Digidexo.com

ørebetennelse resistente bakterier

Botemidler for en baby ørebetennelse

I løpet av det første året av livet, babyer er utsatt for mindre forkjølelse som ofte kan føre til ørebetennelse. Som sine små kropper bygge opp immunitet mot felles miljømikroorganismer, kan forkjølelsesliknende symptomer. Slimet som forårsaker lunger under en kald kan ofte migrere til babyens ører, hovedsakelig Eustachian rør, hvor bakteriene begynner å formere seg og infisere dette følsomme delen av øret. Ørebetennelse er smertefullt, men behandler dem er vanligvis ganske enkel.

Symptomer

Når babyer er for ung til å fortelle foreldrene hva som plager dem, kan det være frustrerende å prøve å dekode rop og kroppsbevegelser for å finne roten av årsaken til ubehag. Heldigvis, i tilfelle av øreinfeksjoner, er det ikke vanligvis er vanskelig å bryte koden. Et skingrende skrik, uvanlig fussiness, manglende matlyst, feber og slite i øret (e) er ofte nok til å signalisere at barnet kan være lider av en øreinfeksjon.

Behandling

Mens mange ørebetennelser vil klare seg på egen hånd, er det lurt å besøke barnets lege hvis barnet utvikler en ørebetennelse i løpet av det første året. Legen vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika medisiner som vil drepe av bakterier i øret og fjerne infeksjonen. Den antibiotika vil vanligvis kommer i flytende form som du vil administrere til barnet ditt med en pære sprøyte inn i munnen for at det skal svelges.

I tillegg til en resept antibiotika, legen vil trolig anbefale at du behandler barnets feber og ubehag med en over-the-counter smertestillende medikamenter som er formulert for babyer, for eksempel Spedbarn 'eller Barnas Tylelonol eller Spedbarn "eller Barnas Advil.

Antibiotika-resistente bakterier

Siden øret infeksjoner er vanlig blant spedbarn og småbarn, leger er ofte litt forsiktige når det gjelder forskrivning av antibiotika til barn med gjentatte ørebetennelser. Over tid, kan bakteriene begynner å bli resistente mot vanlig foreskrevet antibiotika, noe som gjør ørebetennelser (og andre sykdommer) forårsaket av disse såkalte "superbugs" vanskeligere å behandle konvensjonelt. På grunn av dette, mange foreldre velger å se om barnas ørebetennelser lindre på egen hånd uten bruk av antibiotika. I mange tilfeller gjør de.

Hvis du eller legen din bestemmer seg for å vente med å administrere antibiotikabehandling, det er skritt du kan ta for å lindre barnets smerte og fart langs utvinning. Administrasjonen av Infants 'eller Barnas Tylenol eller spedbarn' eller Barnas Advil kan bidra til å redusere smerter og få ned babyens feber. I tillegg varmt (ikke varmt) komprimerer over øret kan bidra til å løsne tykt slim og la det renne ut av øret, noe som kan bidra til å lindre infeksjonen.

Hvis babyens feber er mer enn 100,4 grader i mer enn to eller tre dager, er det på tide å ta ham med til legen. Mens de fleste tilfeller av spedbarn ørebetennelse gjøre klart på egen hånd, er det best å feile på siden av forsiktighet på dette punktet og få profesjonell medisinsk behandling.

Drug-Resistant ørebetennelse

Drug-Resistant ørebetennelse


De fleste barn får ørebetennelse. The American Academy of Pediatrics (AAP) anslår at 90 prosent av barna har minst ett øre infeksjon før de begynner på skolen (se referanse 1). Hvis infeksjonen er forårsaket av bakterier, vil en barnelege vanligvis foreskrive antibiotika. Imidlertid, hvis infeksjonen er viral, antibiotika bør ikke brukes. Overforbruk av antibiotika hjelper bakterier blir resistente, noe som betyr at det er færre effektive behandlinger for ørebetennelser.

Supervirus

Heldigvis, hyppigheten av multiresistent ørebetennelser synes å være relativt sjelden, ifølge CanWest News Service (se Referanse 2). Disse infeksjonene er forårsaket av en super først oppdaget i 2007, kalt 19A. Det er en super fordi den har tilpasset seg og er ikke berørt av noen av de 18 stoffene som er godkjent for å behandle barndommen ørebetennelser.

Det er ett antibiotikum, levofloksacin, som kan behandle multiresistent ørebetennelser, men det har bare blitt godkjent for voksne.

Bakterier mutere

Bakterier som forårsaker ørebetennelser stadig utvikle seg. Ved gjentatte ganger utsettes for antibiotika, blir det lettere for bakterier til å mutere. De antibiotika mister sin evne til å skade den nye stamme av bakterier, noe som gjør dem ineffektiv. Bakterier muterer raskere enn forskerne kan utvikle nye, effektive antibiotika.

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) mener at antibiotikaresistens er et kritisk folkehelseproblem (se Reference 3). Det påvirker alle som utvikler en bakteriell sykdom som brukes til å svare på antibiotika. Barndom øreinfeksjoner som tidligere ryddet opp med antibiotika har nå færre behandlingsalternativer. Som et resultat, kan de ørebetennelser være langvarig, og kan også føre til hørselstap.

Antibiotika Overforbruk

Før rutinemessig bruk av antibiotika begynte i 1940, folk noen ganger døde av bakterieinfeksjoner. Når legene begynte forskrivning av nye legemidler, dødelighet fra infeksjoner redusert. Men gjennom årene har bakteriene blir resistente på grunn av overeksponering mot antibiotika.

"Science Daily" bemerker at eksperter har oppfordret barneleger for å finne ut om ørebetennelse er forårsaket av virus eller bakterier før rutinemessig forskrivning antibiotika (se Resource 1). Leger kan gjøre dette med en enkel prosedyre som kalles tympanocentesis, eller et øre fra springen. Men mange leger ikke bruke denne prosedyren og i stedet bredt forskrive antibiotika for alle ørebetennelser, som fører til resistente bakterier.

Behandling Retningslinjer

Svare på bekymringer om multiresistent ørebetennelser, AAP utviklet retningslinjer for behandling (se Resource 2). Øret infeksjoner er en av de vanligste årsakene til at barn se en lege og den mest sannsynlige årsaken til å få antibiotika.

Blant andre anbefalinger, foreslår AAP smertelindring og tillater et barn å kjempe en ørebetennelse for 48 til 72 før forskrivning antibiotika. Det foreslår også at milde antibiotika som amoxicillin er passende for de fleste barn. Hvert kurs av antibiotika gjør fremtidige ørebetennelser vanskeligere å behandle, så det er fordelaktig å redusere sin utbredt bruk.

Non-antibiotika behandlinger

Mange leger nå vedta en vente-og-se-holdning til behandling av ørebetennelser mens streve for å minimere barnets smerte. Over-the-counter smertestillende midler som paracetamol kan hjelpe med øret ubehag. Hot komprimerer på øret hjelp sirkulasjonen og kan fremskynde helbredelse. Urtemedisiner som hyllebær og solhatt kan hemme viral vekst og styrke immunsystemet (se Resource 3).

Hvitløk for sopp og bakterier

Hvitløk for sopp og bakterier


Hvitløk eller Allium sativum har vært kjent for å drepe et bredt spekter av bakterielle infeksjoner, samt sopp og andre typer infeksjoner. Hvitløk inneholder høye nivåer av antioksidanter som kan bidra til å hindre visse bakterie-eller soppinfeksjoner i tillegg.

Historie

Hvitløk var kjent for å bli brukt til medisinske formål når egypterne bygde pyramidene. Grave Diggers i Frankrike drakk det i løpet av det 18. århundre for å beskytte dem fra byllepest. Videre veteraner under første verdenskrig og II tok hvitløk for å bli kvitt av koldbrann, som normalt forårsaket av en bakteriell infeksjon.

Betydning

På slutten av 1970-tallet, europeiske forskere testet hvitløk juice mot 10 typer resistente bakterier og gjær, en type sopp. Hvitløk ble funnet å være effektiv mot dem alle.

Funksjon

Hvitløk er kjent for å drepe mange former for bakterier som Aspergillus flavus, aspergillus fumigatus, bacillus cereus og Cryptococcus neoformans samt sopp som candida albicans, som forårsaker eksterne gjær infeksjoner, og candida lipolytica.

Effekter

Hvitløk inneholder allicin, som antas å ha antibakteriell, soppdrepende og selv antiviral egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center. Det har blitt brukt til å behandle magesår, som er forårsaket av en bakteriell infeksjon, samt hudsykdommer som Tinea cruris og Tinea corporis.

Betraktninger

Hvitløk lages i forskjellige former, for eksempel alderen hvitløk, hvitløkolje og fryse-tørket hvitløk. Måten hvitløk dyrkes og forberedt kan avgjøre hvor effektivt det er i behandling av bakterielle og soppinfeksjoner.

Resistente Staphylococcus aureus infeksjoner

Staphylococcus aureus er en bakterie som kan forårsake alvorlige eller livstruende infeksjoner. Fordi bakteriene er i stadig utvikling, har de utviklet resistens mot antibiotika som vanligvis brukes til å bekjempe dem. Denne utviklingen har produsert resistente stammer av bakterier, som er vanskelig å behandle.

Om Staphylococcus aureus

Staphylococcus aureus er en bakterie som ofte finnes i nesen, og på huden til normale, friske individer, i henhold til Todar Elektronikk Textbook of Bacteriology. Infeksjoner forårsaket av Staphylococcus aureus kan variere fra kvise-lignende pustler til livstruende hjernehinnebetennelse eller blodinfeksjoner.

I de tidlige dagene av antibiotika, Staphylococcus aureus var mulig å behandle med antibiotika penicillin, ifølge informasjon fra National Institutes of Health. Imidlertid bakterier utviklet seg til å motstå antibiotikum. Legene flyttet til mer potente antibiotika for å bekjempe bakterier. Bakteriene fortsatte å utvikle seg, blir resistente mot disse antibiotika i tillegg. Denne syklusen av utviklingen fortsetter i dag.

MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en av de mest vanlige multi-antibiotika resistente stammer av Staphylococcus aureus. Meticillin er et antibiotikum. Som i 2009, om lag 50 prosent av Staphylococcus aureus funnet i sykehus var resistente mot meticillin, ifølge informasjon fra NIH.

MRSA er ikke bare tilstede i sykehus, men. Mange mennesker blir smittet med EU-ervervet MRSA (CA-MRSA), eller MRSA ervervet fra et sted i normalt liv, ikke et sykehus. Fordi MRSA er svært smittsom, er det lett gått fra person til person i samfunnet.

MRSA er svært smittsom og kan være livstruende. Ofte kan det bli behandlet med andre antibiotika, slik som tetracyklin eller doksycyklin.

VRSA

Vancomycin-resistente Staphylococcus aureus (VRSA) er en ekstremt resistente bakterien, ifølge informasjon fra NIH. Det har utviklet resistens mot ett av de mest potente antibiotika i moderne medisin arsenal - vancomycin. Som i 2009, hadde VRSA ikke utviklet komplett resistens mot vancomycin; Men forskerne forventer at en helt-resistent stamme kan utvikle seg snart.

Dette er om fordi vancomycin har blitt betraktet som en "siste forsvarslinje" narkotika - det vil si den foretrukne narkotiske stoffet når andre, mindre potente legemidler har mislyktes. Som de utvikler seg, kan vankomycin-resistente bakterier blir stadig vanskeligere å behandle.

VRSA infeksjoner er generelt funnet hos pasienter som har brukt tid på et sykehus.

Forebygging

Mye av å forebygge Staphylococcus aureus infeksjoner er forankret i god hygiene, ifølge informasjon fra NIH. Vask hendene ofte, spesielt når du besøker sykehus og andre helseinstitusjoner. Ikke del barberhøvler eller håndklær med noen andre; bakterier kan forurense disse elementene. Clean sportsutstyr, som vekt maskiner i gym, med en antiseptisk løsning. Unngå boblebad og badstuer dersom andre brukere har åpne sår. Dekk alle åpne sår med bandasjer, og ikke berøre andres skitne bandasjer.

Behandling

Behandling for Staphylococcus aureus-infeksjoner, avhenger av den måte på infeksjon, i henhold til informasjon fra NIH. For noen infeksjoner i huden, som de som ligner kviser, kan enkel drenering på legekontoret være alt som trengs. For mer alvorlige infeksjoner, kan aggressiv antibiotikabehandling og sykehusinnleggelse være nødvendig.

Advarsel

Staphylococcus aureus infeksjoner er ikke å bli ignorert. De er svært smittsom og kan være dødelig. Ved mistanke om en infeksjon, kontakt lege.

Hvordan vite om MRSA-bakterier

Hvordan vite om MRSA-bakterier


MRSA er en penicillin-resistente bakterier som forårsaker fryktelige skader og noen ganger til og med døden. Det er ofte sett hos idrettsutøvere og begynner som en liten rød kul, senere utvikle en pus drenering. Denne infeksjonen er ofte funnet i sykehus, treningssentre og andre steder og sprer seg fra person til person. Barn er spesielt utsatt. Her er hva du bør vite om MRSA.

Bruksanvisning

•  Forstå at denne bakterien er resistent mot penicillin og alle dens former fordi penicillin har vært brukt så mye å behandle staph infeksjoner bakteriene ble resistente mot den.

Se helsepersonell for eventuelle mistenkelige huden sår eller byller. Når MRSA blir stående ubehandlet eller ikke anerkjent tidlig, sprer staph infeksjon raskt og utvikler seg til livstruende blod eller bein infeksjoner.

Vaske hendene med såpe og vann ofte, spesielt etter å bruke idrettsanlegg kan bidra til å hindre spredning av smitte.

Dusj med såpe umiddelbart etter delta i idretter som tar nær personlig kontakt, for eksempel bryting.

Unngå deling av personlige gjenstander som håndklær, barberhøvler og klær. MRSA er spredt ved å berøre gjenstander som håndklær, sengetøy, klær, trene områder og sportsutstyr som er blitt forurenset av staph bakterier, MRSA.

Tørk ikke-vaskbart utstyr med rubbing alkohol etter hver bruk. Tørk av atletisk utstyr og matter regelmessig med rubbing alkohol eller antibakteriell løsning. Skole treningsfasilitetene er et førsteklasses sted for MRSA å vokse.

Hvordan unngå antibiotikaresistente bakterier

Hvordan unngå antibiotikaresistente bakterier


Antibiotikaresistens oppstår når bakterier eller andre mikrober slutter å svare på antibiotika narkotika eller kjemikalier. Antibiotika kan noen ganger ødelegge de sunne bakterier som vi trenger for å fordøye maten, men la noen av de dårlige bakteriene. De dårlige bakterier kan vokse og formere seg, forårsaker skade ved å spre sykdom.

Bruksanvisning

•  Praksis god hygiene. Vask alltid hendene og bruke et alkoholbasert desinfeksjonsmiddel.

Ta antihistaminer, hoste suppressants eller nasal decongestants for forkjølelse eller influensa symptomer. Antibiotika virker ikke mot virussykdommer.

Bruk antibiotika som foreskrevet av legen din, selv når du begynner å føle deg bedre. Kroppen din kan bli re-infisert av skadelige bakterier hvis du slutter å ta antibiotika tidlig.

Kast ubrukte antibiotika når du har fullført kurset på resept. Lagre antibiotika og tar dem neste gang du blir syk kan avle antibiotikaresistens. Også, ikke ta en antibiotika foreskrevet for noen andre fordi det kan også føre til en bakteriell infeksjon.

Diskuter med legen din andre alternativer for å lindre symptomene dine. Unngå krevende et antibiotikum selv når legen bestemmer det er unødvendig.

Husk å dekke til munn og nese når du nyser eller hoster, og bruke en vev. Bli hjemme for å få litt hvile, eller se en lege hvis du føler deg syk. Dette er noen av de tingene som du kan gjøre for å hindre antibiotikaresistente bakterieinfeksjon i samfunnet.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid antibiotika klokt og som foreskrevet av en lege. Antibiotikaresistens bakterier har blitt problematisk fordi medisinen dreper følsomme bakterier, men etterlater resistente bakterier å vokse, muligens forårsaker mer sykdom.

Hva er effekten av antibiotika på bakterier Evolution?

Hva er effekten av antibiotika på bakterier Evolution?


Bakterier er i stadig utvikling i et forsøk på å overleve, og bruken av antibiotika er en sentral aktør i sin overlevelse spillet. Når bakterier utvikler seg, har de ofte redusere effekten av antibiotika, noe som gjør bakterielle infeksjoner vanskeligere å behandle. Dette kan forverre alvorlighetsgraden av mange typer bakterielle infeksjoner, for eksempel strep hals, tuberkulose og staph infeksjoner. Nøkkelen til å hindre utviklingen av superbugs er å vite når antibiotika arbeide og å bruke dem under tilsyn av en lege.

History of Antibiotika

Alexander Fleming først fant at en type mold kalles penicillin hindret veksten av bakterier i 1928. På 1940-tallet, penicillin ble tilgjengelig for allmennheten. Fleming vokste kritisk til sin omfattende bruk, fordi han hadde avlet resistente bakterier i laboratoriet hans som unngikk virkningene av penicillin. Faktisk, inntil 1950, penicillin var tilgjengelig uten resept fra lege. Uten veiledning, ble penicillin effektivitet sterkt redusert som bakterier vokste motstandsdyktig mot det.

Hvordan Bakterier Evolve

Når antibiotika brukes, eksisterer potensialet for bakterieutvikling. Antibiotika dreper bakterier eller holde dem fra å vokse, noe som hjelper kroppen erobre infeksjon. De bakteriene som overlever, men kan vokse til å bli resistent mot antibiotika behandling. Ifølge CDC "antibiotikaresistens 101", resistente bakterier vokse på mange forskjellige måter. De kan lære å gjengi antibiotika ineffektive, hvordan å pumpe det ut av bakterier interiør eller endre arealet av bakterier som antibiotika angrep. Disse forsvars kan lett formere blant bakteriepopulasjoner, forårsaker mange forskjellige forsvar.

Landbruks- og bakteriell Evolution

I moderne landbruk, store dyrepopulasjoner bor sammen i et tett miljø, som kan bidra til spredning av sykdommen. For å bekjempe dette, er dyrene ofte gitt lave doser av antibiotika hele tiden og høye doser av antibiotika ved sykdom. Dette kan føre til utviklingen av bakterier slik som E. coli, som er vanskelig å behandle med antibiotika, og kan være dødelige.

Effekter av menneskelig Antibiotika Misbruk

Blant mennesker, har misbruk av antibiotika forårsaket utviklingen av flere bakteriesykdommer. En av de sykdommene som har fått mest oppmerksomhet er meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA --- en farlig hud infeksjon som kan føre til døden. Født i sykehus, har denne staph infeksjon forårsaket isolerte utbrudd i flere lokalsamfunn, immune mot alle, men den sterkeste antibiotika behandling. Antibiotika misbruk har også forårsaket evolusjon i tuberkulose, gonoré, malaria og tyfoidfeber.

Hemme bakteriell Evolution

Riktig bruk av antibiotika kan bidra til å forsinke utviklingen av resistente bakterier. Følg veiledning av legen din når du ber om antibiotika --- mange luftveisinfeksjoner, for eksempel, er virusinfeksjoner som ikke er hjulpet av antibiotika, og kan faktisk bidra til mer alvorlig infeksjon. Når du er foreskrevet antibiotika, ta hele syklusen slik at alle bakterier blir drept. Ikke ta antibiotika uten legens diagnose av bakteriell infeksjon. Beskytt deg mot bakterier i første omgang ved å vaske hendene ofte. Endelig argumentere for mer hensiktsmessig bruk av antibiotika hos dyr, samt tryggere levekår for dyrene vi spiser.

MSRA Staph infeksjoner

MSRA Staph infeksjoner


Staph bakterier er svært vanlig og faktisk bor på huden din. Vanligvis er de ufarlige. Men hver gang på en stund staph bakterier vil angripe kroppen din og bli en infeksjon. Staph infeksjoner er vanligvis behandles ved å ta antibiotika. MRSA, som står for meticillin-resistente Staphylococcus aureus, i en hvilken som helst form for staph infeksjon som har utviklet immunitet mot de vanlige antibiotika. Infeksjoner som dette blir noen ganger referert til som "super bugs."

Tilpasning

Disse resistente bakterier utvikle seg på grunn av overdreven bruk av antibiotika. Bakteriene blir utsatt for antibiotika og begynner å tilpasse seg slik at de kan overleve. Det er viktig å ta antibiotika bare når de er medisinsk nødvendig. Disse medikamentene er svært vellykket på å rydde opp vanlige infeksjoner som ørebetennelse og urinveisinfeksjoner. Imidlertid, når de blir gitt for sykdommer slik som forkjølelse som ikke krever antibiotika, bakterier som lever naturlig i kroppen utvikle en motstand.

Årsaker

MRSA er spredt på samme måte som vanlige sykdommer som forkjølelse og influensa er spredt. Du vanligvis får det ved å komme i fysisk kontakt med noen andre som har det. MRSA kan spres på objekter også, som kopper, på telefon eller noe annet som kan ha blitt rørt. Noen ganger MRSA-utbrudd kan skje i et sykehus, hvor kontakt med en smittet person er sannsynlig. Bakteriene kan spres gjennom medisinsk utstyr som kirurgiske verktøy. Personer med åpne sår er på et høyere risiko for å pådra bakterier.

Symptomer

MRSA-infeksjoner kan fremstå i ulike systemer i kroppen, slik at symptomene kan variere. Lungebetennelse, hoste og tungpustethet kan være et tegn på luft MRSA. Mange ganger, angriper MRSA huden, særlig sår. Symptomene kan være rødhet, utslett og ømme områder av huden som kan ha lesjoner på dem.

Diagnose og behandling

MRSA kan diagnostiseres av legen din. Han kan ta en prøve, enten i en kroppsvæske eller et avløp fra en infeksjon side. Bakteriene kan dyrkes i kultur og analysert. Legen kan teste ulike antibiotika på bakterier før han finner den rette som vil drepe den. Muntlig eller aktuelle antibiotika kan være foreskrevet for milde eller moderate infeksjoner. Mer alvorlige tilfeller kan innebære sykehusinnleggelse og ta antibiotika intravenøst. Noen milde tilfeller av MRSA trenger ikke antibiotika i det hele tatt. Såret kan rengjøres og dekket og infeksjonen kan gå bort av seg selv.

Forebygging

Forebygging MRSA-infeksjoner kommer ned til å praktisere god hygiene. Hyppig håndvask er en av de beste måtene å forebygge spredning av bakterier. Sår bør alltid være riktig desinfiseres og dekket for å beskytte dem mot bakterier. Også øve sikkerhet når det gjelder antibiotika. Selv om du begynner å føle deg bedre før pillene dine er ferdig, må du ta hele dosen. Ellers kan gjenværende bakterier har en sjanse til å utvikle en motstand mot antibiotika.

Om cefalosporiner

Cefalosporiner er en klasse av antibiotika som kommer i tre distinkte grupper: for det første generasjon, annengenerasjons og tredjegenerasjons. Når det gjelder å dekke mer bakken i å drepe gramnegative bakterier, er andre og tredje generasjon kommer til å bli foretrukket legemiddel for legen; selv om de ikke fungerer så godt med gram-positive bakterier. Tredje generasjons cefalosporiner også fungere bedre når det kommer til narkotika-resistente bakterier, som er en økende bekymring med dagens leger og forskere.

Første generasjon

Når det gjelder de første generasjon antibiotika, kan leger velger å foreskrive en rekke legemidler, inkludert cefalexin eller cefazolin. Dosene varierer, vanligvis tar medisinen to til fire ganger daglig. Cefazolin er oftest gitt gjennom injeksjon eller intravenøst. Cefalexin kan tas gjennom munnen. Leger kan foreskrive Cefazolin for forhold som E. Coli eller Staph infeksjon. Cefalexin er rutinemessig foreskrevet for ørebetennelser, strep infeksjoner og selv dårlige forkjølelse / hoste.

Andre generasjon

Andre generasjons cefalosporiner kan også være foreskrevet, blant dem cefaclor og cefuroksim. Dosene varierer også med disse, strekker seg fra to til tre ganger daglig. Cefaclor brukes for tilstander som strep infeksjoner, E. Coli, bein infeksjoner og ørebetennelser. Cefuroxime brukes for infeksjoner som Klebsiella, Strep, Staph og flere livstruende infeksjoner i luftveiene, inkludert bakteriell meningitt og sepsis.

Tredje generasjon

Tredje generasjons cefalosporiner en lege kan forskrive kan inkludere Cefdinir, ceftriaxone eller Rocephin. Disse antibiotika er rutinemessig gitt en-to ganger daglig. Rocephin gis gjennom injeksjon eller intravenøst. Cefdinir er i pilleform. Cefdinir er gitt for plutselige anfall av bronkitt, ørebetennelser, bihulebetennelse og til og med infeksjoner i huden. Det er reservert mer for plutselig sykdom. Rocephin kan gis for gonoré, bakteriell meningitt og selv før operasjonen for å hindre smitte.

Side Effects

Mer vanlige bivirkninger kan inkludere magesyke og diaré, med tap av vekt. Flere alvorlige bivirkninger som bør definitivt bli rapportert til pasientens lege kan omfatte en infeksjon med Clostridium difficile, eller mer kjent som c.diff. Også nyrene kan bli giftig og stenge ned. Hvilket som helst antall av blodsykdommer kunne forekomme, slik som avtar i antall hvite blodceller, blodplater og til og med røde blodceller, noe som resulterer i blødning, eksternt og internt. Pasienten kan også gå inn i et allergisk sjokk.

Betraktninger

Pasienter som er allergiske mot cefalosporiner, selvfølgelig, ikke bør ta dem. Medisinene bør heller ikke være foreskrevet for babyer som er mindre enn en måned gammel. Med andre generasjon meds, er det best å ikke gi dem til pasienter som opplever anfall, heller. Andre hensyn inkluderer: Hvis pasienten er allergisk mot penicillin, er det en god sjanse for at han vil være allergisk mot cefalosporiner også; kvinner som er gravide eller ammer bør også være på vakt mot disse medikamentene; pasienter som lider av nyresykdom og til og med barn bør overvåkes nøye hvis de plasseres på cefalosporiner.

Hvordan redusere risikoen for MRSA (super) Infeksjoner

Hvordan redusere risikoen for MRSA (super) Infeksjoner


Infeksjoner forårsaket av MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) dreper flere mennesker hvert år enn aids, ifølge Center for Disease Control. Disse "superbugs" er faktisk varianter av de vanlige staph bakterier muterte å bli immun mot over halvparten av antibiotika i dag brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Omtrent 25-30% av befolkningen i USA er kolonisert av staph bakterier, men ikke smittet. Dessverre er det en enkel steg fra kolonisering å bli smittet eller smitte noen andre. Alt som trengs er en enkel kutt som gjør at stafylokokk bakterier å gå inn kroppen din og begynne sitt arbeid.
Når du er inne, kan muterte stammer av disse bakteriene svært raskt ødelegge ethvert organ de bor. Hjerte, nyre og leversvikt, nekrotiserende lungebetennelse (der lungene er faktisk spist unna), septikemi, og nekrotiserende fasciitt (kjøttspising) er bare noen av de dødelige konsekvensene av å bli smittet med MRSA. Over 200 forskjellige stammer av disse superbugs har blitt identifisert, hvorav mange kan drepe i noen timer. Enda verre kan det anslått dødelighet på 30% bli alvorlig undervurdert på grunn av rapportering dødsårsaken som en av konsekvensene er nevnt ovenfor i stedet for å nevne MRSA.
Betraktet som en "sykehus sykdom," MRSA-infeksjoner er nå å dukke opp på offentlige steder, for eksempel treningssentre, idrettslag, skoler og nesten ethvert sted hvor fysisk kontakt er utbredt. Ingen kan vurdere de er trygge fra denne dødelige trusselen.

Bruksanvisning

FORSTÅR ​​hvordan bakterier mutere. Bakterier er encellede organismer som har hele hensikten er å overleve. Helst antibiotika brukes til å behandle en infeksjon, vil eventuelle overlevende bakterier endre deres genetiske struktur for å bli immun mot at antibiotika i fremtiden.

LÆRE et sunt immunsystem fungerer. Et sunt immunsystem vil endre seg til å bli immun mot bakterier det er utsatt for i små doser. Det er derfor vaksinasjoner er effektive. En liten mengde bakterier blir injisert for å tillate immunsystemet til å endre seg før man kommer i kontakt med en virulent stamme av den samme bakterie. Et riktig fungerende immunsystem gjør det samme med dagligdagse bakterier du kommer i kontakt med.

antibiotika klokt. Ikke ta antibiotika for virusinfeksjoner, som forkjølelse, influensa, bronkitt eller mild ørebetennelse. De er ikke effektive mot virus. Når du går til legen med disse problemene, sørg for at du blir testet for bakterier før du godtar en resept på antibiotika. Hvis du er foreskrevet antibiotika, ta dem nøyaktig som anvist. Motstå trangen til å slutte å ta dem når du begynner å føle deg bedre. Aldri ta antibiotika uten resept.

LIMIT bruk av husholdningenes antibakterielle produkter. Antibakterielle produkter fungerer på samme måte antibiotika gjør. De er kun ment for bruk når noen i huset er syk, for å hindre at andre blir smittet. Hvis disse produktene er over brukt, kan du meget vel være å lage din egen personlige stammer av resistente bakterier.

utøve god hygiene. Vask hendene ofte med vanlig såpe og vann. Dette eliminerer de fleste bakterier uten å forårsake mutasjoner.

PROTECT åpne sår. Det tar bare et lite kutt for å tillate bakterier under huden din. Rengjør og desinfiser noen skrubbsår umiddelbart. Holde dem dekket, spesielt når på offentlige steder hvor fysisk kontakt er en mulighet, til de er helbredet.

ENTER ALDRI sykehuset for ALLE TYPER kirurgisk prosedyre uten å være MRSA TESTET. Testen er en billig nesepinne med 24 timers resultater. MRSA du kan bære er ikke nødvendigvis et faresonen før under operasjonen, når de vanligvis godartede bakterier får mulighet til å invadere kroppen din.

Tips og advarsler

  • Gjøre ytterligere undersøkelser på egen hånd. Dette er en reell trussel, for ikke å bli tatt lett på. Noen nyttige nettsteder er oppført i ressursen avsnittet nedenfor, for enkelhets skyld.

Hva er årsakene til Hot Ears?

Hva er årsakene til Hot Ears?


Et øre kan slå heftig varmt hvis en ørebetennelse er til stede. Når et barn eller voksen har otitis media med effusjon eller OME, er mellomøret full av bakterie-fylt væske. Når væsken får følge av en infeksjon som resulterer i rødt, varmt, hovent, ømme og smertefulle ører, kalles det akutt ostitis media eller AOM, ifølge Drgreene.com. Øret kan fylle med pus.

Expert Insight

Barn under 6 måneder som har røde, varme ørebetennelser bør gis smertestillende og antibiotika. Barn i alderen 6 måneder til 2 år bør også få antibiotika og smertestillende medikamenter dersom diagnosen av en ørebetennelse er gjort. Som er bestemt av brå debut, væske i ørene og åpenbare bevis på en betent trommehinne. Hvis diagnosen er usikker, bør smertestillende medikamenter gis, men ikke antibiotika dersom barnet har en temperatur på 102,2 eller høyere eller andre serøse symptomer. Barn uten høy feber generelt dona € ™ t trenger antibiotika for en ørebetennelse, sier Dr. Greene.

Antibiotika

Grunnen til at en lege er tilbakeholdne med å gi antibiotika for ørebetennelse er at en antibiotika er ikke alltid effektive og kan føre til at barnet blir utsatt for ekstra risiko, for eksempel avl av resistente bakterier i childâ € ™ s kropp eller en allergisk reaksjon som kan være alvorlige.

Betraktninger

Hot, flammende røde ører kan også være forårsaket av en hudsykdom som heter rosacea. The National Rosacea Society bemerker at 4 prosent av de 1600 rosacea pasienter det i undersøkelsen rapporterte opplever varme, flammende røde ører.

Funksjoner

Ørene blir røde på grunn av en sprut av blod som strømmer til øret. Når det er for mye blod ender opp i øret, kan dette være et resultat av en sympatisk nerve dysfunksjon. Kvinner som er i overgangsalderen noen ganger oppleve dette. Når en womanâ € ™ s østrogennivået faller, mekanismen i kroppen som frigjør varme, kalles hypothalamus, slipper ut mer varme enn det burde. Slippe østrogennivået forvirre hypothalamus, og det så ber nervesystemet, samt blodårene og hjertet, for å kvitte deg med varme, noe som får blodkarene til å utvide seg. I tillegg kan ditt hjerte rase, pumpe hardere enn noensinne, forårsaker svettekjertlene til å sparke i høygir og du svetter mer enn noensinne.

Medisiner

Medisiner kan forårsake hetetokter som vil slå ørene og ansiktet rødt, bemerker Breastcancer.org. Kvinner som tar tamoxifen, samt de som røyker, er tunge eller muskuløs er mer sannsynlig å oppleve hetetokter som resulterer i varme, røde ører.

Behandling

Noen pasienter opplever at å ta en beta blocker bidrar til å redusere forekomsten av flammende, glødende ører.

Bryst Cold Relief

En brystet kald er en virusinfeksjon som forårsaker bronkiene blir betent, forårsaker en slimete buildup som fører til hoste. Den medisinske betegnelsen på en kiste kald er akutt bronkitt. I tillegg til en slim-fylt hoste, kan andre symptomer på en kiste kald inkluderer sår hals, milde muskelsmerter, lavgradig feber, tretthet og sårhet i brystet. Bryst forkjølelse er oftest forårsaket av et virus. Andre mulige årsaker inkluderer en bakteriell infeksjon og kontakt med irriterende stoffer eller forurensninger.

Over-the-counter narkotika

Flere over-the-counter medisiner kan bidra til å gi lindring fra symptomene på en kiste kaldt. Disse medikamentene inneholder ofte stoffer som bidrar til å undertrykke hoste og smertestillende midler som kan lindre smerter og plager som ofte forbindes med en kiste kaldt. Mange av disse produktene inneholder også febernedsettende medikamenter som paracetamol og ibuprofen. Det er viktig å huske på å kontrollere de aktive ingrediensene i de medisiner du tar for å sørge for at du ikke tar for mye av en. For eksempel kan ta en over-the-counter kaldt medisin og paracetamol føre til en overdose fordi mange over-the-counter kulde medisiner inneholder allerede paracetamol. Det er også viktig å merke seg at den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler at barn yngre enn to aldri bli gitt over-the-counter kulde medisiner på grunn av risikoen for livstruende komplikasjoner. Sjekk alltid med barnelege før du gir kaldt medisiner til små barn.

Antibiotika

Fordi de fleste bryst forkjølelse er forårsaket av virale infeksjoner, antibiotika vil ikke være en effektiv behandling. Imidlertid, mindre vanlig, brystet forkjølelse resultere fra en bakteriell infeksjon, og i disse tilfeller vil være foreskrevet antibiotika. Når foreskrevet antibiotika for å behandle en kiste kaldt, er det viktig å ta alle foreskrevne medisiner, selv om du føler deg bedre og symptomene har gitt seg. Hvis du ikke tar alt av medisiner, kan noen av bakteriene værende i kroppen din og re-infisere deg. Dette kan føre til antibiotika-resistente bakterier.

Rest

Når du er syk, tar litt fri fra vanlige aktiviteter, som for eksempel arbeid og skole, og får mer hvile enn normalt gjør at kroppens immunsystem til å bekjempe infeksjonen. Det er viktig for personer med en kiste kaldt til å prøve og kutte ned på planene sine for å gi tid til å komme seg. Holde opp din normale tempo kan forlenge restitusjonstiden.

Pneumokokk meningitt og Strep Treatment

Pneumokokk meningitt er en tilstand karakterisert ved infeksjon eller betennelse i hjernehinnene, membraner som beskytter ryggmargen og hjernen. Behandlingen av sykdommen involverer typisk adressere nærvær av strep bakterier.

Fakta

Pneumokokk hjernehinnebetennelse resultater fra infeksjon med Streptococcus pneumoniae bakterier, ifølge US National Library of Medicine.

Innledende behandlinger

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag rapporterer at rask behandling er avgjørende for positive resultater for hjernehinnebetennelse forårsaket av streptokokker eller andre bakterier. Initial behandling innebærer vanligvis bruk av generelle antibiotika inkludert ceftriaxone.

Resistente bakterier

I noen tilfeller, strep bakterier vise motstand mot innledende antibiotika behandlinger. I slike tilfeller kan legene bruke medisiner rifampin eller vancomycin, ifølge US National Library of Medicine.

Andre behandlinger

Noen personer med bakteriell meningitt krever drenering av infiserte bihuler, ifølge ninds. I noen tilfeller, hevelse og økt trykk i hjernen nødvendig behandling med systemiske kortikosteroider.

Betraktninger

US National Library of Medicine bemerker at selv med behandling, vil om lag 20 prosent av personer med pneumokokk meningitt dø, mens en annen 50 prosent vil oppleve betydelige langsiktige helseeffekter.

Om Tattoo Infeksjoner

Om Tattoo Infeksjoner


Tatoveringer gang ble reservert for utkanten av samfunnet, men i dag virker det som alle har en. Tatoveringen er blitt et middel til selvutfoldelse, en måte å erklære sin kjærlighet for hverandre, og et redskap for å dele ens tro. Men så flott som tatoveringer kan være, kan de også sette vår helse i fare. Tatovering infeksjoner er ikke noe å le. Heldigvis er de sjeldne når tatoveringen er gitt av en trenet og lisensiert profesjonell.

Historie

Praksisen med tatovering går tilbake mange århundrer. Tatovert mumier har blitt funnet denne datoen så langt tilbake som det fjerde årtusen f.Kr.. I antikken, omfattende tatovering som tok uker eller måneder å fullføre var ikke uvanlig. Disse tatoveringer ble vasket ofte med saltvann og massert for å fjerne urenheter i månedene det tok dem å helbrede.

Lover forskrivning hygienekrav for tatovering kunstnere kom ikke om før moderne tid. Disse lovene har betydelig redusert sjansene for smitte fra tatoveringer gitt av fagfolk. Men med noen tatovering kommer en risiko for infeksjon, og de som gis av ulisensierte kunstnere er spesielt risikabelt.

Typer

Det finnes to typer infeksjoner man kunne få fra en tatovering. Den mest vanlige typen er en hudinfeksjon. Dette skjer når bakterier invadere den ferske tatovert hud. I de fleste tilfeller denne typen infeksjon er lett å bli kvitt, men det kan føre til mer alvorlige tilstander som blodet infeksjon, lungebetennelse eller nekrotiserende faciitis hvis ikke riktig behandlet. Blodbårne sykdommer er mindre vanlig, men mer alvorlig. Noen blodbårne sykdommer som kan overføres av skitne tatovering nåler inkluderer stivkrampe, tuberkulose, hepatitt og HIV.

Identifikasjon

Hudinfeksjoner kan ikke være lett synlig i de første dagene etter at du får en tatovering på grunn av normal smerte og hevelse. Men hvis disse symptomene ikke begynne å avta etter aa dag eller to, er infeksjon en mulighet. Hvis du ser pus rundt tatoveringen, er for et besøk til legen.

Symptomer på blodbårne sykdommer ta lengre tid å vises. Tegn variere etter type infeksjon, og kan omfatte muskelspasmer, kronisk hoste, feber, influensalignende symptomer, gulfarging av øyne eller hud, tap av appetitt og tretthet. Hvis du oppdager noe utenom det vanlige i ukene og månedene etter at du får en tatovering, diskutere det med legen din så snart som mulig.

Forebygging

Den beste måten å redusere risikoen for å få en tatovering infeksjon er å gå til en hederlig tattoo studio. Sjekke stedet før du får din tatovering, noe som gjør at det holdes rent og hygienisk. Be om bevis på lisensiering, og gjøre visse kunstneren bruker nye, sterile nåler og blekk caps. Du kan selv ønsker å be om referanser.

Du kan også redusere risikoen for smitte ved å unngå alkohol før og etter at du får din tatovering. Alkohol svekker immunforsvaret, og det også tynner ut blodet, noe som gjør at du blør lenger. Disse faktorene kan øke infeksjonsrisiko, selv under de beste omstendigheter.

Advarsel

Døden fra en tatovering infeksjon er sjeldent, men det kan skje. Blodbårne sykdommer som HIV og hepatitt kan alvorlig påvirke din livskvalitet, og de kan til slutt drepe deg. Selv en tilsynelatende ufarlig hudinfeksjon kan i noen tilfeller være dødelig. Det har vært rapporter om infeksjoner som involverer MRSA, en antibiotika-resistente bakterier, i tatoveringer. MRSA var ansvarlig for over 17.000 dødsfall i USA alene i 2005.

Om MRSA

MRSA står for meticillinresistente Staphylococcus aureus, en medisinsk betegnelse for en svært alvorlig infeksjon som er forårsaket av bakterien. MRSA stammer fra en stamme av bakterien Staphylococcus aureus heter og sykdommen kan være fatal i noen tilfeller. MRSA-infeksjoner kan føre til farlige abscesser og bakterier som fremskynde dem kan bo i ett område eller spredt seg til vitale organer.

Motstå medisiner

Bakterier som kalles staph er vanlige, med så mange som en tredjedel av befolkningen har denne typen bakterier i nesen. Når staph ikke komme inn i kroppen gjennom et kutt kan det føre til en infeksjon. Staph infeksjoner vanligvis er små og kan behandles effektivt, men i MRSA staph bakteriene har blitt i stand til å motstå virkningene av medikamenter. Stoffer som meticillin, penicillin, oxacillin og amoxicillin ikke lenger har noen makt over disse bakteriene som bakteriene er stadig å tilpasse seg de nyere antibiotika som brukes til å bekjempe dem.

Typer av MRSA

MRSA er en sykdom som spres gjennom kontakt med en infisert person eller med noe som har blitt berørt av noen med tilstanden som et dørhåndtak eller spise redskap. MRSA er sett det meste hos eldre, personer med svekket immunforsvar og enkeltpersoner i sykehus og / eller sykehjem. Denne type av MRSA kalles "helsevesenet forbundet MRSA." En nyere form for sykdom som kalles "community-assosiert MRSA" har blitt sett i den friske befolkningen utenom disse innstillingene. Det utgjorde 14 prosent av alle MRSA-tilfeller i USA i 2007 ifølge Center for Disease Control.

MRSA-symptomer

Symptomene forbundet med et MRSA-infeksjon, avhenger av hvor infeksjonen skjer. I de fleste tilfeller infeksjonen vil se ut som en byll eller en byll. Området vil være rød og hoven med utseendet på en edderkopp bitt. Det vil være smertefull og pus fyller regionen. Når en MRSA-infeksjon sprer seg inn i lungene kan det resultere i lungebetennelse, med symptomer som kortpustethet og en sterk hoste. MRSA er også i stand til å lage sin vei inn i en pasients urinrøret, noe som gjør vannlating smertefull og vanskelig.

Testing for MRSA

Resistente bakterier blir sett etter i en pasients nesesekreter og i en vevsprøve når legene prøver å diagnostisere MRSA. Bakterier kultur tester kan ta så lenge som to dager før et svar er nådd. Nyere tester nå kan identifisere DNA av staph mye raskere, noe som gjør dem mer praktisk når du prøver å oppdage en MRSA-infeksjon. Pasientene vil ofte bli testet for MRSA ved overføring fra sykehus eller når de viser tegn på infeksjon.

Behandlinger

Selv om MRSA er resistente mot mange typer antibiotika er det noen som fortsatt kan arbeide på infeksjon. Stoffer som Vancocin, Bactrim, Cleocin, Cubicin, Zyvox og Synercid er ansatt mot en MRSA-infeksjon. Intravenøse doser av disse medikamentene er ofte brukt. Det er ekstremt viktig å fortsette på kurs av antibiotika selv når den enkelte begynner å komme for å drepe alle bakterier. Enhver som kan leve gjennom behandlingen da har potensial til å skape bakterier som er resistente mot medisiner, og kan smitte andre. I noen MRSA-tilfeller leger vil bare tømme abscess eller koke.

CRP & Infant øreinfeksjoner

CRP & Infant øreinfeksjoner


CRP er et akronym for C-reaktivt protein. CRP er produsert i menneskekroppen av leveren. Leveren øker produksjonen av CRP når det er en inflammasjon hvor som helst i legemet. Nivået av CRP bestemmes av en blodprøve. Det er et spørsmål om hvorvidt høy CRP hos spedbarn er koblet til øreinfeksjoner.

Tester

Når blod blir trukket for en CRP-testen er det analysert, og nivået av CRP er rapportert. Testen kan ikke finne kilden av inflammasjon i kroppen. Testen varsler bare en lege til høy CRP og overlater til legen for å finne årsaken. For spedbarn med øreinfeksjoner en høy CRP kan være knyttet eller det kan være en annen kilde av betennelse.

Årsaker

Spedbarn er utsatt for ørebetennelser. De kan være forårsaket av en kald, virus eller blokkerer fluid Eustachian rør som forbinder mellomøret til nesen. Disse rørene er kortere og smalere i et spedbarn enn hos en voksen, så det er lettere for dem å bli blokkert. Ifølge Mayo Clinic, spedbarn har en mindre utviklet immunforsvar og kan ikke bekjempe infeksjoner så vel som voksne.

Tilkobling

Ifølge en undersøkelse rapportert i US National Library of Medicine, National Institutes of Health, det er en sammenheng mellom høy forekomst av CRP og ørebetennelser hos spedbarn når ørebetennelse er et resultat av bakterier. Når det ikke er bakterier til stede så er det ingen sammenheng. En ørebetennelse uten bakterier ville være forårsaket av et virus.

Bakterier vs Virus

Høye nivåer av CRP kan oppdage en bakterieinfeksjon som forårsaker en øret infeksjon i et spedbarn. Dette er viktig siden antibiotika til behandling av bakterielle infeksjoner. Omvendt, hvis infeksjonen er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke virke, og bør ikke brukes.

Konklusjoner

Testing for CRP-nivå hos spedbarn med øreinfeksjoner kan bidra til å identifisere hvilke infeksjoner er forårsaket av bakterier, og som er forårsaket av virus. Dette er viktig fordi antibiotika ikke bør brukes til å behandle virale infeksjoner, fordi de ikke virker. Ifølge Mayo Clinic, kan overforbruk av antibiotika føre til utvikling av immunitet ved bakteriestammer. Antibiotika bør være foreskrevet for spedbarn kun når det er nødvendig.

Tuberkulose

Tuberkulose (TB) er en smittsom og potensielt dødelig sykdom som oftest rammer lungene. Det kan også spre seg gjennom blodstrømmen i en hvilken som helst del av kroppen, herunder ryggraden, hjerne og nyre. Tuberkulose kan føre aktivt farlige infeksjoner, samt infeksjoner som holder seg latent i kroppen i måneder eller år. Behandlingen av sykdommen avhenger av typen av infeksjon tilstede.

Behandling av latent tuberkulose

De fleste mennesker smittet med tuberkulosebakterier ikke utvikle aktive tilfeller av tuberkulose. I stedet sitt immunforsvar bekjempe bakterier vellykket nok til å unngå full blåst sykdom. Latent tuberkulose utgjør ingen umiddelbare helseproblemer, og presenterer ingen ytre tegn på infeksjon. Det kan heller ikke bli gitt videre til andre mennesker. Men fortsatt presenterer det en veldig reell fare.

Hvis du har en latent TB-infeksjon, kan kroppen din være i stand til å begrense tuberkulosebakterien, men på egen hånd den ikke kan eliminere dem. I stedet noen bakterier holde seg på infeksjonsstedet. Hvis du er i de følgende måneder eller år immunforsvaret er svekket av annen sykdom eller helseproblem, kan de latente TB bakterier blir aktive, produsere fullverdig TB.

På grunn av denne faren, leger behandle latent tuberkulose like alvorlig som aktive saker. Hvis du tester positivt for latent tuberkulose, vil legen sannsynligvis sette deg på et medikament diett ment å ødelegge den sovende bakterier. Vanligvis er medisiner som brukes er isoniazid, et sammensatt tas oralt to ganger i uken for en ni-måneders periode.

Mens isoniazid er effektive i å drepe TB bakterier, er det også potensielt farlig, og uovervåket langvarig bruk kan forårsake alvorlig eller dødelig leverskade. Symptomer på isoniazid problemer inkluderer tap av appetitt, mangel på energi, svakhet, urolig mage, oppkast, tap av energi, produksjon av brun eller gul urin, og gulfarging av øyne eller hud. Hvis du opplever noen av disse vanskelighetene, la legen få vite umiddelbart for å unngå livstruende komplikasjoner.

Behandling av aktiv tuberkulose

Aktiv tuberkulose kan skje når immunforsvaret er svekket, det være seg kort tid etter første infeksjon eller år senere. Hvis du har en aktiv sak, kan du potensielt smitte andre, og legen din vil sannsynligvis legge inn på sykehus for et par uker for å unngå den muligheten. Behandling vanligvis innebærer samtidige doser av fire forskjellige medisiner - isoniazid, rifampicin, etambutol og pyrazinamid - tatt for en periode på seks måneder til et år. Alle disse forbindelser er potensielt farlig for leveren, og kan produsere det samme utvalg av symptomer som isoniazid i isolasjon. Legen bør overvåke tilstanden din for å hindre komplikasjoner, og kan også endre behandling avhengig av hvordan saken utvikler seg.

Resistent tuberkulose

Det er mulig at din aktiv tuberkulose kan bli resistente mot ett eller flere av de første medisiner. Hvis dette skjer, kan legen din ta kontakt med TB eksperter bestemme en ny blanding av medisiner for å behandle deg. Multiresistent tuberkulose er vanligvis langt mer vanskelig å eliminere, og tidspunkt for behandling kan økes opp til to år eller mer.

I latente og aktive tuberkulosetilfeller, det viktig at du tar din full løpet av medisinering. Unnlatelse av å gjøre dette øker sjansene for å utvikle et medikament-resistente bakterier belastning.

Hva er behandlingen for MRSA Staph?

MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcusaureus, er en tøff å drepe staph bakterier som har blitt bane av sykehus og medisinske fasiliteter over hele verden. Fordi MRSA er resistent mot så mange antibiotika, er det blitt et alvorlig problem i helsevesenet innstillinger. Som færre og færre antibiotika er i stand til å drepe denne infeksjon, blir behandlingen mer viktig.

Lokale hudinfeksjoner

Hudinfeksjoner skal holdes rent med såpe og vann og en antibakteriell cleanser. Når ren, påfør en antibakteriell salve og dekk til med et rent dressing. Påfør varme fuktige komprimerer for en halvtime tre eller fire ganger om dagen.

Abscesser

Abscesser må åpnes og tømmes bare av en lege for å hindre bakterier fra å bevege seg inn i pasientens blodstrøm.

Sårpleie

Et infisert sår eller byller bør rengjøres med såpe og vann, deretter tørkes med en disponibel håndkle. Vær forsiktig med håndklær for å hindre spredning av smitte. Oral antibiotika er ofte gitt for hudinfeksjoner.

Antibiotika

MRSA bakterier er resistente mot penicillin-type antibiotika. Leger nå behandle MRSA med kraftigere kappeglykopeptid antibiotika som en gang ble ansett våpen av siste utvei.

Advarsel

For en ut-av-kontroll MRSA-infeksjoner, kan intravenøse antibiotika som Vancomycin være nødvendig. Det er viktig at MRSA-infeksjoner følges nøye. Hvis antibiotika brukes, bør den fulle selvfølgelig tas. Selv om pasienten kan virke helbredet, ikke stoppe antibiotika tidlig. De siste piller eller injeksjoner er nødvendig for å drepe de mest resistente bakterier og hindre reinfeksjon.

Tegn på MRSA-infeksjon

Hvis du har lagt merke til små støt på huden din, eller har et sår som kan være infisert, kan det være lurt å planlegge et besøk med legen din. MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, kan infeksjoner påvirke folk i alle aldre. Sykehus-assosiert MRSA, eller HA-MRSA, og community-assosiert MRSA, eller CA-MRSA, representerer to stammer av denne bakteriell infeksjon. Begge typer kan føre til alvorlige og til og med livstruende problemer for visse grupper av mennesker.

Betydning

The Centers for Disease Control and Prevention anslår at om lag 94 360 mennesker utviklet en alvorlig MRSA-infeksjon i 2005, og 18 650 av disse personene døde som resultat. CDC rapporterer at HA-MRSA-stammer var assosiert med om lag 85 prosent av disse infeksjonene. HA-MRSA vanligvis oppstår eller utvikler seg i sykehus og levende anlegg, putting pasienter og eldre med høy risiko for infeksjon. Invasive enheter som katetre og enkelte antibiotika, for eksempel fluorokinoloner, også føre til en økt risiko for HA-MRSA. Barn, idrettsutøvere og mennesker med svekket immunsystem møter størst risiko for å lide av en CA-MRSA belastning. Overfylte og uhygieniske levekår eller jevnlig kontakt med helsevesenet ansatte øker også risikoen for denne type MRSA.

Årsaker

Staph bakterier kan finnes i en tredjedel av befolkningen og er vanligvis ufarlige. Når de kommer inn i kroppen gjennom et kutt, kan de forårsake milde hudproblemer hvis du er i god helse. Alvorlige staph infeksjoner forekommer vanligvis hos eldre mennesker og de med nedsatt immunforsvar, men stammer av denne tilstanden som er resistente mot antibiotika har vært forårsaker alvorlige infeksjoner hos unge og friske mennesker også. Den antibiotikaresistens av disse stammene, kjent som MRSA, kan skyldes overforbruk eller unødvendig bruk av antibiotika, bakterie mutasjon eller antibiotika som finnes i husdyr og vannsystemer. Germ mutasjon oppstår når bakterier overlever en antibiotikabehandling og bli resistente mot det aktuelle stoffet.

Symptomer

Symptomer på MRSA inkluderer små røde nupper som kan utvikle seg til dype abscesser som krever kirurgisk drenering. Bakteriene kan komme inn i kroppen og forårsake infeksjoner i blodet, bein, kirurgiske sår, lunger, ledd eller hjerteklaffer som kan være dødelig. Hvis du har en skrape eller sår som blir rød og varm eller oser pus og får feber, bør du oppsøke lege slik at du kan bli testet for MRSA. Testing bør gjøres før de blir gitt noen antibiotika for andre staph infeksjoner, da disse legemidlene ikke vil fungere mot MRSA og kan føre til alvorlig sykdom eller ytterligere bakteriell resistens.

Behandling

Behandling for begge stammer av MRSA innebærer bruk av visse antibiotika, for eksempel vankomycin, som har vist seg effektive mot resistente bakterier. Disse antibiotika kan bli ineffektiv, men på grunn av bakterie-mutasjon. The Mayo Clinic rapporterer at enkelte stammer av MRSA er begynt å vise motstand mot vancomycin. I noen tilfeller kan behandlingen bare medføre tørrlegging en abscess hvis infeksjonen er mild for å unngå unødvendig bruk av antibiotika.

CA-MRSA Forebygging

Vask hendene med såpe og vann i 15 sekunder flere ganger om dagen og bære en hånd sanitizer med deg når du går ut. Hold kutt ren og bandasjert, spesielt hvis du har et infisert sår som kan inneholde MRSA. Ikke del personlige ting som håndklær eller klær. Idrettsutøvere bør unngå deling av utstyr, ta dusj etter all praksis og spill, og unngå å spille hvis de har et infisert sår. Vaske klær, sengetøy og håndklær med varmt vann og bruke varmen innstillingen på tørketrommelen. Vask atletisk uniformer og gymtøy hver gang du bruker dem. Følg alle retninger for bruk av antibiotika for å redusere bakteriell resistens. Har legen din teste deg for MRSA hvis du blir behandlet for en hud infeksjon.

HA-MRSA Forebygging

Hvis du er innlagt på sykehus, må du kontrollere at sykehusansatte vaske eller desinfisere hendene sine før noen fysisk kontakt med deg. Hold hendene rene og desinfiseres også. Sykehuspersonalet som setter invasive enheter som intravenøse tuber bør sterilisere huden din og bære en maske, hansker og kjole. Du kan også beskytte venner og familiemedlemmer som er innlagt på sykehus ved å følge disse retningslinjene. Sykehus isolere pasienter med MRSA å hindre infeksjonen i å spre seg. Sykehus overflater bør jevnlig desinfiseres. Sykehus også forsøke å redusere MRSA ved å spore bakterieutbrudd og ser på å bruke tryggere produkter, som for eksempel kateteret dekket med antibiotika.

Bivirkninger av cefradin

Cefradin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av mange forskjellige typer bakterielle infeksjoner (inkludert urinrøret, hud, øre-og luftveisinfeksjoner). Det er et antibiotikum og er svært lik cefalosporin. Som med de fleste andre medisiner og kosttilskudd, kan noen bivirkninger oppstå grunn til å ta cefradin.

Vanlige bivirkninger

Noen vanlige bivirkninger kan oppstå grunn til å ta cefradin. Disse bivirkningene er vanligvis sett på som mindreårig, og avtar vanligvis ganske raskt. De er urolig mage, diaré og svimmelhet. Hvis disse bivirkningene intensivere eller bli problematisk, legen din.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige bivirkninger kan skje fra å ta cefradin. Disse bivirkningene er potensielt skadelig, men er svært lite sannsynlig. De aller fleste av cefradin brukerne ikke opplever disse effektene. De omfatter infeksjon symptomer (som langvarig feber eller sår hals) og tetthet i brystet. Hvis du merker noen av disse symptomene, få akutt medisinsk hjelp så snart som mulig.

Pseudomembranøs kolitt

En alvorlig bivirkning av cefradin er en ekstrem tilstand knyttet til tarmene kjent som pseudomembranøs kolitt. Denne tilstanden er forårsaket av resistente bakterier. Noen tegn på denne alvorlige tilstanden inkluderer magesmerter, kramper, dvelende diaré og slim eller blod i avføringen. Hvis du har noen av disse symptomene, må du umiddelbart få legehjelp.

Utvidet bruk

For kvinnelige brukere av cefradin, kan utvidet bruk av medisiner utløse tilstander som vaginal gjær infeksjoner og trøske. Vær oppmerksom på tegn som hvite flekker på innsiden av munnen, og utflod endringer. Varsle legen din hvis du opplever mulige tegn på disse plager.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner av cefradin er svært sjeldne, men er mulig. Du bør få øyeblikkelig legehjelp Hvis du mistenker at du opplever en. Noen symptomer på cefradin allergisk reaksjon er ekstrem svimmelhet, pustevansker, kløe, utslett og hevelser.