Digidexo.com

normal blood jern

Normal Blood Sugar nivå hos kvinner

Insulin styrer mengden av glukose, eller sukker, i blodet, og den hastighet med hvilken den er absorbert av cellene i kroppen for energi. Når en kvinne er blodsukkernivået er høyt eller lavt, kan helseproblemer føre.

Diabetes

I diabetes, blodsukkernivået er høyere enn normalt. Ifølge American Diabetes Association, 15,7 millioner amerikanere har diabetes. Det er den sjette største dødsårsaken i USA.

Hypoglykemi

I hypoglycemic kvinner, blodsukkernivået er under det normale, forårsaker sult, svimmelhet, svetting, forvirring, hjertebank og kribling i leppene.

Blodsukkernivået

Blodsukkernivået måles i milligram glukose per en tiendedel liter blod. Hos kvinner, normal blodsukkernivå er 110 mg / dl og under. Borderblodsukkernivået, anses nedsatt glukoseintoleranse, er mellom 110 og 126 mg / dl. Hos kvinner med diabetes, blodsukkernivået er fortsatt høyere enn 126 mg / dl for to til tre dager.

Måling Blood Sugar

Kvinner kan teste blodsukkeret hjemme ved hjelp av glukose teststrimler. Elektroniske testing enheter er også tilgjengelig.

Løsninger

En lav-fett, høyt fiber kosthold og regelmessig fysisk trening kan bidra til å fremme normale blodsukkernivået hos kvinner. Narkotika eller insulin behandlinger er også tilgjengelig.

Normal Blood Test for Iron nivå

Normal Blood Test for Iron nivå


Ifølge Verdens helseorganisasjon, er jernmangel den vanligste ernæringsforstyrrelser i verden. Iron tester bistå i å oppdage jern stoffskifte lidelser.

Betydning

Jern er et mineral med vitale funksjoner i kroppen. Omtrent 70 prosent av kroppens totale jern er assosiert med hemoglobin (Hb), proteinet muliggjør røde blodceller for å bære oksygen til vev.

Indikasjoner

En lege bestiller en jern test-sjekking for serum jern, totalt jern-bindende kapasitet og transferrinmetning-når diagnostiske tester tyder på unormalt.

Serum jern

Serum jern er mengden av jern bundet til transferrin i den våte delen av blodet. Normale verdier spenner 50-175 mikrogram per desiliter (mcg / dL) for menn, 40-150 mcg / dl for kvinner og 50-120 mcg / dl for barn.

TIBC normale verdier

Total jernbindingskapasitet (TIBC) refererer til den mengde jern som kreves for å binde til transferrin blodprotein. Iron tester vanligvis inkluderer denne verdien. Normale resultater for menn og kvinner varierer 250-400 mcg / dl.

Transferrin normale verdier

Transferrinmetning viser prosentandel av transferrin faktisk bundet til jern. Normale verdier varierer mellom 10 og 50 prosent per menn og 15 til 50 prosent for kvinner.

Betraktninger

Resultatene varierer noe fra laboratorium til laboratorium. Dessuten kan visse faktorer påvirker resultatene, inkludert reseptbelagte legemidler og naturmidler; jern kosttilskudd; Vitamin B12 tas innen 48 timer etter testen; søvnmangel; stress, og siste blodoverføringer.

Normal Blood Sugar nivå for en ikke-diabetiker pasient

Blodsukkeret måles enten ved et laboratorium eller hjemme. Blodsukkermålinger er et viktig verktøy for å opprettholde normal blodsukkeret varierer vanligvis mindre enn 100 mg / dL (milligram per desiliter).

Hjem Blood Glucose Monitoring

Ved hjelp av en glukosemåler (blodsukker testing av maskinen), kan en person ta en prøve for å teste blodsukkeret. Før måltider, blodsukkernivået varierer 70-130 mg / dL. Etter måltider området bør være mindre enn 180 mg / dl.

Fasting Blood Glucose

Normale fastende blodsukkernivået varierer 70-99 mg / dL. Når fasten, er enkeltpersoner som kreves for ikke å konsumere mat minst åtte timer før testing.

Oral glukosetoleransetest (OGTT)

En oral glukosetoleransetest (OGTT) utføres to timer etter å ha drukket en 75 gram glukose drikke. De normale nivåer etter en OGTT testen er utført er 140 mg / dL eller mindre.

Svangerskapsdiabetes Screening

Svangerskapsdiabetes screening er utført i løpet av uke 26 til 28 i svangerskapet. Etter å ha drukket en 50 gram glukose drikke, er en blodprøve utført én time etter inntak med normale nivåer blir mindre enn 140 mg / dL.

Svangerskapsdiabetes Diagnostic: OGTT

På fastende, bør normalt nivå være mindre enn 95 mg / dl. Etter fastende blodprøvetaking, er en 100 gram glukose drikke konsumert og blodet trekkes ytterligere fire ganger. Områder for en time er mindre enn 180 mg / dL, er to timer mindre enn 155 mg / dL og under 140 mg / dL etter tre timer.

Hva er normal Blood Sugar Reading?

Normal blodsukker er mengden av glukose som sirkulerer gjennom blodkarene når kroppen er i ro.

US Blood Sugar Standard Målinger

I USA, er den standard måling for et normalt blodsukker lesing 70 til 100 mg / dl (milliliter mer enn dl).

Canadian Måling

I Canada er den standard måling for et normalt blodsukker lesing 4 til 7 mmol / L (millimol enn liter).

Storbritannias Target

I Storbritannia, målet blodsukkeret lesing nummer for å få er 5,0 mmol / L (milliliter mer enn liter).

Hemoglobin A1c test

Den hemoglobin (HGB) A1c test som måler gjennomsnittlig blodsukker for to til tre måneder er målt i enheter som benyttes av hele verden.

Hvor mange karbohydrater per dag?

For diabetikere, målrette karbohydrat forbruk er begrenset til 300 gram per dag. Noen leger regulere sine pasienter til færre gram per dag.

Normal Blood-Sugar nivå for en nondiabetic

Normal Blood-Sugar nivå for en nondiabetic


Blodsukkernivå må overvåkes, hvis en eller annen grunn, er en blod-glukosetest tatt og blod-sukker nivå er vist å ha piggete. Spiked blodsukkernivå er ikke noe å le og må bringes ned til et akseptabelt nivå.

Amerikanske Standards

Det normale nivået for blodsukkeret i USA i enhver person, diabetiker eller nondiabetic, er 70 til 100 mg / dl.

Canadian Standards

I Canada er systemet for å måle blodsukkeret annerledes. Måleenheten er forskjellig og så er standard tall for normalitet. Normale blodsukkernivåer for Canada er 4 til 7mmol / l.

Hvordan å opprettholde Normalitet

En måte for en nondiabetic person til å holde henne blod-sukker nivå normalt er, først og fremst, for å unngå å konsumere store mengder sukkerholdig mat.

High Blood Sugar Ligner Drukkenskap

Spiked blodsukkeret gjøre en person etterligne oppførselen til en alkoholiker. Spise godteri med måte og holde seg borte fra alkohol så mye som mulig.

Karbohydrater er sukker, Too

Noter karbohydrat inntaket. Balansere eller erstatte karbohydrater i kosten med matvarer rike på fiber og protein.

Normal Blood Test Range

Normal Blood Test Range


Blodprøver er bare ett av mange diagnostiske verktøy helsepersonell bruker for å vurdere din helse. Blodprøver kan måle alt fra alkoholpromille til graviditet til hvite blodlegemer. Hver test har ulike normale verdier eller referanseområder. Dine målte verdier, enten de faller inn i normalområdet eller ikke, må også vurderes i sammenheng med din symptomatologi.

Referanseområder

Fordi alle er unik, det er ingen enkel "normal" verdi for blodprøver. I stedet er det en rekke verdier som anses å være normal. Ninety-fem prosent av normalbefolkningen vil falle inn i dette området. Men referanseområder er variable med alder, kjønn, rase og med ulike laboratorier ved hjelp av ulike maskiner. Det er alltid best å la legen din tolke dine blodprøveverdier.

Range Variasjon

Det er hundrevis av blodprøver legen din kan bestille, og hver og en av dem vil ha en annen referanseområdet. Noen områder er smale, andre er bredere. Ifølge Merck Manual, er normalområdet for kalsium 08.05 til 10.05 mg / dL, men glukose er 70-110 mg / dL. Noen ganger referanseområdet justeres når mer sensitive tester blir tilgjengelig, slik tilfellet er med skjoldbrusk stimulerende hormon, eller TSH, som brukes til å måle i skjoldbruskkjertelen. Den medisinske samfunnet nå har ulike meninger om den øvre grensen for TSH verdi og, avhengig av legen din, kan det være hvor som helst 2,5 til 5 mIU / L.

Complete Blood Count (CBC)

CBC er en vanlig blodprøve som måler konsentrasjonen av hvite og røde blodlegemer, hemoglobin, hematokrit og blodplater. Det er ofte anvendt for å detektere anemi eller infeksjon. The Merck Manuals Online Medical Library viser referanseområdet for hvite blodceller på 4.300 til 10.800 / ml, røde blodceller 4,2 til 5.900.000 / ml, hemoglobin 13 til 18 g / dl (hann) eller 12 til 16 g / dl (hunn ), hematokrit 45-52 prosent (hann) eller 37 til 48 prosent (kvinner) og blodplater 150.000 til 350.000 / ml.

Basic Metabolic Panel (BMP)

The BMP sjekker nyrefunksjon, blodsukker og elektrolyttbalanse (mineralene i blodet med en elektrisk ladning). Den kan brukes til å detektere nyresvikt, diabetes eller dehydrering. Referanseområder for elektrolytter er natrium 135-145 mEq / L, kalium 3,5 til 5 mmol / L, karbondioksid 35-45 mmHg og klorid 98-106 mmol / L; for nyrer, blod urea nitrogen (BUN) 7-18 mg / dL og kreatinin 0,6 til 1,2 mg / dl; og for blodsukker, fastende glukose 70 til 110 mg / dl.

Forsiktighetsregler

Husk at blodprøvene bør kun tolkes av en helsepersonell. Mens det kan være nyttig å vite at ditt kolesterol er høy (referanseområde mindre enn 225 mg / dL hvis du er under 40 år), er det mange andre faktorer som skal vurderes i å vurdere din generelle helsetilstand. Du kan være en del av 5 prosent av normalbefolkningen som faller utenfor referanseområdet.

Hva er normal Blood Sugar Level?

Blodsukker, også kjent som blodsukker, er viktig for kroppen. For mye eller for lite blod sukker kan ha alvorlige helserisiko, spesielt hvis det forekommer ofte i løpet av en lang tidsperiode.

Slik fungerer det

Matvarer som inneholder sukker eller karbohydrater gir kroppen med blodsukkeret. Bukspyttkjertelen utskiller hormonet insulin som svar på blodsukkeret. Insulin obligasjoner med sukker, slik at det å bli mat for hjernen og drivstoff for kroppen.

Normale blodsukkernivået

Et normalt blodsukkernivå i området fra 70 mg / dl til 120 mg / dl (milligram av sukker til dl av blod). Nivået kan stige eller lavere litt hos friske mennesker som en reaksjon på et måltid med mye karbohydrater eller hard trening, men spike er ikke alvorlig eller langvarig.

Høyt blodsukkernivå

En blodsukkernivå høyere enn 120 mg / dl kalles hyperglykemi. Hyperglykemi kan være et symptom på en underliggende medisinsk tilstand som nedsatt glukosetoleranse (IGT) eller diabetes. The American Diabetes Association anslår at 8 prosent av USAs befolkning har en form for diabetes.

Lavt blodsukker

En blodsukkeret under 70 mg / dl kalles hypoglykemi. Langvarig eller alvorlig hypoglykemi, spesielt hos barn, kan være et symptom på en tilstand som hyperinsulinism.

Implikasjoner

Både hyperglykemi og hypoglykemi kan forårsake kortsiktige og langsiktige helseproblemer. Hyperglykemi bærer mer alvorlige langsiktige risikoen som hjerte og nyresykdom og skader på blodkar. Hypoglykemi risikoer er mye mer alvorlig på kort sikt. Alvorlig hypoglykemi kan raskt føre til bevisstløshet, kramper, koma eller død.

Testing

Blodsukkernivået ditt er testet med en glukose meter. Blodsukkermålere lese små prøver av blod og vise blodsukkernivået innen et minutt eller to. De kan kjøpes på apotek eller farmasøytisk forsyning.

Hva er en normal Blood preasure Reading?

Hva er en normal Blood preasure Reading?


Blodtrykket er et mål på den virkelige trykket som utøves på blodårene ved hjelp av kraften av kroppens blodstrøm. En normal gjennomsnittlig lesning for en voksen ville være om 120/80 millimeter kvikksølv (mmHg). Dette er bare et tilnærmet område; mange ulike målinger kan være normal.

Hva er blodtrykk

Ifølge Mayo Clinic, blir blodtrykket bestemmes ved å multiplisere motstanden av arteriene ved hjertets minuttvolum, eller mengden pumpet i ett minutt, av hjertet.

Systolisk Reading

Det systoliske trykket er det første nummeret av lesningen. Dette er målingen tatt når hjertet kontrahering. 120 mmHg eller lavere er det ideelle for denne målingen.

Diastolisk Reading

Den nederste, eller andre, antallet en blodtrykksmåling er det diastoliske trykket. Dette er trykket som måles når de nedre hjertekamrene er avslappet. Alt over 90 mmHg for diastolisk trykk er ansett å være høyt.

Lavere Readings

Mange har blodtrykksmålinger som er lavere enn 120/80. Det er ikke uvanlig å se sunne mennesker har lesninger av 100/60 eller enda lavere. Lavere målinger er vanligvis ikke en årsak til bekymring.

Høyere Readings

Ett enkelt høyt blodtrykk lesing er ikke en grunn til bekymring. Imidlertid bør blodtrykket overvåkes i alle mennesker, fordi høyt blodtrykk har vanligvis ingen symptomer, men kan være dødelig.

Normal Blood triglyseridnivå

Normal Blood triglyseridnivå


Triglyserider er en type fett som er lagret av kroppen og går gjennom sirkulasjonssystemet for å hjelpe til med essensielle kroppsfunksjoner. Triglyserider ikke kan sammenbrudd i blodstrømmen, og dette kan bidra til oppbygging kardiovaskulær sykdom, slik som slag og hjerteinfarkt.

The Number

Normale triglyseridnivåer er mindre enn 150 mg / dl. Hvis tallene blir høyere, kan helsepersonell foreslå strategier for reduksjon.

Funksjon

Triglyserider er nødvendig for celleproduksjon og som en kilde til energi. Overskytende triglycerider blir lagret i kroppen som fett.

Strategier

Opprettholde en sunn vekt og regelmessig mosjon vil bidra til å holde triglyseridnivåer normalt. Eliminere sigarettrøyk - inkludert second kilder - er også viktig.

Kostholdsfaktorer

En diett lav på mettet fett (de som finnes i fett kjøtt) å opprettholde triglyserider. Karbohydratinntak påvirker også triglyserider. Redusere enkle karbohydrater og eliminere alkoholbruk kan redusere nivåene.

Formål

Holde triglyserider i normalområdet er nødvendig for god hjerte helse.

Betraktninger

Dersom endringer i livsstil ikke holde triglyserider normal, kan medisiner være foreskrevet. Alle medisiner har potensial for bivirkninger og interaksjoner; sørge for at fordelene oppveier risikoen.

Kan HIV finnes i en Normal Blood Test?

De fleste blodprøver bare skjermen for én eller et svært begrenset antall faktorer. En blodprøve som ikke er spesielt beregnet på å screene for HIV kan ikke brukes til å finne eller diagnostisere infeksjon med viruset.

Typer

HIV-testing gjort på en blodprøve er den vanligste metoden for testing. HIV-tester kan også utføres på oral væske og urin (selv om urinprøver er mindre nøyaktige enn andre tester).

Identifikasjon

Folk som tror de kan ha smittet med hiv bør søke HIV testing. Den Harm Reduction Coalition hjelper folk å finne nærliggende HIV testing steder (se Ressurser nedenfor).

Funksjoner

HIV-testing er ikke-invasiv, smertefri (selv om ubehag kan skyldes bruk av en nål), safe, og nøyaktig. Det er den eneste måten å diagnostisere HIV-infeksjon.

Betraktninger

HIV-tester skjerm for antistoffer mot viruset. Utvikling av en påviselig nivå av antistoffer kalles serokonversjon og vanligvis tar omtrent en måned etter smitte. Imidlertid kan prosessen ta mellom tre og seks måneder, og en test vil bare gi et sant positivt dersom testet enkelte allerede har serokonvertert.

Resultater

Resultater av en HIV-test kan ta flere dager. Enkeltpersoner som testes bør spørre på tidspunktet for testing hva de trenger å gjøre for å få resultatene av deres test.

Blood Sugar Ranges for barn

Barn med forhøyet blodsukker symptomer er utsatt for en rekke symptomer, inkludert økt sult, tørst og tåkesyn. Hvis de utvikler full blåst diabetes, kan de lider av helseproblemer som kan resultere i amputerte lemmer og tidlig død. Lavt blodsukker kan gi symptomer på tretthet og forvirring, og det kan ha negativ innvirkning et barns prestasjoner på skolen, sport og andre aktiviteter.

Normal Blood Sugar Ranges

Før frokost, bør blodsukker områder være 70-99 mg / dl (milligram / desiliter). To til fire timer etter et måltid, bør blodsukkeret området være 70-139 mg / dl.

Symptomer på Unormal blodsukker Ranges

Økt tørste, urinering og sult, sammen med vekttap og tåkesyn, er de vanligste tegnene.

Testing Blood Sugar

Hvis barnet ditt viser noen symptomer, kan en lege utføre en fastende plasma glukose test, en uformell plasma glukose test eller en oral glukosetoleransetest.

Typer av Diabetes

Type 1-diabetes, også kjent som tidlig diabetes eller insulin-avhengig diabetes mellitus (IDDM), er den mest vanlige formen av sykdommen blant barn. Type 2 diabetes effekter vanligvis overvektige voksne over 40 år.

Livsstil endringer

Et sunt kosthold, mosjon og ofte testing blodsukkeret er de beste måtene for barn å forholde seg til sykdommen. Å spise hyppige små måltider gjennom dagen kan lindre lavt blodsukker.

Normal Diabetes Sugar nivå

Diabetes er en kronisk medisinsk tilstand som rammer millioner av mennesker over hele verden. Vanlige årsaker til tilstanden inkluderer livsstilsvaner og genetisk predisposisjon. Diabetes oppstår når det er en økning på blodsukkernivået i kroppen. Dette er et resultat av feil eller mangel på insulin, som er et hormon som produseres i bukspyttkjertelen. Dens funksjon er å regulere mengden av sukker i blodet og beholder den ved normale nivåer.

Akseptabel eller Normal Blood Sugar nivå

Det er mulig å vite blodsukkernivået ved å utføre bestemte tester. Mengden av blodsukker avhenger av visse tilstander, slik som tid testen tas. Dette er også påvirket av maten spist før gjennomføring av testen. Det er blodsukkernivået som er akseptabelt, og sies å være normal.

The Range

Når han våkner opp og før du spiser noe, bør blodsukkeret være om 80 til 120, og som et resultat noen tester, tatt før noen måltider bør resultere reflektere det samme nivået. Ved gjennomføring av testen etter ethvert måltid, bør blodsukkernivået være 160 eller mindre. Ved sengetid, er det akseptabelt nivå rundt 100 til 140. Blodsukkernivået under eller over dette området bør være en årsak til varsling.

Testing

Den blodsukkernivået blir testet ved anvendelse av en blodprøve tatt fra spissen av pekefingeren. Dette kan gjøres på et sykehus under tilsyn av lege. Prøven tas til et laboratorium hvor mer analysen er utført. Dette blir vanligvis utført under en Lege ordrer. Det er mulig å utføre tester hjemme ved hjelp av en blodsukkermåler. Dette er en enkel å bruke hjemme kit som er designet for enkel testing. Den lar folk til å overvåke blodsukkeret regelmessig og sammenligne med hva som er akseptabelt.

Opprettholde normal blod sukker nivå

Det finnes egnede måter å holde blodsukkeret på et normalt nivå. Dette oppnås ved å følge en sunn livsstil. Det innebærer først og fremst å spise sunn og naturlig mat som ikke pigg eller forårsake drastisk endring i mengden av sukker i blodet. Det anbefales å spise en balansert diett bestående av hele måltid karbohydrater, ferske og naturlige grønnsaker og gode kilder til protein. En vanlig og konsekvent fysisk treningsprogram kan hjelpe opprettholde normale sukker i blodet som det styrer mengden av glukose i kroppen.

Livsstil

De fleste mennesker lider av diabetes som følge av dårlige valg i kosthold og leve et stillesittende livsstil. Det er viktig å ha regelmessige legekontroller. Å se en lege og gjennomføre en detaljert analyse av blodsukkernivået hjelper i å arrestere et problem før det blir alvorlige.

Hva å gjøre

Det er trinn som kan følges for å opprettholde normale sukker i blodet. Slitasje riktig sittende sko, som feil størrelse sko kan føre til alvorlige fotproblemer hos diabetikere. En sår på føttene som ikke leges raskt eller effektivt kan være et tegn på tilstanden. Søker legehjelp så snart symptomene viser seg kan hindre tilstanden fra å bli alvorlig.

Blood Cancer Diagnosis

Blood Cancer Diagnosis


Hvert år i USA, er om lag 140.000 mennesker diagnostisert med noen form for blodkreft. Om 53 000 dø av det. Blodkreft oppstår når blodcellene formere seg ukontrollert og ikke fungere skikkelig. Expert lab personell diagnostisere blodkreft.

Normal Blood

Blod består av to grupper av blodceller: røde blodceller og hvite blodceller. Røde blodceller bidra i leveransen av oksygen til kroppen fra lungene. Hvite blodlegemer bekjempe infeksjoner.

Kreft

Kreft er navngitt i henhold til de cellene som er involvert. I tilfelle av blod kreft, kreftblodceller er forskjellige i størrelse og form fra normale celler. De har heller ikke fungere skikkelig.

Hematologer

Fagfolk som spesialiserer seg i å studere blod er Hematologer. De identifiserer unormale celler i en blodprøve og rapportere sine funn til kreftspesialister. Dette er til hjelp ved diagnose og behandling av kreft blodet, siden ikke alle er behandlet på samme måte.

Leukemi og lymfom

Leukemi er kreft i blodet der kreftcellene er i benmargen. Lymfomer er faste masser av lymfocytter (en type hvite blodlegemer) som vanligvis finnes i lymfeknutene.

Diagnose

Når unormale blodceller blir sett i en blodprøve, er de identifisert som leukemi eller lymfom av deres størrelse og form. Unormale hvite blodceller vil være mye større enn normalt. Mens test krever en ampulle av blod og et mikroskop, den mest viktig del for å diagnostisere kreft i en blod er en hematologist med erfaring.

Rolle Nyre i Acid Base Balance

Surhet eller alkalitet av våre celler og væsker regulerer hva metabolske aktiviteter foregår inni kroppene våre og finne ut hvor effektivt organene designet for å regulere dem funksjonen. Riktig pH i blodet er avgjørende for livet, og nyrene spiller en betydelig rolle i hvor godt kroppens syre er balansert.

Nyrefunksjon hos syrebasert Balance

Når blodplasma vanligvis blir surere, fungerer den som en kjemisk irriterende, langsomt angriper og tærer på glatt muskelvev av de indre veggene av arterier og vener, samt hjertet selv. Det er en plikt for nyrene til å komme til unnsetning.

Mens lungene er involvert for å utskille karbondioksid i store mengder, 12 000 til 13 000 millimol per time (mmol / dag), nyrene utfører en lignende funksjon ved å filtrere bikarbonater i området fra 4,000 til 5,000 mmol / dag. Nyrene utføre denne utskillelse på to måter, ved en proksimal rørformet mekanismen og ved en distal rørformet mekanisme.

Normal Blood kjemi

Normal blod pH (7,4), som regulerer hastigheten som celler brenne glukose for energi, er kontrollert ved tilsetning av buffere, syrer eller alkalier tilsatt til oppløsningen. Karbondioksyd er den mest tallrike syre-basert substans i kroppen og danner i blodet, noe som resulterer i karbonsyre. Riktig pH styrer hastigheten som er celler forbrenne glukose for energi. Kroppen har evnen til å opprettholde balanserte syre nivåer i blodet, forutsatt at personen spiser riktig mat og lever en sunn livsstil.

Unormal Blood kjemi

Enkelt sagt, kan menneskekroppen ikke tåler ubalansert blod syre i lengre perioder av gangen. Tidlige symptomer på denne ubalansen kan være hudutslett, forkjølelse, influensa, hodepine eller allergier. Mer alvorlig er det praktisk talt ikke mulig for sykdommer og andre store lidelser for å opprettholde seg selv inne i et legeme som har riktig syrebalansert blod. De mer alvorlige symptomer å se etter bør inkludere uforklarlig vektøkning, overflødig gass og oppblåsthet, stive muskler og tretthet.

Hvordan nyrene Balance pH

Akkurat som lungene arbeide for å skille ut syrer fra kroppen via utånding, nyrene også fjerne syrer, men de gjør jobben ved å filtrere blodet. Hver gang det er en ubalanse av syre i blodet, nyrene kompensere ved å omdanne de høye nivåer av syre (bikarbonater), filtrere ut den overskytende og skille ut det overskytende fra kroppen gjennom urinen. Som våre magen bryter ned mat, er syrer som produseres, deretter fjernet av nyrene på en daglig basis i små mengder.

Diet

Å spise et riktig kosthold kan hjelpe nyrene dine gjøre jobben sin. Kjøtt, raffinert sukker, fisk og egg produsere syrer, mens frukt og grønnsaker legge alkalisk. Feil balansert blod pH kan svekke immunforsvaret, noe som gjør det vanskelig for kroppen å bekjempe infeksjoner. Se legen din for regelmessige kontroller er alltid en god idé.

Hva er ønsket oksygennivået i blodet?

Hva er ønsket oksygennivået i blodet?


Kroppens celler få oksygen når du puster inn, slik at oksygen å gå inn i blodet gjennom kapillærer, hvor det da fraktet til cellene. Faller under det normale blod oksygenmetning spenner resulterer i helseproblemer.

Normal Blood oksygennivå

Nittifem til 100 prosent metning er den normale blodoksygennivåområde. Den måles ved å blodprøve eller ved en finger oksimeter.

Lav blodet oksygen Symptomer

En person med lav blod oksygen kan oppleve tretthet, forvirring og problemer med å trene. Imidlertid er kortpustethet mest vanlige.

Årsaker til lav Oksygen

Det er mange årsaker til lav blod oksygen, inkludert kullosforgiftning, hjertesykdom, anemi, lungesykdom, pusteforhold, søvnapné, store høyder og luftveier blokkering.

Advarsler

Alvorlig pustebesvær krever øyeblikkelig legehjelp.

Hvordan forbedre Blood oksygennivå

Det er flere måter å forbedre blod oksygen nivå, inkludert regelmessig mosjon, opphør av røyking og unngå passiv røyking. Oksygenbehandling kan være nødvendig i noen tilfeller.

Måling av blodtrykk hos barn

Tar et barns blodtrykk

Det kan komme som en overraskelse for noen, men på hvilken måte et barns blodtrykket måles vil være tilnærmet det samme som i en voksen. Det vil bli tatt med en standard mansjett, og med bruk av et stetoskop. Under normale omstendigheter, ville et barn ha sin blodtrykket måles under regelmessig helsesjekk på hans legekontor. Og ifølge American Heart Association, bør disse målingene tas så snart barnet fyller tre år. De fleste leger vil bruke denne praksisen, så det er ikke nødvendigvis noe du trenger å holde i forkant av tankene dine.

Formålet Målinger

Grunnen der et barn (akkurat som en voksen) bør ha sitt blodtrykk tatt på relativt jevne mellomrom er egentlig opphopning av medisinske data, samt å holde orden, så å si, på hans helse. Når et barns blodtrykk måles, vil en lege kunne se tilbake på disse målingene og oppmerksom på eventuelle endringer som kan ha funnet sted mellom besøkene. De fleste barne blodtrykk vil variere med alder, kjønn, vekt og høyde. Til syvende og sist, kan et barns blodtrykk brukes til å advare en medisinsk faglig av eventuelle latente medisinske problemer.

Andre forhold

Mens de fleste barn vil generelt ha sine blodtrykket måles under regelmessige besøk, kan noen barn trenger å følge en annen timeplan for å bedre overvåke deres helse. Dette vil være tilfelle hos barn som er overvektige eller fete, så vel som de som er undervektige. Det kan også være behov for hyppigere målinger når et barn lever med en tilstand som påvirker hans hjerte eller blodsirkulasjon.

"Normal" Blood Pressure

For det meste, vil barnets blodtrykket være mellom 110 og 120 systolisk (den første eller øverste rekke i lese) og mellom 70 og 80 diastolisk (den andre eller nedre rekke i lese). Som blir sagt, det er differensiering i blodtrykket basert på barnets alder, kjønn og høyde. En tabell for referanse er gitt i Resources for å bedre vise avgrensningen.

Unormal glukosenivåer

Unormal glukosenivåer


Blodsukker, vanligvis kjent som blodsukker, spiller en viktig rolle i funksjonering av menneskekroppen. Viktigst, gir blodsukker den energien som trengs for å hjelpe hjernen utføre mangfoldet av oppgaver som er en del av din daglige rutine. Som med kolesterol og mat, men det er mulig å ha for mye av en god ting. Det er også mulig å ha for lite.

Normal Blood Glucose

Intervjuet av ABC News i januar 2008, Dr. Edward S. Horton, professor ved Harvard Medical School og leder for klinisk forskning ved Joslin Diabetes Center, påpekte at blodsukkeret varierer med tid på døgnet hvor glukosenivået er testet. Normalområdet for en fastende glukose nivå, slik som du kan ha på våkner før du spiser frokost, er mellom 70 og 100 mg / dl (milligram per desiliter). Etter å spise, vil en normal lese sannsynligvis ikke være høyere enn 135 eller 140 mg / dl, i henhold til Horton.

Diabetiker Sensitivity

Pasienter med diabetes kan oppleve langt mer ekstreme svingninger i blodsukkeret enn det som er sannsynlig å bli sett i nondiabetic individer. Blodsukkeret som er enten for høyt --- hyperglykemiske --- eller for lavt --- hypoglycemic --- kan utgjøre svært alvorlige helsetrusler til diabetikere, som med selve innholdet av sin sykdom ikke er i stand til å behandle kosten sukker i samme måte som folk flest kan. Dette er grunnen til at diabetikere må teste blodsukkeret ofte og foreta nødvendige justeringer dersom unormale nivåer blir oppdaget.

Hyperglykemi

Hyperglykemi foreligger når blodsukkeret klatre over 180-200 mg / dl mark. En avlesning i dette område indikerer at blodglukosenivået har overgått kapasiteten av nyrene til reabsorb blodsukkeret, og som et resultat overflødig glukose utslipp over i urinen. Når blodsukkernivået komme ut av kontroll på den høye enden, kan de noen ganger sveve så høyt som 400 eller 500 mg / dl, truende mental funksjon.

Hypoglykemi

Diabetikere som opplever hypoglykemi, eller lavt blodsukker, vil begynne å merke symptomer hvis blodsukkeret faller under 60 eller 65 mg / dl. Vanlige symptomer er sult og skjelving. Denne tilstanden kan raskt reverseres dersom noe er spist å øke blodsukkernivået. Hvis rask handling er ikke tatt, kan blodsukkeret fortsetter å raser nedover, til slutt resulterer i en rask forverring av mental funksjon, etterfulgt av bevisstløshet og / eller krampeanfall.

Blodsukkeret i nondiabetics

Hypoglykemi i nondiabetics vanligvis faller inn under en av to kategorier: reaktiv og faste. Årsakene til at det tidligere ikke er helt klart, selv om det har blitt foreslått at følsomheten til de hormon epinefrin eller glukagon mangler kan være ansvarlig for noen tilfeller. Fastende hypoglykemi angis når en blodsukkernivå på 50 mg / dl eller lavere oppnås ved våkner fra en hel natts søvn eller i intervallet mellom måltidene. De som opplever fastende hypoglykemi bør oppsøke lege omgående. Hyperglykemi hos nondiabetics kan være forårsaket av fedme, visse spiseforstyrrelser, syklisk oppkast syndrom, visse medisiner og gastroperesis, hvor tømming av mageinnholdet er forsinket.

Hva er det akseptable området for Eosinofile?

Eosinofile granulocytter, ofte calledeosinophils, leukocytter og er en av de fem typer hvite blodlegemer. Som andre hvite blodceller, de er ansvarlig for å kjempe mot fremmede materialer som invaderer kroppen, inkludert smittsomme bakterier og parasitter. Et høyt nivå av eosinofile, vanligvis over 500 eosinofil celler per mikroliter blod, kan tyde på en infeksjon, parasittiske pest eller til og med en allergi. Rådfør deg med en lege på ethvert tegn på infeksjon, allergi eller parasittangrep.

Eosinofile Forekomst

Eosinofiler kan oppstå enten i blodet eller i vevet. Blod eosinofili oppstår når et høyt nivå av eosinofile celler som er tilstede i blodstrømmen. Tissue eosinofili oppstår vanligvis på stedet av en infeksjon.

Testing

Blod trekkes for standard blodprøver kan bli testet for blod eosinofili. Prøver fra undersøkelses- operasjoner kan testes, så vel som slim og andre væsker fra nesegangene. Folk som testet positiv for vev eosinofili generelt ikke har blod eosinofili, ifølge Mayo Clinic. Tissue eosinofili er diagnostisert med en biopsi av relevant vev.

Normal Blood Ranges

Normalområdet for eosinofil er mindre enn 500 eosinophils per mikroliter blod, ifølge Mayo Clinic. Alt over dette nivået regnes som unormalt og indikerer en diagnose av blod eosinofili.

Årsaker til Eosinofili

Sykdommer som astma, Crohns og lupus kan forårsake eosinofili. Trikinose, en parasitt forbundet med undercooked svinekjøtt, og ascariasis, en felles rundorm, er typiske parasittinfeksjoner som kan forårsake eosinofili. Allergi kan også føre eosinofili.

Behandling

Eosinofili er et symptom assosiert med andre tilstander. Behandling for den primære tilstanden som forårsaket eosinofili bør resultere i clearing av eosinofili.

Hva gjør Pre-Diabetes Mean?

Hva gjør Pre-Diabetes Mean?


Ifølge American Diabetes Association, oppstår pre-diabetes når en person har unormalt høye blodsukkernivået, men ikke høyt nok til å bli diagnostisert for full blåst diabetes. Pre-diabetikere kan ofte ta skritt for å hindre full blåst diabetes.

Blood Test

En fastende blodsukker test må være fullført av legen din for en skikkelig diagnose av pre-diabetes eller diabetes. Ikke spis i minst 12 timer før testen.

Normal Blood Sugar

Normal fastende blodsukker område er fra 70 mg / dl til 99 mg / dl.

Unormal Blood Sugar

Pre-diabetes fastende blodsukkernivåer i området fra 100 mg / dl til 126 mg / dl. Over 126 mg / dl, kan en lege gi en diagnose av full blåst diabetes. De med pre-diabetes må ta affære med deres kosthold, mosjon og vekttap fordi de allerede lider negative helseeffekter fra glukoseintoleranse.

Diet

For en pre-diabetiker, kan et sunt kosthold med lavere fett og karbohydrater forsinke eller hindre utbruddet av diabetes.

Trening

Daglig mosjon på 30 minutter bidrar til å avverge diabetes. En rask spasertur eller annen moderat fysisk aktivitet er en god start.

Vekttap

Ifølge American Diabetes Association, en 10 prosent vekttap fører til en betydelig reduksjon i risikoen for full blåst diabetes for pre-diabetikere.

Hva er årsakene til en høy pulsfrekvens og høyt blodtrykk?

Selv om det har vanligvis ingen symptomer, hypertensjon (høyt blodtrykk) er en sykdom med potensielt dødelige konsekvenser. Sammen med en kontinuerlig høy puls, kan det signalisere en underliggende hjertesykdom.

Pulse Rate Funksjoner

En puls er antall hjerteslag per minutt. I en hviletilstand, en puls som normalt varierer mellom 60 og 100 slag per minutt for barn over 10 og voksne. Veltrente idrettsutøvere vanligvis har pulsfrekvens verdier mellom 40 og 60 slag per minutt. Takykardi er den medisinske termen for gjennomgående høy hvilepuls.

Blood Pressure Funksjoner

Blodtrykket opplesninger inneholde alltid to verdiene gitt i millimeter kvikksølv (mm Hg). Tallet øverst (først) er det systoliske trykket, som er spilt inn når hjertet slår. Antallet bunn (andre) er det diastoliske trykket, eller trykket av den hvilende hjerteblod. Avlesninger blir kategorisert som følger:

• Normal blood pressure: 120/80 mm Hg or lower
• Pre-hypertension: top number between 120 and 139 mm Hg, or bottom number between 80 and 89 mm Hg
• High blood pressure (hypertension): 140/90 mm Hg or higher

Høy Puls Rate Årsaker

Når kroppen er under stress, svarer den ved å øke hjerteslaget for å møte energibehovet. En høy puls kan derfor forventes i tilfeller av angst, tung trening og graviditet. Andre forhold som kan føre til en høy puls inkluderer: feber, alvorlige infeksjoner, anemi, hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel), lungeemboli, visse medisiner, blødninger (blodtap), og dehydrering. Forhøyede hjerterytme kan også være assosiert med høyt blodtrykk og væskeoverbelastning i kroppen.

Høyt blodtrykk Årsaker

Ifølge American Heart Association, i 90 til 95 prosent av tilfellene, er årsaken til høyt blodtrykk ukjent. Dette er referert til som "primær hypertensjon." I slike tilfeller, men medvirkende faktorer inkluderer: en åreforkalkning (arteriosklerose), fortykkelse av arterieveggene, eller overdreven sammentrekning av de små blodårene.

Resterende tilfellene, som har kjente årsaker, utgjør "sekundær hypertensjon." Mulige årsaker til sekundær hypertensjon inkluderer: nyresykdommer, en svulst i binyrene, eller en defekt i aorta (en hovedpulsåre). Høyt blodtrykk kan også skyldes en overdreven opphopning av salt inni cellene, eller en utilstrekkelig produksjon av stoffer som normalt dilate smal blodkar. Stresset av å besøke en lege kontor kan også føre til høyt blodtrykk hos en person med ellers normale nivåer. Dette kalles "hvit frakk hypertensjon."

Forebygging

En aktiv livsstil er viktig å oppnå og opprettholde både et sunt høyt blodtrykk og puls. Risikoreduserende tiltak er: å miste overflødig vekt, fysisk trening, stressreduksjon, røykeslutt, og unngå store mengder alkohol eller salt.