Digidexo.com

affirmasjoner selvtillit

Hvordan lage Affirmasjon Cards

Hvordan lage Affirmasjon Cards


I åndelige og new age termer en aksept er en positiv uttalelse som antas å nytte dagens situasjon og virkelighet av en privatperson. Kjent forfatter Louise L. Hay mener at gjentakelse av affirmasjoner kan øke tillit, motivasjon og generell trivsel. Affirmations er også brukt av andre populære amerikanske forfattere, som Anthony Robins, Esther Hicks, Rhonda Byrne og Napoleon Hill. Aksept kort er et enkelt verktøy designet for å hjelpe bekreftelse prosessen.

Bruksanvisning

Opprette Affimations

•  Skriv ned fem brede områder som du ønsker å forbedre i din nåværende situasjon, og etterlater et mellomrom mellom hvert område. Noen eksempler er karriere, relasjoner, økonomi, familie, selvtillit, motivasjon og helse.

Jot ned flere bekreftelser under hvert posisjon; sørge for at hvert utsagn er positivt, i presens og personlig til deg. Bekreftelsen må være konsise (maks 15 ord i lengde), og om mulig bruk stemningsfulle ord som utløser emosjonelle reaksjoner. For eksempel under helseseksjonen kan du skrive "Jeg er overfylte med god helse og helhet", og under økonomi du kunne skrive "penger kommer lett og fritt."

Les over bekreftelse listen og sirkel åtte av dine favoritt affirmasjoner.

Opprette Cards

Brett A4 (eller letter) ark med kortet i to, brett dem dobbelt igjen og kaste en tredje gang for å lage åtte rektangulære snitt.

bruker forsiktig saksen for å klippe langs de foldede linjer, forlater åtte stykker av kortet.

Flick gjennom de gamle magasiner og søke etter bilder som er knyttet til dine affirmasjoner. Klipp ut de valgte bildene - det er ikke å nødvendig å ha et bilde for hvert aksept, men det bidrar til å gjøre hver enkelt mer minneverdig.

Lim hver bilde på en egen bekreftelse kort.

Skriv hver bekreftelse på sin tilsvarende kort.

Tips og advarsler

  • Det er ingen grense for hvor mange aksept kort du kan gjøre. Eksperimenter med ulike utsagn for å finne ut hva som fungerer for deg.
  • Når du har opprettet din aksept kort, legger dem med billedsiden ned og velg et tilfeldig kort å jobbe på for dagen.

Hvordan bygge selvtillit

Selvtillit er uvurderlig. Det kan ikke gis eller lett kjøpt. Det kan være gode kår, fostret og helbredet. Selvtillit ligger innenfor hver enkelt av oss, men å bygge og avslørende det er utfordringen alle må møte for å stige til personlig og profesjonell suksess. Å la de gode tingene i våre liv er en prosess som må av og til læres. Den store nyheten er at vi kan lære den til oss selv.

Bruksanvisning

•  Start dagen med positive tanker om deg selv. Gjør løfter til deg selv om alt du kommer til å gjøre for deg selv.

Lag en liste over alle drømmene du hadde da du var yngre. Sjekk ut alle de som har kommet i oppfyllelse. Grave dypt for disse. De kan være innelåst og ikke lett husket. Hvis du får problemer, se over alle de tingene du har gjort i livet ditt. Du vil sannsynligvis bli overrasket over å finne at mange av dine handlinger og prestasjoner har vært drømmer. Som livet går videre, er det lett å overse disse herlighetene. For å belønne deg selv, lage en liste over alle drømmene du har hadde gått i oppfyllelse. Du bør være stolt av dette. Kommer til denne erkjennelsen kan være bra for selvtilliten.

Snu kritikk i hodet ditt til noe positivt. Hvis noen forteller deg at du ser trøtt, tenk på det som et kompliment. Det er rett og slett at den personen betyr at du vanligvis ser helt nydelig. I dag, du bare ser pen. Det faktum at din nydelige naturen har blitt behørig bemerket av personen er fabelaktig!

Hang rundt mennesker som gjør at du føler deg bra. Velg dine venner med omhu når du prøver å bygge selvtillit. Hvis noen er alltid erting, tentamen eller gjør at du føler deg dårlig, avskåret vennskap. Selv om du ikke er villig til å gi opp vennskapet helt, forklar at du trenger en pause. Når du forklare dine grunner, kan du vekke en person til å endre seg.

Tenk på alt det du ønsker å være. Skriv ned ord som du vil at andre skal bruke når de beskriver deg. Vakker, talentfull og smart er bare noen få av vanlige ting som er ønskelige adjektiver. Husk å holde dette om hva du virkelig ønsker å være. Hvis du bare prøver å passe andres oppfatninger, vil du aldri være i stand til å bygge selvtillit.

Avslutt dagen med positive affirmasjoner. Se trinn 4 for hvordan du ønsker å være. Skriv disse affirmasjoner på et ark for å holde ved sengen. Du kan selv velge å ramme dem. Oppgi dem virkelig med hensikt flere ganger før sengetid.

Tips og advarsler

  • Kompliment deg selv på ting som du gjør godt. Gjør dette hele dagen lang for å øke selvtilliten.
  • Ikke kritisere andre uten konkret grunn. Du kan bli beseiret - eller til og med ødelegge - selvtilliten til de rundt deg med en skarp tunge.

Fire Anbefalte trinn for å forbedre selvtillit tillit

Fire Anbefalte trinn for å forbedre selvtillit tillit


Å ha selvtillit kan hjelpe deg oppnå dine mål og drømmer, som forbedrer kvaliteten på livet ditt. Som en endeløs sirkel, jo bedre du føler om deg selv, jo mer vil du oppnå, og jo mer vil du føle deg bedre om deg selv. Lære hvordan du kan forbedre din selvtillit kan bidra til å forbedre dine relasjoner, din jobb og din helse. Flere trinn vil hjelpe deg å oppnå dette målet.

Identifisere og Endre problem situasjoner

Kjenne situasjoner som fører til problemer i livet ditt er det første skritt for å oppnå en bedre følelse av selvtillit. Lag en liste over noen situasjoner der du ikke føler ditt beste og hvorfor. Det kan være en utfordring du har med en kjær, et problem du har med en kollega eller en endring i livssituasjon. Når du har identifisert disse problemsituasjoner, lage en plan for å endre dem. Planen kan omfatte å snakke med problematisk person, løse å avslutte en ødeleggende forhold, eller å akseptere det nye livet og går videre. Uansett hva som må gjøres, skrive ned trinnene du har tenkt å ta for å holde deg på sporet med dine mål.

Utfordringen negative selvfølelsen

Mange mennesker er sine egne verste fiender. Du har sannsynligvis gi deg mange negative meldinger i løpet av dagen, som alle kan være skadelig for din selvfølelse og selvtillit. Lag en annen liste over alle de negative affirmasjoner du forteller deg selv og komme opp med et motargument for hver. Når du finner deg selv å falle inn i et mønster av negativ tenkning og selvtilliten begynner å vakle, lese selv en positiv aksept for å plukke deg opp.

Kle Part

Ser bra kan absolutt få deg til å føle deg bedre. Stående rett opp, skinner dine sko, og iført en vakker ny kjole eller skarp ny dress kan øke selvtilliten din tidoblet. Dusje eller bade på en jevnlig basis, holde hår og negler trimmet og ryddig, og gå med formål i trinn. Dette vil være mye enklere når du ser og føler deg bra med det du ser i speilet.

Kompliment Andre

Snakker negativt om andre mennesker har en tendens til å bringe frem det verste i deg. Snakker dårlig og sladre om andre har en tendens til å holde deg fokusert på dine egne svakheter eller hva du ikke har. Komplimenter andre hjelper deg til å ikke bare føle seg godt om å gjøre noe hyggelig for en annen person, men det vil hjelpe deg å fokusere på dine egne styrker og positive kvaliteter.

Hvordan jeg bygge selvtillit & Pride Do?

Tillit er en attraktiv egenskap, men hvis du ikke har det, er det vanskelig å forfalske det. Selvfølelse og stolthet er det som gjør en trygg person, så det er viktig å bygge begge opp. Endre din oppfatning av deg selv tar tid, men det er mulig. Det er en daglig utfordring å endre den interne oppfatningen du bygget opp av deg selv i mange år. Når du har bidratt til å bygge opp din selvtillit og stolthet, vil du føle deg som en splitter ny, trygg person.

Bruksanvisning

Omgi deg med venner og familie som støtter deg og se det beste i deg. Gi slipp på negative relasjoner, som kan senke selvtilliten. Relasjoner med mennesker som fornærmer deg eller sette deg ned er kjent som "giftig" relasjoner.

Lag en liste over ting du liker ved deg selv, både fysisk og personlighet-klok. Ikke prøv å være ydmyk når fullføre denne øvelsen. Det er for dine øyne bare, og du bør ikke føle seg flau over å kompliment selv.

Spør venner og familie til å liste dine positive kvaliteter. Du kan føle deg urolig om du gjør dette, men du må stole på din familie og venner til å bidra til å bygge deg opp. Forklar dem at du prøver å få tillit og deres tilbakemeldinger vil hjelpe deg.

Skriv ned disse kvalitetene på ark med notepad papir. Begrense en positiv kvalitet per ark.

Plasser post-it-lapper rundt forskjellige områder av ditt hjem og kontor hvor du kan se dem hver dag. De vil tjene som positive affirmasjoner til å bygge opp din selvtillit og stolthet. Ikke bare bestå av affirmasjoner. Stoppe, ta et minutt å ta i hva notatet sier. Gjør denne øvelsen for å hjelpe deg å re-trene hjernen din til å være positiv i stedet for negativ.

Skriv ned alle dine personlige prestasjoner og ferdigheter; inkludere arbeidsrelaterte prestasjoner eller personlige seg. En prestasjon inkluderer alt fra å få en forfremmelse på jobben for å hjelpe vinne din voksen softball seriekamp. Plasser listen på et trygt sted.

Se på listen hver gang du står overfor et tilbakeslag eller føler deg selv å bli negativ. Ikke bagatellisere prestasjonene når du ser på listen. Selv om de er små prestasjoner, vil de minne deg om tiden du følte deg godt om deg selv.

slutte å sammenligne deg selv til andre. Dette er en enkel måte å falle bak i å prøve å få selvtillit og stolthet. Fokuser på ditt eget sett med mål og personlig suksess, i stedet for å prøve å bruke en annen persons prestasjoner for å få deg til å føle seg dårlig.

Hvordan bygge selvtillit tillit raskt

Hvordan bygge selvtillit tillit raskt


Du må kanskje en sterk dose selvtillit til rette for et seminar på en konferanse eller møte med din kjærestes foreldre for første gang. Alternativt kan du ha kommet et intervju for jobben du drømmer om. I hvert tilfelle, må du gå opp til plate og levere best mulig ytelse. Mens det er normalt å ha noen sommerfugler på forhånd, utvikle strategier som kan hjelpe deg å bygge opp selvtillit raskt.

Bruksanvisning

•  Praksis positive selvfølelsen. Før en stor presentasjon, møte eller intervju, gjenta affirmasjoner eller sanne påstander om deg selv. For eksempel: "Jeg er en erfaren fagperson som kan inspirere og motivere andre til å nå sitt potensial" eller "Jeg er en lojal og støttende kvinne som vil gjøre Tom en utmerket kone."

Call støttende mennesker. I alle nye eller stressende situasjon, omgi deg med mennesker som har dine beste interesser på hjertet. Hvis du føler lav, ringe en betrodd venn eller slektning for trygghet og en positiv energi boost. Hvis mulig, prøv å arrangere en frokost eller lunsj noen timer før den spesielle intervju eller hendelse. Unngå eller begrense eventuelle befatning med negative personer som kritiserer eller sette ned dine mål.

Ta en 10 minutters pause og forestill deg selv feire din prestasjon. Du kan planlegge den spesielle middagen du vil ha etter du lander jobben. Alternativt kan du mentalt forberede keynote-adressen du vil gi til en samling for unge entreprenører i et par års tid.

Bruk din journal eller en personlig online blogg for å uttrykke takknemlighet for alle de fantastiske menneskene og oppnådd i livet ditt. Hvis du journal på en jevnlig basis, lese alle tidligere oppføringer som beskriver positive hendelser i livet ditt.

Omgi deg med håndfaste bevis på dine tidligere prestasjoner. Hold trofeer, priser og gratulasjons notater på skjermen på din arbeidsplass eller hjemme. Se på dem regelmessig, spesielt når du arbeider med noen nye utfordringer i livet ditt.

Ta en rask spasertur rundt i nabolaget. Puste i frisk luft og puste ut noen negative eller stressende følelser. I de fleste tilfeller vil en kort 10-minutters spasertur energi deg for dagen.

Hvordan bygge selvtillit og bli en sterkere person

Hvordan bygge selvtillit og bli en sterkere person


Å bygge opp selvtilliten tar praksis, men det kan oppnås ved nesten alle. Lære å sette pris på deg selv er en viktig livs ferdighet som vil oversette til suksess for deg, både personlig og profesjonelt. Å bygge opp selvtilliten din vil gjøre deg til en sterkere person, og kan hjelpe deg i å møte livets daglige utfordringer.

Bruksanvisning

•  Stopp dine negative tankemønstre, spesielt om deg selv og ditt liv. Tenker negative tanker om deg selv kan bli en selvoppfyllende profeti, der det du tror er sant om deg selv - selv om det ikke er sant - til slutt blir din virkelighet. Erstatte negative tanker med positive affirmasjoner til å bygge opp din selvfølelse og selvtillit.

2 Fokuser på dine sterke sider og hva du utmerke seg på. Bygge på dine styrker hjelper deg til å ta hensyn til dine positive kvaliteter, en nødvendighet for høy selvtillit. Ta på aktiviteter eller prosjekter som krever at du bruker dine sterke sider, slik at du kan se hvordan du gjør en forskjell i verden; dette vil hjelpe deg til å føle deg bedre om deg selv.

Bruk feilene som læringsopplevelser. Alle gjør feil, men du kan lære av dem ved å finne ut hvor du gikk galt og hvordan du kan endre det neste gang. Med fokus på de negative sidene ved en feil vil bare tjene til å bringe din selvtillit ned; finne ut hva du kan lære av den feilen vil hjelpe deg til å prøve hardere neste gang.

Stopp lage gener eller absolutte påstander om deg selv, for eksempel "Jeg har alltid bestått" eller "Jeg vil aldri utgjøre noe." De typer negative uttalelser vil fortsette å bringe deg ned og senke selvtilliten. I stedet tenker ganger når du var i stand til å lykkes på en oppgave eller en gang du oppnådd et mål du setter for deg selv; Dette vil bringe opp din selvtillit og gjøre deg til en sterkere person.

Bli involvert i aktiviteter som gjør at du føler deg bedre om deg selv. Gjør hva gjør du og andre føler seg godt vil øke dine følelser av egenverd og gjøre deg sterkere. Frivillig på et suppekjøkken, hjelpe et familiemedlem i nød eller rense ut skapet ditt. Noe som gjør at du føler deg mer positiv vil øke selvtilliten.

Lag en liste over de egenskapene du ønsker å endre om ditt liv eller situasjoner du er misfornøyd med. Skriv ned hvordan du ønsker å endre disse elementene og hvordan du har tenkt å gjøre det. Gi deg selv en frist for å utføre disse oppgavene. Innstilling små men oppnåelige mål vil hjelpe deg til å føle deg bedre om deg selv og hjelpe deg i å gjøre det du mener er nødvendige endringer i livet ditt.

Ha et støtteapparat på plass for når tidene blir tøffe. Alle vil ha off dager når de føler dårlig om seg selv; å snakke med en nær venn eller et familiemedlem vil hjelpe deg å huske at du er en flott person og har fantastiske kvaliteter. En god prat med en venn kan bygge deg opp når du føler deg nedfor og gi deg tilbake din personlige styrke.

Om selvtillit

Om selvtillit


"Uten selvtillit vi er som babes i vuggen" (Virginia Woolf)
Selvtillit, troen på seg selv og sine evner, er en av hjørnesteins-tallet til et lykkelig liv. Selvtillit omfatter områder, inkludert relasjoner, yrkesvalg og generell livstilfredshet. Økende selvtillit tar en kombinasjon av målsetting, små suksesser, affirmasjoner, og tro på deres verdighet.

Hvor kommer selvtillit kommer fra?

Selvtillit kommer tidlig i livet. Eric Erikson og andre utviklingsteoretikere gi en forståelse av selvtillit som begynner med selvbevissthet. Som barn opplever nye situasjoner, steder og mennesker, interaksjoner og utfall gi tilbakemelding som er internalisert, eller brakt inn i selvet. Hvis disse er positive opplevelser, atferd og selvfølelse øker.
Atferd og selvfølelse er komponenter av selvtillit, og som flere og flere positive eksperimentelle resultater er erfarne høyere selvtillit stiger.
Dessverre er det motsatte også er sant. Bør barnet ha negative utfall, ikke klarer å oppnå visse oppgaver eller bli avvist av nye mennesker; selvtillit blir dårligere.

Bygge selvtillit Naturligvis

Naturlig økende selvtillit er en enkel tilnærming ved hjelp av psykologi av læring. Økninger i selvtillit kommer når et liv utfordring, men stor eller liten, er vellykket oppfylt eller mestret. Bryte mål ned til enkle mål, så vellykket møte disse målene bygger selvtillit.
Når et mål er identifisert, planlegger å oppfylle målet i små skritt er avgjørende for å bygge selvtillit. For eksempel landing en ny jobb, kan være målet, men ved å bryte det ned i trinnene for å skrive en CV, ringer 10 personer ber om henvisninger, skaffe 10 åpninger fra stillingsannonsen boards, etc. Hver vellykket gjennomføring av et trinn skal bli feiret.
Tar tid til å nyte suksesser underveis og erkjenne ferdigstillelse av trinnet legger til tillit i evnen til å lykkes på det neste trinnet.

Affirmasjoner for selvtillit

Selvtillit er ikke bare påvirket av ytre hendelser, men interne behandlingen. Det er mektig å dra nytte av indre dialog for å påvirke selvtilliten. Affirmasjoner er enkle utsagn enten sa høyt eller skrevet ned og gjentok høyt mens fokus på kvalitet.
"For en klient som fungerer med selvtillit problemer, affirmasjoner og journalføring er viktig," sier Rick Setter, Ph.D. "Når mine klienter identifisere de negative uttalelser de gir seg, vi utfordre dem ved hjelp av Horizons Approach. I utgangspunktet, den negative utsagn blir utfordret av en positiv uttalelse.
"Så, dersom kunden har vært å fortelle seg selv" Jeg er ikke verdig en kampanje 'utfordrer vi at med en uttalelse laget for å få til en endring i tenkning. Dette kan være en uttalelse som "Jeg er like god som alle andre og Jeg fortjener gode ting. Det kan høres forenklede, men med repetisjon fungerer det.

Selvtillit Versus Self-Esteem

Mange forveksler eller bruke selvtillit og selvfølelse om hverandre. Men de to konseptene er forskjellige. Selvfølelse har å gjøre med følelser om oss selv. Selvtillit inkluderer oppfattet evne til å oppnå vellykkede interaksjoner med verden.
Men selv om de to er forskjellige, er en sunn selvfølelse avgjørende for selvtillit. Av denne grunn bør selvtillit nivåer vurderes sammen med selvtillit. Handlingen komponent av selvtillit kan ikke komme til å bære uten å ha et solid fotfeste i selvfølelse.
Gode ​​ressurser for selvtillit bygningen kan bli funnet i alterantive tenkning eller en mer tradisjonell rute fra National Institutes of Mental Health eller ved å søke hjelp av kvalifisert mental helse utøveren.

Perserverance en nøkkel til selvtillit

Kanskje den viktigste regelen skal gjelde i vurderer selvtillit er "Hvis først du ikke lykkes, prøv, prøv igjen." Utholdenhet og utholdenhet av jakten på mål, ikke bare til slutt fører til suksess, men bygger selvtillit underveis. Stående i møte med motgang og å fortsette å forsøke å gjøre fremskritt gir en følelse av kontinuitet i din styrke og evne.
Selvtillit kan forbedres ved hjelp av flere strategier for å oppnå samme mål. Gjennom iherdig prøver forskjellige tilnærminger til sentralt mål, er selvtillit styrket som ekstra saks løse ferdigheter læres.

Tror på Verdighet

Avgjørende for selvtillit er en kjerne tro på å være verdig vellykkede interaksjoner og mål obtainment. Verdighet finnes i mennesker av forskjellige grunner. For noen er det en tro på en kjærlig Skaper som er sett på som å ha en plan for livet. For andre er det en tro på at alle mennesker fortjener suksess. Uansett religiøse, åndelige eller filosofiske undersøkelser må gjøres for å etablere en følelse av medfødt selvtillit verdt, de er avgjørende i å komme fram til en sterk følelse av selvtillit. Ideen om at noe større enn mennesket er på jobb i livet med formål og drive oppfordrer selvtillit.

Hvordan utvikle selvtillit hos barn

Hvordan utvikle selvtillit hos barn


Self-esteem, måten vi ser på oss selv og vår evne til å samhandle med verden rundt oss, er en viktig faktor i et barns suksess og lykke i livet. Barn som har sunn selvfølelse er mer sannsynlig å lykkes i hva de velger å gjøre og å nyte livet. Som forelder, du spiller en nøkkelrolle, og det er mye du kan gjøre for å bidra til å bygge barnas selvfølelse.

Hvordan utvikle selvtillit hos barn

Ikke: sammenligne dem til andre.
Aldri hold barn opp til urealistisk høye standarder for ytelse eller sammenligne dem med andre (inkludert søsken!), For å gjøre det avler skuffelse, sjalusi, misunnelse og baksnakking, samt selvmedlidenhet, mangel tenkning og ser utover for å lykkes.

To Do: Feire ditt barns unikhet.
Gjenkjenne og validere barnas gaver, talenter og evner --- hva de er best på og liker best --- og bidra til å utvikle og maksimere dem til det fulle. Være barnas største cheerleader.

Gjør ikke: Ignorer røde flagg.
Få barna profesjonell hjelp hvis barnet ditt viser usunne eller selvdestruktive atferdsmønstre. Ta dem til en terapeut eller rådgiver slik at de kan overvinne sine psykiske eller følelsesmessige vansker.

Do: Fokuser på hva som fungerer.
Understreke barnas sterke sider, på hva de gjør rett, ikke hva de gjør galt. Feire sine prestasjoner, uansett hvor liten. Gi dem kreditt der kreditt skyldes. Berømme dem ofte, men nøyaktig.

Ikke: Lever i fortiden.
Husk at dine barn er i stadig vekst og endring. Hold deg oppdatert og være interessert i hvem barna er i dag --- ikke hvem de var år siden.

GJØRE: Oppmuntre dem til å utvikle sine interesser.
Finn ut hva barna liker å gjøre, hva som gjør deres hjerter synge. Ta dem til klubber eller afterschool grupper for disse aktivitetene. Fortell dem at de bør bruke sine gaver og forfølge det de liker i livet.

Ikke: Vær redd for å slippe taket.
Stole på dem nok til å tillate dem å være sitt eget folk og gjøre sine egne feil. La dem spre sine vinger og fly. Hvis de faller, hjelpe dem til å komme tilbake og å lære av sine skuffelser. Trene dem til å være modne voksne som er kompetente og i stand til å være på egenhånd i verden.

Do: Lær dem å være ansvarlig for seg selv og sine beslutninger.
Gi dem oppgaver og kvoter slik at de lærer om å bidra sin del, og også om å være økonomisk ansvarlig. Utdanne dem om penger og beslutningsprosesser i en atmosfære av moro og læring, aldri fra et sted av skam og skyld.

Ikke: Vær altfor alvorlig.
Husk å spille har en følelse av humor om ting. Le av deg selv og dine barn vil lære å "ikke svette de små ting" og at de kan være lykkelig og selvsikker i sitt liv uansett hva.

10 Pass: Være en positiv rollemodell.
Være et eksempel, siden barn lærer best hva de ser rett foran dem. Dyrke din egen selvtillit selvtillit, fordi hvis du har høy selvtillit, vil du pleier å ha barn med høy selvtillit, mens hvis du ikke gjør det, vil du sannsynligvis få barn med lav selvfølelse i tillegg.

Hint

  • Få profesjonell hjelp for deg selv hvis du har psykiske eller følelsesmessige problemer som trenger adressering. Gjør du det vil hjelpe barna vokse til en sterk, sunn og kompetente voksne.

Affirmasjoner for vekttap kirurgi Pasienter

Affirmasjoner er setninger som du gjør (eller finne fra et annet sted) som holder deg inspirert eller motivert til å fortsette å utføre eller ikke utføre en bestemt handling eller atferd. For Vekttap kirurgi pasienter, det er mye press for å opprettholde et sunt kosthold og fortsette sitt vekttap suksess. For å styrke selvtilliten din og holde vekten av, kan du bruke affirmasjoner for å støtte deg gjennom din vekttap reisen.

Opprette Affirmations

De mest effektive affirmasjoner er positive og fortell hva du vil gjøre, i stedet for hva du ikke vil gjøre. Artikkelen "Motvirke Enten-Eller Thinking" av Joan Swerdlow-Brandt tyder på at kraften i affirmasjoner kommer fra reframing av negative tanker til positive. Hvis du takle utfordringene i vekttap, kan du finne deg selv overspising selv om du har gjort forpliktelse til å spise mindre. Etter at du overspiser, kan du bestemme at, siden du har gått av din vekttap plan, kan du like gjerne gi opp. Dette er et eksempel på "enten-eller" tenker: du forestille deg at du enten holde deg til din vekttap plan 100 prosent av tiden, eller du gir opp helt. Affirmasjoner kan hjelpe deg å gjenkjenne feil logikken bak at følelser. Erkjenne at tilbakeslag skje og skape affirmasjoner som godtar disse tilbakeslag, men til slutt fokusere på de positive endringene du gjør i livet ditt. Så, hvis du overspiser, skape en aksept som minner deg på at du gled opp en gang, men kan få deg tilbake på sporet neste dag eller ved neste måltid. For eksempel "jeg overate til lunsj, men jeg spiser fornuftig ellers. Jeg fortsatt opprettholde riktig vekt og jeg føler meg frisk."

Artikkelen "Affirmations for vektkontroll" på HolisticOnline.com tyder på at du gjør dine affirmasjoner i presens. Holde affirmasjoner i presens kan du se dem som aktive, mulige mål som du jobber på, i stedet for utilgjengelige planer for fremtiden. Når takle de fysiske endringene av vekttap kirurgi, kan du lage affirmasjoner som vil bedre forberede deg på hva du kan forvente. Når du begynner å miste vekt vil du begynne å merke at huden din ser mer løs og kan henge på steder. Snakke med legen din for korrigerende tiltak til denne tilstanden er en proaktiv skritt, men i mellomtiden kan du forsikre deg selv om at løs hud er en del av post-vekttap kirurgi prosess, og det betyr bare at du fortsatt er på rett vei i din reise.

Ved hjelp av Affirmations

Du sier dine affirmasjoner høyt eller gjenta dem i hodet ditt når du trenger dem, og du kan skrive dem ut. Holde affirmasjoner på steder der du ofte finne fristelsen til å overspise eller hoppe over et måltid (for eksempel kjøleskap eller pantry dør) er en effektiv metode for å minne deg selv på at du er i kontroll over dine vekttap mål, og du kan kontrollere din atferd. Hvis spise fast food er et problem, holde en skriftlig bekreftelse eller annet sted i bilen. Det kan være spesielt nyttig å ha en liten notis av aksept tapet inni lommeboka di. På denne måten når du begynner å gjøre en usunn kjøp du vil ha en umiddelbar påminnelse om din forpliktelse til vekttap og en sunn livsstil.

For eksempel hvis du sliter med å dramatisk redusere mengden mat du spiser før eller etter operasjonen, gjør en vane å si en bekreftelse før og etter hvert måltid. Minn deg selv på at du er på en ny reise til sunnhet og at du er verdt det, og slutt kontroll. Prøv noe som ligner på, "dette er riktig mengde mat for meg å spise. Føler jeg full og fornøyd. Jeg får trøst fra en rekke aktiviteter og spise bare for å gi næring til kroppen min."

Ekstra støtte

I tillegg til å lage dine egne affirmasjoner, kan du be betrodde kjære for å lage affirmasjoner på dine vegne og dele dem med deg. Det kan være en ekstra kraft til en aksept skapt av noen andre, spesielt noen du føler deg nær som forstår din situasjon og kamp. Hvis din ektefelle eller partner er støttende for deg og dine vekttap mål, har dem skrive ned sine håpefulle tanker om din dedikasjon til en sunn vekt og den kjærligheten de føler for deg. Disse affirmasjoner kan bidra til å styrke selvtilliten din og minne deg på at du ikke er alene i din kamp.

Hvordan bruke affirmasjoner for å miste vekt

Hvordan bruke affirmasjoner for å miste vekt


Mange har opplevd den forvandlende kraften av positive affirmasjoner. Deres negative tankegang blir omprogrammert og de finner sitt liv på vei i den retningen som de alltid har ønsket. Affirmasjoner gi hjernen din de verktøyene som trengs for å motivere kroppen din til å endre, inkludert muligheten til å gå ned i vekt.

Hvordan bruke affirmasjoner for å miste vekt

•  Bestem deg for hvilken type affirmasjoner som du ønsker å bruke. Noen mennesker liker affirmasjoner som er skrevet ned på papiret, mens andre bruker en CD med positive affirmasjoner spilt inn på det.

Opprett et skript. Velge ord som du vil bruke for å motivere deg til å gå ned i vekt nøye. Affirmasjoner som du kan bruke inkluderer "Kroppen min har en sunn form og jeg veier rett mengde" eller "Jeg vil gå ned i vekt i dag." Hold affirmasjoner positiv og upbeat.

Lytt eller se på affirmasjoner konsekvent. Du bør bruke affirmasjoner flere ganger om dagen for at de skal være effektive.

Permit din underbevissthet til å ta over. Slapp av mens du ser på eller lytte til affirmasjoner og la dem sive inn i din underbevissthet. Ditt sinn vil bli trent til å svare på dine ord.

Hold negative tanker i sjakk. Eventuelle negative bilder som du har om kroppen din vil runge i din underbevissthet og hindre dine vekttap mål.

Se de pounds smelte bort. Du vil begynne å spise mindre fordi hjernen din har blitt opplært til å føle seg tilfreds med mindre mat. Din nye positiv tankegang vil også øke ditt ønske om å begynne å trene på en jevnlig basis.

Hint

  • Hvis du har problemer med å skrive dine egne affirmasjoner, kan du se på nettet på nettsteder som Daily Affirmations som tilbyr gratis affirmasjoner som du kan bruke.
  • Ikke bruk en aksept som "jeg er ikke feit, jeg er ikke feit." Dette vil faktisk bevege negativ tenkning og overbevise kroppen at det er faktisk fett.

Hvordan bygger Positive affirmasjoner i tale

En affirmasjon er en erklæring eller bekreftelse på sannhet og vesen. Hvis gjentas regelmessig, kan affirmasjoner endre måten enkeltpersoner ser seg selv og verden. Embedding positive affirmasjoner i ditt daglige tale-til deg selv og andre-vil gjennomsyre din underbevissthet og skape atferd som kan føre til positive effekter i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Tenk på områder i livet ditt der du vil ha tilfredsstillende endringer. Tenk på hvilke deler av livet ditt ikke fungerer. Du kan riktig modellere dine affirmasjoner i disse områdene.

Skriv en liste over affirmasjoner spesielt rettet mot de områdene du ønsker å endre. Avstå fra å bruke negativ språk eller notering ting du ikke ønsker. For eksempel: "Jeg har ikke noe gjeld" er mindre effektive enn "Jeg er velstående og rike."

Si din affirmasjoner høyt for deg selv når du våkner opp og før du går til sengs. Når vi våkner opp eller gå i dvale hjernen bølger sakte ned og informasjonen kan overgå det bevisste og nå det underbevisste. Det er i underbevisstheten der endring kan finne sted. Bøker som "Psycho-Cybernetics" av Maxwell Maltz tilby flere detaljer om dette fenomenet.

Si din affirmasjoner, høyt eller stille, når du har tanker som er imot dine affirmasjoner. Negative tanker kan avbryte dine positive affirmations.Repeating dine positive affirmasjoner samtidig ha negative tanker eller erfaringer vil etter hvert erstatte det negative med positive.

Legg inn dine affirmasjoner rundt hjemmet eller kjøretøy, slik at du kan se dem regelmessig. Vise dine affirmasjoner konsekvent vil ytterligere minne deg om de endringene du ønsker å gjøre i livet ditt.

Tips og advarsler

  • Når du snakker med andre om negative temaer, ikke bruk negative språk eller ord som er i mot de positive affirmasjoner og endringer du ønsker i livet ditt.

Hva er meningen med selvtillit?

Selvtillit er en nært beslektet sosio-psykologisk begrep knyttet til selvfølelse. Det kan manifestere seg på en rekke måter, noen ansett positiv, andre negative. Begrepet første registrerte bruken var i 1653.

Definisjon

Å ha selvtillit er å ha tillit til seg selv. Tillit i denne sammenheng er en tilstand av sikkerhet, arrogant eller på annen måte. Uttrykket betyr ikke nødvendigvis likestille til en tro på i en evne til å gjøre alle ting, men snarere en forsikring om at noen er i stand til og og komfortabel med seg selv.

Selvtillit

En naturlig forlengelse av selvtillit er selvfølelse, et ord som betyr at innehaveren har en realistisk respekt for og positivt bilde av seg selv. Generelt sett, de fleste er enige om at en besitter selvtillit er ideelt. Imidlertid er selvtillit den mer støyende av de to begrepene, og når de brukes, kan svært ofte refererer til en annen, mindre ideell variasjon.

Overdreven selvtillit

Selvtillit kan ofte se en trygghet i seg selv, tenkte dreven, oppblåst eller på annen måte uberettiget. Dette er hybris og er et speilbilde av innbilskhet eller arroganse. Faktisk definerer Oxford English Dictionary selvtillit som "tillit til seg selv, ofte i en ugunstig måte, arrogant eller uforskammet avhengighet av ens egne krefter."

Hybris

Hybris er definert i Oxford English Dictionary som "antagelse, med opprinnelse mot gudene;. Stolthet, overdreven selvtillit" Her er overdreven selvtillit likestilles med troen på at man mener de er gud-lignende på noen måte. Unødvendig å si, er slike visninger av tillit ofte latterliggjort eller på annen måte mislikt.

Mangel på selvtillit

I motsatt ende er en total mangel på selvtillit, også anses for å være skadelig. Sjenanse og en frykt for å mislykkes er de vanligste tegnene på manglende selvtillit, men det kan gi seg utslag på andre måter også.

Teknikker for å forbedre selvtillit tillit

Teknikker for å forbedre selvtillit tillit


Til tider kan folk være sin egen verste fiende. Lav energi, negative tanker og nøling der besluttsomhet kalles for alle kan være tegn på at du har falt ut av takt med ditt fulle potensial. NLP, eller Nevro-lingvistisk programmering, bruker enkle tanke og fantasi øvelser for å endre seg selvbilde og selvtillit, med resultater like kraftig til den innsats som du putter inn i dem.

Drep de griner Voices

NLP trener Chris Harrison antyder denne teknikken for alle som sliter med negative tanker som kommer i veien for å gjøre det du må. Hver gang du finner deg selv underlagt en oversikt over disse stemmene, eller når du bare husker dem, prøver å omforme lyd. Hva ville disse stemmene høres ut som om de var på helium, eller om de kom fra veldig langt borte, eller om de var faktisk stemmen til Donald Duck eller Mikke Mus? Spille med lyden inntil strømmen tappes fra den.

Den Swish Technique

Tenk deg hvilket som helst scenario hvor du har følelser av utilstrekkelighet eller frykt, for eksempel en kommende jobbintervju. Neste, tenk det samme scenario som du vil at det skal være: Du kan se deg selv som mer trygg, i stand til eller karismatisk, for eksempel. Retur til det første bildet, plassere en prikk i midten av det og utvide den raskt før det omslutter den første. Denne prikken er din andre, bedre bilde. Praktisere dette "swishing" teknikk før du er komfortabel med det, og du vil finne at dine følelser av utilstrekkelighet er swished bort i slag.

Self-Visualisering

Forestill deg selv stående foran deg, og deretter begynne å transformere det bildet til den personen du ønsker å være. Du kan låne misunnelsesverdige attributter fra kjendiser og folk du beundrer. Setter pris på den fysiske kvaliteten på tillit de har og prøve å føle det selv. Til slutt, i tankene dine, gå rundt bak denne andre deg og gå inn den personen. På dette punktet kan du visualisere deg selv på en scene med høy applaus rundt deg, og nyt den offentlige tilbedelse for den nye selv.

Magic Mirror Technique

Hypnotisør Pradeep Gupta tilbyr en annen teknikk for selv visualisering, med en vri. Tenk deg et speil foran deg selv, og bildet en forbedret, mer trygg du i det speilet. Med dette bildet i tankene, begynner å oppleve dine oppfatninger som dette mer trygg du ville; du kanskje legge merke til endringer i holdning, for eksempel. Øk livligheten i bildet og oppleve så mye som mulig, så bli med tommelen og pekefingeren sammen og tror ordene "øverste tillit." Etter å ha praktisert denne øvelsen flere ganger, kan du prøve å bli med tommelen og pekefingeren sammen helst du trenger en umiddelbar økning av tillit.

Morsomme Utenfor Aktiviteter for selvtillit i Teens

Morsomme Utenfor Aktiviteter for selvtillit i Teens


I ungdomsårene, kan tenåringer lider med lav selvfølelse. Ved å ta del i morsomme utendørsaktiviteter, er det mulig å øke selvfølelse gjennom oppnåelse av fastsatte mål, bygge gode relasjoner med andre, utvikle ferdigheter og trene regelmessig. Ifølge HealthyAlberta.com, kan en mangel på selvtillit være årsaken til en rekke spørsmål, som for eksempel depresjon, spiseforstyrrelser og psykologiske og atferdsproblemer.

Lagidrett

Bli et idrettslag kan hjelpe en tenåring bygge sin selvfølelse ved å bygge positive relasjoner med lagkamerater og med treneren. Noen fremgang at tenåringen gjør kan hjelpe ham å bli mer trygg på sine egne evner, som også kan øke selvtilliten. Tenåringer kan spørre om å bli med idrettslag på skolen eller på lokale idrettshaller. Avhengig av hva som er tilgjengelig i ditt område, kan sports inkluderer fotball, baseball, basketball og roing. Foreldre bør unngå å fokusere på hvorvidt laget vant eller tapte etter et spill, og i stedet gi masse ros og oppmuntring til tenåring å bygge sin tillit.

Mosjon og Hobby

Trener regelmessig kan bidra til å øke selvtilliten i tenåringer. Tar opp en aktiv hobby, som løping, sykling, svømming, vannsport, fjellklatring, ski eller snowboard, kan oppfordre den enkelte til å trene regelmessig og hjelpe henne med å bygge tillit gjennom å se fremgang i evne og egnethet nivåer. Trening kan også hjelpe kroppen frigjøre spenninger og lavere angst og kan øke mental styrke.

Hjelpe andre

Ved å hjelpe andre, kan en tenåring lære å fokusere sin oppmerksomhet på de menneskene han hjelper heller enn å tenke på sine egne selvopplevd feil eller problemer. Hjelpe andre vil oppfordre den enkelte til å føle godt om seg selv og tenke på hva han har oppnådd, særlig når hans handlinger er verdsatt av de menneskene han skal hjelpe. Hjelpe naboer, ved å tilby å bære dagligvarer, vaske biler, hagearbeid eller maleri hus, er en god måte å bygge selvtillit og relasjoner. Tenåringer kan også frivillig på gamle folks hjem, hvor de kan bidra ved å bare tilbringe tid med beboerne.

Hvordan bygge selvtillit hos kvinner

Hvordan bygge selvtillit hos kvinner


Selvtillit er en personlig tro på din evne til å oppnå mål og målsettinger. Dette er en intern følelse som kan opprettes og bygges bare du og ingen andre. Eksterne kilder kan gi deg kompetanse til å bidra til å bygge selvtillit. Til syvende og sist, må du ta disse ferdighetene og bruke dem til livet ditt.

Bruksanvisning

•  Være ansvarlig for deg selv. Dette betyr realisere du har makt til å gjennomføre endring i livet ditt. Ingen andre kan endre din selvtillit eller de tingene som skjer i livet ditt, men du.

Ta vare på din personlige utseende. Din personlige utseende er et ytre refleksjon av hva du kan føle inni. Begynne å bygge din selvtillit ved å kle pent, opprettholde god holdning og trener.

Lag en handlingsplan. En handlingsplan er en liste over tiltak for å ta for å endre et bestemt område i livet ditt. For eksempel, hvis du ønsker å begynne å trene, skrive ned din plan på hvordan du skal gjøre det. Den første dagen kan du ta en 20-minutters gange; den andre dagen kan du ta en 25-minutters spasertur. Fortsette med disse trinnene til du har nådd et mål (for eksempel kjører en 5K). Fortsett med hvert trinn, og selvtilliten vil øke etter hvert som du innser at du gjør endringer.

Endre din oppførsel. Selv om du ikke føler deg trygg, opptrer som om du er. Jo mer du opptrer som om du er sikker, jo mer trygg du vil føle. For eksempel, ikke henge slapt når du går. Hold hodet høyt, skuldrene tilbake. Denne holdning alene gjør at du ser selvsikker.

Etablere et forhold med en mentor. Finn noen som er trygg i hennes oppførsel og kan dele litt innsikt i de ferdighetene hun bruker for å bygge og vedlikeholde hennes selvtillit. Dette kan være en kvinnelig overlegen på jobben din eller en annen mor du beundre på ditt barns skole. Finn noen du er komfortabel med å snakke med og løse dine bekymringer med henne.

Vis en positiv holdning. Å være positiv inkluderer utfyller andre, noe som ofte fører til å bli likt av andre. I prosessen din selvtillit vil vokse fordi du har en positiv holdning om deg selv og positive tilbakemeldinger fra andre.

Måter å få selvtillit tillit

Folk som mangler selvtillit ofte føler sitt fravær langt mer enn andre skjønner. Det gjør sosialt samspill langt vanskeligere, reduserer mulighetene på jobb og forbindelser eksisterende frykt for svikt eller utilstrekkelighet. I de fleste tilfeller, noen med lav selvtillit rett og slett ikke ser på seg selv med objektive øyne. Trikset for å forbedre ens selvtillit er å erkjenne eksisterende eiendeler og oversette denne kunnskapen til levedyktig sosiale presentasjon.

Egenvurdering

Selvtillit begynner med en ærlig og trofast vurdering av dine ferdigheter og evner. Ta lager av de tingene du liker og som du er god på. Husk ganger i det siste når du utmerket seg på dem, og de gjorde deg glad. Tenk på måter du kan kapitalisere på dine evner, og hvordan du kan presentere dem på en kontekstuelt passende måte når du arbeider med andre. Samtidig, tilgi deg selv for dine menneskelige feil og mangler, og kutte deg selv litt slakk i løpet av disse øyeblikkene når du gjør feil. Ingen er perfekt, og alle begår feil nå og da. Ved å balansere medfølelse for dine svakheter med tro på dine sterke sider, kan din selvtillit bedre i store sprang.

Presentasjon

Når søker å bedre selvtillit, vær svært oppmerksom på hvordan du presenterer deg selv til andre. Smil når du snakker med andre mennesker og alltid få øyekontakt. Ved å holde oppmerksomheten deres istedenfor å se bort, projiserer du et bilde av sikkerhet. Riste hånden fast når de sier hei, og hold hodet opp mens du snakker. Gjør det samme når du går og flytte, retter seg opp og holde haken på en litt skrå. Du bør gjøre dette selv om du ikke føler deg trygg i det hele tatt; ja, praksis smilende og flytte med tillit i perioder når du føler lavt. Jo mer du praktiserer det, jo lettere blir det, og som folk oppfatter at tillit, vil det slå ut i flere konkrete positive følelser.

Self-Talk

Hvis du tror på deg selv, kan din selvtillit ikke hjelpe, men bedre. At troen innebærer en bevissthet om din indre stemme - måten du snakker til deg selv og effekten det har på humøret. Lær å få øye på disse øyeblikkene når du hopper over deg selv, og kortslutning denne prosessen ved å gi overbevisende motargumenter til dine negative tanker. Gi deg selv et klapp på skulderen når du trenger det, i stedet for berating deg selv når du gjør feil. Bruk logikk og rasjonalitet for å vise hvor latterlig selv fordømmelser kan være, og peke ut alle de gode tingene du gjør når du trenger minner. Endre din indre stemme er ikke lett, men ved å bli klar over det og merke endringer det gjør i humøret, kan du erstatte den med en mildere og mer kjærlig holdning til deg selv.

Faktorer som påvirker selvtillit

Selvtillit er en viktig holdning for en privatperson å eie. Det kan beskrives som en positiv tro på at en person har kontroll over hans eller hennes liv. Det er evnen til å utnytte mulighetene, ikke trenger eller stole på godkjenning av andre og anerkjenne muligheten til å oppnå et mål eller mål. Det er en realistisk, positiv anerkjennelse av den enkeltes evner og forutsetninger. Selvtillit kan være energisk, inspirerende og motiverende.

Barndom

Emosjonell næring dypt påvirker barn. Dette er når selvtilliten begynner. Barn som til tross for sine feil og feil får oppmuntring, kjærlighet og aksept fra voksne lære å akseptere seg selv. Foreldre bør imidlertid ikke beskytte barna sine fra fiasko. Disse tilbakeslag kan bygge tillit, robusthet, sikkerhet, følelse av kompetanse og selvtillit i et barn. Dessverre, negativ atferd får altfor ofte mer oppmerksomhet enn positiv atferd. Barn som er misbrukt eller mottar for store krav og kritikk fra voksne kan komme til å tro at de er mindreverdige, uskikket eller utilstrekkelig, oppfatninger som kan følge dem inn i voksenlivet.

Teen Years

Tenårene kan være full av angst, selvtillit tvil, misunnelse og forlegenhet. Den en gang så søt liten gutt som alle elsket kan nå være en forvirret enkelte arbeider med acne, kroppens forandringer, gruppepress og rasende hormoner. En selvsikker tenåring er klar over hans / hennes intelligens, lærer av feilene, bor på styrker og ikke svakheter, og har nok selvtillit til å gå bort fra uetiske personer eller situasjoner. Sterke familieforhold viser oppmuntring og støtte er også viktig for tenåringer, selv om de kan være motvillige til å innrømme det.

Voksenlivet

Voksne mangler selvtillit ofte fokuserer for mye på urealistiske forventninger eller standarder for andre, spesielt foreldre, venner og samfunnet. Selvødeleggende tanker og forutsetninger kan utslette potensialet for likevekt og selvtillit. I direkte kontrast, trygge individer er positive, positive, tro på seg selv og sine evner. Selvtillit kan få et solid fundament for folk å ha positive følelser om seg selv.

Atferd

Mangel på selvtillit kan føre til negativitet og selvdestruktiv atferd, inkludert angst, frykt, kriminalitet og narkotika eller alkoholmisbruk. Mennesker med lav selvfølelse kan også vise økte nivåer av stress. Denne usikkerheten kan lindres gjennom selvbestemmelse, hardt arbeid og støtte fra familie og venner. For mye selvtillit kan resultere i et individ å ta for mange sjanser, være urealistisk og presser seg utover sine evner. Med for lite selvtillit, en person godt kunne ikke ta noen sjanser, oppføre seg som en defeatist og være villig til å betale for status quo.

Misforståelse

Selvtillit er ikke en altomfattende tilnærming. Et individ kan utmerke seg i idrett, lykkes profesjonelt, og ha kunnskap om informasjonsteknologi, men at samme person kan ikke være dyktig i det hele tatt med nære relasjoner eller hjem vedlikehold. En person kan ikke ha tillit i alle aspekter av livet samtidig som den er å stole på hans eller hennes evner og aksept. Selvtillit betyr ikke likestille til tro eller forventninger om perfeksjon.

Perception

Et individ kan bringe oppfatninger av selvtillit til andre. Dette kan omfatte å være klar over hans eller hennes fysiske utseende, ha god holdning og å anerkjenne de ferdigheter og prestasjoner av andre. Ved å gjøre et positivt inntrykk på andre, en person kan indirekte få ut det beste i hans eller hennes eget selvbilde.

Hvordan bygge selvtillit og selvkontroll i Juveniles

Alle som søker å hjelpe yngel med å bygge selvfølelse og selvkontroll må ha en grunnleggende forståelse av effektive mestringsevner, intervensjoner, og atferdsteknikker. De må være i stand til å opprette og lede juvenile gjennom en behandlingsplan som fungerer som tidsmessig ramme for å mestre mestring og intervensjoner, og gjøre det ved hjelp empati, tålmodighet og oppmuntring. Det er viktig å merke seg at juvenile vil møte tilbakeslag når man lærer nye metoder for selvbeherskelse, så er det viktig at det utvises forsiktighet for å bruke atferdsteknikker, slik som belønner systemer eller insentivordninger for å gi den juvenile med ytre motivasjon for å oppnå sine mål når deres indre motivasjon synker.

Bruksanvisning

Hvordan bygge selvtillit og selvkontroll i Juveniles

Samle alle relevante bøker og materiell som trengs for å forstå mestring, intervensjoner, og atferds teknikker som vil hjelpe en ung bygge selvfølelse og kontroll. Gjøre forskning trengs for å skape den behandlingsplan.

Opprett behandlingen planen å bruke begreper, ord og eksempler som juvenile forstår. Klart definere mål som indikerer atferd som juvenile vil demonstrere når suksessen er oppnådd.

Ta note av atferdsstrategier som kan brukes til å forsterke den juvenile hvis / når de mister indre motivasjon mens du følger planen. Et eksempel kan være å opprette et punkt basert belønningssystem, eller administrering ros for den vellykkede følgende av en oppgave.

Møt med juvenile og presentere dem med behandlingsplanen. Vurdere det for å sørge for at de forstår alle begrepene og hva som kreves for å møte sine mål. Bestemme varighet av planen, og de dager og tider som du vil møtes for å jobbe sammen. Gjøre en best mulig innsats for å vise konsistens ved å holde alle datoer og å ringe på forhånd hvis du må planlegge.

Arbeid med juvenile på planen for den angitte tidsperioden. Gi positive tilbakemeldinger for all innsats og ros / belønning når mål blir oppnådd, og oppmuntring og / eller eksterne motivatorer når møtt med tilbakeslag.

På slutten av planens angitt tid, møte med juvenile å vurdere sin fremgang og revidere planen å fokusere på mål som ikke er oppfylt, eller nye områder som kan ha dukket opp. Gjenta denne prosessen til juvenile har utviklet grad av selvtillit og selvkontroll som nevnt i behandlingsplanen.

Tips og advarsler

  • Ta hensyn til hvordan den juvenile svare når indre motivasjon er lav og belønninger re presentert. Hvis de ikke svarer godt til de opprinnelige belønninger, be om forslag til ulike seg, og deretter bruke dem til planen.
  • Hvis juvenile er fullstendig ikke-responsive til planen og er ute av stand til å følge noen løpet av mål rettet oppførsel etter et rimelig antall forsøk, kan de ha en mer alvorlig tilstand som en kognitiv svikt eller lærevansker. Henvise dem til en lisensiert psykolog for videre evaluering.

Hvordan bygge gode selvtillit

Hvordan bygge gode selvtillit


Selvfølelse er avgjørende for et sunt og produktivt liv. Lav selvfølelse kan føre til depresjon. Det påvirker dine relasjoner og til slutt din helse. Nøkkelen til å bygge selvtillit er positiv tenkning og atferd. Trening, et sunt kosthold, lære nye ting og en takknemlighet journal er måter å bygge selvtillit. Gjør noe hver dag for deg selv, og med tiden vil du føle økt selvverd og selvtillit.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på dine behov. Gjør noe for deg selv hver dag, slik som å ta å ha lunsj med en venn, gi deg selv en ansiktsbehandling eller lese en bok. Lag en liste og prøve å gjøre en ting hver dag.

Spis seks frukter og grønnsaker, seks hele korn og to porsjoner protein hver dag. Usunn mat gjør at du føler deg sliten og svak, noe som påvirker selvtilliten. Trening hver dag for å øke energi og bygge opp selvtilliten. Tenk å gå eller yoga.

Oppnå noe hverdagslig rundt hjemmet ditt. Rense ut et skap, male et rom, betale regninger eller trekke noen ugress. Prestasjoner gi deg en følelse av stolthet. Vurdere å pusse opp et rom. Gjør det varmt og innbydende med ting du elsker.

Utfordre deg selv ved å lære noe nytt eller frivillig arbeid. Ta en kunst klasse, lære et fremmed språk, eller lære en ny jobb ferdighet. Vurdere frivillig på et dyr eller hjemløse ly. Utfordrende selv bygger tillit.

Skriv inn en takknemlighet journal hver dag. List fem ting du liker med deg selv og alt du har oppnådd for dagen. Positive tanker fører til god selvfølelse.

Hvordan forbedre selvtillit for menn

Hvordan forbedre selvtillit for menn


Selvtillit stammer fra en velutviklet følelse av selvtillit og positiv selvbevissthet. Miljø og oppvekst har en betydelig innvirkning på utviklingen av selvtillit hos gutter som vil påvirke dem gjennom hele sitt voksne liv. Oppfatning av selvtillit vil også påvirke alle aspekter av en persons liv fra relasjoner til jobbmuligheter. Bygge selvtillit er et kritisk punkt i psykisk helse og lykke. Den beste måten å bygge selvtillit er å lære og utvikle visse positive tanker og atferd.

Bruksanvisning

•  Fokus på sterke sider. Lag en liste over positive egenskaper. Start med personlighetstrekk som for eksempel vennlighet, tålmodighet og integritet. Identifisere noe du virkelig liker med deg selv, enten det er din øyenfarge eller din evne til å synge. Legg til prestasjoner som å vinne et spill, blir navngitt som ansatt i måneden eller skrive en bok. Få hjelp av venner eller familiemedlemmer til å legge positive kvaliteter på listen. Finn aktiviteter eller hobbyer som du har naturlig talent og forfølge dem.

Delta i fysisk form. Regelmessig trening har vist seg fordeler, inkludert å redusere stress og vekttap eller vedlikehold. En sunn og frisk kropp vil øke selvtillit og samtidig forbedre din livskvalitet. Prøv nye treningsprogrammer eller idrett for å utfordre deg selv. Du kan også bli med lokale grupper fokusert på de aktivitetene du liker best som løping, bowling og sykling. Dette vil også hjelpe deg å møte nye mennesker som liker de samme aktivitetene du gjør.

Etablere en liste over nye mål å oppnå. Sett små mål på første til å få en dypere følelse av prestasjon. Eksempler på små mål kan være å kjøre en mil eller lære å lage mat en viss rett. Spor dine mål på et stykke papir som en visuell påminnelse om fremgang og suksess.

Omgi deg med positivitet. Snakk med folk du beundrer og respekterer. Oppsøke deres råd om livet, jobb eller relasjoner. Skaff visdomsord du tror kan ha nytte ditt eget liv. Innlemme bøker om å overvinne hindringer eller suksesshistorier i livet ditt. Gi komplimenter til andre mennesker og gjøre gode gjerninger for andre. Reaksjonen av personer som mottar små kindnesses vil forbedre din sinnstilstand og demonstrere at du har makt til å påvirke mennesker på en positiv måte. Skriv deg selv en motiverende notat og legg den på et sted slik at du kan se det ofte utover dagen. Dette vil hjelpe deg å trene deg til å erkjenne og sette pris på deg selv.

Unngå negativitet når det er mulig. Hvis du er utsatt for negative mennesker på jobb, minimere kontakt med dem utenom eneste profesjonelle interaksjon. Hvis du vet negative eller kritiske mennesker i ditt personlige liv, skille deg fra dem så mye som mulig.

Bruk stemmen din. Snakk opp på jobb, i personlige relasjoner eller sosiale sammenhenger. Del en god nyhet, en ny bok du likte eller en interessant godbit av informasjon som andre kan finne interessant. Engasjere andre i samtalen for å dele ting du har lært - spesielt hvis du er dyktig i visse områder som matlaging, datamaskiner eller idrett. Lære folk hva du har lært og bli en stor ressurs for dem å lære.

Gjennomgå utseende. Legg merke til andre menn du anser for å være godt kledd. Se på deres påkledning og personlig stell. Ser i ditt eget klesskap for å bestemme klesplagg du føler best i. Sørg for at klærne passer ordentlig og trenger ingen mending. Du trenger ikke å kjøpe en helt ny garderobe, men vurdere å legge noen oppdaterte stykker som en fin svart genser eller en sport frakk. Kle på en måte som gjør at du føler deg sette sammen og polert. Stå rett opp. God holdning prosjekter automatisk tillit til andre mennesker. Gjør øyekontakt med folk når samtale med dem. Gjør det til en vane hilsen folk og ser dem i øynene.

frivillig til å hjelpe andre i samfunnet. Å være en positiv bidragsyter til fellesskapet vil ikke bare gjøre at du føler deg godt om deg selv, vil du være å hjelpe andre i nød. Frivillige prosjekter kommer i en rekke som strekker seg fra tilsyn bingo på en pensjonisttilværelse samfunnet å bygge boliger med Habitat for Humanity kategorier.

Record i en notatbok disse ideene, positive sitater og situasjoner som har gjort deg glad. Bruk denne bærbare til å spille inn din takknemlighet. Skriv ned minst fem ting du er takknemlig for hver dag. Se på den stadig voksende listen daglig som en påminnelse om positivitet. Hold notater om de målene du ønsker å oppnå og de du har oppnådd som en påminnelse om din fremgang.