Digidexo.com

Flytere laser

Om Laser behandling for flytere

Flytere er forskyves innskudd i glasslegemet gelé av øyet som forårsaker "flekker" i visjonen om ett eller begge øyne. Denne tilstanden kan være mild og flyktig eller ødeleggende for ens syn. Flottører er ikke farlig, selv om de noen ganger kan indikere en tilhørende abnormalitet. Laserbehandling er en metode for å kvitte flytere, selv om bare tilbys av en håndfull av kirurger i USA, ifølge USA Today artikkelen "Behandling av øye floaters antenner debatt" av Matthew Barakat.

Betydning

Barakat sin USA Today artikkel på flytere sier at nesten alle har eller vil utvikle flytere på et tidspunkt i voksenlivet, spesielt med alderdom og nær-sightedness. De former og størrelser av flytere forskjellig, fra små "pelsdott" flekker i en visjon som går bort etter kort tid, til mer intense og varige saker som Virginian kirurg Dr. John R. Karickhoff, (som har bidratt til Barakat rapport og publiserte sin egen rapport om flytere for øyeoperasjoner News) sammen å holde en blyant punkt tett foran øyeeplet mens du prøver å lese. For noen mennesker, kan dette ødelegge livskvaliteten.

Flottører er vanligvis bare ufarlige biter av membranen forskyves fra andre deler av øyet, en tilstand som vanligvis vil helbrede seg selv med tiden. Dr. Karickhoff anslår at 95 prosent av flytere tilfeller bør være alene, men at 5 prosent av personer med flytere har en legitim problem som krever behandling.

YAG Laser Treatment

Den type laser behandling brukes til å behandle flytere er Yttrium-Aluminum Garnet (YAG) laser. YAG presisjon laserteknologi er rettet mot floater med stor zaps som kan virke i noen måter, avhengig av hvilken type floater. Enten laserstrålen forvandles flyteelementet inn i en gass og utsletter den med fordampning, flytter flottøren utsiden av den visuelle akse, eller tynner flyteelementet, hvis det er litt utenfor det visuelle akse.

Fordeler

I det siste, den eneste medisinsk behandling (bortsett fra urte-behandlinger spioneringen som effektive for å redusere flytere) for å bli kvitt flytere var vitrektomi, som innebærer å gjøre kirurgiske snitt i øyet. Denne prosedyren utgjør høy risiko for katarakt og andre komplikasjoner, ifølge Dr. Karickhoff, som sier at YAG laser behandling er mye tryggere og mer kostnadseffektivt enn vitrektomi. Andre fordeler ved YAG laser behandling omfatter hurtighet av fremgangsmåten, som er utført i løpet av 20 minutter under lokalbedøvelse, og behandlingen fjerner kun flyteelementet, uten å fjerne eller påvirker glasslegemet gel. Recovery tid er mindre enn 24 timer. Dr.Karickhoff sier også at forsikring kan dekke prosedyren.

Effektivitet

Alle pasienter som beskrev sine opplevelser for Barakat sin USA Today artikkel om laser behandling for flytere sa at prosedyren var en suksess, fri for komplikasjoner og bivirkninger.

Dr. Karickhoff har utført laserbehandling prosedyren på mer enn 1400 pasienter med floater forhold over de siste 15 årene, og hevder at det har vært effektiv i 92 prosent av tilfellene, med minimal risiko og komplikasjoner; i de mislykkede tilfeller, var det ingen skade skjedd, og synet ble ikke redusert. Dr. Karickhoff har skrevet en medisinsk bok om laserbehandling for flytere, som sier han har mottatt positive tilbakemeldinger fra American Academy of Ophthalmology. Chief of Ophthalmology på Inova Fairfax Hospital, Dr. Manfred von Fricken, sier at han har sett Dr. Karickhoff pasienter som har virkelig dratt nytte av kirurgi.

Misforståelse

Totalt sett er den medisinske verden fortsatt skeptisk til bruk av YAG laser behandling for flytere, og noen øyeleger tror fortsatt det kan produsere for netthinneløsning. Dr. Karickhoff hevder at av de 3000 + prosedyrer han vitne, ikke en har produsert en netthinneavløsning, inkludert 48 tilfeller der pasienter hadde allerede hatt behandling for retinal tårer eller løsrivelse. Den nevnte artikkelen for øyeoperasjoner News sier at en annen misforståelse er at legene antar at laseren bare bryter floater i stykker, da, faktisk, det er kraftig nok til å forvandle det til en gass og utslette den. Dr. Karickhoff sier også at leger ofte undervurderer alvorlighetsgraden av floater forhold og feilaktig antar at alle flytere vil gå bort over tid, som sier han ikke er sant i alle tilfeller.

Hva er årsakene til flytere etter laser Eye Treatment?

Ifølge en rapport fra medicinenet, øye floaters er ikke farlig, og de er vanligvis mild og flyktig, men de kan være irriterende og, på det meste, ødeleggende for ens syn. Mens laserbehandling brukes til å behandle dem, kan flytere faktisk være en bivirkning av laser øyekirurgi for synskorreksjon.

Identifikasjon

Eye flytere er små "pelsdotter" som flyter i en visjon, og de kan vises i ett eller begge øyne. Disse flekker i visjonen er løsner innskudd i øyets glasslegemet (gelé stoffet mellom øyet linsen og netthinnen), som vanligvis går unna på egenhånd uten behandling.

Hornhinnen klaff

I laser synskorreksjon, som LASIK kirurgi, skaper kirurgen en klaff i hornhinnen (det klare vinduet i øyet), som er vendt oppover for å arbeide med vevet under, og lukkes ved avslutningen av operasjonen. Noen ganger har dette klaff rynker eller ikke følge øyet skikkelig, noe som kan føre til flytere og blinde flekker i ens syn.

Varierende syn

Varierende syn er en typisk bivirkning av laser øye kirurgi, ifølge AllAboutVision.com, som sier at dette skal avta innen tre måneder etter operasjonen. Varierende syn omfatter ikke bare endringer i synsskarphet, blinde flekker, lysfølsomhet og gjenskinn, men også forekomsten av flytere.

The Healing Process

Flottører kan forekomme etter laser øyekirurgi som en del av den naturlige helbredelsesprosessen. Laser kirurgi justerer og fjerner øyet vev, "rasling" normale funksjoner i øyet. Selv om lasere bruke ekstrem presisjon, er øyet ekstremt følsom for endringer og tilpasninger til spesifikke deler kan lett utløse reaksjoner i andre deler av øyet, med flytere som en mild bivirkning.

Øyeinfeksjon

Selv om det er uvanlig, ifølge AllAboutVision.com, er øyeninfeksjon en mulighet for å følge laser øyekirurgi. Hvis inflammasjon skjer med et øye infeksjon, kan glasslegemet gelé begynne å kondensere, forårsaker uoverensstemmelser i vekten av gelé, og dermed forårsaker "tyngre" biter til å falle; dermed flytere.

Behandling

Øyet floaters rapportere tilgjengelig på MedicineNet.com sier at de fleste flytere vil avta og forsvinne over tid uten behandling, og at behandlingsmulighetene er svært begrenset (det er ingen øyedråper eller medisiner for å behandle flytere). YAG laser kirurgi er et alternativ, men dette bør bare søkes når floaters er overdreven og skadelig for kvaliteten på det daglige liv, uten å vise tegn til reduksjon.

Bivirkninger av Glaukom Laser Behandlinger

Glaukom laserbehandlinger er en form for operasjon hvor en liten kraftig stråle av lys blir brukt for å åpne dreneringskanaler i øyet for å redusere trykket i øyet. Ifølge Glaucoma Research Foundation, er det flere forskjellige former for laserkirurgi. Som alle kirurgiske prosedyrer, disse er ikke uten risiko.

Typer

Bivirkninger av glaukom laser behandlinger er blødning, infeksjon, betennelse, en unormal økning eller reduksjon i trykk i øyet, katarakt, og mer sjelden, et tap av synet. Det kan også være en liten mengde av smerte eller ubehag i løpet av prosedyren.

Time Frame

Noen bivirkninger er innlysende umiddelbart etter inngrepet - for eksempel hvis øyet trykket blir for høyt, vil personen føler noen smerte i øyet. Andre bivirkninger som infeksjon kan ta lengre tid å oppdage. Kirurgen vil planlegge hyppige oppfølgingsundersøkelser for å vurdere effekten av kirurgi og helsen i øyet.

Identifikasjon

Som pasient, være svært oppmerksomme på eventuelle endringer i syn, smerte eller ubehag som kan være til stede. Varsle legen til tap av syn, flytere (flekker i øynene) eller smerte - dette vil hjelpe legen administrere noen bivirkninger etter operasjonen.

Forebygging / løsning

Før glaukom laser kirurgi, vil legen ofte administrere en lammende drop som skal eliminere eventuelle smerter under inngrepet. Etter at laserkirurgi, vil legen foreskriver en dråpe for å redusere inflammasjon i øyet etter at prosedyren for å bli brukt i noen dager.

Misforståelse

Selv om målet glaukom laserkirurgi er å senke trykket inne i øyet, etter operasjonen, vil personen ofte fremdeles må ta glaucoma medikamenter. Mange folk ikke innser dette, og blir overrasket når legen fortsetter øyet medisiner. Imidlertid kan mengden av øyet medikamenter senkes.

Hva er behandlingen for stort øye flytere?

Eye flytere er glass syneresis eller frittliggende posterior glasslegemet væske i øyet. Noen oftalmologer tro at flytere svekkes over tid, og blir mindre merkbar, spesielt i tilfelle av liten seg. Imidlertid kan behandle store øye floaters foregå via to prosedyrene: vitrektomi eller laser.

Vitrektomi

I denne fremgangsmåten den frittliggende glasslegemet blir fjernet kirurgisk ved å lage flere snitt i øyet. Denne fremgangsmåten er spesielt nyttig når det er mange fragmenter er til stede i øyet.

Laser

Den nyeste behandling for å fjerne store øye floaters er laser, og det har en registrering av effektivitet. Den nøyaktige behandling for hver type øye flyte avhengig av sin stilling.

Midt Glass Mass

En mid-glasslegemet avløsning kan lodge seg i veien for den visuelle aksen, tåkelegge en gjenstand. Når behandlet med laser, blir synet klarere.

Posterior glasslegemeavløsning

Disse glasslegemet avdelinger er som poser med tråder som er sett i bakre av øyet. Når laser behandling brukes på dem senere fjern oppløses til de er usynlige.

Glass Synerese

Disse nesten usynlige avdelinger som flyter rundt øyet er vanligvis elimineres ved laserbehandling.

Hva er flytere i netthinnen i øyet?

Flytere er en vanlig øyelidelse som kan påvirke synet. Contrary to popular belief, floaters do not occur in the eye's retina (the back of the eye responsible for processing visual images and sending them to the brain), but do affect how the retina functions and processes images.

Betydning

Selv flytere er svært vanlig og som regel ufarlig og flyktig, kan de være et tegn på en mer alvorlig øyelidelse. Flere flytere er et symptom på en frittliggende netthinnen, som, hvis den ikke behandles raskt og effektivt, kan føre til permanent synstap.

Funksjoner

Flytere er "pelsdotter" eller prikker i synsfeltet som kommer i ulike former og intensiteter. Disse flekker blir forskyves vev som "flyter" i øyets glass gel og er visuelt behandlet som grå figurer sperrer fullstendig syn når lys passerer gjennom den foran øyet tilbake til netthinnen.

Årsaker

Forskyves vev i øyet er ofte forårsaket av naturlig aldring, som gel i øyet begynner å bli flytende, men kan også skyldes skade på øyet eller hode, øyekirurgi, et annet øye abnormalitet, eller en hvilken som helst endring i cellemateriale forårsaket av blødning eller betennelse.

Symptomer

Flytere kan oppstå i ett eller begge øyne, og kan variere i form som flekker, buede linjer, Os, Cs, eller gren-type figurer. Linjene og former kan være tykk eller tynn og kan opptre som en enkelt isolert floater eller hundrevis. De fleste rapporterer flytere som regn, mørke og grå.

Når floaters er et medisinsk nødstilfelle

Alle flytere bør bestemmes ufarlig av en øyelege. En dusj av flytere og flekker ledsaget av lys blinker er nødhjelp som begge er tegn på netthinneavløsning, noe som kan resultere i synshemning eller tap hvis den ikke behandles raskt.

Behandling

De fleste flytere trenger ikke behandling fordi de vil avta på egen hånd, ifølge Dr. Andrew A. Dahl rapport om flytere for MedicineNet.com, som også sier at det er ingen medisiner eller øyedråper tilgjengelig for behandling. Men noen flytere ødeleggende slik at pasienter kan gjennomgå laser kirurgi eller vitrektomi for korreksjon.

Yag Laser behandling for øye floaters

Eye flytere er ikke ofte farlig, og er vanligvis mild og flyktig, men i enkelte tilfeller kan de debilitate ens syn. YAG laser behandling kan effektivt kvitt flytere, men det er bare tilbys av en håndfull av kirurger i USA, ifølge USA Today artikkelen "Behandling av øye floaters antenner debatt" av Matthew Barakat.

Identifikasjon

Flytere forårsake uskarpe flekker eller "pelsdotter" som flyter i visjonen om en, eller noen ganger begge deler, øyne. Disse syns flekker er til stede på grunn av forskyves innskudd, vanligvis ufarlige, i øyets glass gelé.

Betydning

Barakat sin USA Today artikkel på flytere sier at flertallet av voksne har, har hatt, eller vil utvikle flytere på et tidspunkt, spesielt med alder og nærsynt visjon. Former og størrelser varierer. Virginian kirurg Dr. John R. Karickhoff, (bidragsyter for Barakat artikkel, og forfatter av sin egen rapport om øyeoperasjoner News) anslår at bare om lag fem prosent av floater forholdene krever behandling.

YAG Laser Technology

YAG (Yttrium-aluminium Garnet) lasere er i stand til å nøyaktig målrette floater med stor høy-energi stråler som enten ødelegge floater med fordamping, tynn flyteelementet, eller flytt floater utenfor synsfeltet.

Fordeler

YAG behandling krever ingen kirurgiske snitt, i motsetning vitrektomi prosedyrer, som pleide å være den eneste behandlingsalternativ, og utgjør høy risiko for kataraktutvikling. Dr. Karickhoff rapporterer at YAG lasere er sikrere, raskere (20-minutters prosedyre med mindre enn 24 timer for bedring), og mer kostnadseffektivt enn vitrektomi.

Effektivitet

Pasienter som har bidratt til Barakat sin artikkel i USA Today sa at laser prosedyren var en suksess, fri for komplikasjoner og bivirkninger. Dr. Karickhoff har utført YAG behandling på over 1400 pasienter og rapporterer en 92 prosent suksessrate, og bemerker at i mislykkede tilfeller ble ingen skade skjedd.

Misforståelse

Noen øyeleger mener YAG lasere kan føre til netthinneavløsning. Dr. Karickhoff hevder at han aldri har hørt om ett tilfelle av netthinneavløsning følge laserbehandling. En annen misforståelse, i henhold til de øyeoperasjoner News article, er antagelsen om at laseren bryter floater i stykker, da, faktisk, det ødelegger den ..

Hva er behandlinger for flytere i øyet?

Hva er behandlinger for flytere i øyet?


Flytere i øynene er harmløse, men de små mørke eller grå prikker, flekker, strenger eller linjer som du kan se, vanligvis perifert i synsfeltet, kan være en stor distraksjon og ordensforstyrrelser. Flytere kan være enda mer problematisk hvis de er mer sentralt i øynene. Denne artikkelen forklarer flytere og adresser ulike behandlinger for dem.

Hva er flytere?

Hva de fleste øye leger refererer til som glasslegemefordunklinger, de fleste lekfolk kaller "floaters". Den bakre del av det menneskelige øye er sammensatt av en glass gelé. Når vi blir eldre, er det ikke uvanlig å ha protein innskudd eller tråder utvikle seg i denne gelé. Innskuddene kastet skygger på øyets netthinne, gir inntrykk av prikker, flekker eller tråder i synsfeltet, mer merkbar når du ser i svært lyse naturlig eller kunstig lys og ofte viser seg å flytte rundt. Det er fordi når du beveger øynene rundt, innskudd og tilsvarende skygger skifte sammen --- eller flyte --- med dine øyebevegelser.

Kirurgiske behandlinger for flytere

Flytere kan korrigeres kirurgisk på to måter, men mange øye kirurger vurdere risikoen større enn godartet natur flytere selv. De kan noen ganger bli brutt opp eller avgis med laser eller med en kirurgisk prosedyre kalles en vitrektomi. I denne prosedyren snittene blir lagt inn i øyet for å fjerne glassvæsken, og erstatte den med en kunstig gel-lignende stoff. Dette regnes som radikal behandling for noe så ufarlig som flytere, imidlertid.

De fleste øye leger anbefaler ikke kirurgisk korreksjon for flytere med mindre de har mer av et irritasjonsmoment på grunn av en mer sentral plassering i øyet. I en artikkel i Health and Behavior delen av USA Today, ble en autoritet dermed notert på temaet laser korreksjon for flytere: "Richard Bensinger, en talsmann for American Academy of Ophthalmology, sa de fleste øyeleger mener prosedyren er unødvendig Han. erkjente laser behandling er ofte vellykket og bærer liten risiko, men de fleste leger mener noen risiko er uakseptabel for behandling av en godartet tilstand som flytere. "

Medisinske og alternative behandlinger for flytere

I noen svært sjeldne tilfeller av flytere der infeksjonen forårsaker hvite blodlegemer til å være til stede i øyets glassvæske, antibiotika eller anti-inflammatoriske medisiner kan bidra til å redusere antall hvite blodceller, noe spredendedesign floaters. For det meste er imidlertid de fleste medikamenter er ikke effektive behandlinger for de mer vanlige forårsaket flytere.

Det er de som tror at flytere kan forebygges eller behandles med et sunt kosthold og visse vitamintilskudd. Noen mennesker med flytere har hevdet at produkter som inneholder jod har vært effektiv i å gjøre flytere mindre tydelig. Andre hevder positive resultater med visse urter, for eksempel melk tistel ekstrakt. Men ingen av disse legemidlene eller alternative behandlinger har vist seg effektive i kliniske studier.

De fleste øye leger hevder at flertallet av flytere vil forsvinne på egenhånd med tiden. Selv om de ikke helt gå bort, de blir mindre synlige som de visne. Vi har også en tendens til å bli vant til dem og merke dem mindre med passering av tid. Tålmodighet og avslapping er avgjørende for å takle de flytende plager som plager de fleste av oss på et tidspunkt i våre liv.

Hvordan eliminere flytere

Hvordan eliminere flytere


Flytere er små klumper av protein som flyter rundt i geleaktig substans inni øyet, kjent som glasslegemet. Folk som er nærsynt og de eldre enn 70 år vil ofte ha flytere i deres øyne. Det er en myte at flytere ikke kan behandles og fjernes, ettersom det er en rekke ting som kan gjøres for å lindre dette irriterende, men ufarlig tilstand.

Hvordan eliminere flytere

•  Unngå kirurgi så mye som mulig, og i stedet å følge en ikke-kirurgisk fjerning av flytere, slik som å ta antioksidant øye kosttilskudd, som kan være kjøp fra helse-butikker. Disse har vært brukt i årevis for å bidra til å fjerne øye floaters, sier eyecarebasics.com, men de har ikke blitt vitenskapelig bevist eller godkjent av Food and Drug Administration.

Kjøp metylsulfonylmetan (MSM) øyedråper. Disse hjelpe floaters passere gjennom glasslegemet raskere, og vil derfor drastisk redusere deres innflytelse, sier eyecarebasics.com.

Endre kosthold, gjøre endringer slik som å spise brun ris i stedet for hvit, unngå meieriprodukter, rødt kjøtt, fjærkre og fritert mat, og gjør at du spiser mye nøtter, frø, fisk og grønnsaker. En endring i ernæring har vist at flytere kan reduseres, ifølge eyecarebasics.com.

Gå for kirurgisk hjelp hvis ikke-kirurgiske metoder ikke bedre situasjonen. En prosedyre som kalles en vitrektomi fjerner glasslegemet i øyet og erstatter den med en ny gel-lignende stoff.

Få laser øye kirurgi. Ved å korrigere synet ditt, er ditt synspunkt fokus i øyet på netthinnen, og ikke i midten av øyet et sted, hvor det kunne fokusere på flytere.

Hint

  • Hvis du oppdager nye flekker av uskarpt eller fraværende syn, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart.

Laser behandling for Glasserte Floater

Årlige turer til øyelegen er vanlig for de fleste amerikanere. Folk vet at det å se en øyelege jevnlig er den beste måten å få en tidlig diagnose for eventuelle problemer du måtte ha, før de kan begynne å påvirke din hverdag. I noen tilfeller kan imidlertid en person har et problem og ikke engang vet det før det er for sent. Slikt kan være tilfelle med glasslegemet flytere.

Forebygging / løsning

Mens det er ingen fail-proof måten å unngå å få glasslegemet flytere, øyeleger foreslå å ta vitaminer som fungerer som antioksidanter, spise sunne måltider og følge en sunn livsstil. Det er imidlertid ingen garanti for at du gjør alle disse tingene vil holde deg fra å utvikle glasslegemet flytere. Dersom du utvikler dem, vet at det er en måte å behandle dem.

Identifikasjon

Glasslegemet flytere kan påvirke folk i et par forskjellige måter. Noen ganger vil den lidende visjon være helt tildekket. Dette gjelder spesielt i alvorlige tilfeller. Men i andre tilfeller kan den lidende se "floaters" i sin visjon. Uansett, er det viktig å bli sjekket av en lege for å være sikker på at du ikke lider av en mer alvorlig tilstand.

Behandling

Laserterapi er en vanlig måte å behandle flytere. Flytere kan utvikle seg i ett øye eller begge øyne. Det er ikke en feilsikker måte å utrydde problemet, men hvis du blir ansett som en god kandidat for kirurgi, så vil det mest sannsynlig være mer gunstig for deg enn tradisjonelle øye kirurgi ville. Laserbehandling er mye mindre invasiv enn en vitrektomi (kirurgi utført for å fjerne floaters).

Første trinn

Legen utfører laserbehandling vil begynne ved å utvide pasientens øyne. Når elevene har nådd riktig prosentandel av utvidelse, legen vanligvis vil bruke en maskin som inneholder en Q bryter YAG-laser. Maskinen vil bli justert riktig så belysning og sikter bjelker krysse hverandre i en vinkel, som måler 150 grader.

Prosess

Legen vil fokusere sikter strålen på netthinnen og deretter flytte den bakover, sakte, for å fokusere på opacity. For pasienter som bare trenger én behandling, bruker legen en puls per burst. Hver økt tar ca 20 minutter, men kan ta en kortere tidsperiode, avhengig av legens erfaring i å gjøre behandlingen.

Prognose Etter netthinnerift Laser Surgery

Netthinnerift kirurgi kan gjøres med laser eller ved kryoterapi. Begge fremgangsmåter forsegle løftet stykke av netthinnen tilbake til veggen av øyet ved å bevirke et arr å danne. Laser reparasjon er mindre irriterende for øyet, ifølge Mayo Clinic. Prognosen avhenger av graden og årsaken til slitasje.

Umiddelbart etter kirurgi

Visjon fra laser kan reduseres fra sterkt lys i 10 til 15 minutter. Det kan være mild ubehag. Visjonen vil bli uskarpt.

Flere måneder afer Surgery

Visjon kunne forbli uklare i lang tid etter laser kirurgi. Avhengig av hvor tåre var, kan du ha en blind flekk.

Bivirkninger

Lysfølsomhet og nattblindhet er vanlig etter laser kirurgi. Flytere kan sees opprinnelig fra rusk i glasslegemet.

Komplikasjoner

Som med en hvilken som helst medisinsk prosedyre, kan det være komplikasjoner. Blødning kan forekomme, eller et stort arr kan danne. Uskarpt syn kan være permanent. Trykk i øyet kan stige til farlige nivåer.

Utvinning

Reparasjon av retinal tårer er generelt svært vellykket. Visjon utvinning avhenger retinal problemer som eksisterte før den tåre eller som forårsaket tåre.

Laser behandling for kviser

Laser behandling for kviser

Akne er en medisinsk tilstand i huden som er ofte referert til som kviser. De fleste individer utvikler tilstanden på grunn av endringer i huden i løpet av puberteten. Ofte kan de holde tilstanden under kontroll med produkter tilgjengelig over-the-counter og ikke trenger legehjelp. Enkelte individer er påvirket av tilstanden i en slik grad at de krever legehjelp og behandling.

Takling Acne

Ifølge American Academy of Dermatology (AAD), bør laser behandling for akne brukes sammen med annen behandling; slik som anvendelse av medisin direkte på huden. Laser eller lysbehandling alene sjelden botemidler acne. Det er best brukt som en del av en samlet medisinsk behandling plan.

Når Laser anbefales

AAD anbefaler at du rådfører deg med en bord-sertifisert hudlege før gjennomgår laser eller lysbehandling. Hvis en akne tilstand ikke kan håndteres med over-the-counter produkter og medisiner foreskrevet av lege, kan du være en kandidat for laserbehandling. Laserterapi kan levere resultater der andre typer behandling var ineffektive. En fordel med laserbehandling, er at det kan bidra til noen unngå de sterke bivirkninger av akne medisinering.

Laser Therapy at Work

Mayo Clinic gjenkjenner flere typer laser og lys terapi for behandling av akne. Disse fremgangsmåter for behandling kan nå ellers utilgjengelige lag av huden, mens forårsaker liten skade på hudens overflate. Noen laserteknologi påvirke oljeproduserende kjertler som forårsaker dem til å produsere mindre olje, og andre angripe bakterier som forårsaker den synlige huden betennelse.

Ting å huske på

Mens laser og lys terapi kan være en effektiv behandling for visse individer med akne, har det sine ulemper. Ifølge Mayo Clinic, som av juli 2011, leger kan ennå ikke identifisere på forhånd de som er mest sannsynlig å dra nytte av laserbehandling, mens AAD kaller resultater uforutsigbar. Ifølge AAD, resultatene tendens til å være midlertidig, og du kan trenge en rekke behandlinger for å få de beste resultatene.

Infrarød laser behandling for muskel tårer

Infrarød laser behandling for muskel tårer


En muskel tåre, også referert til som en belastning eller trekke, er en vanlig skade blant idrettsutøvere og aktive mennesker likt. Du har ca 300 muskler i kroppen din som gir handlingen til dine lemmer og definisjonen til kroppen din. De musklene som er mest sårbare for en belastning er hamstring (kjører bak ryggen på bena) og quadriceps (som går langs toppen av lårene). Standard behandling innebærer hvile, is, kompresjon og smertestillende. En mindre akseptert tilnærming er lavt nivå laser eller infrarød, terapi, som er bredere kalles elektroterapi.

Betydning

Det er tre grader av muskelspenninger. De første-graders varianter er veldig mild, kalt trakk muskler, og involverer bare ca 5 prosent av vevet. I en annengrads tåre, enhver bevegelse utløser smerte, og et brak kan danne. Kan være svært smertefullt å gå eller stå. En tredje grad rive involverer den fulle bredde muskel, og danner en meget stor, svært smertefull og blødning klump internt. Sammentrekning av muskelen kan være umulig. For riktig helbredelse, er kirurgi ofte indisert.

Low-Level Laser Therapy

For behandling av muskelsmerter og tårer, har lavt nivå laser terapi (LLLT) blitt brukt i Asia og Øst-Europa i løpet av de siste tiårene, sier nettsiden Dynamic Chiropractic. LLLT er ikke en vanlig terapi i Vesten. Imidlertid, er effekten av lasere i medisin veldokumentert. Mindre godt forstått er laser terapi for biostimulation. Ideen bak denne behandlingen er at lasere ansatt ved lavere energinivå kan endre cellefunksjon uten innføring av varme, og dermed påskynde vev reparasjon, redusere betennelse og lettelser smerte.

Funksjon

Når lavt nivå lasere strålebehandling muskler og annet vev, to ting skje. Det er det som kalles fotonabsorpsjon, eller absorpsjon av lys, i tillegg til flekker skapelsen. I fotonabsorpsjon, molekyler i cellens mitokondrier (energi kraftstasjoner innenfor cellen) omdanne kjemisk energi til energi i cellen kan brukes. Nøkkelen til lav-nivå laser prosessen er speckle felteffekt, forklarer Momentum Chiropractic, som innebærer å fokusere laserstrålen dypt inn i vevet, godt utover overflatenivå.

Clinical Evidence

Dynamisk Kiropraktikk proklamerer at mer enn 2500 studier har blitt utført for å vurdere effekten av LLLT for bruk i Europa og Asia. Behandlingen har ikke fått utbredt godkjenning i Nord-Amerika, men. I en studie peker til Dynamic Chiropractic, mer enn 4000 pasienter med tilstander som leddgikt, muskelsmerter, spenning myalgi og tendinitt gjennomgikk et kurs av lavt nivå lysterapi med betydelige resultater, selv om den spesifikke studien ikke ble navngitt. Undersøkelsen konkluderte med at om lag 80 prosent av fagenes symptomene ble sterkt redusert etter et kurs av infrarød laser bestråling.

Risiko og retningslinjer

Dynamisk Kiropraktikk forklarer at lavt nivå lasere er en ubetydelig risiko for bruk i forskning og av utøvere, som klassifisert av Food and Drug Administration. Terapeutiske lasere kan benyttes i USA bare innenfor rammen av en pleier praksis. Når det gjelder forskning, må LLLT retningslinjene følges nøye, med detaljene i eksperimentell protokoll overvåkes av en uavhengig vurdering bord. De eneste landene dermed langt for å ha lagt ut retningslinjer LLLT og sette opp vurderingskomiteer er Florida og Massachusetts.

Laser Choices for Spider Vein Treatment

Laser Choices for Spider Vein Treatment


Alle vil ha vakre, plettfritt ben. Edderkopp årer kan være stygge blemmer på noens ben og kan oppstå i alle aldre. De kan være forårsaket av mange ting, inkludert graviditet, vektøkning, bindende klær, soleksponering og langvarig sittende eller stående. Arv spiller også en rolle i hvorvidt en person utvikler edderkopp årer. Ifølge "Vein Directory," kvinner er fire ganger mer sannsynlig enn menn for å utvikle dem. Spider årer vanligvis ikke krever medisinsk oppmerksomhet (se referanser). De fleste velger å fjerne dem for kosmetiske formål. Laser behandlinger har blitt utviklet for å behandle denne tilstanden.

Nd YAG Laser

Ved behandling av edderkopp årer, er den mest brukte laser Nd YAG laser system. Dette systemet har en håndholdt komponent. Enheten har en avkjølende spiss for å lindre oppvarming som resulterer i ubehag for pasienten. Laseren er innstilt slik at den går gjennom huden uten å skade den, og føres inne for å varme opp blodet i løpet av de små fartøy. Denne oppvarming koagulerer blodet, noe som fører til at blodkaret til å kollapse. Etter hvert vil dette gro som kroppens eget system gjør unna med koagulert blod. Den synlige edderkopp vein vil forsvinne. Disse nye generasjonen laser systemer tillate en så presis levering at ingen omliggende vev er skadet.

Pulse Dye Laser

Den Pulsed dye laser brukes til mange typer hudsykdommer primært består av blod og blod vesselsm henhold til Johns Hopkins Medical Center (se referanser). Spider årer er en av hudsykdommer laseren er ofte brukt for. Denne laseren sender ut en lysstråle ved en spesifisert bølgelengde. Det fungerer mye på samme måte som Nd YAG Laser. Etter at helbredelse, vil venene ikke lenger være synlig.

Hva kan man forvente

Legen vil ta avgjørelsen om hvilken laser system er mest hensiktsmessig for dine edderkopp årer. Laserbehandling er gjort i et legekontor og de fleste behandlinger ta 15 til 20 minutter. Smertestillende medikamenter er vanligvis ikke gis. En topisk smertestillende middel kan bli administrert hvis nødvendig. Pasienter rapporterer en smellende følelse som blir poppet med en gummistrikk. Det er ingen ned-gang etter fremgangsmåten; kan pasienten tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. En serie av behandlingen er vanligvis nødvendig. Antall behandlinger avhenger av alvorlighetsgraden av edderkoppen årer. Det anbefales å beskytte området behandles med laser mot sollys med en SPF30 lotion.

Cold-Laser Therapy Treatment

Cold-laser terapi er en relativt ny utvikling i laserteknologi. Det begynte i midten av 1960-tallet etter at arbeids laseren ble oppfunnet. Det er kjent for sine ikke-invasiv egenskapene til laserlyset som benyttes for medisinske formål. Kald-laserterapi involverer bruk av laveffekts laser til enten undertrykke eller stimulere funksjoner av celler.

Fakta

Denne spesielle behandlingen er kjent under andre navn som lavt nivå laser terapi, myk laser eller terapeutisk laser. Det hevdes at denne type prosedyre kan hjelpe til med reduksjon av smerte og inflammasjon, så vel som å fremme helbredelse av sår. Bruk av kulde terapi lasere innebærer direkte applikasjon på eller over målområdet. Lyset fra en enkelt bølgelengde slippes ut for å produsere fotokjemiske cellulære reaksjoner. Kald-laser terapi er forskjellig fra konvensjonelle laserkirurgi, som brukes til å krympe eller eliminere tumorer gjennom termisk energi.

Historie

Cold-laser terapi behandling begynte med arbeidet til Andre Mester, forsker ved Semmelweis University i Budapest, Ungarn. Mot slutten av 1960, oppdaget han at bruk av lav-nivå laserlys forbedrer reparasjon av vev. Hans arbeid har hovedfokus på behandling av diabetessår. Starten i 2002, Food and Drug Administration (FDA) godkjente markedsføring av flere lasere som produserer kald-laser terapi behandling.

Process

Cold-laser terapi fungerer ved å gjøre bruk av egenskapene til lys. Særlige bølgelengder av lys er i stand til å produsere bestemte intensiteter. Gjennom fotokjemiske reaksjoner, blir cellene i kroppen stimuleres til å produsere mer energi. Denne økningen i energinivå gjør det mulig for cellene å forbrenne raskere. Resultatet er at kroppen er i stand til å helbrede seg selv i en kortere tidsperiode. Laseren lysfunksjoner som biokjemisk energi og forbedrer effektiviteten av kroppens helbredende evner.

Fordeler

Cold-laser behandling anses å være ganske nyttig innen medisin. Noen av de fysiske plager som kan lindres ved denne prosedyren inkluderer muskel smerter, leddgikt og carpal tunnel syndrom. I tillegg er også undersøkelser blir utført for å undersøke bruken av kaldt-laserterapi behandling i hårvekst og sårheling. Hva gjør denne teknologien attraktivt er at det er smertefri og ikke-invasiv.

Ulemper

Cold-laser terapi behandling er fortsatt i en tidlig fase og videre forskning er nødvendig for å underbygge påstandene som er gjort om det. Det finnes forskjellige typer lasere som er tilgjengelige og ikke alle av dem produserer homogene resultater. Ifølge FDA, ikke alle uttalelser om fordelene med kald-laser terapi behandling er sanne. De spesifikt forbyr påstander om effektivitet med mindre støttet av vitenskapelige bevis. For tiden er det ingen studier for å bevise at denne type terapi er fordelaktig mot sykdommer slik som herpes.

Laser kiropraktisk behandling

Noen kiropraktorer nå bruker lasere som behandling for såre rygger og muskler. Selv om langt fra de tradisjonelle manipulasjoner gjort av kiropraktorer, kan bruk av laserstråler oppnå samme effekt.

Betydning

Bruken av laser-lysenergi blir brukt til å stimulere celler og vev for å fremskynde deres utvinning.

Time Frame

Ifølge Brant Chiropractic, laser energi plasseres på huden i 20 til 30 minutter per økt. Vanligvis vil det ta minst fem økter før du merker resultater.

Fordeler

Laserbehandling brukes for personer med problemer som for eksempel ryggsmerter, plantar fasciitt, ​​isjias, leddgikt og carpal tunnel visjon.

Funksjon

Ifølge Chiroweb, har kliniske studier vist seg laserlys terapi for å være effektive og trygge for mennesker med smerter.

Betraktninger

Laserlys terapi har ikke mottatt godkjennelse fra Food and Drug Administration. Du bør diskutere sine fordeler og risiko med legen din før du bestemmer deg for å bruke den.

Endoskopisk laser kirurgi for Twin-til-Twin overføring syndrom

Tvilling-til-tvilling transfusjonssyndrom (TTTS) oppstår under svangerskapet og påvirker eneggede tvillinger som deler en enkelt placenta. UCSF Medical Center anslår at dødeligheten av tvillinger med ubehandlet TTTS er omtrent 70 til 80 prosent.

Placenta

Den placenta er et organ som kan festes til veggen av uterus og for fosteret via navlestrengen under graviditet. Det gir mulighet for utveksling av blod, næringsstoffer og avfallsstoffer mellom mor og foster. Morkaken er utvist sammen med fosterhinnene etter fødselen.

Tvillinger og placentas

UCSF rapporterer at 70 prosent av eneggede tvillinger deler morkake, hver festet med separate navlestrenger. Ideelt sett, næringsstoffer og blod som strømmer fra mor til tvillingene dele likt.

TTTS

Omtrent 10 til 15 prosent av tvillinger som deler en morkake utvikle TTTS når en arterie fra ett foster fester seg til morkaken og feilaktig sender sin oksygen og næringsstoffer tilbake til den andre "feil" twin.

Betydning

Tomanns miste næringsstoffer og blod mangler drivstoff for riktig vekst. Organsystemer begynner å stenge ned eller ikke klarer å utvikle. Tomanns mottar ekstra næringsstoffer og blod kan utvikle hjertesvikt, bløtvev hevelse (hydrops) og andre problemer som fører til døden

Endoskopisk Laser Surgery

Med denne behandlingen, leger forsøker å stoppe unormalt transfusjon. Målet er twin mottar for mye blod. Kirurgen bruker en liten fiberoptisk omfang / kamera inn gjennom mors bukvegg og livmor for å søke etter transfusjon nettstedet. Når identifisert, Severs han kobler fartøyet med en laser festet til rammen.

Andre hensyn

Ifølge Children Hospital of Boston, er tidlig påvisning via ultralyd avgjørende kresne det beste behandlingsalternativet for TTTS.

Laser behandling for inngrodde hår

Laser behandling for inngrodde hår


Inngrodde hår kan være smertefullt og irriterende. De går ofte bort på egenhånd, men kan noen ganger være, forårsaker det berørte området for å vokse. Laserbehandling kan være en effektiv måte å bli kvitt inngrodde hår raskt og effektivt.

Normal inngrodde hår

Håret kan vokse enten rett eller bøyd fra hårsekken, som er pore hvorfra håret vokser. Imidlertid, når spissen av håret krøller før den kommer ut av hårsekken, kan håret begynner å vokse inn i huden og kjøttet ved follicle forårsaker en irritert, rød kul.

Problem inngrodde hår

Tuppen av en inngrodde hår kan til slutt bli trukket ut naturlig av resten av håret som det fortsetter å vokse ut av hårsekken, løse problemet og lettelser irritasjon. I noen tilfeller fortsetter håret til å vokse sidelengs inn i huden, noe som øker det berørte området som den vokser. Dette fortsatte veksten kan føre til arrdannelse, og kan også føre til en permanent misfarging av huden.

Behandling

Det finnes noen alternativer for behandling av inngrodde hår, laserbehandling være en. Laserbehandling rettet håret selv med lasere som fjerner den permanent ved å deaktivere hårsekken. Laser behandling kan håndtere et stort område av håret i en kort tidsperiode, noe som gjør behandlingen fort og tilgjengelige.

Fordeler

Laser behandling av inngrodde hår betyr at området aldri vil være underlagt det samme problemet igjen, som de behandlede follikler vil aldri re-vokse hår. Behandlingen er også relativt smertefri og rask, noe som gjør det til et førstevalg for mange mennesker i behov av noen form for inngrodde hår behandling.

Betraktninger

Som med noen form for kirurgi, er det viktig å ha en konsultasjon med legen din før du godkjenner noe. Også, selv om det generelt ikke er tilfelle, kan noen mennesker opplever gjenvekst, skjønt håret har en tendens til å bli finere og bør ikke bli inngrodd igjen. I svært sjeldne tilfeller kan huden i behandlingsområdet bli skadet av prosedyren, forårsaker røde skrubbsår og hevelse.

Beam Laser Treatment

Beam Laser Treatment


Laser (Light Amplification by stimulert Emission of Radiation) stråleteknologi har en rekke medisinske bruksområder, inkludert kreftbehandling, hudbehandlinger og øyne kirurgi. Som med alle medisinske prosedyre, laser behandlinger innebære en viss grad av risiko.

Hudbehandling

Laser behandlinger for huden spesielt ta forhold som pigment problemer, sprengte blodkar, acne arr, rynker og brune flekker forårsaket mot solskader. Det finnes ulike typer av laserstråler som avgir forskjellige bølgelengder, slik som rubin-laser, en pulset laser fargestoff og medlite laser. Den type laser som brukes for en bestemt tilstand er avhengig av en persons hud type.

Vision Correction

Prosedyrer laserbehandling som LASIK (Laser Assisted In Situ Keratomileusis) og PRK (Photorefractive Keratectomy) forbedre synsproblemer. LASIK og PRK bruker laserstråler til å omforme hornhinnen i øyet. 20 til 30 år gamle voksne med nær-sightedness, langt sightedness eller astigmatisme anses potensielle kandidater for hornhinne omforming laser surgeries.

Kreftbehandling

Laser behandlinger ble først brukt på hudkreft i 1961 (se Reference 3). Laserstråler kan drepe eller krympe kreftceller funnet i spiserørskreft, plateepitelkarsinom, stor celle carcinoma og adenokarsinom. En vanlig medisinsk laserbehandling brukes på kreftpasienter er kalt fotodynamisk terapi, eller i PDT.

Grunnleggende Laser Training

Grunnleggende laser tilbys trening medisinske fagfolk som sykepleiere, leger, estetiske og kosmetiske kirurger, bioingeniører og laser produsenter. Opplæring for laserteknologi bruk tilbys på organisasjoner som Estetisk Science Institute og National Laser Institute.

Kurs

Kurs for grunnleggende laser opplæring vil variere fra institusjon og i henhold til yrket hvor denne type undervisning vil bli brukt. Estetiske og kosmetiske kirurger vil motta kurs i huden fysiologi, histologi, og laser og lys fysikk. Kosmetologer og skjønnhet industri personell vanligvis får kurs i områder som Laser Hårfjerning og omfattende Laser.

Trening

Påmeldingsavgifter, vil pensum og studiekrav for laser trening varierer fra institusjon. Laser trening avgifter varierer fra $ 1000 til $ 2500 og trening er vanligvis bare tilgjengelig for personell som skal bruke denne teknologien innenfor sitt yrke. Trening klasser kan vare i en dag eller noen programmer vil ta to uker å fullføre.

Sertifisering

Laser-sertifisering er tilgjengelig for fagfolk som har fullført opplæring og har vist at de er i stand til driftslaserutstyr for medisinske eller estetiske prosedyrer. Institusjoner som National Council on Laser Excellence (Ncle) og International Estetisk og Laser Association (IALA) er to organisasjoner som tilbyr sertifisering.

Laser fotpleie

Laser fotpleie


Lasere, instrumentene som genererer en konsentrert lysstråle, blir brukt i medisinsk behandling. Øyekirurgi representerer den mest vanlige bruken. Nå lasere blir anvendt på problemer relatert til foten. Laser fot behandling er smertefri med litt varme følelsen opplevelse. Lasere brukes for en rekke foten plager, inkludert tånegl sopp.

Prosedyre

Tånegl sopp representerer en tilstand som er blitt behandlet med enten kremer eller medisiner. Medisiner har bivirkninger, primært leverskader, og kremer har ikke vært helt vellykket. Nå laserbehandlinger blir brukt til å angripe soppen. Den laserstråle, kjent som PinPointe Foot lasersystem, penetrerer gjennom neglen uten skade på sin vei til å angripe soppen ved kilden. Normalt en behandling fullfører prosessen. Typiske behandlingstiden er en halv time.

Resultater

Ifølge en klinisk studie rapportert av Belvedere Podiatry, vokste 88 prosent av pasientene tilbake et normalt utseende spiker. Når laser behandling for tånegl sopp er fullført, ikke forvent en sunn ny spiker umiddelbart. Det tar opp til 12 måneder etter en ny, frisk negl å vokse. I løpet av den tiden, må man sørge for spiker og resten av foten slik en ny sopp ikke vises.

Plantar warts

En smertefull fot problem innebærer plantar vorter på undersiden av foten. Denne tilstanden fører til problemer mens du går og kjører, og vil ikke gå bort uten behandling. Ifølge The Foot Specialist, en ny laser behandling, flashlamp Pulsed dye laser, og tilbyr en metode for å utrydde plantar warts. Laseren angriper vorten uten å skade den omkringliggende vev foten. Programmert til å slå røde mål, den treffer og dreper vorte røde blodceller, effektivt drepe vorte. I løpet av noen dager, kommer det vorte av uten noen sivile skader på foten.

Plantar fasciitis

Denne tilstanden er vanlig blant idrettsutøvere, spesielt løpere. Ifølge en 2007 artikkel i "Runners World," laser behandling gir lindring. Forfatteren, en løper som måtte stoppe helt på grunn av smerter, fikk tilstrekkelig lettelse å starte tilbake i drift. I utgangspunktet legen gjelder laseren til den skadede delen av foten med den hensikt å stimulere cellulær reaksjon for å akselerere helingsprosessen og samtidig redusere smerte.