Digidexo.com

thai massasje happy ending

Definisjon av Thai Massasje

Thai massasje er basert på indisk fysioterapi praksis. Trykk- og streke bevegelser flytte blod, hjelpe normal sirkulasjon, og tilpasse knyttede muskler for bedre bevegelse. I motsetning til "happy ending" stigma knyttet til orientalsk massasje, fokuserer profesjonell thaimassasje på trykk og bare krever at pasienten slitasje løstsittende klær for riktig behandling.

Roots

Røttene til Thai massasje er i India, hvor begrepet kroppens energibaner ble utvidet til å omfatte fysisk manipulering av disse linjene for å øke eller forbedre energiflyten i hele kroppen.
Tidlige skrifter tyder på at filosofien sin opprinnelse i det nordlige India rundt 500 f.Kr. Læren senere spredt og kombinert med kinesiske medisinske begreper i Thailand.

Profesjonell Thai Massasje

En profesjonell thaimassasje utføres med klienten liggende på en futon og kledd i løse, komfortable klær. I motsetning til svensk massasje, er oljer eller lotion ikke nødvendig.
Massøren (hann) eller masseuse (hunn) benytter trykket på klienten til å trykke stressede muskler og stimulere strømmen av blod og lymfe, samt justere den aksiale linjer av muskelbunter.
Komprimere og lindrende muskler styrker blodstrømmen gjennom knyttede muskler og spyles de knyttede muskler mye som å klemme og slippe en skitten svamp under vann vil skylle svampen ren.
Når tilbake til normal rensing funksjoner av sirkulasjons- og lymfe-systemer, vil de knyttede muskler bli bedre vedlikeholdt.

Energi Lines

Thai massasje dirigerer trykk og slag langs energilinjer til hjelp i gunstig blod bevegelse. Mange av disse slag hjelpemiddel i trykkavlastning langs store nerve badebukser og hjelpe unknot linjer av lymfesystemet også.

Thai Versus svensk massasje

I USA, er Thai massasje mindre forstått enn svensk massasje. Svensk massasje skoler har standarder for opplæring som varierer fra stat til stat, men deler kjerne trinn: effleurage, petrassage, friksjon, tapotement og nerve hjerneslag.
Thai massasje er uregulert eller en uklar undergruppe av svensk massasje i mange stater. Denne mangelen på definisjonen fører til gråsoner hvor uprofesjonelle aktiviteter kan blomstre.

Thai Massasje "Happy Endings"

Dette eufemisme har vært knyttet til mange orientalske eller Asiatiske massasje praksis.
Mens ulovlig i de fleste stater, har det festet seg spesielt til Thai massasje og gjør profesjonell praksis i denne gamle teknikken eksisterer under en sky av mistanke i mange amerikanske byer.

Thai massasje skoler

Thai massasje skoler


Thai massasje, noen ganger referert til som Thai yoga terapi, Nuat Thai eller nuad Boran, er en eldgammel form for karosseri som inkorporerer yoga, akupressur og soneterapi. I motsetning til vestlige massasjeteknikker, bruker Thai massasje ingen olje, og utføres fullt påkledd på en matte på gulvet. Terapeuter bruker sine hender, knær, albuer og føtter til å utføre Thai massasje. Flere skoler i Nord-Amerika tilbyr sertifikater i praksis.

Spirit Winds School of Thai Massasje og International Healing Center

Spirit Winds School of Thai Massasje og International Healing Center er en akkreditert massasje skole ligger i Nevada City, California. Skolen tilbyr sertifisert opplæringsprogrammer som spenner fra Thai urte massasje (seks timer) og Thai Fotmassasje (15 timer) til full Thai massasje sertifisering opplæring (275 timer). Sertifisering er delt inn i fire nivåer, som hver kan studeres separat. Direktør Janice Vitavec studert thaimassasje ved Institutt for Thai Massasje i Chiang Mai, Thailand. Skolen tilbyr betaling planer, og arrangerer romutleie for studenter i nærliggende boliger.

Lotus Palm School of Thai Yoga Massasje

The Lotus Palm School of Thai Yoga Massasje, basert i Montreal, har også sentre i New York og Toronto. Den akkreditert skole tilbyr en Thai Yoga Massasje Practitioner sertifikat (240 timer) og et Thai Yoga Massasje Terapeut Certificate (430 timer), så vel som andre programmer. Grunnlegger Kam Thye Chow, opprinnelig fra Malaysia, ble tatt opp med de asiatiske helbredende kunst og skikker. Han grunnla Lotus Palm School i 1995, og utgitt en bok, Thai Yoga Massasje, i 2002. Lotus Palm Skolens viktigste campus ligger i en 2200 kvadratmeter anlegget i Montreals Plateau / Mile-End-distriktet.

Thai Institute of Healing Arts

Den thailandske Institute of Healing Arts, i Arlington, Virginia, regningene seg selv som den eneste omfattende Thai medisinsk utdanning, forskning og behandlingssenter utenfor Thailand. Skolen er akkreditert i USA og Thailand, og tilbyr sertifisering i Basic Thai Massasje (40 timer), Intermediate Thai Massasje (ytterligere 40 timer), og Advanced Thai Massasje (ytterligere 40 timer). Lærer til student ratio er 1:12. Senteret tilbyr også en lærerutdanning læretid som varer et gjennomsnitt på to år, samt programmer i Thai kulturelle nedsenking og grundig tradisjonell Thai medisin.

Thai Bodywork School of Thai Massasje

Den thailandske Bodywork School of Thai Massasje, i Evanston, Illinois, er viet primært til thailandske healing teknikker. Chuck Duff, en sertifisert Thai massasje terapeut og instruktør grunnla skolen i 2001. Duff har spesialisert seg på behandling av kroniske smerter, og i undervisning kunder selvbehandlingsteknikker for å lindre smerte. Skolen tilbyr en Thai Bodywork Practitioner sertifikat (220 timer), samt andre emnespesifikke sertifikater, inkludert en hands-free Thai massasje program som unngår stress til terapeutens overkroppen. Skolen tilbyr også et nivå-ett sertifikat i Fundamentals of Thai Massasje (20 timer) som krever ingen forkunnskaper.

Hvordan øke fleksibilitet med Thai Massasje

Hvordan øke fleksibilitet med Thai Massasje


En thailandsk massasje terapi økt som er kombinert med yoga bevegelser øker fleksibiliteten og lindrer spenninger. Velg en terapeut som kan fokusere på muskel utgivelsen og hjelpe deg med å utvikle større fleksibilitet. Regelmessige Thai massasje terapitimer er nøkkelen til å utvikle et bredere spekter av bevegelse. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Definer områder av kroppen hvor økt fleksibilitet er ønsket. Hvor kommer omfanget av bevegelse må økes? Hvilke områder av kroppen er stiv eller smertefullt?

Diskuter hvilke områder du ønsker å øke omfanget av bevegelse med Thai massasje terapeut. Formulere dine mål for Thai Massasje terapi.

Be om en handlingsplan eller en thailandsk massasje rutine som vil fokusere på satsingsområder.

Fokus på målområdene i løpet av hver Thai massasje terapi økt. Vær oppmerksom på muskler som er stive eller opplever smerte. Thai massasje terapeut kan bruke akupressur eller økt massasje til disse områdene for å forbedre fleksibiliteten. Bevegelser fra en posisjon til den neste skal være glatt og væske.

Mål utfallet. Har et større utvalg av bevegelse og større fleksibilitet er oppnådd? Føler du deg en følelse av prestasjon etter Thai massasje økten?

6. Opprettholde den økte fleksibiliteten i daglige aktiviteter utenom Thai massasje terapi for å bli fleksibel. Spørre om andre aktiviteter som kan bidra til å opprettholde den økte fleksibiliteten.

Planlegg regelmessige Thai massasje terapitimer for å opprettholde økt fleksibilitet.

Tips og advarsler

 • Velg en Thai massasje terapeut som er sertifisert, erfaren og er behagelig å være rundt.
 • Plutselige smerter kan bety ødelagte muskler eller avrevne leddbånd. Oppsøk lege hvis smertene vedvarer.

Hvordan er Thai Massasje forskjellig fra Shiatsu?

Hvordan er Thai Massasje forskjellig fra Shiatsu?


Thai massasje og shiatsu deler mange likheter, så det er ingen overraskelse at mange sertifiserte terapeuter vet begge teknikkene. Mye av den historiske detaljene bak Thai massasje er mistet eller ødelagt, men dokumentasjonen viser at det er tusenvis av år eldre enn shiatsu. Shiatsu er mer eller mindre en avlegger av forgjengeren som kombinerer gamle tro med en 19. århundre vestlig forståelse av anatomi.

Historie

Thai massasje har sine røtter i buddhismen, som kom i Thailand fra India i det andre eller tredje århundre f.Kr. Lærte i klostrene i Thailand i århundrer, er Thai massasje en integrert del av det religiøse systemet. Shiatsu utviklet i Japan etter Meiji Restoration i 1868. Displeased med den gamle metoden for massasje, utøvere og innovatører i denne disiplinen utviklet shiatsu, som kombinerer vestlig kunnskap om anatomi, mange aspekter av thaimassasje, og buddhisme.

Teknikk

Thai massasje har kallenavnet "Yoga for lat," på grunn av all den strekker terapeuten gjør for mottakeren. Selv om shiatsu er lik Thai massasje med den metode for å strekke pasienter, vil strekking er mye mer intens for Thai massasje pasienter. Thai massasje terapeuter vanligvis bruker mest, eller alle av vekten sin til å dytte, trekke eller strekke pasientens kropp. I mange tilfeller unngår folk mottar Thai massasje fordi det ser veldig smertefullt. Når ferdig med korrekt utført massasje, men pasienten vil sannsynligvis føle deg rolig, avslappet og samlet.

Effekter

Shiatsu og Thai massasje har mange likheter i deres effekter. Forstå de viktigste forskjellene kan hjelpe noen bestemme hvilken praksis er for dem. Shiatsu, blir mindre intens enn thaimassasje, reduserer stress og lindrer kvalme og oppkast. Thai massasje øker pasient fleksibilitet. Begge praksis lindre psykisk stress og angst, øke blodgjennomstrømningen, og gi pasienten energi.

Teorier og Spekulasjoner

Utøvere tror Thai massasje fungerer på de store energi linjene som går gjennom hele kroppen. Målet med dette er å harmonisere kroppen slik sin naturlige energi kan flyte fritt. Brukere tror også det forener mottakeren og terapeuten som de overfører energi til hverandre gjennom strenge massasje. Det er vanlig for medhjelperen å oppleve mange av fordelene mottakeren mottar bare ved å utføre massasje.

Advarsel

Bare sertifisert profesjonell bør praktisere Thai massasje. Utføre, eller forsøker å utføre en thaimassasje på noen kunne føre til alvorlig personskade. Dette viktigere for Thai massasje enn shiatsu fordi det er vanlig å føle seg svak smerte med Thai massasje. Med shiatsu, bør det ikke være noen smerte. Hvis mottakeren føler smerte under en shiatsu økt, bør massasje stoppe.

Hvordan forbedre sirkulasjon med Thai Massasje

Hvordan forbedre sirkulasjon med Thai Massasje


Den tradisjonelle terapeutiske teknikk kjent som Thai massasje fokuserer på å forbedre blodsirkulasjonen og oppheve energi til å lindre usunn felles og muskelspenninger. De fysiske bevegelser og strekninger som er benyttet gjennom Thai massasje kan læres individuelt eller som et par. Forbedre blodsirkulasjonen med Thai Massasje.

Bruksanvisning

•  Vit at grunnlaget for Thai massasje er omgitt av viktigheten av blod til kroppen vår. Hvis blodet ikke flyter skikkelig gjennom kroppen din, kan du ikke håndtere bakterielle og virale infeksjoner. Alvorlige komplikasjoner kan utvikle seg, og giftstoffer vil bygge opp i musklene, som fører til muskelsmerter og andre negative effekter. Det er blitt funnet at årsaken bak nummen, rastløse muskler, svimmelhet, feil holdning kan ofte spores utilstrekkelig blodtilførsel til visse områder av kroppen.

Fremme blodsirkulasjonen og stimulering av indre organer som blokkerer energibaner, et viktig begrep i ​​thaimassasje. The Strokes, bevegelser og posisjoner benyttes i thaimassasje tillate deltakerne å føle blodet sirkulerer i hele kroppen, noe som gjør dem føler seg varm og sunn. Disse bevegelsene også øke fleksibiliteten.

Vet at deler av Thai massasje ligne aspekter av yoga. For eksempel begynner en Thai massasje økten med en meditasjon fase, akkurat som yoga gjør. Den thailandske massør vil ofte gjelde hardt press til mottakeren mens du beveger kroppen i ulike posisjoner for å få tilgang til trykkpunkter og gjenopprette energi ved å fokusere på ulike slag og strekninger.

Gjør en avtale for en Thai massasje en gang du er kjent med praksisen. Noen tradisjonelle dag-spa tilbyr tjenesten, og det er også noen spesialister som kun tilbyr denne type massasje.

Merk forskjellen i kroppen din etter din første massasje økten. Forhåpentligvis vil du føle deg oppfrisket og uthvilt. Pair Thai massasje med trening for optimale resultater.

Lær mer om praksisen med thaimassasje og dens goder. Bruk elektroniske ressurser til forskning Thai massasje. Andre nyttige verktøy er det mange bøker, videoer og andre materialer dedikert til metoden. Før du deltar på en Thai massasje klasse, utføre metoder og posisjoner hjemme med hjelp av en video, slik at du kan bli mer komfortabel med praksis.

Fordel for en Thai Massasje

Fordel for en Thai Massasje


Tradisjonelle thailandske medisinske praksis som massasje har vært i praksis i mer enn tusen år. Thai medisin og relaterte fysiske behandlinger av massasjesenter på kroppens bevegelse og tradisjonell kinesisk oppfatninger om kanaler av energi i kroppen. Thai massasje er ofte brukt i tradisjonell idrett terapi, i tillegg til spa og yoga innstillinger. Det kan bidra til å lindre smerter, utvider mental bevissthet, øke fleksibiliteten og fremme avslapning og en følelse av velvære.

Pain Relief

En av de viktigste fordelene med Thai massasje er lindring av smerte. Thai massasje omfatter stimulering av ulike trykkpunkter langs hele kroppen ment å stimulere indre energi og blodstrøm. Lange, dype slag inn i muskelvev hjelp til å frigjøre muskelspenninger og gjenopprette elastisitet. Stive ledd og muskler slappe av og gå tilbake til normal funksjon som gjør det enklere smerte og ubehag i kroppen.

Fleksibilitet

Thai massasje har blitt sammenlignet med yoga utført på kroppen av noen andre. Under en økt, kroppen er strukket, dyttet og dratt inn i utfordrende stillinger som ville være vanskelig å få til uten hjelp av massør. Akkurat som yoga bidrar til å fremme styrke og fleksibilitet i kroppen, kan en Thai massasje også bidra til å øke fleksibiliteten i muskler og ledd. Fordelene er tilgjengelig for personer som allerede er i god helse, så vel som de som er utvinne fra skader som kan ha forårsaket stivhet eller mangel på fleksibilitet eller annet sted i kroppen.

Avslapping

En annen fordel er de dypt avslappende effekt som tilbys gjennom thaimassasje. Bevegelsene er flytende, beroligende og oppkvikkende. Massasjen er ment å være langsom og kontrollert gjennom hele økten. Kroppen er strukket og massert i en utfordrende, men likevel komfortabel måte enn later de fleste personer med en følelse av økt vitalitet og ro som påvirker kroppen samt sinn og ånd. Det tilbyr en tid med meditasjon og fokus innenfor.

Sirkulasjon

Loven av masserer kroppen vev automatisk hjelper til å stimulere blodsirkulasjonen og øke sirkulasjonen av blod, oksygen og næringsstoffer i hele kroppen. De yoga stil strekninger som tilbys i Thai massasje bidrar også til å stimulere ulike områder av lymfesystemet og stimulere drenering av blokkerte områder i kroppen.

Well-Being

Delta i noen kroppsarbeid eller massasje kan tilby store fordeler til en persons velvære. Tiden tilbrakt i en meditativ stemning bidrar til å gjenopprette balanse og harmoni til både kropp og sinn, og den fysiske handling av behandling og omsorg for kroppen skaper følelser av velvære og helse.

Thai Massasje Sertifisering

Thai Massasje Sertifisering


Også kalt "lat yoga," Thai massasje er en type full kroppsmassasje som oppsto i Thailand. Thai massasje sertifiseringsprogrammer er lokalisert i mange store byer rundt om i verden. I Thailand, Thai massasje skoler underviser nord stil (langsom, forsiktig) i Chiang Mai og sørlige stil (raskere, færre repetisjoner) i Bangkok.

Time Frame

Thai massasje trening er vanligvis 30-50 timer per nivå, med et nivå fullført i 5 til 7 dager. Noen Thai massasje skoler kan kombinere nivåer. Det kan også være noen ut-av-klassen arbeidet for Thai massasje sertifisering.

Curriculum

Grunnleggende Thai massasje opplæringsprogrammer dekke kroppens dynamikk, sentre praksis, ergonomi, energi linjer, historie av Thai massasje og sekvensering. Studentene lærer å arbeide med akupressurpunkter og hvordan å flytte kunder inn passive yoga stillinger. Side liggende og invertert positurer kan bli innført i avanserte Thai massasje kurs.

Kostnad

Avgifter kan variere fra $ 200 til $ 900 (USD) per kurs. Mange thailandske massasje skoler krever minst to kurs for sertifisering.

Tilleggs Training

Noen Thai massasje skoler tilbyr flere nivåer av opplæring eller spesielle emner kurs om refleksologi, Thai urte komprimerer, bord massasje eller stol massasje. Etter å ha fullført en thailandsk massasje sertifisering, noen skoler tilbyr muligheten for lærerutdanning eller praksisplasser.

Forordning

Massasje lover variere fra sted til sted og thaimassasje sertifisering alene kan ikke anses tilstrekkelig massasje trening for å møte statlige eller nasjonale standarder.

Hvordan er Thai massasje gjort?Thai massasje er merkbart forskjellig fra andre massasjeteknikker. Det er noen ganger kjent som Thai Yoga Massasje som det innebærer å bli flyttet inn i forskjellige positurer som ligner på yoga Postures. En thailandsk massasje kan vare i opptil to timer, og er utformet for å balansere livskrefter, foryngende og styrkende deg.

Bruksanvisning

•  Bruk passende klær. Den første forskjellen mellom en tradisjonell thaimassasje og andre massasjer er at Thai massasje er gjort mens du er fullt påkledd. Du bør løstsittende klær slik at du er komfortabel og så at massør kan manøvrere deg uten begrensninger fra klærne. Ingen oljer eller lotion brukes i tradisjonell thaimassasje.

lå på gulvet. Thai massasje er utført på en polstret matte på gulvet og ikke på en seng eller bord som i andre massasjer. Dette gjør det enklere for massør å bevege seg rundt deg og jobbe med alle de forskjellige områder av kroppen din. Du vil vanligvis bli bedt om å ligge på ryggen først.

Start med en etappe massasje. En Thai massør vil vanligvis starte massasje med bena og vil bruke hendene til å utføre massasje, men også hans knær, bein og føtter. Massør vil legge press i form av milde slag langs energibaner i kroppen din. Arbeid på disse energilinjene sies å hjelpe kroppen din slippe sin spenning og fungere bedre.

Følg med en hånd massasje. Den thailandske massør vil ofte massere hendene neste. Han vil presse og vendes tommelen inn i håndflatene, og Co vil da gni hver av knokene på en lignende måte, deretter jobbe opp hver finger, gni den underveis. På slutten, vil han dra hardt for å løsne ledd.

Fortsett med en rygg og nakke massasje. Massør vil sakte gjøre sin vei opp kroppen din, og vil vanligvis be deg om å slå over på din front for å få tilgang til ryggen din. Han vil presse hodet til hver side for å løsne den, og deretter kjøre på siden av armen eller beinet langs siden av hodet og langs ryggen og armene. Massør vil da legge press via milde strøk langs energi linjene i rygg, nakke og armer.

6. Beveg kroppen inn i ulike yoga stillinger under massasje. Generelt vil armer og ben flyttes til forskjellige plasseringer for et tidsrom mens massør konsentrerer seg om å frigjøre bestemte spente områder. Et eksempel på en yoga-lignende posisjon noen Thai massører bruker inkluderer flytte foten til å hvile på innsiden av det andre benet lår, strekke på lårmusklene. Dette ligner på treet posisjon i yoga, men å legge ned i stedet for å stå opp.

Tips og advarsler

 • Hvis du aldri har hatt en massasje før, forteller massør at det er din første gang, slik at de kan gå gjennom din medisinske historie. De bør være klar over eventuelle helsemessige forhold du har.
 • Ikke spis et stort måltid før å ha en massasje. Ideelt sett ha et lett måltid et par timer før du ha massasje.

Om Thai Massasje

Om Thai Massasje


Thai massasje kalles "nuad phaen boran" i Thai. Som oversetter som "gammel massasje". Thai massasje stammer 4500 år siden i India. Teknikkene ble overført til Thailand med innføringen av buddhismen. Massasjeteknikker gikk tapt i India, men har blitt bevart i Thailand.

Grunnlag

Grunnlaget for Thai massasje er lik andre asiatiske helse tradisjoner. Det fungerer å manipulere energibaner i kroppen, kalt nadis i Thai eller chi i kinesisk.

Teknikker

Thai massasje har noen ganger blitt kalt yoga massasje fordi det fokuserer på strekking av kroppen over presset på kroppen. At massasje utføres på gulvet eller på et annet sted hvor masseuse kan strekke legemet til sin fulle rekkevidde.

Regler

Thai massasje reglene er lik den vestlige hippokratiske ed. En lisensiert Thai massasje utøveren er nødvendig for å useher ferdigheter for god og for å be om råd når det er nødvendig.

Bennefits

Thai massasje er ment å hjelpe til med energiflyten i kroppen. Gjennom å legge til rette for at energiflyten, er fleksibiliteten økes og kroppens blod og lymfe-systemer er styrket.

Skoler

Når du vurderer en Thai massasje skole, se etter en som er akkreditert. Mange anbefaler å studere Thai massasje på en statlig akkreditert skole i Bangkok, Thailand. Mange av disse skolene tilbyr 90-timers program som kan være ferdig i to uker.

Hvordan forberede for en Thai Massasje Session

Hvordan forberede for en Thai Massasje Session


Thai massasje er en svært effektiv form for massasje som ikke bare beroliger kropp og funker knop, som andre massasjeformer gjør, men også får deg i bevegelse i yoga-lignende stillinger og positurer å kanalisere blod til problemområder. For å få mest ut av en Thai massasje økten følger du disse trinnene for å forberede deg.

Bruksanvisning

•  Vit hva du er i for. Hvis du har et bilde av å ligge på en cushy bord i et dimmet rom for thaimassasje bør du tro om igjen. Thai massasje er nærmere yoga enn med tradisjonelle vestlige former for massasje. Du vil mest sannsynlig bli liggende på en matte på gulvet med massasjeterapeut ved hjelp av ulike deler av kroppen hans til å bøye og vri deg inn terapeutiske positurer.

Bruk komfortable klær. I motsetning til svensk massasje, noe som krever at du strippe ned til et lite håndkle, gjør Thai massasje bruker ikke noe olje. Dette betyr at du alltid er helt kledd for massasje. Siden thaimassasje krever en god mengde bevegelse, komme kledd i løs og komfortable klær, slik at du vil være forberedt på å gjøre alt massasje terapeut krever av deg.

Kontroller at du ikke har noen skader eller kroniske medisinske tilstander. Den relativt høye aktiviteten involvert i thaimassasje betyr at det er en sjanse for at massasje kan forverre skader eller andre forhold. Hvis du har hatt noen form for siste medisinske problemer sjekke med legen din og med massasje terapeut for å forsikre deg om at du er kroppen er fullt forberedt for massasje.

Kom med en tom mage. Du bør forberede seg på en Thai massasje på en måte som ligner på å forberede for en løpetur eller annen form for trening. Du bør ikke være sulten før massasjen, men det er definitivt best å komme med en tom mage eller etter en veldig lett måltid. Dette vil sikre at kroppen din har nok blod tilgjengelig for å holde deg avslappet og forhindre ubehagelige muskelkramper.

Massasje teknikker som brukes for å slutte å røyke programmer

Massasje teknikker som brukes for å slutte å røyke programmer


Alle massasje stiler og teknikker har positiv terapeutisk verdi i røykeslutt protokoller. Både stress og nervøsitet som kan føre til at psykologisk tvang til å ha en sigarett og nervøs symptomer på abstinens er beroliget og avslappet gjennom kraften av massasje. Enten det er den generelle avslapning av tradisjonelle massasjeteknikker, holistisk verdien av New Age massasje behandlinger, eller den vitenskapelige manipulasjon av målrettede respons punkter på kroppen, er verdien av massasje anerkjent som en nyttig komponent, selv om det ikke nødvendigvis er en frittstående kurere, i en pågående systematisk slutte å røyke program.

Tradisjonelle Massasjeteknikker

Tradisjonell massasje er anerkjent som å ha fysiske fordeler som faktisk forbedrer mental helse også. The Journal of Preventive Medicine rapporterte at arbeidet med å slutte å røyke er forbedret med massasje terapi. Den primære typer av tradisjonell massasje er svensk, thai, og dype vev. Massasje reduserer nivåene av kortisol og adrenalin, hormoner forbundet med stress. Folk i slutte å røyke programmer generelt lider av en høy grad av stress og spenning. Massasje bidrar til å dempe nikotin suget og bedre humør, noe som gir en forbedret følelse av velvære som gjør at en person å takle og overvinne presset av et røykesluttprogram. Svensk massasje bruker lange slag, jevnt påføres huden og ytre lag av muskler. Ofte gjøres med olje eller lotion, er det en skånsom og avslappende prosedyre. Thai massasje innebærer mer strekk og bøying av ledd og lemmer, og dype vev massasje bruker dypere kneading teknikker for å få til interiør muskellagene.

New Age Teknikker

Andre ikke-konvensjonelle teknikker kan kombineres med massasje for å forsterke en diett for å slutte å røyke. Hot stone massasje, aromaterapi massasje oljer, varme oljer, og hypnotisk massasje terapi er noen av New Age holistiske protokoller som kan brukes i forbindelse med massasjeteknikker. Hot stone terapi sies å balansere kroppens energisentre, og det åpner også for en mer skånsom massasje, ved hjelp av varme i stedet for å gni og kna til å slappe av musklene. Aromatiske oljer, for eksempel peppermynte, lavendel og timian, kan brukes sammen med svenske, Thai, og dype vev teknikker for å forsterke stop-smoking effekt. Hypnotic massasje er en spesialisert teknikk som kan kombinere kraften i forslaget med avslapning.

Akupressur og Trigger Point Teknikker

Massasjeteknikker kan også bruke teknikker av akupunktur for å målrette fysiske triggerpunkter uten invasiv nål. Refleksologi er en form for fotmassasje som gjelder målrettet trykket til ulike punkter på fotsålen som deler en sammenheng med kroppens systemer og organer. Noen stimulering poeng antas å bidra til å dempe lysten til å røyke. Shiatsu massasje er en japansk teknikk som bruker de samme meridianene som akupunktur, men med rytmisk sekvensiell fingertrykk. Fingrene trykk på punkter på nerver og muskler, og trykket opprettholdes vanligvis i 2 til 8 sekunder. I motsetning til enkelte massasje teknikker, er sårhet sjelden følt ved å følge prosedyren. Triggerpunkt massasje bruker dype vev teknikker på spesifikke knyttede områder av muskler som kan øke spenningen og negativt stimulerer nervene, bidrar til spille røyke.

Ører og øreflipper er også målrettet av både akupunktur og massasje som et område som hjelper folk til å slutte å røyke og å håndtere symptomene på tilbaketrekning.

Hva kan jeg forvente under en asiatisk massasje?

Hva kan jeg forvente under en asiatisk massasje?


Massasje er blitt praktisert som et alternativ medisin i India og Østen i århundrer. Populariteten av massasje er økende i USA og mange massører studere og praktisere Asiatiske massasje metoder. Holistisk treningsformer som yoga og pilates kombinert med regelmessig massasje er en fitness diett som mange mennesker praksis. Vite forskjellene på de ulike typer asiatisk massasje før du velger den beste for ditt behov.

Thai Massasje

Fokus for Thai massasje er arbeider av ulike trykkpunkter over hele kroppen. Under massasje vil du bedt om å strekke og puste på bestemte tider. I de fleste tilfeller ender en Thai-inspirert massasje med en tradisjonell ritual ment å inspirere avslapning.

Kinesisk massasje

Kinesisk massasje, eller "Tui Na," fokuserer på akupressur å flytte kundens qi (uttales "Chee") for å hjelpe i aktivering av kroppens unike helbredende mekanismer som er forskjellig for hver person. Kinesisk massasje er ment å hjelpe til tankene i tillegg til kroppen ved helbredende begge på samme tid, og å få dem til å fungere som en.

Japansk Massasje

Japansk massasje, eller "Shiatsu", er utformet for å fremme og balansere energien i kroppen. Du kan oppleve smerte ved første mens terapeuten bruker tomlene, palmer og fingrene til å legge trykk på kroppen, men som bør avta etter hvert som du blir vant til opplevelsen. Formidle noen smerte til massasje terapeut, slik at han kan skreddersy massasje til kroppen din. Japansk massasje er ment å fokusere på sirkulasjonssystemet og nervesystemet mens trening muskler til å være mer fleksibel.

Indonesisk Massasje

Indonesisk massasje finner terapeuten bruker alle deler av hånden med fokus på knokene å kna og massere musklene. Indonesisk massasje er ment å stimulere musklene og forbedre og vekke nervene. Målet er å redusere noen spenning eller smerte at klienten er å håndtere. Forvent innledende smerte, men husk at healing vil skje over tid.

Informasjon om Soapy Massasje

Informasjon om Soapy Massasje


De vanligste treff på et søk om Soapy Massasje tar deg til steder på massasjeinstitutter i Thailand. Tjenestene som tilbys vil ikke være lovlig i USA med mulig unntak av enkelte fylker i Nevada. Noen amerikanske spas kan tilby en avslappende massasje og inkluderer en soaping skritt, men dette ville være som en del av en mer tradisjonell massasje. Enhver amerikansk etablissement som tilbyr en Thailand-stil såpemassasje er noe som tyder på ikke-massasjetjenester, som kan føre kunden til uheldige juridiske situasjoner.

Hva du skal se etter

I en legitim amerikansk terapeutisk massasje klinikk, er det lagt vekt på terapi. For første gang kunde, bør resepsjonist eller massasjeterapeut gå over din fysiske tilstand for å finne ut om det er noen kontraindikasjoner (mulige negative resultater hvis du mottar en massasje) eller områder som krever spesielle forholdsregler under massasjen. Dette er vanligvis gjort på en pasientjournal skjema som med alle medisinske establishment.

Hvis du ikke er skjermet og terapeuten ikke har en lisens eller registrering (påkrevd i de fleste stater), så er du sannsynligvis ikke i en legitim massasje terapi klinikken, og du bør dra.

Spas og avslapning Massasje

Spas er generelt mer om velvære og avslapping enn om fysioterapi. Kjør som legitime bedrifter, profesjonelt drevet spas tjene et behov.

Massasjer gitt på spas må oppfylle de samme juridiske krav som massasje gitt på massasje terapi klinikker. Den massør eller massør (mannlig eller kvinnelig terapeut), må oppfylle de samme statlige registrerings standarder som terapeuter ved massasje klinikker.
Siden spamassasjer er oftere rettet mot avslapning, kan de tilby flere trinn pakker, inkludert en pre-massasje eller post-massasjedusj eller boblebad. Selv med disse pakkene, vil det ikke være noen legitim årsak for terapeuten å samvirke med en helt disrobed klient.

Hva er Såpe Massage?

Som praktiseres i Thailand, inneholder såpe massasje massør bading med klienten. Deretter vil klienten lå på en luftmadrass og massør vil skumme klienten med såpe.

Utover dette punktet, går såpemassasje inn i områder som ikke er tillatt etter amerikansk lov, men er effektivt lovlig i Thailand.

Såpe Massasje Samme som Thai Massasje?

En thaimassasje er oftest gjort med pasienten liggende på en matte eller futon. Klienten og terapeuten er fullt påkledd i løstsittende (pyjamas-lignende) klær for hele massasje. En skikkelig Thai massasje er forskjellig fra den svenske terapeutisk massasje oftest funnet i amerikanske massasje terapi klinikker.

Selv annerledes enn svensk, Thai massasje tilbyr mange av de samme terapeutiske fordeler.

Finne informasjon om Soapy Massasje i Thailand

Hvis du er i Thailand og opererer under thailandske lover, er det en rekke av byens orienterte internettsider om Såpe Massage. Byene Pattaya og Bangkok har størst antall stuer med Soapy Massasje alternativer.

USA massasje skolerMassasje skoler i USA vokser raskt i popularitet på grunn av den økende etterspørselen etter massører. Ifølge US Department of Labor, er ansettelse av massører ventet å vokse 19 prosent. Massasjer er antatt å redusere stress, slappe av slitne muskler, hjelpe smertefulle plager og rehabilitere skader. USA massasje skoler underviser håper massører hvordan å utføre en rekke gunstige massasje for mennesker og dyr, og gi lisensiert massasje terapeuter med mulighet til å få spesialiserte sertifiseringer og forbedre sine ferdigheter.

California Healing Arts College

California Healing Arts College er en massasje terapi institusjon etablert i 1988 av Dr. Paul Schwinghamer, en kiropraktor. Dette West Los Angeles, California college instruerer elevene om det grunnleggende massasje terapi. California Healing Arts College gir studentene med akkrediterte programmer som massasje terapi Technician, Massasje Therapy Practitioner, Massasjeterapi Professional, Massasjeterapi Advanced Professional, Massasjeterapi Master, og massasje terapi Advanced Master. The Massage Therapy Practitioner og Massage Therapy Master er godkjent som opplærings- og sertifiseringsprogrammer. California Healing Arts College Massage Therapy Practitioner Programmet introduserer studentene til massasjeterapi ved å lære det grunnleggende anatomi og fysiologi, og gi studentene praktisk erfaring. Ulike massasjeteknikker som dekkes inkluderer svensk, refleksologi, dype vev, og idrett massasje. Klasser for Massage Therapy Practitioner Programmet er begrenset til åtte elever. The Massage Therapy Master Programmet er utformet for å forberede en student for nødvendige lisenskravene i California og for sysselsettingen i helsefasiliteter. Dette programmet tilbyr ekstra opplæring i dype vev terapi, sports massasje, svinging, shiatsu og massasje teori. Klasse størrelser for Massage Therapy Master Programmet er begrenset til 24 studenter. California Healing Arts College tilbyr også økonomisk støtte til de som er kvalifisert, og både dag- og kveldstid.

Boulder College of Massage Therapy

I 1975 ble Boulder College of Massage Therapy (BCMT) grunnlagt som en uavhengig, non-profit institusjon. Dets grunnleggere er Honora Wolfe, David Chernikoff og Christina Hammond. Den BCMT campus ligger i Boulder, Colorado. 7. januar 2011 ble BCMT kåret av Verdens Massasje Festival og massasje terapi Hall of Fame som 2011 Massage School of the Year. BCMT tilbyr en massasje terapi Certificate Program som lærer kurs som svenske terapeutisk massasje, Zen Shiatsu, Integrative Therapeutic Massage, Normalisering av Soft Tissue og praktiske ferdigheter. BCMT tilbyr også andre akkrediterte programmer og kurs som en karriere-spor program (et program for å praktisere massasje terapeuter til å forbedre sine ferdigheter og lære nye), etterutdanningskurs og kurs tilgjengelig for allmennheten. Sertifiserte massører kan tjene en Associate of Occupational Studies Degree (AOS) på BCMT. Økonomisk bistand i form av føderal student hjelpemiddel, pluss lån og stipend er tilgjengelig for kvalifiserte studenter.

Northern Virginia School of Therapeutic Massage

Northern Virginia School of Therapeutic Massage (NVSTM) er for øyeblikket tilbyr enkeltpersoner som ligger i Nord-Virginia, Washington DC og Maryland området en mulighet til å bli en sertifisert Massasje Terapeut i seks måneder. NVSTM tilbyr massasjeterapi program som fokuserer på områder som anatomi og fysiologi; kinesiologi; etikk og næringsliv; massasje teori og praksis; dype vev; sport massasje; tradisjonell kinesisk medisin; stol massasje; muskelenergiteknikk; hydroterapi og spa; og refleksologi. Denne institusjonen gir også etterutdanning workshops til sertifiserte massører som ønsker å bedre dagens bodyworking ferdigheter. Alle programmene er akkreditert. Ifølge NVSTM nettside, vil nyutdannede av institusjonen være godt forberedt for den nasjonale sertifisering eksamen for terapeutisk massasje og Karosseri. Sysselsettingen hjelp er tilgjengelig for nyutdannede. På NVSTM, kan studenter som trenger økonomisk bistand søke om studielån, økonomisk støtte, eller bruk null prosent rentebetalingsplaner.

Florida School of Massage

Grunnla 1970, Florida School of Massage, som ligger i Gainesville, Florida, lærer elevene kunsten og vitenskapen om massasje terapi. Programmet har seks modaliteter: Svensk Massasje, nevromuskulær terapi, Refleksologi, bindevev, Sport Massasje og Polaritetsterapi. Andre eksempler på klasser undervises på skolen inkluderer anatomi og fysiologi, kommunikasjonsferdigheter, Hands-on kinesiologi, og økonomisk-administrative fag. Florida School of Massage tilbyr etterutdanningskurs gjennom helgekurs og avansert trening. Studenter og lisensiert massasje terapeuter kan delta i avanserte treningsprogrammer, som tilbyr sertifiseringer i tradisjonell Thai massasje og ayurveda, aromaterapi og integrert massasje og personlig trening. Studenter kan få erfaring og sette massasjeteknikker for å jobbe i student massasje terapi klinikken. Økonomisk bistand er tilgjengelig for kvalifiserte studenter gjennom tilskudd, lån, stipend og betalingsplaner.

Hvordan frigjøre giftstoffer Med en Deep Tissue Massasje

Hvordan frigjøre giftstoffer Med en Deep Tissue Massasje


Dype vev massasje brukes i en rekke forskjellige behandlinger og massasje inkludert svensk massasje, Thai massasje, sport og muskelmassasje og lymfedrenasje. Den bruker langsomme fast slag og press for å arbeide de dypere lag av muskel vev som fører til at vevet til å løsne og frigjøre giftstoffer. Toksiner bygge opp i musklene når muskel stress og inflammasjon forårsaker flyten av oksygen og næringsstoffer til opphøre. Dype vev massasje utgivelser giftstoffer og gjenoppretter korrekt blodgjennomstrømning og sirkulasjon av oksygen til musklene.

Bruksanvisning

Forskning healing spas i ditt område for å finne ut hvilken som passer for deg. Bestille time når du kan bruke neste dag eller to utvinne slik som over helgen. Tenk å ha en venn kjøre deg eller plukke deg opp fra utnevnelsen som stølhet eller trøtthet kan gjøre kjøringen vanskelig om ikke farlig.

Drikk mye vann før og dagen i massasje som dehydrerte musklene stramme mens hydrerte musklene ikke vil ta så lang tid å løsne. Ikke barbere den dagen i massasje som razor burn eller kutt kan være distraherende i løpet av økten. Spis et lett måltid som vil forlate deg tilfreds, men ikke altfor full.

Velg komfortable klær å ha til avtalen. Nettprat med din massasje terapeut om noen spesifikke områder som trenger ekstra oppmerksomhet. Dette vil hjelpe terapeuten vet hvilke punkter å fokusere på å frigjøre giftstoffer. Massasje kan vare alt fra 30 til 90 minutter avhengig av dine behov.

Drikk rikelig vann etter massasje av å skylle ut alle giftstoffer som nå flyter rundt i kroppen din. Den vil også bidra til å lindre noen følelser av trøtthet etter massasjen. Tilbring resten av dagen og dagen etter eller to avslappende og drikking væsker.

Tips og advarsler

 • Alltid kommunisere med massasjeterapeut om hva som føles godt, hva som ikke virker, og hvilke områder trenger mer arbeid. Dype vev massasje er også effektive i å bryte opp og bli kvitt arrvev.
 • Denne typen massasje er ikke en avslappende massasje, men heller rettet mot spesifikke områder for å frigjøre bygget opp giftstoffer. Dype vev massasje kan hjelpe holdning og fleksibilitet, øke blodstrømmen til musklene og gi lindring for kronisk muskelsmerte.
 • Alltid informere massasjeterapeut for eventuelle skader han / hun bør unngå eller om noen trykket er for smertefullt. Tretthet og litt stølhet er vanlig etter å få en dyp vev massasje, men generelt går bort etter en dag eller to.
 • Dype vev massasje bør unngås hvis du er gravid, gjennomgår kjemoterapi, er utsatt for blodpropp eller rehabilitering av kirurgi. De med sår eller utslett på kroppen bør også unngå dype vev massasje.

Tradisjonelle Thai Medical Massasjeteknikker

Tradisjonelle Thai Medical Massasjeteknikker


Tradisjonelle thailandske massasjeteknikker kombinere yoga strekninger med muskel komprimering, felles mobilisering og akupressur til å rydde sen eller energibaner i kroppen av energi blokkeringer. Det er totalt 72.000 sen i kroppen; fokuserer imidlertid thaimassasje på bare 10 sen som utgjør den primære grunnlaget for alle andre energilinjer. I Thailand er det vanlig tanke at alle plager stammer fra blokkert sen. Blokkeringer føre til generell mistrivsel, sykdom eller død. Tradisjonell Thai massasje klarner sen av blokkeringer fremme generelle helse og velvære.

Stretching

Thai massasje utøvere strekke mottakerens kropp inn i ulike yoga stillinger. Utøveren forvalter alle strekninger; mottakeren har rett og slett å slappe av. På grunn av mottakerens total passivitet, er Thai massasje også ofte referert til som "late manns yoga." Den strekker utgivelser spenning gjennom hele kroppen og bidrar til å løsne musklene og øke fleksibiliteten.

Joint Mobilisering

Utøvere vier spesiell oppmerksomhet til bein og ledd, noe som gjør at du aldri til å søke direkte press mot disse områdene. I stedet utøvere legge press ved å bruke fingrene til å gni området rundt bein og ledd i en mild og beroligende sirkelbevegelser. På denne måte, ben og ledd mottar indirekte behandling. Utøvere også bevege leddene i en sirkulær måte å mobilisere dem.

Muskel Kompresjon

Utøvere legg press muskler med sine hender, albuer, knær og føtter. De enten anvende trykk i en retning eller klemme muskelen, påføring av en to-veis trykk. Kontinuerlig muskel komprimering hjelper slappe kroppen og fremmer større muskel fleksibilitet.

Accupressure

Trykk tilføres til de Sen og trykkpunkter langs kroppen. Arbeid på sen bidrar også energi til å strømme fritt inn i leddene, brusk og bein uten å måtte håndtere dem direkte.

Som med sen, utøvere arbeider på trykkpunkter ved hjelp av tommelen, palmer, albuer, knyttnever og hæler. Til tider utøvere legge trykk på disse punktene, sammen med stretching og muskelkomprimeringsteknikker. Utøveren bruker sin kroppsvekt som kilde for trykkraften. Akupressur lindrer noen bygget opp stress i kroppen fremme total avslapning. Etter å legge press på trykkpunkt eller sen, gjelder utøveren en bredere beroligende press med runde av tommelen, finger eller håndflaten på en skånsom sirkelbevegelser.

Hvordan Gi den perfekte Massasje

Hvordan Gi den perfekte Massasje


Hvis du ikke er en lisensiert massasjeterapeut, men ønsker å lære teknikker for proffene for å gi den perfekte massasje, her er noen tips som kan hjelpe deg i gang og imponere alle med dine teknikker.

Bruksanvisning

Hvordan Gi den perfekte Massasje

•  Kom i gang. Den perfekte massasje vil slappe muskler, løse opp spenninger, økt fleksibilitet, gir harmoni, redusere stress og ubehag, og selv øke kroppens sirkulasjon. Så hvordan å oppnå dette feat? Gjennom massasje. Det finnes mange typer massasje terapi som akupressur, svensk, refleksologi, thai massasje og selv varm stein terapi. Fordi det tar spesiell sertifisering for å lære teknikker for mange spesialmassasjer vi vil holde oss med tips om hvordan du kan gi en grunnleggende massasje.

Bruk de riktige verktøyene. Mens det ikke er nødvendig, vil den perfekte massasje mest sannsynlig inkludere bruk av massasjeolje eller lotion for å redusere friksjonen skapt ved elting huden. Bruken av olje eller lotion også økt mengden av trykket du er i stand til å gi. Du kan finne massasjeolje nesten hvor som helst, og det trenger ikke å være dyrt å få jobben gjort. Selv en enkel fuktighetskrem du har hjemme kan arbeide. Sørg for å varme opp olje eller lotion i hendene før påføring.

Lokalisering. Mens det ikke er nødvendig å fjerne alle klær for en massasje det gjør det lettere å gi en perfekt massasje. Har den som mottar massasje ligge på magen og fjerne deres skjorte, slik at du kan få tilgang til sine tilbake lett. Igjen, det er mange typer massasje og spesialmassasje. De fleste tenker på sine tilbake når det gjelder å massere så en fin rygg massasje kan være den "perfekte massasje" uten å bli for fancy.

Stand (eller knele hvis du må, avhengig av beliggenhet) ved siden av personen du massageing. Myke slag, ofte kalt effleurage er den vanligste teknikken som brukes til å bevege seg fra ett område til et annet. Som du arbeider i lange slag på ryggen og kommer over et område som en knute (som er bare en lomme av lokalisert dype vev) jobber i en sirkulær bevegelse og lett øke trykket.

For å gjøre en overgang til et nytt slag etter forsiktig masserer i lange slag nedover ryggen kan du glir hendene opp til området rundt halsen og bunnen av hodet. Bruk langsomme bevegelser for en lindrende eller dempende respons og raske bevegelser for en stimulerende effekt.

Nå utvide din innsats til halsen, hodet, mid-rygg, skuldre, armer og rumpe. Arbeide på ett område av kroppen på en gang, huske lange slag som du overgangen fra ett område til et annet. Rundskrivet elting bevegelse er bra for virkelig kjøttfulle områder som skuldre og rumpe som du slipper press fra stramme muskler.

Husk å bruke fingrene og tommelen til å legge press som nødvendig for å følsomme "knute" områder. Disse områdene vil ofte føle seg hard eller stram å ta på. Ikke glem å massere armene og føttene til den personen, så vel på slutten av massasje. Betale ekstra oppmerksomhet til ekstremiteter vil øke blodgjennomstrømningen og avslapning.

Avslutt massasje med lange slag (effleurage) å slappe av igjen forsiktig den personen du masserer og bringe massasjen til en avslutning. Gratulerer - du har gitt en perfekt massasje.

Tips og advarsler

 • Ta en klasse på et lokalt community college eller YMCA uten å måtte bruke de pengene som kreves for en lisens i massasje terapi
 • Øvelse gjør mester.
 • Bruk alltid en klokken bevegelse av slag for å øke blodgjennomstrømningen.
 • Aldri satt noen direkte press på noens rygg.
 • Bruk alltid deres kropp signaler og signaler eller vokal signaler for å finne ut om du er for intens eller for lys i massasje teknikk.
 • Hold huden og hendene smurt for bedre trykk og dypere avslapning og kontroll av slagene dine.

Intern Massasje Opplæring

Intern Massasje Opplæring


Intern massasje, også kjent som Thai massasje, er ment å være terapeutisk og kan brukes til å behandle sykdom og fremme trivsel. Denne gamle massasje teknikk har to metoder som brukes i sin praksis. Den første består av konstant press til bestemte nerver eller leddbånd, mens den andre er en metode sammenlignes med passive yoga, med massør gjør arbeidet.

Massasjeterapi skole

Deltar på en skole som spesialiserer seg på thailandsk massasje er den hyppigste alternativet for trening. Sørg for at skolen er godkjent. Hands-on trening er viktig i massasje for å lære teknikker riktig. Kursene lærer flytende bevegelser, forskjellige posisjoner, energi linjer og akupressurpunkter.

Reiser Massage Training

Medarbeidere fra International Training Massage School, basert i Thailand, reiser til ulike land for å lære Thai massasje. Det er vanligvis en uke lange kurset som blir undervist på et hotell. Påmelding gjøres online.

Instruksjonsvideoer

Det er instruksjons DVDer for hjemmebruk som er ment å hjelpe elevene allerede opplært i kunsten Thai massasje. De er ment å perfeksjonere teknikken og gi ideer til en rutine.

Hva Er Asian Massage?

Asiatiske massasje er en eldgammel form for massasje fortsatt blir praktisert i verden i dag. Det oppsto i India og Østen århundrer siden. Former for asiatisk massasje som Thai massasje, japansk Shiatsu, kinesisk massasje og indonesisk massasje er nå stadig mer populært i USA, som flere folk blir interessert i alternativ medisin og mer helhetlige former for trening som pilates og yoga.

Thai Massasje

Thai massasje startet i India. Den massasje terapeut bruker trykkpunkter, sammen med strekking og pusteteknikker for å slappe av hele kroppen. Sessions ende med avslapnings ritual at kundene ekstremt avslappende.

Chinese Massage

Kinesisk massasje er også kjent som "tui na." Den bruker akupressur å flytte kundens qi (uttales Chee) for å bidra til å aktivere kroppens egne helbredende mekanismer. Kinesisk massasje antas å hjelpe kroppen og sinnet til å helbrede.

Japansk Shiatsu

Japansk Shiatsu sentre rundt rebalansering av energi i kroppen. Den massasje terapeut bruker tomlene, palmer og fingrene til å legge trykk på kroppen. Det er antatt denne type massasje forbedrer sirkulasjonsfunksjon, forbedrer nervesystemet og fører til mer fleksible muskler.

Indonesisk javanesisk Massasje

Under indonesiske javanesisk massasje, bruker terapeuten alle deler av hånden, spesielt knokene, å kna og massere musklene hans klient. Massasjen stimulerer muskler og nerver til å løse opp spenninger og smerter. Massasje er ofte smertefullt, men tenkte å være helbredende på lang sikt.

Hvordan finne en utøver

Utøvere av asiatisk massasje blir stadig mer vanlig i USA. De er lettere å finne på øst og vestkysten, enn i de midterste statene. Sjekk gule sider under asiatisk eller kinesisk massasje. Spør en yoga eller pilates instruktør for en referanse. Akupunktører vil også vite av utøvere.

Tips for muskel verke Relief

Tips for muskel verke Relief


Muskelsmerter er vanlig og kan innebære en eller flere muskelgrupper. Stammer fra en rekke årsaker, kan muskelsmerter streik omtrent alle område av kroppen din. Lær måter å takle disse smerter, og du vil raskere komme seg.

Grunnleggende

Begynn med det åpenbare. Hvis musklene er verkende, er kroppen din sender du forsiktig tegn. Ta hensyn til dette og slappe av når kroppen din, eller en bestemt muskelgruppe, som forårsaker du sorg. Fortsett å trykke på når du er i smerte, og du risikerer å ytterligere skade.

Ta en over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen for ytterligere lettelse. Kremer og balms kan også gi en viss lettelse.

Etter å gi kroppen tilstrekkelig tid til å hvile, veldig forsiktig strekke området, tar seg ikke å flytte for fort.

Is eller Heat

Bruk is for både akutte smerter, vanligvis ledsaget av hevelse, og sakte utvikle kroniske smerter. Ice området i 10 til 15 minutter, la huden temperatur for å gå tilbake til det normale, og deretter gjenta prosessen. Dette kan gjentas i løpet av dagen i opptil tre dager.

Påfør varme i tillegg til is for bare kroniske skader. Varme vil øke hevelse og smerter i en akutt skade. Men for kroniske skader, bør varmen brukes før trening bare for å øke elastisitet. Heat er også egnet for stramme muskler. Ideelt sett bør du bruke fuktig varme, for eksempel et vått, varmt håndkle. Som med is, bør varmen brukes i bølger, 15 til 20 minutter av gangen.

Massasje

Bestill tid med din lokale massør. Hvis området forårsaker ubehag er ganske stor, kan en massasje gi det beste alternativet for lettelse. Husk imidlertid at det er mange typer massasje. Svensk massasje eller massasje terapi, er milde. Aromaterapi er ideelt for muskelsmerter forbundet med stress. Det er også dype vev massasje og Shiatsu, som er beslektet med akupunktur. Thai massasje kombinerer massasje med stretching.

Trening

Utøve dine verkende muskler forsiktig til utvinning. Noen ganger kan verkende muskler motta lettelse gjennom lav-effekt trening. Svømming er ideell i denne kategorien, som tyngdekraften motvirkes og mindre stress er plassert på leddene. Sykling og turgåing er andre lav effekt alternativer. Husk å begynne langsomt. hvilken trener du velger.

Doctor

Se en lege hvis dine smerter fortsette i mer enn tre dager. I disse tilfellene er det en sjanse for at mer alvorlige skader har oppstått. En lege kan vurdere årsaken til dine smerter og foreskrive smertestillende medikamenter ved behov eller henvise deg til en fysioterapeut.