Digidexo.com

herpes enkel

Tidlige symptomer på genital Herpes

Genital herpes er en seksuelt overført sykdom (STD) forårsaket av herpes enkle virus (HSV) type 2. Den eneste måten du kan avtale dette viruset er gjennom direkte kontakt med en person som lider av genital herpes. Imidlertid er ikke alle tilfeller av genital herpes er forårsaket av denne stamme av virus. Noen mennesker lider av genital herpes enkel på grunn av herpes virus type 1, som er ansvarlig for belastningen forkjølelsessår. Uavhengig av belastningen involvert med infeksjonen, kan du oppleve tidlige varselsymptomene på tilstanden.

Asymptomatisk

For mange mennesker, genital herpes aldri presentere noen tidlige symptomer på infeksjonen. Det er ikke før forekomsten av en faktisk utbrudd at tilstanden blir kjent for den enkelte. Noen ganger kan det også ta infeksjon av en partner for noen å høre at han er en herpes simplex virus transportør.

Smerte

For andre, et tidlig symptom på genital herpes innebærer smerte. Denne smerten er vanligvis isolert til området for infeksjon, slik som penis, testikler, vagina, rumpe eller anus, og kan manifestere seg i så lite som tre ukers tid etter den første eksponeringen. I tillegg til den ytre følelsen av smerte, for noen mennesker, kan herpes simplex virus føre en intern smerte som følte ved vannlating.

Kløe

En annen vanlig tidlig symptom på genital herpes kan best beskrives som en kløe eller prikkende følelse. Og mye som symptom på smerte, er dette kløe eller prikking vanligvis isolert til området for infeksjon og manifesterer seg så lite som tre uker etter å ha blitt utsatt for herpes simplex virus.

Blemmer

Ofte følger smerte eller kløe, blemmer dannes innenfor området for eksponering. Men noen mennesker kan aldri oppleve noen smerter eller kløe før blemmer og bare lider av dannelsen av disse små, røde nupper som snart sår og slam.

Feber

I det utbruddet av en herpes infeksjon, noen mennesker lider av en lavgradig feber, spenner over alt mellom 99-101 grader F. Det er ofte ledsaget av tilbakevendende hodepine eller muskelsmerter og kan oppleves før en eventuell smerte, kløe eller blemmer til området for infeksjon.

Hovne kjertler

Ofte forbundet med denne lave grad av feber er symptom på hovne kjertler, selv ved svært utbruddet av infeksjonen. Dette hevelse av lymfekjertlene tar vanligvis sted i lysken, men kan også oppleves i lymfeknutene i nakken.

Hvordan Enkel Genital herpes ubehag og smerte

Genital herpes er forårsaket av et virus som er mulig å behandle, men ennå ikke kureres. Noen mennesker klarer å angripe godt, mens andre lider med ubehag og smerte.

Hvordan Enkel Genital herpes ubehag og smerte

Forhindre ytterligere irritasjon:

Når et utbrudd forekommer, vil det være Irritasjon; Men mange handlinger vi tar fremmer irritasjon videre forårsaker mer ubehag
Unngå å bruke sterke kjemikalier eller lotion i utbruddet område av genital herpes. Bruk bare en mild såpe og vann for å rense området. Unngå å bruke kremer og salver enn de formulert for genital herpes.

•  Sug i badekaret:

Bruk dette for å lette og lindre smerten. De fleste synes dette nyttig, mens andre synes det er mer irriterende. Bruk bare denne metoden hvis det hjelper.

urinere mens nedsenket i vann:

Hvis urinering forårsaker ubehag, som det gjør mange ganger med genital herpes, gjør det mens du sitter i et varmt bad. Hvis badet ikke er beroligende, prøv å stå over toalettet for å urinere eller beskytte området. En liten munn koppen kan holdes over urethra hvis de andre metodene er ikke egnet.

Løstsittende klær:

Personer med utbrudd bør løstsittende klær med bare 100% bomull undertøy. Unngå iført spandex undertøy, shorts eller badedrakter.

For kvinnen en fin full skjørt uten undertøy kan gi den beste komfort.

Hold sinnet opptatt og ikke røre:

Touch, rubbing eller kløe vil bare ytterligere irritere sår. For ikke å nevne øker sjansene for å spre viruset. Hold hendene og tankene opptatt. Noen ganger er det bare et spørsmål om tankene over saken.

Bruk medisiner:

Organisk silika er effektive ved behandling av smerten forbundet med genital herpes, spesielt når kjølt. Også, muntlig over-the-counter smertestillende medikamenter kan gi en liten mengde av lettelse.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

Genital herpes er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av HSV eller herpes simplex virus. Mange mennesker vet ikke engang at de har denne tilstanden, siden det kan være i dvale i flere år før selve utbrudd starter. Symptomer på et utbrudd av genital herpes inkluderer utseendet på åpne sår, sår eller blemmer i eller nær kjønnsorganene og anus, smerter ved vannlatning, hovne lymfeknuter i lysken, feber, hodepine og kløe. Angrep kan utløses av slike ting som trøtthet, menstruasjon, et dårlig immunforsvar og stress. Dette er en sykdom som er ført gjennom samleie med en infisert person. Hvis du har blitt diagnostisert med genital herpes, bør du ikke være seksuelt aktiv når du har et utbrudd. Selv når symptomene avta, bør du være forsiktig. Legen din kan foreskrive medisiner, for eksempel Zovirax, Valtrex eller Famvir for å behandle symptomene dine. Du kan også bruke alternative løsninger for å bidra til å støtte konvensjonell behandling.

Hvordan behandle genital Herpes med alternative løsninger

•  Bytt til en mer basisk kosthold ved å konsumere mat som frø, hele korn, friske grønnsaker og ikke-sitrusfrukter. Kutte ned på eller eliminere bearbeidet mat, peanøtter, cola, alkohol, bakt produkter, sukker, hvitt mel og melkeprodukter når du har et utbrudd av genital herpes, siden de har L-arginin, en aminosyre som kan forverre tilstanden din.

Enkel kløe og smerte ved å sitte i et varmt bad i 15-20 minutter. Legge Epsom salter kan bidra til å lette ubehag forbundet med genital herpes angrep. Det er viktig at du husker å tørke av, etterpå, for å holde sår fri for fukt.

Vurder å bruke tea tree olje, som er en naturlig antiseptisk, på lesjoner å hjelpe dem å tørke opp raskere. Drypp en dråpe på herpes sår rett etter du kommer ut av dusjen. Tea tree olje er avledet fra de duftende blader av en populær australsk tre som har vært brukt i flere hundre år, for å løse en rekke helseproblemer. Du bør bare bruke tea tree olje for eksterne formål.

Prøv å bruke sinksalve for å kjempe genital herpes utbrudd, som noen individer har funnet dette gunstig. Unngå å sette kortison krem ​​på sår, som det kan virke mot sin hensikt til helbredelsesprosessen, hindre immunforsvaret og selv bidra til viruset vokser videre.

Fight virusinfeksjon og bidra til å bygge immunitet med kattens klo. Kattens klo kommer fra roten og bark av en vinranke funnet i regnskogen i Amazonas. Det ble først brukt av de gamle inkaene for sine medisinske egenskaper, og har vunnet popularitet i moderne tid for sin evne til å øke immunforsvaret. Sørg for at du får en standardisert ekstrakt, som kan komme i flytende eller kapselform. Hvis du er gravid eller ammer, har hatt en organtransplantasjon, lider av tuberkulose, har en autoimmun sykdom eller har hatt en hud pode, bør du ikke ta kattens klo. Konsultere legen din før du bruker kattens klo hvis du tar medisiner for diabetes, diuretika, blodfortynnende, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, østrogen eller immundempende medikamenter, for å sikre seg mot mulige interaksjoner.

Hint

  • Ikke ha samleie når du har et utbrudd.
  • Bruk kondomer, for å unngå spredning av viruset.
  • Informer legen din om eventuelle alternative løsninger du ønsker å ta.

Hvordan Kontrakt Herpes Simplex 1

Herpes simplex 1 er en smittsom virus som spres lett fra person til person. Type 1-viruset forårsaker forkjølelsessår eller munnherpes rundt munnen, nesen og haken. Forkjølelsessår er røde, pus fylte blemmer som til slutt bryter og etterlater seg en skorpe som faller av etter at blister helbreder. Eksponering for herpes viruset betyr ikke at du vil kontrakten sykdommen. Immunsystemet spiller en viktig rolle i å bestemme hvilken person får utbrudd, hvor ofte forkjølelsessår oppstår og hvor mange sår som. Men det er atferd eller handlinger som i stor grad øke sjansene for en person kontrahering herpes simplex 1.

Hvordan Kontrakt Herpes Simplex 1

Touch mennesker smittet med herpes. Den beste måten å kontrakt herpes er å kysse noen på munnen eller ansiktet som har et forkjølelsessår. Berøre ansiktet av infisert person kan også føre til å få virus. Etter å ha noen fysisk kontakt (inkludert sex) med en person øker risikoen.

dele personlige elementer med smittede personer. Det er dokumentert at herpes kan spres ved å dele intime ting som håndklær, vaskekluter, tannbørster og barberhøvler. Ved bruk av samme drikkekopp, gaffel eller skje som en smittet person kan også spre sykdom.

Vask hendene sjelden. Mange bakterier og sykdommer er videreført av folk ikke å vaske hendene grundig. Det virker som en enkel ting å gjøre, men mange er ikke klar over at mange bakterier og virus fortsatt på hendene. Hvis hendene er smittet og deretter ta på øyne eller kjønnsorganene, kan du spre herpes til andre deler av din egen kropp. Renhold vil bidra til å redusere sjansene for å få herpes virus.

Tilbring tid i solen uten solkrem. Strålene fra solen ser ut til å utløse herpes utbrudd. Uten en solkrem eller sunblock med SPF 15 i ansiktet, halsen og lepper du øke muligheten for å få forkjølelsessår

Har du en ubalansert kosthold. Immunsystemet er viktig i bekjempelsen av sykdommer av alle typer. Ikke får de næringsstoffene som trengs for å opprettholde en sunn kropp vil føre til et svekket immunsystem. Dette gjør deg mer mottakelig for sykdommer som herpes. Spise en sunn diett av frukt og grønnsaker bidrar til å styrke kroppens selvhelbredende evner. Ta vitamin C hver dag vil bekjempe infeksjoner. Echinacea er en urt som er kjent for å forbedre immunforsvaret.

Herpes Simplex behandling hos barn

Herpes Simplex behandling hos barn


Herpes simplex er et virus som påvirker mennesker, uansett alder og kjønn. Under en herpes simplex 1 utbrudd, hva er kjent som oral herpes, forkjølelsessår eller munnherpes er et vanlig symptom, og det primære middel som viruset spres. I sjeldne tilfeller kan spedbarn og barn oppleve en herpes simplex 2 utbrudd, i så fall kan de utvikle sår på kjønnsorganene.
Under et utbrudd, vises røde, hovne regioner rundt munn, nese, hender, fingre eller kjønnsorganene. Disse sårene kan bryte åpne og sive en klar væske. Sårene vanligvis leges på egen hånd i sju til ti dager.

Årsak

Barn vanligvis kontrakt herpes simplex 1 viruset fra å komme i kontakt med en annen person som har viruset og opplever et utbrudd der sår har dukket opp på kroppen sin. Slik kontakt kan omfatte kyssing eller spise fra samme kasseroller.
Hvis et barn har herpes simplex 2, som har vist seg som sår på barnets kjønnsorganer, barnet sannsynligvis kontrahert sårene under fødselen fra sin mor som hadde kontrakt herpes simplex 2. De sår kan også bli innleid via seksuell kontakt, eller ved å spre viruset fra en kald sår på kjønnsorganene. Hvis sårene har dukket opp på barnets kjønnsorganer, er det viktig at hun besøke en lege.
Symptomer på herpes symplex virus inkluderer:
smerter eller prikking rundt munnen
føler en hard brak rundt munnen et par dager før en sår vises
hovne kjertler
sår hals
feber
siklende

Behandling

Et barn som har fått kontrakt med herpes simplex virus bør behandles av lege. Sårene som følger et utbrudd kan være smertefullt og er en enkel måte for at viruset skal spre seg. En lege kan gi antivirale midler (for eksempel Acyclovir (Zovirax), Famciclovir (Famvir) eller Valacyclovir (Valtrex) som kan bistå i behandlingen av et pågående utbrudd eller hindre fremtidige seg. En lege kan gi en resept på kremer, for eksempel docosanol eller Penciclovir.
Under et utbrudd, over-the-counter salver, for eksempel aktuell lidokain eller benzylalkohol, kan lindre smerten. Carmex kan også lette smerter og lette helbredelse.
Barn kan også gis paracetamol (Paracet) for å redusere ubehaget de føler. Varm og kald komprimerer er også nyttige i lettelser smerte.
Et barn med et utbrudd bør ikke plukke på, klype eller skrelle den kalde sår - dette vil forlenge helbredelsesprosessen og kan spre viruset.

Forebygging

Herpes simplex 1 er en av de mest vanlige virus blant barn. Ved voksenlivet, har de fleste mennesker smittet av viruset, men ikke alle opplever et utbrudd. Hvis et barn ikke har herpes simplex 1 og 2, kan hun unngå utbrudd av:
får rikelig med hvile
å unngå stress
under et utbrudd, ikke tillater kyssing eller annen fysisk kontakt med andre
ikke dele personlige elementer som chap stick, solkrem, vaskeklut eller en tannbørste
deler ikke bestikk eller kopper
Vask hendene ofte
unngå å berøre utbruddet regionen, spesielt unngå å berøre utbruddet regionen og deretter andre deler av kroppen
bruke solkrem som solen kan føre til utbrudd
Besøk med helsepersonell for å diskutere andre forebygging alternativer, for eksempel antivirale midler.

Hva gjør en ufullstendig Herpes Test Mean?

Hva gjør en ufullstendig Herpes Test Mean?


Mistanke om at du har herpes er skremmende. Heldigvis er det mange tester som kan diagnostisere eller utelukke herpes. Men en av de vanligste variantene, en enkel blodprøve, kan ofte være mangelfulle, slik at du føler frustrert.

Typer av Herpes

HSV-1 er vanligvis forbundet med forkjølelsessår, men det kan dukke opp i underlivet på grunn av oral sex. HSV-2 er det mer vanlig form av seksuelt overførbare sykdommer.

Symptomer på Herpes

De første tegnene på HSV-2 er små røde nupper, blemmer og åpne sår i genital regionen akkompagnert med svie og kløe. Milde influensasymptomer kan også være til stede på tidspunktet for utbruddet.

Tester

Det er tre vanlige tester for HSV-2: en viral prøve av den påvirker vev, til en blodprøve påvise antistoffer til HSV-1 eller HSV-2; og en polymerase kjedereaksjon (PCR) test som ser på DNA av vev eller spinalvæske.

Blood Test

Den blodprøve er den mest vanlige test som kan gi en mangelfulle resultat. Den blodprøve ser for antistoffer som kroppen utvikler seg mens kjemper en herpes utbrudd.

Mangelfulle Test

Hvis blodprøve er ufullstendig du må vente fire til seks uker før du tar en annen.

Behandling av Herpes Zoster av Eye

Herpes av øyet, eller okulær herpes, er en vanlig viral infeksjon som påvirker øyet, og omgivende vev.

Definisjon

Det finnes flere typer øye herpes: Herpes keratitt er en enkel, viral hornhinnen infeksjon. Stromal keratitis medfører dypere lag av hornhinnen som gjør infeksjonen mer alvorlig. Endelig er Iridosyklitt den mest alvorlige formen for øye herpes, forårsaker smitte til iris og omkringliggende vev.

Symptomer

Symptomer på øye herpes stede som vannaktig utflod, rødhet i øyet eller øye sår, hevelse rundt øyet, lysfølsomhet og følelsen av et fremmedlegeme inne i øyet.

Årsak

Okulær herpes overføres fra en annen persons aktive utbrudd eller fra den enkeltes utbrudd i et annet sted, for eksempel en kald sår på leppen.

Antiviral Treatment

Hvis infeksjonen ikke er alvorlig, vil antivirale medikamenter administreres i form av øyedråper. Steroider kan også brukes til å øke kroppens immunsystem under et utbrudd.

Kirurgisk behandling

Hvis infeksjonen er dyp og hornhinne arrdannelse har skjedd, kan en lege skrape bort de infiserte epitelceller til å forhindre ytterligere skade. I ekstreme tilfeller vil en hornhinne transplantasjon være nødvendig for å rette opp skaden.

Urinveisinfeksjoner Vs. Herpes

Både urinveisinfeksjoner og genital herpes påvirker underlivet. Ellers er de to tilstandene har svært lite til felles. De har særpreg, ulike årsaker og ulike behandlingsplaner.

UTI Fakta

Urinveisinfeksjoner (UVI) er ofte forårsaket av E. coli-bakterier invaderer urinveiene, som inkluderer blæren; urinrøret (røret som går fra blæren til utsiden av kroppen); urinlederne (rørene som frakter urin fra nyrene til blæren) og nyrer.

Herpes Fakta

Genital herpes er forårsaket av herpes simplex-virus, og er en seksuelt overført sykdom. Det påvirker huden i underlivet.

UTI Symptomer

Symptomer på UVI inkluderer økt hyppig vannlating, smerter eller brennende mens urinering, sterk lukt, blod i urinen, skyet urin og en vedvarende og sterkt behov for å urinere.

Herpes Symptomer

Symptomer på genital herpes inkluderer åpne sår i anal / livet, små røde nupper i anal / underlivet og en kløe rundt på innsiden av lårene, rumpe eller kjønnsorganer.

Årsaker

UVI er forårsaket av bakterier og er ikke smittsom. Herpes, på den annen side, er en seksuelt overført sykdom som kan overføres ved direkte kontakt.

Behandling

UVI kan behandles og utryddet med antibiotika slik som nitrofurantoin, amoxicillin eller ciprofloxacin. Herpes er ikke kureres; behandlingsmålene er å lindre symptomer, redusere hyppigheten av utbrudd og minimere risikoen for å overføre viruset til andre.

Hva er en enkel Mastektomi?

En enkel mastektomi er en prosedyre som er kjent som en total mastektomi. Prosedyren består av å fjerne hele brystet, nippel og areola.

Identifikasjon

En enkel mastektomi anbefales når det er behov for å fjerne hele brystet for å frigjøre hoveddelen av kreftceller. Prosedyren, hvis den ikke inkluderer gjenoppbygging, tar en til to timer, og krever en en-eller to-natt sykehusopphold.

Funksjoner

For å utføre en enkel mastektomi, vil kirurger foreta en enkelt innsnitt over halvparten av brystet. Dette vil tillate dem å fjerne bryst og eventuelle lymfeknuter som er cancerous.

Kirurgi

Den endelige fasen av operasjonen består av kirurgen å plassere et plastrør, som er bredden på en penn i brystområdet. Hensikten med dette rør er å tømme ut overskytende væske, og det vanligvis forblir i pasientens legeme for et par dager etter operasjonen.

Etter kirurgi

Smertestillende medikamenter er vanligvis foreskrevet for bruk for de første tre til sju dager etter operasjonen. De fleste kvinner ikke en følelse av ekstrem smerte, selv om noen kvinner rapporterer følelsen nummenhet i flere dager etter operasjonen.

Betraktninger

Hvis en enkel mastektomi utføres i de tidlige stadier av kreft, da stråling er vanligvis ikke anbefales. Stråling vil bli foreslått etter en enkel mastektomi hvis tumor er større enn to centimeter, om kreftcellene er funnet i lymfeknutene, eller hvis kreftceller er funnet nær veggen av brystet.

Okulær herpes infeksjon hos barn

Okulær herpes infeksjon hos barn


Ocular herpes er en infeksjon av øyet forårsaket av herpes-virus. Når et barn har okulær herpes, hennes konjunktiv, hornhinne eller øyelokket er den delen av øyet som vanligvis er berørt.

Typer

De typer okulær herpes barn lider inkluderer herpes keratitt, stromal keratitt og iridosyklitt.

Effekter

Barn med okulær herpes vil ha hovne øyne, irritasjon, reoccurring infeksjoner, lysfølsomhet, utflod og rødhet. I alvorlige tilfeller vil de ha synstap fra arrdannelse.

Årsaker

Ocular herpes forårsakes ved å være i kontakt med en annen person som har viruset i løpet av et utbrudd.

Behandlinger

En lege vil foreskrive antivirale øyedråper og piller for å behandle et barn som har okulær herpes. Hvis et barn har arrdannelse fra okulær herpes, vil en lege utføre kirurgi for å prøve å gjenopprette visjon som har gått tapt.

Betraktninger

Det finnes ingen kur for okulær herpes. Behandlinger er kun brukt for å kontrollere utbrudd.

Sink Cure for Herpes

Herpes, en virusinfeksjon som produserer lesjoner og sår, spres gjennom direkte kontakt med sår eller kontakt med kroppsvæske av en person infisert med viruset. Om lag 25 prosent av amerikanere lider av genital herpes, og om lag 70 til 80 prosent lider av oral herpes. For å redusere graden og hyppigheten av utbrudd forårsaket av både oral og genital herpes, prøve behandling med sink.

Hvor befinner Zinc

Selv om ingen kjent kur for herpes eksisterer, vil leger ofte foreslå å bruke sink, et mineral som ofte finnes i sjømat og andre proteiner, som et middel for å bidra til å helbrede blemmer og minimere kviser.

Daglig sink inntak hjelper i vekst og utvikling, metabolisme funksjon og styrking av immunsystemet, som det bidrar til å produsere T lymfocyttceller --- viktige i kampen mot virus. Mens kosttilskudd gir en god sinkkilde, kan du også finne dem mineral i slike matvarer som biff, krabbe og svinekjøtt. For en stor sink boost, spise østers; de inneholder omtrent over 76 mg eller mer sink per porsjon (seks østers).

Hvordan Sink Hjelper

Hvis du lider av herpes viruset, øke inntaket av sink, pluss gjelder sink kremer og salver på lesjoner forårsaket av et utbrudd. Sink er en komponent i mer enn 300 enzymer som trengs for å reparere skader. Leger anbefaler at menn gjelder det lokalt for å hjelpe tørke ut blemmer og ofte lindre kløe og brenning forårsaket utbruddene. Ikke påfør sink topically til herpes blemmer hvis du er en kvinner; Tørkemidler kan skade slimhinnene der blemmene ofte vises i kvinner.

Bruk også sink topically på forkjølelsessår. Sink hjelper velig redusere varigheten av forkjølelsessår med 30 til 40 prosent og lindrer smerten de ofte føre. For forkjølelsessår påvirker munn, tannkjøttet eller lepper, vil noen leger gir et bilde av en liten mengde protamin-sink --- en protein-sink kombinasjon.

Luftbårne forholdsregler for Herpes zoster virus

Svineinfluensa, fugleinfluensa, SARS - verden har stått overfor smittsom sykdom pandemier de siste 10 årene. Nylig har amerikansk helsevesen og media vært fokus på vaksiner for herpes varciella zoster - kjent som helvetesild. Mange mennesker ønsker å vite om det er andre måter å hindre overføring av helvetesild.

Helvetesild

Zoster er en variant av varicella, virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild ofte følger eller stammer fra å ha hatt vannkopper.

Selv zoster er en del av herpesfamilien av virus, er det ikke herpes simplex I og II, virus oftere referert til som "herpes" som er ansvarlig for forkjølelsessår og genitale lesjoner. Og mens helvetesild ikke vare livet ut, og er ikke seksuelt overført, det er smittsom og kan ha alvorlige farer for de med svekket immunforsvar eller som er svært ung eller gammel.

Transmission

Helvetesild er i utgangspunktet en sekundær infeksjon av vannkopper. Alle som har hatt vannkopper kan ha zoster forbli i hans system, ligget i dvale. Hvis zoster våkner, ofte reiser det til det sentrale nervesystemet som bidrar fordele den i hele kroppen.

Resultatet er et utslett svært lik vannkopper, bare det vanligvis dannes i en rad eller ordnet mønster på en side av kroppen. I mange tilfeller helvetesild vondt, med skyting smerter eller prikking rapportert.

Fordi Helvetesild kan bare skje med de som har hatt vannkopper, er det ingen direkte måte å få helvetesild. Noen som ikke er vaksinert for Varciella eller Varicella Zoster kan kontrakten vannkopper fra en helvetesild pasient. Overføring kan bare skje når helvetesild blemmer har sprukket og oser, og før de skorpe over. Når de åpne blemmer har klaka, er Varicella ikke lenger smittsom.

Airborne Forebygging

Varicella smitter ikke gjennom luften. Varicella er primært gitt videre gjennom fysisk kontakt, direkte og indirekte. Noen som aldri har hatt vannkopper eller vannkopper bør unngå å berøre noe en helvetesild pasient har berørt og spesielt unngå å berøre pasienten.

Ellers vanlig sunn fornuft regler gjelder. Hold overflater rene og desinfiseres Lysol og andre desinfisering produkter kan hjelpe med rengjøring tellere, bad, etc å sørge for at det ikke er noen levende virus fra indirekte kontakt. Vask sengetøy, håndklær og klær av pasienten raskt når hun har flyttet inn i "klaka over" fase.

Vaskebjørn og Herpes

Vaskebjørn og Herpes


Herpetic virus kan forårsake hjernebetennelse. Encefalitt er en hjernebetennelse som produserer influensalignende symptomer i milde tilfeller og feber og kramper i alvorlig seg. Det er ulike herpetic virus som kan forårsake hjernebetennelse og ulike måter vaskebjørn kan overføre encefalitt for mennesker.

Herpes simplex virus

Herpes simplex virus (HSV) er den ledende årsak til hjernebetennelse i mer økonomisk utviklede land. Det er to typer av herpes simplex virus. En er HSV-1, noe som fører til oral herpes. Den andre er HSV-2, noe som fører til genital herpes. HSV-1 kan også resultere i genital herpes men HSV-2 er det mer vanlig årsak.

Av de to, HSV-1 er den primære instigator av voksen-utbruddet encefalitt. Infant encefalitt er vanligvis forårsaket av HSV-2 fordi væske fra en mors genital herpes kan overføres til barnet under fødselen.

Varicella-zoster virus

Varicella-zoster virus er den bak vannkopper (varicella) og helvetesild (Herpes zoster). Vannkopper er den første utbruddet. Når symptomene avtar, forblir viruset i kroppen. Helvetesild er et resultat av varicella-zoster virus reemerging fra sin dvalen, men ikke hver person som hadde vannkopper vil nødvendigvis ha helvetesild senere. Varicella-zoster virus kan forårsake svært alvorlige tilfeller av encefalitt, men disse er sjeldne.

Epstein-Barr-virus

Epstein-Barr-viruset er kilden til mononukleose hos barn og unge voksne. Encefalitt forårsaket av Epstein-Barr er vanligvis milde og lett behandles.

Raccoon Roundworm

Raccoon rundorm (Baylisascaris procyonis) er en parasitt som lever i tarmen hos vaskebjørn. Det er ufarlig å vaskebjørn, men hvis et menneske kommer i kontakt med vaskebjørn avføring gjennom treet bark, flis eller jord, kan det resultere i alvorlig nervøs-system sykdom, inkludert encefalitt. Ikke holde vaskebjørn som kjæledyr og alltid sørge for å holde søppelskuret og fuglebrett utilgjengelige for dem.

Rabies

Encefalitt forårsaket av rabies er sjelden, men ofte dødelig. Selv vaskebjørn kan bære rabies, er de ikke ofte forbundet med denne type hjernebetennelse. Flaggermus er oftere den felles transportør.

Flåttbårne Encefalitt

Vaskebjørn kan også bære flått. Flåttbåren encefalitt er mer vanlig i Europa og Asia. I Nord-Amerika er flåttbåren encefalitt vanligvis spres gjennom Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber.

Hvordan å miste Belly Fat Med en enkel walking rutine

Hvordan å miste Belly Fat Med en enkel walking rutine


Belly fett er noe som de fleste amerikanere kjempe. Ville det ikke være fint å ha en flat mage? Du kan miste buk fett og har magen du alltid drømt om hvis du følger noen grunnleggende walking regler.

Hvordan å miste Belly Fat Med en enkel walking rutine

Det kan være vanskelig å miste buk fett. En av de beste magen fett busters er å vandre. Hvis du følger en enkel walking rutine den kan gjøre vandrer for midjen. Walking faktisk kan flate og tone magen mer effektivt enn sit ups. Nedenfor er noen enkle tips for å Pep opp Din gang treningen og gjøre den mer produktiv.

Det første trinnet er å tempoet selv. Hvis du er normalt ikke veldig aktiv du ikke ønsker å hoppe inn med begge føttene og brenne deg ut før du begynner. Begynn med å gå ca 15 minutter to ganger daglig. Du ønsker å gå raskt, men du er ikke i en maraton. På dette tidspunktet av magen fett tap reisen du bare lettelser deg inn i en rutine. Når du har blitt mer bruk for det daglige turer kan du forlenge tiden og avstand. Etter hvert vil du ønsker å gå minst en time om dagen i høyt tempo. Du trenger ikke å gå en time rett. Du kan dele det opp i to turer hvis du foretrekker det. Så lenge du får i ditt daglige gangtid vil du begynne å se en reduksjon av magefett.

Rist opp din walking rutine. Du ønsker ikke å gå samme løype hver dag. Stadig dekker samme bakken vil sikkert bli kjedelig og svekke ditt ønske om å fortsette dine turer. Velge nye og spennende steder å gå. Prøv å plukke flekker som er fylt med skjønnheten i naturen. Når du går ned i vekt og buk fett vil du også få de fredelige bilder av mor natur. Hvis du befinner deg mindre enn begeistret for utendørs kan du alltid gå i kjøpesenteret. En sporadisk blikk inne din favoritt boutique kan være gunstig. Det er nesten ingenting som synet av den lille sorte kjolen du alltid ønsket å forbedre ønske om å miste magen fett.

I tillegg kan det være lurt å lytte til musikk mens du går. En fengende melodi vil øke humøret forårsaker du å plukke opp tempoet. Du vil bli jamming ut og vandre av inches.

Enkel Vekttap Program

Enkel Vekttap Program


Å miste vekt trenger ikke å være komplisert, og det trenger ikke å være dyrt. Det er noen kompliserte programmer som lover vekttap, og de kan fungere, men hvis du ikke kan følge programmet, eller om det er for mye arbeid for deg, vil du aldri feste med det. Få en enkel vekttapsprogram som trenger lite eller ingen arbeid å vedlikeholde, og du vil være mye mer sannsynlig å feste med det til du når ditt vekttap mål.

Sett realistiske mål

Vekttap er bare et spørsmål om kalorier i versus kalorier ut. Hvis du forbrenne mer kalorier enn du spiser og drikker, vil du gå ned i vekt. Kroppen liker ikke for mye av en endring, skjønt. Ifølge National Institutes of Health, den enkleste måten å miste og holde off vekt er å gjøre det sakte. Tenkt på å miste 1 til 2 pounds per uke. Hvis du har mye vekt å tape, dette kan virke frustrerende, men dette er den enkleste måten i det lange løp å holde vekten av.

Lag en plan

Lag en enkel plan for hva du skal gjøre på en uke-for-uke basis. Ved hjelp av tilgjengelige materialer, finne ut hvor mye du skal spise hver dag. Planlegg på sunne porsjoner protein, hele korn, frukt og grønnsaker og fett. Hvis du ikke vet hva en sunn porsjon er, eller hvor mange du skal spise, har NIH foreslått beløp for bærekraftig vekttap. Lag en oversikt eller meny, sette den et sted synlig, og refererer til den hver dag.

Din meny

Finn ut en sunn mengde mat for din egen personlige vekttap, og spise det hver dag. Planlegg ut dine måltider på forhånd, og holde seg til planen. Spise tre måltider og to eller tre snacks hver dag, men holde seg innenfor tildelte kalori teller. Ikke glem å sette noen godbiter i menyen din, som du ikke ønsker å føle fratatt.

Drikk vann din

Drikkevann er en viktig del av kostholdet ditt. Folk flest rett og slett ikke drikker nok vann på en daglig basis. Planer om å drikke minst åtte 8-unse glass vann hver dag. Hvis du ikke er vant til å drikke vann regelmessig, bruk vann smaken pakker eller sitronbåter for å hjelpe deg få vannet ned. Få en spesiell krus eller glass for vann, og bruke den til å minne deg på å drikke hele dagen.

Beveg kroppen din

Trening er en viktig del av noen vekt-tap programmet. Ikke har tenkt på å bli med et treningsstudio hvis du ikke vil. Trening er bare et spørsmål om å bevege kroppen din. Ta en tur med barna eller hunden. Rollerblade. Ta trappen i en høy bygning. Kast frisbee eller gå kajakk. Spille basketball eller softball. Gjør hva du liker å gjøre for å få kroppen i bevegelse, og gjør det så ofte du kan.

Enkel og sunn frokost Ideer for å miste vekt Fast

For å gå ned i vekt raskt, er det viktig å spise en sunn frokost hver morgen. Dette vil tillate deg å føle deg mett og hjelpe deg å unngå snacking og kosthold fallgruver før lunsj. En sunn frokost trenger ikke å være komplisert; det er nok av frokoster som kan tilberedes selv på en travel morgen.

Havregryn

En bolle med havregryn med frukt og proteinpulver gjør en fylling frokost som bør holde deg fornøyd før lunsjtid. Ved å legge til protein pulver vil slå en enkel bolle med havregryn til en komplett frokost som inneholder både karbohydrater og protein. Denne retten er veldig mettende og kan virke høy-kalori, men 1/2 kopp tørr havregryn, 1 scoop av whey protein pulver, og 1/2 kopp frosne blåbær gir bare 305 kalorier. Alternativt kan man legge til 1 ss peanøttsmør og en skiver banan til 1/2 kopp havregryn, noe som ville skape en 350-kalori frokost.

Egg

Ifølge American Heart Association, alt kolesterol i egg begrenset til eggeplomme. Eggehviter er en sunn kilde til protein når eggeplommene blir fjernet og kan tilberedes på søte eller salte frokostretter. Eggehviter inneholder bare 17 kalorier hver, mens hele egg inneholder 75 kalorier. Legge eggehviter i din daglige diett vil tillate deg å spise et større volum av mat mens du holder kalorier lav. Denne metoden vil hjelpe deg å nå dine mål om å miste vekt raskt.

En eggehvite omelett kan gjøres ved sauteing hakkede grønnsaker som løk, sopp, fersk spinat og paprika i en liten mengde olivenolje. Når grønnsakene er møre, hell piskede eggehviter over dem og kok til de er ugjennomsiktige og sett. Du kan nå legge til litt redusert fett revet ost eller salsa til dette sunn frokost parabolen.

Mange mennesker liker å ha en søt frokost som fransk toast med sirup eller pannekaker med frukt påfyll. Dessverre er disse frokost er høy i kalorier og sukker. Smaken av disse rettene kan gjenskapes ved søtningsstoffer eggehviter, som har svært lite smak på egenhånd. Tilsett litt malt kanel og sukker eller søtningsmiddel av ditt valg før matlaging eggehvitene i en panne sprayet med nonstick cooking spray. De kokte egg vil være søt og fluffy, og kan toppes med lav-kalori pannekake sirup eller frossen frukt som har vært tint i mikrobølgeovn. Frossen frukt vil skape sin egen juice når tint som legger til presentasjon og smaken av denne retten. For en mer dekadent morgen godbit, rør 1 ss. av naturlig peanøttsmør inn eggehvitene før matlaging. Dette vil skape lommer av smeltet peanøttsmør i din faux fransk toast.

Enkel måte å miste vekt Fast

Å miste vekt kan noen ganger vise seg å være en vanskelig oppgave. Men ved å holde seg til en noe streng diett for et par uker, vil du merke resultater umiddelbart. Det viktigste er ikke å stadig stress om den vekten du trenger å miste. I stedet være positiv og bilde målet ditt i tankene dine. Konsentrer deg om hva du trenger å spise og treningsøktene dine, og du vil se resultater raskt.

Diet

Det flotte med slanking for å gå ned i vekt er at maten du vil ha, er svært enkel å tilberede. Det er lurt å starte slanking kjøpe kjøpe massevis av magert kjøtt, som kylling bryster og fiskefilet. Når du tilbereder disse, bruke minimum mengder fett. Hvis du koker kjøttet i suppen vil det legge en deilig smak, minus fettet forårsaket ved å legge smør eller olje. I tillegg vil du ønsker et bredt utvalg av grønne grønnsaker, som spinat og grønnkål. Brokkoli er også en utmerket kilde til vitaminer og næringsstoffer. Substitute frukt for desserter og holde seg borte fra alkohol og brus hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt.

Hva å gjøre

I utgangspunktet du ønsker å ta inn færre kalorier som du forbrenner av, så hvis du bare brenne av 1500 kalorier om dagen, sørg for å bare spise 1300 kalorier. Hvis du forbrenne mer, vil dette tillate deg mer slingringsmonn til å legge visse matvarer i kostholdet ditt samtidig miste vekt. Også være klar over hvilke typer kalorier du tar i - du ønsker å begrense kaloriene fra fett så mye som mulig. Du blir nødt til å telle kalorier, men det vil gi deg den beste målestokken på hvor mye vekt du kan miste, og resultatene vil være mye raskere med mindre svingninger.

Trener er svært viktig for å miste vekt raskt og holde den av. Det er mulig å redusere kaloriinntaket og miste litt vekt, men hvis du ikke trener i det hele tatt, vil kroppen din praktisk talt klamre seg til fett du har i kroppen din som en kilde til næring, noe som gjør det svært vanskelig å oppnå resultatene du ønsker. En nøkkelfaktor for å miste vekt raskt på toppen av slanking er å øke stoffskiftet og den beste måten å gjøre dette på er med kardiovaskulær trening. Enten du liker å ta en rask spasertur etter middag, ta en joggetur eller jogge om morgenen, eller gå på treningsstudio for din favoritt aerobic klasse, vil du øke at metabolic rate gjennom taket og kalorier vil gå av mye mer raskt.

Enkel riktige måten å øke metabolismen og mister vekt

En effektiv metabolisme er et sentralt element i å miste vekt på sunn måte. Metabolisme er nedbryting av næringsstoffer som gir kroppen med energi, samt forming friskt vev. Et høyt stoffskifte indikerer at du kan spise mer mat og gjøre mindre aktivitet for å ha samme vekt som de som trenger å se hva de spiser og trener konsekvent.

Diet

En enkel måte å øke metabolismen er å spise rikelig med sunt fett for å fremme celle reparasjon og lage hormoner. Å behandle fett, kroppen krever energi, og dermed øke stoffskiftet. Nøtter, olivenolje og avokado er sunt fett som kan spises i moderate mengder.

Komplekse karbohydrater er viktige i dietten, fordi de krever mer energi til å brenne enn enkle sukkerarter, som er karbohydrater som finnes i matvarer som inneholder fruktose, sukrose eller glukose. Disse sukker er først og fremst finnes i godteri og andre sukkervarer. Komplekse karbohydrater inneholder sunne kilder til fiber, er nødvendig for fordøyelsen og mett. Finn karbohydrater som er fylt med fiber og har en lav glykemisk teller som brokkoli, spinat, epler og bønner, blant andre. Lav glykemisk karbohydrater er et ideelt valg for inntak fordi de holder blodsukkeret stabilt. Jo høyere tallet er på glykemisk indeks, jo høyere blodsukkeret stiger etter å ha spist. Lav glykemisk mat er spesielt gunstig for de som prøver å gå ned i vekt, men fortsatt få sine næringsrike karbohydrater, og for diabetikere også.

Kroppen trenger protein for å øke forbrenningen og for anvendelse som energi. Tretti prosent av protein kalorier forbrukes brukes til energi; derfor kan øke inntaket av protein øker metabolismen for brenning av andre kalorier.

Generelle retningslinjer for karbohydratinntak er at ut av dine daglige kalorier, bør 60 prosent bestå av karbohydrater. Tretti prosent av totale daglige kaloriene bør komme fra fett kilder, og 10 til 15 prosent bør komme fra magre proteiner. Disse inntak tallene vil variere, avhengig av din høyde, vekt, kjønn og aktivitetsnivå.

Trening

Vekt trening er en gunstig og enkel måte å øke stoffskiftet. Ved hjelp av vekter øker også etter trening oksygenforbruk, slik at kroppen til å øke stoffskifte lenge etter at du er ferdig å trene. Økende muskel øker også forbrenningen, slik at du kan brenne kalorier i hvile. Muskelvev øker fettforbrenningen enzymer i kroppen, forbedre metabolisme og fitness nivåer.

Høy intensitet cardio aktivitet øker også stoffskiftet å hjelpe til med vekttap. Som med vektløfting, gjør cardio trening i kroppen for å holde brenne kalorier etter aktiviteten, holde metabolisme nivåer forhøyet. Intervaller er en ideell form for kondisjonstrening, siden det brenner mer kalorier enn det av aktiviteter på en konsekvent tempo.

Ifølge American Heart Association, bør moderat cardio øvelser som rask gange eller jogging gjøres minst fem dager i uken, for ikke mindre enn 30 minutter. Vekt trening bør gjøres i omtrent 20 minutter i en tid, som arbeider arm, ben og ryggmuskulatur. Det er viktig å hvile en dag mellom hver vekt treningsøkt for å la musklene fibrene reparere seg selv etter å ha blitt brutt ned.

Hvordan å miste 30 pounds rask og enkel

Finne metoder for å hjelpe deg i din vekt-tap mål kan lede deg ned ulike veier: dyre gym medlemskap, kosttilskudd og kjepphest dietter. Selv om noen av disse tingene vil hjelpe deg å miste vekt, er det noen relativt raske og enkle metoder du kan implementere i ditt daglige liv som vil fungere like bra eller bedre. Metodene som er oppført i denne artikkelen sammen med en anaerob øvelse rutine kan hjelpe deg å miste opptil 30 pounds eller mer i 6 til 8 uker.

Hvordan å miste 30 pounds rask og enkel

Hvordan å miste 30 pounds rask og enkel

Finn sunne alternativer for usunn Foods.This er en av de mest kritiske trekk du kan gjøre når du tilpasse seg en sunn livsstil. Alle som dietter elsker mat som har gjort dem opp i vekt i første omgang. Finne sunne alternativer for de matvarer kan være utfordrende, men det er ikke umulig. For eksempel, er bakken kalkun en velsmakende alternativ til kjøttdeig. It sesonger godt og gir mindre fettinnhold. De fleste bakke biff oppskrifter fungere godt med bakken kalkun som en erstatning. Andre sunne alternativer er brun eller vill ris i stedet for hvit ris og hele hvete eller hel-korn brød i stedet for loff. Brown og villris gir deg fiber og viktige vitaminer som hvit ris ikke gjør. Hvete og hele korn brød har høy fiberinnhold og inneholder vitaminer og mineraler som er strippet fra hvitt brød i produksjonsprosessen. Fiberen inneholdt i disse produktene hjelpemidler fordøyelsen. De fleste dagligvarebutikker har aisles dedikert til sunne alternativer til populære snacks og drikkevarer.

•  Spis grønnsaker. Grønnsaker er viktig å vekttap av to grunner: De er lave i kalorier og de inneholder fiber, vitaminer og mineraler som holder kroppen frisk. Prøv å konsumere minst tre til fem porsjoner grønnsaker om dagen. Grønnsaker fordøye godt, og fordi de er lave i kalorier, kan du forbruker mange av dem uten å bekymre deg å få ekstra vekt. De er perfekte for side retter til kylling, kalkun og fisk. De kan også fungere som snacks mellom måltidene.

Drikk mer vann. Drikk et glass vann før og etter måltidene. Å drikke vann hjelper hydrat kroppen og er bra for huden din, men det kan også hjelpe deg å spise mindre og undertrykke appetitten mellom måltider. Drikkevann mellom måltidene bidrar til å holde magen full og distraherer deg fra craving usunn mat.

Walk i tillegg til å trene. Turgåing er en av de beste øvelsene fordi den ikke sliter på ditt hjerte og du kan gjøre det nesten hvor som helst. Prøv å parkere bilen og gå i stedet til steder som er relativt nær hjemmet ditt. Sammen med en øvelse diett, vil gang hjelpe deg å forbrenne de ekstra kaloriene og miste pounds.

Enkel måte for en feit fyr å miste vekt

Når en person tenker på en enkel måte å gå ned i vekt, kan dette innebære en kjepphest diett. Normalt gjør kjepphest dietter ikke fungerer, fordi når dietten er over, går personen tilbake til de samme matvaner som forårsaket ham å være overvektig. Hvis du virkelig se deg selv som en feit fyr, er den enkleste måten å gå ned i vekt endre matvaner. TV-personlighet Dr. Phil er trolig mest kjent for sin "få ekte" råd, som også gjelder for å miste vekt og holde den av. FDA har noen gode råd også.

Sette mål

Først er det viktig å finne ut hvor mye vekt du vil miste, og å visualisere deg selv på målet ditt i vekt. Deretter må du legge planer. Hvit knuckling, der du vet at du har noen potetgull i pantry, for eksempel, og du prøver ikke å spise dem, fungerer ikke for lenge. Til slutt du kommer til å gi etter. Sett deg opp for suksess ved å fjerne all usunn mat fra hjemmet ditt. Ikke stopp på gatekjøkken, og når du begynner å gå ned i vekt, bli kvitt fett klær.

Motivasjon fungerer bedre når du arbeider mot noe positivt. Uansett hva motivasjonen er for deg å gå ned i vekt, det være seg bedre helse, evne til å møte flere mennesker, evnen til å spille sport eller bare se bra ut i klærne, bruke den til å motivere deg i stedet for bare beveger seg bort fra å være feit.

Det er viktig å sette opp et realistisk vekttap tidslinje. Kanskje du ønsker å miste ett pund i uken. Holde seg til dette målet, og i ett års tid, vil du å være 52 pounds lettere. Ikke slutte hvis du ikke når målet ditt for uken. Hold deg til det, og du kan komme tilbake på sporet.

Spise riktig og trene

FDA har et læringsprogram som heter Lag ditt kalorier teller. De anbefaler at du spiser et sunt kosthold med frukt, grønnsaker, hele korn, fettfrie melkeprodukter, magert kjøtt, fjærkre, fisk, bønner, egg og nøtter. Også kutte ned porsjonsstørrelser og drikke vann i stedet for brus.

Vær aktiv, også. Mange mennesker blir overvektige fordi de spiser for mye og ikke er aktiv nok. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Foruten å spise sunt, gjøre noe aktivt i minst tre dager i uken i 20 minutter om dagen. Start med å vandre, og du kan gradvis øke aktivitetsnivået. Ikke fortsett med et treningsprogram hvis du begynner å skade mens du trener eller blir svimmel.

Verve Hjelp

Fortell noen andre om dine planer og dine mål. Hvis målet ditt er å miste ett pund i uken, har noen som du vil rapportere fremdriften til på hver ukentlige veiing. Hvis ingen vet om planene dine, kan du være mer sannsynlig å slutte å prøve. Personen du rapportere til kan bli din cheerleader.

Vekttap innebærer noen forfall. Bare fordi du liker å hengi seg til burgere og pommes frites hver kveld og spise is til dessert betyr ikke at du bør gjøre dette hver kveld. Kontroll hvor mye du spiser og begynne å plukke sunnere matvarer. Hvis du tar bort burgere og pommes frites, må du erstatte dem med noe. Kanskje du vil finne at du liker laks og asparges. Substitute snarere enn bare å ta unna. Din smak for karbohydrater og sukker vil avta når du blir vant til å spise sunn mat.