Digidexo.com

Cpap filter

Hvordan Sett i erstatning filtre for CPAP

En CPAP maskin kan hjelpe personer med søvnapné få bedre søvnkvalitet og øke deres generelle helse. Selve maskinen krever svært lite vanlig vedlikehold, men filtrene bør skiftes eller rengjøres minst en gang i måneden. Filtre holde støv ut av CPAP-maskin, som forlenger levetiden til maskinen, og de holder støv fra sykling gjennom CPAP-maskin og inn i lungene.

Bruksanvisning

Skifte CPAP filtre

Finn CPAP skumfilteret og ta det ut. Du vil normalt finne dette filteret i baksiden av maskinen nær strømledningen. For å fjerne skumfilter, klemme den i midten og trekk den ut av maskinen.

Installer en erstatning skumfilter på plass ved å skyve et nytt filter inn i åpningen. Skum filtre krever ikke noe for å holde dem på plass; de holdes på plass av liten friksjon opprettet med sidene av filteråpningen.

Fjern forsiktig revet plastdeksel ved svingen av masken luftinngang. Dette er den solid plast del av masken der luftslangen kobles.

Fjern det lille filteret fra filtersetet.

Plasser et nytt filter i filtersetet, og deretter plassere plastristen tilbake over åpningen.

Trykk forsiktig ned på rist til den klikker på plass.

Tips og advarsler

 • Vær svært forsiktig med plastristen på bøyning av masken luftinngang. Det er veldig skjør, men det også fjerner og erstatter enkelt.
 • For å spare penger, kan du rense skum filter snarere enn å kjøpe en ny. Kjør den under kaldt vann i noen sekunder, klem ut vannet og la den sitte til den tørker. Det bør tørke innen et par timer.
 • Selv om du kan rense skumfilteret, bør du likevel bytte den minst en gang i året.

Hva er CPAP maskiner?

Hva er CPAP maskiner?


En kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, gir maskinen en konstant strøm av luft til brukeren. Maskinen bruker luft fra rommet i stedet konsentrert oksygen. Leger ofte foreskrive CPAP maskiner for pasienter med moderat til alvorlig søvnapné, en tilstand der pasienten slutter å puste med jevne mellomrom mens du sover.

CPAP Machine Design

Den grunnleggende utformingen av en CPAP maskin er baseenheten, en maske og en slange til å koble enheten til masken. Maske design varierer fra full ansiktsmasker til "puter" som passer under neseborene. Legen eller leverandør kan hjelpe pasienter velger et passende, komfortabel maske. Faktorer som normal sovestilling, foreskrevet trykk og personlige preferanser er alle hensyn i valg av en maske.

Hvordan CPAP maskiner Work

Obstruktiv søvnapné oppstår når luftveiene blir blokkert under søvn, men ikke når pasienten er våken. Tilstanden oppstår vanligvis når bløtvevet i halsen slapper så mye at den blokkerer passasjen av luft. Midt søvnapné oppstår når hjernen ikke klarer å generere signalet for å puste. CPAP maskin leverer luft med tilstrekkelig press for å åpne svelg og luftveier. Ved å opprettholde et konstant trykk strøm, sikrer den maskin som pasienten ikke stopper å puste.

Innhenting av en CPAP Machine

Pasientene må ha en resept for å kjøpe en CPAP-maskin. En lege kan kreve at pasienten å gjennomgå en søvn studie for å diagnostisere sin apnea og finne de riktige trykkinnstillingene for CPAP-maskin. Kostnadene varierer mye avhengig av funksjonene som er valgt, men de fleste forsikringsleverandører vil dekke kostnadene hvis de dekker "holdbar medisinsk utstyr." Forsikringsselskapet kan imidlertid begrense dekningen til spesifikke modeller eller sette en maksimal refusjon for enheten.

Problemer med å bruke CPAP maskiner

Pasienter kan finne enkelte stiler av masker avgrensa, ubehagelig eller klaustrofobiske. Problemet kan være en maske som ikke passer ordentlig. Pasienten kan ha nytte av å bytte til en bedre sittende maske eller velge en annen stil, for eksempel en som plasserer stroppene på et annet sted. Å bli akklimatisert til masken ved å bære det i korte perioder mens våken kan hjelpe så godt. Støy fra CPAP maskin kan gjøre det vanskelig å sove for noen mennesker, men hvis maskinens filter og slange ikke er blokkert, bør støynivået være minimal. Pasienter som opplever støyen ekstremt urovekkende kan ha nytte av ørepropper eller en DVD av den myke lyden av naturen for å maskere støy. En CPAP-maskin med en luftfukter kan vise seg gunstig for pasienter som lider av tørre munn eller nese passasjer ved oppvåkning.

Hvordan kan et CPAP Machine fungerer?

Hvordan kan et CPAP Machine fungerer?

Hensikten med en CPAP Machine

CPAP-maskinen brukes for pasienter som lider av obstruktiv søvnapné (OSA). OSA oppstår når pasienten slutter å puste under søvn, fordi luftveiene stenge. Puste stans fører til at personen til å våkne opp, selv uten å vite det, forårsaker tretthet, distractibility og irritabilitet. CPAP eller Continuous Positive Airway Pressure-maskiner, holde luftveiene åpne under søvn, slik at pusten blir opprettholdt.

Hvordan CPAP Machine Works

Når du blir klar til å gå i dvale, vil du sette på en CPAP-maske. Disse kan variere fra full ansiktsmasker til nesemasker til utstikkerne satt inn i nesen. Masken er forbundet med en fot 6-røret til CPAP maskin. I maskinen, er det et filter for å fjerne noen urenheter fra luften, samt en tank med destillert vann for å legge til luftfukting. Fukting reduserer irritasjon av CPAP luft. En hakestropp bidrar til å holde munnen lukket slik at pusten er gjort gjennom nesen. Når maskinen slås på, gir det at kontinuerlig strøm av luft gjennom nesegangene.

Fordeler med en CPAP Machine

Den kontinuerlige luftstrømmen som pumpes inn i luftveier hindrer dem fra å stenge av på grunn av søvnapné. Det holder det myke vev på baksiden av halsen åpen. Dette gjør at personen til å ha en mer avslappet søvn, da han ikke er i stadig våkner opp fra pustestans. CPAP maskin hindrer også apnea fra forårsaker langsiktige bivirkninger, som for eksempel høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer.

Hvordan få en CPAP Machine

For å få en CPAP-maskin, må du først bli diagnostisert av en lege som har søvnapné. Dette gjøres gjennom en søvn studie der pusten din blir overvåket som du sover på en klinikk. Legen må da skrive en resept for en CPAP-maskin. Han vil også deretter henvise deg til lokale bedrifter som driver maskiner. Samarbeider tett med selskapet og de medisinske fagfolk til å bestemme den best passer for deg. Vurdere å prøve en leie-til-egen alternativet.

CPAP og BiPAP Rengjøring

Pasienter med obstruktiv søvnapné kan kreve en CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) eller BiPAP (bi-nivå positivt luftveistrykk) maskin. Disse maskinene blåse lufttrykket til pasientens luftveier for å holde dem åpne under søvn. Trykket hjelper pasienten puster og sove riktig og lindrer symptomer som søvnighet på dagtid, tretthet, dårlig hukommelse og mangel på konsentrasjon. Mange pasienter vil finne det vanskelig å venne seg til å sove med CPAP eller BiPAP maskin. Ifølge Metro Health System, vil holde CPAP eller BiPAP slange og maske ren hjelpe pasienter har en vellykket opplevelse.

Rengjøring CPAP eller BiPAP Tubing og Mask

Hold CPAP eller BiPAP slange og maske ren. Sug masken daglig i en ren vask, ved hjelp av en blanding av flytende oppvaskmiddel og vann. Skyll grundig og luft eller tørk. Desinfiser maske minst en gang i måneden og i tillegg etter behov. Å desinfisere, suge den i en løsning av en del hvit destillert eddik til fire deler vann i 20 til 30 minutter. Skyll grundig og luft eller tørk.

Rens slangen ukentlig, og i tillegg, etter behov. Som med masken, suge slangen i oppvaskmiddel og vann og skyll grundig. Slangen bør henges til tørk for å sikre alt vannet er skikkelig drenert innenfra. Dusjen eller badekaret er et bra sted å henge slangen, siden overflødig vann kan renne rett i avløpet.

Som med masken, bør CPAP eller BiPAP tubing desinfiseres minst en gang i måneden og i tillegg etter behov. Desinfiser slangen med en del hvit destillert eddik og fire deler vann. Skyll grundig og henge til tørk.

Rengjøring av en CPAP eller BiPAP Machine Surface og Filter

Hold den ytre overflaten av CPAP eller BiPAP maskinen ren og fri for støv som kan samle seg. Så ofte som en gang om dagen, eller i det minste ukentlig, spray en vanlig vinduspussemiddel på et håndkle og tørk av overflaten av maskinen. Unngå sprøyting av rengjøringsmiddel direkte på maskinen, siden det kan forårsake skade.

Hold filtrene fungerer som den skal ved å rense regelmessig for å unngå opphoping. Skyll den grå filter en gang per uke med vann og tørk den tørr med et håndkle. Hvis du bruker en hvit filter, bytt den månedlig.

Hvorfor Oxygen Med CPAP?

Hvorfor Oxygen Med CPAP?


De fleste som bruker CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) får kun romluft, som er satt gjennom et filter uten tilsatt oksygen. Men i enkelte tilfeller er det pasienter som trenger ytterligere ekstra oksygen, som er lagt til CPAP maske slitt under søvn for å øke oksygen blod metning.

CPAP Vs. Oxygen

CPAP brukes til å behandle apneas, som gjentatte pusteforstyrrelser i løpet av natten. Under en apnea, vil oksygennivået i blodet reduseres, men det vanligvis øker etter en skadelig respiratorisk hendelse. CPAP behandling forebygger disse hendelsene, og dermed opprettholder oksygen på et normalt nivå. Men noen mennesker fortsette å ha lavt oksygen tross CPAP grunn av lungesykdom.

Når er CPAP Not Enough

Når hviler oksygennivået er lavt, eller pasienten har kronisk obstruktiv lungesykdom eller andre lidelser, kan levering av CPAP bare tjene til å behandle obstruktiv apné og kan ikke bidra til å øke den samlede oksygennivået i løpet av natten.

Hvordan Leger bestemme om du vil Legg Oxygen

Oksygen er lagt til CPAP maske når en søvn studie med pulsoksymetri bestemmer suboptimale oksygennivået i en pasient. Klemmen bæres på fingeren i løpet av studien måler prosentandelen av blodoksygenmetning. Denne lesningen vil holde seg lav selv med CPAP hos noen pasienter.

Hvordan Oksygen administreres

Oksygen blir levert via et plastrør direkte til apparatets eller direkte til slangen ved hjelp av en spesiell adapter. Dette er i motsetning til en typisk oksygenmaske eller nesekateter utslitt av pasienter som trenger oksygen mens våken.

Alternatives

Et alternativ til oksygen administrering er bilevelbehandling, som to separate CPAP-trykk blir levert i et forsøk på å øke oksygene uten tilsetning av ekstra oksygen. Hvis de lykkes, kan dette være et godt alternativ for noen pasienter.

Hvordan feilsøker jeg CPAP maskiner?

Hvordan feilsøker jeg CPAP maskiner?


Kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) behandlingen er utviklet for å blåse opp øvre luftveier av en person med obstruktiv søvnapné, slik at normal pusting gjennom natten. CPAP maskiner er konstruert for tusenvis av timer med kontinuerlig drift, og svært lite har en tendens til å gå galt med dem. Hvis du oppdager et problem med CPAP utstyr drift, kan det være et problem med innstillingene eller med maskinens posisjon.

Lavt trykk

Sjekk rampeinnstillingene hvis trykket virker for lavt. CPAP er under opptrapping når det senker trykket midlertidig slik at pasienten kan gå i dvale før den returnerer til fullt trykk. Rampetiden er justerbar på de fleste CPAP maskiner, og kan noen ganger bli utvidet for mer enn en halv time. Hvis det virker som om CPAP maskinen aldri kommer opp til fullt trykk, sjekk hvor lenge rampetiden er stilt inn og juster om nødvendig. Også er det noen CPAP maskiner ikke nå fullt trykk inntil pasienten er faktisk på seg masken.

Varm Air

Rene filtre hvis luften i masken synes altfor varmt. Tette filtre kan redusere luftstrømmen til CPAP motor, slik at den overopphetes. Sørg for at den grove ytre filter på CPAP er vasket og tørket helt minst en gang i måneden. Hvis den fine partikkelfilter under grovfilter er synlig grå, erstatte den. I tillegg bør du sørge for at sengetøy eller puter ikke blokkerer luftinntaket på maskinen.

Kondens

Juster fuktigheten innstillingen hvis kondens danner i luftslangen. Dersom CPAP er utstyrt med en oppvarmet luftfukter, er det vanligvis mulig å justere hvor mye fuktighet tilsettes til luften som kommer ut av maskinen. Hvis den omkringliggende luften er kjølig, er det mulig for kondens i luftslangen og samle på noen nedturer i det, til det punktet at vannet gjør en gurglende lyd når pasienten puster. Redusere fuktigheten innstilling eller øke lufttemperaturen for å hindre dette.

Uberegnelig Screen

Sjekk plassering av maskinen hvis skjermen virker uberegnelig. LCD-skjermer på CPAP maskiner er svært følsomme for kilder til elektromagnetiske forstyrrelser, for eksempel TV-skjermer, halogenlamper eller store stereohøyttalere. Hvis du har flyttet CPAP maskinen vekk fra alle kilder til interferens og skjermen fremdeles virker forvrengt eller flimrende, ta kontakt med din luftveiene terapeut for å få utstyret erstattet eller reparert.

Hvordan re-kalibrere en CPAP

En CPAP er en del av medisinsk utstyr som bistår personer med sine respiratoriske funksjoner. CPAP gir pasienten med kontinuerlig positivt lufttrykket som bidrar til å holde luftveiene hos pasienten åpen og luften strømmer fritt. CPAP maskiner anses medisinsk utstyr og slik det anbefales at pasienter ikke prøv å utføre større reparasjoner på utstyret. Men hvis CPAP maskin produserer varm luft som er ubehagelig, er det noen tiltak pasienten kan ta for å rette på situasjonen.

Bruksanvisning

•  Sitt CPAP i et åpent område.

Kontroller filteret plassering på CPAP og kontrollere at det ikke er noe å legge på eller hindrer flyten av luft inn i filteret.

Bruk en vakuumslangen og støvsuge bort støv og hår som kan ha samlet inn mellom sporene som fører til filter på CPAP.

Fjern det gamle filteret og sett inn et nytt filter. Pass på at filteret er presset helt på plass.

Legg til en andre rørlengde fra masken til CPAP maskin for å tillate luft å reise lenger og kjøle seg ned før det når pasienten.

Tips og advarsler

 • Det er ikke tilrådelig for en pasient å prøve og gjøre større reparasjoner til en CPAP-maskin. Det er en medisinsk del av utstyret og må utføres av kvalifiserte reparatører.

Hvordan Renhet en CPAP

Hvordan Renhet en CPAP


Personer som lider av pusteproblemer, søvnapné eller luftveissykdommer kan behandles med en maskin som kalles en CPAP, som står for kontinuerlig positivt luftveistrykk. For å holde luftveiene åpne, passer til en maske eller en enhet over nesen, og et rør som forbinder masken til en maskin som genererer en strøm av mild lufttrykk. Som med alle medisinske utstyr, er det viktig å holde det rent så bakterier og sykdom ikke finner grobunn.

Bruksanvisning

Daily Care

•  Vask hendene før du håndterer eller rengjør CPAP utstyr. Bakterier kan komme inn i kroppen gjennom nesegangene, så det er viktig å røre utstyret med rene hender.

Senk luftfukter, slangen og masken på en vask med varmt såpevann. En mildt oppvaskmiddel vil rydde skikkelig utstyret; sikre såpen ikke inneholder antibakterielle midler, blekemiddel, klor, alkohol, kremer eller dufter. Agitere utstyret i vann i flere minutter.

Skyll utstyret i varmt vann til alle rester av såpe er borte.

Hang slangen over en kleshenger, håndkle bar eller dusj stang og plasser masken eller luftveisenheten og luftfukter på et håndkle til å tørke.

Trekk ut CPAP-maskin og tørke den med en ren klut fuktet med vann og mild såpe. Gå over maskinen igjen med en annen ren, fuktig klut for å skylle bort såpe.

Ukentlig Care

Fjern filter på baksiden av maskinen, og skyll den ved rennende vann gjennom filteret. Klem den for å sikre støvet elimineres, og la det tørke før du setter det tilbake i maskinen.

Desinfiser masken, rør og luftfukter etter at du vasker dem ved å fylle en vask med en del eddik til 1 del vann. Suge den i vasken i ca 10 minutter. Skyll grundig ved å tillate at vannet kan strømme gjennom og over utstyret opp til tre minutter.

La utstyret tørke før du kobler den til maskinen.

Tips og advarsler

 • Vask av utstyr i morgen vil la det tørke før natta.
 • Les bruksanvisningen for din CPAP-maskin og følger sine spesifikke instruksjoner om rengjøring, hvis tilgjengelig.
 • Bytt ut hvite filteret månedlig, hvis maskinen har en.
 • Endre CPAP maskin filter årlig.
 • Ikke oppbevar eller tørke utstyret i direkte sollys.
 • Ikke fest eller sett vått utstyr eller filtre til maskinen.
 • Ikke legg utstyret i oppvaskmaskinen.

Forsyninger for en CPAP Machine

Søvnapné, en pusteforstyrrelser som oppstår under søvn, kan effektivt behandles med bruk av CPAP, noe som innebærer kontinuerlig positivt luftveistrykk. Pasienter kan kjøpe CPAP maskiner med en resept fra lege etter å ha gjennomgått en søvn studie ved et sykehus eller søvnforstyrrelser klinikk. Selv om en resept er nødvendig å kjøpe en CPAP-maskin, kan forsyninger kjøpes fra en lokal hjem helsevesenet produkter forhandler eller fra en online CPAP forsyning forhandler.

CPAP Filters

En CPAP maskin effektivitet måles ved luftkvaliteten at pasienten puster mens du sover. Den beste måten å sikre at du puster trygg og ren luft er å endre din CPAP luftfilteret regelmessig. Fordi CPAP luftfiltre er utelukkende laget for å passe hvert merke, sørg for at du vet nøyaktig merke og modell av CPAP maskinen før du går filter shopping. CPAP filtertyper inkluderer engangs, gjenbrukbare og bakterier filtre.

CPAP Slanger og Tubing

Air reiser fra CPAP maskinen til ansiktsmaske og inn i luftveiene gjennom slanger og rør. CPAP slanger varierer mellom 3 og 5 meter lang, avhengig av hvilken type maskin og lengden på slangen at pasienten foretrekker å bruke. For at en CPAP maskin skal fungere skikkelig, må slanger og rør ikke har noen sprekker eller hull. Imidlertid kan slanger og rør bli slitt og sprukket overtid. CPAP slanger er et snitt konstruksjon, som består av en serie av rør. Hvis CPAP slangen har en tåre, kan du bare kjøpe en ny tube, i stedet for en hel slange. Å kunne kjøpe rørseksjoner bidra til å holde vedlikeholdskostnadene lave for CPAP brukere.

CPAP Mask Deler

Leger passe søvnapné pasienter med CPAP masker, også kjent som hodeplagg, for å sikre komfort og brukervennlighet. CPAP masker er laget av plast og klut deler som viser slitasje over tid. Den viktigste delen av ansiktsmaske er nesen pute eller nesepute, som hviler på nesen komfortabelt og presser luft gjennom luftveiene under søvn. Reservedeler inkluderer nese puter, nese puter og ansiktsmaske stropper og klips. Ekstra tilbehør for å forbedre komfort og for å redusere støy er også solgt av CPAP forsynings forhandlere fordi enkelte CPAP maskin modeller ikke kan komme med ekstra tilbehør i utgangspunktet.

CPAP Maskindeler

Noen CPAP maskin modeller kjøre på strøm, mens noen få modellene drives av oppladbare batterier. CPAP forsynings forhandlere selger reservestrømledninger, batterier og celler, omformere og vekselrettere for de ulike modeller som tillater søvnapné pasienter til makten CPAP maskiner i batteridrevne biler og båter.

Instruksjoner om bruk av Remstar Plus CPAP Machine

Respironics gjør REMstar Plus CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) maskin for behandling av obstruktiv søvnapné (OSA) hos voksne. Den REMstar Plus-enheten er konfigurert i samsvar med resept fra legen din som skal brukes hver natt mens du sover, og hver gang du lur. Riktig bruk av REMstar Plus CPAP maskin sørger for at du får effektiv CPAP-behandling.

First-Time Setup

Monter filter og filterlokket på baksiden av REMstar Plus enhet. Skumfilteret må alltid være på plass mens CPAP maskinen er i drift. Den hvite filteret er en ultrafine filteret som må bare brukes hvis du er følsom for små partikler eller hvis det er tobakksrøyk stede i de sovende kvartalene. Den hvite filteret er installert bak skumfilteret hvis begge filtrene er brukt.

Plasser CPAP maskinen på et stødig underlag, for eksempel en nattbordet, ved siden av sengen, og plugge den inn. CPAP maskin bør være lavere enn hodet ditt når du sover. Koble slangen til CPAP maskinen og til masken.

Nightly Bruk

Don masken og trykk deretter på "Pressure Start / Stopp" -knappen på CPAP-maskin. Masken pressurizes. Hvis det første trykket levert av CPAP maskinen er for distraherende, trykk på "Ramp" -knappen. Den rampesyklus synker trykket og tillater apparatets langsomt å innføre lufttrykket til masken i løpet av ca. 20 minutter. Denne langsomme trykkøkning gir deg nok tid til å sovne før trykket har nådd sitt maksimum, som deretter opprettholdt for varigheten av hvileperioden.

Når du våkner og er klar til å komme ut av sengen, fjerne masken, trykk deretter på "Pressure Start / Stopp" -knappen for å slå av maskinen.

Forsiktighetsregler

Det tar tid å bli vant til iført maske og puste mot lufttrykket, men riktig CPAP-behandling er veldig viktig hvis du er en OSA lidende. Bruk CPAP maskinen hver gang du sover. Snakk med legen din hvis trykket på CPAP maskin virker for tung eller for lett. Ikke prøv å justere trykket selv. Hvor mye press som maskinen er satt ble bestemt av søvnen din test og foreskrevet av helsepersonell. Som alle andre reseptplikt, trenger helsepersonell å være en å endre resept hvis han føler det er nødvendig.

Hvordan Sanitize rekvisita Brukes Med en CPAP Machine

CPAP maskiner hjelpe personer med søvnapné eller luftveisproblemer puste skikkelig mens du sover. Uansett hvilken grunn en CPAP brukes for, er det viktig å holde utstyret rent og hygienisk. Det flere alternativer tilgjengelig for rengjøring CPAP eller BiPAP forsyninger. CPAP forsyninger bør rengjøres daglig for maksimal sanitær. Flere alternativer er tilgjengelig som kan gjøre dette daglig oppgaven mindre skremmende.

Bruksanvisning

Rengjøring Masker, Leder Gear og Tubing

•  Plasser alle hodeplagg, tubing, masker og neseputer i en vask med varmt såpevann. Et mildt vaskemiddel anbefales for å sikre integriteten av elementene. Alternativt kan du bruke en konsentrert rengjøringsmiddel beregnet for CPAP maskiner.

Bland utstyr for hånd i såpevann i omtrent 5 minutter. Sørg for at vann trenger alt av utstyr.

Skyll utstyret med rennende, varmt vann, før vannet renner rent og fri for såpe.

La utstyret tørke helt. Du kan henge slangen over en intern dør eller over en dusj stang. Du kan legge maske og hodeplagg på et rent tørt håndkle. Du bør bytte slangen minst en gang i året, eller tidligere hvis revet eller slitt utseende.

CPAP Machine og Filters Rengjøring

Bruk en våt vaskeklut eller rengjøring tørk ukentlig for å rengjøre utsiden av CPAP-maskin.

Fjern tilbake filteret fra CPAP-maskin. Rengjør tilbake filter ukentlig ved å kjøre den under varmt vann fra springen, klemme vannet ut av det før det går klar av støv.

Blot filteret tørke med en ren tørr klut og sett den inn i maskinen. Du bør skifte dette filteret med en ny en gang hvert år.

Sett den hvite filter månedlig eller når det er revet eller misfarget. Dette filteret kan ikke vaskes. Ikke alle maskiner har hvite éngangsfiltre.

Tips og advarsler

 • Når rengjøringsutstyr ved nedsenking i vann, er det en god idé å vaske den tidlig på dagen slik at det vil være tørr ved sengetid.
 • Du kan rengjøre masker med rensing kluter; disse kan kjøpes fra CPAP forsynings steder.
 • Mask rengjøringsmidler er tilgjengelig i sprayform for reiser.
 • Senk aldri CPAP-maskinen i vann.
 • Trekk ut støpselet før du tørker av eksteriør.

Definer IVC Filter

Definer IVC Filter


IVC filter, eller mindreverdig vena cava filter, er et kateter som er plassert i nedre vena cava, som er den venen som ligger i magen som returnerer blodet til hjertet fra nedre del av kroppen.

Funksjon

Når propper dannes i venene i bena eller bekkenet, en tilstand som kalles dyp venetrombose eller DVT, er det mulig at blodpropp kan bryte opp og biter av blodpropp reise til lungene. En IVC filter er plassert for å hindre at disse delene av blodpropp fra å reise til hjertet eller lungene som kan forårsake alvorlige problemer eller død, ifølge Radiologi Info nettside.

Permanente Filters

Et slikt filter er en permanent IVC filter. Når det permanente filteret er plassert i nedre vena cava, er det aldri fjernet.

Midlertidige Filters

Midlertidige IVC filtrene er plassert i den nedre vena cava til faren for blodpropp beveger seg til hjerte eller lunger har passert. Legen vil da fjerne IVC filteret med en spesiell kateter med en krok.

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine


En CPAP (eller kontinuerlig positivt luftveistrykk) Maskinen bruker lufttrykk for å hjelpe deg å puste hvis du har søvnapné. CPAP hindrer luftveiene kollapser mens du sover og forbedrer også hvordan du sover. Å ha problemer med CPAP maskin kan frustrere deg og gjøre at du vil avslutte behandlingen, som indikert av Sleep Guide Apnea. For at CPAP å fungere effektivt, bør du kontakte lege om hvordan du skal bruke CPAP-maskin.

Hvordan lære å bruke en CPAP Machine

•  Lær hvordan du bære din ansiktsmaske. Å velge riktig størrelse ansiktsmaske kan gjøre en forskjell i hvor effektiv CPAP vil bli.

Spør din lege eller CPAP leverandøren for å vise deg hvordan du kan justere ansikt stropper på din CPAP maske. Hvis masken sitter løst, vil luft lekke fra maskinen din. Dette kan føre til at du våkner i løpet av natten, eller å ta av deg masken.

Kontroller at CPAP er kalibrert før bruk. Det kan ta noen uker før du justere til CPAPs lufttrykk. Du har kanskje lufttrykket i din enhet justert flere ganger før du finner et tolerert trykk.

sove med enheten ved siden av sengen. Det kan være lurt å investere i en nattbordet for å plassere på din ved siden av.

Sett sammen din CPAP enhet som anvist av legen din. Slangen skal kobles fra maskinen din til hodet utstyr.

Plugg inn enheten og slå den på. Monter maske på ansiktet ditt og justere masken til det ikke er lekkasjer. Løst plassere røret slik at det ikke snag ikke på sengen eller dresser. Dette vil tillate deg å sove uten hodet utstyr trekke på noe.

Hint

 • Tørk din ansiktsmaske med rengjøringskluter. Dette vil forlenge masken liv.
 • Vask ansiktet før du bruker din CPAP-maskin. Dette vil hindre friksjon fra maskebruk.
 • Alltid konsultere med legen din når du har spørsmål eller problemer med CPAP-maskin.
 • Ikke senk din CPAP enheten i vann for å rengjøre den. Ifølge Landauer Metropolitan Respiratory Care, kan du få sjokkert når du kobler til enheten.
 • Plasser aldri CPAP enhet direkte på gulvet. Dette kan føre til luft for å kjøle din enhet til å bli trukket bort.

CPAP Apnea behandling for barn

Apnea er en medisinsk tilstand som oppstår når barn slutter å puste i noen sekunder i løpet av natten, forårsaker oksygennivået å slippe og sove å bli forstyrret. Den vanligste typen av apné hos barn er obstruktiv søvnapné.

Symptomer

Symptomer på søvnapné inkluderer snorking, gisper etter luft, tung pust, urolig søvn og endringer i huden farge. Barn med søvnapné kan ha dagtid symptomer som døsighet og oppmerksomhetsvansker.

Behandlinger

Behandlinger for obstruktiv søvnapné kan omfatte fjerning av adenoids og mandlene eller bruke en CPAP-maskin.

Funksjon

CPAP er et akronym for kontinuerlig positivt luftveistrykk. Det er en maskin som leverer en konstant strøm av oksygen inn i nesen.

Nyttige tips

Ifølge Mayo Clinic, kan personer som bruker CPAP maskiner oppleve problemer som vanskeligheter med å få sove, tørr munn og tørr nese. Barn kan mislike seg masken om natten. The Mayo Clinic antyder at individer bære maske for perioder i løpet av dagen, slik at de kan bli vant til følelsen av masken.

Betraktninger

Mange typer CPAP maskiner er tilgjengelig med ulike typer masker. Også, de masker kommer i ulike størrelser. Det er viktig å finne en maske som er behagelig for barnet.

Hvordan virker en Hock Noise Filter Work?

Lyd

For å få et perspektiv på hvor effektive Hocks støyfiltre er, må du vite en ting eller to om lyd og fysikk. Det første du må være kjent med er lyd. Tross alt, det er lyden som du vil være å unngå hvis du bære disse øreplugger. Først er det to typer av disse lyd reduksjonsgir: Den EP3 og EP4.

Den EP3 har en støyreduksjon rating på 16 desibel. Desibel er ikke rette målinger av lyd, men er i stedet logaritmer. For eksempel, en forskjell på 10 desibel betyr at det er en forskjell på 10 ganger mengden av lyd. Så 70 desibel er 10 ganger høyere enn 60 desibel. Det betyr at EP3 kan redusere lyden fra utsiden av øret, går på innsiden av øret, etter 16 ganger. Og EP4 kan gjøre enda mer, med et støyreduksjon rating på 19 desibel.

Fysikk

Det er fire lover i den fysiske vitenskapen om termodynamikk. Vi vil være opptatt med det første (eller den andre, hvis du teller den første som zeroth termodynamiske loven). Denne loven sier at energi verken kan skapes eller ødelegges. Det dreier seg om overføring av varme, men har blitt en viktig lov i alle naturvitenskap, siden alt er energi.

Putting It All Together

Hasene Noise Filter er spesielt utviklet for å redusere lyd. Måten dette er gjort, er gjennom termodynamikkens første lov. Den konverterer lyden til varme. Det viser seg i utgangspunktet en energiform til en annen. Det er også spesielt designet for å avlede lydbølger ut igjen, slik at lydbølger som kommer inn vil bli brent opp og kansellert ut. De brente opp lydbølger er kilden til den varme, som deretter absorberes av øreproppene. Selvfølgelig den energien som er omgjort til varme vil være for små til å føle. Men de sikkert få jobben gjort.

Vann Aquamark Filter 2 Spesifikasjoner

Den AquaMark LX Water Filtration enhet er en avansert vann filtrering enhet for hjemmet eller kontoret som utleverer mulig det reneste vann. Den kompakte enhet står oppreist på bakken, å plassere den på perfekt nivå for utlevering av vann.

Tilkobling

Den AquaMark LX Water Filtration enheten bruker dine eksisterende avløp å levere vann til enheten. Det betyr at du ikke trenger å bruke de tunge vann mugger, som ofte søler eller brekke.

Filtrering

Den Aquamark filtrering er en karbon-basert filter som fjerner de fleste kjemikalier, bly, sedimenter og cyster fra vannet. Jo flere av disse "ekstramateriale" vannet har i det, blir det hardere vann.

Moduser

Den Aquamark utvalg av filtrering enheter tilbyr mer enn bare rent drikkevann. Med et trykk på en knapp, kan du helle rent varmt vann inn ditt krus for instant kaffe eller te. Du kan også fylle din kaffe karaffel med rent kaldt eller varmt vann for bedre smaker kaffe.

Hva er farene ved å ikke endre en drikkevann filter ofte nok?

Forurensninger kommer i størrelser akkurat som sko, perler og fontenen drinker. En drikkevann filter er utformet for å fange opp visse størrelser av forurensninger. Dette betyr at et filter kan ikke bli konstruert for å fange opp alle av dem, og de som de gjør fangst kan bygge seg opp i filteret over tid. Hensikten med en drikkevann filter er å fjerne forurensninger før de blir inntatt. Ikke å endre et filter ofte nok vil endre kvaliteten på vannet mottatt.

Hva Vann filtre Gjør

Kull og karbon drikkevann filtre er konstruert for å fange opp forurensninger på flere måter. En måte er å fange forurensningen på grunn av sin størrelse ikke kan passere gjennom filteret. Noen forurensninger fanges fordi de holder seg eller blir absorbert inn i filterets overflate. Et merkbart langsom strømningshastighet er en indikator på en "over-fanget" filter betyr de større forurensninger tilstopping av filteret hindrer vannet fra en raskere strømning.

Forurensninger

Forurensninger som er absorbert eller fester seg til filteret er mye vanskeligere å spore enn de større forurensninger. Ettersom filteret blir brukt er det et punkt der det begynner å miste sin evne til å felle og holder forurensninger. Det blir full og ikke kan gjøre jobben sin. Dette betyr at forurensninger er nå strømmer inn i drikkevannet. Dette er grunnen til at filterskifte som anvist av produsenten er viktig. Selv om filteret ikke har en redusert vannstrøm er det fortsatt usynlige forurensninger i filteret.

Mold I brukte filtre

Vann filtre som har blitt for mye og de som går ubrukt i flere uker (enten for mye eller ikke) bør fjernes og pitcher skal være grundig rengjort. Forurensninger kan råtne i filteret. Venstre ukontrollert de kan begynne å vokse mugg, særlig i et fuktig sted. Ikke bare formen gjøre vannet smaken dårlig, er det mulig å innta formen gjennom et muggent vannfilter. Svelging kan forårsake hodepine, rennende nese, bihuleproblemer, hudutslett, diaré og mulig oppkast.

Utgåtte vann filtre

Vann filtre er konstruert for å filtrere en bestemt mengde vann som er angitt i liter på filter etiketten. De fleste produsenter inkluderer en tidsramme (vanligvis tre til seks måneder) for filterbruk. Fortsatt bruk etter den foreslåtte utløpsdatoen kan bety inges vann som er mer forurenset enn før den er filtrert. Proctor and Gamble PUR Water Filtration System inkluderer en vann mugge som har en innebygd elektronisk indikator som sporer filtre liv. Dens indikatorlampen finnes på lokket og tennes når filteret må skiftes.

Hardt vann og filtrerer

Steder som har hardt vann utgjør en risiko for de som bruker filtre for drikkevann. Hardt vann fører filtrene til å utløpe raskere. Dette er fordi hardt vann har langt mer sediment (urenheter) i det enn mykere vann. Hardt vann sediment tetter filteret hurtigere forlate filteret for å tillate andre urenheter for å passere gjennom. Det kan være nødvendig å endre drikkevann filteret i hardt vann steder oftere enn anbefalt.

Vann Filter Vs. Flaskevann

Mange lurer på om det virkelig er en forskjell mellom flaskevann og filtrert vann. Begge Flaskevann selskaper og vann filtrering selskaper hevder å gi den sunneste vannet.

Plastavfall

Det er anslått at hver dag i USA cirka 60 millioner plastflasker kastes. På den annen side er vann fra en filtrert fra springen ofte drikkes fra en gjenbrukbar glass eller vann kantine.

Wasted Fuel

Ifølge Earth Policy Institute, bruker USA rundt 1,5 millioner fat olje hvert år i produksjon av plastflasker. Denne oljemengden er tilstrekkelig til å løpe 100000 biler for et helt år.

Karbonutslipp

Flaskevann fra den populære vannverket, Fiji, ville ha reist nesten 8000 miles for å nå kunder i New York.

Misforståelse

Det er helt lovlig for flaskevann selskaper til å bruke behandlet vann fra springen, selv om det er solgt under et navn som tilsier at vannet kommer fra en naturlig kilde.

Sikkerhetsbekymringer

Ifølge Natural Resources Defense Council, må tappe vann gjennomgå strenge FDA mandat testing for kjemikalier og bakterier. Legge til et filter bare renser dette vannet ytterligere. FDA fritar flaske vann selskaper fra mange av disse testene.

Kostnad

Når de økologiske og miljømessige kostnader ses i sammenheng med de materielle kostnadene ved å kjøpe flaskevann (ofte mellom $ 1 og $ 4 per gallon), er filtrert vann den klare vinneren. En vannfilter (ofte mindre enn $ 30) vil filtrere hundrevis av liter vann fra springen.

Hvordan bruke solen til Filter natriumfluorid av vann

Ordinære vann filtre fjerner de fleste urenheter fra drikkevannet, men de har ikke eliminere natrium fluor. Hvis du har en helsetilstand som er følsom for fluor, vil ekstra filtrering være nødvendig. Omvendt osmose filtre kan gjøre triks, men de er veldig dyre. Unngå å bruke potensielt hundrevis av dollar på en spesialisert filter ved å lage din egen solenergi Distiller.

Hvordan bruke solen til Filter natriumfluorid av vann

•  Skjær ni stykker av kryssfiner og fire ark av isopor i firkanter tre i bredden.

•  Velg to ark av plywood og ett ark av Styrofoam å være foran fortsatt. Skjær en tomme av den ene toppen av disse brikkene. Sandwich isopor mellom kryssfiner ark, holder den på plass med lim. Bor et hull diameteren på PVC-rør i øvre høyre hjørne av at forsamlingen. Velg to flere ark av plywood og ett ark av Styrofoam å være på baksiden av den milde, og montere dem på samme måte.

•  Velg fire ark av plywood og to ark av Styrofoam å være sidene av fortsatt. Skjær en skrå en tomme høyt på toppen av disse sidene, produsere et trapes. Monter sidene som i trinn 2.

Skjær en 2 1/2 'lengde på PVC-rør i to på langs med baufil og gjøre trau. Skjær den høyre enden av bunnen i en 45-graders vinkel, slik at de diagonale går fra nedre venstre til øvre høyre sett ovenfra. Skjær en "del 2 av rør i en 45-graders vinkel i tillegg, som vil fungere som en dispenser. Når orientert slik at den avskårne enden peker opp, bør den diagonale løpe fra øvre høyre hjørne til nederst til venstre. Lim de kuttet endene av rørene sammen.

Monter sidene, bak og foran i en boks form, tetting med silikon lim. Bor åtte skruer i sidene for å koble dem til foran og bak. Lim den siste plassen i kryssfiner på bunnen. Spraymaling innsiden av boksen svart.

6. Lim røret PVC skuffen og dispenser til forsiden av boksen, med trau inne i boksen, og dispenseren kommer ut av boksen gjennom hullet. Vipp trau litt slik at vann som samler seg i det strømmer mot dispenser. Fyll kaken tinn med vann for å bli filtrert, og plasser den inne i solar fortsatt.

•  Plasser uteplass glass på toppen av boksen og forsegle den på plass med kitt. Sørg for at vann som samler på glass drypper rett i skuffen. Sett fortsatt i solen. Vannet vil fordampe ut av bollen, kondensere på glasset, dryppe inn i skuffen, og gå ut gjennom røret.

Hvordan leir med en CPAP

Konstant Positive Airway Pressure (CPAP) behandling er et populært valg for søvnapné lider. CPAP maskiner gi konstant press på luftveien apnea lidende, som tillater ham å puste riktig mens du sover. CPAP behandling må brukes hver natt. Camping og andre utendørs rekreasjonsfasiliteter som tar pasienten til områder uten strøm i perioder hadde vært et problem for apnea. Det er et problem lenger. Batteripakker for bruk med CPAP maskiner og CPAP maskiner med innebygde batterier tillater apnea pasienten til å nyte disse aktivitetene uten å avbryte vital behandling.

Nettsteder med Utilities

Noen camping gi strøm. CPAP-brukere må vurdere kvaliteten av makt på disse type camping fasiliteter for å finne ut om strøm tilgjengelig er egnet til å kjøre CPAP-maskin. En CPAP maskin er en medisinsk bistå enheten. Fullmakten på eksterne anlegg kan være "skitne" (som betyr at spenningen ikke er konstant og det kan være hyppige brun-outs). Skade på CPAP maskin kan resultere fra å bli kjørt på denne type makt. En uavbrutt strømforsyning (UPS) Enheten vil rengjøre strøm opp og gjør den egnet til å kjøre din CPAP-maskin.

En UPS er et bærbart batteri som lades opp og igjen satt inn i stikkontakten. CPAP-maskinen er deretter koblet til UPS. UPS-enheten leverer strøm fra stikkontakten, og det overvåker strømforbruket. UPS bidrar noe av sin lagret makt til å gjøre opp for forskjellen dersom veggen makt dips eller svinger. UPS er et supplement til vegg makt, imidlertid, og kan ikke drive CPAP maskin over natten.

Batterier

Batterier er tilgjengelige som er ment å være strømkilde for CPAP maskinen når veggen strøm ikke er tilgjengelig. Lad batteriet opp mens du er på en stikkontakt, så ta den ladede batteripakken med deg for overnattinger eller korte utflukter der strøm ikke er et alternativ. Disse pakkene er ment å erstatte veggen strøm og er laget spesielt for CPAP maskiner.

Batteridrevet CPAP maskiner

CPAP maskiner er tilgjengelig med on-board batterier. Disse enhetene erstatte standard CPAP-maskin og batteripakke kombinasjon som en alt-i-ett-enhet. Disse batteridrevne enheter er små og bærbare, og gi det beste alternativet for camping der strøm ikke er tilgjengelig. Batteriene i disse enhetene kan gi tre eller fire netter med søvn før opplading er nødvendig som gjør dem egnet for helgen camping turer.