Digidexo.com

pronasjon ankel

Behandlinger for ankel Over-Pronasjon

Pronasjon refererer til prosessen som oppstår når våre føtter traff bakken når vi går eller kjører. Normalt våre føtter traff bakken på en bestemt måte. Først berører hælen bakken. Vår kroppsvekt skifter da mot midten av foten og buen på foten flater litt. Pronasjon er det medisinske navnet gitt til utflatningen prosessen. Hvis buen ikke flat eller flater ut for mye, oppstår pronasjon problemer. Dette kan føre til smerter og andre problemer i føttene og anklene, inkludert i noen tilfeller en bøyning av ankelbenet mot midtlinjen.

Pronasjon og ankelproblemer

En tilstand som kalles over-pronasjon oppstår når buen på foten flater innover for mye mens du går. Dette over-pronasjon kan skyldes genetikk, skader, feil gangart når du går eller løper, overanstrengelse eller iført utilbørlige sko. Dette over-pronasjon kan føre til anklene å bøye litt innover mens du går. Dette kan føre til ankelen smerte. Selv om det effekter og skaper symptomer i ankelen, er problemet med foten den underliggende årsaken.

Flat Feet og ankelproblemer

En tilstand som kalles "flat fot" er ofte en årsak til disse ankelproblemer. Flate føtter er en vanlig tilstand hos barn som er bare begynnelsen for å gå; imidlertid, hvis buen ikke i tilstrekkelig grad utvikle seg som barn vokser, kalt en tilstand flat fot utvikler seg. Foten ikke pronere riktig, og ankelproblemer blir vedvarende eller forverret. Voksen flat fot, hvis venstre ubehandlet, kan gi opphav til en tilstand som kalles tibialis posterior senebetennelse, noe som resulterer i vedvarende smerter i foten, hælen og noen ganger ankelen.

Diagnose

Pronasjon problemer er diagnostisert av en lege som observerer føttene mens du går. En lege kan også undersøke skoene for tegn på unormal slitasje som tyder på en pronasjon problem. Undersøke ankelen kan eller ikke kan være nødvendig, avhengig av om flat fot er faktisk påvirket ankel bein eller om pronasjon problemer er rett og slett forårsaker smerter i ankelen som et symptom på problemene med foten.

Behandling

Den vanligste behandlingen for ankelen over-pronasjon er bruk av orthotics å korrigere feil buen på foten. Fysioterapi kan også anbefales, og NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, inkludert noen vanlige smertestillende) kan være foreskrevet for å håndtere ankel smerter at resultatene fra pronasjon problemer. Taping eller en spenne av foten eller ankelen kan også anbefales. I sjeldne tilfeller kan en kirurgisk operasjon utføres for å justere formen på midfoot bein å korrigere flat fot eller for å rette revet eller skadet sener i foten forårsaket av flat fot eller over-pronasjon.

Forebygging

Dessverre, kan de fleste ankel over-pronasjon ikke forebygges, fordi den underliggende årsaken til tilstanden - feilaktig gangart - kan ikke forebygges. Men iført orthotics i dine sko å korrigere pronasjon problemet kan løse ankelen smerte og hindre at ankelen bein fra å bli skadet.

Utvendig Ankel Pain

Utvendig Ankel Pain


Ankel smerter på utsiden (eller utenfor) av ankelen kan være et resultat av dårlig eller unormale biomekanikk av føttene. Biomekanikk refererer til hvordan kroppen din fungerer i forhold til muskel- og skjelettstrukturen.

Pronasjon

Pronasjon er rulling av foten, noe som er nødvendig fordi det bidrar til foten absorbere støt. Hvis foten din er pronating som det skal, utenfor området av hælen gjør den første kontakten med bakken og foten ruller deretter innover med om lag 15 prosent, og da kommer det i kontakt med bakken, og er i stand til å støtte kroppen din vekt uten problemer. Optimal pronasjon like distribuerer krefter innflytelse. Du bør ikke ha ankelen smerte hvis du pronating riktig.

Too Much

Hvis du har flate føtter, er du tilbøyelig til å over-pronere når du går eller kjører. Hvis du har høye buer, er du sannsynligvis til å under-pronere. Både over- og under-pronasjon kan resultere i utvendig ankelsmerter.

Outcome

Når foten ruller innover med mer enn 15 prosent dette kalles overpronasjon. Dette syltetøy bein på utsiden av ankelen, og resulterer i smerter. Ankelen og foten vil ha en hard tid å stabilisere kroppen din som et resultat, og sjokket til dine føtter og kropp er ikke riktig absorbert. En over-pronator vil legge for mye stress på stortåa og den andre tå når foten presser ut av bakken.

Not Enough

En under-pronator ruller ikke foten så mye som han burde, og det legger vekt på den ytre delen av foten. Mesteparten av innsatsen er plassert på de små tærne på utsiden av foten.

Orthotics

Utvendig ankel smerter kan reduseres eller elimineres ved iført orthotics, som vil holde din ankel og fot riktig justert. Hvis du har utvendig ankelsmerter ikke gå barbeint fordi dette vil gjøre vondt verre, ifølge Foot-pain-explained.com. En orthotic kan være en sko innsats eller en spenne, splint, eller en type støtte som hjelper med kroppen innretting, korrigere funksjonen til de delene av kroppen som beveger seg. Orthotics også hindre ytterligere skade på kroppen din.

Hvordan få Pronasjon

Hvordan få Pronasjon


Håndledd og albue skader ofte resultere i redusert omfanget av bevegelse i underarmen. Underarm pronasjon er nødvendig for kjøring, bærer gjenstander, få kledd, snu dørhåndtak og spise. Det kan bli bedre med en enkel øvelse uten behov for spesialisert treningsutstyr. Pronasjon beskriver også bevegelsen av foten rulle innover. Overdreven pronasjon, eller flate føtter, kan føre til smerter i ankel, kne, hofte og korsrygg. Overdreven pronasjon kan korrigeres med orthotic inserts. I noen tilfeller, for eksempel etter en ankelbrudd, kan økt pronasjon være ønsket. Dette kan oppnås med en enkel oppgave i tillegg.

Bruksanvisning

•  Brett kjøkkenhåndkle i to, deretter i to igjen. Bøy albuen til 90 grader, og plasser håndkle mellom albuen og på siden av kroppen din. Klem albuen mot håndkleet.

Hold håndtaket på hammer eller klubbe i hånden. Opprettholde et stramt grep gjennom hele øvelsen. Sakte slå underarmen bringe håndflaten mot bakken, inn pronasjon. Flytt til en sterk strekning er filt. Hold hammer i denne posisjonen i fem sekunder. Sakte tilbake hammeren til oppreist stilling. Gjenta 10 ganger. Jobbe opp til tre sett med 10 repetisjoner.

Spre ut et badehåndkle eller ark, og rull den begynner på den ene langsiden. Sett deg ned, og loop håndkleet rundt bunnen av den berørte foten, og hold den ene enden av håndkle i hver hånd.

Trekk oppover med armen på utsiden av låret, flytting ytterkanten av foten mot deg. Dra til en strekning er filt på innsiden kanten av foten, og hold i fem sekunder. Gjenta 10 ganger, og jobbe opp til 3 sett med 10 repetisjoner.

Pronasjon Problemer

Pronasjon er en naturlig prosess som skjer når han går. Hver gang en person tar et skritt, uansett om du går eller løper, foten treffer bakken på en bestemt måte. Den riktige måten er for hælen til å berøre bakken først. Deretter, når vekten av kroppen skift, i midten av foten berører bakken. Som midten av foten berører bakken, flater buen på foten. Dette flatere prosessen kalles pronasjon. Når gjort riktig, er det ingen symptomer og prosessen er en ubevisst prosess som vi ikke legger merke til. Men hvis en persons fot ikke pronate riktig, symptomene begynner å forekomme.

Pronasjon Fotproblemer

Den vanligste pronasjon problem som forårsaker symptomer er over-pronasjon. Dette betyr at når du går, flater foten for mye. Omfanget av utflatning bevirker bein å strekke seg innover. Dette pronasjon problemet kan være forårsaket ved å gå eller kjøre for fort eller når iført utilbørlige sko, overanstrengelse, eller genetikk. Symptomer forbundet med overpronasjon er smerter i hælen, senebetennelse (en hevelse og betennelse i akillessenen i hælen) og kneproblemer.

Flat Feet Symptom

Flate føtter kan også forårsake pronasjon problemer. Når barn blir født, deres føtter er normalt flat. Som de begynner å lære å gå og gå mer, er en bue ment å utvikle. Hvis buen feiler å utvikle, forblir foten flat. Den riktige pronasjon ikke kan oppstå som et resultat av den flate fot, og symptomer. Symptomer på dette problemet inkluderer en fot som ser for flat eller mangler i en bue, strekking av foten rive, betennelse i foten sener, rive av foten sener, smerte eller varig uførhet.

Andre symptomer

I tillegg til de symptomene som er beskrevet ovenfor, er pronasjon problemer tilkjennegitt av smerter i leggen ankel, hofte og rygg. Disse problemene kan være vedvarende og kronisk, og intensivere med gange eller atletisk aktivitet.

Diagnose

Vanligvis er pronasjon problemer diagnostisert etter en konsultasjon med legen om symptomer du opplever. En lege kan også være lurt å observere at du går og løper for å forstå hvordan føttene er pronating. Til slutt, kan en lege avgjøre pronasjon problemer ved å se på skoene dine, fordi de med pronasjon problemer har unormal slitasje mønstre på sine sko på grunn av det faktum at de ikke går som den skal.

Behandling og forebygging

Symptomer, og pronasjon problem i seg selv, blir ofte behandlet av orthotics. Orthotics er slitt i skoene og rette buen på foten. De sørger for at riktig pronasjon skjer, og at hælen berører først når de går etterfulgt av den buede foten.

Kirurgi eller Exercise for Foot Pronasjon

Pronasjon er en god ting. Du naturligvis pronere som foten ruller innover og din fot bue flater når du står. Det er også en normal del av din gangart syklus når du kjører eller går, bidrar til å gi støtdemping for foten din. Pronasjon blir et problem når det er overdreven, som kalles overpronasjon. Overpronasjon er mest vanlig hos løpere og kan føre til mange problematiske skader som shin splinter, plantar fasciitis, bunions og Achilles senebetennelse. Det er mange alternativer når det gjelder å korrigere overpronasjon, inkludert trening og kirurgi.
.

Smerter og skader

Overflødig stress som er forårsaket av overpronasjon kan føre til at foten og ankelen å lide skader og smerter. De gjentatte rotasjonskrefter på grunn av overpronating sette press gjennom leggen, kne, lår og bekken. Det påvirker også muskler, sener og leddbånd i leggen. Dette er grunnen til overpronasjon som må rettes. Hvis ikke behandles på riktig måte, kan det føre til kroniske smerter og flere restriksjoner på fysisk aktivitet.

Overpronasjon kan føre til skader som plantar fasciitis, ankel og Achilles senebetennelse, hæl og kneskål smerte, shin splinter og hælspore. Smerten kan være alvorlige og ødeleggende. Det er mange konservative behandlinger tilgjengelig i behandling av skader forårsaket av overpronasjon. Ising, hvile, korrigerende fottøy, orthotics og bruk av anti-inflammatoriske medisiner er ofte nok til å behandle mindre skader på grunn av denne tilstanden. Men du kan også bestemme seg for å innlemme en øvelse diett for å hjelpe korrigere pronasjon eller gjennomgå en operasjon hvis du lider av en kronisk smerte.

Øvelser

Kontakt lege før du begynner å gjøre øvelser for å behandle foten pronasjon. Din lege vil være i stand til å administrere en medisinsk undersøkelse som skal avdekke eventuelle eksisterende pronasjon, biomekaniske problemer og fysiske begrensninger du måtte ha.

Med legen din godkjenning, bør du satse på øvelser som vil bidra til å stoppe overpronasjon ved å styrke ankelen muskler. Bruken av skoen setter inn eller orthotics kan hjelpe ove pronasjon og du bør vurdere å bruke dem mens du gjør dine øvelser.

Slitasje bevegelseskontroll sko mens du gjør treningen for å hjelpe korrigere pronasjon. Sørg for at alle øvelsene utføres på en sikker ikke-vektbærende posisjon til å unngå å forårsake mer skade på anklene. Unngå høy effekt aktiviteter som løping, tennis og kickboxing.

Øvelser som yoga kan være svært gunstig for anklene hvis det gjøres riktig. Andre milde øvelser som kan hjelpe riktig overpronasjon er kalv raise, quadriceps strekningen, hamstring strekk, kalv strekningen, liggende leg lift og bøyd og rett etappe reiser.

Kirurgi

Personer som har foten strukturell ubalanse som flate føtter og høye-buede føtter er for det meste preget av skader forbundet med pronasjon. Hvis du har en strukturell foten ubalanse, er du spesielt følsomme for stress brudd og senebetennelse. Når smertene er for alvorlig og symptomer på kneskaden unnlater å svare med mer konservative behandlinger i minst ni måneder, så kirurgi kan være et alternativ å vurdere med legen din.

Spør helsepersonell om mulige alternativer for kirurgiske prosedyrer som vil permanent korrekt overpronasjon. Kjenner alle risikoer og komplikasjoner og viktig informasjon som for eksempel utvinning tid og eventuelle fysioterapi som kan være nødvendig.

En vanlig prosedyre innebærer å lage et lite snitt i nærheten av din ankelen og innsetting av implantater for å stabilisere unormal mye bevegelse. De fleste pasienter foretrekker å ha den minst invasiv prosedyre tilgjengelig, som inkluderer ingen beinskjæring og ingen casting trengte etter prosedyren. Tenk prosedyrer som er godkjent av FDA, og de som er dekket av helseforsikring.

Orthotic Innsetting for ankel Pain

Hvis ankelen er vendt for langt innover eller utover når du går eller løper, regnes dette over- eller under pronasjon, og det kan føre til ankelen smerte. Ved hjelp av orthotics å ivareta dine ankler og hindre ytterligere skade anbefales.

Identifikasjon

En orthotic er en enhet som er utformet for å gi deg stabilitet og støtte, og forhindre misdannelse. Det kan også hjelpe deg med å gjenvinne tapt funksjon, ifølge Leedergroup.com. Orthotics kan være skoen setter inn eller en type spenne.

Typer

Den type orthotic enhet du vil kreve vil avhenge av dine personlige behov og hva din diagnose er. Ankel-relaterte orthotics ta flere former, inkludert tilpassede sko inserts, ankel-fot bukseseler og støvler, og kne-ankel-fot bukseseler, blant andre.

Funksjoner

Ankel-fot ortose eller AFO er prefabrikkert og er trimmet for å passe dine spesifikke foten. Den orthotic kan ha delvis eller full fot pads og kan være semi-rigid eller hengslet.

Design

Tilpassede orthotics er dags og profilert til hele foten og vil redusere unormal plassering av foten og redusere unormal bevegelse.

Betraktninger

Avhengig av din tilstand og hvordan ankelen er berørt, har en spesialist en rekke spesifikke orthotic alternativer å velge mellom. Blant de mulige enheter som kan vurderes for ankel smerter er en posterior bladfjær ankel-fot ortose; en stiv ankel-fot ortose; en hengslet ankel-fot ortose; et gulv reaksjon ankel-fot ortose; en patellar tibia bærende ankel-fot ortose; eller en vanlig fotortosen.

Mini Trampoline Øvelser og ankel brudd

Ankelligament skader, inkludert en komplett ruptur av akillessenen, er vanligvis vanskelig å rehabilitere, spesielt etter kirurgi. Imidlertid har mange pasienter dratt nytte av økt bevegelsesutslag i ankelleddet ved å trene på en mini trampoline mens under tilsyn av en fysioterapeut eller atletisk trener. De fleste øvelsene i første omgang fokusere på ikke-vektbærende bevegelser, etterfulgt av en gradvis økning i trenings vanskelighetsgrad.

Innledende øvelser

Når begynner øvelsen rutiner på en mini trampoline, må pasienter utvinne fra ankel brudd først fokusere på å gjenvinne et komplett utvalg av bevegelse i leddet. Ifølge Marticia Heaner, en ledende fitness trener og korrespondent for MSN.com, kan de støtdemping kvaliteter av en mini trampoline bistå i denne prosessen.

For eksempel, er det bare å stå på mini trampoline og fokusere på langsomme, kontrollerte bevegelser av pronasjon og supinasjon (egentlig beveger foten i en sirkulær bevegelse) kan bidra til å motvirke de første effektene av muskelatrofi som ofte følger med kirurgi.

Når pasienten er i stand til å utføre denne bevegelsen komfortabelt, flere øvelser å fokusere mer på balanse og fortsatte muskel stabilisator styrking kan følge. Disse øvelsene inkluderer balanserer på trampoline med en fot, men bare etter at pasienten kan først komfortabelt utføre denne øvelsen på et flatt gulv i mer enn ett minutt.

Uteksaminert Øvelser og Styrketrening

Pasienter videre på i et rehabiliteringsprogram er ofte i stand til å utføre mer vanskelige øvelser på mini trampoline, som fører til økt felles og underkroppen styrke. Ifølge Heaner, øvelser som knebøy og utfall på trampoline er gode måter å bygge muskler bulk rundt ankelen. Utføre mer vanskelige bevegelser, for eksempel hopp og dypere leg squats, bør bare forsøkes når pasienten presenterer med svært kontrollert balanse og liten eller ingen ubehag i å utføre de samme bevegelsene på et flatt underlag. Justere trening repetisjoner og øke vekten motstand (via manualer eller andre lette vekter pasienten kan holde mens du er på trampoline) gir ytterligere tilpasning til trampoline trening diett. Pasienter kan også velge å innlemme flere styrke-øvelser på trampoline lenge etter en foreskrevet terapi program for å opprettholde leddstabilitet som å forebygge skader i fremtiden.

Hvordan å rette Foot Pronasjon

Hvordan å rette Foot Pronasjon


Pronasjon av foten oppstår når buen under foten blir flat, understreker de stabiliserende musklene rundt ankelen. Noen småbarn og små barn har pronated føtter, men vokser ut av tilstanden som sin benbygning utvikler mer fullstendig. Andre mennesker lider pronated føtter som følge av langdistanse løping, unormal bein fusjon eller genetiske egenskaper. Voksen alder pronated føtter er ofte stive og ubehagelig, forårsaker smerte i de omkringliggende sener og leddbånd. Du kan korrigere pronated føtter ved hjelp av en rekke metoder, fra terapeutisk til kirurgisk, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden.

Bruksanvisning

Sett orthotics i dine sko. De støttende pads av orthotics gi erke lindring og hjelpe korrigere mindre belastning på leddbånd og sener i ankelen. Noen kjører butikkene selv selger orthotic sko, sparer deg bryet med å finne de ekstra innsatser. For mer alvorlig pronanted føtter, spør din podiatrist om egendefinerte orthotics, støpte direkte fra din egen fot.

Wear ankel bukseseler. Som foten fortsetter pronating, sener strekke å imøtekomme uregelmessighet. Iført tannregulering hjelper sikre leddbånd og helbrede sener i et lite antall pasienter med voksen-ervervet flatfoot.

Få kirurgi. Kirurgisk korrigere flatfeet er en siste, men ofte nødvendig alternativ for voksne med alvorlig pronated føtter. Mulige kirurgiske tilnærminger inkluderer sene debridement, skjæring og reposisjonering bein og felles fusjoner. Gjenopprettingstiden for de fleste av disse prosedyrene er mellom seks og åtte uker.

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser


Hvis du har en ankel forstuing eller annen ankelskade, kan du gjøre noen øvelser for å rehabilitere ankelen. En av disse er ankelen pumpe øvelsen. Hvis du har hatt ankel kirurgi, kan du gjøre denne øvelsen rett etter operasjonen, så lenge smertene har sunket nok til at ankelen din kan håndtere det. Følgende trinn viser deg hvordan du gjør ankel pumpe øvelser for å styrke ankelen.

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

•  Sitt på en stol.

Hev benet med den skadde ankelen på en annen stol polstret med en pute eller sofa pute, eller på sengen slik at beinet er i en rett linje.

Hang ankelen utenfor kanten av stolen, pute eller sengen. Du kan også plassere din ankelen på et sammenrullet håndkle slik ankelen henger utenfor kanten.

Ta tå oppover mot taket og ta det ned igjen. Denne bevegelsen skal være smertefri, så ikke løft det noe høyere enn ankelen kan ta.

Gjør denne bevegelsen om og om igjen sakte i ca 15 til 20 sekunder i begynnelsen.

Fortsett øvelsen daglig, og legger litt tid hver dag til du kan gjøre to minutter av denne øvelsen. Etter en stund bør du ha mer utvalg av bevegelse, så løft ankelen så høyt du kan uten å legge smerte.

Hint

  • Lytt til kroppen din og stoppe når ankelen har fått nok. Du ønsker ikke å re-skade ankelen eller gjøre din skade verre.
  • Kombiner denne øvelsen med andre øvelser for å styrke ankelen å gjenvinne styrke, balanse og fleksibilitet som: ankel vendinger, isometriske øvelser (dytte med foten til å plassere kraft på ankelen, arbeider musklene og fikk dem til å trekke seg sammen) og tøyningsøvelser.

Muskler er involvert i Pronasjon

Muskler er involvert i Pronasjon


Leddene er de anatomiske strukturene som danner forbindelser mellom bein. Musklene er ansvarlig for endringene i felles posisjon som forekommer med bevegelse. Noen muskelbevegelser er generelle og kan forekomme i forskjellige deler av kroppen, slik som å bøye og som strekker seg. Andre muskelbevegelser, som for eksempel pronasjon og supinasjon, er spesifikk og forekommer bare i forbindelse med visse skjøter.

Muscle Motion

De forskjellige muskelbevegelser er beskrevet som avvik fra standard kroppsstilling og opptrer som par av motsetninger. For eksempel står rett med armene av sidene er standard kroppsstilling. Når du bøye armen ved albuen, beveger armen opp. Når det motsatte skjer og du strekke armen, går den tilbake til normalposisjonen. Begrepene bøye og strekke seg representerer de to motstridende bevegelser som beveger underarmen fra, og returnere det til, normal kroppsstilling.

Hånd Pronasjon

Pronasjon representerer en type muskel bevegelse som er spesifikk for hender og føtter. Når hånden er i sin normalstilling, vender mot håndflaten innover og hviler mot benet. Pronasjon oppstår når hendene er rotert slik at håndflatene peker bakover. Når albuen er bøyd i en 90-graders vinkel, som om å spille piano, pronasjon fører håndflatene til ansikt nedover. Musklene ansvarlig for hånden pronasjon er pronator teres og pronator quadratus.

Foot Pronasjon

Pronasjon av foten er en normal prosess når du går eller kjører og funksjoner for å absorbere støt. Når foten pronates, ruller den innover slik at fotsålen vender mer utover. Pronasjon er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive denne bevegelsen. Anatomisk, kalles det eversion. Den primære musklene ansvarlig for pronasjon (eversion) av foten er pereneus longus og pereneus brevis muskler.

Hives Med ankel smerter

Elveblest er røde hovne renner som vises på overflaten av huden. Ankel smerter er ubehag som utvikler i ankelleddet hvor ben og fot møtes. Elveblest og ankel smerter er vanligvis ikke relaterte forhold.

Hives Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med hud elveblest merke renner på ulike størrelser eller renner som rydde opp og sanere i andre områder av huden. Hud elveblest kan forårsake kløe, svie eller smerte opplevelser.

Elveblest Årsaker

Elveblest kan skyldes en allergisk reaksjon på mat, medisiner eller miljømessige allergener som pollen, insektstikk eller latex. Elveblest kan utvikle seg fra frigjøring av histamin i kroppen.

Elveblest Behandling

Elveblest kan behandles med orale reseptfrie antihistaminer som difenhydramin, loratadin eller cetirizin. Leger kan foreskrive sterkere antihistaminer som feksofenadin eller desloratadin eller perorale kortikosteroider som prednison å behandle alvorlige elveblest tilfeller.

Ankel Pain Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan ankel smerter utvikle seg fra flere årsaker, inkludert gikt, ankelskader eller en form for leddgikt. Ødelagte føtter kan også forårsake ankelen smerte.

Ankel Pain Treatment

Mild ankelskader kan behandles med over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, hvile og bruke is til ankelen. Alvorlig ankel smerter bør behandles av lege.

Ankel & Foot smerte hos barn

Det kan vekke et barn om natten, eller få en til å halte eller tå-tur i løpet av dagen. Det er mange mulige årsaker til ankel og fot smerter hos barn; noen forsvinner på egen hånd, mens andre krever medisinsk intervensjon.

Growing Pains

Disse smertene vanligvis oppstår om natten. Til tross for sitt navn, de er knyttet til spesielt aktive dager i stedet for vekst, ifølge American Academy of Pediatrics (AAP). Mens mer vanlig i bena, kan voksesmerter presentere seg på føttene. Smerten avtar vanligvis med rubbing / massasje, en varmepute, og / eller over-the-counter smertestillende midler (ibuprofen eller paracetamol).

The AAP råder søker medial råd for "voksesmerter" hvis et barn opplever vedvarende smerte, smerte i morgen eller hevelse, ømhet og rødhet i en felles; leddsmerter knyttet til en skade; eller halthet, svakhet, eller uvanlig tretthet.

Disorders

Toe-walking blant småbarn lære å gå er vanlig og kan føre til et stramt eller smertefull akillessene eller hæl smerter. Når eldre småbarn og barn gå på sine tips-tærne, bør foreldrene ta kontakt med en barnelege som det kan resultere fra en forkortet akillessene eller være et symptom på en underliggende nevromuskulær problem (dvs. muskeldystrofi eller cerebral parese).

Flate føtter, der føttene ikke har normale buer, er vanlig blant barn; de fleste vil ut vokse dem. Flate føtter er vanligvis ikke problematisk; men de kan føre til fot eller ankel smerte hos eldre barn etter overdreven gange eller løping. En podiatrist kan anbefale en hælkappe eller sko innsats.

Skader og infeksjoner

Stress frakturer oftest forekommer hos ungdom engasjert i sportslige aktiviteter. Disse er vanligvis lett å diagnostisere, som smerte oftest setter inn umiddelbart etter skaden og er ledsaget av hevelse og rødhet.

Alvorlig sykdom --- en skade, ikke en sykdom --- er en vanlig årsak til hæl smerter i barn i alderen 8 til 12 (tidlig pubertet). Under vektbærende aktiviteter, kan hæl sener legge for mye press på baksiden av hælen og skadet den. Behandling omfatter glasur hælen (e) og avstå fra den aktiviteten som forårsaket skaden i noen uker til noen måneder.

Infeksjoner i bein eller ledd vanligvis er forårsaket av blodbårne infeksjoner --- ved å tråkke på en infisert overflate med et kutt fots, for eksempel --- og kan forårsake smerte, hevelse, rødhet og smertefull, begrenset felles bevegelse. Disse typer infeksjoner er svært farlig, er så umiddelbar legehjelp nødvendig.

Complex Regional Pain Syndrome (CRPS)

En kronisk tilstand, presenterer CRPS en kontinuerlig, intens smerte --- brenning, hud følsomhet, svette og hevelse --- etter en skade. Snarere enn avtar ettersom skaden leges, blir smertene verre over tid. CRPS vanligvis påvirker en fot eller hånd, og sprer seg til beinet eller armen da. Forskere har ikke bestemt hva som forårsaker CRPS. Noen mener det sympatiske nervesystemet spiller en viktig rolle i å opprettholde smerten; andre mener det er utløst av en immunrespons.

Advarsler

Fot eller ankel smerte kan være helt godartet, eller et symptom på noe alvorlig. Derfor er det viktig å søke medisinsk råd når barnet ditt lider av nye, eller langvarig, til fot eller ankel smerte få en riktig diagnose og, om nødvendig, en behandlingsplan.

Ankel forstuing hos barn

En ankel forstuing oppstår når leddbånd er skadet. Ankelskader er den vanligste typen av forstuing hos barn. I de fleste tilfeller, ankelskader leges på egen hånd i løpet av noen uker, men mer alvorlige forstuinger kan kreve en lengre rehabiliteringsperiode eller kirurgi.

Typer

Ankelskader er klassifisert som et klasse 1, 2 eller 3 forstuing. En Grade 1 forstuing oppstår når leddbånd er strukket for langt. En Grade 2 forstuing oppstår når leddbånd er revet delvis. Og en grad 3 forstuing oppstår når ligament er kuttet helt.

Årsaker

Barn er mest sannsynlig å forstue ankelen når hopping. Under hopping, kan barnet lande så foten er bøyd innover. Denne handlingen kan strekke eller rive ankelen.

Symptomer

Grad 1 stammer er preget av mild blåmerker, ømhet og hevelse. Et barn med en Grade 1 strekk kan ha en mindre slapp. Grad 2 forstuinger er preget av moderat ømhet, hevelse og blåmerker. Et barn med en grad 2 belastningen vil gå med en krykke. Grad 3 forstuinger er ledsaget av kraftig hevelse og smerte, som hindrer barnet fra å sette noen vekt på den berørte ankelen.

Time Frame

En mild forstuing vanligvis helbreder i ca to uker, men Grade 2 forstuinger kan kreve fire uker med utvinning tid. Grad 3 forstuinger kan kreve en måned eller mer av helbredelse tid.

Behandling

Forstuinger er vanligvis behandles ved hjelp av RICE teknikk. Tillat ankelen å hvile, bruke is, vikle ankelen bruker et ess bandasje og heve ankelen.

Ankel Bukseseler til barn

Ankel Bukseseler til barn


Ankel bukseseler, ellers kjent som ankel-fot ortoser (AFO) tjener to formål for barnet ditt. De hjelper barnet ditt gå bedre, og de hjelper forme barnets fot når han lider av foten misdannelser som høye buer, drop fot eller flat fot. Men noen bukseseler fungere bedre for foten forme enn å gå og vice versa. Den beste brace for barnet ditt er avhengig av hans behov.

Soild AFO

Den solide AFO er ideell for å forme barnets fot. Tilstrekkelig stropping og frem binding av barnets ankel holder formen sin fot i riktig posisjon. Siden brace ikke binde sidene av foten, barnets tær står fritt til å flytte og rulle som han går. Den solide AFO tilbyr også en fleksibel passform. Den 10 graders, oppreist frontward banen av bukseseler fungerer perfekt når barnet bærer joggesko. Imidlertid vil konfigurasjonen av denne spenne ikke passe stillinger av alle barn.

Spiral AFO

Selv om spiral AFO er vanskelig å bygge og justere, de tillater fleksibilitet og kan hemme eller støtte bevegelse i en bestemt retning, avhengig av behovene til barnet ditt. Barn som har mistet sin evne til å koordinere sine muskelbevegelser, lider athetoid cerebral parese eller dystoni, noe som fører til muskelkramper og langvarig sammentrekninger av muskler, ofte nytte av spiral Afos.

Hengslet AFO

Den hengslede AFO lett kan passe inn i ditt barns sko og kontrollere en innover rotasjon av foten. Stroppen på baksiden av denne brace, men gjør bare det å bevege seg så langt frem, noe som begrenser kontroll barnet har over hans bevegelser. Av denne grunn, fungerer den hengslede AFO beste for foten shaping, ikke gå.

Dorsiflexion Assist AFO

Den dorisflexion bistå AFO er lik den hengslede AFO bortsett fra at hvis lar barnet ditt til å gå lettere. Den er utstyrt med en fjær inspirert hengsel som bidrar til å løfte foten når barnet plukker foten opp. Selv om det gjør at barnet en mer normal gangart enn den hengslede AFO, den dorisfexion bistå AFO er fremdeles best for foten shaping, ikke gå.

Grunner for Bilateral Ankel Ødem

Grunner for Bilateral Ankel Ødem


Bilateral ankel ødem er en opphopning av overflødig væske i anklene som forårsaker begge bena til å hovne opp. Denne tilstanden er vanligvis ansporet av noe annet, og behandling vil være rettet mot herding den underliggende årsaken.

Milde tilfeller

Milde tilfeller av bilateral ankelødem kan være forårsaket av høy alder, en diett som består av for mye salt, sittende eller bor i en posisjon i en lengre tidsperiode, graviditet, eller menstruasjonssyklusen.

Bivirkninger

Bilateral ankel ødem kan også være forårsaket av visse medisiner. Legemidler kjent som vasodilatorer, eller legemidler som utvider blodårer, anti-inflammatoriske medisiner, og medisiner som inneholder østrogen kan alle føre til ankelødem.

Andre årsaker

Bilateral ankel ødem kan også være et resultat av å være overvektig, et bein infeksjon, åreknuter, eller en skade eller traume til beinet. Insektbitt eller underernæring kan også være den underliggende årsaken bak bilateral ankel ødem.

Alvorlige forhold

Bilateral ankel ødem kan også være ett av symptomene på en mye mer alvorlig tilstand. Disse forholdene omfatter hjertesvikt, nyresykdom, skrumplever, vene skade, eller lymfatisk obstruksjon.

Forebygging / løsning

For å unngå bilateral ankelødem, ikke sitte eller stå på samme sted for lenge. Du kan også være lurt å kutte ned på salt i kosten og unngå tettsittende klær.

Hvordan å holde passe med en brukket ankel

Mosjon og med en brukket ankel er fullt mulig hvis du setter ditt sinn til det. Noen mennesker som bryter deres ankelen kan ta den enkle veien ut og si at trening er farlig med en brukket ankel. Lavere kroppen trening som jogging og sykling er absolutt ut av spørsmålet, men det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre overkroppen treningsøkter og nøye overvåke din diett.

Hvordan å holde passe med en brukket ankel

Monitor kostholdet ditt. Lag en liste over mat som du spiser på en daglig basis og tas hensyn til alle usunn mat som du pleier å spise. Prøv å kutte denne maten ut av kostholdet ditt hvis du ønsker å holde deg i form med en brukket ankel. Opprettholde et sunt kosthold er enda viktigere når du har en brukket ankel fordi trener kommer til å bli vanskeligere. Bruk resting metabolic rate kalkulatoren fra Mayo Clinic for å finne ut hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en dag uten trening. Hvis din hviler metabolic rate er 2300 kalorier og deretter prøve å konsumere ikke mer enn 2300 kalorier på en dag hvis du prøver å holde seg i form med en brukket ankel.

Opprettholde din kardiovaskulære kondisjon. Bruk en arm sykkel å heve pulsen din uten å bruke press til din brukket ankel. De fleste arm sykler har pulsmålere som vil tillate deg å se hvor mange kalorier du har brent og hvor høyt du har forhøyet hjertefrekvensen.

Gjør styrke øvelser. Det er nok av overkroppen styrke øvelser som du kan gjøre som vil ikke påvirke din brukket ankel. Bicepscurls, benkpress, skulderpress og triceps extensions er bare noen av de overkroppen øvelser som vil holde deg i form.

Hint

  • Unngå gym workouts som forårsaker noen grad av smerte til ankelen.

Ubehandlet Ankel Edema grunn av hjertesykdom

Fluid beholdt i kroppslige vev fører til hevelse i ekstremiteter kjent som ødem, som forekommer hyppigst i ben, føtter og ankler. The Cleveland Clinic sier hjertesykdom er en vanlig årsak, og hvis den forblir ubehandlet, bare vil forverres.

Identifikasjon

I boken "Heart Disease Symptomer," Dr. Lawrence S. Cohen sier "ødem er et vanlig tegn på hjertesykdom." Han antyder at svelling som forekommer i anklene på kvelden antyder retensjon av salt og vann, et tegn på høyre side hjertesvikt.

Symptomer

I tillegg til hevelse under torso, symptomer på ødem inkluderer strukket eller glinsende hud, abdominal hevelse, og hud som har en slags "smilehull" i flere sekunder etter å ha blitt presset.

Betydning

Ødem oppstår under hjertesvikt som hjertet er svekket i den grad at den er i stand til på riktig måte direkte sirkulasjon gjennom kroppen. Ubehandlet ankel ødem på grunn av hjertesykdom vil bare forverres dersom den underliggende årsaken, hjertesykdom, er behandlet.

Behandling

I tillegg til behandling for hjertesykdom, bør de som lider av ødem redusere sitt inntak av natrium og væske og en lege kan forskrive en vanndrivende (vann pille).

Advarsel

Uansett hva årsaken til ødem, bør enhver hovent område av kroppen beskyttes mot press, skader og ekstreme temperaturer, sier National Library of Medicine. Disse områdene er mer utsatt for skader og infeksjon.

Hvordan kan jeg redusere hevelsen i My forstuet ankel Do?

En forstuet ankel refererer til en skade på ankelen. De fleste ankelskader er forårsaket av fall, vendinger eller et plutselig innvirkning. Ankelskader forårsake smerte, stivhet og hevelse som kan vedvare i flere dager til måneder. Søk straks legehjelp hvis du tror du har en forstuet ankel. Forstuinger variere i alvorlighetsgrad, og alvorlige forstuinger som går ubehandlet kan føre til kroniske ankelproblemer som kan kreve kirurgi for å korrigere.

RICE Metode

Bruk RICE behandlingsmetoden (Rest, Ice, Compression og Elevation) så snart som mulig etter at ankelskade for å minimere hevelse og smerte. Komme til et sted hvor du kan hvile etter spraining ankelen. Hvis mulig, få noen til å bære deg eller hjelpe deg gå. Putting vekt på en fersk forstuing kan øke hevelse og gjøre skaden verre. Legg deg ned og heve din skadde ankelen nivå eller over hodet på en myk overflate, for eksempel en pute. Plasser en ispose innpakket i et håndkle over ankelen din i 15 minutter. Ice vil hjelpe hevelsen går ned og nummen området for å redusere smerte. Hvis du ikke har en ispose tilgjengelig, gjør en pose med frossen frukt eller grønnsaker en stor ispose som det kan danne seg rundt ankelen. Fortsett å bruke isen annenhver time i 15 minutter om gangen umiddelbart etter forstuing til du får legehjelp. Komprimering vil bidra til å stabil ankelen og redusere hevelse. Kjøp en elastisk bandasje og pakk det tett rundt ankelen. Pass på å ikke vikle bandasjen så hardt at den kutter av blodsirkulasjonen. La tærne synlige, slik at du kan se om de blir blå eller hvit på grunn av tap av sirkulasjon.

Medisiner

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan bidra til å lindre smerte og hevelse. Prøv ibuprofen eller acetylsalisylsyre og ta medisiner nøyaktig som anvist. Misbruk av NSAIDs kan føre til mage- og leverproblemer. Hvis over-the-counter NSAIDs ikke klarer å lindre hevelse tilstrekkelig din smerte og, kan legen gi deg en resept på en sterkere NSAID før ankelen begynner å gro.

Immobilisering

Noen ankelskader krever en støpt eller spenne for å holde ankelen immobile. Flytte eller vri ankelen for mye, spesielt i løpet av de første dagene etter skaden, kan føre til mer skade på leddbånd og øke hevelse. Bruk krykker for de første dagene eller så lenge legen din ber om å forebygge overvekt peiling som kan utløse betennelse.

Forstuet ankel Komplikasjoner

Forstuet ankel Komplikasjoner


Forstuet ankler er ganske vanlig og ikke ansett ortopediske nødhjelp. De er vanligvis behandles med Ace bandasjer, is, anti-inflammatoriske medisiner og hvile. Men forstuinger kan gå fra håndterlig til en problematisk hvis komplikasjoner utvikle.

Kronisk smerte

Personer som lider flere forstuinger i samme område kan begynne å oppleve kronisk smerte. Dette kan også skje hvis du ikke tillater ankelen å fullstendig helbrede før du gjenopptar normal aktivitet. Smerten oppstår som felles blir mer ustabil. I mange tilfeller er nødvendig kirurgi.

Gikt

Hyppige ankelskader kan også utløse tidlig debut leddgikt. Også en kronisk tilstand, leddgikt forårsaket av forstuet ankel komplikasjoner kan noen ganger bli kontrollert gjennom bruk av anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. I noen tilfeller, skjønt, er kirurgi nødvendig for å bremse utviklingen av leddgikt og gjenopprette ankel stabilitet.

Ustabilitet

Joint ustabilitet er en vanlig komplikasjon. Ifølge MD retningslinjer, "løs organer kan utvikle seg fra leddbrusk skade på tidspunktet for skaden." Kirurgi kan være nødvendig å fjerne den ytre vev og fremmer stabiliteten. Symptomer på denne tilstanden omfatter kroniske smerter og lokal hevelse.

Hvordan å gå på en brukket ankel

En ødelagt ankelen er når en eller flere av de tre ben som utgjør ankelen er brutt. Disse tre bein kalles fibia, den Tibula og talus. En pause kan skje på mange måter, fra et fall eller et slag. Se legen din for å finne ut om du har virkelig ødelagt ankelen, siden en alvorlig forstuet ankelen noen ganger føles som om den er ødelagt. Symptomer på en brukket ankel inkluderer hevelse, blåmerker, smerte og en følelse av ankelen blir forstuet. Du kan fortsatt være i stand til å gå på en ankel med en mindre brudd, og det er derfor dette ikke er en pålitelig indikator.

Bruksanvisning

Hvordan Walk

•  Bestem hvor alvorlig bruddet er. Hvis den er mindre og ankelen er ikke malplassert, kan du unngå kirurgi. Men det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å gå på det med en gang. Ifølge nettstedet til American Academy of ortopediske kirurger, "noen leger la pasienter legge vekt på sin etappe med en gang, mens andre har dem vente i seks uker." Det synes å være mer vanlig å holde av foten, men. Hvis ankelen er brutt samt malplassert, er kirurgi nesten alltid anbefalt.

Spør legen din om du kan legge vekt på ankelen. Hvis du bruker en støpt eller en støvel, er han trolig til å si ja. Ifølge nettstedet til University of Michigan Health System, "Hvis bruddet ikke er for alvorlig, kan du være i stand til å gå i støpt etter en kort periode." Du må kanskje bruke en stokk eller krykker for en stund, though.

Ikke prøv å gå raskere enn anbefalt, og sørg for at du gjør alt for å rehabilitere ankelen etter operasjonen. Hvis ikke, kan det hende du må gjennomgå en ny operasjon. Institutt for Foot og ankel Rekonstruksjon på Mercy sier at "hvis ankelen ikke er reparert riktig eller ikke gro godt, leddgikt og misdannelse av ankelen kan oppstå. Noen av disse pasientene vil ha noe annet valg enn å ha ankelen kirurgi redone . "

Forvent din tur til å være sub-par i mange måneder. Limping er vanlig. Noen individer ta opptil to år å komme tilbake til det normale. Stikker til fysioterapi programmet er nøkkelen.