Digidexo.com

hevelse ankel tattoo

Ankel Hevelse Symptomer

Ankel-hevelse symptomer kan være et resultat av en forstuing, dårlig kosthold, medisiner, stående på føttene for timer eller fra mer alvorlige helseproblemer. Ødem er den generelle termen for hevelse i noen del av kroppen forårsaket av overflødig væske fanget i kroppens vev. For mindre forstuinger, praksis RICE, eller hvile, is, komprimere og heve ankelen for å begrense hevelse og ubehag. Ifølge National Institutes of Health (NIH), kan forbruket av noen typer p-piller, hormonbehandling, kalsiumkanalblokkere eller antidepressiva også resultere i ankelen hevelse.

Identifikasjon

Ankel-hevelse er en åpenbar hevelser rundt ankelleddet og foten. I løpet av den første dagen av opphovning, kan det være mindre misfarging, noe som noen ganger fører til fiolett eller gul blåmerker. Hvis ankelen-hevelse er fra en forstuing, ta vekten av foten umiddelbart, og is den i 20 minutter hver time til å redusere hevelse.

Typer

Det er mange mulige årsaker til ankelen hevelse. Bortsett fra en ankel forstuing, NIH sier at ankler kan hovne opp som en bivirkning av å ta p-piller som inneholder østrogen. NIH sier også tar piller for å senke blodtrykket, som kalles kalsiumkanalblokkere, kan føre til ankelen hevelse. Disse pillene har merkevare- navne medisiner Amlodipin, Diltizaem, felodipin, nifedipin og verapamil.
Ankel-svelling også kan forårsakes av inntak av steroider eller antidepressiva slik som fenelzin og tranylcypromin, i henhold til NIH.

Betraktninger

Hvis du tar prevensjon eller medisiner for å senke blodtrykket eller antidepressiva og har hovne ankler, be legen om å forskrive et annet legemiddel. Den Podiatry Institute sier at hvis du spiser en høy-salt, høy karbohydrat diett eller er overvektig, kan du ha ankelen-hevelse. Gravide kvinner har ofte hovne ankler og ben. Personer med åreknuter i tillegg har hovne ankler.

Forebygging / løsning

Hvis du er overvektig eller ta prevensjon eller andre reseptbelagte medisiner som skaper hovne ankler, endre kostholdet for å redusere det totale saltinntaket, og endre dine medisiner. Hvis du står i mange timer om dagen og har hovne ankler, slitasje støtte slangen, sokker og sko som støtter føttene riktig. Du kan også trene moderat for å øke din generelle sirkulasjon, noe som kan redusere ankelen hevelse. På slutten av dagen, løfte føttene på en stol, og is for å redusere svelling.

Advarsel

Hvis du har hovne ankler og andre symptomer som kortpustethet, brystsmerter, problemer med vannlating eller har en familiehistorie med leversykdom, ringe legen din umiddelbart, ifølge NIH. Hvis du har feber, eller anklene er røde og føles varmt å ta på, eller du er gravid, og hevelsen har økt plutselig, også se din lege umiddelbart.

Ankel hevelse forbundet med hjertesykdom

Lys hevelse i kroppen kan være en normal forekomst og vanligvis ikke klarer å produsere noen røde flagg eller varselsignaler. Men væskeretensjon; spesielt i anklene, kan være en indikasjon på farlige hjertesykdommer. Faktisk er de fleste tilfeller av ankelen hevelse assosiert med en type hjertesykdom som kalles hjertesvikt, som American Heart Association rapporterer påvirker 5,7 millioner amerikanere.

Hva er egentlig ankelen hevelse?

Ifølge Revolution Health, er ankelen hevelse også referert til som pedal ødem. Tilstanden er merket med en overdreven mengde væske buildup i vevet som omgir ankler og føtter. Ankel hevelse som er assosiert med hjertesykdom skaper også en tilstand som kalles pitting ødem som forårsaker inntrykk å stå på huden når trykket er brukt til det hovne området.

Hvorfor anklene Swell?

Ankel svelling er forårsaket av hjertesvikt som er oppstått på høyre side av hjertet. I motsetning til svelling på venstre side av hjertet som fører væske til å renne inn i lungene, kongestiv hjertesvikt som forekommer på høyre side sender fluid til ben, føtter og ankler. Ifølge Quest Diagnostics, går overflødig væske disse områdene gjennom venene som strekker seg fra hjertet.

Hjertesykdom Medisiner

Det er noen hjertesykdom medisiner som kan forårsake hevelse i anklene som ellers ikke opplever noen form for ødem. For eksempel, forklarer Health Central at visse blodtrykkssenkende medisiner som kalles kalsiumkanalblokkere kan føre til en unormal økning av væske i ankelområdet.

Elevation

Elevation spiller en viktig rolle i å bidra til å avlaste de smertefulle og ubehagelige symptomer som er forbundet med hovne ankler. Blå Kors Blue Shield of Massachusetts anbefaler å holde hovne ankler hevet over hjertet. Dette kan gjøres ved hjelp av en haug av puter eller en kile. Iført støttestrømper og fjerne salt fra kostholdet er også nyttig. Trene beina bør også vurderes hvis mulig, fordi det bidrar til å levere fluidet tilbake i retning av hjertet.

Diuretika

Noen ganger kan en lege vil foreskrive et medikament kjent som en løkke diuretikum for å avlaste den ekstra fluidoppbygning i kroppen. I boken Cardiovascular Therapeutics: A Companion to Braunwald sin hjertesykdom, forklarer forfatteren Elliott M. Antman at loop-diuretika bidra til å gjenoppleve kroppen av natrium som kan føre til væskeretensjon. Men loop-diuretika har noen ulemper, inkludert elektrolyttmangel. Elektrolyttmangel er alltid en bekymring og supplerende former for elektrolytter må gis under vanndrivende behandling.

Ankel hevelse og smerte

Ankel hevelse og smerte er vanlige symptomer som kan oppstå ved ankelskader, eller fra, eller andre helsemessige forhold som påvirker de lavere ekstremiteter eller ledd. Smerter og hevelse som følge av skade vil ofte forsvinne naturlig over tid.

Ankelskade

Hvis ankelen underkastes en trauma såsom en forstuing eller en stump innvirkning, smerte og opphovning er sannsynlig å følge. Alvorlige skader kan føre til hevelse som er blå eller lilla på grunn av blåmerker.

Ødem

Ødem er en tilstand i hvilken fluider bygge seg opp i kroppen, noe som resulterer i svelling som kan være smertefull. Anklene er spesielt utsatt for ødem fordi overflødig kroppsvæsker tendens til basseng i føtter og ankler.

Gikt

Leddgikt er en tilstand der padding bindevev av en felles bryter ned, noe som kan resultere i kroniske smerter. Leddgikt i ankler spesielt påvirker eldre og de med tidligere ankelskader.

Andre årsaker

I noen tilfeller kan ankelen hevelse og smerte indikerer potensielt alvorlige underliggende sykdommer som infeksjoner, allergiske reaksjoner, blokkering av lymfeknutene i bena og lever, nyre eller hjerteproblemer.

Behandling

Riktig behandling av ankel smerter og hevelse vil avhenge av årsaken, men hviler ankelen og unngå aktivitet mens glasur felles periodisk vanligvis kan bidra til å redusere smerte og hevelse.

Forebygging

Unngå høy impact aktiviteter som kan forårsake skader på ankler vil bidra til å redusere endringer av ankelen smerte og hevelse. Iført riktig montering sko og gjøre øvelser for å styrke føttene og leggen kan også bidra til å forhindre skader.

Hvordan hjelpe den Hevelse Etter en Tattoo

Hvordan hjelpe den Hevelse Etter en Tattoo


Traumer av en tatovering kunstnerens verktøy på huden noen ganger resulterer i hevelse i området etter at tatoveringen har satt sine spor, spesielt hvis tatoveringen er plassert på dine føtter, ankler eller underarm. Minor betennelse og rødhet etter gjennomføringen av en ny tatovering som varer en til tre dager er ikke uvanlig. Heldigvis kan du takle problemet med vanlige husholdningsprodukter du har hjemme.

Bruksanvisning

•  Pakk en kommersiell ispose i en tynn bomullsklut, eller fylle en plast zip-type pose med isbiter og pakk den i en tynn bomullsklut. Den ispose bør ikke komme i direkte kontakt med huden eller vevet ditt kan skade oppstå.

Hold isen på tatoverte området i 10 til 15 minutter om gangen før du fjerner isen pack.

Vent minst 15 minutter i mellom isen programøkter. Gjenta etter behov for de første 24 timer for å bekjempe hevelse.

Ta paracetamol, ibuprofen, naproxen eller aspirin som anvist av produktveiledning. Ikke ta aspirin hvis du er under 20 år, med mindre anbefalt av en lege, ifølge Web MD.

Hev bena for å lindre hevelse hvis du har en fot eller ben tatovering. Sitte i en recliner eller rekvisitt føttene opp med puter under en seng.

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte


Den ankelen er en ømfintlig del av kroppen. Den består av leddbånd, muskler og bein. Mens ankelen er tilsynelatende sterk nok til å bære kroppens vekt, er det også svært utsatt for skader. Skader kan oppstå fra å spille sport, tripping, vandre på en ujevn overflate eller opprettholde en muskel pull. Mens en skadet ankel kan være smertefullt, kan hjem rettsmidler bidra til å avlaste ankelen hevelse og smerte.

Behandling

Ankel smerte kan føles på utsiden eller innsiden av ankelen og kunne signalisere en alvorlig skade. Du bør oppsøke lege hvis ankelen smertene er vedvarende. Men hvis ankelen er hevelse og smertefull, kan du behandle det symptomer umiddelbart hjemme. En måte å behandle ankelen smerte er til is ankelen. Du kan isen ankelen ved å bruke en ispose dekket i et håndkle til ankelen og sikre det på plass med en ACE bandasje. Du kan også is ankelen ved å sette foten og ankelen i en sørpe bad av is og vann i 15 til 20 minutter. Du bør fortsette å sette ankelen inn i slaps bad hver to til tre timer for de første 48 til 72 timer etter skaden. Ice er viktig for en hoven ankel fordi kalde temperaturer reduserer hevelse, sårhet og betennelse. Imidlertid, hvis det behandlede område begynner å slå hvitt, opphøre behandling med en gang. Du bør snakke med legen din før du bruker isen til skaden din hvis du har en tilstand som diabetes, vaskulær sykdom eller nedsatt følelse i føttene.

Ved å søke Medical Care

Hvis du mistenker at din ankelskade er alvorlig, ring din lege. Fortell henne hva du opplever og avgjøre om symptomene dine indikerte en forstuet ankel eller en brukket ankel. En av de vanligste typene av ankelskader er en forstuet ankel. En forstuet ankel oppstår når ankelen er strukket eller trukket på en unormal måte utover normal bevegelse. En forstuet ankel ofte oppstår fra klønete kronglete, rullende, landing galt eller tråkke på og ujevn overflate. Symptomer på en forstuet ankel er hevelse, sporadiske blåmerker, smerte, noen ganger en smellende lyd høres, og ankelen opplever et begrenset utvalg av bevegelse. Hvis ankelen forårsaker smerte, kan det bli brutt, og du bør gå til sykehuset umiddelbart.

Hvordan virker Hevelse oppstå?

Enten det er forårsaket av en bie stikk eller en forstuet ankel, alle har opplevd hevelse på et eller annet tidspunkt. Hevelse, også kjent som ødem, er en del av kroppens inflammatorisk prosess, noe som bidrar til legemet når den blir skadet. Å vite hvordan hevelse oppstår kan gjøre det lettere å tolerere når det skjer med deg.

Kroppene våre gjennomgå den inflammatoriske prosessen nesten enhver tid en skade eller vevsskade oppstår. Sammen med rødhet, varme og smerte, er hevelse et tegn på inflammatorisk prosess på jobb. Når en del av kroppen blir skadet, blir kjemikalier som frigjøres som virker på de minste blodårer, kalt kapillærene. Slike kjemikalier forårsaker kapillærene til vasodilate eller bredere, og dermed fører til både en økning i blodstrøm og en lekkasje av væske inn i det skadde området. Den gjør det også smitte-kampene celler til å gå inn i skadestedet. Hevelse oppstår som et resultat av denne fluidlekkasje inn i de omgivende vev. Selv om den inflammatoriske prosessen er fordelaktig når det gjelder å hjelpe kroppen til å helbrede, er noen ganger lokal hevelse en mindre nyttig side-effekt, så er det ofte behandles ved bruk av is, varme, kompresjon, høyde og ikke-steroide eller steroide anti inflammatoriske medisiner.

Hevelse kan også skje systemisk eller gjennom hele kroppen. Så det er generelt referert til som ødem. Det skjer i utgangspunktet på samme måte som lokal hevelse, men innebærer større områder av kroppen. Vanligvis, når generalisert ødem inntreffer, medfører det ikke bare midlertidig lekkasje av fluid inn i vevet som en respons til skade, men også et problem med fluidet blir reabsorbert av blodkar. Lymfesystemet, som også er ansvarlig for absorpsjon av væsken i hele kroppen, kan også være ødelagt, noe som fører til ytterligere problemer svellende. Hevelse av denne art er vanligvis sekundært til en mer alvorlig medisinsk tilstand eller sykdom, som for eksempel graviditet, kreft eller nyresvikt.

Cure For Feet Hevelse

Cure For Feet Hevelse


Hovne føtter, eller ødem i føttene, er et vanlig problem, særlig for dem som tilbringer en god del tid på beina i løpet av dagen, gravide, eldre og de som lider av en bestemt type lidelse eller skade. Midlertidig svelling kan behandles ganske enkelt. Men hvis hevelsen ikke forsvinner eller kommer tilbake umiddelbart, kan problemet skyldes en underliggende tilstand som krever legehjelp. Cures for typiske useriøse føtter hevelse bære enkle hjem behandlinger.

Suge føttene

Ekstrem varme eller kalde soaks er ikke en god idé, men et varmt fotbad som inneholder Epsom salter kan bidra til å lette hevelse. Da slapper også musklene og fremmer avslapning.

Massasje føttene

Be et familiemedlem eller en annen kjær for en fotmassasje. Hvis du aldri har hatt en fotmassasje, vil du bli overrasket over hvor godt det føles. Hvis det er ingen rundt for å gi deg fotbehandlinger, kan du alltids gjøre det for deg selv.

Heve føttene

Ved hjelp av en krakk eller puter, heve bena over din midsection. Sørg for å støtte knærne, eller de vil stivne og føle sår. Hold føttene forhøyet i en halv time eller mer. Om nødvendig, gjenta dette flere ganger om dagen.

Move Your Feet

Hvis du sitte i lange tidsperioder, kan svellingen være forårsaket ved enkel tyngdekraft. Ta hyppige turer for å holde blodsirkulasjonen i gang og prøve å gjøre enkle beinøvelser som inkluderer å plassere deg selv i en tilbakelent posisjon, løfte føttene, og gjør sirkler med anklene. Denne typen trening oppfordrer blodstrømmen og gir væske til å la føttene.

Wear kompresjonsstrømper

Støttestrømper stimulere flyten av blod og lymfe ut av nedre ekstremiteter. Disse kan bidra til å avlaste hovne føtter og holde dem fra hevelse i første omgang.

Unngå Salt

Salt er beryktet for å forårsake kroppen til å holde vann. Redusere saltinntaket kan gjøre en dramatisk forskjell i hevelse i føttene.

Se din lege

Hvis du har blitt skadet og mistenker en forstuet eller brukket fot eller ankel, bruke is og se legen din så snart som mulig.

Du må kanskje diuretika, men det er ikke en god idé å ta dem uten først å snakke med legen din. Visse tilstander som skader eller lymfødem ikke kalle for diuretika og andre helsemessige problemer kan være til hinder for bruk av et vanndrivende. Hvis føttene fortsetter å hovne opp etter å behandle dem eller hevelsen kommer tilbake gjentatte ganger, vil legen trenger å vite om det. Ødem kan være forårsaket av visse lidelser i hjerte, lever, nyrer, lymfesystemet og mer. I slike tilfeller, å behandle tilstanden er viktigere enn å behandle den bivirkning av svellede føtter.

Hvordan avlaste ankelen hevelse Naturligvis

Noen ganger anklene kan hovne opp uten særlig problema grunn. Kanskje du er sliten, eller du har tatt lang air avgang, eller du er gravid. Noen ganger, skjønt, kan hevelsen være et tegn på noe som trenger legehjelp. En plutselig hevelse kan indikere en pause eller en forstuing. Hvis hevelsen er konstant, kan du ha en underliggende medisinsk problem. En behandling kan være å sette føttene opp, og ironisk nok, kan en annen være å få opp og flytte rundt.

Hvordan avlaste ankelen hevelse Naturligvis

Omsorg for hovne ankler

Ankel hevelse eller annen grunn skulle få deg av dine føtter, i hvert fall for en kort tid, spesielt hvis du er normalt aktiv og kunne ha en skade. Selv en kort pause sittende eller liggende vil gi anklene en pause og la væsken i anklene for å forsvinne.

Hev føttene. Når du er oppreist, har systemet til å jobbe mot tyngdekraften til å flytte væske fra føttene inn i kroppen din. Sitter med føttene opp, eller ligge med føttene høyere enn hjertet hjelpemidler enormt i å øke blodsirkulasjonen. Når du heve føttene, ta deg presset av dine årer, og du arbeider med tyngdekraften for å drenere væske fra anklene tilbake i kroppen

Påfør kaldt komprimerer av og på hele dagen for å redusere hevelse og oppmuntre sirkulasjon.

Med mindre legen din råder ellers komme i bevegelse. En stillesittende livsstil gjør at væske og giftstoffer for å bosette seg i kroppen din, spesielt i nedre ekstremiteter, så inkluderer skånsom trening som gåing eller svømming i dine daglige aktiviteter. Hvis du må sitte i lange perioder av gangen, unngå hovne ankler ved å få opp for en strekning med jevne mellomrom. Eller sette beina ut foran deg og rotere anklene i begge retninger; deretter peke tærne, flex, punkt og flex.

Hold deg hydrert og eliminere salt. Drikke mye vann vil hjelpe systemet skylle overflødig væske. En lav-natrium diett vil redusere vann oppbevaring og hevelse.

Grunner for Leg & ankelen hevelse

Grunner for Leg & ankelen hevelse


Hevelse i bena kan involvere lår, knær eller kalver, samt anklene. Selv om mesteparten av tiden, hevelse i ben og ankler vil løse uten medisinsk behandling, noen ganger tilstanden er et resultat av en mer alvorlig medisinsk problem som krever forsiktighet. Heldigvis er de fleste av årsakene til benet og ankelen hevelse er forebygges og behandles med livsstilsendringer og medisinsk behandling.

Kardiovaskulære lidelser

Hevelse som utvikles i begge ben, eller begge anklene ofte resulterer fra en kardiovaskulær forstyrrelse, selv om en blodpropp kan føre til svelling i leggen og ankelen på bare en side av kroppen. Forhold direkte involverer hjertet, inkludert perikarditt, kardiomyopati og hjertesvikt kan føre til hevelse i ben og ankler. Forstyrrelser i venene, som tromboflebitt, kronisk venøs insuffisiens og vericose vener kan også resultere i benet og ankelen hevelse. I tillegg kan benet og ankelen hevelse inntreffer som et resultat av infeksjon i en vene eller i hjertet.

Medisinske tilstander

Lidelser i nyrer, inkludert nyresvikt eller nefrotisk syndrom, er medisinske grunner til hevelse i ben og ankler. I tillegg, kan skader på ben eller ankler, slik som solbrenthet, insektbitt, et brukket ben, sprukket sene, gikt, artritt eller bursitt også forårsake ankel og fot hevelse. Blokkeringer av lymfeknutene i lysken eller ben kan føre til ben og ankel hevelse, som kan siste kirurgi til beinet eller foten. Leg og ankel svelling kan også resultere fra medisinske problemer med leveren, slik som cirrhose eller leversvikt. I tillegg kan kvinner med premenstruelt syndrom utvikle ben og ankelen hevelse like før eller i løpet av menstruasjonen.

Livsstil

Sitter eller står for en lengre periode kan tillate væske til å hope seg opp i ben og ankler, noe som resulterer i svelling. Folk som bruker hormonbehandling eller medisiner for diabetes, høyt blodtrykk og depresjon kan også oppleve hevelse i ben og ankler, så kan folk tar ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende medisiner som ibuprofen eller naproxen natrium. Å være overvektig eller overvektig kan føre til hevelse i ben og ankler; på den annen side, sult eller feilernæring kan også føre til ankel eller ben hevelse. Mild hevelse i ankler og ben utvikler ofte i løpet av de siste månedene av svangerskapet, og kan være verre i varmt eller fuktig vær.

Kosttilskudd for å redusere ankelen hevelse

Bestemme hvilke supplement til å ta for ankelen hevelse i stor grad avhenger av hva som forårsaker ankelen å svelle. Hva som fungerer for en idrettsskade ville ikke fungere for venøs insuffisiens, for eksempel. Hvis ankelen hevelse skyldes en medisinsk tilstand som diabetes, kan kosttilskudd forstyrre de andre medisiner du tar. Vær forsiktig i å velge en behandling for å unngå interaksjonsproblemer.

RICE

Hvis ankelen hevelse skyldes en skade som vri den eller using det, RICE --- hvile, is, kompresjon og høyde --- er veien å gå. Bruk is til hovne ankelen i 20 minutter, 4-8 ganger per dag. Hvis du bruker en gel pack, gjelder det for bare 10 minutter. Sørg for å pakke inn isen i et håndkle for å unngå vevsskade fra kulden. Hev ankel 12 inches over ditt hjerte med puter eller puter.

Slakter Broom

Ifølge Virginia Hospital Center, kliniske studier viser at urten slakter kost kan betydelig redusere beinet hevelse i tilfeller av kronisk venøs insuffisiens, en tilstand som oppstår når ventiler i bena svikte og forårsake blod til bassenget i leggene, som fører til hovne anklene. Du kan oppnå terapeutisk dose med 36 til 37,5 mg slakter kost to ganger daglig. Det har ikke vært påvist skadelige virkninger i kliniske studier, men dosering for barn, gravide eller ammende kvinner og personer med leversykdom er ikke fastslått.

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs)

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs) finnes i furubark ekstrakt og druekjerneekstrakt. Begge har blitt funnet å redusere svelling, inflammasjon, ben tyngde og smerter i kronisk venøs insuffisiens, i henhold til Virginia Hospital Center. OPCs brukes også til å forebygge blodpropp fra forming under ritt lange flyturer. De bidra til å redusere hevelse forårsaket av premenstruelt syndrom og åreknuter. Ikke ta disse kosttilskudd uten råd fra en lege hvis du er på blodfortynnende eller aspirin. Terapeutisk dose er 150 til 300 mg daglig.

Gotu kola

Gotu kola preparater, lenge brukt av utøvere av ayurvedisk medisin og allment tilgjengelig i USA, har blitt brukt til å behandle venøs insuffisiens og åreknuter. Den terapeutiske dose er 120 mg per dag, men den urt må tas i fire uker for å være effektive. Den eneste bivirkningen er sporadisk hudutslett. Doser er ikke fastslått for små barn eller de som lider av alvorlig lever-eller nyresykdom.

Ankel & Foot smerte hos barn

Det kan vekke et barn om natten, eller få en til å halte eller tå-tur i løpet av dagen. Det er mange mulige årsaker til ankel og fot smerter hos barn; noen forsvinner på egen hånd, mens andre krever medisinsk intervensjon.

Growing Pains

Disse smertene vanligvis oppstår om natten. Til tross for sitt navn, de er knyttet til spesielt aktive dager i stedet for vekst, ifølge American Academy of Pediatrics (AAP). Mens mer vanlig i bena, kan voksesmerter presentere seg på føttene. Smerten avtar vanligvis med rubbing / massasje, en varmepute, og / eller over-the-counter smertestillende midler (ibuprofen eller paracetamol).

The AAP råder søker medial råd for "voksesmerter" hvis et barn opplever vedvarende smerte, smerte i morgen eller hevelse, ømhet og rødhet i en felles; leddsmerter knyttet til en skade; eller halthet, svakhet, eller uvanlig tretthet.

Disorders

Toe-walking blant småbarn lære å gå er vanlig og kan føre til et stramt eller smertefull akillessene eller hæl smerter. Når eldre småbarn og barn gå på sine tips-tærne, bør foreldrene ta kontakt med en barnelege som det kan resultere fra en forkortet akillessene eller være et symptom på en underliggende nevromuskulær problem (dvs. muskeldystrofi eller cerebral parese).

Flate føtter, der føttene ikke har normale buer, er vanlig blant barn; de fleste vil ut vokse dem. Flate føtter er vanligvis ikke problematisk; men de kan føre til fot eller ankel smerte hos eldre barn etter overdreven gange eller løping. En podiatrist kan anbefale en hælkappe eller sko innsats.

Skader og infeksjoner

Stress frakturer oftest forekommer hos ungdom engasjert i sportslige aktiviteter. Disse er vanligvis lett å diagnostisere, som smerte oftest setter inn umiddelbart etter skaden og er ledsaget av hevelse og rødhet.

Alvorlig sykdom --- en skade, ikke en sykdom --- er en vanlig årsak til hæl smerter i barn i alderen 8 til 12 (tidlig pubertet). Under vektbærende aktiviteter, kan hæl sener legge for mye press på baksiden av hælen og skadet den. Behandling omfatter glasur hælen (e) og avstå fra den aktiviteten som forårsaket skaden i noen uker til noen måneder.

Infeksjoner i bein eller ledd vanligvis er forårsaket av blodbårne infeksjoner --- ved å tråkke på en infisert overflate med et kutt fots, for eksempel --- og kan forårsake smerte, hevelse, rødhet og smertefull, begrenset felles bevegelse. Disse typer infeksjoner er svært farlig, er så umiddelbar legehjelp nødvendig.

Complex Regional Pain Syndrome (CRPS)

En kronisk tilstand, presenterer CRPS en kontinuerlig, intens smerte --- brenning, hud følsomhet, svette og hevelse --- etter en skade. Snarere enn avtar ettersom skaden leges, blir smertene verre over tid. CRPS vanligvis påvirker en fot eller hånd, og sprer seg til beinet eller armen da. Forskere har ikke bestemt hva som forårsaker CRPS. Noen mener det sympatiske nervesystemet spiller en viktig rolle i å opprettholde smerten; andre mener det er utløst av en immunrespons.

Advarsler

Fot eller ankel smerte kan være helt godartet, eller et symptom på noe alvorlig. Derfor er det viktig å søke medisinsk råd når barnet ditt lider av nye, eller langvarig, til fot eller ankel smerte få en riktig diagnose og, om nødvendig, en behandlingsplan.

Ankel forstuing hos barn

En ankel forstuing oppstår når leddbånd er skadet. Ankelskader er den vanligste typen av forstuing hos barn. I de fleste tilfeller, ankelskader leges på egen hånd i løpet av noen uker, men mer alvorlige forstuinger kan kreve en lengre rehabiliteringsperiode eller kirurgi.

Typer

Ankelskader er klassifisert som et klasse 1, 2 eller 3 forstuing. En Grade 1 forstuing oppstår når leddbånd er strukket for langt. En Grade 2 forstuing oppstår når leddbånd er revet delvis. Og en grad 3 forstuing oppstår når ligament er kuttet helt.

Årsaker

Barn er mest sannsynlig å forstue ankelen når hopping. Under hopping, kan barnet lande så foten er bøyd innover. Denne handlingen kan strekke eller rive ankelen.

Symptomer

Grad 1 stammer er preget av mild blåmerker, ømhet og hevelse. Et barn med en Grade 1 strekk kan ha en mindre slapp. Grad 2 forstuinger er preget av moderat ømhet, hevelse og blåmerker. Et barn med en grad 2 belastningen vil gå med en krykke. Grad 3 forstuinger er ledsaget av kraftig hevelse og smerte, som hindrer barnet fra å sette noen vekt på den berørte ankelen.

Time Frame

En mild forstuing vanligvis helbreder i ca to uker, men Grade 2 forstuinger kan kreve fire uker med utvinning tid. Grad 3 forstuinger kan kreve en måned eller mer av helbredelse tid.

Behandling

Forstuinger er vanligvis behandles ved hjelp av RICE teknikk. Tillat ankelen å hvile, bruke is, vikle ankelen bruker et ess bandasje og heve ankelen.

Om Tattoo Infeksjoner

Om Tattoo Infeksjoner


Tatoveringer gang ble reservert for utkanten av samfunnet, men i dag virker det som alle har en. Tatoveringen er blitt et middel til selvutfoldelse, en måte å erklære sin kjærlighet for hverandre, og et redskap for å dele ens tro. Men så flott som tatoveringer kan være, kan de også sette vår helse i fare. Tatovering infeksjoner er ikke noe å le. Heldigvis er de sjeldne når tatoveringen er gitt av en trenet og lisensiert profesjonell.

Historie

Praksisen med tatovering går tilbake mange århundrer. Tatovert mumier har blitt funnet denne datoen så langt tilbake som det fjerde årtusen f.Kr.. I antikken, omfattende tatovering som tok uker eller måneder å fullføre var ikke uvanlig. Disse tatoveringer ble vasket ofte med saltvann og massert for å fjerne urenheter i månedene det tok dem å helbrede.

Lover forskrivning hygienekrav for tatovering kunstnere kom ikke om før moderne tid. Disse lovene har betydelig redusert sjansene for smitte fra tatoveringer gitt av fagfolk. Men med noen tatovering kommer en risiko for infeksjon, og de som gis av ulisensierte kunstnere er spesielt risikabelt.

Typer

Det finnes to typer infeksjoner man kunne få fra en tatovering. Den mest vanlige typen er en hudinfeksjon. Dette skjer når bakterier invadere den ferske tatovert hud. I de fleste tilfeller denne typen infeksjon er lett å bli kvitt, men det kan føre til mer alvorlige tilstander som blodet infeksjon, lungebetennelse eller nekrotiserende faciitis hvis ikke riktig behandlet. Blodbårne sykdommer er mindre vanlig, men mer alvorlig. Noen blodbårne sykdommer som kan overføres av skitne tatovering nåler inkluderer stivkrampe, tuberkulose, hepatitt og HIV.

Identifikasjon

Hudinfeksjoner kan ikke være lett synlig i de første dagene etter at du får en tatovering på grunn av normal smerte og hevelse. Men hvis disse symptomene ikke begynne å avta etter aa dag eller to, er infeksjon en mulighet. Hvis du ser pus rundt tatoveringen, er for et besøk til legen.

Symptomer på blodbårne sykdommer ta lengre tid å vises. Tegn variere etter type infeksjon, og kan omfatte muskelspasmer, kronisk hoste, feber, influensalignende symptomer, gulfarging av øyne eller hud, tap av appetitt og tretthet. Hvis du oppdager noe utenom det vanlige i ukene og månedene etter at du får en tatovering, diskutere det med legen din så snart som mulig.

Forebygging

Den beste måten å redusere risikoen for å få en tatovering infeksjon er å gå til en hederlig tattoo studio. Sjekke stedet før du får din tatovering, noe som gjør at det holdes rent og hygienisk. Be om bevis på lisensiering, og gjøre visse kunstneren bruker nye, sterile nåler og blekk caps. Du kan selv ønsker å be om referanser.

Du kan også redusere risikoen for smitte ved å unngå alkohol før og etter at du får din tatovering. Alkohol svekker immunforsvaret, og det også tynner ut blodet, noe som gjør at du blør lenger. Disse faktorene kan øke infeksjonsrisiko, selv under de beste omstendigheter.

Advarsel

Døden fra en tatovering infeksjon er sjeldent, men det kan skje. Blodbårne sykdommer som HIV og hepatitt kan alvorlig påvirke din livskvalitet, og de kan til slutt drepe deg. Selv en tilsynelatende ufarlig hudinfeksjon kan i noen tilfeller være dødelig. Det har vært rapporter om infeksjoner som involverer MRSA, en antibiotika-resistente bakterier, i tatoveringer. MRSA var ansvarlig for over 17.000 dødsfall i USA alene i 2005.

Ubehandlet Ankel Edema grunn av hjertesykdom

Fluid beholdt i kroppslige vev fører til hevelse i ekstremiteter kjent som ødem, som forekommer hyppigst i ben, føtter og ankler. The Cleveland Clinic sier hjertesykdom er en vanlig årsak, og hvis den forblir ubehandlet, bare vil forverres.

Identifikasjon

I boken "Heart Disease Symptomer," Dr. Lawrence S. Cohen sier "ødem er et vanlig tegn på hjertesykdom." Han antyder at svelling som forekommer i anklene på kvelden antyder retensjon av salt og vann, et tegn på høyre side hjertesvikt.

Symptomer

I tillegg til hevelse under torso, symptomer på ødem inkluderer strukket eller glinsende hud, abdominal hevelse, og hud som har en slags "smilehull" i flere sekunder etter å ha blitt presset.

Betydning

Ødem oppstår under hjertesvikt som hjertet er svekket i den grad at den er i stand til på riktig måte direkte sirkulasjon gjennom kroppen. Ubehandlet ankel ødem på grunn av hjertesykdom vil bare forverres dersom den underliggende årsaken, hjertesykdom, er behandlet.

Behandling

I tillegg til behandling for hjertesykdom, bør de som lider av ødem redusere sitt inntak av natrium og væske og en lege kan forskrive en vanndrivende (vann pille).

Advarsel

Uansett hva årsaken til ødem, bør enhver hovent område av kroppen beskyttes mot press, skader og ekstreme temperaturer, sier National Library of Medicine. Disse områdene er mer utsatt for skader og infeksjon.

Hvordan behandle hevelse

La oss innse det. Vi har alle ulykker fra tid til annen som kan føre oss til å skade ulike deler av kroppen vår. En forstuet ankel fra løping; en vridd håndleddet fra å løfte noe for tung; et fall ned trappen: Dette er alle vanlige dagligdagse hendelser. Dessverre vil de fleste av disse typer ulykker innebære noen form for hevelse. Derfor er det viktig å vite hvordan man skal behandle hevelse når det skjer. Les videre for å lære hvordan å behandle hevelse.

Hvordan behandle hevelse

Stopp hva du gjorde på tidspunktet for skaden som resulterte i hevelse. Ta en pause; legge til rette for noen andre til å fullføre jobben; eller sette den av før du er sikker på at skaden ikke er alvorlig.

sitte eller ligge og heve den skadde kroppsdelen på samme eller over hjertet nivå hvis det er mulig. Dette vil bidra til å redusere mengden av svelling som kan oppstå.

Bruk is til det skadde området. Dersom hevelsen ikke går ned i løpet av et par timer, eller hvis det fortsetter å bygge, prøv en mild varmepakke i stedet. Noen skader selv reagerer best på et kurs av vekslende varme og kalde omslag. Hvis du er i det hele tatt usikker på hvilken du skal bruke, med en lege.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller Motrin. Dette vil bidra til å redusere mengden av betent vev. Pass på å ta bare den dosen anbefales.

Drikk rikelig med væske, helst noe vann-basert, for å hjelpe kroppen din regulere seg selv til å helbrede skaden.

Forbli i et kjølig miljø, slik at huden din ikke utsettes for sterk varme som kan føre til hevelse til å bli verre.

Unngå overdreven stående hvis skaden er til beinet området. Men ikke bare sitte eller ligge til hevelse er helt borte. Det er viktig for å flytte hoveddelen for riktig sirkulasjon. Dette vil faktisk hjelpe kroppen til å helbrede raskere. Bare gjør alt i rimelig moderasjon inntil skaden er leget.

Hvis hevelse øker eller ikke avtar, eller hvis det skadde området blir rød eller på annen måte misfarget eller svært sår, lege kontaktes umiddelbart.

Hint

 • Ring 911 hvis skaden er en nødssituasjon.
 • Ta gjerne kontakt med din lege for spesifikke instruksjoner om hvordan du skal håndtere din skade.
 • Be om hjelp hvis du trenger det i stedet for å risikere ytterligere skade å prøve å gjøre alt selv.
 • Hold isposer lys nok til at de ikke legger til overtrykk til skaden.
 • Aldri ignorere en skade, særlig en som resulterer i hevelse.
 • Ikke fortsette å arbeide eller spille med en skade som du kan gjøre det verre, noe som resulterer i langvarig eller permanent skade.
 • Aldri ta mer medisiner enn anbefalt dose.
 • Vær sikker på at varme pakninger, hvis brukt, på ikke så varm at de kan brenne huden.

Hvordan redusere Leg Hevelse

Hvordan redusere Leg Hevelse


Hevelse i bena, også kjent som ødem, kan være forårsaket av mange forskjellige forhold. Hjertesykdom og høyt blodtrykk er to vanlige forhold, men ødem kan også være idiopatisk; det ikke er noen kjent grunn for ødem. Hvis bena hovne opp, det finnes måter å lindre det, og øke blodsirkulasjonen; du vil føle deg mye bedre når du gjør.

Hvordan redusere Leg Hevelse

•  Ta diuretika bare som foreskrevet av legen din. Diuretika er også kjent som "vanndrivende" og bidra til å redusere væskeretensjon som kan føre til hevelse i bena.

Unngå å spise salt mat som salt snacks; dreven salt hjelper kroppen beholde væske og vil gjøre ødem verre.

Hev bena ofte; når du heve bena er det lettere for hjertet å sirkulere og lette væske bygge opp i bena. Bena skal være minst på samme nivå som hoftene mens du sitter; I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å heve bena høyere enn nivået på hoftene.

Fjern trange sko og strømper, spesielt stramme strømper som stopper rett under kneet. De vil utrydde blodsirkulasjonen og forårsake enda mer ødem i bena. Strømper som stopper ved ankelen kan også svekke sirkulasjon. Fjerne skoene dine eller i det minste løsne skolisser eller nedleggelser.

Bruk løstsittende klær fra livet og ned; unngå tettsittende undertøy og tettsittende bukser, som vil hindre sirkulasjon til underkroppen og forårsake bena til å hovne opp.

Flytt leggene og ledd; heve og senke bena, bøy knærne og flytte ankel leddene i en sirkelbevegelse. Bevegelsen vil hjelpe blodet begynner å strømme igjen og redusere ødem i bena.

Drikk mer vann, mindre regissert av legen din ikke å drikke mer. Tro det eller ei, øke væskeinntaket hjelper presse væsken ut av cellene og setter den tilbake i blodet, noe som skaper økt sirkulasjon og mindre ødem.

Hint

 • Aldri ta diuretika mindre foreskrevet av legen din.
 • Ta alltid medisiner som anvist.
 • Ring 911 umiddelbart hvis ødem blir verre og du har problemer med å puste, kan dette være et tegn på hjertesvikt.

Hvordan kan jeg redusere hevelsen i My forstuet ankel Do?

En forstuet ankel refererer til en skade på ankelen. De fleste ankelskader er forårsaket av fall, vendinger eller et plutselig innvirkning. Ankelskader forårsake smerte, stivhet og hevelse som kan vedvare i flere dager til måneder. Søk straks legehjelp hvis du tror du har en forstuet ankel. Forstuinger variere i alvorlighetsgrad, og alvorlige forstuinger som går ubehandlet kan føre til kroniske ankelproblemer som kan kreve kirurgi for å korrigere.

RICE Metode

Bruk RICE behandlingsmetoden (Rest, Ice, Compression og Elevation) så snart som mulig etter at ankelskade for å minimere hevelse og smerte. Komme til et sted hvor du kan hvile etter spraining ankelen. Hvis mulig, få noen til å bære deg eller hjelpe deg gå. Putting vekt på en fersk forstuing kan øke hevelse og gjøre skaden verre. Legg deg ned og heve din skadde ankelen nivå eller over hodet på en myk overflate, for eksempel en pute. Plasser en ispose innpakket i et håndkle over ankelen din i 15 minutter. Ice vil hjelpe hevelsen går ned og nummen området for å redusere smerte. Hvis du ikke har en ispose tilgjengelig, gjør en pose med frossen frukt eller grønnsaker en stor ispose som det kan danne seg rundt ankelen. Fortsett å bruke isen annenhver time i 15 minutter om gangen umiddelbart etter forstuing til du får legehjelp. Komprimering vil bidra til å stabil ankelen og redusere hevelse. Kjøp en elastisk bandasje og pakk det tett rundt ankelen. Pass på å ikke vikle bandasjen så hardt at den kutter av blodsirkulasjonen. La tærne synlige, slik at du kan se om de blir blå eller hvit på grunn av tap av sirkulasjon.

Medisiner

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan bidra til å lindre smerte og hevelse. Prøv ibuprofen eller acetylsalisylsyre og ta medisiner nøyaktig som anvist. Misbruk av NSAIDs kan føre til mage- og leverproblemer. Hvis over-the-counter NSAIDs ikke klarer å lindre hevelse tilstrekkelig din smerte og, kan legen gi deg en resept på en sterkere NSAID før ankelen begynner å gro.

Immobilisering

Noen ankelskader krever en støpt eller spenne for å holde ankelen immobile. Flytte eller vri ankelen for mye, spesielt i løpet av de første dagene etter skaden, kan føre til mer skade på leddbånd og øke hevelse. Bruk krykker for de første dagene eller så lenge legen din ber om å forebygge overvekt peiling som kan utløse betennelse.

Forstuet ankel Komplikasjoner

Forstuet ankel Komplikasjoner


Forstuet ankler er ganske vanlig og ikke ansett ortopediske nødhjelp. De er vanligvis behandles med Ace bandasjer, is, anti-inflammatoriske medisiner og hvile. Men forstuinger kan gå fra håndterlig til en problematisk hvis komplikasjoner utvikle.

Kronisk smerte

Personer som lider flere forstuinger i samme område kan begynne å oppleve kronisk smerte. Dette kan også skje hvis du ikke tillater ankelen å fullstendig helbrede før du gjenopptar normal aktivitet. Smerten oppstår som felles blir mer ustabil. I mange tilfeller er nødvendig kirurgi.

Gikt

Hyppige ankelskader kan også utløse tidlig debut leddgikt. Også en kronisk tilstand, leddgikt forårsaket av forstuet ankel komplikasjoner kan noen ganger bli kontrollert gjennom bruk av anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. I noen tilfeller, skjønt, er kirurgi nødvendig for å bremse utviklingen av leddgikt og gjenopprette ankel stabilitet.

Ustabilitet

Joint ustabilitet er en vanlig komplikasjon. Ifølge MD retningslinjer, "løs organer kan utvikle seg fra leddbrusk skade på tidspunktet for skaden." Kirurgi kan være nødvendig å fjerne den ytre vev og fremmer stabiliteten. Symptomer på denne tilstanden omfatter kroniske smerter og lokal hevelse.

Hvordan å gå på en brukket ankel

En ødelagt ankelen er når en eller flere av de tre ben som utgjør ankelen er brutt. Disse tre bein kalles fibia, den Tibula og talus. En pause kan skje på mange måter, fra et fall eller et slag. Se legen din for å finne ut om du har virkelig ødelagt ankelen, siden en alvorlig forstuet ankelen noen ganger føles som om den er ødelagt. Symptomer på en brukket ankel inkluderer hevelse, blåmerker, smerte og en følelse av ankelen blir forstuet. Du kan fortsatt være i stand til å gå på en ankel med en mindre brudd, og det er derfor dette ikke er en pålitelig indikator.

Bruksanvisning

Hvordan Walk

•  Bestem hvor alvorlig bruddet er. Hvis den er mindre og ankelen er ikke malplassert, kan du unngå kirurgi. Men det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å gå på det med en gang. Ifølge nettstedet til American Academy of ortopediske kirurger, "noen leger la pasienter legge vekt på sin etappe med en gang, mens andre har dem vente i seks uker." Det synes å være mer vanlig å holde av foten, men. Hvis ankelen er brutt samt malplassert, er kirurgi nesten alltid anbefalt.

Spør legen din om du kan legge vekt på ankelen. Hvis du bruker en støpt eller en støvel, er han trolig til å si ja. Ifølge nettstedet til University of Michigan Health System, "Hvis bruddet ikke er for alvorlig, kan du være i stand til å gå i støpt etter en kort periode." Du må kanskje bruke en stokk eller krykker for en stund, though.

Ikke prøv å gå raskere enn anbefalt, og sørg for at du gjør alt for å rehabilitere ankelen etter operasjonen. Hvis ikke, kan det hende du må gjennomgå en ny operasjon. Institutt for Foot og ankel Rekonstruksjon på Mercy sier at "hvis ankelen ikke er reparert riktig eller ikke gro godt, leddgikt og misdannelse av ankelen kan oppstå. Noen av disse pasientene vil ha noe annet valg enn å ha ankelen kirurgi redone . "

Forvent din tur til å være sub-par i mange måneder. Limping er vanlig. Noen individer ta opptil to år å komme tilbake til det normale. Stikker til fysioterapi programmet er nøkkelen.

Hjem rettsmidler for en brukket ankel

Du utløst, falt og funnet deg selv sittende i akuttmottaket med en brukket ankel. Knoklene vil leges med tiden, men hvordan håndterer dere ubehag av å gjøre det gjennom de første dagene? Legen din vil trolig sende deg hjem med enten en støpt eller en spenne sammen med krykker og muligens smertestillende medikamenter. Når du kommer hjem bør du ta noen skritt for å gjøre livet lettere som ankelen din helbreder.

Heve og is Your Leg

Redusere hevelse ved å heve ankelen slik at den hviler høyere enn hjertet. Hev over ditt hjerte, slik at blod og væske renne bort fra skaden og fremme helbredelse. Hold beinet hevet så ofte som mulig for de første to til tre uker.

Stable flere puter opp på enden av sengen og ligge i sengen med foten støttet opp. En annen måte å heve din ankelen er å ligge på gulvet på ryggen med foten på en krakk.

Redusere hevelse ved å plassere poser av isen på skadde ankelen hver 15 til 20 minutter for første én til to dager, selv om du har en støpt. Du ønsker ikke din cast å bli våt, så plasserer is pose på et håndkle mellom posen og din cast å holde det tørt.

Herbal rettsmidler

Enkelte urter og forbindelser kan fremskynde helbredelsesprosessen. For eksempel fremmer comfrey cellevekst og brukes eksternt, men det skal ikke brukes hvis du er gravid eller ammende. Mange naturlige urter er funnet på den lokale helsekostbutikk. Horsetail er en bindevevs regenerator og er kjøpt i et utdrag tablettform.

Et annet bein-healing urt er teasel rot, som støtter hormoner som bygger nye bein. Teasel root kan kjøpes i en te form eller i utdrag eller piller.

Sjekk med legen din før du starter noen alternativ eller herbalist programmet for å sikre at det ikke forstyrre behandlingen.

Ikke Røyk og spise riktig

Røyking kan forsinke helbredelsesprosessen. Ifølge Atlanta ortopedisk kirurg George Cierny III, kan healing ta opp til fem måneder lengre hvis du røyker.

Han sier at nikotin og andre kjemikalier som finnes i sigarettrøyk svekke oksygen fra å nå benvev, som forsinker healing.

Spis næringsrik mat til supercharge helbredelsesprosessen. Nonfat yoghurt, sardiner, grønne grønnsaker og skummet melk er noen av de matvarer som fremmer helbredelse av beinbrudd.