Digidexo.com

botox forgiftning

Den systemiske bivirkninger av Botox

Den systemiske bivirkninger av Botox


Botox er den medisinske prosedyren brukes til å redusere de visuelle effektene av aldring ved plumping huden og redusere rynker. Imidlertid er botox en farlig toksin som produseres av bakterien Clostridium botulinum. Giften fører til livstruende sykdom som kalles botulisme. Botox brukes i små doser for å unngå utbruddet av botulisme, men dårlige forhold eller feil bruk av stoffet kan føre til systemiske botulisme bivirkninger, som er dødelig.

Hvordan Botox Works

Den botulisme toksin brukes i botox er en nervegift som lammer nervene i det berørte området. Den lamme nervene slappe hudens rynker i pannen, munnen og øynene områder. De injiserte toksinet blokkerer muligheten for nervene til funksjon, noe som gjør dem slappe av og skaper en flat, glatt utseende i huden. De injeksjoner er effektive for ca tre eller fire måneder. Botox brukes også for muskelkramper, hodepine og arr.

Symptomer

Hvis injisert feil, går toksin i blodstrømmen og forårsaker systemiske symptomer. Toksinet blokkerer signalstoffet acetylkolin, som er ansvarlig for muskelaktivitet. Acetylkolin også styrer sekresjon kjertler, slik at de første symptomene på botox forgiftning er tørre øyne og munn. På grunn av blokkering av muskelkontroll, pasienter med botox forgiftning også oppleve svakhet i ansikt, munn og lemmer. Svakhet i membranen muskelen skjer også gjør det vanskelig å puste.

Forebygging

Forebygging av botox forgiftning betyr å ødelegge cellene som utgjør toksin er sporer. Sporene blir ødelagt ved direkte varme ved 120 ° C (220 ° F) i 30 minutter. Det kan også bli ødelagt ved å koke det i 10 minutter. Folk som mistenker gastrointestinal infeksjon kan spise sure matvarer som frukt.

Behandling

Den beste behandlingen for botox forgiftning er med et antiserum. Ulempen med denne behandlingen er at den må injiseres før det kommer inn i nervecellen. Dersom antiserum brukes ikke raskt, da en hvilken som helst toksin som kommer inn i nervecellen vil medføre svakhet i musklene. Toksinet er slutt ødelagt av kroppen, men legevakt er nødvendig spesielt for å hindre pusteproblemer.

Botox Safety

Før du får botox injeksjoner, er det viktig for din helse for å sikre at prosedyren er gjort av en lisensiert lege. For økt sikkerhet, sjekk at legen er spesialisert på ansikts plastisk kirurgi. Før å ha plastisk kirurgi, alltid vet helserisikoen og bekymringer. Legen din bør liste prosessen for prosedyren og gi deg farene. Kontoret der du må prosedyren bør også være utstyrt med akuttmedisin i tilfelle uforutsette komplikasjoner.

Hva er Botox brukes til?

Hva er Botox brukes til?


Botox er en nervegift som brukes som et legemiddel for å behandle muskelspasmer og andre nevrologiske lidelser kjennetegnet ved unormale muskelsammentrekninger. Det er også brukt for midlertidig å glatte ut rynker. Stoffet er hentet fra botulinum toxin, kjent som botulisme, den samme bakteriegiftstoff som kan føre til lammelser og drepe hvis konsumert i forurenset mat. Det er denne paralyserende effekt som brukes for terapeutiske formål.

Historie

Renset botulinumtoksin var den første bakterielle toksin som skal brukes som medisin. FDA lisensiert toksinet i 1989 under navnet Oculinum å behandle øyesykdommer. I 1994, FDA fordømte fremme stoffet for kosmetiske formål. I 2002 fikk Botox FDA-godkjenning for midlertidig behandling av glabellar (rynke) linjer og markedsføres under navnet Botox Cosmetic. I 2004 ble Botox godkjent for å behandle hyperhidrose (overdreven svetting) av underarmene når antiperspiranter mislykkes.

Nevrologiske lidelser

Ved å lamme de berørte musklene, korrigerer Botox den lidelser skjeling (feiljustert øyne) og blefarospasme (øye spasmer som forårsaker øyelokket å stenge ufrivillig), slik at pasientene til å leve symptomfri.

Smertebehandling

Mens Botox var opprinnelig ment å behandle problemer med øyet muskler, andre terapeutiske bruksområder inkluderer behandling av alvorlig nakke og ryggsmerter. Migrenepasienter har også rapportert lettelse etter å ha fått Botox-injeksjoner.

Kosmetisk Enhancement

Botox Cosmetic forebygger uttrykk relaterte rynker og kan redusere eksisterende rynker ved å lamme musklene som forårsaker rynker. Mens godkjent for fine linjer, kan en lege også injisere Botox inn i andre deler av ansiktet for å behandle kråke føtter og andre uttrykksmessige linjer.

Dreven svette

Hyperhidrose er alvorlig svetting, til et punkt der det kan føre til følelsesmessig nød og sosial tilbaketrekning. En Botox injeksjon inn i huden hvor det overskytende svetting oppstår er en av flere behandlinger.

Slik fungerer det

En liten dose av Botox injiseres inn i det påvirkede muskel. Medisinen binder seg til nerveendene og blokkerer utgivelsen av acetylkolin, en nevrotransmitter som forårsaker muskler til kontrakt eller flytte. Når acetylkolin er blokkert, betyr at muskelen ikke motta signalet til kontrakt, og er midlertidig lammet. Effektene kan ta fra tre til seve dager å vises etter en injeksjon og vanligvis vare fra tre til fire måneder.

Advarsler

Noen bivirkninger av Botox, inkludert respirasjonssvikt og død, ble funnet i både FDA-godkjente og ikke-godkjente bruksområder. I de rapporterte tilfellene reaksjonene, som finnes hovedsakelig hos barn som behandles for muskelkramper knyttet til cerebral parese, ser ut til å være relatert til Botox sprer seg fra injeksjonsstedet til andre områder. Symptomene var lik de av botulisme forgiftning, inkludert svelgeproblemer, svakhet og pusteproblemer.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.

Botox og nevromuskulære lidelser

Botox og nevromuskulære lidelser


Clostrodium botulinum, en farlig stamme av bakterier som forårsaker matforgiftning, kan gi helsemessige fordeler når det gis som et terapeutisk middel som heter Botox. Enkelte varianter av dette toksinet, injiseres i små mengder i det urolige området, kan ikke bare hjelpe glatte ut rynker som en kosmetisk prosedyre, men kan også temme nevromuskulære lidelser som forårsaker ufrivillig spam og andre vanskeligheter. Fordi dette stoffet forstyrrer nervefunksjon, men pasientene må akseptere risikoen for potensielt farlige bivirkninger.

Bruk

Leger bruker Botox som et middel for en familie på nevromuskulære forhold kollektivt kalt dystoni, ifølge Helse Communities, som definerer dystoni som ukontrollerbare muskelsammentrekninger som skyldes feil nerve avfyring. Botox terapi, anvendt i små doser, kan lindre disse muskuløse spams. Leger bruker ikke de fleste av de syv kjente varianter av C. botulinum toxin, avhengig av type A for kosmetisk behandling og Type B for medisinsk behandling. Type A bruker varenavn Botox Cosmetic den, mens type B går med handelsnavn Myobloc den.

Handling

Muskler kontrakt som reaksjon på signaler fra hjernen som formidles av en nevrotransmitter som acetylcholin heter, i henhold til Drugs.com. Botulinum protein, når det injiseres i stedet for det nevromuskulær lidelse, hindrer acetylkolin fra å komme inn det berørte området, sette en stopper for nervøse tics eller muskuløse feil.

Indikasjoner

Botox terapi kan behandle mange typer dystoni. Forhold som har nytte av denne behandlingen inkluderer ansikt og kjeve spams, nakke spams kjent som cervical dystoni eller spastisk torticollis øye forskyvninger og ufrivillig blunking. Botox kan hjelpe med tale eller taleproblemer som stamming eller stemmebånd spasmer. Det også bidra til å løse nevromuskulære problemer i andre områder av kroppen, for eksempel urinretensjon, et alvorlig problem som involverer blæren muskler som ellers ville kreve kateterisering å la pasienten til å passere urin.

Bivirkninger

Leger må nøye administrere botulinum, i små mengder, for å oppnå de ønskede resultater uten å forårsake alvorlige bivirkninger fra denne kraftige toksin. Selv under optimale forhold, kan noen pasienter oppleve en grad av muskelsvakhet i området som mottar Botox. For eksempel pasienter som behandles for blefarospasme, eller ufrivillig blinker, kan oppleve en midlertidig hengende øyelokk. Noen få pasienter kan oppleve andre symptomer som ligner influensa.

Betraktninger

Ifølge Emed TV, kan Botox utgjøre ukjente risikoer under graviditeten eller da gikk gjennom morsmelk til babyer. Helse Communities advarer om at botulinumtoksin kan noen ganger flytte fra sin opprinnelige området til andre områder av kroppen, noe som resulterer i slike alarmerende og potensielt farlige symptomer som å puste, svelge eller snakke problemer, inkontinens eller tåkesyn. Pasienter og leger både bør være klar til enhver tid at dette gunstig terapi får sine helbredende krefter fra en dødelig nervegift og at en viss grad av risiko følger bruken.

Botox & Neck Pain Danger

Botox & Neck Pain Danger


Injeksjon av Botox er en kosmetisk prosedyre som er gjort for å forbedre ungdommelighet og stramme opp huden kosmetisk. Disse prosedyrene kan inkludere en panne løft, øyelokk heis og en ansiktsløftning. Denne prosedyren er vanligvis trygt, men i sjeldne tilfeller kan det føre til smerter og bivirkninger.

Bakgrunn

Botox eller botulinum toksin A, er en neurotoxin. En neurotoksin er et stoff som er giftig for kroppen, og kan forårsake nervecelleskade hos personen som bruker den. Bly er et eksempel på et neurotoksin.

Nummenhet, prikking

Ifølge Botox offisielle nettsted, selv om injeksjon prosessen ikke kan være smertefullt og har en tendens til å være rask og enkel, kan ettervirkningene vise seg å være skadelig og smertefullt. Et eksempel på en bivirkning er nummenhet eller prikking i nakken.

Hevelse, blåmerker

En annen nakkesmerter fare er hevelse, blåmerker eller mulig rødhet rundt i området av injeksjon. Disse bivirkningene kan vise seg smertefullt til den personen som hadde Botox injisert, spesielt i nakken.

Neck Kramper

Fordi Botox brukes til å stramme opp huden og gjør huden og musklene vises mer ungdommelig, kan det føre til muskelspasmer og smerter. I halsen spesifikt, kan det føre til stivhet og begrensninger i bevegelse.

Advarsel

Hvis du opplever noen av disse eller andre bivirkninger etter å ha mottatt en Botox-injeksjon, søke profesjonell lege for diagnose og riktig behandling.

Hvordan Get Safe Botox behandling for migrene hodepine

Botox (botulinum toksin A) er en migrene behandling og forebygging benyttes av leger. Migrene er en svært smertefull og invalidiserende type hodepine. Behandling kan være unnvikende for mange lider. Botox injeksjoner forårsake liten lammelse av muskler og er vanligvis injisert bilateralt over pannen og kinnben og ned på baksiden av halsen, avhengig av typen av migrene og presenterer symptomer. Kroniske migrenepasienter er ofte desperate. Sørg for å ta en aktiv rolle i din omsorg for å hindre ytterligere skade, spesielt hvis du har andre medisinske tilstander.

Hvordan Get Safe Botox behandling for migrene hodepine

Forsknings effektiviteten av Botox på migrene. Det er ikke en kur, og fungerer bare for ca 2-4 måneder før pasienten vil trenge fremtidige injeksjoner, så dette er ikke en gang skudd (no pun intended). Mye av forskningen sier det er svært nyttig, og har ingen bivirkninger. Se etter personlige beretninger fra migrenepasienter som ble behandlet med injeksjoner. Drug selskaper vil liste opp mulige bivirkninger og legene vil trolig si injeksjoner "er ikke så ille", men de trenger ikke å leve med resultatet.

Spørsmål legen din om hans / hennes erfaring med bruk av Botox som en migrene forebygging. Spør hvor lenge han eller hun har brukt denne metoden til å behandle migrene og hvor mye suksess andre pasienter har hatt med den. Finn ut om dette er legens nyeste inntekt. Leger gjør pasienter vente i månedsvis mens de samler informasjon slik at de kan begjære Medicare til dekning av Botox-injeksjoner for migrene. Behandlinger må tilpasses til pasienten så vær forsiktig med en lege som foreslo umiddelbart injeksjoner, med mindre dette er hensikten med å se den spesifikke legen.

avsløre alle medisinske bekymringer knyttet til nakke, hode, kragebeinet og skuldrene. Noen ganger er det underliggende livmorhalssykdommer, leddgikt, rotator cuff skader, senebetennelse, ryggmargs forhold eller andre medisinske problemer som kan være årsaken eller forverre migrene. Det er viktig å gi en lege et fullstendig bilde av din migrene og helsen generelt.

Hvis du har en Botox-injeksjon holde en journal med dine etter injeksjon symptomer. Legen har som mål å redusere hyppigheten av migrene. Det er sannsynlig å være noen smerter på injeksjonsstedet og hals svakhet. Dokumentere dette nøye. Hvis du har andre medisinske tilstander muskel svakhet kan skape sekundære problemer, så selv om din migrene kan redusere du nå har smerter i et annet område. Se opp for dette!

Vær proaktiv i helsesektoren. Hvis du ikke føler deg bra etter etter din første Botox-injeksjon snakke med legen din. I noen tilfeller Botox-injeksjoner kan forverre din fysiske helse ved å flytte muskelstrukturen i nakke og skuldre. Rapportering dine symptomer er den beste måten å forebygge skader fra Botox-injeksjoner.

Hint

 • Botox-injeksjoner kan og har vært veldig nyttig for noen mennesker med kronisk migrene.
 • Denne artikkelen er ikke ment å kurere, behandle eller diagnostisere noen lidelse.

Botox behandling for migrene

Botox behandling for migrene


Ofte vi hører ordet Botox, og våre sinn utløser seg til et bilde av en nål som settes inn i ansiktet for kosmetiske formål. I flere tiår har medisinske forskere vært på jakt etter en alternativ måte å behandle migrene, og gjennom invasiv forskning, har det blitt fastslått at pasienter med migrene forhold som bruker Botox behandling, snarere enn reseptbelagte medisiner, har følt en enorm lettelse i smerte.

Behandling

Det faktum at migrene ofte utløse en ekstrem mengde av smerte, lider ofte nå for et reseptbelagt legemiddel for rask lindring. Mens disse reseptbelagte behandlinger for migrene ofte generere bivirkninger som tretthet, vektøkning og urolig mage, har nesten alle pasienter som får Botox-injeksjoner ikke oppleve noen bivirkninger i det hele tatt. Ifølge sin nyeste klinisk studie, Allergan Inc, Botox distribusjonsselskap, har funnet ut at Botox injeksjoner i musklene i pannen, øyne, panne, siden av hodet og baksiden av hodet nær halsen, akselerere umiddelbar migrene lettelse. I motsetning til mange andre reseptbelagte legemidler som brukes for behandling, har Botox-injeksjoner er bekreftet å gi migrene lettelse i inntil seks måneder. Disse injeksjoner virker ved å forårsake en utgivelse i muskelspenninger, og ved å egge en beroligende effekt på nervecellesystemer som har å gjøre med bevissthet om smerte. Migrenepasienter er ute denne behandlingen som det vanligvis bare varer i rundt 10 minutter per økt, og ubehag nivået er minimal.

Botox Administrator

Når du vurderer Botox behandling for migrene lettelse, forsiktig velge en lege som har erfaring i å administrere injeksjonen. Velge en lege basert på en lav avgift reklame, er kanskje ikke den klokeste avgjørelsen, hvis han er fortsatt ny i praksis. Når Botox er riktig administrert, har det minimal og kortvarige bivirkninger, med smerte gått nesten umiddelbart. De fleste mennesker vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter umiddelbart etter å ha mottatt Botox-injeksjoner. Ring flere praksis, og stille så mange spørsmål som du føler som vil gjøre din beslutning om å ha Botox injeksjon mer behagelig.

Kostnad

Mange er redd for at utgiftene til å motta Botox-injeksjoner vil være å bratt å ha råd til. Som i 2009, Botox-injeksjoner for behandling av migrene vanligvis koster rundt $ 350 per målrettede området. Du må tåle det faktum at du ikke skulle trenge noen annen form for behandling i seks måneder. I forhold til å betale en resept co-lønn en gang per måned, samt besøke legen din ofte, og ha mulitple migreneanfall, vil du komme ut på plussiden når utnytte Botox-injeksjoner.

FDA Godkjenning

Fra og med denne dagen, er Botox fortsatt til vurdering FDA-godkjenning for behandling av migrene. Ifølge Allergan Inc., de er håpefull, basert på deres siste prøveresultatene, til fil for en supplerende biologiske konsesjonssøknad med FDA, for å bruke Botox i behandling av kronisk migrene innen utgangen av 2009 Selv med alle de positive resultatene fra behandling av migrene med Botox-injeksjoner, er det sterkt anbefalt at du besøker din personlige lege før du gjennomgår noen form for behandling for migrene lettelse.

Botox for migrene Hodepine Relief

Ifølge en studie utført av American Headache Society, kan Botox-injeksjoner brukes som forebyggende behandling mot kroniske migrene. Studien viser også at Botox kan være mindre risikabelt å bruke for behandling, i stedet for reseptbelagte medisiner som har bivirkninger. Åtti prosent av individer innenfor studie injisert med Botulinum toxin type A, også kjent som Botox, hevdet at de hadde mindre hyppige og intense migrene.

Behandling

For de som har hyppige, intense migrene, kan Botox gi lindring uten bivirkninger andre medisiner. Botox er en væske, injiseres i områder som pannen, mellom øynene, og til siden og bak i nakken.

Legene foreslår at Botox er effektiv mot migrene fordi den blokkerer smertesignaler til hjernen. Lindring av hodepine vises cirka tre uker etter de første injeksjonene, og bør gjøres hver tredje måned for å opprettholde smertekontroll.

Fordeler

Bortsett fra sjeldne bivirkninger, er Botox anses å være et trygt alternativ til migrene hodepine medisinering. Sjeldne bivirkninger omfatter nakke muskelsvakhet, eller øyelokk og øyenbryn hengende. De som ikke ønsker å ta en reseptbelagte medisiner har et alternativ med Botox, og trenger ikke å forholde seg til vanlige bivirkninger fra andre medisiner som vektøkning, urolig mage, eller døsighet.

Botox er godkjent av Food and Drug Administration for øyesykdommer, rynker og nakke spasmer; men det er fortsatt i tidlig fase for å bli godkjent for bruk med kronisk, alvorlig hodepine og migrene.

Kostnad

Siden Botox ikke er dekket av forsikring, kan det bli ganske kostbar å få regelmessige behandlinger. Hver Botox session koster ca $ 350 per injeksjonsstedet, som vanligvis er mellom øynene, pannen og ryggen eller siden av halsen for migrene lettelse.

Foreskrevet muntlige medisiner for migrene som Imitrex er et rimeligere alternativ, men kan ikke redusere symptomer nok for de som har intens hodepine.

Jak uzyskać ubezpieczenie obejmujące Botox dla migreny dzienne

Botox jest skuteczny w leczeniu wielu pacjentów, którzy cierpią na migreny. Siedemdziesiąt pięć procent pacjentów w badaniu przeprowadzonych przez University of California doświadczonych ulgę migreny tak długo, jak sześć miesięcy po otrzymaniu zastrzyku Botox. Botox stosowany jest zazwyczaj w planowych zabiegów kosmetycznych często nie objętych ubezpieczeniem zdrowotnym. W przypadku preparatu Botox w leczeniu migreny bóle głowy, roszczenie ubezpieczenie zdrowotne jest możliwe.

Instrukcje

Uzyskaj od swojego lekarza prowadzącego konkretnej dokumentacji, stwierdzające, że Botox jest ona zalecana kuracji radzić sobie z migreny. Dokumentacja mówi, że najlepszym inne możliwe metody leczenia nie są odpowiednie do sytuacji, i zawiera szczegółowe informacje dotyczące tego, dlaczego te inne kursy nie są odpowiednie dla Twoich potrzeb medycznych.

przed poszukuje Dermatoskopia dla migreny skontaktować się z biurem zdrowotnych ubezpieczeń. Ponieważ Botox jest związane z planowych zabiegów, które nie są objęte ubezpieczeniem zdrowotnym, ważne jest, że można uzyskać wstępną zgodę na takie leczenie.

Zatwierdź dokumentację otrzymaną od lekarza dotyczące zalecanego cyklu leczenia do firmy ubezpieczeniowej.

Wniosek, że firma ubezpieczeniowa dostarczyć pisemną zgodę na Botox w leczeniu migrenowych bólów głowy.

Wskazówki

 • Nawet z wcześniejszej zgody na leczenie, firma ubezpieczeniowa może mieścić odwrócić kurs. Dlatego musisz być przygotowany na okres negocjacji z firmy ubezpieczeniowej, nawet po uzyskaniu wstępnej zgody na leczenie Botox. W przypadku procedury Botox w leczeniu migreny, twoim celem jest, aby wykazać, że ten kurs leczenia jest niezbędne z medycznego do leczenia rozpoznanego problemu zdrowotnego.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn


Barn vil, av natur, utforske verden rundt dem. For yngre barn er dette ofte betyr å sette ting i munnen, mens for eldre barn kan det bety å prøve å lage vitenskap eksperimenter med hva ingredienser kan bli funnet. Hver av disse scenariene bærer en høy risiko for utilsiktet forgiftning, symptomene som alle foreldre bør være i stand til å oppdage og behandle på riktig måte. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppdage symptomene på forgiftning hos barn.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Spot Symptomer på forgiftning hos barn

1 spot tegn på kjemisk forgiftning på barnets hud og klær. Uvanlig hudutslett eller forbrenninger vedlagt tilhørende tårer, hull eller flekker på et barns klær kan tyde på at han har vært i kontakt med giftige husholdning kjemikalier. Fjern øyeblikkelig de berørte klær og skyll huden hans med varmt vann i minst 15 minutter før du kontakter ditt lokale giftkontrollsenter.

Legg merke til merkelige lukter på barnets pust, spesielt hvis hun har vært ute av syne i et par minutter, eller hvis hun har uvanlige merker rundt munnen hennes. Det kan tyde på at hun har kommet inn og svelges noen type giftig væske eller spist bær eller blader av en giftig plante.

Se for plutselig tretthet eller slapphet, da disse er symptomer på mange forskjellige typer forgiftning. Karbonmonoksid-forgiftning, spesielt, forårsaker tretthet, svimmelhet og hodepine. Siden karbonmonoksid er en vanskelig å oppdage, luktfri gass som kan lekke sakte over tid, er det viktig ikke å avvise disse symptomene selv om de er gradvis og vedvarende.

Be om en blodprøve for å sjekke nivåer av bly i barnets blod. Symptomene på blyforgiftning er irreversible og noen ganger etterligne de av ADHD. Barn som bor eller har bodd i boliger bygget før 1979 og er stille problemer med hukommelse, motoriske ferdigheter og beslutningsprosesser skal være testet for blyforgiftning før en endelig diagnose for ADHD er gjort.

Suspect inntak forgiftning hvis barnet ditt har problemer med å puste, halssmerter, oppkast og uforklarlig innholdsrik siklende. Se deg rundt i området for å se om du kan oppdage eventuelle åpne eller tomme beholdere som kan indikere hva barnet svelging.

Treat forgiftning hos barn

Fjern giftige stoffet fra ditt barns rekkevidde, og har ham spytte det ut hvis han ikke har svelget det ennå. Med små barn må du kanskje med makt fjerne stoffet ved å bruke to fingre for å øse den ut av munnen.

Ring redning troppen umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste, er bevisstløs, ser ut til å være å ha kramper eller har svelget eller vært i kontakt med et ukjent stoff.

Ring Giftinformasjonssentralen for instruksjoner om hvordan å motvirke forgiftning hvis du vet hva barnet ditt har kommet i kontakt med, og synes ikke å være i umiddelbar medisinsk fare. Ikke prøv å gjøre henne spy mindre annet er spesifikt til, siden noen etsende gift kan føre til ytterligere skade på vei opp igjen.

Hint

 • Hold alltid tallene for giftkontrollsenter og redning troppen på et lett tilgjengelig sted og sørge for at ungdommer vet hvor du finner dem.
 • Forlat aldri husholdning kjemikalier eller medisiner på et sted hvor barn kan komme til dem. Hvis mulig, holde disse stoffene i et låst skap.

Forgiftning Fra Permanent Markers

Forgiftning Fra Permanent Markers


Selv om det ikke er noen bestemt navn for tilstanden, må permanente markører inneholde et farlig kjemikalie som kan forårsake hud forgiftning. Mens de fleste markører anses å være ikke-giftig, mange merker inneholder et kjemikalie som kalles Xylen som kan utløse en allergisk reaksjon, spesielt når blekket påføres direkte på huden.

Xylen

Xylen inneholder tre isomerer: orto-xylen, meta-xylen og para-xylen. Alle tre er fargeløs, brennbar væske preget av en søt lukt. Inntreden i kroppen kan oppstå ved innånding, svelging eller hud og øyekontakt. Ved lave nivåer fungerer det som et irritasjonsmoment for øye og slimhinner; ved høyere konsentrasjoner det fungerer som et narkotisk stoff. Ekstremt høye nivåer har vært knyttet til leversvikt, hukommelsestap og død. Det er viktig å merke seg at slike store mengder xylen ville kreve eksponerings langt utover kapasiteten til en enkelt markør.

Symptomer på eksponering

Akutt eksponering for xylen kan være kvalme, hodepine, svimmelhet, tretthet, irritabilitet, irritasjon i øyne, nese og hals, og tap av motoriske ferdigheter. Det er mulig, ved bruk av en permanent markør for en lengre tidsperiode uten ventilasjon, for slik eksponering kan forekomme.

Kronisk eksponering kan forårsake lever-og nyreskader, konjunktivitt, eksem, og tørrhet i nese og hals.

Nødprosedyrer

Hvis Xylen er introdusert inn i øynene, må du skylle umiddelbart med kaldt vann i minst 15 minutter. For hudeksponering, vask med såpe og vann. For innånding, fjern personen til frisk luft. Skulle offeret slutter å puste, utføre HLR og kontakt krisepersonell umiddelbart. Dersom det svelges, ikke fremkalle brekning. Har offeret drikke store mengder vann og varsle krisepersonell.

Xylen i Markers

En permanent markør er designet for å kunne skrive på nesten alle overflater. Dette blekket får sin permanens ved å være vanntett. Dette gjør rengjøringen blekket vanskelig, selv ved hjelp av såpe. De fleste markører har blekk som inneholder xylen, som anvendes som et løsningsmiddel. Ved hjelp av et slikt løsningsmiddel i en konsentrert form vil faktisk fjerne trykksverte. Permanent da blekket er lik spraymaling ved at den avgir gasser som inneholder ikke-flyktige forbindelser. Disse røyk, men anses ikke-dødelig i doser som vanligvis finnes i blekk og maling, er meget brannfarlig.

Andre kilder til Xylen

Xylen kan også bli funnet i følgende produkter: motor og flydrivstoff; som løsemiddel i lakk, lakk, maling og fargestoffer; hydrogenperoksyd; noen parfymer; Myggmidler; vitaminer; lær behandling; og legemidler.

Symptomer på salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning er en smertefull bakteriell infeksjon som påvirker fordøyelsessystemet, forårsaker alvorlig diaré i noen tilfeller. Infeksjonen, kjent som salmonellose, spres gjennom kontakt med forurensede dyr avføring. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er ca 40.000 salmonellose tilfeller rapportert i USA hvert år.

Primære symptomer

En salmonella infeksjon forårsaker mild til alvorlig intestinal kramper, diaré, oppkast, frysninger, blod i avføringen, muskelsmerter og feber ca 12 til 72 timer etter at en person er smittet. Ifølge CDC, diagnosen sats for barn under fem år er fem ganger høyere enn raten av salmonella-smitte i alle andre aldersgrupper.

Symptomer på Komplikasjoner

Salmonellose, mens smertefullt, er vanligvis ikke livstruende hos tidligere friske mennesker. Personer med nedsatt immun symptomer, transplantasjoner mottakere, eldre og barn er mer sannsynlig å utvikle alvorlige symptomer hvis de kontrakt salmonellose. Vedvarende, alvorlig diaré kan gjøre det vanskelig å holde nok væske i kroppen din og dehydrering kan oppstå som et resultat. Dehydrering kan gjøre noen berørt av salmonellose føle seg enda sykere. Hvis du utvikler dehydrering, kan du merke en tørr munn og tunge, innsunkne øyne, redusert vannlating og en reduksjon i tårer. Reiters syndrom, en form for leddgikt, kan utvikle seg i mennesker som har hatt en salmonella infeksjon, vanligvis på et tidspunkt etter at infeksjonen har gått over. Symptomer på Reiters syndrom inkluderer leddsmerter, smerter ved vannlatning og øyeirritasjon. I noen tilfeller, salmonellabakteriene migrere fra tarmen til blodet. Bakteriene kan reise til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg.

Diagnose

Salmonellose er diagnostisert ved å undersøke en prøve av avføringen Hvis legen mistenker en salmonella infeksjon basert på dine symptomer. Ditt blod kan også bli testet for å avgjøre om salmonellabakterier har tastet blodet.

Behandling

I mange tilfeller vil salmonellose løse inn på egen hånd i fire eller fem dager. I løpet av denne tiden, bør du begrense din diett for å klare væsker. Mild dehydrering kan behandles hjemme ved å drikke oral rehydrering løsninger som Pedialyte eller sportsdrikke som inneholder elektrolytter. I tilfelle av alvorlig dehydrering, kan pasienter trenger å få intravenøs væske på et sykehus. Hvis salmonella kommer inn i blodet, kan bakteriell infeksjon spre seg til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg. Behandling med antibiotika er nødvendig hvis dette skjer og andre komplikasjoner og til og med død, kan forekomme som et resultat av de nye infeksjoner. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAID) kan anvendes for å behandle smerte som skyldes Reiters syndrom.

Overføringsmetoder

Salmonella-bakterier kan overføres fra et dyr til et menneske på flere måter. Å spise infisert kjøtt, egg, fjærkre eller biff kan forårsake salmonellose infeksjon. Selv grønnsaker kan bli smittet med salmonella hvis de er dyrket i jord forurenset med salmonella. Rå egg og upasteurisert melk kan også havn salmonella. Salmonellose kan spres fra person til person hvis noen som har infeksjonen og ikke vasker hendene etter bruk av bad og deretter håndterer mat som blir servert til andre mennesker. Skilpadder, øgler, fugleunger og unger kan bære salmonella, og det er en god idé å alltid vaske hendene etter å ha håndtert disse dyrene for å hindre salmonellose.

Advarsel

Det er noen varianter av salmonellabakterier som kan forårsake tyfoidfeber. Disse variantene finnes vanligvis i utviklingsland som ikke har de samme kloakk behandling standarder som USA. Hvis du nylig har besøkt et av disse landene og utvikle røde flekker på øvre del av brystet, feber over 102 grader F, diaré, forstoppelse, hoste eller mental forvirring, må du kontakte legen din umiddelbart.

Virkninger av Salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning, mer formelt kjent som salmonellose, er en infeksjon som er forårsaket av bakterier i slekten Salmonella. Det er en vanlig type matforgiftning som vanligvis resulterer i en mild intestinal sykdom.

Effekter

Symptomene på salmonellose er ikke forårsaket av selve forgiftning og er vanligvis gastrointestinal karakter. Dette inkluderer magekramper, diaré, kvalme og oppkast.

Progresjon

De første symptomene på salmonellose vanligvis vises innen tre dager etter inntak av salmonellabakterier. De løser vanligvis uten behandling innen en uke etter sin debut.

Ved å søke behandling

Salmonellose kan kreve behandling for dehydrering. Dette kan forekomme når pasienten har en redusert urinmengde, tørr munn eller innsunkne øyne. Spedbarn som ikke produserer tårer når de gråter eller er ikke svarer kan også være dehydrert.

Alvorlighetsgrad

Salmonellose er vanligvis en mild, selvbegrensende sykdom hos pasienter med sunt immunforsvar. Imidlertid kan svært unge eller eldre pasienter med nedsatt immunforsvar oppleve alvorlig diaré som krever sykehusinnleggelse for å behandle.

Komplikasjoner

Den vanligste komplikasjon av salmonellose er en form for reaktiv artritt er kjent som Reiters syndrom. Pasienter med sigdcelleanemi er også mer sannsynlig å utvikle osteomyelitt, en infeksjon i benmargen.

Hvordan Kan Botox Hjelp cystitt?

Botulinum toxin, kjent bedre som botox, er ofte brukt som en kosmetisk behandling for å forebygge rynker. I tillegg til å behandle rynker, er botox nyttig som behandling av forskjellige lidelser. En av disse lidelser er cystitt.

Blærekatarr

Cystitt er betennelse i blæren på grunn av infeksjon. Bekkenbunns ømhet og blæreproblemer blir ofte assosiert med blærekatarr.

Botox behandling

Botox er en muskel relaxer. Troen er ved hjelp av botox behandling for blærekatarr, pasienter som bekken ømhet og blæreproblemer vil forbedre.

Studier

Fra og med 2009 ble University of Washington sponse en studie på effekten av botox behandling på blærekatarr. Studien ble startet i september 2005 Hann-Chrong Kuo gjennomført en liten studie av hans egne om botox behandling og blærekatarr.

Resultater

I sin studie Hann-Chrong Kuo bestemt botox behandling har små forbedringer for pasienter med blærekatarr. Resultatene er samlet som i 2009 fra University of Washington studie tendens til å støtte Hann-Chrong Kuo resultater.

Andre behandlings

Antibiotika er en annen metode for behandling av cystitt. Antibiotika arbeide for å rense kroppen for infeksjonen som forårsaket blærekatarr.

Om Salmonella forgiftning

Salmonellose, også referert til som salmonella, er en bakteriell infeksjon funnet i feces. Salmonella vanligvis påvirker tarmen. Mennesker kan bli smittet med salmonella posing når de spiser mat som har blitt forurenset med bakterier.

Time Line

Ifølge Center for Disease Control, symptomer på salmonella forgiftning produserer vanligvis innen 12 til 72 timer etter smitte. Det finnes to hovedtyper av salmonella forgiftning: gastroenteritt og tyfoidfeber.

Gastroenteritt

Symptomer kan være kvalme, oppkast, diaré, feber, muskelsmerter, hodepine og blod i avføringen.

Tyfoidfeber

Symptomer vanligvis består av høy feber (mer enn 102 grader F), hoste, rose-farget utslett, bradykardi (langsom hjerterytme) og mental forvirring.

Diagnose

Diagnostisering av salmonella forgiftning inkluderer normalt å ta en prøve av avføringen og leter etter bakterier under et mikroskop.

Behandling

Behandling av salmonella typisk bestå av anti-diaré. Men ifølge Mayo Clinic, anti-diaré medisiner, "kan også forlenge diaré assosiert med salmonella-infeksjon." I tillegg kan antibiotika medisiner være foreskrevet for å bidra til å bekjempe infeksjonen.

Hva Infeksjoner kan være forårsaket av Salmonella forgiftning?

Salmonella er det vanlige navnet brukes for en stor gruppe av beslektede bakterier som kan invadere tarmkanalen. Infeksjon med salmonella kan føre til at sykdommer gastroenteritt, salmonellose og tyfoidfeber.

Fakta

Ifølge Mayo Clinic, er det mer enn 2000 forskjellige typer av salmonellabakterier. Ut av dette store antallet, omtrent ett dusin arter utløse menneskelig sykdom.

Gastroenteritt og Salmonellose

The Mayo Clinic siterer gastroenteritt som hoved salmonella-relatert sykdom, med symptomer som magesmerter, diaré, kvalme, oppkast, hodepine, feber, frysninger, muskelsmerter og blodig avføring. De fleste infeksjoner kommer fra forbruk av kokt eller rå egg, eggprodukter, fjærkre og kjøtt. The Centers for Disease Control and Prevention refererer til gastroenteritt symptomer som salmonellose.

Tyfoidfeber

Salmonella-infeksjon kan også utløse et anfall av tyfoidfeber, en potensielt livstruende sykdom med symptomer som feber i overkant av 102 Fahrenheit, forstoppelse eller diaré, hoste, mental forvirring, lever og milt utvidelse og langsom hjerterytme.

Reiters sykdom

I kjølvannet av en salmonella infeksjon, kan noen individer utvikle en tilstand som kalles Reiters sykdom, eller reaktiv artritt. Symptomer inkluderer leddsmerter, øyeirritasjon og smertefull vannlating.

Komplikasjoner

Potensielle komplikasjoner av salmonella forgiftning inkluderer dehydrering av alvorlig diaré og livstruende infeksjon i blodet og organer som ryggmargen, hjernen eller hjertet.

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning


Mens mange mennesker vet om solbrenthet, dehydrering og heteslag, ikke så mange er klar over farene ved sol forgiftning. Søn forgiftning er mer ekstrem enn normalt solbrent, og må behandles etter å ha blitt identifisert til å hindre at det blir noe verre, som solen strek. Les videre for å lære hvordan du både identifisere, og å behandle, sol forgiftning.

Hvordan å identifisere og behandle Søn forgiftning

Den første indikator på sol forgiftning er alvorlig solbrenthet. Utover de vanlige indikatorene for solbrenthet, folk som er berørt av sol forgiftning har ofte også kvalme, hodepine, migrene, feber, svimmelhet og diaré. En person rammet av sol forgiftning kan ikke ha hver eneste en av disse symptomene, men han / hun vil mest sannsynlig ha noen og kan ofte beskriver seg selv som "bare ikke følelsen rett."

Når du identifisere sol forgiftning, er neste trinn behandling. Det første trinnet er å umiddelbart få personen ut av solen, gjerne i en kjølig skyggefullt sted. Innendørs med AC og en kul eller lunken dusj er en god start. En kald ispose eller kompass er en god idé hvis flertallet av smerte er i ett område (som pannen eller skuldre).

Bruk Aloe Vera til å behandle de brente områder av huden. Unngå fettete eller fet lotion.

Ta to aspirin. Ikke ibuprofen, ikke Aleve, men aspirin har vist seg å hjelpe med smerte uten negative bivirkninger, og generelt har hjulpet hevelse og følelser av smerte. I tillegg til aspirin, har Beta Karoten kosttilskudd blitt vist i laboratorietester for å lette betennelser som kommer med solbrenthet og sol forgiftning.

Drikk rikelig med vann, men gjør det sakte. Du trenger å bli re-hydrert, men du ønsker ikke å øke dehydrering ved å kaste opp.

Hvis det er mulig, holde seg innendørs i noen dager før du er helt frisk igjen. Hvis ikke, kan du bruke sterk sol beskyttelse og dekke opp.

Hvis du på noe punkt har du en veldig høy feber eller kan ikke kontrollere oppkast, gå til legevakten umiddelbart.

Hint

 • Hold deg innendørs, med air condition hvis mulig, til du er helt frisk igjen hvis det er mulig
 • Ikke gå til stranden eller tilbringe mye tid i solen hvis du har sol forgiftning
 • Aspirin, AC, og Betakaroten er en flott kombinasjon

Giftig Mold forgiftning symptomer

Det finnes mange typer av mold; de fleste er ufarlige. Men det er noen former som kan vokse i ditt hjem og utgjør farlig helserisiko for deg og din familie. Disse har blitt kalt "giftig muggsopp", selv om formene selv er ikke giftig. De produserer metabolitter som produserer giftstoffer som kalles mykotoksiner. Mykotoksiner er en alvorlig helserisiko. Flere giftige mold forgiftning symptomer kan føre til kreft, hjerteproblemer, kronisk bronkitt, lærevansker og mer.

Farligste Molds

Stachybotrys chartarum og Chaetomium er de farligste formene. De fører til alvorlige sykdommer som for eksempel multippel sklerose, blødende lungene eller autoimmune sykdommer.

Muggvekst

Mold vokser i fuktige områder som inneholder oksygen og noe å mate på. I boliger, disse stedene er bad, fuktige kjellere, kjøleskap drypptrau eller hvor det har vært en lekkasje rørleggerarbeid; det farligste stedet er i gulv og vegger.

Psykiske symptomer

Symptomer på giftig mugg forgiftning er mange, og kan også være symptomer på annen lidelse. Du kan ha mer enn ett symptom. Psykiske symptomer er angst, hukommelsestap, personlighetsforstyrrelser og humørsvingninger.

Fysiske symptomer

I likhet med de mentale symptomer, kan de fysiske symptomene forårsakes av toksiske mugg forgiftning eller ved andre forstyrrelser. Disse symptomene er skjelving, sår hals, hoste, rektal blødning, neseblødning, magesmerter, hodepine og smerter i ekstremiteter.

Beskyttelse

Beskytte et hjem mold krever reparere eventuelle vann problemer raskt, se etter vann flekker, holde fuktighetsnivået lavt og holde sprinkleranlegg fra treffer ytterkledning av ditt hjem. For små områder av mold, er det anbefalt å rengjøre med blekemiddel og vann; for store områder, bør en giftig mold ekspert kontaktes.

Hvordan bruke Botox for å behandle hodepine

Hvordan bruke Botox for å behandle hodepine


Botox er tradisjonelt brukt kosmetisk til å redusere rynker i ansiktet. Det har imidlertid også noen ikke-kosmetiske medisinske anvendelser. En av disse anvendelser er for å behandle hodepine. Den positive effekten av Botox på hodepine ble opprinnelig oppdaget når kosmetiske brukere rapporterte færre hodepine. Etter kliniske studier underbygget disse rapportene, Botox ble en mainstream behandling for kronisk hodepine. Det er ikke helt forstått hvorfor Botox kan behandle hodepine, men det er antatt å blokkere den kjemiske som bærer smerte til hjernen.

Hvordan bruke Botox for å behandle hodepine

•  Se en lege for å få din hodepine riktig diagnostisert. Det er mange forskjellige årsaker til hodepine, og noen kan behandles uten bruk av omfattende medikamentterapi.

•  Vurdere hyppigheten av hodepine. Botox terapi anbefales kun for kronisk hodepine. Med mindre du har hodepine mer enn tre ganger i måneden, har du sannsynligvis ikke trenger å bruke Botox-injeksjoner for lettelse.

Diskuter Botox behandling med legen vår. Ikke alle leger er opplært eller kvalifisert til å bruke Botox. Du må kanskje få en henvisning fra din primære omsorg lege til en kosmetisk kirurg eller en annen spesialist.

Gjennomgå din første runde av injeksjoner. Botox-injeksjoner for å behandle hodepine leveres i pannen og på baksiden av den neste. Vanligvis er fem injeksjoner gis på hvert sted, men legen din kan velge å bruke flere injeksjoner for å få ønsket effekt.

La 1 til 14 dager for Botox for å nå sitt fulle effekt. Noen mennesker opplever umiddelbare resultater, mens andre har forsinket reaksjoner. Hvis hyppigheten og alvorlighetsgraden av hodepine er upåvirket i 2 uker, kan du være blant de 30 prosent eller så av pasienter som Botox virker ikke.

Gjenta behandlingen hver 2 til 5 måneder for å opprettholde resultatene.

Hint

 • Hvis Botox-injeksjoner ikke fungerer for deg, det er andre forebyggende medisinsk behandling du kan bruke til å behandle kronisk hodepine, inkludert antidepressiva, betablokkere og muskelavslappende.
 • Botox injeksjoner kan også brukes til å behandle kjeveleddet, noe som kan være årsaken til noen av hodepine.
 • De fleste private forsikringsselskaper dekker ikke kostnadene for Botox behandling for hodepine ennå. Botox behandlinger vanligvis koster flere hundre dollar og må gjentas regelmessig for å opprettholde sin effekt.
 • Botox er ikke bevist trygt for gravide eller ammende kvinner.
 • Botox-injeksjoner har et par av bivirkninger, inkludert redusert muskelbevegelser og blåmerker på injeksjonssteder. Disse bivirkningene er vanligvis små og ikke fraråde pasienter fra å gjenta behandlingen.

Hvordan vite symptomene på Aspartam forgiftning

Aspartam, et kunstig søtningsmiddel som er mye brukt i pakket og bearbeidet mat, er markedsført som et alternativ til sukker for diabetikere. Men noen eksperter, som Ramazzini Foundation, tyder på at aspartam kan være en alvorlig helsefare, med bivirkninger som kan etterligne andre helsemessige forhold. Hvis du regelmessig spiser produkter med aspartam, og opplever symptomer som ligner på astma eller epilepsi, snakk med legen din om muligheten for aspartam forgiftning.

Hvordan vite symptomene på Aspartam forgiftning

I henhold til Vanderbilt University, har noen mennesker som regelmessig konsumerer brus som inneholder aspartam rapportert kronisk hodepine. I en studie overvåkes av Duke University Medical Center, 40 personer konsumert mat eller drikkevarer som inneholder aspartam, og ble observert for eventuelle endringer. Fagene variert i alder, kjønn og livsstil. Hodepine fulgt, og tendens til å være moderat til alvorlig. Den hodepinen startet innen 24 timer etter inntak av mat eller drikke som inneholder aspartam.

The National Soft Drink Association koblet aspartam-indusert hodepine med høyere nivåer av formaldehyd i kroppen. Fordi hodepine er en vanlig sykdom, kan det være vanskelig å bestemme om de er koblet til aspartam. Aspartam-indusert hodepine tendens til å bli langvarig, og ikke svarer godt til smertestillende medisiner.

Beslag er en mer alvorlig reaksjon som har vært koblet til aspartam forbruk, som foreslått av University of Maryland Medical Center. Beslag føre til at kroppen til å oppleve milde til alvorlige muskelspasmer. Disse spasmer vises i en rekke måter, fra mild muskelrykninger i hendene og armene til en grand mal anfall, som produserer voldelig, hele kroppen rykking.

Disse anfallene ligner anfall typisk for en person som lider av epilepsi. Oppsøk lege umiddelbart hvis du opplever anfall og ikke har epilepsi.

Pusteproblemer ble også sett i resultatene fra Duke University Medical Center studie. Fag rapporterte kortpustethet og astmalignende symptomer. Jo større forbruk av matvarer eller drikker som inneholder aspartam, jo ​​mer sannsynlig at folk skulle oppleve pusteproblemer.

Kortpustethet som er alvorlig nok kan føre til svimmelhet og svimmelhet. Hvis kortpustethet oppleves, og det er ingen historie med astma, søker medisinsk behandling. Leger kan kjøre tester for å avgjøre om en underliggende tilstand som forårsaker kortpustethet, eller om det kunne ha vært forårsaket av aspartam forgiftning.