Digidexo.com

giktfeber revmatisk feber

Tegn og symptomer på revmatisk feber hos barn

Tegn og symptomer på revmatisk feber hos barn


Giktfeber generelt frem mellom to og fire uker etter en strep hals infeksjon og forårsakes av en forsinket reaksjon av autoimmune system. Det utvikler seg hos barn som en komplikasjon av strep hals som ikke er tilstrekkelig behandlet og er mest utbredt i barn i alderen fem til 15. Revmatisk feber påvirker hjernen, hud, ledd og hjerte-karsystemet. Symptomer på revmatisk feber inkluderer leddbetennelse, betennelse i hjertet, støt under huden, utvikling av utslett og endret bevegelse.

Leddsmerter

Ifølge Lucille Packard Children Hospital ved Stanford, en av de viktigste kriterier som brukes for å diagnostisere revmatisk feber er polyartritt, eller inflammasjon av flere ledd. De vanligste leddene berørt er håndledd, ankler, albuer og knær, selv om det er mulig å ha smerter eller ømhet i hofter, hender, føtter og skuldre. Leddsmerter kan flytte fra ett ledd til et annet i løpet av flere dager.

Carditis

Betennelse i hjertet, eller hjertebetennelse, er et annet symptom på revmatisk feber. Symptomer inkluderer hjerte knurrer, kortpustethet, rask hjerterytme, flagrende hjerterytme og brystsmerter. Hvis venstre ubehandlet, kan revmatisk feber føre til permanent skade på hjertet.

Subkutane knuter

Barn med revmatisk feber ofte utvikle subkutane knuter nærheten benete områder nær store ledd. Disse små humper befinner seg under barnets hud og ikke forårsake smerte. Ifølge Merck Online Manual, om lag to prosent av barn med revmatisk feber utvikle knuter, vanligvis sammen med andre symptomer.

Utslett

Ifølge Mayo Clinic, erytem marginatum, et rosa eller rødt utslett med uregelmessig utforming eller merkelige kanter, er et annet symptom på revmatisk feber. Utslettet kan bli noe hevet og ofte utvikler på barnets ben eller armer eller på stammen av barnets kropp.

Sydenham Chorea

Ifølge Merck Online Manual, Sydenham Chorea forekommer i om lag ti prosent av barn smittet med revmatisk feber. Tilstanden er preget av jerky, ukontrollert bevegelse av kroppen, følelsesmessige utbrudd, tunge darting, grimaser, redusert finmotorikk og en uregelmessig grep. Den er forårsaket av revmatisk feber største virkning på det nevromuskulære system, som resulterer i endret bevegelighet og ofte en endring i håndskrift ferdigheter. Dette påvirker ofte ansikt, føtter og hender, selv om det kan også påvirke ben og armer. Chorea kan være ledsaget av atferds utbrudd som gråter eller ler på upassende tider.

Andre symptomer

Andre symptomer inkluderer feber, ubehag i magen, redusert matlyst, tretthet og vekttap.

Hvordan behandle revmatisk feber

Revmatisk feber er en forsinket reaksjon på gruppe A beta hemolytisk streptokokk (GAS) faryngitt. Det er en klinisk diagnose og ikke en spesifikk sykdom. Revmatisk feber vanligvis rammer barn mellom fem og 15 år gamle, og først og fremst rammer bindevev særlig de i hjernen, hjertet, ledd og hud. Cardiac engasjement skjer i 30 til 70 prosent av pasientene har sin første anfall av revmatisk feber. Følgende trinn viser hvordan å behandle en sak av revmatisk feber.

Hvordan behandle revmatisk feber

Unn revmatisk feber ved å eliminere GAS faryngitt, undertrykke betennelse forårsaket av immunsystemet og gi støttebehandling for hjertesvikt.

Bruk oral penicillin V som stoffet for behandling av gass faryngitt. En enkelt intramuskulær injeksjon av benzatin penicillin G er også effektive. Administrer erytromycin eller en første generasjons cefalosporin for pasienter som er allergiske mot penicillin. Alternativer er azitromycin i fem dager, klaritromycin eller et smalspektret første generasjons cefalosporin i ti dager.

Gjenta en ti dagers kur med samme antibiotika for tilbakevendende GAS faryngitt

•  Vurder kirurgi for å korrigere hjerteklaffsvikt forårsaket av revmatisk feber. Dette er ofte nødvendig som et livreddende tiltak siden 40 prosent av pasienter med akutt revmatisk feber utvikle mitralstenose som voksne. En mitralklaffen erstatning, mitral valvulotomy eller perkutan ballong valvuloplasty kan være indisert hos pasienter med kritisk stenose.

Sett mitralklaffen som den foretrukne kirurgiske alternativ i tilbakevendende tilfeller av revmatisk feber for pasienter med annuloplasty eller andre reparasjoner.

Hvordan leve med revmatisk feber

Revmatisk feber kan skape kaos på menneskekroppen. Selv om det er velkjent for sykdommen skader på hjertet, er sannheten at det kan ta en toll på andre områder av kroppen også. Revmatisk feber er en sykdom som forårsaker betennelse i mange områder, inkludert hjerte, hjerne, blodkar, hud og ledd. Som regel er sykdommen et resultat av en bestemt type streptokokkinfeksjon som den som finnes i skarlagensfeber og halsbetennelse. Det forekommer oftest blant barn i alderen 5 og 16. Det er viktig å forstå sykdommen og hvordan å leve med det.

Hvordan leve med revmatisk feber

•  Vær sikker på en korrekt diagnose. Revmatisk feber er en komplisert sykdom som kan være vanskelig å diagnostisere, spesielt siden ikke alle leger er enige om tilstanden. Mange av symptomene, som er dekket i trinnet nedenfor, kan også være knyttet til en rekke andre tilstander og sykdommer. Av den grunn, er det sannsynligvis en god idé å få en andre, tredje, eller fjerde mening før du godtar diagnosis.Because av meningsforskjeller om revmatisk feber, kan det være vanskelig å positivt diagnostisere tilstanden. Flere prøver må kjøre. Disse vil omfatte blod arbeid og en EKG (elektrokardiogram). De kan også omfatte ytterligere tester på hjertet, så vel som forskjellige typer av kulturer.

gjenkjenner symptomene, som inkluderer brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, tretthet, feber, hodepine, magesmerter, leddsmerter og / eller betennelse, hud knuter, ømme lymfeknuter, muskelproblemer, utslett, og til og med vekttap.

skaffe riktig behandling for sykdommen. Venstre ukontrollert, revmatisk feber kan være farlig. Behandlingen bør ha tre hovedmål. Den første er å eliminere enhver gjenværende infeksjon. Det andre er å redusere betennelse i hjertet og leddene. Den tredje er å eliminere fysiske aktiviteter som kan legge for mye stress på allerede ødelagte deler av body.Antibiotics som penicillin vil bli foreskrevet for å drepe resterende infeksjon. De kan være foreskrevet over en lengre periode. Anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe avtale med betennelser i huden, ledd eller hjertet. Dette vil bidra til å redusere svelling og smerte som er et resultat av betennelse. Endelig vil sengeleie være nødvendig for alt fra 3 til 15 uker for å tillate legemet å riktig helbrede.

Identifisere mulige komplikasjoner av sykdommen. Utbruddet av revmatisk feber kan føre til langvarig hjertesykdom. Det kan oppstå skader på hjerteklaffen og reoccurring endokarditt. Hensyn må tas for å unngå ytterligere infeksjoner og antibiotika vil ofte være nødvendig før visse typer medisinske prosedyrer. I tillegg, på grunn av stress forårsaker sykdommen på kroppen, er det mulig at visse restriksjoner kan ilegges av legen.

Erkjenne at sykdommen kan skje igjen. Selv om noen leger antyder at revmatisk feber forekommer bare en gang, de fleste er uenige. De fleste tilbakefall vil skje i løpet av de første fem årene. Etter det, sjansene for tilbakefall reduseres betydelig.

Ta alle medisiner foreskrevet og følg alle legens ordre. Gjør noe mindre enn det vil høyst sannsynlig resultere i alvorlig skade på hjertet og / eller andre områder av kroppen.

Rapport gjentakelse av symptomer eller eventuelle nye symptomer til lege umiddelbart.

Gå til legevakten umiddelbart hvis noen symptomer på hjerteinfarkt oppstår.

Hint

  • Føl deg fri til å ringe legen din med flere spørsmål om sykdommen.
  • Forskning tilstanden på nettet eller i biblioteket for å få en bedre forståelse av dens årsaker og virkninger.
  • Aldri ignorere noen form for hjerte-relaterte symptom.

Revmatisk feber Alternativ Homeopatiske medisiner

Revmatisk feber er en sykdom som oppstår etter strep hals på grunn av manglende behandling eller ineffektiv behandling. Sykdommen rammer vanligvis barn mellom 5 og 15, men det kan skje igjen senere i livet i 20-årene og 30-årene. Behandling av revmatisk feber med tradisjonell medisin inneholder antibiotika og betennelsesdempende medisiner. Homøopatisk medisin tilbyr et alternativ til tradisjonell medisin for revmatisk feber.

Ved hjelp av homeopatisk medisin

Homøopatisk medisin behandler hele kroppen og oppfordrer til en naturlig reaksjon av kroppen som vil kurere sykdommen er under behandling. En homøopatisk utøveren vil bestemme riktig medisinering basert på symptomene på sykdommen sammen med temperament og emosjonelle tilstanden til pasienten. Behandlingene vil føre til sykdomslignende symptomer hos friske mennesker. Når disse medikamentene blir gitt til syke pasienter, produserer kroppen et healing respons.
Du kan velge å rådføre seg med en homeopathic utøveren eller bruke egenbehandling. Revmatisk feber kan føre til alvorlige komplikasjoner, og bør behandles av en profesjonell homeopathic utøveren. Betennelsen skyldes revmatisk feber kan føre til skade på hjertet og lungene hvis den ikke behandles riktig.

Behandlinger

Du vil bli behandlet med arsenicum hvis revmatisk feber fører til angst og ekstrem rastløshet.
Din homøopatisk lege vil anbefale anacardium når smertene er intense i brystet som indikerer smerte i hjertet.
Andre behandlinger for revmatisk feber i homøopatisk medisin inkluderer Aconitum, arnika, kaktus, bryonia, belladonna, Drosera, Gelsemium, kalmia, Nux vomica, rhus tox, salisylsyre og Eupatorium perfoliatum. Den medisinske navnet for homøopatisk kaktus er kaktus grandiflorus og er avledet fra natt blomstringen cereus kaktus. Du bør aldri blande medisiner i homøopatisk medisin. Bruk kun én metode om gangen for å behandle en sykdom.

Dosering

Styrken av medisin som du vil motta i homøopatisk medisin avhenger av tilstanden. Kroniske tilstander mottar en dose som er høyere potens enn en tilstand som er ny. Din homeopathic utøveren vil bestemme riktig dose til å behandle revmatisk feber. Din følsomhet for behandlinger er også en avgjørende faktor i å velge riktig dosering.

Høyere potens medikamenter blir vanligvis gitt i lave doser og ikke på en daglig basis. Andre medisiner med lavere potenser kan gis hvert par timer.
Homøopatisk lege vil overvåke dine symptomer og øke eller senke styrken og doseringen etter behov i henhold til hvordan du utvikler og følelse.
Du vil ta din homeopatiske medisiner før symptomene på revmatisk feber stoppe helt. Først når tilstanden avkastning vil du ta en ny dose. Selv om bare én dose stopper dine symptomer, er at alle medisiner som du vil bli pålagt å ta.

Forsiktig

Alltid diskutere bruk av alternativ medisin med legen din eller oppsøke en lisensiert homøopatisk lege før du bruker disse medikamentene. La legen din vet om alle medisiner og kosttilskudd du bruker. Uønskede interaksjoner kan føre til. Ved utilsiktet overdose samtale Gift på 1-800-222-1222 eller 911 for å få hjelp.

Gjentakende Feber hos barn

Barn får feber, og alle med barn vet dette. Men barn er også robust og er ment å sprette tilbake raskt fra forkjølelse, infeksjoner og influensa. Hvis barnet ditt har en tilbakevendende feber over en periode på flere uker eller måneder, og et mønster av disse feber har utviklet seg, kan barnet ditt ha en større underliggende helseproblem skjer. Feber kan ikke være sammen med noen andre symptomer, eller noen ganger de ledsagende symptomer gjøre seg kjent senere. Og kanskje feberen er ledsaget av symptomer, men du vet ikke hva du skal se etter. Uansett hva tilfellet kan være, er det viktig å kontakte din familie helsepersonell umiddelbart.

Dental Abscess

Barn som har en hvilken som helst form for tann abscess, som er en infeksjon under tannen og i kjevebenet, kan ha en tilbakevendende feber. Den abscess kan starte ut som noe mindre, for eksempel i et hulrom, og hvis det ikke oppdages kan vokse inn i et større problem som tannråte. Andre årsaker til dental abscess omfatter skade på en tann som går ubehandlet, noe som kan føre til alvorlig infeksjon rundt tannkjøttet og kjeven av tannen og kan også spre seg i hele kroppen. Denne infeksjonen kan føre til høy feber inntil behandles riktig.

Immune Deficiency

Immunsystemet er der for å bekjempe bakterier, bakterier og andre skadelige ting som kommer inn i kroppen som ikke skal være der. Hvis et barns immunsystem ikke fungerer som den skal, så barnet vil plukke opp sykdommer og infeksjoner enklere. Ofte feber vil pigg hvis kroppen sliter med å kvitte seg med disse bakteriene. Dette vil være særlig merkbart i løpet av forkjølelse og influensa sesongen. Behandlinger er tilgjengelig for barn med et immunsvikt.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier kommer inn i urinveiene og det blir infisert. Urinveisinfeksjoner er vanligere hos små jenter enn små gutter, men det kan skje til begge. Dette kan ofte gå ubemerket fordi mange små barn er i stand til å gi uttrykk for hvor smerten kommer fra. Men noen ting å se opp for når en urinveisinfeksjon er en mistenkt er hvis barnet holder seg og gråter når han urinerer, hvis urinen virker uklar eller melkeaktig utseende og hvis hun blir alvorlig lethargic ledsaget av høy feber.

Revmatisk feber

Revmatisk feber er forårsaket av en ubehandlet bakteriell smitte fra sykdommer som halsbetennelse eller skarlagensfeber. Revmatisk feber som starter som en mild feber og deretter forverres over tid, sammen med andre symptomer som tap av appetitt, influensalignende symptomer og utslett på huden. Hvis du mistenker at barnet ditt har revmatisk feber, ta kontakt med helsepersonell umiddelbart fordi revmatisk feber kan ha flere langsiktige virkninger på hjernen, øynene, hjerte og hud.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt påvirker mave-tarmkanalen, som er den nedre fordøyelsessystemet. Når magetarmkanalen blir betent, vil det utvikle seg sår i tykktarmen og i tykktarmen. Ulcerøs kolitt vil forårsake mild feber i begynnelsen og etter hvert bli ledsaget av kramper og diaré, og det kan også være spor av blod som finnes i avføring. Behandling er tilgjengelig for ulcerøs kolitt.

Familiær Kulde Autoinflamatory syndrom

Familiær kaldt autoinflamatory syndrom fører feber ledsaget av et utslett og leddsmerter etter at et barn har vært ute i kalde temperaturer. Mange foreldre misdiagnose det som noe mer enn influensa, men over tid et mønster vil danne og det blir klart at det er noe annet som skjer. Det er viktig å vite at symptomene fordi dette syndromet varer vanligvis mindre enn tjuefire timer, og kan komme på innen en time for å bli utsatt for kulde. Familiær kaldt autoinflamatory syndrom er en genetisk lidelse som går i arv fra en av foreldrene. Det finnes behandlinger tilgjengelig, så hvis du mistenker at barnet ditt har det, ta kontakt med helsepersonell.

Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er en sykdom i hjertet som er forårsaket av infeksjon med gruppe A beta-hemolytiske streptokokker bakterier (gass). En person kan utvikle revmatisk hjertesykdom hvis han eller hun har GAS faryngitt, som er en bestemt type "strep hals", og ikke får riktig medisinsk behandling. Revmatisk hjertesykdom begynner som en akutt betennelse i hjertet, og kan utvikle seg til en kronisk sykdom med varig skade på hjertet. I 2005, revmatisk hjertesykdom drepte 3365 mennesker i USA, ifølge American Heart Association 2009.

Historie

Før utviklingen av penicillin, revmatisk hjertesykdom var en stor killer, særlig for barn. I 1950 om lag 15.000 mennesker i USA døde av revmatisk hjertesykdom. Ifølge American Heart Association, har riktig bruk av antibiotika enormt redusert antall tilfeller av revmatisk hjertesykdom, selv om det fortsatt er den ledende årsak til hjerte-dødsfall for unge mennesker i utviklingsland.

Funksjoner

GAS strep hals er oftest sett i barn i alderen 5 til 15, men folk i alle aldre kan fange den. Symptomene inkluderer en sår hals som vanligvis kommer plutselig, smertefull svelging, feber og hodepine. Noen med GAS strep hals kan også ha magesmerter, kvalme eller oppkast. Strep hals blir behandlet med antibiotika, vanligvis penicillin. Den eneste måten å vite sikkert om en sår hals er fra GAS er å ha en hals kultur. Hvis GAS halsbetennelse ikke behandles, kan det utvikle seg til revmatisk feber, som noen ganger kommer med et rødt utslett, hovne, smertefulle ledd, støt på huden, hjertebank, eller unormale bevegelser (Sydenhams chorea). Revmatisk feber kan påvirke hjertet, får hjertet til å bli betent. Betennelsen kan føre til permanent arrdannelse i hjerteklaffene.

Når revmatisk feber fører til permanente skader på hjertet, det kalles revmatisk hjertesykdom. Revmatisk hjertesykdom kan bety et liv med hjerteproblemer, og noen ganger kirurgi, for eksempel en hjerteklaff erstatning, er nødvendig. Folk som har hatt revmatisk feber har høy risiko for å utvikle den igjen etter en annen GAS infeksjon, selv uten symptomer.

Behandling

Strep hals er behandlet med antibiotika. Hvis strep hals utvikler seg til revmatisk feber, vil legen normalt foreskrive en injeksjon av et langtidsvirkende antibiotika for å rydde opp infeksjonen, sammen med høye doser av anti-inflammatoriske medisiner for å redusere betennelse i leddene og / eller hjerte. Leger vanligvis foreskrive sengeleie, og vil overvåke hjertet for eventuelle problemer. Hvis hjertet er betent, er pasienten vanligvis satt på streng sengeleie.

Hvis revmatisk feber blir kronisk revmatisk hjertesykdom, kan pasienten må ta antibiotika kontinuerlig for livet, eller før kirurgi eller besøk til tannlegen. Hver person med revmatisk hjertesykdom må ha hans eller hennes hjertefunksjon vurderes av en hjertespesialist for å se om kirurgi eller andre inngrep er nødvendig.

Forebygging / løsning

Forebygging av revmatisk hjertesykdom er alltid det beste løpet. Det er viktig for personer med symptomer på mulig strep hals for å se legen, spesielt barn mellom fem og 15. Alle som er diagnostisert med GAS strep hals må fullføre hele løpet av antibiotika foreskrevet av lege, og se legen hvis symptomene ikke forsvinner, eller hvis symptomene blir verre.

Betraktninger

De fleste sår hals er forårsaket av virus eller andre typer bakterier, og er ikke GAS halsbetennelse. Det er ingen grunn til panikk over hver sår hals. Men hvis du mistenker at du eller barnet ditt kan ha strep hals, se en lege og følge hans eller hennes retninger. Vi er heldige som har medisiner som kan hindre revmatisk hjertesykdom, og vi må være forsiktige med halsbetennelse og ta mulig halsbetennelse alvor.

Revmatisk hjertesykdom hos barn

Revmatisk hjertesykdom er permanent skade på hjerteklaffene forårsaket av revmatisk feber. Revmatisk feber kan utvikle hvis noen med en type halsbetennelse forårsaket av gruppe A beta-hemolytiske streptokokker bakterier (GAS) ikke får riktig antibiotikabehandling. The American Heart Association sier at gass er den vanligste typen av bakteriell infeksjon av halsen. Ifølge American Heart Association, de fleste tilfeller av revmatisk feber forekommer hos barn i alderen 5 til 15, så det er viktig for foreldre å være klar over risikoen for revmatisk hjertesykdom.

Historie

Utviklingen av penicillin i 1950 sterkt redusert antall tilfeller av revmatisk hjertesykdom. Ifølge American Heart Association, om lag 15.000 mennesker døde av revmatisk hjertesykdom i 1950 i USA; i 2005 at antallet hadde sunket til 3365. Tragisk nok er revmatisk hjertesykdom fortsatt den ledende årsaken til hjerterelatert død hos unge mennesker i utviklingsland.

Symptomer

Et barn med halsbetennelse vil vanligvis ha en plutselig innsettende sår hals, vondt å svelge, hodepine og feber. Barn med strep hals kan også ha rødhet i halsen / mandlene, magesmerter, kvalme eller oppkast.

Hvis et barn utvikler revmatisk feber, kan hun ha ledd som er smertefull, hoven og rød; smerter som flytter fra ett ledd til et annet; kortpustethet; utslett; tretthet; feber og små, smertefri støt under huden. Ifølge American Heart Association, disse symptomene vanligvis begynner om to eller tre uker etter halsbetennelse.

Revmatisk feber kan føre til betennelse i hjerteklaffene, som kan føre til permanent arrdannelse og en levetid på hjerteproblemer. Symptomer på revmatisk hjertesykdom avhenger av type og alvorlighetsgraden av skaden, og kan omfatte brystsmerter, svimmelhet og kortpustethet.

Diagnose

Den eneste måten å vite sikkert om en sår hals er forårsaket av gruppe A streptokokker er ved å gjøre en hals kultur. Barnets lege kan få mistanke gruppe A streptokokker basert på hans symptomer. Revmatisk feber er diagnostisert basert på en barnets symptomer. Hvis barnets lege mistenker revmatisk hjertesykdom etter et anfall av revmatisk feber, vil barnet ditt trenger å bli vurdert av en kardiolog som vil kjøre tester, for eksempel en ekkokardiogram, for å se etter skade på hjertet. Et barn med revmatisk hjertesykdom kan også utvikle et hjerte bilyd at en lege kan høre med et stetoskop.

Behandling

Leger forskrive antibiotika for å behandle strep hals. Riktig antibiotikabehandling vil vanligvis kurere halsbetennelse før det utvikler seg til revmatisk feber.

Hvis et barn utvikler revmatisk feber, vil hennes lege vanligvis fore en injeksjon av et langtidsvirkende antibiotika for å behandle bakteriell infeksjon, sammen med høye doser av anti-inflammatoriske medikamenter. Leger vil også vanligvis foreskrive sengeleie for et barn med revmatisk feber, og streng sengeleie (bare får å bruke toalettet) for et barn med mistanke om betennelse i hjertet. Noen mennesker med revmatisk feber må ta antibiotika for resten av sitt liv for å hindre ytterligere skade på hjertet.

Behandling av revmatisk hjertesykdom, avhenger av alvorligheten av skaden. Personer med skade på ventiler generelt må ta antibiotika før og etter operasjoner og tannlegetime for resten av sitt liv, for å hindre smitte. Noen mennesker med revmatisk hjertesykdom bare må overvåkes for endringer i deres tilstand, mens andre kan ha behov for medisiner. Personer med mer alvorlig skade kan trenge kirurgi for å sette inn en stent i en hjerteklaff, eller kirurgisk ventil erstatning.

Betraktninger

Siden antibiotika er så effektive for behandling av strep hals, er det ingen grunn til panikk hvis barnet ditt utvikler en sår hals. Et barn med symptomer på strep hals bør se sin lege med en gang, og foreldrene må sørge for at deres barn tar foreskrevet antibiotika som anvist til alt er borte, selv etter at han føler seg bedre. Selv om revmatisk hjertesykdom er svært alvorlig og potensielt dødelig, det er helt forebygges med riktig medisinsk behandling.

Tegn og symptomer på Revmatisk hjertesykdom

Tegn og symptomer på Revmatisk hjertesykdom


Revmatisk hjertesykdom er en livslang hjerte tilstand der hjerteklaffene er ødelagt av betennelsen som oppstår med revmatisk feber. De hjerteklaffer kan bli arrete, og blod er forhindret fra å strømme i den retning eller kvantitet som det skal.

Årsak

Revmatisk hjertesykdom er forårsaket av revmatisk feber, noe som kan resultere fra en ubehandlet strep halsinfeksjon.

Identifikasjon

Alle er mottakelige for strep hals virus og kan oppleve akutt revmatisk feber, men barn i alderen fem til 15 oftest lide.

Tegn på infeksjon

Revmatisk feber oppstår vanligvis to til tre uker etter en strep halsinfeksjon. Vanlige symptomer assosiert med revmatisk feber innebære en generell følelse uvel, feber og leddsmerter og hevelse som veksler steder i kroppen.

Betydning

Ifølge American Heart Association, er revmatisk hjertesykdom den ledende årsaken til kardiovaskulær død blant personer i alderen 50 og under i verdens utviklingsland.

Forebygging

Den viktigste metode for forebygging for revmatisk hjertesykdom, er å behandle en infeksjon med streptokokker antibiotika før revmatisk feber er i stand til å utvikle seg.

Revmatisk hjertelidelse

Revmatisk hjertesykdom, også kjent som revmatisk hjertesykdom, er en tilstand forårsaket av hjerte revmatisk feber. Barn med ubehandlet strep hals infeksjoner er spesielt sårbare for revmatisk hjertesykdom, som kan til slutt føre til hjertesvikt.

Tidlige stadier

Barn i alderen 5 til 15 som har mye av ubehandlet eller dårlig behandlet strep hals infeksjoner er spesielt utsatt for å utvikle revmatisk feber og muligens revmatisk hjertesykdom, ifølge University of Virginia (UVA) Health System.

Revmatisk feber symptomer

Utslett, feber, vekttap, magesmerter, rykninger og leddbetennelse fore 04:59 uker etter mulig strep hals kan tyde på revmatisk feber.

Skade på hjertet

Revmatisk feber påvirker alle organer og ledd i kroppen, og er kjent for å forårsake skade på hjerteklaffene. Dette gjør at hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod.

Alvorlighetsgrad

Noen revmatiske hjerte lidelser er milde og kan løse på egen hånd. Andre kan føre til hjertesvikt, som oppstår når hjertet ikke kan pumpe ut alt blodet inn i det.

Behandling

Revmatisk hjertelidelse behandling inkluderer sengeleie, antibiotika, hjerte medisiner, og i ekstreme tilfeller av skade på ventiler, kirurgisk ventil reparasjon eller utskifting.

Symptomer på Revmatisk hjertesykdom

Ubehandlet strep hals kan føre til revmatisk feber, en tilstand som berører alle ledd og organer i kroppen, inkludert hjertet. Revmatisk hjertesykdom kan være en livstruende resultat av en dårlig behandlet strep infeksjon og oftest rammer barn i alderen 5 til 15.

Betraktninger

Noen barn med revmatisk hjertesykdom kan ikke vise noen symptomer når en tidligere infeksjon har påvirket deres sirkulasjonssystemet, ifølge Seattle Children Hospital.

Leddsmerter og betennelser

Varig leddsmerter og betennelser er vanlig med revmatisk feber, men kan også indikere revmatisk hjertesykdom.

Pusteproblemer

Kortpustethet, særlig når engasjerende i aktivitet eller liggende, kan tyde på hjerteklaff unormalt at noen mennesker med revmatisk hjertesykdom utvikler, ifølge Seattle Children Hospital.

Brystsmerter og hevelse

Noen ganger hjertets muskel veggen eller tynn sac rundt hjertet blir betent i de som lider av revmatisk hjertesykdom. Dette fører til brystsmerter og hevelse.

Revmatisk feber symptomer

Revmatisk feber symptomer inkluderer vekttap, magesmerter, rykninger og utslett.

Hvordan behandle Revmatisk hjertesykdom

Hvordan behandle Revmatisk hjertesykdom


Revmatisk hjertesykdom resultater fra en komplikasjon ved en strep infeksjon stort sett i halsen. Da forblir ubehandlet, kan dette påvirke hjertet og føre til at det å arr eller bli betent og dermed svekke hjertemuskelen. Når betennelsen skyldes revmatisk feber, kan det etterlate hjerteklaffene arrete og mitt selv fremgang til mitralstenose. Her er antydet for behandling av denne sykdommen.

Hvordan behandle Revmatisk hjertesykdom

•  Ta alle medisiner foreskrevet av legen din. Hvis legen forskriver antibiotika, ta alle doser foreskrevet for å unngå komplikasjoner.

Gi din lege en fullstendig medisinsk historie, inkludert alle nylig sykdom. Dette gjør at din lege for å velge en behandlingsplan som fungerer best for deg.

Finn ut hva øvelser og over-the-counter medisiner kan bidra til å kontrollere symptomer som følge av revmatisk hjertesykdom.

kjøp over-the-counter aspirin tabletter for å hjelpe til med leddbetennelse som kan oppstå. Du må sjekke med legen din før du tar disse pillene for å konstatere at det ikke er noen kontraindikasjoner i å ta disse medisinene.

Vær oppmerksom på at legen min forskrive antibiotika og steroider under infeksjonen er akutte faser. Når dette stadiet har forsvunnet, kan det hende du må fortsette på antibiotika for å hindre eventuelle reoccurrences av denne sykdommen.

Forbered mulig operasjon hvis hjerteklaffene har blitt skadet til et punkt der de har nedsatt funksjon. Noen ganger kan en lekker ventil kan repareres, men ofte hele ventil må byttes ut for å avhjelpe problemet.

Finn en støttegruppe for andre med revmatisk hjertesykdom. Ved å gjøre dette, får du emosjonell støtte fra andre i en lignende situasjon, og kan dele og øke din egen kunnskapsbase om mestring med revmatisk hjertesykdom.

Hjerneslag som følge av Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er en tilstand forårsaket av revmatisk feber som vanligvis rammer barn i alderen 4 og 18. Virkningene av RHD vare livet ut og kan føre til slag.

Funksjoner

RHD skader hjertet ved forårsaker betennelse. Tegn på hjerteproblemer inkluderer brystsmerter, tretthet, kortpustethet og en uregelmessig puls, per HealthCentral Network.

Effekter

Betente hjerteklaffer og fartøy kan føre til hjerneslag, fordi blodet ikke kan strømme riktig fra hjertet til hjernen til å levere oksygen og andre næringsstoffer.

Betraktninger

Ifølge American Stroke Association, kan en blodpropp i hjertet på grunn av RHD ikke bare forstyrre blodstrømmen til hjernen, men kan også løsne og reise til hjernen.

Forebygging

ASA indikerer en lege vil ofte foreskrive antikoagulantia eller antiplatelets å hindre blodpropp fra forming. Disse inkluderer aspirin og warfarin.

Oppløsning

Kirurgiske alternativer for RHD inkluderer hjerte ventil erstatning eller åpne en svært smal ventil for å forebygge hjerneslag. En ballong valvuloplasty er en ikke-kirurgisk alternativ som innebærer sneglet en ballong-tipset kateter inn i hjertet og blåse opp ballongen for å åpne ventilen.

Hva er årsakene til Revmatisk hjertesykdom?

Hva er årsakene til Revmatisk hjertesykdom?

Revmatisk feber

Strep hals, venstre ubehandlet, kan utvikle seg til revmatisk feber. Det er en inflammatorisk sykdom som kan påvirke ditt hjerte, ledd, hjerne og hud. Det er mer vanlig blant barn i alderen 5 og 15. Om 2 til 3 uker etter ubehandlet strep hals først begynner, kan tegn på revmatisk feber vises. Symptomene inkluderer feber, trøtthet, periodevis hovne og røde ledd, brystsmerter og korte hudutslett.

Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er forårsaket i løpet av revmatisk feber, når hjerteklaffene kan være skadet. Ventilen kan ikke åpne eller lukke riktig eller blir stiv og smal. Hvis du hadde revmatisk feber du har høyere risiko for tilbakevendende hjerteinfarkt, infeksjoner av hjertens fôr eller ventiler og ytterligere skade. Du har også en høyere risiko for hjertesvikt, slag eller unormal hjerterytme.

Forebygging og pleie

Den beste måten å forhindre revmatisk hjertesykdom, er å behandle med antibiotika strep hals, for derved å hindre revmatisk feber. Men hvis du har revmatisk hjertesykdom må du kanskje ta blodfortynnende, betablokkere, kalsiumkanalblokkere og / eller digitalis. Diuretika kan være nødvendig på grunn av overflødig væske på grunn av en ineffektiv hjerte. Antibiotika er nødvendig før du har noen tannarbeid eller kirurgi.

Advarsler

Hvis du er ør, svimmel eller kvalm, har høyt eller lavt blodtrykk, har brystsmerter og en rask eller langsom puls, bør du kontakte legen din så snart som mulig. Du bør søke øyeblikkelig hjelp hvis du har problemer med å puste eller har en rask eller uregelmessig hjerterytme.

Sirkulasjons Sykdommer og lidelser

Sirkulasjons Sykdommer og lidelser


Ditt hjerte, blod og skipene som frakter blodet ditt er de tre viktigste komponentene i sirkulasjonssystemet. Sirkulasjonssystemet tar oksygen og næringsstoffer til organer og vev og transporterer bort avfallsstoffer. Det er hundrevis av sykdommer og tilstander som involverer sirkulasjonssystemet.

Betydning

Ifølge en 2009 av Verdens helseorganisasjon, sykdommer i hjertet og sirkulasjons --- kardiovaskulær og cerebrovaskulær --- slik som hjerteinfarkt og hjerneslag, er ansvarlig for mer enn 15 millioner dødsfall på verdensbasis hvert år. "En stor del av dem er også forebygges eller unngås,» heter det i WHO. Røyking, overvekt, dårlig kosthold og tung bruk av alkohol er assosiert med mange sirkulasjonssystemet sykdommer.

Fakta

Ifølge WHO, de viktigste karsykdommer er hypertensjon, koronar hjertesykdom, cerebrovaskulær sykdom og kardiomyopati. På verdensbasis finnes det flere dødsfall av koronar hjertesykdom (7,2 millioner) enn hjerneslag (4,6 millioner), men mer enn dobbelt så mange dødsfall fra slag forekommer i utviklingsland som i utviklede land. Andre sirkulasjons sykdommer og lidelser som anemi, Barlow syndrom eller floppy ventil syndrom, kronisk venus insuffisiens, Lyme sykdom, Rh sykdom, Kawasakis sykdom, Volkmann er iskemi, Wolff-Parkinson-White syndrom og Raynauds sykdom.

Koronar hjertesykdom

Ifølge American Heart Association, er total kardiovaskulær sykdom den ledende dødsårsaken i USA, som i 2009. Med den høyeste dødsraten å være blant de over 75 år Koronar hjertesykdom er definert som en innsnevring av den lille blodårene som forsyner blod og oksygen til hjertet. Ifølge National Library of Medicine, er det forårsaket av oppbygging av plakk på veggene i blodårene dine. Diabetes, høyt blodtrykk, nyresykdom, røyking, misbruk av alkohol og mangel på mosjon øker risikoen for å utvikle koronar hjertesykdom.

Stroke

Cerebrovaskulær sykdom, ellers kjent som hjerneslag, oppstår når hjernen ikke får nok oksygen og blodtilførsel er begrenset og derfor hjernevev dør. Ifølge Penn State Children Hospital, kan hjerneslag oppstår på grunn av en blokkert blodåre (hjerneinfarkt) eller som et resultat av en blodåre sprengning (hemoragisk slag). "Når blodkar sprekker, det hindrer normal blodstrøm til hjernen og gjør at blodet å lekke inn i et område av hjernen, der det ødelegger vev," ifølge PSCH. Ifølge American Stroke Association, som i 2009, 795 000 amerikanere hvert år lide en ny eller tilbakevendende slag som resulterer i mer enn 143 000 slagrelaterte dødsfall.

Kardiomyopati

Kardiomyopati er en svært alvorlig sykdom som oppstår når hjertemuskelen blir betent og slutter å fungere skikkelig, muligens på grunn av virusinfeksjoner. Av de tre hovedtyper av kardiomyopati --- utvidet, hypertrofisk og restriktiv, den vanligste er dilatert eller kongestiv kardiomyopati hvor de fleste pasientene utvikle hjertesvikt. Hvis du har dilatert kardiomyopati, kan du oppleve arytmier. Siden blodstrømmen er begrenset i en forstørret hjerte, kan du også utvikle blodpropp i slimhinnen i hjertet ditt, eller i høyre eller venstre ventrikkel av hjertet ditt.

Revmatisk feber

Ifølge WHO, giktfeber og revmatisk hjertesykdom påvirker ca 12 millioner mennesker på verdensbasis forårsaker 400.000 dødsfall hvert år. Det er en av de mest vanlige sirkulasjonssykdommer hos barn i utviklingsland. Revmatisk feber er en betennelsessykdom som ofte skyldes en infeksjon i halsen som Streptococcus. Betennelse kan oppstå i hjertet, sentralnervesystemet, hud og ledd. Symptomene inkluderer feber, hevelse og smerter i leddene, brystsmerter eller hjertebank, tretthet, ukontrollerbare kroppsbevegelser og kortpustethet. Revmatisk feber kan føre til permanente komplikasjoner som Revmatisk hjertesykdom hvor hjertemuskelen din har svekket eller hjerteklaffene blir smale som resulterer i en reduksjon av blodstrøm.

Om tonsillitt

Mandlene er en del av i lymfesystemet og virke som et filter for infeksjoner. Det er to elektrodene (mandlene) på baksiden av halsen. Tonsillitt oppstår når de kjøttfulle pads bli infisert. Bakterier og virus forårsaker infeksjoner som fører til betennelse i mandlene.

Identifikasjon

Symptomer på betennelse i mandlene inkluderer hovne lymfeknuter i halsen og kjeven; røde og hovne mandler med hvite flekker stede; sår hals som forårsaker vanskeligheter med å svelge; hodepine; feber; frysninger og laryngitt. Hos barn kan magesmerter være en indikasjon på betennelse i mandlene.

Typer

Virus og bakterieinfeksjoner forårsaker betennelse i mandlene. Hvis forårsaket av et virus, betennelse i mandlene vanligvis bare krever hjemmetjenester. Når som følge av en bakteriell infeksjon, tonsillitt er mer alvorlige og krever medisinsk oppmerksomhet. Du er mer sannsynlig å ha en bakteriell form for betennelse i mandlene dersom symptomene kom opp plutselig, lymfeknuter er smertefulle og hovne og du har ingen nesetetthet.

Betraktninger

Betennelse i mandlene kan være forårsaket av alvorlige infeksjoner. En viral årsak tonsillitt er Epstein-Barr-viruset. Det samme viruset forårsaker kyssesyke. En alvorlig bakteriell infeksjon som fører til betennelse i mandlene er streptokokker A. Når dette skjer, blir betennelse i mandlene kjent som strep hals.

Advarsel

Venstre ubehandlet, betennelse i mandlene kan føre til alvorlige helseproblemer. Hvis betennelse i mandlene blir til strep hals og er ikke behandlet på riktig måte en person kan utvikle revmatisk feber. Hovne mandler kan blokkere luftveiene forårsaker pusteproblemer. Abscesser kan også danne rundt mandlene. Den abscess kan noen ganger medføre i blodstrømmen eller spres inn i brystet og mer av halsen. Det er viktig at betennelse i mandlene bli tatt vare på for å unngå komplikasjoner.

Time Frame

Ta antibiotika som anvist hvis foreskrevet. Ikke stopp medisiner tidlig. Dette etterlater infeksjon til stede, og du risikerer tilbakefall. Noen antibiotika krever en 10-dagers regime. Selv om du føler deg bedre etter noen dager, ta resten av medisinen.

Forebygging / løsning

Som med vanlig forkjølelse eller influensa, er tonsillitt spres gjennom kontakt med infiserte individer. Vask hendene grundig og ofte, unngå syke mennesker, og ikke drikke eller spise etter noen andre å hindre smitte. Dersom du utvikler betennelse i mandlene, ta medisiner og praksis i hjemmesykepleien. Hjemmehjelp for betennelse i mandlene inkluderer gargling med varmt saltvann, ta anti-inflammatoriske medisiner, spise suppe og drikke varm væske, og hvile. De fleste tilfeller av betennelse i mandlene ta mellom en og to uker for å rydde opp. Hvis du ikke viser bedring innen denne tiden, har en abscess dannet som er motstandsdyktige mot behandling, eller du har kronisk betennelse i mandlene, kan kirurgi bli kalt for. Mens tonsillectomies pleide å gjøres rutinemessig, blir de betraktet som en siste utvei nå.

Om leddsmerter forårsaket av infeksjon

Mange typer infeksjoner kan føre til leddsmerter som spenner fra mild til svært smertefullt. En av de mest anerkjente typer er infeksiøs artritt, som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er imidlertid på ingen måte den eneste infeksjon for å forårsake store felles problemer. Det er mange som bør både kjent og forstått.

Typer

Leddene kan bli betent eller ødelagt av visse typer infeksjoner. Noen av de mest vanlige inkluderer, men er ikke begrenset til, bakterieinfeksjon, gonoré, leddskade, ledderstatning, sjeldne genetiske forstyrrelser, Streptokokker bakterier og vanlige virus.

Funksjoner

Visse typer av bakteriell infeksjon som stafylokokker (staph) ofte resulterer i alvorlige leddsmerter. Dette er delvis på grunn av den ekstra væske bygge opp mellom leddene som til slutt fører til hevelse og betennelse. Gonoré som ikke behandles umiddelbart, eller som fortsatt er ubehandlet kan bli DGI, mer formelt kjent som spres gonococcal infeksjon. Sluttresultatet inkluderer en myriade av vanskelige symptomer som leddsmerter. Felles skader forårsaket av ulykker eller idrettsrelaterte skader kan skade vev, sener og delikat smøre sekker rundt felles områder. Noen av disse problemene kan resultere i svært smertefulle ledd. Felles erstatning i områder av kroppen, slik som kne eller hofte, kan forårsake flere forskjellige typer av infeksjon. Hver og en av dem har én ting til felles - smertefulle ledd. En sjelden genetisk bein tilstand som kalles kniest dyplasia kan også føre til leddsmerter. I tilfellet med denne sykdommen, leddene er uvanlig forstørret og kan ikke virke på riktig måte, hvis i det hele tatt. Fordi de er misformede, kan en hvilken som helst bruk av skjøtområdet resultere i mild til ekstreme smerter. Komplikasjoner fra strep, slik som reumatisk feber, kan også resultere i leddsmerter. Strep bakterier har en tendens til å reise til områder av kroppen som er de svakeste, som i mange tilfeller kan inkludere delikat ledd. Mange virus, fra den felles influensa til en mer alvorlig parvovirus, kan føre til at leddsmerter sammen med en lang rekke andre alvorlige symptomer.

Effekter

Andre enn felles maling symptomer er felles med gonoré. Disse inkluderer smerter i magen og bekkenregionen, problemer med vannlating, vaginal eller straffe utflod som er tykk og gul, anal utflod og kløe. Symptomer relatert til leddskader er smerter som ikke kan løses med is, varme eller over-the-counter smertestillende medikamenter. De omfatter også stivhet, hevelse, ømhet og selv synlige misdannelser. Symptomer på problemer med felles utskifting inkluderer en manglende evne til å betjene felles, utslett, rødhet rundt felles område, stivhet og hevelse og ømhet. Symptomer på kniest dyplasia inkluderer unormale jakt ledd, dårlig dannet hoder, fat brystet, klumpfot, buet rygg, ledd som ikke vil rette ut, og forkortede lemmer eller nakke. Symptomer på strep inkluderer høy feber (over 100 grader F), manglende evne til å svelge normalt, rød og rå hals, hovne lymfeknuter, uforklarlig sår hals (man ikke i forbindelse med en forkjølelse eller virus), og uvanlige flekker funnet i halsen området . Komplikasjoner av strep kan omfatte hals abscess, nyreinfeksjon, ørebetennelse, revmatisk feber og tonsillopharynegeal cellulitus. Viral symptomene varierer sterkt fra virus til virus, men de fleste har feber.

Misforståelse

Mange tror at alvorlig leddsmerter ikke vil skje med dem av ulike grunner. Disse inkluderer en generelt god fysisk helse, det faktum at de tar visse medisiner for å avverge infeksjon, fordi de ser sine leger regelmessig, og fordi de unngår å belaste muskler, sener og ledd. Fordi leddsmerter kan resultere fra en rekke vanlige infeksjoner, kan de fleste individer realistisk forvente å oppleve tilstanden minst én gang i livet.

Time Frame

Leddsmerter kan skje hos personer i alle aldre, fra babyer til små barn til voksne, og, selvfølgelig, de eldre. Det er fordi hver aldersgruppe er utsatt for noen form for infeksjon som kan føre til crippling leddsmerter.

Strep Throat rettsmidler

Strep hals er forårsaket av en bakteriell infeksjon som fører til en ekstremt sår hals, feber, hodepine, hovne lymfekjertler og noen ganger magesmerte. Dersom den forblir ubehandlet, kan strep hals forårsake andre, mer alvorlige tilstander som revmatisk feber og nyrebetennelse. Strep hals rammer oftest barn mellom 5 og 15, men hvem som helst kan utvikle tilstanden i alle aldre. Diagnostisering av det er gjort gjennom en hals kultur eller en rask antigen test.

Antibiotika

Fordi strep hals er forårsaket av en bakteriell infeksjon, antibiotika er vanligvis foreskrevet for å rydde opp infeksjonen. Ofte foreskrevet antibiotika for en strep infeksjon inkluderer amoxicillin, penicillin, klaritromycin, azitromycin, cefalosporin og klindamycin. Pasienter som tar antibiotika vil vanligvis begynne å føle seg bedre i løpet av 24 til 48 timer etter start av legemidlet, men det er viktig å fullføre alle de foreskrevne medisiner for å forhindre tilbakefall av infeksjonen eller alvorlige komplikasjoner.

Smertestillende midler

Over-the-counter smertestillende midler kan være nyttig i å lindre noen av de vanligste symptomene på strep hals, inkludert sår hals, feber og hodepine. Ibuprofen og paracetamol er både vanlig anbefalt, men acetylsalisylsyre bør unngås hos barn og tenåringer på grunn av en potensielt livstruende tilstand som kalles Reyes syndrom.

Hjem Rettsmidler

Flere hjem rettsmidler er kjent for å lindre smerte og scratchiness av en sår hals. Prøv gurgle varmt saltvann ved å blande en kvart teskje salt i et glass vann. Dette kan gjøres flere ganger om dagen ved behov. Unngå sure matvarer som tomater og appelsin juice kan gi noen lettelse som kan kalde, våte matvarer som iskrem eller popsicles. En varm te med honning er også kjent for å gi noen lettelse for mennesker med en sår hals.

Øre, nese og hals infeksjoner

Øre, nese og hals infeksjoner


Infeksjoner som oppstår i ører, nese og hals inkluderer bihulebetennelse, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, mononukleose, eller mono, og streptokokkinfeksjoner, ellers kjent som strep hals. Mellomørebetennelse, eller en ørebetennelse, og tonsillitt oppstår oftest hos barn, mens bihulebetennelse påvirke ca 10 til 15 millioner mennesker hvert år.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er den medisinske termen for ørebetennelser, som er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer tette ører på grunn av væske og slim buildup, som kan skade hørselen.

Tegn på at enkeltpersoner kan ha en øreinfeksjon inkluderer øret drenering, balanse og søvnvansker, hørselsproblemer og slite i ørene. Babyer med ørebetennelser kan gråte oftere.

I noen tilfeller kan enkeltpersoner trenger bare en smertestillende og ørebetennelse går bort av seg selv. Men helsepersonell anbefaler antibiotika for alvorlige infeksjoner og ved behandling av spedbarn. Barn som får hyppige ørebetennelser kan trenge kirurgi for å plassere rørene inni ørene for å lindre trykket og øke hørsel.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse, ellers kjent som bihulebetennelse, kan være forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. I de fleste tilfeller oppstår bihulebetennelse sammen med betennelse i nesegangene. Vanlige symptomer på bihulebetennelse er smerter, ømhet, tett nese og hodepine. Det finnes to typer av bihulebetennelse: akutte, som går bort i løpet av en måned, og kronisk, som er preget av vedvarende og tilbakevendende infeksjoner som varer lengre enn tre måneder.

Bihulebetennelse behandlinger inkluderer kortikosteroid eller saltvann nesespray, decongestants og ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler. Varme kompresjoner, dampende, drikke mye væske og sover med hodet hevet kan også bidra til å lindre trykket og smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tonsillitt

Betennelse i mandlene er en vanlig tilstand blant barn. Det er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon, forårsaker mandlene blir hovne og smertefull. Andre symptomer kan være hvite flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer, hodepine, feber og frysninger, og mister stemmen. Barn kan også oppleve magesmerter.

Mesteparten av tiden, er tonsillitt forårsaket av et virus. I slike tilfeller vil en antibiotika ikke hjelpe. Imidlertid vil en over-the-counter sår hals medisin lindre smerter og betennelser. Det kan ta en til to uker å komme seg.

Når tonsillitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, er antibiotika nødvendig. Hvis behandlingen ikke forbedre tilstanden, kan en mandlene for å fjerne mandlene bli anbefalt av helse-omsorg leverandøren.

Drikking varme væsker som te eller supper og gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lindre symptomer på betennelse i mandlene.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, er forårsaket av et virus og kan overføres ved kyssing eller deling av glass og bestikk med noen med mono. Vanlige symptomer er slapphet, tretthet, sår hals, feber, hovne mandler og lymfekjertler, hudutslett, tap av matlyst, nattesvette og en hoven milt.

Uheldigvis, på grunn mono er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke behandle den. Recovery innebærer 10 til 12 timer med sengeleie daglig, mye væske for å holde hydrert, gurgle med varmt saltvann og tar over-the-counter smertestillende midler og sår hals medisiner. Helsepersonell anbefaler også at pasienter unngå aktiviteter som kan føre til at milten til å sprekke.

Streptokokkinfeksjon

Streptokokkinfeksjoner eller strep hals, er mindre utbredt enn mono og er forårsaket av en bakteriell infeksjon. I noen tilfeller kan en person med mono også lider av strep hals. Strep hals kan utløse en mandel eller bihulebetennelse.

Symptomer på strep inkluderer sår hals, feber, hodepine, magesmerter og utslett. Penicillin er den vanligste behandlingen. Hvis venstre ubehandlet, kan strep hals forårsake revmatisk feber og betennelse i nyrene.

Ulike Sykdommer i sirkulasjonssystemet

Sirkulasjonssystemet inkluderer hjerte, blodkar (arterier og vener), og blodet som sirkulerer inne. Sykdommer i sirkulasjonssystemet oppstå på grunn av dårlig kosthold, sykdom eller genetiske defekter, eller de kan skyldes ukjent opprinnelse.

Koronarsykdom

Koronarsykdom oppstår når arteriene som leverer oksygenrikt blod til hjertet er blokkert av kolesterol buildup.

Takykardi

Takykardi oppstår når pulsen er over 100 slag per minutt. Den usikre versjonen av takykardi har to typer: supraventrikulær takykardi (forekommer i atriene) og ventrikkeltakykardi (forekommer i ventriklene).

Revmatisk hjertesykdom

Revmatisk hjertesykdom er en komplikasjon som følge av revmatisk feber, som antennes bindevev og, i prosessen, ødelegger hjerteklaffer. Symptomer på denne komplika ta flere tiår å dukke opp, fra 10 til 30 år etter kontrahering feberen.

Giant Cell arteritt

Giant celle arteritis oppstår når den indre fôr av blodårene blir betent. Denne tilstanden forekommer oftest i templene av hodet.

Høyt kolesterolnivå

Høyt kolesterolnivå oppstår når low-density fett bygge opp i blodet på grunn av en høy-fett diett, mangel på mosjon, høyt alkoholforbruk og ulike sykdommer som lever-eller nyresykdom.

Streptococcus pyogenes Diagnose

Streptococcus pyogenes er en av de mest vanlige typene av bakterier som finnes på huden. Mange mennesker bærer disse bakteriene med ingen tegn til sykdom. Men når kroppens forsvar er kompromittert, bakteriene har potensial til å forårsake en rekke alvorlige sykdommer, som halsbetennelse, impetigo, skarlagensfeber, revmatisk feber, nekrotiserende fasciitt og andre hudinfeksjoner. På grunn av at bakteriene forårsaker en så lang rekke sykdommer, er flere forskjellige tester som anvendes for å diagnostisere Streptococcus pyogenes.

Identifikasjon

Streptococcus pyogenes er en fakultativ anaerob gram-positiv bakterie. Den består av lange kjeder av runde celler, ca 0,6 til 1,0 mikrometer i diameter. Bakteriene er ikke-motile, betyr det ikke beveger seg. Det spiller også produserer ikke sporer. For å vokse, bakterier krever en anriket medium som inneholder blod.

Felles Diagnose

Fordi Streptococcus pyogenes er ansvarlige for en rekke sykdommer, er ulike skritt tatt for å diagnostisere bakterier. Strep hals er ofte diagnostisert gjennom en hals kultur. Når halsen er penslet, blir bakteriene smurt på en bestemt blodkulturplate som gjør det mulig for bakteriene til å vokse. Resultatene er vanligvis tilgjengelig innen 24 til 48 timer. Hvis bakteriene vokse, er testen positiv for strep hals. Dersom bakteriene ikke vokser, er testen negativ.

Den blodkulturtest bør vise beta-hemolyse, noe som skjer når bakterier spiser gjennom blod-agar. Hvis du holder opp blod agar plate til en kilde til lys, bør du legge merke til at bakteriene har spist nesten helt gjennom blod agar. Et gram flekken kan også gjøres på bakterier. Gram flekken bør vise gram-positive bakterien i en Streptokokker ordning; hovedsak, bør flekken viser lilla sirkulære celler i lange kjeder.

Rapid Diagnose

En rask strep test har også blitt utviklet for å diagnostisere strep hals i løpet av bare noen få minutter. En rask strep test også en hals kultur. En bomullstampong ble gnidd over mandlene og hals, og deretter plassert i en spesialbeholder. Disse bomullspinner er konstruert for å reagere bare på tilstedeværelsen av Streptococcus pyogenes, som er ansvarlig for streptokokker. En positiv test indikerer nærvær av bakterier.

Visual Diagnose

Skarlagensfeber og impetigo kan både bli diagnostisert gjennom en visuell undersøkelse, siden deres symptomer er lett gjenkjennelig. Skarlagensfeber er karakterisert ved en lys rød utslett som begynner på brystet og kan spre seg ut til resten av kroppen. Utslettet ser ut som små røde peikt på huden og har en grov tekstur som ligner på sandpapir. Brennkopper starter ganske enkelt som en rød sår, men danner i en crusty sår etter noen dager. Nekrotiserende fasciitt er først diagnostisert gjennom en visuell undersøkelse, men ytterligere medisinske tester er ofte nødvendig. Nekrotiserende fasciitt forårsaker omfattende vevsskade og er dødelig i 30 til 40 prosent av alle tilfeller.

Behandling

Fordi Streptococcus pyogenes bakteriene ikke danner sporer, kan de lett bli ødelagt. Sykdommer forårsaket av disse bakterier som vanligvis svarer godt til antibiotika; penicillin er den hyppigst foreskrevne medisiner for å behandle sykdommer forårsaket av Streptococcus pyogenes. Imidlertid, nekrotiserende fasciitt innebærer ofte den kirurgiske fjerning av alle infisert vev, ettersom bakteriene spres ganske raskt.