Digidexo.com

dreads flass

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass


En kronisk kløende hodebunn er ofte et tegn på en angrep av hodelus. Men å avgjøre om de hvite flekker i håret ditt er lus egg, ofte referert til som nits, eller flass kan være spesielt vanskelig siden det mange fellestrekk. Lus egg og flass er nesten samme farge, størrelse og form. De er også liten, noe som gjør det vanskelig å se de små forskjeller som kan brukes for å skille dem fra hverandre.

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass

sete personen som håret du skal sjekke i en stol i et godt opplyst rom. Kontroll 2-tommers seksjoner av håret om gangen, avskjed håret som du går.

Se etter små, hvite til brune ovale flekker, omtrent på størrelse med flass, nær bunnen av håret.

Trekk på flekker med en fin-tann nit kam eller fingrene. Hvis de ikke kommer seg lett, eller i det hele tatt, de er mest sannsynlig lus egg.

Bruk et forstørrelsesglass for å få en bedre titt på flekker å fastslå om de er glatte, ovale og bare festet til den ene siden av håret - en klar indikator på lus egg.

Hint

 • En nit skall fortsetter å være festet til håret selv etter en lus har klekket og vil være lengre fra hodebunnen som håret vokser ut.

Flass Sammenlignet Lice

Flass Sammenlignet Lice


Lus og flass kan se like i utseende og produsere mange av de samme symptomene, men de to er faktisk veldig forskjellige. Med bare litt kunnskap om begge deler, bør du være i stand til å diagnostisere tilstanden bare ved synet og grundig undersøkelse.

Flass

Flass er en hudsykdom som ligger på hodebunnen. Resultatet er noe mer enn døde hudceller som har flaket av fra hodebunnen. Det kan dukke opp i både store og små flak. Den døde huden er vanligvis en hvit eller grå farge og kan ofte bli funnet på klærne til den enkelte så vel. Flass er også kjent for å forårsake kløe, noe som kan føre til en rød hud irritasjon.

Hodelus

Hodelus er små, brune, seks-legged parasitter som er omtrent på størrelse med et sesamfrø. De har en tendens til å bevege seg mye så de er ofte lett å se. Lus, som er overlevert gjennom menneskelig kontakt, lever av blod. Hunnene legger små hvite, off-white eller klare egg, kjent som nits. Eggene er mindre enn lus og ovale. Både lus og deres egg, kan være vanskelig å finne ut av håret og hodebunnen.

Hvordan se forskjell

Virkningene av lus og flass (kløende hodebunn og tilstedeværelsen av små hvite "flak") begge er svært like. Du kan ofte se forskjell, men ved å prøve å trekke ut "flake" fra håret og hodebunnen. En flass flake er lett flyttbar. Lus, på den annen side, vil henge ved overflaten, noe som gjør dens fjerning mye vanskeligere. I tillegg er lus plassert på hodebunnen mens flass kan ofte ses hele håret eller på tøyet, samt hodebunnen.

Behandling

Flass er ofte lettere å behandle enn hodelus. Det finnes flere løsninger, inkludert å bruke reseptbelagte sjampo, vaske hodebunnen med eddik, og utnytte urte oljer og geleer. Å behandle lus, er det også resept og over disk sjampo, kremer og lotions. Du vil imidlertid også behov for å vaske i varmt vann enkelte elementer, for eksempel laken og putevar, at lus kan ha kommet i kontakt med.

Hvordan å kurere katten din av flass

Cat flass kan manifestere fra en rekke ting, og det er viktig å vite hvorfor katten din utviklet flass hvis du ønsker å finne ut hvilke behandlingsplan du bør følge. I utgangspunktet er flass tørr hud. Hvis katten din er vant til å gå utendørs, kan solen være tørking ut katten din hud. En mangel på fuktighet i luften kan være en annen årsak til flass. Diett, bør vekt og parasitter også bli analysert. Uansett hva årsaken kan være, er det en god idé å ha katten din undersøkt av en veterinær. Når alvorlige helsemessige forhold som diabetes er utelukket som årsak til flass, kan du ta skritt for å bli kvitt katten sin flass. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan å kurere katten din av flass

•  For å eliminere muligheten for katten din å bli solbrent, og få flass som et resultat, holde Kitty innendørs når solen er sterkest. Hvis du ta forholdsregler for å unngå å utsette deg selv for de skadelige strålene fra solen, hvorfor skal ikke du beskytte katten din fra disse skadelige stråler?

Hold en luftfukter på i ditt hjem. Fuktighet i luften vil sette fuktighet i tørr hud. Ved å koble luftfukteren, vil du bli kvitt katten din flass og du vil ha vakker hud.

Finn ut om katten din er overvektig. Hvis din pus er fett, kan det ha vansker med å oppnå visse områder på kroppen sin når grooming seg selv. For å hjelpe med dette problemet, kan det være lurt å vurdere å sette katten din på en diett.

En annen mulig årsak til katt flass kan være en mangel på omega-3 fettsyrer. Tunfisk fisk eller en fiskeolje supplement kjøpt fra en dyrebutikk bør avlaste din katt sin tørr hud tilstand.

Hvis katten din har parasitter, ta kontakt med en veterinær om hvordan du kan bli kvitt disse skadedyr.

Du kan bade pus med en sjampo utformet for å bli kvitt flass hos katter, men sørg for å skylle alle spor av sjampo av pus og børste pelsen med en myk kardask under skyllingen. Altfor ofte er flass et resultat av ikke å skylle all sjampo av av pus. De resterende såpe vil gjøre katten din hud tørr og flassende.

Hint

 • Aldri bade katten din med et menneske flass shampoo.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass


Tørr hodebunn og flass er irriterende hode forhold som mange mennesker må forholde seg til på et tidspunkt i livet. Tørr hodebunn forårsaker konstant kløe og flassing, som kan hindre deg fra å nyte noen av dine favoritt frisyrer på grunn av en konstant frykt for flassing. Bortsett fra de produktene du kan kjøpe på et apotek, finnes det effektive måter du kan ta vare på tørr hodebunn og flass med noen vanlige husholdningsartikler.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

•  Drikk mye vann. Bor hydrert er en av de enkleste måtene å ta vare på og forebygge tørr hodebunn. Vann gir næring til hodebunnen og skaper ny hud, som absorberer fukt bedre og flak mindre. Drikke minst 64 oz. vann hver dag, begynner med et glass vann om morgenen før du spiser noe mat.

Unn hodebunnen med frisk sitron en gang i måneden. Skjær en sitron i seks skiver og gni sitron inn i hodebunnen. Gni kraftig i en sirkulær bevegelse for å løfte opp tørket huden mens fuktighetsgivende hodebunnen med sitronsaft. Tillat sitron til å suge inn i huden og håret i 30 minutter før du skyller.

Unn håret med olivenolje en gang i måneden. Varm opp en kopp olivenolje i 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Påfør varm olje til hodebunnen og gni i sirkelbevegelser over hele hodebunnen overflaten. Tillat olivenolje til å suge inn i hodebunnen i 30 minutter før du skyller. Fjerne olivenolje fra håret ditt krever flere vasker, så bruk et syrefritt sjampo og balsam for å fjerne olivenolje mens hindre ytterligere skade på hodebunnen.

Kjøp en flass shampoo for å behandle håret ditt. Denorex, Selsun Blå og hode og skuldre er noen merker som tilbyr en linje av produkter laget spesielt for behandling av tørr hodebunn og flass. Styrken i sjampo avhenger av alvorlighetsgraden av din tørr hodebunn. For ekstremt tørr hodebunn, kjøpe en ekstra styrke behandling sjampo. Bruk en flass shampoo for å behandle håret to ganger per uke, eller som anvist av lege.

Oppsøk lege for ekstremt tørr hodebunn eller flass. Hvis hjem rettsmidler og flass sjampo ikke fungerer, bør du vurdere å gjøre en avtale med legen din. Psoriasis, dermatomyositt og seboreisk eksem er noen forhold som har symptomer som ligner på tørr hodebunn som krever medisinering. Å ha liten eller ingen resultater med hjem rettsmidler eller over-the-counter produkter kan være en indikasjon på at du trenger reseptbelagte medisiner.

Flass hos barn

Flass hos barn


Hvis ditt barns hodebunnen er skalering og avskallinger, er flass en svært usannsynlig skyldige, som det er svært uvanlig hos barn og ikke pigg før tenårene når puberteten kommer. Flass hos barn er oftest forveksles med tinea capitis, en smittsom soppinfeksjon som har en tendens til å blusse i høst sesongen og kan bli overlevert til foreldre og alle som kommer i kontakt med den smittede barnet.

Årsaker

Ifølge Dr. Audrey Kunin, er tinea capitis en svært smittsom soppinfeksjon som forårsaker symptomer svært lik flass hos barn. Tinea capitis infeksjoner er vanligvis kontrakt på barnehage og / eller skole og alle andre befolket offentlig sted.

Symptomer

Tinea capitis symptomer som foreldre oftest feiltolke for flass inkluderer skalering flekker i hodebunnen at fremdriften i utstrakt skalering og skorpedannelse i hodebunnen. Tinea capitis symptomer hos barn kan også omfatte kløe og håravfall i infiserte områder av hodebunnen. Skalering patcher kan også utvikle seg på barnets ansikt og / eller kropp.

Behandling

Tinea capitis er behandlet med oral medisin for de mest effektive resultater. Ifølge Dr. Kunin, kan behandling med oral medisiner vare fra et minimum på fire til seks uker, og opp til tre til seks måneder hvis skyldige sopp er resistente mot behandling. Soppdrepende sjampoer og kremer kan brukes for å tilveiebringe lindring av kløe, men er ikke i stand til å trenge inn i håret og drepe referanse soppinfeksjon.

Forebygging / løsning

Dr. Kunin sier også at kattunger kan bære sopp som forårsaker tinea capitis. Lær barna dine at kattunger kan være søt, men merkelige kattunge bør ikke holdes eller berøring. Tinea capitis er også ofte overføres ved deling av personlige elementer som børster, kammer og hatter. Oppfordre barna til å unngå å dele personlige elementer for å hindre å få eller overføre den tinea capitis sopp.

Betraktninger

Solbrenthet på barnets hodebunnen kan også føre til peeling. I tillegg, hvis barnet ditt bruker for mye sjampo og ikke skylle grundig, kan sjampo bygge opp og forårsake flassing også. Psoriasis og eksem kan også forårsake symptomer som ligner på flass, for eksempel skalering og avskallinger scalps hos barn.

Advarsel

Store, kuppelformede formasjoner som vises crusted og oser av barnets hodebunnen kan utvikle som følge av en alvorlig tinea capitis infeksjon. Ifølge Dr. Audrey Kunin, MD, er disse formasjonene referert til som kerions og behandle infeksjoner umiddelbart er nødvendig for å hindre en for sterk inflammasjon og arrdannelse.

Forskjellen mellom hodelus og flass

Lus er betegnelsen på små parasittiske insekter som lever av menneskeblod og lever i håret. Flass er en vanlig hudlidelse som oppstår når en skalp er for tørr eller irritert.

Identifikasjon av Lice

En lus bug (eller lus) er en seks-legged insekt omtrent på størrelse med et sesamfrø og gulbrune i fargen. Lus grep håret tett og kan ikke bare bli vasket ut.

Identifikasjon av flass

Flass kan gjenkjennes som hvite flak av død hud som kan variere i størrelse. De kan lett flyttes på en håret og kan flyttes av håret hvis du blåser på den.

Symptomer på Lice

Den mest fremtredende tegn på lus er intens kløe den forårsaker. Noen ganger kan til og med føle insekter krypende.

Symptomer på Dandruff

Flass kan også føre til kløe, som varierer i intensitet avhengig av alvorligheten av tilfellet.

Er det Lus eller flass?

Den gylne regelen av lus identifikasjon er at hvis du kan flytte objektet med en lett berøring eller ved å blåse på det, er det flass. Lus crawl for fort til å virkelig bli sett, og lus egg (nits) er faktisk limt til håret og kan ikke flyttes med mindre avskåret eller ekstrahert med en spesiell kam.

Flass Hodebunn i Kids

Flass Hodebunn i Kids


Barn kan utvikle en rekke flassende hud forhold på deres hodebunnen. Å ha en flassende hodebunn garanterer et besøk til barnets lege for å sikre at han ikke har utviklet en hud tilstand som kan føre til en infeksjon. Legen din kan undersøke ditt barns hodebunnen og stille en diagnose før behandling av den.

Cradle Cap

Spedbarn og småbarn kan utvikle en tykk skorpedannelse på sine scalps kjent som vugge cap, eller infantil seboreisk eksem. Utskillelsen av hormoner fra deg til barnet ditt før fødselen kan føre til vugge cap, bemerker Mayo Clinic. En annen mulig faktor omfatter utvikling av gjær som dannes i sebum, noe som resulterer i flassende skalaer. Cradle cap ser ut som flass og vil lett flasse av når riper.

Tinea Capitis

Ringorm som oppstår på barnets hodebunnen vises som skjellende flekker som kan klø. Du kan også legge merke flekker av ødelagt hår på berørte områder. Infeksjoner utvikle vanlig blant barn i skolealder. Forårsaket av sopp som dermatofytter, sprer ringorm gjennom kontakt med smittede personer, fra dyr som er infisert med ringorm eller ved å berøre forurensede gjenstander. Ringorm kan forårsake kerion, noe som resulterer i hevelser som tapper, sier Mayo Clinic.

Skalp Psoriasis

Hodebunnen psoriasis kan føre til en lett flassing til en tykk skorpedannelse rundt barnets hodebunn. Hudens tilstand kan også utvide på barnets panne og rundt hennes hals og ører. I motsetning til vugge cap, som vises gulaktig, vil hodebunnen psoriasis vises som en pulver flassing. Hvis barnet ditt har psoriasis i hodebunnen, kan hun også lider av tilstanden på andre områder av kroppen hennes, inkludert hennes albuer, knær eller hender.

Skabb

Selv om skabb ofte påvirker menneskelig hud, kan barna bli smittet på sine scalps. Skabb, forårsaket av midd Sarcoptes scabiei, resultater fra hud-til-hud kontakt. Barn kan utvikle hudens tilstand gjennom barnehager. Skabb rammer barn under tre år, noe som resulterer i skalering og en kløende hodebunn som blir verre om natten.

Flass i babyer

Flass i babyer


Infant flass er også kjent som vugge cap. Det fører til flassende eller noen ganger skjellete hud dannes på hodebunnen. Det er en helt normal tilstand hos spedbarn. Heldigvis finnes det behandlinger som du kan bruke til å gjøre denne tilstanden forsvinne. Ved å følge behandlingene, kan barnet bli vugge cap gratis.

Cradle Cap eller flass

Cradle cap, også kjent som spedbarn flass eller ved dens vitenskapelige navn seboreisk eksem, er en tilstand som ofte fører til bekymring hos foreldre. Denne tilstanden fører til en skjellende eller flassende hud tilstand som kan være rød og kan heves. Det er en midlertidig tilstand hos spedbarn og småbarn.

Symptomer

Flass i babyer kan forekomme i mange andre kropps andre enn bare hodebunnen deler. Den kan sees i nærheten av øyebryn, øyelokk, leppene, og i og rundt ørene. Noen ganger kan det se ut som en rødlig område, mens andre ganger er det en hvit hevet område. Noen ganger ligner det voksen flass og bare har flak forbundet med det.

Flass er ikke smittsomt og det vil ikke føre til at babyen stor skade. Hvis tilstanden er kløende, er den største bekymringen for at barnet ditt vil avlyse de irriterte områder og forårsake en infeksjon. En annen bekymring er at mild hårtap kan oppstå i de berørte områdene.

Årsaker

Det er mange faktorer som kan påvirke flass hos babyer. Noen ganger er det forårsakes enkelt ved oppbygging av overdreven oljer, og noen ganger fra en overproduksjon av gjær. Andre ganger er det fra den sjelden bruk av sjampo. Dette skjer ofte hos nyfødte som ikke kan bade fordi deres navlestreng ennå ikke har falt av. Det betyr ikke at babyen din er skitten.

Andre ganger, og sjelden er det mer alvorlige årsaker som for eksempel Parkinsons sykdom, HIV eller hjerneslag. Disse forholdene vil også presentere andre mer fremtredende symptomer.

Behandling

For å redusere spedbarns flass, sjampo babyens hår med mild baby shampoo daglig. Softy gni de berørte områdene med fingrene eller en myk stritter babyen børste. Når flass er borte, kan du vaske håret to ganger for å holde flass fra reoccurring.

Prognose

Prognosen for babyen med flass er utmerket. Bare holde på toppen av det med daglig sjamponering og du vil se hvor raskt det vil forsvinne. Hvis du finner ut at det ikke kommer bort til tross for daglig renhold, se legen din som du kanskje trenger en spesiallaget flass shampoo for din baby.

Forebygging

For å hindre at tilstanden kommer tilbake, pusse babyens hår daglig og se etter tegn på at flass er tilbake. Hvis du ser tegn til sin retur, gå tilbake til daglig rensing.

Hvordan endre bli kvitt flass med kosthold

Hvordan endre bli kvitt flass med kosthold


Flass kan være forårsaket av soppinfeksjoner, dårlig produsert sjampo eller stress. Men mange mennesker med flass finner at roten av problemet er faktisk i sitt daglige kosthold. Hvis du har vært plaget av flass og ikke kan finne en medisinsk kur for problemet, bør du vurdere å endre kosthold for å lindre, og potensielt eliminere dine symptomer.

Hvordan endre bli kvitt flass med kosthold

•  Fokus på frisk frukt. Du bør unngå hermetisert frukt, sitrusfrukter og bananer. I stedet spiser store mengder epler, ananas og meloner.

Spis grønnsaker rå. Tilberede grønnsaker livnære verdifulle næringsstoffer ut av dem. Disse næringsstoffene kan bidra til å holde hodebunnen sunn og hindre sopp som kan leve på hodet fra å kunne få næringsstoffer fra hodebunnen din.

Gi opp koffein. Kaffe og te dehydrerer kroppen som helhet og gjøre huden mer mottakelig for flass. Hvis du ikke kan slutte cold turkey, i det minste kutte ned.

Spis organisk hevet kjøtt. Kjemikalier og medisiner som konvensjonelt hevet storfe svelges med maten deres kan kaste hele kroppslige systemet ut av balanse og gjøre deg mottakelig for hudproblemer og andre helsemessige problemer.

Hint

 • Hvis du ikke er sikker på om en matvare er bra for anti-flass kosthold, vurdere hvorvidt det er behandlet eller raffinert. Hvis det fortsatt er nær sin naturlige tilstand, så maten er sannsynligvis greit å spise.
 • Hvis du flass fortsetter å forverres, konsultere en hudlege.
 • Arbeid med en kostholdsekspert for å være sikker på at den nye kosten ikke forlate deg underernært.

Hvordan bli kvitt flass med B-vitaminer

Hvordan bli kvitt flass med B-vitaminer


Flass er en kløende sykdom som ikke har noen bestemt årsak. De fleste vil ha flass på et eller annet tidspunkt, og B-vitaminer kan hjelpe behandle denne tilstanden. Styring av flass med B-vitaminer er et sunt alternativ til dyre kjemiske behandlinger.

Hvordan bli kvitt flass med B-vitaminer

Kjøp vitamin B rik mat. Grønne, bladrike grønnsaker er en lett tilgjengelig kilde til B-vitaminer. Hele korn korn og hvete er også gode naturlige kilder til B-vitaminer. The vitamin B fra disse naturlige matkilder er lett absorberes av kroppen, som igjen motvirker dannelsen av flass.

Ta vitamin B kosttilskudd. Vitaminer er avgjørende for god helse. Bare få høy kvalitet vitaminer som ingredienser må være fordøyelig og av høy renhet og effektivitet.

Bruk sjampo med vitamin B. God kvalitet flass shampoo fungerer bra mot eksisterende utbrudd av flass, men soaking hodebunnen med vitamin B sjampo vil hjelpe kroppen forhindre flass fra å returnere.

Be legen for noen vitamin B injeksjoner. Den konsentrert vitamin B i en injeksjon vil ikke bare gi kroppens immunsystem et løft, men vil bidra til å bygge opp en sunnere hodebunn.

Øv avspenningsteknikker og meditasjon. Stress reduksjon kombinert med vitamin B-behandlingen vil redusere alvorlighetsgraden av flass og kan eliminere flass helt.

Er det et vitamin som vil hjelpe med flass i håret?

Er det et vitamin som vil hjelpe med flass i håret?


Flass er en vanlig tilstand som resulterer i Shedding flak av hud fra hodebunnen. Det forekommer oftere hos menn og er forbundet med fet hud fremfor tørr hud. Vaske hår sjelden kan forårsake flass, men det kan også bli utløst ved forandringer i helse. Disse endringene kan medføre økt stress, hormonubalanse, immundefekter eller Parkinsons sykdom. Det har også blitt assosiert med vitaminmangel, spesielt vitamin B-komplekset. Vitaminer kan brukes til å forbedre flass fordi de dra hud og hår helse, bidra til å balansere hudens fuktighet og øke sirkulasjonen.

Vitamin B

Ta et vitamin B-kompleks supplement. Ifølge Phyllis Balch CNC i hennes bok "Resept for Nutritional Healing", vitamin B er faktisk et kompleks med tilsvarende næringsstoffer. Dette komplekset fordeler den totale helsen til kroppen, særlig hud, hår, lever og nerver. Ubalanser eller mangler i vitamin B kan oppstå når næringsopptak er lav. Dette skjer naturlig som vi blir eldre, men stress og andre helsefaktorer kan føre til nærings-absorpsjon problemer.

Tiamin og niacin, vitamin B1 og B3 henholdsvis bedre blodsirkulasjonen. Økt blodstrøm til hodebunnen kan bidra til å redusere flass og forbedre hudens helse. Riboflavin, også kjent som B2, bidrar til å redusere flass og forbedre hud og hår helse ved å øke deres bruk av oksygen. Biotin er også nødvendig for hud og hår helse. Mangel på biotin er sjeldne, men kan føre til flass og andre skalp forhold. En mangel på vitamin B6 kan også føre til flassende hud og håravfall.

Vitamin E

Tilskudd med vitamin E. Som vitamin B, bidrar dette vitaminet for å øke blodsirkulasjonen i huden. Vitamin E hjelpemidler i å forbedre helsen til hud og hår. Naturlige kilder til vitamin E, ofte merket som d-alfa-tokoferol, er lettere absorbert. For å få mer vitamin E fra matvarer, velger grønne bladgrønnsaker, kaldpressede oljer, nøtter, frø, belgfrukter og brun ris.

Husk at vitamin E i blodet er opprettholdt med tilstrekkelige mengder sink absorbert fra din diett eller et multimineral supplement. Hvis du tar en jern supplement, ta det på motsatt tid av dagen som vitamin E supplement siden uorganiske former for jern kan ødelegge vitamin E. Snakk med legen din før du tar ekstra vitamin E hvis du har diabetes, overaktiv skjoldbruskkjertel, høyt blodtrykk, revmatisk hjertesykdom eller du tar antikoagulantia.

Vitaminene A og C

Vitamin A bidrar til å hindre at hudsykdommer og tørr hud. Det er også nødvendig i prosessen med å reparere skadet hud, og det forbedrer tørt hår, og hudsykdommer. Vitamin A er ofte med hell tatt som beta-karoten. Men for de som har diabetes eller hypotyreose, leveren kan ikke konvertere betakaroten til vitamin A. Tar vitamin C hjelpemidler funksjon av vitamin E og øker helbredelse av hodebunnen. Det hindrer også hud og vev skader fra flass irritasjon.

Flass Solutions

Flass Solutions


Det er to grunnleggende typer flass: tørre og usammenhengende. Tørr flass, den vanligste, er preget av løse flak og en kløende hodebunn. Usammenhengende flass, på den annen side, oppstår det ofte på de med fet hodebunn og det tar form av skjellende flekker på hodebunnen verket. Fordi årsakene til flass variere fra sinkmangel til overforbruk av hårprodukter, må du kanskje prøve flere løsninger før du finner en som fungerer for deg.

Betraktninger

Mange vanlige husholdningsartikler kan brukes til å bekjempe flass. Både knust aspirin og natron er effektive i å kontrollere flass. Bare legg en håndfull (ca 1 ss.) Til sjampo på gang du vasker håret ditt, og deretter fortsette som vanlig. Du kan også bruke munnvann eller eddik for å skylle håret etter vanlig sjamponering. Dette vil bli kvitt noen mister flak, gi avlastning for en kløende hodebunn og redusere oiliness, samt levende håret mykt og håndterlig.

Effekter

Enten du lider av tørr eller usammenhengende flass, kan urter med antibakterielle eller soppdrepende egenskaper brukes til å behandle flass effektivt. Goldenseal, rosmarin og bukkehornkløver frø kan gjøres om til te og brukes direkte til hodebunnen eller brukes som en skylling etter sjamponering. De kan irritere huden hvis igjen på for lenge, slik at de skal renses helt før du tørker håret. Tea tree olje kan også brukes direkte til hodebunnen.

Typer

Massevis av over-the-counter produkter eksisterer for å behandle flass, det meste i form av sjampo. Anti-flass-sjampoer inneholder vanligvis enten sinkpyrition, tjære eller selen-sulfid, som er de to mest effektive ingredienser i bruk i dag. Ketokonazol, en antifungal, brukes også i anti-flass-sjampoer er, selv om dette bare virker mot en bestemt type sopp.

Løsning

Diet terapi brukes av mange leger som en måte til behandling av flass. Som et første skritt i å redusere forekomsten av flass, anbefaler ekspertene redusere inntaket av mettet fett i kosten, samt junk food og overskudd av sukker. Dette alene bør rense kroppen nok til å slutte å produsere så mye olje. Ta vitamin B12 tilskudd kan bidra til å forbedre helsen til hårroten, mens sink er en fin måte å bekjempe bakterier.

Expert Insight

Hvis du flass synes ikke å svare på noen av disse behandlingene, kan dette være et tegn på at du trenger å snakke med en lege, som kan henvise deg til resept-styrke produkter som inneholder kortison. Selv om dette ikke kan kontrollere flass selv, gjør det hindre kløe, som i alvorlige tilfeller kan føre til skader i hodebunnen, og til flere flak, som jo mer du skraper, de mer løse flak du kan forvente. Legen kan også se etter andre mulige årsaker, som for eksempel psoriasis eller emfysem.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for flass

Flass er en tilstand der hodebunnen blir eksentrisk, forårsaker små flak å slå seg ned på en persons skuldre, klær eller til og med på deres ansikt og øyenbryn.

Det finnes to typer flass. Først er det tørt flass, som forårsaker tilstanden ovenfor der flak er løs og spre lett. Den andre kalles voksaktig flass og det er mer sannsynlig å holde seg til hodebunnen i patcher.

Det er noen mulige årsaker til flass som: mangel på sink, dårlig ernæring, over aktiviteten til oljekjertler, å være på en lav-fett eller ikke-fett diett, sjamponering i vann som er for varmt, sopp, gjær infeksjon eller høy bruk av alkaliske såper og sjampo.

Her er noen hjemme rettsmidler for flass kan du bruke til å forbedre tilstanden.

Bruksanvisning

•  Vask håret Ofte

Dette er viktig i de tilfeller hvor flass er forårsaket av overaktivitet av oljekjertlene. Vaske håret hver dag i dette tilfellet vil bidra til å eliminere olje og bidra til å forhindre flass.

Unngå Hot Water

Ikke sjampo med varmt vann. Prøv lunken dusj og skylle håret med kaldere vann.

Unngå å bruke alkohol baserte Hårprodukter

Unngå bruk av styling produkter som gelé, mousse og hårspray som er alkoholbaserte.

Shampoo Med en Anti-Dandruff Shampoo

Bruk en sjampo som har aktive ingredienser ZPT (sinkpyrition) eller selen sulfid. Du kan også se etter sjampo som inneholder Kull eller salisylsyre. Hvis du finner en sjampo som fungerer for en stund, men så stopper, bytt til en annen shampoo som har en annen aktiv ingrediens.

Bruk Vitamin E olje

Gni vitamin E olje inn i hodebunnen for å lindre kløe og redusere skalering.

Prøv Aloe Vera

Prøv å gni den tykke gel av aloe vera blader inn i hodebunnen og la over natten. Shampoo ut neste morgen.

Bruk Coconut Oil

Prøv å gni kokosolje i håret daglig. Dette kan klare opp flass i løpet av få dager.

Prøv Listerine munnvann

Merkelig nok Listerine kan arbeide i å bli kvitt lette tilfeller av flass i tillegg. Det er imidlertid viktig å være sikker på at hodebunnen ikke er irritert og at huden ikke er brutt, fordi Listerine kan være litt harde.

Bruk Apple Cider Eddik

Bruker eple cider eddik kan bidra til å gjenopprette riktig syre / alkaliske balanse i hodebunnen. Prøv å blande eple cider eddik med like deler vann, påfør i håret og la det tørke. Det er ikke nødvendig å skylle den ut. Eller du kan ta to spiseskjeer av eple cider eddik, søke direkte til hodebunnen, la i for omtrent en time da sjampo ut.

Påfør sitronsaft

Sitronsaft er en annen hjem middel som kan bidra til å gjenopprette riktig syre / alkaliske balanse i hodebunnen. Påfør sitronsaft til hodebunnen en time før sjamponering ut.

Opprette en Tonic Rinse

Et annet middel du kan prøve er å lage din egen tonic skylling. Kombiner eple cider eddik, grønn te, rosmarin kvist, og sitronsaft og skyll gjennom håret ditt på slutten av dusjen.

Bruk en Natural Shampoo

Prøv sjamponering med en naturlig sjampo som inneholder Tea Tree Oil

Brush Hair Vanlige

Prøv å børste eller gre håret oftere for å øke blodsirkulasjonen.

Hvordan behandle flass Med Listerine

Hvordan behandle flass Med Listerine


Visste du at tilbake i 1900, skaperne av Listerine faktisk annonsert at deres produkt kan bekjempe flass? Det har ikke blitt annonsert som en flass kur i år, men det er fortsatt folk som sverger til ting. Hvis du er frustrert med de vanlige rettsmidler og ønsker å prøve det ut, her er hvordan å bruke Listerine å behandle flass.

Bruksanvisning

•  Pass på at du ikke har noen ødelagt eller sensitiv hud på toppen av hodet ditt. Alkohol i Listerine vil svi og kan meget vel forverre den.

Kjøp en flaske av den gammeldagse, gul Listerine. Dette er den originale formelen, og den som tilsynelatende fungerer best som en flass kur.

Hell ut et godt mål på Listerine inn i flaskekorken før dusjen. Fortsett å shampoo håret ditt som du vanligvis gjør, og skyll helt.

Dumpe capful av Listerine på hodebunnen din. Tips hodet bakover for å holde den fra å komme inn i øynene. La den sitte der i ca 5 minutter.

Skyll ut Listerine fra håret. Gjenta denne behandlingen hver dag i neste uke eller så. Du bør se noen form for forbedring.

Tips og advarsler

 • Tenk soaking dine børster, kammer og hår verktøy i Listerine å drepe noen sopp eller bakterier som kan være årsaken til flass. Hvis et verktøy ikke kan trygt gjennomvåt, som en krølltang, tørke ned den delen av verktøyet som kommer i kontakt med håret med en Listerine-gjennomvåt klut.
 • Noen tilhengere av Listerine som flass behandling foretrekker å kutte det med baby olje og vann først. De bruker normalt en ratio på 1/3 Listerine, 1/3 baby olje og 1/3 vann for å behandle flass.
 • Mens ingen medisinske myndigheter har godkjent Listerine som flass kur, gjør Listerine inneholder flere essensielle oljer som har kjent sopp-kampene kvaliteter (tymol, eucalyptol, mentol, metylsalisylat).

Hvordan virker Anti-flass shampoo arbeid?

Hvordan virker Anti-flass shampoo arbeid?

Vaske Away Dandruff

Ved hjelp av flass shampoo har mange fordeler, og selv om det er ingen kur for flass, mange bruker denne shampoo med gode resultater. Flass shampoo fungerer ved først å gjøre det alle sjampoer er laget for å gjøre, som er å vaske håret og hodebunnen av giftstoffer. Når en person som har flass bruker en spesiell sjampo, hjelper det å rense produkter som hårspray, hårgelé og noen fargestoff produkter av av det berørte området. Ved hjelp av disse nevnte produktene kan faktisk føre til flass eller forverre eksisterende tilfeller av flass. Riktig brukt flass shampoo vil stripe hodebunnen og håret av mange av disse miljøgiftene. Som såpeskum blir kjærtegnet inn i hodebunnen og gjennom håret med fingrene eller som anvist, hjelper flass shampoo også å bryte opp eksisterende flass flak. Mye av den eksisterende eksterne flass er vasket bort som shampoo skylles ut, og dermed redusere den umiddelbare inntrykk av flass.

Infusjon av nødvendige næringsstoffer og fuktighet

Mange flass shampoo produkter tilbyr ekstra vitamin bonuser for hodebunnen. Siden vanlige sjampo kan vaske hodebunnen godt, men la det tørke, de fleste flass sjampo også fukte hodebunnen til en viss grad. Unngå en tørr hodebunn når flass eksisterer er nøkkelen til å holde den fra flasser verre, noe som er mot sin hensikt til prosessen med å bli kvitt flass. Selv om mange flassjampoer ikke har et produkt med kritiske oljer for hodebunnen, noe tilbud vitamin B og E i formelen. Noen flass sjampo fokusere på å unngå å tørke hodebunnen i stedet for infusjon av sunne oljer og vitaminer som disse kan fås gjennom kosthold eller kosttilskudd.

Medisin og aktive ingredienser

Flertallet av flass sjampo bruker aktive ingredienser for å midlertidig gjen balansere hodebunnen pH-balanse. Siden sjampo varierer på hvilke typer aktive ingrediensene de bruker og deres styrke, ikke pH-balanse effekten vanligvis ikke vare lenge for over disk merkevarer. Alle flass sjampo er ikke laget likt, men slik at det er anbefalt å bruke mer enn én type å maksimere resultatene. Ingredienser, som selen sulfid og sink pyritheone, er vanlig blant flass sjampo og kan finnes over-the-counter i kontrollerte doser. Produkter som inneholder mer effektive ingredienser, slik som Nizoral eller ketokonazol, kan brukes sammen med lengre varige resultater. Å være at resultatene fra disse er produkter er mer effektive, må de ofte brukes mindre making gi bedre bang for forbrukerne bukk. Leger kan også foreskrive sterkere sjampo for de som har behov for det, men dette er ikke for vanlige tilfeller.

Hjem rettsmidler for kviser og flass

Hjem rettsmidler for kviser og flass


Kviser og flass er vanlige plager som folk flest opplever på et tidspunkt i løpet av livet. Det er mange kommersielt produsert kremer, lotion og sjampo som hevder å være kurer. Mens noen av disse produktene er effektive, mange inneholder sterke kjemikalier som irriterer huden, og de kan være ganske kostbare. Det er flere hjem rettsmidler som kan brukes til å rydde opp kviser og flass.

Flass Remedy - Ginger & Sesame Oil

Bruk en blanding av ingefær og sesamolje til hodebunnen din. Riv et stykke ingefærrot og plasser spon i et stykke cheesecloth. Pakk cheesecloth rundt ingefær, og presse saften i en bolle. Legg en lik mengde sesamolje. Bland dem sammen og bruke til forsiden av hodebunnen, rett under hårfestet. La blandingen til å suge over natten, og vaske det ut i morgen.

Kvise Løsning 1 - Honey

Vask ansiktet med varmt vann og en vaskeklut. Rør 2 dråper honning i en kopp varmt vann. Dypp vaskeklut i blandingen og vask ansiktet ditt igjen. Massere honning blandingen inn kviser i 3 til 4 minutter. La det tørke i 5 minutter. Vask ansiktet ditt igjen med varmt vann. Gjenta denne prosessen hver kveld før sengetid til akne klarner.

Kvise Løsning 2 - Urter

Kombiner like mengder gurkemeie pulver og tørre neem og basilikumblader i en bolle. Knus blandingen med baksiden av en skje før bladene blir pulverisert. Legg en liten mengde vann for å danne en lime, og gni lim på kviser. Tillat pastaen tørke i en time. Vask lim av med varmt vann og en vaskeklut.

Hvordan bruke Red Eddik for flass

Flass kan være pinlig og skjemmende. Du kan bruke en masse penger på å kjøpe dyre sjampo og balsam for å bidra til å eliminere flass, eller du kan prøve å bruke en rekke hjem rettsmidler. Red eddik er en av de mange naturlig hjemme rettsmidler som du kan velge å bruke for flass behandling. Eddik fungerer godt fordi det er høy i kalium og naturlige enzymer som hjelper til å beskytte hodebunnen.

Bruksanvisning

Bruk Red Eddik å dempe flass

•  Legg eddik til en bolle med varmt vann slik at vannet bare viser knapt farge fra fortynning. Masser løsningen inn i hodebunnen hver kveld før du går til sengs. Vikle hodet i et håndkle for å holde løsningen jobbe over natten. Eddik har også den ekstra fordelen av avfetting hår som har mye av naturlige oljer i den.

Opprett en annen løsning ved å blande fire spiseskjeer rød eddik med 2 ss sitronsaft. Masser denne løsningen inn i hodebunnen i en sirkulær bevegelse for å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen. Prøv å unngå å la neglene til å ta kontakt med hodebunnen, slik at den ikke skrape bort huden. La løsningen virke i 30 minutter og vask deretter med en mild sjampo. Legge sitronsaft vil også hjelpe håret til å skinne med en ny glans etter vask det.

Sett 1/4 kopp rød eddik i en sprayflaske med en 1/4 kopp vann. Spray det på hodebunnen din og don en dusjhette for de neste 15 til 20 minutter, slik at den kan suge i. Skyll eddik i dusjen. Den eddik vil gjenopprette den naturlige syre-alkaliske balanse og også drepe de ekle bakterier som tetter porene.

Kombiner 1 ss rød eddik, 2 ss havregryn, og en 1/2 kopp grapeseed olje. Bland alle ingrediensene i en bolle til de danner en tykk pasta. Ved hjelp av sirkulære bevegelser med fingrene, massere concoction inn i hodebunnen, unngå negl kontakt. Tillat for blandingen til å forbli på hodet i omtrent en time. Vask den av med en mild sjampo.

Sett en kopp vann i en liten gryte og bringe den til en byll. Når det koker, fjerne potten fra ovnen og tilsett en kopp rød eddik og 5 peppermynte blader. La blandingen til å steile i to til tre timer. Bruke den samme sprayflaske metode som beskrevet ovenfor for å sette concoction på hodebunnen din.

For tilfeller av alvorlig flass, kan du prøve å bruke noen av de ovennevnte forslag, men med en løsning laget med en sterkere konsentrasjon av eddik. Pass på å vaske det ut etter ca 20 til 30 minutter.

Tips og advarsler

 • Vaske hodet med eddik i dusjen vil hindre den fra å bruse og søle over alt om det bruser opp.
 • Hvis du har høydepunkter eller kunstige fargestoffer i håret ditt, kan eddik vaske dem ut.

Hjem rettsmidler for å bli kvitt flass

Hjem rettsmidler for å bli kvitt flass


Flass oppstår i hodebunnen da mange skalaer danne og faller av i form av hvite flak. Disse flak kan forårsake forlegenhet når ut i offentligheten, så personer som lider av flass vil ønske å bli kvitt det med en gang. Noen sjampo på markedet vil bidra til å kvitte seg med flass, men du kan også prøve noen rettsmidler hjemme først.

Egg og Eddik

Knekke ett rått egg i en bolle. Legg en 6 oz. beholder med vanlig yoghurt. Bland dem sammen og deretter gni over hodebunnen. Gjør dette en halv time før du er klar til å ta en dusj. Deretter vaskes blandingen ut og bruke din vanlige sjampo.

En annen vanlig husholdning ingrediens som fungerer godt for å bli kvitt flass er eple cider eddik. Du må fortynne eple cider eddik med vann. Hell en kvart kopp vann og en fjerdedel av en kopp eple cider eddik i en kopp og bland dem sammen. Gni blandingen inn i hodebunnen lett, og la den sitte i 15 minutter. Deretter vaske håret med din favoritt sjampo eller balsam.

Lime Juice

Kjøp en beholder med lime juice på din dagligvarebutikk. Hvis du kan finne det, bare plukke opp et par lime og presse saften ut av dem i en kopp. Etter at du har vasket håret, plassere en ts. av lime juice på hodebunnen din. Vent to minutter og skyll den ut. Dette vil fjerne stickiness på hodebunnen din og forhindre flass fra forming. Som en ekstra bonus, vil det etterlate håret med en glød. Gjør dette hver gang du vasker håret for å holde flass unna.

Aloe Vera Gel

Aloe vera er kjent for sin evne til å helbrede. Det kan helbrede huden din på utsiden, og når drukket som en juice, kan det gro på innsiden av kroppen din. For å bli kvitt flass, må du kjøpe aloe vera i en gel form. Dette er lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og kjøpesentre. Dette er fordi gelen brukes også for solbrenthet i sommer og regelmessige brannskader i vinter. Påfør aloe vera gel direkte til hodebunnen og la den sitte i 15 minutter. Deretter vasker håret som vanlig.

Har Eddik Hjelp flass?

Har Eddik Hjelp flass?

Årsaker til flass

Flass kan være forårsaket av tørr hud, fet hud, diett eller stress, men mest sannsynlig er det forårsaket av Malassezia, en gjær-lignende sopp. Soppen lever av oljer fra hårsekkene forårsaker hudirritasjon. Resultatet er døde hudceller som klumper seg sammen med olje fra hår og hodebunn. Lite er kjent hvorfor soppen forårsaker problemer for noen og ikke andre. Det kan være stressrelaterte, hormonelle forandringer, sykdommer eller bare følsomhet for soppen. Det er kjent at personer med nevrologiske sykdommer så som Parkinsons sykdom har en tendens til å utvikle flass, så vel som folk utvinne fra hjertesykdom.

Behandlinger

Flass er kronisk, så utholdenhet er viktig. Bare å vaske håret hver dag med en mild sjampo kan være nok til å kontrollere flass. Hvis det ikke fungerer, er det en rekke av flass sjampo på markedet. Eksperimentere med ulike sjampoer, for noen kan irritere hodebunnen. Head and Shoulders inneholder sinkpyrition, en anti-sopp som fungerer godt for mild flass. Neutrogena T / Gel er et tjærebasert shampoo som bruker kull tjære å bremse cellefornyelsen. Hodebunnen Scrubs bidra til å eliminere skala, men kan føre til mer flassing. Selsun Blå fungerer på bremse cellefornyelsen og kan redusere malassezia sopp. Det kan misfarge blondt og grått hår, skjønt. Nizoral er en sterk anti-sopp sjampo som kan jobbe når andre ikke gjør det. Den kan kjøpes på resept eller over-the-counter. Du kan også se en hudlege som kan foreskrive en flass shampoo.

Hjem Rettsmidler

Livsstilsendringer kan hjelpe også. Unngå stress, shampoo ofte, kutte ned på stylingprodukter, ta B-vitaminer, legge sink til kosthold og unngå solen. Hvis du ikke ønsker å bruke flass sjampo, vurdere eple cider eddik. Vask håret med en mild sjampo. Bland eplecider eddik med et forhold på en del eddik og to deler vann. Påfør blandingen til hodebunnen og la tørke. Det er ikke nødvendig å skylle den ut. Prøv dette en gang i uken, og hvis det ikke fungerer, kan du prøve å blande forholdet halv eddik og halvparten vann. Du kan også sette cider eddik i hodebunnen uten å fortynne det. La den sitte i 15 minutter og skyll den ut.

Hvordan behandle flass Med Apple Cider Eddik

Hvordan behandle flass Med Apple Cider Eddik


Flass er en tilstand som påvirker skalp, forårsaker tørr, flassende hud skal vises i håret. Når hudceller i hodebunnen fornyes, blir gamle celler presset opp og ut av hodebunnen. For de med flass, oppstår hudens cellefornyelse på en mye raskere, noe som gjør kaste død hud mer merkbar. Flass har flere årsaker, inkludert ikke sjamponering håret nok, tørr hud, irritert og fet hud (seboreisk eksem), eksem, psoriasis, gjær-lignende sopp (Malassezia) eller hårpleie produkt følsomhet. Rå, ubehandlet eple cider eddik surhet og enzymer gjør det spesielt effektiv som den dreper bakterier som forårsaker flass og andre skalp forhold.

Bruksanvisning

Mål 1 til 2 kopper av rå eple cider eddik og hell i en mellomstor gryte. Varme i ett til to minutter, eller til lunken.

Hell varmet eple cider eddik på håret ditt mens du står over vasken på badet eller badekar. Pakk håret i et håndkle og la på i en time.

Shampoo håret som vanlig. Gjenta to ganger i uken i en måned eller til flass forsvinner.

Tips og advarsler

 • Bruk rå eple cider eddik som et hår skylling. Bland 1/3 kopp rå eple cider eddik i 1 liter vann og skyll håret etter dusjen; den ubrukte lagre blandingen i en plast- eller glassflaske.
 • Kjøpe rå, økologisk eple cider eddik som inneholder kraftige enzymer kalt «mor». Mest eple cider eddik på dagligvare hyller har blitt strippet for disse næringsstoffene og har svært lite eller ingen helsemessige fordeler.