Digidexo.com

trangt urinrør

Urinrøret Betennelse & årsaker i kvinner

Urethrea betennelser

Urethral inflammasjon (også kjent som urethritis) er karakterisert ved inflammasjon av urinrøret, som er den smale rør gjennom hvilket urinen kommer ut av kroppen. Både kvinner og menn kan få en urethral infeksjon. Men kvinner har mye høyere risiko for infeksjon.

Symptomer

Symptomene på urinrøret betennelse varierer, og noen kvinner lider ingen påviselige symptomer i det hele tatt. Men de kvinnene som opplever symptomer rapportere smerter ved vannlating og hyppig trang til å urinere, bekkensmerter eller ubehag, unormal utflod som ofte er tykk og gul, og smerter eller ubehag under samleie.

Årsaker i Women

Det er flere årsaker til urinrøret betennelse hos kvinner. Den vanligste av disse er seksuelt overførbare sykdommer Klamydia, gonoré, syfilis og HIV / AIDS.

Imidlertid kan urinrøret betennelse også være forårsaket av bakterier inn i urinrøret, blåmerker under samleie eller en antibiotikakur.

Av og til kan årsaken til urinrøret inflammasjon ikke identifiseres, og er referert til som ikke-spesifikk uretritt (NSU).

Diagnose

For kvinner er den diagnostiske prosedyre for urinrøret betennelse minimal invasiv. Legen din vil fysisk undersøke skjeden din, ta en prøve av vaginal væske og ber deg tor avgi urinprøve.

Behandling

Urinrøret inflammasjon er oftest behandles ved en kurs av antibiotika, så vel som eliminering eller styring av eventuelle underliggende seksuelt overførbare sykdommer hvis slike finnes.

Hvis du er for øyeblikket seksuelt aktive eller var da du først begynte å oppleve symptomer, så din partner må for å bli diagnostisert og behandlet også. I tillegg er det viktig å avstå fra sex under behandling fordi infeksjon kan fortsatt være til stede og overfør selv om symptomene dine kan ha forsvunnet.

Komplikasjoner

Som symptomer på uretritt kan ofte gå ubemerket hen, er det viktig å ha regelmessige kontroller av legen din. Mens de fleste tilfeller av urinrøret betennelse løse på egen hånd, visse underliggende infeksjoner kan føre til komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Disse komplikasjoner inkluderer øyeproblemer og infeksjoner som kan også videreføres til nyfødte under levering resulterer i opthalmia neonatorum eller nyfødt øyeinfeksjon). Andre symptomer inkluderer oral og anal infeksjoner, vaginal kjertel cyster og betennelse samt sterilitet og svangerskap utenfor livmoren.

Hvordan redusere hevelse av en Traumatized Urinrør

Hvordan redusere hevelse av en Traumatized Urinrør


Urinrøret er urinen transportrøret. Det bærer flytende avfallsprodukter fra blæren til en evakuering åpning over vagina for kvinner og tuppen av penis for menn. Hevelse eller betennelse i urinrøret kalles uretritt. Når du har urthritis, har du hyppig og smertefull vannlating. Uretritt kan være forårsaket av bakterier, virus, kjemisk eller fysisk irritasjon fra seksuelle relasjoner. Kronisk urinrørsbetennelse er vanligvis forårsaket av en bakteriell infeksjon eller innsnevring av urinrøret.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for en urin kultur for å fastslå om bakteriene er årsaken til hevelsen. Behandling med antibiotika for å bekjempe de spesifikke bakterier skal lindre symptomene dine. Legen din kan også foreskrive en smertestillende som Pyridium å redusere hyppig brenn urin ubehag. Unngå alkohol og koffeinholdige drikker mens du healer.

Spør legen din om du bør ta en forebyggende antibiotika hvis hevelse i urinrøret skyldes irritasjon fra seksuelle relasjoner. Noen kvinner har gjentatte episoder av uretritt som et resultat av seksuell omgang. I dette tilfellet vil ta et forebyggende antibiotikum før eller etter samleie kan anbefales. Kvinner bør sørge for at de er godt smurt før samleie. Smøremidler kan kjøpes på et stoff butikken. Avstå fra seksuell omgang under behandling for urinrørsbetennelse. Hvis en seksuelt overførbar sykdom som klamydia er årsaken, kan partneren din også trenger å bli behandlet.

Unngå sterke såper, boble bad, talkum, vaginal deodorant, parfyme, kropp og badeoljer. Kvinner bør vaske ofte, spesielt vaginal området og inngangen til urinrøret etter å ha besøkt toalettet. Tørk alltid fra forsiden til baksiden for å unngå å få e-coli bakterier i nærheten av åpningen av urinrøret. Menn må kanskje unngå iført kondomer - de kan irritere urinrøret - før hevelsen har gitt seg.

Drikk to eller flere liter vann hver dag. For å redusere surheten i urinen og eliminere brenning, bland en teskje natron i et glass vann og drikk det et par ganger om nødvendig. Urinere ofte hvis det er mulig, og ikke holde blæren er full.

Spør legen din hvis du trenger kirurgi for å åpne opp i urinrøret røret. I kroniske tilfeller av urinrøret hevelse, kan urethral innsnevring forekomme, noe som kan kreve en medisinsk prosedyre for å åpne opp i urinrøret røret.

Urinrør, prostata og blæreforstyrrelser

Urinveier kan være smertefullt, forårsake ubehag og alvorlig påvirke ens livskvalitet. Mange urinveier er preget av manglende evne til å holde urinen, noe som kan gjøre livet svært vanskelig.

Urinrør Disorders

Urinrøret er membran kanalen der urinen reiser fra blæren for utskillelse. For menn, er urinrøret også der sæden passerer gjennom. Den vanlige urinrøret lidelse som kvinner opplever er uretritt, eller smerter ved vannlatning. For menn, hypospadi og epispadias er en unormal utvikling i urinrøret. Menn også lider av uretritt, men det er ikke så vanlig som hos kvinner.

Urinrør Disorders Diagnose

Urinrør lidelser er vanligvis diagnostisert ved å gjennomføre en cytoscopy, hvor under lokalbedøvelse en lege bruker en cytoscope finne ut hva som er galt med pasientens blære og urinrør. Hvis det er steiner som er funnet under eksamen, kan legen beslutte å fjerne dem eller foreskrive medisiner.

For behandling av en urinrøret lidelse, vil legen kunne vurdere pasientens tilstand og anbefaler den nødvendige behandlingen. For eksempel, avhengig av uretritt behandling av hvilken type organisme eller bakterier tilstede i kroppen.

Prostata Disorders

Prostata er en valnøtt-størrelse kjertel som er ansvarlig for produksjonen av sæd, sammen med sædblærene. Prostata ligger like under urinblæren og omgir urinrøret. Prostata lidelser er ofte relatert til alder.

Prostata lidelser ofte involverer betennelse i prostatakjertelen, kreft og benign prostatahyperplasi (BPH). Også utvidelsen av prostata smalner urinrøret, noe som gjør vannlating vanskelig.

Prostata Diagnose og behandling

Vanlige symptomer inkluderer problemer urinating og smerte eller en brennende følelse. Mange har smerter i bekken-området, urinveisinfeksjoner, dribling eller inkontinens, hyppig vannlating eller manglende evne til å urinere. En urolog bør være i stand til å avgjøre hva lidelse pasienten har og hvis kirurgi og / eller medisinering er nødvendig.

Blæreforstyrrelser

Det er faktisk flere blære lidelser. Stressinkontinens er lekkasje av urin under aktiviteter som ler, hoster, copulation (ha sex), og selv med bøyd over. Urininkontinens eller mangel på blærekontroll ikke bare påvirker små barn, men også eldre. Dette blære lidelse er faktisk anslått til å påvirke mer enn 25 millioner amerikanere årlig. Urinveisinfeksjon (UVI) er et annet blæreforstyrrelse der bakterier inn og vokse inne i urinveiene. Det er også forekomster av blærekreft, hvor en svulst vokser inne i blæren og påvirker cellene på orgelet.

Blære Treatment

Det er ikke-invasive behandlinger for inkontinens som bekkenøvelser, østrogen terapi og selv kirurgi for de verste tilfellene. Det er også flere medisinske alternativer en pasient kan ta avhengig av deres individuelle situasjon. Det er best å søke hjelp av en urolog for å identifisere hva som forårsaker problemet, og se hva slags behandling alternativer er tilgjengelige.

Urinrør problemer hos barn

Mens urinrør problemer er langt mer vanlig hos voksne enn hos barn, har de fortsatt forekomme. Enten de er forårsaket av sykdom eller av en medfødt tilstand, kan helsepersonell hjelpe.

Fakta

Mye lenger i hanner deretter i hunner, er urinrøret røret som forbinder til blæren og fører urinen ut av kroppen. I jenter, er urinrøret ligger like ovenfor skjeden. I gutter, går det gjennom penis. Barn, både mannlige og kvinnelige, kan oppleve en rekke urinrør problemer. Disse problemene omfatter sykdommer, infeksjoner og fysiske misdannelser.

Lesjoner

Barn av begge kjønn kan oppleve problemer som stammer fra godartede lesjoner på urinrøret. Gutter kan utvikle urinrør polypper som forårsaker blod i urinen og problemer med vannlating som svekket flyt. Gutter kan også ha meatal stenose, eller en ekstremt liten urinrørsåpningen, som er vanligvis funnet i omskårne barn. Jenter kan også utvikle urinrør polypper. Kvinnelige barn mer sjelden kan oppleve et problem med urethral prolaps, en utvekst av vev gjennom urinrøret åpningen. Alle disse forholdene kan behandles eller styres med en lege omsorg.

Infeksjoner

Urinveisinfeksjoner er mer vanlig hos voksne, men mellom en og to prosent av barn også oppleve dem. Disse barna løper høyere risiko for smitte som fører til nyreskade enn er møtt av voksne eller eldre barn. I disse infeksjonene, bakterier reiser opp i urinrøret og inn i urinveiene og går på å føre til problemer som smerte, hevelse og betennelse. Legen din kan behandle dette problemet ved å foreskrive antibiotika.

Hypospadi

En urethral problem som oppstår utelukkende i guttebarn er hypospadi. Det er en ganske vanlig, utføring av en gutt i hver 150 til 300. Hypospadi fører til at urinrøret skal skje et sted langs undersiden av penis, snarere enn på spissen. Denne tilstanden er vanligvis synlig ved fødselen. Leger kan rette det opp gjennom kirurgi og ofte gjør det med barn yngre enn ett år.

Kreft

Kreft i urinrøret er relativt sjelden form for kreft som er en enda sjeldnere problem hos barn. Det er mer sannsynlig å påvirke jenter fremfor gutter. Symptomer inkluderer blod i urinen, svak eller uberegnelig urin flow, og utflod fra urinrøret. Fordi urethral kreft kan metastaserer i hele kroppen raskt, finne det i en tidlig fase er viktig for vellykket behandling.

Måter å rense ut Urinrør

Måter å rense ut Urinrør


Mange kvinner lider av smertefulle urin spørsmål som urinveisinfeksjoner og uretritt. Ta vare på deg selv og ha en ren urinrør er nøkkelen til å holde seg frisk og unngå blære problemer.

Urinrøret

Urinrøret er en viktig del av urinveiene som gjør at urinen å forlate blæren og ut av kroppen. På grunn av plasseringen og shortness av den kvinnelige urinrøret, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha urinrørsåpningen og urinveisproblemer. Smerte mens urinering kan være et tegn på en betent eller infisert urinrøret. Selv om noen tilfeller av urinrørsbetennelse er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer (SOS), kan du få uretritt fra enkle irritasjoner. Ta vare på urinveiene kan hjelpe deg å unngå denne smertefulle problem.

Drikkevann

Å drikke seks til åtte glass vann om dagen er ikke bare en god måte å holde deg hydrert, men det fremmer også en sunn urinrøret. Jo mer vann du drikker, jo mer vil du urinere, og gir kroppen din mulighet til å skylle ut bakterier. Ikke drikker nok væske eller holde urinen for lenge kan føre bakterier å bygge opp i urinrøret eller andre deler av urinveiene, forårsaker en smertefull infeksjon.

Unngå Irritasjon

Bringe utenlandske irritanter inn i vaginal regionen kan føre til bekken og blære infeksjoner. Hvis du er tilbøyelig til å ha en betent urinrør, bruke rene håndklær som har blitt vasket i duft-fri rengjøringsmiddel. Ta hyppige dusjer og unngå boble bad eller andre fancy såper. Hold deg til vanlig, hvit såpe uten duft. Bruk vanlig latex, vannsmurt kondomer. Spermadrepende kondomer kan være farlig for en følsom urinrøret. Endre pads og tamponger ofte når du har mensen. Leaving en i for lenge kan føre til infeksjon.

Lær å elske Cranberries

Tyttebær og tranebær juice underverker som en sunn og naturlig måte å rense ut urinveiene og unngå problemer. Tranebær inneholder egenskaper som kan stoppe dårlige bakterier fester seg til urinrøret og urinveiene. Hvis du ikke liker smaken av tranebær juice, kan du også ta naturlige tranebær kosttilskudd i pilleform.

Spør legen din

Hvis du opplever smerter ved vannlating eller et bankende i urinrøret, kontakt din fastlege, gynekolog eller urolog. Hjem rensing arbeider for å hindre urinrør problemer, men når en infeksjon er til stede, antibiotika er nødvendig å fullstendig kvitte kroppen av infeksjonen.

Om Spinning Top Urinrør

Hver persons kropp er formet annerledes. Leger gjenkjenne normale variasjon i alt, inkludert formen og størrelsen av urinrøret. En variant som kalles spinne toppen urinrøret kan hjelpe indikere årsakene til problemer som urininkontinens.

Spinning Top Urinrør

Spinning toppurinrøret, eller STU, er et begrep radiologer bruke for å beskrive en variant i form av urinrøret. Denne varianten finnes hovedsaklig i unge jenter, ifølge Radiologi nettside. Den er karakterisert ved en utvidet bakre urinrøret og vanligvis oppstår når musklene som er involvert i å støtte og styring av blæren ikke arbeider i riktig samordning med de til urinrøret.

Symptomer

Spinning top urinrør er assosiert med urodynamiske unormalt. En jente kan oppleve innsnevring av urinrøret når hun annullerer sin blære. Dette fungerer som en hindring for urin flyt og kan stoppe henne fra helt tømme blæren. Urinretensjon kan føre til utvidelse av blæren, urinveisinfeksjoner og problemer med blære lekkasje.

Diagnose

Spinning top urinrøret er vanligvis diagnostisert gjennom video urodynamiske testing. En tekniker vil ta bilder av blæren som det fylles eller i urinveiene som blæren tømmes ved hjelp av røntgen eller lydbølger. Ved å se på bildene, kan en lege diagnostisere snurrebass urinrøret på grunn av sin særegne inntrykk av å være svært bredt nærmere blæren og innsnevring mot urinrørsåpningen, og gir inntrykk av en topp.

Behandling

Hvis en jente opplever urinveisproblemer på grunn av snurreurinrøret, kan hun gjøre atferdsendringer for å administrere dem. Tidsbestemt oppheves hennes blære og dobbel vannlating kan redusere risikoen for urinlekkasje og hindre urinretensjon. Hvis hun har problemer med tilbakevendende urinveisinfeksjon, kan langsiktige antibiotika være nødvendig. Medisiner er tilgjengelig som kan hjelpe henne med å oppnå bedre blæremuskelen kontroll, ifølge Pediatric Nefrologi.

Betraktninger

Et barn kan være flau for å diskutere blæren kontroll problemer, men behandling er tilgjengelig for de fleste årsaker til inkontinens og urin dysfunksjon. Video urodynamikk er et viktig redskap for urologer fordi de tillater for diagnostisering av spinne toppen urinrøret og andre abnormiteter som oppstår internt, ifølge "Pediatric Nefrologi og urologi: de Requisites i Pediatrics."

Hvordan Styrke Urinrør

Urinrøret er et rør som passerer urin fra blæren til utsiden av kroppen din. Når urinrør musklene er svake, kan du lider av inkontinens eller blære-kontroll problemer. Urinrøret kan svekke etter fødselen av et barn, eller som et resultat av menopausale effekter. Urinrør forsterkende teknikker vil bidra til å løfte urinrøret røret og styrke bekkenbunnsmuskulaturen for å hindre urinlekkasje.

Bruksanvisning

Styrke Din Urinrør

En praksis Kegel øvelser. Kegels forbedre styrke og elastisitet av bekkenbunnsmuskulaturen. Når du bruker badet, kontraherer bekkenmusklene til å stoppe flyten av urin, eller trekke disse musklene mens du er i sittende stilling. Hold kontraksjonen i tre sekunder, og slipp i tre sekunder. Gjenta denne øvelsen 10 ganger i løpet av dagen. Som du blir bedre på å gjøre Kegel øvelser, øke mengden av tiden du holde hver sammentrekning.

Exercise. Å være overvektig kan bidra til blæren kontroll problemer. Trene i minst 20 minutter hver dag med en rask spasertur eller ved å løfte vekter. Å miste vekt vil avlaste ekstra press på blæren slik at du bedre styrke og kontroll over bekkenbunnsmuskulaturen.

Be din lege for elektrosimuering behandlinger. Hvis du synes det er vanskelig å trene musklene, kan legen utføre en elektrosimuering teknikk som bruker en vaginal probe, eller ved å plassere elektriske følere utsiden av vaginal eller anal området. Stimulering av bekken nerver vil hjelpe deg kopiere sammentrekninger av Kegel øvelser slik at du kan styrke din urinrøret på egen hånd.

Tips og advarsler

  • Reduser alkohol og koffein inntak. Koffeinholdige drikker og matvarer som brus, kaffe og sjokolade, øker sannsynligheten for blæren kontroll problemer.

Komplikasjoner av en urinrørsstriktur

Komplikasjoner av en urinrørsstriktur


En urinrørsstriktur innebærer innsnevring i urinrøret, røret hvori urin etterlater blæren. En innsnevring kan være forårsaket av skade eller infeksjon som helbreder med arrvev. Tilstanden er sjelden hos kvinner. Komplikasjoner kan utvikle seg fra denne urinrørsstriktur.

Symptomer

Den vanlige start symptom på en urinrørsstriktur er redusert urinstrøm. Andre symptomer er anstrengende å passere urin og dribling eller sprøyting av urin. Pasienten kan også ha behov for å urinere oftere og erfaring haster alvorlig nok til å føre til inkontinens.

Infeksjoner

Fordi den enkelte med en urinrørsstriktur ofte ikke kan passere all urin i blæren, er urinen mer utsatt for å bli smittet. Dette kan føre til blære, prostata og nyre infeksjoner.

Blære Stones

En urinrørsstriktur kan føre til blærestein på grunn av kronisk demping og stansing av urinstrømmen, og på grunn av urinveisinfeksjoner.

Betennelse

Kronisk prostatitt (betennelse i prostatakjertelen), epididymitt (betennelse i kanalsystemet som lagrer sperm) og cystitt (blærebetennelse) kan oppstå på grunn av en urinrørsstriktur.

Abscess

En øm masse (abscess) langs urinrøret kan utvikle. Dette er en ball av infiserte celler og pus som kan føre til ytterligere skade på urinrøret og vev under blæren.

Urethral kreft

En tredjedel til halvparten av menn med urethral kreft har en historie med urinrørsstriktur, ifølge Divisjon for urologisk kirurgi ved Washington University in St. Louis.

Hvilke funksjoner av urinrøret?

Strukturen inne i kroppen som gjør det mulig å utvise urin fra blæren er kjent som urinrøret. De fleste pattedyr har et urinrør som utfører tilsvarende urin og reproduktive funksjoner. I humane hanner, løper i urinrøret i penis og kommer ut fra glans, mens urinrør hos kvinner er plassert like over vaginalåpningen.

Urinering

Urinrøret utfører funksjonen til å slippe urin hos begge kjønn. Den blære lagrer urin til hjernen gir et signal til blæren, noe som fører til at musklene å stramme og presse urin ut av blæren. Derfra urinen reiser til og gjennom urinrøret og ut av legemet.

Ejakulasjon

Urinrøret utstøter ejakulere (sæd og prostatavæske). Når en mann får utløsning inn i en kvinnelig vagina, blir reproduksjon mulig. De fleste menn opplever utløsning etter genital stimulering via samleie eller onani.

Pleasure

Selv urinrøret er betydelig i reproduksjon, noen mennesker liker følsomheten av urinrøret under seksuelle aktiviteter. Folk kan stikke gjenstander inn i urinrøret som fingre eller en penis (urethral samleie) eller en urethral "sound" (et tynt glass eller metall stang).

Noen kvinner også nyte stimulering av "U-spot." Desmond Morris forklarer hvordan erektilvev over og til siden av urinrøret kan generere en kraftig erotisk respons når "denne regionen ble forsiktig kjærtegnet, med fingeren, tungen, eller tuppen av penis."

Hvordan strekke Urinrør

Urinrøret er en passasje som kobles til urinblæren, som fungerer som en utgang. Den indre fôr av muskel omgir urinrøret. Fôret er konstant beskyttet av slim, som utskilles av urinrørs kjertler. Hos kvinner, den eneste funksjon av urinrøret er utskillelse av urin. Den mannlige urinrøret, men er involvert med det reproduktive systemet, slik at både urin og sæd å passere. Urethral innsnevring er en tilstand hvori den uretrale røret er innsnevret, som hemmer den normale strøm av urin. Dens opprinnelse kan spores tilbake til tidligere traumer eller infeksjon eller kan være ukjent. Tilstanden kan være asymptomatisk eller kan vise en rekke tegn, inkludert urinretensjon, dribling ved vannlating, smertefull vannlating og hyppige urinveisinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Sett inn en cystoscope å tømme urin fra blæren. En cytoscope er en enhet som brukes av legen for å vise urethral kanalen opp til urinblæren. Bortsett fra sine visningsmuligheter, kan den også fungere som en dilator for urinrørs kanalen, slik at urinen å passere. Vil legen gi en bedøvelse for å redusere smerter under inngrepet. Cystoscope er smurt for å gi en jevnere oppføringen gjennom delikat vegg. Det er ansett som en invasiv prosedyre fordi et stort rør er satt inn i urinrøret, som potensielt kan skade den uretrale vegg.

Utfør intermitterende kateterisering å tømme blæren. Et kateter er et gummirør som er satt inn i urinrøret som fører til urinblæren. Katetre er indikert å lette drenering av urin, spesielt i urinretensjon. Kateterisering er vanligvis gjort et par ganger daglig for å unngå infeksjoner og traumer til urinrøret. Som med cystoskopi, er et kateter også smurt for å hjelpe sin inntreden. Du kan utføre prosedyren i hjemmet ditt hvis skikkelig utdannet av legen din.

gjennomgå et kirurgisk inngrep for å permanent utvide urinrøret. Det finnes en rekke kirurgiske behandlingsalternativer for urethral innsnevring. Implantasjon av permanent urin stent kan være et alternativ. Det er plassert i urinrøret ved hjelp av en spesialisert enhet for å opprettholde sin styrke. Den største bekymringen med stent er at de kan migrere til andre områder. Hvis dette skjer, kan en annen kirurgi være nødvendig å flytte enheten. Et annet problem med stent er at de kan føre til smerter og ubehag mens du sitter eller under samleie. Urethrotomy, eller snittet av urinrøret, er også et alternativ hvis årsaken til striktur er et arr. Målet med fremgangsmåten er å fjerne arrvev som forårsaker obstruksjon. Problemet med fremgangsmåten er at det kan føre til erektil dysfunksjon og alvorlig blødning.

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier


Mange kvinner vet elendighet av en urinveisinfeksjon, og hvor lett symptomene kan komme tilbake til tross for antibiotikabehandling. Men noen ganger symptomer er til stede, og tester viser ingen infektive organismer. Mindre enn 1 prosent av personer som berøres av urinveissmerter uten bakterier er menn. Når brennende følelse fortsetter og tester viser ingen bakterier er tilstede i urinen, det er mange mulige årsaker og behandlinger som kan gjøre slutt på lidelsene.

Historie

Leger først ta en nøye historie når symptomene begynte og endringer hva livsstil skjedde på den tiden. Noen kvinner rapporterer at symptomene forverres i perioder knyttet til menstruasjonssyklusen. Bytte fra p-piller som inneholder østrogen til de som bare inneholder progesteron kan eliminere urethral brenner for noen kvinner.

Identifikasjon

Interstitiell cystitt (IC) er en smertefull blære tilstand som har et bestemt sett av symptomer og muligens ulike årsaker, men leger nå klumpe andre smertefulle urinveier i en bred kategori som heter Smertefull blære syndrom (PBS). The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer publisert denne definisjonen: "IC / PBS omfatter alle tilfeller av urinveisproblem som ikke kan tilskrives andre årsaker som for eksempel infeksjon eller steiner." Selv om det ikke infiserende organismer som finnes i urinen til IC / PBS-pasienter, er tilstedeværelsen av antiproliferativ faktor (APF), som ser ut til å hindre normal reparasjon av urinveiene foring, et vanlig funn, ofte sammenfallende med andre inflammatoriske tilstander så som fibromyalgi eller irritabel tarmsyndrom.

Teorier / Spekulasjoner

Noen kjemikalier og diett matintoleranse betingelser har lenge vært kjent for å irritere urinveis vev hos noen individer. Den interstitiell cystitt Association (ICA) gir retningslinjer for blære-safe matvarer og foreslår å holde en dagbok over symptomer og mat spist. Foods å unngå å inkludere konsentrert tomat produkter som saus eller ketchup, alkohol, kaffe, te, brus og aromatiserte drikker, bearbeidet mat, helbrede eller flavored kjøtt, ost, frosne desserter, pickles, krydret mat, rå løk, surkål, soyabønner, tofu , syre frukt (inkludert tyttebær), chips, nøtter (unntatt cashewnøtter), junk mat, rask mat og kunstige søtstoffer.

Ifølge cøliaki Foundation, er mange inflammatoriske sykdommer også knyttet til gluten intoleranse eller cøliaki. Hvis unngå matvarer på ICA listen ikke helt klart opp urethral brenning, en glutenfri diett (unngå alle produkter som inneholder hvete, bygg og rug) gir håp. For enkelte individer, eliminering av melkeprotein eller kasein, er det også nødvendig for en tid. Gluten intoleranse er livslang, men meieriprodukter kan tolereres etter gluten-indusert betennelser avtar.

Forebygging / løsning

Varme bad og varmeflasker plassert over blæren kan lindre smerte. For midlertidig og rask lindring av urethral brenning bruke tea tree olje til ytre øregangen.

Av og til diagnostiske tester viser irritasjon ved overgangen hvor urinrøret slutter seg til blæren. Rimso er en reseptbelagte medisiner skjema dimethylsulfoxyd som behandler slike betennelser og smerte med bare milde bivirkninger. En lege kan avgjøre om Rimso er hensiktsmessig for denne type interstitiell cystitt.

Unngå feminine hygiene spray, kommersielle Douches, boble bad, bind eller toalettpapir inneholder duft. Vask kun med varmt vann. Hvis såpe brukes, bør det være en mild naturlig såpe.

Advarsel

Blod i urinen kan være et tegn på mer alvorlig sykdom. Kontakt lege.

Urinrøret Problemer

Urinrøret er et rør-lignende struktur som strekker seg fra urinblæren til utsiden av legemet. Den viktigste funksjonen til urinrøret er å slippe ut urin, men hos menn tjener den også en sekundær funksjon i å gi passasje for sæd. Den utslipp av urin blir kontrollert om den frivillige sammentrekning av en muskel kjent som uretral sphincter. Forhold som hjemsøker urinrøret en tendens til å være relatert til eller forårsaket av andre partier av urinveiene. Heldigvis er de fleste ikke er alvorlige og kan lett behandles, selv om tidlig diagnose er avgjørende for en enkel gjenoppretting.

Uretritt

Uretritt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive betennelse i urinrøret. De viktigste symptom på uretritt er smertefull urinering ledsaget av utslipp av tykk væske fra urinrøret. Selv om det kan ha noen åpenbar årsak, er det oftere assosiert med en gonococcal infeksjon og kan lett overføres ved ubeskyttet sex. Hvis du opplever ubehag, svie eller kløe ved vannlating avstå fra samleie og søke profesjonell medisinsk råd, da dette kan være tegn på en alvorlig infeksjon.

Urethrism

Hvis sphincter musklene som kontrollerer urinrøret opplever ukontrollerte spasmer, har du sannsynligvis en tilstand som kalles urethrism. Dette er ikke en alvorlig tilstand. Det indikerer en mindre irritasjon av fôr av urinrøret og bør klare seg på egen hånd i løpet av 24 timer. For å redusere restitusjonstiden, drikke rikelig med væske, for eksempel vann, juice eller sportsdrikke og prøv å ikke "hold it" hvis du ikke må.

Uretrasyndrom

Uretrasyndrom ligner uretritt i manifestasjon av sine symptomer. Det er en tilstand som hovedsakelig rammer kvinner, og er preget av smertefull og hyppig trang til å urinere, men har ingen åpenbare bakterielle årsaken. Utvikling av syndromet er ofte relatert til traumer, allergisk reaksjon eller samleie. I tillegg, mens ingen bakteriell infeksjon ser ut til å være til stede, lidelsen generelt svarer godt til lav grad av antibiotika. En mild form for naturlig antibiotika kan finnes i ren tranebærjuice eller tranebær kosttilskudd. Dersom du velger hjemmesykepleien og ser ingen tegn til bedring etter syv dager, søke råd fra din primære helsepersonell.

Urinrørsstriktur Symptomer

Urinrøret er et rør som bærer urin fra blæren til penis eller vagina. Uretrastriktur er en tilstand som fører til at røret for å begrense og begrenser bestått av urin. Å diagnostisere tilstanden legen din kan gjøre en fysisk undersøkelse og bruke en urin flow rate test for å sørge for at du passerer urin på en normal hastighet. Behandlingen innebærer normalt mindre operasjon for å fjerne hindringer.

Urinering Symptomer

Noen av symptomene du kan oppleve i forbindelse med urinrørsstriktur kan forårsake problemer eller ubehag ved vannlatning. Noen av disse symptomene inkluderer problemer med vannlating som kan resultere i en merkbar nedgang i hyppigheten av vannlating. Når du føler behov for å urinere på at behovet er alltid veldig presserende. Urinen kan blandes med blod, eller du kan legge merke til at urinen har snudd en veldig mørk brun eller rødlig farge. Du kan utvikle en manglende evne til å urinere helt, eller du kan oppleve det motsatte, noe som ville være vannlating inkontinens noe som betyr at du føler trang til å urinere hele tiden. Urinering kan være svært smertefullt for deg, og du kan legge merke til at urinstrålen har blitt en spray.

Menns symptomer

Uretrastriktur er ikke eksklusivt for menn eller kvinner, men menn har unike symptomer. En av disse symptomene er en hoven penis som kan føre til at penis blir rødt. Du kan også legge merke blod blandet med sæden din, og du kan oppleve smertefulle orgasmer under samleie.

Kvinners symptomer

Ett av symptomene på urinrørsstriktur som er unik for kvinner er en mulig utladning som kan komme fra vagina. Denne utladning kan være hvit, eller den kan være en rosa farge som følge av å bli blandet med blod. Hvis du opplever noen bekkensmerter som følge av urinrørsstriktur så kan du oppleve skarp smerte under samleie.

Smerte

I mange tilfeller kan det være noen smerte symptomer i det hele tatt involvert med urinrørsstriktur. Men noen mennesker rapporterer magesmerter som kan bli alvorlig til tider. Det kan også være bekkensmerter som kan være overdrevet når du går.

Prognose

For de fleste tilfeller av urinrørsstriktur kan det forventes at behandlingen vil bli vellykket, og du vil realisere en fullstendig gjenoppretting. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fortsette behandlingen i noen tid etter at du har gjenopprettet for å fjerne arrvev som kan fortsette å bygge opp. Men, for det meste, kan du forvente en full gjenoppretting.

Hvordan tømme Urinrør

Urinrøret er siste vei av urinveiene; Det er røret koplet til blæren, fra hvilken urinen renner. Det er viktig å holde hele urinveiene rent og klart fordi mange infeksjoner, for eksempel prostatitt, pyelonefritt og cystitt, er forårsaket av bakterier. Imidlertid, i urinveiene, under normale omstendigheter, er steril. Det er bare når bakteriene beveger seg forbi urinrøret og opp gjennom nyrene som infeksjoner oppstå. Dermed rydding og rensing av urinrør er et godt forebyggende tiltak.

Bruksanvisning

•  Drikk vann. Under vanlige forhold, er rett og slett urinering kroppens naturlige måte å rense og avregnings partikler og bakterier fra urinveiene og urinrøret. Sørg for at du forbruker minst 64 oz. vann hver dag, og drikk en ekstra 8 oz. før og etter trening, etter vannlating, etter å ha drukket noe koffeinholdige og før du sovner.

Drikk 2 glass (16 oz. Hver) av alle naturlige tranebærjuice daglig. Det har blitt bevist at tranebærjuice hindrer bakterier fra å kroke seg fast cellene i urinveiene og skape en infeksjon. Dette juice er overlegen fordi den ikke forstyrrer den naturlige bakterier i tarmkanalen. Dermed, selv om du ikke opplever symptomer, og er ikke utsatt for blære eller nyre infeksjoner, er tranebærjuice en god substans å skylle systemet med, og dermed rensing og tømme urinrøret.

Ta D-Mannose kapsler. D-Mannose er en fantastisk enkelt substans: det er en enkel sukker, svært lik til glukose, og kroppen din metablolizes svært små mengder av det. Større mengder, imidlertid blir transportert inn i urin og utskilles fra kroppen. D-Mannose fester seg til bakterier som E. coli og hindrer den fra å holde seg til celler inne i urinveiene. Denne bakterien er så urinerte ut gjennom urinrøret, vaske det og fjerne dette røret.

Hvordan å behandle et trangt muskel

Muskel kramper er en av de vanligste klagene. Det kan påvirke noen fra desk arbeidstakere til maratonløpere, og kan variere fra mildt ubehag til lammende smerte. Heldigvis, hvis du tar en aktiv tilnærming til behandling, kan du minimere ubehag og komme tilbake til det du gjorde. Les videre for å lære hvordan å behandle et trangt muskel.

Bruksanvisning

•  Gni muskel. For de fleste muskel kramper, er det bare å finne knuten og gni det vil gjøre utslaget.

is muskelen. Holder en pose med is mot et trangt muskel kan være svært effektive i å forebygge eller redusere hevelse - spesielt rett etter det kramper.

Påfør varme. Ta en varm dusj eller sette et varmt vann bag mot krampe. Bruk så mye varme som du kan komfortabel stand.

Ta en aspirin. Aspirin er en anti-inflammatorisk narkotika, så det er ganske flinke til å behandle muskelbetennelse.

Stretch. Starter sakte, forsiktig strekke muskelen så langt du kan.

Drikk rikelig med væske. Muskel kramper kan være forårsaket av dehydrering, så noen ganger rett og slett rehydrating kan hjelpe mye.

Bruk en balsam på muskelen. Noen aktuelle behandlinger som Icy Hot, Tiger Balm eller Bengay vil bidra til å lindre smerten og løsne opp muskelen.

Dampkjel i et trangt rom: Fare

Jobbe i dampkjeler er en farlig oppgave, først og fremst fordi de anses trange rom. For å kunne arbeide trygt i et trangt rom, er det viktig å forstå de farer som kan bli konfrontert og hvordan du kan beskytte deg mot dem.

OSHA og lukkede rom

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har definert en begrenset plass som et arbeidsområde som "har begrenset eller begrenset midler til inn- eller utreise, og det er ikke beregnet for kontinuerlig ansatt belegg." Et område av primære sikkerhet bekymring i ulike bransjer er dampkjeler. Disse kjeler er vanligvis ganske stor inne, derfor mange oppgaver kan være å gå på på en gang. Av denne grunn er det viktig å være kjent med både OSHA og selskapets sikkerhetsstandarder hvis du planlegger å jobbe inne i en dampkjele.

Farer i trange rom

Lukkede rom kan presentere unike farer som kan inkludere kvelning, kvelning, engulfment, varmestress og eksponering for farlige atmosfæriske forhold. På grunn av det faktum at trange rom har begrenset innganger og utganger, er det viktig å strengt følge bedriftens sikkerhetsrutiner for å holde deg trygg.

Slik beskytter du deg

Dersom du må jobbe i et begrenset område, som en dampkjel, sørg for å få de riktige trange plassen tillater før du går inn i arbeidsområdet. Dessuten er det viktig å ha en annen arbeidstaker tjene som et "hull watch" for å sikre at du forblir trygg mens du arbeider i lukkede rom. Hullet watch bør alltid holde en radio eller annen kontaktinformasjon enhet på hånden for å varsle nødpersonell hvis en farlig situasjon presenterer seg.

Definisjon av Urinrør

Urinrør, som ligger under urinblæren hos menn og kvinner, er et tynt rør som tillater folk å passere urin ut av kroppen. Det bidrar til å fjerne avfall som produseres av nyrene 'filtreringsprosessen ved rengjøring av blod. For menn, urinrøret serverer også en rolle i samleie, hjelper seksuelle væsker strømme ut av penis.

Beskrivelse

Ifølge MedicaLook, i urinrøret et langt rør laget av glatte muskelfibre, som er omgitt av muskelfibre. Urinrør kjertlene er plassert inne i urinrøret, som produserer slim som strøk hele urinrøret.

Beliggenhet

Urinrøret starter ved åpningen av urinblæren og løper nedad til en åpning i kjønnsorganene. Hos kvinner er åpningen plassert under klitoris og over vagina. Hos menn er det åpning på tuppen av penis.

Jobb

Urinrøret transporterer avfallet, også referert til som urin fra urinblæren til åpningen i kjønnsorganene. Avlaste både menn og kvinner urin fra kroppen gjennom denne prosessen. Urinrøret transporterer også sæd ut av penis for menn under samleie.

Typer

Hos kvinner er den urinrøret rett, måler omtrent 4 cm i lengde. Menn har en lengre urinrør formet som en S, som strekker seg 20 cm i lengde. Den er formet som en S til å passe kurvene i penis.

For menn er urinrøret også delt inn i tre deler. Den første delen, som starter på urinblæren, går gjennom nedbrutt kjertel. Den andre delen går gjennom bekkenbunnen og inn i begynnelsen del av penis. Den siste delen strekker seg gjennom lengden av penis og ender ved dens spiss.

Problemer

Ifølge University of Rochester Medical Center, er urinrøret utsatt for å utvikle flere forhold, blant annet urinrør strikturer, urinrør infeksjoner, urin diverticulum og urethral kreft. Urinrør strikturer, eller innsnevring av urinrøret, er forårsaket hvis urinrøret blir betent eller skadet, noe som gjør det smertefullt å urinere. Bakterier kan også infisere urinrøret, forårsaker urinrør infeksjoner.

Urethral divertikkel er en tilstand som fører til urinrøret for å forstørre som en pose, noe som gjør området rundt den buler ut. Urethral kreft er sjelden kreft som påvirker urinrøret og rundt blæren, men har en tendens til å oppstå i flere kvinner enn menn, ifølge UrologyChannel.com.

Medisinske grunner for mannlige urinrøret Stretching

Når en lege sier at du trenger å ha urinrøret medisinsk strukket, kan det være en foruroligende og stressende situasjon. Urinrøret kan bli betent og følsom, og ideen om å ha en medisinsk prosedyre på det kan være skummelt. Forstå den vanligste årsaken til behovet for mannlige urinrøret stretching, og hvordan det er gjort, kan bidra til å lindre dine bekymringer.

Betydning

Den vanligste medisinsk grunn for menn som har urinrøret kirurgisk strukket er en urinrørsstriktur. En urinrørsstriktur oppstår når urinrøret, et rør som er ansvarlig for å føre urin fra blæren ut av kroppen, blir unormalt smalere. Når dette skjer kan det være vanskelig eller umulig for urin å passere fra blæren, setter scenen for urin for å sikkerhetskopiere til prostata, hvor en infeksjon kan utvikle seg.

Årsaker

The National Institute of Health rapporterer at flere ting som kan skape en mannlig urinrørsstriktur. Noen mennesker får dem fra en tidligere betennelse eller infeksjon. Andre har hatt operasjon på urinrøret i det siste, for forhold som hypospadi, som også kan skape en innsnevring. En forstørret svulst kan legge press på urinrøret, forårsaker den til å begrense eller en skade kan skape en urinrørsstriktur å skje.

I tillegg til fysisk forårsaket grunner, kan en urinrørsstriktur også bli forårsaket ved å ha en historie med seksuelt overførte sykdommer, som har kronisk prostata problemer inkludert hyperplasi eller å ha et instrument så som et kateter plassert i urinrøret. Av og til, strikturer er til stede ved fødselen, men det er sjelden.

Symptomer

Lister urin som er mørk eller blodig som en av de vanligste symptomene på en urinrørsstriktur National Health Institute. Hvis du har en redusert produksjon av urin, urethral utslipp eller du ikke klarer å urinere i det hele tatt, kan du bli lider av en urinrørsstriktur. Andre symptomer inkluderer bekkensmerter, magesmerter, hevelse i penis, eller urin sprøyting i stedet for streaming. En kirurgisk strekking av urinrøret kan lindre disse symptomene ved å lindre urinrørs bredde.

Diagnose

Legen din vil diagnostisere urinrørsstriktur ved hjelp av flere metoder. En fysisk eksamen kan avsløre tegn på sin eksistens gjennom forstørrede lymfeknuter som er øm å ta på, en hardhet som kan føles på undersiden av penis, en rødhet eller hevelse på penis eller en stor og øm prostata. Noen tilfeller av urinrøret striktur ikke påvise noen synlige tegn, og er diagnostisert ved hjelp av en cystoskopi, en kultur av urinen og en urethragrafi.

Behandling

Din urethral strekker prosedyren kan være ferdig i løpet av cystoskopi. På den tiden legen din vil utvide urinrøret ved hjelp av en tynn instrument som strekker urinrøret. En lokal bedøvelse brukes for denne prosedyren. Når stretching er fullført, kan legen velge å instruere deg om hvordan du kan behandle det selv hjemme ved hjelp av de samme metodene.

Urinrøret kan utvides (utvidet) under cystoskopi ved å sette inn en tynn instrument å strekke urinrøret mens du er under lokalbedøvelse. Hvis denne fremgangsmåte ikke er mulig eller er vellykket, kan legen foreslå en kirurgisk prosedyre hvor den syke delen av urinrøret blir fjernet og erstatter den med vev fra kroppen.

Prognose / advarsler

The Mayo Clinic rapporterer at prognose for urinrørsstriktur strekker behandling er utmerket, men arrvev en tendens til å dukke opp igjen med tid og ytterligere strekker behandlinger kan være nødvendig.

Hvordan er en MR av Urinrør utført?

Hva er en MR?

MR står for Magnetic Resonance Imaging. Det er et system av elektromagneter som arbeider sammen med pulser av høyt spesifiserte radiobølger for å frembringe et bilde. I motsetning til røntgen og CT-skanner, som er avhengige av å skape bilder av de komparative tettheter mellom bein, muskler og organer, MRI er i stand til kresne mellom de ulike myke vev i kroppen, noe som betyr at de gjør utforskende operasjoner foreldet.

Forberedelse for Prosedyre

Som allerede sagt, MRI stole på ekstremt kraftige magneter til å generere bilder. Når denne teknologien var først i bruk, mange mennesker har opplevd alvorlige skader ved å være i magneten nærhet med metallimplantater som splinter fra gamle skader, metall pins fra operasjoner, pacemakere og tannimplantater. Magneten bokstavelig talt dratt dem ut av pasientenes kropper. For dette formål, gjennomgår pasienten en serie med røntgen for å sikre at det ikke er noen slike metall farer under huden sin før de har MR.

I tilfelle av urinrøret MRI, en kontrast som endrer de lokale magnetiske felt av cellene impregnerer det er nødvendig. Vanligvis en sykepleier setter inn et kateter inneholdende denne kontrasten opp lengden av urinrøret inn i blæren noen minutter før MR. Pasienten urinerer det ut til å belegge det indre av urinrøret umiddelbart før trå inn i MRI rommet.

MR av Urinrør

Pasienten er rettet til å ligge på en motorisert tabell. Bordet er forbundet med MRI maskin, som ser ut som en stor terning med en horisontalt orientert rør i midten. Tabellen glir pasienten inn i røret, og stopper når lysken er sentrert med MR maskin. Inne i maskinen, som omgir pasienten er to enheter satt på sirkulære spor. En som er kjent som en spole, er i stand til å sende ut og motta radiobølgeenergi. Den andre er den elektromagnet, i de fleste tilfeller en tråd innkapslet i en vakuum-rør fylt med flytende helium.

Magneten spor over eller under pasienten inntil den er vendt mot pasientens urinrør. En lege eller laboratorietekniker i et tilstøtende rom bruker en datamaskin kontrollsystem for å engasjere magneten. Dette genererer en så kraftig felt at de enkelte hydrogenatomer, deler av molekylene som utgjør hele kroppen, orientere i en enkelt retning mot magneten, alle bortsett fra de celler som er blitt impregnert med kontrasten. Legen eller teknikeren deretter til den radiopole, som sender ut et signal på en høyt utviklet frekvens som påvirker bare hydrogenatomer i kroppen, minutt endre deres orientering på grunn av den energi det bibringer dem.

Spolen er slått av, og de berørte hydrogenatomer sakte tilbake til orienteringen skapt av magneten, som avgir den overskytende energi som de gjør dette. Denne energien blir avfølt av spolen og sendt til doktor eller tekniker datasystem, som tolker den inn i et to-dimensjonalt bilde eller tverrsnitt av urinrøret.

Hva er jobben til urinrøret?

Hva er jobben til urinrøret?


I både menn og kvinner, er urinrøret en viktig del av urinveiene, og noen ganger også serverer en seksuell funksjon. Urinrør helse er avgjørende for komfortabel vannlating, og hos menn, optimale reproduktive evner.

Byggingen av Urinrør

Urinrøret er rørformet i form, som fører fra blæren til urinrørsåpningen, som ligger i vagina eller i penis, avhengig av kjønn. Innsiden av røret er sammensatt av slimhinner, og den er omgitt av et lag av indre muskler. Urinrør kjertler skape en spesiell slimete som linjer røret, holder den primet å sluse bort væsker.

Urin Formål

Hos menn og kvinner, er en jobb i urinrøret for å bære urin fra blæren til utsiden av legemet, hvor den slippes. Ifølge Medical Look nettstedet, er det "kroppens exit tube for flytende avfall." En sunn urinrøret er nødvendig for enkel, komfortabel vannlating, som er dens eneste formål hos kvinner.

Seksuell Viktig

Hos menn er urinrøret en viktig del av det reproduktive systemet. Hos kvinner er rett og omtrent fire centimeter lang urinrøret. Hos menn har det en "s" form, slik at det å være i overensstemmelse med bygg av penis. Den mannlige urinrøret er omtrent 20 centimeter i lengden. Under samleie, reiser sæd gjennom urinrøret og er utgitt under utløsning, så det kan komme og befrukte den kvinnelige egget.

Noen vanlige Defekter

Det er noen medfødte defekter som kan påvirke urinrøret hos menn. Hypospadias er forårsaket av dannelsen av en kløft på uretral gulvet, og er beskrevet av Gray s anatomi som oppstår når "urinrøret slutter ved det punkt hvor den ytterste ende av forhuden slutter seg til legemet av penis, i en liten ventil-lignende åpningen . Den forhuden er også kløvde på dens under overflaten og danner en slags hette over glans. " En ekstrem form av denne tilstanden kan resultere i en veldig liten, tvetydig penis, og forårsake bekymring over kjønnsidentitet.

Uretritt

Urinrørsbetennelse er betennelse i urinrøret på grunn av en rekke årsaker. Ifølge Medicineplus.gov, "Uret kan være forårsaket av bakterier eller virus. De samme bakteriene som forårsaker urinveisinfeksjoner (E. coli) og noen seksuelt overførbare sykdommer (klamydia, gonoré) kan føre til urinrørsbetennelse. Viral årsaker til uretritt inkluderer herpes simplex virus og cytomegalovirus. " I menn, symptomer inkluderer penile utladning, smertefull vannlating og blod i sæd eller urin. Kvinner lider uretritt kan oppleve magesmerter, svie ved vannlating, feber og utflod. Kontakt lege hvis urinrørsbetennelse mistenkes.