Digidexo.com

hovnet opp i ansiktet kreft

Hvor å låse opp den helbredende krefter i dine hender

Hvor å låse opp den helbredende krefter i dine hender


Ancient og kraftig, mudras er hånd- og fingerbevegelser som påvirker de vitale energiene i kroppen og følelser. Alle religioner har sine egne mudras: buddhister danne en tåre med tommelen og pekefingeren mens meditere, kristne trykk håndflatene sammen i bønn og muslimer legge hendene til sine hjerter. Mudraene har blitt brukt til å oppnå spesifikke tilstander av bevissthet og helbrede fysiske plager. Ifølge tradisjonen mudras låse opp visse aspekter av din hjerne og ånd, slik at du kan oppnå en høyere tilstand av bevissthet og forenkle helbredelse.

Bruksanvisning

•  Danne en dråpeform med tuppen av pekefingeren og tommelen for Gyan mudra. Hold resten av fingrene rett og berører hverandre. Oftest brukt av mediterende sitter i en lotus stilling, hjelper dette mudra å skjerpe hukommelsen, utvikle intellektet, helbrede psykiske plager og fremme lykke.

Curl din midten og ringfingeren innover, slik at tuppene på begge bli med tuppen av tommelen for å opprette Apaan mudra. Hold indeksen og lillefinger utvidet rett. Dette mudra bidrar til å eliminere avfall og giftstoffer fra munn, øyne, ører og nese, og hjelpemidler forstoppelse.

Tuck tommelen hardt mot håndflaten din, og fold pekefingeren ned på toppen av baksiden av tommelen for å danne Vayu mudra. Hold de andre fingrene så rett som mulig. Dette mudra hjelper med sykdommer som Parkinsons og leddgikt.

Bli med tuppen av ring og lillefinger med tuppen av tommelen for å danne Prana mudra. Hold pekefingeren og langfingeren rett. Dette mudra øker livskraft, eller "qi" som kroppen produserer, og hjelper med alle plager. Det er også spesielt gunstig for øynene.

Interlock fingrene på begge hendene og høyre tommel sammen. Hold venstre tommel opp vertikalt oppreist, med høyre tommel trykke ned på sin base. Dette danner Ling mudra som bidrar til å øke varmen i kroppen din for å forhindre hoste og forkjølelse.

Den beste måten å bygge opp beinmusklene Hvis du har Knee Pain problemer

Kneet er en av de mest vitale ledd i menneskekroppen. Uten kneet, ville det ikke være mulig å sitte, stadig stå, knele, bøye, bøye seg, løpe eller gå. Kneet er et sammensatt ledd som består av ligamenter, brusk, væskefylte blærer, muskel og ben. Når knesmerter streik, kan det være vanskelig å nyte daglige aktiviteter. Knesmerter er en vanlig sykdom som rammer om lag én av tre amerikanere over en alder av 45. En av de beste måtene å komme seg og forebygge smerter i kneet er å styrke de omkringliggende kneet muskler.

Årsaker til knesmerter

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting, for eksempel en revet ligament, falle ned, bilulykke, idrettsskader, overforbruk, raskt voksende bein, over vekt, alderdom, eller tilstander som leddgikt eller Osgood -Schlatter sykdom. Når knesmerter har blitt diagnostisert og behandlet av en lege, er neste skritt gjenopprettingen eller rehabilitering. Rehabilitering fra knesmerter inkluderer styrke andre muskler i beinet slik at kneet ikke trenger å gjennomgå en masse press og slik at det kan gjenvinne sin normale stabilitet.

Styrking leggmusklene

Muskler som er styrket for å bidra til å forbedre kneet stabilitet er hamstrings, quadriceps, musklene i anklene, leggene, og hofte. Strekke musklene er også meget viktig å varme musklene og hindre skade. Hamstring strekninger kan gjøres ved å legge på ryggen og løfte opp ett ben og ha en assistent dytt benet tilbake til hamstring er helt strukket, deretter bytter ben.

Å strekke quadriceps, kan du stå opp med ansiktet mot veggen og deretter bøye det ene benet opp slik at hælen er mot setet, og med én hånd, holde på det benet i noen sekunder til du føler at dine quadriceps er strukket, deretter bytt ben. For å strekke leggen, stå overfor en vegg og la den ene foten flat på bakken, og deretter med den andre foten heisen opp tærne slik at de ligger inntil veggen, mens hælen er på gulvet. Bo i denne posisjonen i noen andre deretter bytte føtter.

Noen øvelser som kan gjøres for å forbedre ben styrke er ben knebøy ved hjelp av en stol, stepping opp på et trinn fra både foran og på sidene, utføre butt-ups, ved hjelp av en trimsykkel, går på en tredemølle, eller gjør leg raises .

Ulike måter å fjerne røde årer og mørke flekker fra ansiktet

Røde årer og mørke flekker i ansiktet er distraherende funksjonene som kommer med alder og soleksponering. De kan fjernes gjennom en rekke hud-foryngelse prosedyrer, slik som kjemisk peeling, lys, laser og andre energibasert terapi for å produsere et klarere hudfarge.

Røde årer

Røde årer er også kjent som "edderkopp årer" fordi de er vanligvis tynn og vises i klynger. De vanligvis vises i bena, men kan også dukke opp i ansiktet ditt. De blir vanligvis behandlet med sklerose, som ikke krever noen anestesi. En skleroserende løsning, vanligvis saltvann blir injisert inn i de røde blodårer, noe som får dem til å gå i oppløsning og svekkes over tid.

Sclerotherapy kan svi litt og fører til at huden din midlertidig å bli rød og oppvokst. Senere området kan vises mørbanket. Det tar opptil en måned for å se hele effekt og redusere forekomsten av røde årer. Men du vil sannsynligvis nødt til å gå til legen minst to ganger, om en måned fra hverandre, som en del av denne type terapi å fullstendig eliminere de røde årer.

Nyere behandlinger for edderkopp årer involverer bruk av lasere, som sender pakker med intense lyset i venene. Som skleroterapi, det tar tid for venene å falme. Selv om en laser krever ikke bruk av nåler, er det ikke helt smertefritt. Området vil være ganske varm under øktene, som varer opptil 20 minutter. Din helsevesenet leverandør vil gi kjøling for å holde deg komfortabel. Opp til fem behandlinger blir vanligvis nødvendig for å fullstendig eliminere de røde blodårer. Laser-terapi bivirkninger kan inkludere rødhet og hevelse og en misfarget område som varer i opptil to måneder. Det er en fare for brannskader hvis lasere brukes feil.

Mørke flekker

Mørke flekker på ansiktet ditt, vanligvis et resultat av soleksponering, kan fjernes med laser eller lysterapi eller en kjemisk peeling.

Kjemisk peeling bruker stoffer som fenol, trikloreddiksyre og AHA fruktsyre for å fjerne misfarging. En kjemisk peeling er vanligvis utført i et legekontor, og anestesi er ikke nødvendig fordi kjemisk peeling forårsaker bare en liten stikkende følelse, selv om legen din kan forskrive en beroligende for å hjelpe deg å slappe av. Etterpå kan du ha litt smerte og hevelse, og huden vil se rød og flassende. Huden din vil leges i løpet av en uke til 10 dager.

Opplevelsen av å ha laser eller lys behandlinger for å fjerne mørke flekker ligner edderkoppen-vene terapi.

Uansett behandling du velger for enten røde årer eller mørke flekker, anbefaler American Society of Plastic Surgeons at du starter et regime av flittig og absolutt solbeskyttelse for å unngå ujevn pigmentering, særlig i løpet av det første året etter noen av disse prosedyrene.

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår


Utslett vises som tørre, kløende, skjellende områder på ulike deler av kroppen er ofte forårsaket av eksem. Eksem utslett vises på ansiktet, ryggen av knær og lår, og kan variere i utseende, alvorlighetsgrad og årsak. Eksem er et generelt begrep og dekker ulike typer utslett. Den presenterer vanligvis seg selv i barndommen, hovedsakelig hos barn som har allergi eller astma eller som har familiemedlemmer som gjør. Voksne kan også lider av eksem, spesielt i de bøyelige områder av kroppen.

Hva er eksem?

Eksem, også kalt atopisk eksem, er en vanlig hudlidelse som rammer både barn og voksne. Eksem forårsaker en rekke hudsykdommer som rød, flassende, kløende eller betent hud. Den konkrete årsaken til eksem er ikke kjent, men det er vanligvis en reaksjon på hud irritanter som for eksempel vaskemidler, såper og noen stoffer. Klimaet kan allergener og stress også utløse eksem. Tilstanden er ikke smittsom.

Områder berørt av Eksem

De som er berørt av eksem områdene varierer fra person. Hos voksne, utslett vanligvis vises på hender og albuer. Det vises også i skrukker eller bøyd områder av kroppen, slik som innsiden av albuer og undersiden av knærne. Det vanligvis påvirker barn forskjellig og kan dukke opp i ansiktet, hodebunnen, knær, albuer og hender. Eksem er ikke begrenset til disse områdene; det kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Symptomer på Eksem

Eksem produserer en rekke symptomer: kløe, rød hud; små, væskefylte blemmer som oser når riper; eller skjellete, tørr og crusted hud som blir tykk og læraktig fra overdreven skrape. Huden kan bli smittet hvis brutt mot riper. En lege kan diagnostisere eksem ved å undersøke huden og ta med en pasient historie. Noen ganger kan en del av skjellete hud er testet for å utelukke andre smittsomme hudsykdommer.

Behandling av Eksem

Behandlingen for eksem, avhenger av alvorligheten av utslett. Utslettet kan behandles med over-the-counter produkter som inneholder kortison for å hjelpe rolig kløe, hevelse og rødhet. Men hvis utslettet er alvorlig eller vedvarende, en resept på kremer som inneholder aktuelle immunomodulatorer (Tims) er vanligvis foreskrevet. De virker ved å endre kroppens immunrespons mot allergener. Andre alternativer er Kortison skudd eller piller.

Effektiv produktet til Fade Alder flekker i ansiktet

Alder flekker kan være en pinlig del av å bli eldre, særlig hvis de dukker opp i ansiktet. Det finnes en rekke forskjellige måter å effektivt behandle og redusere synligheten av disse ansikts blemishes trygt, ved hjelp av naturlige produkter som kan finnes lokalt eller ved å kjøpe dyrere produkter som er spesielt utviklet for å fjerne pigmentflekker.

Produkter for kjøpet

Peeling kremer brukes for en rekke hudproblemer som akne og fjerning av arr forårsaket av føflekker eller pigmentflekker. Disse kremene har vanligvis en blanding av hydroxy syrer og andre mineraler som vil bidra til å redusere de fysiske symptomer forårsaket av alder flekker. Fordi disse kjemikaliene kan også irritere huden din og få det berørte området for å reagere negativt, er det viktig å konsultere en hudlege før du bruker disse produktene. Din hudlege kan også tilby en rekke alternativer til disse ferdigprodukter inkludert kjemisk peeling, Microdermabrasion og foto-foryngelse behandlinger. Disse prosedyrene kan være dyrt, men håndteres av fagfolk som kan avgjøre hvilket produkt som er egnet til hvert enkelt tilfelle.

Matvarer

Det er nok av lett tilgjengelige matvarer som har helbredende egenskaper når påføres huden.

Buttermilk kan dytter på de berørte områdene med en bomullspinne eller en Q-tip. Buttermilk inneholder melkesyre, blant andre nyttige mineraler, og har vært brukt i mange år som en hjemmelaget skjønnhet produkt. Sur melk kan også påføres hud problemer for lignende resultater.

Kikerter, eller kikerter, kan brukes til å lage en eksfolierende lime. Ta en boks med kikerter og bland i ca 1/3 kopp vann og forsiktig smøre det på ansiktet ditt. La pastaen tørke før du fjerner.

Sitrusfrukter, som sitroner og appelsiner, kan også være Juiced og brukes på huden. Kombinasjonen av naturlig vitamin C og surhetsgrad er gunstig for hudforyngelse. Ved bruk av sterkere sitrusfrukter som sitroner eller lime, er det viktig å vente til juice har tørket før eksponering til solen som den sure juice vil gjøre huden mer følsom for solens UV-stråler.

Urtemedisiner

Aloe vera er en effektiv, beroligende plante som kan bli "melket" eller kan kjøpes i gel form for å gi avlastning for ulike hudsykdommer. Bruk aloe vera krem ​​to ganger om dagen i en måned å begynne å merke resultater.

Løvetann kan høstes eller kjøpt og sevjen som vises når du bryter stammen er gunstig for huden. Gni sap på det berørte området to til tre ganger om dagen for best resultat.

Castor olje er også effektiv på å fjerne ansikts arr hvis gnidd på huden en gang om morgenen og en gang om kvelden.

Pepperrot root kan bli revet og lagt til en blanding av en halv teskje hver av eddik og sitronsaft og tre dråper rosmarin olje for å lage en annen hjemmelaget eksfolierende krem ​​som vil fungere som en ansiktsskrubb.

Bruk av produkter

Ingrediensene og prosedyrer som er nevnt ovenfor bør brukes individuelt og bør ikke kombineres, da de kan føre til at huden til negativt reagere under stress av så mange ulike aktive ingredienser. Når du starter behandling med noen av disse produktene, tillate minst en måned etter bruk før de forventer å se resultater. Hvis et produkt er fortsatt ikke å gi positive resultater etter en måned eller mer, bytte produkter.

Hvordan bli kvitt Aldring Mørke flekker i ansiktet

Hvordan bli kvitt Aldring Mørke flekker i ansiktet


Alder flekker, også kalt leverflekker, er mørke flekker på huden forårsaket av for mye soling. De vanligvis dukker opp i ansiktet, brystet, ryggen av hender, armer, føtter og skuldre. Alder flekker oppstår vanligvis senere i livet, men kan dukke opp i yngre mennesker som tan ofte. Alder flekker kan forebygges, falmet eller fjernet.

Bruksanvisning

•  Hold ut av solen eller bruke solkrem for å hindre at flere pigmentflekker i ansiktet og for å beholde nåværende alder flekker fra mørkere.

Bruk en blekeløsning, slik som hydrokinon, på forsiden. Bruk hydrokinon på lys hud, ikke mørk hud. Gjelde for pigmentflekker i ansiktet hver kveld. Få en resept fra lege eller hudlege for hydrokinon.

Få en resept på alpha hydroxy acid gel, beta hydroxy acid gel eller Retin A fra hudlege. Påfør gel eller Retin A til ansiktet ditt hver natt, som dekker pigmentflekker. Hold deg til en nattlig regime i seks måneder og se lightening av store pigmentflekker og forsvinningen av små flekker.

Få en kjemisk peeling fra en kvalifisert estetiker. Prøv en alpha hydroxy syre peeling, som innebærer å bruke en mild syre i ansiktet og deretter la huden til å helbrede. Forvent skallet å falme pigmentflekker.

Se hudlege for å permanent fjerne pigmentflekker. Vær forberedt for henne å bruke en skalpell til å kutte vekk en alder spot, bruke en elektrisk nål for å fjerne den eller bruke en laser til å fjerne det. Forvent disse metodene for å forlate et arr eller en hvit flekk. Vet at laser behandlinger involverer minst smerte og den raskeste helbredende tid.

Naturopathic kreft behandlinger

Naturopathic medisin er et alternativ medisin med behandlinger som konsentrerer seg om å bruke naturlige rettsmidler som gjør at kroppen til å helbrede seg selv. Naturopathic kreft behandlinger favorisere bruker minimalt med kirurgi eller medikamenter. Naturmedisin er praktisert av lisensierte leger og består av diagnostisere, behandle og forebygge menneskelige sykdommer og lidelser ved hjelp av naturlige terapeutiske materialer og metoder.

Akupunktur

Akupunktur har blitt brukt som et naturopatisk kreftbehandling. Med akupunktur, er små nåler strategisk plassert på ulike trykkpunkter på pasientens kropp. Akupunktøren kan justere trykket av nålen stimulering og den teknikk som for den type av cancer han behandler. For en kreftsvulst, behandler akupunktøren pasienten for en størknet blod mønster og vil bruke blodstimulerende teknikker. Suksess for behandling av kreft med akupunktur har vært begrenset fordi mange kreftpasienter ikke søker alternative behandlinger for deres kreft før de senere stadier av sykdommen, etter andre tradisjonelle metoder har mislyktes.

Herbal Medicine

Kinesisk urtemedisin er en naturopathic kreftbehandling som behandler symptomene på en sykdom heller enn selve sykdommen. Utøvere forsøke å behandle og forebygge ubalanser som er forårsaket av kreft ved å kombinere ulike planteekstrakter, urter og mineraler, for eksempel ginseng, grønn te og ginkgo. Urte kombinasjoner er ment å behandle og forebygge infeksjoner, hormonforstyrrelser og ulike former for kreft. Urtemedisin er ikke ment å kurere kreft. Den er ment å bli brukt sammen med andre behandlinger, så som kjemoterapi og stråling. Herbalists tro sine naturmidler vil bidra til å kontrollere smerte, vil bidra med bivirkninger av de tradisjonelle kreft terapi, og vil bidra til å stoppe svulsten sprer seg og vokser. Urtemedisin har også som mål å bygge opp immunitet mot kreft.

Homeopati

Homeopati er en naturopathic kreftbehandling som behandler personens kropp og sinn samtidig. De som praktiserer homøopati tro at kroppen og tankene er slik forbundet med hverandre at sykdommer slik som kreft som ikke vil herdes inntil pasienten karakter og emosjonelle tilstand blir adressert. Homeopati vil faktisk ikke behandle kreft; det vil behandle kreftpasient. Den forsøker å stimulere pasientens eget ønske om å bli helbredet for å starte helbredelsesprosessen i bevegelse. Tradisjonell medisin ønsker å ødelegge kreftsvulst, mens homeopati ønsker pasienten å ødelegge svulsten gjennom sin vilje i en mind-over-saken typen behandling.

Clinical Nutrition

Klinisk ernæring er en naturopatisk kreftbehandling som er billig og bidrar til å forsinke eller forhindre inntreden av kreft. Kliniske ernæringsfysiologer hevder at sukker feeds kreft, og de tilbyr kosthold og kosttilskudd for å oppmuntre pasienten til å spise sunnere og innta de riktige næringsstoffene for å sulte kreftcellene. Ernæring terapi er ment å tvinge pasientens kropp for å bli mindre i stand til å støtte kreftsvulster. Nesten halvparten av kreftpasienter dør av underernæring.

Hypofysetumor Prevention & Cures

Hypofysetumor Prevention & Cures


Svulster i hypofysen påvirker hypofysen, kroppens viktigste hormon produksjon sentrum, og kan produsere en rekke skadelige effekter. De eksakte årsakene til svulster i hypofysen er ikke kjent. Selv om de er ganske mulig å behandle, spesielt i sine tidlige stadier, har de ikke en pålitelig kur. Behandlingstilbud for svulster varierer mye i henhold til opplysningene i den enkelte sak.

Om svulster i hypofysen

De fleste svulster i hypofysen er adenomer, en godartet klasse svulst som ikke sprer seg til andre organer eller vev. Mye av den skaden de forårsaker er relatert til hypofysen størrelse, plassering og funksjon. Ligger like over baksiden av nesen, er kjertelen omtrent på størrelse med en ert. Det er omgitt av andre strukturer, og en hvilken som helst vekst i en så liten plass kan forårsake problemer, enten benigne eller ikke. I tillegg kan til og med godartede svulster har en direkte effekt på hypofysen, forstyrre produksjonen av en eller flere essensielle hormoner. Noen svulster i hypofysen, kalt invasive adenomer, føre til ytterligere problemer ved å spre til sinus hulrom eller bein i skallen. Et lite antall tumorer er faktisk kreft, og kan spre seg til hjerne, ryggmarg eller andre deler av kroppen.

Flertallet av hypofysen tumorer er referert til som "fungerende" tumorer, noe som betyr at tumoren produserer hormoner som om det var vanlig hypofyse vev. Disse ekstra sekreter legge til hormonelle ubalanser som preger mange former for sykdom. Andre nonfunctioning svulster ikke produsere hormoner.

Hvis familien din historie inkluderer tilfeller av en sykdom som kalles multippel endokrin neoplasi type 1 (Men 1), har du en økt risiko for å utvikle svulster. Likevel, de fleste som lider har ingen slik historie, og mangel på kunnskap om hvordan hypofysen svulster dannes betyr at det er ingen effektiv metode for å hindre utbruddet.

Symptomer

Hvis du utvikler en hypofyse svulst, kan dine symptomer er tretthet, kramper, tap av sidesynet, hodepine, klart rennende nese, svakhet, oppkast, tap av kroppshår og lavt blodtrykk. Andre symptomer er utløst av endringer i hormonnivåene, og kan omfatte akromegali (unormalt store hender, ansikt og føtter), og Cushings sykdom, der det skjer fett bygge opp i ansiktet, ryggen og brystet, ledsaget av unormal tynning av armer og ben . Andre problemer kan omfatte lav sædkvalitet og tap av sexlyst, samt morsmelk produksjon hos kvinner som er verken sykepleier eller gravid.

Viktigheten av tidlig diagnose

Vellykket behandling av svulster i hypofysen er sterkt avhengig av tidlig diagnose. Hvis du opplever en kombinasjon av de viktigste symptomene, kontakt lege så snart som mulig. Mange av symptomene etterligne de av andre plager, og feildiagnostisering er et reelt problem. Venstre ubehandlet, kan svulster i hypofysen forårsake skader på hjernen, synsnerver og carotis.

Behandling

Hvis du er positivt diagnostisert, kan behandlingen omfatte kirurgi, strålebehandling eller medisiner som enten krympe svulster eller blokkere hormon. Hvis du er eldre, og din tumor er ikke forårsaker alvorlig skade, kan legen velge å overvåke fremdriften uten straks å gripe inn. Hos yngre pasienter, skjønt, er mulighetene for ytterligere tumorvekst gjøre raske behandling standard.

Mens behandling kan stoppe veksten av svulster i hypofysen, kan det dessverre ha sine egne varige effekter. I særdeleshet, kan fjerning av en tumor ødelegge gland evne til å produsere ett eller flere hormoner, skaper et permanent behov for syntetiske erstatninger.

Hvordan bruke Peppermynteolje Aromaterapi for Kvalme & Oppkast

Kvalme og oppkast kan skje for en rekke årsaker, som for eksempel graviditet, sykdommer og behandling av enkelte sykdommer som kreft. Kvalme kan være overveldende, men det finnes måter å bekjempe denne følelsen. En vanlig metode innebærer å bruke peppermynte.
Peppermynte brukes ofte fordi det hjelper lette betent vev og rolige muskelspasmer. Som en eterisk olje, peppermynte virker som et anestetikum på veggen av magen for å spre følelsen av kvalme. (Se referanse 1)

Bruksanvisning

Bruke Peppermynteolje

•  Få litt peppermynte eterisk olje, som du finner på de fleste naturlig middel butikker eller på nettet. Sørg for å få ren eterisk olje.

Tilsett 3 dråper peppermynte eterisk olje til en diffuser, og deretter slå på diffuser. Det varmer den essensielle oljen og frigjør duften av peppermynte i luften. Pust i peppermynte duft. (Se referanse 2)

Tegn et bad med varmt vann, og tilsett 10 dråper peppermynte eterisk olje til badevannet. Mens du slapper av i badekaret, puste i peppermynte duft.

Plasser 3-4 dråper peppermynte eterisk olje i et lommetørkle, sette den opp til ansiktet og puster i den essensielle oljen.

Bland like deler av peppermynte eterisk olje og extra virgin olivenolje. Påfør blandingen topically til templer for å bli kvitt en hodepine som kan følge kvalme.

Tips og advarsler

  • Pass på å kjøpe essensielle oljer og ikke de oljer som brukes til matlaging.
  • Lagre essensielle oljer i et mørkt kjølig sted.
  • Rådfør deg med lege før du bruker eteriske oljer og aromaterapi, spesielt hvis du er gravid.
  • Før du bruker den, må du utdanne deg selv på den essensielle oljen du ønsker å bruke, og bli kjent med kontraindikasjoner.
  • Alltid legge baseolje, som for eksempel ekstra virgin olivenolje, til den essensielle oljen hvis du skal bruke den lokalt.
  • Må ikke svelges peppermynte eterisk olje.

Anti Aldring Hudbehandling

Det er ingen mangel på anti-aging hud behandlinger. Hvis du er pro-plastisk kirurgi, er det ulike prosedyrer som du kan velge fra. Hvis du er redd for å gå under kniven, er det lotions, kremer og serumer i massevis, noen som kan fungere ganske godt. Du kan også endre livsstil vaner, og senere, ditt utseende, fra innsiden og ut.

Alternativer

Alternativer for behandling av aldrende hud inkluderer full ansikt heiser, øye heiser, mini-ansikt heiser, lavere ansiktsløftning, Botox, injiserbare fyllstoff, øyelokk kirurgi, brow heiser, hud resurfacing og foryngelse, ifølge Plasticsurgery.org.

Injectables

Injiserbare fyllstoff vil plumpe opp ansiktet og lepper; myke linjer, bretter og rynker; og redusere synligheten av arr.

Spesifikke løsninger for bestemte områder

Hvis du har hengende øyelokk kan være lurt å vurdere å ha en blepharoplasty, som kan reparere sagging øvre og nedre øyelokk, slik du ser uthvilt og yngre. Mange mennesker velger Botox-injeksjoner, ifølge Plasticsurgery.org. Botox er botulinumtoksin og når injiseres kan redusere eller eliminere kråke føtter, pannen bretter og fine linjer. Individer har ofte tykke horisontale eller vertikale linjer eller band på nakken. Bandene, når horisontal, er lik de sirkulære band som du ser på en trestamme. Båndene kan behandles med Botox også. I alle disse tilfellene, er imidlertid Botox bare en midlertidig løsning.

Beskyttelse

Hvis du er uinteressert i å gå under kniven, og deretter gjøre et alvorlig forsøk på å opprettholde din hud. Ikke utsett det til solen, bære en solkrem og en lue når du er utendørs, og ikke røyk. Ifølge Mayoclinic.com, måter å opprettholde en sunn, om enn aldring, hud inkluderer å unngå lange, varme bad og dusjer fordi varmt vann tar oljer ut av huden, som vil tørke ut huden din. Tørr hud er ikke ungdommelig utseende. Sterke såper også vil stripe oljer ut av huden din. Bruke såper som er fuktighetsgivende og milde, men likevel gjøre jobben og få deg ren. Hvis du har en tendens til å være allergisk, unngå produkter som kan irritere huden din og resultere i rødt, sprø, kløende stygge flekker og hovne øyne. Bruke oljebaserte produkter for å fjerne sminken og husk å ikke napp på huden, spesielt rundt øynene der huden er delikat og har en tendens til å rynke. Tungt fukte hele kroppen etter bading mens huden fortsatt er fuktig. Smurt huden ser sunnere, føles sunnere og vil ha en glød til det. Noen anti-aldring hudpleie produkter som pleide å være eksklusivt for hudleger er nå tilgjengelig for publikum på resept, inkludert konge Gold, Ceramide C, Revitol, Avotone, OHT Peptide 3 og Kinerase, ifølge skin-care-reviews.com.

Vitaminer

Vitamin E er en antioksidant og bekjemper frie radikaler som kan forårsake skade, selv kreft, til huden din. Vurdere å ta en vitamin B supplement. Biotin, som er medlem av vitamin B-familien, anses spesielt bra for hud og hår helse. Ikke drikk for mye alkohol, noe som kan dehydrere huden din.

Urter

Ifølge health-and-beauty-advice.com, det er urter som vil forsinke aldringsprosessen, inkludert aldring av huden din. Du bør kanskje vurdere å spise reishi sopp, Polygonum rot, Schizandra frukt, Lycium frukt og gynostemma. Schizandra velig fjerner giftstoffer fra leveren. Dette hjelper en person til å se yngre og føler seg bedre. Gynostemma har en anti-inflammatorisk effekt på kroppen din.

Trening

Trene er en av de viktigste nøklene til å holde huden din og hele kroppen, inkludert hjernen din, ungdommelig og fungerer på topp kapasitet. Trene resulterer i utslipp av endorfiner, det føles bra ting, og hjelper oss med å håndtere bedre med livets påkjenninger. Når du er stresset, viser det opp i ansiktet ditt. Trene hastigheter opp stoffskiftet, noe som hjelper deg å opprettholde en ideell vekt, øker blodsirkulasjonen i kroppen og fordeler lungefunksjonen.

Hva er meningen med føflekker på øret?

Hva er meningen med føflekker på øret?


Føflekker er veldig vanlig, og generelt godartet, men de kan også slå inn i et problem. En føflekk på øret eller en annen del av kroppen som er ofte utsatt for sol kan ende opp med å bli kreft. Overvåke dine føflekker for tegn på hudkreft å sørge for at du holder deg frisk. Tidlig oppdagelse og tidlig behandling kan forbedre dine sjanser for å bli frisk.

Betydning

Ifølge American Cancer Society, er hudkreft den vanligste typen kreft hos mennesker. Over en million tilfeller av hudkreft er diagnostisert hvert år i USA alene - mer enn kombinasjonen av eggstokkene, brystkreft, tykktarm, lunge, prostata og bukspyttkjertel kreft. I de siste tiårene, har antallet diagnoser økt. Venstre ubehandlet, kan hudkreft være dødelig.

Typer

Føflekker er veldig vanlig på huden, og noen av dem blir cancerous. De fleste mennesker har minst et par føflekker eller annet sted på kroppen. En føflekk på øret kan være liten, eller opp til ca ¼ tomme over. Det kan være flat, hevet eller starter som flat og til slutt reise opp. Det kan være brun, rosa, svart, eller rød eller grå. Føflekker større enn ¼ tomme på tvers, eller føflekker som har ujevne eller merkelig fargede overflater kan være kreft, skjønt.

Betraktninger

Mens det er mange forskjellige typer føflekker, et individs føflekker vanligvis ser det samme over hele kroppen hans. Hvis du har en føflekk som er en merkelig farge, veldig stort, eller bare ser annerledes ut fra alle de andre, få det sjekket ut av legen din. Personer med unormale føflekker er mye mer sannsynlig å utvikle melanom, den farligste typen hudkreft.

Advarsel

En føflekk på øret, er mer sannsynlig å bli kreft enn en muldvarp på et sted som aldri eksponert for solen. Eksponering for ultrafiolette stråler er en viktig risikofaktor for hudkreft. Din risikofaktor går opp hvis du tilbringer mye tid utendørs, eller hvis du bor eller ferie på tropiske breddegrader. Selv folk som jobber innenfor det meste av uken er i faresonen hvis de får mye sol i helgen.

Forebygging / løsning

Du kan redusere faren for kreft i føflekker i ansiktet og hodet ved å følge noen enkle regler. Ikke bruke mye tid i direkte sollys, spesielt sterk midt på dagen søndag. Når du går utenfor, bruke solkrem, og sørg for at du bruker den på ørene, hodebunnen og andre områder. Påfør solkrem annenhver time for å opprettholde effektiviteten. Hvis solkrem ikke er tilgjengelig, velger du en lue som skygger ørene, ansiktet og halsen.

Binyrebark karsinom Symptomer

Adrenokortikale carcinoma er en kreft som rammer binyrene. Ifølge University of Wisconsin, er det et vilkår oftest funnet hos barn under 5 år eller hos voksne over en alder av 30. Diagnostisering av tilstanden er vanligvis gjøres med en avbildning test for eksempel en CT eller ultralyd, og en blodprøve. Behandling er vanligvis kirurgi for å fjerne infeksjonen fordi adrenocortical carcinoma ikke svarer godt til strålebehandling kjemoterapi narkotika eller.

Vekt Endringer

Ett av symptomene på adrenokortikal kreft som blir merkbare over tid er en gradvis vektøkning. Selv om du var i perfekt helse før utbruddet av tilstanden, kan du finne deg selv overvektig etter en periode med uforklarlig vektøkning. I første omgang kan det dukke opp i ansiktet ditt, som pudgy kinn og rundere ansikt er første symptomene på adrenokortikal karsinom. Du kan også oppleve alvorlige og uforklarlig vekttap som et symptom på adrenokortikal karsinom. Normalt ville du ha en vektendring eller det andre; det er uvanlig å oppleve fedme etterfulgt av alvorlig vekttap.

Vekst Symptomer

Ett av symptomene på adrenocortical carcinoma som rammer yngre mennesker som fortsatt utvikler er at det kan stunt din vekst, forårsaker du å ende opp med en kortvokste. Du kan også legge merke til at en hump vil begynne å vokse på ryggen like under halsen. Denne humpen er vanligvis laget av fettholdig materiale, og er myk å ta på. Du trenger ikke å være en ung person til å utvikle denne pukkel.

Smerte

En av de vanligste symptomene på adrenocortical karsinom er sterke magesmerter. Smertene kan komme og gå, men som tilstanden fremskritt magesmerter kan bli kroniske inntil tilstanden er behandlet.

Drevet funksjoner

En av de mer unike symptomer på adrenocortical karsinom er at dine seksuelle egenskaper kan bli overdrevet. Hanner kan oppleve en dypere stemme, rask hårvekst som inkluderer kropp og ansiktshår, og de kan også ha bouts med akne. Kvinner kan også oppleve akne og også en forstørrelse av klitoris.

Bones

Som binyrebark karsinom fremskritt, kan du oppleve symptomer assosiert med bein. Bein kan bli svakere og mer sprø, noe som kan føre til lettere benbrudd. Du kan også oppleve smerter som kan synes å stamme fra bein, og du kan også begynne å føle ubehag i leddene.

Achievement, Motivasjon og personlighet faktorer

Achievement, Motivasjon og personlighet faktorer


Noen individer synes å naturlig har det som trengs for å presse utover forventningene til normen. Motivene og belønninger som kommer sammen med excel er små deler av ligningen i forhold til personlighet. En høy grad av motivasjon og evne til å oppnå går hånd i hånd med visse personlighetstrekk som gjør prestasjon mulig.

Besluttsomhet

Høye achievers tendens til å være vedvarende og målrettet, og er ikke redd for å sette i tid og krefter som er nødvendig for å nå sine mål. De faktisk foretrekker oppgaver som er moderat utfordrende og ikke er lett svaiet å gi opp i ansiktet for å mislykkes. Det virker som disse individene besitter nok selvtillit verdt å motstå smuldrer når en oppgave blir frustrerende. Når en person er ikke nødvendigvis noe mer talentfull eller intelligent enn normen, kan denne avgjørelsen være nøkkelen til høy prestasjon.

Lidenskap

En implisitt attributt til prestasjon er lidenskap, eller et individs iboende glede om et emne eller oppnå i seg selv. Å ha en naturlig lidenskap for læring eller utfører kan være en stor ressurs i banen mot prestasjon, fordi mange av de oppgavene andre ville finne uutholdelig ville bare nytes av en person som er lidenskapelig om et emne. For eksempel kan noen elever bare nyte matematikk for sin egen skyld og vil avansere mye raskere enn sine kolleger som forakter det.

Konkurranseevne

Mange høye achievers har en naturlig tilbøyelighet mot konkurranse og liker å streve for å være den aller beste. Disse personene kan ha en høy investering i deres selvbilde og søke anerkjennelse fra andre for å validere sin egenverd. De kan aktivt plassere seg selv i situasjoner hvor de vil bli sammenlignet med andre, for eksempel stave bier, avanserte plassering klasser og jobber i næringslivet eller markedsføring. Selv om de kan ta andreplassen som en hard slag, de er vanligvis i stand til å støv seg av og prøv igjen raskt.

Selvkontroll

Forsøk har vist at barn som er i stand til å vise selvkontroll og forsinkelse tilfredstillelse er mye mer i stand til høy prestasjon. Motivasjon til å motstå impulser som reguleringsplan ut til TV eller trykker sekk før etterbehandling ens sett mål kan være avgjørende for å lykkes. Å kunne motstå disse kortsiktige former tilfredstillelse tillate den enkelte å holde ut for mye mer tilfredsstillende gratifications.

Hva er forskjellen mellom Poison Oak & Vannkopper?

Hva er forskjellen mellom Poison Oak & Vannkopper?


Vannkopper og gift eik har lignende opptredener. Mens gift eik påvirker bare huden, vannkopper fører også andre symptomer på sykdom. Oppsøk lege hvis du er usikker på årsaken og alvorlighetsgraden av et utslett.

Time Frame

Vannkopper er en inkubasjonstid på 10 til 21 dager. En vannkopper utbrudd varer ca 5 til 10 dager. En reaksjon på giftig eik vanligvis viser seg omtrent 12 til 48 timer etter eksponering for hele anlegget, men i noen tilfeller kan det ikke opp i en uke.

Vannkopper Funksjoner

Vannkopper starter vanligvis ut som et kløende utslett i ansiktet, hodebunnen eller bagasjerommet. Det kan senere spre seg over store deler av kroppen. I begynnelsen vil røde nupper være til stede, men kort tid etter humper vil slå inn blemmer som etter hvert vil skorpe over. Andre mulige symptomer på vannkopper inkluderer feber, magesmerter, tap av matlyst, hodepine, rennende nese og hoste.

Poison Oak Funksjoner

Giften eik, sammen med gift Sumac og Poison Ivy, forårsaker hovne flekker av rød hud som vanligvis dukker opp i ansiktet, armer og ben. I begynnelsen kan utslett ha en stripete utseende. Utslettet vil slå inn blemmer som vil skorpe over i tid.

Behandling

En vaksinasjon er tilgjengelig for å beskytte barn mot viruset som forårsaker vannkopper. Behandling av vannkopper innebærer å gi pasienten hyppige kjølig bad med havregryn eller natron for å lindre kløe. Dessuten kan salven brukes for å lindre kløe. Bruk Tylenol eller Motrin å behandle feber. En giftig eik utslett kan behandles med et oralt antihistamin, slik som benadryl, og anti-klø kremer.

Advarsler

Selv om vannkopper er vanligvis ikke farlig, kan det føre til alvorlige komplikasjoner. Kontakt lege hvis utslettet kommer i øynene, hvis huden vises smittet, eller hvis feberen vedvarer etter de første dagene. En gift eik utslett kan også bli smittet, så legehjelp kan være nødvendig hvis huden vises spesielt rød og betent. Legehjelp er også nødvendig hvis utslettet er på underlivet eller hvis det varer lenger enn to uker.

Rettsmidler for Refluks Foruten Nexium

Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, oppstår når syren strømmer tilbake inn i spiserøret fra magen. Det kan gi symptomer som halsbrann, brystsmerter og sår hals. Over tid kan den tilbake flyten av magesyre i spiserøret føre til andre helsemessige komplikasjoner, for eksempel skade på cellene i spiserøret, slitt ned vev i spiserøret som forårsaker åpne sår til å utvikle og selv forstadier esophageal endringer. Det er viktig å søke behandling for reflux ved utbruddet av symptomer for å unngå ytterligere helseproblemer.

Livsstilsendringer

Å gjøre visse endringer i måten du lever kan lette acid reflux uten bruk av medisiner. Opprettholde en sunn vekt. Å være overvektig fører til press på magen. Dette overskytende vekt presser opp magen og krefter syre for å sikkerhetskopiere i spiserøret. Videre, ikke bære klær som er for stramt rundt midjen. Dette legger også press på magen og den nedre esophageal sphincter.

Visse matvarer kan utløse halsbrann, et vanlig symptom på reflux. Ta hensyn til dine individuelle mat utløser, som de varierer fra person til person. Vanligst, kan matvarer som sjokolade, hvitløk, løk, stekt mat og koffein utløse acid reflux. Drikk rikelig med vann hele dagen og med måltider for å fortynne syrer i magen.

Ikke legg deg ned i minst to timer etter å ha spist et måltid. Dette holder tyngdekraften på en side ved å holde syren nærmere magen snarere enn munningen. For denne samme grunn bør du også heve hodet av sengen om seks inches med sement eller tre blokker. Du kan også kjøpe en kile som passer mellom madrassen og boksen våren som vil holde overkroppen forhøyet.

Slutte å røyke. Røyking fører til lavere esophageal sphincter å fungere feil, utløser acid reflux.

Over-the-counter medisiner

For milde tilfeller av reflux, over-the-counter medisiner kan være alt som er nødvendig for å behandle tilstanden. Antacids som tums, Maalox og Mylanta kan lindre symptomer som halsbrann. De vil ikke helbrede en hoven spiserøret, noe som kan bli skadet av syre.

H-2-reseptorblokkere brukes til å redusere syreproduksjonen og kan kjøpes på apotek eller narkotika butikker. Disse inkluderer produkter som Pepcid AC, Tagamet HB og Zantac 75. De kan ta litt lengre tid enn antacids å gi lindring, men effekten varer lenger.

Protonpumpehemmere kan kjøpes for å helbrede spiserøret og blokkere syre produksjon. Prevacid 24 HR og prilosec OTC er eksempler på disse typer medisiner.

Reseptbelagte medisiner

Reflux kan være alvorlig nok til at livsstilsendringer og over-the-counter medisiner er ikke nok til å gi lindring. H-2-reseptorblokkere kommer i reseptbelagte styrke. Legen kan også foreskrive en protonpumpehemmer å reparere spiserøret og redusere syreproduksjonen. Prevacid, Prilosec Rx og Aciphex blir ofte foreskrevet protonpumpehemmere.

Prokinetika for å gjøre den nedre esophageal sphincter sterkere kan også være foreskrevet av lege. Hensikten med disse medikamentene er å styrke ventilen forbinder spiserør og mage, og for å bidra til å tømme magen raskere. En kombinasjon av reseptbelagte medisiner, over-the-counter medisiner og endringer i livsstil kan anbefales for å øke effektiviteten.

Kirurgi

Mens de fleste tilfeller av acid reflux kan behandles med medisiner og endringer i livsstil, noen ganger kirurgi er nødvendig for å korrigere denne tilstanden. Operasjoner kan utføres for å styrke den nedre spiserørlukkemuskel, for å konstruere en barriere som forhindrer magesyre fra sikkerhetskopiering i spiserøret, og til å danne esophageal arrvev. Din helsepersonell vil avgjøre om kirurgi er det rette valget for deg og hvilken type prosedyre passer best til dine individuelle syre reflux behov.

Eosinofil Folliculitis HIV Symptomer

Når en person er diagnostisert med HIV, kan det være flere år eller til og med et tiår eller mer før viruset gjør nok skade for å bli kalt AIDS. På veien til den diagnosen, kan imidlertid en rekke forhold, sykdommer og infeksjoner vises. En vanlig hud infeksjon som kan presentere seg selv under tidlig til midten-scenen HIV-infeksjon er eosinofil follikulitt.

Follikulitt

Follikulitt er rett og slett betennelse og påfølgende infeksjon av ett eller flere hårsekker. Vanligvis vises follikulitt som klynger av kviser med væskefylte hoder. Disse klyngene kan dukke opp hvor som helst, men ofte dukker opp i ansiktet og hodebunnen.

Eosinofile

En eosinofil er en type hvite blodlegemer som vanligvis finnes i ryggvirvlene. Som HIV-infeksjon begynner å påvirke immunsystemet, er de eosinofile skadet og finner seg ikke i stand til å reprodusere i tid for å motvirke infeksjoner. Dette gjør forhold som infiserte hårsekker mye mer vanlig enn de normalt ville være.

Symptomer og forhold til HIV-smitte

Symptomer på eosinofil follikulitt inkluderer et kløende utslett og rødhet rundt det infiserte området. Det er mer vanlig hos HIV-pasienter enn i befolkningen generelt og vanligvis ikke skje før pasientens CD-4 celler falle til et relativt lavt punkt. Eosinofil follikulitt skjer vanligvis når en pasients CD-4 teller faller under 400.

Diagnose

Selv om det virker som om eosinofil follikulitt kunne bli diagnostisert ved enkel inspeksjon av irriterte området, er det viktig at en lege finner ut hva slags infeksjon er faktisk forårsaker det. Den follikulitt kan være bakteriell eller sopp i naturen, og å vite hvilken type det er vil hjelpe legen til å behandle infeksjonen riktig. Uten å ta vare på den første infeksjonen, vil kløende follikulitt ikke gå bort.

Behandling

Noen former for eosinofil follikulitt kan faktisk forsvinne på egenhånd, selv om de er svært sannsynlig å gå tilbake. Den første behandlingsforløpet hos HIV-pasienter, er å begynne pasienten på høyaktiv antiretroviral terapi, eller HAART, for å redusere HIV-virusmengde (forutsatt at pasienten ikke er allerede mottar HIV medikamentterapi). Dette vil bringe antallet CD-4-celler i blodet opp, noe som gjør at immunsystem til å bekjempe infeksjonen og gjør sannsynligheten for fremtidige infeksjoner mye lavere. Behandling av eosinofil follikulitt verket fokuserer vanligvis på topiske behandlinger for kløe, så som antihistaminer og kortison-lignende medikamenter.

Historien om lesebriller

Historien om lesebriller


Lesebriller er nå standard billettpris for mange som trenger et løft for å se den utskrevne siden, dataskjerm eller andre småting. Dette tilbehøret har blitt så populært og enkelt å lage at de vanligvis kan bli funnet på noen narkotika butikken rack for så billig som $ 2 per par. Det var ikke alltid tilfelle; det tok mye tid og eksperimentering for dem å utvikle seg til det de er i dag.

Trenger

I den store sammenhengen ting, trenger lesebriller ikke har en veldig lang historie i det hele tatt. De var ikke engang tenkt på eller nødvendig fordi de fleste folk ikke engang kunne lese eller skrive i første omgang. De hadde ingen grunn til, slik at de ikke skulle ut av deres måte å lære hvordan.

Monks

Munker, som var å lese og skrive lengre enn den gjennomsnittlige person, er kreditert med å komme opp med den første form for lesebriller i ca 1000 e.Kr. De brukte biter av gjennomsiktig polert kvarts, delt i to, som produserte et forstørrelseseffekt. Munkenes øyne ville gå ille som de ble eldre, spesielt siden de gjorde mye av sin lesing og skriving mens bøyd over i mørklagte rom.

Tidlig utvikling

Som munker spilte rundt med forstørrelses steiner, fant de ut de mindre steinene ville faktisk produsere en mer intens forstørrelse enn større funn. De oppdaget også kvarts trengte ikke å bli kuttet nøyaktig i to for å produsere en forstørrelseseffekt.

Forstørrelsesglass

Ved 1200-tallet, italienske glassmakers tok lesebriller til neste nivå. To runde, små forstørrelsesglass briller ble hektet sammen med en hengsel og holdt foran øynene. Hengselet og rammen av de forstørrelsesglass ble vanligvis laget av tre, metall eller kobbertråd.
Men folk hadde fortsatt å holde linsene manuelt opp til ansiktet. Ved 1600-tallet, noen var å feste linsene til hodet med bånd løkker bak ørene.

Rammer

De mest grunnleggende lese glass rammer rammet scenen på 1700-tallet, med justerbare utvidelser på templene som holdt glassene i ansiktet. Den lorgnett, som betyr "nese pincher," kom inn i bildet av 1800-tallet. Disse har en liten spenne som perches glassene oppå nesen. Flere stiler, farger og masseproduksjon av alle typer rammer fulgt av midten av 1900-tallet, noe som gjør en rekke lesing briller lett tilgjengelig og utrolig billig.

Fytokjemikalier for Cancer Prevention

Forskere avslører den mektige rollen som fytokjemikalier spille i en kroppens naturlige evne til å forsvare seg mot kreft. Fytokjemikalier er spesielt avledet fra forskjellige plante kilder og er forbindelser av molekyler som viser seg gunstig for ens generelle helse. De kan også bidra til å redusere en persons potensial for å utvikle kreft. Fytokjemikalier er naturlig avledet fra hele korn, frukt og grønnsaker, så det er lett å innlemme dem i kostholdet ditt hver dag.

Plukk bær

Forskere har avdekket at bær som bringebær og blåbær inneholder naturlige antocyaner, som er fytokjemikalier som naturlig hindre vekst av kreftceller. Hva mer kan antocyaner i bær hjelp i å bremse ned cellevekst i svulster som allerede finnes i kroppen. Legge til en kopp eller to med bær i kostholdet ditt hver dag eller annenhver dag kan være gunstig som en kreft-forebyggende tiltak.

Prøv Curry

Curcumin er en naturlig derivat fra gurkemeie og er ofte brukt til å låne gul farge til karri, et krydder som brukes i asiatiske retter. Curcumin inneholder naturlige antioksidanter som bidrar til å ødelegge frie radikaler i kroppen ansvarlig for etableringen av unormale kreftceller. Curry kan tilsettes til næringsmidler som et krydder eller det kan inntas i kapselform; gurkemeie curcumin kan inntas i en dose på 450 mg, en kapsel per dag for å utlede de naturlige fytokjemikalier som finnes i gurkemeie. For enkel fordøyelse, bør du ta kapselen med et måltid.

Drikk grønn te

Grønn te er avledet fra anlegget identifisert som Camellia sinesis. Det kan inntas tre til fire ganger om dagen for å utlede fordelene med epigallocatechin gallate, en naturlig kreft-bekjempelse middel til stede i store mengder i grønn te. Epigallocatechin gallate har rikelig med antioksidanter for forsvar mot frie radikaler, og studier har funnet det å ha beskyttende egenskaper mot kreft i bryst, tykktarm, blære, bukspyttkjertel, tynntarm, spiserør og magesekk. Grønn te kan også lett inntas som en kapsel: To 1000 mg kapsler kan tas daglig, helst rett før et måltid for enkel fordøyelse.

Spis mer brokkoli

Hvis du ønsker å bygge opp din naturlige kreft-bekjempelse forsvar, spise mer brokkoli, samt rosenkål, kål og blomkål. Disse grønnsaker inneholder glucoraphanin, som kroppen konverterer til Sulforafane. Sulforafane har evnen til å hemme kreftcellevekst, fordi den stopper celledeling og forårsaker cancercelledød. Å få minst en hjelpe (en kopp) av brokkoli, blomkål, rosenkål eller kål daglig er en utmerket all-naturlig måte å dra nytte av denne phytochemical.

Hvordan Juster Briller for Bedre Vision

Briller er laget for å sitte på et bestemt sted på ansiktet ditt, en viss avstand fra øynene og i en bestemt vinkel. Hvis rammen blir ute av posisjon, kan resepten i linsen bli endret. Justere en ramme inn det som passer best mulig vil forbedre hvordan du ser gjennom brillene.

Hvordan Juster Briller for Bedre Vision

Stram noen skruer i rammen som kan være løs. Skruer kan være plassert i eyewire, den delen som holder linsene inn i en ramme; i templet, den delen som går over øret; og selv i de nosepads hvis du har justerbare nesegrep.

Juster nosepads. Se i speilet på hvordan rammen passer deg og sørge for at elektrodene er vinklet holdent og komfortabelt på nesen. Hvis de trenger å bli flyttet, gjør det i små, milde svinger med tang for ikke å bryte av puten.

Bøy templer slik at de passer godt rundt ørene dine. Kjør templene under varmt vann før du bøye dem til å bidra til å forhindre breaking. Den vanligste justeringen er å bøye kroken av tempelet ned litt slik at rammen sitter høyt og holder opp i ansiktet ditt.

Se i speilet på hvordan brillene sitter horisontalt på ansiktet ditt. Hvis den ene siden er høyere eller lavere, tar brillene av. Å heve en linse opp, nøye og forsiktig bøye tempelet ned på siden at linsen var for lavt. Bøy tempel ned på hengslene, i en svært liten bevegelse tar seg ikke å knipse delikat hengsel av.

Sjekk om linsene sitter på riktig fly i forhold til ansiktet ditt. Linser bør ha en liten vinkel, med bunnen av glassene hviler litt nærmere dine kinn. Hvis linsene føle seg altfor langt ut fra kinnene, ta brillene av og forsiktig bøye begge templer ned aldri så litt. Bytt dem og sjekke passform.

Hint

  • Selvjusterende briller er greit for raske løsninger, men alvorlige justeringer fungerer best hvis det gjøres av en øyelege eller optiker. De fleste synspleie utøvere justere briller gratis.

Hvordan Juster Glass Rammer

Hvordan Juster Glass Rammer


Briller vil komme ut av justering, selv om du er veldig forsiktig med dem. Den enkle handling å ta brillene av og på til slutt vil føre til at rammene for å løsne eller stramme. Forskjellige typer av rammematerialer krever ulike justeringer. Det bør utvises når du justerer briller rammer tatt.

Hvordan Juster Glass Rammer

Stram alle ramme skruer. Plast og metall rammer har skruene som holder tempel, også kalt "arm", til fronten av rammen ved hengslene. Dekk til objektiver med et lite håndkle for å unngå riper dem, og plassere rammen på et fast underlag for å stabil det. Nøye stramme skruene hengslene. Metal rammer har også skruene som holder linsene i rammen foran, også kalt eyewire; disse skruene krever stramming.

Varm en plastramme for å justere ved å fylle en vask eller bolle med varmt, ikke varmt vann. Oppvarming av plast gjør rammen mer ettergivende. Du kan også holde rammen under rennende kranen, med varmt vann faller over rammen.

Bend forsiden av rammen til vinkelen, og rundt den for å samsvare med formen på hodet når rammen er varm. Forsiktig arbeide og bøye med makt til å reformere en svak kurve til rammen. Det er normalt for rammer å flate og mister noe av sin kurve, og omforme dem vil hjelpe dem passer bedre. Rammene kan også gjøres bredere på samme måte, ved å redusere kurve hvis rammen er for stram.

Bruk nebbtang til å bøye metall templer inn eller ut fra rammen. Hvis rammen er for løs, kan du bøye templene i litt. Hvis rammen er for stramt, kan du spre templene ut. Knip rammen nær hjørnet hvor rammen møter armen og bøye, ved hjelp av makt og små bevegelser.

Bøy metall templer opp eller ned, hvis brillene sklir ned på nesen eller har det vondt på baksiden av ørene. Ta tak i rammen, og hold den, slik at rammen sitter i samme retning som om du bruker det. Flytt metall templet i kurven av templet - den delen som går rundt øret. Flytt opp forsiktig hvis brillene vondt bak ørene. Flytt kurven ned hvis brillene er for løse.

Juster nosepads på en metallramme, hvis brillene sitter for høyt eller lavt. Ta tak i rammen foran og bruke tommel og pekefinger til å utvide eller begrense de nosepads. Spre pads ut å senke anfall av rammen. Gjøre pads smal til å heve rammen opp i ansiktet ditt.