Digidexo.com

Deroyal armslynge bruksanvisning

Hvordan Sett på en Deroyal Knee Brace

Hvordan Sett på en Deroyal Knee Brace


Deroyal kneet bukseseler er forskjellig fra andre seler støtter ved at de inneholder også et hengsel som bidrar til å ta presset av kneleddet. Selv om de er oftest foreskrevet av leger for å hjelpe i helbredelsen av avrevne kneet leddbånd, de også kan brukes bare for støtte. Putting på Deroyal kneet spenne kan virke komplisert på grunn av antall borrelås og plast utstyr knyttet til den. Men når du først får taket på det, er det spenne enkle å sette på.

Bruksanvisning

•  Sitt på et sted som gir god benplass og som lar deg bøye lett.

Trekk den etappen som du setter seler på før det er rett foran deg.

Plasser Deroyal kneet spenne rundt kneet ved enten å trekke den opp over bunnen av beinet, eller ved å pakke spenne rundt leggen. Det er en pull-up-versjon, samt en wrap-versjon av kneet spenne.

Skift kneet spenne til hengselet ligger rett på hver side av kneskålen. I tillegg bør kneet hull i forsiden av skinnen være perfekt sentrert over kneskålen området.

Start ved den nedre delen av seler under kneskålen og ta tak i borrelås på innsiden av leggen. Vikle stroppen rundt benet og trykk den godt ned på utsiden av beinet, og dermed sikre den til spenne.

Fest de gjenværende stropper over kneet og også på øvre del av låret området.

Stå opp og gå noen skritt for å se om kneet brace føles stram. Den stramme bør ikke flytte eller skifte mens du spaserer. Hvis veksling skjer, løsne Velcrobåndene og deretter feste dem.

Tips og advarsler

 • Avhengig av alvorlighetsgraden av kneskade, trenger du kanskje en annen person til å hjelpe deg i å sette på Deroyal knee brace.

Hvordan Sett på en DeRoyal Elastic Knee Brace

Kneet seler er viktig for dem som lider av små kneskader. Holde et kne spenne, for eksempel en DeRoyal elastisk knee brace, rundt kneet gir det støtte uten å begrense fleksibilitet. Men hvis seler ikke er på ordentlig, mer skade kan gjøres til kneet.

Bruksanvisning

Kontroller at seler er riktig side opp. På sidene av knestøtten er det kne hengsler som sier "DeRoyal" på dem. Lå kneet spenne ned. Hvis "DeRoyal" lette kan leses riktig vei, så det området av brace vender opp er den delen som brytes rundt kneskålen.

Trekk kneet spenne opp. Løft den opp slik at den sitter behagelig på kneet og kneskålen hullet passer sikkert rundt kneskålen.

Kontroller kneet hengsler er riktig justert med sidene av hvert kne.

stramme eller løsne borrelåsbånd på toppen av forsiden av knestøtten, så vel som på baksiden av bunnen av knestøtten. Spenn dem på slik at seler sitter tett, men komfortabelt. Hvis brace er for stramt, kan sirkulasjonen gå tapt. Hvis brace er for tape, vil det skyve rundt og kan skade kneet ytterligere.

Gå rundt å sørge for at seler ikke er for løs og faller av, eller for stramme og begrense mobilitet. Juster borrelås om nødvendig. Når seler er på en sikker måte, fortsetter enhver aktivitet som normalt.

Hvordan bruke en DeRoyal Arm Sling

Hvordan bruke en DeRoyal Arm Sling


Vi bruker våre armer hver dag, fra det øyeblikk vi våkner opp til det øyeblikket vi går i dvale. Med all denne bruken, kan disse vitale kroppsdeler bli skadet i en rekke måter. En enkel slynge, slik som DeRoyal arm slynge, kan bidra til å stabilisere en skadet arm og overføre vekten fra lem til skulderen og ryggen. Denne type slynge kan hjelpe i en rekke skader, og du kan bruke en i noen få trinn.

Bruksanvisning

Sett pasientens arm hånd først inn foldene av seilet.

Sett pasientens tommelen inn i elastisk tommel sløyfe på hånden slutten av seilet. Dette vil bidra til å stabil hånd og håndledd.

Spenn stroppen rundt pasientens rygg og over skulderen motsatt deres berørte armen.

Skyv skulderpute langs stroppen slik at den hviler mellom stroppen og pasientens albue.

Sett enden av stroppen inn i "O" ringer og trekk oppover til pasientens arm når ønsket vinkel for stabilisering.

Trykk borrelåsdelen av enden av stroppen mot lengden av stroppen for å feste seilet på plass.

Bruksanvisning Totalt detoxifications

Bruksanvisning Totalt detoxifications


Gjennom historien har avgiftning dietter og ritualer blitt brukt av enkeltpersoner som ønsker å kvitte kroppen med usunne giftstoffer og unødvendige kjemikalier, eller som en kick-start for vekttap regimer. Det finnes utallige bøker og artikler dedikert til prosessen med avgiftning, men noen metoder har vunnet popularitet og lang levetid. Uavhengig av ditt avgiftning valg, alltid holde seg hydrert ved å drikke rikelig med vann og urtete gjennom hele prosessen.

Bruksanvisning

The Master Cleanse Detox

•  Spis kun rå frukt og grønnsaker for en til tre dager før du starter Master Cleanse. Dette er noen ganger referert til som en "enkel-in", og det bidrar til å redusere smertefull hodepine, frysninger og kvalme som kan følge av en total body avgiftning.

Klargjør Master Cleanse lemonade ved å blande:

2 ss. ferskpresset sitronsaft

2 ss. lønnesirup

8 oz. vann

1/8 ts. cayennepepper (eller etter smak)

Drikk kun Master Cleanse lemonade for opp til 10 dager. Planen gjør det mulig for deg å drikke 6-12 glass per dag.

innlemme en saltvann flush for lakserende effekt.

Grundig blanding av 1 liter vann med 1 til 2 TBS. vanlig ikke-jodinneholdende salt, og drikke blandingen. Saltvann er en naturlig avføringsmiddel, og vil hjelpe kroppen utvise noen faste stoffer som har samlet seg i tykktarmen.

"Enkel-out" av Master Cleanse ved å konsumere frisk frukt og grønnsaker i en til tre dager etter den strenge lemonade fasen.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med legen din før du tar fatt på noen avgiftning program.
 • Når gjennomgår en streng avgiftning prosessen, drikke mye vann og ta en multivitamin.
 • Du kan trene under en avrusning, men ta hensyn til kroppen din og holde aktivitetslampen.
 • De fleste ernæringsfysiologer og leger diskreditere ideen om at avrusning er nødvendig, og mange oppgir at det kan være en direkte farlig prosess. Hvis du velger å starte en avgiftning plan, holde den under syv dager.
 • Kvinner som er gravide eller ammende, samt enkeltpersoner som lider av kreft og sykdommer i lever og nyrer, rådes til å unngå avgiftning programmer som Master Cleanse.

Bruksanvisning for et Hi-Jacker Manlift

Bruksanvisning for et Hi-Jacker Manlift


En manlift er et stykke tunge maskiner som brukes til å løfte arbeidere, verktøy og tunge ting å få tilgang til høye steder, eller for å transportere dem fra en etasje til en annen. Personheiser vanligvis brukes i bygg- og industri. Hijacker er en produsent av denne type maskin, som produserer både personlige personheiser samt mekaniske og hydrauliske modeller. Opererer en manlift er et ansvar som tar praksis og perfeksjon, for å ivareta sikkerheten for de rundt og på den.

Bruksanvisning

•  Test manlift før slik at arbeiderne å bruke den. Hvis du bruker en kaprer elektrisk drevet Man Lift 500, for eksempel, stå vendt mot stigen og se etter kontrollpaneler på nedre høyre side av maskinen. Du vil ha tre knapper å velge mellom. Velg strøm knapp som starter opp maskinen. Identifisere knappen for å flytte heisen opp og trykker på den. Denne knappen vil også være på høyre side, i et panel delt med knappen for senking av løfte. Etter manlift er utvidet hele veien, teste på knappen for å senke heisen. Ved å teste disse knappene, kan du fortelle hvor godt manlift fungerer.

Plasser manlift slik at det er på flat mark. Sette på bremsen, slik at maskinen låser seg på plass, og kan ikke bevege seg fremover eller bakover. Dette er kritisk fordi kaprer elektrisk drevet Man Lift 500 er på hjul, og kan enkelt hjulet bort hvis ikke riktig bremses. Bremsene på en kaprer manlift se ut som innlegg, og det er fire totalt. Skyv hendelen på toppen av hver brems ned med hånden, som strekker bremsen til den berører gulvet. Ved å skyve spaken helt ned, låse du bremsen på plass. Bunnen av bremsene ser ut som sugekopper, som er effektive for å gripe harde overflater. Å frigjøre bremsene, løft hendelen på toppen av bremse innlegget opp igjen.

La arbeideren å klatre stigen opp til heisen plattform - bare en gang maskinen er på plass og bremsene er nede. Arbeidere bruke rekkverk på hver side av stigen for å gå inn heisen plattformen. Materialer som blir behandlet, slik som verktøy, må settes flatt på overflaten av heisen. Instruere arbeideren å stå med begge føttene flatt på plattformen, så det er ingen rekkverk rundt kaprer elektrisk drevet Man Løft 500-plattformen.

Trykk på strømknappen på nedre høyre side av kaprer manlift, når arbeidstakeren er i posisjon. Skyv heisen knappen med fingeren, slik at den automatisk heve plattformen. Hold fingeren nede på knappen til heisen når ønsket høyde. Slipp løfteknappen tilbake i nøytral posisjon for å stoppe heisen fra å gå opp ytterligere. Hevet plattform holder seg på plass.

Cue arbeideren i heisen for å la ham vite at heisen er ferdig med å flytte, og at han kan nå utføre sitt arbeid. Du kan bruke hånd signal signaler eller verbale signaler, avhengig av hvor høyt opp arbeideren er og nivået av støy på stedet. Kommunikasjon mellom arbeidstaker og operatøren er avgjørende for å sikre at både folk vet når manlift skal flytte.

LIFEPAK 500 AED Bruksanvisning

LIFEPAK 500 AED er en automatisert ekstern defibrillator. Defibrillatorer levere energi gjennom elektroder som brukes på en pasientens bryst. De brukes til å gjenopplive pasienter som har gått inn i cardiac arrest. LIFEPAK 500 bruker et spesielt program som vil indikere hvorvidt det oppdager en sjokksikker rytme fra pasienten, bevegelsesdeteksjon å stanse analyse hvis pasientens bevegelser ville forvrenge EKG-rytmen, og datastyring, inkludert muligheten for et lydopptak av alle det skjer med pasienten. Denne enheten ble opprettet for bruk av kvalifisert medisinsk personell i og utenfor sykehus innstillinger.

Bruksanvisning

Prepping pasient

•  Sørg for at pasienten er faktisk i hjertestans.

Slå på AED ved å trykke på den grønne «ON / OFF» -knappen. LIFEPAK 500 har visuelle og audio instruksjoner for å hjelpe deg gjennom resten av prosessen. Du vil se og høre et budskap å koble elektrodene til pasienten.

Kontroller skjermen på LIFEPAK 500 AED. Hvis hjertestarteren er klar til bruk vil det vise ordet "OK." Hvis enheten ikke fungerer vil det vise et bilde av et batteri til å indikere behovet for å skifte batteri, eller et bilde av et verktøy for å indikere behovet for å utføre service på enheten.

Fjern pasientens klær fra overkroppen området.

Fjern overdreven hår fra elektroden området for å sikre riktig utlading av defibrillatoren.

Kontroller at huden der elektrodene skal plasseres er tørr, og at pasienten er ikke på stående vann.

Anvende Elektroder

•  Plasser elektroden, med ♥ (hjertet) eller + tegn, sideveis til venstre nippel av pasienten, med sentrum av elektroden i midten av aksillarlinje.

Start fra den ene enden av elektroden, trykk den fast på pasientens hud. Ingen plass bør overlates mellom elektroden og huden; ellers er det en mulighet for å brenne huden.

9. Plasser den andre elektroden i øvre høyre torso av pasienten lateralt for sternum og under kragebeinet. Pass på at den sitter godt plassert mot huden.

Betjening av Defibrillator

Fjern elektrodekontakten kabeldekselet fra enheten og koble elektrodekontakten til LIFEPAK 500 AED. Følg instruksjonene fra AED er skjermmeldinger og talemeldinger.

Trykk på den gule "Analyze" eller clear "Meny" -knappen for å finne muligheter for lydopptak hvis du ønsker å ha et opptak av hva som skjer med pasienten.

Trykk på den gule "Analyze" -knappen for å analysere pasientens EKG-rytme. Meldingene "Stand Clear" og "Analysere nå" vises på skjermen. Noen modeller av LIFEPAK 500 AED ikke har den gule "Analyze" -knappen. Disse enhetene vil automatisk analysere pasientens EKG-rytme etter at du trykker den klare "Meny" -knappen og følg alternativene på skjermen.

Trykk på den oransje "Shock" knappen når du blir bedt av enheten gjennom meldingen "Shock rådet" og deretter meldingene "Stand clear" og "Trykk og sjokk." Dette vil levere energi til elektrodene.

Begynn HLR når du blir bedt av enheten. Dette vil skje om ikke sjokk anbefales. Enheten vil råde riktig mengde HLR tiden som er nødvendig, og en lyd og digital meldingen vil fortelle deg når du skal stoppe.

Gjenta fremgangsmåten for å analysere og sjokkere pasienten hvis du blir bedt om å gjøre det av enheten.

Legg pasienten i stabilt sideleie, men la LIFEPAK 500 AED festet hvis personen gjenvinner bevissthet eller viser tegn til å puste.

Spesielle omstendigheter

Påfør elektrodene til et flatere område på brystet hvis pasienten er overvektig eller har store bryster. Trekk huden til å spre den fra hverandre og skape en flatere overflate om nødvendig.

Påfør elektrodene bort fra den interne pacemaker generator for pasienter hvor slike enheter har blitt implantert.

Påfør elektrodene i anterior-lateral posisjon for pasienter med implantert defibrillator.

Alternativ plassering av elektroder

Plasser elektroden, med ♥ (hjerte) eller + tegnet, lateral over venstre prekordium, området over hjertet og magen. Den øvre kanten av elektroden bør være under brystvorten.

Legg den andre elektroden bak hjertet i området under skulderblad. Unngå å plassere elektroden over benete delen av ryggraden eller skulderblad.

Flytt elektrodekabelen bort fra pasienten slik at hun ikke blir liggende på det.

Midmark spor lys Bruksanvisning

Midmark er et selskap som produserer belysning enheter for medisinske, odontologiske og veterinærkontorer. En Midmark spor lys er en belysning enhet som brukes i tannlegekontor som er utformet for å gi tilstrekkelig lys til pasienter i løpet av sine rutiner og eksamen. Betjene din spor lys ved å slå på enheten, justere Intensitet innstilling, endre Composite innstilling, justering av fokus og justere mønster av lyset.

Bruksanvisning

Trykk og slipp "Power" knappen til lyset går av, og det er ingen grønne lysene tent på pekeplaten. Rotere mellom På, Av og Auto On / Off innstillingene ved å trykke på "Power" -knappen.

Trykk og slipp "Intensitet" -knappen for å justere intensiteten på lyset. Du kan gjøre lysintensiteten enten Høy, Middels eller Lav. Indikatorlampen forteller deg dagens innstilling.

Bruk Composite innstilling for en svært lav intensitet lysstråle. Trykk på "Composite" -knappen for å bruke denne innstillingen. Denne belysningsnivået er utformet for å gi tannlegen nok lys uten for tidlig herding av de sammensatte dentale materialer som benyttes i en fremgangsmåte.

Juster fokus på lyset. Din lys nøyaktighet påvirkes ved å justere denne innstillingen. Fabrikkinnstillingen for fokuset er 27 tommer avstand fra pasienten til lyset hodet. Lysets midtpunkt kan justeres til enhver avstand mellom 21 og 39 tommer. Foreta en justering ved å ta av bakdekselet og nysgjerrige lokket åpent med en skrutrekker. Plassere lyset hodet på foretrukket avstand fra målet og slå på lyset. Vri skruen som styrer fokus til du får lys mønsteret du ønsker.

Copaxone Autoject Bruksanvisning

Den Autoject er en automatisk enhet som brukes til å administrere multippel sklerose medisiner Copaxone. Den Autoject helt skjuler nålen under injeksjonen prosessen, noe som kan bidra til å lindre noen frykt for nåler som brukeren måtte ha. Med Autoject plassert mot huden din, et enkelt trykk på en knapp administrerer medisiner.

Forbered deg på Injection

Påfør rensevæske som leveres med Copaxone til området der du vil sette injeksjonen. Skru bunnen av Autoject. Legg merke til det store gule stemplet synlig i den øvre delen av Autoject. Vri den nederste delen av Autoject rundt, plasserer den røde enden mot stempelet og trykk stempelet inn i toppen til du hører et klikk.

Sett sprøyten inn i Autoject

Åpne blisterpakningen som inneholder Copaxone ferdigfylte sprøyter og ta en dose. Ikke fjern den grå nålen dekselet. Plasser sprøyten i den nederste delen av Autoject. Skyv sprøyten inn i Autoject til den klikker på plass.

Monter Autoject

Skru den nederste delen av Autoject på den øverste del. Dette er en god tid til å kontrollere dybden av Autoject. Rådfør deg med legen din for å få hjelp med å bestemme riktig dybde for Autoject.

Administrere Copaxone

Plasser Autoject mot hudområdet hvor du brukte alkohol tidligere. Pass på at vinduet med den gule stemplet synlig. Skyv Autoject godt mot huden slik at den øverste delen stenger ned på den nederste delen. Trykk på knappen på siden av Autoject. I vinduet på siden av Autoject, vil du kunne se det gule stemplet beveger seg. Når Autoject har fullført injeksjonen, vil vinduet bli rød.

Kast engangssprøyten og avfall

Skru bunnen av Autoject og snu den opp ned slik at sprøyten faller ut. Plasser sprøyten i en tung plastbeholder slik som en beholder for skarpe gjenstander tilgjengelig på apotek. Skru bunnen av Autoject på toppen. Bytt ut den røde hetten på bunnen av Autoject. Kast avfallet fra injeksjons som spritserviett og nål container.

O2 konsentrator Bruksanvisning

En oksygenkonsentrator hjelper deg å puste lettere ved å skille oksygen fra andre gasser i luft og levere renset oksygen gjennom rør i nesa. Din oksygenkonsentrator kommer med klar slange fra seks til 100 fot lang, og en kjegleformet "nippel" adapter for å feste slangen til konsentrator. Det kan også komme med en luftfukting flaske for å minimere tørre bihuler og blodig nese. Forsikring kan betale for noen eller alle oksygenkonsentrator utstyr og forsyning kostnader.

O2 konsentrator Setup

Mens iltkonsentratorer variere etter modell og produsent, noen grunnleggende generelle regler gjelder å sette opp.

Sett alltid konsentrator direkte til en stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning fordi det vil være en tripping og brannfare. Unngå å koble konsentratoren til en stikkontakt med andre apparater, siden overbelastning og blåst sikringer kan føre til. Lengre oksygenslangen, i stedet for en lengre ledning, bør brukes for å øke rekkevidden.

Når du har lagt brystvorten adapter eller vannflaske til konsentrator utløpsrøret, kobler du oksygenslangen. Deretter fyller luftfukting flaske med destillert vann. Mineraler fra springen eller godt vann kan tette konsentratoren. Destillert vann er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker. Skru luftfukting flasken på konsentrator.

Når du slår konsentratoren på, bør alarmen stoppe etter fem til 20 sekunder. Hvis den ikke gjør det, sjekk at slangen og fukting er riktig montert og konsentratoren er ordentlig koblet til et strømuttak.

Alltid satt oksygentilførselen til sats eller innenfor området foreskrevet av legen din. For eksempel sette hjulet eller linje ballen opp på to for å levere to liter oksygen per minutt (LPM). Ifølge Dr. B. Ronan O'Driscoll, kan motta for mye oksygen være like farlig som å motta for lite.

En rask måte å sjekke at oksygen strømmer gjennom røret er å slippe nesekanylen i et glass med vann. Se etter bobler. Hvis det ikke er noen bobler, pass på at slangen ikke er bøyd eller klemt, og er godt festet til konsentratoren. Sørg også for at slangeadapter eller fukting flasken er skrudd rett og fast på konsentratoren.

Ha på nesekateter med de ledende delene vendt opp og buet inn i neseborene. Plasser slangen under haken og bak ørene, og juster slangen låsen slik at det er behagelig. Over-innstramming vil føre slangen for å irritere huden og dra når du flytter.

Rent utstyr for å hindre smitte

For å rengjøre konsentrator, tørk av med en tørr eller lett fuktet klut. Ikke bruk voks eller polish fordi disse kan være brannfarlig. Vask filteret i varmt vann ukentlig, klapp den tørr med et håndkle og la det lufttørke helt før du setter.

Redusere risikoen for infeksjon ved å rense kanyle med en fuktig klut minst daglig og erstatte det annenhver uke. Må den byttes hver 60 til 90 dager.

Rengjør luftfukting flaske ukentlig. For å gjøre dette, slår konsentratoren av. Skru av luftfukting flasken og skyll med varmt vann og oppvaskmiddel. Bland en del eddik til fire deler vann i luftfukting flaske og suge i 20 minutter. Skyll i tre minutter under varmt vann fra springen. Rist luftfukting flaske tørr, fyll på med destillert vann og skru den tilbake på konsentrator. Deretter slår konsentratoren på og plassere kanylen tilbake i nesen.

Comfort

Pakk bomull, klut tape eller tynne svamper (noen ganger kalt "øre puter") rundt oksygenslangen på de punktene der den hviler på huden for å unngå gnaging. Hvis du opplever tørre bihuler eller blodig nese, kontakt lege eller utstyrsleverandør for luftfukting.

Vanlige problemer

Utstyrsleverandøren vil hjelpe deg å opprettholde din konsentrator, og kan også hjelpe deg med reiseplaner. Disse problemløsning tips fungere for de fleste konsentrator modeller:

Strømbrudd alarmer kan ofte være lett å løse. Kontroller at konsentratoren er slått på og koblet riktig til veggen. Sørg for din veggbryter er snudd på slik at denne stikkontakten. Switch utsalgssteder. Tilbakestill konsentratoren ved å trykke på "reset".

Hvis elektrisitet er ute i hele huset, bruk en backup tank inntil strømmen er tilbake. Vær sikker på at du har nok backup tanker å vare i 24 timer, slik at ekstra tank levering kan ordnes, eller du har tid til å flytte til et sted med strøm i tilfelle langvarig strømbrudd.

Legging rør på kalde gulv kan føre til kondens. Overfylling av luftfukting flasken kan føre til vann backup i slangen. Ifølge konsentrator produsenter Wright og Filippis, hvis fuktighet blokkerer slangen, kan du bytte slange eller prøve følgende:

Snu konsentrator av og bruke backup oksygen tank. Plasser kanylen i en beholder for å samle vann Fest slangen direkte til konsentrator bruker brystvorten adapter Slå konsentrator på maksimalt i fem til ti minutter å fordampe eller utvise vann Skru konsentratoren av. Sett på luftfukting flasken og sett på slangen til konsentrator. Skru konsentratoren igjen og returledning i foreskrevet innstilling Sett nesekateter på igjen.

Sikkerhet

Munn leverandører Sparrow og Wright & Filippis foreslå flere retningslinjer for sikkerhet når du bruker din oksygenkonsentrator. Oksygen er brannfarlig. Aldri røyke eller bruke en hårføner, oljebasert krem ​​eller elektrisk barber mens du bruker oksygen. Eksplosjoner eller brannskader kan føre til. For å unngå brann, bruk en mikrobølgeovn i stedet for komfyren, eller har noen andre kokk. Plasser aldri konsentrator i lukkede rom som skap, eller i nærheten av varmeovner, vegger eller objekter som vil brenne, slik som draperier eller avis. Ikke legg væsker på toppen av konsentratoren fordi utslipp kan føre til funksjonsfeil.

For å holde oksygenslangen fra tripping deg eller slippe inn mat og fest den til klærne ved å fange slangen inne i en stor sikkerhetsnål. Slå av konsentrator og fjerne nesekateter når den ikke er i bruk. Dette forhindrer utløsning og hudskader.

Freestyle Flash Bruksanvisning

Freestyle Flash Bruksanvisning


Den fristil Flash er en måler anvendt for å måle mengden av tilstedeværende glucose i blodet. Den kompakte størrelsen gjør det lettere å bære under utflukter. Måleren gir raske resultater, som gjør det mer praktisk når du er på farten. Freestyle Flash er enkel å bruke og krever bare en liten blodprøve for å utføre en blodsukkermåling. Den gjør det også testing på alternative testsider, for eksempel armen, palm, lår og legg.

Freestyle Flash Bruksanvisning

Sett Test Strip Kode

•  Sett inn en ny stripe inn i apparatet. Apparatet slår seg på når teststrimmelen er satt helt inn.

Kontroller kodenummeret på beholder med teststrimler og sikre at den samsvarer med kodenummeret som vises på måleren. Hvis kodene ikke stemmer overens, går du videre til neste trinn.

Trykk på "c" for å velge høyere tall eller "m" for å velge lavere tall. Fortsett å trykke på "c" eller "m" -knappen til du kommer til riktig kodenummer.

Kontroll Solution Test

Sett inn en ny stripe inn i apparatet.

Sett tuppen av kontrolløsning flasken på kanten av prøveområdet på teststripen. Måleren vil pipe når teststrimmelen har nok løsning for å utføre testen.

Les viste resultatet og sammenligne den med utvalget notert på kontrolløsning. Hvis resultatene ikke er innenfor rekkevidde, utføre testen på nytt med en ny strimmel. Hvis resultatene er feil, kan måleren ikke gi nøyaktige testresultater, og bør ikke brukes til testing blodsukkeret før årsaken er fastslått og korrigert.

Blodsukkermåling

Sett inn en ny stripe inn i apparatet. Apparatet slår seg på når teststrimmelen er satt helt inn.

Kontroller kodenummeret på beholder med teststrimler og sikre at den samsvarer med kodenummeret som vises på måleren. Hvis kodene ikke stemmer overens, må du sette strimmelen koden før du fortsetter med blodsukkermåling.

Skaff en fersk blodprøve. Plasser en ny lansett i stikkepennen. Hull på huden. Fjerne blodprøvetakeren nøye uten å berøre blodprøven.

Plasser prøveområdet av teststripen på kanten av blodprøven med en liten vinkel. Testingen stripen vil absorbere prøven og piper når testing stripen er full.

Fjern meter fra prøven og vente på testresultatene. Måleren piper to ganger når testen er fullført.

Hint

 • Utføre en kontrolloppløsningstest regelmessig for å teste nøyaktigheten til måleren.
 • Dersom testresultatene er uventet høy eller lav, utføre en kontrolløsning teste og utføre en ny blodsukkermåling med en ny testing stripe.

Autoklav Bruksanvisning

Autoklav Bruksanvisning


En autoklav er et instrument som brukes i et laboratorium for å deaktivere mikrobielle livsformer som for eksempel biologisk skadelige materialer og forurensede elementer som kirurgiske instrumenter eller laboratorieutstyr som utgjør trusler mot helse og andres sikkerhet. Alle disse stoffene må avhendes på riktig måte, og bruk av autoklav er en av de skritt som er tatt for å gjøre det. Enheten bruker mettet damp ved høyt trykk og må brukes riktig for å sikre at alle de elementene du ønsker å rengjøre er fullt sterilisert.

Forberedelser

Hvert element må settes i riktig beholder som skal autoklaveres. Solids må plasseres i en pose som er merket â € ~autoclavable. ' Væsker må plasseres i en beholder som ikke bare kan autoklaveres, men er fri for sprekker eller andre skader. Sørg for at beholderen ikke er for full, og etter å plassere lokket, sjekk for å se at det er løs på emballasjen. Legg slike elementer på en metall drypp panne å fange lekkasjer som kan oppstå. Fast avfall må ha minst 100 ml av væsken som skal steriliseres fullstendig. Dette bør legges til beholderen før du legger den i autoklaven.

Når materialene er plassert i riktige beholdere, kan du starte oppgaven.

Autoklavering

Sett beholderen i autoklaven og stille inn timeren. Det finnes forskjellige tider for ulike elementer. Regelmessige materialer, tørr eller flytende, kan gjøres på mindre enn 15 minutter i de fleste tilfeller. For faste materialer dette ikke endre på vekten av elementet. Elementer rundt £ 5. bør gjøres i 30 minutter; alt fra 5 til 15 kg. bør holdes i 60 minutter; og noe mer enn det som skal autoklaveres i 90 minutter.

Autoklav seg alle elementer som er bortkastet, fast eller flytende, minst i 45 minutter uansett hva vekten er. Dette er for å sørge for at forurensningen har blitt fjernet og elementet er fullt sterilisert.

Fjerning og deponering

Når du fjerner elementer fra autoklaven, bruk hansker i tilfelle de er fortsatt varmt, og aldri fjerne dem uten dryppformen. Vær forsiktig når du gjør dette fordi poser kan bryte og containere kan smitte ved støt.

Hvis det ikke er noen farlige stoffer i væsker, kan de bli strømmet ned i avløpet. Dersom væsker stivne ved romtemperatur, bør du la dem sitte til de har dannet et solid og kast dem i søpla. Fast avfall skal plasseres i søppelcontainer umiddelbart. For å eliminere lukt som kommer fra disse elementene, kan du prøve noen lukt-eater å hjelpe eller bare gjøre de verste oppgaver mens det er færre folk rundt. Pass på at du skriver alle disse prosedyrene i autoklaven loggbok gitt.

Gassmaske Bruksanvisning

Tallrike gassmasker er tilgjengelige og instruksjoner for hver er spesifikke for masken og bør leses og følges nøye. Instruksjonene nedenfor er anbefalt sikkerhetsinstrukser for en boks-type gassmaske, men modellene kan avvike. Dette er generelle instruksjoner som kan følges for å sørge for at masken er sikker og forsvarlig festet til ansiktet i tilfelle en nødsituasjon.

Montering av Mask

Fjern masken ved nesestykke, er forsiktig med å unngå området rundt øynene slik at du ikke gni eller dimme din evne til å se gjennom den. Aldri ta eller trekke på masken ved utløpsventilen når du setter på eller fjerner den. Sørg for å fjerne plastforseglingen før du tar på masken; 13 personer døde i 1990 under Gulf-krigen fordi de glemte å fjerne denne pluggen og kvalt, tenker de i stedet skulle dø puste i giftig gass.

Det viktigste område av bekymring er passende masken skikkelig inn på ansiktet slik at det er ingen andre enn det som kommer inn gjennom filteret tillatt i masken luften. Holder ansiktet stykke jevnt i begge hendene, skyver tomlene inni masken til fullt utvide den; Ikke ta tak i hodet sele da dette vil tvinge kantene for å constrict, og vil gjøre det vanskelig å sette masken på ordentlig. Haken må monteres mindre haken lommen sikkert mens du flytter den øverste selen over hodet, sentre puten over toppen over skallen komfortabelt.

Riktig justering betyr en tett passform, ikke nødvendigvis et svært stramt ett, så ikke over-stramme. Etter at du har masken riktig plassert over ansiktet, trekker hver av justeringsstropper i en rask bevegelse og glatt masken med ytre strøk for å fjerne luftlommer og plass til det nærmere over ansiktet. Test din segl ved å dekke luftinntaket porten mens du puster dypt inn. Masken skal kollapse rundt ansiktet ditt hvis det er riktig montert.

Care & Storage

Fjern masken ved å løsne stroppene og fatte enheten ved nesestykke og fjerne det fra hodet i en nedadgående, utover, og deretter oppadgående bevegelse. Brett hodet hardhet inn i masken, unngå å berøre området rundt øynene. Riktig lagring gassmaske i transportøren innen en vanntett pose eller beholder; vann vil ødelegge filteret i beholderen, som påvirker effektiviteten og ødelegger det. Holde masken der det er lett tilgjengelig og praksis å sette den på raskt og effektivt slik at i en krisesituasjon vil du vanligvis vet hvordan du skal sikre den.

Tips om Innkjøp Gas Masks

Kjøp en gassmaske deg og familiemedlemmer kan prøve på før du kjøper. Gassmasker er ikke "one size fits all", og er laget i størrelser for menn, kvinner og barn; mange militære utsalgssteder har masker utformet strengt for soldater, ikke den generelle befolkningen. Vær sikker på at masken er en sertifisert kjemisk og biologisk krigføring protectant og kjøpe backup filtre, som de fleste filtre er bare effektive i flere timer, og må endres i tilfelle av en ekte nødsituasjon. Spør også leverandøren om de forskjellige typer filtre tilgjengelig for kjøp og hva de er effektive mot. Vær forsiktig innkjøps billig "overskudd" gassmasker så mange av disse er gått ut på dato eller foreldet.

Panax Ginseng og vekttap

Panax Ginseng er en type urte produkt som brukes til å behandle en rekke medisinske lidelser naturlig. Du kan velge å ta Panax ginseng for vekttap. Det er imidlertid viktig å huske på at Panax ginseng ikke har blitt evaluert av Food and Drug Administration som et vekttap supplement. Du bør også snakke med legen din før du tar noen form for vekttap hjelpemiddel.

Slik fungerer det

Panax ginseng faller i urte adaptogen kategorien, noe som betyr at det hjelper kroppen din tilpasse seg stressfaktorer, både fysisk og psykisk. Et eksempel på en fysisk stressor er en intens trening. Når tatt, kan Panax ginseng stimulere kroppen til å stole på energi butikker og brenne kalorier mer effektivt under trening. Ifølge MedlinePlus, idrettsutøvere ta supplement for å forbedre trenings utholdenhet, men fra september 2009 har studier vist blandede resultater på sin effektivitet og videre testing pågår fortsatt.

Kjøpsinformasjon

Panax ginseng kan kjøpes fra mange helsekostbutikker og kosttilskudd leverandører. En forhandler er GNC. Du kan handle for tillegget på nettet også. Noen web-butikker som selger urtemedisin er iHerb.com og Vitacost.com. Produsenter av Panax ginseng er Source Naturals, GinsaGold og nå Foods. De fleste av disse produsentene produserer Panax ginseng som inneholder mellom 520mg og 650mg av urten.

Bruksanvisning

Konsumere to Panax ginseng kapsler per dag. Ta en pille om morgenen og deretter en pille midt på dagen med et fullt glass vann. Du kan ta Panax ginseng med eller uten mat.

Panax ginseng kan også gi deg mer energi. Dra nytte av denne ekstra energi ved å starte en regelmessig mosjon rutine. Planlegg å trene ca en halv time til en time etter at du har konsumert supplement.

Justere kostholdet ditt når du tar Panax ginseng for vekttap. Skjær ut fet og søt menyalternativer. Dine måltider bør bestå av det meste frukt, grønnsaker og magre proteiner.

Hvordan bruke en blodtrykks Wrist Cuff

En del av å kontrollere høyt blodtrykk innebærer å kunne holde en nøyaktig oversikt over dine målinger til enhver tid. Et nyttig verktøy i blodtrykksmåling er et hjem blodtrykksmåler. To typer av blodtrykket skjermer er konstruert for hjemmebruk: en øvre arm-modell og en håndleddsmodell, den sistnevnte av disse er omtalt i denne artikkel. Når du bruker et håndledd blodtrykksmåler, ta ekstra forsiktighet for å bruke det riktig.

Hvordan bruke en blodtrykks Wrist Cuff

Følg skjermens instruksjoner til å utføre det første oppsettet av enheten. Dette vil innebære å stille klokkeslett, dato og andre grunnleggende innstillinger.

Unngå å spise, røyke, og all fysisk aktivitet i minst 10 minutter før du tar en lesning, for en mer nøyaktig lese. Finn et behagelig sted å sitte og slappe av.

Sett mansjetten rundt håndleddet. Kontrollpanelet skal være på innsiden av håndleddet ditt. Det bør være om en finger bredde mellom mansjetten og hånden din.

Fest mansjetten tett rundt håndleddet ved hjelp av borrelås. Det bør være tettsittende, men ikke altfor stramt.

Hvil armen på et bord eller annet flatt underlag med håndflaten vendt opp. Du ønsker mansjetten å være hvile på samme nivå i ditt hjerte, så bruk en pute om nødvendig.

Fullfør eventuelle foreløpige valg som kreves av din skjerm. For eksempel, hvis din blodtrykk skjermen er designet for å spore flere brukere, velger du brukeren å spore dine målinger.

Ta blodtrykket lesing. Dette vil bli gjort via enten en, "Go"-knappen eller en "Start"-knappen.

Stå stille og avslappet som mansjetten blåses opp. Enhver bevegelse på dette punktet vil føre til at blodtrykket til å stige, forvrenger lesingen. Når den er ferdig, vil mansjetten slippe ut luften og blodtrykket ditt vil bli vist på kontrollpanelet.

Spill lesing i blodtrykksmåleren minne hvis du sporer blodtrykket over tid. Den nøyaktige fremgangsmåten vil variere, så pass på å sjekke din bruksanvisning.

Slå av blodtrykksmåleren og sette det bort.

Hint

 • Fjern noen smykker, som klokker eller armbånd, fra håndleddet for å sikre nøyaktighet. Ta alltid målingen på samme håndleddet for å sikre konsistens. Les bruksanvisningen nøye for å sikre at du bruker mansjetten riktig.

Aspirin og koronarsykdom

Aspirin kan være gunstig for noen pasienter som lider av koronarsykdom. Da tas daglig, kan dette over-the-counter medisiner bidra til å hindre farlige blodpropper som er forbundet med hjerteinfarkt og slag. Men det er noen risiko involvert med daglig aspirin terapi. En pasient skal ta aspirin hver dag bare under oppsyn av lege.

Fordeler med Aspirin

Daglig aspirin terapi kan være svært gunstig under tilsyn av en lege. Aspirin har vist seg å redusere risikoen for primære og sekundære hjerteinfarkt hos noen pasienter. Det kan også bidra til å hindre ødeleggende eller dødelige slag. The American Heart Association anbefaler aspirin terapi til kvalifiserende pasienter som har opplevd hjerteinfarkt eller som kan være høy risiko for å ha en.

Slik fungerer det

Aspirin kan tilby noen fordeler til de med koronarsykdom. For en, hjelper det å lindre smerte som er veldig vanlig for de med hjerteproblemer. Den største fordelen med aspirin, er imidlertid dens anti-koaguleringen. Prostaglandiner i blodet oppmuntre blodplater til å klumpe seg sammen og danne farlige blodpropper. Aspirin, derimot, hemmer prostaglandiner og reduserer risikoen for å dø av hjerteinfarkt eller slag.

Risiko

Selv aspirin kan være veldig gunstig for noen pasienter med koronarsykdom, det er risiko involvert med å ta medisinen hver dag. Fordi aspirin er en anti-clotting medisiner, kan det oppmuntre til overdreven blødning og komplisere noen medisinske problemer. Aspirin kan også irritere mageslimhinnen, oppmuntre magesmerter og magesår. I svært sjeldne tilfeller, noen mennesker har alvorlige allergiske reaksjoner på aspirin.

Når skal man unngå Aspirin

Daglig aspirin terapi bærer noen risiko for hver pasient. Men det er pasienter som bør aldri velge for aspirin terapi, som de er mye mer sannsynlig å oppleve alvorlige bivirkninger. De som lider av blødningsforstyrrelser, bør magesår eller astma unngå daglig bruk av aspirin. Andre faktorer som øker risikoen inkluderer røyking, alkohol og tar opphevende medisiner.

Bruksanvisning

Aspirin terapi for behandling av koronarsykdom er en daglig rutine. Det er ingen universell, forhåndsbestemt mengde av aspirin tas daglig. En lege skal føre tilsyn med daglig terapi og finne ut hvor mye aspirin er å bli tatt av hver pasient. Mens noen mennesker tar en liten dose av babyen aspirin hver dag, andre er anbefalt å ta en full, vanlig-styrke dose.

Positivt og ulemper gyte Supplement

Positivt og ulemper gyte Supplement


Myogenix spawn er et kosttilskudd som er designet for å bygge muskler, styrke og kraft. Den formelen inneholder to juridiske anabole progestiner, inkludert: 19-Norandrosta-4,9-dien-3,17-dion (Estra-4,9-dien-3,17-dion) og 2a, 3a-epithio-17a-methyletioallocholanol , begge sies å øke muskelmasse og kraft med lite vann oppbevaring. Også, 2a, er 3a-epithio-17a-methyletioallocholanol rapportert å redusere østrogen mens fremme muskelmasse.

Bruksanvisning

Myogenix spawn bør bare tas som anvist og for ikke mer enn 30 dager med kontinuerlig bruk. Begynn med en til to kapsler daglig. For raskere gevinst, ta en kapsel tre ganger daglig.

Pros

Myogenix spawn inneholder juridiske anabole steroider som ikke trenger resept fra lege. Når tatt riktig, kan produktet øke progestin samtidig redusere østrogener. For kroppsbyggere eller idrettsutøvere, øker denne muskelmasse, styrke og fettfri kroppsvekt uten vann oppbevaring.

Cons

Gyte formel, mens mente, vil produsere en positiv urin eller blod dopingtest. Tar mer enn anbefalt dose kan føre til en farlig økning i hormonnivået samt leverskader. Gyte anbefales kun for voksne menn, og bør ikke brukes av kvinner, barn eller personer på MAO-hemmere (MAO-hemmere) eller andre reseptbelagte legemidler. Dette produktet kan forverre høyt blodtrykk; hjerte, nyre, skjoldbruskkjertel eller psykiatrisk sykdom; angst og depresjon; anfallslidelser; eller hjerneslag. Alltid varsle legen din før bruk.

Over-the-counter behandling av trøske

Thrush er en type gjær infeksjon forårsaket av en overvekst av Candida albicans, som er naturlig i kroppen. Thrush er mest sannsynlig å dukke opp i munnen, men kan påvirke andre deler av kroppen også. Spedbarn og personer iført proteser er mer sannsynlig å få trost. Over-the-counter og naturlige behandlinger kan hjelpe deg å rydde opp trost, men spedbarn bør oppsøke lege dersom de utvikler denne tilstanden.

Foods

Sukker feeds gjær, så unngå å spise mye mens du prøver å eliminere trost. Sure matvarer som appelsiner og yoghurt kan hjelpe retur gjær nivåer til normal og eliminere trost.

Typer

Over-the-counter medisiner for å behandle trost inkluderer Gentian fiolett og anti-sopp kremer eller munnskyllevann. Anti-fungal kremer og munnskyllevann vil ha bruksanvisning på etiketten. Bruk aldri et produkt ment for å behandle soppinfeksjoner som fotsopp fordi kremen kan være giftig ved svelging.

Genetian Violet

En studie utført av Center for Medical mykologi ved Case Western Reserve University og Oral HIV / AIDS Forskning Alliance of Cleveland, Ohio, konkluderte med at gentian fiolett fungerte bedre enn dyrere alternativer for behandling av HIV-pasienter med trøske. Gentian fiolett er en blomst ekstrakt tilgjengelig fra de fleste apotek. Maling tungen ofte noen dager før trost er borte. Gentian fiolett er mørk lilla og lett flekker stoffer.

Betraktninger

Noen urter, inkludert grapefruktkjerneekstrakt, ingefær og hvitløk, kan bidra til å rydde opp trøske ved å redusere mengden av gjær i kroppen. Ta disse som kapsler, te eller tinkturer tilgjengelige fra helsekostbutikker. Følg doserings retningslinjer oppført på produktet.

Forebygging

Et sterkt immunforsvar holder vanligvis gjær balanse i sjakk, så det er viktig å spise hele matvarer, begrense sukkerinntak og vurdere kosttilskudd som Echinacea å øke immunforsvaret.

Bruk av Papaya juice for Worms

Bruk av Papaya juice for Worms


Papaya trær produsere frukt året rundt, og er importert fra Hawaii og Puerto Rico. Frukten er svært næringsrik og har en rekke helsefordeler, inkludert de for hjertet og fordøyelsessystemet. Dens juice og frø brukes for herding innvollsorm. Papaya er en av de mest lett fordøyd frukt og hjelpemidler i sunn fordøyelse av andre matvarer når konsumert sammen.

Papaya for Worms

Nesten alle deler av papaya har sterke medisinske egenskaper som dreper ormer. Den melkeaktig saft av papaya inneholder papain, frøene er rike på caricin, og alkaloid carpaine funnet i bladene har alle den kraftig evne til å ødelegge og utvise innvollsorm. Det har blitt brukt gjennom historien som en nyttig avføringsmiddel, analgetiske og anti-bakterielle, noe som gir papaya evnen til å herde tarmparasitter.

Bruksanvisning

Mål 1 ts. av pulverisert papaya frø, og kombinere det med en kopp melk eller vann på tom mage. Bruk blandingen to ganger per dag og fortsette regimet i tre til fire dager.

Bland 1 ss. av fersk papaya juice, 1 ss honning og 4 ss. med varmt vann. Gjenta dose i to timer etterfulgt av 30 ml av ricinusolje blandes med varm melk. Fortsett behandlingen i to dager. Dele dosen i to for barn i alderen 7 til 10 år.

Symptomer og årsaker til innvollsorm

Symptomer på innvollsorm inkluderer magesmerter, anemi, diaré, tretthet, feber, vond pust, mørke ringer under øynene, overdreven sult, gass, irritabilitet, kvalme, brekninger, utslett og vekttap. De vanligste typer innvollsorm inkluderer rundormer, pinworms, threadworms, hakeorm, bendelorm og giardia. Ormen egg er vanligvis kontrakt gjennom forurenset vann og mat. Risikoen for å bli smittet med mark er høy hvis følgende betingelser er til stede: et svakt immunforsvar, dårlig hygiene eller sanitær, internasjonale reiser, som arbeider i barnehager, eller å ha HIV eller AIDS. Alder er en medvirkende faktor, med barn og eldre blir utsatt for høyere risiko. Worms kan leve i tarmen i mange år før forårsaker symptomer.

Andre helsefordeler

Frukten inneholder papain og carpain enzymer, som hjelper på fordøyelsen og kan hjelpe i forebygging av hjertesykdom hos diabetikere. Papaya besitter fibrin - et viktig element i kroppens blodpropp prosessen. Den høye fiberinnhold av papaya har en enestående evne til å binde kreftfremkallende toksiner og hindre dem fra å binde seg til tykktarmen. Papaya inneholder arginin, som hjelpemidler i mannlig fruktbarhet. For personer med en familie historie av tykktarm eller prostatakreft, er papaya gunstig fordi den er rik på lykopen.

Næringsinnhold

Papaya er klink næringsrik, inneholdende høye nivåer av vitaminer og mineraler slik som vitamin A, vitamin C, vitamin E, kalsium, folat, jern, magnesium, niacin, fosfor og kalium. Det er også har høye nivåer av karoten, lipider og aminosyrer.

Consumsption

Som papaya modner, dets vitamin C-innholdet øker, men vil begynne å miste de fleste av sine næringsstoffer som den modnes. Velg papaya som er orangish-rød og litt myk, og spise frukten innen 24 timer etter kjøp. Papaya som har gule flekker bør få lov til å modnes i to til tre dager. Papaya frø er små, runde og svarte og har en bitter smak som minner om pepper.

Hva Medical Products er laget av Kalsitt?

Hva Medical Products er laget av Kalsitt?


Kalsitt er krystallisert kalsiumkarbonat, en stabil substans, og en av de mest tallrike mineraler på jorden. Overflod av kalsitt og stabilitet gjør den til en av de mest brukte naturlige stoffer i mange bransjer, blant annet bygg og anlegg, landbruk, foto, smykker-making, matproduksjon, kritt og legemidler. Medisinske produkter laget av kalsitt består av vitaminer, kosttilskudd og legemidler som selges over disk og foreskrevet av leger. Disse produktene, tas oralt, kommer i tablett, chewable og flytende former.

Medical Products

Produkter som brukes til å behandle kalsium mangler inneholder kalsitt. Kalsium beskytter bein, hjerte-karsystemet, muskler og nervesystemet, ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia. Andre produkter som inneholder kalsitt inkluderer medisiner tatt for mindre fordøyelsesproblemer på grunn av kalsitt evne til å nøytralisere syrer. Fordøyelsesproblemer behandles av kalsitt som inneholder kosttilskudd er halsbrann, fordøyelsesbesvær og magesyre buildup. Navnet merkevare produkter, inkludert Maalox, tums, Caltrate 600, rolaids og Alka-Mints inneholder kalsiumkarbonat.

Bruksanvisning

Som alle medisiner, bør pasienter som tar produkter med kalsitt følge emballasje instruksjoner eller doserings anbefalinger som er gitt av sine leger. MedlinePlus foreslår å ta dem med mat eller etter et måltid for å hindre urolig mage og tygger kosttilskudd grundig før du svelger. Pasienter må riste væsken før hver bruk for å sikre at kalkholdig substans ikke legger seg i bunnen av beholderen. MedlinePlus sier antacida som inneholder kalsiumkarbonat bør ikke tas for mer enn to uker, med mindre legene instruere ellers. Kidshealth sier vente to timer før du tar jern, sink og folsyre når du tar kalsitt.

Bivirkninger

Bivirkninger varierer fra mindre ubehag som magesmerter, raping og hyppig vannlating, til mer alvorlige problemer som oppkast og forstoppelse, sier MedlinePlus. Antacida som inneholder kalsium komponenter noen ganger føre til nyrestein. Kidshealth sier at pasienter motvirke forstoppelse ved å drikke mer væske, forbruker mer fiber-rik mat og trening. Før du tar avføring myknere eller avføringsmidler eller gi dem til sine barn, bør enkeltpersoner snakke med sine leger eller farmasøyter. Spise små måltider og suger hardt, forskyver sukkerfri godteri effekten av kvalme og oppkast.

Spesielle hensyn

Noen mennesker har allergiske reaksjoner på produkter som inneholder kalsiumkarbonat, eller kalsitt. Kidshealth sier foreldre bør kontakte lege eller legevakt hvis deres barn opplever tungpustethet, pustevansker, kløe, utslett, misfarget hud og hevelse i svelg, tunge, lepper og ansikt. Voksne bør fortelle sine leger om allergiske reaksjoner på kalsitt, andre medisiner og kosttilskudd de tar, historie av nyre-og mageproblemer, og hvis de er gravide eller ammende, ifølge MedlinePlus. Kalsiumkarbonat skal kastes når den er utdatert eller ikke lenger nødvendig.

Hvordan å behandle Poison Ivy Med en Mud Mask

Hvis du er utsatt for giften eføy, er du sikkert klar over hvor ubehagelig det er. Kanskje du har nettopp kommet tilbake fra en fantastisk helg med camping i skogen, når plutselig du er dekket med avslørende kløende nupper. Det klør så mye, men hvis du skraper, det vil bare klø mer. Det flotte med denne mud maske er at mens det hjelper allergisk utslett å helbrede, det gir også beroligende kløe lettelse i mellomtiden.

Bruksanvisning

Scoop en sjenerøs håndfull bentonitt leire pulver i en liten bolle. Bentonitt leire brukes til gjørmemasker fordi den har egenskaper som bidrar til å tørke ut huden og trekke ut oljer, som oljen fra Poison Ivy, og andre urenheter.

legge Gradvis vann, være svært forsiktig fordi det kan ta mye mindre enn du skulle tro. Bland som du går, og pass på at vannet er helt assimilert før du legger noe mer. Fortsett å legge vann til du har en glatt, vått lim som sprer seg veldig lett.

Tilsett noen dråper peppermynteolje. Peppermynte gir en umiddelbar kjølende følelse pluss noen tørke action, og du kan bruke den direkte til en gift eføy utslett, men dette kan føles ubehagelig intens. Litt peppermynteolje går langt, så legger den til mud maske er en svært effektiv løsning.

Glatt masken på noen del av kroppen påvirkes av giften eføy. Tillat å sette i ca femten minutter, eller til gjørma er helt tørt. Flasse noen stykker som er lett å fjerne, og vaske resten av i vask eller dusj.

Lagre noen left maske ved å dekke til med plastfolie. Hvis det tørker ut noe, kan du være i stand til å rehydrere det ved å blande i litt mer vann når du er klar til å bruke det igjen.

Tips og advarsler

 • Giften eføy mud maske kan være enda mer beroligende og effektiv hvis du lar den stå på lenger, for eksempel over natten. Vær oppmerksom på, men at gjørma kan flasse av, og vurdere å dekke det med klær som skal inneholde rotet.
 • Det er en liten sjanse for at du kan overføre gift eføy til en annen person ved å dele denne mud maske (eller overføre det til andre deler av din egen kropp). Hvis du ønsker å være ekstra forsiktig, blande opp separate deler for hvert program, eller bruke nye engangs applikatorer som vev eller bomull baller, og kaste hver enkelt bort etter å berøre din utslett.