Digidexo.com

sopp gassfremkallende

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

  • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
  • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan skille mellom tånegl sopp

Tånegl sopp (onychomycosis) kan være skjemmende, smertefull og kan også føre til tap av spiker. En gruppe av sopp kalles dermatofytter forårsake de fleste av spiker soppinfeksjoner. En annen årsak til denne tilstanden er gjær eller Candida albicans. For å håndtere denne tilstanden, må du lære å skille mellom de ulike typene av tånegl sopp og sine symptomer.

Hvordan skille mellom tånegl sopp

•  Vit at det finnes fire typer soppinfeksjoner som kan påvirke tåneglene. Dette er distal subungal onychomycosis (den vanligste typen), proksimale subungal onychomycosis, hvit overfladisk onychomycosis og Candida spiker infeksjoner. Candida spiker infeksjon oftere påvirker negler men tåneglene er like utsatt. Du klassifisere de fire typer av infeksjoner med en del av spikeren påvirkes av infeksjonen.

Skille mellom tånegl sopp ved å gjenkjenne symptomene på hver type spiker infeksjon og organismen som forårsaker det.

Identifisere distal subungal onychomycosis ved å se etter disse symptomene. Soppen (den dermatophye-Trichophyton rubrum) infiserer mellomrommet mellom spissen av toe og tåen av de ytre og indre sider av spikeren. I de tidlige stadiene, kan infeksjonen føre til at noen av disse symptomene: neglene å skille fra huden, den berørte delen av neglen skifter farge fra hvit til gul eller grønn. Symptomene i de senere stadier av denne tilstanden er: neglene blir hard og tykk, smerte og neglene kan løsne fra neglesengen.

Undersøk tåneglene for tegn på proksimale subungal onychomycosis ved å se etter hvit eller gul misfarging på neglen nær skjellaget. I de senere stadier av infeksjonen, kan den delen av neglen nærmeste skjellaget (proksimale delen) begynner å misfarges, tykkere, smuldre og deretter sprer seg til hele negleplaten. Den dermatofytter heter Trichophyton rubrum forårsaker denne infeksjonen.

Se etter symptomer på hvit overfladisk onychomycosis ved å observere den ytre overflaten av tånegl. Se etter et lag av hvitt materiale som holder seg til negleplaten. Symptomene i de senere stadier av infeksjonen er neglene kan slå hvit og smuldrete. Organismen Trichophyton mentagrophytes føre denne infeksjonen, og dette kan være den enkleste av alle infeksjoner til behandling med anti-fungal medisinering i sin tidlige stadier.

gjenkjenne Candida spiker infeksjon ved å vite at denne infeksjonen kan slå spiker plate grønn eller gul og neglen kan bli ugjennomsiktig. Huden rundt neglen kan få hovne og forårsake smerte. I de senere stadier av infeksjonen, kan neglen blir tykkere eller neglene kan løsne fra neglesengen.

Hint

  • Proksimale subungal onychomycosis er den mest uvanlige type spiker infeksjon og kan være et tegn på problemer med immunsystemet hos en ellers frisk person.

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Forståelse Fungus

Fastsettelse og forstå hvordan en tånegl blir infisert med sopp natur sopp er brakt til forkant.
Sopp er, per definisjon, "en encellede eller flercellede organismen uten klorofyll som reproduserer ved sporer og lever ved å absorbere næringsstoffer fra organisk materiale." (Encarta verden English Dictionary).
Sopp også kalt gjær, mugg, sopp, mugg kjent som skitne bakterien alle har lignende egenskaper og ser ut til å være en del av den samme familien av organismer der de overlever i ulike arenaer i livet. Disse organismene er sykdomsfremkallende parasitter, som betyr at de er i stand til å forårsake symptomer som fører til sykdom som har behov for legehjelp hos mennesker, hvis igjen uten tilsyn. En tånegl blir infisert med sopp når forholdene ligger til rette for sopp å feste seg til en tånegl. Vilkårene er at sporer fra soppen må eksistere og er i stand til å være varm, spise og formere seg. Sporene eksisterende er en trussel i seg selv fordi de er i en sovende tilstand og begynner å trives og formere seg i en varm, mørk, skitten, fuktig atmosfære.

Sovende Fungus reaktivert

Sopp i en sovende tilstand vil bli reaktivert når vilkårene for det å trives er oppfylt. Når soppen er i sporedannende staten, sporene er sovende, og de utvikler et hardt dekke og er inaktive, også kalt vegetativ. Den dekker beskytter dem før de igjen kan trives som deres livsvilkår er laget og deretter de mutere til to forskjellige celler, en prosess som kalles mitose. Folk kan gå inn i en vegetativ haug av sopp og slip sine sko på foten sin og kontrakt en tånegl sopp, eller være i en un-renovert gym dusj, boblebad, salong spa, solarium. De infiserte tånegler vil bli misfarget og som soppen modnes og snart spikeren vil bli svart og falle av. Mold som fester seg til en tånegl, vises spiker gult og grønt i løpet av tidlig infeksjon av muggsoppsporer og de samme betingelser må være til stede, slik som innestengt fuktighet og sporer tilstede.

Forurensning og Contagious

Sopp er kjent for å være smittsom, i et spa sette forurenset spiker kan bli arkivert av en pedicurist eller manikyr og hvis redskapene er forurenset at de kan spre seg fra en person til en annen. Under ingen omstendigheter bør en manikyristen eller pedicurist gi en klient en manikyr eller pedikyr hvis tånegl sopp er tilstede. Utøvernes fots, som også er kjent som ringorm er en vanlig tilstand som mange spa og manicurists overse når serverer folk. En lege skal behandle tånegl som er infisert med sopp. Sopp kan overleve og trives i varme gym sko, et treningsstudio dusj, boblebad, en pedikyr stasjon, et solarium, et badekar og praktisk talt hvor som helst. Nøkkelen til å holde sopp under kontroll er sanitization. Vaske hender, føtter, og ved hjelp av sanitærmidler som er laget for å desinfisere for et slikt formål som sopp.

Hvordan kurere spiker sopp & Still bruke sandaler

Hvordan kurere spiker sopp & Still bruke sandaler


Iført fasjonable sandaler er ikke tiltalende hvis brukeren har spiker sopp. Spiker sopp vil slå tåneglene gul og kan gjøre dem curl og crumble. Det er ikke bare skjemmende, kan det være smertefull. Før slipping på sandaler, er det best å først kur spiker sopp. Ifølge Mayo Clinic, kan spiker sopp være vanskelig å behandle, men medisiner er tilgjengelige for å fjerne infeksjonen.

Hvordan kurere spiker sopp & Still bruke sandaler

•  Spør legen din om en muntlig soppdrepende medisiner ville være passende for din tilstand. Medisiner som itrakonazol, flukonazol eller Terbinafin er ofte foreskrevet. Dette vil bidra til en ny, frisk spiker til å vokse, og erstatte den infiserte del av spikeren. Dette kan ta ca tre måneder.

Betrakt en soppdrepende lakk, slik som ciclopirox. Dette er en resept neglelakk som brukes daglig og deretter fjernet etter en uke.

Undersøke aktuell over-the-counter medisiner som skal brukes i forbindelse med de muntlige medisiner. Ifølge Mayo Clinic, de vil kurere infeksjonen og hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Prøv et hjem rette, for eksempel soaking tærne i eddik eller bruke Vicks VapoRub til området. Ifølge Mayo Clinic, er det anekdotiske rapporter om at disse hjelper klart spiker sopp, men det har vært noen kliniske studier på Vicks behandling, og studier viser eddik vil hemme veksten av visse bakterier.

Tånegl sopp Årsaker

Tånegl sopp Årsaker


Sopp er en naturlig del av huden. Det er alltid til stede i visse mengder. Dette er grunnen til at det kan være vanskelig å vite hvordan eller hvorfor du har utviklet en tånegl sopp. Selv om det kan synes å oppstå uten noen åpenbar grunn, det er mange variabler som bidrar til denne infeksjonen.

Betydning

Tånegl sopp er et vanlig problem fordi det er ekstremt smittsomt. Det er ansett som skadelig på grunn av det faktum at det fører til misfarging og skjemmende på tå; de to tær mest berørt er de store og små tær.

Funksjon

Tåneglene kan lett sprekke og brudd på grunn av mengden av slitasjen de opprettholde. Fordi en sopp liker varme, våte områder å oppholde seg i, disse sprekker i neglen lage en perfekt grobunn for sopp.

Offentlige områder

Offentlige områder som offentlige treningssentre og svømmebassenger er områder der fuktighet og fuktighet er utbredt, slik at for sopp å spre seg til føttene.

Sko og sokker

Iført tettsittende sko og sokker etter trening feller i fuktighet, noe som åpner for soppen å legge seg under sprekker i neglen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som diabetes og dårlig sirkulasjon også bidra til tånegl sopp.

Symptomer

Noen symptomer å se etter inkludere en gul eller brun misfarging av neglen, en stinkende rusk under den berørte spiker, en spiker som har blitt tykk eller negler som begynner å falle av.

Hvordan bli kvitt Nail sopp

Hvordan bli kvitt Nail sopp


Nail sopp kan oppstå når neglene er kontinuerlig utsatt for fuktige og varme omgivelser. Infeksjonen kan vises som en gul eller hvit område under neglen. Når spikeren Soppen vokser, kan det bevege seg dypere inn i neglen, forårsaker misfarging og fortykning av spiker. Det kan også bli smertefullt, og kanten av neglen kan smuldre, forårsaker en fillete kant. The Mayo Clinic siterer følgende som måter å kvitte seg med spiker sopp.

Hvordan bli kvitt Nail sopp

•  Ta kontakt med din lege om forskrivning en muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel yerbinafine, flukonazol eller itrakonazol. Det kan være bivirkninger, og de kan ikke anbefales for de med hjertesvikt eller leversykdom.

Snakk med din lege om forskrivning en soppdrepende lakk for milde infeksjoner. Dette er malt på området daglig.

Spør legen din om bruk av over-the-counter aktuell soppdrepende medisiner. Dette kan ikke kurere infeksjonen, men legen din kan bestemme seg for å bruke den i forbindelse med muntlige resepter.

Vurder å bruke et hjem rette for eddik. Suge føttene i ca 15 minutter i en løsning som er to deler varmt vann til en del hvit eddik. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen bevis det vil kurere infeksjonen, men det er en indikasjon på om det kan hemme veksten av noen bakterier (se Resources nedenfor).

Symptomer på negl sopp

I en soppinfeksjon i neglen, infiserer en sopp området rett under spissen på spikeren. Derfra kan soppen spre seg under neglen og inn i neglesengen. Når dette skjer, vil du begynne å manifestere visse symptomer.

Fortykket Nail

Du kan legge merke til at de berørte negl har blitt tykkere enn de andre neglene på hånden.

Sprø Nail

En negl sopp kan også endre stivhet av neglen, spørre det å bli sprø eller mer skjøre.

Misdannelse

Som neglen vokser, kan det se ut misdannede eller misformet.

Dull

Neglene har en viss naturlig glans eller skinne. En negl sopp kan føre til at neglen til å bli kjedelig.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på en negl sopp vil innebære noe misfarging av neglen, og neglen kan se mørkere enn de andre neglene på hånden.

Typer av Toe Nail sopp

Det finnes mange typer av tånegl sopp, og de alle varierer basert på hvilken type infeksjon til stede og hvor lenge det varer. Men de også har alle én ting til felles: De trives i varme, fuktige områder som sko, sokker og garderober. Alle typer kan bringe misfarget, herdede spiker som er flaut å vise andre.

Distal subungual onychomycosis (DSO eller DLSO)

Dette er den mest vanlige spiker sopp, ofte stammer av organismen Trichophyton rubrum. Det påvirker området rundt tåen, langs spissen på spikeren, og på begge sider av spikeren. Når soppen invaderer neglen, kan det bli misfarget, blir hvit, gul eller grønn, og bli hard og sprø.

Hvit Overfladisk onychomycosis (WSO)

WSO bare påvirker 10 prosent av tånegl sopp lider, og er forårsaket av Trichophyton mentagrophytes. Det påvirker bare den ytre seng av neglen, noe som gjør det lettere å helbrede med aktuelle produkter, som for eksempel Lamisil. Neglene blir hvitt, som i de tidlige stadiene, fortsatt kan skrapes av.

Proximal subungual onychomycosis (PSO)

Den minst vanlige type sopp er også forårsaket av Trichophyton rubrum, og i de tidlige stadier, kan negl være vises misfargede og ser gult. Hvis den forblir ubehandlet, vil soppen fremgang dypere inn spikeren, og spikeren vil bli hard og tykk, og kan forårsake smerte.

Candida Nail infeksjon

Mens soppinfeksjon i neglen tendens til å påvirke negler mer enn tåneglene, kan det påvirke begge deler. Neglene begynner å forårsake smerte og bli misfarget, og hvis den forverres, kan den løsne fra neglesengen.

Svart Nail sopp

Svart Nail sopp oppstår ganske ofte fordi dens viktigste årsaken er forekomsten av blod under neglen. Venstre ubehandlet, vil tånegl vokse i mørkere når det vokser ut igjen. I sjeldne tilfeller når en tånegl sopp er alvorlig, blir det misfarget, og i stedet for å snu gul, vil det slå brun eller svart.

Hva er årsaken til negl sopp?

Soppinfeksjoner i neglene, som også kalles onychomycosis, er mer vanlig på tærne, men kan forekomme på fingrene også. Veksten av sopp på neglene kan være skjemmende og føre neglene blir gule, tykke og flassende. Ifølge National Library of Medicine og American Academy of Dermatology, årsaker til negl sopp inkluderer immunsystem lidelser og skader på hendene.

Slektstreet

Hvis dine foreldre eller søsken har sopp på sine fingre eller tær, kan du utvikle dette også på grunn av en genetisk disposisjon.

Immune lidelser

Du kan få negl sopp hvis immunforsvaret er svekket av forhold som AIDS, diabetes, lupus eller graviditet.

Skader

Skader i området rundt neglene kan forårsake negl sopp som følge av neglen skille fra neglesengen.

Irritasjoner

Å bli utsatt for kjemikalier eller andre produkter som irriterer huden på hendene kan føre til små åpninger mellom din hud og negler der soppen kan vokse.

Fuktighet

Vaske hendene uten å tørke dem eller ofte iført latex eller vinyl hansker kan føre til fukt til å bygge opp og tillate vekst av spiker sopp.

Hudsykdommer

Forstyrrelser i huden din, som eksem eller psoriasis, kan skape åpninger for sopp å vokse på og rundt neglene.

Botemidler for White Nail sopp

Når en spiker utvikler en sopp det vanligvis blir svart eller brun. Men med en mindre vanlig sopp, kalt hvit overfladisk onychomycosis, spiker blir hvit og blir myk, tørr og pulveraktig. Hvit spiker sopp sjelden går bort av seg selv. Det finnes behandlinger tilgjengelig, men de krever flid og tålmodighet. Ifølge InteliHealth, de fleste som behandles med en oral medisin se soppen rydde opp etter 12 ukers behandling. Men spikeren kan aldri se normal igjen. Selv med vellykket behandling, returnerer sopp i om lag 20 prosent av folk.

Symptomer

Når en tånegl utvikler hvit tånegl sopp, viser det hvitt og er tørr og pulveraktig i utseende. Det kan også ha en dårlig lukt. Spikeren kan være smertefullt. Ettersom infeksjonen vedvarer, er det spiker smuldre eller falle av.

Årsaker

Hvit spiker sopp utvikler vanligvis på negler som er kontinuerlig utsatt for varme, fuktige miljøer, for eksempel svett sko eller dusj etasjer. InteliHealth sier nesten alle som regelmessig bærer tettsittende sko eller stramme sokker eller slange er i faresonen for å utvikle spiker sopp. En annen risiko er iført lag med neglelakk, som holder neglene fra å få luft.

Tånegl sopp er vanlig blant mennesker som jevnlig bruker felles dusj fordi soppen kan spre seg fra fot til fot langs den fuktige gulvet. Dette setter idrettsutøvere, gym studenter og militært personell i fare. Tilstanden har også en tendens til å påvirke mennesker med diabetes eller AIDS, samt personer med problemer med blodsirkulasjonen som reduserer blodstrømmen til tærne. Stortåen og lilletåen er mest sannsynlig å få hvit tånegl sopp. Dette kan være fordi de er mest utsatt for friksjon fra sidene av skoene. Endelig kan hvit spiker sopp spre seg til negler ved å berøre den infiserte tånegl.

Diagnose

Hvit spiker sopp krever en tur til legen for behandling. Det vil ikke gå bort av seg selv. Legen vil stille spørsmål om foten hygiene og deretter ta en liten prøve av neglen til å undersøke og bekrefte at det er en soppinfeksjon.

Cures

Behandlingen kan begynne med legen å fjerne spiker eller den infiserte del av spikeren. Han kan også oppløse spiker med et spesielt lim. Hvis infeksjonen er mild og begrenset til en liten del av spikeren, kan legen foreskriver en anti-sopp krem ​​eller en medisinert neglelakk. Begge skal brukes til spiker per legens instruksjoner.

Hvis infeksjonen er over en bredere del av neglen eller har spredd seg til flere spiker, kan legen foreskriver en anti-fungal medisiner for å ta oralt. Vanligvis muntlige medisiner tas daglig i 12 uker, eller de sterkeste doser kan bli tatt for en uke i måneden i tre måneder. I alvorlige tilfeller kan legen fjerne spiker kirurgisk.

Alternative behandlinger

The Mayo Clinic nevner to hjem rettsmidler for spiker sopp som folk kan prøve når tradisjonell medisinsk behandling ikke virker. Den første er eddik-behandling. Det er ingen direkte bevis for at en eddik suge kan kurere hvit spiker sopp, men noen studier har vist eddik kan bremse veksten av visse typer bakterier. Mayo Clinic antyder soaking frem i 20 minutter i en blanding av en del eddik til to deler vann. Det andre alternativ behandling er Vicks VapoRub. Det er bare anekdotiske bevis for å støtte sin effektivitet i behandling av hvit spiker sopp. Det er ingen enighet om hvordan du søker på VapoRub, så alle som ønsker å bruke den, bør sjekke med en lege først.

Forebygging / løsning

Det er flere trinn for å ta for å hindre hvit spiker sopp eller redusere sjansen for tilbakefall. Man bør holde neglene korte, tørre og rene, slitasje sokker som fukttransport og bruke en anti-sopp krem ​​eller pulver. Det er en god idé å ha remmer rundt offentlige bassenger, dusjer og garderober. Og når du får en profesjonell manikyr eller pedikyr, sørg for å velge en salong som steriliserer sine instrumenter.

Bli kvitt tånegl sopp

Bli kvitt tånegl sopp


Når soppen finner veien under neglen, gir neglen en barriere for det mens sokker og sko gi fuktighet og varme for vekst skal foregå. Over tid, ødelegger dette sopp spiker, misfarges det og får den til å tykne. I noen tilfeller kan det til og med falle av. Det finnes behandlingsmuligheter, hvorav noen er egenomsorg, resten av som er foreskrevet av leger. Hvis du prøver egenomsorg først og finne behandlinger ikke fungerer, kontakt lege omgående for å hindre at soppen sprer seg.

Trim Nail

Trimming av berørte spiker med tånegl clippers reduserer ikke bare mengden av infeksjonen, men det hjelper også hindre spredning. Som neglen vokser ut, så gjør infeksjonen. Hver gang du trimme spiker, trim du det infiserte området unna. Til slutt dette vedlikeholdet vil bidra til å befri spiker av soppen som sunn neglen vokser inn bak den. Dette ligner på debridering, en prosess som utføres av en podiatrist der han filer noen fortykket, infisert område av spiker bort.

Påfør Tea Tree Oil

Tea tree olje er innfødt til Australia, og har blitt brukt i hundrevis av år av australiere for ulike plager. En av dens bruk tilfeldigvis er som et fungicid, og det har blitt funnet å virke effektivt i behandlingen av tånegl sopp. Påfør to eller tre dråper 100 prosent tea tree olje på en bomullsdott og gni det på det berørte tå (s) to eller tre ganger om dagen. Resultatene kan variere for hver person, avhengig av omfanget av infeksjonen; imidlertid bør seks månedene av denne behandlingen være tilstrekkelig. Hvis infeksjonen kommer tilbake, gjenta prosessen til de sunne spiker avkastning. Tea tree olje bør ikke inntas på grunn av sin giftighet, og hvis et utslett vises under bruk, stopp umiddelbart.

Ta Oral medisiner

Hvis du har prøvd egenomsorg til ingen nytte, må du kanskje søke behandling av legen din. Han vil vanligvis starte med en muntlig soppdrepende resept som Diflucan, Lamisil eller Sporanox. Disse bistå spiker til å bli fri for sopp ved sakte erstatte soppen med sunn spiker. Selv om den typiske lenge du vil være på medisiner er seks til 12 uker, kan det være fire måneder eller mer før du ser noen resultater, og infeksjonen er eliminert.

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp


Tånegl sopp (onychomycosis) oppstår når sopp infiltrerer neglene, forekommer vanligvis i de hvis føtter er utsatt for varme, fuktige miljøer. Mens den anbefalte løpet av handlingen er vanligvis reseptbelagte anti-fungal medisiner, over-the-counter medisiner kan gi et minstemål av lettelse. Men de er ikke på langt nær så effektiv som reseptbelagte medisiner.

Over-the-Counter tånegl sopp Medisinering

De fleste over-the-counter medisiner har vist seg å være relativt ineffektiv i forhold til reseptbelagte medisiner som Lamisil, Diflucan og Sporanox. Som reseptbelagte medisiner kan være dyrt og havnen noen alvorlige bivirkninger, som for eksempel utslett og leverskader, mange mennesker slår til over-the-counter medisiner eller husholdning rettsmidler.

En slik over-the-counter medisiner er FungiCure ® Anti-Fungal væske ved Alva-Amco, som brukte undecylensyre kombinert med vitamin E og Aloe i en lett-å-bruke børste på applikator. I tillegg til tånegl sopp, er det også effektivt mot ringorm, fotsopp, og de tilhørende symptomer (kløe, flassing, rødhet, hevelse, etc).

Hydrogenperoksid

Selv om det ikke er undersøkt i et kontrollert miljø, har attester antydet at soaking foten i hydrogen peroxide (oksidativ terapi) kan være en effektiv metode for behandling av tånegl sopp. En 3 prosent konsentrasjon er en ideell løsning for tånegl sopp. Ved hjelp av en konsentrasjon høyere enn dette kan føre til hudirritasjon.

Dypp infisert negl i en oppløsning av hydrogenperoksid og vann flere ganger om dagen. Den peroksyd virker ved å forstyrre åndedrett prosessen, å bryte ned celleveggen av de invaderende sopp. Det vil ta flere uker for soppen å rydde opp.

Dette er en relativt populær metode for behandling, og selv om en studie ikke har vært gjennomført, en rekke attester online er et testament til sin antatte effektivitet.

Andre rettsmidler

En rekke andre metoder for behandling er blitt foreslått, men med varierende grader av suksess. Vicks VapoRub, Listerine, tea tree olje, eddik og selv øl har blitt anbefalt som behandling for tånegl sopp. Apple cider eddik har blitt anbefalt som en muntlig behandling. Skulle noen av disse fungerer, ville det ta svært lang tid for den infiserte tånegl å fjerne eller for en ny å vokse tilbake.

Tånegl sopp behandling av lege

Tåneglene er et felles nettsted for soppvekst. Dette skjer fordi sko og sokker gi en mørk, fuktig miljø der soppen kan vokse, og spikeren beskytter sopp som vokser under. Tånegl sopp kan føre til tåneglene å vises gul eller brun, tykk eller sprø. Det kan være smertefullt også. Det finnes flere metoder for å forebygge tånegl sopp, men når du er smittet, hvis aktuell antifungus kremer ikke løser infeksjon, det kan behandling av lege.

Diagnose

Leger ofte kan diagnostisere tånegl sopp med rent å se på det. Imidlertid, for å fastslå nøyaktig type sopp, kan leger behov for å sende en liten vevsprøve til et laboratorium. Denne prøven kan skrapes fra tånegl, er det vanligvis relativt smertefritt.

Behandling av lege

Leger kan foreskrive en rekke antifungul medisiner for å behandle tånegl sopp. Vanligvis leger ikke foreskrive oral medisiner for milde infeksjoner, som kan kureres med over kremer counter anti-sopp. Antifungi medisiner foreskrevet av leger er vanligvis muntlig. Disse medikamentene er terfinabine, griseofulvn og itrakonazol. For å unngå en gjentakelse, fortsetter bruken av antifungul til soppen er borte og behandlingen har gått sin gang. I løpet av behandlingen kan være mellom seks uker til seks måneder, avhengig av tilstanden og alvorligheten av infeksjonen.

Itrakonazol

Itraconazole er et fettløselig antifungul. Siden 1997 har det vært tilgjengelig i kapsel og flytende form. Vanligvis blir kapselform foreskrevet for behandling av fot sopp, og kapselen skal tas sammen med mat. Beroligende medisiner og syrenøytraliserende medikamenter kan ha negativ samhandle med Itraconazoles, samt en rekke andre stoffer.

Griseofulvn

Griseofulvn gis vanligvis i tablettform. Dosen er vanligvis mellom 500 og 1000 mg per dag. Selv om sjeldne, potensielle bivirkninger inkluderer urolig mage, diaré, kvalme, hodepine, hudproblemer eller mulig fotosensitivitet.

Bivirkninger

Reseptbelagte antifunguls kan ha bivirkninger, inkludert magesmerter, leverskade eller hodepine. De medikamentene kan ikke være hensiktsmessig for de som har hjerteproblemer eller leverskade. Disse antifunguls kan også forårsake uønskede interaksjoner med andre medisiner, så det er viktig at legen vet om alle andre medisiner du tar, før forskrivning en antifungul.

Kirurgi

I henhold til nøyt, kan kirurgi være nødvendig i visse tilfeller. En kirurgisk prosedyre kan innebære en lege å fjerne infiserte tånegl å anvende en antifungul middel direkte til soppen. Imidlertid tyder Cleveland Clinic at operasjoner for dette problemet er sjeldne.

Aktuelt Cure For tånegl sopp

Tånegl sopp rammer tusenvis av mennesker. Det er en vanlig tilstand som det er mange forskjellige behandlinger. Enten du velger en naturlig hjemme bøte eller en over-the-counter behandling er det mange formler og måter å kurere tånegl sopp.

Aktuelt botemidler for tånegl sopp er rett og slett behandlinger som brukes direkte til området. Du kan kjøpe dem direkte fra hyllen på apoteket, kan du oppsøke lege for å få en resept krem, eller du kan pønsker ut en hjemme bøte å kurere tånegl sopp lokalt.

Over the Counter

Kjøpe pulver, kremer og spray på apoteket for å behandle tånegl sopp. Disse behandlinger er også effektiv som et forebyggende behandling for tånegl sopp. Dette kan bli kostbart hvis du prøve forskjellige produkter og styrker. Lamisil og Lotrimin er vanlige navn i tånegl-sopp kur delen.

Resept

En lege kan forskrive en sterkere krem ​​enn du kan kjøpe over disk for aktuell tånegl sopp behandling. De aktive ingrediensene i over-the-counter medisiner (vanligvis klotrimazol) er rundt 1 prosent; reseptbelagte kremer inneholder 10 prosent eller mer av den aktive bestanddel.

Hjem Rettsmidler

Soaking tærne i eddik eller sitronsaft er en av de aktuelle hjem rettsmidler for tånegl sopp. Making pastaer å søke direkte til tå ved hjelp av cayenne pepper, eddik, og selv natron er nyttig å behandle tånegl sopp. En overraskende hjem rette at mange mennesker bruker som en aktuell tånegl sopp behandling er Vicks 'Vaporub. Eventuelle pastaer eller kremer som du bruker bør være innpakket i en gasbind bandasje for dagen, deretter skylles av og på nytt på kvelden.

Hjem Behandlinger for negl sopp

Selv om det ikke er smertefull eller skadelig for din generelle helse, er negl sopp ikke en tilstand som bør ignoreres. Den begynner som et hvitt eller gulaktig flekk, og kan føre til en fullstendig misfarging, fortykning, og avbrytelse av neglen. Det er noen påvist hjem behandlinger for negl sopp som vil hjelpe deg bli kvitt dette irriterende tilstand.

Peroxide

Hydrogen peroxide fungerer godt til å drepe sopp. Sug neglene i en liten bolle med peroxide i 5 minutter, daglig. Mange har opplevd suksess med dette hjemme behandling på bare en uke av gjennomføringen.

Eddik

Hvit eddik er en effektiv hjem behandling for negl sopp. Når det brukes kontinuerlig, kan det helt drepe soppen tiden infiserer neglene. Sug neglene i en løsning av en del eddik og to deler varmt vann. Bløtlegg berørte spiker en gang om dagen for å eliminere negl sopp. Vær oppmerksom på at eddik kan tørke ut eller irritere huden. Hvis tørrhet oppstår, reduserer behandlingen til 3 eller 4 dager per uke.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har vært brukt i mange år som et hjem rette for negl sopp. Skumme kantene og undersiden av spiker to ganger om dagen for å bli kvitt negl sopp.

Nye sopp behandlinger

Det er mange sopp som er giftige for mennesker - de lett komme inn i kroppen gjennom luften vi puster og maten vi spiser. De holdes i sjakk av sunne bakterier i systemet vårt, men bruken av antibiotika, p-piller, alkohol og tilsetningsstoffer og konserveringsmidler i maten ødelegger sunne bakterier, noe som gjør våre systemer ut av balanse og la soppen til å vokse ukontrollert. Et soppvekst - ofte kalt Candida - vil føre til en rekke helsemessige problemer, noe som gjør det nødvendig å rense soppen fra kroppen.

Sulte soppen

Sopp trives på karbohydrater og sukker - når du spiser dem, er du faktisk fôre sopp. Prøv en lav-karbohydrat, lav-sukker kosthold. Men selv om symptomene begynner å rydde opp fordi soppen forsvinner, må du gjøre permanente endringer eller overvekst kommer tilbake, og du vil bli syk igjen. Eliminere raffinert sukker og alt som inneholder gjær eller stimulerer veksten av gjær, for eksempel brødvarer, kjeks og alkoholholdige drikkevarer.

Kjemp Fungus Med Anti-sopp kosttilskudd i kostholdet ditt

Anti-sopp kosttilskudd, slik som, captylic syre, oliven blad ekstrakt, eple cider eddik, undecylensyre, grapefruktkjerneekstrakt og neem har vist seg å bekjempe sopp i kroppen. Disse kosttilskudd bør tas på rotasjonsbasis, bytte til en annen hver par uker, for å holde soppen fra å tilpasse seg sine anti-fungal egenskaper. Det kan ta flere måneder for soppens overvekst skal løses, slik at du må holde opp diett til du er sikker på at prosessen er fullført. Sjekk med din herbalist eller alternativ lege for å bestemme doseringen av kosttilskudd du bør ta.

Rengjør Out Your System

Som soppen dør ut, blir proteiner og toksiner frigjøres inn i blodstrømmen, forårsaker hodepine, tretthet og andre plager. For å fjerne dette avfallet fra systemet raskere, øke det daglige inntaket av vann og kostfiber. Når avfallet er fjernet fra systemet ditt, vil du merke en stor forbedring i måten du føler.

Gjenopprett systemet naturlige balanse

For at de sunne bakterier å overleve i systemet ditt, må du slutte å bruke antibiotika, p-piller og alkohol, og unngå mat med tilsetningsstoffer og konserveringsmidler eller som kan ha soppvekst. Du må legge til probiotika, en kilde til gode bakterier, til kosthold. Yoghurt, kulturmelk og kosttilskudd er gode probiotiske kilder. Den naturlige balansen blir gjenopprettet når det er nok sunne bakterier i systemet for å holde soppvekst i sjakk.

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?


Ja, du kan få spiker sopp fra å ha falske negler. Soppen som forårsaker denne sykdommen er vanlig, slik at alt som kan virke som en felle, for eksempel en falsk spiker eller irriterende, slik som spiker klebemiddel, kan være et problem.

Årsaker

Åpninger mellom falske negler og negler kan felle vann, smuss og alt annet. Hvis soppen vokser i et slikt gap, vil det ikke ha noe sted å gå, men inn i neglen.

Symptomer

Symptomer på spiker sopp kan omfatte gule, tykke, grove eller smuldrer negler som er smertefulle og illeluktende.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging er å ikke bruke falske negler. Hvis du velger å få falske negler, det er skritt du kan ta for å prøve å unngå denne tilstanden.

Har negler gjort av en dyktig spiker tech; de er mer sannsynlig å unngå slik at gapene mellom den falske spiker og spiker. Hold hendene rene.

Behandling

Nail sopp under falske negler er vanskelig å kurere. Soppen har vokst til og er beskyttet av spiker. Fordi negler vokser sakte, tenderer noen infiserte området for å infisere og reinfect områdene rundt det.

Du kan finne aktuelle behandlinger på apotek, men ifølge Mayo Clinic, har de ikke fungerer svært godt. Den eneste god behandling er å ta en lang løpet av oral soppdrepende medisin.

Risiko

Oral soppdrepende medisiner kan være vanskelig på leveren din. Dersom du har nedsatt leverfunksjon eller annen grunn, vil legen ikke foreskrive medisin for deg.

Hjemmelaget tånegl sopp behandling

En soppinfeksjon tånegl, forårsaket av et sopp kjent som en dermatofytter, kan være et mareritt for noen. De trives i varme, fuktige forhold og dermed er vanlig de som vanker i garderober og de som bærer sko i lange perioder om gangen. Selv om det er rikelig med over-the-counter og reseptbelagte medisiner tilgjengelig, mange mennesker ofte velger å hjemmelaget rettsmidler.

Symptomer

En tånegl infisert av en sopp ofte ta på utseendet av å være tykkere enn normalt. Dette er ofte ledsaget av en forvrengt form og, ifølge Mayo Clinic, kan smuldre, flasse eller bli utrolig sprø og bryte fra hverandre. I noen tilfeller spikeren kan skilles fullstendig fra neglesengen, som ikke bare smertefull, men kan føre til en økning i akkumuleringen av rusk. Dette kan føre til det som synes å være en mørk pigmentering under neglen. Så snart du merker disse symptomene, bør behandlingen starte umiddelbart for å hindre at det ikke bare blir verre, men fra å forårsake langsiktige skader.

Hjemmelaget Treatment

Ifølge National Institute of Health, medisiner som ofte brukes til å behandle en soppinfeksjon i tånegl kan forårsake leverskader eller forstyrre andre rusmidler. Som et resultat, mange velger å søke hjem rettsmidler. The Mayo Clinic antyder at soaking føttene i en blanding av to deler varmt vann og en del eddik, kan du hjelpe hindre vekst av enkelte bakterier, som kan hindre spiker infeksjon fra å bli verre. Alternativt kan anvendelsen av Vicks VapoRub til spiker tenkes å gi fordeler i tillegg.

Dessverre er det ingen vitenskapelige studier som støtter bruk av eddik eller Vicks VapoRub å effektivt kurere tonenail sopp. Skulle du bestemmer deg for å ansette disse metodene, bør du diskutere fordeler og ulemper med bruken. Uansett hvilket alternativ som velges, men bør brukes mens praktisere god hygiene. Dette inkluderer å endre sokkene daglig, airing ut føttene og sikre at du tørker grundig etter å ha tatt en dusj eller bruke et svømmebasseng.

Lamisil & Nail sopp

Lamisil & Nail sopp


Nail sopp kan utvikle seg når frem kommer i kontakt med en av mange typer sopp, og det kan være vanskelig å behandle. Heldigvis er det flere medisiner og at-home metoder som kan hjelpe behandle tilstanden, hvorav den ene er stoffet Lamisil.

Symptomer

En soppinfeksjon i neglen er ofte preget av tykke ennå sprø negler som ofte smuldre fra hverandre. De kan være gul eller hvit i fargen og misdannet. I ekstreme tilfeller kan de skille helt fra neglesengen.

Lamisil

Lamisil er merkenavnet på et stoff som kalles terbinafin, en felles anti-fungal medisinering. Avhengig av sin form, kan den brukes til en rekke andre forhold, blant annet tinea versicolor og fotsopp.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, fungerer Lamisil ved at neglen til å bokstavelig talt "vokse ut" infeksjonen. Dette betyr at etter hvert som spiker vokser, er sunt ny spiker.

Varighet

Lamisil gir ikke umiddelbar lindring, advarer Helse Square. Det tar ofte flere måneder for soppinfeksjon for å være helt løst.

Bivirkninger

Lamisil kan gi bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige. Ifølge Mayo Clinic, er en mulig alvorlig bivirkning leverskader. Andre mulige bivirkninger av Lamisil tabletter er synsproblemer og hudutslett.

Vil Steroid Kremer Hjelp en Nail sopp?

Vil Steroid Kremer Hjelp en Nail sopp?


Nail sopp er ikke bare skjemmende, men det kan være smertefullt og stinkende også. Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan en spiker soppinfeksjon spre seg fra en spiker til andre hvis ubemerket eller ubehandlet. Som infeksjonen sprer seg og blir dypere under neglen, kan det føre til misfarging, tykkelse og immunsystemproblemer. Aktuelle medisiner og steroid kremer kan bidra til å lindre dette problemet.

Når skal behandle

Nail sopp infeksjoner er vanligvis forårsaket av disse tre typer sopp: dermatofytter, gjær og muggsopp. Dermatofytter er de mest vanlig sopp. De fleste vokser på hår, hud og negler. De fleste mennesker blir smittet fra infiserte objekter, for eksempel neglefiler, offentlig dusj gulv og tepper. Gjær er en type sopp som vokser på negler og hud. En gjær infeksjon kan oppstå hvis du har et svakere immunforsvar, bli syk eller bruke p-piller eller antibiotika.

Stanse vanligvis vokser i jorden, men kan spre seg til negler og hud. Imidlertid er denne soppen ikke spres ved å komme i kontakt med smittede personer. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, har du kanskje spiker sopp hvis neglene er kjedelig og skjøre, misshaped eller misfarget. I noen tilfeller kan neglen selv atskilt fra sin neglesengen. Du kan oppleve noen smerte eller lukte en dårlig lukt i det infiserte området også. Andre symptomer er hvite merker eller en kalkholdig negleoverflaten.

Over-the-Counter steroid kremer

Det er flere anti-fungal steroid kremer som selges over disk og kan brukes til behandling av spiker sopp. De vanlige navn merkevare reseptbelagte medisiner inkluderer Lotrimin, Micatin og Lamisil. Alle tre av disse kremer behandling av de mest vanlige typer av spiker sopp, og de inneholder steroider og antisopp kremer.

Reseptbelagte kremer

Hvis over-the-counter nail sopp medisiner ikke fungerer, kan det hende du må få en resept fra legen din. De mest vanlige resepter inkluderer Penlac, Nizoral og Oxistat. Ifølge University of Maryland Medical nettside, kan Penlac være i form av en lakk eller neglelakk. Denne medisinen er mest effektive med tidlig sopp infeksjoner. Det bør anvendes daglig. Nizoral fungerer effektivt med flere andre typer sopp også. Som en krem, bør det brukes en gang til to ganger daglig på det infiserte området. Oxistat er også effektiv med fotsopp, jock kløe, og ringorm. Som en krem, bør det bli brukt en-to ganger om dagen i noen uker.