Digidexo.com

helseforsikring australia

Om privat helseforsikring i Australia

Om privat helseforsikring i Australia


I Australia, gir privat helseforsikring ekstra fordeler utover de betalt av det offentlige helsevesenet. Medicare er den australske regjeringens universelle helsetjenester program, tilbyr helsetjenester til de fleste innbyggerne. Noen mennesker velger å også kjøpe ekstra dekning fra en av de mange private helseforsikring leverandører. Private helseplaner kan gi for hva Medicare ikke dekker og gir pasienter med flere behandlingstilbud i private sykehus.

Medicare

For å forstå privat helseforsikring, må du først forstå Medicare. Medicare Australia er finansiert av skatteinntekter og gir delvis betaling for legetimer, de fleste reseptbelagte medisiner, helseprogrammer for folk med lave inntekter, insentivprogrammer for leger og familie assistanse til folk oppdra barn i Australia. Medicare kjører også andre programmer relatert til helse og trivsel i Australia. Det gir fordeler for tester og undersøkelser som røntgen og patologi tester, konsultasjon avgifter, synsundersøkelser, de fleste kirurgiske og terapeutiske prosedyrer, samt noen kirurgiske tannbehandling og andre prosedyrer, og folk kan velge sine egne leger. Pasientene kan også få gratis behandling som offentlige pasienter i offentlige sykehus. Dersom en person mottar behandling som en offentlig pasient i et offentlig sykehus, vil leger og spesialister som er involvert bli nominert av sykehuset, og Medicare vil betale for personens omsorg og behandling eller ettervern.

Funksjon

Privat helseforsikring er ment å dekke de tingene som Medicare ikke dekker og gir folk flere alternativer og kontroll over sin behandling på sykehuset. Medicare dekker ikke private pasientsykehuskostnader, tannpleie, ambulansetjenester, hjemmesykepleie, fysioterapi, ergoterapi, logopedi, øye terapi, kiropraktikk tjenester, podiatry, psykologi, briller og kontaktlinser, høreapparater, proteser, kosmetisk kirurgi eller øye terapi. En privat helseforsikring produkt med ekstra dekning vil vanligvis betale for de fleste av disse elementene.

Typer

Privat helseforsikring planer er vanligvis svært like. En person eller familie kan velge fra helt grunnleggende planer for å beskytte dem i tilfelle uventet sykehus til omfattende planer, som inkluderer ikke bare privat sykehus dekning, men også statister planer som vil betale for tannpleie, optisk omsorg, kiropraktikk, fysioterapi og ambulerende tjeneste, blant andre. Det er planer som er spesielt utviklet for unge par som ikke trenger reproduktive helsetjenester eller omsorg som er vanligvis bare nødvendig for eldre pasienter.

Fordeler

Australia tilbyr finansielle insentiver for å ta ut privat helseforsikring for eksempel en 30 prosent rabatt. Personer med privat dekning er berettiget til å kreve 30 prosent av kostnadene til omsorg. I tillegg private helseforsikring pasienter har mer kontroll over deres omsorg på sykehuset fordi de kan velge å bli behandlet i enten en offentlig eller privat sykehus, samt å ha valg av leger og spesialister. Extras dekning er viktig å ha i Australia fordi out-of-pocket utgifter til tannpleie og ambulansetjenesten kan være dyrt.

Betraktninger

Folk blir straffet hvis de er hva regjeringen anser å være høy inntekt inntekter og de tar ikke ut private helsedekning. Hvis inntekten er over en viss terskel, og du trenger ikke ta ut privat forsikring, vil du måtte betale Medicare innkreve avgift (MLS). Dette er en ytterligere 1 prosent av skattbar inntekt betalt av folk som tjener mer enn $ 73 000 per år (australsk) for singler og $ 146,000 (Australia) for par og familier. MLS er i tillegg til den Medicare Levy, som er en 1/2 prosent for alle.

Folk også oppfordres til å ta ut sykehus dekning på et tidlig alder. Hvis en person tar ut privat helseforsikring etter 1. juli etter sin 31. fødselsdag, vil han betale mer for samme grad av dekning over hans levetid enn en person som tok ut dekning før 1. juli etter hennes 31. bursdag. Denne kostnaden øker med to prosent hvert år at en person forsinker ta ut dekning.

Hvordan å dekke en graviditet med helseforsikring

Hvordan å dekke en graviditet med helseforsikring


Den gjennomsnittlige kostnaden av å ha en baby er $ 6378 for en normal levering, $ 10 638 for et keisersnitt. Den beste måten å sikre din graviditet vil bli dekket av helseforsikring er å planlegge fremover, noe som gjør at du få forsikring før du blir gravid.

Hvordan å dekke en graviditet med helseforsikring

•  Prøv å ha helseforsikring før du blir gravid. Hvis du ikke har hatt forsikring i det hele tatt, og deretter få forsikret gjennom en gruppe plan, gjør den nye helseplanen ikke å umiddelbart dekke svangerskapet og kan gjøre deg vente et par måneder før dekning tilbys.

Finn ut hva slags dekning helseplan eller potensiell plan gir for fødsel, adopsjon og graviditet. Se på hva slags fødselspermisjon, forebyggende og godt-baby omsorg planen gir.

Be potensielle arbeidsgivere hvis helseforsikring de tilbyr dekker fødselspermisjon.

Unngå bytte jobb hvis du er gravid. Hvis du gjør det begynne en ny jobb i løpet av en graviditet, er det mulig at du kanskje må vente opptil et par måneder for dekning.

vurdere å søke om Medicaid hvis du er uforsikret og møte programmets krav lav inntekt.

Kontakt statlige forsikringsavdeling for mer informasjon om hvordan du dekke din graviditet og spørre hva andre typer lavkost forsikring planer de tilbyr.

Tenk på søknad om COBRA å dekke svangerskapet hvis du er mellom planene. COBRA er en føderal lov som gir helseforsikring for kvalifiserte arbeidstakere, deres ektefeller og forsørgede barn hvis de er mellom planer.

Prøv å komme på en gruppe helseplan gjennom jobben din eller en profesjonell organisasjon hvis du er uforsikret og gravid. Disse vil være rimeligere enn å kjøpe individuell forsikring.

Hint

  • Under Health Insurance Portability and Accountability Act, er en graviditet ikke betraktet som en pre-eksisterende tilstand, noe som betyr bytte planer mens gravide ikke bør være et problem. Det finnes noen unntak, men.
  • Kontakt din helse plan innen 30 dager etter barnets fødsel, adopsjon eller adopsjonsformidling og be om en spesiell påmelding for å dekke begivenheten.
  • Nyfødte og adopterte barn kan ikke EKSKLUDERES fra helseforsikring for pre-eksisterende forhold hvis de er registrert i en helseplan innen 30 dager etter fødsel eller adopsjon.
  • Under Nyfødte 'og Mothers' Health Protection Act, hvis en plan dekker fødselspenger eller nyfødte fordeler, må det tillate mødre og nyfødte en 48-timers sykehusopphold etter en vaginal fødsel og 96 timer hvis et keisersnitt er utført, med mindre det er avtalt med lege og mor at det vil være en tidligere utslipp.
  • Kontakt pensjon og velferdsgoder Administrasjon av US Department of Labor eller statlig forsikring avdeling for mer informasjon om COBRA.

Hvordan få katastrofale helseforsikring sitater

Hvordan få katastrofale helseforsikring sitater


Det er mange måter å få sitater for Katastrofale helseforsikring dekning. Her er noen skritt for å følge for å komme i gang!

Hvordan få katastrofale helseforsikring sitater

•  Se i din lokale telefonboken under "helseforsikring" eller "sykeforsikring" Finn en agent som representerer alle de viktigste selskapene i ditt område. Spør dem om priser, valgbarhet, og plan alternativer.

Spør dine venner og familie. Hvis du kjenner folk som har katastrofale helseforsikring dekning, spør dem hvilket selskap de er med, og om de er fornøyd med det. Spør hvordan de lønnskrav, om deres kundeservice, og årlige renteøkninger. Pålogging til deres hjemmeside eller ringe dem for et tilbud.

•  Søk på Internett. Du kan finne mange online siterer motorer for katastrofale helseforsikring. Bare søk etter "katastrofale helseforsikring sitater" eller et lignende begrep på din favoritt søkemotor. Hvis du vet hva forsikringsselskapet du ønsker å se nærmere på, prøve deres hjemmeside først.

Hint

  • Spør din agent eller selskapet om sin garanti praksis. Kan du bli nektet? Kan prisforandring når du søke?
  • Finn den planen som har den beste risk / pris forholdet.
  • Sørg for å spørre din agent eller forsikringsselskapet hva levetid maksimalt på planen er.
  • Spør om planen dekker 100% av dine utgifter etter egenandelen, eller hvis du er ansvarlig for en viss prosent av den gjenværende regningen.

Hvordan legge til pårørende til helseforsikring

Hvordan legge til pårørende til helseforsikring

Hvis du er dekket under din arbeidsgivers gruppen forsikring plan som et enkelt individ, kan du vanligvis legge pårørende til din helseforsikring. Det kan imidlertid hende du må vente med å legge til pårørende til bedriftens åpen påmelding periode begynner, med mindre du oppfyller visse kriterier.

Hvordan legge til pårørende til helseforsikring

•  Finn ut om du er i stand til å legge forsørges umiddelbart. Hvis dine pårørende ikke allerede er dekket under den eksisterende helse-forsikring, kan du vanligvis legge dem bare hvis din familie har opplevd en "kvalifiserende arrangement" som definert av din forsikring carrier. Vanlige kvalifiseringsløp inkluderer fødsel, død, ekteskap, skilsmisse, tap av jobb og utdanning. Snakk med ditt forsikringsselskap innmelding avdeling for å finne ut om din situasjon faller innenfor retningslinjene.

Få innmelding papirene. Ta kontakt med din arbeidsgivers personalavdelingen, eller forsikringsselskapet innmelding avdeling, og be om at en ny påmeldingsskjemaet bli sendt hjem til deg. Noen arbeidsgivere har tomme kopier som kan leveres umiddelbart, og noen forsikring bærere gjøre innmelding materialer tilgjengelig på nettet.

Fyll ut de nødvendige skjemaene. Skriv inn din personlige informasjon og besvare relevante spørsmål om deg selv, dine pårørende og situasjonen som forårsaket behovet for en ny påmelding. Gi de opplysninger om dine pårørende enes tidligere dekning, hvis det er noen, og feste sertifikatet for troverdig dekning til den nye innmeldingsskjema. Meld hvor angitt på innmelding papirene og sende det tilbake til forsikringsselskapet sammen med kopier av nødvendig dokumentasjon.

Definisjon av en Dekning Gap i helseforsikring

Definisjon av en Dekning Gap i helseforsikring

Mange situasjoner kan resultere i tap av helseforsikring dekning, noe som setter deg i en prekær posisjon før du har sikret seg en ny politikk. Skifte jobb, pensjonere seg, beveger seg, og bare blir eldre kan forlate deg uforsikret. En helseforsikring dekning gap er tidsperioden mellom utløpet av en politikk og begynnelsen av en annen. Forstå nøyaktig hva det betyr å være uforsikret, risikerer potensialet du ansiktet, og hvordan du kan fylle din dekning gap kan eliminere eventuelle misforståelser og hjelpe deg å re-etablere beskyttelse.

Hvordan det skjer

Når du ikke lenger er kvalifisert til å være dekket av en helseforsikring plan, fordi du enten har byttet jobb, flyttet, eller unnlatt å betale premie, vil politikken offisielt avsluttes ved midnatt på den siste dagen av faktureringssyklusen der din premie sist ble betalt. Når du ikke lenger omfattet av planen, er du helt uforsikret, skape dekning gap.

Nye medisinske regninger

Betaling for medisinsk behandling av noe slag gjengis mens du er uforsikret vil være helt ditt ansvar. Uavhengig av spesifikke tjenester som tilbys, blir kostnaden for behandlingen din egen økonomiske forpliktelse. Hvis du ikke har helseforsikring, vil mange leger og fasiliteter nekte behandling uten betaling på forhånd, unntatt i tilfelle en nødsituasjon.

Oppfriskning etter oppsigelse

Hvis din helseforsikring gapet eksisterer fordi du ikke klarte å betale premie, kan du få lov til å gjeninnsette dekning ved å betale summen av alle premiene som skulle vært utdeles, pluss et depositum på én ekstra måned ordinære fakturabeløpet. Mange operatører vil tilbakevirkende kraft gjeninnsette din forsikring og betale den aktuelle delen av eventuelle behandlingsutgifter som påløper under gap, mens andre vil nekte å bidra, men fortsatt kreve full forfalte beløpet.

Komme New Forsikring

Varigheten av perioden har du ingen dekning kan negativt påvirke noen ny politikk du kan kjøpe. Hver forsikringsselskap håndterer dekningshull forskjellig, men de fleste operatører har identiske forskrifter om uforsikrede perioder. Hvis dekningen gap varer i 30 dager eller mer, vil den nye politikken etter emne til pre-eksisterende tilstand begrensninger i seks måneder til ett år. Noen behandling som kreves eller mottas for problemer som allerede eksisterte vil ikke bli dekket av politikken.

COBRA

Hvis du er venstre uten helseforsikring fordi du ikke lenger jobber for selskapet som forutsatt i planen, kan du være kvalifisert til midlertidig fortsette dekning under føderale COBRA forskrifter. COBRA lar deg beholde de samme fordelene du hadde fra din arbeidsgiver for en periode på maksimum 18 måneder, forutsatt at du betaler hele kostnaden av politikken. Med dette alternativet, vil du bare være ansvarlig for den delen av behandlingskostnadene beskrevet i helseforsikring plan, i motsetning til hele balansen som eksisterer under en dekning gap.

Om Special Needs helseforsikring planer

Om Special Needs helseforsikring planer

The US Department of Health and Human Services utgitt en rapport i 2008 som sier de med spesielle behov er mer sannsynlig å ha helseforsikring dekning enn de uten kroniske helseproblemer.

Historie

Kjenn Employee Retirement Income Security Act (ERISA) legger byrden på forsikringsselskaper å si klart hva de vil og ikke vil dekke under deres politikk. Domstolene generelt tolke vage, forvirrende eller mangler språk til fordel for forsikringstakeren.

Lover

Kennedy-Kesselbaum loven krever helse assurandører å dekke eksisterende vilkår i henhold til kollektive avtaler. Likeledes stater har lover mot villedende handelspraksis å forebygge helse selskaper fra å nekte legitime krav mot deres politikk.

Betraktninger

Spesielle behov helsespørsmål er kronisk. Familier vil anta byrden for co-betaler, egenandeler, ut på nettverkstjenester og møte årlige forsikringstaker maksimumsgrenser.

Misforståelse

Advokat Jeffrey H. Minde skriver skaffe dekning for utgifter knyttet til spesielle behov er ofte et spørsmål om å utdanne skaderepresentant om nødvendigheten av tjenesten, lengden på behandling eller resept.

Typer

Privat forsikring, Medicaid og Medicare all dekke spesielle behov helse. Medicaid er tilgjengelig for lav inntekt, lav resourced personer med visse funksjonshemninger. Medicare er først og fremst for de eldre enn 65 år, men kan dekke funksjonshemninger.

Definisjon av Dependent for helseforsikring

Definisjon av Dependent for helseforsikring

Forsikring er regulert på statlig nivå, slik at hver stat har litt forskjellige regler og lover angående behandling og identifisering av pårørende for helseforsikring. Imidlertid har de aller fleste stater vedtatt nesten identiske definisjoner av "avhengig" for det formål å bestemme helseforsikring dekning valgbarhet. Ved å forstå de ulike klassifiseringer av pårørende og potensielle pårørende, vil identifisere uegnet familiemedlemmer være mye enklere.

Ektefelle

For å bestemme helseforsikring dekning valgbarhet, er din ektefelle alltid betraktet som en avhengig. Uavhengig av hvilken type helsetjenester plan du kjøper, eller som din arbeidsgiver gir, kan du inkludere din ektefelle på den planen. Hvis skilsmisse skjer, er din daværende ex-ektefelle ikke lenger berettiget til å motta dekning under planen. For fakturering og fakturering ensartethet, vil de fleste helseforsikring selskaper fortsette å lønnskrav og forsikre din ex-ektefelle for resten av den måned da skilsmissen ble sluttført. På slutten av den måneden, vil din ex-ektefelle ikke lenger beskyttet av din helse forsikring, og transportøren vil ikke betale noen ytterligere krav.

Innenlandske Partnere

Ikke hver stat eller forsikringsselskap anser innenlandske partnere som forsørges berettiget til å motta helseforsikring dekning. Spørsmålet om innenlandske partnerskap og forsikringsdekning er fortsatt en pågående kontroversiell debatt. Dette er spesielt sant når det innenlandske partnerskap involverer homofile par. Mange stater og forsikring bærere har valgt å vise innenlandske partnere som pårørende kvalifisert for dekning, men bare hvis den primære forsikrede kan gi bevis for forholdet stabilitet og varighet. De operatører som vil gi fordeler for homofile par ofte krever presentasjon av en vielsesattest, selv om staten der du bor ikke støtter homoseksuelt samliv. Overraskende mange forsikringsselskaper motstå dekker heterofile innenlandske partnere mer enn homofile partnere, og begrense mann-kvinne ugifte par fra å motta ytelser.

Barn

Helseforsikring selskaper alltid se dine mindreårige barn som pårørende. Definisjonen av "barn" i dette tilfellet er utvidet til å omfatte din naturlige blod barn, adoptivbarn og til og med stebarn. Flertallet av helseforsikringer vil ikke kreve en høyere premie til familier med flere barn enn de med færre. Hvis du har 10 barn, ville politikken premie ikke være høyere enn om du hadde bare ett barn. Dine barn anses forsørges og kan dekkes av helseforsikring plan uavhengig av om de faktisk bor i huset. Dette er mest sett etter en skilsmisse, der en av foreldrene er nødvendig for å gi medisinsk dekning, men ikke også gitt bolig varetekt. Men når de vurderer stebarn, hvis andre ekteskap ender også i skilsmisse, de biologiske barn av deres andre ex-ektefelle er ikke lenger ansett som dine egne barn og er da kvalifisert til å være dekket av planen.

Barn av en Domestic Partner

Ytterligere forvirrende og komplise definisjonen av en avhengig for helseforsikring fordeler er tilstedeværelsen av barn innenfor en nasjonal partnerskap. De biologiske og adopterte barn av den primære forsikret kan være dekket uten spørsmål. Imidlertid oppstår komplikasjoner når din samboer har sine egne barn. Hvis partneren din er av samme kjønn, og din forsikring carrier er villig til å utvide dekningen til den personen, da inkludert partnerens barn innenfor definisjonen av en kvalifisert avhengige bør ikke være for vanskelig. Dessverre er det ingen garanti for at et forsikringsselskap vil definere din innenlands partnerens barn som kvalifisert pårørende, uavhengig av om partneren din er dekket. Definisjonen av avhengige, når de vurderer barn av en nasjonal partner, kan være forvirrende og utfordrende å en helseforsikring carrier, og det er ofte en rigid liste med kriterier som må oppfylles for å få plass innenfor rammen av selskapets definisjon.

Voksen Barn

Noen barn som anses kvalifisert forsørges av helseforsikring carrier vil kun bli vurdert som sådan før de er uavhengige. De aller fleste stater og forsikringsselskaper identifisere barnets pårørende som mindreårige under 18 år, og slutte å gi helsedekning ved utgangen av den måneden hvor det oppstår ditt barns fødselsdag. Bare to unntak finnes som regel som tillater deg å fortsette å levere helseforsikring dekning til voksne barn: hvis barnet ditt blir en fulltidsstudent ved en høyskole eller annen høyere utdanningsinstitusjon umiddelbart etter videregående skole, vil hennes dekning fortsette inntil hennes college konfirmasjonen eller hennes 23 bursdag; Hvis barnet ditt er psykisk utviklingshemmede og ute av stand til å leve selvstendig etter 18 år, vil hans dekning forbli i kraft på ubestemt tid, og han vil alltid passe innenfor definisjonen av en avhengig. I mars 2010, President Obama undertegnet i loven pasient Protection og Affordable Care Act og Avstemming Act av 2010, som mandat at innen utgangen av året, må helse operatører lar voksne barn av forsikrede medlemmer til å være dekket som forsørges inntil sin 26. bursdag, men bare hvis foreldrene velger å tillate fortsettelsen.

Om California helseforsikring for barn

Om California helseforsikring for barn

Gjennom sunne familier Program, delstaten California tilbyr rimelig helseforsikring til barn i familier med lav inntekt som ikke kan kvalifisere for no-cost Medi-Cal. I tillegg til medisinsk dekning, gir programmet lavkost tannlege og visjon forsikring til barn som er lovlige innbyggere i California.

Bakgrunn

California debuterte sin sunne familier Program i 1998, og tilbyr helseforsikring for barn som er uforsikret og oppfyller visse kvalifikasjonskrav. I februar 2009, President Barack Obama reauthorized staten Barnas Health Insurance Program (SCHIP) lov, hvis finansiering bidrar til å støtte nesten 900.000 California barn i sunne familier Program.

Kvalifikasjoner

Barn som bor i California opp til 19 år som ikke er egnet for ikke-pris Medi-Cal kan kvalifisere for programmet. Andre kvalifikasjoner inkluderer barn i familier med inntekt som oppfyller sunne familier retningslinjer og barn født av mødre som deltok i Access for spedbarn og mødre (AIM) Program som ikke er innmeldt i Medi-Cal eller arbeidsgiver-sponset helseforsikring. Per april 2010, månedlige retningslinjer for å bli sunne familier for en familie på tre med et barn opp til 1 år gamle inntekt er $ 3053 til $ 3815 kontra en månedlig inntekt cap på $ 2030 for ikke-pris Medi-Cal.

Dekning

The California Sunn Familieprogram tilbyr rimelig omfattende helse, tannhelse og visjon omsorg gjennom et begrenset antall forsikring planer. I tillegg til den grunnleggende medisinsk behandling, kan barna også får psykisk helsevern, tale og fysioterapi.

Forsikrings Carriers

Noen av helseforsikring bærere tilbys av under sunne familier programmer er Anthem Blå Kors of California, Blue Shield of California, Aetna, Kaiser Permanente, Health Net og pacificare. Noen medlemmer har mulighet til å velge lokale forsikring bærere. Konsulent helse familier hjemmeside for mer informasjon.

Kostnad

Månedlig innmelding kostnader varierer avhengig av din inntekt og forsikring plan, men er normalt mindre enn $ 50 per barn. Medlemmene er også pålagt å betale mellom $ 5 til $ 15 i co-betalinger for legebesøk.

Om Kid Care helseforsikring i delstaten Florida

Om Kid Care helseforsikring i delstaten Florida

KidCare programmene gir rimelige helsetjenester til lavinntektsfamilier. Familier kan være ute av stand til å ha råd til høye premier som kreves av deres arbeidsgivers forsikring programmer. I dette tilfellet, bør disse familiene søke om KidCare slik at de barna skal ha tilgang til god helsehjelp.

Typer

KidCare består av fire forskjellige planer. Medikids gir helseforsikring for barn i alderen 1 til 4. Healthy Kids gir helseforsikring for barn i alderen 5 til 18. Barnas Medical Services Network gir spesiell forsikring for barn fra 0 til 18 år som har spesielle helsemessige bekymringer. Til slutt gir Medicaid helsevern for barn fra 0 til 18 år som bor i husholdninger med svært lave inntekter.

Funksjoner

Florida KidCare programmer bidra til å dekke kostnadene ved følgende medisinske tjenester: immunisering skudd, legekontroller, sykehustjenester, nødvendige surgeries, akuttmottaket besøk, øyenlegebesøk, hørselstester, tannlege besøk og den psykiske helsetjenesten. KidCare hjelper også betale for reseptbelagte medisiner.

Valgbarhet

For å være kvalifisert for KidCare, må barna være yngre enn 19 og har ingen annen forsikring. Dessuten må de være amerikansk statsborger. Foreldre eller besteforeldre som oppdrar sine barnebarn kan søke om KidCare hjelp. Generelt kan familier være kvalifisert for KidCare programmer hvis deres inntekt ikke overstiger 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. For eksempel må en familie på fire har en inntekt mindre enn $ 3675 per måned for å kvalifisere. Medicaid valgbarhet krever også at inntekten ikke være mer enn visse grenser basert på familiens størrelse. For eksempel, hvis en familie på fire har en inntekt mindre enn $ 364 per måned, kan de være kvalifisert for Medicaid for sine barn.

Betraktninger

Medicaid tar ikke betalt noen form for premie; Men de andre KidCare programmer lade månedlig premie basert på familiens inntekt. Ifølge KidCare nettsiden, de fleste familier betale mellom $ 15 og $ 20 per måned. Denne premien kan enten bli sendt til KidCare eller betalt online på sunne barn hjemmeside (se Ressurser).

Søknad

Florida beboere kan søke om KidCare programmer enten online (se Ressurser), eller gå til den lokale avdeling av barn og familier kontor for å fylle ut en søknad. Når du fyller ut søknaden, trenger de kanskje å referere til følgende elementer: selvangivelse, W-2 skjemaer, forrige måneds betale sjekk stubs, kostnaden for arbeidsgiver-forutsatt helseforsikring, trygdekort og førerkort. Kopier av noen av disse former kan være nødvendig for å følge søknaden.

Hvorfor Er Helseforsikring ansett som viktig?

Hvorfor Er Helseforsikring ansett som viktig?

Av alle typer forsikring du kan kjøpe, er helseforsikring regnes som en av de viktigste. Med mindre du er selvstendig rike, kan betale for medisinsk behandling uten hjelp av en helseforsikring være sterkt skadelig for din økonomiske velvære. Uten forsikring, kan din tilgang til helserelaterte programmer og tjenester enten bli forsinket inntil du kan samle nødvendige midler eller forgone helt.

Betraktninger

Medisinsk behandling koster fortsette å øke på en eksponentiell rate. Uten helseforsikring, kan du være i stand til å ha råd til tjenester og prosedyrer som er nødvendige for å forbedre kvaliteten på livet ditt. Du vil bli tvunget til å utsette behandlingen til du har samlet en lump sum stor nok til å dekke prisen på dine prosedyrer. Svært få medisinske fasiliteter tilbyr betaling planer, og de som gjør trenger eksepsjonell kreditt score og kostnad renter som øker kostnadene.

Medisiner

Legemidler kan bære betydelige prislapper, særlig legemidler som er nye og har ingen generisk ekvivalent. Helseforsikring planer vanligvis inneholde reseptbelagte stoffet bestemmelser som setter dine kostnader til forhåndsdefinerte nivåer uavhengig av den faktiske utsalgsprisen av medisinen. Hvis du ikke har forsikring, må du betale for narkotika i sin helhet på det tidspunkt de er levert. Dette kan føre til overdreven utgifter, spesielt hvis du må ta en fast månedlig vedlikehold medisiner for å behandle en pågående sak.

Fordeler

Flertallet av amerikanerne er dekket under administrerte omsorg helseforsikring programmer, som er avhengige av at det foreligger en forhåndsdefinert nettverk av leger og fasiliteter kontrakt med transportøren. Hvis du trenger spesialisert omsorg, kan du søke behandling fra en hvilken som helst lege eller sykehus innen ditt forsikringsselskap nettverk. Denne funksjonen gjør at du kan få tjenester fra de beste leverandører tilgjengelig, uten ekstra kostnader. Hvis du ikke har forsikring, behandling leveres av flere kritikerroste dyktige leger vil utvilsomt koste betydelig mer.

Barnas Care

Hvis du har barn, er helseforsikring anses som svært viktig. Kostnaden for rutinemessige årlige kontroller og vaksiner kan være overdreven, og disse prosedyrene er ikke bare obligatorisk for offentlig skole påmelding, men avgjørende for trivsel for barna. Å ha flere barn forbindelser allerede ublu bekostning av kun beskytte familien din mot barnesykdommer og sykdom.

Potensiell

De fleste helseforsikring planer inkluderer en mengde tilleggstjenester som tilbys uten ekstra kostnad til dekket medlemmer. Disse tjenestene inkluderer vanligvis ubegrenset telefonkonsultasjoner med kvalifisert medisinsk personell som kan svare på personlige spørsmål, samt tilgang til andre programmer beregnet for å forbedre kvaliteten på livet ditt og øke din kunnskap om sunn beslutninger. Mange forsikringsselskaper operatører tilbyr også tilleggstjenester som inkluderer ikke-medisinsk relaterte programmer som advokat konsultasjoner og finansiell planlegging råd. Uten helseforsikring, vil din tilgang til disse fordelene være begrenset med mindre du har betalt potensielt betydelige avgifter.

Hva er Coinsurance for helseforsikring?

Hva er Coinsurance for helseforsikring?

Stigende helsekostnader har ført forsikring operatører å tilby flere funksjoner på helseforsikring planer som tjener til å redusere månedlige premier. Begrepet co-forsikring er en teknikk som kan dramatisk redusere prisen på helseforsikring, men det er ikke uten risiko. Co-forsikring planer kan være komplisert, og krever ekstra innsats for å opprettholde nøyaktig journalføring.

Co-Forsikring Definition

Co-forsikring har blitt den vanligste betegnelsen som brukes til å identifisere planer som krever dekket medlem for å dele kostnader behandling med transportøren, og er faktisk en forkortet form av begrepet "samarbeidsvillig forsikring." Betaling for andre enn ordinære tjenester og forventet årlig physicals vil bli delt mellom de dekket medlemmer og forsikringsselskapet.

Formål

Den primære hensikten med co-forsikring planer er å redusere medlem månedlige forsikringspremie. Ved å flytte en del av behandlingsutgifter til pasienten, forsikringsselskaper bruke mindre penger og kan lade lavere premie for disse planene. I tillegg er tilfeller av unødvendige kontor besøk og testprosedyrer er vanligvis lavere når pasienter må betale for noen av sin egen omsorg, slik legene mer tid til å ta legitime behov.

Din Egenandel

De fleste co-forsikring planer krever medlemmene til å betale en flat avgift, eller egenandel, mot behandlingskostnader før transportøren vil vurdere å betale en del av gjenværende saldo. Inntil egenandelen er oppfylt, er betaling for eventuelle medisinske tjenester hele og fulle ansvaret for pasienten. Når denne forhåndsdefinert beløpet er oppfylt, er noen ekstra balanse delt mellom medlemmet og forsikringsselskapet.

Kostnadsberegninger

Balanserer igjen etter at egenandelen er betalt er delt mellom medlemmet og transportøren. Forsikringsselskapet betaler vanligvis mesteparten av regningen, og pasienten er vanligvis ansvarlig for 10 til 30 prosent av alle etterlatte fakturaer.

Maksimal Out-of-Pocket

Sikringstiltak finnes i alle co-forsikring planer for å beskytte medlemmene mot farene ved uoverstigelige medisinske regninger. Co-forsikringer har en innebygd stop-loss funksjon kalt "Maksimal Out-of-pocket", eller Moop, som hindrer pasienter fra å bli forpliktet til å betale store mengder mot deres omsorg. Den Moop er et aggregat figur består av den årlige egenandel og alle co-forsikring deler betales av medlemmet, men har vanligvis ikke inne reseptbelagte kostnader og kontor co-betaler. Når medlemmer har brukt et beløp tilsvarende den Moop, er alle gjenværende behandlingsutgifter betalt i sin helhet av forsikringsselskapet carrier. Hver co-forsikring har en annen Moop, men den gjennomsnittlige tallet er mellom $ 1000 og $ 10.000.

Hvordan velge en helseforsikring Egenandel

Hvordan velge en helseforsikring Egenandel

Når det gjelder tid til å kjøpe helseforsikring, kan det store antallet av forsikring bærere og mangfoldet av tilgjengelige plan alternativer være overveldende. Billigste planer er vanligvis de som krever den største ut-av-lomme utgifter hvis og når du trenger behandling, og en av de største økonomiske utlegg i disse typer politikk er fradragsberettiget. Egenandelen er en forhåndsbestemt sum penger du må betale mot dine behandlingskostnader før planens ytelser faktisk sparke i. Flere fradragsberettigede alternativer er tilgjengelige, og du må velge din med stor forsiktighet for å unngå uoverstigelige medisinske regninger.

Hvordan velge en helseforsikring Egenandel

•  Undersøk tilgjengelige forsikring plan valg. Kontakte valgt helseforsikring carrier og be om en fordel oppsummering for de planer tilgjengelig der du befinner deg, spesielt co-forsikring planer med i-nettverk egenandeler. Når informasjonen kommer fra forsikringsselskapet, gjennom ytelses oppsummeringer og gjøre oppmerksom på noen dekning forskjeller eller begrensninger mellom politikk.

Sammenlign planlegger fradragsberettigede alternativer. Undersøke co-forsikring planer med egenandeler, betaler spesiell oppmerksomhet til mengden av in-nettverk egenandeler og eventuelle forskjeller i de andre ut-av-lomme kostnader. Sørg for at planer med høyere egenandeler fortsatt inneholde de samme ytelsesnivå som planer med lav eller ingen egenandeler, og kontroller at ingen ekstra begrensningene finnes på høy egenandel politikk.

Sammenlign politikk premie. Gjennomgå den totale kostnaden ved å kjøpe hver av de ulike planene, med fokus på kun de produkter med månedlige premier som er innenfor dine realistiske økonomiske evner. Undersøk de rimelige planer side-by-side for å avgjøre hva forskjeller, og vurdere hvorvidt de dyrere politikk har funksjoner eller egenskaper som er verdt den ekstra kostnaden.

•  Vurder dine tilgjengelige økonomiske ressurser. Evaluere bare de planer med månedlige premier innenfor budsjettet ditt, med nøye fokus på den totale årlige egenandel. Det er uklokt å velge en helseforsikring plan med en egenandel du ikke har råd, eller en som har et beløp du kan ikke hente inn veldig raskt hvis det noen gang var nødvendig.

Analyser kostnader versus nytte av egenandelen. Sammenligne egenskaper og begrensninger av den valgte politikken til en identisk plan som ikke har en egenandel. Ved å dele egenandelen i like månedlige beløp og legger til at figuren til din valgte planens nødvendig premie, bør du komme frem til et beløp som er under premien for en identisk plan uten egenandel. Hvis det motsatte er sant, viser dette at egenandelen plan kan være feil priset og ikke verdt det som oppfattes besparelser over et plan uten egenandel.

Helseforsikring for familier med lav inntekt i Virginia

Helseforsikring for familier med lav inntekt i Virginia

Virginia gir helseforsikring alternativer for familier med lav inntekt. Familien Tilgang til medisinsk forsikring Society er sponset av Samveldet av Virginia, og er designet for å hjelpe lav inntekt familier med barn får rimelige helsetjenester. Det er ingen påmelding eller månedlige avgifter for å delta i FAMIS programmet, og noen tjenester bare kreve en minimal co-pay eller er gratis.

Helseforsikring for barn

Virginias FAMIS programmet gir helseforsikring for uforsikrede barn i familier som ikke kvalifiserer for Medicaid og ikke har råd til privat forsikring. Familier må være inntekts kvalifisert for programmet, som dekker medisinsk, visjon og tannpleie for barn under 19. FAMIS dekker tjenester som lege og sykehusbesøk, vaksinasjoner og resepter, tester, røntgen og legevakt. Det er gratis tjenester, som for eksempel helsesjekk, og andre tjenester kan kreve en co-betaler vanligvis mellom $ 2 og $ 5. Familier i Virginia kan søke om FAMIS program på nettet, over telefon, via post eller faks.

Helseforsikring for gravide

FAMIS MOMS er et program utviklet for uforsikrede gravide å få svangerskapskontroll. Kravene for denne dekningen inkluderer å ha din graviditet medisinsk bekreftet eller melde deg innen 60 dager etter slutten av svangerskapet. I tillegg vil du ha for å møte krav til inntekt og ikke har tilgang til statens helseplan. Du vil få omfattende omsorg under svangerskapet, samt omsorg i løpet av de to månedene etter det. Det er også et program for kvinner med høy risiko svangerskap og alle program tjenester er gratis. Men er barnet ditt ikke automatisk dekkes under FAMIS programmet. Du blir nødt til å søke om dekning i løpet av måneden barnet er født eller i løpet av tre måneder etter for å få fødsels utgifter dekket.

Helseforsikring for familier

Det er også en plan tilgjengelig for lav inntekt familier i Virginia gjennom FAMIS programmet. FAMIS Select gjør at familier muligheten til å motta helseforsikring gjennom arbeidsgiver-sponset eller private helseplaner eller gjennom FAMIS. For å kvalifisere for FAMIS Select, må minst ett barn i familien allerede er innrullert i FAMIS programmet. Denne planen kan gi opp til $ 100 per måned for dekning per innrullert barnet til å betale familien helseforsikring premie. Avhengig av pris, kan FAMIS Velg betalings dekke de fleste eller alle av den månedlige helseforsikring premie for hele familier i Virginia.

Om Student helseforsikring i Michigan

Om Student helseforsikring i Michigan

Studentene er kvalifisert for student helseforsikring gjennom noen høgskoler og universiteter i Michigan. Disse helseforsikring politikk er ment å foreta nødvendige helsetjenester tilgjengelig for studenter som ikke dekkes av familiens helseplaner.

Valgbarhet

Studenter i klasser eller mellom semestre, internasjonale studenter og studenter generelt er kvalifisert for student helseforsikring. Noen planer vil også dekke ektefeller, forsørgede barn og studenter på godkjent medisinsk permisjon.

Fordeler

Foretrukne leverandør student helseforsikring planer dekker en del av kontorbesøk, sykehus, akuttmottaket tjenester, poliklinisk mental helse, reseptbelagte legemidler og visjon omsorg. Deltakerne kan også ha tilgang til internasjonale helsetjenester gjennom deres student helse dekning.

Dekning Perioder

Dekning perioder varierer og kan være borte i ett eller to semestre eller vilkår. Årlig regler kan også være tilgjengelige, avhengig av den konkrete plan og studentens innmelding status.

Kostnader

Per august 2010, kostnader for student helseforsikring varierer fra $ 838 for en enkelt student for ett semester til ca $ 2490 for en enkelt student med årlig dekning. Premiene øker med antall forsørges dekket under polisen. Årlig egenandeler kan gjelde.

Innmelding Perioder

Noen planer, som den på Michigan State University, har spesifikke innmelding perioder. Hvis innmelding periode er savnet, vil studentene må vente til neste åpen påmelding. Noen planer, for eksempel de som tilbys ved University of Michigan-Dearborn, la elevene å melde når som helst.

Universiteter

University of Michigan-Dearborn, Michigan State University og Michigan Tech er blant Michigan universitetene som tilbyr student helseforsikring. Student helseplaner kan også kjøpes direkte gjennom forsikringsselskaper.

Inntektskrav for AHCCCS helseforsikring

Inntektskrav for AHCCCS helseforsikring

The Arizona Health Care Kostnadsbegrensning System, eller AHCCCS, hjelper innbyggere får tak i rimelige essensielle helsetjenester. Det er mange grupper som kan motta dekning under AHCCCS, men hver av disse gruppene har forskjellige krav retningslinjer, herunder inntekt. De inntektsrammer for hver gruppe er et sett pengebeløp, snarere enn en prosent av den føderale fattigdomsgrensen, og endring 1 april hvert år. Inntektsgrensene er basert på brutto månedsinntekt, det vil si før skatt og andre fradrag er tatt ut, og fradrag kan gis for barnepass og arbeidsrelaterte utgifter.

Barn Only

De inntektsrammer for barn bare avhenge av hvor gammelt barnet er og hvem han bor sammen med. Som 1. april 2010 ble inntektsrammen for et barn opp til 12 måneder gammel, som ikke bor sammen med begge foreldrene, var $ 1264 per måned. Dette er barnets inntekt bare og inkluderer ikke inntekten til den personen som barnet bor sammen med. Dersom barnet bodde sammen med en av foreldrene, inntektsrammen for barnet, og at foreldre var $ 850 per måned. Dersom barnet bodde sammen med begge foreldrene, inntektsrammen for alle tre personer sammen var $ 713 per måned. Grensene er forskjellige for barn i alderen ett til fem, barn i alderen seks til 18 og gift barn.

Gravide kvinner

De inntektsrammer for gravide avhenge av om kvinnen er eldre eller yngre enn 18 år, hvor mange babyer hun er bærer, og om hun bor sammen med en ektefelle eller hennes foreldre, hvis under 18 år Per april 2010, disse grensene varierte fra $ 1379 per måned for en gravid kvinne under 18 år som var bærer en baby og bodde sammen med begge foreldrene hennes til $ 2757 per måned for en kvinne i alle aldre som ikke hadde noen ektefelle, ikke leve med begge foreldrene hvis under 18 år, og som var gravid med trillinger.

Familier med barn

De inntektsrammer for familier med barn avhenger av hvor mange familiemedlemmer som bor i hjemmet, til tross for hvorvidt de er alle å søke om medisinsk assistanse. Per april 2010, inntektsgrensene var $ 903 for en familie på en, $ 1215 for en familie på to, $ 1526 for en familie på tre, $ 1838 for en familie på fire og $ 2150 for en familie på fem. Familier av seks eller flere var i stand til å gjøre en ekstra $ 311 per person, per måned.

Andre voksne

Denne gruppen omfatter lav inntekt voksne uten barn, blinde eller funksjonshemmede voksne og eldre som er over en alder av 65. Per april 2010, kan en søker som levde av seg selv gjøre opp til $ 903 i måneden. En søker og en ektefelle kan gjøre en kombinert månedlig brutto inntekt på $ 1215.

Høye medisinske utgifter

Folk som opplever høye medisinske utgifter kan også kvalifisere for AHCCCS helseforsikring. Inntektsgrenser avhenger av familiens størrelse. Per april 2010, begynte inntektsgrenser på $ 361 for en asylsøker som bor alene og økte med $ 124 for hver ekstra person som bor i hjemmet.

South Carolina State helseforsikring programmer

South Carolina State helseforsikring programmer

South Carolina tilbyr en rekke statlige helseforsikring programmer for barn og voksne. Kvalifiserte innbyggerne i South Carolina kan få rimelige eller gratis helsefordeler. Fordelene kan omfatte forebyggende behandling, sykehusinnleggelse, visjon, tannlege og check-ups.

Blå Valg helseplan of South Carolina

Innbyggerne i South Carolina har nå muligheten til å velge Blå valg helseplan. Dette helseforsikring program tilbyr ubegrenset lege besøk, ingen co-betaler og gratis hjelp 24 timer i døgnet. Noen fordeler dekkes Blå Choice helse planer inkluderer nødetatene, familieplanlegging, forebyggende helsetjenester og hjem helsevesenet.

Blå Valg helseplan of South Carolina
PO Box 100148
Columbia, SC 29202
800-574-8864
bluechoicescmedicaid.com

First Choice med ekstra Health of South Carolina

First Choice med ekstra Health of South Carolina er et helseprogram som gir tilgang til fastleger, spesialister og et nettverk av sykehus. Spesialister inkluderer hudleger, øyeleger, Fotpleie og kardiologer. Pasientene får tilgang til en 24-timers sykepleier hjelpelinje, syketransport, forebyggende tjenester og opptil åtte avtaler for chiropractic omsorg.

First Choice med ekstra Health of South Carolina
4390 Belle Oaks Drive, Suite 400
N. Charleston, SC 29405
888-276-2020
selecthealthofsc.com

First Choice Community Center
3315 Broad River Road
Columbia, SC 29210
803-731-1207
888-726-2020
selecthealthofsc.com

Absolute Total Care

Absolute Total Car av Centene Corporation yter helsetjenester til pasienter ved å gi tilgang til et nettverk av sykehus, leger og spesialister. I tillegg får barna tjenester under Absolute Total Care Healthy Connections Kids plan. Absolute Total Care omfatter tannhelsetjenester, synsprogrammer og prenatal omsorgstjenester.

Absolute Total Care
1441 Main Street
Columbia, SC 29201
866-433-6041
absolutetotalcare.com

Absolute Total Care
871-A Lowcountry Blvd.
Mount Pleasant, SC 29464
866-433-6041
absolutetotalcare.com

Unison helseplan

Unison helseplan har ingen co-betaler for legebesøk, ubegrenset lege besøk, visjon tjenester, tannhelsetjenester og ingen co-betalinger for generiske legemidler. De helseplaner gir forebyggende helsetjenester, ambulansetjenester og tilgang til en rekke leger innen noen nettverk av sykehus.

Unison helseplan
100 Executive Center Drive
Columbia, SC 29210
803-213-1006
800-414-9025
unisonhealthplan.com

Massachusetts helseforsikring programmer

Massachusetts helseforsikring programmer

Kvalifiserte Massachusetts beboere kan søke om gratis eller rimelige helsetjenester. Helsetjenestene kan inkludere dental, visjon, X-stråler og sykehusinnleggelse. Barn fra familier med lav inntekt kan få gratis dekning. I tillegg kan udokumenterte noncitizens og dokumenterte noncitizens kvalifisere for spesielle utpekte fordeler. Delstaten Massachusetts tilbyr ulike helseforsikring programmer for å møte behovene til sine varierte miljøer.

MassHealth Insurance Program

Forsikringen programmet gir dental programmer, personlig pleie tilhørende programmer, hjemmehelsetjenesten og atferdsmessige helsetjenester. For de beboerne som trenger hjelp med nonemergency transport, gir MassHealth transport uten kostnader. Medlemmer kan melde deg på et MassHealth administrert omsorg plan, inkludert Neighborhood helseplan, Fallon Community Health Plan, BMC Helsenett og Network Health. MassHealth inkluderer en rekke typer dekning, for eksempel standard, familie assistanse, grunnleggende, begrenset og prenatal.

MassHealth Påmelding Center: Revere

300 Ocean Avenue, Suite 4000

Revere, MA 02151

(800) 322-1448

www.mass.gov

MassHealth Påmelding Center: Springfield:

333 Bridge St.

Springfield, MA 01103

(800) 332-5545

www.mass.gov

MassHealth Påmelding Center: Taunton

21 Spring St., Suite 4

Taunton, MA 02780

(800) 242-1340

www.mass.gov

MassHealth Påmelding Center: Tewksbury

367 East St.

Tewksbury, MA 01876

(800) 408-1253

www.mass.gov

Commonwealth Care Insurance Program

Innbyggere i Massachusetts som ikke er kvalifisert for MassHealth kan søke om Samveldet forsikring program. Beboerne kan velge mellom en rekke private helseforsikring selskaper. Avgifter er basert på inntekt; Imidlertid er programmet gratis for lav inntekt beboere. Beboere må være 19 år eller eldre. Fordeler inkluderer visjon omsorg, legevakt, velvære omsorg, reseptbelagte legemidler, atferds tjenester og institusjon og poliklinisk medisinsk behandling.

Commonwealth Care Insurance Program

554 Main St.

Worcester, MA 01615

(877) 623-6765

www.mahealthconnector.org

Barnas Medical Security Plan

Barnas Medical Security Plan (CMSP), operert av MassHealth, er en helseforsikring program som gir grunnleggende medisinske og tanntekniske tjenester for barn og unge under 19 år. Tjenestene inkluderer dental, nonpreventive poliklinisk behandling, forebyggende poliklinisk behandling, reseptbelagte stoffet, familieplanlegging og medisinsk utstyr. Imidlertid ikke planen omfatter ikke sykehusinnleggelse.

MassHealth Påmelding Center: Revere

300 Ocean Avenue, Suite 4000

Revere, MA 02151

(800) 322-1448

www.mass.gov

MassHealth Påmelding Center: Springfield:

333 Bridge St.

Springfield, MA 01103

(800) 332-5545

www.mass.gov

MassHealth Påmelding Center: Taunton

21 Spring St., Suite 4

Taunton, MA 02780

(800) 242-1340

www.mass.gov

MassHealth Påmelding Center: Tewksbury

367 East St.

Tewksbury, MA 01876

(800) 408-1253

www.mass.gov

Commonwealth valg Insurance Program

Commonwealth Choice er en unsubsidized helseforsikring program for voksne i alderen 18 år og eldre som ikke er kvalifisert for MassHealth eller Commonwealth Care. Commonwealth valg inkluderer legevakt, atferdsmessige helsetjenester, reseptbelagte stoffet, prenatal tjenester, kjemoterapi og røntgen. Tilgjengelige planer er Blue Cross Blue Shield of Massachusetts, Fallon Community Health Plan, Harvard Pilgrim Health Care and Health New England, Tufts helseplan og Neighborhood helseplan. The Commonwealth Health Insurance Tilsynet fører tilsyn med denne forsikringsprogram.

Commonwealth valg Insurance Program

554 Main St.

Worcester, MA 01615

(877) 623-6765

www.mahealthconnector.org

Hvordan søke om Hawk-i Helseforsikring for barn

Hvordan søke om Hawk-i Helseforsikring for barn

Opprettet som et resultat av den føderale Balance Budget loven av 1997 var sunn og frisk Kids i Iowa plan, mer kjent som hauken-jeg har tenkt, og tilbyr gratis eller rimelige helsetjenester for barn i familier som kvalifiserer. I tillegg til inntektsrammer for plan, må barna være under 19 år gammel, ikke kvalifisert for Medicaid, ikke omfattes av annen helseforsikring plan, og være amerikanske statsborgere eller juridiske bosatt romvesener.

Hvordan søke om Hawk-i Helseforsikring for barn

•  Finn ut om din familie oppfyller inntekts kravene i hauk-jeg har tenkt. Du kan finne to tabeller som inneholder inntektsgrensene i familiens størrelse for fri plan og en plan som koster $ 10 per barn på sunn og frisk Kids i Iowa nettside.

•  Last ned programmet fra sunn og frisk Kids i Iowa nettside eller ringe (800) 257-8563 for å ha en sendt til deg.

Samle de nødvendige dokumenter til å sende med søknaden. Fotokopi lønn stubber for de siste 30 dager for din ektefelle og deg selv for å bevise at familien oppfyller inntektskravene i planen. De sunn og frisk Kids i Iowa nettsted har en liste over dokumenter du kan sende for å bevise ditt barns identitet og statsborgerskap.

Fullfør søknaden ved å gi nødvendig informasjon om deg selv, din familie og din inntekt. Registrer den siste siden av søknaden.

Mail programmet og fotokopier av de nødvendige inntekter, identitet og statsborgerskap dokumenter til sunn og frisk Kids i Iowa. Du kan også fakse søknaden og dokumenter til enten 877-457-7701 eller 515-457-7701. Programmet vil vurdere søknaden din og først finne ut om barna er kvalifisert for Medicaid. Dine barn få innmelding i programmet hvis du oppfyller kravene inntekt og dine barn er ikke kvalifisert for Medicaid.

Helseforsikring programmer for barn i West Virginia

Helseforsikring programmer for barn i West Virginia


De fleste barn i West Virginia kan få helsetjenester dekning gjennom staten, hvis deres familier ikke har privat forsikring. Hver av disse programmene er forskjellige og dekker barn basert på deres situasjoner. Din lokale West Virginia Department of Health & Human Resources kontoret kan tilby informasjon om Medicaid. Disse planene krever en enkel søknad og inntekt verifisering.

West Virginia CHIP

The West Virginia CHIP programmet hjelper familier med en arbeidende forelder eller foreldre uten helseforsikring. Det kan være at deres arbeidsgiver ikke tilbyr helseforsikring, eller den tilgjengelige forsikring kan være for kostbart. Et barn må ha vært uten forsikring i seks måneder før innmelding dette programmet. Barnets familie inntekt må falle under den føderale fattigdomsgrensen. En full inntekt tabellen er tilgjengelig fra CHIP program. Programmet er ikke laget for å dekke kroniske alvorlige forhold. Adgang West Virginia omfatter de typer av tilstander.

The West Virginia Planen dekker et bredt spekter av helse omsorgsbehov. En liten co-lønn må gjøres for enkelte tjenester, herunder resepter. Den co-pay maks innsats er $ 35, med et maksimum på $ 600 i løpet av et år.

West Virginia CHIP
1018 Kanawha Boulevard East
Suite 209
Charleston, West Virginia 25301
304-558-2732
wvchip.org

Medicaid

Medicaid er en føderal helseforsikring program administrert av statene. Den er designet for barn av fattige foreldre eller andre omsorgspersoner. Foreldre eller omsorgspersoner kan være mindreårige, funksjonshemmede, pensjonister og de som har liten eller ingen sysselsetting. Programmet er helt gratis.

Dette programmet dekker nesten all medisinsk og tannpleie et barn trenger. Det dekker pre-eksisterende forhold som kan føre til forsikring for å bli avvist av private forsikringsselskaper.

West Virginia Department of Health & Human Resources
State Capitol Complex, Building 3 Room 206
Charleston, West Virginia 25305
304-558-0684

AccessWV

AccessWV er utformet for å dekke barn med kroniske sykdommer, pre-eksisterende forhold eller behov for langsiktig omsorg. Foreldre eller foresatte søker om programmet kan være sysselsatte eller arbeidsledige. Det er ingen inntektsgrenser, men foreldrene må være i stand til å skaffe seg en annen forsikring for barnet sitt. Egenandelen er mellom $ 400 til $ 4000 per barn, avhengig av type dekning valgt.

Et barn som søker om dette programmet må ikke kvalifiserer til noe annet helseforsikring program. Ingen dekning er tilgjengelig for pre-eksisterende forhold i seks måneder etter et barns søknaden er godkjent. Det er en årlig fordel maksimalt $ 200 000 og en levetid maksimalt $ 1 million i dekning.

AccessWV
PO Box 50540
c / o West Virginia Department of Health & Human Resources
State Capitol Complex
Charleston, WV 25305-0540
866-445-8491
AccessWV.org

Childrens helseforsikring i Texas

Childrens helseforsikring i Texas


Texas er hjem til den største uforsikrede barnebefolkningen i landet. Texas 'statsstøttet Barnas Health Insurance Program (CHIP) gir forsikringsdekning for uforsikrede barn og ufødte barn. I tillegg kan barn fra familier med lav inntekt også være kvalifisert for Barnas Medicaid-programmet.

Valgbarhet

CHIP Programmet dekker Texas barn 18 år eller yngre som er borgere av USA Foreldrene til kvalifiserte barn trenger ikke å være lovlige borgere av oss foreldre, steforeldre, slektninger og verger kan søke om CHIP så lenge barnet bor sammen med dem, og de er ansvarlige for barnets omsorg. Inntekt kvalifikasjonskrav varierer avhengig av inntekten til familien og antall barn i familien. Generelt, familier som kvalifiserer for CHIP tjener for mye for å være kvalifisert for Medicaid og ikke nok til å betale for privat helseforsikring.

Dekning

Per januar 2009, forut CHIP program forsikring for 451 000 Texas barn, ifølge Houston Chronicle. Dekningen gis for barn under CHIP er svært lik dekning av private forsikringsordninger. Foreldre kan velge fra et nettverk av leger. CHIP dekker vaksiner, vanlige kontrollene, lege og tannlege besøk, medisinske spesialister, resepter og medisinsk utstyr, sykehusbesøk og forblir, psykisk helsevern, røntgen og laboratorieprøver, og synsundersøkelser og briller.

Kostnad

CHIP programmet er kostbart å vedlikeholde. I de to årene før 2009, statens kostnader for barnas forsikringsprogram økt fra $ 102 millioner til $ 267.5 millioner. Foreldre med barn som deltok i CHIP ikke betaler månedlig premie. I stedet, de betaler en årlig innmeldingsavgift på $ 50 pluss co-betaler til leger og for reseptbelagte medisiner. Den co-betaler vanligvis varierer fra $ 3 til 10 dollar.

Avventer Lovgivning

Den høye kostnaden for CHIP og den økonomiske nedgangen har ført til forslag om endring. Mange foreldre gjør mer enn maksimalt tillates av CHIP programmet, men for lite til å ha råd til private eller arbeidsgiver-sponset forsikring. Som et resultat, vil et nytt lovforslag introdusert i Kongressen heve dagens inntektsgrenser hvis vedtatt. Den nye lovgivningen vil øke antall barn som omfattes av ca 164.000. Andre ventende lovgivning vil hjelpe dekke kostnadene ved programmet ved å skape en glidende skala betalingssystem basert på familiens inntekt.

Karenstid

Barn som omfattes av privat forsikring før du melde deg på CHIP programmet er gjenstand for en 90-dagers ventetid før dekning under CHIP begynner. Det finnes unntak fra 90-dagers regelen. Barn kan dekkes umiddelbart etter at de er tatt opp i programmet, uavhengig av tidligere dekning, hvis tap av forsikringen skyldtes en forelder å miste sin jobb på grunn av en layoff eller virksomhet lukking. Andre unntakene omfatter arbeidsgiver-terminert trygdeytelser, en endring i kamp status for foreldre, forsikringskostnader som overstiger 10 prosent av foreldrenes inntekt, tap av COBRA forsikring eller tap av valgbarhet under Texas Sysselsetting Retirement System. Barn som omfattes av CHIP i en annen stat kan være kvalifisert for umiddelbare fordeler ved flytting til Texas. Nye barn i familien, for eksempel nyfødte, er også unntatt fra den 90-dagers ventetid.