Digidexo.com

avslappende øvelser

Neck Avslappende Øvelser

Neck Avslappende Øvelser


Å ha nakkesmerter kan ødelegge hele dagen. Enten det er et resultat av å sove i en vanskelig posisjon, dårlig holdning og arbeidsvaner, eller bare et resultat av hverdagslige spenninger, kan nakkesmerter ødelegge konsentrasjonen. Å ha en kink i nakken, eller ekstrem spenning, er ikke bare smertefullt, det kan hindre deg fra å være i stand til å gjøre hva som må gjøres hver dag. Neck avslappende øvelser kan bidra til å avhjelpe dette problemet.

Øvelser

Nakke øvelser er gunstig for alle. Ifølge University of Maryland Environmental Safety Division, ikke bare gjøre avspenningsteknikker løsne spente muskler, men de holder halsen sterk og fleksibel. Husk å gjøre hver av disse condition øvelser veldig sakte, i fem til ti representanter hver, og prøve å gjøre hver av dem tre ganger om dagen.

Halsen tilt Øvelsen består av sakte senke haken mot brystet, deretter sakte lene hodet bakover til du ser på taket. Ta med halsen til en oppreist posisjon. Deretter sakte senke øret mot høyre skulder, så venstre. Ikke tving denne øvelsen, og ikke prøve å røre øret til hver skulder; bare gjøre det så langt du kan uten smerte.

Roterende halsen er en fantastisk avspenningsteknikk. Sitte rett opp i stolen og forsiktig se til hver side. Du vil føle en gradvis trekke; ikke over utvide, og deretter snu hodet til den andre siden. Gjenta de anbefalte reps.

Motstand øvelser er også stor for å styrke nakkemusklene og gi fleksibilitet. Plasser hånden på siden av hodet. Som du bringe halsen mot skulderen din, motstå denne bevegelsen med hånden og hold mens du teller til fem. Gjenta med den andre siden. Har disse reps fem til ti ganger hver, og gjenta tre ganger om dagen. Termin motstand øvelser kan gjøres ved å plassere begge hendene på pannen. Prøv å flytte hodet frem forsiktig til brystet. Gjør de tilbakeliggende motstandene på samme måte, bare denne gangen Plasser begge hendene på baksiden av hodet og sakte vippe den bakover. Motstå bevegelse med hendene. Som med de andre motstandsbevegelser, hold mens du teller til fem.

Andre behandlinger

Den beste måten å holde nakkesmerter fra tilbakevendende er å styrke det med trening; men hvis du lider nå, er det flere behandlinger som vil hjelpe raskt. Ifølge Mayo Clinic, kan vekslende varme og is hjelp i healing hals betennelse. Det anbefales å bruke varme eller kalde pakker i 20 minutter på en gang, fire eller fem ganger om dagen.

Over-the-counter smertestillende medisiner, som ibuprofen, paracetamol og aspirin, kan hjelpe din smerte. Over-the-counter smerte kremer med kamfer eller mentol kan være gunstig også.

Massasjeterapi er svært nyttig for dem som lider av nakkesmerter. Den total avslapning du får er bra for hele kroppen.

Din hals kan ikke virkelig slappe av så lenge det støtter hodet. Derfor, med mindre du ligger flatt i sengen med halsen i tråd med ryggraden din, eller sitter og ser rett frem, er nakkemusklene fungerer. Nakkesmerter er ofte et resultat av å holde hodet på skrå nedover mens du arbeider ved skrivebordet eller på datamaskinen. Juster tastaturet og dataskjermen for god hals holdning. Noen ganger bare stable et par bøker under skjermen vil heve den til riktig høyde.

Eksempler på fysiske øvelser for barn med Cerebal Parese

Fysisk trening er et viktig behov for barn som har blitt diagnostisert med cerebral parese. Øvelsen vil bidra til å beholde i kroppen muskel tone som ellers kunne tapt grunn til å være ute av stand til å bevege seg så fritt som de som ikke har cerebral parese. Disse øvelsene også bidra til å fremme fitness og hindre ekstra vektøkning som kan oppstå grunn til å være mindre aktiv. Følgende er noen eksempler på vanlige øvelser for barn som har cerebral parese.

Yoga

Yoga er en stress-fri type øvelse som er fantastisk for barn med cerebral parese. Det hjelper oppmuntre mobilitet og fleksibilitet av lemmer som har en tendens til å stramme opp på grunn av denne sykdommen. Yoga hjelper også pasienten å beholde muskel tone og bygge styrke i kroppen sin. Det er også en avslappende øvelse som cerebral parese pasienter nyte.

Svømming

Svømming er en annen stor fysisk aktivitet for barn som har cerebral parese. Den sparker og spruting bevegelse av armer og ben vil hjelpe pasienter til å holde seg i form og samtidig ha det gøy. Svømming bidrar også til å løsne stramme lemmer som har blitt mindre fleksible på grunn av inaktivitet. Denne type aqua terapi anses å være en av de beste behandlingene for barn med cerebral parese.

Ridning

En annen populær øvelse for cerebral parese pasienter er ridning, også kjent som hippoterapi. Denne øvelsen er avslappende og kan være ganske morsomt. De langsomme, grasiøse bevegelser av ridning bidra til å gjøre hele kroppen mer fleksibel. Ikke bare vil barn med cerebral parese nytte fysisk fra ridning, men de har også gleden av å ha en mild dyr som en del av sin behandling.

Play Ball

Spille ball er en type oppgave som barn med cerebral parese nyte enormt. Denne type behandling kan også betraktes mer som å ha det gøy for barnet. Typen av ballen spilles, vil avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen. Hvis barnet er i stand til å løpe og hoppe, baseball, basketball eller kickball kan være den perfekte måten å oppmuntre kondisjon og muskelstyrke i cerebral-parese pasienter. Dersom barnet er mindre mobile, er det bare å kaste eller sparke en ball vil gi tilstrekkelig mengde trening som trengs for å bygge muskel tone og forbedre fleksibiliteten.

Effektive Eye Øvelser

Øynene blir brukt hele tiden, fra å se på langt avstander til elementer på nært hold. Med økt bruk av elektronikk, som smart-telefoner eller datamaskiner, er øynene anstrengende å se ord og farger. Eye øvelser er effektive i å redusere belastningen på øynene, slik at du kan slappe av musklene bak øyet. Tar noen få minutter mange ganger i løpet av dagen til å utøve øyet muskler vil bidra til å redusere belastningen og holde øynene friske.

Yoga

Yoga for øynene er ideelt for å styrke muskler og redusere muskelspenninger. I tillegg til å redusere spenningen, holde øye musklene sterke kan hindre dårlig syn senere i livet. Når musklene i øyet mister tone, er det en redusert evne til å fokusere på objekter som ligger i forskjellige avstander.

Synsnerven, som forbinder øyet til hjernen, kan øke følelsen av spenning i hodet hvis det allerede føler deg anspent. Ved hjelp øyeøvelser er en effektiv måte å redusere spenningen bak øyet, og dermed avlaster en del generell spenning i hodet.

For den mest effektive toning av øyemusklene, prøv å innlemme yoga trening i dagliglivet spesielt i løpet av dagen etter stirrer på en dataskjerm.

Eye Øvelser

En avslappende øvelse kan gjøres hver kveld som du er svingete ned for sengen. Sitt krysset-legged på gulvet eller sengen, og sitte rett opp. Ideen om yoga for øynene er å holde kroppen avslappet, og den eneste delen flytting er øynene. Slå opp på et objekt i rommet, slik at du fortsatt kan se det uten å løfte opp øyenbrynene eller anstrenge øynene for å se på det. Hold hodet og ansiktet avslappet mens du ser på objektet, og deretter lavere øynene sakte til et objekt på gulvet som du kan se uten å bevege hodet ned. Gjør dette 10 ganger, å være sikker på å innhalere og puster for avslapning.

Utøve nervene bak øyet ved å se fra side til side så langt du kan uten å belaste. Se til venstre side, hold og deretter sakte ser mot høyre side. Når du har gjort disse fire ganger, blinke et par ganger for å slappe av muskel og deretter gjøre ytterligere to eller tre sett.

Innlemme øvelser for å tone opp visjon endringer. Bruk en blyant og hold den bort fra deg, en armlengde unna. Ta det sakte til sentrum av nesen, holde øynene på det hele tiden. Sakte flytte den tilbake til en armlengdes avstand unna, holde fokus på blyanten. Du kan også trene øynene til syn endring ved å fokusere på et objekt rundt deg, og deretter se på et objekt på tvers av rommet. Veksle mellom de to objektene fire til fem ganger for å slappe av senene bak øynene, samt gi trening. The Mayo Clinic antyder blyant metode for dem som lider av konvergens insuffisiens, som er når øynene til en person ikke slår innover for å fokusere på objekter, under slike aktiviteter som lesing.

Ansikts øvelser for å stramme huden på øvre øyelokk

Hvis du ønsker å tone huden i ansiktet ditt, er plastisk kirurgi ikke det eneste alternativet. Ansikts øvelser kan hjelpe stramme huden på øvre øyelokk. Forskjellen mellom kirurgi og øvelsene er at kirurgi gir umiddelbare resultater, mens øvelser ta tid. Hvis du har ledig tid du kan dedikere til øye øvelser hver uke, kan du oppnå de trang øyelokkene mulig. Hvis du er usikker, kan du gjøre øvelsene for en måned eller to, og se etter resultater.

Rapid Lukk

Plasser to fingre på hver side av hodet, på templet, og dra forsiktig tilbake. Øynene skal være åpne. Ikke dra huden din for mye. Nå raskt lukker og åpner øynene dine fem ganger. Fingrene dine vil bli trukket mot øynene dine så de stenge, men prøv å holde dem på samme sted gjennom hele øvelsen. Gjøre 10 sett med fem.

Å slappe av øynene etter en øvelse, gni håndflatene sammen før de får varm og plassere dem på toppen av dine lukkede øyne. Sitt med hodet ned og øynene dine i håndflatene i 30 sekunder. Gjenta om nødvendig.

Brow Lift

Løft øyenbrynene så høyt som mulig og senk øyelokkene så lavt som mulig. Det er lettere å gjøre denne øvelsen hvis du vipper hodet opp litt. Du vil føle musklene i øyelokkene blir jobbet når du gjør denne øvelsen riktig. Hold stillingen i fem sekunder og slappe av. Gjenta 10 ganger.

Hvis dette er for vanskelig, kan du bruke fingeren til å heve øyenbrynene og hold dem mens du lukker øyelokkene. Etterligne formen på øyenbrynene med pekefingrene og plassere dem rett under brynene. Bruk pekefingeren til å dekke øyenbryn og deretter fingeren gli nedover. Nå bruker fingeren til å løfte øyebrynet opp. Lukk øyet så stramt som mulig på samme tid.

Up & Down

Sitte i en stol og lukk øynene. Mens du holder hodet oppreist, se så høyt opp som mulig og deretter så lavt ned som mulig. Hold øynene lukket hele tiden og ser så høyt og så lavt som mulig. Slå opp i to sekunder, se ned i to sekunder og slappe av. Gjør fem sett og utføre et øye-avslappende øvelse (varme håndflatene) å holde øynene fra å være over-anstrengt. Denne øvelsen fungerer musklene som kontrollerer hele øyelokket.

Seteleie Graviditet Øvelser

Seteleie Graviditet Øvelser


En seteleie baby er i hodet opp stillingen, og i disse dager, betyr det vanligvis en automatisk keisersnitt. Akupunktur, kiropraktikk besøk og en ekstern versjon (hvor legen prøver å snu barnet) alle har en viss mengde suksess, men kvinner som ønsker å unngå en c-delen kan du prøve en rekke øvelser hjemme som kan bidra til å oppmuntre barnet å snu.

Breech Tilt

En seteleie tilt er også kjent som strykebrettet trening. Grab et strykebrett (eller noen solid lengde på tre). Plasser den ene enden på sofaen og den andre på gulvet (med noen puter for demping). Nøye ligge på bordet, med føttene opp i sofaen og hodet nær gulvet. Må prøve dette et par ganger om dagen i 10 til 20 minutter. Hvis dette gjør deg svimmel eller ør, redusere vinkel og deretter øker det når du blir vant til det.

Inversjon

Du kan gjøre en inversjon på sofaen eller trapper, alene eller sammen med en partner for å hjelpe deg. Holde haken gjemt under, plasserer knærne på en hevet overflate og plasser hendene på gulvet nedenfor. Hold disse øvelsene korte (ca. 30 sekunder). Repetisjon hjelper mer enn utvidet praksis.

Crawling

Krypende på alle fire, eller på albuene og knærne, kan hjelpe barnet sving. "Elephant walking", eller gå på hender og føtter, er en vanskeligere versjon av denne. Gjør en av disse så ofte som du finner gjennomførbart.

Svømming

Svømming er en avslappende øvelse, og vil bidra til å løsne og styrke kroppen din. Står på hendene under vann i korte perioder kan være nyttig. Hvis bassenget er en godkjent dykkedybde, dykke i et par ganger.

Øvelser for å redusere stress

Stress er en del av livet; det er ingen rømmer fra det. Men det finnes måter å takle. En av de beste måtene å takle stress er skjønt øvelsen. Trening gir et utløp for å håndtere bekymring, irritabilitet og frustrasjon. Enhver aktivitet som slapper musklene eller bruker fysisk energi vil redusere stress. Hvorfor ikke gi utøve en prøve neste gang du er stresset, og du vil merke en forskjell.

Kjører eller Jogging

Løping eller jogging er en populær aerob trening fordi alt som kreves er joggesko og det kan gjøres innendørs eller utendørs. Løpe øker mengdene av endorfiner og serotonin i hjernen, å redusere stress. Løping og jogging også lavere angst ved metabolizing en overbelastning av adrenalin og lindrende skjelettmuskelspenninger.

Walking

Turgåing er noe vi alle vet hvordan de skal gjøre, og det krever ikke noe utstyr. Bruk gå for aerobic condition og for å lindre stress. Å gjøre walking aerobic, prøv å gå for omtrent en time i høyt tempo, som dekker 02:58 miles. For å få mest ut av å gå, holde en god holdning og tar sikte på å gå minst fire ganger i uken.

Svømming

Svømming er en annen god aerob trening som lindrer stress. Svømming bruker nesten alle dine muskler og hjelpemidler i oppstramming opp kroppen også. Prøv å svømme i minst 20 minutter fire ganger i uken. For å få mest ut av å svømme, prøve å finne et oppvarmet basseng som er minst 75 grader.

Avslapping

Ikke alle trener for å redusere stress må være fysisk. Avslappende øvelser vil gå en lang vei å hjelpe lavere stress. For avslapningsøvelser, ligge eller sitte i en komfortabel stol. Vedlikeholde hendene på din side eller hvile dem på armene av stolen. Starte på bunnen av kroppen din med tærne og gradvis jobbe deg opp til hodet. Envision hver kroppsdel ​​som avslappet. Sørg for at du går sakte og gå over alle kroppsdeler som er spent til du kommer til et punkt når hele kroppen er avslappet.

Variety

Opprettholde en rekke øvelser for å redusere stress. Det er bare naturlig å gå lei etter å gjøre det samme gamle øvelsen trening. Velg aktiviteter som du liker.

Øvelser for å avlaste TMJ

Kjeveleddet (Kjeveledd) lidelse er en hvilken som helst av et antall problemer med leddene som forbinder den øvre kjeven til den nedre kjeve. TMJ lidelser kan være svært smertefullt, og komplette botemidler for disse forholdene er ikke vanlig. Imidlertid kan en rekke muskel-avslappende øvelser hjelpe lindre smerten forbundet med en TMJ uorden.

The Soft Palate Exercise

Sitter rett opp, lukke tennene (men ikke presse sammen) og plasser tuppen av tungen mot taket av munnen. Skyv tungen bakover til du deg til å føle en myk overflate (den bløte ganen) på baksiden av taket av munnen. Hold tungen der og sakte åpne munnen før tungen trekker naturlig vekk fra den bløte ganen. Denne øvelsen kan være svært vanskelig på ømme TMJs, så gjør dette bare et par ganger per dag i begynnelsen, og jobbe opp til mer senere. Med litt trening maur litt tid, men kan denne øvelsen underverker på lindrende TMJ smerte.

Jaw Avvik Exercise

Kjeven avvik kan være forbundet med en kjeveleddet uorden og kan forårsake en ubalanse i styrken av de to TMJs. Kjeven avvik oppstår når musklene i ett ledd er sterkere enn den andre, slik at munningen til å åpne ved et odde vinkel. Denne øvelsen er relativt enkel og kan bidra til å rette denne tilstanden ved å styrke det svake leddet.

Se inn i et speil, sakte åpne og lukke munnen på din naturlige måte å finne ut på hvilken vinkel munnen åpnes. Hvis det er vanskelig å si hvilken side kjeven åpnes ,. Hold noe rett, for eksempel en linjal, vertikalt foran midten av haken. når du åpner munnen. Dette rett guiden skal hjelpe deg å finne ut hvilken side munnen åpner til.

Åpne munnen sakte, prøver å gjøre det mens du holder haken sentrert, korrigere ubalansen og ikke lar munnen for å åpne i en vinkel. Har 10 av disse tre ganger, noe som gjør for tre separate sett med 10 repetisjoner. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, og føre til belastning for de svake muskler i den ene siden av kjeven, men det vil bidra til å styrke denne svake siden og rette opp ubalansen.

Muscle Stretching Exercise

Hvis du ikke har en merkelig kjeve, kan denne enkle øvelsen strekke og arbeids muskler slik som å redusere smerte og redusere muligheten for å utvikle et merkelig kjeve.

Åpne munnen normalt og sakte så bredt som du kan mens du fremdeles opprettholde en viss grad av komfort, deretter sakte lukke den. Deretter åpner munnen sakte til venstre på samme måte, lukke sakte etterpå. Til slutt, gjør det samme til høyre side av munnen. Dette kan gjøres flere ganger per dag i nesten enhver setting, vil holde TMJ musklene sterke, og kan bidra til å lindre smerter og press i forbindelse med TMJ smerte.

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome


Hvis du eller en du er glad man har binyretretthet syndrom, er det viktig å vite at tilstanden er helbredelig. Det er relativt enkelt å sprette tilbake fra utmattelse og andre symptomer, hvis du vet hva du bør og ikke bør gjøre.

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome

Gjør få masse hvile. En av de tingene som forårsaker binyretretthet syndrom arbeider for hardt, og holder svært sene timer. Disse tingene har satt stress på kroppen din, og det er på tide å snu denne. Fordi hvis kroppens indre klokke, og de gangene hvor kortisol vanligvis sluppet, er det viktig at du får til sengs så nær 22:00 som du kan. Oppholder seg utover ti vil føre til at kroppen til å prøve å ri ut en "second wind", som vil sette kroppen din under videre stress. Våkn opp så sent som mulig. 9am er det som vanligvis anbefales, men med mindre du jobber hjemme, det er nesten umulig. Sov i et rom som er kjølig og helt mørkt, slik at kroppen din til å lage melatonin som vil tillate en dypere, mer avslappet søvn.

Spis et sunt kosthold. Stekt mat, hydrogenert fett, "hvit" karbohydrater, og uraffinert sukker føre mennesker med binyretretthet syndrom å oppleve stress når deres blodsukkeret krasjer omtrent en time etter å ha spist disse giftige matvarer. Spise rikelig med magre proteiner, rå økologiske grønnsaker og nøtter vil hjelpe kroppen begynner å kjøre mer effektivt. Unngå koffein fullstendig.

Gjør ting som gjør deg glad og avslappet. Dette er forskjellig for alle. For noen kan det være kunst og håndverk, og for andre kan det være hagearbeid eller fiske. Uansett hva bringer deg avslappende nytelse er hva du bør gjøre med jevne mellomrom, for å avlaste stress i livet ditt.

Ikke hopp over måltider. Spis frokost innen en time etter å ha våknet. Har flere små måltider i løpet av dagen, slik at blodsukkernivået aldri raser nedover. Dette er ikke en unnskyldning for å overspise. Dine måltider bør være liten (halv sandwich og noen friske grønnsaker).

Rest hele dagen. Hvis du arbeider ut av et hjemmekontor, eller på kontoret har en sofa, ta flere pauser i løpet av dagen. Legg ned og hvile øynene og kroppen.

Foreta et program for mild, avslappende øvelse. Mens sprek trening som vektløfting eller løping er altfor taxing for en kropp med binyretretthet syndrom, skånsom trening som å gå eller restorative yoga er svært gunstig å slippe stress og oppmuntre avslapning.

Drikk beroligende urtete. Unngå te med koffein.

Laugh ofte. Latter utgivelser "feel good" hormoner som bidrar til å avlaste stress og bidra til å helbrede kroppen. Bli med i en postordre film rental sted, slik at du kan ha en konstant strøm av komedie filmer som ankommer hjemmet ditt, uten å måtte kjempe trafikk å leie dem.

Gå til AboutAdrenalFatigue.com å få en bedre forståelse av tilstanden.

Hvordan Beat Adrenal Burnout

Hvordan Beat Adrenal Burnout


Adrenal burnout resultater når binyrene utarme fra overproduksjon av adrenalin, kortisol og andre kjemikalier og hormoner nødvendig å regulere funksjoner i kroppen. Du kan behandle adrenal burnout hjemme med livsstilsendringer som involverer trener og vedta en riktig og sunt kosthold. Men før du begynner på en diett for å slå adrenal utbrenthet, bør du ha tilstanden riktig diagnostisert for å sikre at symptomene på adrenal utbrenthet ikke peker til en annen, mer alvorlig tilstand.

Hvordan Beat Adrenal Burnout

•  Unngå å hoppe over måltider. Når du hopper over måltider blodsukkernivået synker og binyrene forsøke å kompensere for dette fallet. Å gjøre opp for denne nedgangen fører til at binyrene på stress; fortsatte stress fra savnet måltider vil bidra til eller forårsake adrenal utbrenthet.

Bli en Grazer. Spise tre sunne måltider om dagen, og har en sunn snack hvert par timer i løpet av dagen. Spise ofte holder blodsukkeret i sjakk og regulerer binyrene.

Unngå sukker og salt junk food, hvit ris, hvitt brød og hvit pasta. Andre matvarer for å unngå å inkludere koffein matvarer og drikker som kaffe og brus som over-stimulerer binyrene og utarme vitaminer i kroppen.

Praksis avslappende øvelser. Aerobic og kraftig mosjon vil ikke hjelpe binyrene; heller, bidrar de til utarming av binyrene. Avslappende øvelser som fremmer stress er ideelle for behandling og forebygging av adrenal utbrenthet. Slike øvelser inkluderer yoga, meditasjon, stretching, dyp pusting og turgåing.

Unngå kontrollerte stoffer. Kjemikaliene i alkohol, tobakk og narkotika vil øke adrenalin og kortisol nivåer.

supplere din diett med vitamin formler for å behandle binyretretthet. Valerie Balandra, sykepleier utøveren på SelfGrowth.com, anbefaler et daglig vitamin cocktail som inneholder 100-400 milligram av L-Theanine, 300 milligram av vitamin B5, ikke mer enn 1000 milligram av lakris og mellom 1000 og 3000 milligram av vitamin C.

Hvordan detox kroppen din i 72 timer

Hvordan detox kroppen din i 72 timer


En 72-timers detox kan hjelpe fylle kroppens evne til å bekjempe giftstoffer og opprettholde sin optimal helse. Detox vil hjelpe kroppen din skylle ut eventuelle giftstoffer. Kroppen din vil være i stand til å produsere nye, sunnere celler, kvitte seg med frie radikaler og øke immunsystem. Med en 72-timers detox, vil du føle deg sunnere og mer energisk. Det kan også hjelpe deg å forvandle din livsstil til en som er mye sunnere for deg. Lær hvordan du detox kroppen din i 72 timer.

Hvordan detox kroppen din i 72 timer

•  Drikk en full 8-unse glass med varmt vann når du våkner opp om morgenen. Du kan ha den klar ved sengen din natten før. Som vil sikre vannet er romtemperert når du drikker det i morgen. Varmt vann har en sunnere, mer beroligende effekt på hele kroppen. Å drikke kaldt vann eller noe varmt som kaffe eller te kan sjokkere fordøyelsessystemet. Velge varm eller romtemperert vann vil starte din 72-timers detox akkurat.

Drikk rikelig med vann. Den første dagen av 72-timers detox, kan du ha bare vann. Du trenger å drikke minst åtte glass vann hver dag under 72-timers detox. Du kan fortsette denne sunn vane etter at 72-timers detox også. Å drikke vann hele dagen vil bidra til å holde deg hydrert. Det vil også holde deg fra å drikke unhealthier valg som kaffe, brus og saft. Du kan legge til en klemme av sitron juice til vann for en liten smak hvis du vil.

Spis måltider med frukt, grønnsaker og korn. Dette er for den andre og tredje dag. Du må spise fire porsjoner med frukt og grønnsaker eller to porsjoner av hver per dag. Du må også spise en kopp hele korn med hvert måltid. Hold frukt og grønnsaker rå for å få mest næringsstoffer ut av dem som mulig. Husk at frukt juice teller som en porsjon frukt. Prøv V-8 Splash for en porsjoner med frukt og grønnsaker. Drikk åtte gram for en servering. For hele korn, kan du ha brun ris, 100 prosent hele korn frokostblandinger, brød og pasta.

Slapp under 72-timers detox. Ta avslappende turer i ca 30 minutter. Drikke urtete (koffeinfri) ved sengetid og ta et par minutter av ro til å nyte den. Prøv meditasjon og yoga for en sunn og avslapning for kropp og sinn. Begynn å skrive i en journal for å lufte dine tanker og følelser. Når 72-timers kroppen detox er over, tenker på de avslappende øvelser du likte mest og innlemme dem i ditt daglige liv for en sunn livsstil endring.

Unngå usunn livsstil valg. Hold deg unna alkohol, sukker, salt, koffein, konserveringsmidler, kjøtt, melk, egg, ost og sjokolade. De eneste matvarer du bør spise i løpet av 72-timers detox er frukt, grønnsaker og korn. Dette er en perfekt tid for å slutte å røyke, også. Gjør en avtale med legen din for å få hjelp slutte å røyke.

Hint

  • En 72-timers detox kan hjelpe deg å velge en sunnere livsstil. Finn noe som hjelper deg å slappe av.
  • Snakk med legen din før du prøver noen detox plan.

Plantar Fascia Rupture Treatment

Plantarfascien brudd er en fot skade som oppstår når hele plantarfascien ligament blir revet. I motsetning til plantar fasciitis og hæl anspore, er plantarfascien ruptur mer alvorlig og krever mer pleie. Heldigvis, enkle behandlingsmetoder er tilgjengelige for å helbrede smerten og reversere tilstanden.

Årsaker

Ruptur av plantarfascien har mange mulige årsaker, som for eksempel unormale mekanikken i foten, overforbruk fra sport og mosjon, fedme, eller dårlig konstruert sko. Alvorlig stress til ligament er en viktig potensiell faktor som bidrar til plantarfascien brudd, slik at det å bli svært stram og trekke bort fra hælbeinet.

Rehabilitering

For å rette på dette, redusere treningen intensitet og varighet. Fortsatt anstrengende aktivitet vil forverre skaden, som det vil legge mer press og påvirkning på ligament, og tilstøtende muskler og ledd.

I de fleste tilfeller riktig hvile og reduksjon av aktiviteter alene vil hjelpe til å lindre denne skaden. Hvis du er en idrettsutøver, i stedet for trening som vanlig, prøv mildere aktiviteter på foten din, for eksempel svømming og avslappende øvelser som yoga.

For å redusere smerter og betennelser, bruk av over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner kan også være nyttig.

Orthotics

En annen behandling er iført orthotic sko inserts. En orthotic innsats er en skreddersydd sko innsats som brukes til å stabilisere foten og hindre gjentakelse av plantarfascien skade. Orthotic inserts er svært nyttig i å kontrollere denne sykdom og hindre at det skjer igjen ved å stoppe overflødig pronasjon (forlengelse av plantarfascien) og fortsatte å rive. Disse skjærene er enkel og lett å bruke; de kan puttes inn i noen par sko for å minimere smerter og ubehag samtidig bidra til å reversere tilstanden.

Stretching

Du kan også gjøre noen milde tøyningsøvelser for å behandle plantarfascien ruptur. Ved å gjøre dette, vil du effektivt redusere stress ved å slappe av spenningen i de omkringliggende musklene. Dette vil også bidra til å redusere smerte og gjøre dine muskler og ledd sterkere.

Toe curls er en nyttig øvelse for plantarfascien også. Ifølge Dr. Stephen M. Pribut, som spesialiserer seg på podiatric idrettsmedisin, biomekanikk og foten kirurgi, utfører 20 sekunder av tå krøller tre ganger daglig for å styrke foten muskler vil gå langt i å behandle plantarfascien skader.

Øv strekker nøye; som en sikkerhetsforanstaltning, bør du kontakte lege råd før du begynner på noen øvelser.

Fysioterapi

Motta fysioterapi er en annen svært effektiv metode i behandling av plantarfascien brudd. Denne behandlingsmetoder kan variere, men oftest omfatte ultralydvibrasjoner for å redusere smerte og betennelse. Muskulær stimulering til hælen og kalv praktiseres også, til å behandle og slappe av det berørte området.

Tips om smertelindring under Arbeiderpartiet

Ap og fødsel er kjent for å være en smertefull prosess, men det er ikke uutholdelig, og kan styres veldig godt med en rekke smertestillende alternativer. Det er ikke bare én riktig måte å lindre smerte under fødselen; det er et spørsmål om hva arbeidende mor føler er riktig for henne og hennes baby. Smertelindringsmetoder varierer fra nonmedical til svært invasiv. Hver metode varierer også i forhold til om det bare reduserer intensiteten av smerte eller stopper den helt.

Natural Relief

Mødre som velger ikke å ha medisinsk intervensjon for smertelindring under fødsel ofte bruke naturlige metoder for å hjelpe lettelse deres smerte under fødsel. Mange forskjellige typer naturlig smertelindring er tilgjengelig som ikke kommer med risikoen forbundet med smertestillende medikamenter og epidurals.

Hypnose er en effektiv metode for ikke bare å lindre smerten ved fødsel, men også å erobre de redde og engstelige følelser som ofte følger fødsel. Hypnose er en kombinasjon av avslappende øvelser og verbal forsterkning som skaper en beroligende miljø for arbeidende mor. Den bruker en rekke metoder, fra visualisering for å puste og musikk, for å hjelpe moren holde ro og konsentrere seg om noe annet enn smerten hun føler.

Massasje og skiftende posisjoner er to effektive måter å lindring smerter under fødselen. Massasje er innebærer berøring og lar mor å konsentrere seg om nervene blir stimulert i stedet for smertene fra arbeidskraft. Endre stillinger kan bidra til å flytte barnet ut av en bestemt posisjon som kan være årsaken til mor smerte. Det kan ta presset bort fra ryggen, bekkenet eller annet område som er kompromittert.

Svært få risikoer er forbundet med naturlig smertelindring metoder, som det ikke bærer muligheten for å bli sendt videre til barnet i negative måter, som med medisiner. Naturlig smertelindring kan være like effektivt som medisiner og epidurals. Dens effektivitet er basert på fødende kvinne og hennes tro på smertelindring metoder, som det tar en åpen tankesett for å plassere tro på alternative metoder.

Narkomane og Epidurals

Smertestillende medikamenter er en annen måte å lindre smerter arbeidskraft, selv om dens effektivitet er tvilsom, og tilhørende risiko er mange. Narkomane er gitt til arbeidende mor gjennom en intramuskulær injeksjon eller gjennom en IV. Medisinen tar vanligvis noen få minutter å komme effektivitet og generelt redusere intensiteten av smerte i opptil seks timer. De vanligste narkotiske stoffer som brukes under fødselen er morfin, meperidin og nalbufin hydroklorid. Epidurals er injeksjoner i ryggraden som nummen mor fra injeksjonsstedet ned til tærne. De kan være smertefullt, og alvorlige tilfeller har rapportert lammelse og konstant hodepine etter epidural.

Risikoen forbundet med narkotika og epidurals ofte oppveier fordelene. Mødre som får smertestillende medikamenter er ofte mindre på vakt og mindre i stand til å effektivt presse babyen ut. De ofte blir sliten fysisk og mentalt, og en stor andel av dem ender opp med et keisersnitt fordi stresset blir for stort på fosteret. Fosteret kan også lider komplikasjoner fra medisinsk smertelindring, som tretthet og pustevansker. Foster reflekser kan bli redusert også, og dette kan være skadelig for barnets helse etter fødsel.

Tips

Når du velger en smertelindring metoden, nøye veie fordeler og risiko forbundet med dem. Husk at arbeidskraft ikke vil vare evig, og smerten er bare midlertidig. I århundrer har kvinner fødte naturlig uten mulighet for smertestillende medikamenter, så det kan gjøres. Å få smertestillende medikamenter for tidlig kan forsinke eller stoppe din arbeidskraft, noe som gjør det mer sannsynlig at din må motta et keisersnitt. Hvis du velger smertelindring, er det best å vente til du er i alvorlig ubehag og har prøvd mindre invasive metoder. På den annen side, de fleste kvinner kommer til et punkt i arbeid der de bestemmer de rett og slett ikke kan ta smerten lenger, og det er da at levering er nær, og smertene vil være over snart.

Hva er Stress astma?

Astma er en sykdom som kjennetegnes av innsnevring av luftveiene. Dette er forårsaket av luftveiene bli betent og fylt med slim. Stress kan indusere astma.

Identifikasjon

Stress astma kan betraktes astmaanfall forårsaket av stress. Det kan også sies at noen opplever stress astma når de føler symptomene forverres når du er i en stressende situasjon. Disse symptomene er kortpustethet, hoste, tungpustethet og brystsmerter.

Betraktninger

Det er ikke mulig for astmapasienter for å unngå stress helt. Livet er ofte stressende, og det beste som astmatikere kan gjøre for å unngå stress er å lære å håndtere stress på positive måter.

Managing Stress

For astmatikere til å håndtere stress, bør de først identifisere de situasjoner som stresser dem ut. Hvis disse problemene er for mye for en pasient å håndtere, bør han søke profesjonell hjelp. Effektiv tid ledelse, pacing deg selv og ta deg god tid er alle viktige elementer i håndtering av stress.

Avslappende øvelse

Øvelse som forlater pasienten følelsen avslappet kan ofte hjelpe ham å unngå stresset astma. Dyp pusting, frigjør muskelspenninger og clearing negative tanker er alle effektive avspenningsøvelser.

Expert Insight

Opprettholde en vanlig søvn tidsplan kan også hjelpe astmatikere håndtere stress. Støtte fra venner og familie er også avgjørende.

Måter å redusere Stress

Enten det er jobb, hjem eller familie, stress er noe som påvirker alles hverdag. Å vite at stress er en del av livet er halve kampen, mens du arbeider med det er den vanskeligste delen.

Det er mentale og fysiske aktiviteter som er tilgjengelige for å hjelpe deg å redusere stress og leve et mer avslappende liv. Fra kosten til å trene, kan små og subtile endringer i din livsstil gjøre en forskjell. Praktisere grunnleggende meditasjon, ta en rask spasertur, og spise grønnsakene dine alle kan bidra til et sunnere og mer avslappende liv.

Meditasjon

Rens ånd og sjel ved å meditere. Meditasjon er en avslappende øvelse for å stille sinnet.

Finn et rolig sted der du ikke vil bli forstyrret. Lukk øynene og puste gjennom nesen. Etter noen minutter, konsentrere seg om å puste ved hjelp av mellomgulvet og ikke lungene. Etter at du føler deg avslappet, føler stillheten i rommet for å tømme tankene.

Hvis du finner deg selv å tenke på dagens problemer, bør du vurdere å gjenta ordet "OM" for å få tankene bort fra ting. Det kan være klisjé å gjøre dette, men målet er å få tankene fokusert vekk fra stress i livet ditt.

Trening

Øvelse når du kan. Du trenger ikke å gå på treningsstudio fem dager i uken, men prøv å inkludere det i rutinen tre dager per uke. Også prøve å gå 20 minutter per dag. Ta en spasertur gjennom nabolaget etter middag eller gå kontorbygget ved lunsjtid.

Walking 20 minutter per dag kan endre kroppens kjemi for å roe nervene, og dermed redusere stress. Hvis du jogge, sykle eller svømme, er disse aerobic øvelser produsere hormonet endorfiner, som lindrer stress under vedvarende trening.

Endre kostholdet

Hold spise i sjakk. Ved å redusere koffein, sukker og alkohol, kan du minske stress. Som kroppen forbruker karbohydrater, slår de til sukker og deretter fett.

Ved å spise for mange sukker, utarme de fordelen av vitamin B ved å bryte det ned. Vitamin B er kjent for å dra nervesystemet og redusere stress. Vitamin B kriger hjernens reaksjon på stress ved å roe nervene. Visse Vitamin B kosttilskudd er også bra for fordøyelsen.

Sunn mat som inneholder vitamin B er mandler og pistasjnøtter. Skummet melk besitter kalsium som bidrar til å redusere muskelkramper og lavere spenning. Og spinat besitter magnesium, som hjelper kroppen kamper migrene.

Hjem rettsmidler for overgangsalder og Insomnia

Mange kvinner som går gjennom overgangsalder erfaring søvnløshet. Ofte, manglende evne til å sove er et resultat av hetetokter og adrenalinet racing til hjernen for å støte dem våkne. Dette er den vanligste årsaken, men langt ikke den eneste. Menopause øker stress og angst nivåer, noen ganger forårsaker en kvinnes sinn til å rase til et punkt der hun ikke kan stille seg selv nok til å falle inn i en fredelig søvn. Andre symptomer er depresjon og humørsvingninger, noe som ofte forekommer i tandem med skiftende hormoner.

Hormonelle endringer og behandling

De endringer forårsaket av menopause i stor grad er et resultat av de hormonelle svingninger i en kvinnes kropp. For år, mange leger til orde for bruk av hormonsubstitusjonsbehandling (HRT). Fordi behandlingen fikk blandede kritikker, men mange kvinner har valgt andre metoder for å håndtere sin overgangsalder. Noen valgte holistiske baner; andre prøvde å behandle det hjemme. Noen kvinner rett og slett leve med overgangsalder og takle det best de kan.

Hjem Rettsmidler

Ikke en primær bivirkning av overgangsalder, er søvnløshet relatert til bivirkninger og symptomer. Så for å redusere søvnløshet, må du ta disse symptomene.
For de fleste kvinner, krever dette stressmestring i en eller annen måte. Stress kan administreres hjemme, på ens egen eller i en klasse eller gruppe. Mange kvinner tar yoga for å hjelpe til med avslapping eller gå på lette turer eller annen aktivitet. For de som foretrekker en naturlig behandling, kan trening være et utmerket middel. Det vil hjelpe slappe kroppen, fremme regelmessig søvn sykluser og lindre depresjon eller humørsvingninger.
Andre kvinner prøver å regulere sine skiftende hormoner gjennom naturmidler. Yngre kvinner ofte bruker klaseormedrue å hjelpe menstruasjon, og det kan være nyttig å administrere overgangsalderen. Du bør gå til en holistisk lege for en skikkelig evaluering av behovene dine hvis du har tenkt å bruke urter for å behandle symptomene dine.

Avslapping teknikker

For on-the-fly menopause hjem rettsmidler for behandling av hetetokter til panikkanfall, prøve noen avspenningsteknikker. Sitte eller ligge i en komfortabel stilling og lukk øynene. Sakte telle til 10, deretter pause, og deretter telle bakover til en. Gjenta dette så mange ganger som du trenger mens du forsøker å fjerne det noe så mye som mulig. Hvis det er nødvendig, drikk vann.
En mer komplisert øvelse er beslektet med meditational puste. Sitte eller ligge i en komfortabel stilling. Pust inn langsomt og telle til tre. Hold pusten mens du teller til tre, så puster du teller til tre, og hold mens du teller til tre. Gjenta denne prosessen til du føler grundig avslappet.
En siste, liten variasjon av pusteøvelse krever dyp pusting og fjerne gammel luft fra lungene. Dette kan være en svært avslappende øvelse hvis det gjøres riktig og brukt til å hjelpe deg å sove. I en komfortabel stilling, inhalerer sakte til greven av seks. Hold pusten mens du teller til fire, så puster du teller til åtte. Følg dette ved tre selv, jevn pust, og gjenta. Du kan justere disse tallene, avhengig av dine evner, men alltid puster for en lengre beløp enn du inhalerer.

Hvordan hjelpe barn med ODD

Hvordan hjelpe barn med ODD


Opposisjonell atferdsforstyrrelse (ODD) er en psykisk lidelse som rammer barn og tenåringer. Et barn med ODD er vedvarende trassig mot autoriteter, ofte har negative følelser og store utbrudd, spørrende noen autoritet, å skylde på andre for sine problemer og lidelse mange utbrudd i løpet av dagen. I et barn med ODD, blir hennes trass så overveldende at det forstyrrer hennes evne til å gjøre dagligdagse oppgaver som skolearbeid, eller til og med nyte middag med familien. ODD kan diagnostiseres tidlig hos noen barn, som de kan fremvise disse ergerlig symptomer i ung alder uten forklaring.

Bruksanvisning

•  Besøk din primære omsorg lege. Legen vil vurdere din childâ € ™ s helse og situasjon, og være i stand til å koble deg med en rådgiver eller psykiater som kan videre hjelpe barnet ditt.

•  Gå med barnet ditt til den mentale helse leverandør og diskutere behandling. Før denne utnevnelsen, lage en liste over dine hans symptomer. Også holde en journal av hans raserianfall og når de oppstår. Skriv ned eventuelle vesentlige ting om hans medisinske historie, samt eventuelle spørsmål du ønsker å huske å spørre i utnevnelsen.

Start barnet ditt på vanlige terapitimer for å holde henne på et konstant øye til utvinning. Terapeuten din vil fortelle deg hvor ofte han mener barnet bør sees for å behandle henne ODD.

Gjør en avtale for å begynne foreldre terapi for deg selv, med din childâ € ™ s terapeut. Ita € ™ s viktig for din childâ € ™ s recovery at du utstyrer deg med verktøy til å følelsesmessig håndtere sine problemer, og kunnskap om hvordan man bedre kan hjelpe ham. Forelder terapi kan lære deg det du trenger å gjøre hjemme.

Vurdere om barnet ditt bør være på medisiner for deres ODD. Dette gjøres best med din lege og terapeut, og vanligvis vil de ta det opp først hvis de mener medisinering er nødvendig. I de fleste situasjoner, er medisiner som brukes når ODD presenterer sammen med en annen psykisk helseproblem.

Hold deg til din vanlige terapi besøk, for deg og barnet ditt, og følger gjennom med å gjøre endringer i hjemmet tilsvarende. Ofte dette omfatter mer disiplin fra foreldre, og noen avslappende øvelser for barnet, men det finnes en rekke andre endringer Legen kan anbefale, avhengig av ditt tilfelle.

Hvordan å stoppe aggressive impulser

Hvordan å stoppe aggressive impulser


Aggressive impulser er en naturlig reaksjon på sinne, ifølge American Psychological Association. Det betyr ikke at folk kan kaste ting eller punch folk når de har en dårlig dag. Likevel må sinne uttrykkes. Ellers kan det føre til problemer som høyt blodtrykk eller depresjon. Målet er å uttrykke følelsene under din vrede etter at du roe ned. Livet er fullt av omstendigheter du ikke kan kontrollere, men du kan lære å håndtere sinne.

Bruksanvisning

•  Ta et dypt, magen pust og gjenta ordet "slappe av". Når du føler deg sint, gjenta disse to trinn, til du føler deg mindre sint. Du kan også prøve å telle til ti mens du puster dypt.

gjenkjenne når dine tanker spiral ut av kontroll. Hvis du tar deg selv tenker at alt er "ødelagt", ta et dypt pust og innse at det meste er fixable og sinne vil ikke endre situasjonen.

Kople inn i en avslappende øvelse som yoga eller tai chi, anbefaler American Psychological Association. Slapper musklene kan hjelpe ditt sinn slappe av.

Utvikle løsninger på enhver situasjon som gjør deg sint. I stedet for å føle seg hjelpeløs, eller prøver å begrave din vrede, gjør noe proaktiv om din situasjon kan hjelpe deg å føle deg bedre.

Identifisere roten av sinne. Er du virkelig sint at kjæresten din jukset? Eller, du er vondt at han ikke elsker deg så mye som du trodde? Mayo Clinic foreslår å bruke "jeg" setninger i stedet for deg når du snakker ting over. "Jeg er såret," i stedet for "Du er en fryktelig person."

Snakk gjennom situasjonen når du er rolig. Mayo Clinic sier at det er sunt å snakke om de tingene som gjør deg sint --- bare ikke når du er midt oppe i følelser. Skriv ned hva du har på hjertet, så du dekke alt. Hvis sinne begynner å stige, pause, ta et dypt pust og fortsette når du er klar.

Hjem rettsmidler for Økende Taller

Hjem rettsmidler for Økende Taller


Etter fullføringen av pubertet i menneskekroppen stopper typisk bli høyere. Dette skjer i en alder av 16 for jenter og 18 for gutter. Mens det er ikke mye bevis for å støtte ideen om at man kan vokse høyere senere i livet, bortsett fra kanskje å utvikle bedre holdning, er det flere måter å fremme høyde i løpet av barndommen og maksimere vekstpotensial. Det er flere aktiviteter du kan gjøre hjemme som vil tillate deg å få så høy som din genetikk vil tillate.

Riktig Rest

Veksthormoner er de stoffene som produseres i hjernen som stimulerer kroppens vekst gjennom slutten av puberteten. Produksjonen av dette hormonet blir betydelig redusert når et barn ikke får nok søvn. Ganske enkelt å få i seng i tide og få en full åtte timers søvn vil bidra til å fremme riktig vekst, inkludert maksimal høyde.

Stretching

Stretching er en effektiv måte å forbedre høyde i alle aldre. Mens kroppen ikke vil vokse høyere som en voksen, vil noen strekkøvelser bidra til å forbedre holdning, som ofte legger til en tomme eller to til en persons høyde hvis de vanligvis henge slapt. De samme øvelsene kan ha en reell effekt på høyden i puberteten som kroppen utvikler seg. Øvelser for å rette og styrke ryggraden kan hjelpe permanent bedre holdning og høyde. The Cobra, for eksempel, er en strekning der en person legger ansiktet ned på gulvet og hever hodet opp mens ordnede ryggen og støtter vekten med palmer i hendene. En Cat Stretch er gjort ved å få på hender og knær og bue og synker ryggraden igjen og igjen. Grunnleggende spredning leg strekninger og henger fra en bar av hendene eller i knærne vil også bidra til å oppmuntre maksimal høyde.

Deep Breathing

Dype pusteøvelser hjelpe å legge til tilførsel av oksygen i kroppen din. Dette legges oksygen bidrar til å stimulere til vekst og er også en avslappende øvelse. Puste luft inn gjennom nesen for rundt 3-5 sekunder, utvide brystet og magen. Hold luften i for ytterligere tre til fem sekunder, stramme magemusklene og puster langsomt å slippe luften. Overfladisk pust, på den annen side, kan hemme vekst.

Sunt kosthold

Når du spiser, utgivelser kroppen insulin. Jo mer du spiser, jo mer insulin du produserer. Insulin har en tendens til å hindre den riktige frigivelse av humane veksthormoner, som er ansvarlig for høyde. Spise store måltider fraråder derfor maksimal vekst. Utvikle sunne matvaner som vil vare livet ut og gir kroppen din drivstoffet den trenger for å vokse. Spis små næringsrike delene vil hindre overflødig insulin fra hindering din høyde.

Wrist Motion terapi øvelser

Wrist Motion terapi øvelser


Håndleddet skader kan stamme fra mange forskjellige kilder. Enten du er en idrettsutøver med en muskel belastning, eller rett og slett lider av en vanlig overforbruk skade som carpal tunnel syndrom, kan fysioterapi bidra til å helbrede og styrke håndleddet. Du kan utføre en rekke øvelser for å hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen og få styrke i håndleddet.

Wrist Stretch

Hold armene rett ut foran deg. Grab din skadet håndleddet hånd rundt fingrene med den andre hånden. Trykk forsiktig håndleddet ned så langt det går uten smerter. Hold posisjonen i 10 sekunder. Vri hånden over slik at håndflaten vender mot himmelen. Hold på fingrene med den andre hånden igjen. Trekk forsiktig ned så langt du kan uten smerte. Hold denne posisjonen i 10 sekunder. La gå og hvile i 30 sekunder. Gjenta øvelsen tre ganger i hver retning.

Grip styrke trening

Plasser en gummiball i håndflaten din (en kickboxing fungerer bra). Klem ballen og holde fast i 20 til 30 sekunder. Slapp av hånden din, og deretter gjenta. Gjenta denne øvelsen 20 ganger. Når hånden og håndleddet bygger litt utholdenhet, begynner å alternere mellom å klemme og avslappende (pumping) hånden i 30-sekunders intervaller. Denne øvelsen vil bidra til å styrke grunnlaget for håndleddet.

Thumb Walk

Hold håndleddet rett ut foran deg. Danne en "O" form med tommelen og pekefingeren, og slipp tommelen. Fortsette å gjøre den "O" formen med tommelen og hver finger av hånden din. Spre fingrene bredt før du flytter til neste finger. Utfør 10 repetisjoner per finger, deretter hvile i 30 sekunder. Har 10 sett med denne øvelsen.

Øvelser for fullbårne gravide

Øvelser for fullbårne gravide


Mot slutten av svangerskapet, kan du begynne å bekymre deg for å miste baby vekt og om du noen gang vil ha tid til trening igjen. Men å starte en kraftig mosjon rutine sent i svangerskapet kan være en risikabel strategi, ifølge pediatrisk nevrolog Lise Eliot. Hvis du allerede er i god fysisk form, kan vanlig øvelse rutine være trygge under svangerskapet - så lenge du har legen din tillatelse og føler deg komfortabel å gjøre det. Hvis du er ny til fitness, men fokusere på å være aktiv og vurdere lav-effekt øvelser som fortsatt er mulig å gjøre med å endre kroppen.

Aerobic Exercise

Aerob trening forbedrer ditt hjerte og lunge helse og kan hjelpe deg å forbrenne unødvendige kalorier. The American College of Fødselsleger og Gynekologer streker at aerobic kan også forebygge svangerskapsdiabetes og redusere vanlige symptomer på graviditet, for eksempel ryggsmerter og forstoppelse. Organisasjonen anbefaler 30 minutter med aerobic fleste dager hver uke. Prøv å gå en rask tur med hunden din eller en venn eller jogging. Som du blir større, kan du finne at det er vanskeligere å flytte rundt eller at du har leddsmerter. Vann aerobic er et ideelt valg fordi den ekstra vekten støttes i vannet. Hvis du har smerter og plager, kan vannet redusere virkningen på leddene. Eliot anbefaler styring klar for trening som etterlater deg andpusten og omstendelig sent i svangerskapet med mindre du allerede har vært å gjøre en vanlig aerobic rutine.

Yoga

Yoga kan hjelpe strekke musklene, forbedre fleksibiliteten, holdning og styrke. Noen gravide finne fokus på pust i yoga for å være spesielt avslappende, og kan til og med bruke yoga teknikker under fødselen. Prøv en yogatime for gravide; imidlertid styre klar av hot yoga under svangerskapet. Hvis noen yoga rutine er smertefulle eller forlater du føler deg svimmel, prøv en mindre intens versjon av positur. "Yoga Journal" påpeker at i tredje trimester, kan yoga effektivt avlaste de trange følelser mange kvinner opplever som kroppen utvides, og anbefaler at fullbårne gravide kvinner praktiserer yoga som øker kroppslig åpenhet og forbedre styrke, slik som Hero og treet utgjør.

Calisthenics

Calisthenics er styrke-øvelser som også kan forbedre fleksibiliteten og vanligvis krever lite eller ingen utstyr. Øvelser som ben presser, pushups og knebøy kan hjelpe tone musklene og holde kroppen fleksibel. Din skiftende tyngdepunkt og økt kroppsvekt kan gjøre noen calisthenic øvelser mer utfordrende, så hvis du føler smerte mens du trener, bytte til en annen calisthenic rutine. Unngå å gjøre calisthenics til det punktet av utmattelse, eller til du har problemer med å puste, fordi dette kan frata barnet av oksygen sent i svangerskapet.

Øvelser for å unngå

Øvelser som bærer en risiko for å falle eller et slag mot magen er ikke trygt under svangerskapet. ACOG råder unngå kontakt idretter som fotball, hockey og fotball på grunn av risikoen for skader på deg og babyen din. Dykking kan også være risikabelt, og idretter som ski, dykking, ridning og turn kan føre til at du faller eller kaste deg ut av balanse. Lagre disse idrettene for etter at barnet er født. I andre og tredje trimester av svangerskapet, unngå øvelser som krever at du ligger på ryggen, fordi disse kan redusere blodtilførselen til livmoren.