Digidexo.com

finacea porer nese

Dermatologisk Behandling for forstørrede porer på nesen

Dermatologisk Behandling for forstørrede porer på nesen


Hudleger har flere medisinske behandlinger tilgjengelig for forstørrede porer. Neser, chins og pannen er de vanlige stedene som krever arbeid.

Årsaker

Mange oljekjertlene er plassert under "T-sonen." Dreven oljeproduksjon fører til blokkeringer når sebum (olje) stivner. Pore ​​stenger rundt blokkeringen, gripende talg, døde hudceller og alt annet har fremlagt i den. Når dette skjer, pore åpne strekninger og vises synlig større.

Behandlinger

Medisinske behandlinger for store porer inkluderer microdermabrasion, kjemisk peeling, kollagen-induserende laser behandlinger og oljereduserende reseptbelagte legemidler.

Microdermabrasion

Microdermabrasion eksfolierer hudoverflaten. Det fjerner hudormer og stimulerer kollagen vekst for glattere hud. I utgangspunktet er microdermabrasion fjerning av død overflate hud. Regelmessige behandlinger er nødvendig.

Skreller

Kjemisk peeling bruker glykolsyre i varierende styrke å skrelle av det øverste laget av huden. Dette utsetter frisk ny hud under. Skreller avslører en mer raffinert overflate.

Laser Behandlinger

Laser behandlinger for forstørrede porer fungere fordi ny kollagen blir produsert. Denne nye kollagen støtter oljekjertlene, hemme den storporede åpningen ved å trykke på inngangen pore. Kjent som kombinert terapi, er det en prosess i to deler som bygger kollagen.

Topcial Drugs

Det er også topikalt medikamenter som krympe pore åpninger. De virker ved å redusere oljeproduksjonen, graving porene overflødig olje. Uansett hvilken metode du velger, så husk at flere behandlinger vil være nødvendig og konstant årvåkenhet er nødvendig for å opprettholde raffinert hud.

Slik Clear Blackheads med Finacea

Slik Clear Blackheads med Finacea


Hvis du har prøvd en rekke kremer, ansikt vasker og medisiner for å bli kvitt hudormer i ansiktet ditt, men ingenting fungerer, eller hvis sliter med akne betyr at du noen ganger ikke føler for å gå ut fordi du ønsker huden din var klart kan du få hjelp i form av Finacea. Det er en trygg og effektiv medisinert gel ansiktsvask som bidrar til å rense porene og fjerne dine hudormer. Du kan kjøpe det over disk på et apotek eller apotek, og ved å bruke det konsekvent, bør du se en markert reduksjon i hudormer.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Vask hendene og rense neglene før du starter noen hud rensing rutine, for å unngå å spre bakterier og forårsaker en infeksjon. Vask ansiktet med en medisinert ansikt vask og varmt vann. Ikke bruk en ansiktsvask som inneholder alkohol eller exfoliants, da dette kan tørke ut eller skade huden. Klapp ansiktet tørt med en myk klut eller håndkle.

Påfør et tynt lag med Finacea gel til ansiktet ditt, ta vare å gni det forsiktig over. Fokuser på de områdene som er utsatt for hudormer. Unngå å få gel i dine øyne, ører eller nese. Ikke påfør gelen tett og ikke dekker huden etter påføring det. La huden puste. Gjør dette to ganger daglig, som en del av din morgen og kveld hud rensing rutine.

Vask hendene nøye og tørk dem godt på et mykt håndkle. Dette vil unngå å få noen Finacea gel i øynene eller munnen.

Fortsett med vanlig hud rutine, når Finacea gel har tørket. Påfør make-up som vanlig, på begynnelsen av dagen. Dette vil ikke redusere effektiviteten av Finacea på unclogging porene. For kvelden hud rensing rutine, la Finacea gel på huden din til å gjøre sitt arbeid over natten mens du sover.

Finacea gel fungerer mest effektivt når det brukes regelmessig og konsekvent. Det er viktig å bruke det på huden din to ganger daglig. Spis et sunt kosthold med mye frisk frukt og grønnsaker, og holde huden din så ren som mulig, da dette multi-kanter tilnærming vil hjelpe deg i din innsats for å bli kvitt hudormer. Hvis du glemmer en anvendelse av Finacea, påfør gelen så snart du husker å gjøre det. Det er normalt å oppleve en svak brennende følelse på huden din for de første ukene for å bruke Finacea. Hvis dette vedvarer, eller hvis den brenn er alvorlig, bør du kontakte lege umiddelbart.

Hvordan bruke Finacea

Finacea er en aktuell, reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av mild til moderat rosacea og acne vulgaris. På grunn av sin effektive anti-inflammatorisk og anti-bakterielle egenskaper, hjelper Finacea klart rødhet, reduserer kviser og ujevnheter og jevner ut hudtonen. Den aktive ingrediensen i Finacea er azelainsyre, som er et naturlig stoff som finnes i hvete, bygg og rug.

Bruksanvisning

•  Kjøp en tube med Finacea. Finacea er tilgjengelig på resept bare. Det er solgt i en 50-grams røret. Hvert gram inneholder 15 prosent azelainsyre i en gelbase.

Vask ansiktet med en mild rensemelk som Cerave eller Cetaphil. Tørk. Unngå å bruke medisinert rensemidler som forårsaker irritasjon når den kombineres med Finacea.

Masser et tynt lag med Finacea til hele området som skal behandles. Hvis du behandler ansikts-området, unngå munn, øyne og nese. Påfør to ganger daglig, en gang om morgenen og en gang om kvelden.

Gi tid for medisiner for å tre i kraft. Forbedring bør bemerkes etter tre til fire uker.

Tips og advarsler

  • Kribling og kløe er vanlig med Finacea. Hvis dette blir altfor irriterende, bør du kontakte lege.

Behandling for Nose Porer

Vi har alle porene i huden vår, og vi trenger dem; imidlertid å ha store, stygge porer på nesen eller ansiktet er ikke noe som er ønsket. Stort nese og ansikts porene kan være på grunn av arvelighet eller tung olje eller talgproduksjon.

Betraktninger

Du kan forverre porene og gjøre dem større hvis du rote, prod og klemme på whiteheads og hudormer. Denne strekker pore. Når du produserer for mye olje i huden din, forstørrer pore når det frigjør olje og deretter krymper ikke igjen. Porer kan også forstørre som du alder. I tillegg, hvis du har fet hud og det har blitt altfor tørr, kan dette resultere i død hud, som stivner i porene og strekker dem.

Strike Back og Strike Early

Det beste alternativet er å ta preemptive handling. Gjøre alt for å holde porene rundt nesen og i ansiktet ditt fri for rusk. Regelmessig rens, peeling og noen ganger bruke en maske. Du kan gjøre dette selv eller få det gjort profesjonelt. Dette arbeidet vil gjøre porene vises mindre.

Potensial

Betrakt ved hjelp av en aktuell antibiotika, for eksempel Retin-A, som er et vitamin A-derivat. Denne agenten vil hjelpe oppheve blokkering av porene og drepe bakterier.

Alternativer

Du ønsker kanskje å ha dine hudormer profesjonelt fjernet heller enn å gjøre det selv. Men hvis du fjerner blackheads, kan du bruke en blanding av jojoba olje, timian, kamfer og salvie, og bruke den til porene etter fjerning av hudormer, eller sette denne blandingen inn din vanlige fuktighetskrem og gjelder for ansiktet ditt, anbefaler Beauty- cosmetic-guide.com. Jojoba balanserer oljenivået og også er lett absorberes av huden.

Hjem Rettsmidler

Kombiner grapefrukt og kli og bruke blandingen til porene. Etter 10 minutter, vaske ansiktet. Grapefrukt og kli velig vil stramme porene. Bland sammen kulturmelk og litt bordsalt. Dette vil skape en lime. Sett lim på dine forstørrede porer og massasje. Skyll. Vurder å bruke vann og mandel måltid og lage en lime. Bruke dette til porene. La pastaen sitte i 20 minutter og skyll. Påfør eple cider eddik og vann eller trollhassel til porene. Dette bør også redusere størrelsen på nesen porene.

Oppløsning

Dampende ansiktet ditt er en annen måte å redusere porestørrelse. Steam vil løsne rusk, åpne porene og rengjør dem ut. Hold ansiktet over dampende vann, men ikke komme for nær fordi du kan brenne deg. Etterpå, bruke en dyptrensende ansiktsmaske, bemerker Beauty-advice.com.

Tips

Når du skylle ansiktet, bruke varmt vann, i stedet for varmt fordi varmt vann kan føre til at porene til å forstørre. Bruk produkter som inneholder alpha hydroxy syrer. Vurder å bruke noen av de over-the-counter produkter som er rettet mot å rense ut porene, noe som vil gjøre dem mindre opplagt.

Hvordan holde Porer Fra Forstørre

Hvordan holde Porer Fra Forstørre


Å ha store porer reduserer jevn og klar utseendet på huden din. Porene er små områder hvor spesielle kjertler slipper olje på hudens overflate, opprettholde hudens fuktighet og beskytter den mot skade. Porene blir større når huden blir mindre elastisk, olje bygger opp huden din, eller porene blir smittet og tilstoppet med hudceller. Selv om genetiske faktorer spiller en stor rolle i størrelsen på porene, tar visse forholdsregler og trener gode hudpleie teknikker hindrer porene fra forstørring.

Bruksanvisning

•  Undersøk størrelsen på porene i et speil. Se etter større porer i T-sonen din panne, nese og hake.

Bruk en ansiktsrens hver morgen og kveld for å hindre olje opphopning på huden din. Se etter en rensende produkt som inneholder benzoylperoksyd, nordihydraguaiaretic syre, salicylsyre eller glykolsyre for å redusere oljeproduksjonen.

Påfør en pore-minimere fuktighetskrem med vitaminer og retinol til ansiktet ditt hver dag. Gni forsiktig fuktighetskrem inn i huden etter rens for å redusere porestørrelse.

Bruk non-comedogenic makeup for å hindre at porene blir tilstoppet. Fjern sminken med en mild makeup remover hver kveld før du går til sengs.

Exfoliate huden din ved hjelp av en mild ansikts exfoliant eller hjemme microdermabrasion kit. Forsiktig eksfoliere huden din i løpet av disse behandlingene uten å forårsake rødhet eller smerte, som er tegn på at du skrubbe for hardt. Begrense peeling behandlinger til to per uke for å hindre huden skade.

Steam ansiktet en gang i uken for å åpne og rense porene. Forbered en stor bolle full av svært varmt vann. Len deg over bollen med et håndkle over hodet slik at dampen å passere over ansiktet ditt. Forbli med hodet i dampen i tre til fem minutter. Klapp ansiktet tørt med en ren vaskeklut.

Reduser soleksponering ved iført solkrem hver dag. Sollys skader huden din og reduserer sin elastisitet, forårsaker porene til å bli større. Bruk en bredbremmet hatt og lette klær for å dekke huden din, og hindrer ytterligere skade solen.

Suplementy dla Porażeniem Mózgowym

Porażenie mózgowe, choroby spowodowane przez uszkodzenie silnika do mózgu, nie jest znane lekarstwo. Jednak skutki uszkodzenia mózgu, takie jak ból i napięcie mięśni, drgawek i zaburzeń układu odpornościowego, może być złagodzone z suplementów żywieniowych.

Witaminy

Kilka witamin może być pomocne dla osób z porażeniem mózgowym, w tym witaminy C, która wspiera mięśnie, kości i zdrowia układu odpornościowego. Witaminy z grupy B, które wspierają układ nerwowy, może zwiększać energię i może pomóc w kontroli napadów, według epilepsy.com.

Minerały

Wapnia, który wzmacnia kości, oraz magnez, który pomaga zapobiec skurcze mięśni, są zarówno ważne dla osób z porażeniem mózgowym. Uzyskanie odpowiedniej ilości tych minerałów pomaga zapobiegać osteoporozie i zmęczenie.

Inne suplementy

Inne suplementy mogą mieć właściwości pomocne dla osób z porażeniem mózgowym zawierają ziele dziurawca, który poprawia nastrój i może pomóc złagodzić napięcia w organizmie. Niektórzy ludzie twierdzą, że GABA, neuroprzekaźnik, może pomóc z objawami porażenia mózgowego. Inne osoby próbowały leczyć porażenie mózgowe z Aryuvedic i leków homeopatycznych, ale wyniki tych metod nie zostały potwierdzone naukowo.

Korzyści

Suplementy diety są tanie i łatwo dostępne w aptekach i sklepach fizyczna żywności. Gdy podjęte w odpowiednich ilościach, witaminy i minerały, nie mają skutków ubocznych.

Zagrożenia

Suplementy diety nie mogą leczyć porażenie mózgowe, a ich wpływ na specyficzne objawy, takie jak spastyczność i napadów, nie zostały dostatecznie zbadane. Osoby, które biorą duże ilości suplementów powinny ściśle współpracować z lekarzami, ponieważ przedawkowanie może być szkodliwe i może kolidować z innymi rodzajami leków.

Rozwój języka i porażenie mózgowe

Porażenie mózgowe (CP), stan neurologiczny, który powoduje problemy ruchu ciała i kontroli mięśni, może utrudnić rozwój języka. Mięśnie, które kontrolują mowę są często dotknięte. Rozwój języka właściwego wymaga również zdolność do rozpoznania i do 15 procent osób z porażeniem mózgowym mają upośledzenia słuchu.

Znaczenie

Natomiast wyłączone, nauka skutecznie komunikować się ze światem może pomóc ktoś z porażeniem mózgowym żyć bardziej satysfakcjonującego życia.

Opcje

Różne opcje leczenia CP może być korzystne dla poprawy rozwoju języka, w tym aparatów słuchowych, terapii mowy, urządzenia komunikacyjne i uczenie się języka migowego. Jednak aparaty słuchowe mogą również być mylące dla dziecka, jak urządzenia wzmocnić wszystkie dźwięki, w tym hałasu tła i rozmów innych ludzi.

Terapia mowy

W terapii mowy, logopeda współpracuje z osobą z CP rozwijać kontrolę mięśni szczęki i usta, aby pomóc w umiejętności językowych. Dla tych, którzy nie mogą mówić, logopeda będzie również w stanie określić, czy dana osoba może skorzystać z nauki języka migowego i / lub przy użyciu pomocniczych urządzeń komunikacyjnych.

Urządzenia komunikacyjne

Karty komunikacyjne wykorzystać zdjęcia do komunikowania pomysłów. Urządzenia wspomagane komputerowo mogą być użyte do "rozmowa" dla osoby CP.

Język Migowy

Język migowy służy jako Inną opcją dla rozwoju języka mózgowym porażeniem. Jednakże, w zależności od stopnia koordynacji mięśniowej, oznakowanie może być frustrujący procesu dla niektórych populacji PK. Język migowy może być modyfikowane w celu dopasowania do indywidualnych.

Noworodków Pneumothorax i porażenie mózgowe

Noworodków odma, stan, który wpływa na narządy wewnętrzne, można znaleźć IN1 procent do 2 procent wcześniaków, według raportu BMJ Journal ukończone dr DJ Murphy. Przedwczesny noworodka, który już stoi na zwiększone ryzyko zachorowania na porażenie mózgowe (CP), zaburzenia neurologiczne, staje się jeszcze bardziej podatne na rozwój CP czy ma u noworodka odma.

Czynniki ryzyka

Raport BMJ Journal zrobił dla noworodków dr Murphy twierdzi, odma występuje u mężczyzn dwukrotnie częściej niż kobiety.

Porażenie mózgowe

Mózgowe porażenie efekty koordynacji ruchu ciała i mięśni. Nasilenie porażeniem mózgowym zależy w każdym przypadku, ale częste objawy to słabą równowagę, niezgrabny chód (sposób, w jaki jeden spacery) i wyjątkowo napiętych mięśni.

Diagnoza

Wczesne objawy CP to opóźnienie umiejętności motoryczne, jak czołganie się i chodzenie. Lekarze mogą wykonywać różne testy neurologiczne wykryć i potwierdzić diagnozę mózgowego porażenia dziecięcego.

Leczenie

Porażenie mózgowe nie ma lekarstwa. W rezultacie dziecko wymaga leczenia przez całe życie, takich jak fizykoterapii i leki do kontroli spastyczne mięśni.

Rokowanie

Rokowanie porażeniem mózgowym, w stanie stosunkowo niezakończony zgonem, w zależności od ciężkości przypadku. Jedna osoba z CP może być w stanie żyć stosunkowo normalne życie, podczas gdy inna osoba z porażeniem mózgowym wymaga opieki przez całe życie.

Środowisko i porażenie mózgowe

Porażenie mózgowe (CP), co wpływa na stan neurologiczny ruch ciała i koordynację mięśni, może powodować problemy z zależnościami. Osób z CP może znaleźć jej otoczenie jest przeszkodą, z powodu fizycznych ograniczeń porażeniem mózgowym tworzy.

Znaczenie

Będąc w środowisku funkcjonalnego odgrywa kluczową rolę w rozwijaniu pewności siebie. To zwiększa szanse tej osoby do wypełniania jego potencjał.

Technologia mobilność

Mobilność zwiększa mobilność technologii, zwiększenie niezależności osoby. Technologia mobilność może wahać się od wkładek do butów i innych ortezy stóp, do laski i wózki inwalidzkie.

System kontroli środowiska

System kontroli środowiska (ECS) może być zainstalowany w domu, aby otoczenie domu łatwiej współpracować z. ECS, system elektroniczny, pozwala ktoś z niepełnosprawnością kontroli urządzeń elektronicznych, takich jak telewizory, światła i za pomocą jednego pilota.

Porady

Ustaw meble w taki sposób, aby zminimalizować przeszkody środowiskowe. Unikając przeszkód środowiskowych, można zmniejszyć prawdopodobieństwo upadków i innych takich obaw.

Rozważania

Każdy przypadek z mózgowym porażeniem dziecięcym różni. Jedna osoba z CP może wymagać jedynie niewielkiej pomocy środowiskowej, takie jak wkładki do butów i poręczy dla rosnącej / malejącej schodów, podczas gdy inna osoba z CP może potrzebować elektrycznego wózka inwalidzkiego i ECS, aby mogła funkcjonować w swoim środowisku.

Leki stosowane w bólu z Porażeniem Mózgowym

Ból z porażeniem mózgowym (CP), zaburzeń neurologicznych, które wpływają koordynacji mięśniowej i ruch ciała może być spowodowany przez szczelne mięśni. Różne leki mogą pomóc zapewnić CP bólu.

Rodzaje

Przeciwskurczowe i przeciwskurczowe wstrzykiwania są zazwyczaj rodzaj leków stosowanych w łagodzeniu bólu CP.

Przeciwskurczowe

Przeciwskurczowe zazwyczaj są w formie tabletek. Diazepam (Valium) baklofen (Lioresal) i dantrolen sodu (Dantrium) są przykładami przeciwskurczowe.

Wstrzykiwania przeciwskurczowe

Iniekcji przeciwskurczowe są wstrzykiwane bezpośrednio do organizmu. Botox wstrzykiwań i alkohol "myje" są rodzaje przeciwskurczowych iniekcyjnych do łagodzenia bólu CP.

Korzyści

Leki stosowane w mózgowym porażeniem dziecięcym łagodzenia bólu rozluźnić mięśnie, co pomaga funkcjonować porażenie mózgowe chorych lepiej.

Skutki uboczne

Przeciwkonwulsyjne może doprowadzić do zmęczenia. W rzadkich przypadkach może zastrzyki z botoksu mogą powodować problemy z oddychaniem lub połykaniem.

Jak wzmocnić mięśnie z mózgowym porażeniem dziecięcym

Porażenie mózgowe (CP) jest schorzeniem neurologicznym, które dotyka ruchu ciała i koordynację mięśni. Większość przypadków CP rozwinąć chwilę w życiu płodowym. Płodowej uszkodzenia, takie jak udar mózgu płodu, urodzin lub powikłań, takich jak brak tlenu przy urodzeniu, sposoby CP rozwija. Objawem CP jest słabe mięśnie. Wzmocnienie mięśni u pacjentów z grupy CP jest trudne, ale można zrobić. Nie ma jednej metody na wzmocnienie mięśni u pacjentów z CP, ponieważ każdy przypadek jest inny CP. Konsultacji z lekarzem o wzmocnienie mięśni dla Ciebie lub Twoich bliskich jeden z CP to najlepszy punkt wyjścia dla wzmocnienia mięśni (patrz bibliografia 2).

Instrukcje

Porozmawiaj z lekarzem wzmocnienia mięśni dla Ciebie lub bliskiej osoby z CP. Lekarz może napisać receptę na terapię, jak fizykoterapii i terapii wodnych, i sugerują, szpital, centrum rehabilitacji lub inny obiekt, który oferuje terapię.

Nawiązanie do sugestii lekarza i spotkać się z terapeutą w terapii. Pracy z jednego na terapeuty regularnie poprawi skuteczność terapii sesji.

Ustaw cele dla wzmocnienia mięśni. Terapeuta będzie w stanie zapewnić procedury ćwiczeń, które pomogą ci pracować w kierunku osiągnięcia swoich celów.

Oceniaj swoje postępy. Jak osiągnąć swoje cele, wyznaczać nowe cele, więc nadal wzmacniające mięśnie.

Kontynuuj cykl wyznaczania celów, pomiaru postępów i ustalania nowych celów. CP jest ustawiczne zadawanie i mięśnie muszą być ciągle pracował.

Wskazówki

  • Przed ćwiczeń na własną rękę zawsze skonsultować się z terapeutą.
  • Wszelkie problemy należy rozwiązać saldo przed rozpoczęciem pracy na górnej partii ciała.
  • Terapia w środowisku wodnym jest korzystne dla pacjentów CP o ograniczonej sprawności ruchowej. Woda daje mięśni większy zakres ruchu (patrz Bibliografia 1).
  • Terapia zajęciowa jest inny rodzaj terapii, która może obejmować ćwiczenia na wzmocnienie mięśni. Ćwiczenia terapii zajęciowej są zorientowane na zadania, w przeciwieństwie do terapii fizycznej, która skupia się na rosnącej siły mięśniowej (patrz referencje 3).

Ortopedia i porażenie mózgowe

Ortopedia jest dziedziną medycyny, która traktuje warunków wpływających na kości, więzadła, stawy, ścięgna, mięśnie i / lub nerwów. Lekarz ortopeda może być wezwany do leczenia pacjenta z porażeniem mózgowym, zaburzeń neurologicznych, które upośledza koordynację mięśni i ruchy ciała.

Znaczenie

Cele leczenia ortopedycznego na porażenie mózgowe obejmują zmniejszenie sztywność mięśni i zapobiega deformacji. Ortopedyczne stosowane techniki, aby osiągnąć te cele obejmują leków, ortezy i chirurgii.

Leki

Ortopedzi może przepisać baklofenu lub botox do pacjentów, aby zmniejszyć sztywność mięśni. Baklofen można podawać albo doustnie albo za pomocą wszczepionej chirurgicznie pompy. Botox jest podawany poprzez zastrzyki i rozluźnia mięśnie, blokując przekazywanie impulsów nerwowych.

Ortezy

Ortezy są niestandardowe wsparcie zużyte urządzenia do przechowywania części ciała w prawidłowej pozycji i zapobiega deformacji. Dla pacjentów z mózgowym porażeniem, ortopedzi może przepisać ortezy, w tym AFOs Ortezy (kostka), stopa tylnych szelek, wkładki do butów i immobilizera kolanowych.

Chirurgia

Typowe problemy związane z mózgowe porażenie, które mogą wymagać interwencji chirurgicznej to nieregularny chód i hip dyslokacji. Zwolnienie przywodziciela, rozdzielając mięśni przywodziciela w pachwinie lub osteotomii miednicy, przemieszczenie biodra, mogą być wykonywane w leczeniu tych problemów. Dodatkowo procedura chirurgiczna grzbietowej kręgosłupa zwane selektywne rizotomię można wykonać, aby zmniejszyć sztywność mięśni.

Rozważania

Leczenie porażenia mózgowego to wspólny wysiłek. Ortopedyczne lekarze mogą pracować z innymi profesjonalistami medycznymi, takimi jak fizjoterapeutów i terapeutów zajęciowych, w trakcie leczenia.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese


En rennende nese oppstår når overflødig væske eller slim blir produsert og går ut av nesen. Dette kan ha flere årsaker, slik som vanlig forkjølelse, allergier, influensa og irriterende stoffer som pollen, støv, flass eller tobakksrøyk. Tørr hud rundt nesen ofte oppstår som en bivirkning av blåser og tørke. Selv om denne tilstanden er ubehagelig, det vanligvis går unna på egen hånd. Å vite hvordan du skal ta vare på huden din forebygger tørr og flassende hud på og rundt nesen.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

•  Hold huden hydrert ved å drikke minst åtte glass vann hver dag. Å drikke tilstrekkelig mengde vann hjelper bli kvitt din rennende nese og også fukter huden din. Reduser inntaket av koffein, alkohol og salt fordi disse stoffene føre slimhinner å tørke ut.

Unngå å gni eller klø nesen. Dette fører til hudirritasjon og mer tørrhet. Hold deg unna irritanter som kjæledyr dander, pollen, støv og røyk. Bruk en nesemaske for å fremme helbredelse og for å hindre tørrhet.

Påfør en mild fuktighetskrem til den ytre huden på nesen for å redusere rødhet og å stoppe huden mot flassing.

Bruk mykt vev i stedet for grov tørkepapir og servietter til å tørke eller blåse rennende nese. Ha alltid med en liten boks i vesken eller bilen når du forlater huset.

Hvordan virker en blodig nese begynne?

Umiddelbare årsakene Neseblod

En neseblødning er nesten alltid en illustrasjon av den gamle leveregel: Det ser verre ut enn det er. Nosebleeds stammer fra skade på en av de mange meget små blodkar inne i nesen. Mange faktorer kan bidra til neseblødning, og noen kan produsere en langsiktig mottakelighet. Blant umiddelbare årsakene er: skader blåmerker eller bryte nesen, hard blåser eller plukke på nesen, eller voldelig nysing. I hvert tilfelle, kan vevet tynt dekke blodkar skades nok til å tillate blødning. Ekstremt tørr varm eller kald luft kan forverre nasal vev, som kan drastiske endringer i høyde (en person som reiser fra havnivå til fjellområder kan oppleve neseblødning). Allergi angrep eller tett nese av en kald kan også bidra til kortsiktig mottakelighet.

Langsiktig Mottakelighet for Nosebleeds

Atmosfærisk eller medisinske tilstander kan gjøre nesen mer utsatt for blødning. Kronisk eksponering for allergener som for eksempel pollen, kan luft forhold som er beskrevet ovenfor og kronisk eksponering for kjemiske eller andre arbeidsrelaterte irritanter gjøre deg mer utsatt for neseblødning. Ustabil eller ubehandlet høyt blodtrykks kan være en større bekymring bør neseblod oppstår. Medisiner som fortynner blodet, slik som aspirin eller reseptbelagte anti-clotting medisiner, også kan gi økt risiko.

Behandling og Ved å søke hjelp

Selv om hver generasjon ser ut til å ha en favoritt måte å håndtere neseblødning, antyder nåværende behandling så enkelt er best. For vanlig neseblødning, klemme neseborene sammen med et lite press i 10 minutter. Tips hodet litt nedover for å unngå å svelge blod. Kule komprimerer eller en coldpack pakket inn i et håndkle kan plasseres på nesen eller i pannen, men er ikke avgjørende. All behandling skal være ekstern; pakking nesen med vev eller bomull bare risikerer ytterligere skade delikat vev.

Hvis nesen ikke stoppe blødninger i 10 minutter, gjentar seg så snart du fjerner press eller økninger i blodstrømmen, søke profesjonell hjelp. Selv om dette virker som andre natur i tilfelle en ulykke, kan det ikke skje automatisk i andre situasjoner. Personen du hjelper kan eller ikke kan være klar over en medisinsk tilstand som gjør neseblødning verre. Blødning kan medføre skade på mer enn en liten nese blodkar.

I alle situasjoner med neseblødning, som bor rolig og ta enkle trinn for å demme strømmen er sannsynlig å være helt effektiv behandling for en oppskakende, men vanligvis mindre blødninger episode.

Jak porównać testy ciążowe

Mimo, że niektóre kobiety mogą pobrać pierwszą paczkę testów ciążowych widzą w drogerii, większość kobiet będzie porównać różne testy ciążowe przed podjęciem decyzji, który kupić. Jednak niektóre kobiety nie zdają sobie sprawy z najlepszych sposobów aby porównać testy ciążowe. Chociaż niektóre z czynników, po prostu zależy od osobistych preferencji, istnieją proste kroki, które powinny być podjęte w celu zapewnienia, że ​​jesteś porównując testy ciążowe dokładnie i prawidłowo.

Instrukcje

Sprawdź poziom wykrywania HCG test ciążowy za. Im niższy poziom, tym szybciej można uzyskać pozytywny wynik, jeśli są, w rzeczywistości, w ciąży. Testy ciążowe domu mają poziomy czułości 25 mIU do 100 mIU.

Czytaj online opinie konsumentów na temat testów ciążowych. Najlepszym źródłem informacji o wszystkich dziwactw danej marki testu ciążowego jest prosto od ludzi, którzy stosowali ją. Dobrym źródłem informacji m.in. Amazon.com, Drugstore.com i wczesnego Ciąża-Tests.com.

Rozważmy łatwość interpretacji wyników. Niektóre testy ciążowe będzie miał wyświetlacz cyfrowy, inni będą wyświetlać jedną lub dwie linie lub na znak plus albo minus. Starają się zdecydować, który wyświetlacz będzie najłatwiej można zinterpretować.

Rozważmy łatwość użytkowania. Niektóre testy ciążowe wymagają po prostu mocz na drążku, podczas gdy inni używają techniki paska testowego. Zdecydować, który sposób wolisz.

Rozważmy cenę. Istnieje szeroki zakres cen testów ciążowych. Niektóre testy ciążowe można rzeczywiście znaleźć w sklepach dolara tylko dolara, podczas gdy niektóre z wyświetlaczami cyfrowymi mogą sprzedać za co najmniej 20 dolarów.

Rozważmy dostępność. Niektóre marki testów ciążowych są dostępne wyłącznie w Internecie, podczas gdy inne są dobrze znane marki w prawie każda apteka. Dlatego też, gdy myślisz o test ciążowy, który jest odpowiedni dla Ciebie, biorąc pod uwagę, jak łatwo lub trudno będzie uzyskać test.

Wskazówki

  • Wiele kupony test ciążowy można znaleźć w ulotkach z gazety, ale często można znaleźć na stronie internetowej producenta, aby otrzymywać kupony test ciążowy, jak również.
  • Zdawać sobie sprawę z czegoś, co nazywa linii parowania lub linii o duchach przy interpretacji wyników. Są to linie świetlne, które mogą naśladować dodatni wynik ciążowy i sprowadzające kobiety do myślenia, że ​​są w ciąży, gdy nie są. W celu uniknięcia takiej sytuacji do Ciebie, upewnij się, że tylko interpretować wyniki testu ciążowego w zalecanym terminie w instrukcji i pomija wyniki uzyskane po tym okresie czasu minęło.

Hva fører til en kronisk tett nese?

Hva fører til en kronisk tett nese?


En tett nese kan være et irritasjonsmoment når du har forkjølelse eller influensa, men når drypp og sniffing ser ikke ut til å forsvinne, kan det være en annen underliggende årsak. Finne årsaken til tett nese er første skritt i å finne lettelse.

Høysnue

Høysnue er trolig en av de vanligste årsakene til en kronisk tett nese. Det er den vanligste allergien at mange mennesker får under visse tider av året når pollen teller i luften er spesielt høy. Tilbringe mye tid utendørs og sove med åpne vinduer kan bidra til problemet. Mange foreskrevet og over-the-counter medisiner er tilgjengelig som kan lette symptomer.

Andre Allergier

I mange mennesker, enkle allergier har skylden for en kronisk tett nese. Dette er ofte problemet når allergier kjøre i familien. Situasjonen kan bli verre om vinteren, når mer tid tilbringes innendørs rundt kjæledyr og støv. Allergi kan også føre til forkjølelse å vare lenger og være mer alvorlig, og de øker sjansene for en kald snu til en bihulebetennelse. Det er mange allergitester tilgjengelige for å bestemme hva slags allergi pasienten har. Resultatene av testen kan hjelpe legen anbefale et kurs i behandling, enten det er et medikament eller eliminering av irriterende.

Røyking

Sigarettrøyk er ofte den skyldige i en kronisk rennende nese. Personen med problemet ikke engang nødvendigvis å være røyker. Folk som bor i samme hus som en røyker er utsatt for passiv røyking og kan høste konsekvensene. Passiv røyking er spesielt skadelig for barn, som har underutviklet nesegangene er lett tett og irritert. Den beste måten å unngå tett nese på grunn av passiv røyking er å begrense røyking til utendørs.

Bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en tilstand der sinus ubehag og irritasjon varer i lange perioder av gangen på grunn av bakterie-og soppinfeksjoner og andre årsaker. En bakterieinfeksjon er mye mer vanlig, og kan vanligvis behandles med antibiotika.

Nasal Polypper

Nesepolypper er små godartede vekster vev inne i nesehulen. De kan vokse i klynger og forårsake en myriade av irriterende helseproblemer som hodepine, snorking, pusteproblemer og kronisk stuffiness. Denne tilstanden i mer vanlig hos voksne over 40 år og kan være ledsaget av andre forhold som søvnapné, cystisk fibrose, bihulebetennelse og astma.

Airborne Fungus

Hirohito Kita, MD, av Mayo Clinic gjennomført en studie for å teste effekten av luftbåren sopp på mennesker med kronisk nasal stuffiness. Resultatene av studien fant at visse folks immunforsvar reagerte negativt på soppen. Disse menneskene var de som viste nasal stuffiness. Nitti prosent av deltakerne i studien viste et bestemt svar på en sopp som heter Alternaria. En annen sopp som heter cladosporium forårsaket lignende svar. Disse typer sopp er funnet over hele USA, og kan være en viktig årsak i mange pasienter med uforklarlig kronisk stuffiness. Denne oppdagelsen kan hjelpe forskere med å finne en behandling for problemet.

Hva er årsakene til en blodig nese?

Nesen er spesielt utsatt for blødning. Først av alt, det er fullt av blodårer gjør den sårbar for blødning ved påvirkning. Også, siden nesen rager ut fra ansiktet, er det mer utsatt for skader. En blodig nese eller neseblødning, kan skyldes en rekke forhold. Årsaker til en blodig nese kan være interne så vel som eksterne. Imidlertid er det store flertallet av neseblod forårsaket av tørre neseslimhinnen. Mengden av blødning kan variere fra begrenset til sterk. Uavhengig av årsak, kan en blodig nese vanligvis bli stoppet i løpet av noen minutter.

Interne årsaker

Fysiologisk sett resulterer en blodig nese når membraner i nese sprekk som et resultat av betydelig tørrhet. Betennelse i nese fôr, eller rhinitt, kan også føre til neseblod. Mengden av blødning at resultatene kan bli påvirket av medisiner som hindrer blodet fra clotting. Foreskrevet medisiner, som for eksempel Coumadin, og over-the-counter medisiner som aspirin eller ibuprofen, er blodfortynnende og derfor resultere i økt blødningstendens.

Eksterne årsaker

Absolutt en skade hvor direkte påvirkning eller trykk påføres til nesen kan resultere i betydelig blødning. Men eksterne faktorer, for eksempel vær og luftkvalitet, er oftere assosiert med neseblod. Forekomsten av en blodig nese er mer sannsynlig i vintermånedene. Endringene i temperatur og fuktighet i løpet av de kalde månedene gjør neseblod samt øvre luftveisinfeksjoner mer vanlig. I tillegg neseslimhinnen er sårbare for tørke i et varmt innemiljø som gir lite fuktighet.

Behandling

Lider av neseblod ofte feilaktig rådet til å sette hodet tilbake. Selv om dette vil forhindre blod fra drypper ned foran ansiktet, vil dette ikke stoppe blødningen. Dessuten vil den omdirigerte blod ende opp clogging bihulene eller svelg. Klemming nesen med tommelen og pekefingeren mot nesebenet i flere minutter vil utrydde flyten av blod.

Forebygging

Opprettholde fuktig nesehulene er en fin måte å forebygge neseblod forårsaket av tørrhet. Saltløsninger kan sprøytes i nesen flere ganger i løpet av dagen for å gi nesen med tilstrekkelig fuktighet. Belegging slimhinnen i nesen med vaselin holder fuktig og myk innsiden av nesen. Forsiktig blåser i nesen er en annen måte å hindre betennelser. Plukke nesen bør unngås da dette ikke bare er uhygienisk, men irriterer neseslimhinnen.

Strai

Fysisk anstrengelse kan føre til påfølgende neseblod. Når nesen har stoppet blødning, er det fortsatt følsomme. Som sådan bør løfte tunge gjenstander må unngås siden dette øker blodtrykket. Økninger i blodtrykket kan utløse flere neseblod. Også, straining under avføring bør unngås da dette resulterer i ekstra press også.

Tilbakevend Nosebleeds

Hvis en blodig nese vedvarer til tross for tiltak for å hindre det, se en lege. Mange ganger, årsaken til neseblod stammer fra en bestemt blodåre som har blitt svekket. En kirurgi av at blodårene, vil forsegle den opp på en måte og fremme blodpropp i det området. Hvis denne behandlingen ikke lykkes, er ytterligere tester for å avgjøre om en blodsykdom eller annen underliggende tilstand eksisterer.

Rette for en tørr nese

Rette for en tørr nese


Hvis nesen din ikke får nok fuktighet, kan det bli tørt og ubehagelig. Dette skjer som følge av allergi, men det kan også utvikle seg fra stress. Når du er under stress, har du en tendens til å puste annerledes, noe som kan føre til en tørr nese. Hvis du lider av en tørr nese, er det noen ting du kan gjøre for å avhjelpe situasjonen.

Neti Pot

Helse-butikker og apotek selger neti potter. Disse pottene er laget for å sende en saltvann løsning gjennom nasal cavaties. Denne prosessen kan bringe tilbake noen hardt tiltrengte fuktighet til nesen. Legg lunkent vann til en neti pott og 1 ts. havsalt; bland godt sammen. Lene hodet over vasken, litt på skrå, og hell væsken i det ene neseboret. Løsningen vil naturligvis strømme ut av den motsatte nesebor. Gjennom hele prosessen, må du huske å puste gjennom munnen. Gjenta prosessen, som begynner med motsatt nesebor. Gjør dette to ganger per dag frem til nesen forblir fuktig på egen hånd.

Saltvann dråper

Et annet alternativ er å bruke saltvann dråper. Disse er laget for både barn og voksne. Bøy hodet bakover og drypp 3-4 dråper saltvann i hvert nesebor. Denne metoden er svært trygt og enkelt. Du kan bruke saltvann dråper tre til fire ganger per dag etter behov. Saltvann vil gi den fuktighet som nesen din trenger for å helbrede seg selv.

En luftfukter

Når du er klar til å gå til sengs om kvelden, satt opp en luftfukter på soverommet. Maskinen steder fuktighet i luften mens du sover. Når du bruker luftfukter, lukket døra soverom slik at fuktigheten ikke slipper ut soverommet. Bruk luftfukter hver kveld før du legger merke forbedring.

Øre, nese og hals infeksjoner

Øre, nese og hals infeksjoner


Infeksjoner som oppstår i ører, nese og hals inkluderer bihulebetennelse, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, mononukleose, eller mono, og streptokokkinfeksjoner, ellers kjent som strep hals. Mellomørebetennelse, eller en ørebetennelse, og tonsillitt oppstår oftest hos barn, mens bihulebetennelse påvirke ca 10 til 15 millioner mennesker hvert år.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er den medisinske termen for ørebetennelser, som er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer tette ører på grunn av væske og slim buildup, som kan skade hørselen.

Tegn på at enkeltpersoner kan ha en øreinfeksjon inkluderer øret drenering, balanse og søvnvansker, hørselsproblemer og slite i ørene. Babyer med ørebetennelser kan gråte oftere.

I noen tilfeller kan enkeltpersoner trenger bare en smertestillende og ørebetennelse går bort av seg selv. Men helsepersonell anbefaler antibiotika for alvorlige infeksjoner og ved behandling av spedbarn. Barn som får hyppige ørebetennelser kan trenge kirurgi for å plassere rørene inni ørene for å lindre trykket og øke hørsel.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse, ellers kjent som bihulebetennelse, kan være forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. I de fleste tilfeller oppstår bihulebetennelse sammen med betennelse i nesegangene. Vanlige symptomer på bihulebetennelse er smerter, ømhet, tett nese og hodepine. Det finnes to typer av bihulebetennelse: akutte, som går bort i løpet av en måned, og kronisk, som er preget av vedvarende og tilbakevendende infeksjoner som varer lengre enn tre måneder.

Bihulebetennelse behandlinger inkluderer kortikosteroid eller saltvann nesespray, decongestants og ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler. Varme kompresjoner, dampende, drikke mye væske og sover med hodet hevet kan også bidra til å lindre trykket og smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tonsillitt

Betennelse i mandlene er en vanlig tilstand blant barn. Det er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon, forårsaker mandlene blir hovne og smertefull. Andre symptomer kan være hvite flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer, hodepine, feber og frysninger, og mister stemmen. Barn kan også oppleve magesmerter.

Mesteparten av tiden, er tonsillitt forårsaket av et virus. I slike tilfeller vil en antibiotika ikke hjelpe. Imidlertid vil en over-the-counter sår hals medisin lindre smerter og betennelser. Det kan ta en til to uker å komme seg.

Når tonsillitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, er antibiotika nødvendig. Hvis behandlingen ikke forbedre tilstanden, kan en mandlene for å fjerne mandlene bli anbefalt av helse-omsorg leverandøren.

Drikking varme væsker som te eller supper og gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lindre symptomer på betennelse i mandlene.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, er forårsaket av et virus og kan overføres ved kyssing eller deling av glass og bestikk med noen med mono. Vanlige symptomer er slapphet, tretthet, sår hals, feber, hovne mandler og lymfekjertler, hudutslett, tap av matlyst, nattesvette og en hoven milt.

Uheldigvis, på grunn mono er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke behandle den. Recovery innebærer 10 til 12 timer med sengeleie daglig, mye væske for å holde hydrert, gurgle med varmt saltvann og tar over-the-counter smertestillende midler og sår hals medisiner. Helsepersonell anbefaler også at pasienter unngå aktiviteter som kan føre til at milten til å sprekke.

Streptokokkinfeksjon

Streptokokkinfeksjoner eller strep hals, er mindre utbredt enn mono og er forårsaket av en bakteriell infeksjon. I noen tilfeller kan en person med mono også lider av strep hals. Strep hals kan utløse en mandel eller bihulebetennelse.

Symptomer på strep inkluderer sår hals, feber, hodepine, magesmerter og utslett. Penicillin er den vanligste behandlingen. Hvis venstre ubehandlet, kan strep hals forårsake revmatisk feber og betennelse i nyrene.

Porównaj najlepsze katastrofalne Health Insurance Plans

Katastrofalne plany opieki zdrowotnej są powszechnie dostępne, i inne niż niektórych ograniczeń wcześniej istniejących warunków, prawie wszyscy, którzy mogą pozwolić sobie może się politykę. Plany te zawierają pewne różnice, jednak większość wszystkich najważniejszych punktów są takie same.
Bardzo ważne jest, aby uznać, że plany ubezpieczeniowe katastrofalne zdrowotnej dzielą się na kompleksowych planów i uzupełniających planów.

Kompleksowe ubezpieczenie zdrowotne katastroficzne

Są to wysokiej odliczeniu planów zdrowotnych i są znane z ich przystępności. Premia miesięczna jest niska możliwe przez wyrównaniem wysokich kwot ujemnych. Zasady są często związane w HSA lub Konta Oszczędnościowego Zdrowia, ponieważ istnieje potrzeba, aby wpłacić pieniądze na bok, aby pomóc pokryć wysokie odliczeniu, że będziesz musiał stawić czoła, gdy ubiegasz. Rachunki HSA są rachunki przed opodatkowaniem, które pozwalają gromadzić pieniądze osoby, które mogą być używane w sposób wyraźny na wydatki związane ze zdrowiem.

Miejski Katastrofalny Ubezpieczenia Zdrowotnego

Plany uzupełniające mają być dodatkiem do innych planów opieki zdrowotnej, które nie oferują wszelkiego rodzaju katastrofalnego zasięgu. Zaletą tych planów jest ich niski koszt, ponieważ nie obejmują inne opieki medycznej, że kompleksowy plan ma. Są one skierowane i skoncentrowane na konkretnych skutkach katastrofy medycznych. Ludzie, którzy lubią swoją istniejącego planu, ale nie mają katastrofalny pokrycia są głównymi kandydatami do takich uzupełniających programów.

Najlepsze plany

Najlepszym sposobem, aby porównać planów jest skontaktować się consolidator z ubezpieczeń zdrowotnych, aby można było porównać, jeden obok drugiego, z oferty kilku firm.
Oprócz comiesięcznych składek, musisz zwrócić uwagę na kwoty odliczenia, koszty wynagrodzeń i ko-ko-ubezpieczeniowych. Te stanowią bezpośrednie koszty planu ubezpieczeń zdrowotnych. Następnie, trzeba czynnikiem w dowolnej ilości, że masz zamiar odłożyć na dodatkowe koszty opieki zdrowotnej czy korzystania HSA lub własne konto oszczędnościowe.
Podejmując decyzję w sprawie tego, co plan jest najlepszy dla Ciebie i Twojej rodziny będzie wymagać, aby te punkty pod uwagę:

Ile składki, co płaci i koszty koasekuracja?
Można wybrać własne lekarzy i szpitali?
Są twoje szczególne warunki zdrowotne objęte planem ubezpieczeń, które bierzesz pod uwagę?
Czy Twoje obecne lekarzy w planie?
Czy masz plan dla osoby lub rodziny?
Co z wcześniej istniejących warunków? Są one objęte i jest tam, że okres oczekiwania na pokrycie zacząć?
Jak renomowanych jest firma ubezpieczeniowa oferuje plan?

Wnioski

Jeśli wziąć pod uwagę powyższe, można dokonać mądrych wyborów. Upewnij się, że zdrowy styl życia zawierać w swojej codziennej rutyny, jak również. Pomoże to utrzymać koszty w dół, też.