Digidexo.com

romaskin vekttap

Hvordan å miste vekt ved hjelp av en romaskin

Roing er en utmerket øvelse for vekttap fordi det er en trening for hele kroppen som inkorporerer kardiovaskulær utholdenhetstrening og motstand (vekt) trening i en øvelse. Disse faktorene er viktige for et effektivt vekttap diett. Ifølge Benjamin Levin, en kardiolog ved Presbyterian Hospital of Dallas, blant alle idrettsutøvere roere tendens til å ha "de største hjerter, de tetteste bein, og de største musklene." En 160-kilos person som arbeider ute på en romaskin i moderat tempo forbrenner i gjennomsnitt 125 kalorier hver femten minutter, mens også bygge og toning muskler.

Hvordan å miste vekt ved hjelp av en romaskin

Riktig Bruke Rower

Juster fotstropper på romaskin for å imøtekomme din bestemt høyde. Hælene av føttene skal hvile komfortabelt mot pedalene.

Still inn ønsket motstandsnivå. Hvis dette er første gang du trener med en romaskin, begynner med en lav motstand innstilling som du akklimatisere deg til bruk av romaskin.

•  Ta tak i romaskin er håndtak ved hjelp av en avslappet, men fast hand grep. Utvid armene rett ut og skyv roer setet fremover slik at det er rett under kroppen din mens du sitter rett opp. Stram mage kjerne. Dette kalles "fange" posisjon.

Skyv off mot pedalene, fullt utvide bena. Hold kjerne stramt. Dette kalles "drive" posisjon. Len deg tilbake litt som du bøye albuene, trekke armene inn i kroppen din, fortsatt holde kjernen stramt. Dette kalles "Finish" posisjon. Som du telle opp, er hele stasjonen og avslutt bevegelser en telling av en.

Trekk armene ut igjen når du skyver den roer setet tilbake til fangstposisjon. Denne bevegelsen blir kalt "recovery". Som du telle, skal hele utvinning bevegelse vare i et antall på to.

Maksimum vekttap

Trekk alderen din fra 220 for å beregne din makspuls (MHR). For eksempel har den gjennomsnittlige 30-åringen person en MRH av 190 slag per minutt fordi 220-30 = 190.Your pulssone for maksimal fettforbrenning vekttap er mellom 60 og 80 prosent av MHR.

Row i ca fire minutter i et tempo av tjue slag per minutt, så stopp.

Mål pulsen i ti sekunder. Multipliser antall pulsslag du telte med seks for å bestemme antall slag per minutt.

Juster enten motstanden innstilling av romaskin, eller dine slag per minutt rate, for å senke eller heve intensiteten på treningen og ta pulsen på den nedre delen av målområdet. Trene på denne intensiteten i fire minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempo i tre minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempoet i to minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på denne farten i ett minutt.

Omvendt og redusere slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempoet du teller til to minutter. Fortsett for totalt minimum 30-minutters trening.

Hint

  • I tillegg til å bruke romaskin, er det viktig å opprettholde et riktig balansert kosthold når bestreber å gå ned i vekt. Vekttap bare skjer når du tar inn færre kalorier enn kroppen forbruker. Det er svært viktig, er imidlertid ikke å forbruke så få kalorier som å sulte kroppen.

Vekttap Incentives

Vekttap Incentives


Fedme er den raskest voksende problem i USA i dag. The Battle of the Bulge er ikke lenger noe bare for middelaldrende - det er et problem for barn og tenåringer, eldre og twenty-somethings. Lossing de pounds kan være langt vanskeligere enn du trodde. Her er noen insentiver for å få deg på veien til sunn vekttap.

Se bedre

Nei, du kan aldri bli en supermodell. Men du kan se bedre enn du gjør med alle de ekstra pounds! Ta av alle klærne dine og stå foran et speil. Se på de dårlige deler, ja, men å finne de gode ting også. Skriv dem ned på et stykke papir eller i en journal og hva du ønsker å se i seks uker fra denne dato. Ta et målebånd og skrive ned dine mål av byste, midje og hofter. Deretter skrive ned "Weight Loss - her kommer jeg!" Bort journalen og merke kalenderen i seks uker. Du har ingen anelse om hvordan styrke det kan være se forskjellen seks uker med hardt arbeid kan gjøre.

Feel Better

Vet i ditt hjerte og sinn at å miste de usunne pounds vil du føle deg som en ny person. Akkurat nå kan det være et forsøk på å klatre trappa, leke med barna eller nyte friluftsliv - eller soverom aktiviteter. Selv miste ten pounds vil ta 100 pounds av trykket av dine kneledd. Tenk hvor mye bedre hele kroppen vil føle når du kaster at fett. Tenk på deg selv som en sommerfugl som kommer ut av en kokong.

Belønn deg selv

Sette en rimelig vekttap mål for dine første seks ukene, og når du oppnå det, belønne deg selv! Ikke gjør det til en food belønning. I stedet, gjør det nye klær, nye sko, en kveld ute med venner til din favoritt film, eller et nytt stykke programvare eller utstyr som du har ønsket. Hold dette målet foran deg, og sørg for at belønningen er noe du virkelig ønsker. Bare belønne deg selv når du har nådd målet. Hold deg ærlig og få sunn!

Medisinske tilstander som fører til uforklarlig vekttap

En persons vekt kan svinge opp eller ned - ved 2 til 3 pounds - uten grunn. Imidlertid, når vekttap - 10 pounds eller mer - skjer uten hensikt, kan en alvorlig medisinsk tilstand eksisterer. Hvis den totale uforklarlig vekttap skjer innen seks måneder til ett år, bør en lege konsulteres. Ofte tar hurtig vekttap sted når en hjertelig appetitt er til stede. Uansett, sulten eller ikke, bør denne typen forverring kontrolleres.

Effekter

En 5 prosent reduksjon i kroppsvekt, forekommer ufrivillig, indikerer generelt en underliggende medisinsk problem. Uforklarlig vekttap foregår i løpet av ett års tid er grunn til bekymring. Ifølge Dr. Arturo R. Rolla, "vekttap kan være en alvorlig og illevarslende funn." Uforklarlig vekttap, en indikasjon på medisinske problemer, skjer ofte mens en person fremdeles spise et vanlig kosthold. Tapet av appetitt - uten kjent årsak - er også en indikator på en potensielt alvorlig medisinsk tilstand.

Økt appetitt

Det er færre årsaker til uforklarlig vekttap med en økt appetitt; imidlertid medisinske sykdommer er vanligvis ved roten. De kan inneholde: diabetes, hypertyreose, Malabsorpsjon, økt fysisk aktivitet eller endringer i kostholdet. Ifølge ansatte ved Mayo Clinic, sykdommer i det endokrine systemet, som for eksempel diabetes, kan også være assosiert med en redusert appetitt. Ufrivillig vekttap og årsaken kan være unnvikende.

Redusert appetitt

Mer vanlig med ufrivillig vekttap er en redusert appetitt. Medisinske tilstander forbundet med denne type vekttap er: kreft, akutte og kroniske infeksjoner, hjerte eller lungesykdom, gastrointestinale problemer, psykiske lidelser, rus og visse medisiner. The Vanderbuilt School of Medicine hevder at "utilsiktet vekttap er et uspesifikt symptom ...", men bekrefter årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand.

Betraktninger

Når obsessive trening eller binging og purging finnes, disse atferd er iboende av emosjonelle problemer. Når en person, venn eller kjære viser tegn til denne type aktivitet, kan intervensjon være nødvendig. Depresjon, stress og angst er andre årsaker for en redusert appetitt og uforklarlig vekttap.

Aldersrelatert Årsak

Som mennesker alder deres appetitt endringer; denne endring kan resultere i ufrivillig vekttap. Lukt, smak og utseende av visse matvarer kan ikke appellere til dem lenger. Det er viktig å sikre en sunn diett er gjort tilgjengelig og blir fortært av eldre.

Bivirkninger av vekttap narkotika

Å være overvektig kan være frustrerende. Personer som faller inn under denne kategorien kan du prøve mange forskjellige metoder og tilnærminger for å gå ned i vekt som ofte ikke fungerer. Når dette er tilfelle, har de ofte ty til bruk av vekttap stoffer. Noen av de mest populære inkluderer Orlistat, Phentermine, Xenicol og Meridia. Selv om disse stoffene kan ende opp med å forårsake vekttap, kan de også kommer med noen uønskede bivirkninger.

Avhengighet

Når folk bruker et supplement eller narkotika som gir dem resultater, de ofte blir hekta på det, eller avhengige. Når dette skjer, kan de ikke fungere uten sin bruk. Er at vekttap stoffer kun er ment til å bli brukt for en angitt tidsperiode, noen som benytter dem, kan ende opp med å stole på dem hele tiden og blir avhengig.

Krakk

Mange vekttap narkotika blokkere opptaket av visse næringsstoffer som fett og karbohydrater. Med det blir tilfelle, noen bivirkninger omfatter fet gass, fettlagre i krakk og en oransje farget avføring. Tarmer kan også bli irritert og diaré kan utvikle seg.

Pain

Annet enn tarm bivirkninger som kan ses med vekttap narkotika, kan magen også lider andre symptomer. Kvalme, oppkast, smerter i endetarmen og magekramper kan bli sett. Forstoppelse kan også utvikle oppstå som kan legge til magesmerter.

Allergier

Allergiske reaksjoner er vanligvis forårsaket fra mat, luft eller noen form for dyr, men de kan også bli satt av ved medisiner som vekttap narkotika. Noen bivirkninger som kan ses inkluderer utslett på huden som elveblest, tung pust og hevelse i ansiktet og leppene. I verste situasjoner, kan anafylaksi skje der halsen kan hovne stengt, går blodtrykket opp og hele kroppen har en alvorlig reaksjon.

Komplikasjoner

Når det gjelder å ta vekttap narkotika, er det alltid noen komplikasjoner og hensyn som er involvert som trenger å bli sett på før du bruker dem. Folk som har leversykdom, nyresykdom eller gallestein bør ikke ta dem. Folk som har hjertesykdom, høyt blodtrykk eller en familiehistorie med slag bør ikke ta dem, og folk som har et anfall lidelse som epilepsi bør ikke bruke dem heller.

Medisinske årsaker til Rapid Vekttap

Medisinske årsaker til Rapid Vekttap


Selv om folk flest er nok mer opprørt når klærne begynner montering stramt heller enn baggy, er det andre som er rettmessig bekymret for hvorfor deres klær plutselig føles løsere. For annen mystisk grunn, de er raskt å miste vekt. Ufrivillig vekttap kan være på grunn av forskjellige medisinske tilstander. Grunner kan variere fra fysiske sykdommer til spiseforstyrrelser slik som anoreksi. Mens miste vekt bevisst på en sunn måte er en positiv handling, tar av pounds for fort og utilsiktet kan være usunn.

Diabetes

Vekttap koblet med diabetes kan være tilsiktet eller utilsiktet. Personer med type 1 diabetes ikke produserer nok insulin, mens type 2 diabetikere er ikke i stand til å håndtere insulin riktig. Ofte, når type 2 diabetikere er plassert på diabetiske dietter, de taper vekt. Imidlertid er vekttap for type 1-diabetikere vanligvis utilsiktet. På grunn av sin høye sukker nivåer, kan type 1 diabetikere dehydrere og derfor drikke mer vann, forårsaker dem til å urinere ofte og gå ned i vekt raskt. Også på grunn av en mangel på insulin, cellene sulte. Derfor, for kroppen for å produsere energi, må den for å brenne av fettceller, forårsaker hurtig vekttap.

Kreft forårsaker rask vekttap

Flere typer kreft kan forårsake hurtig vekttap. Ifølge online medisinsk bibliotek merk Håndbøker, noen kreftpasienter opplever vekttap, selv om de kan ha en god appetitt. Andre taper vekt på grunn av redusert appetitt og kvalme eller som et resultat av vanskeligheter med å svelge. Noen vanlige kreftformer som forårsaker raske vekttap inkluderer lungekreft, tykktarmskreft, bukspyttkjertelkreft og leukemi. Kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi og stråling behandlinger kan også oppleve tap av appetitt, noe som resulterer i hurtig vekttap.

Humant immunsviktvirus

Den humant immunsviktvirus (HIV), som forårsaker AIDS, er en annen alvorlig medisinsk problem som vanligvis fører til dårlig appetitt og vekttap. Kroppen jobber hardere for å bekjempe infeksjoner når HIV-viruset angriper kroppens immunsystem. Som et resultat av mennesker med HIV har tilleggskrav energi og næringsstoffer, med infeksjon øke kroppens behov for mat. Hvis HIV-pasienter ikke spiser mer for å dekke kroppens ekstra behov for næringsstoffer og energi, kan hurtig vekttap oppstår.

Andre sykdommer som forårsaker Rapid Vekttap

Forhold som cøliaki, irritabel tarm-syndrom og kolitt (Crohns sykdom) er sykdommer som kan forårsake gastrointestinale komplikasjoner, fordøyelsesproblemer og kontinuerlig diaré. Vanligvis er disse tegn til at kroppen ikke er i stand til normalt å oppta mat næringsstoffer over mage-tarmkanalen. Som et resultat, kan hurtig vekttap forekommer. Tuberkulose er en sykdom kjent for vekttap som dette lungesykdom kan føre til tap av appetitt.

Hypertyreose og Stress

Hypertyroidisme, som er et hormon ubalanse, innebærer en tilstand av skjoldbruskkjertelen overproducing spesielle hormoner, som fører til hurtig vekttap. Når kroppen er dyppet i for mye tyroidhormon kroppens metabolisme øker, i tillegg til økt fysisk aktivitet.
Mens noen mennesker opp i vekt mens stresset, andre ned i vekt fordi de spiser mindre. Selv om det er sjeldent, i noen tilfeller, stress kan føre til at skjoldbruskkjertelen til å være hyperaktiv. Dette stimulerer appetitten, slik at kroppen til å brenne kalorier på en raskere hastighet enn normalt.

Anoreksi

Anoreksi er en alvorlig spiseforstyrrelse der folk sulte seg, noe som resulterer i hurtig vekttap. Ifølge Cleveland Clinic, er det noen som anses anorektisk når kroppsvekt er minst 15 prosent mindre enn det som er ansett som en normal vekt. Foruten fører til alvorlige helseproblemer, kan anoreksi også være dødelig. En av de viktigste symptomene noen er anorektisk er kroppens vekt er ikke i samsvar med alder, høyde og bygge. Andre symptomer er skjør hud, kortpustethet, nekter å spise offentlig svakhet og blir besatt av kaloriinntaket.

Medisiner

Noen medisiner som antidepressiva kan føre til hurtig vekttap. Amfetamin, skjoldbrusk medisiner og kjemoterapeutika er andre medisiner som kan føre til utilsiktet og raskt vekttap.
Siden tidlig på 1950-tallet, har leger vært forskrivning reseptbelagte legemidler for vekttap. Disse medikamentene øker serotoninnivået i hjernen, noe som gir hjernen meldingen magesekken er full. Dette reduserer en persons appetitt så han spiser mindre og metabolic rate øker, noe som resulterer i vekttap. Imidlertid bør disse medikamentene tas med forsiktighet og nøye overvåket av en lege.

Taksering Ufrivillig vekttap

Ufrivillig vekttap er et vanlig funn i medisinske undersøkelser, og er forbundet med en rekke alvorlige sykdommer, inkludert psykiatriske forstyrrelser, endokrine forstyrrelser, ikke-ondartet gastrointestinal sykdom og cancer. Til tross for de potensielle konsekvensene av udiagnostisert vekttap, er det noen ganger oversett eller rabattert av leger som søker etter andre tegn på sykdom. Skikkelig evaluering av denne tilstanden innebærer en flertrinns tilnærming for å isolere og identifisere de underliggende årsakene.

Identifisere betydelig vekttap

Ifølge tidsskriftet Resident, lege, blir ufrivillig vekttap medisinsk signifikant når 10 pounds eller mer av kroppsvekt blir borte i løpet av en seks måneders periode uten forklarende endringer i kosthold eller trening nivåer. Hvis du opplever dette symptomet, se din lege for riktig vurdering. Legen kan også ta initiativ til en evaluering på egen hånd hvis tester viser at du har mistet fem prosent eller mer av kroppsvekten din.

Medisinsk historie, fysisk undersøkelse og blodprøver

Det første trinnet i å vurdere ufrivillig vekttap er en vurdering av din medisinske historie og rapporterte symptomer, kombinert med en fysisk undersøkelse. Under fysisk eksamen, legen din vil være spesielt oppmerksom på visse områder av kroppen, inkludert brystet, magen og tenner. Han vil også se etter noen åpenbare klumper, massene, støt eller tegn på uvanlig lymfekjertel aktivitet.

Spesielle tegn som kan tyde på kreft inkluderer sår som ikke leges, tarm eller blære endringer, svelgevansker, uforklarlig blødning eller utflod, vedvarende hoste eller synlige endringer i noen vorter eller føflekker.

For å runde ut din generelle helse bildet, vil legen også be deg spørsmål om appetitt, alkohol og / eller narkotikabruk, endringer i fysisk aktivitet, siste reise historie, seksuelle aktiviteter og bruk medisiner, blant andre faktorer.

Legen kan også bruke en av en rekke laboratorieprøver for å vurdere tilstanden din bedre. Vanlige eksempler er urinanalyse, komplett blodceller (CBC) teller, metabolisme analyse og måling av produksjon av skjoldbrusk-stimulerende hormoner. Avhengig av opplysninger om din situasjon, kan testene gitt også inkludere blodkulturer, prostata-spesifikt antigen testing, HIV-testing, hemoglobin A1c testing eller narkotika screening. Du kan også gjennomgå en ernæringsmessig vurdering for å bestemme kroppens bruk av tilgjengelig mat kalorier.

Imaging teknikker

Det neste trinnet i en grundig evaluering er tenkelig å avdekke tilstedeværelse av eventuelle faste masser i kroppen din. Den mest brukte metode for testing her er computertomografi (CT)-skanning, forbedret ved bruk av en oral eller injisert kontrastmateriale for å fremheve noe unormalt. Hvis du er kvinne, kan det hende at imaging tester også inkludere en mammogram for videre kreft screening. Hvis legen mistenker tilstedeværelsen av osteomyelitt (infeksjon i benet eller benmarg), kan han også bestille en prosedyre som kalles kjernefysisk skanning bein.

Gastrointestinal Endoskopi

Et tredje trinn i å vurdere ufrivillig vekttap er en teknikk som kalles gastrointestinal (GI) endoskopi, noe som medfører bruk av et lite kamera montert på et fleksibelt rør for å undersøke mage-tarmkanalen. Vanligvis er denne prosedyren bare gjennomføres dersom andre metoder for å vurdere din vekttap er mangelfulle. Av denne grunn, hvis du gjennomgå GI endoskopi det vil trolig skje godt etter eventuelle andre undersøkelser. Konsultere legen din for detaljer om denne prosedyren.

Fibromyalgi vekttap matvarer

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som forårsaker smerter i hele kroppen, inkludert dine ledd, leddbånd, muskler og sener. Ifølge Deirdre Rawlings, forfatter av "Mat som hjelper vinne kampen mot Fibromyalgi," tilstanden kan også forstyrre hormoner og ved å føre til en ubalanse. Som et resultat, kan du oppleve vektøkning eller vekttap. Over-the-counter smertestillende medikamenter og med reseptbelagte antidepressiva er tilgjengelige for å behandle fibromyalgi, og spise mat som inneholder mye fiber og lite sukker og fett kan lindre noen av symptomene forbundet med tilstanden.

Fiber

Kostfiber kan finnes i hele korn brød, bønner, grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Disse matvarer gir energi er nødvendig for sunn funksjon, og kan bistå i å senke low-density lipoproteiner, kolesterol som bygger seg opp i kroppen og kan føre til hjertesykdom og andre helsemessige komplikasjoner. På grunn av den lave kalori greven av grønnsaker og frukt, kan du spise dem i høye volumer uten å bekymre deg å få vekt. Hel-korn brød og pasta er nyttig i målet ditt å gå ned i vekt, da de brytes langsomt ned under fordøyelsen, som betyr at du vil føle deg mett lenger og spise mindre. Ikke forbruke enkle karbohydrater finnes i hvetemel og kaker, som de gir lite næring og øke blodsukkeret, som kan føre til type 2 diabetes.

Protein

Begrense rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Ikke bare er rødt kjøtt høy i kalorier, det er også høy i mettet fett, noe som over tid kan føre til fedme. Sats på magert kjøtt, som for eksempel skinn kylling, fisk eller kalkun, for å få ditt daglige behov av animalsk protein. Ifølge Artritt Foundation, kan du også finne store mengder protein i nøtter, frø, linser, bønner, tørkede erter og tofu. Laks, tunfisk, sardiner, ansjos og makrell er høy i protein og omega-3 fettsyrer, et næringsstoff som fungerer på samme måte som ikke-steroide anti-inflammatoriske ved å redusere betennelse. Andre kilder til protein er egg, meieriprodukter og soyaprodukter. Meieriprodukter bør være lav-fett eller ikke-fett for å unngå mettet fett.

Mettet fett

Motstå trangen til å hengi seg til sukkerholdige og stekt mat, som de er høy i mettet fett. I stedet for å ta knekken på mat, kan du prøve et sunt alternativ som koking, baking eller broiling å kutte ned på fettinntaket. Mettet fett kan også bli funnet i matlaging produkter som smør og margarin, og bør skiftes ut med vegetabilske oljer som oliven eller peanøttolje. Disse oljene er enumettet fett, et sunt fett som reduserer risikoen for hjertesykdom. Unngå bearbeidet mat og spesielt bearbeidet kjøtt, som høyt natrium innhold kan påvirke blodtrykket og forverre smerte, ifølge Rawlings.

Hva er årsakene til utilsiktet vekttap?

Shedding noen få pounds kan forventes når du trener mer eller spise sunnere mat, men å miste store mengder vekt uten å prøve kan tyde på en mulig alvorlig sykdom som krever øyeblikkelig legehjelp. Mulige sykdommer relatert til vekttap inkluderer diabetes, hypertyreose eller kreft. Ikke forsøk å selvmedisinering for å bøte på din vekttap som disse forholdene krever en konsultasjon med en medisinsk faglig.

Type 2 Diabetes

Diabetes er en kronisk tilstand som er forårsaket av kroppens manglende evne til å produsere nok insulin, eller når kroppen din ignorerer insulin. Dette kan føre til sukker for å bygge opp i blodet, noe som kan føre til farlig høye blodsukkerverdier. Hvis venstre ubehandlet diabetes kan føre til hjertesykdom, nerveskader, nyreskader, tannkjøttsykdom, blindhet og til slutt, død. Andre symptomer assosiert med diabetes er tretthet, hyppige infeksjoner, og økt sult og tørst, ifølge American Diabetes Association. Fordi kroppen din ikke er i stand til riktig bruk glukose, er det eliminert ved vannlating, noe som fører til at kroppen din til å bruke drivstoff lagres i fett og muskler, ifølge Mayo Clinic. Type 2 diabetes er behandlet ved å etablere og opprettholde et sunt kosthold for det meste ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt, med begrenset inntak av kjøtt og stivelse. Reduser mettet fett, som diabetikere er en høy risiko for å utvikle hjertesykdom. Mettet fett finnes i huden av kylling, rødt kjøtt, hel-melk melkeprodukter, nøtter og smør. Dersom kosten ikke hjelper administrere blodsukkernivået kan legen forskrive medisiner for å hjelpe deg. Sulfonylurea, meglitinider, biguanides og DPP-4-hemmere er bare noen få medisiner som senker blodglukosenivået ved å stimulere insulin utgivelsen, ifølge American Diabetes Association.

Hypertyreose

Skjoldbruskkjertelen styrer funksjonen til stoffskiftet. Hvis skjoldbruskkjertelen blir overaktiv den kan produsere for mye thyroid hormon, som setter fart på stoffskiftet. En økning av stoffskiftet forårsaker kroppen til å forbrenne mer kalorier enn du forbruker, noe som fører til vekttap. Andre symptomer som følger med hypertyreose er rask hjerterytme, svetting, økt appetitt og rystelser. Denne tilstanden kan behandles med betablokkere eller anti-skjoldbrusk medisiner for å redusere mengden av hormoner skjoldbruskkjertelen produserer.

Kreft

Tykktarmskreft, brystkreft og leverkreft er alle former for kreft som forårsaker utilsiktet vekttap. Unormale celler i kroppen din kan vokse ut av kontroll, og over tid multiplisere og angrep friskt vev. Disse cellene bli kreft, og i stedet for å dø de fortsetter å vokse, ifølge American Cancer Society. Det er viktig å ha en årlig fysisk for å se etter føflekker, fregner og klumper som kan være en tidlig indikasjon på kreft. Jo før legen din er i stand til å diagnostisere og behandle kreft, jo bedre sjanser har du for å overleve.

Hva er årsakene til Malabsorpsjon og vekttap?

Hva er årsakene til Malabsorpsjon og vekttap?


Malabsorpsjon er en tilstand der fordøyelsesorganer klarer å absorbere viktige næringsstoffer fra matvarer, forårsaker symptomer som diaré og vekttap. Mange forskjellige tilstander kan forårsake malabsorpsjon, og noen av disse kan føre til alvorlige komplikasjoner.

Forholdet

Vekttap og malabsorpsjon ofte går hånd i hånd. Vekttap hos pasienter med malabsorpsjon syndromer vanligvis resulterer fra langvarig underernæring og kronisk diaré. Ifølge feil diagnose, tretthet, anemi og kortpustethet kan også signalisere malabsorpsjonssyndromer.

Primære Sykdommer

Malabsorpsjonssyndromer kan stamme fra både genetiske og ervervede forhold. Ifølge Medscape, cøliaki og cystisk fibrose forbli de vanligste genetiske årsaker til malabsorpsjon, mens laktoseintoleranse og matallergier presentere de vanligste ervervede årsaker.

Cøliaki

Cøliaki sykdom er en autoimmun sykdom hvor hvetegluten forårsaker skade på tottene i tynntarmen, noe som resulterer i dårlig opptak av viktige næringsstoffer over tid. Ifølge National Institutes of Health, oppstår cøliaki med en hastighet på 1-i-133 (ca. 2 millioner mennesker) i USA

Cystisk fibrose

En genetisk lidelse som påvirker slim kjertler, kan cystisk fibrose forårsake tilstopping av lungene og andre organer. Ifølge Medscape, forblir cystisk fibrose den nest vanligste genetiske årsaken til malabsorpsjon, påvirker noen 8774 mennesker i USA

Komplikasjoner

Tilstander som osteoporose kan skyldes mangler av enkelt næringsstoffer som kalsium, mens ikke-spesifikke komplikasjoner som vekttap kan forekomme som følge av generell underernæring. Anemi, unnlatelse av å trives og vekttap er blant mulige komplikasjoner av malabsorpsjon.

Magesmerter og vekttap i Kids

Magesmerter er en vanlig plage blant barn og kan ha mange årsaker, fra stress til gastritt. Uforklarlig vekttap hos barn er mer problematisk, men kan også være godartet, forårsaket bare ved å ikke ta i nok kalorier. Men magesmerter og vekttap sammen kan indikere noen mer alvorlige muligheter.

Cøliaki

Cøliaki er en fordøyelseskanal lidelse. Barn med sykdommen har problemer med å fordøye gluten, som finnes i matvarer som inneholder hvete, bygg eller rug. Når noen med cøliaki tar i gluten, han skader sin tarmen og deretter har problemer med å absorbere næringsstoffer fra maten, ifølge Mayo Clinic.

Abdominal smerte og vekttap er blant de symptomer på cøliaki, sammen med diaré og oppblåsthet, men det er også mulig å ha cøliaki uten symptomer.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er preget av magesmerter og alvorlig diaré, noe som fører til vekttap. Tilstanden fører til betennelse i slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det er svært smertefullt, potensielt ødeleggende, og i noen tilfeller til og med livstruende, ifølge Mayo Clinic.

Tjue prosent av tilfellene påvirker barn, ifølge informasjon på hjemmesiden til Lucile Packard Children Hospital ved Stanford University. Crohns er sett hos barn så unge som syv.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt er en annen inflammatorisk tarmsykdom. Det fører til sterke magesmerter og vekttap, samt mulig blodig diaré.

Ulcerøs kolitt påvirker lange deler av tykktarmen - i motsetning til Crohns sykdom, som har en tendens til å oppstå over et større område av fordøyelseskanalen, men ikke som et kontinuerlig bånd av inflammasjon.

Som Crohns sykdom, kan ulcerøs kolitt også være ødeleggende og forårsake potensielt dødelige komplikasjoner. Sykdommen oftest begynner mellom 15 og 30.

Antibiotika-assosiert diaré

Hvis et barn har vært å ta antibiotika, kan han utvikle bivirkning av diaré. Dette er vanligvis milde, men i noen tilfeller kan føre til ubehagelige magesmerter og vekttap. Hvis betingelsen ikke er klare opp på egen hånd, det kan til slutt føre til kolitt, noe som krever medisinsk behandling, ifølge Mayo Clinic.

Mindre alvorlige årsaker

Magesmerter og vekttap kan også være forårsaket av mindre alvorlige forhold som viral gastroenteritt, bedre kjent som magen influensa, eller ved irritabel tarm syndrom. Forårsaker verken alvorlig risiko for mennesker som er ellers frisk, ifølge informasjon på Mayo Clinic hjemmeside.

Barn med gastroenteritt vanligvis ikke trenger å bli behandlet av en lege, i henhold til de Lucile Packard Children Hospital.
Behandling for barn med irritabel tarm syndrom kan fokusere på å redusere miljøbelastning, noe som begrenser laktose eller øke fiber i kosten.

Vekttap planer for Children

Vekttap planer for Children

Vekttap planer for barn bør dreie seg om et balansert kosthold og daglig mosjon. Fordi barn vokser og utvikler, bør vekttap aldri omfatte alvorlige mat restriksjoner. Foreldre kan hjelpe barn med vektproblemer ved å være en positiv rollemodell til mat og mosjon.

Er et vekttap plan Høyre for barnet ditt?

Foreldre ofte overreagerer på en normal, sunn vekt for sine barn som en bekymring for barnets popularitet, utseende og fremtidige muligheter. Foreldre som lider personlig lav selvfølelse og negative selvbilder kan også gjenspeile deres negative holdninger unødvendig på sine barn.

Før du bestemmer deg for barnet ditt har et vektproblem, bør du vurdere ditt barns kropp og bygge og ta hensyn til at puberteten vanligvis forårsaker liten vektøkning hos barn. Sjekk med din barnelege for å se om barnet har en normal vekt for sin kroppstype og alder. En fullstendig fysisk ved barnelege vil bekrefte noen vektproblem, og hun kan hjelpe deg å lage en sunn vekttap plan om nødvendig. Med råd og veiledning av barnelege, kan du begynne å implementere en diett av sunn mat og snacks å miste vekt.

Opprette et sunt vekttap Plan

Den beste vekttap plan for barn inneholder sunne snacks og en balansert diett av frisk frukt og grønnsaker, hele korn brød og korn, lav-fett melk og melkeprodukter og magert protein kjøtt, for eksempel magert kjøtt og kylling, samt andre proteinkilder, som for eksempel bønner og nøtter. Foreldre kan også erstatte alle høyt sukker drikker, som brus og sportsdrikker, med vann, ren fruktjuice og lettmelk. Junk food snacks, for eksempel potetgull, kjeks og godteri, kan erstattes med sunn snacks, slik som lav-fett yoghurt, peanøttsmør og selleri, pretzels og nøtter.

Det er viktig for foreldre å være en positiv rollemodell for sine barn om å spise sunt. Du bør reflektere atferden du forventer fra dine barn. Hvis barnet trenger å gå ned i vekt, kan du ikke tvinge dem til å spise sunt, og du, som forelder, fortsetter å spise høy-kalori junk food.

Vekttap planer for barn bør også omfatte daglige aktiviteter og trening. Foreldre bør begrense hvor lenge barnet deres klokker tv og spiller videospill og oppmuntre ham til å sitte på en sykkel, skate, svømme og gjøre noe annet som krever bevegelse. Barn kan også brenne kalorier ved å hjelpe rundt i huset med daglige gjøremål, som å ta ut søpla, støvsuging og plukke opp rommet sitt.

Plutselig vekttap og nyrer

Plutselig vekttap er vanligvis en indikasjon på en alvorlig medisinsk tilstand. Ett av disse forholdene kan være nyresykdom. Nyrene er en integrert del av legemet. De kastes av giftig avfall og væsker som normalt inge sammen med maten vi spiser. Våre indre organer er avhengige av nyrene for å holde alt i forskriftsmessig stand. Nyre feilfunksjon har en ødeleggende virkning på resten av menneskekroppen.

Vekttap og andre symptomer

Vekttap er bare ett av symptomene på nyresykdom. Det er andre symptomer, inkludert endringer i vannlating, hevelse i underlivet, tretthet og alvorlig utmattelse, synlige utslett og kløe i huden, metallisk smak i munnen, kvalme og oppkast, kortpustethet, kulde i huden, svimmelhet, problemer med fokus , og intense smerter. Plutselige vekttap, av seg selv, er ikke nødvendigvis knyttet til nyresykdom. Men, hvis du opplever noen av disse symptomene i tillegg til plutselig vekttap, se en lege umiddelbart.

Behandling for nyresykdom

Det finnes flere ulike behandlingstilbud for nyresykdom. Hvis du lider av nyre funksjonsfeil, vil følgende informasjon hjelpe deg med å bestemme hvilke løpet av behandlingen som er best for deg.

Hemodialyse er prosessen med å rense og filtrere blodet gjennom en maskin for å midlertidig kvitt kroppen for farlige giftstoffer, samt overflødig vann og salt. Hemodialyse kan bidra til å regulere blodtrykket og gjenopprette riktig balanse til andre viktige elementer i kroppen din, slik som bikarbonat, natrium, kalsium og kalium.

En annen behandling er peritoneal dialyse. Denne prosessen er svært lik hemodialyse ved at den fjerner farlige giftstoffer, overflødig vann og salt fra kroppen din. Men bruker peritoneal dialyse den indre fôr av din egen mage for å filtrere blodet i stedet for å bruke en maskin. Den indre fôr, kjent som bukhinnen, fungerer omtrent som en kunstig nyre for å bidra til å gjenopprette riktig balanse til kroppen din.

Hvis du allerede har gått gjennom en form for dialyse og har ikke blitt noe bedre, må du kanskje velge en nyretransplantasjon. En transplantasjon kirurg vil fjerne nyren din og erstatte den med en sunn en i stedet. Når resten kroppen justerer seg til ny nyre, vil den begynne å fungere normalt. Nyrene vil fjerne avfall og produsere urin på samme måte som den opprinnelige nyre hadde gjort.

Som med alle alvorlig medisinsk tilstand, bør du oppsøke lege før du fortsetter med noen løpet av behandlingen.

Nyfødt Vekttap

Nyfødt Vekttap


I gjennomsnitt, nyfødte babyer veier mellom 6 og 9 kg. Det er forventet at innen de første par dager i en nyfødt baby liv, vil han miste opptil 10 prosent av vekten han var da førstefødte. Å miste mer enn 10 prosent av fødselsvekt kan være farlig for en baby helse. I løpet av første levemåned, bør babyer få minst 5 oz. per uke i henhold til kidshealth.org.

Hva kan man forvente

Det er forventet at nyfødte babyer vil miste noe av sin fødselsvekt fordi de er født med ekstra væske, og ifølge KidsHealth.org, blir disse væsker tapt i de første dagene av livet. De også mister noe av den ekstra fett de ble født med i de første dagene. Selv om amming er uten tvil det sunneste for en baby, betyr det ikke alltid komme naturlig til både baby og mor. Praksis og hjelp fra venner, slektninger og eksperter er noen ganger nødvendig.

Årsaker

Det er tider når babyer tape mer enn den normale 10 prosent. Dette kan være forårsaket av ulike ting som gulsott, utilstrekkelig morsmelk forsyning, eller hvis barnet er syk og vil ikke ta en flaske. Ifølge Mayo Clinic, oppstår gulsott hos nyfødte på grunn av et overskudd av bilirubin. Dette fører til babyer å være mer apatisk; derfor er de ikke tilstrekkelige eaters. En gulsott baby med høye nivåer av bilirubin er sannsynlig å ha høyt vekttap. Også, hvis en baby er amming og morsmelk forsyning tar lengre tid enn normalt å bygge opp, barnet er ikke å få kalorier hun trenger og vil da oppleve vekttap. Babyer er i stand til å få melk eller formel lettere fra en flaske enn fra sin mors bryst, men i noen tilfeller kan babyer være for syk eller sløv å ta en flaske, som også vil resultere i vekttap.

Effekter

Legens nøye overvåke babyens vekt når de er i de første ukene av sitt liv. Dette er gjort for å hindre uønskede effekter på grunn av ikke få riktig mengde vekt. Ifølge en artikkel på KidsGealth.org, kan unnlatelse av å få riktig ernæring påvirke et barns hjerne og deres mentale utvikling. Sammen med mental utvikling, kan ikke får nok ernæring påvirker annet utvikling av en baby, og underernæring kan også føre til døden.

Forebygging

Vekttap hos nyfødte er normalt og forventet, så forebygging av mellom 5 og 10 prosent av sin vekt er ikke noe å være fokusert på. Imidlertid, for å hindre at mer enn en 10 prosent vekttap, er riktig næring nøkkelen. Enten amming eller flaske mating, er det viktig å holde en streng ernæringsplan med en nyfødt. Mødre som ammer bør snakke med en amming konsulent kort tid etter fødselen av barnet sitt for å sikre sine barn får riktig mengde melk. Ifølge KidsHealth.org, bør nyfødte babyer amme om hver to timer eller 12 ganger om dagen, og ifølge MamaSource.com, en flaske matet babyen bør spise hver tredje til fjerde time om dagen.

Mestring for foreldre

Vekttap på en ny født baby er ikke bare farlig for barnet, men det kan også være skadelig for foreldrene. Ifølge Mayo Clinic, kan det å ha en nyfødt baby bringe stress til livene til foreldrene. Når du arbeider med ekstra problemer som overdreven vekttap, kan foreldrene miste mer søvn eller opplever høyere stressnivå enn normalt. For å takle denne stress, er det en god idé å snakke om følelser, har tenkt å få så mye hvile som mulig, og holde et godt perspektiv på livet. Hvis en babyens foreldre er mer avslappet, vil det være lettere for barnet å tilpasse seg livet og bli frisk så fort som mulig.

Nyfødt Vekttap Beregning

Brysternærte nyfødte babyer kan miste opptil 10 prosent av sin fødselsvekt i den første uken av livet uten grunn til alarm eller medisinsk intervensjon; men hvis de mister mer enn 7 prosent i de første 72 timene, bør ammingen metoden bli observert av en profesjonell. Den vekttap beregningen utføres vanligvis av en lege eller sykepleier om en uke etter fødselen. Formel matet spedbarn vanligvis mister fem prosent av sin fødselsvekt i den første uken. Det er flere forklaringer på hvorfor en nyfødt kan miste vekt.

Generelle vilkår

De vanligste teorier om nyfødte vekttap er: babyer er født med ekstra vekt for å hjelpe med stress forårsaket av arbeidskraft og overgangen til livet utenfor livmoren; og for en ammet babyen, gjør sin mors melk ikke kommer i fullt i tre til fem dager. Noen kvinner feilaktig gi opp ammingen før melken har kommet inn, bekymret for at babyen deres ikke er å få vekt. Men morsmelk mottar colostrum, som inneholder alle essensielle næringsstoffer, men kommer i små mengder. Amming konsulenter eller amming utdanning klasser før fødsel kan bidra til å motvirke denne trenden.

Spesielle betingelser

Anvendelse av intravenøse (IV) fluider i arbeids forårsaker en stor forskyvning av fluid fra mor til foster. Derfor kan den nyfødte innledende vekttap være større enn 10 prosent maksimum på grunn av overskudds væsketap. Tørr varme fra varmesvarmere og inkubatorer kan også føre til overdreven væsketap for en nyfødt hvis han blir stående der i en lang periode. Til slutt, noe som gir nyfødte babyer vann eller formel kan også bidra til vekttap.

Skritt for å sikre nøyaktige Vekttap Beregning

En trenet medisinsk faglig for eksempel en lege eller sykepleier veier vanligvis barnet før han forlater sykehuset og ca en uke etter fødselen. Vekten skal være balansert og nyfødtes klær og bleie fjernet. Beregningen utføres er fødselsvekt, mindre nåværende vekt = forskjell, så forskjellen dividert med fødselsvekt å utlede prosentvis vektendring. Avhengig av resultatene, for eksempel en ammet babyen å miste mer enn 10 prosent av sin fødselsvekt, kan barnelege oppmerksomhet være nødvendig. Imidlertid vil de fleste babyer gjenvinne sin fødselsvekt innen to til tre uker, og deres første vekttap vil være innenfor normalområdet.

Infant Vekttap

Friske spedbarn ned i vekt i løpet av de første dagene etter fødselen. Noen kan miste mer eller mindre enn andre. Betydelig spedbarn vekttap er vanligvis på grunn av fôring problemer, men kan være et tegn på underliggende helseproblemer som fordøyelsesproblemer.

Fødsel

Ved fødselen et spedbarn blir født med ekstra vekt for å hjelpe med stress arbeidskraft og overgangen til livet utenfor livmoren. Et spedbarn har lagret fett å bruke som hun venter på morens melk, som ofte ikke kommer i for opp til fem dager etter fødselen.

Normal Vekttap

Et vekttap på 5 prosent av et barns fødselsvekt den første uken av livet som er normalt hvis hun er flaske mating. Et tap på 7 prosent regnes som normalt for en breastfeeding spedbarn. Å miste 10 prosent av et barns fødselsvekt regnes som den høyeste akseptabel mengde.

Bekymringer

Hvis et spedbarn mister 7 prosent av sin fødselsvekt innen 72 timer etter fødselen, bør han bli satt under observasjon for å sjekke hvordan han fôring. Hvis amming, bør mødre møte med en trenet amming spesialist for å sørge for at han er latching på riktig måte. Andre bekymringer som om han får nok melk bør også tas opp.

Andre faktorer

Et spedbarn kan gå ned i vekt etter fødselen på grunn av bruk av intravenøs væske moren er gitt under fødselen. Væsken i IV kan øke den innledende fødselsvekt av et spedbarn, forårsaker sin innledende vekttap til å være større enn 10 prosent av fødselsvekt. Bruken av tørr varme brukes i strålende varmere og inkubatorer bidrar også til spedbarn vekttap. Et spedbarn kan miste væske under varme større enn 80 grader Fahrenheit.

Infant vekttap kan også være et tegn på fordøyelsen spørsmål som gastroøsofageal refluks, også kjent som GER. Dette er når en spedbarnets mageinnholdet opp igjen, eller reflux, i spiserøret etter eller under fôring, noe som fører til at barnet å spytte opp eller kaste opp. Snakker med legen din kan hjelpe avgjøre om GER er en alvorlig bekymring.

Expert Insight

Ifølge Marie Davis, RN, en sertifisert amming konsulent, bør mødre beroliget at spedbarn vekttap er normalt. Dersom et barns vekttap forårsaker bekymring, har hans vekt kontrolleres innen tre til fem dager etter fødselen. I de fleste tilfeller spedbarn opp i vekt etter utskrivning fra sykehuset.

Polycystisk ovariesyndrom og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, rammer omtrent én av ti kvinner i USA denne tilstanden har mange symptomer, inkludert vektøkning, insulinresistens, og problemer med vekttap. En kvinne med PCOS kan ha behov for å gjøre endringer i livsstil, inkludert diett og trening før hun er i stand til å kunne gå ned i vekt.

Testing

En av testene som en lege kan utføre i diagnostisering PCOS er en glukosetoleransetest. Denne blodprøve bestemmer effekten av mat på blodsukker og kan føre til diagnostisering av insulinresistens.

Insulinresistens

I likhet med diabetes, kvinner med PCOS viser ofte insulinresistens. Denne tilstand fører til en over respons på insulin, påvirker blodsukkeret når maten er fortært, og forårsaker den til å bli lagret som fett.

Diet

Spise mat med en lav gastrisk indeks motvirker insulinresistens i kroppen og gir en mindre virkning på blodsukkeret. Matvarer med lav mage indeksen inkluderer hele korn, grønne grønnsaker og magre proteiner som kylling, biff og fisk.

Medisinering

Medisiner som metformin (Glucophage) kan brukes for å redusere kroppens insulinrespons. Denne medisinen brukes for diabetikere og øker følsomhet for insulin, noe som kan redusere insulinproduksjon.

Trening

Når det kombineres med endringer i kostholdet og medisiner, blir treningen mer effektiv. Bruken av kombinerte kardiovaskulær trening og vekt trening bygger muskelmasse, som deretter hjelper kroppen prosessen lagrede energien mer effektivt. Sluttresultatet er større vekttap.

PCOS og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er rapportert å påvirke en i hver ti kvinner i fruktbar alder i USA. Symptomer på PCOS inkluderer infertilitet, manglende eggløsning, overflødig kroppshår, fet hud, mannlig mønster skallethet, insulinresistens og vektøkning. Motstanden mot insulin kan gjøre det vanskelig for kvinner med PCOS å effektivt ned i vekt uten å gjøre noen livsstilsendringer. Med riktig kosthold og mosjon, kan kvinner med PCOS gå ned i vekt, og selv redusere noen av symptomene på denne tilstanden.

Insulinresistens

Den kroppens naturlige respons på spise er å produsere en viss mengde insulin. Hos kvinner med PCOS og insulinresistens, er kroppens respons på insulin svekket, forårsaker mer insulin som skal fremstilles enn det som er nødvendig. Dette reiser blodsukkeret, og til slutt kroppens celler blir mindre mottakelig for insulin. Denne syklusen, noe som utløser cravings for karbohydrater og mat, ofte fører til vektøkning.

Medisinsk behandling

Siden PCOS har ingen kur, adresser behandling symptomene. Anvendelse av medikamenter som Glucophage eller Fortamet (metformin-HCl) kan sensitivisere kroppen mot insulin igjen, noe som bidrar til å regulere insulinrespons. Disse stoffene blir brukt effektivt i behandling for diabetikere. Bivirkninger av metformin kan inkludere vekttap og magesyke. Hjelpe regulere kroppens insulin med metformin kan føre til mer effektiv drivstofforbruk, og cravings for karbohydrater kan avta.

Karbohydrater og insulinresistens

En diett rik på bearbeidet mat, inkludert raffinert sukker og mel, kan bidra til insulinresistens og føre til vektøkning. Disse matvarer utløse en insulinrespons fra kroppen. De høyne blodsukkeret og begynne en syklus av cravings som kan være vanskelig å unnslippe. Eliminere matvarer som behandlet sukker, hvitt mel og hvit ris kan bidra til å regulere dette svaret og avslutte cravings.

Innbyttere

Karbohydrater er en nødvendig del av enhver diett, og helt eliminere dem er vanskelig eller umulig, og kan utgjøre helserisiko. Erstatte fiberrik mat gir en nødvendig energi boost uten at blodsukkeret til spiral ukontrollert. Hele hvetemel, brun ris og søtpoteter kan erstatte raffinert og bearbeidet kolleger. Fibrene i disse matvarer bidrar til å redusere kroppens reaksjon og forårsake mindre insulinproduksjon. Med fokus på disse erstatningene samt øke inntaket av frukt, grønnsaker og magre proteiner kan fremme vekttap.

Fitness

Del av en vellykket vekttap programmet er trening, spesielt for kvinner med PCOS. Kombinert med en lav-carb diett, hjelper mosjon øker muskelmasse og kan omskolere kroppen til å forbrenne fett mer effektivt, selv når i ro. For kvinner med PCOS, er dette viktig. Økt aktivitet, selv i langsomme trinn, kan ha en samlet effekt. Mens kvinner med PCOS kan ha problemer med å miste vekt, kan den rette kombinasjonen av kosthold, mosjon og medisinering overvinne disse hindringene og føre til en sunnere livsstil.

Nyfødt vekttap etter fødselen

Nyfødt vekttap etter fødselen


Vekttap hos nyfødte etter fødselen er normalt og forventet. Den medisinske personalet vil overvåke den nyfødte vekt på jevnlig basis under sykehusoppholdet etter fødselen. I tillegg vil barnelege sannsynlig anbefale regelmessige besøk for å overvåke nyfødtes vektøkning i de første ukene av livet.

Fødselsvekt

Ifølge American Graviditet Association, de fleste babyer veier mellom 6 og 9 pounds ved fødselen. Men kan babyer som veier utenfor dette området også være helt friske nyfødte.

Vekttap

Den amerikanske Graviditet Association sier at alle nyfødte vil miste litt vekt etter fødselen. En ammet babyen kan forventes å tape 7 til 10 prosent av sin kroppsvekt i forhold til en flaske mates babyen blir forventes å tape 5 prosent. Noen vekttap på mer enn 10 prosent av kroppsvekt er grunn til bekymring. På grunn av dette, vil barnets vekttap overvåkes nøye ved sykehuset sykepleiere og ansatte.

Vektøkning

Etter den innledende vekttap, vil babyer langsomt få tilbake til den opprinnelige fødselsvekt. Avhengig av mengden av vekttap, kan dette ta noen dager eller så lenge som to uker. For babyer med helsemessige komplikasjoner, kan det ta litt lengre tid. Så lenge barnet er stadig økende vekt, er det ikke en grunn til bekymring. Ifølge American Graviditet Association, babyer får 5 til 7 oz. per uke i de første månedene av livet.

Overvåking

I tillegg til å bli overvåket på sykehuset, vil barnets vektøkning også overvåkes i barnelege kontor. De fleste barneleger vil be om å se den nyfødte for en vekt sjekk flere ganger i løpet av de første to til tre uker etter fødselen. Hjemme, kan foreldrene følge med på om barnet får nok å spise basert på antall våte og skitne bleier. Etter den første uken, bør barnet ha fem til seks våte bleier i døgnet og tre til fire skitne bleier per dag Ifølge American Graviditet Association. Morsmelk kan ha mer skitne bleier enn flaske matet babyer.

Bekymringer

Eventuelle bekymringer om barnets vektøkning og fôring tidsplan bør bringes til seg oppmerksomheten til barnelege. På grunn av barnets lav vekt, kan selv noen få gram av vekttapet være betydelig. Vekttap bør overvåkes i de første ukene for å sikre at barnet får den næringen han trenger for å trives. Diskutere eventuelle bekymringer med det medisinske personalet på sykehuset eller med barnelege etter sykehusoppholdet.

Neonatal Vekttap

Babyer ned i vekt etter at de er født. Men å miste for mye vekt er absolutt ikke et godt tegn. Faktisk, er det grunn til bekymring. Noen vekttap er å være forventet, men hvis det er ekstreme og starter ikke kommer tilbake innen et par dager, må du kontakte din barnelege.

Forventninger

Babyer kan få overvekt i siste øyeblikk mens i utero dersom mor har fått IV væsker mens i arbeid. Følgelig er barnets faktiske vekten oppblåst av disse overdreven væsker. Normalt vil en baby miste fem prosent av sin fødselsvekt i den første uken av livet hvis han får flaske. Hvis han har ammet, vil vekttapet være 7 prosent. Den absolutt mest en baby bør tape i første leveuke er 10 prosent, ifølge Lactationconsultant.info.com, Marie Davis, RN, IBCLC.

Betraktninger

De fleste babyer er satt i inkubatorer etter fødselen, noe som kan føre til væsketap på grunn av varmen. Temperaturen i kuvøsen må ikke være over 80 grader F. I tillegg, hvis en baby er gitt formelen eller vann straks etter fødselen, kan dette føre til vekttap. Babyer som ikke spiser umiddelbart har mindre vekttap enn de som babyer som får glukose vann.

Progress

De fleste nyfødte vil få minst 141 g eller 5 oz. en uke i løpet av første levemåned, ifølge Levinchildrenshospital.com. Mange nyfødte faktisk gå gjennom en rask vekst sprute når de er 7 til 10 dager gammel og igjen mellom 3 og 6 ukers alder.

Ammet

Hvis en ammet babyen mister 7 prosent av sin vekt i de tre første dagene, synes ennå ikke å spise godt, virker sunn og er å ha regelmessig og normal avføring, er det ingen grunn til panikk. Barnet bør sjekkes igjen i to dager for å se om vekttap har stoppet.

Advarsel

Det er en tilstand som kalles hypernatremic dehydrering, som er amming underernæring, ifølge Cmaj.ca. Teorien er at tidlig utskrivning fra sykehuset etterlater noen mødre dårlig utstyrt for amming, som kan føre til neonatal sykelighet. Noen babyer rett og slett ikke får nok melk når du ammer. Mens noen mødre gjenkjenne dette og supplere med formler, mens andre ikke klarer å innse at deres barn ikke er blomstrende.

Outcome

Hypernatremic dehydrering kan føre til permanent vaskulære og nevrologiske skader, anfall og død. En nyfødt vil vanligvis spiser hver to til fire timer og hennes inntak av melk vil være 30 ml på et minimum. Det er helt normalt for en nyfødt å miste 7 prosent av sin fødselsvekt i løpet av denne tiden, som nevnt tidligere. Imidlertid bør en nyfødte eller nyfødt begynner å gjenvinne vekt i løpet av få dager, og få tilbake sin fødselsvekt etter den tiende dagen i hennes liv. Hvis en baby ikke er å ha avføring, er å miste vekt, og det er urat krystaller i hennes BM, betyr dette at barnet er i nød og dehydrert fra utilstrekkelig væskeinntak. Dette regnes unnlatelse av å trives. Kontakt legen din umiddelbart.

Anbefaling

Du bør basere babyens vektøkning på laveste kjente vekt. Babyer bør veies naken og dette bør gjøres tre til fem dager etter utskrivning fra sykehuset.

Slik starter et vekttap program med vekt overvåkere

Du er endelig lei av det. Hvis den ekstra vekten du har båret rundt har forlatt deg deprimert og desperat, kan det være på tide å vurdere en løsning som fungerer. Hvis du er endelig klar til å gjøre noe med disse uønskede pounds, bli en veiledet vekttap programmet å starte deg på din vekttap reisen. Weight Watchers er en vellykket organisasjon som har hjulpet tusenvis slippe ekstra pounds og holde dem av. Det kan være nøkkelen til suksess du har vært på jakt etter også.

Slik starter et vekttap program med vekt overvåkere

Finn et møte i ditt område. Det er gratis å delta på et møte. Du betaler bare når og hvis du bestemmer deg for å bli med. Besøk den offisielle Weight Watchers nettsted der du vil finne en boks til å sette inn postnummeret ditt som forbinder deg med møter i din nærhet (se Ressurser nedenfor).

•  Bli med i programmet når du er klar til å forplikte seg. Det er to måter å delta i programmet. Den første er ved å delta på de ukentlige møtene, og etter en kjerne plan eller flex plan for å spise. Den andre måten er å delta i online program. Dette vil ikke omfatte møter i samfunnet. Imidlertid ikke alternativet gi deg en Weight Watchers virtuelt samfunn for folk som deg som er på farten. Måltid planer er de samme.

Velg din plan. Den flex plan er basert på telling poeng. Du får et visst antall poeng for dagen basert på din nåværende høyde og vekt. Alle matvarer er gitt punkt verdier basert på servering størrelse. For eksempel kan en banan har en verdi på 2 poeng mens en skive banan Bløtkake kan ha en verdi på 8 poeng. Du trenger ikke å telle med kjernen plan. I stedet spiser du fra en liste over "kjerne" matvarer.

Få dine verktøy for å lykkes. The Weight Watchers programmet vil gi deg en "poeng tracker" og liste over kjerne matvarer pluss informasjon om programmet samt tilby sunne vekttap tips.

Invester i en food skala for å veie hver servering størrelse av mat. Abonner på Weight Watchers magasin for flere tips og interessante artikler og andre suksesshistorier.

Still dine vekttap mål. Din idealvekt bør være i et område som passer for din alder, høyde og kroppstype. Ellers står du fritt til å velge den vekten du føler er riktig for deg selv. Sjekk med legen din for å finne ut hva hun mener er en akseptabel vekt rekkevidde for deg.

Følg programmet. Når du har spørsmål eller bekymringer, ring din leder eller se etter støtte på nettstedet. Spore dine poeng hvis du er på flex plan og hold deg til dine kjerne mat hvis du er på kjernen programmet. Være vedvarende og du vil se resultater. Dette programmet er ikke en rask vekttap ordningen. I stedet er det et balansert og sunt kosthold og aktivitetsplan som tar tid til å jobbe.

Relish dine prestasjoner som å nå din 10% målet tap. Hvis du delta på møtene vil du motta små tokens på hver økning av suksess. Hold disse og se til dem for oppmuntring under tøffe tider.

Legg aktiviteten gradvis i henhold til planen. Finn en øvelse du virkelig nyte som for eksempel turgåing, svømming, dans, aerobic eller sykling. Start sakte og legge litt ekstra tid til din valgte aktivitet hver uke.

Spor spising og aktivitet daglig. Skriv ned maten du spiser til hvert måltid. Også spille inn hvor lenge du trener per dag. Hold poster som en del av din forpliktelse til vekttap. Holde et meieri av denne reisen er også anbefalt som en påminnelse om din fremgang.

Hint

  • Delta på møter ofte. Weight Watchers hevder at de som møter mister tre ganger så mye vekt som de som ikke gjør det.
  • Hvis du er mindreårig og ønsker å delta i programmet må du ha en skriftlig uttalelse fra legen din. Dette brevet vil bli holdt på filen.