Digidexo.com

kløe pga plaquenil

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus


Den autoimmune sykdommer, lupus er karakterisert ved et bredt utvalg av symptomer, men er kjent først og fremst for moderat til alvorlig leddbetennelse. For å bidra til å bekjempe betennelse og hevelse, er Plaquenil en reseptbelagt medisin som vanligvis brukes til å effektivt å behandle lupus i mange menn og kvinner. Leger bruker ofte Plaquenil å hjelpe de med lupus å komme tilbake til normale aktiviteter uten bekymringer. Les videre for å lære hvordan du bruker Plaquenil for lupus.

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus

Bruk Plaquenil som anvist av legen din. Når den er tatt for å forebygge malaria, stoffet er tatt ukentlig. Men å behandle lupus, vil du sannsynligvis være å ta Plaquenil daglig for å undertrykke leddbetennelse.

Svelg Plaquenil tablett med en 8 oz. glass melk eller som anvist av legen din. Det er viktig å drikke hele glass melk med hver dose. Hvis du er allergisk mot melk eller laktose intolerant, bør du ta Plaquenil med et fullt måltid.

Oppbevar medisiner ved romtemperatur og bort fra lys og fuktighet. Riktig lagring er viktig fordi dette legemidlet er spesielt sårbare for endringer i vær og vind.

Hold styr på hvor mange piller du har tatt og hvor mange er igjen, slik at du vet når du skal gi tid for en refill.

Vær tålmodig med Plaquenil. Det kan ta flere uker før kroppen justerer til medisinering. Du skal se dine hevelser forårsaket av lupus begynner å minske i løpet av denne tiden.

Hint

  • Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Hvis du ikke husker det før neste dag, aldri ta en dobbel dose av Plaquenil å gjøre opp for den blandede dosering.
  • Hvis du har brukt Plaquenil å effektivt behandle lupus og den slutter å fungere for deg, fortelle legen din. I likhet med andre anti-inflammatorisk legemiddel, vil kroppen og til å bygge opp en motstand mot formidling hvis det brukes i en lengre tidsperiode.
  • Ta alltid dosen din med et glass melk eller som anvist av lege. Melk linjer magen og vil bidra til å forhindre bivirkninger som kvalme.
  • Barn er veldig følsomme for denne medisinen. Som et spørsmål om faktum, har små doser vært dødelig for spedbarn, så sørg for å holde Plaquenil lukket opp i beholderen og bort fra barna.
  • Plaquenil kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert kvalme, tap av matlyst, hodepine, oppkast og svimmelhet. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene for å diskutere behandlingsalternativer.

Kan du ta omega 3 med Plaquenil?

Kan du ta omega 3 med Plaquenil?


Plaquenil (hydroksyklorokin) er et medikament som brukes til å behandle malaria og autoimmune sykdommer, som lupus og leddgikt. Det er klassifisert som et sykdomsmodifiserende antirevmatisk middel eller DMARD. Omega-3 flerumettede fettsyrer er essensielle fettsyrer og er ikke gjort av kroppen. De er funnet primært i fete fisker, som for eksempel laks. De er også solgt som kosttilskudd i form av en pille og kan være foreskrevet av en lege å behandle leddsmerter forbundet med revmatoid artritt.

Legemiddelinteraksjoner

Behandlings mål for revmatoid artritt er å lindre leddsmerte og stivhet, og for å stanse ytterligere progresjon av sykdommen. Vanligvis er pasienter som behandles med flere medikamenter og / eller kosttilskudd for å oppnå disse målene. Plaquenil og omega-3 flerumettede fettsyrer kan benyttes sammen for å behandle revmatoid artritt. Det er ingen rapporter om uheldige interaksjoner mellom Plaquenil og omega-3 flerumettede fettsyrer.

Hvordan virker Plaquenil redusere symptomer på leddgikt?

I de tidlige stadiene av revmatoid artritt immunceller flytte inn i leddene og forårsake betennelser og celleskader. Plaquenil har mange handlinger på immunceller som blokkerer immuncellefunksjon. Plaquenil og andre DMARDs redusere leddsmerter og bremse utviklingen av revmatoid artritt.

Hvordan kan Omega-3 flerumettede fettsyrer redusere symptomer på leddgikt?

Omega-3 flerumettede fettsyrer også blokkere immuncellefunksjon. De minsker utslipp av kjemikalier som forårsaker betennelse. Dr. Joel Kremer av Albany Medical College avsluttet fra hans menneskelige studier at inntak av kosttilskudd av fiskeolje (omega-3 flerumettede fettsyrer) vil betydelig redusere leddsmerter og morgenstivhet hos pasienter som har revmatoid artritt.

Interessante fakta:

Tran inneholder høye nivåer av omega-3 fettsyrer, og har lenge vært brukt til behandling av leddgikt. Fordelene med tran har blitt støttet opp av nyere forskning. I 2002 Gruenwald et al., Rapporterte pasienter med revmatoid artritt som tok en kapsel av tran om dagen i tre måneder hadde signifikant redusert smerte.

Advarsel

Som i alle situasjoner når flere medikamenter og / eller kosttilskudd er tatt, bør du kontakte lege.

Kan Plaquenil Årsak MS symptomer?

Plaquenil er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle malaria, lupus og visse former for leddgikt. Mens Plaquenil ikke forårsaker multippel sklerose (MS), kan stoffet forårsake bivirkninger som etterligner de symptomer på MS.

Betydning

Bivirkningene av Plaquenil som ligner MS er vanlig bare når stoffet blir brukt i en periode på mange måneder på grunn av leddgikt eller lupus.

Nevrologiske bivirkninger

Som MS, Plaquenil noen ganger fører til irritabilitet, kramper, følelsesmessige endringer, svimmelhet, tap av koordinasjon, unormal nerveleding og kramper.

Muskel- og generelle bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av Plaquenil som etterligner symptomene på MS er tretthet, økt følsomhet for varme som fører til en økning i andre bivirkninger, muskelkramper og kvalme.

Visuelle bivirkninger

Plaquenil fører til mange effekter på øynene som etterligner symptomer på MS, inkludert ufrivillige øyebevegelser, blinkende lys, uskarphet, dobbelt syn og tap av syn.

Symptomer på MS ikke forårsaket av Plaquenil

Dra foten når han går, opplever en følelse av strøm når du vrir på hodet, og symptomer som påvirker urinveiene eller tarmene er tydelig til MS. Plaquenil ikke produserer disse symptomene.

Bivirkninger av Plaquenil

Plaquenil er en reseptbelagte medisiner som brukes for behandling og forebygging av malaria infeksjoner som følge av myggstikk. Plaquenil brukes også sammen med andre legemidler for behandling av forskjellige autoimmune sykdommer som revmatoid artritt og lupus. Det finnes flere forskjellige bivirkninger som kan skje fra å ta Plaquenil.

Vanlige bivirkninger

Brukere av Plaquenil utgangspunktet oppleve flere vanlige (og vanligvis mindre) bivirkninger, slik som mild hodepine, magekramper, svimmelhet, kvalme, diaré og tap av matlyst. Disse bivirkningene er nesten alltid forbigående, men hvis du finner ut at de vedvarer eller blir verre med tiden, bør du diskutere situasjonen med legen din.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mindre vanlige, alvorlige bivirkninger av Plaquenil eksisterer, så vel. Hvis du mistenker at din bivirkning er av mer alvorlig karakter, bør du få akutt medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn å se etter er brystsmerter, tap av koordinasjon, gulfarging av øyne eller hud, unormal blødning eller blåmerker, frysninger, feber, sår hals, endringer i synet, humør eller mentale forandringer, svakhet i musklene, gangvansker tap av hørsel, kramper, ringing innsiden av ørene, uskarpt syn og blemmer, rød, peeling eller hoven hud.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Plaquenil er ansett å være potensielt farlige bivirkninger. Hvis du merker tegn på allergisk reaksjon, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp. Noen symptomer på allergisk reaksjon på denne medisinen inkluderer brystet følelsen trange eller tunge, pusteproblemer, kløe, elveblest på huden, hevelse på ulike deler av kroppen (som ansiktet, lepper, tunge og munn) og hudutslett.

Advarsler

Plaquenil er ikke et riktig medisinering for alle. Noen mennesker bør ikke bruke Plaquenil, slik som de som har opplevd noen form for synstap (enten delvis eller fullstendig) på grunn av bruk av medisiner (eller andre medisiner som ligner) før.

Overdose

Overdoser på denne medisinen kan føre til noen svært alvorlige bivirkninger. Hvis du tror at du kan ha tatt for mye Plaquenil, må du umiddelbart få medisinsk hjelp. Noen symptomer på Plaquenil overdose er hjerteproblemer, hjertesvikt, kramper, ikke er i stand til å puste, døsighet og problemer med synet.

Plaquenil Ocular bivirkninger

Plaquenil er en medisin for å forebygge og behandle visse former for malaria. Et merkenavn for hydroxychloroquine sulfat, Plaquenil også er foreskrevet for å lindre symptomene på Revmatoid artritt og lupus erythematosus, både kroniske inflammatoriske autoimmune lidelser. Plaquenil kan føre til mange bivirkninger, spesielt når det tas på en langsiktig basis. Noen av disse bivirkningene er okulær, påvirker øynene og visjon.

Time Frame

Pasienter som skal ta Plaquenil i flere måneder eller lenger trenger en øyeundersøkelse før behandlingsstart og hver 3. måned etterpå fordi medisinen kan føre til netthinnesykdommer og skader. Dette er mest vanlig når Plaquenil er tatt ved høye doser over lengre tidsrammer, som under behandling for autoimmune tilstander.

Betydning

Langsiktig Plaquenil terapi kan føre til mange bivirkninger. Okulær effekt kan omfatte endringer i pigmentering øye, blinde flekker, uklart eller tåkete syn, nedsatt syn, problemer med å fokusere, øye blemmer, øye muskel lammelse, ufrivillig øyeeplet bevegelse og tap av syn. Hvis det oppstår syns eller øyeproblemer når som helst under behandling, varsle legen din umiddelbart.

Andre hensyn

Pasienter som tar Plaquenil for langtidsbehandling trenger regelmessige blodprøver fordi stoffet kan føre til anemi. Regelmessig fysisk eksamener også er nødvendig å kontrollere muskelstyrke og reflekser fordi Plaquenil bruk kan føre til muskelsvakhet. Plaquenil fører til økt følsomhet for sollys, slik at pasienter må unngå eksponering for sollys med mindre bruke beskyttende klær og solkrem. Andre Plaquenil bivirkninger noen ganger forbundet med langtidsbehandling inkluderer akne, endringer i hår og hudfarge, diaré, følelsesmessige endringer, tretthet, munnen blemmer, kvalme, vekttap og beslag.

Malaria Treatment

Plaquenil behandling for malaria er ikke forbundet med okulær bivirkninger. De vanligste bivirkninger under denne behandlingen er hovedsakelig gastrointestinale, inkludert magekramper, diaré, manglende appetitt, kvalme og oppkast. Pasienter kan også oppleve svimmelhet, hjerteproblemer og hodepine.

Forsiktig

Leger fore Plaquenil å forebygge og behandle malaria hos barn, men foreldre må aldri gi mer enn foreskrevet dose, da dette kan være livstruende. Plaquenil har ikke vist seg å være trygt for behandling av juvenil leddgikt. Noen mennesker kan ikke være i stand til å trygt ta Plaquenil. Disse inkluderer folk med en historie med alkoholmisbruk, og alle med sykdommer som involverer beinmarg, sentralnervesystemet, fordøyelsessystemet, nyrene eller leveren.

Bruker og bivirkninger av antimalariamiddel Plaquenil

Plaquenil er også av det generiske navnet Hydroksyklorokin sulfat. Det er vanlig å behandle malaria og revmatoid artritt, men kan brukes til å behandle andre forhold. Noen brukere av Plaquenil har rapportert bivirkninger.

Malaria behandling bivirkninger

Bivirkninger oppleves av brukerne blir behandlet for malaria er kvalme, oppkast, diaré, magekramper, svimmelhet, manglende matlyst, hjerteproblemer og hodepine.

Leddgikt behandling bivirkninger

Bivirkninger for pasienter som behandles for leddgikt som anemi, akne, magekramper, blinde flekker. blemmer i munnen og øynene, kramper, diaré, redusert reflekser, hørselstap og leversvikt.

Advarsler

Plaquenil bør holdes borte fra barn som selv en liten dose kan være dødelig. Plaquenil bør ikke tas hvis du er en alkoholiker eller har lever- eller nyresykdom.

Legemiddelinteraksjoner

Du bør konsultere legen din før du kombinere Plaquenil med digoxin, cimetidin, aurothioglucose eller stoff som er kjent for å forårsake leverskader.

Overdose

Tegn på en Plaquenil overdose er pusteproblemer, synsproblemer, hjertesvikt, kramper, døsighet og hodepine. Symptomene opptrer vanligvis i løpet av 30 minutter av overdose.

Hvordan virker sigarettrøyk påvirke et foster?

Hvordan virker sigarettrøyk påvirke et foster?

Hvordan virker sigarettrøyk påvirke et foster?

Sigarettrøyk avslører et foster for giftige stoffer

•  Når en gravid kvinne røyker, risikerer hun spontanabort og negativt påvirker hennes ufødte barns livslang helse. Gravide kvinner bør unngå å røyke sigaretter og passiv røyking. Sigarettrøyk utsetter fosteret for 1000 kjemiske forbindelser og kreftfremkallende, inkludert karbonmonoksid, bly, nikotin og hydrogencyanid. Karbonmonoksid og nikotin alene forårsake betydelig potensiell skade på et foster. Karbonmonoksid eksponering reduserer strømningen av oksygen til fosteret. Fosteret og fostervann beholde høyere nivåer av nikotin enn morens kropp. En studie 1999 knyttet en likhet i antall aborter som følge av kokainbruk og sigarettbruk. Noen 34,6 prosent av røyking vordende mødre aborterte sammenlignet med 28,9 prosent av gravide kvinner som brukte kokain.

Sigarettrøyk Bidrar til abort og for tidlig fødsel

Gravide kvinner som røyker har høy risiko for tidlig-og sen-term aborter, dødfødsler og for tidlig fødsel. De spontanaborter er ofte forårsaket av spontan abort og placenta problemer. Nikotin, som reduserer blodstrømmen til uterus og placenta, kan være en viktig faktor i fosterdød. The Ontario perinatal dødelighet Study fra 1960 og 1961 viste at røyking bidro til placenta komplikasjoner og dødfødsel. De vordende mødre som røykte opplevde 33,4 prosent flere dødfødsler pga placenta problemer enn de nonsmoking kvinner av de 1000 deltagerne.
Sigarettrøyk kan føre til placenta løsning, den tidlige atskillelse av placenta fra uterus, på grunn av redusert blodstrøm til livmoren kan føre til døden vev i området hvor placenta festes til livmoren. Tidlig fødsel eller fosterdød kan oppstå når morkaken løsner fra livmoren fordi fosteret ikke kan motta næringsstoffer. Røyking øker også risikoen for placenta previa, som oppstår når morkaken blokkerer fødselskanalen, fordi karbonmonoksid eksponering reduserer oksygentilførselen til fosteret og forstørrer morkaken. Placenta abruption og placenta previa er ledende årsakene til akutt keisersnitt seksjoner for tidlig fødte barn.

Lav fødselsvekt

Røyking dobler en forventningsfull mors sjanse for å føde en lav fødselsvekt spedbarn. Grunnen røyking reduserer fødselsvekt med 200 gram er ukjent. Sigarettrøyk reduserer vekt og lengde på et nyfødt muligens på grunn av den reduserte livmor blodstrøm og oksygen tilgjengelig under fosterutviklingen.

Sigarettrøyk Årsaker liv forandre Konsekvenser for barn

Barn som utsettes for sigarettrøyk under fosterutviklingen er mer sannsynlig å utvikle alvorlige helseproblemer som kreft hos barn, astma og ADHD. Faktisk fører prenatal sigarettrøyking til en høyere forekomst av krybbedød, misdannelser og mental retardasjon. Sigarettrøyk eksponering under fosterutviklingen kan bestemme livslang helse av et barn.

Stroke symptomer hos barn

De fleste tenker på voksne når de hører ordet hjerneslag. Når de innser at de selv eller en du er glad er å ha et hjerneslag, vet de fleste at de må søke medisinsk behandling innen 12 til 24 timer for å unngå permanent skade blodkar. Men kan folk ikke lett identifisere hjerneslag symptomer hos barn. The National Stroke Association sier at noen av risikofaktorene for den lille prosentandelen av barn som lider slag inkluderer fødselsskader, infeksjoner, trauma, blod tilstander som sigdcelleanemi, og noen fysiske og psykiske funksjonshemninger. Noen hjerneslag symptomer hos barn er lik de hos voksne.

Alvorlig hodepine og Beslag

The National Stroke Association sier at en av de første slag symptomer hos barn er klagen av en alvorlig hodepine. Foreldre vil vite at noe er galt, fordi barn sjelden klager over hodepine. Disse hodepine kan være så alvorlig at barn ønsker å legge seg ned. Spedbarn kan ikke klage over hodepine, men de utvikler anfall. Som med voksne, bør foreldrene oppsøke lege umiddelbart hvis disse symptomene oppstår.

Tale og Mobility

Akkurat som voksne, hjerneslag symptomer hos barn inkluderer problemer med tale og mobilitet på grunn av midlertidig lammelse og svakhet på en side av kroppen sin. Talevansker omfatter manglende evne til å danne ord eller utydelig, upassende tale. Body nummenhet fører til tap av koordinasjon i armer og ben og tap av balanse.

Urininkontinens

Ifølge St. Johns Hospital sin Stroke Treatment hjemmeside, er urininkontinens et nytt slag symptom hos barn. Dette er en tilstand der folk mister blærekontroll, alt fra mindre lekkasjer til ukontrollert urinering. Inkontinens oppstår fordi slag redusere muskelkontroll i kroppen.

Ansiktsmusklene

Hjerneslag symptomer hos barn påvirker deres ansiktsmusklene også. Svake ansiktsmusklene inkluderer øyeproblemer som kan føre til uklart syn, ulike elever og delvis eller total blindhet. Andre ansikts problemer inkluderer en hengende uttrykk og siklende pga lammelse. Disse synlige symptomene vil trolig være merkbar for foreldre eller omsorgspersoner. Barn kan også ha en oppblåst blodåre i halsen.

Tap av bevissthet

St. Johns Hospital sier også at symptomer på barndommen slag inkluderer midlertidig tap av bevissthet og snorking lyder. Denne tilstand kan forekomme i forbindelse med to eller flere av de andre slagsymptomer. Hvis barna mister bevisstheten, bør foreldrene umiddelbart få dem til sykehuset for leger å overvåke tilstanden.

EKG og Hyperkalemi

EKG og Hyperkalemi


Hyperkalemi utvikles når kaliumnivået i blodet er for høyt. Denne tilstanden kan noen ganger føre til dehydrering, spisevaner eller ved hjelp av et diuretikum, så som Lasix, enten alene eller i forbindelse med en oral kalium-supplement. Hyperkalemi er noen ganger forkortet i kartforklaringer ved å tegne en pil som peker opp og legge til kalium forkortelse K +. Hyperkalemi dukker opp på et elektrokardiogram (EKG), forårsaker en toppet T-bølge.

Forstå Term Hyperkalemi

I medisinsk terminologi, forstavelsen "hyper" betyr ovenfor. Roten "Kalium" betyr kalium, og "EMIA" betyr blod. Derfor indikerer hyperkalemi et høyt nivå av kalium i blodet. Selv om ordet "kalemia" har blitt arkaisk i bruk, er det vanligvis brukes i helsevesenet feltet når man diskuterer kalium i blodet. Forstå begrepet kan bidra til å vurdere medisiner og forhold samtidig signaliserer EKG abnormiteter tilstede hos pasienten.

Kalium og hjertet

Hjertet krever kalium og natrium i blodet til å opprettholde det elektriske systemet som utløser hjertet til å slå, eller pumpe. På grunn av dette, blir hjertet noen ganger referert til som en natrium-kalium-pumpe. Gjennom en mekanisme som kalles aktiv transport, natrium og kalium konsekvent utveksle steder over cellemembraner. Det er gjennom denne prosessen at hjerteinfarkt celler blir repolarized etter hjertet depolarizes, eller beats.

Kalium og T-bølgedannelse

En T-bølge dannes når hjertet, har nettopp pumpet pga depolarisering, gjenoppretter gjennom to intervaller kjent som den absolutte og relative refraktærperiodene. Kalium strømmer ut av de myokardiale celler etter depolarisering og deretter strømmer tilbake inn i cellene som bytter plass med natrium og klargjøre myokardialt vev til å trekke seg sammen igjen. Når kalium i myokardiale celler fullstendig krysser cellemembranen, er en T-bølge dannet som en elektrokjemisk EKG signatur.

Virkningene av Hyperkalemi på T-bølgedannelse

Hyperkalemi vil gjøre T-bølgen ser høyere enn vanlig når vurderes opp mot den foregående R-bølge i QRS-komplekset. Dette forsterket bølgedannelse oppstår fordi kalium forblir i myokardialt vev etter at den absolutte refraktære periode. QRS-komplekset korresponderer med hjertets rytme på en EKG. Den R-bølge, som representerer toppen av myokardial depolarisering, er bølgeformen av størst amplitude på en EKG. Kalium kjemi kan ikke vurderes i en ambulanse innstilling, men kan lett måles på sykehuset. Dette gjør T-bølgehøyde et viktig klinisk markør for ambulansepersonell som hyperkalemia kan eksistere i en kritisk omsorg pasient.

Andre effekter av Hyperkalemi på en EKG

Hyperkalemi kan føre til en gradvis utvidelse QRS-kompleks. Hvis venstre ubehandlet, kan de QRS på en EKG utvide til S-bølgen synes fraværende som R- og T-bølger konvergerer mot en sinuskurve formasjon. I galgenhumor, er denne sammenslåing referert til som en gravstein, fordi bølgeformen mønster er sett hos pasienter som lider av en kraftig akutt hjerteinfarkt i fravær av hyperkalemi.

Sengevæting hos barn

Sengevæting hos barn, også kjent som nattlig enurese, er vanlig blant barn under 8. Ifølge Vincent Iannelli, MD, FAAP, sengevæting er mer vanlig hos gutter og kan være genetisk.

Årsaker

Sengevæting er sjelden et resultat av en underliggende sykdom eller problem --- det er oftere pga liten blærekapasitet, stress eller ikke være i stand til å fortelle når blæren er full.

Behandling

Fokus på forebygging ved å begrense væskeinntaket til tidligst to timer før sengetid, og oppmuntre ditt barn til å bruke toalettet før sengetid. Bruk en sensorisk sengevæting alarm for vedvarende problemer; ifølge Iannelli, fungerer de for 70 prosent av eldre bed-wetters løpet av noen få måneders bruk.

Betraktninger

Medisiner kan være foreskrevet når forebyggende metoder ikke fungerer. De kan også være gunstig for spesielle anledninger --- eksempel overnattinger eller camping turer --- hvor sengevæting kan være pinlig og stressende for barnet.

Misforståelse

Ifølge Iannelli, tar sengevæting tid å løse, og han oppfordrer foreldre til ikke å straffe eller erte barn for å tisse i sengen.

Advarsel

Kontakt barnelege umiddelbart hvis barnets sengevæting er ledsaget av vekttap, blod i urinen, eller en brennende følelse, oppstår i løpet av dagen eller påvirker barnets selvfølelse.

Hva er Lupus leddgikt?

Lupus (SLE) er en systemisk autoimmun lidelse som rammer ca 1,4 millioner mennesker i USA. Omtrent 90 prosent av personer som har lupus erfaring ledd-og muskelsmerter forbundet med sykdommen. Lupus leddgikt er den vanligste årsaken til leddsmerter i lupus lider; om lag 35 prosent av personene som har SLE har lupus leddgikt.

Effekter

Lupus leddgikt forårsaker smerte og hevelse i leddene, som kan være ledsaget av ømhet og en følelse av varme. All-over morgenstivhet inntreffer vanligvis med lupus leddgikt. Fluid kan også samle seg i leddene, som kan føre til press og ytterligere hevelse. Lupus leddgikt vanligvis ikke føre til varig misdannelse til ledd eller alvorlige leddskader, selv om det kan være en svært ubehagelig tilstand.

Funksjoner

Lupus leddgikt påvirker ikke nakke og ryggrad. Leddene lengst fra sentrum av kroppen er mest sannsynlig å bli påvirket. Noen vanlige nettsteder for lupus leddgikt inkluderer fingre, hender, håndledd, albuer, knær, ankler, føtter og tær. Lupus leddgikt oppstår vanligvis i et symmetrisk mønster. De samme leddene blir påvirket på begge sider av kroppen.

Betraktninger

Mange ulike forhold, noen forårsaket av lupus og noen ikke, kan forårsake leddsmerter og hevelse hos pasienter som har lupus. Felles problemer i lupus pasienter er ofte antatt å være forårsaket av lupus leddgikt, selv om symptomene ikke passer. Personer som har lupus kan også ha revmatoid artritt, fibromyalgi, bennekrose, bursitt og senebetennelse. Felles infeksjoner kan også gi lignende plager i lupus pasienter. Å bestemme nøyaktig hvilken problem som forårsaker leddsmerter er viktig for at den beste behandlingen kan bli valgt.

Identifikasjon

Lupus leddgikt er vanskelig å diagnostisere fordi de fleste av testene for tilstanden vil ha positive resultater i alle som har lupus. Røntgen hos pasienter med lupus leddgikt er vanligvis normalt, og leddvæske tester viser bare liten betennelse. Lupus leddgikt er diagnostisert av fysisk undersøkelse, tester for å utelukke andre tilstander, og en detaljert historie av symptomer.

Forebygging / løsning

Behandling for lupus leddgikt består av de samme medisiner som vanligvis brukes til å behandle lupus. Doser kan måtte justeres for å kontrollere artrittiske symptomer hos lupus lider, men en kombinasjon av NSAID (for eksempel ibuprofen), er anti-malaria (for eksempel Plaquenil) og kortikosteroider (for eksempel prednison) normalt brukes. Fysioterapi og lav-effekt trening, som svømming eller vannaerobic, også kan være nyttig.

Lupus og leddsmerter

Lupus er en inflammatorisk sykdom der immunsystemet feil og angrep dine organer og vev. Denne sykdommen er kalt en autoimmun sykdom, og har forskjellige typer med de vanligste er systemisk lupus erythematosus, som påvirker mange områder av kroppen og er den mest alvorlig. Kvinner er mer utsatt enn menn, og mens det er ingen kur, er behandling tilgjengelig for å behandle symptomene.

Symptomer

Symptomene vil variere fra person til person. Noen mennesker pådra symptomene plutselig, andre mer gradvis. Symptomer kan være mild for noen, alvorlig for andre. Symptomene kan være tretthet, vekttap eller gevinst, feber, munnsår, utslett formet som en sommerfugl, kortpustethet, angst, depresjon, blåmerker lett, hukommelsestap og brystsmerter.

Leddsmerter

Leddsmerter, hevelse og stivhet normalt følge lupus. Leddene berørt vil avhenge av hvor sykdommen er lokalisert i kroppen din, eller du kan ha felles smerte over hele kroppen. Du vil merke stivhet i leddene slik som dine knær, albuer og håndledd. Hevelse og smerte vil begynne, og gå eller plukke opp gjenstander kan bli vanskelig. Dette hevelse og leddsmerter kan føre til leddgikt.

Diagnose

Diagnostisering lupus er en vanskelig oppgave, og kan ta måneder eller år å endelig bekrefte diagnosen. Symptomer kan etterligne andre sykdommer, og symptomene kan komme og gå, noe som gjør det vanskelig å spikre ned hva årsaken er. Legen kan vurdere lupus hvis du har minst fire av disse kriteriene: en sommerfugl utslett som dekker nesen og sprer seg over kinnene, en skjellende eller sol-relaterte utslett, smertefri munn sår og leddsmerter i mer enn to ledd. Andre faktorer er beslag, nyreproblemer, lave blodverdier og blodprøver som bekrefter en autoimmun sykdom.

Joint Pain Treatment

Steroide anti-inflammatoriske legemidler som Advil og Motrin vil bli anbefalt av legen din for leddsmerter og stivhet. Disse stoffene er over disk, men diskutere med legen din riktig dosering. Anti-malaria medikamenter, for eksempel Plaquenil har vist seg å hjelpe til med leddsmerter, utslett og lungebetennelse. Kortikosteroider vil også kjempe leddbetennelse, men har alvorlige bivirkninger som vektøkning, bein tynning, høyt blodtrykk og diabetes.

Andre behandlinger

Personer med avansert lupus kan trenge en mer aggressiv behandling som høydose kortikosteroider og immundempende medikamenter som Imuran og Cytoxan. Disse stoffene virker å undertrykke immunsystemet ved å blokkere produksjonen av immunceller som angriper de organer og vev.

Lupus kan bryte ut i fakler, så det er best å prøve og hindre dem fra å skje. Få nok hvile og unngå solen, noe som kan utløse et bluss. Slitasje hatter og lange ermer og bukser når ut i solen. Trene regelmessig og spise et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Bo sunt er din beste forebygging mot lupus flare ups.

Hva er behandlingen for lupus sykdom?

Lupus er en autoimmun sykdom karakterisert ved kronisk, bodywide betennelse. Betennelse vanligvis påvirker ledd og mange forskjellige organer. Inntil nylig, prognosen for lupus var ikke bra; Imidlertid kan dagens medisiner effektivt behandle, men ikke kurere, lupus.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er potente anti-inflammatoriske medisiner som brukes til å behandle en rekke lupus symptomer, vanligvis bare for korte perioder. Kontinuerlig bruk kan føre til mange alvorlige bivirkninger.

NSAIDs

NSAIDs er non-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse inkluderer aspirin og ibuprofen, og de kan fås i resept styrke for lupus behandlinger. Selv om NSAIDs har bivirkninger, de er generelt mindre alvorlige enn de som er forbundet med kortikosteroider.

Antimalaria medisiner

Det er ingen sammenheng mellom lupus og malaria, men legemidler for sistnevnte har vist seg effektive i å redusere symptomer og fakkel-ups av lupus. Plaquenil er den vanligste antimalariamiddel som brukes på denne måten.

Immundempende

Lupus sykdom fører til at kroppens immunsystem til å angripe sine organer og vev. Medisiner som hemmer immunsystem funksjoner, som for eksempel azatioprin og cyklofosfamid, kan derfor brukes til å behandle lupus. Disse stoffene kan ha alvorlige bivirkninger.

Stem Cell Transplant

Omfattende forskning er for tiden i gang for å bruke stamcelletransplantasjoner å gjenoppbygge lupus pasientenes immunforsvar til å behandle og muligens kurere sykdommen. For nå er fokus på lupus tilfeller med en høy sannsynlighet for dødsfall.

Hvilken type sykdom er Lupus?

Lupus er en sykdom i autoimmune system. Likene celler snu og angripe hverandre. Lupus påvirker organsystemer, hud, ledd og indre organer. Lider av denne sykdommen er ofte feildiagnostisert fordi symptomene ligner andre forhold. Ofte blir de nektet uføretrygd på grunn av mangel på riktig diagnose og en undervurdering av hvor alvorlig tilstanden.

Symptomer

Kronisk tretthet er en felles klage av lupus lider. Dette er også et symptom på depresjon. Den fysiske årsak til tretthets er ofte vanskelig å detektere. Lupus lidende er konstant sliten og vet ikke hvorfor.

En sommerfugl-formet utslett skjemaer på ansiktet og andre områder av huden. Mange ganger er dette avvist som akne eller annen hud tilstand.

Leddsmerter imiterer det av artritt, men ikke deformeres benene på samme måte. Sener løsne fra beina forårsaker svakhet og ubehag.

Ifølge Dr. Michelle Petri, MD med Johns Hopkins, "I lupus pasienter, er vi ofte med utsikt fibromyalgi. Tretti prosent av mine pasienter har fibromyalgi. Det er en tilbakeføring av smerte termostaten i hjernen." Dette kan påvirke hukommelsestap hos lupus pasienten.

Mange mennesker med lupus miste håret.

Typer

Som en autoimmun sykdom, er lupus ikke alene. Andre autoimmune sykdommer er vanlige og lett diagnostiseres. Diabetes og skjoldbrusk forhold er også autoimmune sykdommer.

Det finnes forskjellige typer lupus. Systemisk lupus erythematosus påvirker ledd og organer. En person med discoid lupus ville være å eksperimentere symptomer primært på huden. De med subakutt kutan lupus erythematosus viser non-arrdannelse hudlesjoner. Noen ganger lupus er legemiddelutløst. Denne typen kalles legemiddelindusert lupus. Neonatal lupus er en sykdom som rammer nyfødte

Behandling

Anti-inflamatory legemidler som ibuprofen eller Plaquenil kan brukes til å behandle de med milde symptomer. Dette lindrer leddsmerter og betennelser, trøtthet og utslett.

For mer alvorlige symptomer, kan leger behandle med høye doser kortikosteroider eller immundempende medikamenter i tilfelle av alvorlige organkomplikasjoner. Bivirkningene av disse sterkere rusmidler må vurderes og avgjøres mellom legen og pasienten før behandlingen starter.

Utstrekning

Anslagene varierer mellom 237 000 og 1,5 millioner mennesker som har lupus. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Rundt 70 prosent av tilfellene er systemisk. Halvparten av disse sakene viser en stor organ berørt.

Lupus er to til tre ganger mer utbredt blant folk av farge, inkludert afrikansk-amerikanere, latinamerikanere, asiater og indianere, i henhold til Lupus Foundation of America.

Advarsel

Holde håp under kampen mot sykdommen kan være utfordrende. Depresjon og motløshet er hindringer lider må overvinne hvis de skal leve et normalt liv. Med riktig diagnose og behandling av sykdommen er nå mer håndterlig enn i år tidligere. De med lupus har sjansen til å leve lange liv og nyte mange av de tingene andre gjør hvis de søker behandling og holde håp.

Hva er Tegn og symptomer på Lupus i en pjokk?

Hva er Tegn og symptomer på Lupus i en pjokk?


Lupus er en kronisk betennelsessykdom. Det kan etterligne symptomene av andre sykdommer og tilstander, fordi det har en virkning på mange forskjellige deler av kroppen, inkludert flere organer. De vanligste symptomene er tretthet, anemi, pleuritt og ødem, men ikke hver pjokk vil oppleve de samme symptomene eller alle av disse symptomene.

Fatigue

Fatigue er en av de vanligste symptomene på lupus i småbarn. Hvis pjokk har våknet fra en natts søvn eller en lur og er fortsatt trøtt eller svak, er hun trolig utmattet. Fatigue kan også være et symptom på mange ulike lidelser, men det er den største klagen av dem som lider av lupus.

Leddene

Lupus er en inflammatorisk leddsykdom slik småbarn med lupus vil oppleve hovne og vonde ledd. Dette kan bli lagt merke til når en pjokk er å ha problemer med å utføre vanlige oppgaver eller synes å være opplever smerte når du utfører aktiviteter som løping, turgåing, kaste en ball, bygge med klosser eller noen annen bevegelse knyttet til hender, knær og føtter. Foreldre kan legge merke til at det er hevelse rundt leddene som synes å være årsaken til pjokk smerter.

Ødem

Ødem er hevelse i føtter, ben, hender og ansikt. Pjokk kan ha smerter på grunn av dette hevelse, spesielt når du prøver å gjøre aktiviteter som å gå eller løpe. Hevelse er et vanlig symptom med eventuelle felles problemer, men det kan være spesielt akutt med leddbetennelsessykdommer.

Anemi

Anemi kan være vanlig i småbarn som ikke får nok jern, men det er også et symptom på lupus i småbarn. Anemi er definert som en lav total mengde av blodet i kroppen, lav mengde av røde blodceller i blodet, eller lave nivåer av hemoglobin i blodet. En pjokk kan se blek pga anemi, men dette er ikke brukt for diagnostisering. Noen av disse symptomene på anemi i en pjokk kan tyde på at lupus er til stede, men anemi kan bare bli diagnostisert gjennom blodprøver.

Pleuritt

Pleurisy er et symptom på lupus som ikke kan ignoreres. Det er definert som dyp, grunne pust. Småbarn kan også klage over smerter i brystet sitt. Dette skjer vanligvis når pjokk har hatt stor aktivitet, noe som kan gjøre det vanskeligere å legge merke til, men kan også forekomme på andre tider når barnet har vært inaktiv eller hvile og så bør tas hånd om umiddelbart av lege. En forelder vil merke at pjokk er å ha en vanskelig tid puste og synes å ha en hard tid å trekke luft inn i lungene hans.

Foto

Fotosensitivitet er følsomhet for lys eller solen. En pjokk med lysømfintlighet kan myse mer når du er utenfor eller kan bli fanget skjerming øynene fra solen eller prøver å holde seg ute av solen helt.

Utslett

Et utslett vises på barnas ansikt, spesielt kinnene og nesen. Det kan også synes å ha en sommerfugl form til det. Det vil trolig ikke være kløende eller smertefullt å pjokk. Dette utslett er en vanlig, men ikke alvorlig, symptom på lupus.

Lupus & Sinus infeksjoner

Personer som lider av lupus vet dødskamp sykdommen forårsaker. Selv om behandlingen er blitt bedre de siste årene, er sykdommen ekstremt dødelig i sin mest alvorlige formen. Andre plager kan skape enda større bekymring for personer som lider av lupus. Derfor unngår noen av de mer vanlige betingelser som individer står overfor er avgjørende for vellykket behandling av lupus. Infeksjon er en vanlig sykdom som medfører stor bekymring for de med lupus, og det ofte kommer i form av en bihulebetennelse.

Fakta

Lupus lider står overfor et angrep på egen kropp ved sitt immunforsvar. Den kronisk inflammatorisk sykdom oppstår når immunsystemet angriper vev og organer. Dette fører til betennelse, som kan påvirke ledd, hud, blod-celler, nyrer, lunger og hjerte. Når enkeltpersoner har alvorlige lupus, fører det ofte til døden. Leger, men har hatt suksess med legemidler til behandling av lupus. Disse stoffene undertrykke immunsystemet, noe som gjør det mindre i stand til å angripe kroppens organer.

Typer

Lupus kommer i fire former. Den verste form er systemisk lupus erythematosus, eller SLE. Det kan påvirke nesten en hvilken som helst del av kroppen. SLE er ofte i form av lupus som fører til en diagnose. Discoid lupus erythematosus bare påvirker huden. Drug-induced lupus er forårsaket av visse medisiner som behandler andre plager. Det forsvinner vanligvis når du slutter å ta medisinen. Neonatal lupus er en sjelden form som utvikler hos nyfødte.

Betraktninger

Bihulebetennelse skyldes flere forhold. De kan være viral eller bakteriell. For eksempel, kan de utvikle seg fra en vanlig forkjølelse. De kan også være et symptom på viral influensa, inkludert H1N1-viruset. Bihulebetennelse føre til betennelse i nesegangene, som blokkerer drenering av bihulene.

Funksjon

Når en bihulebetennelse oppstår, kroppens hvite blodlegemer arbeide for å bekjempe infeksjonen, men det er ikke tilfelle for personer som behandles for lupus. Ifølge Dr. Donald E. Thomas Jr, som praktiserer i Maryland, er immunforsvaret til de som blir behandlet for lupus trykkes. Undertrykkelsen holder immunforsvaret fra å angripe kroppens organer, men det holder immunforsvaret fra riktig angripe infeksjoner. Dette fører til et økt potensial for spredning av smitte.

Betydning

Thomas sa de mest utsatte er personer som har SLE og få størst doser av medisiner og dermed har størst undertrykkelse av immunforsvaret. Thomas sier personer som dør i løpet av de første årene etter en lupus diagnose dør vanligvis av en kombinasjon av lupus og stort smitte. Han anslår at en infeksjon spiller en rolle i 20 til 50 prosent av dødsfallene blant lupus pasienter.

Forebygging / løsning

Ifølge Thomas, vellykket behandling av lupus er sterkt avhengig av å kjenne de potensielle komplikasjoner som oppstår med sykdommen. Bare da kan enkeltpersoner ta skritt for å unngå farer og være klar over behovet for behandling hvis en situasjon utgjør en særlig bekymring. Thomas sier en måte å lindre bekymring over smitte er å bruke andre behandlinger for å bekjempe lupus. Han sier pasientene bør ta Plaquenil, et stoff som behandler lupus uten å undertrykke immunsystemet. Han påpeker at solkrem er også nødvendig. Den blokkerer solens ultrafiolette stråler, som øker lupus symptomer.

Thomas anbefaler også vaksiner, som kan stoppe noen infeksjoner før de oppstår. En lungebetennelse vaksine kalt Pneumovax er svært viktig, sier Thomas. Vaksinen skal gis til pasienter minst to ganger, med en femårs strekningen mellom vaksiner. SLE lider også bør ha en influensa skutt hvert år. Thomas understreker at det ikke forårsaker influensa hos personer som får skutt. Thomas sa i september 2009 at US Centers for Disease Control anbefales H1N1-vaksine for personer med SLE som er 6 måneder til 64 år.

Advarsel

Mens vaksinasjoner kan hjelpe, men noen er skal unngås. Levende virusvaksiner som MMR, gitt for å beskytte mot meslinger, kusma og røde hunder og polio, gul feber og tyfoidfeber må unngås av de med SLE.

Zyflamend Vs. Prednison for Lupus

Når du er diagnostisert med en autoimmun tilstand som lupus, er rednisone den tradisjonelle reseptbelagte stoffet av valget. Men mange lider i stedet velge Zyflamend, en urte alternativ, og sverger til dens suksess.

Standard Lupus Treatment

Siden alvorlighetsgraden av lupus symptomer varierer fra person til person, bør risikoen og fordelene av varierende behandlinger veies nøye opp med legen din. I tillegg til ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (for eksempel Aleve og ibuprofen) og anti-malaria legemidler (for eksempel Plaquenil), kan legen også foreskrive FDA-godkjent kortikosteroid prednison å redusere betennelser og forsinke utviklingen av sykdommen .

Alternativ Lupus Treatment

Zyflamend er en kombinasjon av rosmarin, ingefær, gurkemeie, hellig basilikum, grønn te, berberis, oregano og flere andre urter som er påstått å fungere mye som et kortikosteroid og NSAID pakket inn i ett. Tallrike studier, som en utført av Columbia University Medical Center, bekrefter sin anti-inflammatorisk virkning, Leger er ofte motvillige til å oppfordre pasienter til å bruke Zyflamend fordi, som de fleste naturlige alternativer, det er ikke FDA-godkjent.

Bivirkninger

New Chapter, skaperen av Zyflamend, viser ikke noen kjente bivirkninger når behandlingen er tatt som anvist. Bivirkninger av prednison er sett i forhold til den dosering og varighet av behandlingen. Prednisolon er kjent for å forårsake vektøkning, angst, hypertensjon, humørsvingninger, søvnløshet, akne, grå stær, økt mottakelighet for infeksjoner, og til og med ben-tynning.

Betraktninger

Siden Zyflamend fungerer som en naturlig NSAID med liknende effekter som kortikosteroider, lupus pasienter med mildere symptomer som tar det trenger kanskje ikke den tradisjonelle kombinasjonen av legemidler for å finne lindring. Prednison og NSAIDs jobbe separat, så hvis du velger prednison løpet Zyflamend å fungere som et kortikosteroid, vil du sannsynligvis trenger også å fortsette å bruke et NSAID for smertelindring.

Advarsler

Husk at FDA godkjenner legemidler basert på vitenskapelige data som beviser effektiviteten og sikkerheten av en ny medisin. Prednison, selv vurderer bivirkningene som følge av store doser eller langvarig bruk, er FDA-godkjent i mange år. FDA godkjenner ikke godkjenne noen urte rettsmidler, derfor Zyflamend har ikke gjennomgått den grundige tester prosess som reseptbelagte legemidler som prednison har stått imot.

Konklusjon

Zyflamend og prednison arbeid i svært lignende måter. Mange pasienter med auto-immune tilstander stå ved Zyflamend som et mye tryggere alternativ enn kombinasjonen av NSAIDs og prednison å behandle smerte, hevelse og ubehag. Som med enhver medisinsk tilstand, er det alltid best å konsultere med en lege før du begynner på behandling, herunder naturmidler.

Hvordan overvinne Lupus

Hvordan overvinne Lupus


Systemisk lupus erythematosus er en alvorlig, kronisk sykdom som det ikke finnes noen kur. Det er heller ingen definitiv test for å indikere sykdommen. The Mayo Clinic viser 16 symptomer som kan være lupus indusert. Hvis en pasient har et betydelig antall av disse symptomene kan rheumatologist gjør diagnosen av systemisk lupus erythematosus. Mens det er ingen kur for lupus, er det mulig for pasienten å gå inn i remisjon og være fri fra lupus flares. Når en person har vært fri for fakler for en betydelig tidsperiode, er hun sies å være i remisjon og har overvinne sykdom.

Hvordan overvinne Lupus

Trinn i Vinne Lupus

•  Begynn å bekjempe lupus så snart du er diagnostisert med det. En diagnose er en fantastisk ting, fordi det gjør det mulig å starte kampen for å overvinne den.

Ta medisiner din revmatolog foreskriver. Den standard behandling for lupus er ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som Motrin, Prednisolon, Plaquenil og Belimumab. Cytotoksisk, er immunosuppressive legemidler som metotreksat også anvendes. Uheldigvis Prednisolon kan føre til vektøkning, i henhold til Lupus Foundation of America.

•  Unngå sollys. Ultrafiolett lys forårsaker lupus symptomer. Påfør alltid sunblock hver gang du blir utsatt for sol, lysrør armaturer, svart lys eller en kopimaskin. Dette er en ting som vil hjelpe deg mer enn noe annet å overvinne lupus og sette deg i remisjon.

Dekk opp når du går ute i solen. Vanlige klær har en solfaktor på bare ca 7. Kjøp et produkt som Sun Guard og vaske klærne dine i den. Det vil bidra til å blokkere ut mer enn 96 prosent av solens stråler og vil vare gjennom flere gangers vask.

Begrens tid utendørs til timer før kl 10 og etter 16:00 når solens stråler er svakere. Ultrafiolette stråler kan skade deg selv på en overskyet dag.

Få nok hvile og søvn.

Bli med i en bønnegruppe og få folk til å be for deg.

Gjør soverommet en allergi-fri helligdommen ved å eliminere alle kjente allergener.

9.

Hint

  • Hvis du er allergisk mot pollen, bo i en luftkondisjonerte rom i pollensesongen.
  • Hvis ragweed forårsaker du problemer, kan du prøve å gå til et område som er fritt for ragweed i minst tre uker i høyden på ragweed sesongen. South Florida har ingen ragweed; heller ikke British Columbia i Canada. Opprettholde et sunt kosthold, unngå matvarer som du er allergisk mot. Hvis du går ut i pollen, må du huske å fjerne klærne før du går inn på soverommet for å holde det en helligdom fri for allergener.
  • Hvis du er sterkt allergisk mot ragweed pollen, kan det føre til en lupus flare.
  • Holde vekten under kontroll.
  • Husk det er ingen kur for lupus. Uansett hvor lenge du har vært i remisjon, må du fortsette å unngå solen og fortsette å ta alle nødvendige forholdsregler som setter deg i remisjon.

Pigmentering grunn til nyresvikt

Pigmentering grunn til nyresvikt


Kronisk nyresvikt og end-stage nyresvikt forårsaker endringer i huden din farge, ifølge American Association of nyrepasienter (AAKP). Disse pigment forandringer oppstå som et symptom på en sykdom eller som et resultat av dialysebehandling.

Funksjon

I tillegg til filtrering avfall, dine friske nyrer balansere elektrolyttene, regulere vannet i kroppen din og holde blod pH innenfor 7,3 til 7,45 rekkevidde, ifølge Medline Plus.

Effekter

Når du har kronisk nyresvikt, blir pigmentering blek pga anemi, ifølge AAKP.

Andre hudproblemer

Din hudens fargetone kan bli en gul farge som et symptom på kronisk nyresvikt. Eller du kan lide av hyperpigmentering når du er utsatt for solen.

Dialyse

Når nyrene ikke lenger fungerer ordentlig, du vanligvis gjennomgå dialysebehandling. Dialyse fjerner giftige avfallsstoffer eller forurensninger fra blodet ditt.

Betydning

Pigmentforandringer i huden kan skyldes urochromes, som fortsatt er i huden din, ifølge DaVita. Vanligvis når nyrene dine er friske de filtrerer urochromes fra kroppen din.

Fordeler med CCFA

CCFA står for Crohns og kolitt Foundation of America. Denne stiftelsen har vært et støttesystem for pasienter og familier som lever med fordøyelsessykdommer. Den viktigste misjon CCFA er å "kurere Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, og for å forbedre livskvaliteten."

Betydning

Den CCFA er en stiftelse som hjelper opplyse offentligheten og har en oppgave å støtte de 1,4 millioner barn og voksne som lever med Crohns sykdom og ulcerøs kolitt.

Funksjon

Den CCFA har et nyhetsbrev og andre publikasjoner som er viktige ressurser for pasienter og familier. Materialene bidra til å gi nye og veteran IBD pasienter informasjonen de trenger om sykdommen og behandlinger tilgjengelig for dem.

Identifikasjon

Den CCFA har over førti kapitler i forskjellige regioner i USA. Den non-profit organisasjon har et nyhetsbrev for hvert kapittel.

Effekter

Den CCFA har medlemmer, ansatte og frivillige som samler inn penger til forskning, utdanning og å sende barna på leiren.

Berømte Ties

Pearl Jam gitarist, Mike McCready, skuespiller John J. York fra General Hospital såpeopera, to tid PGA Champion, Heath Slocum, skuespiller Shannen Doherty, og pro fotball quarterback David Garrard, alle lever med kronisk ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom.

Interessante fakta

Bob Shieffer, vert av "Face the Nation", har hevet bevisstheten om tarmen og fordøyelsessykdommer i mange år. Den CCFA har presentert ham med allmenn kunnskap Broadcast Award.