Digidexo.com

giftig metaller i kroppen

Hvordan rense giftige metaller

Vi er utsatt for giftige metaller overalt i vårt daglige liv. Giftige metaller er funnet i våre matvarer, våre rengjøringsprodukter og innpakning. Disse metallene passere gjennom kroppen vår regelmessig, og generelt er lave nok nivåer for å ikke forårsake noen skade. Hvis tillates å bygge seg opp for mye, kan disse metaller føre mange forskjellige typer av sykdom. Når nivåene er for høye, metallene trenger å bli renset ut av systemet.

Bruksanvisning

•  Spis mat høy i fiber, som frukt og grønnsaker. Fiber kan redusere nivået av metallet absorberes av kroppen.

Spis antioksidantrike matvarer som sitrus, nøtter og frø. Antioksidanter er stor til å blokkere opptaket av tungmetaller i kroppen.

Drikk grønn te. Antioksidanter i grønn te har vist seg å blokkere opptaket av enkelte tungmetaller i kroppen.

Innbytter matoljer med kokosolje for å legge til mettet fett i kostholdet ditt.

Spis fisk, avokado og andre matvarer vist seg å være høy i omega-3 fettsyrer.

Spis koriander regelmessig. Cilantro kan bidra til å fjerne visse giftige metaller fra kroppen.

Spis unflavored yoghurt for å øke nivåene av sunne probiotika i kroppen din.

Tips og advarsler

  • Se legen din hvis du tror du har forhøyede nivåer av tungmetaller.

Hvordan detox Metaller i kroppen

Hvordan detox Metaller i kroppen


Giftstoffer er fortært når vi spiser og når vi puster forurenset luft, og giftstoffer som forblir i kroppen kan føre til en rekke sykdommer. Metaller er en bestemt type gift som kan føre til betydelige helseproblemer. The Environmental Working Group i USA studerte prøver fra navle blod nyfødte og fant tilstedeværelsen av 287 giftstoffer, blant annet kvikksølv og teflon. Avgifte kroppen blir mer og mer populært for folk som er åpne for alternative metoder for sunn fysisk vedlikehold og helbredelse. Mange forskjellige typer DETOX metoder er i bruk i dag. Folk som ofte lider av utmattelse eller hodepine kan være gode kandidater for avrusning.

Bruksanvisning

•  Drikk mye vann daglig. Vann hjelper deg å opprettholde en sunn balanse i kroppen din, men spesielt når du setter deg selv gjennom noen form for avrusning prosessen. Vanninntaket er en av de viktigste atferd for sunn levende og hjelpemidler i prosessen med å eliminere metaller fra kroppen din.

Ta et vitamin og mineraltilskudd hver dag for å bidra til å holde immunforsvaret styrket. Vær sikker på at du gjør dette før, under og etter avrusning prosessen. Som du er rensing kroppen av giftige metaller, disse vitaminer og mineraler hjelpe til å bringe kroppen din til en sunn tilstand.

Gjør noen form for et kolon rens. De kolon renset tilpasset metal detox bør inkludere noen eller mange av følgende næringsstoffer: metionin, silymarin, chlorella, NAC, mega H, magnesium og vitamin B6. Renset ofte også inkluderer koriander og tare, for å øke hastigheten på metall eliminering prosessen.

Besøk en badstue under detox perioden. Badstuer hjelpemiddel i avgiftning prosessen ved trygt forårsaker kroppen til å svette ut noen av metaller i kroppen din. Enhver aktivitet som forårsaker svetting bistår i dette metallet detox prosessen.

Tenk chelation terapi ved hjelp av EDTA, et stoff som er tenkt å bistå i detoxing metallene fra kroppen din.

Tips og advarsler

  • Unngå å drikke alkohol under renselsesprosess. Avstå fra å ta jern og kobber kosttilskudd under metal detox prosessen.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter noen form for metal detox eller rensing hvis du har noen form for medisinsk tilstand.

MS Relatert til giftige metaller og behandlinger

MS Relatert til giftige metaller og behandlinger


Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom der myelin hylser som dekker nervene i ryggmargen og hjernen blir forverret. Kommunikasjon i det nevrale vei til og fra hjernen blir forvrengt, og nerver har vanskeligheter med å virke. Eksponering for giftige metaller kan være en MS trigger.

Mercury

Kvikksølvdamp snylting fra kvikksølv amalgamfyllinger utløser multippel sklerose. Fire av ti case-studier kjennetegnet på et giftig metall informasjon nettstedet er MS-syke. Når fyllinger ble fjernet i disse pasientene, deres MS-symptomer redusert.

Lead

Bly er et annet metall som MS er ofte tilskrevet. En studie publisert av The British Journal of General Practice kobler en høyere MS utbredelsen til geografiske områder med høyere blyinnhold i vann, jord, grønnsaker og steiner. Blyforgiftning kan også skyldes maling.

Aluminum

En studie ved Storbritannias Keele University viste hvordan MS er relatert til giftig metall aluminium. Pasienturinprøver registrert høyere enn normalt nivå. Redusere eksponering reduserer symptomer.

Iron

Den Keele University studie viste også et høyere nivå av jern i MS pasient urinprøver. WebMD tillegg rapporterer høyere nivåer av jern i hjernen hos MS-pasienter.

Jord Eksponering

Høyere enn normale nivåer av svovel, bly og arsen var tilstede i jord i et område i nærheten av El Paso, Texas, hvor forekomsten av MS var også høy.

Behandlinger

Chelation terapi, avrusning og begrense eksponering for giftige metaller er vanlige behandlinger for å bidra til å begrense MS symptomer forårsaket av dem.

Giftig rensing av kroppen

Giftig rensing av kroppen


Folk gjennomgå giftige rensing av mange grunner: for å opprettholde et ungdommelig utseende, gå ned i vekt, opprettholde helse og selv bekjempe sykdom eller sykdom. Giftig rensing er en prosess. Det starter ofte med kosthold og kan inkludere kosttilskudd, kolon renser, juicing og andre rensemetoder. De fleste bruker minst to av disse metodene når rensing.

Hvorfor folk Detox

Den viktigste grunnen til at folk detox er å kvitte kroppen for giftstoffer. Candida albicans, eller systemisk gjær, lever naturlig i tykktarmen. Noen ganger overproduces denne gjærsoppen i ett system og forårsaker symptomer som hodepine, gastritt, smerte, gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (dvs. kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi). Denne tilstanden ofte stammer fra overdreven bruk av antibiotika, p-piller, kortikosteroider, matallergier og klorvann.

Når dette gjær dør den avgir giftstoffer. Med mindre man rids det kroppen av disse giftstoffer, vil de inn i blodbanen og ende opp i sine celler og organer.

Kosttilskudd endringer

En måte å rense kroppen for giftstoffer er gjennom kosten. Siden de fleste giftstoffer ender opp i tykktarmen, er én måte for å eliminere sukker, gjær og gluten fra kostholdet. Candida strømmer på disse stoffene og vil forverres uten disse kosttilskudd restriksjoner. En glutenfri diett vil vanligvis sikre en sukker og gjær-fri diett i tillegg. Siden de fleste kommersielle brød, pasta, kaker og melk inneholder gluten, må man enten spise mer glutenfri mat eller finne erstatter for deres favoritt mat. Brun ris, de fleste kjøtt, poteter, yams, mandler, grønnsaker og frukt inneholder ikke gluten. Hvis du liker brød eller pasta, kan du spise spelt, ris eller mandel substitutter.

Probiotika, enzymer, Foods & Herbs

Begge probiotika og enzymer kan drepe systemisk gjær. Probiotika legge "vennlige" bakterier i fordøyelsessystemet. Enzymer hjelpe assimilere gjær og fjerne det fra kroppen. Disse elementene kan kjøpes på en helsekostbutikk. Imidlertid inneholder yoghurt kulturer og kan spises i stedet for probiotika. Rå grønnsaker inneholder også mange sunne enzymer.

Flere matvarer kan hjelpe detox systemet. Et par fedd hvitløk en dag kan gjøre underverker for å bekjempe gjær. Virgin kokosolje er også et godt valg Andre inkluderer cayenne pepper, grapefruktkjerneekstrakt og Paul d'Arco te, en urt.

Tykktarm, lever og galleblæren Renser

Et kolon rens vil fremskynde prosessen med å fjerne giftstoffer fra tykktarmen. Det er to grunnleggende måter å gjøre kolon renser: pulver rensemidler eller colonic vanning. Powder renser kan kjøpes på helsekostbutikker. De inneholder vanligvis en blanding av matvarer og urter som rids kroppen av gjær, parasitter og toksiner. Et kolon vanning spyler hele tarmen med renset vann. Denne prosedyren er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist.

Leveren renser fjerne giftstoffer fra leveren. Det er pakket rensemidler enn rense leveren samt hjemmelagde løsninger. En leveren rens tar vanligvis bare noen få dager. En blanding av Epsom salt, vann, olivenolje, frisk rosa grapefrukt og svart valnøtt tinktur brukes ofte i hjem rettsmidler. Galleblæren flush bruker lignende ingredienser.

Juicing

Juicing kan bidra til å fjerne giftstoffer fra de fleste store organer og vev, inkludert kolon. Juicing innebærer å blande grønnsaker og frukt i en blender for å gjøre det lettere å konsumere disse matvarene. Noen vanlige grønnsaker og frukt som brukes i juicing inkluderer selleri, gulrøtter, rødbeter, reddiker, persille, hvitløk, hvete gress, epler og ananas. Hver av disse matvarene inneholder enzymer som er ekstremt kraftig i detoxing kroppen. Enzymer hjelpe friske celler trives og bekjempe ubalanserte celler, for eksempel celler som ble invadert av giftstoffer og parasitter.

Ion fotbad

Ion fotbad bruke positive og negative ioner for å fjerne giftstoffer. Igjen, cellene med giftstoffer er vanligvis svakere enn de friske celler. Giftstoffer forlater kroppen fra ulike organer, og du kan føle deg mye mer energisk etterpå. Ulike farger siver ut i vannet kan fortelle deg hvilke organer som detoxing. For eksempel appelsingiftstoffer som vanligvis kommer fra leddene.

Badstuer og Massasjestoler

Det er mange infrarøde badstuer i dag som ikke er så ubehagelig som den gamle kull enheter. Badstuer fjerne giftstoffer gjennom porene i huden. Berusede celler og parasitter ikke håndtere varmen av badstuen og faktisk dø av og til slutt strømme inn i tykktarmen. De blir senere fjernet.

Massasjestoler kan løsne visse muskler og vev for å frigjøre giftstoffer. Noen av disse stolene bruke refleksologi og akupunktur teknikker. Giftstoffer kan elimineres naturlig eller gjennom colonics. Disse stolene ofte benytter dyp massasje metoder, som kan tappe en overflod av giftstoffer fra alle områder av kroppen. Colonics er ofte anbefalt etter disse massasje for å rense disse giftstoffene ut av kroppen.

Giftige metaller i Proteser

Giftige metaller i Proteser


Våre tenner er ofte det første folk legger merke til når vi bryter ut i et smil. Når våre Pearly hvite er ikke så lyssterk som de kunne, vi søker måter å lette dem opp eller erstatte dem. Proteser er enheter som erstatter naturlige tenner som har gått tapt på grunn av tannråte, tannkjøttsykdom eller tannskade. Proteser, eller falske tenner som de er ofte referert til, er lett fjernes og settes inn igjen. Behovet for proteser eller implantater, som har blitt veldig populært i det siste, er et resultat av progressiv periodontal (tannkjøtt) sykdom forårsaket av en opphoping av tannstein. Uriktig børsting eller feil bruk av tanntråd er ofte tilskrives årsaken til tannstein.

Metallbaserte Proteser

I det siste, var proteser laget av akryl. Mer populære i dag er proteser som er metall-baserte og fremstilt av et vesentlig metallstøping. Selv om metallbasisdelen av protesen ikke er i direkte kontakt med den underliggende støttevevet, noen ganger et mykt eller hardt plastforing er innskutt mellom de to lag til å skille dem. En metallbasert protese gir nødvendig styrke for en smal protese å følge rammen av en pasients underkjeven. I tillegg tilveiebringer den ekstra vekten av det metallbase er foretrukket av de fleste pasienter over en lettere en som det gir en mer naturlig følelse.

Giftig Material Fra Proteser lekke ut i kroppen

Proteser, samt tann tenner fyllinger, inneholder giftige stoffer som slippes ut i munnen og deretter reise gjennom kroppen som forårsaker en rekke helseproblemer. Sølv fyllinger inneholder kvikksølv. Kompositt fyllinger og gamle rotfylling lekke ulike andre giftstoffer i systemet. Og mest vanlige protese materialer, både plast baser og fargestoffer, er lastet med giftige matterand bør erstattes med biokompatible dentale materialer.

Test dine Proteser

For å teste proteser for giftstoffer, suge proteser i kaldt vann i flere timer. Gjenta prosedyren igjen i ferskvann. Etter bløtlegging proteser for tredje gang, vil eventuelle toksin funnet i vannet ikke være et resultat av spytt. Sjekk protesen vann etter tegn på heavy metal rester. Hvis du finner noen, antar at protesene er giftige og kjøpe nye laget av ufarget methaciylate.

Sunn Proteser

Den nylige lanseringen av naturlige porselen skallfasetter på proteser bidrar til å eliminere giftige lekkasjer av metallbaserte proteser. Dette er imidlertid mer kostbart å produsere og er ikke alle tannleger er kjent med teknikken. De fortsetter å bruke giftig, lekker Sement av proteser og kroner.

Krydder som renser kroppen din

Krydder som renser kroppen din


Krydder har blitt brukt over hele verden for sine helsebringende fordeler, farge, aroma og smak berikende kvaliteter. Oregano, koriander og gurkemeie er tre krydder som er full av antioksidanter. Du finner dem hos din lokale kjøpmann eller vokse dem selv å rense kroppen din. Hvitløk, cayenne pepper og nellik er også ganske billig urter som har medisinske egenskaper som er gunstig for kroppen.

Oregano

Oregano binder gallesalter og kreftfremkallende giftstoffer i tykktarmen, og bidrar til å fjerne dem fra kroppen, ifølge Life Style Lounge online. Oregano har anti-parasittiske egenskaper og bidrar til å utvise parasitter fra kroppen fordøyelsessystem. Oregano er en stor antioksidant, som hindrer celle skade i kroppen, kjemper mot bakteriesykdommen Giardia, og bidrar til å styrke immunforsvaret.

Cilantro

Cilantro, også kjent som koriander, er en urt med kraftige antioksidantegenskaper. Koriander bidrar til å fjerne giftige metaller fra kroppen, senker kolesterolet og bekjemper frie radikaler. Cilantro kjemper kvalme og gass, fordeler fordøyelsessystemet samt tømmer ut bakterielle og virale infeksjoner. Ifølge Instah.com online, koriander kamper av urinveisinfeksjoner samt dreper bakterier som forårsaker salmonella.

Gurkemeie

Auyervedic medisin bruker gurkemeie som en lever cleanser, ifølge NaturalHealthWeb.com. Gurkemeie hjelper leveren produserer galle, som igjen hjelper leveren å avgifte seg selv og lade opp sine celler. Gurkemeie renser blodet, fremmer god fordøyelse og er også en hudrensingsprodukt.

Hvitløk

Hvitløk er en stor urt, fordi det er billig og dreper mange bakterier og patogener i kroppen. Ifølge Intent nettet, fungerer hvitløk som en blod cleanser og bidrar til å utvise parasitter i fordøyelsessystemet. Hvitløk bidrar til å fjerne slim bygge opp i luftveiene, og øker styrken av immunsystemet. Folk som gjennomgår en detox diett eller faste kan innlemme hvitløk for å hjelpe rense kroppen effektivt, samt levere antioksidanter for å bidra til å helbrede og reparere skader. Kun fersk hvitløk inneholder den største mengden av helsebringende fordeler, som hvitløk pulver har i utgangspunktet ingen.

Kajennepepper

Gamle samfunn dratt nytte av bruk av cayenne pepper for å opprettholde helse, smakstilsetning i mat og bekjempelse av plager. Cayenne pepper hjelper behandle halsbrann, delirium, skjelvinger, gikt, lammelser, sår hals, ifølge Dr. Edward Group. Cayenne pepper har anti-inflammatorisk egenskaper, anti-sopp egenskaper, og er flott for å bryte opp slim under en kald. Cayenne pepper er også anti-bakteriell i naturen, som er flott for å kjempe mot forkjølelse og feber. Cayenne pepper er funnet i de fleste dagligvarebutikker i pulverisert form, hvor den lett kan brukes i matvarer for god fordøyelse eller gurglet som en skyll å kjempe sår hals.

Nellik

Fersk hel nellik inneholder fantastiske medisinske egenskaper. Ferske nellik er en fordøyelseskanal hjelpemiddel; pulverisert og inge de hjelper rense kroppen for innvollsparasitter og også drepe parasitten egg. Nellik inneholder også anti-bakterielle og antiseptiske egenskaper som gjør dem stor for rensing av huden. En hel fedd kan bli sugd inn som mynte, som gir deg frisk behagelig ånde og renser munnen.

Chelation Therapy & blyforgiftning

Behandling av blyforgiftning hell kan kreve samordning av mange metoder, inkludert chelation terapi. Chelatering er en farlig prosedyre benyttes for å spyle giftige tungmetaller fra kroppen. Bruken er generelt reservert for kritiske forhold, og chelation terapi er best administreres av en lisensiert lege i en klinisk setting.

Chelation terapi er tilgjengelig intravenøst ​​og i mange former for oral administrering. Helsearbeidere bruker behandling med stor forsiktighet, på grunn av potensielt dødelige interaksjoner mellom chelation terapi og blyforgiftning. Chelation ytelser fortsatt hevdet innen det medisinske miljøet, men de alvorlige farene forbundet med prosedyren er universelt anerkjent.

Slik fungerer det

Chelaterende midler inn i kroppen gjennom munnen eller intravenøst. Agentene, eller chelatorer jakter metaller (ikke bare føre) at de kan binde seg til. Når en binding er dannet mellom bly (eller annet metall) og en chelator, kan den nye strukturen bli utskilt i urinen. Chelation terapi detoxifies kroppen ved å bygge bly i former kroppen kan behandle og eliminere.

Effekt

Suksessen til chelatering terapi i blyforgiftning måles bare i reduksjon av bly er tilstede i blodprøver. Behandlingen er uten tvil effektive i å redusere giftige metaller i kroppen, men har ingen annen terapeutisk verdi. Chelation kan hjelpe minimere skader forbundet med blyforgiftning ved å avgifte kroppen, men det kan ikke reversere skader som allerede har oppstått. The Mayo Clinic advarer at hjerneskade som følge av blyforgiftning er irreversible. Organskade, på samme måte, vil ikke bli forbedret ved chelatering terapi. ClinicalTrials.gov siterer mangel på chelation er påvist effekt som en barriere mot mer populær bruk.

Mild blyforgiftning

Behandling av mindre alvorlige tilfeller av blyforgiftning med chelation terapi er ikke alltid nødvendig. Leger generelt starte behandling med mindre invasive metoder, som fjerning av bly fra omgivelsene og kosthold modifisering. Chelation kan anbefales hvis overvåkingen avslører at blodblynivåer er fortsatt forhøyet etter andre metoder har vært brukt.

Alvorlig blyforgiftning

Chelation terapi er ofte den første linjen i angrep i nøds bly-forgiftning behandling. Blodprøver eller observasjon kan avsløre om nivået av giftige bly tilstede i kroppen er kritisk. Bruk av behandlingen er generelt unngås på grunn av spesielle farer forbundet med blyforgiftning og chelatering; Det er imidlertid et viktig verktøy i å svare på ekstreme tilfeller. Noen myndigheter anbefaler at akuttmedisinsk leverandører begynne intravenøs chelation umiddelbart når blyforgiftning er mistenkt.

Farene

Chelation terapi kan gjøre en giftig situasjonen verre. Tiltak må tas for å sikre at kilden av ledningen er blitt eliminert, eller pasienten risikerer mer alvorlig forgiftning ved å gå tilbake til miljøet. WebMD.com advarer om at chelation terapi, i tillegg til å spyle giftige metaller fra kroppen, kan også gjøre kroppen mer mottakelig for ytterligere eksponering. Absorpsjon av metaller økes ved prosessen, noe som gjør det viktig at pasienten ikke er returnert til det forurensede sted før muligheten for eksponering er blitt eliminert. US Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at selv muntlig chelation, som er mildere enn intravenøs administrering, utføres bare under blyfrie forhold.

Natural Cure For kalsium i blodårer

Kalsium buildup i arteriene er en svært farlig situasjon. Ikke bare kan dette føre til hjertesykdom, men forskning har vist at det er en god sjanse for at de med kalsium i blodårer kan dø innen fem år. Mens alle som mistenker eller vet at kalsium er til stede i sine arterier skal til lege umiddelbart, er det noen naturlige teknikker tilgjengelig for å hjelpe bøte på dette farlig situasjon.

Vitamin K2

Vitamin K er et essensielt næringsstoff som er nødvendig for riktig kroppen fungerer. Dens viktigste rolle er å bistå i blodkoagulering og skorpedannende. Forskjellen mellom vitamin K1 og vitamin K2 er kilden for det meste av vitamin; K1 er mer utbredt i planter, og K2 er mer utbredt hos dyr.

Ifølge en artikkel av Jim Howenstine, MD, en klinisk studie gjort i Holland viste at en langsiktig, tilstrekkelig tilførsel av vitamin K2 tendens til å vise mindre kalsium i aorta, en av kroppens store arterier. Også er det noe som tyder på at dette fjernet kalsium blir deretter deponeres i bein, styrke dem. Sikre at riktig daglige doser av vitamin K2 er konsumert hver dag kan bidra til å redusere kalsium i blodårer på lang sikt.

Vitamin K tilskudd kan kjøpes på de fleste stoff og helsekostbutikker. Vitamin K2 kan også finnes naturlig i storfekjøtt, svinekjøtt og egg.

Rådfør deg med en lege før du begynner på et vitamin K diett, siden blodkoagulerende effektene av vitamin K2 kan være farlig for noen hjertepasienter. Dessuten kan enkelte blodfortynnende medisiner hemme effekten av vitamin K generelt. Det er alltid en god idé å snakke med en lege før noen store ernæring eller livsstilsendring er gjort.

Oral Chelation

Oral chelatering (eller EDTA chelatering) er en formel for vitaminer som er sagt å redusere giftige metaller i kroppen. De foreslåtte fordelene med muntlig chelation er ikke vitenskapelig bevist, men legen Norman Clarke, MD, fant at de som hadde vært utsatt for blyforgiftning erfaren lindring av symptomer når muntlig chelation ble brukt som behandling.

En aminosyre til stede i muntlig chelation terapi sies å tiltrekke kalsium når den sendes gjennom blodstrømmen, og dermed bidra til å fjerne det. EDTA chelation er også spioneringen som en arteriell plakk fjerning metoden, som også kan bidra til generelle hjerte helse. Som alltid, følger instruksjonene på supplement emballasjen nøye når du bruker muntlig chelation terapi.

Regelmessig trening

Hjertepasienter kan alltid nytte av ytterligere kardiovaskulær trening, men behandling er nødvendig. Snakk med legen din om en passende treningsprogram, siden ikke alle helsetilstand er slik at kraftig mosjon er hensiktsmessig eller trygt. Trening kan fremme generell arteriell helse og bidra til arteriell kalsium fjerning.

Herbal Smoke Detox

Røyking skader en rekke organer og kroppslige systemer, som fører til en økning i høyt blodtrykk og økt risiko for hjerteinfarkt og slag, samt kreft i lunger, munn og svelg. Når du gjør slutte å røyke, kan kroppen begynne å rense seg selv. Det er noen ting du kan gjøre for å bidra til å avgifte lungene og andre organer.

Tobakk Toksiner

Det finnes flere typer giftstoff i tobakksrøyk. The National Cancer Institute er å slutte å røyke hjemmeside lister mer enn et dusin av de 250 eller flere skadelige kjemikalier som finnes i sigarettrøyk. De inkluderer formaldehyd; metallene arsen, kadmium, krom og beryllium; industrikjemikalier som for eksempel hydrogencyanid, ammoniakk, vinylklorid og toluen; polonium-210, et radioaktivt element; og karbonmonoksid. Health Canada viser også kvikksølv blant giftstoffer i sigarettrøyk.

Chelation

Chelation er prosessen med å fjerne giftige metaller fra kroppen din. Legene bruker en rekke kjemikalier for å oppnå dette, men det finnes også urter og andre matvarer som kan gjøre noe av det samme arbeidet. The Modern herbalist melder at Dr. Yoshiaki Omura, direktør for medisinsk forskning på hjertesykdom Research Foundation, oppdaget at koriander (en kulinarisk urt også kjent som italiensk persille), kokte litt får kroppen til å skille ut kvikksølv i urin i store mengder. Nettstedet sier Dr. Dietrich Klinghardt, MD, Ph.D, fant koriander effektiv i å fjerne kvikksølv fra hjernen, der den kan gjøre mye skade. Klinghardt anbefaler en minimumsdose av en teskje koriander en dag.

Metionin, har en essensiell aminosyre (byggesteinene i proteiner), vært vist i laboratoriestudier med rotter for å beskytte dem mot de skadelige effektene av bly og kvikksølv.

Avgift Urter

Lever og nyrer er de organer som primært er ansvarlige for filtrering av gifter fra blodet. Det finnes et stort antall urtepreparater formulert for å avgifte dem, samt blodrensemidler. Flere urter er også spesielt anbefalt for å styrke og støtte lungene.

Blant de urtene som oftest inkludert i urte detox preparater er chlorella, vist seg å rense tungmetaller; ginseng, en kinesisk medisinsk root allment ansett for å være en styrkende tonic; goldenseal rot, kjent for sin antimikrobielle handling og som blod cleanser; gul dock rot; løvetann rot; Oregon drue rot; echinacea; og rød kløver blomster. Noen urter ofte anbefalt for å forbedre lunge helse inkluderer hvitløk, mullein blader, lobelia, ingefær og lakris rot.

Frukt At Detox

Frukt At Detox


Skadelige giftstoffer kan komme inn i kroppen gjennom kosten, så vel som miljøet. Disse giftstoff kan noen ganger føre til alvorlige helseproblemer, inkludert tilstoppede arterier. Detoxing kroppen din med frukt kunne hjelpe tømme systemet av disse giftstoffer. Før du endrer kostholdet ditt, kan det være en god idé å sjekke med legen din, siden mengden av frukt spist kan variere.

Sitrusfrukter

De antiseptiske egenskaper i lime og sitroner kan bidra til å befri tarmen av forråtnet bakterier. Disse bitre smaker frukt kan også hjelpe med kroppens leverfunksjon, eliminere dårlig og bidra til å sette kroppen din i vekttap modus, ifølge Whole Body Detox. Disse to frukt sammen med røde og rosa grapefrukt har en ingrediens som heter liminoid, som har vært kjent for å tømme kroppen for skadelige giftstoffer. Å hoppe-start dagen til avgiftning modus, drikke saften av en lime eller sitron i et glass med varmt vann knyttneve i morgen.

Bær som Detox

Tranebær er kjent for sin evne til å avverge nyre og urinveisinfeksjoner. De er også en god detox frukt, ifølge Whole Body Detox. Cranberries er fylt med antioksidanter samt hippursyre, som bidrar til å forsurer kroppens urin. De terte bær er også en naturlig probiotiske som oppmuntrer regularitet i mage området. Ferske økologiske tranebær har de mest detox egenskaper, men hvis de ikke er i sesong, kan usøtet, organisk tranebærjuice også være effektivt.

Andre Frukt

Flere andre frukter kan også ha kraftige avgiftnings egenskaper på kroppen. Blant dem er kirsebær, fiken og epler. Naturlig høyt fiberinnhold, epler er en god kilde til å rense tykktarmen, leveren og galleblæren. Pektin funnet i epler kan også bidra til å fjerne giftige metaller i kroppen din. Tart røde kirsebær har vært kjent for å redusere betennelse i og rundt kroppens ledd. Figurene er naturlig høyt innhold av kalium, samt kalsium og andre vitaminer for å bidra til å rense hele kroppen og fremme immunsystemet.

Fordeler

Selv om fordelene ved detoxing kroppen din med frukt kan variere fra ett individ til et annet, rapporterer mange mennesker føler seg sunnere etter inngrepet, ifølge gifte nå. Noen av fordelene med frukt kan omfatte mer energi, en reduksjon i nivået av stress, bedre reflekser, en reduksjon i kroppslukt og en mer behagelig ånde. Detoxing kroppen med frukten har også vært kjent for å bidra til å øke vekst og styrken av både hår og negler.

Bivirkninger av Chelatering

Kroppen sakte excretes flere tungmetaller. Deres toksisitet øker i løpet av årene som de akkumuleres. En terapi kalt chelatering har blitt utviklet for å øke hastigheten for fjerning av slike metaller. Behandlingen kommer med mulige midlertidige bivirkninger --- for eksempel smerter rundt injeksjonsområdet og midlertidig uttømming av viktige mineraler, spesielt kalsium. Disse bivirkningene er forbigående, spesielt hvis overvåkes av en kvalifisert lege, og bør veies opp mot bivirkningene av å forlate metallet til å akkumulere.

Formålet med chelation

Hensikten med et chelaterende middel er til å binde til giftige metaller i kroppen, slik som kvikksølv og bly, slik at de kan bli utskilt i urin og avføring. Slike metaller er ikke lett skilles ut, men i stedet akkumuleres i kroppen i løpet av årene. Dette er grunnen til at giftige metaller konsentrere seg på toppen av næringskjeden (f.eks stor fisk som tunfisk og sverdfisk). Predators lagre metaller inge av sine byttedyr, som i sin tur hadde akkumulert metaller inge av sin egen byttedyr. Utvide argument, mange mennesker trenger heavy-metal fjerning på grunn av fisk i kostholdet. Også noen mennesker mangler genene for normal heavy metal utskillelse.

Chelatdannere

Dimercaptosuccinic acid (DMSA) og 2,3-dimerkapto-propan-sulfonat (DMPS) er FDA-godkjente medisiner for å fjerne bly fra barn. DMPS er også effektiv for kvikksølv og andre giftige metaller. Etylendiamintetraeddiksyre (EDTA) brukes mer for blyforgiftning enn for kvikksølv. Det er også brukt for å redusere jernnivåer etter gjentatte blodtransfusjoner.

Side Effects

På grunn av alvoret i tunge dosering bivirkninger, innebærer chelation terapi flere sesjoner av lave doser --- selv strekker seg opp til et år. Bivirkninger er alvorlige nok til å rettferdiggjøre å erstatte kvikksølv fyllinger med keramisk før du prøver chelation. Bakgrunnen for å erstatte fyllinger første er å se om tungmetallnivåer kan senkes nok uten å måtte ta på seg noen bivirkninger, og fyllinger 'påfyll kvikksølvnivåer ville bare øke antall økter som kreves.

EDTA

Den vanligste bivirkningen av intravenøst ​​injiserte EDTA er en brennende sted rundt injeksjonsstedet. EDTA kan redusere nivåene av enkelte vitaminer og mineraler; tilskudd av vitaminer og mineraler etter hver behandling er tilrådelig. Vitamin og mineral nivåer bør overvåkes under og etter en chelation økt, spesielt for å unngå forminskede kalsiumnivå. CDC har rapportert dødsfall fra chelation terapi som følge av chelation-indusert kalsiummangel. Leger bør derfor overvåke kalsiumnivået jevnlig gjennom hele behandlingen.

DMSA

DMSA bivirkninger omfatter gass, diaré, oppblåsthet, eller GI-ubehag, på grunn av dens svovelinnhold.

DMSA nyttige metaller kan trekke ut av kroppen, slik som sink og kobber. Derfor bør en sink / kobber-supplement tas hver dag av behandlingen. (Det er viktig at sink: kobber-forholdet være 10: 1).

DMPS

DMPS er kraftigere, og derfor farligere, enn DMSA. Det kan trekke nyttige metaller ut av kroppen, slik som sink og kobber. Og det kan dumpe nok kvikksølv til nyrene og leveren til permanent skade dem. Siden det er mindre farlige alternativer til fjerning av kvikksølv, DMPS bør ikke brukes uten en meget overbevisende grunn, for eksempel dens overlegne evne til å chelatere arsen.

Sammenligning

Ved vurdering av bivirkningene av chelatering, er en sammenligning nødvendig for å holde de bivirkninger i perspektiv. Bivirkningene av forlater chelated tungmetaller på plass er langt større.

En 18-årig longitudinell studie kalt "The Third National Health and Nutrition Examination Survey" (NHANES III) fant at alle nivåer av ledelse over to mikrogram per desiliter i blodet forårsaket dramatiske økninger i hjertesykdom og slag. Faktisk, risikoen for hjerteinfarkt økt 150 prosent.

Hva er fordelene med Cilantro tinktur?

Hva er fordelene med Cilantro tinktur?


Koriander (Corian sativum) er kjent som koriander utenfor Amerika. Det er en vanlig plante i Sør-Europa, Nord-Afrika og Sørøst-Asia, og er brukt i matlaging i mange retter, inkludert meksikansk, kinesisk, Middelhavet, indisk, Texas og mange flere. Koriander er også høyt ansett for sine helbredende egenskaper, og, avhengig av kulturen og enhver region der det er brukt, er brukt i ulike situasjoner. I disse dager, koriander tinkturer er stadig mer populært, gitt at skjær bevarer de helbredende egenskapene av gras, noe som gjør det enklere å lagre og administrere.

Redusere Metal Toxicity

Koriander tinkturer er mest kjent for å bidra til å fjerne kvikksølv og andre giftige metaller fra kroppen. De som konsumerer enorme mengder med tunfisk og annen stor fisk i sine dietter kan dra nytte av koriander evne til å trekke kvikksølv og andre metaller slik som bly og aluminium ut av cellene, og til en viss grad, bære den ut av systemet. Denne prosessen kalles chelatering.

Digestive Aid

Koriander tinkturer brukes også som fordøyelses hjelpemidler. Denne urten har vist seg å forhindre dannelse av gass, og i tilfeller der gass er allerede til stede, for å tvinge sin utgivelse fra kroppen, og dermed gjør det en felles urte kur for flatulens.

Vanndrivende

Koriander kan også fungere som et vanndrivende, noe som betyr at urten kan øke frekvensen eller hyppighet av vannlating. Enhver koriander tinktur kan brukes til hjelp i denne forstand også, men kan bli enda mer effektiv når den kombineres med en spisskummen skjær eller hjemmelaget brygg av kokte spisskummenfrø.

Definisjon av chelation

Chelation - som kommer fra det greske ordet "chele", som betyr klo - betyr å ta ut eller fjerne en uønsket substans. Chelation er et begrep som brukes i medisinsk og helsevesenet feltet knyttet til fjerning av giftige stoffer fra kroppen.

Kjemisk Definition

I henhold til den elektroniske Chemistry Dictionary, er chelatering "dannelse eller nærvær av bindinger (eller andre attraktive interaksjoner) mellom to eller flere atskilte bindingsseter innenfor den samme atom. En molekylær enhet der det er chelatering (og de tilsvarende kjemiske arter) er kalt en "chelat. ' "

Medisinsk definisjon

Ifølge medisinske ordbøker, er chelatering den prosessen som et molekyl som omslutter og binder seg til et metall og fjerner den fra vevet.

Health Care Definition

Chelation terapi i helsevesenet feltet er en behandling der en aminosyre, EDTA, blir satt inn i blodet via en blodåre å gripe inn giftige metaller i kroppen din. Ifølge American Cancer Society, "chelation terapi ved hjelp av EDTA, har blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) som en behandling for blyforgiftning i mer enn førti år."

Behandling

Når EDTA kommer inn i blodet, fester det seg til å lede eller andre giftige metaller. Disse metallene blir deretter spylt fra kroppen gjennom urinen.

Process

Chelation terapi bør gjøres av en kvalifisert, lisensiert, lege. Det kan gjøres på et legekontor på poliklinisk basis. EDTA vil bli langsomt dryppet intravenøst ​​inn i systemet og sykle gjennom blodet. Denne prosessen kan ta opptil tre timer. EDTA vil strømme gjennom blodet og chelatdanne inn giftige stoffer som skal spyles senere når du tisser. Legen din vil sannsynligvis anbefale 20 til 50 chelation behandlinger over flere måneder.

Risiko

Risikoen forbundet med chelation kan være livstruende. Nyresvikt er kjent for å forekomme i sjeldne tilfeller. Hjertesvikt er dokumentert som en risiko i chelation terapi. Overskudd av fjerning av kalsium fra kroppen er vanlig, men legen vanligvis vil gi et kalsiumtilskudd for å løse dette problemet. Hovne og betente vener på stedet av intravenøs væske drypp kan også forekomme.

Chelation for nyre rensing

Det er ingen tvil om at vår moderne verden blir stadig fylt med miljøgifter, og giftstoffer som påvirker vår helse. Våre nyrer og lever gjør sitt beste for å fjerne giftstoffer fra systemet vårt. Men selvfølgelig, høye nivåer av toksisitet kan ta en toll på dem. For de som er bekymret for helsen til sine nyrer, har avgiftning gjennom chelation blitt et populært tema. Er det effektivt? Er det trygt?

Chelation

Chelation terapi er en behandling som fjerner giftige metaller fra kroppen. Behandlingen bruker én av to kjemikalier: DMSA som retter seg mot kvikksølv, arsen, kobber og EDTA som er sterkere på å absorbere kalsium og bly. Begge er administrert av intravenøst ​​drypp. For en faktisk forgiftning tilfellet mottar en pasient mellom 5 og 30 behandlinger.

Den DMSA eller EDTA hovedsak går gjennom blodet, griper metallene, og eliminerer giftstoffer via urinering.

Farer og risikoer

Mens selve behandlingen er enkel og effektiv, har det risiko. DMSA, EDTA og også fjerne essensielle mineraler som kalsium, jern og sink sammen med de giftige metaller. Pasienter som gjennomgår Chelation Therapy må ta høye nivåer av mineraltilskudd eller terapi kan føre til en dødelig reaksjon.

Chelation kan bare skje under tilsyn av en lisensiert lege. DMSA og EDTA er bare godkjent for behandling av toksisk metallforgiftning. En påvist giftige nivå av giftige metaller må være tilstede i en pasient for en lege til å godkjenne Chelatering. Derfor er det lite sannsynlig å være i stand til å motta tradisjonell Chelatering for avrusning som en del av en generell velvære innsats.

Natural Chelation

Mange grønnsaker, urter og andre naturlige kilder har chelative egenskaper. Ifølge forskning utført av Dr. Yoshiaki Omura, koriander forbrukes i store nok mengder kan fjerne kvikksølv, bly og aluminium fra nervesystemet i så lite som tre uker.

Hvitløk inneholder aminosyrer L-metionin og L-cystein som kan hjelpe -chelatet kadmium, bly, arsen og kvikksølv. Mat høyt på vitamin C kan også bistå i chelation; inkludert Hibiscus blomster, og indiske stikkelsbær.

Hvilke metaller er giftige for fisk dammer og hager?

Hvilke metaller er giftige for fisk dammer og hager?


Tilstedeværelsen av små spor av metaller i fiskedammer og hager er akseptabelt for vekst, men de blir giftige når de er for konsentrert. Dam, som selger fiskedam produkter, refererer til denne konsentrasjon som "tungmetaller", som finnes i loddemetallet som brukes til å bli rørlegging sammen. De fleste tunge eller giftige metaller distribueres gjennom en felles vannkilde, sprøytemidler eller kasserte skrapmetall.

Lead

De giftige effektene av bly følte både av vannlevende organismer og hageplanter. Metallet ble vanligvis brukt i lodding vannrørene, men har siden blitt avviklet fordi de syke effektene er også følt av mennesker. Ifølge University of Minnesota, er bly oftest leeched ned i grunnen og tjern miljøer gjennom bilen utslipp og når bly-basert maling chips av, blander i jorda og avløp til en vannkilde. Siden planter har en tendens til å absorbere mindre bly enn bløtvev organismer som fisk, hager tendens til å ha en høyere terskel for bly nivåer.

Kobber

Kobber ved mindre konsentrasjoner er ikke skadelig og er faktisk nødvendig som et vesentlig element for fisk og planteliv. De negative eller giftige virkninger merkes når konsentrasjonen av kobber blir for høy. Siden det er et metall som ikke dekomponerer, akkumuleres den i sedimentet. Over tid kan det nå farlige nivåer for planter og dyr. I akvarier, er en kjemisk reaksjon som produseres når vann med lav pH-verdi og lav vannhardhet mix med kobber sediment forårsaker høye konsentrasjoner av kobber til brått slippes ut i vannet, sier OASE Living Water. Denne plutselig utslipp av kobber er dødelig for dammen liv. OASE anbefaler ikke å bruke kobber produkter for å opprettholde dammer eller fisk stridsvogner å unngå kobberforgiftning.

Tin

Tinn er skadelig for planten og dam levetid på høye nivåer. Det igler i sanden fra gamle kasserte bokser, metaller, maling og plantevernmidler. Ifølge Lenntech vannbehandling løsninger, er tinn mest skadelig for sopp, planteplankton og alger, som er avgjørende for helsen til aqua økosystemer. Deres vekst, reproduksjon og matings mønstre er mest forandret ved nærværet av tinn. Hagene er mindre påvirket av tinn fordi de ikke absorberer metaller som vannlevende organismer. Mesteparten av tinn forblir i jorden, hvor den ikke lett brytes ned av mikroorganismer.

Hvordan detox Aluminum fra kroppen

Hvordan detox Aluminum fra kroppen


Aluminium er jordens mest tallrike metall. I sin naturlige tilstand, er det ikke skadelig. Fordi det er så rikelig, er det brukt i mange av våre dagligdagse produkter. Som aluminium er endret og det brukes for mye, bygger det opp i våre kroppens vev og organer, som fører til aluminium toksisitet. Dette kan føre til mange vanskelige tilstander som Alzheimers sykdom, lever og hudsykdommer, gastrointestinal problemer, halsbrann, læring lidelser og funksjonshemninger, og tretthet.

Hvordan detox Aluminum fra kroppen

Tilgang

•  Legg eple pektin til din daglige rutine. Apple pektin binder seg med metaller i kroppen og forhindrer dem fra å absorbere inn i vev, og skiller ut det ut av systemet. Du kan få eple pektin rett fra en fersk, rå eple, eller kjøpe det i pulverform eller tablettform der kosttilskudd er solgt.

Ha litt sitronsaft. Klemme halvparten av en frisk sitron i en kopp varmt vann to ganger om dagen er en av de beste måtene å hjelpe kroppen avgifte fra metaller som aluminium. Den sitronsyre i sitronsaft bidrar til å flytte de metaller av celler og vev, og tilbake inn i systemet hvor den kan deretter bli eliminert.

Tare (tang) hjelper med kroppen avgiftning ved å absorbere metaller i kroppen, akkurat som det absorberer metaller i havet. Denne absorpsjon av dem hindrer dem fra å bli absorbert av kroppen, og hjelpemidler i utskille dem. Den enkleste måten å legge tare til din daglige rutine er som et kosttilskudd, som er tilgjengelig fra de fleste helsekost eller ernæring butikker.

Gurkemeie er et krydder som også er en antioksidant som bekjemper frie radikaler og giftstoffer. Det detoxes forsiktig lever og nyrer, som begge påvirkes av aluminium. Gurkemeie er tilgjengelig som et supplement eller kan legges til mat som en pulverisert krydder.

•  Gi deg selv en detox bad. Enten du suge bare føttene - eller hele kroppen - en detox bad vil bidra til å trekke giftstoffer som aluminium ut av vev og ut av kroppen. Å detox gjennom føttene, fylle en foten bassenget med vann så varmt som du kan godt stå. Legg 1/2 kopp Epsom salt og 1/2 kopp havsalt. Suge føttene i minst 35 minutter eller til vannet kjøler. Skyll føttene med lunkent vann, og gni forsiktig huden tørr å fjerne utvist giftstoffer.

Hva å eliminere

Eliminer aluminium som inneholder helse-og skjønnhetsprodukter. Les etikettene på deoderants, tannkrem, og selv over disk antacida. Alle inneholder aluminium som kan legge opp til giftige nivåer i kroppen.

Eliminer aluminium kokekar. De fleste moderne kokekar er laget av aluminium, og gryter og panner formidle aluminium inn i våre matvarer. Bruke rustfritt stål eller glass for å hindre å legge mer aluminium til kroppen din mens du er detoxing.

Vokt dere for tilsetningsstoffer. Les mat etiketter så flittig som helse og skjønnhet produkt etiketter. Visse mel, bakepulver og andre tilsetningsstoffer inneholder store mengder aluminium. De bør unngås.

Eliminer drikke fra aluminiumsbokser. Nivåer av aluminium lekke inn i produktene de inneholder.

Hint

  • Øv andre sunne livsstilsvalg som hjelper med kroppen detox - for eksempel å få nok søvn, redusere stress og drikker masse filtrert vann.
  • Hvis du opplever noen alvorlige symptomer eller mistanke aluminium toksisitet, se din lege før du tar fatt på noen hjem detox-programmer.

Hvordan detox kroppen din: Tungmetaller

Hvordan detox kroppen din: Tungmetaller


Tannfyllingsmaterialer er den primære årsaken til kvikksølveksponering i USA, ifølge EPA. Hver gang du tygger, eller legge press på en tann som inneholder en amalgamfylling du utsette deg selv for kvikksølvdamp. Selv om effekten av eksponering lav dose er mye diskutert, når kvikksølv har inngått systemet den forblir der og akkumuleres i løpet av årene. Bevis er montering at eksponering for selv lave nivåer av kvikksølv kan forårsake en rekke ikke så små problemer. Mercury toksisitet har vært knyttet til immunsykdommer, tidlig aldring, hjerte-og karsykdommer, allergier, Alzheimers, gastrointestinale forstyrrelser, psykiske lidelser, astma, kreft, kronisk tretthet, endokrine lidelser, oppmerksomhet underskudd, angst, depresjon og gingivitt. Det er også noen bevis for at kvikksølv er en av syndebukkene når folk lider av tilbakevendende bakteriell eller virusinfeksjoner. Det ser ut til at kvikksølv kan maskere virus eller bakterier før behandling er ferdig, så slipper det å angripe igjen.
I 1995, en lege som arbeider med pasienter som led av kroniske tilbakevendende infeksjoner oppdaget at koriander faktisk binder seg til kvikksølv og andre giftige metaller, og fjerner dem fra hele systemet. Dette legens senere forskning har gitt den gjennomsnittlige personen med en detox metode med helt naturlige sunne ingredienser som du kan finne i en hvilken som helst supermarked. Selv om du har for tiden ingen synlige symptomer, er det en god idé å fjerne eventuelle potensielt giftige metaller fra systemet.

Bruksanvisning

Gjør koriander basert pesto. Sett koriander, sitron eller lime juice og olivenolje i en blender og kjør til en grundig hakket. Gradvis legge resten av ingrediensene for å lage en tykk pasta. Hvis det er nødvendig, tynn med ekstra sitrus juice og olje huske å holde proporsjonene de samme (1 spiseskje juice til 3 ss olje). Oppbevares godt dekket i kjøleskap.

Spis to tablepoons av frisk koriander pesto daglig i tre uker. Du kan sette den på toast, bruke den til toppen bakte poteter, garnityr fersk kokt pasta, bruke den som en dukkert, krydre opp din favoritt fisk, eller legge den til din salat. Ikke stek pesto-koriander må ukokt å beholde sin evne til å binde seg til tungmetaller i kroppen og fjerne dem.

Drikk seks til åtte glass vann daglig for å forbedre rensing handling av pesto. Gjør dette en gang i året for å eliminere enhver ny oppbygging av giftige metaller.

Tips og advarsler

  • Du kan legge til andre ingredienser for en endring av smak (feta eller parmesan ost, rødløk, rød paprika, etc ...).
  • Du kan også fryse pesto i Ice Cube skuffer for individuelle porsjoner.
  • Denne artikkelen er ikke ment å gi medisinsk diagnose eller behandling. Du bør alltid ta kontakt med helsepersonell før du gjør noen store endringer i kosthold eller treningsprogram.

Hvordan å rense kroppen for tungmetaller

Hvordan å rense kroppen for tungmetaller


Spor av tungmetaller, som kvikksølv, bly og kadmium, inn i kroppen gjennom mat, vann og luft. Våre organer lagre disse metaller i kroppsvev, slik som hjernen og nyrene. Over tid og med kontinuerlig eksponering, kan tungmetaller bygge til det punktet av toksisitet. Høye nivåer av tungmetaller i kroppen vår kan forårsake symptomer som tretthet, søvnløshet eller pustevansker. Heldigvis kan du rense kroppen for disse giftige metaller, men du må ha tålmodighet. Prosessen kan ta seks måneder eller mer.

Bruksanvisning

•  Besøk en naturlig helsepersonell og få testet for tungmetaller. Forvente å gi en blod, urin eller hårprøve for denne testen. Hvis han anser dine nivåer å være høyere enn gjennomsnittet, begynner en heavy metal rens.

Drikk åtte til 10 gram av flaskevann hver dag sammen med kosttilskudd for å bidra til å bekjempe heavy metal toksisitet som klorofyll, alpha lipoic syre, vitamin C og B, og en multivitamin som inneholder magnesium, kalsium, sink og jern.

Spis rå grønnsaker. Økningen i fiber til kosthold vil hjelpe kroppen din gjenoppbygge sin vev. Grønne "super mat" som grønnkål og spinat også er høy i klorofyll, som er en potent naturlig rengjøringsmiddel.

Unngå alkohol, narkotika, sigaretter, koffeinholdige drikker, vann fra springen, gatekjøkken og raffinert sukker. Hold deg unna stekt mat og mat med høyt tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, flerumettet fett og hydrogenerte oljer. Fjern hvitt mel mat, brus og mononatriumglutamat (MSG) fra kostholdet ditt.

Ta et klyster på den første og andre dag av rens. Klyster bistå i å fjerne giftstoffer og bidra til å avlaste stress fra kroppen din.

Øvelse moderat. Utføre dype pusteøvelser mens du tar en rask spasertur eller under morgen trening. Den økte oksygen vil hjelpe tømme lungene og luftveiene.

Besøk din naturlige helsepersonell etter tre måneder for å ha tunge metall nivåer testet. Hvis nivåene fortsatt er forhøyet, fortsetter rens for ytterligere tre måneder, og deretter få testet igjen.

Frukt dietter å detox kroppen din

En DETOX diett fjerner giftige stoffer fra kroppen, og tar sikte på å redusere eller eliminere mengden av kjemikalier som en person inntar dette. Noen bruker detox dietter som et middel for å miste eller kontrollere vekten. Det er hyppig brukt av de som praktiserer holistisk medisin.

Hvorfor frukt?

Frukt er brukt i en detox diett fordi mange er lastet med vitaminer, mineraler og fiber, og har et høyt vanninnhold. En frukt detox diett kan inneholde noen form for frukt: fersk, fryst, tørket, hermetisert eller Juiced.

Typer frukt

Fyll opp på følgende frukt i en frukt detox diett: epler, bananer, solbær, grapefrukt, appelsiner, rosiner, pærer, nektariner, bringebær, jordbær, fersken, plommer, kiwi, fiken, druer, mango og vannmelon (se Ressurser).

Fruktjuice

Hjemmelaget fruktjuicer og frukt juice smoothies er også brukt. Butikk-kjøpte juice bør være ren og usøtet.

Fordeler

Mange hevder økt energi, bedre fordøyelse, klarere hud, bedre konsentrasjon, regelmessig avføring og en generell følelse av velvære.

Bivirkninger

Den vanligste klagen på en frukt dextox kosthold er hodepine. Andre bivirkninger er diaré, forstoppelse, irritabilitet, akne og sult (se Ressurser).

Forsiktighetsregler

Gravide og ammende kvinner, barn og folk med anemi, nyresykdom, stoffskiftesykdommer, kreft, spiseforstyrrelser, kroniske tilstander og spesielle genetiske sykdommer bør ikke prøve en frukt detox diett.

Starte og avslutte

Detox dietter er oftest brukt fra 3 til 7 dager. Etter en detox diett, bør sunn mat bli introdusert sakte. Mange kritikere hevder at de skal være verdiløs, farlig og unødvendig.

Hjemmelagde måter å rense kroppen din

Det kan være nødvendig å detox og rense kroppen din fra tid til annen, da giftstoffer vil bygge opp i kroppen din og forårsake symptomer på tretthet og lav energi. Det anbefales at du detox kroppen din en gang i året. Går gjennom denne renselsesprosess vil tillate deg å komme i harmoni med kroppen din mens du fjerner giftstoffer buildup.

Colon Cleanse Detox

Kolon rens detox innebærer rengjøring av tykktarmen eller eliminere giftig avfall fra kroppen, ifølge Hjemmelaget Body Cleanse. Et kolon rens gir kolon en sjanse til å gjenoppbygge seg selv og opprettholde sin funksjon. Den beste hjemmelaget kolon rens begynner ved å spise riktig mat på daglig basis. Du må øke mengden av rå grønnsaker og frukt som du forbruker på en jevnlig basis, mens på samme tid å eliminere så mye kokt mat som mulig. Dette renser fordøyelsessystemet ved å redusere slimaktig pest.

Sitronsaft Cleanse

Sitronsaft rens vil bidra til å detox hele kroppen. Det kan bidra til å forbedre fordøyelsen, gi deg sunnere hud og balansere kroppsvekten din. Klem saften fra en sitron i en kopp, og tilsett 1 ss. hver av bentonitt leire, psyllium husk frø og colofiber. Bland disse ingrediensene sammen til du får en tykk blanding. Tilsett 1 ss. eple sedertre eddik, 10 oz. vann og 1 ss. honning for å forbedre smaken. Drikk en kopp av denne blandingen hver dag i en uke.

Liver Cleanse

Helsen til leveren vil direkte påvirke din generelle velvære. En god leveren rens kan hjelpe deg å føle deg mer våken og mer sunt. Start med å blande 3 ss. Epsom salter med 3 kopper vann. Drikk 3/4 kopp på 14:00, 18:00 og 20:00 På 22:00, drikke en blanding av 1/2 kopp olivenolje og 3/4 kopp grapefruktjuice. Tidlig neste morgen rundt 6 am, drikke en annen blanding av Epsom salter etterfulgt av en siste dose på 8 am Dette leveren rensing metoden bør gjøres to ganger i året, ifølge Hjemmelaget Body Cleanse.