Digidexo.com

p piller for vektøkning

Grunner for vektøkning hos kvinner

Vektøkning er en bekymring for mange kvinner. Å være kunnskapsrik om de fysiske, følelsesmessige og medisinske årsaker til vektøkning kan hjelpe en kvinne å opprettholde en sunn vekt gjennom hele livet.

Overgangsalder og Hypotyreose

Overgangsalder og hypotyreose er to vanlige årsaker til vektøkning hos kvinner. Hormonelle forandringer i kroppen under menopause, og når skjoldbruskkjertelen blir under aktiv, fører til vektøkning forbundet med disse tilstander. (Se referanser 1 og 3)

Følelsesmessige grunner

Stress og depresjon ofte fører til vektøkning hos kvinner. Langvarig stress får kroppen til å lagre fett og holde på den. En kvinne som er deprimert, sammen med å være under stress, engasjerer seg i mindre fysisk aktivitet, noe som fører til vektøkning. (Se referanse 2)

Livsstil

En stillesittende livsstil, sammen med overflødig kalori-og karbohydrat forbruk er ofte ansvarlig for vektøkning hos kvinner. (Se referanse 1)

Diabetes og insulinresistens

Insulinresistens og type-2-diabetes er også grunner for vektøkning hos kvinner. Kontrollere blodsukkernivået, økt fysisk aktivitet og å miste vekt kan motvirke disse forholdene. (Se ressurs)

Betraktninger

Kunstige søtningsmidler, samtidig som det ikke inneholder sukker, kan føre til insulinresistens alle den samme, og fører til vektøkning. (Se referanse 2)

De beste protein barer for vektøkning

Det synes å være en nær uendelig antall protein barer på markedet i dag. Men hvilke som gir de beste ernæringsmessige ingredienser for å hjelpe med vektøkning? Du må finne en protein bar som passer dine mål. Mange er utformet for å miste vekt eller som måltid erstatninger, mens vektøkning proteinbarer er spesielt utviklet for å gi en muskel bygningen boost.

Protein og kalorier

For å hjelpe med vektøkning, protein barer trenger en tung dose av protein, ideelt sett med 30 gram eller mer. I tillegg til å pakke på flere pounds, protein barer må også være moderat høy i kalorier, og gir i overkant av 400 kalorier per porsjon. Her er et utvalg av de beste protein barer for vektøkning som passer inn i disse standardene, og starter med de med høyest protein teller.

ISS Forskning Pro42 proteinbarer

De Pro42 proteinbarer fra ISS Forskning er blant de beste i bransjen i mengden av protein tilgjengelig i en bar. De pakker en heidundrende 42 gram protein i hver bar, noe som gjør dem ideelle for vektøkning. I tillegg faller de inn på 380 kalorier for Cookies and Cream smaken og 430 kalorier for Peanut Butter and Chocolate Chip smaken.

Universal Proteon Barer

Den Proteon bar fra Universal inneholder 433 kalorier og 32 gram protein per bar. Den er tilgjengelig i en Double Peanut Butter smaken.

Omkjørings Havregryn Barer

Varierer mellom 440 og 460 kalorier per bar, Omkjørings Havregryn protein bar pakker i 30 gram protein. Smaker inkludere Chocolate Chip Cookie Dough, Peanut Butter Banana og Peanut Butter Chocolate Chip.

Met-Rx Big 100 Colossal Brownie Bar

Met-Rx Colossal Brownie Bar kommer i to utgaver, Peanut Butter Delight og Super Chocolate Fudge. Begge inneholder 30 gram protein og faller inn på enten 390 eller 400 kalorier per bar.

Chef Jay Tri-O-Plex Bars

De store 118 gram Tri-O-Plex Bars har 30 gram protein og varierer mellom 390 og 430 kalorier. Smaker inkludere Very Berry, Caramel Apple, Chocolate Coconut, Peanut Butter Chocolate Chip, Peanut Butter Banana og S'mores.

VPX Zero Impact Barer

De VPX null innvirkning protein barer pakke mellom 400 og 484 kalorier per bar, avhengig av smak og inkluderer 30 gram protein. Smaker inkludere Chocolate Peanut Butter, peanøttsmør og syltetøy, gresskar Supreme og stekt kokos.

Hjemmelaget drink for vektøkning

Making hjemmelagde drinker for vektøkning er ekstremt lett. Du trenger bare en blender, butikk-kjøpte kosttilskudd, sukker / kunstig søtningsmiddel (valgfritt) og is (valgfritt). For å optimalisere vektøkning, se disse drikkene som kosttilskudd i stedet for erstatning for måltider.

Protein

Økt inntak protein er avgjørende i vekt-få prosessen fordi den har de essensielle aminosyrer for å øke muskelmasse. Foruten åpenbare valg som peanøttsmør og banan, lager på protein blander som Myotein, BSN Syntha-6 og Gaspari Nutrition MyoFusion. Et scoop av protein pulver per drikke er som regel mer enn nok.

Kalsium

Kalsium spiller en viktig rolle i vekt-økende prosessen på grunn av sin evne til å bygge sterkere og tettere bein. Ifølge Office of Kosttilskudd, trenger en sunn voksen 1000mg kalsium per dag. Kilder som er rike på kalsium inkluderer melk, cottage cheese og yoghurt.

Få muskler, ikke fett

For å få vekt sunt, er det viktig å merke seg at du bør få muskler, ikke fett. Mens peanøttsmør og iskrem er vanlige ingredienser for vektøkning drinker, fjerne dem fra kosten din hvis du er økende uønsket fett.

Rask og enkel Tips for vektøkning

Rask og enkel Tips for vektøkning


Mens noen foretrekker en slank eller tynn kroppsbygning, andre ønsker en liten vektøkning for å oppnå en curvier eller mer muskuløs kropp. Å spise mer utover dagen kan hjelpe deg å sette på ekstra pounds. Det er imidlertid en sunn og en usunn måte å få vekt.

Limit aerobe aktiviteter

Høy effekt trening som sykling, svømming, løping eller aerobic kan opprettholde din generelle helse og støtte energi. Men hvis du prøver å få vekt, regelmessig engasjere seg i høy-effekt øvelser vil brenne kalorier og fett og hindrer din innsats for å sette på ekstra vekt.

Øk Kalorier

Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Sette på ekstra vekt innebærer øke det daglige kaloriforbruket. Å spise en ekstra 7000 kalorier i uken (1000 ekstra kalorier om dagen) kan legge til to pounds en uke. Mens sukker og junk mat har en høy-kalori inntak, er det sunnere måter å øke kaloriforbruket. Fyll opp på sunne valg som proteinrike matvarer (egg, kjøtt, nøtter), karbohydrater som pasta, brød og ris, og grønnsaker.

Drikk mer

Drikkevarer kan legge til ditt daglige kaloriinntak og bidra til å øke vekten din. I stedet for å fylle opp på sukkerholdige drikker som brus, velge sunnere valg som fruktjuice, melk, protein shakes og sunne smoothies.

Build Muscle Tone

Vekttrening toner og definerer dine muskler, og bygge muskler kan øke kroppsvekten din. Snarere enn aerobic garantert til å brenne fett og kalorier, begynner en vekt trening eller body toning program. Trening i hjemmet ditt med manualer eller bruk gym utstyr for å øke muskel tone. Enkle treningsøkter som pilates, knebøy, utfall, og noen sykling og jogging kan også bidra til å øke muskel tone og kroppsvekt.

Hvordan jeg bygge en appetitt for vektøkning naturlig? Do

Hvordan jeg bygge en appetitt for vektøkning naturlig? Do


Hvis en person har naturligvis en liten appetitt, kan han ha en hard tid å få vekt, fordi det er vanskelig å spise uten å være sulten. Det er like viktig å ikke være undervektig som det er ikke å være overvektig. Underernæring kan føre til mange ulike plager, som kronisk tretthet, håravfall, reduksjon i bentetthet, søvnløshet og økt risiko for infections.To få vekt naturlig, du må øke appetitten; å gjøre det sunt innebærer nøye med å velge riktig mat for å optimalisere vektøkning. Det er naturlige urter og vitaminer som bidrar til å øke en persons appetitt slik at han kan få vekt på en sunn måte.

Hvordan jeg bygge en appetitt for vektøkning naturlig? Do

innlemme mye protein i kostholdet ditt når du er sulten. Protein bidrar til å stimulere appetitten.

Drikk peppermynte te. Peppermynte er en naturlig urt som øker appetitten. Drikkevann 2 prosent melk er en sunn kilde av vitaminer, og det har en høy mengde av god fett. Søtningsstoffer melk med honning vil også hjelpe deg å få vekt raskere.

Tygg på persille eller fennikel. Begge urter vil føre til at du blir mer sulten. Du kan også tygge på en blanding av ingefær skiver og sitronsaft for å stimulere appetitten.

Ta et tiamin supplement. Tiamin er et vitamin som øker stoffskiftet, noe som vil stimulere appetitten.

Måltider for vektøkning

Måltider for vektøkning


Økende vekt på en sunn måte er det viktigste aspektet av din vekt-få forsøke. Det er viktig å sette sammen et sunt måltid plan for å få vekt, men ikke gjøre kroppen usunn.

Forholdstall og Deler

For måltider optimalisert for å få vekt på en sunn måte, Dr. Dan Heinemann, styremedlem i American Academy of Family leger, tyder på WebMD nettsted, som du del dine måltider for 60 til 70 prosent karbohydrater, 10 til 15 prosent protein og en liten mengde gode fettstoffer som umettet og enumettet fett.

Vektøkning tips

Når du planlegger dine måltider er det viktig å huske at den beste måten å få vekt er å spise mat som er høyere i kalorier, vitaminer og mineraler enn matvarer høyere i fett og sukker. Mens fett og sukker vil gjøre deg opp i vekt, vil det ikke være sunt eller velproporsjonert vekt.

Eksempel Meals

Ifølge Pittsburgh Steelers 'lag ernæringsfysiolog konsulent, Leslie Bonci, RD, sunt måltid plan alternativer inkluderer kylling salat med bakt potet og fruktjuice eller en bagel sandwich med kalkun og ost med et stykke frukt. En grønnsak omelett med ost stekte poteter og to stykker av hele korn toast er et sunt alternativ.

Hva slags mat bør spises for vektøkning?

Hva slags mat bør spises for vektøkning?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, hvis din Body Mass Index er mindre enn 18.5, du er undervektig. Personer med raske metabolisms, idrettsutøvere og personer med visse sykdommer og lidelser som diabetes, anorexia nervosa og visse skjoldbrusk lidelser kan ha behov for å endre sin diett for å få vekt. Du kan legge til mer korn, frukt og grønnsaker, og høy-protein kjøtt og fisk, til kosthold for å få vekt.

Korn og nøtter

Spise tykke brød som hele hvete og pumpernickel, og frokostblandinger med drue nøtter, granola og havre kan bidra til å øke kaloriinntaket ditt. Du kan også supplere dine måltider med korn som er høy i protein, for eksempel hvetekim og linfrø for å få vekt. Nøtter som peanøtter, mandler og valnøtter er høy i protein. Peanøttsmør sprer og mutter sprer hjelpe deg til å inkludere disse nøtter i kostholdet ditt regelmessig.

Frukt

Legge til mer frukt og grønnsaker til kosthold er en sunn måte å gå opp i vekt. Spis frukt som ananas, bananer og avokado for å øke kaloriinntaket. Rosiner og tyttebær er også ideelle for sunn vektøkning, som tørket frukt er noen ganger lettere å spise i større mengder enn fersk frukt. Legge grønnsaker som poteter, mais, erter og gulrøtter til kosthold kan hjelpe deg opp i vekt, da disse grønnsaker er høy i karbohydrater og kalorier.

Kjøtt og Fisk

Kylling og biff er høy i protein, men det anbefales at du ser inntaket av mettet fett mens du bruker disse kjøtt for å kontrollere vekten. Lean-kutt kjøtt er foreslått for å unngå mettet fett og kolesterol, som kan bli skadelig for din helse når forbrukes for ofte eller i store porsjoner. Laks, ørret, makrell og tunfisk er gode kilder til protein som inneholder mindre mettet fett enn rødt kjøtt og fjærfe.

Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning

Folk strever for å få vekt for en rekke årsaker. Kanskje de er undervektige og prøver å oppnå en sunn vekt rekkevidde. Eller kanskje de bare prøver å bygge mer muskelmasse for styrke og utseende. Uansett årsak, kan vektøkning være en utfordrende venture. Det er ikke så enkel som å øke kaloriforbruket. Andre hensyn er kvaliteten på mat kilder, typer fysisk aktivitet og supplement valg. Når du forsøker å få vekt, må du sørge for tilstrekkelig kalorier per dag fra friske hele matvarer. I tillegg kan spesifikk vekt treningsprogrammer øke muskel gevinster i stedet for muskel og fett tap. Disse to komponentene bør inkluderes med alle supplement diett når du prøver å få vekt.

Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning

•  Bestem deg for din vektøkning preferanse. Hvis du prøver å få muskelmasse, så kosttilskudd vil være forskjellig fra en person som bare prøver å få vekt.

Velg en enkel supplement regime for grunnleggende vektøkning. For eksempel, for å legge en daglig multi-vitamin sikre tilstrekkelig vitamin inntak, i tillegg til kvalitetsproteinkilder, kan være tilstrekkelig for å øke vektøkningen. For å øke protein, vurdere whey eller kasein protein pulver for å legge til måltid vibrering eller prøv høy-kalori protein barer.

•  Ta et multi-vitamin. Folk forsøker å få muskelmasse bør ta en multi-vitamin daglig.

Øk protein inntak for muskel gevinst. Når du forsøker å få mer muskler, bør protein forbruket økes betydelig. Som nevnt tidligere er myseproteiner og kasein er gode alternativer for proteinkilder. Disse kan bli funnet i pulverform og RTD (klar til drikkevarer). Kasein protein brytes ned mer langsomt i kroppen og gir en langvarig energikilde. Myseprotein absorberes raskt og leverer et fast skudd av aminosyrer til musklene.

Kreatin vurdere. Kreatin er en kombinasjon av tre aminosyrer, og har vært knyttet til økt vekt og styrke gevinst når det forbrukes. Ikke bare kroppen din bruker kreatin som energikilde, men det trekker også vann inn i muskelcellene.

Få litt glutamin. Glutamin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. Økende denne aminosyren kan redusere muskeltretthet som oppstår under trening. Glutamin er også blitt funnet å nivåer av veksthormonet.

Kosttilskudd for vektøkning

Vektøkning kosttilskudd brukes til en rekke årsaker. De er vanligvis tilgjengelig online og på helsekostbutikker, supplement butikker, sportsbutikker og andre leverandører som selger trening og helseprodukter. Kostnaden avhenger av mengden av supplement du kjøper. Ikke bruk vekt kosttilskudd uten å konsultere en medisinsk faglig.

Funksjon

Folk bruker vektøkning kosttilskudd for å få vekt for mange grunner, blant annet sport eller bodybuilding. De kan også bare trenger å få mer vekt til å bli frisk, slik som er tilfellet med AIDS-pasienter eller de med Crohns sykdom.

Typer

Typer vektøkning kosttilskudd inneholder kreatin, protein pulver, måltid erstatning pulver, L-Glutamin, og "Gainers", som er et annet pulver spesielt utviklet for å hjelpe folk opp i vekt.

Effekter

Disse kosttilskudd hjelpe folk opp i vekt ved å øke kaloriinnholdet når du spiser nok mat for ønsket daglig kaloriverdi er ikke gjennomførbart.

Misforståelse

Folk som bruker kosttilskudd for å få vekt kan ikke innse det ekstra arbeidet det tar å faktisk legge på seg. Å sette på muskel vekt, er det nødvendig å arbeide ut fem til seks ganger per uke mens du tar protein pulver, L-glutamin, eller kreatin, eller det kan være negative effekter.

Advarsel

Vektøkning kosttilskudd kan ha negative effekter, spesielt når du bruker kreatin. Disse effektene kan omfatte endringer i humør og hjertefrekvens, dehydrering, muskelkramper, og heteslag.

Den beste maten for vektøkning

Informasjon om sunt vekttap er overalt - på internett, på bokhyller, i blader og i klasserommene. Men å finne informasjon om sunn vektøkning er vanskelig å finne. Likevel for mange mennesker som er utvinne fra sykdom, har kjertelproblemer, er eldre eller lider av negativt kroppsbilde fra å være for tynn, er dette et veldig reelt behov. Du kan få vekt ved å spise en haug med usunn mat som er høy i fett og natrium med liten næringsverdi, men det er matvarer som kan hjelpe deg opp i vekt på en måte som er bra for kroppen din.

Strategi

De fleste eksperter anbefaler kontrollert vektøkning. Det er ikke sunt eller bærekraftig å vinne eller tape mye vekt i løpet av kort tid. Ytterligere 500 kalorier om dagen bør gi en vektøkning på en kilo i uken, men du må kanskje justere kaloritelling etter et par uker med observasjon. Du trenger ikke vektøkning pulver; så lenge du forbruker mer kalorier enn du bruker, vil du få vekt.

Måltid Størrelse og frekvens

På en vektøkning diett, er det fokus på å spise næringsrik, kaloririk mat. Tre fornuftige måltider og to snacks mellomrom midtveis mellom måltider er bedre enn tre store måltider fordi det oppmuntrer kroppen til å bygge muskler med kalorier i stedet for å lagre dem som fett. Måltider og snacks bør alltid være en blanding av magre proteiner, sunt fett og komplekse karbohydrater.

Foods

Den enkleste måten å støte opp dine daglige kalorier er å spise mat med høyt sunt fett, som olivenolje, peanøttsmør, nøtter og avokado. Unngå mat høy i mettet og trans fett som smør, helmelk meieriprodukter, bacon og pølse, fett kjøtt og bearbeidet snack mat. De fleste fast food inneholder også mange av disse typer fett. Sørg for å spise mye hele korn, frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter. Prøv å spise den høyeste anbefalte servering telling fra næringspyramiden. Det kan være lurt å spise en ekstra porsjon av lean protein om dagen også.

Add-ins

Snike inn ekstra kalorier med næringsrik tilleggene kan hjelpe også, spesielt hvis du har en hard tid å spise store mengder mat. Bruk melk i stedet for vann i supper og varme frokostblandinger. Legg nøtter og tørket frukt til frokostblandinger, yoghurt og fettfattig iskrem eller yr honning på dem. Topp retter med noen fettfattig ost. Riv litt mørk sjokolade over desserter. Et par ekstra kalorier her og der legge opp.

Trening

Mens du prøver å få vekt, ikke glem å trene. Det vil hjelpe rev opp appetitten og holde deg slank og føler stor. Vektbærende trening er spesielt gunstig, siden muskler veier mer enn fett, og vil fylle ut rammen.

Meny Ideer for vektøkning

Meny Ideer for vektøkning


Sunn vektøkning handler om å ta inn flere kalorier enn du trenger for din alder og mosjon nivå. Det handler også om å velge høy-kalori mat som legger protein og muskelmasse, ikke fett, til kroppen din. Meny ideer for sunn vektøkning inneholde nøtter, frø, vitamin-beriket korn og andre høyt kalori, men proteinrik mat.

Frokost

Velg en vitamin-beriket frokostblanding til frokost. Spis frokostblandinger som er laget av hel hvete eller multi-hvete i stedet for sukkerholdige frokostprodukter. Velg frokostblandinger pakket med en overflod av vitaminer, og som inkluderer nøtter eller frø. Doble den anbefalte porsjonsstørrelsen eller spise denne frokosten produkt for frokost og igjen som mid-morgen snack. Hot frokostblandinger med frukt er gode vektøkning menyalternativer.

Drikk et høyere kalorifattig frukt juice med frokost, for eksempel eplejuice, som har så mange som 346 kalorier per 100 gram. Banan juice har samme kalori teller som eplejuice og tilbyr kalium også. Hvis du foretrekker appelsinjuice, kan du fortsatt legge 60 kalorier med at menyalternativet.

Lunsj / middag

Spis komplekse karbohydrater som pasta, brun ris eller poteter til lunsj og middag hver dag. Legg runde eller flanke biff, kalkun, magert kjøtt, kylling, laks eller annen fisk som kjøtt alternativ for hvert måltid. Inkluder hel-hvete brød med måltider. Sørg for å inkludere smør, som noen fett er nødvendig for å hjelpe til med din fysiske velvære.

Spis bønner og grønnsaker med måltider for å gi nødvendige næringsstoffer, og for å legge til kalorier. Drikk en milkshake, som er høy i kalorier, men gir også fordelene av meieriprodukter. Peanøttsmør lagt til epleskiver til dessert kan legge til så mye som 1600 kalorier per kopp mot vektøkning

Snacks, nøtter og frø

I mellom måltid snacks også hjelpe til å få vekt. En kopp cashewnøtter gir 780 kalorier. Det gir også vitaminer og mineraler. Spis en kopp rosiner og kaloritelling vil øke og du vil ha en overflod av energi. Legge til nøtter, frø og tørket frukt til frokost frokostblandinger, salater og grønnsaker kan hjelpe deg å få nødvendig vekt. Sats på Brasil, macadamia, og pecan nøtter for høyere kalorier (190-200 kalorier per unse) og vektøkning.

Hvordan spise Hamburgere for vektøkning

Hvordan spise Hamburgere for vektøkning


Spise en tung dose av hamburgere fra hurtigmatrestauranter er nesten en sikker måte å pakke på pounds, men det er ikke en sunn måte å få vekt. Fast food-restauranter serverer ofte hamburgere som er høy i fett og andre usunne næringsstoffer. Hvis du ønsker å få vekt på en diett av hamburgere, lage din egen hjemme og spise et sunt, balansert kosthold for å få vekt trygt. Før du prøver å få vekt gjennom en hamburger diett, bør du oppsøke lege og finne ut om kroppen din er frisk nok til å gjøre det.

Bruksanvisning

Form 8 gram 70 prosent mager kjøttdeig i en Patty. Gjør diameteren på Patty litt større enn diameteren på hamburger bun. Hamburger Patty vil krympe litt under matlagingen.

Sesong begge sider av hamburger Patty med salt og pepper (valgfritt).

Forvarm en 10-tommers sauté panne over middels høy varme i ett minutt.

Tilsett 2 ts av vegetabilsk olje i pannen. La oljen varmes opp til den begynner å røyke.

Sett hamburger inn i sauté panne. Koker Patty i tre til fem minutter på den første siden.

Vend hamburger Patty løpet med en slikkepott så rå side er nå berøre sauté panne. Koker Patty i tre til fem minutter.

Fjern hamburger Patty fra sauté panne med en slikkepott og sette den på den nedre halvdelen av en hamburger bun. Som er, inneholder hamburger ca 700 kalorier (610 fra kjøttdeig, 84 fra hamburger bun). Toppe burger med ost og krydder på dette punktet (valgfritt). Den mest populære ost satt på burgere, amerikansk ost, inneholder et gjennomsnitt på 105 kalorier per skive. De fleste sauser, inkludert ketchup og sennep, er ganske lav i kalorier, men noen, som for eksempel majones, inneholder ca 100 kalorier per spiseskje.

Tell kalorier av hver ingrediens i hamburger. Hvis du skulle spise en 8-unse hamburger laget av 70 prosent magert kjøtt på en vanlig hamburger bun toppet med ett stykke American ost, ville du være forbruker ca 800 kalorier.

Spis nok hamburgere for å gi deg et kaloriinntak som er høyere enn den mengden kalorier du forbrenner hver dag. Ifølge Mayo Clinic, for deg å få vekt, må du forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Dette betyr at du må forbruke nok hamburgere for å gi deg et kaloriinntak (antall kalorier du forbruker på en dag) som er større enn antall kalorier du forbrenner gjennom daglige aktiviteter som arbeid, turgåing og rengjøring av huset, og gjennom øvelsen. Konsultere Nutri Strategi diagrammet i Resources for å beregne hvor mange kalorier du forbrenner hver dag.

Spis et balansert kosthold. Spise noe annet enn hamburgere er ikke den ideelle dietten, som du ikke vil få de riktige næringsstoffene du trenger. Sammen med spise hamburgere, spise frukt, grønnsaker, nøtter, korn og melkeprodukter.

Piller for å bidra til å få Vekt

Økende vekt er et mål som fører til at mange enkeltpersoner å begynne vekttrening programmer. Likevel, noen av oss er i stand til å legge pounds til vår ramme uansett hvor mange timer vi bruker på å trene. For å hjelpe erobre dette problemet, vektøkning kosttilskudd er tilgjengelig over disk for bruk.

Hva er Vektøkning piller?

Vektøkning piller er annonsert med å ha muligheten til å hjelpe deg å få muskelmasse ved å bruke pillene før du spiser. Disse produktene er nært knyttet til multivitamin produkter som Centrum. Sammenlign det du finner på etikettene på vanlige multivitaminer til dem som er oppført på vektøkning produkter, og du vil finne mye av den samme informasjonen. Du vil også finne at disse vektøkning produkter vil ha prislapper høyere enn de vanlige vitaminer, så dette kan påvirke din beslutning også.

Hvem bruker Weight Gain Pills?

Vektøkning piller brukes av en rekke enkeltpersoner, inkludert folk som ønsker å bulk opp for deltakelse i idretter som fotball, eller folk bare prøver å se mer muskuløs. Tilskudd er også anbefalt for de som ønsker å gjenvinne vekt som har gått tapt etter noen former for skade eller operasjon. Det er viktig å få den beste forståelsen av hva du har tenkt å kjøpe fordi du kan få de samme fordelene fra lignende, billigere multivitaminer i stedet for å bruke vektøkning piller.

Ingredienser i vektøkning piller

Ingrediensene i vektøkning piller kan være nært forhold til de i vanlige multivitaminer. Disse pillene ofte har ekstra urte ingredienser for å bidra til å øke appetitten, forbedre kroppens fordøyelsesprosessen og absorbere vitaminer som finnes i maten du spiser. Men det er ikke en hemmelig ingrediens til stede som fører til vektøkning. Disse pillene er i utgangspunktet ment å hjelpe deg å spise mer og kroppen din til å bedre utnytte den maten. Dessverre, de er ikke et raskt svar på å sette på muskelmasse.

Alternativer til vektøkning piller

Vektøkning pulver og shakes er et levedyktig alternativ til å bruke piller. Disse drikker er bevist å raskt legge til protein og andre viktige næringsstoffer til kroppen din. Ved hjelp av en protein drink vil ikke bare hjelpe deg med målet ditt å få vekt, men det vil også hjelpe deg å gjenopprette fra skader og øke immunsystem. Det anbefales at du setter disse pulver og rister å bruke i stedet for å kjøpe vektøkning piller, som de er mer rustet til å hjelpe.

Hvor befinner Vektøkning Produkter

Kosttilskudd for å få vekt kan bli funnet på en rekke steder. Lokale sports ernæring butikker som GNC er et godt utgangspunkt. Du kan også sjekke den farmasøytiske delen av store butikker som Walmart. Det er viktig å oppsøke en profesjonell for å vite nøyaktig hva du spiser og effektene på kroppen din.

Hvordan stoppe vektøkning fra p-piller

Hvordan stoppe vektøkning fra p-piller


En ubehagelig bivirkning av p-piller er vektøkning. Mens det er mange store fordeler med å ta p-piller, mange kvinner unngår dem fordi de frykter de vil gjøre seg fete. Men det er ingen grunn til å frykte, du kan stoppe vektøkning fra p-piller og holde figuren din mens hindre graviditet og forbedre dine menstruasjonssykluser. Følg disse trinnene for å holde prevensjon relatert vektøkning i sjakk!

Bruksanvisning

•  Hold deg hydrert. Mest vektøkning fra p-piller er forårsaket av vann oppbevaring. Vann vektøkning kan unngås ved å drikke rikelig med væske og holde hydrert. Øk det daglige vanninntaket og unngå salt mat. Gjør du det vil bli kvitt oppblåsthet og holde vekten stabil. Hvis vann vekt er fortsatt et problem etter å ha økt væske og redusere natrium, vurdere å bruke en OTC vanndrivende. Diuretika hjelpe kroppen skylle ut overflødig vann og redusere oppblåsthet forbundet med p-piller.

Undertrykk appetitten din med fiber. Noen ganger kvinner klager over økt appetitt mens på p-piller. Dette er ofte forårsaket av hormonelle endringer kroppen opplevelser når du tar prevensjon. Hvis overflødig sult er årsaken til vektøkning, redusere appetitten din med fiber. Legg fullkorn, fiber rik mat til kosthold for å holde deg full. Du kan også legge fiber kosttilskudd for å hjelpe avverge sult og cravings forårsaket av prevensjon.

fart på stoffskiftet. Mens på p-piller, kan stoffskiftet bremse litt. Hvis dette skjer, kan du oppleve trøtthet og økt kroppsvekt. En enkel måte å bekjempe en langsom metabolisme er å innlemme 20 minutter med trening tre ganger per uke. Øvelsen vil brenne kalorier, øke stoffskiftet og hjelpe til å stoppe vektøkning forårsaket av p-piller. Gjør selv en liten mengde enkle øvelsen kan virkelig hjelpe deg å se og føle deg bedre. Foruten å fremme vekttap, øker mosjon produksjonen av "feel good kjemikalier" i hjernen som dopamin og kan dramatisk forbedre humøret!

Billig, raskt og enkelt Vektøkning Metoder for kvinner

Billig, raskt og enkelt Vektøkning Metoder for kvinner


Tro det eller ei, men noen kvinner ønsker å få vekt. Genetikk, raskt stoffskifte, stress, depresjon og overdreven trening er alle faktorer som kan hindre deg fra å få vekt. Hvis du er undervektig, kan immunforsvaret bli svakere og hår, tenner og hud kan lide. Å være undervektig kan også føre til fertilitetsproblemer fordi menstruasjonssyklusen kan bli uregelmessig eller stoppe helt. For å begynne å få vekt, er det ulike kosttilskudd og livsstil justeringer du kan innlemme.

Forbruker mer kalorier

Vektøkning kan oppnås ved å ta inn flere kalorier enn du gjør nå. For vektøkning på 1 til 2 kg. per uke, forbruke 500 til 1000 kalorier ekstra på en daglig basis. For å opprettholde god helse, må disse kaloriene kommer fra nærings-tett, kaloririke kilder. Unngå kalorifattig og fettfattig mat og konsumere mat som tørket frukt og frukt i sirup enn fersk frukt. Konsumere melk, blandet fruktjuice og melk rister i stedet for diett brus, te og kaffe. Legg melkepulver til retter som potetmos og supper å øke sin kalori-innhold. Legg smør til grønnsaker og egg.

Meal Frequency og del størrelse

Ekstra kalorier kan inntas ved å spise større porsjoner. Øk mengden av mat du spiser i løpet av dine tre daglige måltider. Hvis du har problemer med å spise store mengder mat i en sittende, spise oftere. Fordel seks mindre måltider i løpet av dagen og spiser ett måltid hver tredje til fjerde time. De ekstra kaloriene på slutten av dagen vil legge opp. Unngå å drikke mens du spiser - du ønsker ikke å fylle opp på væsker og la ikke rom for mat. Drikke drikker 30 minutter etter eller før du spiser.

Vektøkning kosttilskudd

Supplere din diett med vekt gainers. Disse flytende eller pulver kosttilskudd er høy i kalorier, protein, vitaminer og mineraler. For å fremme vektøkning, kan de forbrukes i tillegg til regelmessige måltider. Hvis du har problemer med å konsumere store mengder mat for å få opp ekstra kalorier, drikke en vektøkning shake. Kosttilskudd som Sørg Plus kommer i flere varianter og kan være kjøp over-the-counter på den lokale daglig eller stoff butikken.

Trening

Styrketrening to til tre ganger per uke hjelper musklene blir sterkere og øker din muskelvev. Muskelvev stimulerer stoffskiftet hele dagen lang, noe som resulterer i en økt appetitt. Du spiser mer og kan få vekt. Kroppen din kan vises noe større enn på forhånd. Styrketrening forebygger også de ekstra kaloriene du forbruker fra å bli lagret som fett.

Kosttilskudd for å fremme eldre vektøkning

Kosttilskudd for å fremme eldre vektøkning


Eldre voksne kan ha nytte av kosttilskudd når de har problemer med å skaffe nok kalorier fra det daglige kostholdet. Helseproblemer, sosioøkonomisk status, ensomhet og diett restriksjoner kan faktor i eldre vekttap og underernæring.

Betydning

Visse sykdomstilstander og tilstander kan berettige kosttilskudd, inkludert: dårlig sårtilheling, trykksår, før eller etter kirurgi, demens, hjertesykdommer, og skrøpelighet. Utilsiktet vekttap kan forårsake sykdom komplikasjoner, dårlig immunforsvar og føre til depresjon og muligens død.

Typer

Mange varianter av kosttilskudd finnes på markedet. Noen fremme høy-kalori, høy-proteininnhold for vektøkning, mens andre markeds spesielt til personer med diabetes, bein helseproblemer, eller kreft.

Fordeler

Flytende kosttilskudd føre til bedre helse, vektøkning, bedre funksjonell status og medisinske kostnadsbesparelser.

Betraktninger

I noen tilfeller, nærings tette matvarer som iskrem, milkshake og puddinger eller hyppige små måltider av favorittmaten fungere like effektivt som dyre kosttilskudd. Sosial interaksjon og fysisk aktivitet kan også bedre appetitt. Fysisk aktivitet i forbindelse med kosttilskudd kan føre til økt totale kaloriinntaket.

Advarsel

Omsorg leverandører av eldre voksne bør nøye overvåke ufrivillig vekttap og se en medisinsk faglig for vurdering og behandling.

Vektøkning Produkter for personer med ADHD

Vektøkning Produkter for personer med ADHD


ADHD eller ADHD, er ofte behandlet med sentralstimulerende medisiner. Sentralstimulerende ofte føre til et tap av appetitt og økt metabolisme, noe som resulterer i vekttap for de som er på medisiner. Rapid vekttap er en bekymring for helsemessige årsaker, og bør ikke tas lett på. Heldigvis finnes det måter å få og opprettholde vekten mens du er på ADHD medisiner.

Historie

Sentralstimulerende stoffer som Ritalin, Adderall og Concerta har lenge vært brukt til å behandle ADHD. De virker ved å regulere nivået av nevrotransmittere i hjernen og lettelser impuls, hyperaktivitet og uoppmerksomhet. Sentralstimulerende ofte skape en følelse av å være full, samtidig øke metabolismen og brenne mer kalorier, derfor resulterer i vekttap. Foreløpig sentralstimulerende midler er den vanligste form for medisiner for behandling av ADHD.

Identifikasjon

Identifisere om vekttap med ADHD skyldes medisiner eller en annen kilde kan noen ganger være vanskelig. Det er viktig å overvåke vekt før og etter du starter en ny medisin for å få øye på drastiske endringer. Mens vekttap med ADHD er en vanlig bivirkning, kan mer enn 10 prosent tap i noen uker være helsefarlig. Det kan være nødvendig å se en helsearbeider og treffe tiltak for å få vekt hvis tapet blir helseskadelig. Se helsepersonell og treffe tiltak for å få vekt hvis det blir helseskadelig.

Metoder

Regulering av kosthold og justering av medisiner er to metoder som brukes for vektøkning med ADHD. En balansert diett høy på protein med hyppige snacks er ideelt. Produkter med full fett er effektivt for vektøkning med ADHD, og ​​en lege kan hjelpe med å utvikle en balansert ernæring plan.

Justering av dose av medisiner eller endre medisinering kan også hjelpe med vekt regulering. Det finnes alternativer til sentralstimulerende midler som fremdeles kan være fordelaktig, slik som Strattera, som er langsomtvirkende, men gir de samme fordeler over en lang tidsperiode.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at det er en vekt-gevinst produkt spesielt for de med ADHD. Mens det er en rekke kosttilskudd som kan være nyttig, er de ikke spesielt anbefalt for ADHD. Vekt er best regulert av kosthold.

Advarsel

Noen sentralstimulerende medikamenter for ADHD er vanedannende og kan føre til misbruk. Det er svært viktig å ta riktig dosering foreskrevet av lege, og å aldri gi medisiner til andre. Stimulerende medikamenter for ADHD kan forårsake søvnløshet og irritabilitet sammen med vekttap. Konsultere med en kvalifisert lege om å takle bivirkningene av sentralstimulerende medisiner.

Matvarer for å sikre vektøkning

Hvis du eller noen du kjenner prøver å få vekt, er det visse matvarer som forårsaker vektøkning. Selvfølgelig junk food og andre bearbeidede matvarer i overflod vil gjøre deg opp i vekt, men de matvarer er ikke sunt. Men det er sunn mat som kan hjelpe en person som er på den tynne siden for å få sårt tiltrengte pounds. Det er også viktig å ta en ekstra multivitamin og mineraltilskudd for å sikre at du får alle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger.

Viktige faktorer

Hvis du er tynn på grunn av mangel på næring fra dårlig appetitt eller en spiseforstyrrelse, er det viktig å starte sakte og jobbe deg oppover. Du bør også arbeide med en dietetiker fordi han eller hun kan sette opp en bestemt måltid plan for dine behov. Rådgivning kan også være behov for en full gjenoppretting.

Protein Shakes

Den menneskelige kroppen trenger protein for optimal helse. Protein er det hår, hud og andre celler som er bygget opp av. Protein shakes kan også hjelpe en mager person opp i vekt når de blir konsumert i tillegg til et måltid. Kjøp proteinpulver på ditt lokale helse-mat butikk og kombinere en banan og annen frukt i en blender. Når folk prøver å gå ned i vekt, vil de konsumere en protein shake i stedet for et måltid.

Pasta

Riktig type helkorn pasta er faktisk en sunn mat. Pasta inneholder karbohydrater. Folk som spiser mye pasta er generelt tyngre. Dette er en god mat for vektøkning, fordi det er sunt. Etter at du oppnår ønsket vekt, er det viktig å kutte ned på pasta, eller du kan fortsette å få mer vekt enn det som er ønskelig.

Melk

Rå helmelk organisk er lastet med vitaminer og mineraler som kalsium. Drikker rå økologisk melk vil gi kroppen din med sunne bakterier som kan være gunstig for fordøyelses helse. Sunne bakterier er også kjent som flora. Disse gode bugs bidra til å forbedre immunforsvaret og generell helse. Fettinnholdet funnet i rå melk vil hjelpe deg til å få vekt når den forbrukes daglig.

Nøtter

Andre sunne matvarer som kan pakke på pounds er nøtter. De er fylt med sunne omega-3 fettsyrer som også er bra for hjertet og hjernen. Pinjekjerner, mandler og peanøtter er lastet med protein og andre næringsstoffer. Snack på nøtter i løpet av dagen for ekstra energi, og du vil gå opp i vekt over tid.

Mer info

Ingen av disse sunne matvarer vil føre til en person til å bli overvektige når riktig mengde er fortært. Disse matvarer er designet av naturen for å hjelpe en person å opprettholde en sunn vekt. De bør ikke få en til å bli overvektig, men hvis en person er undervektig, vil disse matvarene hjelpe vedkommende å være en normal, sunn vekt.

Betyr Ortho Evra føre til vektøkning?

Med den mengden av prevensjonsmetoder på markedet, det er en ideell form for prevensjon for praktisk talt hver kvinne. Fordi det er en av de mest effektive typer prevensjon, er en daglig prevensjonspille den foretrukne metode for mange kvinner. Men for mange andre kvinner, holder frykt for manglende en dose dem fra å velge den pillen som sitt primære prevensjons alternativ.

Historie

Innført i 2002, ble Ortho Evra utviklet som en metode for prevensjon for kvinner som ikke føler p-piller var et godt valg for dem. Farmasøytiske selskaper ønsket å lage en prevensjon format som var like effektivt som p-piller, men ble brukt i et annet format. Metoden de bestemte seg for var den preventive patch kjent som Ortho Evra.

Funksjon

Selv om Ortho Evra bruker de samme typer hormoner som p-piller, de er funnet i form av en patch som brukes direkte på huden. I motsetning til pillen, ikke plasteret trenger ikke å bli forandret daglig, men i stedet på en ukentlig basis. Bæres på magen, overarmen, overkroppen eller magen, utgivelser Ortho Evra syntetisk østrogen og progestin hormoner som hindrer eggløsning og derfor gjøre det vanskeligere for unnfangelse å skje.

Betraktninger

Mens Ortho Evra gir samme hastighet på effektivitet som piller, fordi hormonene blir levert gjennom huden og så direkte inn i blodstrømmen, behandler kroppen dem forskjellig. Vanligvis er en kvinne som bruker Ortho Evra utsatt for omtrent 60 prosent mer østrogen enn en kvinne som bruker p-piller.

Effekter

Som en følge av økt østrogeneksponering, kvinner som bruker Ortho Evra er mer sannsynlig å få vekt enn de som bruker p-piller. Ifølge en undersøkelse gjort av produsenten av Ortho Evra, kvinner som bruker Ortho Evra ofte se en 10 til £ 30 økning i kroppsvekt mens du bruker plasteret. Kvinner som veier over 198 pounds rådes mot å bruke Ortho Evra på grunn av risikoen for vektøkning.

Advarsel

I tillegg til vektøkning, kan de økte østrogennivå som finnes i Ortho Evra også øke sannsynligheten for symptomer som hodepine, kvalme, oppblåsthet, hudirritasjon og ømme bryster. Som et resultat, er Ortho Evra vanligvis bare anbefales til kvinner som absolutt ikke kan huske å ta en daglig pille, veier mindre over 198 pounds og har ikke noe imot å få 10 til 30 pounds.

Hvordan kle å unngå vektøkning

Hvordan kle å unngå vektøkning


Du lurer kanskje på om klærne gjør du ser fett - men hva er mer sannsynlig er at du får fett på grunn av klærne. Løstsittende, tilgivende klær gjør det lettere å gi inn i fristelse. Det finnes måter du kan kle å unngå vektøkning, skjønt. Her er hvordan du skal kle deg selv mager.

Hvordan kle å unngå vektøkning

•  Kjøpe nye klær så snart slanking og trening innsats bringe deg ned av en størrelse. Hvis du har masse plass i klærne dine, kan du ende opp med å få vekten tilbake siden du ikke vil føle presset av en stram linning fortelle deg å bremse ned på osten frites.

bli kvitt noe elastisk eller snøring i garderoben din. Også forvise løs, flowy kjoler som ikke har en definert midje. Disse klærne kan være komfortabel, og selv fasjonable, men de kan romme opp til en 30 kilos vekt gevinst i noen tilfeller. Du ønsker å finne klær som ikke passer deg hvis du får 10 pounds - eller enda mindre.

Kjøp bukser som lukker med glidelås og knapp eller snaps. Sørg for at de er din nåværende størrelse uten mye rom for vektøkning. Du ønsker ikke at de skal være for stram, men du egentlig ikke bør være i stand til å bære dem komfortabelt hvis du får mer enn noen få pounds på grunn av PMS eller et salt måltid.

Velg knappen ned bluser i stedet for tees eller strikk topper - montert og i riktig størrelse. Unngå elastiske stoffer som mikrofiber og Lycra.

Få målt for en riktig BH-størrelse, noe som vil være nødvendig hvis du har mistet mye vekt. Kontroller at båndbredde er spesielt nøyaktig. Lukk alltid din bra på midten innstillingen. Du vil være bevisst på tetthet rundt ryggen hvis bh vokser tett på grunn av vektøkning.