Digidexo.com

vondt i sinus

Sinus trykkavlastning under graviditeten

Som en gravid kvinne, du er sannsynligvis å være veldig bevisst på alt det du putter inn i kroppen din --- fra vitaminer ta deg til maten du spiser. Fysiske problemer, som for eksempel sinus smerte eller press, som kan ha blitt løst med en rask tur til medisin brystet nå gjør du pause og undring: Vil ting som hjelper meg vondt barnet mitt? Hvis du har sinus press mens du er gravid, trenger du ikke å lide: Du kan finne lindring og beskytte barnet på samme tid.

Steam

I mange år har folk slått til damp for å få hjelp i lindrende sinus smerter og press. Steam er helt naturlig og ikke inneholder medisiner som kan påvirke din baby.

Den raskeste måten å få damp for sinus relief er en dampende dusj. Pass på at det ikke er for varmt hvis du kommer til å stå under spray. Men du kan også slå på dusjen og lukke baderomsdøren for å skape en badstue-aktig atmosfære. Pust dypt og la fuktigheten jobbe sin vei inn i bihulene å avlaste trykket.

Du kan få den samme effekten, og bruk mindre vann ved oppvarming av en vannkoker eller kjele med vann på komfyren. Dekk til hodet og dampende gryte med en klut eller håndkle --- vil du gjøre et mini-sauna som holder nyttig damp inne.

Saline Sprayer

For sinus-trykkavlastning på farten, får en flaske med saltvann spray. Flere merker er tilgjengelige. Hver klemme leverer en målt mengde saltvann inn i bihulene. Fordi saltvann er bare salt vann, er det ufarlig for deg og babyen din. Saltvann spray kan brukes når du trenger lindring fra sinus smerte eller press, i motsetning medisinert nesesprayer som kan brukes bare én gang hver seks til 12 timer (og kan være avhengighetsdannende).

Neseskylling

I 2007 forskere fra University of Michigan fant at nasal vanning var mer effektive i å gi langsiktig hjelp til sinus lider enn saltvann spray. Så hvis du virkelig fylt opp, bør du vurdere å bruke en annen naturlig, men gamle, avhjelpe: neti potten. Når utelukkende i riket av ayurvedisk medisin, er den neti potten et middel for nasal vanning, eller vaske ut bihulene med en mild saltvannsoppløsning.

Potten er enkelt å bruke: Fyll den med varmt vann og legge den pre-målt, ferdigblandet løsning. Stå over vasken, tilt hodet, og hell forsiktig løsningen fra potten inn i øvre neseboret. Løsningen vil fylle dine bihuler og dryppe ut av nedre neseboret. Etter at du gjenta prosessen, fyller bihulene via det andre neseboret, vil du føle deg mye bedre.

Hvis du har problemer med å helle fra neti potten, prøv en klemme-type nasal irrigator stedet. De bruker den samme løsning, og gir de samme resultatene.

Hvordan kan jeg fjerne opp en bakteriell Sinus & ørebetennelse?

Du føler deg elendig. Ansiktet og tennene vondt sammen med en av dine ører. Du føler febrilsk og har ingen energi. Du hadde en allergi angrep eller en kald før du ble så syk og din lunger og rennende nese har ikke stoppet. Du kan ha en ørebetennelse som utviklet samtidig med en bihulebetennelse. Hvis infeksjonen er bakteriell, kan legen forskrive de aktuelle antibiotika. Hvis ikke, vil hun foreskrive andre behandlinger.

Sinus infeksjoner

Legen din har å diagnostisere deg med en bihulebetennelse, for som han har til å utføre en fysisk eksamen. Ringe legen din for å be ham om å ringe en resept i for en antibiotika vil ikke fungere fordi han er nødt til å se deg i person og undersøke det indre av nesen. Han vil også be deg om fargen på slim og henviser til din medisinske historie. Han har også å gjøre en beslutning om din bihulebetennelse er bakteriell eller viral i naturen.
Det vil gjøre noe godt for å be om en antibiotika resept hvis han bestemmer infeksjonen skyldes et virus. Antibiotika fungerer bare på bakteriell bihulebetennelse, og hvis du prøver å bruke dem til å behandle en viral bihulebetennelse, er du bare bidra til antibiotikaresistens.

Øreinfeksjoner

Din ørebetennelse kan være enten bakteriell eller viral. Legen din vil måtte se deg i hennes kontor slik at hun kan se inn i øret ditt og bestemme dens opprinnelse. Hvis hun ser pus bak trommehinnen, som er lett å få øye på, vil hun få bestemme at det er bakteriell og hun vil foreskrive riktig antibiotika.
Selv om du føler deg fryktelig, svimmel, feber og øret aches og føles full, det betyr ikke at antibiotika er passende for dine symptomer. Hvis infeksjonen er viral, vil legen din nekter å forskrive antibiotika fordi hun ikke ønsker å bidra til antibiotikaresistens.

Andre behandlinger

Du kan dra nytte av andre behandlinger for å lindre den verste av dine ørebetennelse eller bihulebetennelse symptomer. Ta paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte og hevelse. For din bihulebetennelse, bruke nesespray dråper og ta en muntlig decongestant til å rydde opp overflødig slim. Puss nesen forsiktig og drikk rikelig med klare væsker for å tynne dine slim.
For ørebetennelser, kan du sette en varm, fuktig vaskeklut på toppen av øret som vil bidra til å lette den verste smerten. Legg flere dråper enten vegetabilske, hvitløk eller olivenolje som er litt oppvarmet. (Dersom øret drenering, ikke sette dråper i øret.) Hvis øresmerter er virkelig ille, spør legen din om en resept for bedøvelse øredråper så du kan nummen trommehinnen. Du vil føle lettelse fra smerte i opptil to timer.

Sinus Ear Problemer

Sinus og øre problemer kan tilskrives mange ulike årsaker, for eksempel infeksjon i bihulene, nesehulene, indre ører, eller ytre ører. Din diagnose og behandling vil variere i forhold til alvorlighetsgraden av symptomene dine og den viktigste årsaken til tilstanden din.

Akutt bihulebetennelse

Akutt bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnen i sinus hulrom i hodet. Fôret, også kalt slimhinner, kan bli infisert av et virus, bakterier, røyk og andre irritanter som kan gå inn i hulrom gjennom nesen. Akutt sinusitt kan forårsake trykk som bygger seg opp i hodet og øret. Dette trykk kan føre til smerter i mange tilfeller.

Dine infiserte bihuler må være diagnostisert av en lege før de kan få noe bedre. En virusinfeksjon som forårsaker bihulebetennelse må følge sin selvfølgelig mye som en kald. Bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika.

Kronisk bihulebetennelse

Kronisk sinusitt er lik akutt sinusitt med unntak av årsaken. Denne årsaken er knyttet til langsiktige problemer av sinus som polypper, blir utsatt til sinus irritanter som røyk eller kjemikalier, eller allergi.

Behandling kan innebære å skifte jobb, kirurgi for å fjerne polypper, eller allergi medisiner.

Tinnitus

Tinnitus er en støy i øret eller ørene som ikke er forårsaket av miljøet. Dette kan være suser, knitring eller ringer. Noen ganger kan det være forårsaket av voksoppbygning, men er som oftest forårsaket av en aldring øret. Eksponering for høye lyder eller miljøer for lengre perioder kan også føre til tinnitus.

Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men fjerning av ørevoks kan bidra til å lette støy. Selv om det ikke er forbundet med noen alvorlig medisinsk tilstand, kan det bli frustrerende å måtte leve med denne tilstanden.

Ytre ørebetennelse

En ytre ørebetennelse kan være smertefullt og bør diagnostiseres av en lege for å få nødvendig behandling for det. Det er noen ganger kjent som "svømmer øre" forårsaket av eksponering for vann buildup i øregangen. Typisk behandling vil innebære bruk av øredråper å lette trykket med bruk av over skranke medisiner for smerter.

Inner Ear Infeksjoner

En indre øret infeksjon er smerter som kan stråle ut til det ytre øret, men vil trenge å bli behandlet med oral medisiner og noen ganger øredråper også. Det vil være vondt å ta hvis infeksjonen fører til hevelse i øregangen. En feber kan også være en del av denne typen infeksjon.

Sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne, som du kanskje forventer, er en alvorlig tilstand som trenger behandling umiddelbart av en lege for å forhindre hørselstap. En av de viktigste tegnene på denne tilstanden er pus-lignende eller blodig utflod fra øret. Behandlinger for dette er lik de for en indre og ytre ørebetennelse.

Hvordan få lindring for Sinus Pain

Hvordan få lindring for Sinus Pain


Sinus smerte er forårsaket av press fra betente og hovne membraner som linje bihulene. Denne tilstanden, som kalles bihulebetennelse, er ofte en bivirkning av forkjølelse, infeksjoner, allergier eller unormal nesehulen struktur. Selv om bihulebetennelse kan skje med hvem som helst, enkelte mennesker er mer sannsynlig å utvikle sykdom, herunder personer med astma, nesepolypper, et svakt immunsystem eller cystisk fibrose. Hvis du lider av sinus smerte, prøv en av en rekke metoder for å finne lindring.

Hjem Rettsmidler

Du kan prøve et homeopatisk middel for sinus smerte. En 2007 studie av Ludwig Boltzmann Institute for Homeopati i Østerrike konkluderte med at ingen signifikante forskjeller mellom homeopatisk og konvensjonell behandling hos pasienter hvor kalde og allergi symptomer, inkludert sinus smerte. Faktisk viste studien at utbruddet av forbedringen var mye raskere med homeopatisk behandling i løpet av den første uken enn med konvensjonelle behandlinger.

Neseskylling, der du bruker en butikk-kjøpte kit eller en neti pott å inhalere saltvann, er en homøopatisk behandling som hjelper krympe sinus membraner og letter drenering. Noen studier tyder på at det fungerer bedre enn nesespray og reduserer behovet for steroid behandlinger senere.

Plasser en oppvarming puten eller våt klut på ansiktet for å hjelpe til med smerte, som inhaling damp eller bruke en luftfukter vil redusere lunger og trykk. Drikk ekstra væske, som kan tynne slim i din lomme hulrom.

Over-the-counter medisiner

Hvis homeopatisk behandling ikke gir nok lindring fra sinus smerte, prøv en av en rekke over-the-counter medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, inkludert paracetamol, ibuprofen og naproksen. Andre legemidler for sinus smerte inkluderer decongestants og saltvann nesespray. Bruk alltid disse medikamentene som anvist; overforbruk av nesespray og decongestants kan faktisk øke lunger.

Endre ditt miljø

Hvis du har bihulebetennelse, bør du vite hvilke forhold kan gjøre vondt verre og unngå slike situasjoner. Flying vil ofte forverre sinus smerte og bør utsettes når det er mulig. Unngå plutselige endringer i temperatur, samt ekstreme temperaturer. I tillegg gjør en innsats for å ikke bøye seg fremover eller legge hodet ned når du har bihulebetennelse.

Se en lege

Når begge homøopatiske midler og OTC medisiner ikke fungerer, bør du oppsøke lege. I tillegg, hvis du bihulebetennelse symptomer vare i mer enn 10 dager; feber er over 100,5 grader Fahrenheit; dine visjon endringer; eller hvis du har hatt en rekke bihulebetennelse episoder i det siste året, bør du oppsøke lege. Legen din kan finne årsaken til din bihulebetennelse, og kan foreskrive medisiner som et kortikosteroid nesespray eller piller for å redusere allergi eller betennelse. Hvis bihulebetennelse er forårsaket av en bakteriell infeksjon, kan han foreskrive antibiotika. Som en siste resultat, kan legen anbefale et kirurgisk inngrep for å korrigere strukturelle problemer i nesehulen som bidrar til sinus smerte.

Tips og advarsler

 • Saltvann nesespray er nyttig for å holde nesegangene fuktig.
 • Prøv å spise sunt og vurdere å ta en hvitløk supplement for å hjelpe drepe infeksjonen.
 • En varm dusj om morgenen kan gjøre underverker for å holde redusere flaskehalser.
 • Hvis dette er ditt første bihulebetennelse alltid se en lege som en infeksjon kan noen ganger være svært alvorlig.

Homeopati Cure for Symptomer på Sinus Fungus

Homeopati Cure for Symptomer på Sinus Fungus


Sopp i bihulene kan forårsake skade på sinus fôr over tid, så det er viktig å takle tilstanden umiddelbart. Det er flere homeopatiske midler du kan prøve, men ikke alle mennesker eller betingelser vil svare på homøopati. Hvis tilstanden ikke blir bedre etter flere dager med homeopatisk behandling, søke hjelp av en medisinsk faglig.

Om Homeopati

Homeopati hviler på det sentrale prinsippet om "likt kurerer likt", som betyr at en sykdom kan kureres ved svært små mengder av stoffer som fremkaller de samme symptomene hos ellers friske mennesker, ifølge National Center for gratis og alternativ medisin (NCCAM). Homeopatiske midler er foreskrevet av symptomer og ikke nødvendigvis av generelle tilstand. Bruk så lite av homøopatisk stoffet som mulig, fortynnet i væske. Mens den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) krever at homøopatiske midler oppfylle visse styrke, renhet og emballasje standarder, er det begrenset forskning på homeopatiske midler sikkerhet eller effektivitet, rapporterer NCCAM.

Rettsmidler

Hvis du har sinus sopp, har du sannsynligvis en rekke bihulebetennelse symptomer. Det er ca 12 homeopatiske midler som er beregnet for vanlige bihulebetennelse symptomer. Valgte en som er utformet for å hjelpe de fleste symptomer som ligner dine symptomer, ifølge ABCHomeopathy.com.

Aconitum Napellus hjelper en tett hode, hoste (særlig om natten) og feber. Ta Arsenicum Album for hodepine, rennende nese, dårlig ånde, kvalme, hoste og feber. Prøv Pulsatilla nigricans for hodepine, rennende nese, kvalme, dårlig smak i munnen, hoste og feber. Nitricum Acidum hjelper med tett hode, hodepine, smerter i øyet, dårlig ånde og vondt i halsen. Sulphur hjelper med hodepine, rennende nese, dårlig ånde og hoste (særlig om natten). Ta Myk kråkefot for smerter i øyet, sår hals, hoste og feber. Calcarea Carbonica hjelper med hodepine, sår hals, tett hode og hoste. Unn hodepine, dårlig ånde, sår hals og hoste med Lacnesis. Belladonna hjelper med hodepine, smerter i øyet, rennende nese, sår hals, hoste og feber. Prøv Mercurius Vivus for hodepine, smerter i øyet, rennende nese, dårlig ånde, sår hals og hoste. Nux Vomica behandler hodepine, rennende nese, tett hode og feber. Ambra grisea hjelper med rennende nese og hoste.

Rettsmidler for Sinus Problemer

Bihuleproblemer kan være et resultat av allergi som høysnue, forkjølelse og influensa eller forurensning i luften. Uansett årsak, er resultatet det samme, sinus press, tilstoppede puste passasjer, dryppende nese, nysing, hoste, piping i brystet og generelt dårlig pust. Rettsmidler for bihuleproblemer variere avhengig av hva som forårsaket tilstanden. Felles løsninger for bihuleproblemer omfatter narkotika, livsstilsendringer og en rekke hjem rette behandlinger.

Narkotika

Hvis din lomme problemene er forårsaket av forkjølelse eller influensa, vil legen din sannsynligvis anbefale en over-the-counter decongestant. Han kan råde en saltvann nesespray for å skylle nesegangene og redusere tilstopping. Hvis forkjølelse eller influensa er intens, kan han foreskrive sterkere stoffer som er kjent som nasale kortikosteroider, som er reseptbelagte nesespray som lindrer betennelse. Hvis nesen og nese passasjer vondt, legen anbefaler vanligvis aspirin, paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte og sårhet.

Livsstil endringer

Bihuleproblemer oppstå av mange grunner, men noen ganger er de en direkte følge av ditt miljø. Skitne, støvete byer slipper allergener i luften som finner en måte opp nesen. Vurdere å flytte ut av byen hvis mulig. Hvis det ikke er mulig, deretter endre miljøet i ditt hjem ved å installere et klimaanlegg og luftfilter for å rense luften og gjøre puste lettere. Bære en maske om nødvendig når du må gå til områder tunge med røyk, skitt og andre allergener.

Hjem Utbedring behandlinger

Besøk din lokale helsekost butikk eller ernæring senter og kjøpe grapefruktkjerneekstrakt eller kaliumtilskudd. Begge disse produktene bidra til å bryte opp slim og lindre betennelser. Prøv å ta en skje med pepperrot rett opp. Varmen fra pepperrot stråler opptil nesen for å avlaste lunger. Drikk basilikum te fordi basilikum planten inneholder tymol og kamfer, som begge hjelpemiddel i lindre lunger.

Steam

Selv om folk flest ikke vil installere en badstue i deres hjem, kan du bruke dusjen som en badstue. Før du får inn, la vannet renne i dusjen noen minutter på de hotteste innstillingen for å lage damp. Justere vanntemperaturen før du går inn i dusjen. Pust inn dampen for å lindre dine bihuleproblemer. Dampen bidrar til å bryte opp slim blokkering i nesen slik at du kan puste bedre.

Drinker Dos and don'ts

Drikk minst åtte glass vann eller juice om dagen hvis mulig. Vann utvanner slim buildup i nesen slik at den vil begynne å renne. Unngå drikker som dehydrerer kroppen som drikker med koffein eller alkohol. Disse produktene kan føre til ytterligere hevelse i slimhinnen i bihulene, forårsaker mer press og ekstra smerte.

Hvordan stimulere tærne for å fremme Sinus Stimulering

Hvordan stimulere tærne for å fremme Sinus Stimulering


Med enkle refleksologi, eller ved å stimulere deler av føtter og hender, kan du hjelpe stimulere bihulene å drenere vekk slim. Slim kan bygge opp i vår sinus, som ikke bare er ubehagelig og smertefullt, men kan også bli en perfekt grobunn for bakterier og forårsake en bihulebetennelse. Ved hjelp av refleksologi å drenere bihulene er lett å gjøre med en partner eller kjære.

Bruksanvisning

•  Stimulere ballene og tips av tærne. Tuppen av tærne (på den laterale siden av tåen - på venstre fot, er dette riktig side, på høyre fot, er det venstre side) samsvarer med dine bihulene, så dette er det området du trenger å fokusere på.

Gå tommelen opp tå, rubbing som du går, starter på ballen av tå. Arbeid deg oppover i ca 2 minutter.

Arbeid på ryggen av tærne i ca 2 minutter til å rydde bihulene, og deretter bytte føtter. Begynn å gå tomlene opp på tå igjen i ca 2 minutter.

Gjør dette flere ganger, bytte føtter hvert par minutter å få de beste resultatene.

Vurder å bruke en eterisk olje som eukalyptus og Raven som du gjør din refleksologi. Ikke skyll av essensielle oljer når du er ferdig, men fortsetter å inhalere dem til å hjelpe bihulene klart.

Tips og advarsler

 • Ikke glem å arbeide på begge føttene, ikke bare en.
 • Hold en vev i nærheten. Når du gjør refleksologi på tærne forvente at sinus å fjerne raskt ved dryppende slimet ut.
 • Hvis det gjør vondt, kan du prøve en lettere trykk. Refleksologi bør ikke vondt.
 • Refleksologi bør ikke gjøres på et skadet område av kroppen.
 • Denne informasjonen erstatter ikke informasjon fra legen din eller fra en refleksolog.

Om Sinus press & Pain

Sinus press og smerte er vanlige resultater av forkjølelse og allergi. Hodepine, tett nese og feber er hyppige symptomer og kan være vanskelig å håndtere. Heldigvis finnes det mange mulige behandlinger er tilgjengelig, det meste er lett for hånden.

Sinus Funksjon

Bihulene er tomrom i skallen som er utviklet for å hjelpe kroppen tilpasse seg endringer i lufttrykket. Hvis bihulene ikke eksisterte, ville skallen være for tungt for kroppen å bære. Hver lomme er foret med slimhinner, som skiller ut en væske når et virus, bakterier, allergen eller annet fremmedlegeme er til stede.

Oftest er det klart utladning. Men hvis det ikke kan renne riktig, og bygger seg opp i sinus, det kan bli smittet og slår en grønnlig farge. Som denne væsken bygger seg opp, kan bihulene blir totalt blokkert, noe som resulterer i press og smerte.

Hvis frontal bihulene er berørt, er resultatet en hodepine i pannen bak den indre enden av øyebrynet. Dersom overkjevens bihulene er berørt, vil kinnben vondt. Andre symptomer inkluderer en tannpine, drenering nedover baksiden av halsen, feber, tretthet og hevelse i ansiktet.

Forebygging

Det er mange måter å hindre sinus press og smerte.

Sov med hodet hevet for å fremme drenering.
Bruk en luftfukter for å legge fuktighet til luften.
Vask hendene ofte for å hindre spredning av bakterier og bakterier.
Drikk rikelig med væske.

Behandling

Det er mange hjem rettsmidler for å lette sinus trykk og smerte:

Stå i en varm dusj og puste inn dampen.
Stå over en gryte med dampende vann, suppe, varm kaffe eller annen varm gryte. Bruk et håndkle over hodet for å tøyle i dampen.
Lag en løsning av 1 ts. av bordsalt, to kopper varmt vann og en klype natron. Bøy hodet og bruk en pipette til å sette løsningen i ett nesebor. Puss nesen deretter gjenta på den andre siden.

Over-the-counter medisiner kan være nyttig også. Decongestants, mange som inneholder pseudoefedrin, constrict blodtilførselen til området for å avlaste lunger. Saltvann nesespray også bidra til å avlaste trykket. Alvorlig lunger kan bli avløst av en resept styrke decongestant. En resept antibiotikum kan være nødvendig for å eliminere enhver underliggende infeksjon.

Advarsel

Varm damp kan brenne den indre fôr av nesehulen. Vær forsiktig når du bruker den.

Dekongestanter har vært kjent for å øke blodtrykket og resultere i søvnløshet og irritabilitet. Hvis du allerede har høyt blodtrykk, se en lege for mulige alternativer.

Langvarig bruk av nesespray kan faktisk forverre sinus press og smerte. De sprayer krympe nese fôr, men slimhinner kan da hovne opp enda mer enn før. Nesespray bør bare brukes i unntakstilfeller.

Denne artikkelen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp. Se en lege eller apotek for spesifikke spørsmål.

Alternative metoder

Krydret mat kan bidra til å forebygge eller behandle sinus press og smerte.

Hvitløk hjelper slimete utflod å være mindre klissete. Pepperrot inneholder et kjemikalie som ligner på de som finnes i decongestants. Cayenne pepper inneholder capsaicin, som stimulerer nesenervefibrene til å fungere som en decongestant, ifølge leger Book av hjem rettsmidler.

Det er også mange homeopatiske midler tilgjengelig for å behandle sinus smerter og press. Disse midler (tilgjengelig i pille eller dråpeform) stimulere kroppens immunsystem til å kurere sykdommen.

Hvordan skille mellom Sinus & Dental Pain

Sinus hulrom er helt på toppen av taket av munnen. Når bihulene hovne opp på grunn av infeksjon eller irritasjon, kan de trykke på taket av munnen, forårsaker nervene i tennene til å føle smerte. Folk går ofte til tannlegen tenker de har et hulrom, og det viser seg å ha vært sinus press. Det finnes måter å skille mellom sinus og dental smerte.

Bruksanvisning

Differensiere

•  Ta en isbit og legg den direkte på tannen som gjør vondt. Bite ned på isen. Hvis det er uutholdelig smerte, har du en tann problem. Hvis ingenting skjer, er smerten mest sannsynlig forårsaket av bihulene trykke på taket av munnen. Gjenta denne prosessen på de omkringliggende tennene også, fordi smertene kan komme fra en nærliggende tann.

Ta en over-the-counter decongestant som pseudoefedrin. Følg instruksjonene på boksen og bruke i 12 timer. Hvis smerten i tannen vedvarer, er det sannsynligvis relatert til tannen selv. Hvis smertene avtar og deretter fortsetter, det var trolig den sinus hulrom som svarte til stoffet.

Gi en venn en metallskje og ha henne trykk på tennene, en om gangen, og starter på baksiden av munnen. Hvis du har smerter, rekk opp hånden. Få vennen din til å holde notater om hvilke tenner vondt. Hvis det er alle tennene, eller alle tennene på den ene siden, det er sannsynligvis effekten av en bihulebetennelse. Hvis bare én tann gjør vondt, er det sannsynligvis en tannlege problem.

Se legen din. Be ham om å ta et røntgenbilde av hodet ditt. Legen vil vurdere X-ray for å avgjøre om smerten er fra hovne bihuler eller en dental problemet. Følg hans anbefaling om han foreslår en oppfølging eller se din tannlege.

Natural Home Relief for Sinus Press

Sinus press kan føre til smerter og distraksjon fra daglige aktiviteter, men det kan lindres med naturlig hjemme rettsmidler. Påføring varme kompresser, ved hjelp av aromaterapi og puste i damp, er alle måter å finne naturlig hjemme lettelse for sinus press.

Heat

Hvis du bruker fuktig varme direkte til ansiktet med en våt klut, flere ganger om dagen, vil det bidra til å avlaste Sinus press. Kjør komprimere under vann som er veldig varmt, men ikke varmt nok til å gjøre vondt. Kluten skal være varm nok til å gi lindring, uten brenning, når du setter det på ansiktet ditt. Plasser klut over øynene, og la den være på plass før det er kult, eller til smerten avtar.

Steam

Ved hjelp av damp er en enkel måte å avlaste Sinus press hjemme. En rask måte å puste nok damp til å lindre sinus press er å helle veldig varmt vann i en vask, og lene seg over vasken med et håndkle over hodet for å fange opp dampen da. Du kan også lukke baderomsdøren, og slå din dusj på svært varmt. Hvis du bruker dusjen for å skape damp, ikke komme inn i dusjen mens vannet rennende varmt. Du bør puste inn dampen fra utsiden av dusjen, for din sikkerhet. Når man drikker varme drikker, for eksempel buljong eller urte-te, kan du også dra nytte av damp skapt av varme væsker, ved å holde koppen nær ansiktet når du puster.

Aromaterapi

Aromaterapi er en fin måte å avlaste Sinus press. Essensielle oljer, slik som eukalyptus, rosmarin, og peppermynte, kan brukes på to måter. For det første kan eteriske oljer tilsettes til varmt vann som man bruker for dampbehandling. For det andre kan eteriske oljer varmes opp i en oljevarmer, som frigjør aroma i luften i rommet ditt. Disse oljene kan brukes enkeltvis, eller i en kombinasjon som lukter behagelig for deg.

Hvordan identifisere Sinus Betennelse Symptomer

Hvordan identifisere Sinus Betennelse Symptomer


Du er sliten og verkende. Du har brukt hele dagen nysing, hoste og nå du får en dårlig hodepine. Har du en kald? Allergier? Eller kan det være noe verre? Hva med sinus betennelse? Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan å identifisere sinus betennelse symptomer slik at du kan få riktig behandling.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere Sinus Betennelse Symptomer

•  Ta lager av dine smerter. Har hodet vondt? Er øynene dine sensitive? Har du tett nese eller en grønn utflod? Dette er alle tegn på at du kan ha bihulebetennelse, eller bihulebetennelse.

Ta lager av nyere historie. Er det allergi sesongen for deg? Har du nylig forkjølet fra noen? Hver av disse kan føre til en hevelse i nesen, som også kan påvirke bihulene, siden hver lomme har en åpning inn i nesen, og er sammenføyet med den nasale passasje ved en kontinuerlig slimhinne foring. Hevelse i slimhinnen kan felle pus, eller til og med luft, forårsaker intense smerter.

Ta litt medisin, og deretter vente. Hvis det kalde eller allergi medisiner du tok ikke ut til å være å hjelpe, er det meget mulig at du har sinus betennelse, spesielt hvis dine symptomer inkluderer en alvorlig hodepine.

Tenk på din langsiktige helse historie. Har du hatt bihulebetennelse i det siste? Hvis så, kan du bli utsatt for gjenta angrepene.

Gå til legen: Kun legen din kan fortelle deg sikkert hvis du har betennelse i bihulene.

Tips og advarsler

 • Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere sinus betennelse. Bare en lege kan gjøre det.

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.

Jakie są przyczyny Sinus Migrena?

Bóle zatok i migreny są często mylone ze względu na podobne objawy ciśnieniem twarzy i intensywnego pulsowania w głowicy, która jest często zlokalizowane na jednej stronie. Błędnej diagnozy obu warunkach zwykle powoduje migreny są traktowane jako bóle zatok.

Znaczenie

Bóle zatok nosa są spowodowane przez zatory wynikające z alergii lub wirusa zatkania zatok, podczas migreny są wyzwalane przez emocjonalne, zaburzenia równowagi hormonalnej, wrażliwości chemicznych i mutacje genów dziedzicznych.

Funkcja

Infekcje zatok, które powodują bóle głowy wynikające z zapalenia i ciśnienia z powodu nadmiaru płynów. Migreny fizycznie wynikają z obrzęku wskutek rozszerzania naczyń krwionośnych, schorzeń neurologicznych lub podwichnięcia kręgów.

Identyfikacja

Bóle zatok towarzyszy katar, wydzielina, zapalenie ucha i zatory, a migreny produkować objawy aury, powodując lekkie i wrażliwość na dźwięki, nudności, wymioty, zawroty głowy, dezorientację i chwilowy paraliż.

Zapobieganie / Rozwiązanie

Zatokowe bóle głowy reaguje na antybiotyki i leki przeciwhistaminowe w ciągu 24 do 48 godzin, w przeciwieństwie do migreny, które występują cyklicznie w całym życiu człowieka, wymagając beta-blokery, leki przeciwdepresyjne, terapii hormonalnej i leków przeciwzapalnych.

Nieporozumień

Mylące, "Sinus migrena" mogły być błędnie użył do opisania podwójny warunek, bóle zatok i migrena, potencjalnie spowodowane przez przypadkowego bólu, miesiączki, brak snu i stres podczas infekcji zatok.

Hvordan identifisere sphenoid Sinus Symptomer

Sphenoid Sinus begynne å utvikle i kroppen din i en alder av tre og er vanligvis fullt utviklet i en alder av tolv. De er plassert bak øynene og nesten aldri blir infisert av seg selv. Det er viktig å identifisere sphenoid Sinus symptomer slik at du kan få riktig behandling før infeksjon eller betennelse blir verre.

Hvordan identifisere sphenoid Sinus Symptomer

•  Se om du lider av en hodepine. Dette hodepine er ikke vanlig hodepine. Det er dypere og forårsaker smerte i ryggen og toppen av hodet, over pannen og bak øyet. Dette er det første tegn på at din lider sphenoid Sinus problemer.

Har du lagt merke til en feber? Feber følger ofte en infeksjon i dette sinus hulrom.

Har du noen nese? Dette betyr ikke alltid forekomme, men det er en hyppig symptom sammen med dryppende nese.

du føler deg verre Do når du ligger på ryggen eller når du bøyer deg over? Dette er et symptom på sphenoid Sinus problemer.

Er hodepinen blir verre, blir du problemer med synet ditt, eller har du opplevd noen humørsvingninger? Disse symptomene er en indikasjon på at sphenoid Sinus infeksjonen har spredd seg til hjernen. Du bør se en lege med en gang.

Hint

 • Kun legen kan avgjøre om dine symptomer er relatert til sphenoid bihulene.
 • CAT skanner kan oppdage infeksjoner i din sphenoid Sinus hulrom.
 • Alle bakterielle infeksjoner krever antibiotika. Jo før du får på et regiment av antibiotika jo bedre.

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner


Sopp er levende organismer som er ute av stand til å produsere sin egen mat. De overlever ved å absorbere næringsstoffer fra områdene de okkuperer. Når de invadere menneskekropper, særlig de med lav immunsystem, kan de bli skadelig. Når tilskadekomne disse sopp dvele ved neseganger og sinus hulrom, der de formerer seg og beiter på sine membran fôr. Små hull rundt membranen dannes når de spiser, fangst slimete og hindrer den fra draining.To hindre sopp bihulebetennelse, gjelder følgende sikkerhetstiltak:

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Øvelse god hygiene for å holde et sunt miljø.

Legg rikelig med grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Disse inneholder antioksidanter som vil beskytte kroppen mot infeksjoner.

Ta vitaminer hver dag for å øke immunsystem.

Drikk rikelig med vann og fruktjuice som er rike på vitamin C.

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Det kan inneholde soppgiftstoffer (soppgifter) som vil gjøre deg sårbar for soppinfeksjoner.

Plasser elektrostatiske filtre på varmeovner og air condition enheter. Dette hjelper på å rense luften du puster ved å fjerne luftbårne sopp allergener.

Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, unngå å utsette deg selv for støv, sigarettrøyk og andre forurensende stoffer, for å holde nasal og sinus hulrom sunt.

Pass på å vaske hendene, spesielt etter å berøre mynter eller regninger, skjelvende hender med andre, eller gjør hagearbeid.

innlemme dine daglige øvelser med pusteteknikker. Dette er ikke bare bra for lungene, men vil også stimulere luftsirkulasjon og rensing av bihulene, for å holde dem friske.

Reduser stress så mye som mulig. En godt sinnstilstand fremmer god helse.

Hint

 • Hvis en sopp bihulebetennelse står ubehandlet, alvorlige komplikasjoner som kan påvirke øynene og hjernen.
 • Hvis symptomene vedvarer selv etter behandlinger, kontakt legen din med en gang, spesielt hvis hevelse i ansiktet og kronisk hodepine forekomme.

Hvordan oppdage tidlig varsling tegn på Sinus Cancer

Hvordan oppdage tidlig varsling tegn på Sinus Cancer


Det er alltid best å finne og diagnostisere kreft i de tidligste stadier og det samme gjelder for sinus kreft. Kjenn tidlig varsling tegn på sinus kreft å oppdage det tidlig. Snakk med en lege hvis du opplever symptomer på sinus kreft og gi deg selv best mulig sjanse for en kreft-fri framtid.

Hvordan oppdage tidlig varsling tegn på Sinus Cancer

•  Vær oppmerksom på blokkerte bihulene som aldri klare. Blokkerte bihulene er en ganske vanlig tilstand. Imidlertid, kronisk blokkerte bihulene indikere et problem. Snakk med en lege hvis du har bihulene som aldri klare.

Se etter hevelse rundt øynene. Kronisk, uforklarlig øye svelling er et vanlig symptom hos pasienter med sinus kreft.

Se for smerter i nese og øvre tennene området. Sinus kreft forårsaker ansikts smerter, spesielt i disse to områdene.

Kontroller for nummenhet i ansiktet. Sinus kreft forårsaker ofte nummenhet i overleppen, kinn, øvre tennene og sidene av nesen.

Note reoccurring neseblod. Neseblod kan oppstå når som helst, men hyppige, kroniske og uforklarlige neseblod kan tyde sinus kreft.

gjenkjenne forskjellige endringer i tale og visjon. Sinus kreft forårsaker sløret tale samt dobbelt syn. Hvis du opplever noen av disse symptomene, diskutere det med legen din umiddelbart.

Hint

 • Sinus kreft er svært sjeldne. Ikke bli skremt hvis du opplever disse symptomene. Gå til legen din for å få en nøyaktig diagnose.

Hva er årsakene til Sinus press?

Sinus press, også kalt sinusitt, kan være en akutt (kortvarig) eller kronisk (langsiktig) tilstand som kan forårsake smerte, hevelse og hodepine. Trykk i bihulene er ofte ledsaget av lunger, og kan behandles med hjem rettsmidler, over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Ifølge American Academy of Family Physicians og Mayo Clinic, årsakene til sinus press luftveisinfeksjoner og endringer i været.

Værforholdene

Plutselige endringer i været, for eksempel en reduksjon i fuktighet eller temperatur, kan forårsake hevelse i bihulene og resultere i sinus press.

Allergier

Sesongmessige allergi mot pollen, samt helårs allergi mot kjæledyr og støv, kan forårsake sinus press som følge av overdreven produksjon av slim.

Infeksjoner

Infeksjoner i bihulene kan skyldes bakterier, sopp eller virus og kan forårsake sinus press av innsnevring åpningene i bihulene og forårsaker mucus å bygge opp.

Kroniske tilstander

Hvis du har en kronisk tilstand, for eksempel astma, cystisk fibrose eller et svakt immunsystem, kan du ha hyppige sinus press på grunn av en manglende evne av slim å strømme ut av bihulene.

Nasal Misdannelser

Misdannelser av strukturen i nesen, for eksempel en avveket septum eller en nasal polypp, kan blokkere flyt av slim fra bihulene og forårsake sinus press.

Skader

En skade i ansiktet, spesielt rundt nesen eller under øynene dine, kan forårsake sinus press som følge av hevelse og innsnevring av åpningene i bihulene.

Homeopatisk medisin for å hjelpe Sinuses Drain

Sinus er kamrene i hodet bak nesen og øynene. De er ansvarlig for å produsere slim, som stopper bakterier kommer inn i luftveiene. I løpet av tiden, kan bihulene blir blokkert og køkjøring. Når dette skjer, er det noen homøopatiske tilnærminger som kan brukes til å hjelpe dem renne.

Neti Pots

Neti potter få fylt med varmt saltvann. Du plassere tuten i ett nesebor, tips hodet sidelengs og la vannet skylle ut bihulene.

Krydder

Wasabi og chili pulver er to veldig varmt krydder. De er spist eller pustet inn for å hjelpe unclog sinus hulrom.

Te

Det finnes ulike te som brukes til å hjelpe renne bihulene som har sitron, peppermynte i dem.

Øret lys

Øret lys er hul og kjegleformet. De blir forsiktig plassert inn i ørene og tent De oppstå varme billow ned lyset og inn i ørekanalen. Dette bidrar til å eliminere ørevoks, og det bidrar også til å drenere bihulene.

Rettsmidler

Det er også noen homeopatiske medisiner som er utledet fra naturlige stoffer som brukes til å rense bihulene. Noen av disse inkluderer Bichom, Kali, Gelsmium og Hepar Sulph.

Kan Sinus Drenering Årsak Acid Reflux?

Bihuleproblemer og sure oppstøt er kjent for å være tilkoblet. Personer som lider av acid reflux er mer sannsynlig at lider av bihulebetennelse, men dette betyr ikke at sinus drenering kan forårsake acid reflux.

Sinus Drenering og Acid Reflux

Sinus drenering kan føre til mange problemer, inkludert en kronisk hoste, men sinus drenering er ikke en av årsakene til acid reflux.

Bihulebetennelse og Acid Reflux Connection

Personer med syre reflux er mer utsatt for bihulebetennelse, siden syre fra magesekken finner veien inn i sinus passasjer og irriterer membraner.

Behandling

Behandle en pasient syre reflux - enten gjennom medisinering eller diett endringer - vil ofte bidra til å avlaste hyppige bihulebetennelse på grunn av acid reflux.

Kronisk hoste

Sinus drenering og acid reflux irritere strupehodet, som igjen fører til en person til å hoste. Hosten vil irritere strupehodet, noe som resulterer i en annen hostende plass. Dette skaper en langsiktig syklus hvor en pasient lider av en hacking hoste.

Vevsskade

Acid reflux kan skade vev i halsen, så vel som i magen. Tilstanden er forårsaket av magesyre å finne sin vei inn i de muntlige og lomme passasjer.

Instruksjoner Saline Sinus Vanning

Saltvann sinus vanning er en enkel hjem middel for å forebygge og behandle bihulebetennelse. I stedet for å bruke antibiotika, kan du tømme lomme passasjer med enkelt utstyr og en saltvannsløsning du kan gjøre hjemme.
Dette er en gammel praksis som kom til Vesten fra India og Sørøst-Asia. Du trenger en neti pott (tilgjengelig på lokale butikker eller på nettet) eller en nasal pære sprøyte (tilgjengelig på apotek der baby forsyninger er funnet), noen ikke-iodized salt og litt natron.
Dette er også en effektiv behandling for noen allergier.

Å gjøre saltvann

Du vil ønske å bruke ikke-iodized salt for dette så velger kosher, beising, hermetisering eller havsalt. I en ren beholder, blandes 1/2 ts. salt, 8 oz. romtemperert vann og 1/2 ts. natron. Du kan også kjøpe pre-målt pakker av saltvann blanding der du kjøpte neti potten.

Bruke Neti Pot

Fyll neti potten. Stå over en vask og vippe hodet til siden. Plasser tuten av potten i et nesebor og helle vann i langsomt, slik at vannet kommer fra det andre neseboret. Gjenta til vannet som kommer ut er klart. Gjenta på den andre siden.

Bruke Nasal pære sprøyte

Fyll sprøyten. Stående over vasken, tilt hodet ned. Sett sprøyten inn det ene neseboret og klem forsiktig til vannet kommer ut det andre neseboret. Igjen, gjenta til vannet kommer ut klart. Gjenta på det andre neseboret.

Advarsler

Hvis du har en akutt bihulebetennelse, snakk med legen din før du prøver denne teknikken.
Hvis du befinner deg gagging eller erfaring øresmerter, er du prøver å tvinge for mye løsning i nesegangene for raskt.
Hoste er normalt som noen av oppløsningen kan renne ned på baksiden av halsen.