Digidexo.com

rosiner i ginn

Hvordan å miste vekt med rosiner

Hvordan å miste vekt med rosiner


Rosiner inneholder høye nivåer av antioksidanter og vitaminer, noe som gjør dem en sunn mat å bite på. En studie utført ved University of Connecticut i 2009 fant at deltakerne som spiste rosiner på en daglig basis klarte å undertrykke deres appetitt, som fører studieleder Dr. Maria Luz Fernandez å konkludere med at rosiner kan være nyttig for folk som ønsker å gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt med rosiner

•  Begynn å legge rosiner til ditt vanlige kosthold. Spis rosiner mellom måltider i stedet for snacking på potetgull eller kjeks.

spise rosiner etter et måltid i stedet for en søt pudding. Hvis du er vant til å spise dessert, hopper over dette kurset alene kan hjelpe deg å kaste noen pounds. En person skal spise maksimalt en 100-kalori boks med rosiner en dag, ifølge Dr. Maria Luz Fernandez.

Sørg for at du spiser et balansert kosthold med frisk frukt, grønnsaker, fisk og kjøtt. Unngå å spise for mye mat som inneholder mye fett, for eksempel kremet mat, kaker, ferdigretter og stekt mat.

Tren regelmessig. Forbruker rosiner bare vil hjelpe deg å miste vekt hvis de er en del av et balansert kosthold sammen med regelmessig mosjon.

Hint

 • For å gå ned i vekt, er det nødvendig å brenne mer kalorier enn du forbruker. Dette er grunnen til at det er viktig å være aktiv.
 • Rosiner er høy i fiber, kalium og jern, noe som gjør dem ideelle til å bidra til å kurere forstoppelse, anemi og væskeansamlinger. De er også høy i kalorier på grunn av deres glukoseinnhold; derfor de er en god snack for svært aktive mennesker. Den antioksidanter som finnes i rosiner bidra til å senke blodtrykket og redusere kolesterolet.
 • Drikk rikelig med vann; redusere alkoholinntaket som den inneholder sukker.
 • Ikke hopp over frokosten fordi dette vil gjøre at du føler deg mer sulten hele dagen og mer sannsynlig å kreve sukkerholdige matvarer. Det samme gjelder for å hoppe over måltider.

Hvordan bruke Gin Soaked Rosiner å hjelpe leddgikt smerte

Hvordan bruke Gin Soaked Rosiner å hjelpe leddgikt smerte


Mange er funn som du kan behandle leddgikt smerte er å bruke gin gjennomvåt rosiner. Du vet at lider av leddgikt kan være ødeleggende i å finne en behandling som fungerer godt for du kan virkelig være bra. Mange prøver alternative metoder for å behandle sine leddgikt smerte, og bruke rosiner som har blitt dynket i gin har vist seg å fungere veldig bra.

Bruksanvisning

Mange mennesker finner de alternative behandlinger for å kurere lidelser som leddgikt er verdt å prøve fordi smertene i noen mennesker kan være uutholdelig. Det er faste stoffer som du kan bruke også, men det er verdt å prøve noe nytt hvis det kan hjelpe deg.

Det første du ønsker å gjøre for å prøve denne metoden er å kjøpe hvite eller golden stenfrie rosiner fordi studier har vist at de fungerer best. Neste må du bløtlegge rosinene i syv dager til to uker, og dette gjør at gin å suge inn rosinene og i løpet av denne perioden alkohol vil fordampe.

Det er best å bruke en åpen krukke eller pie pan fordi dette vil hjelpe rosinene å puste godt og alkohol vil fordampe. Husk at når du prøver en ny naturlig metode for å kurere leddgikt smerte er det viktig å følge instruksjonene slik at du kan få de beste ytelses mulig resultater.

Husk at hvis du ønsker å kurere leddgikt smerte så må du prøve et naturlig middel som for eksempel gin gjennomvåt rosiner Mange har funnet store fordeler ved å bruke denne metoden for å kurere sin leddgikt smerte. Hvis du får til og med en liten lettelse da det er vel verdt din vill å bruke et naturlig middel for å hjelpe din smerte.

Rosin Gin Remedy for leddgikt

Rosin Gin Remedy for leddgikt


Mange middelaldrende og eldre borgere lider av smertefulle virkningene av leddgikt. For lettelse, leger anbefaler ofte høye doser av aspirin, NSAIDs eller paracetamol, men advarer mot langvarig bruk av disse smertestillende. Mange som lider av leddgikt har søkt alternativ smertelindring fra naturlige kilder. En naturlig middel som har vist seg å ha betydelige resultater for leddgikt lider har blitt funnet i en daglig dose av gin og rosiner.

Veien til Gin-Raisin Remedy

Mange amerikanere lider av leddgikt smerte har fulgt råd fra leger råd ved å ta mange reseptbelagte legemidler over en periode på mange år. Mens disse reseptbelagte legemidler gitt noen lettelse fra smertefulle kne og albueledd over en periode på flere år, synes hvert medikament for å miste sin effekt og smertene kommer tilbake. Etter år med roterende gjennom et bredt register av reseptbelagte smertestillende og felles kosttilskudd med lite resultater, ble mange pasienter bekymret over kumulative effekten av disse stoffene og potensialet forgiftning av kritiske organer. Av spesiell bekymring er den potensielle skade på leveren som man fortsetter daglige doser av høy styrke og potente smertestillende.

Som en reaksjon på denne bekymringen, leger foreskrevet store daglige doser av aspirin; indre blødninger fra som førte dem til å bytte til over-the-counter høy styrke (500 mg) paracetamol. Mens disse nummen smerte, ingen var effektive i å lindre leddsmerter helt.

Når nye medisinske studier viser at høye doser av paracetamol gitt over en lengre periode kan føre til leverskader, stoppet mange pasienter som tar denne smertestillende og gikk cold turkey.

Mange som led av smertefull avansert revmatoid artritt begynte desperat søker ut noen form for naturlig rettsmidler som vil gi lindring fra økende nivåer av smerte. Dette førte til en medisinsk studie hvor en kombinasjon av gin og rosiner ble funnet å gi nesten total smertelindring i mange leddgikt. Etter å ha undersøkt case-studier og vitnesbyrd fra de som deltar i dobbeltblinde studier, mange konkluderte dette var et middel verdt pursing. Etter diskusjon med sine personlige leger, flere pasienter som lider av alvorlig leddgikt begynte en gin-og-rosin regime som - etter en periode på to og en halv til tre uker - brakt lindring fra leddgikt smerte.

Klar Gin-rosin Cocktail

Først er det viktig å forstå at det å bruke naturlig rette for gin og rosiner for å få lindring fra smertefull leddgikt krever bruk av gylne rosiner. Det er mange valg for rosiner i dagligvarebutikker og helsekostbutikker, men gylne rosiner er en nødvendig del av denne oppskriften. Det er like viktig å kjøpe høy kvalitet rosiner som de er friske og vesentlig større, slik at de kan absorbere mer gin.

Det anbefales at du kjøper gylne rosiner fra en matbutikk eller helse forsyning butikk som spesialiserer seg på økologisk mat. Kjøpe den høyeste kvalitet tilgjengelig.

Fremstille de rosiner ved å spre et enkelt lag av rosiner i en 8-tommers diameter kakeform eller en tilsvarende størrelse bolle. Plasser rosiner slik at ingen overlapper noen annen rosin (mellomrom). Hell gin over rosiner til alle rosinene er dekket. Vent til all gin har blitt absorbert eller fordampet og deretter plassere rosiner i en lufttett beholder.

Gin-Raisin Daglig Dosering

Spiser ni av gin-gjennomvåt rosiner en gang om dagen. Disse kan tas på en gang eller i løpet av dagen. Fortsett denne diett daglig. Virkningene av rosinene kan ta fra to til tre uker. Etter denne tid bør det være en betydelig grad av smertelindring.

Forholdsregel

Gylne rosiner har blitt funnet å inneholde sulfites. De som har en følsomhet for sulfites kan ha en negativ reaksjon på disse rosiner, inkludert migrene eller en mer alvorlig reaksjon.

Hvordan lage Gin Soaked Rosiner

Hvordan lage Gin Soaked Rosiner


Gin gjennomvåt rosiner er en gammel tid folk middel for å lindre leddgikt smerte. Theresa Kerry, kona til presidentkandidat John Kerry, kom under ild på valgkampen i 2004 da hun ringte gin gjennomvåt rosiner 'svært effektive "som et middel for leddgikt.

Så, gin gjennomvåt rosiner? Hvor ille kan de være ?! Selv om de ikke hjelper, vil du ha det gøy å nappe 9 (nøyaktig 9) om gangen.

Bruksanvisning

Kjøp en boks med golden rosiner

For noen grunner (og ingen kan virkelig komme opp med den eksakte årsaken), gylne rosiner er de eneste rosiner som fungerer for gin gjennomvåt rosiner leddgikt rette. Gå tallet. Uansett, kjøp en boks med golden rosiner - de kan kalles "hvite rosiner 'avhengig av hvor du bor.

Tømme den gylne rosiner i en grunn bolle og dekk med gin

For å gjøre gin gjennomvåt rosiner, vel, tømme boks med rosiner i en grunn bolle og dekk med gin - bare så vidt dekke dem. Merk: Jeg anbefaler å bruke en god, jevn merkevare av gin som de kan like godt smake godt ...

La de hvite rosiner å suge, og ikke forstyrre for 11-14 dager før gin har fordampet. Når gin er fordampet, er de klar til å spise!

Spis 9 gin gjennomvåt rosiner (nøyaktig ni ...) en dag

Jeg personlig liker disse små tingene så mer enn 9 er åt gangen. Jeg kan ikke sverger til deg at de avlaste min svak leddgikt smerte, men jeg kan garantere at de gjør meg lykkeligere! Enten det er en placebo effekt eller ikke, vet jeg egentlig ikke bryr seg - du kanskje ikke heller ....

Tips og advarsler

 • Hvis du er på medisiner, ikke spise gin gjennomvåt rosiner mindre du sjekke med legen din.
 • Hvis du er en alkoholiker, ikke spise gin gjennomvåt rosiner!

Hvordan lage en Gin-Soaked Rosiner Oppskrift til å behandle leddgikt Naturligvis

Hvordan lage en Gin-Soaked Rosiner Oppskrift til å behandle leddgikt Naturligvis


En oppskrift på gin-gjennomvåt rosiner bare kan være hva alternativ medisin legen beordret til å behandle leddgikt. Naturlig hjemme rettsmidler med naturlige ingredienser - inkludert gin gjennomvåt rosiner - er å behandle leddgikt symptomer med minimale bivirkninger. Juryen er fortsatt ute på nøyaktig hvorfor en gin-gjennomvåt rosiner oppskrift arbeider for å lindre symptomene på leddgikt, men mange av sine brukere sverger til dens effektivitet.

Bruksanvisning

•  Fyll en glasskrukke med gyldne rosiner opp til 1/2 tomme under munningen av glasset. Ikke bruk mørke rosiner. Det antas samspillet av sulfitt i den gylne rosiner og einebær gin er laget av som gjør gin-gjennomvåt rosin oppskrift effektive.

Trykk glasset på benkeplate eller bord for å tillate rosiner å bosette mer komprimert. Hell over gin rosiner til rosinene er helt neddykket. Sett lokket tilbake på glasset.

Rist gin-gjennomvåt rosiner daglig i minst to uker for å sikre rosiner er omgitt av gin. Rosiner vil være klar til bruk til å behandle leddgikt i en til to uker, når all gin har flommet inn rosinene.

Oppbevar glasset av gin-gjennomvåt rosiner på et kjølig, mørkt sted. Det er ikke nødvendig å kjøle som alkohol beskytter rosiner fra forringende. Spis ni av gin gjennomvåt rosiner hver dag til å behandle leddgikt symptomer.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din før du tar fatt i noen medisinsk behandling, for å sikre din medisinske historie og forholdene ikke contraindicate.

Gin og rosiner for knesmerter

Gin og rosiner for knesmerter


Gin-gjennomvåt rosiner er et folk rette for knesmerter forårsaket av leddgikt eller revmatisme. Mange mennesker er tilhengere av den rette, selv om dens effektivitet ikke har blitt bevist vitenskapelig. Noen sier reseptbelagte medisiner er kostbare og kan ha noen uønskede bivirkninger. Andre hevder det er mye tryggere å oppnå smertelindring fra naturlige heller enn kjemiske kilder.

Historie

På begynnelsen av 1990-tallet, Paul Harvey, en populær radio personlighet, kunngjorde at gin-and-rosin rette frigjort ham fra leddgikt smerte og lese oppskriften til sine lyttere. Hendelsen førte til mye interesse fra de som lider av kneet smerte og andre leddgikt plager.

Oppskrift

Plasser en kopp gylne rosiner i en glassbolle. Legg nok gin (som må inneholde eller være laget av einebær) for å dekke rosiner, og deretter dekke bollen med en cheesecloth for ca en uke å tillate fordampning. Etter fordampning har funnet sted, dekke rosiner og avkjøl dem.

Dose

Spis ni rosiner daglig. Du kan ha dem når som helst i løpet av dagen, men de er rapportert å være spesielt velsmakende i morgen frokostblanding eller havregryn.

Time Frame

Ifølge anekdotiske kontoer, tar det opptil seks uker å føle effekten av den rette, så vær tålmodig. Dessverre, vil ikke gin-and-rosin rette fungerer ikke for alle, og det er ingen definitive vitenskapelig studie av hvorfor det fungerer eller hvorfor ikke.

Advarsel

Det er ikke tilrådelig å prøve gin og rosin rette hvis du er en alkoholiker eller lider av gikt eller andre sykdommer som krever avholdenhet fra alkohol.

Rosin Allergi

Rosin Allergi


Så, du har en allergi mot kolofonium, hva betyr det egentlig? Ditt immunsystem reagerer på hver eksponering av kolofonium eller rosin til huden din med sine forsvarsmekanismer. Biolog vet ikke nøyaktig hvorfor noen mennesker utvikler allergi, og noen ganger tar det mange år og flere eksponeringer før en allergi vises. Hvis du har eksem, kan rosin følsomhet være årsaken.

Hva er Rosin?

Rosin, noen ganger kalt kolofonium eller gresk banen, er en fast form av harpiks hentet fra furu og andre bartrær. I handel, er det referert til som råolje terpentin. Kolofonium er fremstilt ved oppvarming av frisk harpiks for å fordampe den flytende terpenkomponentene. Det er semi-transparent og fargene varierer fra gul til svart. Ved romtemperatur er kolofonium sprøtt, men det smelter når det utsettes for varme nivåer stovetop.

Bruk av Rosin

Rosin er brukt i lim, maling, blekk, tekstiler, såpe og selv papirprodukter. Teksturen og andre fysiske egenskaper gjør den populær i lakk, spesielt de for musikkinstrumenter. Den kan brukes for tetning av voks og i ulike industrielle klebemidler. Endelig er det best kjent for sin bruk av buer for strengeinstrumenter.

Rosin Produkter

Hvis du har en rosin allergi, sjekke alle husholdningsprodukter, siden det brukes i alt fra kosmetikk til tyggegummi. Rosin kan dukke opp i din makeup bag i mascara, leppestift, øyenskygger, concealer kremer eller neglelakk; eller badet i vorte remover, hemorrhoid krem, hår fjerne voks, gjennomsiktige såper, tanntråd eller solkrem. Eventuelle semi-industrielle produkter som plaster, tape, lim, fyrverkeri, fettfjerner eller fly strips kan inneholde rosin i tillegg. Til slutt, ta hensyn til ved, fordi brenn bartrær slå sin resin inn rosin og kaste den opp i luften.

Allergiske Reaksjoner

En vanlig reaksjon er dermatitt, mer vanlig kjent som elveblest eller et utslett på huden, og den andre er astma eller begrenset luftstrøm. Selv om reaksjonen tidvis dukker opp i løpet av 24 timer etter kontakt, har de fleste reaksjonene ikke møter opp til 1-3 dager etter eksponering. Det skjer som dette: For det første, huden blir rød, betent og kløende, og da kan det blemme og få enda itchier. Ifølge Rosin-Factory, "Hvis eksponering fortsetter, dermatitt etter hvert kan bli kroniske med fortykket, lichenified eller læraktig hud.

Testing

For å sjekke deg selv for rosin allergi, teste deg et lite område av huden ved hjelp av gjentakelses åpen søknad test, kalt ROAT. Vær forsiktig med hvilke allergier du teste på denne måten, siden noen kjemikalier kan være alvorlig irriterende, og alltid snakke med din hudlege først. For de neste syv dager, anvende kolofonium to ganger om dagen til en liten flekk på huden, for eksempel på innsiden av albuen. Hvis du etter sju sammenhengende dager har du ikke en reaksjon, har du sannsynligvis ikke er allergisk. Men være oppmerksomme på symptomer i fremtiden, siden du kan fortsatt utvikle en allergi med fortsatt eksponering.

Einebær og rosiner for smerte

Kronisk smerte, enten fra leddgikt eller revmatoid forhold, påvirker mange mennesker. Tallrike smerte behandlinger er lett tilgjengelige. Noen behandlingsteknikker, som for eksempel injeksjoner eller reseptbelagte medisiner, kan oppnås bare gjennom legen din, mens andre, for eksempel over-the-counter NSAIDS eller aspirin-baserte rettsmidler, kan du få deg. Noen mennesker, skjønt, ville sette pris på en naturlig mat-basert alternativ for smertelindring. En slik dag populært middel innebærer einer bær derivater sammen med rosiner.

Ett alternativ

Einebær er den lille blå-grå frukten av einer anlegget. De er oftest brukt som en primær ingrediens i gin. Også har de bær eller deres ekstrakter lenge vært brukt til medisinske formål, inkludert smertelindring. Gylne rosiner er vurdert i helsekost vilkår for innholdet høy sulfid. Disse produkter, spesielt i kombinasjon, kan gi smertelindring for diverse plager.

Mange påstander har blitt gjort om einebær. Indianere velig brukte bær, deres juice, og deres oljer for sykdommer som spenner fra forkjølelse til kjønnssykdom, infeksjoner, og både kroniske og akutte smerter. Einebær er fortsatt populære, og antas å gagne fordøyelseskanalen, urinveiene og immunsystemet. De har en tydelig furu smak, som lagt merke til i gin, og blir noen ganger brukt som en matlaging ingrediens, mer i Europa enn i USA

Rosiner, på grunn av sitt innhold av høy sulfid, antas å ha mange helsefordeler, inkludert kardiovaskulære effekter og immunsystem støtte. Siden rosiner er billig, lett å få tak i, smakfull og sunn, de er en populær mat. Kombinere einebær og rosiner kan gi en anti-inflammatorisk nytte og smertelindring.

Innhenting og bruk av Ingredienser

Einebær, deres ekstrakter og oljer kan kjøpes i helsekostbutikker og på et stoff butikken eller matbutikk supplement counters.The enkleste formen å bruke er gin, opprinnelig destillert som en tonic for gikt. Noen oppskrifter slå sammen disse to ingrediensene. En svært populær oppskrift, variasjoner som kan bli funnet på mange nettsteder, er for gin-gjennomvåt rosiner. Selv om oppskriftene kan avvike noe fra hverandre, de alle kaller for flere dager med soaking gylne rosiner i ren gin, så å spise et visst antall av dem daglig.

Forholdsregler og Hensyn

Einebær er kjent for å ha en betydelig effekt på nyrene og urinveiene. Derfor bør alle med nyre / urinveisproblemer unngå å bruke bær eller deres ekstrakt. Einebær har også en blodfortynnende effekt, og bør ikke brukes sammen med blodfortynnende som Coumadin. I tillegg kan einer forårsake livmorsammentrekninger fører til spontan abort, så bør ikke brukes av gravide kvinner. Fjerde, alkoholikere, utvinne alkoholikere eller personer med rusmiddelspørsmål bør ikke spise gin-gjennomvåt rosiner men bør finne en annen måte å kombinere disse stoffene når søker smertelindring. Til slutt bør einer produkter skal kun brukes for begrensede perioder som angitt på emballasjen. Disse retningslinjene bør følges nøye. Ikke faller byttedyr til den misforståelse at "naturlig = trygge."

Nutrition Diet for Cerebral Parese

Nutrition Diet for Cerebral Parese

Cerebral Parese er en tilstand som vises i de første årene av barnets liv. Den er forårsaket av hjerneskade, som griper inn med meldinger fra hjernen til kroppen. Ifølge OFCP nettsted det er ikke smittsom, arvelig eller livstruende. Omtrent 03:58 av hver 1000 fødsler vil føre til cerebral parese i USA og Europa. Omtrent 35 prosent av barn med cerebral parese er underernærte, på grunn av det faktum at de kan ofte ha problemer med å svelge og tygge maten.

Flytende dietter

Hvis barnet ditt har problemer med å svelge eller tygge mat, er det noen flytende næringsrike matvarer som kan være nyttig. Gi barnet ditt Sikre Plus, Carnation Instant Frokost eller Pediasure, da dette vil omfatte mange vitaminer, mineraler og kalorier for å hjelpe til med riktig vekst. Gjør milkshake med ekstra protein pulver. Gi barnet ditt så mye vann og væske som mulig for å eliminere muligheten for forstoppelse, noe som ofte forekommer hos barn med cerebral parese.

Ernæringsfysiolog Hjelp

Du trenger ikke å håndtere diett problemer alene. Kontakt en god kostholdsekspert for å hjelpe deg å regne ut en spesiell diett for barnet ditt med sine spesielle behov. Kostholdsekspert vil også hjelpe deg med måter å få barnet ditt til å spise godt og sørge for at det er nok kalorier, vitaminer og mineraler for fortsatt vekst.

Spesifikke næringsstoffer

Barnet med cerebral parese trenger samme næring som gjennomsnittet friskt barn. Du bør velge de mest næringsrike matvarer som barnet vil være i stand til å spise og også nyte. Prøv noen enkle matvarer som egg, puddinger, sauser og rosiner. Når blander iskrem med melk legge litt hvetekim. Cheese er en stor protein, og de fleste barn elsker smeltet ost med makaroni eller smørbrød. Husk å være veldig tålmodig og rolig når du mater barnet ditt.

Ketogen diett

Ketogene dietter har vist seg vellykket med mennesker med epilepsi og cerebral parese. Anfall er vanlig med barn som er rammet med cerebral parese, og denne dietten har vært vist i tester for å redusere dem. Før du tar fatt på denne dietten snakke med helsepersonell for å se om det vil fungere for barnet ditt. Denne dietten er høy i fett samtidig begrense karbohydrater. Du gir barnet 3 til 4 gram fett for hver ett gram karbohydrater. Du vil bli fôring barnets fete meieriprodukter, peanøttsmør og fett kjøtt. Du må supplere denne dietten med kalsium, vitamin D, jern og folsyre. Denne dietten fungerer bedre på barn enn voksne i henhold til CerebralPalsy.org.

Hjem rettsmidler for Calf Cramps

Kalv cramps kan streiken plutselig og bringe intens smerte. Enda verre, de ofte forekommer i midten av natten, våkner du opp med plutselige dødsangst. Heldigvis, kalv kramper ofte falmer raskt på egen hånd, men hvis en henger eller gjentar seg, kan flere hjem rettsmidler hjelpe. Som med eventuelle smerter som ikke blir bedre i naturlig, men oppsøke lege.

Stretching

Utføre en strekning i løpet av en kalv krampe hjelper muskelen løsne opp. For en enkel strekning, stå oppreist og bøye i midjen. Strekk deg etter tærne uten å bøye knærne og hold i 30 sekunder. Å målrette en enkelt kalv, stå på armlengdes fra en vegg. Plasser hendene på veggen og sette din verkende ben en fot lengde bak det andre benet. Bøye kne foran til du føler at strekningen i trangt kalv og hold posisjonen i 30 sekunder.

Varme og kalde

Ta et varmt bad for å suge krampe i leggen din, og hjelpe dem slappe av. For en raskere metode, holder en varmepute eller et ansikt klut med varmt vann på leggen din i noen minutter. Alternativt kan du prøve å massere krampe med en ispose. Massasje løsner musklene mens isen dulls smerte og bidrar til å redusere betennelse. Ikke la enten høy varme eller is på leggen din for mer enn noen få minutter for å hindre ytterligere skade.

Diet

Hvis kalv kramper gjenta seg, kan kostholdet være å klandre. Sikre at du fortsatt riktig hydrert siden dehydrering kan føre til muskelkramper. En diett lav på kalium kan også bidra til hyppige kramper, så prøv å legge kalium-rik mat til kosthold. Poteter, rosiner og svisker tilbyr et høyt nivå av næringsstoffer per porsjon. En banan eller en kopp appelsinjuice gir også ekstra kalium i en rask matbit.

Livsstilsendringer

I tillegg til å strekke under en kalv krampe, utføre kalv strekker daglig vil bidra til å holde nye kramper oppstår. Sikre dine sko gir skikkelig beinstøtte, som overspente muskler er en annen årsak til kramper. Hvis kalv kramper bare skje i sengen, prøve untucking arkene ved foten av sengen for å gi beinet mer plass til å bevege seg i løpet av natten og holde den fra å bli stiv.

Slik unngår du at Migrene ved å forstå Trigger Foods

Det finnes ulike triggere som kan føre til en migrene å oppstå, inkludert visse matvarer. Denne artikkelen vil diskutere noen vanlige kosttilskudd triggere slik at du bedre kan håndtere og redusere hyppigheten av angrepene.

Slik unngår du at Migrene ved å forstå Trigger Foods

•  Hold en logg eller dagbok over maten du spiser før et migreneanfall og se om fjerning eller reduksjon av noen av disse matvarene fra kosten forbedrer din hodepine.

Reduser inntaket av de vanligste migrenegjerningsmannen: kaffe, sjokolade (koffein) og alkoholholdige drikkevarer.

Unngå matvarer med tilsatt MSG, som ofte brukes i restauranter å forbedre smaken. Restauranten vil vanligvis indikere på menyen som MSG er inkludert.

Unngå å konsumere pølser, bacon og spekemat som inneholder natriumnitrat og konserveringsmiddel benzosyre og tilhørende forbindelser som kan utløse migrene. Sjekke etikettene nøye for å se om disse er oppført i ingrediensene.

Eksperimenter med mat som inneholder tyramin, et stoff som finnes for å utløse migrene hos enkelte individer, slik at du kan vite hvilke (om noen) for å redusere fra kostholdet ditt, eller unngå å spise. Mange matvarer inneholder tyramin, inkludert: ost, bearbeidet kjøtt, pickles, løk, oliven, visse typer bønner, rosiner, nøtter, avokado, hermetisk supper og rødvin.

Hint

 • Ta kontakt med en profesjonell helse giver, sertifisert ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog hvis du mistenker at din migrene utløses av visse matvarer. De kan hjelpe deg med å formulere en godt balansert måltid plan for å kompensere for de matvarer som du kanskje har å eliminere.
 • Dette er ikke en erstatning for å søke faglige råd fra din egen lege eller annet helsepersonell.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine


Det er god mat for kropp og dårlig mat for kroppen din. De fleste av hodepine får vi har referert til som spenningshodepine. De mat en spiser kan også legge til hodepine smerte. Her er noen matvarer for å unngå hvis du ofte har hodepine.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Tyramin Foods

•  Unngå alderen oster. Den alderen oster inkluderer blåmuggost, Gorgonzola, Brie, cheddar, Münster, feta, mozzarella, Stilton, Parmesan, sveitsiske og bearbeidet oster. Spise disse matvarene i moderate eller fjerne dem fra kosten din når du er mest utsatt for hodepine. Det er mer tyramin i alderen matvarer og tyramin øker blodstrømmen til hjernen.

Hold deg unna øl og andre drikker som er alderen, inkludert røde viner. Igjen, dette er samme grunn som trinn en. Aldringsprosessen gjør det mulig for høyere konsentrasjoner av tyramin. Den aminosyren tyrosin øker blodstrømmen til hjernen, som kan føre til en hodepine. Jo mer utsatt du er til hodepine, jo mer bør du unngå stoffet.

Spis frisk frukt, ikke alderen eller tørket seg, som er høy i tyramin. Unngå modne bananer, avokado, fiken, rosiner, aubergine og andre alderen frukter.

Konsumere ferskt kjøtt, ikke alderen kjøtt som syltet sild, hermetisk supper og alderen hermetisk kjøtt.

Limit favoritter som sjokolade, yoghurt, koffein og soya sauser.

Matvarer med tilsetningsstoffer og konditorfarge

Watch nitritt inntak. Dette er en killer på ferie. De nitritt i skinke er svært høy. Bacon er en annen mat med høye konsentrasjoner av nitritt. Det er en ny bacon på markedet som er "naturlig", og inneholder mindre enn nitritt andre bacons.

•  Unngå mat fargestoffer som fører til hodepine. Det er noen mat fargestoffer at forskning har vist å utløse hodepine. Se på ingredienslisten på produktet. Cake glasurer og andre produkter med høye konsentrasjoner av mat fargestoffer bør brukes med måte.

Be restauranter å utelate mononatriumglutamat (MSG) når du forbereder mat. Denne er fremdeles debatteres av fagfolk, men det er definitivt noe der inne som øker smerte følte i ens hode etter konsumere yummy kinesisk mat som inneholder MSG. (Faktisk er mange kinesiske restauranter nå merking mat på menyen og buffet som ikke inneholder MSG.) Kjøp potetgull som ikke har noen MSG. Les innholdet på baksiden av pakken.

Matvarer som kan forårsake Migrene

Migrene hodepine er ofte ødeleggende. Smerten er uutholdelig og noen ganger varer i flere timer, til og med dager. Selv om mye om hva som forårsaker migrene er fortsatt ukjent, er visse miljøfaktorer og noen matvarer antas å spille en rolle. Flere matvarer som kan føre til migrene har blitt identifisert, men effekten de har på lider varierer fra en person til den neste. Et mat som utløser voldsomme migrene i en person kan produsere ingen symptomer i det hele tatt i en annen.

Alkohol og koffein

Alkoholprodukter, spesielt vin og øl, ofte utløse migrene. Rødvin har en tendens til å bli verre enn andre varianter av vin. For mye koffein også utløser migrene hos noen mennesker.

Meieriprodukter

Noen meieriprodukter, spesielt alderen oster, kan medføre en migrene hodepine. Andre inkluderer dyrkede meieriprodukter, som for eksempel rømme og kjernemelk.

Bearbeidet mat

For mange mennesker, visse bearbeidede matvarer bringe på et migreneanfall. Alderen eller bearbeidet kjøtt som bologna, bacon, pølser, vilt, pepperoni, pølse og sild er vanlige lovbrytere. Syltet, konserverte eller marinerte matvarer, for eksempel pickles, oliven og surkål, kan også føre til migrene. Nitrater er antatt å være den skyldige, siden de kan føre til blodårene til å slappe av og utvide.

Grønnsaker

Flere varianter av bønner, inkludert pole, marineblå, lima, pinto, italiensk og garbanzo, antas å forårsake migrene. Andre grønnsaker inkluderer løk, snowpeas, ert pods og linser.

Frukt og nøtter

Avokado, bananer, papaya, pasjonsfrukt, rosiner, røde plommer og fiken er de vanligste frukter som kan utløse migrene. Nøtter og peanøttsmør er også vanlige triggere.

Smakstilsetninger og krydder

Ulike smakstilsetninger og krydder noen ganger utløse migrene. De omfatter aspartam, kjøtt mørsalt, krydret salt og soyasaus. Andre mistenkte triggere er mononatriumglutamat (MSG), sjokolade og ølgjær, inkludert fersk gjærprodukter som coffee, surdeigsbrød og donuts.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

Kalium er en av de mineraler som fungerer som en positiv elektrolytt for å opprettholde vannbalansen i kroppen. Vanlige symptomer på kaliummangel er munntørrhet og ekstrem tørste, svakhet, tretthet og muskelkramper. Lave nivåer av kalium i blodet kan være forårsaket av sykdom, dårlig kosthold eller bruk av diuretika, visse hjerte medisiner eller kortikosteroid narkotika. Heldigvis kan symptomer på kaliummangel behandles med hell ved å følge legens anvisninger nøye.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

•  Få det anbefalte daglige inntaket av kalium, som er 2000-3500 mg uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Idrettsutøvere og gravide kvinner kan trenge mer kalium for å forebygge trøtthet og kontrollere blodtrykket. Flere senior voksne også øke kalium i sine dietter for å senke blodtrykket og risikoen for hjerte-og karsykdommer som følge av inntak av for mye salt.

Unngå overdreven bruk av avføringsmidler og aspirin, som kan påvirke balansen av kalium i kroppen forårsaker uregelmessig hjerterytme og muskelsmerter og svakhet. Sunn nivåer av kalium fremme regelmessig hjerterytme og normal muskelsammentrekninger.

Spis mat med høyt kalium, et mineral som finnes i noen mengde i de fleste kjøtt, frukt og grønnsaker. Bananer, yams, sitrusfrukter, aprikos, vannmelon, svisker, rosiner, dadler, og cantaloupe er alle kalium rik mat. Inkludert melk, hele korn, brokkoli, spinat, asparges, potet skins, gulrøtter, laks, sardiner, og melasse i kosten kan bidra til å øke kaliumnivået også. Kroppen skal få nok kalium hvis du spiser en godt balansert kosthold.

Bruk en salt erstatning som inneholder kaliumklorid, men spør legen din først, som salterstatninger kan være farlig for mennesker som har visse medisinske tilstander som diabetes eller nyresykdom. Individer med svekket nyre-funksjonen er i stand til å fjerne overflødig kalium fra legemet. Tilstanden kan ha alvorlige, selv livstruende konsekvenser, mens folk med friske nyrer har som regel ingen problemer med å bli kvitt kroppen av for mye kalium.

behandle symptomer på lavt kalium med OTC narkotika eller reseptbelagte medisiner. Leger anbefaler ikke å ta over-the-counter kaliumtilskudd med mindre pasienter diskutere en riktig dosering på forhånd. Kalium kan bygge opp i kroppen, og ofte folk ta for mye når du prøver å behandle kalium mangler selv. Legen din kan velge å foreskrive en kalium supplement, slik at han kan overvåke kaliumnivået i blodet og se etter eventuelle symptomer på for mye kalium.

Ta alle medisiner som anvist av din lege eller apotek. Spør legen din om andre medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk, som kanskje ikke er så sannsynlig å tømme kroppen for kalium. Diuretika, som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, arbeid ved å hjelpe kroppen i excreting salt og væske. Skiller ut andre viktige næringsstoffer fra kroppen er en vanlig bivirkning.

•  Begrens inntak av alkohol og koffein, som for mye av enten kan føre til elektrolyttforstyrrelser. Alkohol kan også øke bivirkningene av visse medikamenter som er foreskrevet til behandling av lavt kalium.

konsultere legen din for behandling av mulige underliggende medisinske årsaker til kaliummangel. Disse kan omfatte hypertyreose eller en arvelig tilstand som kalles familiær periodisk paralyse, i så fall en person kan lide sporadiske anfall av muskelsvakhet eller lammelser.

Hint

 • Bivirkninger av kaliumtilskudd er diaré, kvalme og oppkast. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og ringe legen din. Forsikre deg om at legen din vet om eventuelle narkotika allergier, nyreproblemer, hjertesykdommer, eller historien om magesår før forskrivning kalium.
 • En diett lav i kalium og høy i natrium kan føre til en økning i blodtrykket. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har kraftig oppkast eller magesmerter, eller svart, tjæreaktig avføring og blod i avføringen mens du tar kaliumtilskudd, da disse symptomene kan være tegn på indre blødninger.

Skilt og symptomer på lavt kalium i blodet

Kalium er et viktig mineral-og elektrolytt som finnes i kroppen. Det er nødvendig for nerveceller og for hjertet ditt til å fungere normalt. Et lavt nivå av kalium i blodet kalles hypokalemi. Kalium kommer inn i kroppen gjennom visse matvarer og utskilles via nyrene. Lav kalium er vanligvis diagnostisert på grunnlag av laboratoriearbeid. Alvorlige tilfeller av lav kalium kan være livstruende.

Årsaker

Lav kalium kan skyldes medisiner som spesielle antibiotika og diuretika eller mat som inneholder tunge mengder naturlig lakris. Andre årsaker kan være alvorlige brannskader, diaré, bulimi, overdreven svetting, nyreproblemer, mye oppkast, Liddle syndrom, hyperaldosteronisme, Fanconi syndrom, Bartter syndrom, cystisk fibrose, dehydrering, alkoholisme, underernæring og Cushing syndrom. Ikke får nok kalium i kosten er en sjelden årsak til lavt kaliumnivå i kroppen.

Tegn og symptomer

Lav kalium kan causemuscle kramper, svakhet, diaré, kvalme, dehydrering, økt vannlating, lavt blodtrykk, irritabilitet, forvirring, ukarakteristisk hjerterytme, forstoppelse, lammelser og tretthet. Lammelse kan inkludere lungene.

Foods

Ifølge American Heart Association, er kalium funnet i rosiner, svisker, aprikoser, dadler, bananer, jordbær, vannmelon, honningmelon, grapefrukt, appelsiner, rødbeter, spinat, grønnsaker, erter, sopp, tomater, bønner, biff, fisk og kalkun . Andre mat kilder til kalium inkluderer kli, rosenkål, kiwi, granola, melk, peanøttsmør, kamskjell, fiken, poteter, squash og fersken.

Behandling

I milde tilfeller kan legen din foreskrive muntlig kaliumtilskudd. Alvorlige tilfeller av lav kalium kan kreve IV kalium administreres av helsepersonell. Hvis diuretika er mulig årsak til din lave kalium, kan din lege endre vanndrivende til en som ikke påvirker din kalium, for eksempel spironolakton eller triamterene.

Normale verdier

Normal kalium verdier er 3,5 til 5,0 mmol / L hos voksne, 3.4 til 4.7 mmol / L hos barn, 4.1 til 5.3 mmol / L hos spedbarn og 3.9 til 5.9 mmol / L hos nyfødte. Legen din vil avgjøre om resultatene er under det normale. Kaliumnivå kan overvåkes av legen din dersom du tar visse medisiner, for å se om behandling av unormal kaliumnivå er effektivt, for å sørge for at ekstra næring er tilstrekkelig og i mennesker tar visse kreft behandlinger eller nyre dialyse.

Remedy for Memory Loss

Remedy for Memory Loss


Hukommelsestap er ofte identifisert som et tegn på aldring. Ettersom vi blir eldre, hjerneceller dør og forårsake hukommelsestap. Venstre ubehandlet, kan denne tilstanden forvandle seg til mer alvorlige sykdommer som demens eller Alzheimers. Det er flere urtemedisiner som støtter hjernefunksjoner, men også øvelser som du kan gjøre for å holde tankene ungdommelig og skarpe.

Brain Power

Hva du ikke bruker, mister du. Så, bruke hjernen. Lese, lære noe nytt hver dag, ta en klasse, spille hjernen spill som minne spill, puslespill, logikk spill og kognitive spill. Holde hjernen din skarp krever bruk.

Vitaminer

Nutrition er en viktig faktor for å fremme og opprettholde systemfunksjoner. Hjernen krever vitamin B6 og B12 til å overføre signaler i hele kroppen. Selv om de fleste av de komplekse B-vitaminer er nødvendig, B6 og B12 er avgjørende for hjernefunksjonen. En mangel på dette vitamin kan føre til hukommelsestap. Mat rik med vitamin B6 og B12 inkluderer ost, yoghurt, mager biff, laks, tunfisk, kylling, kalkun, egg, søtpoteter, og bananer.

Gingko Biloba

Ifølge The Health Sciences Institute, har gingko biloba vist seg å reversere effektene av Alzheimers og demens da tatt for femtito uker. Urten fordeler hjernen, nervesystemet og blodårer. Tatt i riktig dosering, kan gingko biloba forbedre din hukommelse. Du kan bruke bladet til å lage te. Hell en kopp varmt vann over bladet og la den til å brygge omtrent fem minutter. Drikk mellom to og tre kopper om dagen.

Motherwort

Motherwort støtter forbedret minne ved å arbeide som et beroligende middel for å senke blodtrykket som i svinger fremmer god hukommelse. Du kan bruke blader, blomster og stilk å lage en urte te. Legg to ts tørket motherwort til en kopp varmt vann. Drikk opp til to kopper hver dag. Motherwort er tilgjengelig i kapsler, tabletter, te og ekstrakter på helsekostbutikker.

Rosemary

Rosemary er flott for hukommelse og fokus. Det forbedrer hjerneprosesser og forbedrer konsentrasjonen. Du kan gi dine måltider en dose av rosmarin. Bytt ut kaffe eller brus med rosmarin te. Denne urten vil holde deg våken og hjelpe deg å komme i bevegelse når du føler deg svak.

Andre rettsmidler

Enten du ønsker å forbedre din hukommelse eller forhindre hukommelsestap, her er flere små men effektive tingene du kan gjøre. Spis syv til åtte mandler hver dag. Bland 1/2 ts av svart spisskummen pulver i honning. Spis denne blanding to ganger daglig. Antioksidanter er gode hjernen matvarer, så spiser bær som blåbær, jordbær, bjørnebær, bringebær, kirsebær, appelsiner, plommer, røde druer, rosiner, brokkoli, rødbeter, rosenkål, og rød paprika. Frø, korn, laks og tunfisk også dra hjernens funksjon og beskytte mot hukommelsestap.

Surt Diet for kolitt

Kolitt er en ubehagelig fordøyelsessykdom som påvirker tykktarmen av kroppen, noe som resulterer i symptomer som oppblåsthet, diaré eller overdreven gass. Hvis du har blitt diagnostisert med kolitt, til å vedta en diett dempe nivået av surhet i kroppen din kan gi noen lettelse fra din tilstand. En diett som begrenser sure matvarer kan bidra til å lindre fordøyelseskanalen, potensielt minske hyppigheten og alvorlighetsgraden av symptomene.

Kolitt

Kolitt kan være forårsaket av en rekke tilstander, så som kronisk infeksjon, nedsatt blodstrøm til fordøyelseskanalen, stråling påføres tarmer eller overdreven surhet i kroppen. Den normale behandling metode for å håndtere kolitt er å fokusere på den underliggende årsaken mens du bruker medisiner for å avverge symptomene på kolitt i mellomtiden.

Surt Diet Theory

New York alternativ helse legen Dr. Anthony Salzarulo foreslår bruk av en syrlig diett for å dempe et tilfelle av kolitt. Ringe diett "sure" er misvisende, ettersom målet er å faktisk fjerne surhet fra kroppen ved å fokusere matinntaket på matvarer som anses alkalisk. Fordi kroppens naturlige pH-verdi er alkalisk, vil dette bidra til å forbedre helsen ved å gjenopprette balansen i kroppens systemer.

Surt kosthold regler

Ifølge Dr. Salzarulo, de mest syreholdig mat er sukker, "junk" (bearbeidet) mat, hvitt mel, koffein og alkohol. Derfor bør du helt fjerne disse elementene fra kostholdet ditt mens du er på et surt kosthold for å behandle kolitt. De mest alkaliske matvarer du kan konsumere er frisk frukt og grønnsaker, så du bør hamstre på disse elementene for å bidra til å gjenopprette kroppen til sin naturlige tilstand. Ideelt sett bør over halvparten av kostholdet ditt består av alkaliske matvarer.

Fordeler

Ifølge Dr. Salzarulo, i tillegg til potensielt behandle din kolitt, øker alkalitet av din diett kan også behandle følgende vilkår: lav energi (kronisk utmattelse), hyppig hodepine og migrene, og kan bidra til å forebygge sykdommer som forkjølelse og influensa. I tillegg, ved en gradvis oppbygging av inntaket av grønnsaker og frukt og redusere forbruket av "junk" mat, vil du sannsynligvis gå ned i vekt i prosessen.

Betraktninger

Hvis du er interessert i å oppnå den beste bang for buck, bør du vite at i henhold til Pral skala (en tabell som viser hvor sur eller basisk en mat er, med et negativt tall betegner alkalitet og vice versa), rosiner og spinat er noen av de mest alkaliske matvarer som du kan konsumere, med score på -21 og -14, henholdsvis. De verste lovbrytere for surhet inkluderer parmesanost (34,2), bearbeidet oster (28,7), og eggeplommer (23,4).

Hvordan å holde barna hulrom-free

Det er ikke uvanlig at barn så unge som 18 måneders alder for å ende opp som krever 8 til 10 fyllinger. Forekomsten av sippy kopper, hele dagen snacking, drive-gjennom å spise, og selvfølgelig sukker er alle fyre opp denne epidemien. Men foreldre som tar noen enkle forholdsregler kan unngå en levetid på tann hodepine for sine barn.

Hvordan å holde barna hulrom-free

•  Forstå årsakene til tannråte. De fleste er ikke klar over at hulrom er faktisk smittsom. Barn av hulrom-free foreldre er mindre sannsynlig å få hull i tennene. Hvorfor? Bakteriene som forbruker sukker og produserer syre som spiser tannemaljen ikke forekommer naturlig i vår munn. Hulrom-bakterier er deponert i barnas munn av sine omsorgspersoner, foreldre og søsken.

Få dine hulrom fylt før du tar barnet ditt hjemme - og som går for mødre, fedre, søsken, og alle som vil ha hyppig kontakt med barnet. Selv om du ikke har hatt et hulrom i årevis, har du fortsatt havnen bakterier. Aktive hulrom selvsagt bety flere bakterier i munnen. Å få dem fylt går en lang vei å få ned nivået av bakterier i munnen.

Hold barnets munn fri for bakterier som forårsaker hull i tennene. Selvfølgelig kyss er greit! Men aldri dele kasseroller eller tannbørster med babyen eller barnet; aldri vaske av en brystvorte eller smokk ved å slikke det. Hvis du tester mat for temperatur, alltid gjøre det med en egen del eller ren skje.

Utdanne omsorgspersoner om risikoen for disse øvelsene også.

Hint

 • Pass på å øve skikkelig tyggegummi rensing og deretter tannpuss i tillegg til disse forholdsreglene.
 • Hvis du gir barnet ditt en flaske for komfort på kvelden, må du passe på at den inneholder bare vann. Unngå sippy kopper, ha snacks er tilgjengelig hele dagen, og spise i bilen. En enkelt rosin eller slurk juice hvert 15. minutt gir bakteriene en jevn nok flyt av drivstoff å sverte noen pjokk smil.
 • Hvite flekker på en babyens tenner er tegn på forfall. Hvis det er hvite flekker på babyens tenner, se en pediatrisk tannlege umiddelbart.

Hvordan vite ernæringsmessige behov for barnet ditt

Hvordan vite ernæringsmessige behov for barnet ditt

God ernæring hjelper barna følger med og gjør det bedre på skolen. Her er hvordan du sørge for at barn får de næringsstoffene de trenger.

Hvordan vite ernæringsmessige behov for barnet ditt

•  Start hver dag med frokost. En rask bolle med kaldt hele korn frokostblanding eller instant havregryn med rosiner er en næringsrik start. Frokost er en fin tid til å legge fiber, kalsium, jern og sink til ditt barns kosthold.

Dish opp to porsjoner med proteinrik mat hver dag. Fire til seks-åringer trenger 24 gram protein per dag, og syv til ti-åringer trenger 28 gram.

Legg til kalsium og styrke til barnas bein ved å tilby 03:57 porsjoner av kalsium-rik mat hver dag. Barn med fire til åtte år gamle behov 800mg av kalsium. Ni til tretten-åringer trenger 1,300mg.

Send barna ut for å leke. Noen få minutter med sol på huden produserer vitamin D. Vitamin D er også funnet i melk. Barn trenger 5mcg av vitamin D per dag.

Grave i jern-rik magert kjøtt, fjærkre, fisk, tørkede bønner og helkorn. Barn trenger 10mg av jern hver dag.

Serve søt, vitamin A-rik grønnsaker. Gulrøtter og søtpoteter er noen barnas favoritter. Barn i alderen 4-6 trenger 500mcg, og syv til ti-åringer trenger 700mcg av vitamin A per dag.

falle tilbake på frukt. Serve vitamin C-rike blåbær, appelsiner, kiwi, cantaloupe og jordbær. Barn trenger 45mg av vitamin C per dag.

Hint

 • En porsjon protein-rik mat kan være 2 oz. av kjøtt, fisk eller fjærkre, 3 ss. peanøttsmør, 3/4 c. tofu, 1/2 c. tunfisk, 2 egg eller en c. kokte bønner. Hver av disse gir ca 14 gram protein.
 • En servering av kalsium-rik mat kan være en c. (8 oz.) Melk, 1 c. yoghurt, kefir, befestet soyamelk eller forsterkede appelsinjuice, eller 1 1/2 oz. ost. Alle disse har ca 300mg av kalsium.
 • Tilby frukt og grønnsaker til hvert måltid eller snack å sørge for at barnet ditt gjennomsnitt fem eller flere porsjoner om dagen.
 • Holde tilby brokkoli, Chard, asparges og andre grønnsaker, selv om barna bare ta en smak. Etter hvert vil de lære å like disse næringsrike grønnsaker.
 • Noen skole-alder barn fortsette å være kresen eaters. Som forelder, er din jobb å tjene næringsrik mat. Barnets jobb er å spise den (eller ikke). Se på barnets kosthold over flere dager eller en uke for å se om det i gjennomsnitt, vil han eller hun oppfyller næringsbehov.

Hvordan tilberede sunne Everyday Snacks for dine barn

Siden barna har små mager og vokser så fort, de trenger snacks. Her er noen enkle snack ideer.

Hvordan tilberede sunne Everyday Snacks for dine barn

Gjør Maur på en logg. Spre peanøtter eller mandel smør på selleri, deretter topp med rosiner eller solsikkefrø.

Dice søt honningmelon og la barna ha det gøy å spise biter med tannpirkere.

Pair lav-fett cheddar cheese med eple eller pære skiver.

piske opp en smoothie i blender. Kombiner myk tofu, en frossen banan og noen frosne jordbær.

Slice hardkokte egg i båter og serverer dem med appelsinskiver.

Top popcorn med revet parmesanost for litt fiber og kalsium.

•  Varm opp lav-natrium minestrone suppe (hjemmelaget eller hermetisert). Serveres med hele korn crackere.

Ikke glem dagligdagse men næringsrik snacks som hel-korn frokostblanding med melk, kald pizza eller en halv sandwich.

Hint

 • Tilbyr snacks på relativt faste tider hver dag. Unngå å gi tilfeldige utdelt av mat.
 • Sunn hverdags snacks bør legge vitaminer, mineraler og fiber til et barns kosthold. De mest næringsrike snacks er mini-måltider.
 • Lager festene for sunne snacks i skap til alle tider.
 • Unngå å gi nøtter, mutter Butters og popcorn til barn under 4 år, som disse matvarene kan choking farer.