Digidexo.com

soyamelk ved amming

Amming og hyperglykemi

Amming og hyperglykemi


Hyperglykemi, eller høyt blodsukker, presenterer helserisiko for gravide og ammende mødre, og det kan påvirke sine babyer. Høyt blodsukker indikerer metabolsk syndrom, svangerskapsdiabetes og type 2 diabetes. Helsepersonell anbefaler amming når det er mulig for både babyer og mødre, da det gir mange helsemessige fordeler for begge, herunder å bidra til å håndtere høyt blodsukker hos mødre og bidra til å forebygge utviklingen av diabetes hos barn senere i livet. Type 1 diabetes også utgjør en risiko for å heve den nyfødtes blodsukkernivå.

Hyperglykemi

Type 2-diabetes, svangerskapsdiabetes og metabolsk syndrom er alle forårsaket av insulinresistens. Generelt, produserer kroppen nok insulin, men det er ineffektiv i å kontrollere blodsukkernivået. Disse typer blodsukkerproblemer styres av kosthold, livsstilsendringer, muntlig medisiner og noen ganger insulin. De er vanligvis utviklet i voksen alder, og kan utvikle seg som følge av graviditet, men også fra andre faktorer og kan bare bli forverret av graviditeten. Type 2 diabetes er i økende grad blir diagnostisert hos barn. Type 1-diabetes er et resultat av insulin ikke blir produsert krever insulininjeksjoner.

Blodsukker og Nyfødte

Høyt blodsukker kan utløse en høyere insulinrespons hos spedbarn i utero som kan føre til en lavere blodsukkernivå når babyen er født. Noen ganger kan ingen behandling er nødvendig, som barnet justerer; men noen ganger de trenger å bli gitt glukose gjennom en IV. Mødre med eksisterende type 1 diabetes eller som utvikler svangerskapsdiabetes må overvåkes i løpet av svangerskapet, og babyene blir overvåket for et par uker etter levering.

Fordeler for barnet

Amming i minst en uke, har vist seg å gi i det minste noen nytte for spedbarn blodglukosenivåer, selv ammer lenger er foretrukket, og det er foreslått at minst ni måneder er ideelt. Type 1 diabetes, type 2 diabetes og svangerskapsdiabetes øke sjansen for at akutt leveranser kanskje må utføres, noe som kan forstyrre den vellykkede etableringen av amming. Både formel og kyr melk har vist seg å øke sjansene for at et barn vil utvikle type 2-diabetes når de vokser opp.

Fordelene for moren

Amming er svært nyttig for nye mødre som det bidrar til å senke blodsukkeret. Amming krever en betydelig kalori utlegget og kan bidra til en ny mor ned i vekt. Dette kan redusere sjansene for å utvikle metabolsk syndrom som igjen minsker sjansene for å utvikle type 2 diabetes senere.

Andre faktorer

Fordelene ved amming kan motvirkes av andre helserisiko. Fedme, røyking og mangel på mosjon kan alle bidra til blodsukker kontroll problemer. Alder er en annen indikator, som mange mødre som utvikler svangerskapsdiabetes er eldre når de blir gravide.

Lettelse for Post-nasal drypp under amming

Post-nasal drypp oppstår når bihulene produserer for mye slim og kan føre til hoste, lunger eller kronisk sår hals. Ulike medisiner varierer i effekt og sikkerhet ved amming, så å vite hvilke medisiner og alternative helse løsninger er trygge for babyen din kan hjelpe deg med å bestemme hvordan du vil behandle din post-nasal drypp.

Trygge medisiner

Å redusere overflødig slim eller lunger, mener en nesespray. Kelly Mamma, en online ressurs for ammende mødre, sier at nesespray er generelt ansett forenlig med amming. Se etter en nesespray som inneholder fenylefrin, i motsetning til en som inneholder oksymetazolin. Når post-nasal drypp er forårsaket av allergi, sprayer som Flonase eller NasalCrom er trygge og effektive for amming moms. Dessuten er den homeopatiske nasal gel Zicam et trygt alternativ mens du ammer.

Decongestants pseudoefedrin og fenylefrin er både trygt; Men, sier Kelly mamma pseudoefedrin kan redusere melk forsyning med 24 prosent. Ikke ta pseuodephedrine på regelmessig basis, så det kan permanent redusere melketilførselen.

Hvis du opplever irritasjon i halsen på grunn av overflødig slim flyt, prøv en sår hals spray eller pastill, som de er vanligvis kompatible med ammingen. Unngå pastiller med mentol, som kan redusere melketilførselen.

Alternative Health Solutions

For en mer naturlig tilnærming til å behandle post-nasal drypp, vurdere alternative metoder. Lag din egen nesespray for å unngå kjemiske ingredienser. Legg 1/2 ts. salt og en klype natron til 1 kopp lunkent vann. Spritz løsningen et par ganger i nesen ved hjelp av en barnestørrelse pære sprøyte. Puss nesen for å bidra til å bryte opp overflødig slim. Eller, ta en varm dusj med ingen dusj fan på, som steamy, varmt vann kan lindre lunger. Dessuten kan homeopati behandling Pulsatilla nigricans bidra til å lindre eksport og lunger assosiert med post-nasal drypp. Kelly Mamma sier at homøopatiske midler er kompatible med ammingen.

Hvordan planlegge et vegetarisk kosthold for ammende mor

Hvordan planlegge et vegetarisk kosthold for ammende mor


Alle trenger å spise mer kalorier og en større mengde næringsstoffer når amming, uavhengig av type diett. En vegetarianer kan enkelt amme og forsyning både seg selv og hennes baby med den næring de begge behov.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du forbruker tilstrekkelig kalorier. Den anbefalte kaloriinntak er 500 kalorier over din vanlige inntak.

Øk inntaket av kalsium. Spis minst fire porsjoner av kalsium-rik mat hver dag. Gode ​​valg er kalsium-befestet tofu, bok choy, brokkoli, mørkegrønne bladgrønnsaker, kalsium-befestet soyamelk og frokostblandinger.

Ta en sole. Det er den enkleste måten å få vitamin D, viktig for beinhelse. Alt du trenger er ca 20 minutter med sol direkte på ansiktet og hendene to eller tre ganger i uken. Ikke bruk sunblock, og gå ut når solen er svakest.

Spis vitamin D-beriket mat hvis du ikke får nok solen. Det er vanskelig å få nok i mat, med mindre produktet er beriket med det. Eksempler på berikede matvarer er korn eller, hvis du spiser meieriprodukter, melk.

Kontroller at du får nok vitamin B-12. Du trenger mer mens du ammer enn du gjorde under svangerskapet. Det er ikke funnet i de fleste plante-baserte matvarer. Spis B-12-forsterkede frokostblanding eller B-12-befestet soyamelk.

Vurdere jerninntak. Ditt behov for dette mineralet avtar etter graviditet og er lavere under amming.

Spis rikelig med protein. Ditt behov for protein øker til ca 5g mer enn det var mens du var gravid. Protein er rikelig i plantebasert mat, og soyaprodukter er spesielt gode kilder.

Sjekk din sinkinntak. Du kan få sink fra å spise hele korn og belgfrukter; hvis du var å supplere mens gravid, må du kanskje fortsette.

Spis ferske hele matvarer. Unngå tvilsomme tilsetningsstoffer. Alt du spiser har mulighet for å havne i morsmelken.

Tips og advarsler

 • Hvis du har et helsevesen utøver som er støttende for din vegetarisk kosthold, snakke med ham eller henne om kosthold og se om eventuelle endringer må gjøres ved amming.
 • Noen merker av ernæringsmessige gjær inneholder B-12. Det er også funnet i alle standard multivitaminer. Din helsepersonell vil at du skal fortsette med prenatal vitaminer mens du ammer.
 • Noen myter florerer. Det ene er at du trenger å drikke kumelk for å opprettholde en tilstrekkelig melk forsyning. Dette er usant.

Hvordan å bli klar for tvillinger

Hvordan å bli klar for tvillinger


Komme klar for tvillinger tar litt mer avansert planlegging så får klar for en baby. Alt er doblet: vogner, bilseter, klær og fôring. Det er viktig å tenke fremover når familien din er klar til å utvide. Det er enda mer viktig når mer enn en er på vei.

Hvordan å bli klar for tvillinger

•  Forbered din barnehage i god tid. Gestational tid for de fleste tvillinger er ca 36 uker. Det er noen uker kortere enn for enkeltfødsler. Den andre trimester er ikke for tidlig å få barnehagen klar.

Shop for babyer før du får også ubehagelig. I løpet av siste trimester bære en baby kan bli ganske tungvint og bærer tvillinger enda mer. Få din shopping gjort for barna dine mens du føler fortsatt ganske bra og kan lett komme deg rundt.

Tenk på to-tallet. Noen elementer kan deles mellom babyer, som badekar og spille yards. Andre ting som bilseter, barnevogner, baby svinger, høye stoler og bouncy seter kan ikke.

Kjøp i bulk. Hvis du aldri har tilhørt en engros klubb som Sams eller Costco, er nå en god tid å tenke på å bli med. Kjøpe bleier, kluter, formel og babymat i bulk kan spare deg for mye penger over tid.

•  Ta vare på deg selv. Bærer tvillinger er dobbelt så krevende på en kvinnes kropp, så får nok hvile, forbruke flere kalorier for sunn baby utvikling, ta en jern supplement og sjekk med legen din før du trener.

Tenk om fôring alternativer. Brystet er det sunneste valget for babyer, men sykepleie tvillinger kan være en utfordring. Snakk med legen din om fordelene ved amming. Ta kontakt med en amming ekspert på hvordan man best kan sykepleier tvillinger.

Meld deg på svangerskapskurs tidlig. Når du bærer tvillinger dette er spesielt viktig som de vil gi verdifull informasjon om fødselsprosessen, og også mulighet for keisersnitt.

Hva er årsakene til Thrush i munnen?

Hva er årsakene til Thrush i munnen?


Thrush er forårsaket av en sopp kjent som Candida albicans akkumulerer. Hvis du har trost i munnen, vil hvite lesjoner (som ser ut som cottage cheese) vises på tungen og innsiden av kinnene. Hvis soppen sprer seg, vil tannkjøttet, mandlene, hals og toppen av munnen har lesjoner. Alvorlighetsgraden av trost kan gjøre å pusse tennene, spise eller svelge smertefullt. Det er mange grunner til at trøske kan oppstå, for eksempel et svekket immunsystem.

Kroppen din

Kroppen din huser naturlig mikroorganismer som trives inni deg. De gode bakteriene lever av næringsstoffer gått gjennom deg, og i sin tur, de gir kroppen din med en måte å hjelpe immunforsvaret. Hvis den naturlige balanse mellom gode bakterier blir forstyrret, for eksempel med medikamenter som antibiotika, dårlig bakterier kan utvikle seg, slik som trost.

HIV / AIDS

Ifølge Mayo Clinic, hvis du blir smittet med HIV / AIDS, cellene i immunsystemet blir ødelagt. Infeksjoner som kroppen din vil være i stand til å avverge hadde kroppen ikke blir smittet, vil bli mer utsatt for infeksjoner. Som AIDS utvikler seg, vil din manglende evne til å bekjempe infeksjoner tillate i soppvekst, slik som trøske.

Kreft

Behandlinger for kreft, for eksempel cellegift og stråling svekke immunsystemet. Du kroppen er ikke lenger i stand til å bekjempe infeksjoner, og immunforsvaret er ansvarlig for å komme under angrep fra sykdommer og infeksjoner. Trøske kan være vanlig hos pasienter som har kreft.

Diabetes

Hvis du lider av diabetes, er du ansvarlig for å få trost på enkelte punkt. Når blodsukkeret ikke er kontrollert, eller sykdommen går ubehandlet, kan trøske utvikle seg. Spytt i løpet av munnen kan inneholde store mengder sukker, og trost trives en spise av sukkeret. Som et resultat, vil den trost vokse og spre seg.

Gjær infeksjoner

Gjær infeksjoner inneholder samme sopp som forårsaker trøske. Hvis du har en gjær infeksjon, kan du passere candida til barnet ditt når det er født. Barnet kan deretter utvikle trøske i munnen. Også, hvis du tar antibiotika, det kan skilles ut i morsmelk, og som en bieffekt, kan det føre til trøske i spedbarn. Dette kan bli ganske vanskelig å behandle, som trost kan holde overføring fra mor til barn ved amming.

Behandling

Det er viktig å søke behandling hvis du begynner å ha problemer med å svelge, eller føler deg som om du har mat fast i halsen. Dette gjelder spesielt for barn, som trost kan være svært smertefullt for dem. Siden diabetes er også knyttet til symptomer på trøske, bli sett av en medisinsk faglig er viktig. Antibiotika kan være nødvendig å behandle infeksjonen. Swabbing innsiden av munnen med Gentian Violet kan også hjelpe, men snakker med en medisinsk faglig for å se om denne behandlingen kan hjelpe i din situasjon.

Hvordan øke Breast Milk Flow

Hvordan øke Breast Milk Flow


De eneste verktøyene du virkelig trenger å øke morsmelk flyt er tid og tålmodighet. Kroppen din vil nesten alltid produsere nok melk til å dekke babyens behov. Morsmelk inneholder alle næringsstoffer barnet ditt behov og beskytter barnet mot sykdom ved å styrke hennes immunsystem. Amming er en av de beste måtene å forbedre bindingen mellom deg og babyen din. Det er noen enkle trinn som kan øke morsmelk flyt.

Hvordan øke Breast Milk Flow

Sykepleier ofte

Sykepleier ofte. Dette stimulerer melkekjertlene til å øke produksjonen av melk. Nyfødte sykepleier om hver en til tre timer for 15 til 20 minutter på hver side, vanligvis sykepleie åtte til 12 ganger hver dag. Begynn sykepleie på samme side som du ferdig sykepleier babyen forrige fôring. Bruk forskjellige sykepleier stillinger, slik at du tømme alle melkekanalene.

Oppmuntre nedtur av din melk. Du kan massere brystene dine forsiktig fra utsiden mot brystvorten; gjelder varme, fuktige kluter til brystene; eller stå i en varm dusj. Du vil føle en kriblende som nedtur begynner.

Kontroller at barnet ditt er latching på ordentlig. Veilede henne munn på nippelen. Leppene skal være på areola og ikke bare brystvorten for å stimulere melkeproduksjonen. Hennes underleppen vil dekke litt mer av areola enn overleppa.

Sjekk din diett. Ved to uker etter fødselen, vil du produsere om ca 25 gram av melk daglig, så du trenger å øke din væsker med om lag en liter om dagen til 2,5 til tre liter daglig og legge til ca 500 kalorier i kostholdet ditt. Unngå koffein og alkohol.

Ikke røyk. Røyking kan redusere melkeproduksjonen og endre melk smak, noe som gjør det mindre attraktivt å din baby. Du bør aldri utsette barnet ditt for passiv røyk ved amming henne.

Pump hver tredje til fjerde time i minst 15 minutter hvis du ikke er i stand til å amme barnet ditt. Det er bedre å vente minst fire uker for å gi barnet ditt en flaske fordi den kunstige brystvorten føles annerledes, og hun kan motstå sykepleie hvis gitt en flaske for tidlig.

Hint

 • Telle bleier. Hvis babyen er urinering jevnlig og urinen er blek i fargen, er hun får nok melk. Hun bør ha en bleie i de første 24 timer, to i den andre, tre i den tredje og seks til åtte etter den sjette dagen.
 • Babyens mage er veldig små ved fødselen, holder bare ca en teskje av melk på en gang på den første dagen og om to gram av sju dager, men magen tømmes raskt. Det er derfor hun trenger hyppige feedings. Hvis hun spytter opp, kan du være overfôring henne.

Hvordan diagnostisere Thrush

Hvordan diagnostisere Thrush


Thrush er en gjær infeksjon mest vanlig i babyer, eldre voksne og andre personer med nedsatt immunforsvar. Det kan også forekomme i løpet av en runde med behandling av antibiotika eller inhalerte steroider. Overvekst av gjær, Candida, er gjenkjennelig med den hvite pelskledde flekker på tungen og innsiden av munnen. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere trost.

Hvordan diagnostisere Thrush

Diagnostisere trost i babyer eller barn

•  Se etter de karakteristiske hvite flekker inne i en barnets munn. Siden trost kan se ut som melk rømme, er det ofte oversett hos barn. Men hvis du prøver å tørke bort flekker, huden under vil være rød, rå og noen ganger også blø.

Se opp for en ulykkelig baby som nekter å amme eller suge på en flaske. Fordi trost kan være smertefullt, vil babyer ofte prøve å unngå å suge eller spise, og noen ganger også vise økt gassiness.

•  Se opp for en karakteristisk smertefull bleie utslett som også er forbundet med trost. Den samme overvekst av gjær som forårsaker hvite flekker i munnen kan forårsake en gjær infeksjon. Utslettet er ofte røde, kløende, oppvokst og usammenhengende, og ser veldig annerledes enn en vanlig bleie utslett.

Diagnostisere trost i nye mødre

Vær oppmerksom på nye og uvanlige smerter ved amming. Mødre som opplever svie, kløe eller skyting smerter i brystet eller brystvorten ledsaget av lys rosa eller flasser hud kan ha trost.

diagnostisere symptomer på en vaginal gjær infeksjon, som kan ofte følger trost.

Be legen om å ta en kultur av morsmelk. Selv om nærværet av gjæren i melk er ikke en definitiv indikator på trøske, en positiv kultur i tillegg til nærvær av gjær i en urinprøve er en ganske pålitelig diagnose.

Behandle og administrere Thrush

Bruk en foreskrevet aktuell oral anti-fungal medisiner, som nystatin, direkte på trost flekker i munnen. Medisinen kommer i flytende form for barn og babyer, og er tilgjengelig som en pastill for voksne. Noen voksne må ta en anti-sopp pillen i tillegg til den topiske medikamenter.

Påfør aktuell anti-sopp salver til bleie utslett eller berørte brystvorter. Noen medisiner er tilgjengelige over-the-counter, mens andre er tilgjengelige på resept bare. Det er best å sjekke med legen din før du bruker et medikament, for å kunne bruke den som vil være mest effektive for deg og babyen din.

behandle gjær infeksjoner med en over-the-counter rette. Men siden enkelte stammer av gjær er resistente mot enkelte medisiner, må du snakke med legen din om en kraftigere reseptbelagte medisiner hvis en over-the-counter ser ikke ut til å virke.

Rene flasker og smokker ofte i veldig varmt vann, og vaske og tørke brystvortene etter amming. Likeledes, hvis den skadede bærer proteser, de bør rengjøres grundig og ofte.

Hint

 • Det er viktig å bruke aktuelle medisiner regelmessig siden gjær replikerer ekstremt raskt.

Hvordan å identifisere risikofaktorer for RSV

Hvordan å identifisere risikofaktorer for RSV


Å lære et barn har RSV, som står for respiratorisk syncytialvirus, er alarmerende nyheter for alle foreldre. Selv om denne tilstanden er skummelt, er det også relativt vanlig, og rammer de fleste barn med to år gamle. Personer med visse risikofaktorer for RSV er mer sannsynlig å avtale det. Les videre for å lære mer.

Hvordan å identifisere risikofaktorer for RSV

•  Vit at babyer som er under seks måneder gamle har større risiko for å utvikle RSV. Barn som er født for tidlig, og er under ett år gammel, er også større risiko.

Monitor barn født med en medfødt hjertelidelse nærmere for fremveksten av RSV-symptomer.

Forstå at barn som har blitt diagnostisert med noen kronisk lunge tilstand har en økt risiko for å utvikle RSV.

Merk at barn som ikke har fått de beskyttende fordelene ved amming kan også være en større risiko for å utvikle RSV.

Forvent en større risiko for RSV når immunsystemet er svekket av sykdom eller visse behandlinger som kjemoterapi.

forventer en høyere sannsynlighet for å pådra RSV når en betydelig mengde tid er brukt i en barnehage, sykehus, sykehjem eller skole.

Innse at RSV kan streiken voksne, spesielt de som har blitt diagnostisert med hjertesvikt eller et tilfelle av kronisk obstruktiv lungesykdom. Også pensjonister er mer sannsynlig at kontrakten RSV.

Hint

 • Vask hendene grundig og regelmessig for å hindre smitte.
 • Ikke røyke rundt alle som er økt risiko for å utvikle RSV.
 • Ikke la folk dele kasseroller eller kopper da dette kan øke risikoen for RSV.

Hvordan unngå Sudden Infant Death Syndrome

Dessverre, hvert år nesten 2500 barn dør uventet på grunn av Sudden Infant Death Syndrome. SIDS er den ledende dødsårsaken i spedbarn under ett år gammel med nitti prosent av disse dødsfallene forekommer før barnet fyller seks måneder gammel. Statistikken kan være skremmende for nye foreldre, og mens det er ingen måte å fullstendig hindre Sudden Infant Death Syndrome, er det noen enkle ting du kan gjøre for å redusere barnets risiko.

Hvordan unngå Sudden Infant Death Syndrome

Unngå Sudden Infant Death Syndrome

•  Slutte å røyke. Røyking under svangerskapet og rundt babyen etter at han eller hun er født øker hans eller hennes risiko for krybbedød.

amme babyen. Ammet babyer har en tendens til å våkne oftere om natten for feedings og det er antatt at dette fraråder den dype søvnen som er forbundet med Sudden Infant Death Syndrome. Redusere risikoen for krybbedød er bare ett av de mange fordelene ved amming.

Husk "back to sleep". Plasser alltid barnet på ryggen å sove. Sove på hennes side eller magen hennes kan drastisk øke sin risiko for Sudden Infant Death Syndrome. Vær sikker på at barnehage arbeidere og baby stedfortreder er klar over at babyen din er å bli plassert på ryggen å sove hver gang hun sendte ned.

Fjern tepper, puter, leker, og støtlister fra babyens barneseng. Du må være sikker på at hans crib holder klar av alle kvelning farer. Hvis du er bekymret for at barnet ditt kan bli kaldt, lag klærne hans.

Skru ned termostaten. Forskning tyder på at overoppheting kan bidra til krybbedød. Hold termostaten din akkurat høyt nok til å gjøre rommet behagelig.

Ikke dele seng med barnet ditt. Samsoving introduserer kvelning risikomomenter og bør aldri gjøres med spedbarn under ett år gammel.

Kjøp en bevegelsessensor sengen skjermen. Du kan kjøpe en bevegelsessensor for under $ 100, og det er vel verdt investeringen. En bevegelsessensor sengen skjermen er en hard plast pad som passer under babyens madrass. Etter hvert som barnet puster, registrerer sensoren bevegelsen. Når bevegelsen har opphørt i femten sekunder, vil sensoren høres høyt, skingrende pipelyd for å vekke babyen. Dersom det etter fem sekunder til, er ingen bevegelse registreres, vil sensoren sende ut en panikk signal som varsler foreldrene til å sjekke babyen.

Hint

 • De fleste SIDS tilfeller oppstår mellom ett og fire måneders alder.
 • Risikoen for Sudden Infant Death Syndrome minker når babyen din er i stand til å rulle over på egen hånd.
 • Når lagdeling babyens klær, gjøre enkelte til å ikke overdress henne.

Tegn på allergi hos spedbarn

Det siste du ønsker for barnet ditt å måtte forholde seg til er en allergisk reaksjon på noe mat eller miljøfaktor. Likevel symptomer og tegn på allergi hos spedbarn kan være vanskelig å diagnostisere, da de ofte virke som tegn på andre vanlige problemer. Bruk denne listen til å bli kjent med tegn på allergi hos spedbarn.

Identifikasjon

AllergicChild.com forteller at en jente ble diagnostisert med kolikk av legen, inntil moren merke til at de "kolikk ganger" alltid skjedde da moren spiste spesielle meieriprodukter og så ammet datteren. Det syntes å være kolikk viste seg å være en allergisk reaksjon mot melk. Noen allergi hos spedbarn kan gi magesmerter, så spedbarn kan reagere mye måten de gjør når gassy eller kolikk. Hvis barnet ditt viser disse tegnene, merke hvis det er et mønster knyttet til mattilbudet ved amming mor.

Formel-Related

Noen spedbarn er allergisk mot meieribaserte formelen de har fått, og vil svare med fussiness grunn av en opprørt buk, ifølge KidsHealth.org. Hvordan vet du om barnet ditt har en melkeallergi? Se etter de samme symptomene på kolikk, så godt som mulig gagging, nekter å spise, utslett, tungpustethet, hevelse og selv blodig diaré.

Mat-relaterte

Andre matvarer, for eksempel nøtter og skalldyr, er vanlige skyldige i baby allergiske reaksjoner, ifølge AllergicChild.org. Andre sannsynlige matvarer inneholder soya, hvete og egg, samt meieriprodukter som er nevnt ovenfor. Hvis mamma ammer og spiser disse matvarene, er det en mulighet for at barnet kan ha en allergisk reaksjon på dem. Tegn er mulig oppkast, diaré, hud elveblest eller utslett eller problemer med å puste, ifølge BabyDevelopmentNews.com.

Miljø

Mat er ikke den eneste årsaken til allergier, og selv hud elveblest og utslett kan indikere en matallergi, de også kan tyde på en allergisk reaksjon på noen annen del av barnets liv, fra stoff av klær til duften i rensemidler. Hvis barnet ditt lider av eksem eller en annen type eksem, AllergicChild.com anbefaler at du eliminere husholdningsprodukter, vaskemidler, såper og lignende som har syntetiske fargestoffer, dufter, blekemidler eller andre sterke kjemikalier i dem.

Alvorlig

Den mest ekstreme tegn på spedbarn allergi er anafylaksi, som er en sjelden forekomst av plutselig, alvorlig allergisk reaksjon og krever øyeblikkelig legehjelp. Anafylaktiske symptomer inkluderer pustevansker og hevelse, spesielt i hals, nese og munn-området i tilfelle av matallergier. Elveblest og selv bevisstløshet kan oppstå. Hvis noen av disse symptomene er til stede, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Rettsmidler for babyer med gjær infeksjon

De fleste bleie utslett hos babyer er faktisk forårsaket av gjær bakterier (også kjent som candida). Hvis barnet ditt har en rød, litt hevet eller humpete utslett i sin bleieområdet, er det mest sannsynlig forårsaket av gjær. Gjær infeksjoner kan også utvikle seg i munnen. Denne tilstanden er mer ofte referert til som trost. Symptomer på trost inkluderer hvite eller grå flekker i munnen, nektet å sykepleier eller drikke fra en flaske, og fussiness. Siden gjærinfeksjoner er smittsomme, er det viktig å gjenkjenne tegn tidlig og begynne behandling så snart som mulig.

Gjær i babyens bleie området

Ta hensyn til babyens bleie området hver gang du endrer hans bleie. Er det noen rødhet? Har barnet virke ubehagelig under skiftende tid? Catching symptomene tidlig vil bidra til å forhindre en full blåst gjær infeksjon.

En annen god måte å forebygge og behandle gjær infeksjoner er å la bleieområdet luft ut hver gang du endrer din baby. Candida bakterier trives i varme, fuktige områder, og mange kommersielle baby kluter bare bidra til problemet, siden de holde på fuktigheten. Hvis barnet ditt viser symptomer på soppinfeksjon, kan du bruke en fuktig, varm klut til å tørke av bleieområdet. Dette vil også være mer behagelig for barnet.

Hvis en bleie utslett vedvarer i mer enn tre dager, vil en medisinert krem ​​ofte fjerne infeksjonen. Det er flere bleiekremer tilgjengelig for å behandle bleieutslett. Pass på at den du får er effektive for gjær infeksjon. Thelaboroflove.com online artikkelen "Behandling av bleie utslett forårsaket av en gjær infeksjon" antyder Lotrimin AF, Nystatin eller Monistat.

Oral Thrush

Dersom gjær infeksjon er i munnen, blir orale dråper vanligvis anbefales. Disse er gitt etter feedings. Tørk overflødig melk ut av innsiden av babyens munn, så gi ham dråpene. Bruk en bomullspinne for å spre medisin jevnt. Hvis symptomene ikke har bedret seg etter en uke, se legen.

I tillegg sørge for at alle smokker og flasker er renovert for å hindre forurensning.

Andre hensyn

Gjær infeksjoner i babyer kan bli forverret ved amming. Hvis du er en ammende mor og barnet ditt har en gjær infeksjon, sørg for at du er praktisere god hygiene. Trøske kan sendes til mødre under sykepleie økter, forårsaker kløende og smertefulle brystvorter.

Gjær infeksjoner er ikke bare forårsaket av dårlig hygiene. Risikoen for å utvikle en gjær infeksjon er økt med antibiotika. Varm, fuktig vær kan også bidra til gjær infeksjoner.

Slik bruker du en Lampetype brystpumpe

Perfekt for sporadisk bruk, pære stil brystpumper --- også kalt manuell brystpumper --- kan brukes enkelt med bare noen få grunnleggende instruksjoner. Selv om hver produsentens pumpen er annerledes, ikke generelle retningslinjer gjelder. Hvis du trenger mer hjelp, kan du vurdere å kontakte din amming konsulent eller din lokale La Leche League.

Slik bruker du en Lampetype brystpumpe

•  Vask hendene før du begynner å pumpe. Hvis du finner pumpe brystene dine til å være en ubehagelig opplevelse, "Amming Svar Book" anbefaler å påføre lanolin over brystvorten og areola. Lanolin er trygt for både mor og baby, og du trenger ikke å bli fjernet før babyen sykepleiere fra brystet.

Monter pære-stil dine brystpumpe stykker. For å gjøre dette, skyv ventilen på den indre ringen av pumpehuset. Deretter skrus på flasken på pumpehuset. Plasser stammen håndtaket åpning på toppen av pumpehuset og skyv til du kjenner at det smetter. Deretter plasserer breastshield inn i den øvre åpningen til pumpekroppen.

Plasser breastshield over din bryster og center det. Ikke dytt for hardt, men da dette kan redusere melkestrømmen. Også, "Amming Svar Book" sier at hvis brystvortene er for nær kantene på breastshield, kunne de gni mot skjold og føre til at du ubehag.

massere brystene før pumping å bidra til å stimulere melkestrømmen. Selv om det ikke er nødvendig, kan dette ekstra trinnet hjelpe deg å oppnå melken-utstøting refleks raskere med en manuell pumpe.

Juster pære eller spaken til armen er behagelig. Deretter kan du enten presse pære eller skru hendelen til du kommer til hastighet og vakuumtrykket som du er mest komfortabel. Vanligvis kan dobbelt automatiske brystpumper generere ca 60 suge sykluser per minutt; Men med en manuell pumpe, kan du forvente færre suge sykluser.

Pump brystene til melk-utstøting reflex har stoppet. For hver kvinne, vil dette være en annen tidsperiode. Forvent å pumpe hvert bryst alt fra syv til 15 minutter. Når du er ferdig med å pumpe, prøv å gni en liten mengde morsmelk på brystvorten for å unngå sårhet.

Rengjør breastshield, ventil og membran grundig etter hver pumping økt. De fleste bryst pumpe tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin eller kan rengjøres med varmt såpevann. Skyll delene godt. Air tørke delene på et rent håndkle.

Hint

 • Alle pære-type pumper er forskjellige, så hvis du har problemer med montering din, sjekk med brukerhåndboken. Hvis du ikke har den opprinnelige brukerveiledningen, gå til produsentens hjemmeside, som du kan finne det i PDF-skjema.
 • Hvis du planlegger å jobbe utenfor hjemmet, vurdere å kjøpe eller leie en dobbel-elektrisk brystpumpe for å sikre at du opprettholde melkeproduksjonen. Manuelle pære-stil pumper er mer egnet for en og annen kveld.
 • For å få enda mer melk, dra nytte av babyens suger. Ved amming babyen på den ene siden, manuelt pumpe den andre. Du kan oppleve at du klarer å få mer melk denne måten. Dette kan bidra til å gjøre pumping enklere og mer sømløs hvis du forbereder for en natt ute.

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler


Bleie utslett er en svært vanlig type irriterende dermatitt som først og fremst påvirker babyer. Mens det er mange over mot bleie utslett behandlinger tilgjengelig, mange mennesker foretrekker å bruke naturlig rettsmidler på babyens sarte hud. Ikke bare er kjemisk naturlig bleie utslett behandlinger gratis, de kan også være mye billigere.

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

•  Hindre bleie utslett fra å bli alvorlig ved å holde området rent og tørt. Bleie utslett oppstår når huden blir irritert fra langvarig eksponering for urin og kjemikalier i engangsbleier. Den beste måten å hindre den fra forming i første omgang er å ofte endre skitne bleier. Når du endrer babyens bleie la huden litt tid å tørke ut i frisk luft før du setter på en ny bleie. Avstå fra å bruke babypudder. Mens ja, vil babypudder absorbere ekstra væsken, maisstivelse som den er laget av fremmer veksten av visse typer av gjær som kan føre bleieutslett. Hvis fuktighet er et problem, forsiktig tørke området med en myk klut før hver bleie endring.

Beskytt babyens hud. For den vanlige tilfelle av irritasjonsbleieutslett, å beskytte huden mot ytterligere irritasjon er den beste behandling. Dekke babyens hud med en barrierekrem. Du kan bruke butikken kjøpte sink oksid bleie utslett kremer, men hvis du foretrekker noe mer naturlig kan du lage en hjemmelaget bleie utslett salve av lanolin og calendula olje. Du kan finne lanolin i baby omsorg delen av de fleste butikker. Det er tradisjonelt brukt for å beskytte brystvortene ved amming mødre fra chaffing. Calendula olje kan kjøpes i helsekostbutikker og vitamin butikker.

Hvis du har mistanke om at babyens bleie utslett er forårsaket av gjær, den eneste måten å virkelig kurere det er å bli kvitt infeksjonen. Ofte gjær bleie utslett kan kureres hjemme ved å bruke vanlig, økologisk yoghurt. Yoghurt har antibiotika og soppdrepende egenskaper. Det vil bero babyens hud og drepe gjær på samme tid. Påfør romtemperatur yoghurt til bleieområdet med hver endring for å klare opp bleie utslett som er forårsaket av gjær.

Hint

 • Skulle babyens bleie utslett fortsette å bli verre, sprekker eller blø, kontakt hans / hennes barnelege umiddelbart. Noen ganger alvorlig bleie utslett krever anti-sopp behandlinger eller antibiotika for å kurere.

Vekttap etter avvenning

Mens noen kvinner gjør slippe vekt mens du ammer, andre opplever at vekten forblir stabil eller øker. Siden ammende kvinner kan ikke signifikant kutte sine kaloriinntaket uten å skade sin melk forsyning, kan det være vanskelig å starte en seriøs diett og treningsprogram ved amming av baby. Mens bittersøt og emosjonell for mange nye mødre, betyr avvenning tilby kvinner en ny mulighet til å starte en konsekvent diett og mosjon plan.

Vekttap

Ifølge amming konsulent Kelly Bonyata, ammende mødre trenger en ekstra 200 kalorier hver dag. En av de viktigste justeringer etter avvenning babyen din er å endre matvaner, slik at du ikke lenger forbruker like mange kalorier som du gjorde mens du ammer. Alternativt kan nybakte mødre velger å holde sine kalorier statisk, men øke aktivitetsnivået tilsvarende. Kvinner som ikke klarer å gjøre noen av disse tingene kan oppleve vektøkning etter avvenning sine babyer. En måte å starte din diett plan er å kutte fettinntaket med 20 prosent til 25 prosent, og samtidig opprettholde tilstrekkelig nivå av protein. Protein bidrar til å hindre tap av muskelmasse og gir energi du trenger når du skal ta vare på barnet ditt og / eller eldre barn. Opptatt moms bør også prøve å spre sitt kaloriinntak ut ved å forbruke flere mini-måltider i stedet for tre store, tradisjonelle måltider. Dette vil bidra til å opprettholde energinivået og holde deg fra overspising ved måltidene eller fråtse i usunn snacks. Det er også nyttig for å unngå snacking ut av ditt barns plate eller etterbehandling hennes måltider for henne. Disse små mengder av kalorier legge opp i løpet av dagen.

Trening

Med en ny baby eller småbarn, kan det være vanskelig å finne tid til å trene regelmessig. Plukk en aerobic aktivitet og prøve å gjøre det på en daglig basis. Nybakte mødre ofte at gang passer deres timeplan, siden de kan bringe sine barn sammen ved hjelp av en barnevogn. Ifølge Cedric X. Bryant, administrerende treningsfysiolog ved American Council on Exercise, er det viktig å passe mosjon i når det er mulig, men morgen trening forblir optimal siden det har en tendens til å sette dagens tempo. Ved å trene i morgen, kan du sikre at ingen distraksjoner komme i veien for din daglige dose av fysisk aktivitet. Når du ikke får plass i en tur, kan du prøve en av mor-og-baby trening DVDer. Disse videoene med forslag til øvelser som inkluderer barnet ditt, noe som gjør treningen tid morsom og givende for dere begge. En mars 2006 artikkel publisert i International Journal of Sports Medicine fant at moderat trening kan hjelpe folk mister mer vekt enn hard trening. Prøv å inkludere en blanding av moderat og dynamisk kardiovaskulær trening for å slippe pounds og samtidig opprettholde muskelmassen som bidrar til å holde deg sterk og tonet.

Raskeste måten å miste barnet vekt

Graviditet er taxing på kroppen: en voksende baby forårsaker morgenkvalme, en craving for alle ting fettete, og en fobi for fysisk trening som gjelder barnets helse. (! Gratulerer) Med alle disse faktorene endelig fjernet etter arbeidskraft, kommer nå den nest vanskelige delen: å miste barnet vekt.

Erstatte sykepleier bra med en sports-BH

Å miste vekt raskt, er trening et must --- spesielt cardio. Turgåing er en fin form for mosjon, som er tai chi. Verken aktiviteter imidlertid slippe pounds raskt. Hvis du er ute etter raske resultater, velger en høy effekt cardio trening som kickboksing (som din voksende baby gjorde for måneder) eller kjører. For antall kalorier brent av felles aktiviteter, se Resources nedenfor.

Konsistensen av trening er like viktig som den type trening. Prøv å trene tre til fire dager i uken. Forklar dette prioritet til din mann eller partner, slik at han kan ta vare på barnet under treningen tid. Eller kjøpe en kickboksing DVD og trene hjemme. Mens alle mødre har vanskelig tid å få "alene" tid, er det slutt din jobb å sørge for at du kan få litt mosjon.

Vurdere en Raw Diet

Å jumpstart vekttap, kan en rå diett være et godt valg. Merk: Grundig planlegging og forskning før du tar fatt på denne dietten anbefales, som er å konsultere en kostholdsekspert. Nye mødre som er rå foodists må sikre alle ernæringsmessige nivåer er oppfylt ved amming sine nyfødte. Mens du er overgangen til denne dietten, ta kosttilskudd og få veiledning fra legen din for å sjekke dine nivåer av næringsstoffer.

Raw foodism er en diett som kan kaste pounds raskt fordi det inkluderer forbruk av rå frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spirer. Dietten inkluderer ikke bearbeidet mat eller mat som krever en ovn, mikrobølgeovn eller komfyrtopp. Dette begrenser brød, kaker, chips, kjøtt og meieriprodukter --- alle gjerningsmennene av vektøkning (men også gode kilder til jern, protein og B-vitaminer). Fordeler med en rå diett er skissert i boken "12 trinn til Raw Foods": klar hud, bedre humør, færre forekomster av sykdom, og hurtig vekttap.

Begynn Craving Sunn mat

Hvis du ikke ønsker å bytte til en rå diett, finne måter å gjøre usunn cravings både bedre og sunnere. For eksempel hoppe bestiller pizza ved å lage din egen i stedet --- bruke hele hvete deig og minimale mengder med ost, og topp med grønnsaker i stedet for pølse eller pepperoni. Ikke viker unna alt fett: Jackie Keller forklarer i sin bok "Body Etter Baby" at mødre bør spise sunt for hjertet og antioksidant-rike fett som mørk sjokolade (en eller to små firkanter om dagen), nøtter og avokado.

Hvis du har tid ut av arbeid for å tilbringe med barnet ditt, så omfavner denne tiden til å lære noen sunne oppskrifter. Gjør et par nye salater, eksperimentere med buljong-baserte supper, og arbeide på fett kutte teknikker som dampende og baking i stedet for steking.

Hensynet

Hold vekttap mål realistisk. Boken "Eating Forventningsfullt" reiser en rettferdig punkt: Det tok ni måneder å få vekten, og forfatterne oppgir å ta en like lang tid å gå ned i vekt.

Hvordan å miste Tummy vekt etter en C-Section

Hvordan å miste Tummy vekt etter en C-Section


Vektøkning i svangerskapet er naturlig, men det kan være vanskelig å skifte overflødig vekt etter fødselen. Du sannsynligvis føle deg sliten mye av tiden, og trener kan virke som et ork at du ikke har tid til. Den gode nyheten er at det kan gjøres, men ikke presse deg for hardt; det er best å gå ned i vekt sakte etter fødselen, spesielt etter en C-delen. Sett deg realistiske mål. Det kan ta seks måneder eller mer for å komme tilbake til normal vekt, men ikke gi opp!

Hvordan å miste Tummy vekt etter en C-Section

En amme. Det er en naturlig måte å miste babyen fett. Kroppen din har gått opp i vekt delvis å kunne mate babyen mellom 200 og 500 kalorier hver dag, så ved amming, du vil miste vekt slik naturen ment, sier graviditet-info.net.

Oppgave. Du kan føle deg for utmattet, men lett trening faktisk vil øke energinivået og bedre selvfølelse, samt hjelpe deg å kaste pounds. Snakk med legen din om hvor lenge å vente før du starter et regime, og ikke presse deg selv for mye. Ifølge graviditet-info.net, bør du vente minst seks uker etter en vaginal fødsel og åtte uker etter en C-delen før du begynner å trene.

Ta babyen med deg. Hvis du ikke har tid til å trene alene, ikke bekymre deg. Ta babyen for en tur i parken eller investere i en jogging vognen og gå for en mild løp.

Møt andre mødre. Du er ikke den eneste nye mor som ønsker å gå ned i vekt. Inviter andre mødre til å bli med deg, eller sette opp en barnevakt sirkel, så noen mødre omsorg for barna mens de andre trener.

Spis godt. Det kan være fristende å fråtse på høy-kalori snacks hele dagen, men ved å fylle din diett med hele korn, belgfrukter og frisk frukt og grønnsaker, vil du få alle de næringsstoffene kroppen din trenger for å være i stand til å ta vare på barnet ditt, mens bor mett lenger.

Se dine matvaner. Hvis du har blitt "spise for to", er det på tide å kutte ned på porsjonene. Ikke hopp over måltider, selv om, som det er viktig å konsumere næringsstoffer i løpet av dagen.

Hint

 • Hold deg hydrert ved å drikke mye vann før, under og etter trening.
 • Bruke en sports-BH for å beskytte dine bryster.
 • Trening umiddelbart etter amming når brystene er mindre og du bærer mindre vekt.
 • Lær hvordan du kan utøve trygt fra en kvalifisert instruktør for å unngå skade.
 • Ikke over-anstrenge deg. Lav-effekt trening er tryggere enn høy effekt.
 • Alltid varme opp og kjøle ned tilstrekkelig for å unngå skade.

Hvordan å miste Belly Fat mens sykepleie

Hvordan å miste Belly Fat mens sykepleie


Å miste buk fett ved amming av barnet kan være vanskelig på grunn av det høye antallet kalorier nye mødre må ta. Du bør aldri konsumere færre enn 1800 kalorier per dag. Ifølge Waystoburnfatquickly.com, del kontroll, kan sunne matvaner og trening hjelpe deg brenne av din ekstra mage fett mens du ammer uten å skade melketilførselen. Det kan ta seks måneder eller mer for å miste all den ekstra vekten du har fått mens hun var gravid.

Hvordan å miste Belly Fat mens sykepleie

•  Spis ofte. Hver tredje time er ideelt. Dette vil ta kanten av appetitten og tillater deg å lettere kontrollere porsjonene du spiser. Spise en snack som nøtter mellom måltidene er en god måte i å gjøre dette. Selv om du ønsker å miste buk fett, er det viktig å spise nok kalorier til å holde deg frisk. Amming vil føre til at du mister ca 850 kalorier hver dag, men du må spise nok til å tilfredsstille det kaloribehov, så vel som for et sunt kosthold.

Drikk så mye vann som du kan for å fullt hydrat selv. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å engasjere seg i en trening diett. Dehydrering kan føre til unødig tretthet. Du vil være i stand til å fortelle hvis du drikker nok vann av fargen på urinen din. Hvis det er lys gul, er du godt hydrert. Hvis det er en mørk farge, må du drikke mer vann.

Velg matvarer høy i næringsstoffer og protein enn matvarer som ikke er eller som kan anses som junk food. Ikke bare vil dette hjelpe deg å miste vekt, men også det vil forbedre den ernæringsmessige verdien av morsmelk. Peanøttsmør og melk er eksempler på mat med høyt sunne kalorier og næringsstoffer. Frukt, grønnsaker og mat med høyt fiber er også viktige komponenter i et sunt postpartum kosthold. Unngå fet mat.

Gjør øvelser som trener mageområdet, eller kjernen. Bare stramme magemusklene regelmessig vil hjelpe i toning musklene der. Pilates tilbyr mange effektive øvelser som firmaet opp kjernen. Bruk gummistrikk eller vekter for styrketrening, og trening med intervaller som er høy i intensitet. Men først konsultere legen din om når er et godt tidspunkt å begynne å gjøre disse øvelsene. Avhengig av art av svangerskapet og fødselen, må du kanskje vente litt etter levering å begynne å jobbe ut magen.

Gjør cardio trening regelmessig. En treningsøkt så enkelt som power walking kan føre til rask og effektiv vekttap over, inkludert magen. Du kan selv gjøre dette mens du dytter barnet i en barnevogn rundt i nabolaget. Men ikke trene for aggressivt. Dette kan føre til unødig stress til en kropp utvinne fra svangerskap og fødsel.

Hint

 • Ikke begynne en aggressiv øvelse diett umiddelbart etter fødselen. Konsultere legen din for å finne ut hvordan og når man skal akselerere din abdominal og cardio trening.

Sotalol Komplikasjoner

Sotalol Komplikasjoner


Sotalol er en oral medisin primært brukes til å behandle vedvarende ventrikkeltakykardi, en permanent rask hjerterytme. Denne spesielle form for arytmi forårsaker hjertekamrene for å fylle ukorrekt og dermed levere tilstrekkelig blod til kroppen. Sotalol er en beta blocker brukes til å bremse og regulere hjerterytmen. Selv sotalol er FDA-godkjent og ansett som en trygg behandling for denne tilstanden, kan noen komplikasjoner oppstår under behandlingen.

Bruk bare som anvist

Feil bruk av sotalol kan resultere i en retur eller forverring av symptomene dine. Ta din sotalol dose (r) på samme tid hver dag. Følg legens retninger og ikke justere dosen eller slutte å sotalol uten å konsultere legen din. Fylle opp medisinen før du tar din siste dose for å unngå manglende doser.

Bivirkninger

Typiske bivirkninger inkluderer svimmelhet, tretthet, langsom hjerterytme, hodepine eller diaré. Noen pasienter, både mannlige og kvinnelige, har rapportert om en redusert evne til å delta i seksuell aktivitet. Kontakt legen din dersom disse bivirkningene vedvarer eller forringe din daglige liv. Dosejustering kan lindre disse symptomene. I sjeldne tilfeller har pasienter rapportert alvorlig svimmelhet, besvimelse, plutselig endring i hjerterytme eller smerter i venstre kjeve, arm eller ben. Oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene.

Antacida

Mineralene i antacida hindre absorpsjon av sotalol og redusere dens virkninger på hjertet. Ikke ta sotalol på samme tid som et antacid inneholdende magnesium, kalsium eller aluminium. Hvis du trenger en syrenøytraliserende, tar det minst to timer før eller etter sotalol dose.

QT-forlengelse og torsades de pointes

I sjeldne tilfeller kan pasienten oppleve en ekstrem demping av hjertefrekvens preget av en markert QT-forlengelse på et elektrokardiogram (EKG) lesing. En EKG registrerer et hjerteslag som en Q-bølge, en markert topp, og en T-bølge, jo kortere, mindre uttalt bølge etter Q-bølgen. QT-forlengelse er en forlengelse av QT bølge kompleks på en EKG lesing, noe som indikerer at hjertemuskelen krever en lengre rehabiliteringsperiode mellom hjerteslag. Risikoen for QT-forlengelse øker jo lenger en pasient er på sotalol og kan resultere i en alvorlig tilstand som kalles torsade de pointes, en spontan og midlertidig uregelmessig puls. Torsades de pointes er preget av en "opp-ned" hjerteslag på et elektrokardiogram.

Effekter på Diabetes

Den tiltenkte virkningen av sotalol kan maskere den økte eller pounding hjertefrekvens forbundet med plutselig, akutt hypoglykemi, eller lavt blodsukker. I tillegg kan sotalol øke forekomsten av hyperglykemi, høyt blodsukker. Pasienter som tar sotalol samtidig som vi tar medisiner for å behandle diabetes bør overvåke blodsukkeret regelmessig og jobber tett med sin diabetes lege for å justere insulin eller orale diabetes medisiner for å kompensere for disse effektene.

Graviditet og sykepleie

Sotalol er en kategori B graviditet narkotika, noe som betyr at dyrestudier er mangelfulle og ingen velkontrollerte studier er utført på gravide kvinner. I tilfeller der pasienter har tatt sotalol under svangerskapet, rapporterte sine leger lav fødselsvekt. Ta sotalol under graviditet når fordelene oppveier risikoen, og mens under medisinsk tilsyn. Medisin overføringer fra mor til barn ved amming. Behandlende lege vil avgjøre om det er bedre å avslutte behandlingen mens sykepleie eller flaske-mate barnet og fortsette eller gjenoppta sotalol terapi.

Muscle Milk Informasjon

Muscle Milk Informasjon


Muscle Milk er en linje av protein shakes, barer og måltid-erstatningsprodukter laget av Cytosport. Muscle Milk er svært gunstig for idrettsutøvere og vekt trenere. Selv om det er mange varianter av protein produkter, er Muscle Milk litt forskjellig fra andre.

Product Line

Muscle Milk er mest kjent som et protein pulver som er blandet med vann for å lage en protein shake. Proteinpulver er trolig Muscle Milk mest populære produkt, og mange forbrukere som at Muscle Milk tilbyr en "light" produkt. Men det er ganske mange andre produkter i Muscle Milk linje. Cytosport tilbyr også ferdige protein shakes, protein barer, måltid-erstatning drinker og andre måltid-erstatning produkter som bærer Muscle Milk varemerke.

Ingredienser

Muscle Milk kombinerer to typer proteiner i sine produkter: whey protein og kasein protein. Det er ikke de ingredienser som individualisere muskel melk, selv om; mange protein produkter bruker en kombinasjon av myse og kasein.

Muscle Milk er unik fordi formelen er laget for å etterligne formel av en mors brystmelk. Morsmelk er beriket med proteiner, vitaminer og aminosyrer. I de to første dagene etter en mor føder, produserer kroppen hennes et hormon som kalles colostrum; dette hormonet styrker babyens immunsystem ved å skylle kroppen med antioksidanter og enzymer. Sammen med andre ingredienser, har muskel melk bovint kolostrum, som i det vesentlige har den samme som i den menneskelige hormon.

Protein Fordeler

Protein er byggesteinen av muskel vekst. Vi trenger alle protein om vi trene eller ikke. Økende protein, men bidrar til å bygge og regenerere muskelvev. Muscle Milk er spesielt nyttig for styrketrening. Når du løfter vekter, er du river muskelfibrene. Deretter muskelen vokser tilbake større og sterkere. Muscle Milk hjelper denne prosessen. Plus, er protein veldig mettende, så drikker protein shakes vil redusere appetitten.

Melk Fordeler

Mors melk formel av Muscle Milk er begunstiget fordi det øker nivået av aminosyrer, antioksidanter og enzymer. Mange studier har vært viet til fordelene ved morsmelk, og det er kjente helsemessige fordeler, men forskerne vet egentlig ikke alle fordelene ved amming. Men studier har vist at babyer som ammes er sunnere babyer. Derfor kan muskel melk bistå immunsystemet.

Misforståelse

Det er viktig å vite at Muscle Milk har mer fett og kalorier enn sine konkurrenter. Av denne grunn, muskel melk gir en lett versjon av hvert av produktene. Den tradisjonelle Muscle Milk produktet er formulert for seriøse styrketrenere. De lettere versjoner er mer hensiktsmessig for personer som trener i mild til moderat rekkevidde. De fleste får en tilstrekkelig mengde protein fra kosten alene, så Muscle Milk skal brukes i forbindelse med muskel-building aktiviteter. Dersom det svelges uten riktig trening, vil Muscle Milk føre til vektøkning.

Hvordan du fange HIV / AIDS Do?

Oversikt

Overføring gjennom seksuell kontakt

HIV / AIDS kan spres gjennom både heterofile og homofile aktivitet. Gjennom usikre, ubeskyttet sex, kan virus-laden kroppsvæsker, for eksempel sæd og skjedesekret, skriv en persons kropp. Selv om det kanskje ikke ser ut som en person har noen åpne sår, blemmer eller ødelagt hud der HIV kunne gå inn i kroppen, som kanskje ikke er tilfelle. Selve handlingen av sex ofte skaper små sprekker i vaginal eller anal passasjer. To måter å sterkt redusere eller utrydde risiko er å bruke en latex kondom eller avstå fra seksuell aktivitet helt.

Nonsexual Infeksjon

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, andre metoder for HIV-smitte inkluderer deling av skitne nåler mellom narkomane; infisert blod nå et kutt eller slimhinner; eller blodoverføringer, men dette er svært sjelden. Babyer med HIV-smittede mødre kan bli smittet før eller under fødselen eller ved amming.

HIV-smitte Myter

Du kan ikke få HIV gjennom følgende metoder: ved hjelp av et toalett etter en HIV-carrier, berøre en brukt feminin produkt, gjennom en bug bite eller puste inn viruset. Det er også svært usannsynlig at du ville bli smittet ved kyssing, selv om den er åpen munn. HIV-viruset overlever ikke godt i friluft, noe som utelukker mange av disse metodene fra å passere på sykdom. Det er heller ingen kjent risiko for HIV blir sendt videre fra tilfeldig arbeidsplass eller hjemme kontakt. Mens det har vært tilfeller av infeksjon fra et hjemmemiljø, disse var vanligvis et resultat av uforsiktig håndtering av blod eller blodprodukter av et familiemedlem.