Digidexo.com

tee tree lus

Tee Tree Oil & Lice

Tee Tree Oil & Lice


Et vanlig barndom problem, hodelus er så irriterende som de er vanskelige å behandle. Tea tree olje er en naturlig, ikke-giftig alternativ til standard plantevernmiddel-baserte head lice behandlinger.

Fakta

En opprinnelig fra Australia, tea tree, også kjent som Melaleuca alternifolia, er en medisinsk plante. Tea tree olje er produsert av damp destillasjon bladene av dette anlegget. Den aktive ingrediensen i olje er terpinen-4-ol, som er ansvarlig for å angripe hodelus og extricating dem fra hodebunnen.

Egenskaper

Tea tree olje, på grunn av sine sterke antiseptiske egenskaper, kan brukes både til å behandle og forebygge lus. Den kan brukes som et forebyggende behandling for å holde lus i sjakk under hodet lus på skoler og lokalsamfunn.

Hvordan bruke

Legge til en dråpe eller to av tea tree olje til baby shampoo er den vanligste måten å bruke den ingrediensen som en lus behandling.

Betraktninger

Mens tea tree olje er en naturlig behandling med minimale bivirkninger, det er kraftige saker. Det kan føre til irritasjon og utslett hos personer med sensitiv hud når den brukes i sin ufortynnet form.

Sikkerhet

Tea tree essensielle oljen får en lav fare score 1 som fastsatt av Environmental Working Groupà € ™ s hud dyp database. Mens det er trygt for utvortes bruk, bør det aldri bli inntatt.

Tee Tree Oil & Hair Restoration

Tee Tree Oil & Hair Restoration


Studier har vist tea tree olje kan være en effektiv og naturlig antiseptisk og bakteriedreper. Brukere har tilpasset ulike metoder for å bruke olje for å passe individuelle områder av interesse, inkludert hodebunnen og håret restaurering.

Identifikasjon

Også kjent som melaleuca olje, tea tree olje damp-destillert fra bladene av Melaleuca Alternifolia. Bruken i alternativ medisin varierer fra hudsykdommer til kreftbehandling.

Hair Sammensetning

En hårsekken roten under hodebunnen produserer en hårets protein og pigment for skjellaget, den synlige delen av håret over hodebunnen overflate. Alopecia, en vanlig autoimmun sykdom som rammer 1 til 2 prosent av befolkningen, får kroppen til å angripe friske hårsekker, ifølge National Alopecia Areata Foundation. Det skjer som flekkvis hårløse flekker, total skalp skallethet eller fullstendig hårtap.

Fordeler

Fordeler med tea tree er basert på sin antiseptisk, antiviral, soppdrepende og antibakterielle egenskaper. Den aktive ingrediensen, terpinen-4-ol, er mest sannsynlig kilden til de antimikrobielle fordeler, ifølge Zhion.com, en helseressurs nettside. Fungal hår infeksjoner (tinea capitis) påvirker hodebunnen, ofte hos barn, forårsaker lokaliserte eller generskjellende flekker med hårtap som kan være permanent hvis venstre ubehandlet.

Bivirkninger

Lokal applikasjon kan forårsake allergiske reaksjoner som spenner fra dermatitt til alvorlige blemmer i noen mennesker. Tea tree olje er relativt trygt, imidlertid, og bivirkningene er vanligvis mindre, ifølge Zhion.com.

Søknad / advarsel

Tea tree olje bør ikke brukes muntlig fordi det kan føre til toksisitet. Når den påføres på huden direkte, kan det være mildt irriterende for noen. Ulike butikk-kjøpte hårpleieprodukter, for eksempel sjampo, balsam og olje behandlinger, inneholder tea tree olje.

Hvordan bli kvitt hud Moles med Tee Tree Oil

Tea tree olje (også kjent som australsk tea tree olje) er laget ved hjelp av en destillasjon prosessen med bladene på maleleuca treet. Oljen er en vanlig hud rette nyttig for alle typer hudirritasjoner og blemmer. Det er antatt å ha antibakterielle egenskaper og kan hjelpe i å håndtere infeksjoner. Selv tea tree olje bør ikke tas internt, kan eksternt program hjelpe med ting som soppinfeksjoner som fotsopp, samt med akne. På samme måte kan det hjelpe med vanlige føflekker som vises på huden. Selv om det ikke er bevist å fjerne føflekker, kan tea tree olje redusere forekomsten av føflekker på huden din.

Bruksanvisning

•  Påfør tea tree olje til mole med en bomullsdott en gang om dagen.

Dekk føflekken med en bandasje, og la den på plass i minst 4 til 6 timer.

Gjenta prosessen ovenfor i 1 til 2 uker for å se resultater.

Tips og advarsler

  • Du kan finne tea tree olje i de fleste helsekostbutikker.
  • Etter påføring, hvis du opplever overdreven hud irritasjon, slutte å bruke.

Hva er Kutan Effekter av utpakkede Tea Tree Oil?

Hva er Kutan Effekter av utpakkede Tea Tree Oil?


Tea tree olje er en eterisk olje, damp-destillert fra bladene av Melaleuca alternifolia, vokser på myrlendt australske sørøstkysten. De australske aboriginals brukt knust tea tree blader å helbrede hud kutt, brannskader og infeksjoner. Navnet tea tree kommer fra det 18. århundre sjømenn som gjorde te som luktet som muskat fra bladene av trærne. I dag, folk bruker utdraget tee tree olje for medisinske og kosmetiske formål, spesielt for å behandle kutane infeksjoner og eksem.

Fordelaktig Kutan Effects

Tee tree olje er gunstig når den brukes lokalt, på grunn av sin anti-sopp, antiseptisk, antibakteriell og antiviral egenskaper. Takket være terpenoider den inneholder, har tee tree olje vist seg svært effektiv i behandling av akne, onychomycosis, fotsopp og ringorm. Sine antiseptiske egenskaper gjør det ideelt for kutt, brannsår, insektbitt og stikk, og koker.

Side Effects

Ufortynnet tee tree olje kan forårsake hudreaksjoner som allergisk kontakteksem, systemisk kontakteksem, lineær immunoglobulin, erytem og systemiske hypersensitivitetsreaksjoner. Ved påføring av tea tree olje, kan du oppleve svie eller brenning på stedet, og huden kan bli tørr, rød eller hoven. Umiddelbart ta kontakt med legen din hvis du merker symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon, inkludert utslett, kløe og hevelse i ansikt, tunge eller svelg, kraftig svimmelhet, eller problemer med å puste.

Eksempler

I behandling av akne, gjelder 5 prosent tea tree olje gel daglig. For onychomycosis, også kjent som spiker sopp, gjelder 100 prosent tea tree olje løsning to ganger daglig i seks måneder. Ifølge Journal of Family Practice, daglig sjamponering med 5 prosent tea tree olje reduserer alvorlighetsgraden og omfanget av flass. Bladets navn tea tree olje som et godt alternativ for pasienter som foretrekker et naturlig produkt, og kan tolerere den karakteristiske tea tree olje duft. For fotsopp, en studie fra den australske Hudavdelingen, Royal Prince Alfred Hospital, Camperdown, registrert en markant klinisk respons hos pasienter som gjelder 25 prosent eller 50 prosent tea tree olje løsning to ganger daglig i én måned.

Hvordan bruke

Bruk kun tea tree olje på huden og aldri svelge. Påfør dette produktet til det berørte området, etter alle retninger og advarsler på produktpakningen. Gjelder ikke dette produktet på området rundt øynene, på innsiden av øret, eller hvis du er gravid eller ammer.

Tea Tree Oil Bruker for Nesetetthet

Tea Tree Oil Bruker for Nesetetthet


Tee tree olje er en naturlig antiviral, anti-sopp og antibakterielt middel som er skapt av dampende kvister og blader av te trær (Melaleuca Alternifolia) og deretter klemme oljer ut av dem. Brukt i tusenvis av år av urfolk som en tonic for å kurere lunger, helbrede sår og behandle en rekke symptomer, inkludert sopp- og bakterieinfeksjoner, har naturlig rette blitt populært igjen i de senere år som holistisk kur-all. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, har mange laboratoriestudier vist de antimikrobielle egenskaper av tea tree olje. Tea tree olje arbeider for å oppløse, bryte opp og behandle lunger ved innånding som en damp.

Bruksområder

Tea tree olje har blitt kalt "kur-all" av urtemedisiner, og det er spesielt bra for å bryte opp lunger av forkjølelse eller influensa. I tillegg til å være en kraftig slimløsende, hjelper tea tree olje for å kurere lunger ved å eliminere kilden til problemet - infeksjoner. Tatt i dampform, kan det bidra til å helbrede bakterielle infeksjoner, virusinfeksjoner og mircrobial infeksjoner.

Veibeskrivelse

Å behandle lunger med tea tree olje, koke en kjele med vann på komfyren, og deretter plassere to dråper tea tree olje i potten. Dekk til potten og hodet med et håndkle, og puste damp for fem minutter to ganger om dagen. Fortsett behandlingen i inntil fem dager. Hvis rette ser ikke ut til å virke etter fem dager, se din lege. I tillegg kan du få lindring fra din lunger ved å plassere to dråper tea tree olje i en damp vaporizer om natten. Denne metoden kan bli brukt som behandling av en akutt tilfelle av overbelastning, og som et forebyggende mot infeksjoner som kan føre til overbelastning.

Synonymer

Ifølge Medline Plus nettsted, er tea tree olje tilgjengelig under flere navn, blant annet australsk tea tree olje, cymen, Malaleuca, breathaway, Malaleuca Altemifolia, Cheel, Malaleuca olje, malaleucae, teebaum, terpenin, terpenin 4-OL, terpeninol-4 , ti treet, TTO, Bogaskin, Burnaid, Tebodant, Oleum malaleucae, olje av Malaleuca og Malaleuca Alternifolia Hydrogel (for brannskader). Alle disse formler er bygget opp av tre te olje, selv om noen av formuleringene er illebefinn-spesifikke, så lese merkelappen på hvilken som helst formulering før bruk for lunger.

Forebygging

Du kan ta tea tree olje som et forebyggende mot forkjølelse, influensa, bihulebetennelse og andre forhold som kan føre til overbelastning. Gargling daglig med en løsning av to dråper tea tree olje til 8 gram av varmt vann kan bidra til å hindre en opphopning av slim i halsen og bidrar til å avverge halsinfeksjoner. Legg til to dråper tea tree olje til vaporizer om natten for å hjelpe rense luften og hindre congestive sykdommer forårsaket av sopp eller bakterier.

Forholdsregler

Aldri ta tea tree olje muntlig. En giftig stoff når det tas oralt, kan tea tree olje forårsake alvorlig blemmer eller kontakteksem, samt redusert immunsystemet funksjon, diaré, magesmerter, tretthet, slapphet, munnsår, forvirring, demens, kvalme eller koma. Det har også vist seg å samhandle med andre anti-bakterielle, anti-inflammatorisk og anti-sopp narkotika, så snakke med legen din før du bruker tea tree olje hvis du er på medisiner.

Botemidler for gjær infeksjoner

Botemidler for gjær infeksjoner


Gjær infeksjon eller candidiasis, er vanligvis forårsaket av en overvekst av candida albicans, en sopp som er naturlig forekommende i skjeden. Når de naturlig forekommende organismer kommer i ubalanse, kan det føre til symptomer som vaginal irritasjon, kløe, svie, rødhet, hvit eller uvanlig luktende utflod og smerter ved samleie. Gjær infeksjoner kan behandles hjemme, med over skranke rettsmidler eller gjennom en resept fra legen din.

Hjem Rettsmidler

Probiotika kan være nyttig i behandling av en soppinfeksjon hjemme fordi de gjenopprette de sunne bakterier i vagina og fordøyelseskanalen. Gjenopprette balansen av slike organismer kan fjerne infeksjonen. Du kan kjøpe Lactobacillus acidophilus og andre probiotiske kosttilskudd fra de fleste helsekostbutikker eller hvor kosttilskudd er solgt. Yoghurt inneholder også disse levende kulturer.

Tee tree olje er en naturlig antiseptisk som kan lindre symptomer når den brukes til det ytre vaginal området. Ikke bruk det full styrke. Fortynne det med vann.

Borsyre har også vært kjent for å hjelpe noen kvinner. Borsyre suppositorier kan settes direkte inn i vagina gang daglig i opptil to uker.

En kjølig bad kan lindre kløe og svie midlertidig, men det vil ikke fjerne infeksjonen.

Over the Counter

De fleste over disk behandlinger bruker mikonazol (Monistat) eller butaconazole (femstat, Nystatin) i form av en krem ​​eller stikkpille å helbrede infeksjonen. Forskjellige produkter kan forskjellige mengder av tid for å behandle og kan kreve flere applikasjoner. Disse produktene er lett tilgjengelig og rimelig rimelig. Over disk behandlinger appellere til mange kvinner fordi de kan bruke dem i personvernet til sine egne hjem, og de krever ikke en lege besøk eller en resept.

AZO gjær er en naturlig, homeopatisk over disk produkt som er tilgjengelig i tablettform. Det kan tas tre ganger daglig for å behandle en aktuell infeksjon eller en gang daglig for å forebygge infeksjon.

På legekontoret

Hvis du aldri har hatt en gjær infeksjon diagnostisert før, eller hvis du ikke er sikker på det er det du har, se en lege. Du bør også søke behandling hvis symptomene varer mer enn en uke, ikke svare på hjemme behandling, eller er ledsaget av blodig utflod, feber eller magesmerter. En lege kan gjøre en positiv diagnose, utelukke tilstander med lignende symptomer som bakteriell vaginose og seksuelt overførbare sykdommer, og snakke deg gjennom dine behandlingstilbud. Hun kan også foreskrive flukonazol (Diflucan) eller en annen oral behandling.

Unngå Future Infeksjon

For å unngå gjær infeksjoner i fremtiden, holde vaginal området rent og tørt. Bruke løstsittende klær og bomull undertøy og unngå parfymerte produkter til personlig pleie i det området, inkludert duftende feminine hygieneprodukter. Ikke skylle som det også fjerner de "gode" bakterier, som fører til ytterligere smitte.

Natural Dietary Cures for Acne

Akne er et problem for tenåringer og voksne. Det er en hud tilstand forårsaket av tette porer, noe som i sin tur kan være forårsaket av en inngrodd hår eller døde eller fet hud. Hormoner og stress er også faktorer. Selv om akne kan være problematisk fra en opptreden ståsted, er det ikke livstruende eller en grunn til å eliminere din favoritt mat. Mange kosttilskudd er tauted å hjelpe akne, men de fleste er ikke en god måte å eliminere eller undertrykke akne. Matvarer ikke forårsake kviser, men de kan forverre tilstanden.

Acne

Acne vulgaris, den vanligste typen, kommer i form av whiteheads og hudormer. Akne rosacea, en annen vanlig type, ser ut som små klynger av røde humpete patcher. Akne er funnet oftest på forsiden, men også på rygg, nakke og til og med brystet og overarmene. Akne oppstår når olje og død hud tette porene. Puss, døde hvite blodceller, er inne i porene i form sebum.

Personer med akne ofte føler urent og vaske ansiktet oftere. Dette er ikke nyttig, og kan forverre utseendet. Mange folk plukke deres hud. Dette er en av de verste måtene å bekjempe akne. Plukke ansiktet kan sette varige arr mens spre akne til et større område.

Acne og matdepartementet

Mange unngår visse matvarer i håp om å eliminere akne. "Akne er ikke forårsaket av bestemte matvarer," American Academy of Dermatology råder. Oljeaktige matvarer, spesielt vegetabilske oljer, kan forlate ansiktet fet, som kan forverre akne, men det er ikke den første årsak. Du får ikke kviser fra sjokolade eller fet mat. The American Dietetic Association har ikke en acne-fri diett. Det beste rådet er å spise et utvalg av mat og ha minst fem frukt og grønnsaker porsjoner om dagen for å få anti-oksidanter. Voksne og tenåringer både kan nyte noe mat i moderate mengder.

Selv om det er ingen kur for akne, er det hjelpemidler og salver som kan minske symptomene. Her er noen foreslåtte naturlige behandlinger for akne ved American Academy of Dermatology.

Sink kosttilskudd: Mineralet sink er ofte brukt som en snerpende og er kjent for helbredelse. Selv om det er naturlig, kan noen former forårsake kontakteksem. Høye nivåer av sink kan være giftig, så spør legen din før du kjøper over-the-counter sink kosttilskudd. Sink kan også bli funnet i en aktuell form.

Glykolsyre: Glykolsyre er en naturlig syre som finnes i rørsukker. Selv om det gjør at huden føles strammere, betyr det ikke ha varig effekt for å bekjempe akne.

Tee tree olje: Tee tree olje er en eterisk olje som har antibakteriell, anti-sopp og antiseptiske properteries. Som sink, kan det være skadelig i høye konsentrasjoner. Bruk den utvannet som en aktuell agent for å se noen krymping av kviser.

Selv om disse naturlige behandlinger kan fungere, ingen av dem har varige effekter. The American Academy of Dermatology antyder ytterligere akne jagerfly.

Aktuelle agenter: Kjøp en lotion eller krem ​​med benzoyal peroxide eller salisylsyre. De er tørking agenter og vil krympe kviser, men de vil ikke hindre ytterligere utbrudd.

Antibiotika: Antibiotika kan være foreskrevet av legen din for å hjelpe akne fra innsiden.

Andre medisiner: Accutane, er et vitamin E derivat en pille som brukes til å utjevne hormon ubalanse. Det er veldig sterk og vil ikke bli foreskrevet til dem som kan bli gravid. Som med andre medisiner, er det bivirkninger som kan være skadelige.

Kosttilskudd og Salver

Selv om det ikke er mat kur for akne, hjelpemidler og salver kan minske symptomene. Her er noen naturlige behandlinger for akne foreslått av American Academy of Dermatology.

Sink kosttilskudd: Dette mineralet brukes ofte som en snerpende og er kjent for helbredelse. Selv om det er naturlig, kan noen former forårsake kontakteksem. Høye nivåer av sink kan være giftig, så spør legen din før du kjøper over-the-counter sink kosttilskudd. Sink kan også bli funnet i en aktuell form.

Tee tree olje: Denne essensielle oljen har anti-bakterielle, anti-sopp og antiseptiske egenskaper. Som sink, kan det være skadelig i høye konsentrasjoner. Bruk den utvannet som en aktuell agent for å se noen krymping av kviser.

Selv om disse naturlige behandlinger kan fungere, ingen av dem har varige effekter. The American Academy of Dermatology antyder ytterligere akne jagerfly.

Aktuelle agenter: Kjøp en lotion eller krem ​​med benzoyal peroxide eller salisylsyre. De er tørking agenter og vil krympe kviser, men de vil ikke hindre ytterligere utbrudd.

Antibiotika: Disse kan være foreskrevet av legen din for å hjelpe akne fra innsiden.

Andre medisiner: Accutane, et vitamin E derivat, er en pille som brukes til å utjevne hormon ubalanse. Det er veldig sterk og vil ikke bli foreskrevet til dem som kan bli gravid. Som med andre medikamenter, kan det være bivirkninger.

Sunne alternativer til Chewing Gum

Sunne alternativer til Chewing Gum


Tyggegummi kan ikke bare bade tennene og tannkjøttet i sukker, men også føre til kjeve og tann smerter. Sukkerfri tyggegummi inneholder ofte enten aspartam eller sorbitol, den første er potensielt giftig og øke din sult, og den andre blir en farlig avføringsmiddel i store doser. For å unngå disse effektene, er det best å holde seg borte fra tyggegummi helt.

Men det finnes andre måter å få fordelene av tyggegummi, enten du søker friskere pust, økt spytt, en søt eller minty smak, eller bare ute etter noe å tygge.

Lakrisrot

Tygge på en pinne av lakris rot er et naturlig, sunt alternativ til tyggegummi. Ifølge HerbsAreSpecial.com, et nettsted basert på Isabell Shipard bøker "Hvordan kan jeg bruke urter i mitt daglige liv?", Det har vært brukt siden antikken i Kina, Europa, Afrika, India og Middelhavsregionen til ro og forynge, å hjelpe fordøyelsen og lindre en sår hals. Lakris kvister ble enda tygget inntil strie og deretter brukt som tannbørster før tannbørster eksisterte. Naturlig søt, men inneholder ikke sukker, kanskje lakris rot være akkurat den tyggegummi utskifting du trenger.

Persille

Persille er en vanlig urt du kan finne i butikken eller vokse hjemme. Persille er kjent for frisket pusten. Tygge persille er en fin måte å få noen greener i kostholdet ditt også. Hvis du tygger tyggis for å sikre at du ikke får dårlig ånde, kan noen kilder av persille være veien å gå.

Fennikel frø

Fennikelfrø, også kurere dårlig ånde. Dette skyldes den sterke aroma, som kan maskere lukten av tidligere konsumert mat, men også til sin avgjørende oljens antibakterielle egenskaper, som viste seg i "Antioxidant og antimikrobielle Aktiviteter av Essential Oil og ekstrakter av fennikel," en artikkel som vises i den 14 april 2009-utgaven av "smak og duft Journal" og rapporteres på http://www3.interscience.wiley.com . Fennikel frø er også svært portabel - bæres i en liten boks i lommen, kan de være så lett tilgjengelig som en stokk med tyggegummi.

In-The-Shell Pistasjenøtter

Pistasjenøtter er et godt alternativ til tyggegummi for de med en oral fiksering. De er protein-pakket, men du vil ikke spise for mange av dem fordi det krever en del arbeid for å fjerne dem fra sine skjell. Hvis du fjerner skall med tennene, finner du dem ganske tilfredsstillende tyggegummi erstatning.

Tea Tree Tannpirkere

Mange mennesker som ikke ønsker de negative virkningene av tyggis tur til å holde en tee tree tannpirker mellom tennene. Forfriskende minty og også spytt-produserende - men uten de syke effektene av sukker eller tungt å tygge - tea tree tannpirkere er en populær etter-måltid tyggegummi alternativ. Regelmessige tannpirkere jobbe også, selv om de ikke har noen smak.

Sinus rettsmidler med natron

Sinus rettsmidler med natron


Mer enn 35 millioner amerikanere lider av sinus sykdom, ifølge Dr. Murray grossan av Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles. Den lomme hulrom er en svært følsom plass i midten av hodet som filtrerer uønskede partikler fra luften før den kommer inn i kroppen. Bihulene er foret med et tynt lag av slim for å holde dem fuktig og klebrig. Når sinus hulrom blir betent eller irritert av miljømessige forhold, forkjølelse eller allergi, kan den reagere, forårsaker lunger, smerter og press. Baking soda er en naturlig måte å rense og fukte forverret bihulene.

Bruk en Sinus Skyll

Bruke natron i en sinus skyll (neti pott) til å rense og gjenopprette fuktigheten til bihulene. Kjøp en neti pott fra et apotek for mindre enn $ 10. Bland en kopp varmt vann, ½ ts havsalt og ½ teskje natron til alle ingrediensene er oppløst. Hell blandingen i neti potten og kjøre løsningen gjennom ett nesebor om gangen, blåser nesen mellom hver gang. Bruk denne metoden så ofte som nødvendig. Fordi dette sinus skyll er naturlig, kan du ikke overdrive en sinus skyll.

Lag en nesespray

Lag en nesespray bruker havsalt og natron. Kjøp en gjenbrukbar nesespray flaske fra et apotek. Bland den samme løsningen som i sinus skyll og hell den i nesesprayflaske. Hold ett nesebor lukket mens injisering av sinus spray opp det andre neseboret. Spray to ganger i neseboret mens inhaling å tillate sinus spray for å nå langt opp i bihulene. Bruk dette tre ganger om dagen for å opprettholde riktig fuktighet i bihulene. Bruk oftere når sinus problemer oppstår.

Bruk Steam

Bruk damp kombinert med natron og eteriske oljer for å avlaste lunger og åpne opp sinus hulrom. Kok et par kopper vann på komfyren. Tilsett 1 kopp natron og noen dråper eukalyptusolje, peppermynteolje og tee tree olje til det kokende vannet. Helle varmt vann i en bolle. Plasser hodet over bollen og dekke hodet med et badehåndkle, fangst dampen inne. Hold hodet dekket i fem minutter, slik at dampen å gå inn i bihulene. Gjenta så ofte som nødvendig.

Om kinesisk Acne Medicine

Kinesisk akne medisin utnytter alle naturlige ingredienser, vanligvis urter og rettsmidler er brukt. Denne formen for akne medisin brukes hovedsakelig av dem som ønsker å rense huden uten å bruke sterke kjemikalier, slik som de som finnes i Proaktiv og andre syntetiske medisiner. Tradisjonell kinesisk medisin har vært aktivt praktisert i over 2500 år og akne behandlinger gjennom dette mediet fokus på healing hele kroppen for å oppnå sluttresultatet av klar hud.

Historie

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) har en nedtegnet historie på 2500 år. Imidlertid er de eksakte opprinnelsen til denne praksisen ansett som mer av en legende enn saklig historie. Denne formen for medisin bruker ikke bare naturmidler, men også åndelige filosofier, som er knyttet til buddhistiske og taoistiske opprinnelse. Innenfor denne formen for healing, acne knyttet til andre deler av kroppen som er usunn. Siden troen på TCM dreier seg om menneskekroppen består av sammenkoblede systemer som må arbeide i samklang for en sunn kropp, behandling av akne stilkene i behandling av andre saker i kroppen.

Betydning

Kinesisk akne medisin skaper en sunnere kropp ved å innføre ulike urter og livsstil praksis å behandle denne hud tilstand. Ifølge tradisjonell tro, fungerer den menneskelige kroppen gjennom et intrikat system som er koblet til, så når en del av dette systemet, slik som huden din, er feil, vil korrigere dette problemet lar hele tilværelsen til å fungere som en (yin og yang) . Ved å introdusere balanse inn i livet ditt, vil huden din bedre, så vel som hele kroppen.

Typer

Det finnes to hovedtyper av kinesiske akne medisin, som inkluderer intern healing samt bruk av eksterne applikasjoner. Akne er forårsaket av hormonelle systemet blir forstyrret. Med den interne healing aspektet av kinesisk akne medisin, vil du stå med føttene være skulderlangt fra hverandre og armene strukket til fronten med fingrene forriglet. Når du puster inn, løfter du hendene dine slik at de går over hodet og under utpust; du beveger overkroppen fra venstre til høyre. Du inhalerer gang og i løpet av puster du kommer tilbake til startposisjon. Ved å gjøre dette ti ganger, vil kroppen din lindrer stress og vil overtale din hormonelle systemet skal fungere nøyaktig.
Påfør en teskje av Tee Tree olje direkte til din akne via en bomullspinne er en effektiv kinesiske akne middel. Også ved hjelp av ingredienser som sitron juice, havregryn og yoghurt for å lage en ansikts pasta er en feiret kinesisk acne behandling.

Betraktninger

Tradisjonell kinesisk medisin, slik som de som brukes til å behandle akne, skal brukes med omhu. Mange kinesiske akne medisiner og behandlinger bruker animalske produkter innenfor deres ingredienslisten. Hvis du er vegetarianer eller veganer, så må du søke hjelp hos en TCM utøveren å skaffe alternative ingredienser.

Fordeler

Kinesisk akne medisin kan fjerne huden din, men mange som gjennomgår disse behandlingene finner ut at den totale stressnivået innenfor sine liv senkes ved hjelp av en TCM-metoden. Sammen med unike ingredienser, gir kinesiske akne medisin en sjanse til å justere dine fysiske og åndelige vesener å arbeide i samklang, noe som vil skape en full-funksjonell og frisk kropp.

Oljer for Scar Treatment

Kroppens hud er et fantastisk organ. Det beskytter den interne driften av kroppen mot skader, sterke kjemikalier og giftstoffer. Arr er hudens rester etter healing fra noen form for traumer til huden. Folk vil arr på forskjellige måter avhengig av mengden av deres pigmentering. Mange arr vil gro eller svekkes over tid. Nye produkter, nye teknologier og noen gode gammeldagse hjem rettsmidler kan hjelpe fremskynde prosessen sammen.

Retinoider

Kremer som inneholder retinoider er svært effektive i healing og falming nye arr. Retinoider vil bidra med ferske arr som er fortsatt ny, betent og rød i fargen. De er ikke vellykket i behandling av eldre arr som har slått inn i en lilla fargetone.

Glycolic og L-Ascorbis Acid

Kremer og salver som inneholder glykol og l-askorbinsyre er ofte brukt til å behandle eldre arr som har slått hvit i fargen.

Kamille Oil

Kamille olje brukes til å behandle friske og / eller eldre arr. Den kan brukes direkte på huden, og det er også funnet i kremer og kremer.

Emu Oil

Emu olje har en svært gunstig pH og kjemisk balanse som jevner ut huden. Av disse grunner, og for sin evne til hurtig å trenge inn i og bli absorbert i huden, er det effektive i behandling av arr.

Tee Tree Oil og Aloe Vera Oil

Tea tree olje sies å ødelegge bakterier under huden og forhindre arrdannelse. Brukes ofte Aloe vera olje til å behandle skremme spesielt fra brenne, kutt og skrubbsår.

Hjem Rettsmidler

Lavendel olje, honning mandelolje, kokosolje, rose-hip frø olje og hamp olje kan alle brukes i visse kombinasjoner for å behandle mange små arr.

Hjem kur for MRSA Staph Infeksjon

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er i utgangspunktet en hud byll som er motstandsdyktig mot antibiotikabehandling. Stafylokokker bakterier, som finnes naturlig i kroppen, er årsaken til huden koker. Vanligvis er de forårsaket av infisert inngrodde hår, men hvis du har vært utsatt for svært smittsom MRSA, kan staph komme inn i noen åpne sår og forårsake koker å spre seg.

Forvaring

Det viktigste du kan gjøre for å demme opp for MRSA-infeksjon er å ikke presse den koker. Dette kan føre til at infeksjonen å spre internt og vil gjøre det mye vanskeligere å kurere. Dernest, vaske hendene flere ganger i løpet av dagen. Vask noen vaskeklut eller håndkle du bruker med blekemiddel før du bruker en annen gang. For å unngå å spre smitte til andre, ikke tjene eller tilberede mat for alle. Denne infeksjonen er svært smittsom.

Eteriske oljer

Tea tree olje er en naturlig antibiotika som har blitt brukt av aboriginerne i århundrer. Drypp en dråpe av Tee Tree Oil på kok og dekke den med et plaster. Gjør dette 2-3 ganger per dag. Hvitløk olje kan også kurere MRSA koker. Enten få flytende hvitløk olje eller skjære en fersk hvitløk og plassere den på byllen. Hold den på plass med et plaster over natten. Gjenta til byll er borte. Du kan også bruke hvitløk i forbindelse med Tea Tree Oil.

Komprimerer

Det er flere stoffer som vil bidra til å trekke pus ut av byllen. Kristins hjem rettsmidler anbefaler at du tar tomatpuré og spre den på byllen. Pakk den med seg vikle og varm flanell. La den stå på over natten. Alternativt kan du sette havsalt på en fuktig vaskeklut og hold den på koke i en halv time. Etter det, dyppe en bomullsdott i lakserolje og salt og tape det på koke over natten (du kan bruke et plaster i tillegg). Koke skulle briste eller forsvinne. Kristins hjem rettsmidler anbefaler også å blande 1-ss. av Manuka honning, 1-ts. av Tumeric, 1/2-ts. av ingefær pulver og en klype havsalt. Bland inn i en tykk pasta, deretter bruker på kok og pakk med plastfolie dekket med varm flanell. Gjenta i flere dager.

Internt

Du kan oppløse en teskje av Tumeric i varmt vann og drikke det tre ganger om dagen i flere dager. Alltid drikke flere glass vann etter å ha drukket den Tumeric blanding som Tumeric er vanndrivende. Det er også en blod tynnere, så forsiktighet bør brukes hvis du er på medisiner. Earth Clinic lesere anbefaler 250 mg. av grapefruktkjerneekstrakt tatt tre ganger per dag.

Hvordan rense og vaske håret med en Sy-In Weave

Opprettholde en nydelig manke kan være vanskelig --- det tar tid og tålmodighet. Spesielt når du har extensions, rensing og vask håret ditt er skikkelig viktig å opprettholde optimal hår helse. Det er flere trinn for rensing og vask håret som er tilsatt, innsydde utvidelser.

Bruksanvisning

•  Stimulere hodebunnen med en pre-shampoo olje massasje. Bruk en krone-størrelse mengde kanel olje eller brahmi olje --- som begge stimulerer hodebunnen og stimulere hårvekst --- og massere inn i hodebunnen. Masser med sirkulære bevegelser i 10 til 15 minutter før vask. Å beskytte endene og opprettholde glansen av utvidelser, gjelder kokosolje eller olivenolje til håret.

Etter bruk av pre-sjampo olje, kam gjennom håret en gang med en bred kam for å sikre at det er flokefri. (Hvis utvidelser er krøllete, skille med fingrene, men ikke gre gjennom.)

Skyll håret grundig med lunkent vann. Med hendene, løfter forsiktig i bunnen av hver forlengelse og bruke vann direkte til hodebunnen og cornrow for å fjerne skitt.

Påfør sjampo først til hodebunnen (høyre langs kanten av extensions) og skum. Sørg for å skumme hodebunnen i en sirkulær bevegelse. Men ikke klø i hodebunnen med neglene. Skylle etter skumming for å fjerne sjampo. Gjenta ytterligere to ganger.

Med en bred kam, forsiktig gre håret nedover. Påfør og massasje i en detangling dyp balsam (Silicon Mix fungerer godt med extensions). Arbeid balsam i fra hodebunnen hele veien gjennom til endene av håret. Til tilstanden din ekte hår, dele opp håret jevnt, ta en Q-tip dekket i balsam og søke direkte til din hår under utvidelse. Følg retningslinjene for å bruke en dyp conditioner.

Skyll dyp balsam og bruke bred kam å gre utvidelser nedover. For å fjerne skitt fra under utvidelser, dekke en Q-tip med tee tree olje og bruke den direkte langs fôr av utvidelsen, samt cornrow og hodebunn.

Tørk og style håret.

Tips og advarsler

  • Hår er mer sannsynlig å bryte når det er vått. Bruk derfor ekstra forsiktig når du grer og styling vått hår og extensions. Bruk styling teknikker som er mindre skadelig for både utvidelser og håret under. Ledet tørketrommel, valsesett og naturlig lufttørking er de beste metodene for å bruke.

De Edderkopper i Colorado

De Edderkopper i Colorado


Edderkopper i Colorado må være hardfør eller ressurssterk nok til å tåle svært kalde vintre. De fleste av edderkopper har vært der i tusenvis av år, men noen, som for eksempel kamel edderkopp, ble brakt til Colorado som et resultat av menneskelig aktivitet. Colorado har noen potensielt farlige edderkopper, men de fleste av statens edderkopper ikke utgjør noen fare for mennesker.

Potensielt farlige edderkopper

Selv om det er ikke-aggressive og sjelden angrep, er enke edderkopp bite smertefull og potensielt farlig fordi giften sin inneholder en nerve gift. Den vestre enke er den vanligste av denne arten i Colorado. Hunnen er svart og har mye med orange-rød timeglass på hennes undersiden. Hanner kan være merket med brun, rød eller hvit. Den brune eneboer er sjelden i Colorado, men ble brakt inn i staten fordi det er vanlig langs den sørlige Mississippi-dalen. Det er anerkjent av fiolin-formet merking bak hodet. Giften av de brune eneboer skader menneskelige celler. Bittet flekk kan danne en ulcerøs sår som er treg til å helbrede.

Hage Edderkopper

Hagen utvalg edderkopper i Colorado inkluderer trakt vevere, tre lus jegere, bakken og hoppe edderkopper. Trakt vevere, også kjent som gress edderkopper, er de mest vanlige i staten, og de er kjent for å invadere hjemmene. Disse er ufarlige edderkopper, men er noen ganger forveksles med den brune eneboer, som er sjeldne i Colorado. Veden lus bruker sine store hoggtenner å mate på pillbugs (Roly Polies), og det er derfor det er også kjent som den Roly Poly-jeger. Bakke edderkopper er funnet under steiner og tre i en silke hjem, som det bare går når det er tid for å jakte. Den hoppende edderkopp, som hopper på sitt bytte, er en fargerike, big-eyed edderkopp. Det legger en sti i silke, dekker sine egg og konstruerer midlertidige tilfluktsrom.

Hus Edderkopper

Selv om noen hage edderkopper vil vandre inn i et hjem, vanligvis edderkopper i huset er spindelvev edderkopper (også kalt huset edderkopper), kjeller edderkopper eller langbent sac edderkopper. Spindelvev edderkopper bygge websøk i mørkere hjørnene av et hus. Deres vev er rotete og klissete. De fleste er ufarlige, men én slekt, enken edderkopp (med orange-rød timeglass), er potensielt farlig. Kjeller edderkopper holder til garasjer, kjellere og små gjennomgå mellomrom. Langbent sac edderkopper gjøre sine hjem i øvre hjørnene av et rom eller i en vegg sprekk. De er svært vanlig i huset i løpet av høsten, og er antatt å være den vanligste kilden til edderkopp biter i hus.

Store edderkopper

Den største edderkoppen i Colorado er katten-faced eller ape-faced edderkopp (den Araneus gemmoide). Denne edderkoppen er sett mye i staten, men det er ufarlig. Hunnen kan nå 1 cm i diameter og har en fremtredende par pukler på ryggen. Wolf edderkopper er også veldig stor; noen arter, som for eksempel den gigantiske ulv edderkopp, kan forveksles med tarantellen, som finnes i det sørøstlige og sørvestlige Colorado. Wolf edderkopper vil angi et hjem, spesielt hvis hjemmet ble bygget på et sted hvor det forstyrret deres habitat. Noen arter av banded hage edderkopp er også stor.

Hva er farene ved eteriske oljer?

De farligste ting om eteriske oljer er den misforståelse at hvis noe er "naturlig", det er trygt. Dette er rett og slett ikke sant. Det finnes mange giftstoffer som finnes i naturen. Eteriske oljer kan være effektive løsninger for en rekke sykdommer, men de bør alltid brukes med forsiktighet.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er svært konsentrert planteoljer. De er oftest brukt for aromaterapi og massasje formål. Når den brukes som aromaterapi, eteriske oljer er diffust i luften med en oljebrenner og pustet inn for å skape velvære og andre helsefordeler. Essensielle oljer er også blandet med massasje lotions og andre oljer som skal brukes for massasje.

Upassende bruk

De fleste eteriske oljer må fortynnes til utvortes bruk. Unnlatelse av å fortynne olje på riktig måte kan resultere i en kjemisk-lignende brenne. Ikke bruk en høyere konsentrasjon av olje enn anbefalt. Uttrykket "for mye av en god ting" kan definitivt brukes til bruk av essensielle oljer.

Overforbruk av essensielle oljer kan være farlig. Selv ved bruk av oljer for aromaterapi, kan inhalering av en for høy dose av essensielle oljer resultere i hodepine og kvalme.

Farer til kjæledyr

Ifølge Natural News, kan tee tree olje kan være giftig for dyr selv når de brukes lokalt. Det har vært assosiert med kvalme, oppkast, svakhet og skjelving i hunder.

Katter er spesielt sårbare for giftstoffer i essensielle oljer. En katt leveren ikke er i stand til å behandle disse giftstoffer og bruk av noen essensielle oljer kan føre til leversvikt.

Fugler er intolerante av tunge dufter. Spredningen av essensielle oljer i luften rundt en fugl kan forårsake respirasjonssvikt.

Ta kontakt med en veterinær før du bruker eteriske oljer på noe dyr.

Hudirritasjon

Noen mennesker har hud allergier mot visse oljer. For å teste for hud allergier, fortynne en dråpe eterisk olje i en teskje av vegetabilsk og gni på et lite iøynefallende flekk på huden. Hvis rødhet, kløe eller irritasjon oppstår avbryte bruken.

Noen oljer er ikke beregnet for hudkontakt. Følg merking instruksjonene nøye.

Andre farer

De fleste eteriske oljer er ikke produsert for internt bruk. Må ikke svelges eteriske oljer med mindre å gjøre det av helsepersonell. Disse oljene er svært konsentrert og kan være giftig hvis spist.

Huden absorberer essensielle oljer, slik at kvinner som er gravide eller prøver å bli gravid bør ikke bruke eteriske oljer selv eksternt. Bruk av disse oljene som en aromaterapi behandling under graviditet bør diskuteres med legen som gir svangerskapsomsorg.

Bruk av Tea Tree Oil for Lus

Lus kan være en pinlig problem, og en som må behandles umiddelbart. Lus kan spres raskt og kan være et reelt problem i skoler og barnehage. Flere personer er å snu til alternative metoder for behandling for enkle forhold som lus.

Generell informasjon

Tea tree olje er et utmerket valg for behandling av lus på grunn av sin naturlige antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Det er trygt og effektivt, og er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker eller den organiske delen av enkelte dagligvarebutikker. Du kan velge å bruke tea tree olje til å behandle din lus problem snarere enn medisinert sjampo, som kan inneholde plantevernmidler. Du kan også bruke den som et middel for beskyttelse mot tilbakevendende lus.

Olje Kjøpetips

Pass på at du kjøper olje, som er 100 prosent ren og organisk. Det bør ikke være noen tilsetningsstoffer til oljen. Du kan finne god tea tree olje på din lokale helsekost butikk. Du kan også gjøre online kjøp av olje, men det anbefales å unngå å gjøre dette fordi du vet aldri hva du får eller hva kvalitet du får. Unngå å kjøpe produkter med tea tree olje i dem; heller, kjøpe en stor flaske med ren eterisk tea tree olje.

Bruke Oil

Du kan blande noen dråper tea tree olje i sjampo du allerede bruker, eller bland det inn i en flaske uparfymert sjampo. Den foreslåtte dosering vil være 05:56 dråper tea tree olje til åtte til 10 gram av såpe. Tea tree olje er sterk, så prøv å ikke bruke for mye. Litt går en lang vei. Prøv å blande den med baby shampoo, slik at du har en mild sjampo for å fukte håret og hodebunnen med. For ekstra beskyttelse og behandling, bruke samme dosering til din conditioner.

Du kan også blande åtte dråper tea tree olje med en halv kopp extra virgin olivenolje. Massere blandingen dypt inn i hodebunnen og dekke hodet med et håndkle. La blandingen stå i 30 minutter. Vask oljen ut av håret grundig og tilstand som normalt.

Du kan legge til et par dråper av oljen til din vaskemiddel og andre vaskemidler å desinfisere og beskytte hele huset. Hvis utbruddet ikke blir bedre etter noen dagers behandling, kontakt lege.

Hvordan bruke Tea Tree Oil for Lus

Hvordan bruke Tea Tree Oil for Lus


Bli kvitt lus er en vanskelig oppgave, som gjentatte angrep vil til slutt føre til at lusa blir immune mot giftstoffer og kjemikalier. Øke mengden av plantevernmidler for å behandle lus skaper en farlig risiko for infisert person. Behandling av lus med med tea tree olje er en ikke giftig, naturlig alternativ.

Bruksanvisning

•  Hell din vanlige sjampo i én hånd etter Wetting håret. Bland i 10 dråper ren tea tree eterisk olje og rør godt.

Skum håret med sjampo og tea tree olje blanding. Dekke alle håret med blandingen. Skyll håret grundig og gjenta prosessen.

Legg fem dråper tea tree olje til din vanlige balsam. La conditioner på håret i 3-5 minutter og skyll grundig.

Bruk en nit kam til å kjemme alle nits ut av håret ditt. Tea tree olje bør bidra til å myke opp nits 'grep om håret ditt, noe som gjør det lettere å fjerne dem under gre.

Vask med tea tree olje og shampoo blandingen tre til fire ganger i uken frem til smitten elimineres. Gjenta denne prosessen som trengs for å holde smitten i sjakk.

Mix 10 til 15 dråper tea tree olje i 2 kopper vann. Bruk en sprayflaske å dowse hår, møbler, klær og mer å frastøte lus.

Tips og advarsler

  • Sjekk i naturlige produkter butikk for forblandet tea tree olje sjampo spesielt utviklet for lus behandlinger.
  • Ufortynnet tea tree olje kan brenne huden og forårsake en reaksjon. Alltid fortynne i vann, sjampo eller en transportør olje som olivenolje før du påfører huden. Ikke bruk tea tree olje blandinger på kjæledyr, som tea tree olje er giftig når forbrukes og kan skade dyrene dine.

Hvordan bruke Manuka Tea Trea Oil for Lus

Hvordan bruke Manuka Tea Trea Oil for Lus


Manuka tea tree vokser ofte i New Zealand, der det ikke er bare en medisinsk plante, men en dekorativ en også. Dette anlegget har et aktivt stoff som er effektive i å drepe hode og kropp lus og har færre potensielle bivirkninger enn de sterke kjemikalier i mange stoffet store rettsmidler. Mange opplever også at Manuka tea tree har en behagelig aroma.

Bruksanvisning

•  Bland din vanlige sjampo med ti dråper av Manuka tea tree olje i en bolle. Fukt håret med vann.

Påfør sjampo og olje blandingen til håret ditt, og pass på å dekke hele håret, fra rot til tupp. Skyll håret ditt, og gjenta prosessen en gang.

Tilsett 5 dråper tea tree olje til vanlig hårbalsam, og bland dem godt.

Påfør balsam til håret ditt, la den i minst fem minutter, og skyll.

Gre håret med en nit kam. Manuka tea tree olje fungerer ved oppmykning nits på håret, så det er lettere å gre dem ut.

Fortsett med å legge Manuka tea tree olje til sjampo og balsam minst tre eller fire ganger per uke inntil lus er over.

Drep lus på klær og møbler. Legg 20 til 30 dråper av Manuka tea tree olje til to kopper vann, og legge den til din vaskemaskin eller spray det på møblene.

Tilsett 20 dråper av oljen til kroppen din vask, og bland det godt. Vask kroppen og skum godt. La den sitte i et minutt eller to, og skyll.

Må Lus tendens til å leve i farget hår?

Må Lus tendens til å leve i farget hår?


Hodelus er parasitter som plager mennesker med kløe, irritasjon og noen ganger infeksjon i hodebunnen. Hodelus legger egg og eliminere avfall på sin lidende hodebunnen. Men lider av hodelus er ikke en refleksjon av din hygiene eller hvor godt du ta vare på barnet, som trolig har kontrakt de små bugs fra en klassekamerat. Hodelus har ikke mange preferanser.

Hodelus

Hodelus er sesamfrø store insekter som hjemsøke hodebunnen, spesielt bak ørene og like over nakken. Hodelus lever av blod de svelges fra biter. Siden lus ikke kan hoppe eller fly, de er spredt gjennom nær kontakt eller deling av personlige gjenstander som hårbørster og hatter. Med mindre rykket mig i hodebunnen, trenger hodelus ikke forlate hodebunnen til de dør. Trenger menneskeblod for å overleve, trenger hodelus ikke leve lenge en gang fjernet fra hodebunnen.

Symptomer

En person kan ha hodelus og ikke har noen åpenbare symptomer. Ifølge WebMD, kan kløe i hodebunnen starte uker eller måneder etter lus har begynt å spre seg. Selv om lus ikke bære sykdom, kan infeksjoner dannes fra skrape hodebunnen når huden er ødelagt og begynner å piple.

Fargebehandlet hår

Lus ikke diskriminerer. De vil leve i rene, skitne, krøllete, rett, naturlig eller farget hår. Den MadSci Network forklarer at det er ingen bevis for at dye eller blekemiddel dreper eller hindrer hodet lus, i konsentrasjoner som normalt brukes, så farget eller farget hår er ingen beskyttelse. MadSci advarer "Ved hjelp av disse produktene for å drepe lus vil føre til skade på hodebunnen, brenner til hodebunnen, tap av hår og andre farer."

Behandling

Fordi lus ikke vil forsvinne på egen hånd og kan ikke vaskes bort med vanlig sjamponering, bør behandlingen startes så snart symptomene begynner. Over-the-counter og reseptbelagte styrke sjampo og kremer er oftest brukt for å bli kvitt hodelus. Siden lus legger egg i håret og på hodebunnen, kan det være nødvendig å gjennomføre to eller tre runder med behandling for å eliminere all lus. Vaske sengetøy og klær i varmt vann vil også bidra til å fjerne lus, deres avfall og egg.

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg


Hodelus, Pediculus humanus caritis. bor på hode og nakke området av mennesker i alle aldre. Barn er utsatt for hodelusen på grunn av den nære kontakten ofte sett mellom barn. Hodelus som voksne er seks-legged vingeløse skapninger som kan krype raskt rundt hodet.

Lus

Det viktigste symptomet på en infisert av hodelus er kløe i hodebunnen mot bunnen av nakken, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Kløen er forårsaket av unge og voksne lus som lever av blod sugd fra sin vert; når klekket, til en lus må mate i løpet av minutter overleve. Nit er en fellesbetegnelse for egg lagt på individuelle hårstrå av hunnen med en hastighet på mellom tre og fem egg i en 24-timers periode, University of California-rapporter. Hver egg er belagt i en lim-lignende stoff som tillater egget å forbli i posisjon på et hårstrå.

Gre

Børsting av hår befengt med lus og luseegg er viktig å fjerne de som ikke er fjernet eller drept av et plantevernmiddel sjampo, som er tilgjengelig med eller uten resept. Gre er ferdig med en fintannet kam. Spesialdesignet lus kammer tilgjengelige for nits og lus fjerning. Både plast og metall kammer er produsert, med mindre fleksible metall kammer ofte beviser mer effektiv på å fjerne nits og lus, University of Nebraska-Lincoln-rapporter. Annet utstyr som kreves for å gre lus og luseegg inkluderer vev og en bolle med såpevann.

Fjerning

En teknikk for å fjerne nits og lus ved å gre krever infested person å vaske håret hans og suge håret med salat olje eller hårbalsam før du fjerner floker i håret. Begynnelsen på toppen av hodet, er håret inndelt i seksjoner. Hver seksjon er kjemmet fra bunnen av håret langsomt for å sikre fjerning av alle egg som er festet til de enkelte hårstrå. Mellom hver gre kammen er tørket på vev for å fjerne lus, luseegg og rusk. Etter fullførelse av kjemming, bør kastes vev. Kammen kan være dyppet i såpevann mellom combings å lette passasjen av kammen gjennom hodet. Etter kjemming, må kammen være fuktet i ammoniakkvann i 15 minutter og kokt i vann i 15 minutter, University of California råder.

Teknikker

Andre teknikker som inngår i gre fremgangsmåte omfatter fjerning av hvert hode lus og egg funnet ved fingertuppene på den som undersøker hodet. Saks kan også brukes til å fjerne den enkelte hårstrå som har en egg festet til den. Lange, spisse saks kan brukes til å fjerne egg som finnes i håret.