Digidexo.com

vektøkning i 30 åra

Hva er årsakene til plutselig vektøkning og oppblåsthet?

Menstruasjon

En av de typiske årsaker til plutselig vektøkning og oppblåsthet oppstår når en kvinne har sin månedlige menstruasjonssyklus. En av grunnene til dette er på grunn av væskeansamlinger. Det finnes en rekke andre symptomer som også kommer sammen med den, for eksempel irritabilitet, humørsvingninger, depresjon og angst.

Graviditet

En annen tilstand som kvinner kan støte på er graviditet. I løpet av svangerskapet, mange kvinner får mellom 25 og 35 pounds. Men i første trimester, kan det være vektøkning akkompagnert med oppblåsthet.

Hormon ubalanser

Kortisol er et fettlagringshormon som er gitt ut av kroppen i tider med stress. Hvis dette hormonet kontinuerlig blir frigitt, så vekten kan tilsettes raskt til kroppen. En annen årsak til et høyt kortisol utgivelsen er fra en tilstand som kalles Cushings syndrom. Dette påvirker generelt folk som er 20 til 50 år gammel.

Eggstokkreft

Eggstokkreft er ofte feildiagnostisert, fordi den har et par forskjellige symptomer som ligner de av andre forhold. Noen av skiltene er oppblåsthet, vektøkning og følelser av fylde.

Cøliaki

Cøliaki er en tilstand som påvirker fordøyelsessystemet. Personer som lider av denne sykdommen mangler evnen til å bryte ned proteindelen av hvete, kalt gluten. Matvarer som stammer fra rug, bygg eller hvete inneholder gluten. Hvis en person som har cøliaki spiser disse typer matvarer, kan hun lide av symptomer som gass, magesmerter, oppblåsthet og vektøkning.

Slik unngår du at vann vektøkning under perimenopause

Slik unngår du at vann vektøkning under perimenopause


Perimenopause er begrepet brukt til scenen før overgangsalderen (når en kvinnes egg produserer mindre østrogen). Mange kvinner begynner å oppleve perimenopausal symptomer som humørsvingninger, tretthet, nedsatt sexlyst og vann vektøkning. Vann vektøkning, bedre kjent som "middelaldrende spredning," kan være skadelig for en kvinnes selvbilde. Ukontrollerbar vektøkning kan være en psykologisk og fysisk belastning når det er ingen støtte eller riktig intervensjon.

Slik unngår du at vann vektøkning under perimenopause

•  Reduser daglige anbefalte kaloriinntaket med 10 til 15 prosent. Mange kvinner blir insulinresistent, noe som fører til kroppen sin til å lagre mer fett i stedet for å brenne kalorier. For eksempel, hvis før menopause en kvinne hadde et inntak på 1200 kalorier, ville hun brenne 800 og lagre bare 400. Etter overgangsalderen, vil kroppen hennes bare brenne 400 kalorier og lagre 800! Øv deg å kontrollere de delene av mat spist. Du kan fortsatt nyte din favoritt mat bare spise mindre mengder.

Øvelse minst 60 minutter per dag. Det har blitt bevist at 30 minutt per dag rutine er ikke tilstrekkelig for alle mennesker.

Unngå krasj slanking. Dette fører til at stoffskiftet å bremse ned. Som et resultat, vil du få mer vekt i fremtiden.

Opprettholde en betydelig mengde væske inntak ved å drikke åtte til ti glass vann om dagen. Omtrent 75 prosent av kroppen er laget av vann. Drikkevann kan bidra som en appetitt suppressant og hjelper forbrenne lagret fett i kroppen.

Omgi deg med venner og familie som kan gi støtte. Å ha noen i ditt hjørne for å støtte sunne spisevaner og mosjon kan være fordelaktig. Bli et team og støtte hverandre.

Rapid vektøkning hos barn

Rapid vektøkning hos barn


Som et barn vokser, er det normalt at han vil opp i vekt. Men siden alle barn er unikt, vil noen få vekt raskere enn andre. Ifølge kidshealth.org, "Fordi noen barn begynner å utvikle så tidlig som 8 år og noen ikke før 14 år, kan det være normalt for to barn som er samme kjønn, høyde og alder å ha svært forskjellig vekt." Mens du får høyere og større er en normal utviklingsprosess, hvis et barn blir overvektig kan det føre til noen alvorlige helseproblemer og bør tas opp.

Gjennomsnittlig vektøkning

Ifølge en artikkel i mai / juni 1999 utgaven av sunn vekt Journal, mellom 6 og 10, både gutter og jenter får omtrent fem på syv pounds per år. Når de når puberteten, gutter begynner å få mer enn jenter. Gutter får om dobbelt så mye av lean body mass, mens jentene får mer fettmasse. Vektøkning oppstår i spruter i ungdomsårene, etter at barnet har vokst i høyden.

Identifikasjon

Nettstedet kidshealth.org forklarer at eksperter har kommet opp med en formel for å avgjøre om en person har en sunn vekt i forhold til høyden sin. Formelen fungerer godt for både voksne og barn. Det kalles BMI, som står for Body Mass Index. BMI er målt i prosentiler, så hvis barnet er over 85. persentilen, hun er overvektig. Tar ditt barns BMI med jevne mellomrom kan være en god måte å finne ut om hennes rask vektøkning er normalt. Se Resources nedenfor for en online BMI kalkulator.

Effekter av medisiner på vektøkning

Ifølge en 27 oktober 2009 artikkel i US News & World Report, barn som tar narkotika for alvorlige psykiske problemer er sannsynlig å få vekt raskt og betydelig. Årsaken bak vektøkning er ikke helt klart, men det virker som barn på disse stoffene har økt cravings for karbohydrater. Medisiner kan også gjøre dem føler bedøvet, som vil gjøre dem mindre aktive, og dermed brenner færre kalorier. Noen mister vekt raskt når de slutter å ta narkotika.

Betydning

I en artikkel i US News & World Report, Christoph Correll, en psykiater ved Zucker Hillside Hospital i Glen Oaks, New York, sier at "vektøkning under ungdom predisponerer en person til kroniske helseproblemer senere i livet." Ikke bare kan dette føre til type 2 diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og fedme i voksen alder, men et barn som er blitt stadig mer vekt kan utvikle disse problemene mens de fortsatt et barn. Det er derfor viktig at du er oppmerksom hvis barnet opplever rask vektøkning.

Betraktninger

Mens det er viktig for et barn å opprettholde en sunn vekt, er det også viktig å huske på hvor følsomme barn - spesielt barn - kan være å være overvektig. I stedet for å kjefte barnet ditt for å spise for mye eller å være lat, kan en bedre tilnærming være å begynne å ta turer med barnet, matlaging sunnere middager og serverer færre sukkerholdige drikker og søtsaker. Sørg for at du er en god rollemodell ved å spise sunne måltider og være aktiv selv.

Normal Infant vektøkning

Normal Infant vektøkning


Spedbarn få vekt på gjennomsnittlige priser på 1 til 2 pounds per måned for de første seks månedene. Normal vektøkning kan variere for spedbarn basert på metabolske priser, spedbarn temperament og personlighet, og hyppigheten av amming.

Betydning

Foreldre er opptatt av deres spedbarn vektøkning fordi de ønsker å vite at deres barn mottar nok næring og opprettholde sunne vekstrater.

Time Frame

Nyfødte får et gjennomsnitt på 4 til 7 oz. gram i uken i løpet av den første måneden til sammen rundt 1 til 2 pounds en måned for de første seks månedene. Sjekk elektroniske ressurser som American Academy of Pediatrics nettsted for å se om barnet ditt er å få vekten på en normal hastighet for hans eller hennes alder (se Ressurser nedenfor).

Effekter

Får morsmelk har en tendens til å få vekt på ulike priser enn formel-matet babyer. Etter de første seks månedene, får morsmelk har en tendens til å være slankere enn formel-matet babyer.

Betraktninger

Personlighet kan påvirke et barns rate av vektøkning. Rolig, avslappet tilbake babyer har en tendens til å få mer vekt fordi de ikke forbrenne like mange kalorier som mer aktive, travlere babyer.

Advarsel

Kontakt barnelege umiddelbart hvis det nyfødte viser en betydelig nedgang i hans eller hennes vekst og vektøkning. Tidlig intervensjon kan forebygge helseproblemer og vanligvis løser problemet raskt.

Infant Vektøkning Retningslinjer

Vektøkning er en pålitelig markør for generell helse tenåringer, barn, så vel som et hovedanliggende for mange nye foreldre. Langsom vektøkning, eller manglende vektøkning, kan tyde på en rekke potensielle problemer, blant annet infeksjon og fødselsskader. Det er imidlertid et betydelig utvalg av akseptable vekst mønstre i sunne babyer, og retningslinjene for spedbarn vektøkning reflektere denne variasjonen.

Initial Vektøkning

Ifølge American Graviditet Association, de fleste fullbårne babyer i USA veier mellom 6 og 9 pounds ved fødselen. Gjennomsnittlig lengde for nyfødte er mellom 19 og 21 inches. En rekke faktorer kan påvirke lengden og vekten av din nyfødte, inkludert selve lengden på svangerskapet, din generelle helse og ernæring under svangerskapet, og barnets kjønn og genetisk bakgrunn. Vær oppmerksom på at barnets opprinnelige vekten kan variere mye fra normen uten bivirkninger til helse.

Nesten alle nyfødte miste litt vekt gjennom tap av overflødig vann i sine første dagene. Hvis du amme babyen, bør denne reduksjonen være et sted mellom 7 og 10 prosent av den totale kroppsvekten. Hvis du mate din nyfødt formel, er gjennomsnittlig vekttap omtrent 5 prosent av kroppsvekten. I begge tilfeller vil barnet vanligvis gjenvinne denne tapte vekt innen 10 til 14 dager etter fødselen. Hvis barnet mister mer enn den gjennomsnittlige mengden av vekt, eller er syk eller født for tidlig, kan det ta så lang tid som tre uker for denne avkastningen til fødselsvekt å skje.

Vektøkning etter fire måneder

Babyens barnelege vil måle vektøkning under rutine fysiske undersøkelser. For de fire første månedene av babyens liv, vil veksten være mer eller mindre den samme enten du amme eller bruke formelen. Vanligvis vil barnet ditt få 5 til 7 oz. hver uke, og vil doble den opprinnelige fødselsvekt innen tre til fire måneder. Etter denne tid, vektøkning forskjeller begynner å dukke opp mellom breastfed og formel-matet babyer. Disse forskjellene er vanligvis normalt, og indikerer ikke noen forskjeller i den faktiske helse av individuelle babyer. Men noen barneleger bruker vektøkning retningslinjer som er rettet kun mot raskere voksende, formel-matet spedbarn. Hvis du ammer, la legen vet, og spørre ham hva retningslinjene han bruker for å bestemme barnets vekt.

Hjem Observasjon

Utenfor regelmessige undersøkelser, kan du overvåke babyens vekst gjennom flere indirekte metoder. Begynn med å telle antall våte og skitne bleier fremstilt daglig. Vanligvis bør du trenger å endre en våt bleie fem eller seks ganger om dagen, og en skitten bleie tre eller fire ganger. Vær oppmerksom på at formel-matet babyer har en tendens til å produsere færre avføringer. Du kan også gjøre oppmerksom på barnets våkenhet under fôring, og graden av tilfredshet umiddelbart etter fôring. Hvis barnet virker søvnig mens du spiser, eller ikke er fornøyd i minst en kort varighet, kan fôring problemer være til stede. Ta kontakt med din barnelege eller en sertifisert amming spesialist for råd om mulige løsninger.

Dårlig vektøkning hos spedbarn

De fleste spedbarn doble sin fødselsvekt innen fire måneder og tredoble sin fødselsvekt før sin første bursdag, ifølge Kidshealth. Men noen babyer er tregere til å vokse. Dette kalles ofte "unnlatelse av å trives."

Årsaker

Unnlatelse av å trives kan ha flere årsaker, for eksempel gastrointestinale problemer, hjerte-eller lungeproblemer, endokrine system problemer, kroniske infeksjoner, cerebral parese, blodsykdommer, stoffskiftesykdommer eller dårlig ernæring. Leger ofte ikke kan finne årsaken til mistrivsel.

Fôring Spedbarn

Spedbarn bør amme eller forbruke morsmelkerstatning flere ganger om dagen for de første seks månedene. Mate spedbarn når de viser tegn til sult, for eksempel pucke sine lepper, åpne sin munn eller stikker ut tungene sine.

Advarsel

Ring legen din dersom du er bekymret for babyens vektøkning, eller hvis barnet virker sulten, masete og misfornøyd etter fôring. De fleste babyer spytte opp etter å ha spist, men regelmessig oppkast kan indikere et problem.

Slik unngår du vektøkning som vegetarianer

Mange mennesker gjør beslutningen om å bli vegetarianer fordi den er kjent for å føre til vekttap. Ikke alle taper vekt når de blir vegetarianer, men. På grunn av dårlig mat beslutninger, mange folk som gir opp kjøtt faktisk opp i vekt. Hva er vegetarianere som legger på seg gjør galt? Her er noen ting som alle som tenker på å gi opp kjøtt bør vite for å forebygge vektøkning som vegetarianer.

Slik unngår du vektøkning som vegetarianer

Unngå hvite produkter når det er mulig. Dette betyr at du bør unngå å spise hvit pasta, ris og brød. Erstatt alle disse matvarer med hele korn versjoner, som inneholder en høyere mengde fiber. En av de viktigste fordelene som fullkornsprodukter tilbyr over hvite produkter er å holde deg fyldigere lenger.

Ikke spis poteter hele tiden. Selv om de kan være et flott tillegg til noen vegetariske måltider, er det viktig å sørge for at de ikke er det eneste som du spiser. Poteter føre til vektøkning og høyt kolesterol.

Spis grønnsaker når du har muligheten til å gjøre det. Siden du er vegetarianer, dette burde ikke være for vanskelig. Men mange mennesker bli vegetarianere og glemmer å spise grønnsaker fordi de gris ut på all junk food. Retter som består av både hele korn og grønnsaker vil bidra til å holde deg full og forebygge vektøkning.

Bare spise frukt som er sunt på en jevnlig basis. Selv om frukt er sunnere enn andre matvarer som du kan bite på, det er visse typer som kan føre til vektøkning. Vannmelon, noe som er svært høy i sukker, bør bare spises i moderate mengder. Noen sunne valg for å legge til handlelisten inkluderer sitronsyre frukt og bær.

Begrens mengden junk mat som du spiser. Mange mennesker tror at de kan leve av junk food og ikke få en halvkilo. Selv om det er noen mennesker som kan, de fleste kan ikke. Hold potetgull, sjokolade barer, iskrem og andre godbiter i skapet for spesielle anledninger. Spis dem hver gang en stund, men ikke hele tiden.

Kjøp redusert fett ost, melk, yoghurt og andre meieriprodukter. Siden ost spiller en så stor rolle i kosten for de fleste vegetarianere, vil redusert fett bidra til å spare deg for mye kalorier og fett i det lange løp. Hvis du spiser disse produktene ofte, kan velge sunnere varianter forebygge vektøkning.

Hint

 • Legg mange bønner til kosthold, som de er veldig mettende på grunn av store mengder fiber.
 • Non-krem-baserte supper, for eksempel grønnsakssuppe, er veldig sunt og mettende.
 • Husk at vegetarianere kan spise mer enn bare salater.
 • Ikke vær redd for å ta vitamintilskudd for å dekke ernæringsmessige behov.
 • Pass på å følge med på hvordan du føler deg på et vegetarisk kosthold.
 • Hvis du går på en vegetarisk diett bare for å gå ned i vekt, kan du bli skuffet.

Hvordan å miste Holiday vektøkning

Hvordan å miste Holiday vektøkning


Hvis du finner ut at klærne er å montere en litt mer tett etter ferien, er du ikke alene. Thanksgiving middager, julebord og nyttårsaften drikker kan ofte legge til så mye som 10 kg. hele ferien måned. Her er noen raske tips for å hjelpe deg å kaste disse ferie pounds.

Hvordan å miste Holiday vektøkning

Unngå så mange av de bearbeidet mat som du kan. Ikke bare er de høye i kalorier, de er fulle av salt og fett.

Bruk din counter-top grill. Det er raskt og enkelt å lage deilige, sunne måltider i løpet av minutter. Grilling eller broiling kjøtt er en fin måte å få protein kroppen din trenger, uten å legge alle kaloriene av steking eller andre tilberedningsmetoder.

Kutt ned på karbohydrater for å bidra til å øke vekttap. Hold salater og kjøtt, men prøver å kutte ned på pasta, brød og ris. Dette trenger ikke å være permanent. Du kan begynne å legge karbohydrater tilbake i kostholdet i moderasjon når du når ditt vekttap mål.

Spis mer frukt og grønnsaker. Visste du at det tar mer kalorier å tygge selleri enn hva som faktisk er i selleri? Frukt og grønnsaker er ofte ikke våre favoritter, men de næringsstoffene som finnes i disse matvarene vil bidra til å redusere risikoen for mange sykdommer, samtidig bidra til å lette din sult også.

Vær forsiktig med hva du drikker. Mange brus, sportsdrikke og smakstilsatt vann er høy i sukker og kalorier. Tenk vann, usøtet te, og hvis du må, diett brus. Mange folk ikke innser den store mengden kalorier forbrukes hver dag ved å drikke alene.

Gi deg selv en gratis dag for å hengi seg til det stykke sjokolade eller pizza. Hvis du stadig nekte deg den maten du liker, vil det gjøre deg ergerlig og til slutt føre til vektøkning. Hold deler små, men fordi nå er ikke tiden for å polere av sjokoladekake.

•  Få bevegelse. Selv en 20-minutters spasertur en gang om dagen vil bidra til å øke stoffskiftet og frigjør kroppens endorfiner. Hvis du ikke kan finne tid til å gå i 20 minutter en gang om dagen, bryte den opp i to 10-minutters turer. Enhver øvelsen vil hjelpe deg å gå mot dine vekttap mål.

Hint

 • Ikke vent med å starte din vekttap regime.
 • Vekttap fører ofte til høy selvtillit og bedre helse.
 • Utvikle et kosttilskudd plan med legen din for best resultat.
 • Aldri sulte deg selv til å gå ned i vekt. Det fungerer aldri, og det er for mange helserisiko involvert.

Hvordan stoppe hetetokter og vektøkning hos kvinner

Som de blir eldre, kvinner klager om to saker mer enn andre: hetetokter og vektøkning. Disse menopause symptomer er blant de mest rystende og ubehagelig, signaliserer "change of life" i en alarmerende måte. Heldigvis finnes det manys måter å håndtere hetetokter og vektøkning.

Hvordan stoppe hetetokter og vektøkning hos kvinner

holde seg kjølig, er det ikke bare et tankesett. Ta med en liten, bærbar fan til kontoret. Installer en over sengen. Kle seg i lag, slik at du kan ta av en bluse eller genser hvis du føler deg ukomfortabel. Drikk iste i stedet for varmt, hvitvin i stedet for rødt, og spise mild i stedet for krydret mat. Hold deg hydrert.

Øvelse hver dag. Hvis du ikke har tid til å komme til gym, kan du prøve å finne alternative måter å få aktiv. Når du begynner å føle deg sulten, ta en tur rundt på kontoret eller nabolaget. Bruke trapper hver dag i stedet for heisen. På dagtid, parkere lenger bort fra inngangen til jobben eller butikken. Mens du ser på TV om kvelden, praktisere din favoritt yoga trekk eller enkle strekninger. Dette vil hjelpe deg å unngå vektøkning; tynnere kvinner har mindre alvorlige hetetokter.

Endre ditt kosthold. Spis mindre, mer hyppige måltider gjennom dagen. Kutte ned på fet ost og kremer, samt rødt kjøtt, og velg mer frukt og grønnsaker. Dette vil redusere sultfølelse så vel som redusere virkningene av hetetokter.

slutte å røyke. Kvinner som røyker har en vanskeligere tid å miste vekt som kommer med overgangsalderen. De pleier også å klage mer om hetetokter. I tillegg, kvinner som sluttet å røyke ofte sover bedre og lider færre humørsvingninger.

Snakk med legen din. Det er flere medisiner og hormon terapi som kan redusere alvorlighetsgraden av hetetokter og kontrollere vektøkning. Legen din bør være i stand til å fortelle deg om hva du opplever er normalt eller noe av interesse.

Hint

 • Prøv meditasjon. Puste dypt, spesielt om natten etter en ubehagelig hot flash vekker deg, høres enkelt ut, men det fungerer godt.
 • Vær tålmodig med deg selv, vil hetetokter gå unna i tide.
 • Andre symptomer på overgangsalder inkluderer søvnløse netter, endringer i menstruasjon, humørsvingninger, og vaginal tørrhet.

Hormonbehandling og vektøkning

Blant problemene menopausale kvinner klager over er vektøkning. I tillegg til alle de andre kontroversen rundt hormonbehandling, det er spørsmålet om det vil hjelpe med dette problemet, eller føre til ytterligere pounds. Svaret kan være forskjellig for hver kvinne.

Vektøkning

Den gjennomsnittlige personen vil opp i vekt med alderen. De hormonforandringene på overgangsalder vil ofte øke mengden av vekten som en kvinne i denne tiden av sitt liv gevinster og hvordan fettet i kroppen hennes er fordelt.

Hormonbehandling

Hormonbehandling bruker østrogen eller en kombinasjon av østrogen eller progesteron. Den brukes til å regulere en kvinnes varierende hormoner og hjelpe lindre noen av symptomene på overgangsalder.

Teorier / Spekulasjoner

Progesteron er kjent for å fremme fett lagring og muligens øke appetitten. Østrogen kan øke væskeansamlinger. Det er logisk at ved bruk av ett eller begge av disse hormoner ville fremme vektøkning. Men studier har ikke vist signifikant vektøkning med hormonbehandling.

Alternatives

Homøopatiske midler kan hjelpe med vektøkning med eller uten hormonbehandling for overgangsalder. Alle alternative behandlinger bør brukes under en lege omsorg.

Betraktninger

Hormone erstatning behandling kan eller ikke kan øke mengden av vekt fått. Alle sine fordeler og risiko bør diskuteres mellom lege og pasient.

Hjem Løsning for vann vektøkning

Ødem, akkumulering av overskytende væske i legemet, resulterer i vann vektøkning. Ødem symptomer inkluderer hovne ankler, føtter, knær og ben. Andre symptomer inkluderer generell oppblåsthet og et hovent ansikt. Årsaker til vann vektøkning inkluderer alkohol, graviditet, salt mat, stillesittende livsstil og underliggende helsemessige forhold. En effektiv hjemme bøte for vann vektøkning kombinerer en økt væskeinntak, kosttilskudd endringer, mosjon og massasje.

Væsker og kosthold

En effektiv hjemme bøte for vann vektøkning begynner med en økning i daglig vanninntak. Drikkevann øker nyre funksjoner og signaler kroppen å gi slipp på vann det er å beholde. Menneskekroppen beholder ofte vann som selv-bevaring når for mye salt er til stede i kroppen. Urin inneholder også salt, og dette naturlig forekommende salt utløser vannretensjon. Øk vanninntaket for å fortynne saltene og spyle dem ut av blæren. Avstå fra å spise salt mat og legge ekstra salt til maten. En populær hjemme bøte for vann vektøkning er å legge 2 ts. av eple cider eddik til vann to ganger om dagen. Legg honning etter smak å gjøre eple cider eddik vann mer spiselig.

Trening

Trening er et hjem rette for vann vektøkning. Menneskekroppen fordriver vann og utvannet salter gjennom åndedrett. Svette hjelpemidler i relieff fra vannretensjon og den resulterende vann vekt. Svette bærer overskudd av vann og salter ut av kroppen gjennom huden. Hvis det er nødvendig å sitte i lange perioder, stå opp og flytte rundt så ofte som mulig. Bevegelse øker blodsirkulasjonen. Blodsirkulasjonen bærer avfall til excretory systemet. Prop bena opp over hjertenivå mens liggende å tvinge væske som har sammenslåtte i bena mot overkroppen. Sirkulasjonssystemet transporterer overflødig væske til nyrer og blæren for eliminering.

Massasje

Massasje lemmer som påvirkes av ødem mot hjertet for å tvinge overskytende væske i sirkulasjons-systemet. Masser berørte lemmer med varm sennep olje. Hvis ingen sennep olje er tilgjengelig, suge 2 ts. av sennepsfrø i varmt vann inntil vannet avkjøles til en behagelig temperatur. Bruk sennepsfrø vann å massere hovne områder, eller suge kluter i vann og legg dem over hovne områder. Sug kluter i eple cider eddik og plassere kluter enn hovne områder som et annet hjem rette for å eliminere vann vektøkning. Wear kompresjonsstrømper for å hindre væsker fra pooling i bena og å bidra til å bekjempe væskeretensjon.

Må bryst ekstrautstyr piller føre til vektøkning?

På tross av all reklame, er bryst ekstrautstyr piller generelt ansett som ineffektiv og kan ha uønskede bivirkninger som vektøkning.

Østrogen Effect

Bryst ekstrautstyr piller sikkert kan føre til vektøkning hvis de inneholder fytoøstrogener, stoffer som finnes i planter som er svært lik den menneskelige hormonet østrogen.

Fordi fytoøstrogener i mange bryst ekstrautstyr piller er så lik østrogen, er deres virkningsmekanisme forsterkning også lik - vannretensjon i bryst og andre vev, og derfor vektøkning.

Phytoestrogen Enhancement

Ifølge nettstedet Drugstore.com, en felles phytoestrogen brukes som et supplement og funnet i noen bryst ekstrautstyr pillsis klaseormedrue og "personer med høyt blodtrykk eller hjertesykdom skal ikke bruke klaseormedrue. På grunn av sin likhet til østrogen, kvinner med østrogen -avhengige kreft eller de tar p-piller eller østrogenbehandling bør ikke bruke det. "

Non-phytoestrogen Enhancement

Andre ekstrautstyr piller hevder å øke bryststørrelsen ved "øke lagring av nye fett i bryst bindevev," men kroppsfett er en tett stoff, og mer av det ville derfor føre til vektøkning, også.

Må betablokkere føre til vektøkning?

Betablokkere er medisiner som blokkerer hormonet adrenalin (adrenalin) i kroppen. Ofte foreskrevet for å redusere høyt blodtrykk, betablokkere tillate hjertet til å slå saktere og mindre kraft og blodårene til å utvide seg. En bivirkning kan være vektøkning.

Bruksområder

Betablokkere er foreskrevet for mange helsemessige forhold. I tillegg til å senke blodtrykket, er de også anvendelige for behandling av migrene, glaukom, angina, arytmi, kongestiv hjertesvikt, hypertyreose og generalisert angstforstyrrelse.

Vektøkning Årsak

Fordi betablokkere redusere hjertefrekvens og hvile puls, dette reduserer også hastigheten som kroppen brenner kalorier. Pasienten er sannsynlig å oppleve en liten vektøkning over tid.

Forebygging / løsning

Vektøkning kan unngås under beta blocker behandling ved å redusere kaloriinntaket eller trene mer.

Medisinering Change

Eldre betablokkere som atenolol (Tenormin) og metoprolol (Lopressor og Toprol-XL) er mer sannsynlig til å føre til vektøkning, ifølge Mayo Clinic. Hvis vektøkning er et problem, kan det være lurt å be om en endring i medisinering.

Advarsel

Plutselig vektøkning kan ikke være en bivirkning, men et tegn på væskeretensjon eller hjerte-relaterte problemer. Alle som opplever rask uforklarlig vektøkning bør konsultere sin lege omgående.

Hvordan avlaste Water vektøkning

Hvordan avlaste Water vektøkning


Vann vektøkning, eller vannretensjon, oppstår når vann som bygger seg opp i kroppen i stedet for å bli sluppet ut i urinen. Vann vektøkning kan være forårsaket av diett, visse medisiner, premenstruelt syndrom og noen medisinske tilstander, slik som hjertesvikt, diabetes, polycystisk eggstokk-syndrom og nyresykdom. Avhengig av årsaken, kan væskeansamling bli løst ved å endre kosthold eller kan kreve behandling med reseptbelagte medisiner. Langvarig vannretensjon bør evalueres og behandles av legen din.

Hvordan avlaste Water vektøkning

•  Begrens inntak av natrium. Store mengder av natrium opprørt væskebalansen i kroppen din, så American Heart Association anbefaler å begrense det daglige natrium inntak til mindre enn 2300 mg om dagen hvis du er frisk og mindre enn 1500 mg om dagen hvis du har høyt blodtrykk eller annen risiko faktorer for hjertesykdom. Les ernæring etikettene nøye for å finne ut hvor mye natrium er til stede i mat og drikke.

•  Ta 1200 mg kalsium, eller 200 til 400 mg magnesium daglig for å bidra til å avlaste hormon-relaterte vannretensjon, slik som under premenstruelt syndrom eller polycystisk ovariesyndrom. Sjekk med legen din før du tar noen supplement for å unngå negative bivirkninger eller interaksjoner med andre medisiner du kan ta.

Øvelse daglig. Regelmessig fysisk aktivitet kan bidra til å avlaste væskeansamlinger, spesielt i hormonrelaterte saker.

Spis et kosthold rikt på frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold. Noen alternativer inkluderer meloner, agurk, selleri, løk og persille.

Hold deg hydrert ved å drikke åtte glass vann eller andre væsker i løpet av dagen. Dette hjelper nyrene å skylle ut overflødig natrium som kan føre til vann vektøkning.

Snakk med legen din dersom vann vektøkning er langvarig eller belastende for deg. Legen kan vurdere årsaken til vann oppbevaring og foreskrive behandlinger, for eksempel diuretika (vann piller) for å lindre symptomene dine.

Hvordan man skal håndtere vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi

Hvordan man skal håndtere vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi


Vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi er en følelsesmessig og fysisk tilbakeslag, men det trenger ikke å være slutten av verden. Å få støtte og hjelp kreative måter å fornye forpliktelsen til å miste vekt kan med hell få deg tilbake på sporet til å miste pounds.

Hvordan man skal håndtere vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi

Analysere og identifisere hva som utløser vektøkning. Vekttap kirurgi er bare første skritt i å få kontroll over vekten. Vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi er ofte utløst av faktorer som bidro til den opprinnelige vektøkning.

Få støtte. Støtte kan bli funnet på vekttap støtte grupper, gastric bypass støtte grupper, nettfora, one-on-one rådgivning eller gjennom peer støtte fra andre gastrisk bypass pasienter.

•  Ta kontakt med gastrisk bypass kirurgi sentrum og spørre om hjelp. De fleste kirurgi sentre er bemannet med personell som kan gi hjelp og veiledning med vektøkning etter operasjonen.

Gjennomføre en vekt-tap plan for å takle vektøkning. Planen skal omfatte regelmessig mosjon, sunn mat valg å følge gastric bypass operasjon retningslinjer og pågående støtte.

Utarbeide et system for å gjenkjenne vektøkning triggere og en plan for å håndtere de triggere når de oppstår. Å ha en plan på plass med alternativ atferd og tiltak å velge mellom kan bidra til å redusere eller eliminere overdreven spising som fører til vektøkning.

Opprettholde håp og utholdenhet. Dens sies at det tar 21 dager å lage en ny vane og tusen dager å mestre det. Ta det en dag av gangen.

Hint

 • Finn et vekttap kompis til å slå seg sammen med. Studier viser at det er mindre sannsynlig å oppleve vektøkning etter gastrisk bypass kirurgi pasienter med en sterk støtte system.

Hvordan kle å unngå vektøkning

Hvordan kle å unngå vektøkning


Du lurer kanskje på om klærne gjør du ser fett - men hva er mer sannsynlig er at du får fett på grunn av klærne. Løstsittende, tilgivende klær gjør det lettere å gi inn i fristelse. Det finnes måter du kan kle å unngå vektøkning, skjønt. Her er hvordan du skal kle deg selv mager.

Hvordan kle å unngå vektøkning

•  Kjøpe nye klær så snart slanking og trening innsats bringe deg ned av en størrelse. Hvis du har masse plass i klærne dine, kan du ende opp med å få vekten tilbake siden du ikke vil føle presset av en stram linning fortelle deg å bremse ned på osten frites.

bli kvitt noe elastisk eller snøring i garderoben din. Også forvise løs, flowy kjoler som ikke har en definert midje. Disse klærne kan være komfortabel, og selv fasjonable, men de kan romme opp til en 30 kilos vekt gevinst i noen tilfeller. Du ønsker å finne klær som ikke passer deg hvis du får 10 pounds - eller enda mindre.

Kjøp bukser som lukker med glidelås og knapp eller snaps. Sørg for at de er din nåværende størrelse uten mye rom for vektøkning. Du ønsker ikke at de skal være for stram, men du egentlig ikke bør være i stand til å bære dem komfortabelt hvis du får mer enn noen få pounds på grunn av PMS eller et salt måltid.

Velg knappen ned bluser i stedet for tees eller strikk topper - montert og i riktig størrelse. Unngå elastiske stoffer som mikrofiber og Lycra.

Få målt for en riktig BH-størrelse, noe som vil være nødvendig hvis du har mistet mye vekt. Kontroller at båndbredde er spesielt nøyaktig. Lukk alltid din bra på midten innstillingen. Du vil være bevisst på tetthet rundt ryggen hvis bh vokser tett på grunn av vektøkning.

Hvordan å bekjempe vektøkning under premenopause

Hvordan å bekjempe vektøkning under premenopause


Fighting vektøkning når som helst i livet ditt kan være vanskelig for mange mennesker, men det er visse andre perioder i livet ditt - som premenopause - når det kan være svært vanskelig. Premenopause får kroppen til å begynne å endre på, og hormonene begynner å skifte. Du kan begynne å oppleve endringer i menstruasjonen, depresjon, humørsvingninger, og hetetokter. Du kan også bli engstelig, nervøs eller engstelig. Dette kan føre til at du overspiser eller unn fetende mat. Med stoffskiftet begynner å avta med alderen, vil det være svært enkelt å sette på ekstra vekt og vanskelig å ta den av igjen. Trinnene nedenfor vil hjelpe deg å unngå at vektøkning og føler deg frisk midt i overgangsalderen galskap.

Hvordan å bekjempe vektøkning under premenopause

•  Vær klar over din kropp og dine følelser. Økende vekt i løpet av denne tiden i livet ditt kan være svært enkelt. Det kan tilsynelatende snike seg innpå deg over natten. Vei deg ukentlig, og observere endringer i din generelle humør og følelser.

Forklar hva du går gjennom til din mann og familie. Be om deres støtte. Det hjelper ikke å spise sunt hvis de rundt deg spiser junk food og fast food foran deg.

Bli kvitt av matvarer som inneholder mye fett eller karbohydrater. Det er greit å ha en godbit en gang i blant, men å ha flere poser med chips, kjeks og kaker vil bare tjene som fristelsen å gris.

Fyll skap og kjøleskap med god mat valg som nok av friske eller frosne frukter og grønnsaker. Husk at en porsjon kjøtt bør være på størrelse med en kortstokk. Hold deg unna bearbeidet mat, hvitt brød og pasta. Ta hensyn til produktets etiketter for porsjoner. Bønner er en god kilde til protein og kan spises i stedet for kjøtt.

innlemme en øvelse eller aktivitetsprogram i din daglige rutine. Turgåing er en stor oppgave. Selv bare en ti minutters gange hver dag vil gjøre en stor forskjell i måten du ser og føler. Når du går shopping, parkere lenger bort fra døren enn du normalt ville. Kjøpesentre er gode steder å gå fotturer, og mange kjøpesentre vil åpne sine dører før butikkene selv åpne.

Hint

 • Uttrykke dine følelser til dem du elsker.
 • Ikke vær redd for å få profesjonell hjelp. Under en spesielt stressende tid som dette, er det en god idé å ha noen å henvende seg til for å få hjelp.

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

Amerikanske samfunnet forherliger busty kvinne og som et resultat av mange kvinner ønsker et større bryst. Ifølge statistikken, er den gjennomsnittlige kvinnens cup størrelse en 34 B, langt fra den gjennomsnittlige 34 C eller 34 D som er portrettert i mange magasiner og hele Hollywood. Det er mange gimmicker på markedet som hevder å øke en kvinnes byste størrelse. Men mange av de samme produktene føre til vektøkning og holde vann. Mens større bryster kan være ditt endelige mål, er det lite sannsynlig at det å få noen pounds er i planen. Disse trinnene vil hjelpe deg å gjøre dine bryster større uten å få ekstra vekt.

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

1 Gjør øvelser for å øke brystmuskulaturen. Gå til et lokalt treningssenter og snakke med en personlig trener. Spør dem hvordan du kan bygge opp brystet og brystmuskulaturen. Med de riktige øvelsene, kan du øke fastheten og størrelsen på brystmusklene. Som et resultat, vil brystene vises fastere og perkier.

2 Gjør øvelser for å flate magen. Hvis du stramme opp magemusklene, vil du ha en flatere mage. Som et resultat, vil brystene dine ser større og rundere.

Bruk en push-up BH. Ved hjelp av en enkel push-up bh, kan du gi en illusjon om at du har en større byste størrelse. En push-up BH vil presse opp brystene dine og gi deg litt ekstra cleavage. Dette vil gjøre brystene ser større og føles større.

Prøv en vann BH. Vann BH er en kombinasjon av de typiske push-up BH og polstret BH. Vannfylte pakkene er satt inn i BH som gir en illusjon av at den enkelte har større bryster. Vannet inserts kommer i forskjellige størrelser slik at du kan variere størrelsen på brystene dine basert på hvilke setter du bruker. Victorias Secret har en stor linje av vann BH.

Hvis du er lei av de polstret BH og vann BH, vurdere å gå til en plastisk kirurg for å få en brystforstørrelse. Dette vil gi deg en permanent løsning på små bryster. Det er noen ned sider. Først er en brystforstørrelse dyrt, så du må spare penger. Dernest må du til lekser. Finn de beste plastisk kirurg tilgjengelig, ellers kan du ende opp med et mislykket boob job. Til slutt, sette av tid for utvinning. Du vil trenge litt ned tid å gjenopprette.

Hint

 • Hvis du vurderer en brystforstørrelse, gjør din forskning.
 • Ikke gå for stort på vann bh inserts. Du ønsker fortsatt å se naturlig.

Hvordan virker Vektøkning skje?

Hvordan virker Vektøkning skje?

Doing the Math

En kalori-enhet er den mengde energi som kreves for å heve temperaturen på 1 gram vann ved en grad Celsius. I ernæring, kalori oftest snakket om er kilocalorie. Kalorier gjøre kroppen flytte og løpe og gjøre de tingene du gjør hver dag.

Kalorier du spiser minus kalorier du forbrenner resultat i vektøkning. Hvis du spiser mer kalorier enn du expend av arbeid, trening og daglige aktiviteter, vil du få vekt. Ekstra kalorier lagres i fettcellene og gjøre vektøkning uunngåelig.

Kosthold og trening

Å miste ett pund, må du til å bruke ca 3500 kalorier. Du kan gjøre dette ved å redusere kaloriinntaket med 100 kalorier for 35 dager eller annen måte der matematikk funker. Hvis du ikke ønsker å spise mindre kan du konsentrere deg om å brenne flere kalorier om dagen. For eksempel, en time med aerobic trening forbrenner rundt 350 kalorier, mens en times sykling forbrenner rundt 230.

Vektøkning

Ironisk nok har konstant slanking vist seg å øke vektøkning over tid. Hvis du alltid er på og av krasje dietter, vil kroppen din bli ustabil, forårsaker fettcellene til å holde på så mye vekt som mulig. I stedet for slanking, bør man konsentrere seg om å endre sine vaner for å spise mer sunn mat, ernæringsmessige grønnsaker og mindre stekt mat og tomme kalorier.

I tillegg til å endre matvaner, drikke åtte 8 oz glass vann hver dag kan hjelpe til med vekttap fordi den holder kroppen hydrert og sunn. Moderat trening bør også være en del av din livsstil hvis du har tenkt på å holde seg frisk og miste vekt.

Hvordan Stopp Menopause vektøkning

Hvordan Stopp Menopause vektøkning


Hormonelle endringer i tiden rundt overgangsalderen kan disponere noen kvinner til å lagre overflødig fett, spesielt rundt magen området. Tap av muskelmasse i midten alder kan også bremse forbrenningen og utløse fettlagring. Imidlertid er det mulig å unngå menopausal vektøkning gjennom nøye hensyn til kosthold, regelmessig aerob trening og styrketrening øvelser.

Kalorikontroll

Den gjennomsnittlige daglige kaloriinntaket for kvinner er 2000, men er avhengig av alder, størrelse og andre faktorer, som for eksempel aktivitetsnivå. Hvis aktivitetsnivået har falt i løpet av årene som fører til overgangsalderen, kan det hende du trenger å spise færre enn 2000 kalorier hver dag for å forebygge vektøkning. Å miste vekt på hastighet på omtrent ett pund hver uke, bør du spise et underskudd på 500 kalorier hver dag, ifølge Staness Jonekoss, forfatter av "The Menopause Makeover."

Optimal Nutrition

En diett som er rik på bein som øker kalsium er viktig fordi tap av østrogen i overgangsalderen kan forverre bentap. Kalsium-rike næringsmidler hjelper til å forhindre vektøkning ved å begrense absorpsjon av fett. The Yale Medical Group anbefaler tilsvarende minst tre daglige porsjoner med meieriprodukter. Vitamin D, som er utløst gjennom huden eksponering for sollys og funnet i befestede matvarer som befestet soya produkter, er viktig for opptaket av kalsium. Kvinner i aldersgruppen over 50 krever 600-800 internasjonale enheter av vitamin hver dag.

Basere kostholdet rundt kilder til magre proteiner for vev reparasjon, og hele korn, frukt og grønnsaker, som er lav i kalorier og høy i fiber for å hjelpe deg til å føle full.

Aerobic Exercise

Aerob trening er viktig for kardiovaskulær helse og bidrar til å øke din metabolic rate, som har en tendens til å avta i årene som fører til menopause. Ha 30 minutters trening hver dag, for eksempel rask gange eller sykling. Velg aktiviteter som du liker, og trening med en venn for å holde deg motivert. Intensitetsnivået på treningen bør forlate deg litt andpusten, men fortsatt i stand til å holde en samtale med noen. La det være minst 10 minutter oppvarmingstid før treningen for å forebygge skader.

Styrketrening

Som mål å oppnå 15 minutter med styrketrening øvelser to til tre ganger hver uke. Styrking muskelmasse vil bidra til å forhindre vektøkning, som muskler forbrenner mer kalorier enn fett. Styrke øvelser involverer bruk av vekt maskiner, manualer og motstand band. Svømming kan også øke muskelstyrke på grunn av vann motstand mot kroppen din.