig hjerterytme eller muligens gå inn i cardiac arrest. De første tegnene på en kalium uttømming inkludere nummenhet eller svakhet.

De beste måtene å supplere kalium og magnesium tap Diuretika

Forskrivning diuretika eller vanndrivende er normal prosedyre for en lege som har en pasient som lider av høyt blodtrykk, hjertesvikt, noen lever og nyre forhold eller for de pasientene som beholder vann. Noen ganger er disse diuretika kan føre til tap av viktige mineraler som er nødvendige for at kroppen skal trives slik som magnesium og kalium. Det finnes måter å supplere tapet av disse viktige næringsstoffene.

Kosttilskudd og medisiner

Hvis kaliumtap er et problem for deg, kan legen forskrive medikamenter som Aldactone, Inspra og Dyrenium, som skåner kalium når du bruker disse diuretika.

Hvis du lider av høyt blodtrykk, kan legen anbefale å ta en angiotensin-konvertering enzym som kalles ACE-hemmere. Disse medikamentene vanligvis øker kaliumnivået i blodet ifølge mayoclinic.com hjemmeside.

Magnesium kosttilskudd kan være svaret på tapet av dette viktige mineralet. En dose på 300 til 600 mg per dag er den typiske behandling i henhold til University of California i San Diego nettside.

Doseringen for en kalium supplement er 2000 mg per dag, men du bør ikke ta ett mindre rådet av en lege kjent med din medisinske historie ifølge University of Maryland Medical Center.

Magnesium og kalium Rich-Foods

Bananer er høy i kalium så mange mennesker som tar diuretika spise en daglig, men denne praksisen kan bli monotont. Andre kalium rik mat er appelsinjuice, tørket frukt, grønnsaker som tomater, spinat og rødbeter og frukt som jordbær, vannmelon og honningmelon.

Noen magnesium rik mat er kveite, nøtter, spinat, peanøttsmør, bønner, black-eyed peas, yoghurt, avokado og bananer.

Betraktninger

Husk at for mye kalium kan være like farlig som for lite, så ta kontakt med legen din om riktig mengde du trenger for optimal helse.

Kaffe og te kan være naturlige diuretika så la legen vite om du drikker mange av disse drikker.

Får for mye kalsium i kosten kan redusere magnesium kroppen absorberer. Sørg for å diskutere dette med legen din.

Har Kalium senke høyt blodtrykk?

Studier har vist at kalium har en gunstig effekt på blodtrykket. Kalium er en av de viktigste elektrolytter i kroppen trenger for å fungere. Anbefalt daglig inntak for en gjennomsnittlig voksen er ca 4700 mg per dag, men studier viser at folk flest spiser omtrent halvparten så mye. Kalium arbeider med natrium i legemet for å regulere væskenivået i cellene og for å balansere surhetsgraden. Optimalt bør balansen av kalium til natrium være 5 til 1.

Årsaker til høyt blodtrykk

Kalium virker i kroppen sammen med natrium i natrium-kalium-pumpe (Na + / K + ATPase). Dette holder cellene fungerer riktig og bidrar til å opprettholde riktig mengde av hver celle. Dette er viktig for nerve og muskel funksjon. For mye salt fører til overflødig væske i blodet, økt blodtrykk. Kalium letter bevegelsen av natrium fra cellene i blodet, hvor det kan filtreres og utskilles fra kroppen gjennom nyrene, noe som reduserer væskenivåer. Bevegelsen av natrium og kalium inn i og ut av cellene transporterer næringsstoffer som brukes av kroppen. Riktig balanse av natrium og kalium er av den største betydning for å opprettholde sunt blodtrykk.

Diett

Den mest kjente diett for å hjelpe med høyt blodtrykk er DASH kosthold. Dette ble utviklet av National Institutes of Health basert på forskningsstudier kjent som Dietary Approaches til Stop Hypertension. Dietten fremmer sunt kosthold med frukt, grønnsaker, lys melkeprodukter, magert kjøtt, fisk, fjærkre, nøtter og bønner. Dette gir flere viktige elektrolytter som kreves av kroppen for å fungere optimalt, inkludert kalium, magnesium og kalsium. Den anbefaler også livsstilsendringer som for eksempel å legge oppgaven til din daglige rutine, drikke mindre alkohol, og slutte å røyke.

Matvarer

Matvarer som er spesielt høy i kalium inkluderer aprikos, avocado, banan, honningmelon, honningdugg, kiwi, appelsiner, poteter med hud, spinat, tomater, lima bønner, og melk. Alle kjøtt er også høy i kalium, men de er også høyere i natrium, så de bør spises med måte hvis natrium nivåer trenger å bli kontrollert.

Bivirkninger

Øke inntaket av kalium kan føre til bivirkninger som urolig mage, oppkast eller diaré. Hvis du opplever alvorlige bivirkninger, bør du kontakte legen din umiddelbart, som for mye kalium kan være dødelig. Alvorlige bivirkninger inkluderer: magesmerter, uvanlig magen svulmende, svart avføring, mental forvirring, slapphet, tyngde eller svakhet i bena, kald, blek, grå hud, prikking, kriblinger, brenning, stramt, eller trekke følelse i armer, hender, ben eller føtter.

Advarsel

Høye nivåer av kalium kan være farlig for eldre mennesker, eller personer med nyreproblemer. Nyrene blir mindre effektiv ved filtrering av kalium fra blodet som vi blir eldre, noe som gjør det vanskeligere å opprettholde balansen av kalium. Kalium kan være farlig både i nivåer som er for lavt eller for høyt, så det er best å jobbe med en lege som kan overvåke kaliumnivå og dens effekt på helsen.

Hvilken effekt har Chocolate ha på kroppen?

Hvilken effekt har Chocolate ha på kroppen?


Vi vet alle effektene at sjokolade kan ha på våre waistlines. Men nyere forskning viser at sjokolade kan også ha noen overraskende effekter på våre hjerter, hjerne og blod.

Sjokolade Basics

Sjokolade er laget av bønner av cacao frukt. Bønnene er gjæret, tørket, ristet, malt og gjort om til en lime. Sjokolade har blitt verdsatt for sine medisinske egenskaper siden Aztec ganger.

Psykiske effekter

Sjokolade inneholder små mengder av tryptofan, noe som bidrar til hjernen produsere serotonin. Serotonin er en "feel-good" kjemisk stoff som løfter humøret. Spise sjokolade også utgivelser endorfiner, som lindrer stress og tilbyr en naturlig "høy".

Hjerte Effects

Som rødvin og grønn te, inneholder sjokolade høyt antall flavanoids, som er naturlige kjemikalier som beskytter hjertet. Jo mørkere sjokolade, jo flere flavanoids den har.

Blod Effekter

Ifølge University of California San Francisco (UCSF) Nyheter Office, en 2003 studie av UCSF forskere viste at små mengder mørk sjokolade spist daglig hjelp utvide blodårene og lette hypertensjon.

Mineraler

Mørk sjokolade inneholder høye mengder av magnesium, som er et mineral som indirekte bidrar til kroppens forbrenne mat til energi.

Skadevirkninger

Komponentene som er lagt til sjokolade å gi den en bedre smak og tekstur har ofte skadelige effekter på kroppen. Lagt fett bidrar til fedme, og høyt sukker nivåer føre til en topp i blodsukkeret, etterfulgt av en krasj.

Hvilken frukt er en naturlig vanndrivende?

Diuretika er noe mat eller stoff som øker urinstrømmen, hjelpe til avrusning. For mange mennesker, det er en måte å starte en vekt-tap plan.
Mange kjepphest dietter understreke rask tap ved å forbruke frukt og grønnsaker som har en sterk vanndrivende effekt.
I en sunn diett, vil spise et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner generelt medføre langsiktig, varig vektkontroll.

Identifikasjon

Frukter med en vanndrivende effekt inkluderer tyttebær, vannmelon, ananas, einebær, kiwi, honningmelon, papaya, fiken, mango, druer og jordbær.

Funksjoner

Frukt som tradisjonelt anbefalt for dietter inkluderer vannmelon, ananas, meloner av alle slag, jordbær, druer og fiken.
Disse fruktene alle har en diuretisk virkning, noe som betyr at vannvekten går tapt. Mens midlertidig, dette vekttapet gir oppmuntring til Kosten som kan ta måneder eller år for å kaste overskytende pounds permanent.
Folk som ikke kosten for vekttap nytte av å spise frukt med en vanndrivende effekt, ettersom disse fruktene er rike på vitamin C, B1, B2 og mineraler som kalium, som støtter sunn hud og har andre fordeler.

Fordeler

Friske mennesker oppfordres til å drikke minst 6 til 8 8 oz. glass vann om dagen, eller mer hvis de trener eller har fysisk krevende jobber. Hvis folk også bruker høye nivåer av salt, vann oppbevaring og høyt blodtrykk kan føre til.
Spise frukt som har en vanndrivende effekt kan bidra til å øke sunn urinering. Overdreven vannlating er ikke målet, så mange vitaminer, mineraler og natrium går tapt når dette skjer.
Vanligvis vil forbruke frukter daglig gir mange vitaminer og mineraler som har en stor fordel som - om ikke større - enn den diuretiske effekt som er et biprodukt.

Betraktninger

Hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du kontakte legen din eller en ernæringsfysiolog. Spise strengt frukt og grønnsaker for en lengre periode anbefales ikke, da dette danner en avgiftning diett, og du kanskje ikke får tilstrekkelig næring på et begrenset mat diett.
Maten pyramide designet av USDA anbefaler friske voksne forbruker lean animalsk protein, komplekse karbohydrater som hele korn, og umettet fett, frukt og grønnsaker. Se Ressurser for næringspyramiden detaljer.

Advarsel

Krasje kosten ved å spise bare diuretiske frukter og grønnsaker kan resultere i hurtig vekttap gjennom tapet av vannvekten. Dette er sett i mange kjepphest dietter, der Kosten blir bedt om å spise på denne måten i inntil to uker av "tidlig fase" av et vekttap plan.
I stedet ser legen din dersom du ønsker å administrere din vekt trygt. Hun vil nok råde deg til å ikke krasje diett, men spiser fra en allment variert kosthold og gjøre moderat trening 4 til 5 ganger i uken.

Hva Frukt Har Folic Acid?

Hva Frukt Har Folic Acid?


Folsyre, også kjent som folat eller folacin, er en del av familien av B-vitaminer. Utilstrekkelige nivåer av folat hos gravide kvinner har vært knyttet til fødselsskader. Folsyre finnes i bønner, erter, grønne bladgrønnsaker, lima bønner og nøtter, samt mange frukt. Siden 1998 hvitt brød, har pasta og ris blitt beriket med folsyre.

Sitrusfrukter inneholder folsyre

Ifølge University of Florida, er en kopp appelsinjuice eller ett medium oransje ansett som en enkel servering. Ifølge Ohio State University hver servering inneholder 12 prosent av det daglige behovet av folsyre. Dette kan kombineres med andre kilder for å oppnå de daglige behov.

Andre frukter som inneholder folsyre

Enkelt porsjoner av jordbær inneholder rundt 20 prosent av det daglige behovet av folsyre. Om en halv kopp utgjør en enkel servering. Avokado er også en god kilde til folat.

Meloner inneholder folsyre

En enkelt, one-cup servering av honningmelon inneholder 19 mikrogram folat eller om lag 5 prosent av det daglige behovet.

Minimum dagsbehovet av folsyre

Minste daglige behov av folsyre for voksne menn og kvinner utover fruktbar alder er 400 mikrogram.

Minimum dagsbehovet av folsyre for kvinner i fertil alder

Kvinner som er eller kan bli gravide bør spise kosttilskudd som inneholder 400 mikrogram folsyre hver dag i tillegg til folsyre de forbruker i mat, ifølge wheatfoods.org.

Hva Frukt Har gode karbohydrater?

Frukter med lav glykemisk indeks rating på 54 eller mindre regnes gode karbohydrater. Frukter med en middels glykemisk indeks rating på 55-69 er fortsatt anses akseptabelt. Frukter med en høy glykemisk indeks rating på 70 og oppover har en tendens til å bidra til blodsukkersvingninger, med tilsvarende pigger og luller i energinivå. (Se "Glykemisk indeks forklart" i Resources.)

Pome & steinfrukter

Klassifisert som Pome og steinfrukter, følgende har lav glykemisk indeks karakterer, og dermed klassifisere dem som gode karbohydrater: epler, moreller og pærer. Selv aprikoser, fersken og plommer har middels glykemisk indeks karakterer, blir de betraktet bra når det spises i moderate mengder.

Sitrusfrukter

I tillegg til sin høye fiberinnholdet, er hjerte-og kreft-bekjempelse fordeler, grapefrukt og appelsiner rangert som henholdsvis lav og medium på glykemisk indeks, noe som gjør dem gode karbohydrater for slankere.

Meloner

Oppført som akseptable frukter på praktisk talt hver diett plan, cantaloupe og honningdugg har en lav glykemisk indeks rating, plassere dem høyt på listen over gode karbohydrater (se Ressurser).

Tropiske frukter

Mens ikke høyt på listen over gode karbohydrater, bananer, med en lav til middels glykemisk indeks rating, og kiwi og mango, med sine middels glykemisk indeks karakterer, er på den "gode når det spises i moderate mengder listen."

Bær

Jordbær gjør god carb listen, med sin lav glykemisk indeks rating, etterfulgt av druer, med en lav til middels glykemisk indeks rating.

Hva Frukt Har Citrulline?

Hva Frukt Har Citrulline?


Citrullin er en ikke-essensiell aminosyre som er involvert i å opprettholde nitrogenbalansen og metabolske prosesser. Det er naturlig syntetisert av tarmen, men små mengder er også finnes i noen matvarer, nemlig visse frukter som hører til familien Cucurbitaceae anlegget.

Fordeler med Citrulline

Citrullin spiller en viktig rolle i å avgifte muskel-og leverceller ved å lette fjerningen av ammoniakk. Det øker også energi og øker immunforsvaret. Nylig har citrulline fått oppmerksomhet i media på grunn av studier som indikerer det kan hjelpe enkeltpersoner som er berørt av erektil dysfunksjon forårsaket av sirkulasjonsproblemer.

Vannmelon

Denne deilige sommer frukt er eksepsjonelt høy i citrulline, som er spesielt utbredt i vannmelon bark. Selv om skallet er trygg å spise, er det ikke så hyggelig smaker som den rosa kjøtt av frukt. Hver fire unse servering av vannmelon inneholder ca 150 mg citrulline.

Agurk

Selv agurker blir ofte antatt å være grønnsaker, de er vitenskapelig klassifisert som frukt fordi de har frø og vokse i blomsten av anlegget. Citrullin er til stede i agurk i meget lave nivåer.

Cantaloupe

Cantaloupe er en populær søt melon fullpakket med vitamin A og C, samt svært lave nivåer av citrulline.

Hvilke grønnsaker og frukt har naturligvis hormonet østrogen?

Hvilke grønnsaker og frukt har naturligvis hormonet østrogen?


Østrogen er et hormon avgjørende for utviklingen av sekundære kjønnskarakteristika hos kvinner og kontrollerende menstruasjonssyklusen. Østrogen er også involvert i en rekke prosesser i begge kjønn, for eksempel bein vekst. Mengden av østrogen finnes i planter er ubetydelig, men mange planter inneholder kjemikalier som er strukturelt lik østrogen, kalt fytoøstrogener. Fytoøstrogener oppføre seg som østrogen i kroppen, men er ikke så kraftig. Ifølge det amerikanske National Institute of Environmental Health Sciences, kan forbruket av fytoøstrogener ha gunstige helseeffekter. Fytoøstrogener forekommer i mange planteføde, blant annet grønnsaker og frukt. Canadiske forskere funnet visse seg spesielt rik på fytoøstrogener.

Soybrean Spirer

Soyaspirer har svært høye nivåer av coumestans. Coumestans er en klasse av fytoøstrogener som er betraktet som den mest potente.

Hvitløk

Hvitløk inneholder stoffer som er omgjort til lignans i fordøyelseskanalen. Lignans er fytoøstrogener som også har antioksidantegenskaper.

Grønne bønner

Grønne beens er en kilde til fytoøstrogener av lignan og isoflavone familier. Selv lignans oppstå i en rekke frukter og vegetabls, er isoflavoner finnes hovedsakelig i belgfrukter. Begge disse fytoøstrogener har antioksidantegenskaper.

Andre Grønnsaker

Vinter squash, for eksempel squash, eikenøtt squash og gresskar, er en annen kilde til lignans, som er cruciferous grønnsaker som kål, brokkoli og grønne grønnsaker. Alle disse grønnsaker gir betydelige mengder av fytoøstrogener.

Frukt

Tørkede svisker, fersken, jordbær og bringebær er gode kilder til lignans.

Hvilken frukt er best for en diabetiker?

Hvilken frukt er best for en diabetiker?


Ifølge American Diabetes Association, diabetikere trenger et balansert kosthold, inkludert frukt. Mens du ser på totale karbohydratinntak er viktig for å administrere blodsukkernivået, kan diabetikere spise frukt og andre søtsaker i moderate mengder. Spise frukt som har en lav rating på glykemisk indeks (under 50) kan bidra til å holde blodsukkeret skyter. Nedenfor er noen av de beste frukt for diabetikere.

Epler

Epler er lave på glykemisk indeks med en rating på 38. De er høy i fiber og inneholder vitamin C og mange antioksidanter, som er bra for hjertet helse.

Aprikoser

Tørkede aprikoser har en glykemisk indeks på 31, og er en god kilde til vitamin A og C.

Bær og kirsebær

Kirsebær har en av de laveste glykemisk indeks rangeringer av alle frukter på 22. Jordbær og bringebær har en rating på 32 og inneholder fiber og viktige vitaminer.

Sitrusfrukter

Både grapefrukt og appelsiner er lav på glykemisk indeks og bidra løselig fiber og vitamin C til kosthold.

Pærer

Pærer er høy i fiber og har en lav glykemisk indeks rating på 38. De er også en god kilde til vitamin C og viktig mineral kobber.

Hvilken effekt har røyke Ha på muskelvekst?

Hvilken effekt har røyke Ha på muskelvekst?


Nå, de fleste er klar over farene ved røyking. Lungekreft, hjerte- og karsykdommer, forkortet levetid - for å nevne noen - og de aller liste over helseproblemer forbundet med røyking fortsetter å vokse. Men en bivirkning av å røyke som ikke mange mennesker kan være klar over er dens effekt på muskelvekst.

Hvordan Muscle Grow?

Under styrke øvelser, fibre i målrettede musklene faktisk blir skadet i en prosess som kalles "muskelskader." Young sub Kwon, MS og Len Kravitz, Ph.D. ved University of New Mexico forklare at når muskelskader oppstår, celler rush til området og begynner å smelte danne nye fibre referert til som "myofibrils."

Burning Muscle --- Ikke Fat

Bortsett fra å styrke det kardiovaskulære systemet og få muskler, de fleste som trener også håper å brenne fett. Dessverre, hvis du er en røyker dette ikke kan være mulig. Faktisk Fairfax Digital melder at røyking reduserer appetitten og fører deg til å gå ned i vekt, men det er vanligvis bare muskel vekt som er tapt. Derfor kan en hvilken som helst muskelvekst som er oppnådd gjennom styrketrening lett tapt med neste pakke sigaretter.

Nikotin og Insulin

Ifølge MuscleNet.com, nikotin i sigaretter fører til at kroppen blir insulinresistente. Noe som betyr at, har røyking en direkte innvirkning på hvordan muskel forbrenner insulin og blodsukker. Siden glykogen etterfylling er spesielt viktig å muskel utvinning, er muskelvekst hos røykere betydelig redusert i forhold til det av røykere.

Protein Synthesis

Proteinsyntese er en nødvendig del av muskelvekst. Under styrketrening mengden av proteinsyntesen at kroppen gjennomgår er redusert, men det tar seg opp igjen når øvelsen er opphørt. The University of Nottingham rapporterer at røyking hemmer muskelvekst ved å interferere med proteinsynteseprosessen.

Myostatin

Muskelvekst hos noen mennesker er noen ganger redusert med et enzym som kalles myostatin. Ifølge Bio-Medicine.org, røykere har et høyere beløp av myostatin enn ikke-røykere. Dette synes også å spille en rolle i muskel tap forbundet med aktive røykere.

Hvilken effekt har henger opp ned ha på kroppen?

Hengende opp ned i en lengre periode for å avlaste rygg plager kalles inversjon terapi, og har vært praktisert globalt i hundrevis av år. Praksisen varierer i popularitet, men med magikeren David Blaine er 60-timers inversjon stunt, synes det å være tilbake på vei oppover.

Historie

Den første posten inversjon terapi dateres tilbake til ca 400 f.Kr., da Hippokrates brukte tau og sele å trekke sine pasienter opp ned som en måte å lindre ryggsmerter. Århundrer senere, i 1960, Dr. Robert Martin introduserte "Gravity Guidance System" til den amerikanske offentligheten. Systemet fokusert på gravitasjonens innvirkning på kroppen og holdning. I 1970, Dr. Martin utgitt en bok som beskriver systemet, med en medfølgende inversjon tabellen. På 1980-tallet ble inversjon terapi utdelt et slag da det ble rapportert at behandlingen kan sette brukerne i fare for hjerneslag.

Gunstige effekter

Studier har indikert at hengende opp ned kan ha noen positive effekter. Det er oftest brukt til å lindre ryggsmerter ved å øke mellomrommet mellom ryggvirvlene. I tillegg kan muskelspenninger i rygg og skuldre bli redusert ved hjelp av denne teknikken, så vel som en forbedring i stilling og sirkulasjon. Ifølge Dr. Jerry Swanson, derimot, har inversjon terapi ingen kjente langsiktige fordeler for ryggsmerter.

Negative effekter

Hengende opp ned iboende har mange alvorlig helserisiko. Når invertert, må hjertet jobbe mye hardere for å få blod til bena og føttene. Blod deretter begynner å hope seg opp i hodet med ingen der til å gå, og begynner å samle i hjernen, risikerer blodpropp og død. Pooling kan også forekomme i lungene, noe som kan føre til respirasjonssvikt.

Typer

Inversjon terapi kan praktiseres enten på en inversjon tabell eller med gravitasjonsstøvler. Inversjon tabeller kan settes til en hvilken som helst grad brukeren ønsker å bli invertert, fra helt omvendt, til en grunne skråning. Nybegynnere anbefales å starte med en svak skråning og jobbe seg opp til en brattere skråning. Gravitasjonsstøvler er slitt på føttene og festet til et stativ normalt plassert på taket. Slitt som vanlige sko, de tillater brukeren å suspendere, eller henge, opp ned.

Advarsel

Alle som har hjertesykdom, høyt blodtrykk, øyesykdommer, spinal skade, brokk, ørebetennelse, eller noen som er gravid bør ikke forsøke inversjon terapi uten å konsultere lege. Nybegynnere også rådes til å ha noen til å følge dem under øvelsen.

Hva Frukt Har Astaxanthin?

Hva Frukt Har Astaxanthin?


Astaxantin er et naturlig forekommende pigment som gir matvarer et oransje, gul eller rød farge. Astaxanthin er ansett som et karotenoid, en klasse av antioksidanter som inkluderer lykopen, betakaroten og lutein. Doctor Boon Chew av Washington University har gjort forskning som viser at astaxanthin stimulerer det menneskelige immunsystemet og kan redusere DNA skade. Astaxanthin er funnet i laks, hummer, reker, alger og mørk-farget frukt og grønnsaker.

Mango

Mango er rik på astaxanthin. Denne frukten inneholder også vitaminer som A og C og mineraler som kalsium.

Guava

Guava er en annen frukt høy i astaxanthin. Det er ansett som en super mat fordi den har mange vitaminer og næringsstoffer og er høy i antioksidanter.

Blåbær

Blåbær er høy i astaxanthin. Dette bær dyrkes hovedsakelig i Russland, Finland og Polen.

Acai

Acai Berry kommer fra acai palm. Den vokser i Sentral- og Sør-Amerika, og er ansett som en super frukt fordi det er rikt på antioksidanter og vitaminer. Acai har kort holdbarhet når frisk, så det er vanligvis solgt i pulverisert form.

Queen Garnet Plum

Dronningen granat plomme er en høy antioksidant plomme utviklet og vokst i Australia. Det er ment å være høyere på vitaminer og antioksidanter enn vanlige plommer.

Blåbær

Blåbær er høy i astaxantin, så vel som andre antioksidanter som lutein og zeaxantin. De inneholder også viktige mineraler.

Cranberry

Som de fleste bær, tyttebær er rike på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Astaxanthin er til stede i craberries, sammen med vitamin C. Tranebærjuice er noen ganger anbefales når en person har en urinveisinfeksjon.

Hvilken effekt har røyking har på barn?

Helserisikoen ved røyking og passiv røyking er godt kjent, men barn fortsette å bli påvirket av farene ved sigaretter. Utdanne barn og foreldre om de negative effektene av røyking er et viktig steg i å beskytte deres langsiktige helse.

Helseeffekter

Barnas vokser og utvikler kropper er mer utsatt for giftstoffer og kreftfremkallende i røyk enn voksne. The American Cancer Society rapporterer at passiv røyking forårsaker "150.000 til 300.000 lungeinfeksjoner, som lungebetennelse og bronkitt, hos barn yngre enn 18 måneder, noe som resulterer i 7500 til 15.000 sykehusinnleggelser årlig." Babyer som puster passiv røyking er mer sannsynlig å dø av krybbedød (Sudden Infant Death Syndrome).

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, barn som er utsatt for røyk er mer sannsynlig enn sine jevnaldrende til lider av hyppige helseproblemer, inkludert ørebetennelser, luftveisinfeksjoner, bronkitt, og redusert lungefunksjon. Eksponering for passiv røyking øker også alvorlighetsgraden av astmaanfall hos eldre barn og forårsaker overflødig slimete, ubehag i brystet, tung pust, hoste og åndenød hos barn som ikke har astma.

Deltakelse i idrett

De helsemessige effekter som barn og tenåringer erfaring fra røyking og passiv røyking kan påvirke deres evne til å konkurrere mot sine jevnaldrende i idrett. Redusert lungefunksjon, dårlig sirkulasjon, og rask hjerterytme kan alle påvirke et barns evne til å spille sport. Røyking og passiv røyking kan også påvirke en ung persons evne til å komme tilbake i kampen, og etter en skade. Ifølge ekspertene på Kidshealth.org, reduserer røyking kroppens produksjon av kollagen, noe som resulterer i vanlige idrettsskader som tar lenger tid å helbrede. Sport er en måte for barn og tenåringer til å lære å jobbe som et team og få fysisk form; manglende evne til å delta er skadelig for generelle helse.

Foreldre som rollemodeller

Ekspertene på Kidshealth.org rapport at de fleste barn sier at de ønsker å være akkurat som en av sine foreldre når de vokser opp. Når barn ser sine forbilder røyking, kan de feilaktig tror at røyking er ufarlig. Foreldre også ofte sender feil signaler når de snakker om farene ved røyking, men fortsetter å røyke. Foreldre som røyker bør snakke med sine barn om hvorfor røyking er en feil og gjøre en innsats for å slutte eller kutte ned.

Eksperimentering

Ifølge en rapport publisert i Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine, var barn som røykte bare én sigarett i en alder av ti dobbelt så stor sjanse for å bli vanerøykere i ungdomsårene som barn som aldri hadde prøvd sigaretter. Tilsvarende barn som røykte mer enn én sigarett i en alder av ti var tre ganger så sannsynlig som sine jevnaldrende til å bli faste røykere. Utdanne barn tidlig om farene forbundet fra røyking kan bidra til å holde dem fra å eksperimentere med sigaretter.

Ulykker

Ifølge "Its My Life" på PBSkids.org, ca 1500 barn dør hvert år når sine hjem ta fyr fra ubetjente sigaretter.

Hvilken virkning har Graviola Ha på blodtrykk medisiner?

Hvilken virkning har Graviola Ha på blodtrykk medisiner?


Graviola er en naturlig forekommende plante ekstrakt som kan være svært gunstig for folk som lider av høyt blodtrykk.

Funksjon

Graviola er ofte funnet i høyt blodtrykk medisiner på grunn av sin evne til i det vesentlige å senke en persons blodtrykket.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at graviola liksom "påvirker" blodtrykksmedisin. I virkeligheten er det faktisk en viktig ingrediens i blodtrykket medisinering.

Andre bruksområder

Graviola er også brukt til å behandle kroppslige infeksjoner fra sopp og bakterier.

Depresjon

På grunn av graviola evne til å senke blodtrykket er det ofte brukes i behandling av pasienter med nervøse lidelser, så vel som tilstander som stress og generell depresjon.

Advarsel

Fordi graviola har evnen til å senke en persons høyt blodtrykk, det bør ikke bli brukt av noen som allerede har lavt blodtrykk. I enkelte tilfeller vil det være anbefalt til folk av leger, men det vil alltid bli nøye overvåket og under deres tilsyn.