Digidexo.com

juice faste mengde

Hvordan å gjøre en Gelatin Juice Fast

Hvordan å gjøre en Gelatin Juice Fast


Gelatin er utmerket drivstoff for endrocrine system, som gir næring til blodet, forynger vev, beriker organer, glatter huden din, vitaliserer håret ditt og selv forbedrer fibrene i neglene. Ved å skylle kroppen din med gelatin og fersk juice, noen eksperter mener at du kan oppnå en generell sunn glød til kroppen din. Vi anbefaler at du ser "Hvordan forstå en Gelatin Juice Fast" og konsultere legen din før du begynner dette raskt.

Bruksanvisning

•  Løs opp 1 ss. av gelatin granuals inn 1/3 C. av varmt vann, tilsett ¼ ts. av tare pulver (eller væske), og bland med 8 til 10 ozs av fersk rå grønnsaksjuice (fersk sqeezed). Double denne oppskriften til å gjøre mer på en gang og oppbevar i kjøleskapet for en eller to dager.

Gulrot juice er en utmerket fasting juice. Det har vist seg å ha kreft egenskaper og massevis av beta-karoten. Sørg for å bruke den delen på toppen av gulrot. Selleri, rødbeter, avokado, squash tomater, persille, grønne bønner og spinat er bare noen av de fantastiske grønnsaker for juicing.

Miks og match for å oppfinne dine egne kombinasjoner. Juice hver grønnsak separat, deretter kombinere i et glass for å eksperimentere med ulike smakskombinasjoner.

Konsumere denne super-cocktail gang om morgenen, en gang midt på dagen og en gang om natten.

Drikk fersk juice uten gelatin i løpet av dagen så mye som du ønsker.

Fortsett denne i opptil ti dager. Juice alle grønnsaker du ønsker.

Bryt din raskt ved å spise hele frukter og grønnsaker for en hel dag og deretter lene deg tilbake i ditt vanlige kosthold neste dag.

Tips og advarsler

 • Gelatin og tare kan bli funnet på de fleste enhver helsekost butikk, eller kan bestilles online på de fleste online helse butikker.
 • Utdanne deg selv på de enorme fordelene med juice fasting. Juice er lav i kalorier, så du kan forvente å miste litt vekt i løpet av din raskt. Juice fasting er også blitt kreditert for å klare opp influensa symtoms, forkjølelse, astma og allergier.
 • Unngå tung trening gjennom hele fort. Noen lys yoga, turgåing eller hagearbeid er flott middel for å stimulere stoffskiftet uten å belaste kroppen din.
 • Vær kreativ og ha det gøy oppfinnende juice cocktails. Legg gelatin til din normale diett selv etter at du er ferdig raskt. Dette vil bidra til å stimulere immunforsvaret.
 • Gravide og barn bør ikke rask.
 • Rådfør deg med helsepersonell før du går på dette raskt, spesielt hvis du har diabetes, hjertesykdom, ulcerøs kolitt, eller epilepsi; hvis du er under 18 eller undervektig; eller hvis du er på medisiner.

Om Juice Fasting

Juice fasting er blitt ganske populær som en metode for å oppnå raske vekttap. Men kjepphest dietter er bare ett aspekt av juice fasting. Folk over hele verden påta juice faster for en rekke årsaker, blant annet religionsutøvelse, alternative healing og som en måte å bryte usunn avhengighet. På grunn av populariteten til kjepphest dietter, har juice fasting fått et rykte som usunn og potensielt farlig; gjort riktig, derimot, kan juice fasting være en trygg rensing ritual.

Historie

Fasting har vært ansatt som en renselse ritual av mange religioner og kulturer siden begynnelsen av innspilt historie. En av de første beretninger om faste er i Det gamle testamente i Bibelen, da Moses fastet i 40 dager og 40 netter. Siden den gang, østlige og vestlige religioner både har utviklet tradisjoner med faste (enten på vann eller juice) for å rense ånden og la raskere å komme nærmere åndelig opplysning. Alternativ medisin utøvere også argumentere juice fasting, da de mener det tillater kroppen å kvitte seg med giftstoffer og å fokusere all sin energi på healing og celle gjenfødelse i stedet for fordøyelsen.

Typer

Det er mange planer og oppskrifter på juice faster tilgjengelig i dag. Noen juice faster, som den beryktede Master Cleanse, involvere drikker ingenting, men sitronsaft fortynnet med vann og smaksatt med lønnesirup og cayennepepper. Andre Juice faste planer tillater mye større variasjon, slik at det til raskere å bestemme hva frukt og grønnsaker hun ønsker å juice og forbruker. De fleste anerkjente juicefaste planer anbefaler å supplere med vitaminer og / eller mineraler, for å sørge for at riktig ernæring er opprettholdt.

Advarsel

Det er også juice faster som er kommersielt markedsført som dietter, som krever fasters å kjøpe en flaske med "spesielle" juice (vanligvis til en høy pris), som deretter fortynnes med raskere og konsumert som anvist. Disse faster ofte lover ekstremt rask og "lett" vekttap, men dessverre de sjelden leverer som annonsert.

Fordeler

Tilhengere av juice fasting hevder at ved å la kroppen til å ta en pause fra fordøyelsen, er kroppen bedre i stand til å utvise giftstoffer og annet avfall. Vitaminer, mineraler og fytokjemikalier som finnes i frukt og grønnsaker kan være lettere absorberes av kroppen under en juice raskt, som de mener gjør en juice raskt et effektivt forebyggende tiltak eller behandling for ulike sykdommer, inkludert forkjølelse, influensa og til og med kreft. Juice faste kan være nyttig i å bryte destruktive matvaner ved å tvinge raskere å gjøre gode matvalg eller lider ubehagelige konsekvenser. Mange fasters rapporterer at etter den første sult og ubehag avta, de opplever høye energinivå og er i stand til å konsentrere seg bedre og fokusere mer tydelig. En juice rask er per definisjon en lav-kalori diett, noe som kan bidra til vekttap på kort sikt.

Betraktninger

Juice faste er ikke uten bivirkninger, hvorav noen kan være ubehagelige. Forstoppelse er et vanlig problem, ettersom juice inneholder ingen fiber. Ekstrem sult, uklarhet og blodsukkersvingninger kan føre også. Svært sure juice, som sitrus og tomat, kan forårsake acid reflux hvis konsumert i overkant. Mens det er tilrådelig for noen å rådføre seg med en lege før du prøver en juice raskt, er det spesielt viktig for gravide, diabetikere, undervektige individer og alle som har en alvorlig sykdom eller immun lidelse som juice fasting kan ha negativ innvirkning på blodsukkeret og muligens samhandle med visse medisiner.

Hvordan Juice Fast Cleanse og Detox

Hvordan Juice Fast Cleanse og Detox


En juice raskt har blitt mye sett på som en god måte å rense og avgifte leveren, gunstig

Bruksanvisning

A juice raskt blir oppnådd ved å unngå fast føde for en periode av tid og tar i bare frisk saft. Vanligvis folk vil gjøre en juice raskt for 1 til 3 dager. Ikke gjør lengre ytterpunktene uten å bli lege. Unngå en avgift juice raskt hvis du er gravid eller ammende, på medisiner, eller diabetiker. Også ikke la små barn på en juice raskt. Hvis du har spørsmål ta kontakt med din lege før du begynner på en juice raskt uansett lengde.

Ikke spis fast føde, men nippe 32-64 gram av juice i små mengder i løpet av dagen. Drikk 6-8 fulle åtte unse glass vann i løpet av dagen i tillegg til juice. Vannet vil hjelpe flush toksiner ut av systemet.

De fleste typer av frisk saft kan anvendes i en juice raskt. Frukt og grønnsaker kan Juiced hjemme eller kjøpe juice. Gå med 100% juice og ikke sukkerholdig juice drikke. Mange anbefaler økologisk juice. Gulrot juice og bete juice blir sett på som svært gunstig. Unngå sitrus juice. Grapefruktjuice har blitt testet som en juice som vil styrke og forstyrre mange reseptbelagte medisiner. Noen studier knytte granateple juice til lignende effekter på medisinering.

En juice rask er ment å gi fordøyelseskanalen og magen en pause og la den energien som brukes for fordøyelsen å hjelpe kroppen helbrede og eliminere bygget opp giftstoffer. Når du er ferdig med juice raske fiberrik frokostblandinger og høy fiber frukt og grønnsaker er nyttig i binding med giftstoffer og fjerne dem fra systemet.

Det er helsekostbutikk avgifte rettsmidler. De fleste bruker fiber til å hjelpe systemet samt urter og andre agenter for å avgifte. En juice rask er en billigere måte å gjøre det samme type rens på en mer naturlig måte. Vær oppmerksom vil du sannsynligvis trenger å bruke toalettet oftere på grunn av mengden av væske. Juice kan også ha en lakserende effekt. Hvis du tar bete juice sørg for at du husker hva som ser ut som senere når du bruker toalettet, eller du kan se rødfarget vann og panikk. Bete juice er en veldig effektiv fargemiddel og fargestoff. Det vil gjøre avføringen blø rødt og har sendt mer enn én person i panikk-modus.

Juice Fast for magesmerter

Juice Fast for magesmerter


Avhengig av hvilken type magesmerter, en juice raskt kan bidra til å rense tarmer, lever og tykktarm, og bringe lettelse. Forskjellige juice og regimer kan brukes til ulike mageproblemer.

Forstoppelse

En høy-fett diett kan føre til en opphoping i tykktarmen, en vanlig kilde til magesmerter. Hvis du opplever forstoppelse, kan en kort en-to-tre-dagers faste på grønne grønnsaksjuice og fruktjuice som eple og pære juice hjelpe flush avfall ut og få innvollene bevege seg igjen.

Gass

Mens frukt og grønnsaker er sunt, kan de også føre til at gass. Ifølge Mayo Clinic, er dette på grunn av sin høye fiberinnholdet. Juicing grønnsaker og frukt fjerner fruktkjøttet og fiber, og gir deg de nødvendige vitaminer og næringsstoffer uten å forårsake gass.

Sår

Ifølge Fasting nettstedet, er faste ideell for behandling av magesår fordi magen ikke fordøye, noe som gir sår en sjanse til å helbrede. Prøv kalk, kål, bukkehornkløver, gulrot og grønne grønnsaksjuice for fort.

Typer av Juice

Når fasten, drikker bare fersk, upasteurisert frukt- og grønnsaksjuice. Forskjellige juice vil hjelpe ulike magesymptomer; for eksempel svart kirsebær juice hjelpemidler menstruasjonsproblemer, pære juice bidrar galleblæren smerte, og ananas juice er bra for fordøyelsen.

Advarsel

Katherine Zeratsky, RD, advarer om at, mens vegetabilsk juice teller som en porsjon grønnsaker, mangler det fiber som du trenger. Ikke begynne en lang juice raskt uten å konsultere lege.

Hvordan Juice Grønnsaker for Fasting

Hvordan Juice Grønnsaker for Fasting


Juice fasting er en av de vanligste formene for fasting brukes til vekttap og detoxing. Selv om fruktjuice tendens til å bli mer populært i vanlige dietter, er nylaget grønnsaksjuice like effektive når fasten, og kan faktisk være mer behagelig, som fruktjuice tendens til å være for søt til å drikke i store mengder.

Bruksanvisning

•  Kjøp kun økologiske grønnsaker til å bruke for å lage juice når fasten. Grønnsaker som er dyrket ved hjelp plantevernmidler eller andre kjemikalier er ikke ideelt for fastende fordi du prøver å kvitte kroppen av slike giftstoffer.

Kjøpe en juicer, husk at dette apparatet er forskjellig fra en blender fordi den er laget for å trekke ut væske fra mat, inkludert alle sine sunne vitaminer, enzymer og mineraler. Det er verdt å bruke ekstra penger for en juicer som har løse deler eller er oppvaskmaskin trygt fordi det er sannsynlig å være mye lettere å rengjøre.

Peel eller skrubb alle grønnsaker som er dyrket under jorden eller har voksaktig hud. Rødbeter, for eksempel, har svært bitter-smake huden som alltid bør skrelles av før juicing. Det er ofte nyttig å kjøre grønnsaker i henhold til varmt vann før peeling dem fordi huden har en tendens til å skli av mye enklere på denne måten.

Spe grønnsaksjuice med filtrert vann før du drikker det. En god tommelfingerregel er å legge like mye juice og vann til hver servering. Det er ikke nødvendig å fortynne grønnsaksjuice i det hele tatt hvis du ikke har noe imot smaken, men mange foretrekker det litt utvannet og også finne at det bidrar til å redusere kostnaden ved å kjøpe grønnsaker ved å lage flere porsjoner med juice.

Drikk grønnsaksjuice umiddelbart etter klargjøring. Jo ferskere juice, jo flere vitaminer og enzymer den inneholder. Disse næringsstoffene kan utarme som juice sitter, så det er ikke en god idé å lage et overskudd av juice på forhånd.

Tips og advarsler

 • De beste grønnsaker for juicing er gulrøtter, tomater, rødbeter, agurk og squash. Stivelsesholdige grønnsaker, som poteter, ikke juice godt.
 • Bruk alltid rå grønnsaker når du gjør juice.
 • Husk at den pre-forberedt grønnsak juice som selges i butikkene ikke kan være virkelig organisk, som er den vanligste behandlet med konserveringsmidler. Dessuten kan den ha ganske mye tilsatt salt.
 • Vanligvis faste for mer enn et par dager er ikke medisinsk anbefalt.

Fast Vekttap med juice

Å miste vekt raskt, er juicing et flott alternativ. Fersk juice gir de nødvendige vitaminer og mineraler for å holde kroppen fungerer bra og støttet. Kjøper rett juicer vil få bytte til en midlertidig juice raskt eller legge daglige juice i kostholdet ditt mye enklere. Juicing både frukt og grønnsaker holder en diett balansert. Prøver forskjellige kombinasjoner holder en diett fra å bli kjedelig.

Lag en plan

Å vite hvorfor du ønsker å starte juicing før du begynner bidrar til å holde deg fokusert og dedikert. Skriv ned dine mål og legge dem et sted du lett kan lese den. Å kunne se hva du har forpliktet seg til vil hjelpe på de dagene når det blir tøft. Avgjøre om en komplett juice raskt er i orden, eller hvis bare legge juicing til kosthold er tilstrekkelig for deg. En juice rask hjelper kroppen avgifte og gå ned i vekt mye raskere enn bare å legge juicing til en diett.

Kjøp for livet

Sammenligne juicers ved å lese anmeldelser og sjekke garantier. Unngå å kjøpe den billigste juicer du finner. Forplikte seg til å legge juicing til din livsstil og se pounds smelte bort både raskt og for godt. Endre kosthold på lang sikt er den beste og mest effektive måten å se pounds smelte bort. Finn en juicer som lar deg juice hele uten å fjerne deler av frukt eller grønnsak. Fordeler florerer i skinn og frø.

Balansere den ut

Raskt vekttap fra juicing skjer for de som forplikte seg til en diett. Sørg for å legge til både frukt og grønnsaker til juice diett. Finn ut hvilke grønnsaker du liker. Gulrøtter og rødbeter gir fantastisk sødme til en drink som ellers kan være bitter eller tørt. Prøv grønnkål og selleri for super fordeler som ikke finnes i mange andre grønnsaker. Frukt er fortsatt den enkleste og beste alternativet. Sørg for å fjerne rinds av sitrusfrukter før juicing.

Endre It Up

Prøv å kombinere noen utvalg av frukt og grønnsaker, og se hva du kommer opp med. Prøv å gjøre små grupper først når eksperimentere for å unngå å kaste bort penger og tid. Bland en banan i en blender og legge den til en drink for en endring. Bananer ikke juice og tette juicers eller at de knekker.

Forvente resultater

Forventer gode resultater fra juicing, men spesielt fra juice fasting. Så mange som 3 eller 4 pounds per dag kan slippe i den første uken hvis en streng juice bare dietten er fulgt. Forvent et gjennomsnitt på £ 1 en dag med vekttap som kroppens nivåer normaliseres. Resultatene varierer avhengig av personen og hans grad av helsen ved begynnelsen av den raske. Vanligvis mister en person 20 til 30 pounds når fullføre en 21-til-30-dagers juice raskt. For å legge til juice bare til en diett (ikke en fullstendig raskt), forventer £ 1 en uke i første omgang med mindre vekt slippe etter den andre uken.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Hvordan å miste vekt ved å faste


Mange prøver å faste over korte perioder for å hjelpe kick-starte en diett eller ny helse regime. Andre prøver faste å miste en bestemt mengde vekt raskt. I de fleste tilfeller innebærer fasting gå uten mat helt; men noen former for faste krever kun at visse matvarer være begrenset. En konservativ faste programmet under oppsyn av en kvalifisert helsepersonell kan være en effektiv løsning for å miste vekt. Følg disse trinnene for å lære mer.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Finn ut om faste er riktig for deg

•  Lær mer om de ulike formene for faste, som vann fasting, juice fasting og faster som bare krever eliminering av kjøtt og meieriprodukter. Besøke webområder som en drives av Dr. Ben Kim (se Ressurser under) for detaljene.

Eksperimenter med flere kortere faster før du starter en lang periode med faste å se hvordan kroppen din reagerer på prosessen.

Betrakt gjør en kolon renset før faste for å redusere gastrisk ubehag som ellers kan forekomme. Mange kolon rensing kosttilskudd kan være ganske billig, avhengig av hvor lenge du skal ta dem.

Tenk på den praktiske siden av faste. Bestem om din daglige rutine vil bli avbrutt av en rask. Spør folk rundt deg om de vil være støttende og følsomme for behovene dine hvis du går på en rask.

Rask å miste vekt

Drikk minst 7-10 glass, hver 8 oz, destillert eller renset vann hver dag i fasten -. Selv om du er bare på en juice raskt eller på andre måter begrense din diett. Fasting talsmenn ofte fraråder vann å drikke fra springen. De hevder at det kan gjeninnføre giftstoffer og kjemikalier inn i systemet og undergrave faste prosessen.

Veksle mellom faste perioder og spise perioder. Mange mennesker opplever at de kan miste mer vekt ved å faste hvis de gjør det for 2 eller 3 dager om gangen, i stedet for faste for en lang periode.

Vær forsiktig når du bryte en rask ved ikke å ha en stor første måltid. Prøv et mindre måltid først. Vent noen timer for å sikre at du kroppen reagerer godt til maten, og deretter spise normalt etter det.

Hint

 • Stopp en rask og konsultere legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, som besvimelse, forvirring eller alvorlig gastrointestinal smerte.
 • Det er generelt ansett for å plassere deg under medisinsk tilsyn hvis du skal gjennomføre en utvidet fort.

Juice Cleansing Diet

Juice renser har mange navn. Enten det er juice fester, juice faster eller mester renser - disse er alle navn på en streng flytende diett. I hvert tilfelle, drikker du bare væske fra frisk frukt og grønnsaker. Renser kan vare så lenge som en dag eller strekke seg så lenge som 6 måneder. Fordelene med juicing når det gjøres riktig kan være mange, men kostholdet kan også være farlig hvis henrettet dårlig.

Hvordan Juice Cleanse

Ideelt sett bør juice faster bli gjennomført i helgen; du kan fokusere helt og holdent på rens uten avbrudd fra arbeidet. Gå innkjøp av mat og velge et bredt utvalg av frukt og grønnsaker for juicing. Whole Foods vil tillate noen mengde av frukt og grønnsaker for å bli Juiced for en symbolsk sum hvis du ikke har en juicer. Hvis greener er Juiced, prøve å konsumere dem innen en dag - ellers oksiderer juicen. Oksidert grønn juice smaker ikke så godt, og næringsstoffer går tapt også.

Fordeler med Juicing

Juice renser avgifte system for urenheter. Toksiner kan bygge i systemet hvis du har dårlig fordøyelse eller hvis en person blir utsatt for skadelige kjemikalier i lange perioder (som luftforurensning). Noen går på juice faster rent å gå ned i vekt. Overskridelse av 1300 kalorier om dagen på bare frukt juice er vanskelig på grunn av høy vannstand og fiberinnhold. En annen fordel er en forbedret fordøyelsessystemet. Frukt er høy i fiber, noe som bidrar til å rense fordøyelseskanalen. Hvis dietten omfatter Juiced grønnsaker, kan dietten også være høy i mineraler som jern, kalsium, og selv protein. Cherie Calbom, forfatter av "The Juice Lady guide til juicing for helse" forklarer at juicing kan fremme energinivå og generell vitalitet og at visse juice faster kan hjelpe vanlige plager fra gjær infeksjoner til en vanlig forkjølelse. Kroppen forblir også hydrert på en juice rens, som støtter celle gjenfødelse, holder huden klar, og viktigst, bidrar til å eliminere avfall fra kroppen. Hydrering er en av de største rensing aspekter av en juice raskt.

Fordeler med Fasting

Fasting eller alvorlig kalori begrensning antas å være åndelig gunstig. Forfatter Stephen Blauer forklarer i "The Juicing Book" at fasting fremmer positive psykiske effekter. Hvis juicing er kombinert med faste gjennom lav-kaloriforbruk, kan faste føre til en "høy". Mental klarhet forsterkes med en følelse av våkenhet og eufori. Angivelig, fastet historiske skikkelser som Jesus og Ghandi begge å oppnå åndelig klarhet.

Vanligste fallgruvene

Mange går inn i juice renser med urealistiske forventninger: mens vekttap er garantert hvis du spiser bare frukt juice, er ikke bærekraftig dietten. Legemet må motta vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Hvis bare én type juice er konsumert i en lengre periode, vil legemet være utsultet av andre næringsstoffer. Således, mens ananas og appelsinjuice kan være å foretrekke i smak til væske kale, raskt bør ikke være mer enn noen få dager på grunn av mineraltapet. Hvis en juice raskt vil bli gjennomført i mer enn noen få dager, som omfatter et bredt utvalg av matvarer for pressing er avgjørende. En annen fallgruve er å gå tilbake til dårlige matvaner når dietten avsluttes. Dietten må brukes som et spring å bedre matvaner når rens er over.

Advarsel

Irritabilitet er en vanlig bivirkning fra en juice rens. Som kroppen detoxifies og mat cravings intensivere, kan humørsvingninger oppstå. Alvorlige bivirkninger er forklart i en Vanderbilt University Health artikkelen. Hvis kroppen er i sult-modus fra en langvarig rask, går kroppen til å ta protein butikker fra organer som nyre og lever. Artikkelen utdyper å fastslå at mange ernæringseksperter tror fasting er overflødig når kroppen naturlig faster mens kroppen sover. Selv om man fortsatt forbruker kalorier på en juice raskt, kan kroppen gå inn i sult-modus hvis ikke nok kalorier forbrukes daglig. Som sådan, er de som er nye til faste anbefales ikke å gjøre det lenger enn noen få dager. Faster kan gjennomføres for lenger med nok kunnskap og erfaring.

Hjemmelaget diett juice for vekttap

En typisk daglige kosthold for mange mennesker har en enorm mengde usunne giftstoffer via bearbeidet mat og animalske produkter. De kan bidra til vektøkning og ha en negativ effekt på helsen. Giftstoffer gjøre sine hjem i kroppsfett. Derfor bør målet være å forbrenne dette fettet, noe som vil drive de giftstoffer i blodet system hvor det ville da bli oppløst. Heldigvis kan et sunt kosthold som inneholder fruktjuice være en ernæringsmessig avenue for kosthold kontroll.

Fordeler med en Juice Diet

Det fine med vekttap gjennom en disiplinert juicing program er at det vil også bidra til å legge til nødvendige næringsstoffer, vitaminer og enzymer til det samlede systemet. Disse mineralene kan være energigivende og vil forbedre immunforsvaret, sammen med å regulere blodsukkernivået. I tillegg, ved å ha et glass før hvert måltid, kan juicing være gunstig i å dempe appetitten.

Lekre juiceoppskrifter

Kjøpe en elektrisk juicer. Husk at du må veksle mellom typer juice som du drikker for å absorbere et bredt spekter av næringsstoffer. Nøkkelen ligger i å tilpasse seg den nye vane for å gjøre juicing en del av din daglige rituale. Du bør raskt begynne å føle de positive effektene av juicing, i form av mer energi og utholdenhet.

Her er en god oppskrift for å komme i gang. Juice 1 eple, 5 gulrøtter, ½ agurk, ½ bete og 1 selleri stengel. Legg en klype ingefær, hvis du ønsker, for ekstra zing. De beste juice og grønnsaker til hjelp i vannretensjon er vannmelon, tranebær, selleri og agurk.

Juicing Detox Diet

En annen vei for en raskere bane til vekttap er ved juice faste, en måte å detoxing kroppen. Det er et stort utvalg av juice måltid erstatning oppskrifter. Til frokost, prøv å blande to fersken, to appelsiner, 6 ferske eller frosne jordbær, ½ banan og (valgfritt) knust is.

Måltidene kan erstattes ved å blande en skiver agurk, ½ pose gulrøtter, en stilk av skiver selleri, 1 eple og 2 ss. protein-pulver. En god natte juice drink kan lages ved å blande tre skiver kiwi, 1 granateple, og ½ kopp steinfrie røde eller grønne druer.

Hva er Mangostan Juice brukes til?

Purple mangostan, oftest referert til som bare mangostan er en tropisk frukt spioneringen for sin "super mat" evner. Fordi mangostan inneholder store mengder antioksidanter og næringsstoffer, er mangostan juice nå ofte brukt som et kosttilskudd.

Anti-Aging

Antioksidanter, som finnes i store mengder i mangostan juice, hjelpe kroppen i å bekjempe frie radikaler, som er i stor grad ansvarlig for den fysiske tegn på aldring.

Anti-Inflammatory

Noen mennesker med inflammatoriske sykdommer, slik som reumatoid artritt og Crohns sykdom, bruk mangostan juice å redusere cellulær inflammasjon og smerte.

Cancer Prevention

Antioksidanter synes å spille en viktig rolle i forhindring av flere typer av cancer, slik at høy-antioksidant frukt og grønnsaker, inkludert mangostan, kan tilby denne fordel.

Smittsomme sykdommer

Siden mangostan juice inneholder immun-støtte forbindelser som vitamin C, kan det bidra til å hindre virus og bakterieinfeksjoner.

Vekttap

Mangostan juice og andre "super" frukt er noen ganger brukt i slankepiller, juice faster og flytende dietter fordi de antas å stimulere stoffskiftet.

Slik Fast for Longevity

Fasting for lang levetid kommer i to forskjellige varianter: intermitterende faster, der tilhengere alternative fastende på væsker for et antall dager med å spise vanlig mat for flere dager, og kalorifattig diett, spise ernæringsmessig tett mat i små mengder, og dermed begrense antall daglige kalorier, men slik mat hver dag.

Slik Fast for Longevity

•  Lær om faste. Det er ikke sulter eller anoreksi eller sletting. Å faste betyr å begrense mat, for ikke å sky den. Det kan gjøres for å gå ned i vekt eller for å rense kroppen for uønskede giftstoffer, og det er ofte gjort av religiøse grunner. Her er vi diskuterer faste som en handlingsplan, en livsstil --- ikke en diett - for å fremme god helse og lang levetid. Også, ikke forvirre juice fasting, som er for detoxing, med faste for lang levetid.

•  Vei bivirkninger og innvendinger, så vel som fordelene. Du vil nesten helt sikkert kjøre inn i sosiale innvendinger, fordi folk ikke vil forstå hva du gjør og dermed kan bekymre deg. Bivirkninger kan, ifølge International Calorie Restriction Society, omfatter å fryse, menstruasjonsuregelmessigheter, redusert beinmasse, sult og redusert testosteron.

Den største fordelen er longeveity. På en 24 mars 2009, episode av Oprah Winfrey Show, Dr. Mehmet Oz, med henvisning til kalori begrensning som et middel til lang levetid, sa: "data som vi har i gnagere og noen større dyr nå viser du kan sikkert utvide forventet levealder med opp til 50 prosent potensielt fra [etter en kalorifattig diett]. " Et godt utvalg av forskningen ble presentert på en september 2009 Harvard konferanse om kalori begrensning.

De-toxing er en seconday fordel.

Se legen din for en sjekk, og ber om at baseline blod arbeid gjort. Dette vil hjelpe legen din for å overvåke endringer. Du kan også diskutere minimum antall kalorier og hvorvidt du bør ta noen kosttilskudd.

Start ved å eliminere høy-kalori mat og de ​​som mangler ernæringsmessig verdi, anbefaler International Calorie Restriction Society. Enkle karbohydrater - inkludert hvitt-melprodukter, pasta og sukker - tilberedt mat, bearbeidet korn og mettet fett er eksempler på matvarer som er ganske tom, vurderer sine kalorier og blod-sukker tilsetnings evner.

Økning eller legge inn ernæringsmessig tette matvarer som de fleste grønnsaker, magert kjøtt (med mindre du er vegetarianer), nøtter, bønner og fullkornsprodukter. Når det er mulig, som vanligvis er, la skallet på frukt og grønnsaker. Det er der mesteparten av den ernæringsmessige verdien er. Gjør trinn 5 og 6 for minst et par uker før du flytter til trinn 7.

kutte kalorier etter at du har etablert en ernæringsmessig tett kosthold. Kutte kalorier før du bytter til ernæringsmessig tett matvarer kan føre til underernæring, ifølge Calorie Restriction Society. Også, ikke kutte kalorier dramatisk. Gjør det gradvis, i løpet av minst seks måneder.

Et plutselig fall i kalorier er usunn. Det kan faktisk forkorte levetiden, og nettopp det du prøver å forebygge. Og fettløselige toksiner (de som er lagret i fett) kan flom i blodet, og leveren og nyrer kan ikke være i stand til å sortere dem ut, så gå sakte.

Ta det med ro. Lever i det og leve inn i fremtiden. Dette er en levetid plan - forhåpentligvis et veldig langt og sunt liv - ikke en krasj diett. Lær å nyte god næringsrik mat, leve lenge og feire helse.

Hint

 • Avvik tidvis er OK. Fasting for lang levetid er en livsstil, ikke en lov.
 • Kalori begrensning eller fasting betyr ikke eliminere kjøtt eller en sunn blanding av proteinkilder.
 • Husk at fasting er om sunn levetid, ikke forfengelighet eller usikkerhet.

Hvordan forberede for en grønn juice raskt

Hvordan forberede for en grønn juice raskt


Forberede kroppen din for noen form for rask krever både fysisk og mental forberedelse. Du ønsker å være mentalt klar for det fysiske, og noen ganger åndelige, endringer som du vil gå gjennom i løpet av dine faste timer eller dager. Du ønsker også kroppen din til å være forberedt på å håndtere tid med lite eller ingen mat. Juice faster er utmerket for å fylle kroppen opp med friske antioksidanter og et bredt spekter av næringsstoffer. Fasting kan også være en tid for avgiftning også, og dette er en svært viktig del av prosessen du må forberede kroppen din for.

Bruksanvisning

•  Gå på en vegetarisk kosthold en til to uker før du begynner fasten. Du kan ha noen fisk og egg hvis du vil, men du vil ønske å styre klar av meieriprodukter som de er kjent for å føre til at kroppen til å produsere mer mengder slim og andre gunk at de grønne juicer vil skylle ut av systemet. Substitute meieriprodukter med soya melk, soya ost og, selvfølgelig, soya yoghurt.

Unn innvollene til et hav-salt flush to dager før juice raskt begynner. Fortynn en spiseskje med havsalt eller ikke-iodized bordsalt i 8 oz. med varmt vann. Legg en skvett sitronsaft for å hjelpe smaken. Nipp sakte og prøve å drikke det hele tatt. Bare gjøre dette når du kan være hjemme, helst alene, for to eller flere timer. Innen 10 til 30 minutter vil du føle klyster-lignende effekter av saltvannsspyling avfall fra tykktarmen, og du vil bruke litt tid på toalettet. Dette flush fjerner mange lag av bebygd avfall i tykktarmen, og vil gjøre fastende prosessen mye enklere for deg. Konsultere legen din før du prøver dette flush.

Sitt i dampbadet eller badstuen i ditt lokale treningsstudio eller dagspa å tillate kroppen til å utvise ekstra giftstoffer via svette før offisielt begynner fasten. Slapper av i badstuen er en fin tid til å forberede deg mentalt også. Bruk denne tiden til å meditere på fordelene du ser frem til å oppleve når fasten i fullstendig. Kvitter til deg selv at fasting vil ikke være den enkleste ting du noensinne har gjort, men det vil heller ikke være det vanskeligste. Ser deg selv å gå gjennom den raske vellykket, og du vil.

Tips og advarsler

 • Skjær koffein, brus og bearbeidet mat fra kostholdet ditt så tidlig som mulig. Dette vil øke din nytelse av dagene på et vegetarisk kosthold og bidra til å øke effektiviteten av juice raskt.
 • Alltid snakke med legen din før du starter en fort. Hun vil gi deg beskjed hvis du er frisk nok til å tåle det, gjøre deg oppmerksom på eventuelle underliggende forhold du har som kan føre til komplikasjoner eller ubehag under juice raskt, og advare deg om eventuelle bivirkninger eller negative reaksjoner kan oppstå i løpet av din tid på den grønne juice raskt.

Hvordan du skal gå på en juice raskt Riktig

Hvordan du skal gå på en juice raskt Riktig


Hvordan du skal gå på en juice raskt riktig. Foruten å bli kvitt diabetes og en rekke sykdommer, tilstander og plager; nummer én oppfinnsomme for juice fasting er vekttap. Det er tonnevis av dietter der ute som lover raskt vekttap, men hvor mange av dem er sunne, gir rask FAT vekttap, og faktisk vare? Ikke mange ... faktisk svært få. Det flotte med juice fasting er at ikke bare kan du miste opptil 1,5 pounds en dag på det, men du også rense kroppen for eventuelle giftstoffer og døde fettceller, ellers kjent som cellulitter. Eww, ingen ønsker det!

Så hva er Juice Fasting likevel? Jeg er sikker på at det er mange av dere som aldri engang hørt begrepet! Vel, er Juice faste utgangspunktet forbruker ingenting, men vann og juice for en viss mengde dager. Det er ikke uvanlig å juice raskt for 100 dager, men den vanlige Juice raskt er overalt 7-40 dager. Du trenger imidlertid ikke å drikke noen gamle juice. Saften må være laget av økologisk frukt og grønnsaker og fersk. Så hvis du ikke har en juicer, er dette den beste tiden å investere i ett.

Selv miste vekt raskt er et incitament for juice fasting, mange mennesker gjør det av andre grunner også. Juice faste renser kroppen din, så vel som din mentale tilstand, bye bye emosjonell bagasje.

Så enkelt som dette Juice fort kan høres er det forholdsregler du må ta samt obligatoriske trinnene du må følge.

VEKT TAP: Vanligvis de første par dagene av en juice raskt vil du miste alt 0-3 pounds. Etter dette faller i en jevn rekke overalt 0,3 til 1,5 pounds i døgnet. Hvis du ønsker å miste bare ti pounds, 2 uker er en god del. Men hvis du er ute å miste 20-50 pounds en 30-45 dagers faste er ideelt.

Hvordan du skal gå på en juice raskt Riktig

En Doctor Doctor! Jeg må si at du må sjekke med legen din før du gjør en juice raskt. Meste så forfatteren av denne artikkelen ikke vil bli saksøkt, men pass opp for eventuelle medisiner som appetitten undertrykkes og eventuelle medisinert vekttap hjelpere. Husk at rensing kroppen din er en del av denne planen og legge lenger kjemikalier og medisiner til det ikke er en god idé. Selvfølgelig hvis du allerede er på medisiner jeg ikke foreslå du slutte. Mange mennesker som har gått på juice raskt ikke lenger trengte medisiner av noe slag etterpå. Noe for hjernen din å tygge på ... (men ikke munnen)

Forberedelse til din Juice Fast.

Ikke har tenkt å bare stupe inn i en juice raskt med mirakuløse resultater. Først må du trene kroppen din slik at du ikke ønsker og oppgi din juice raskt på den andre dagen. En uke før du planlegger å starte raskt, Utelat følgende: Alle melkeprodukter, kjøtt, fjærkre, egg, fisk, bearbeidet mat, rask mat, noe med konserveringsmidler eller kunstige fargestoffer, hydrogenert eller delvis hydrogenert oljer, soyaprodukter (pr nå alle amerikanske soyaprodukter inneholder GMO) og hvitt raffinert sukker samt hvitt mel.
Så din sannsynligvis tenker ... hva kan jeg ha ???
Vel, du kan ha din frukt, rå eller dampede grønnsaker, brun ris, hele korn brød, durumhvete pasta, pakket økologisk mat, nøtter ... etc.

Kjøp din Juicer!

Hvis du ikke allerede har en du definitivt trenger å investere i en juicer. Gode ​​Juicer som utvinner all saften minus fibrene kjøre alt fra $ 150 og oppover. Hvis dette er for mye for deg å se på samfunnet fora som Craigs listen for å se om noen har en juicer for salg eller gi-bort. Etter at du ser vekttap resultat og hvordan rense kroppen føles, stole på meg det er mer enn verdt det.

Kjøpe dine forsyninger av økologisk frukt og grønnsaker.

Så til saken. Når du har legens "Go", juicer, og en målrettet sinn det er på tide å komme ned og skitne. Hvorfor trenger du økologisk frukt og grønnsaker likevel? Vel, er Økologiske råvarer fri for sprøytemidler, kjemikalier og eventuelle GMO som kan skade deg. Å sørge for at noe er økologisk titt på klistremerket som regel plassert på den, bør den starte med nummer 9. Hvis for noe grunn du ikke har råd til økologisk frukt og grønnsaker så må du skrelle alt før juicing det.

juicing.

Så hvilke frukt og grønnsaker til juice? Vanligvis du ønsker å Juice følgende: Gulrøtter, agurk, tomater, epler, appelsiner, spinat, grønnkål, selleri, rødbeter, røde blad salat. Prøv å unngå å gjøre juice som består av bare frukt, blande den opp så mye du kan.

Daglig inntak av Juice og vann:

I en typisk Juicing dag vil du ha ca 1 liter juice sammen med 10 eller flere glass vann. Hvis du ikke er en vann-drikker, komme i vane. Det vil gjøre underverker i å hjelpe giftstoffer og ekstra fett å forlate kroppen din.

Vil jeg føle sulten ???

Sult er sett på som en fare og folk sjelden lar seg føle ekte sult at mange mennesker og barn over hele jorden føler. Jeg har nyheter for deg. Det er greit å føle deg sulten! Det er virkelig, du vil ikke dø fra følelsen litt sulten fra tid til annen.
Ikke bekymre deg om, vil du føle deg litt sulten i begynnelsen, men saften fyller deg opp og tilfreds magen. Etter en stund på juice raskt vil du begynne å se at det er cravings du forveksles med sult (ikke sult seg selv).

Temptations.

Selvfølgelig er forventet fristelser. Enten du tillater dem å kontrollere deg er opp til deg. Når du starter ute noe prøver å huske hvorfor du startet juice raskt. Face cravings i stedet for å distrahere deg selv. Faktisk en god indikasjon på kroppen rens er cravings får du! Så se dem som en god ting, og tenker på alle de kjemikalier og giftstoffer forlater kroppen din for godt. Det er definitivt verdt å ha noen begjær og fristelser.

vektøkning.

Etter at du er ferdig med din raskt, enten det er 7 eller 50 dager. Du vil få en bit av vekt, ikke alle av det, men bare litt, så å balansere din oppføring i fast føde. Dette forventes så ikke frik ut på flere pounds etter at fasten er over.

Avslutte fort:

Så hardt som det kan være å tro, er den vanskeligste delen IKKE selve fasten, men slutter raskt. Det er veldig viktig hvordan du avslutter raskt. Husk fordøyelsessystemet har hatt en lang pause, og den dårlige ting kan ikke bli bombardert med mat den første dagen du er fri for din juice raskt. For å bremse den raske, suge 8 oz av svisker i 16 oz av vann over natten. Når du er klar til å bryte fasten, drikke gjennomvåt vann og spise svisker. Det vil hjelpe på fordøyelsen og er en god bro til å spise fast føde igjen.

For å unngå overspising, binging, og går vill etter vår juice raskt fortsette juicing en eller to ganger om dagen eller før hvert måltid. Hold rå frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Hint

 • Det er avgjørende at du er mentalt klar for en juice raskt. Før dykking i MÅ du sette deg ned og prøve å visualisere din faste reise. Du vil komme over i fristelse, men motstå dem!
 • Fristelser og begjær og fantasier om fast føde bare betyr at kroppen din går gjennom en rens. Så ikke la deg lure, og insistere på å motstå.
 • Lykke til, jeg håper dette juice raskt vil være begynnelsen på en meget sunn livsstil for deg.

Tomat Juice Diet

Tomat Juice Diet


Juice fasting har blitt et populært alternativ for folk som ønsker å slippe vekt raskt. Ved å konsumere bare juice, i teorien kan du skylle systemet og slippe uønskede pounds raskt. En av de mest kjente variasjoner er tomat juice diett.

Juice fasting har vist seg å ha negative bivirkninger på kroppen, og er ikke ment å bli fulgt som en langsiktig spising plan. Denne metoden for fasting bør aldri bli fulgt i mer enn 10 påfølgende dager.

Før du starter noen diett, snakke med legen din for å fastslå et måltid plan som er riktig for deg.

Tomat Juice Diet

På tomatjuice diett, blir bare væske forbrukes for maksimalt 10 påfølgende dager. Tomatjuice er grunnlaget for denne dietten, med et glass tomatjuice konsumert i stedet for et fullverdig måltid. Ferskpresset tomatjuice anbefales, som flasker eller hermetisk tomat juice inneholder tilsetningsstoffer som sukker.

Ubegrensede mengder vann og te er tillatt så godt, men vær klar over hvor mye koffein du forbruker gjennom te. Solid mat av noe slag er forbudt.

Avføring kan være vanskelig under hurtig, på grunn av mangel på fiberinntak. Å fremme sunne avføring, et naturlig fiber supplement, for eksempel psyllium, anbefales.

Kommer av kostholdet er like viktig som å snakke med en lege før du starter raskt. Solid mat bør sakte gjeninnføres i systemet ditt. På den første dagen etter rens, hold deg til væsker, men innlemme juice som appelsin, eple og tranebær. Flaske juice er akseptable. På den andre dagen etter diett, start med juice og væsker igjen, og prøve en lys grønnsak eller kjøttkraft-basert suppe. Hvis du føler deg fin, kan du begynne å spise kjeks, grønnsaker og frukt på den tredje dag. Fortsett å gjeninnføre fast føde sakte, måle hvordan du føler deg som en indikator på om ikke å gå videre med fast føde.

Variasjoner

Mange varianter av tomat juice diett har blitt adoptert av kjepphest dieters overalt. Sitronsaft, som er grunnlaget for Master Cleanse fort gjort berømt av Beyoncé i 2006, er den opprinnelige frukt juice diett, som opprinnelig ble oppfattet som en rens for å rense kroppen for giftstoffer. Fad-Kosten deretter tilpasset den flytende diett, med variasjoner på alle typer frukt og grønnsaker. Prinsippet er det samme uavhengig av frukt eller grønnsak juice konsumert: fersk presset juice er byttet ut med et måltid av fast føde.

Advarsler

Det er viktig å snakke med en lege før du starter noen form for diett, spesielt hvis du har diabetes eller en annen kronisk medisinsk tilstand. Alvorlig helserisiko eksisterer for enkelte individer, og bare en lege kan vurdere om et måltid plan er riktig for deg. Gravide og ammende kvinner bør aldri fort.

Flytende faster er ikke ment som langsiktige vekttap alternativer. De oppsto som en rask løsning for å skrelle av uønskede pounds på et blunk, og utgjøre en alvorlig helserisiko hvis de følges i mer enn 10 sammenhengende dager.

Når fast føde er fortært etter en tomat juice raskt, er noen vekt tapt sannsynlig å bli gjenvunnet; i noen tilfeller, videre pounds krype tilbake på kroppen. Fordi dieter er så sultet for fast føde, har han eller hun en større tilbøyelighet til å spise binge, som resulterer i vekt høyere enn ved starten av juice raskt.

Forbruker bare flytende tomater bærer en rekke potensielt skadelige bivirkninger. Først er ekstrem sult sannsynligvis resultere fra å drikke bare tomatjuice. Svimmelhet ofte følger sult, og kan produsere en omtåkethet. Forbruker bare én type frukt (i dette tilfellet, tomat) fratar kroppen av nødvendige næringsstoffer som finnes naturlig i andre grønnsaker, frukt, magre proteiner og hele korn. Kroppen kan ikke fungere effektivt på én type mat. Plus, har en mangel variasjon i en diett øker kjedsomhet, noe som ofte fører til overspising.

Forstoppelse er en kjent bivirkning av et flytende fast.

Fruit & Vegetable Juice Detox dietter

Fruit & Vegetable Juice Detox dietter


Frukt og grønnsaker inneholder en rekke mikronæringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioksidanter som hjelper kroppen å opprettholde god helse og gjenopprette fra sykdom. De inneholder også fiber, som bidrar til å eliminere giftstoffer og lavere kolesterol. Frukt og grønnsaker juice dietter brukes som en del av detox-programmer for å hjelpe til med rensing og foryngelse av kroppens systemer. Frukt og grønnsaker juice dietter gjøres på ulike måter og av ulike grunner.

Helse Fordeler

Hver frukt og grønnsaker har sine egne helsemessige fordeler. For eksempel spinat forbedrer næringsopptak og senker blodsukkeret, gulrøtter bidra til å forbedre synet, rødbete juice forbedrer galleblære og leverfunksjon, gresskar bidra til å eliminere nyrestein, og tomater å opprettholde blod alkaliske nivåer. Frukt inneholder vanligvis lignende næringsstoffer, som antioksidant vitaminene A, C, E, B-vitaminer og flavonoider, som senker risikoen for slag, hjertesykdommer, visse kreftformer og diabetes.

Juice Fast

En frukt og grønnsaker juice rask er en del av et vekttap program, som frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og kan spises i store mengder. Under en juice raskt, er det bare frukt og grønnsaksaft som forbrukes i en kort tidsperiode. Dette oppnår både en økning i energi og fjerning av giftstoffer fra kroppen.

Detox Diet

En detox diett ligner på en rask, selv om det er færre restriksjoner på å spise andre matvarer. For eksempel kan en person drikke urtete mellom porsjoner, eller spise bønner, nøtter, frø og hele korn korn under en detox. En juice rask innebærer ingen annen fast føde. Vanligste Juiced grønnsaker inneholder spinat, gulrøtter, rødbeter, gresskar, reddik og tomater. Vanligvis Juiced frukt inneholder fersken, ananas, druer, meloner, epler, appelsiner og grapefrukt.

Retningslinjer

Forberedelser til juice dietter involverer å redusere forbruket av matvarer som kjøtt, egg, meieriprodukter og hvete. Økologisk frukt og grønnsaker er best for juicing da de inneholder mindre sprøytemidler og er av bedre kvalitet. Huden av ikke-organisk frukt eller grønnsaker bør fjernes. Nylaget fruktjuice bør forbrukes innen 12 timer, som frukt begynner å oksidere og miste næringsstoffer. Kald grønnsaksjuice anbefales som oppvarming også fjerner næringsstoffer. Personer med medisinske forhold eller gravide kvinner bør søke lege før under en juice detox diett.

Hvordan å gjøre en juice raskt

Hvordan å gjøre en juice raskt


Alternativ helse talsmenn finne juice fasting å være en effektiv måte å avgifte kroppen. Ideen er å la kroppen til å helbrede seg selv ved hjelp av naturlige vitaminer og mineraler samtidig skylle ut giftstoffer som følge av inntak av kjøtt og svært bearbeidet mat. Hvis du har vært på utkikk etter en naturlig renselsesprosess, kan dette være veien for deg. Her er hvordan du gjør en juice raskt.

Bruksanvisning

•  Snakk med familien din lege før du starter en juice raskt, spesielt hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner. Uønskede kandidater til juice fasting inkluderer diabetikere og undervektige individer, så ha dette i bakhodet når du snakker med legen din.

Unngå fast føde av noe slag mens fasting. For mange er dette den vanskeligste aspektet av juice raskt. Siden dette raskt er utformet for å avgifte, anbefales det også å unngå røyking, alkohol og koffein i løpet av prosessen.

Klargjør ulike vegetabilske juice concoctions i juicer (litt frukt er fint, men grønnsaksjuice bør være den viktigste komponenten i kosten). Gulrøtter er populære for deres vitamin innhold og smak, men greenene er viktig også. Bare husk at siden du arbeider med fersk juice, bør det brukes umiddelbart etter tilberedning.

Bland juicen porsjoner med like store deler av filtrert vann. Dette kan gjøres enten ved å blande juice og vann i like mengder, eller ved å drikke et glass vann før du drikker juice.

Drikk minst fire 8-oz. deler av fersk juice hver dag. Hvis du befinner deg følelsen sulten, rett og slett drikker mer juice. Siden du er i utgangspunktet inntak av rå næringsstoffer og vitaminer, er det ingen hindring på hvor mye du bør ha for å føle seg tilfreds. Bare husk å koble hver juice servering med en lik mengde vann.

6. Fortsett denne fremgangsmåte til fastende i minst 3 dager. Dette gir kroppen litt tid til å rense seg med giftstoffer som er lagret opp innenfra. Du kan fortsette prosessen lenger enn tre dager, så lenge du holder kroppen godt næret og fuktet.

Flytt gradvis til en solid diett når kommer av fasten. Prøv rå frukt og grønnsaker for et par dager (salater, etc.). Det er ikke anbefalt å hoppe rett tilbake i store måltider med høyt fett- og kaloriinnhold.

Tips og advarsler

 • Mens på den raske, er det normalt å oppleve en periode med følelsen ganske elendig. Det har blitt beskrevet av noen som milde influensalignende symptomer som utilpasshet og achiness. Ikke bli skremt. Dette er rett og slett oppbygging av giftstoffer som arbeider for å gjøre sin exit fra kroppen. Som kroppen detoxifies, vil blah følelsen avta.
 • Noen mennesker blir forstoppet mens du gjør en juice raskt. Har en naturlig, avføringsmiddel hendig i tilfelle dette blir urtebasert et problem for deg.

Typer av fruktjuicer for Fasting

Typer av fruktjuicer for Fasting


Juice fasting har potensial til å hjelpe deg å kaste uønsket vekt, reparere skader på cellenivå og avgifte kroppen din. Imidlertid bør beslutningen om å faste ikke gjøres lett. Det er mange helsemessige risikoene som er involvert, og du bør alltid snakke med fastlegen din før du starter noen form for juice raskt. Du bør inkludere ulike typer juice for å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger og craves når du faster.

Melon

Saften fra vannmelon, honningmelon og honningdugg er nesten klar, utrolig saftig og pakket med alle store vitamin og fem mineraler. En av disse mineralene, kalium, kan finnes i større mengder i cantaloupe enn i en banan. Siden denne juicen har svært lav surhet den kan nytes først i morgen.

Pineapple

Ananas juice har anti-inflammatorisk egenskaper. I tillegg blander smaken godt med andre fruktjuicer. Siden ananasjuice er veldig surt det kan være lurt å unngå å drikke det i morgen.

Apple

Fersk eplejuice har en avgiftende effekt på kroppen. Det kan redusere giftstoffer, eliminere dårlig ånde og forbedre hudens helse.

Banana

Saften fra en banan hjelper lette forstoppelse. Forstoppelse er en vanlig plage i løpet av begynnelsen på en rask, siden kroppen prøver å tømme ut det meste av giftstoffer via tykktarmen. I tillegg er bananer pakket med viktige næringsstoffer, blant annet vitamin A, C, D, E og K, sammen med et omfattende tilbud av B-vitaminer. I tillegg, bananer inneholder fem mineraler, inkludert kalium, som holder hjertet slo og fungerer på optimalt nivå.

Papaya

Saften fra en papaya bidrar til å øke metabolismen. Når det kombineres med andre juicer, gir det dets metabolisme-boosting effekter til dem. I tillegg har de papaya en klar, ren, søt smak som passer godt sammen med nesten alle andre fruktsaft.

Citrus

Saft fra grapefrukt og appelsiner gi massive doser av vitamin C som kan bidra til å styrke immunforsvaret og sal av forkjølelse. Sitrusjuice er svært sure, skjønt.

Hvor mye vekt kan du mister ved Fasting?

Fasting er et hett tema i helsevitenskap. Riktig utført og overvåket faste kan hjelpe deg med å avgifte kroppen og gå ned i vekt. Fornærmende faste kan forvirre stoffskiftet og føre til oppblåsthet og dehydrering.

Time Frame

En nybegynner bør ikke forsøke å faste i mer enn fire dager på en gang. En erfaren raskere kan ta på faster på 10 dager eller mer. Hvor mye vekt du mister, vil avhenge av hva slags fort du abonnerer på.

Historie

Fasting har en religiøs og kulturell betydning. Folk raske til å feire visse helligdager eller deler av innhøstingen sesongen. Fasting som en tilnærming til vekttap har fått utbredt popularitet i de siste 10 årene.

Funksjon

Faste kan hjelpe deg flush toksiner ut av kroppen din, og slipper kjemikalier som plantevernmidler og mage-tarmkanalen bygge opp. Fasting også gir kroppen en sjanse til å bruke den energien som normalt satt mot fordøye mat for andre, mer restorative biologiske funksjoner. De to første dagene av en rask du ikke er sannsynlig å miste mye vekt, som kroppen din er å justere til det er nye metoder for funksjon.

Typer

Det finnes to hovedtyper av faster: juice faster og vann faster. Juice faster er mer allment akseptert fordi de gir kroppen din med en næringskilde og samtidig unngå fast føde. De fleste tror juice faster er sunnere enn vann faster. På en juice raskt du vil gå ned i vekt saktere, men det er mer sannsynlig å holde av.

Betraktninger

Før du starter et raskt du bør tilbringe flere dager å spise en diett av rå mat. Du bør følge samme diett i flere dager etter avsluttet fasten. På en godt gjennomført juice raskt du kan forvente deg å miste 3 til 4 kg. i de fire første dagene, deretter 2 til 3 kg. hver fire dager til en uke.

Fast Vekttap med frukt

Med mye av den voksne befolkningen i USA nå klassifisert som overvektige eller fete, synes det åpenbart at det kan være noen grunnleggende ting som er galt med standard amerikansk diett. Amerikanerne bruker millioner hvert år på diett planer, piller, kosttilskudd og slankebøker, men den beste måten å endre kostholdet til det bedre er også det enkleste: spise ferske, lokale, ubehandlet mat, og innlemme mer frukt i det daglige plan. Frukt kan brukes for bedre helse og vekt-tap ganske effektivt, fra å erstatte mer skadelige matvarer for å gi flere næringsstoffer med noen karbohydrater og lite fett.

Frukt Fasting

Frukt faste er en måte å gå ned i vekt med frukt. Du bare velger å spise noe annet enn frisk, rå frukt. Det er et par måter å gå om en frukt fort. Den ene er mono-diett måte, der du bestemmer deg for å bare spise én type frukt for et visst antall dager. Appelsiner, epler og bananer er populære valg for ett-food faster, spesielt bananer, fordi de har mer bulk og folk har en tendens til å føle seg mer full og fornøyd etter å ha spist dem. Mono-dietter kan være lett å kjøpe og plan for, men kan bli kjedelig etter en stund.

En annen måte å gå på en frukt rask er å spise noe frisk frukt. Dette er en hyggelig måte å raskt, så du kan ha et stort utvalg av frukt. Men du må også se dine porsjoner for å sikre at du er faktisk fasting. Du kan konsumere for mye mat og overspise på en frukt fort.

Juice Fasting

En relativt rask måte å gå ned i vekt med frukt er ved å gå på en juice raskt. Juice fasting er prosessen med å spise noe annet enn fersk juice eller juice smoothies for et visst antall dager. Noen kan miste så mye som 3 eller 4 kg. en dag mens juice faste, selv om det gjennomsnittlige beløpet er £ 1 per dag. Juice faste kan ikke bare hjelpe i å miste vekt, men det kan hjelpe kroppen din til å avgifte seg selv og kan forbedre fordøyelsen. Det kan også hjelpe deg å overvinne fysiske eller psykiske avhengighet til overspising.

Advarsel

Husk å rådføre seg med legen din før du starter noen vekttap plan. Fasting fra visse typer mat kan forårsake helseproblemer hos noen mennesker, så vær sikker på hvordan den nye måten å spise vil påvirke din generelle helse før du begynner. Dietter som er for lav i kalorier kan føre til tretthet, blåmerker, depresjon, hårtap og mangel på energi. Faste er ikke ment å være permanent, og på grunn av høyt inntak av sukker, mens på frukt faster, ikke bør foretas i mer enn noen få dager.

Fasting og vekttap

Fastende dietter inkluderer Master Cleanse, juicing og andre avgiftning dietter og føre til rask vekttap. Ifølge HealthRecipes.com, kan du miste mellom 30 til 40 pounds på en 30-dagers juice raskt. Den store krav av faste støttespillere er at denne prosessen fjerner giftstoffer fra kroppen, øker energi og forbedrer generell helse. Rapid vekttap er tiltalende, men kan du ikke oppnå varig vekttap uten et sunt kosthold.

Master Cleanse

Mennesker har fastet i tusenvis av år. Muslim, kristne og jøder raskt for åndelige grunner under visse tider av året. I det 20. århundre, ble faste på moten som en måte å miste vekt raskt. "Master Cleanse," skapt i 1940, er en restriktiv diett som krever å drikke en blanding av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper seks til 12 ganger om dagen uten å spise mat. Dr. Andrew Weil ved University of Arizona Center for Integrative Medicine ved College of Medicine sier Master Cleanse opprinnelige hensikt var en sår behandling. På 1970-tallet dokumenterte boken "The Master Cleanse" av Stanley Burroughs fastende plan som et vekttap løsning.

Juicing Faste

På 1990-tallet ble juice fasting populær som en kur-all for fedme, aldring, kroniske sykdommer og kreft. Juicing består av å ta rå frisk frukt og grønnsaker og utpakking av juice fra dem ved hjelp av en juicer. The American Cancer Society sier juicing utøvere tror at juice faster styrke immunforsvaret og gjenopprette balansen i kroppens cellesammensetning.

Bivirkninger

Bivirkninger av faste for vekttap inkluderer svimmelhet, hodepine, lavt blodsukker, anemi og uregelmessig hjerterytme. Dr. Michael Picco av Mayo Clinic sier detox Kosten hevder å føle seg mer energisk og fokusert under og etter sine dietter; Dette kan imidlertid være en psykologisk reaksjon fordi du tror at kalori begrensning er bra for kroppen din. Du bør ikke forsøke ekstrem kalori restriktive dietter som detoxifications og faste uten medisinsk tilsyn på grunn av potensielle bivirkninger.

Metabolisme

Fasting for vekttap fører til hurtig vekttap, men tærer på stoffskiftet. Kroppen går inn i sult-modus som en måte å bevare sin beskyttende fett. Family Education nettsted sier kroppen forbrenner fett tregere til å overleve lenger og øker fettdepoter, spørre yo-yo slanking effekt. Dr. Weil sier Master Cleanse gir samme effekt, noe som gjør det vanskelig for deg å gå ned i vekt senere og mer sannsynlig at du vil gjenvinne pounds tapt når du gjenopptar normal spising.

Konklusjon

Fastende dietter ikke produsere langsiktige vekttap resultater. Den beste måten å oppnå varig vekttap er å spise en balansert diett og trener --- minst fem dager med aerobic aktivitet og to eller tre dager med styrketrening. US National Library of Medicine sier at du bør spise ca 1500 kalorier per dag. Denne dietten bør bestå av frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn.