Digidexo.com

langvarig bruk av antidepressiva

Langvarig bruk av Cipralex

Lexapro, merkenavnet for escitalopram oksalat, er et reseptbelagt legemiddel ment å behandle alvorlige tilfeller av angst, depresjon og bipolar lidelse hos pasienter eldre enn 12. Det kan også brukes til hos voksne tilfeller av generalisert angstlidelse (GAD). Til tross for at Lexapro har blitt påvist en effektiv metode for behandling er det noen alvorlige risikoer og bivirkninger som har blitt rapportert. Slike saker er primært knyttet til langsiktig bruk av Cipralex.

Behandling

Fordi Lexapro behandler kronisk eller repeterte forhold stoffet skal brukes i en lengre periode for å få effekt. Pasientene er vanligvis anbefales å forbli på Cipralex så lenge som 12 måneder etter sin angst eller depresjon avtar, selv i de mest alvorlige tilfeller pasienter kan være foreskrevet Lexapro i flere år. De som brått slutte å bruke Cipralex kan være mer utsatt for noen av stoffets alvorlige bivirkninger.

Side Effects

Mange bivirkninger har blitt tilskrevet bruk av Cipralex. De fleste av bivirkningene blir vanligvis sett når en pasient først bruker Lexapro, og disse effektene vanligvis avta når pasienten blir brukt til behandlingen. Noen av de vanligste bivirkningene er munntørrhet, hodepine, kvalme og seksuell dysfunksjon. Andre bivirkninger forbundet med Cipralex er diaré, søvnløshet, skjelving, svetting og livaktige drømmer. Pasienter som utvikler en hud utslett bør slutte å bruke umiddelbart og kontakte sin lege.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som bruker triptaner, linezolids, litium, tramadol eller Johannesurt bør ikke bruke Cipralex. Dette kan sette deg på et høyere risiko for Lexapro er bivirkninger. Alkohol bør også unngås av pasienter som bruker Cipralex.

Klinisk Forverring

Hvis depresjon eller angst forverres etter langvarig bruk av Cipralex, ta kontakt med din lege umiddelbart. Hvis dette skjer din depresjon eller angst kan fortsette inntil full remisjon kan finne sted.

Risiko for selvmord

En økt risiko for selvmord er en av de mest alvorlige bivirkningene som er rapportert ved langvarig bruk av Cipralex, men dette er vanlig med nesten alle antidepressiva på markedet i dag. Denne risikoen er enda større hos barn og unge voksne som bruker Cipralex, men det avtar vanligvis når pasienter nå sine midten av 20-tallet.

Overdose

Selv om det har vært noen dødsfall som følge av en eller annen Lexapro antidepressant, er overdosering er mulig. Symptomer på overdose inkluderer akutt nyresvikt, kramper, svimmelhet, søvnløshet, kvalme og oppkast. En overdose kan også føre til at pasienten til å gå inn i koma.

Effekter av langvarig bruk av nesespray Sprays

Effekter av langvarig bruk av nesespray Sprays


Enten det er allergi sesongen eller du kjemper en kald, kan en decongestant ofte hjelpe lindre sinus ubehag - og hjelpe deg å arbeide, sove og puste. Mange leger anbefaler aktuelle slimhinneavsvellende spray for å redusere sinus betennelse og fremme drenering. Mens disse nesespray hjelpe med symptomlindring, er det viktig å følge instruksjonene og lytte til legens doserings forslag. Langvarig bruk av nesespray kan forverre lunger og føre til alvorlige bivirkninger.

Ingredienser

Over-the-counter aktuell slimhinneavsvellende spray inneholder ingredienser som oxymetazoline, xylometazolin, fenylefrin og efedrin. I muntlig form, noen av disse decongestants ta en stund å sparke i, og kan gjøre deg døsig når de begynner å jobbe. Nesespray spray, på den annen side, gå rett til kilden av tette bihuler og sjelden gjøre deg søvnig. Og, ifølge Mayo Clinic astma og allergi spesialist James T. Li, de aktive ingrediensene i nesespray er ikke vanedannende, noe som gjør dem trygge å bruke for kortsiktig lindring.

Bruk

Din nesespray spray vil fungere bedre hvis du blåse nesen før du bruker den. Etter clearing nesen, holde hodet oppreist og plasser 1/2 til 3/4 tomme av slimhinneavsvellende applikatoren inn i neseboret. Klem flasken å sprøyte medisinen, puste dypt da tåken kommer inn nesen. Ta flere mer dype åndedrag for å sikre at medisinen går inn din lomme passasjer.

Hver nesespray spray leveres med instruksjoner for bruk, og doseringen kan variere med langtidsvirkende medisiner. Følg instruksjonene på flasken eller lytte til legens doserings tips for å unngå overdosering.

Fordeler

Aktuelt slimhinneavsvellende spray brukes for midlertidig lindring av tett nese, tette bihuler, vedvarende drenering og øret fylde. Som sinus vev hovne opp, reduserer de luftstrømmen og hindre slimete fra drenering riktig. Nesespray spray redusere denne lunger og oppmuntre drenering.

Hvis du er nesen er rennende eller kløende, en decongestant sannsynligvis ikke vil hjelpe. Over-the-counter antihistaminer kan lindre disse symptomene mer effektivt.

Bivirkninger

Aktuelt slimhinneavsvellende spray er vanligvis trygt når det brukes riktig, men noen pasienter klager over kortsiktig nasal kløe, svie eller tørrhet. Hvis sprayen brukes oftere enn anbefalt, kan pasienten oppleve "rebound lunger." Bihulene begynner å kreve mer medisiner for å oppnå samme effekt, og dette vedvarende overforbruk kan faktisk forverre lunger.

Når medisinen er avviklet, rebound lunger vanligvis klarner opp. Hvis pasienten fortsetter å misbruke nesespray, men det kan føre til permanent skade på nesegangene. Kalt "rhinitt medicamentosa," denne tilstanden kommer med sinus tørrhet, vedvarende stuffiness, vanlig neseblødning, hodepine og enda et tap av lukt og smak. Noen avhengige pasienter også klage av følelsen nervøs, irritabel og tørst, særlig ettersom sine medisiner dose slites av.

Advarsler

Aktuelt slimhinneavsvellende spray er en enkel måte å oppnå kortsiktig lunger lettelse, men de bør brukes med forsiktighet. Snakk med din helse utøveren hvis du har alvorlige medisinske tilstander som hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes, lungesykdom eller en skjoldbrusk tilstand. Nesespray kan komplisere disse helseproblemer. I tillegg er noen aktuelle decongestants ikke anbefalt for pasienter som bruker antidepressiva, anti-migrene medisiner, smertestillende midler eller diett narkotika. Før du tar et nytt medikament, lese etikettene nøye og diskutere dine bekymringer med en kvalifisert lege eller apotek.

Bivirkninger av langvarig bruk av Miralax hos barn

Miralax er en over-the-counter avføringsmiddel for barn og voksne med sporadisk forstoppelse. Det er ikke anbefalt for langsiktig bruk, og enhver bruk i mer enn 7 dager skal være godkjent av en lege. Leger anbefaler ofte Miralax for barn med forstoppelse, men noen foreldre har begynt å stille spørsmål om langvarig bruk fører til alvorlige bivirkninger. Generisk navn for Miralax er polyetylenglykol 3350.

Historie

Schering-Plough Corporation (SGP) opprinnelig introdusert Miralax som et kolon rens for pasienter som gjennomgår koloskopi. De begynte å gi det for bruk som en resept avføringsmiddel for behandling av forstoppelse sporadisk. I 2007 ble resept-styrke Miralax tilgjengelig som en over-the-counter medisiner.

Funksjon

Miralax bidrar til å lindre sporadisk forstoppelse. De arbeider for å stimulere til mer hyppig avføring ved å trekke vann i fordøyelseskanalen.

Bivirkninger av kortsiktig bruk

Kortvarig bruk av Miralax kan føre til mindre bivirkninger som gass, kvalme, oppblåsthet og kramper. Mulige alvorlige bivirkninger er alvorlig diaré, blodig avføring og alvorlige magesmerter.

Bivirkninger av langvarig bruk

Anekdotiske historier foreslå en rekke bivirkninger av langvarig bruk av Miralax inkludert leddgikt, skjelvinger og personlighetsendringer. Motsatt kan en undersøkelse publisert i 2007 fant ingen alvorlige bivirkninger med langvarig bruk av Miralax.

Advarsel

Miralax bør ikke brukes hvis du er allergisk mot polyetylenglykol eller har en intestinal blokkering. Hvis du har nyresykdom, bør du bruke Miralax bare under tilsyn av lege.

Langvarig bruk av Nexium

Nexium er merke-navnet på reseptbelagte stoffet esomeprazol magnesium, som brukes til å behandle symptomer på syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Langsiktige bivirkninger av Nexium er ikke helt kjent fordi medisinen har bare blitt brukt siden 2001 De langsiktige effekter som er kjent er generelt sant for flere andre reseptbelagte syre reflux medisiner i tillegg.

Time Frame

Produsert av Astrazeneca, halsbrann medisinering Nexium er designet for korttidsbehandling av fire til åtte uker, selv om en lege vil trolig gi en ny resept hvis halsbrann problemer ikke har sunket. Dens formål er å redusere magesyre, og siden syre refluks fører ofte til skader på spiserøret, denne reduksjonen i syre lar helbredelses skal finne sted. Noen ganger leger vil foreskrive Nexium i inntil seks måneder dersom andre helseproblemer er utelukket som kan også forårsake symptomer som ligner på halsbrann, for eksempel hjerte-og karsykdommer.

Bivirkninger

Nexium kan ha flere bivirkninger, den vanligste av disse er gastrointestinal. Diaré eller forstoppelse, gass, kan abdominal smerte og kvalme oppstå. Nexium kan også påvirke opptaket av andre rusmidler.

Kolitt

Langsiktig Nexium bruk øker risikoen for kolitt og diaré fra Clostridium bakterier, fordi de lavere nivåer av magesyre tillate bakterier å formere seg i fordøyelseskanalen. Forskere ser for indikasjoner på at langvarig bruk fører til en høyere rate av andre gastrointestinale infeksjoner.

Nexium og Cardiovascular Medisinering

Nexium kan forstyrre effektiviteten av digoksin, et felles medisiner for høyt blodtrykk og andre hjerte-problemer. I tillegg er en studie av over 16 000 individer av Medco Health Solutions indikerte at folk som tar Nexium sammen med blodpropp-forebygge narkotika Plavix har en 50 prosent større risiko for hjerteinfarkt eller andre hjerte episode enn folk tar Plavix av seg selv.

Hoftebrudd

Nexium tilhører en kategori av legemidler som kalles protonpumpehemmere, som alle reduserer mage syre produksjon. Behandling med protonpumpehemmere som varer mer enn ett år er knyttet til en 44 prosent økt risiko for hoftebrudd hos personer over 50, ifølge en studie publisert i "Journal of American Medical Association" i 2006.

Andre langsiktige bivirkninger

Et lite antall av anemi tilfeller er knyttet til langvarig bruk av Nexium. Dette kan være på grunn av stoffets interferens med opptaket av jern, og fordi mer magesyre er nødvendig for å oppta vitamin B12.

Langvarig bruk av hydrokinon

Hudleger har lenge vurdert hydrokinon den mest effektive medisiner for å behandle huden misfarget. Nyere studier har forårsaket noen å stille spørsmål ved sikkerheten. De fleste likevel vurdere det trygt for midlertidig bruk, men langvarig bruk er forbundet med alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Hydrokinon er en hud-lightening middel som brukes i aktuell kremer for å redusere uønsket pigmentering. Det fungerer ved å hemme produksjon av tyrosinase, et enzym som brukes i syntesen av melanin eller mørke hud pigment. Det betyr ikke bleke eksisterende hud pigment men stopper ny mørk pigment fra forming.

Usage

Hydrokinon produkter varierer i styrke fra en halv prosent opp til åtte prosent, men de mest vanlige styrker er to eller fire prosent. For å bruke hydrokinon, gni produktet på det berørte området en gang om dagen. Hydrokinon er beregnet for bruk på forholdsvis små områder av misfarging. Bruker det som en all-over huden Lightener øker risikoen for alvorlige bivirkninger.

Time Frame

Hydrokinon fungerer ved å stoppe ny melanin fra forming. Dette betyr at du vil ikke se resultater fra produktet til den gamle melanin i huden din har jobbet seg opp til overflaten og blitt sloughed av som døde hudceller. Denne prosessen kan ta seks til åtte uker.

Etter omtrent fire måneder, bør du begynne å avta fra daglig bruk av hydrokinon. Du kan gå ned til tre ganger i uken i en periode vedlikehold og til slutt slutte å bruke helt. De fleste tilfeller av alvorlige bivirkninger som skjedde da pasientene brukt produktet i lengre perioder, noen ganger i årevis.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av hydrokinon omfatter irritasjon, rødhet eller brenning av den behandlede huden. Dette kan være verre hvis du kombinerer hydrokinon med et produkt som alpha-hydroxy å fremskynde prosessen med sloughing døde hudceller.

Ochronosis er en potensielt mer alvorlig bivirkning av hydrokinon. Denne tilstanden fører til områder med mørk blå eller svart pigmentering på huden. Det er stort sett bare sett hos pasienter som bruker hydrokinon for langsiktig bruk, og over store deler av kroppen. Høyere styrker av medisinen øker risikoen.

Noen studier viste at mus som ble eksponert for høye doser av hydrokinon utviklet kreft. Dette er sannsynligvis ikke en bekymring i de konsentrasjoner generelt foreskrevet, men det krever mer forskning. Langvarig bruk ved høyere konsentrasjoner er trolig ikke klokt.

Betraktninger

I 2006, US Food and Drug Administration foreslått et forbud mot over-the-counter salg av produkter som inneholder hydrokinon. Under forbudet, ville disse produktene må søke om godkjenning hos FDA som et nytt legemiddel, og går gjennom en streng testing prosess. Hvis du vil bruke hydrokinon for hud pigmentering problemer, diskutere det med legen din og få en resept. Gitt usikkerheten rundt bruk av hydrokinon, er dette trolig tryggere.

Langvarig bruk av Ambien

Ambien er en resept sovne brukes til å behandle de menneskene som lider av søvnløshet, som er generelt preget av enten en vanskeligheter med å få sove eller en problemer med å bo sover. Som med alle reseptbelagte medisiner for søvn, bør Ambien kun brukes for begrensede mengder tid, vanligvis ikke lenger enn to uker i strekk, da det kan begynne å påvirke en person i forskjellige, noen ganger uønskede måter.

Identifikasjon

Ambien ville tilhører klassen av medisiner ofte referert til som enten sedativa eller hypnotika. På grunn av beskaffenheten til denne type narkotika, vil det i hovedsak roe hjernen, så å si, slik at personen til å få en god natts søvn. Imidlertid fortsatte eller langvarig bruk vil etter hvert begynne å påvirke hvordan resepten fungerer på den enkelte, og dagens dose vil bli mindre effektive, noe som betyr Ambien vil ikke ha samme effekt på hjernen som det gjorde på utbruddet.

Betydning

Siden Ambien er effekten vil bli påvirket av langvarig bruk, ville en person trenger å ta mer av denne reseptbelagte medisiner for å få sove og bli sovende. Dette kan være ganske problematisk, da det kan da resultere i det som ville bli betraktet avhengighet, noe som er et behov for medisinering, og reseptbelagte narkotikamisbruk, som er en anvendelse av et medikament for andre formål enn beregnet. Når noen blir avhengig av et stoff eller begynner å misbruke en reseptbelagte medisiner, hun vil uunngåelig finne seg selv møter en myriade av konsekvensene av denne formen for bruk.

Time Frame

I utgangspunktet ville langvarig bruk av Ambien bli klassifisert som en tidsperiode som strekker seg utover sin tiltenkte bruk. Foreløpig anbefales det at en person bare bruke Ambien for ikke lenger enn to uker. Etter denne tid, vil en person generelt opplever noen problemer med søvn etter at han har sluttet å ta medisiner, men dette vil forsvinne ganske snart.

Side Effects

Foruten avhengighet av Ambien, vil mange mennesker også begynne å vise en rekke ulike bivirkninger fra langvarig bruk, inkludert forvirring, svimmelhet, svimmelhet, humørsvingninger, irritabilitet, angst, nervøsitet, depresjon og en generell mangel på balanse eller koordinasjon. Ofte vil medisinen begynne å påvirke hvordan hjertet fungerer, og skaper en rask eller ujevn rytme til sin juling. En person kan også begynne å ha en endret visuell persepsjon, manifestert som enten en dobbel eller tåkesyn.

Narkotika-søkende atferd

Når noen blir avhengig av et medikament som Ambien, er det potensiale, spesielt i forholdsvis langvarig misbruk, for den enkelte å begynne oppviser "medikament-søkende" oppførsel. Dette er generelt sett på som "misplacing" en resept, slik som å få en ny resept, noe som åpner for høyere dose ta, eller å ha en resept for Ambien med mer enn én lege, igjen åpner for høyere doser. Det kan også bli sett på som hamstre medisiner, tidlige påfyll eller en opptatthet i å ta medisinen.

Langvarig bruk av pantoprazol

Langvarig bruk av pantoprazol


Pantoprazol er en reseptbelagte medisiner karakterisert som en protonpumpehemmer. Dette betyr pantoprazol reduserer mengden magesyre produsert. Den brukes vanligvis til å behandle tilstander som erosiv øsofagitt - et overskudd av magesyre som har irritert spiserøret.

Long-Term bivirkninger

Langvarig bruk av pantoprazol kan gjøre det vanskelig for kroppen å absorbere vitamin B12. I tillegg er risikoen for hoftebrudd økt i enhver pasient tar langsiktige høye doser av protonpumpehemmere. Ifølge Drugs.com, har forskere funnet følgende bivirkninger oppstå hos mer enn 1 prosent av pasientene som tok pantoprazol i 10-, 20- og 40-mg doser for inntil 12 måneder: hodepine, unormale leverfunksjonsprøver, mage smerter, kvalme og oppkast.

Dyrestudier

Dyrestudier har vist en sammenheng mellom magekreft og pantoprazol bruk, selv om kreftrisiko for mennesker er ukjent.

Menneskelig Study

The American Journal of Gastroenterology dokumentert funn av en langsiktig behandlingsopplegg for pasienter med alvorlig syre peptic sykdom som tok pantoprazol. Resultatene fra denne undersøkelsen konkluderer med at "pantoprazol er effektiv, trygg og ser ikke ut til å være forbundet med store økninger i serum gastrin eller endringer i mage endokrine celler."

Effekter av langvarig bruk av Prednisolon

Prednison er en mye brukt behandlingsalternativ for autoimmune og inflammatoriske sykdommer. Det er rask og effektiv i å undertrykke immunforsvaret og redusere betennelser, og er brukt på lang sikt for å håndtere helsemessige forhold. Langvarig bruk av prednison kan føre til mange og skadelige bivirkninger, men gir også lindring av symptomer på alvorlige medisinske tilstander som begrenser livskvaliteten. De fordeler og risiko ved langsiktig bruk av prednison må revurderes jevnlig.

Funksjon

Prednison er fellesnavnet for en felles kortikosteroid; den er en anti-inflammatorisk medikament også anvendes for å undertrykke immunforsvaret. Det fungerer som en behandling for inflammatoriske sykdommer som astma, alvorlig dermatitt og vaskulitt, så vel som autoimmune sykdommer som ulcerøs kolitt, reumatoid artritt, lupus og Crohns sykdom. Prednison er hurtigvirkende og effektiv, og er gitt muntlig eller som intramuskulære injeksjoner. Jo mer alvorlig en tilstand er, vil jo lenger pasienten være på prednison for styring og kontroll av symptomer.

Side Effects

Humørsvingninger, søvnløshet og vektøkning er alle vanlige bivirkninger av prednison bruk, selv om steroid brukes for en kort periode. Langsiktige effekter av prednison omfatte mer alvorlige forhold, som høyt blodtrykk, osteoporose, øyeproblemer og skade på binyrene. Langvarig bruk stunts vekst hos barn ved hjelp av utvidet prednison terapi. Pasienter risikerer også å bli deprimert eller utvikler glukoseintoleranse, en type diabetes. I tillegg svekker prednison immunforsvaret og gjør pasientene mer utsatt for andre sykdommer og infeksjoner når de brukes på lang sikt.

Time Frame

Prednison er foreskrevet for å behandle alvorlige kroniske sykdommer. Denne medisinen er ofte brukt som en del av en lengre behandlingsplan for disse forholdene, og basert på nødvendighet, kan pasienten ta prednison i måneder eller år. Jo lenger en pasient bruker prednison, de mer alvorlige og en rekke bivirkninger de blitt. Med langsiktig bruk av prednison, alvorlige bivirkninger, som for eksempel osteoporose, ikke forsvinner når behandlingen avsluttes. Leger søke å begrense pasientens totale tiden på prednison ved å bruke alternative-dagers behandling og gratis behandlinger.

Fordeler

Selv om det er varierte og mange bivirkninger forbundet med langvarig bruk av Prednisolon, er det viktig å vurdere fordelene. Prednison fortsetter å bli mye brukt på grunn av hastigheten med hvilken den virker på legemet, og de ensartede resultater det produserer --- dette er et meget effektivt medikament. En pasient som tar prednison finner at smertene avtar og andre medisinske tilstand symptomer er lindret, slik at normale daglige fungering kan fortsette. For eksempel kan en pasient med alvorlig astma må steroid å redusere betennelse i luftveiene for enklere, mindre anstrengt pust; for denne pasienten, fordelene klart oppveier risikoen. En annen positiv effekt av prednison bruk er en plutselig økning i energi; denne ekstra utholdenhet er velkommen av pasienter som har opplevd svakhet og tretthet på grunn av sykdom. Langvarig bruk av prednison gir en bedre livskvalitet for mange pasienter, slik at de kan gå tilbake til normal dagliglivet.

Advarsel

Pasienter på langtids prednison terapi må gjøres klar over risikoen for infeksjoner og sykdommer på grunn av stoffets effekt på immunsystemet. Leger må være oppmerksomme på noen andre medisiner og forhåndsdefinert medisinske tilstander før tilbyr prednison. Sovende sykdommer kan dukke opp igjen hos pasienter på langtids prednison terapi, og en fullstendig medisinsk historie er avgjørende. Virkningene av steroidbehandling akkumuleres over tid, så selv langsiktige behandlinger må holdes til et minimum trygg dose og varighet.

Joint Stivhet etter langvarig bruk av Prednisolon

Prednison er en av de sterkeste legemidlene som finnes for å redusere betennelse. Det fungerer ved å redusere immunsystemets respons på visse sykdommer. Det er oftest foreskrevet for bindevevssykdommer som revmatoid artritt, systemisk lupus, blodsykdommer og enkelte kreftformer. Selv om denne kortikosteroid hormon er effektive i å bekjempe alvorlig betennelse, er det flere komplikasjoner relatert til langvarig bruk av prednison. Diskuter disse bivirkningene med legen din dersom du er under utvidet behandling.

Felles Stivhet i morgen

Hvis du våkner opp med stive ledd, spør legen din om det med modifisert frisetting. Tablett utgivelser prednison fire timer etter inntak. Denne forsinkelsen betyr at du kan ta pillen ved sengetid for å bekjempe tidlig morgen stivhet neste dag. Resultater fra en studie utført av Merck i 2005 viste pasienter ikke bare tolerert medisinen godt, men også opplevd en klinisk signifikant reduksjon i morgen stivhet etter to ukers behandling.

Hofte- og kneledd

Hvis smerte og stivhet oppstår i hip eller kneledd, informere legen din umiddelbart. Dette kan være en indikasjon på aseptisk nekrose. Ifølge MedicineNet skjer dette alvorlig tilstand hos 3 prosent av langsiktige prednison brukere. Aseptisk nekrose fører områder av bein til å dø. Siden den berørte bein er svak og ofte kollapser, kan denne tilstanden krever hofte eller kneprotesekirurgi hvis ikke fanget opp tidlig. Hvis stivhet skyldes denne tilstanden, diskutere andre behandlingsalternativer med legen din.

Andre behandlingsalternativer

Langvarig bruk av prednison kan og vanligvis påvirker viktige organer. Hvis du har tatt høye doser i mer enn et par uker, diskutere alternative behandlinger med legen din. NSAIDs, slik som aspirin, er det tryggeste alternativet. Hvis du tar prednison for leddgikt, spør legen din om sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler (DMARDs). Etter flere uker med behandling, har DMARDs bremset utviklingen av leddgikt hos noen pasienter. Immundempende medikamenter er en annen anti-inflammatorisk alternativ; Imidlertid kan det oppstå store bivirkninger, spesielt til leveren. Nøye overvåking er viktig med denne behandlingen. Dersom alle anti-inflammatorisk narkotika er mislykket, snakk med legen din om splinting de berørte ledd. Denne behandlingen har redusert betennelse og lettet symptomene for noen pasienter.

Forsiktig

Ikke slutte å ta prednison uten legens hjelp. Denne medisinen må gradvis reduseres i ditt system for å hindre alvorlige rebound-effekter. Fordi prednison stopper produksjonen av hormoner som hjelper kroppen til å bekjempe betennelser, bør behandlingen avtatt for å tillate restaurering av disse hormonene.

Langvarig bruk av Skelaxin

Skelaxin, generelt kalt Zinc, er en muskel relaxer som er foreskrevet for ryggsmerter og muskelspasmer. Det er en ikke-narkotiske alternativ for å håndtere rygg eller andre muskelsmerter.

Hva den gjør

Skelaxin blokkerer nerveimpulser i hjernen for å redusere smerte.

Kontra

Skelaxin bør ikke tas hvis du er allergisk mot Zinc. Pasienter med anemi eller alvorlig nyre- eller leversykdom bør ikke ta Skelaxin uten deres legen være klar over sin tilstand.

Langtidseffekter

Hjerteinfarkt, depresjon, panikkanfall, en økning i kolesterolet, cerebrovaskulære hendelser, høyt blodtrykk og forstoppelse er langsiktige effekter av å bruke Skelaxin.

Vanlige bivirkninger

Tretthet, svakhet og brystsmerter er vanlige symptomer på å ta Skelaxin. Hvis disse symptomene forverres legen din bør varsles.

Blodprøver

Hvis Skelaxin er tatt for ett år eller lenger, bør leverfunksjonen kontrolleres gjennom en blodprøve som langvarig bruk kan påvirke leverfunksjonen.

Bivirkninger av Langvarig bruk av prednison

Prednison er et kortikosteroid som vanligvis brukes til å behandle et bredt spekter av inflammatoriske og autoimmune tilstander. Selv om det ofte er en rask og effektiv behandling alternativet, mange pasienter opplever bivirkninger fra langvarig bruk av Prednisolon, inkludert osteoporose, høyt blodtrykk, og synsproblemer. Noen av disse bivirkningene kan styres med livsstil og medisinering valg.

Funksjon

Prednison er det generiske navnet på en type legemidler steroid som kalles kortikosteroider. Den brukes til å behandle inflammatoriske og autoimmune sykdommer, ofte i lengre perioder av gangen alt fra måneder til år. Prednison er svært effektiv på å redusere betennelse og undertrykke immunsystemet hos de fleste pasienter, og vanligvis gir raske resultater. På grunn av sin verdi i behandling av en lang rekke sykdommer, er Prednison en ganske vanlig resept, men det er også velkjent for sine mange bivirkninger.

Side Effects

Som mange reseptbelagte medisiner, produserer Prednisolon bivirkninger i mange pasienter som tar den. Imidlertid kan langvarig bruk av Prednisolon føre til alvorlige bivirkninger som ikke forsvinner når medisinen er avviklet. Langvarig bruk av prednison kan føre til osteoporose, synsproblemer som grå stær eller grønn stær, glukoseintoleranse eller diabetes, eller høyt blodtrykk. En kombinasjon av symptomer ofte sett på som kortsiktige bivirkninger, inkludert muskelsvakhet, "moon-face", vektøkning, blåmerker lett, og abdominal striae (eller striper), kan vises sammen som Cushings syndrom hos pasienter som bruker Prednisolon for en lang tid. Langvarig bruk av Prednisolon, spesielt av barn, kan resultere i hemmet vekst også.

Time Frame

På grunn av den kroniske naturen til mange av de medisinske tilstander er det som brukes til behandling, er det ofte nødvendig å bruke Prednison for lengre tidsperioder. Noen pasienter som ikke responderer på andre behandlinger trenger steroid terapi i årevis. Bivirkningene kan forverres eller blitt flere jo lenger pasienten tar Prednison for hans tilstand. Imidlertid kan virkningen også fortsette å minske gradvis lenge etter at behandlingen er avsluttet.

Forebygging / løsning

Noen av bivirkningene av langvarig bruk av prednison kan utlignes med livsstilsvalg eller en effektiv medisinering tidsplan. En vektbærende trening programmet kan bidra til å redusere osteoporose, glukoseintoleranse og høyt blodtrykk problemer. En lav karbohydrat diett kan også bidra til å holde glukoseintoleranse problemer under kontroll. Dessuten kan en alternativ rute-dagers terapi tilby binyrene en mulighet til å komme seg, noe som kan redusere mange av virkningene av langvarig bruk av prednison.

Betraktninger

Kvinner har en tendens til å lide mer alvorlige effekter enn menn fra langvarig bruk av Prednisolon. De fordeler og risiko ved langvarig steroidbehandling bør revurderes ofte og i lys av eventuelle endringer i pasientens tilstand eller eventuelle nye behandlingstilbud. Prednison blir noen ganger brukt i forbindelse med frie behandlinger for å redusere den totale bruken av steroidet.
Steroider måles kumulativt når de vurderer risikoen for langvarige effekter. For eksempel kan en pasient ha tatt Prednisolon i seks måneder ved tre forskjellige tider i en bestemt tiårsperiode. Legene ville vurdere at pasienten i så fall hadde tatt Prednisolon i atten måneder.

Lipitor bivirkninger med langvarig bruk

Lipitor er et merkenavn versjon av generisk legemiddel atorvastatin kalsium, som brukes til å senke kolesterolnivået. Den er produsert av Pfizer legemidler og har blitt brukt av nesten 30 millioner mennesker over hele USA. Lipitor er designet for enten kort eller lang tids bruk. Imidlertid kan enkelte brukere som tar Lipitor i flere år merker flere bivirkninger som utvikler seg over tid.

Tap av bentetthet

Personer som bruker Lipitor over flere år opplever ofte tap av beintetthet som en bivirkning.

Leg Cramps

Smertefulle leggkramper utvikle seg etter ett eller to års bruk. Disse kramper en tendens til å skje om natten og forstyrrer en persons evne til å sove.

Redusert Alcohol Tolerance

En økt reaksjon på alkohol kan skje over tid mens du tar Lipitor som det kan gi nedsatt leverfunksjon.

Nedsatt hjernefunksjon

Noen individer har opplevd kompromittert hjernens funksjon, noe som resulterer i sløret tale og nedsatt motorikk, som en bivirkning av Lipitor etter tre års bruk.

Natt rykninger

Rastløse ben syndrom og voldelige natt rykninger har vært knyttet til langvarig bruk av Lipitor.

Langvarig bruk av bentonitt Detox

Bentonitt er en spiselig leire som brukes til å bidra til å avgifte kroppen. Det fungerer som et avføringsmiddel, og tiltrekker seg også giftstoffer, spyle dem fra systemet. Bentonitt er ofte pakket med andre naturlige avføringsmidler som psyllium skall og linfrø, som legger bulk til avføring.

Bentonitt kan også brukes på huden for å avgrense porene og fjerner urenheter. Jo lenger bentonitt er brukt, er de mer giftstoffer fjernes fra kroppen.

Metode

Bentonitt og andre leire er vanligvis sammen med andre ingredienser i mange kommersielle avgiftning formler. Det er viktig å følge instruksjonene på etiketten når du forbereder bentonitt for avgiftning, spesielt hvis preparatet skal blandes med vann.

Leire bad kan også være nyttig. Legg 2-3 oz av leire til bathwater og suge, slik at leire til å trekke urenheter fra huden. Bruke en leire grøtomslag eller maske er en populær måte å rense eventuelle giftstoffer fra ansiktet og kroppen. Leire bad kan brukes flere ganger per uke.

Mens leire er trygt for langsiktig bruk, være klar over at andre ingredienser i rensing produkter ikke kan være. Les etiketten på pakken for mer informasjon om andre ingredienser som kan blandes med bentonitt i en detox produkt.

Vedlikehold

Etter den første detox for å fjerne bygget opp giftstoffer og urenheter, anbefaler ekspertene fortsetter leire terapi på ubestemt tid. Menneskekroppen er stadig utsatt for giftstoffer i luften, mat og vann, så vel som fra naturlig forekommende bakterier. Ved hjelp av bentonitt detox-produkter og leire bad en gang eller to ganger i måneden vil holde nivået lavt.

Langvarig bruk av bentonitt kan støtte optimal helse.

Sikkerhet

Bentonitt brukes over hele verden, og FDA har gitt det en "generelt ansett som trygt" klassifisering. Bentonitt pulver kan være skadelig ved innånding eller det kommer inn i øyet, og FDA klasse bare refererer til ved hjelp bentonitt som et tilsetningsstoff.

Langvarig bruk av leire bad er ikke skadelig for huden, og de bør heller ikke skade din avløp, selv etter langvarig bruk. Terapeutiske leire produkter bør skylles ned i avløp med rikelig vann, og vil ikke skade septiktanker.

Verdens helseorganisasjon har funnet noen bivirkninger ved langtids bentonitt bruk på huden, og studerer nå den positive effekten av bentonitt komprimerer i behandling av en felles, alvorlig hudsykdom kalt buruli sår.

Studier

En studie av langvarig bruk av bentonitt i mus fant at det var bremset vektøkning i mus foret med en 10 prosent bentonitt diett, og mus med 50 prosent bentonitt diett hadde fettlever. Verdens helseorganisasjon publiserte en artikkel som oppsummerer funnene som "det finnes ingen studier i mennesker av effektene av langvarig oral eksponering for leire ... en begrenset studie på kaolin i forsøksdyr viste ikke viktig uønskede langtids giftighet eller kreftfremkallende. "

Side Effects

Bruk av bentonitt internt for kolon avgiftning kan gi ubehag. Det er viktig å blande bentonitt pulver grundig med vann, og drikke mye væske under et kolon detox for å bidra til å flytte leiren gjennom tarmen.

Mens detoxing, kan sekundære bivirkninger som hodepine, muskelsmerter, leddstivhet eller andre følelser av sykdom oppstår. Disse er forårsaket av giftstoffer blir utgitt, ikke fra leire. Bentonitt vil tiltrekke seg disse giftstoffene og bære dem ut av kroppen. Sekundære bivirkninger vil avta jo lenger du bruker bentonitt.

Ingen alvorlige bivirkninger ved langvarig bruk av bentonitt er blitt rapportert.

Langvarig bruk av Botox

Botox er gitt ved injeksjon for å redusere eller eliminere rynker som vises mellom øynene og andre steder i ansiktet, slik som sidene av munnen. Hver behandling kan vare opp til fire måneder. Botox er avledet fra Botulinum toxin, samme gift som forårsaker botulisme. Selv om det har vært noen rapporterte tilfeller av noen kontrahering botulisme fra å motta Botox-injeksjoner, bør det bli husket at Botox er et legemiddel og som sådan kan det være bivirkninger.

Vanskeligheter Involvering Svelging

Fordi Botox slapper musklene i og rundt området der det er injisert, hvis du har injeksjoner i kinnene eller langs sidene av munnen din, kan problemer med å svelge oppstå hvis musklene blir for avslappet. Dette kan føre til at du kveles av mat eller drikke, som kan utgjøre en alvorlig helsefare.

Svelgevansker er sjeldne, men hvis de gjør skje, kan de oppstå flere dager eller uker etter injeksjonen er gitt. Hvis du begynner å ha problemer med å svelge etter en Botox-behandling, bør du kontakte din fastlege eller annet helsepersonell. Hvis du begynner å kveles, oppsøke lege umiddelbart.

Vanskeligheter Involvering Breathing

I sjeldne tilfeller kan Botox føre generalisert muskelsvakhet og kan påvirke musklene du bruker til å puste. Også dette kan være en forsinket reaksjon, som finner sted etter flere dager eller uker har gått siden en behandling ble gitt.

Hvis du oppdager at du har problemer med å puste, bør du kontakte din fastlege eller annet helsepersonell umiddelbart. Hvis du begynner å vise tegn på at du ikke får nok oksygen, som svimmelhet, eller en blålig farge rundt leppene, i dine spiker senger og på håndflatene og fotsålene, søke øyeblikkelig hjelp på en gang.

Vanskeligheter Involvering Visjon og øynene

Rynker mellom øynene er forårsaket av sammentrekning av musklene som ligger der. Botox er ment å slappe av disse musklene så rynkene forsvinner. Men noen ganger, Botox kan gjøre jobben sin for godt, noe du har tåkesyn eller dobbeltsyn, noe som kan gjøre det farlig for deg å kjøre eller utføre andre oppgaver som krever uhindret syn.

I tillegg kan Botox slappe øyelokksmusklene så mye at de henge ned over øynene dine, noe som gjør det vanskelig for deg å se, eller de slappe øyemusklene så mye at du har problemer med å blinke. Dette kan føre til tørrhet i øyne, og i alvorlige tilfeller, sårdannelse i hornhinnen.

Dersom du opplever synsproblemer eller problemer med blinkende eller være i stand til å åpne øynene bredt nok til å se, ta kontakt med din fastlege eller annet helsepersonell.

Vanskeligheter som involverer muskler

Botox-injeksjoner kan føre til muskelsvakhet generelt, og igjen dette kan oppstå dager eller uker etter injeksjonen. Dette er sjelden, men hvis det skjer, kan det resultere i at du føler deg som om du ikke har nok styrke til å utføre nødvendige oppgaver eller gå rundt. Hvis dette skjer, må du rapportere det til din fastlege eller annet helsepersonell.

Hvis denne svakheten blir alvorlig nok til at din evne til å gå eller kontrollere musklene dine er sterkt svekket, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Vanskeligheter Involvering Facial Expression

Det har vært rapporter om at fortsatt bruk og de langsiktige effektene av Botox kan faktisk føre til at musklene i ansiktet for å bli lammet, noe som gir ansiktet en kunstig, uttrykksløst utseende. Hvis dette skjer, er det vanligvis forbigående. Ifølge southatlantaent.com, er det ingen kjente tilfeller av permanent ansikts lammelse på grunn av en langvarig bruk av Botox.

Langvarig bruk av Nicorette

Ifølge American Heart Association, ca 46 millioner amerikanere røyker sigaretter. Fire av fem sier at de ønsker å slutte, og mer enn en million røykere gjør sluttet hvert år, mange med hjelp av hjelpemidler som for eksempel Nicorette. Gitt de kjente farene ved røyking, virker det som en god ting. Men for folk som prøver gjentatte ganger, men kan ikke sparke en vane helt, hva er effekten av deres langvarig bruk?

Slik fungerer det

Teorien er enkel. Nikotin er et svært avhengighetsskapende stoff som virker på hjernen, og kroppen går inn i uttaket når du slutter å røyke. Nicorette inneholder en kontrollert dose av nikotin, slik at du kan erstatte noen av nikotin du er vant til å få. Mengden av nikotin reduseres gradvis, slik at kroppen får tid til å justere. Ved slutten av kurset av behandling, er du også klar til å slutte å bruke nikotintyggegummi.

Bivirkninger

Nikotintyggegummi kan ikke være det beste alternativet for alle røykere, selv om det brukes kort sikt. Som alle medisiner, kan Nicorette ha bivirkninger, men mindre enn fem prosent av folk slutte å bruke nikotinerstatningsprodukter på grunn av disse bivirkningene. De vanligste klagene om nikotintyggegummi er at det smaker dårlig eller forårsaker en kriblende følelse på tungen. Noen folk klage om hikke, kvalme eller halsbrann mens tygge tyggegummi. Det har også vært klager på at tygging kan forårsake kjeve smerter.

Er langvarig bruk Common?

Ifølge selskapets hjemmeside, er en 12-ukers kurs anbefales, men det anekdotiske rapporter om folk fortsetter å bruke tyggegummi i flere måneder, og kanskje år. En undersøkelse utført av AC Nielsen fant at alt fra 5 prosent til 9 prosent av brukerne rapporteres ved hjelp av tyggegummi i mer enn tre måneder. Omtrent halvparten brukt det i seks måneder eller mer. I "Addicted to Nicorette," forskere rapporterte pasienter som hadde brukt nikotintyggegummi i fem år, og enda lenger.

Er Nicorette vanedannende?

Nikotin er avhengighetsskapende, enten det er blitt gjennom en sigarett eller en tyggis. Doseringen av nikotin i tyggegummi er lavere enn i en sigarett, men det er fortsatt mulig å utvikle en avhengighet. Hvis du er fysisk avhengig av nikotin tannkjøtt, vil du oppleve abstinenssymptomer når du slutter å bruke det, for eksempel hodepine, irritabilitet, depresjon og konsentrasjonsvansker.

Effektene av langvarig bruk

Langsiktig bruk av narkotika, selv nikotintyggegummi, er en grunn til bekymring, men forskning tyder på at bruken av nikotintyggegummi er et bedre alternativ enn å fortsette å røyke. John Hughes, MD, talsmann for Society for forskning på Nikotin og tobakk, har sagt: "Den store skader fra røyking ikke er forårsaket av nikotin." Hughes peker fingeren på den kreftfremkallende og karbonmonoksid innført i kroppen fra å røyke sigaretter som den største årsaken til bekymring. Produkter som Nicorette gi nikotin uten disse giftstoffene.

Langvarig bruk av Miralax

Miralax, felles handelsnavn for polyetylenglykol, er tilgjengelig over disk som en behandling for forstoppelse. Den holder vann i tarmen, lindre tilstanden. Noen kronisk forstoppelse lider bruke Miralax i lange perioder og i større doser enn anbefalt, fører til avføringsmiddel avhengighet eller misbruk.

Miralax for kronisk forstoppelse

Miralax øker mengden av vann i avføring, noe som gjør det enklere og mer behagelig å passere. Pasienter som bruker Miralax løse opp pulveret i en drikke og deretter drikke det. Miralax er indisert for lindring av kortsiktige forstoppelse, og bemerker at det ikke bør brukes i mer enn to uker, bortsett fra under omsorg av en lege. For mye Miralax forårsaker diaré, dehydrering og mineral ubalanse.

Pasienter med irritabel tarm syndrom (IBS) kan oppleve mer enn sporadisk forstoppelse. Faktisk kan forstoppelse være en konstant livsform. For noen IBS lider, hjelper Miralax lindre smerte og ubehag. Andre forhold eller medisiner kan også føre til kronisk forstoppelse. Pågående forstoppelse lider lurer på om sikkerhet ved bruk av Miralax på en langsiktig basis.

En studie rapportert i American Journal of Gastroenterology fant at Miralax forblir trygg og effektiv ved behandling av forstoppelse i inntil seks måneder (se referanse 1). I studien ble Miralax sammenlignet med en placebo (sukkerpille) og funnet å avlaste forstoppelse mer effektivt. Pasienter tilfeldig valgte i studien tok Miralax gang daglig. Studien vurdert effektivitet som å ha lettet de forstoppelse symptomer mer enn halvparten av tiden. Gruppen som tok Miralax nøt symptomlindring 52% av tiden, sammenlignet med bare 11% av tiden hos pasienter som tar placebo. Pasientene som brukte Miralax i seks måneder i stedet for placebo opplevd bivirkninger av diaré, flatulens og kvalme, men disse var ikke signifikant mer uttalt eller vanlig enn hos pasienter som tar placebo.

Selv om denne studien indikerer at Miralax kan tas for lengre perioder enn bare et par uker, når en pasient trenger å ta en over-the-counter narkotika som Miralax lenger enn anbefalt på etiketten, bør han spørre sin lege, og sørg hans lege og apotek vite om alle reseptbelagte og over-the-counter narkotika han tar.

Langvarig bruk av Prilosec

Prilosec er et medikament tilgjengelig for behandling av vedvarende halsbrann. Prilosec er solgt over-the-counter eller foreskrevet i sterkere doser av lege. Prilosec er tilgjengelig i tablettform for oral administrasjon. Bivirkninger av Prilosec er stort sett moderate, men kan vare fra noen timer til flere dager eller uker etter å ha tatt den, og kan vedvare i enda lengre perioder. Det er viktig at du forteller legen din dersom du opplever en negativ reaksjon på Prilosec, som han kan ha behov for å gi deg en alternativ behandling.

Dosering

For å bidra til å forhindre ubehagelige bivirkninger, ta Prilosec nøyaktig som anvist. Ta Prilosec med en 8 oz. glass vann. Ikke endre din dose av Prilosec eller hoppe over en dose av Prilosec. Dersom du har glemt å ta din dose, ta den glemte dosen så snart du husker det. Aldri doble opp på Prilosec, da det kan føre til en overdose oppstår. Symptomer på Prilosec overdose inkluderer tåkesyn, rask puls, kvalme og oppkast, økt svetteproduksjon, munntørrhet, døsighet og hodepine.

Mindre alvorlige reaksjoner

Enkelte reaksjoner på Prilosec anses vanlig og kan vare i noen timer etter å ha tatt medisiner eller for lengre perioder av gangen. Ubehagelige bivirkninger som kan forlenges er diaré, kvalme, hodepine, urolig mage og magesmerter og gass. Det er viktig at du snakker med legen din dersom du opplever en negativ reaksjon på Prilosec, som han kan ha behov for å foreskrive et alternativ til Prilosec.

Alvorlige reaksjoner

Noen bivirkninger av Prilosec anses alvorlig. Hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Prilosec, søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Alvorlige reaksjoner er livstruende; ikke vent å ringe din lege. Alvorlige reaksjoner på Prilosec inkluderer utslett (elveblest), oral hevelse (munn, lepper, tunge eller svelg) og pustevansker. Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever disse symptomene.

Interaksjoner

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan samhandle med Prilosec, noe som kan føre til reaksjoner å vare i lengre perioder eller symptomer til å bli mer alvorlig. Fortell legen din om alle medisiner du bruker og betingelser som du har blitt diagnostisert. Ikke ta Prilosec dersom du tar Coumadin eller Plavix uten å snakke med legen din først, da disse medikamentene kan forårsake bivirkninger å forverres. Andre medikamenter som forårsaker ytterligere interaksjon med Prilosec inkluderer REYATAZ, Antabuse, Gengraf, Prograf, Dilantin, Nizoral, Principen, VFEND, Feosol, Elixophyllin og TheoBid. Fortell legen din om alle de over-the-counter medisiner du bruker før du tar Prilosec.

Advarsel

Ikke bruk Prilosec hvis du ammer, da prilosec kan gå over i morsmelk. Følg legens instruksjoner med hensyn til diett restriksjoner mens du tar Prilosec. Snakk med legen din og ikke bruk Prilosec hvis du har opplevd følgende vilkår: svelgeproblemer, blodig avføring, blodig oppkast eller oppkast som har utseendet av kaffe, halsbrann som har vart i mer enn 90 dager, brystsmerter, halsbrann med piping, vekttap uten slanking, kvalme, oppkast, magesmerter.

Stell av en iboende urinkateter i langvarig bruk

Et iboende urinkateter er en enhet som består av et fleksibelt rør inn gjennom urinrøret inn i blæren som renner urinen inn i en pose som er festet til låret. Enheten forblir kontinuerlig på plass og holdes fra å skli av en oppblåst ballong med sterilt vann som er plassert på innsiden av blæren. Urinkatetre brukes når du ikke klarer å urinere selv på grunn av lammelser eller medisinske tilstander som ofte forbindes med nedbrutt eller andre blæreproblemer.

Daily Care

Kateteret bør kontrolleres regelmessig for å sikre at urinen strømmer ned i avløpspose. Uriktig strømning kan indikeres ved betennelse eller infeksjon i nærheten av innføringsstedet eller drenering som omgir kateteret. Rød, hoven eller irritert hud kan være indikasjoner det er et problem med enheten. Et lite stykke gas kan knyttes rundt kateterrøret i området den kommer ut fra kroppen; bruke et friskt stykke hver gang du rengjør kateteret og endre noen gang det føles vått. Hold alltid dreneringsposen under blærenivå og være sikker på at den ikke trekker eller drar på kateteret. Vask alltid hendene grundig før og etter håndtering av kateteret.

Holde godt hydrert er viktig ved bruk av kateter, i tillegg til å unngå forstoppelse; drikke rikelig med væske, minst åtte glass vann om dagen pluss andre væsker sammen med frisk frukt, fiber og rikelig med grønnsaker. Hvis du blir forstoppet, kan du ta en krakk mykner som Colace for å lindre din dysfunksjon. Du kan ikke ha samleie mens iført din kateter.

Drenering & Rengjøring av Bag

Urinoppsamlingsposen skal tømmes med jevne mellomrom når den når halvfull punktet og før sengetid. Vask hendene grundig før og etter tømming av posen; de skiftende posen for en annen person kan også ønske å bruke engangshansker (i tillegg til å vaske hendene før og etter).

Slik fjerner du posen: løsne slangen fra posen, feste slangen klemmen og fjern tappehetten. Kvitt deg med urin i toalettet og pass på at du ikke berører røret eller drenering cap på noe mens du utfører operasjonen - må det forbli sanitæranlegg. Du kan bli bedt om å måle urin ved din helse profesjonell; hvis så, helle urinen først inn i en måleenhet før den kastes i toalettet. Avslutt ved å sette hetten tilbake på, lukke klemmen og feste slangen tilbake til posen. Vask hendene grundig.

Fareskilt

Ring legen din dersom noe av det følgende inntreffer: lite eller ingen urin samlingen i fire timer eller mer, eller når blæren føles full; noen smerter eller ubehag i bena, bekken, rygg eller mage; innstikkstedet er hovne eller ømme; urin eller pus er drenering fra området; det er endringer i urin lukt, farge eller konsistens eller du merker skydekke, blod eller blodpropp. Også, ring din lege hvis du har feber på mer enn 100 grader eller komme ned med kvalme, frysninger eller oppkast.

Effekter av langvarig bruk av Prevacid

Prevacid er reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander i magen, inkludert sure oppstøt og magesår. Prevacid er foreskrevet i tablettform for oral administrasjon. Bivirkninger av Prevacid kan klassifiseres som moderat til alvorlig, og kan vare i flere timer etter å ha tatt Prevacid til flere dager, uker eller enda lenger. Hvis du opplever noen negative reaksjoner som følge av å ta Prevacid, må du informere legen din, som han må kanskje justere dosen din eller gi alternativ behandling.

Dosering

Ta dosen av Prevacid nøyaktig slik det var foreskrevet til deg. Det er svært viktig at du ikke endrer din dosering av Prevacid. Ikke hoppe over en dose av Prevacid. Dersom du har glemt å ta din dose, ta den glemte dosen så snart du husker det. Aldri doble opp på Prevacid, da det kan føre til overdose. Symptomer på Prevacid overdose inkluderer pustevansker, bryte ut i elveblest, oral hevelse (hevelse i ansikt, lepper eller munn). Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du opplever overdose fra Prevacid.

Moderate Effects

Moderate bivirkninger av Prevacid kan vare i timer, dager, uker eller muligens for lengre varigheter. Bivirkninger av Prevacid som anses moderat er hodepine, magesmerter, diaré samt forstoppelse. Kvalme er også en bivirkning relatert til Prevacid. Snakk med legen din dersom du opplever noen negative reaksjoner som følge av å ta Prevacid.

Alvorlige effekter

Noen effekter av Prevacid er klassifisert alvorlig og krever at du søker legebehandling umiddelbart. Hvis du får en allergisk reaksjon som elveblest eller har problemer med å puste eller svelge, hvis du har brystsmerter eller hevelse i ansiktet, kan du bli opplever en negativ reaksjon på Prevacid. Ikke vent med å ringe legekontoret, søke akutt legehjelp.

Medisinsk Interactions

Noen medisinske tilstander eller medisiner kan føre til en interaksjon med Prevacid som vil forårsake bivirkninger å vare i lengre perioder eller bli mer alvorlig. Hvis du for tiden tar noen medisiner, la legen få vite. Ikke ta Prevaid dersom du bruker Omnipen, REYATAZ, Plavix, Nizoral, Mol-jern, Elizophyllin, Slo-bud eller Uniphyl uten å snakke med legen din først. Hvis du tar noen over-the-counter medisiner, nevner de til legen din også.

Advarsel

Det er viktig at du ikke amme hvis du er sykepleier mens du bruker Prevacid. Prevacid kan gå over i morsmelk. Hvis du bruker et medikament som heter Carafate, er det viktig at du venter minst en halv time for å ta Carafate etter å ha tatt Prevacid. Skal ikke gis Prevacid til alle barn under ett.

Langvarig bruk av Slippery Elm

Langvarig bruk av Slippery Elm


Slippery Elm er blitt en vanlig husholdning ord når man diskuterer både tradisjonelle og naturlige helserettsmidler. Sine medisinske verdier er svært anerkjent blant helsespesialister i dag, men det er interessant å merke seg at dette ikke er et nytt funn, og at det faktisk har eksistert i årevis.

Beskrivelse

Glatte alm (Ulmus fulva) er det vanlige navnet gitt til mucilage som er funnet i de store cellene i den indre bark av små almetrær. Disse søskenbarn til den populære amerikanske alm finnes i deler av USA og Canada i høye områder som Appalachene. Stoffet blir malt til pulver og gjort til kapsler, tabletter, pastiller, flytende ekstrakter og te og brukt medisinsk. Det er beroligende og helbredende effekter har gjort det en av de mest verdifulle virkemidler i urte praksis.

Hud Skader og Burns

Når pulveret blandes med vann sveller og blir en svampete, glatt lim som kan være spredt over skader, brannsår, gift eføy og andre mindre hudirritasjoner. Det tørker og danner en type bandasje over såret mens dens helbredende egenskaper gå på jobb lindre smerte og gjenopprette den skadde området. Produkter som hud kremer og kremer som inneholder glatte alm er tilgjengelig på helse-butikker og apoteker.

Hoste og Cold Remedy

Medisinsk bruk dateres tilbake til det 18. århundre i Amerika da glatte alm ble populært som et middel for lindrende sår hals og lettelser hoste. I dag kommer glatte alm i form av hostemiksturer og piller for symptomatisk lindring av sår hals, hoste og forkjølelse. Det er også blandet med heggen bark og gjort til en te for lindring av sår hals og hoste.

Digestive Remedy

Personer som lider av syre dårlig og generell magesyke, sure oppstøt syndrom, sår og smerter fra matforgiftet kan finne lindring og helbredelse fra glatte alm tonic. De mucilage strøk magen, beroligende irritasjoner og gir smertelindring som det hjelpemidler i helbredelsesprosessen. Det er også brukt for lindring av irritabel tarm syndrom.

Forstoppelse og diaré

Slippery Elm er nå tilgjengelig i helse-butikker i form av pulver, kapsler og flytende applikasjoner for lindring av diaré, forstoppelse, gastritt og Crohns sykdom. Det er også inkludert i over-the-counter medisiner for forkjølelse og influensa, urinblæren og urinveisinfeksjoner