Digidexo.com

hevelse etter tatovering

Hvordan redusere hevelse etter Revisjon Rhinoplasty

Hvordan redusere hevelse etter Revisjon Rhinoplasty


Utvinning fra plastisk kirurgi er ofte en smertefull og ubehagelig opplevelse. Mange pasienter opplever smerte, hevelse og blåmerker som kan vare dager og uker. Etter en revisjon rhinoplasty prosedyre (sekundær nese jobb), kan området rundt nesen bli ekstremt hovne. Det finnes en rekke måter å bidra til å redusere hevelse etter revisjon neseplastikk og sterkt redusere ubehag forbundet med gjenopprettingsprosessen. Disse midler kan gjøres samtidig for optimale resultater.

Bruksanvisning

Hev hodet ditt. Stablet puter er ikke nødvendigvis det beste alternativet, men en recliner eller en rygg er begge gode valg. Hodet skal være på om en 30 til 45 graders vinkel mens du hviler eller sover. Høyde bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og reduserer hevelser etter revisjon neseplastikk.

Pakk noen knust is i et mykt håndkle. For de mest effektive resultater, la isen pakke på i 20 minutter, deretter fjerne i 40 minutter. Fortsett å gjøre dette for hele dagen for å bidra til å redusere hevelse etter revisjon neseplastikk.

Trykk på en pakke med frosne erter mot nesen. Hvis en ispose er for kaldt eller ubehagelig, en pakke med frosne erter eller andre frosne grønnsaker er det nest beste. Søk om 20 minutter på timebasis for best resultat. Beskytt øm hud ved å sette et papirhåndkle eller vaske tøy mellom ansiktet og de frosne erter.

Drikk litt Solblom (en homøopatisk urt) eller bromelain (en ananas enzym). Dette er naturlige urter som bidrar til å redusere hevelse fra innsiden og ut. Bromelain er kjent for sin "... antitrombotiske, fibrinolytic og anti-inflammatorisk effekt", mens Solblom er også kjent for sine sterke anti-inflammatoriske egenskaper, ifølge en artikkel på SkinandAging.com av Dr. Leslie Baumann. Når tatt noen dager før kirurgi og et par dager etter operasjonen, kan det i stor grad redusere hevelse etter revisjon neseplastikk. De kan også redusere utvinning tid generelt. Du bør ta Solblom i noen dager før operasjonen, og opp til en uke etter operasjonen. Ta bromelain ca en uke før operasjonen og to uker etter kirurgi.

Unngå å ta varme dusjer og konsumere overflødig salt. Varmt vann vil faktisk øke hevelse og sterkt forlenge restitusjonstiden. Lunken dusj eller bad er best mens du gjenoppretter fra revisjon rhinoplasty. Salt eller noe mat og drikke som inneholder natrium er også kjent for å gjøre hevelse verre.

Hint

  • Trykk aldri is eller en kald komprimere direkte på din nese eller hud uten å sette et beskyttende håndkle i mellom.

Måter å redusere hevelse Etter en Lumpectomy Surgery

En lumpectomy er en kirurgisk prosedyre hvor unormal brystvev, sammen med en liten mengde av normalt vev er fjernet. Denne fremgangsmåten er noen ganger referert til som brystbevarende operasjon, fordi bare en del av brystvevet blir fjernet. Noen pasienter opplever lymfødem etter operasjonen. Denne tilstand er karakterisert ved svelling i armen, for hånd eller bryst og er forårsaket av lymfesystemet manglende evne til å drenere skikkelig lymfevæske. Men det finnes måter å redusere hevelse forårsaket av lymfødem.

Observasjon

Hevelse etter en lumpectomy er ikke uvanlig, så du bør være på utkikk etter den. Lymfødemer, den mest vanlige type av hevelse etter denne type operasjon kan innebære bryst, hånd eller arm. Ifølge USC universitetssykehus du er på en økt risiko for både hevelse og alvorlig infeksjon hvis din lumpectomy inkludert har lymfeknuter fjernet. Selv om hevelsen vanligvis går bort i løpet av seks til 12 uker bør du kontakte din lege bare for å sørge for at alt er normalt. Han kan henvise deg til en fysioterapeut som kan anbefale spesifikke teknikker som kan ikke bare bidra til å redusere hevelse, men kan bidra til å øke styrke og fleksibilitet.

Hold deg aktiv

Det finnes en rekke aktiviteter du kan gjøre for å bidra til å redusere hevelse etter en lumpectomy. Start med å heve den berørte armen over nivået på hjertet ditt i 45 minutter. Plassere armen på en pute med albuen høyere enn skulderen din og din hånd høyere enn håndleddet. Gjenta denne prosedyren 02:58 tid hver dag. Prøv å bruke armene som du normalt ville gjort så mye som mulig. Mange pasienter kan begynne rehabilitering øvelser dagen etter operasjonen, mens andre kanskje må vente noen dager før du starter. Du bør alltid følge din lege eller fysioterapeut instruksjoner om når du skal begynne spesifikke øvelser for å redusere hevelse og bedre utvalg av bevegelse.

Hold deg sunn

Kirurgi kan være vanskelig på kroppens evne til å bekjempe infeksjoner, og infeksjoner kan forverre hevelse, så det er viktig å gjøre alt du kan for å holde seg frisk. Spis et balansert kosthold. Hold kroppen og klærne rene og vernehansker når du gjør husarbeid eller hagearbeid. Vask noen kutt eller utklipp med anti-bakteriell såpe. Unngå enhver situasjon som kan føre til brannskader eller infeksjoner. Unngå tettsittende klær og smykker som kan hemme blodsirkulasjonen og øke hevelse.

Hevelse etter brystforstørrelse

Hevelse etter brystforstørrelse er kroppens naturlige reaksjon på et fremmed stoff blir introdusert. Noen implantat pasienter kan bli skremt over hvor mye hevelse etter operasjonen, men vet den vanlige tidsrammen for healing kan dempe deres frykt.

Time Frame

Etter bryst-implantat kirurgi, er hevelse vanlig og kan vare fra noen dager til noen uker, avhengig av implantatet og variasjoner i individuell healing tid.

Funksjoner

Når implantater er plassert over muskelen, hevelse varer vanligvis fra fire dager til to uker. For implantater plassert under muskelen, tar gjenopprettingen lenger, så hevelsen varer 2-12 uker.

Hindre hevelse

Til leksjon hevelse, kan pasientene sove i en liggestilling på ryggen slik at trykket ikke vil være på brystet.

Redusere hevelse

Kompresjonsbind hjelpe støtte brystimplantater og redusere hevelse. Leger anbefaler ising eller kalde omslag for å redusere hevelse i tillegg.

Advarsel

Hvis brystforstørrelse pasienter opplever ekstrem smerte, sverting av huden, overdreven blødning eller hevelse som blir verre, bør de kontakte sin lege umiddelbart.

Hvordan å behandle hevelse etter en hysterektomi

En hysterektomi er en operasjon utført av en lege for å fjerne den kvinnelige livmoren. Det finnes flere typer hysterektomier. En abdominal hysterektomi (TAH) innebærer å fjerne livmoren gjennom et klassisk kutt over magen. Under en laparoskopisk hysterektomi, gjør legen små snitt på magen og fjerner livmoren gjennom dem. I et laparoskopisk assistert vaginal (LAVH) hysterektomi, skjærer legen livmoren i små biter via små snitt på magen og fjerner den vaginalt. Legen kutter livmoren ut og fjerner den vaginalt uten noen eksterne kutt i en vaginal hysterektomi (TVH). Les videre for å finne ut hvordan å behandle hevelse etter en hysterektomi.

Bruksanvisning

•  Bruk komprimering. Komprimering band som går på tvers av magen bidra til å redusere hevelse. Disse bandene redusere ubehag forårsaket av alt skiftende etter operasjonen, også, så de tjener et dobbelt formål.

Hvil opp. Hevelse etter hysterektomi betyr vanligvis å overdrive. Legg deg ned, hvile og la kroppen krefter. Ikke presse for hardt for fort, fordi det fører til skade.

•  Prøv is. Kulde reduserer betennelse, derfor redusere hevelse. Lå i sengen med et kaldt omslag eller ispose innpakket i håndklær over hovne området. Ikke la magen få nummen fra kulden, og ta pauser fra de kalde omslag for å unngå å bli for kald.

Bruk anti-inflammatoriske medisiner. Legen sannsynligvis foreskrevet disse før du sjekker deg ut av sykehuset. Hvis ikke, kan du ringe og be om en resept på noen. Om ikke annet, bekrefte det er greit å ta over disk NSAID-er (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som ibuprofen eller naproxen natrium. Disse medikamentene reduserer betennelse og hevelse, og er tilgjengelig til enhver butikk.

Noter hvilke typer hysterektomi. Hysterektomier kan noen ganger omfatte fjerning av ett eller begge ovarier, cervix eller egglederne. Under en hysterektomi kan legene prosedyrer med blære eller rektum. Hvis det var mer enn bare livmoren fjernet, kan svellingen komme fra en av de andre fjerninger.

Ring legen. Hevelse som synes unormal eller forårsaker bekymring garanterer en samtale eller besøk til legen. Det er legens jobb å sørge for at utvinningen går bra, så ikke bekymre deg tilsynelatende bekymringsfull. Det er alltid bedre å være safe than sorry. Om ikke annet, kan legen å lette bekymringene.

Tips og advarsler

  • Hevelse ledsaget av sterke smerter, blødninger eller unormal utflod er et medisinsk nødstilfelle, og bør behandles umiddelbart.

Hvordan hjelpe den Hevelse Etter en Tattoo

Hvordan hjelpe den Hevelse Etter en Tattoo


Traumer av en tatovering kunstnerens verktøy på huden noen ganger resulterer i hevelse i området etter at tatoveringen har satt sine spor, spesielt hvis tatoveringen er plassert på dine føtter, ankler eller underarm. Minor betennelse og rødhet etter gjennomføringen av en ny tatovering som varer en til tre dager er ikke uvanlig. Heldigvis kan du takle problemet med vanlige husholdningsprodukter du har hjemme.

Bruksanvisning

•  Pakk en kommersiell ispose i en tynn bomullsklut, eller fylle en plast zip-type pose med isbiter og pakk den i en tynn bomullsklut. Den ispose bør ikke komme i direkte kontakt med huden eller vevet ditt kan skade oppstå.

Hold isen på tatoverte området i 10 til 15 minutter om gangen før du fjerner isen pack.

Vent minst 15 minutter i mellom isen programøkter. Gjenta etter behov for de første 24 timer for å bekjempe hevelse.

Ta paracetamol, ibuprofen, naproxen eller aspirin som anvist av produktveiledning. Ikke ta aspirin hvis du er under 20 år, med mindre anbefalt av en lege, ifølge Web MD.

Hev bena for å lindre hevelse hvis du har en fot eller ben tatovering. Sitte i en recliner eller rekvisitt føttene opp med puter under en seng.

Tips til kontroll hevelse etter visdom tennene fjerning

Etter at du får din visdom tann trukket eller pakket ut, kan det hende du trenger å forholde seg til en rekke ting kort tid etter dental kirurgi. Ett av disse spørsmålene er hevelse. Det finnes noen måter hevelse kan bli redusert etter en utvinning.

Påfør en kald komprimere

Bruk en kald kompress på kjeven og kinnet. En kald kompress kan være en frossen pakke med erter, en frossen gel pack eller en ispose (se Reference 3). Påfør kald komprimere til kinnet ditt. Hold det til kinnet ditt i 20 minutter og fjern deretter i 10 minutter og gjenta.

Påfør Fuktig varme

Påfør fuktig varme til kinnet, etter 36 timer etter operasjonen (se referanse 2). Vanligvis, hevelse øker i de første 72 timene, deretter hevelse avtar. Vær oppmerksom på at hevelse kan vare i flere dager. Dette er normalt.

Andre anbefalinger

Skyll munnen med varmt saltvann hver par timer. Unngå å ta på såret var du hadde tannen eller tennene fjernet. Spør tannlegen din hva annet du kan gjøre for å kontrollere hevelse.

Hvordan behandle Gland Hevelse etter prostata kirurgi

Prostata kirurgi er noen ganger nødvendig for prostatakreft, BPH (forstørret prostata) eller andre relaterte forhold. Post-kirurgi, kan du oppleve ubehagelig tilstander som smerte og hevelse. Hevelsen er midlertidig og vil gå unna som du helbrede, men det er skritt du kan ta for å ta det opp i løpet av denne tiden.

Bruksanvisning

•  Sett en liten, sammenrullet håndkle under pungen når du ligger nede eller sitter; Dette vil gi den støtte og redusere trykket.

Wear strammere sittende undertøy for støtte, men ikke så stramt det er ubehagelig.

Bruk NSAID smertestillende (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som aspirin, ibuprofen eller naproxen. De ikke bare lindre smerte, men lette betennelse som reduserer hevelser.

Påfør en ispose innpakket i en klut eller en frossen pose med grønnsaker for å lette hevelse.

Fortell legen din hvis hevelsen ikke har sunket etter 10 dager; Dette kan tyde på en infeksjon eller andre problemer.

Hvordan redusere hevelse etter Rhinoplasty

Alle som har neseplastikk, også referert til som en nese jobb, bør forvente hevelse i noen grad. Det er ikke noe bort å helt unngå hevelse i området av dine øyne, nese og ansikts-området generelt. I noen mennesker, kan denne tilstanden vare i flere måneder. Men er det noen grep du kan ta både før og etter operasjonen for å redusere mengden av hevelse du opplever etter en neseplastikk.

Bruksanvisning

•  Unngå å ta over-the-counter medisiner som aspirin, ibuprofen og paracetamol (ofte kalt NSAID) for uken før du er planlagt for neseplastikk kirurgi. Las Vegas Nevada Resource for Rhinoplasty kirurgi forklarer at å avstå fra disse medikamentene, samt alkoholholdige drikkevarer i tiden før din kosmetiske inngrepet, hjelper kroppen din leges raskere etter kirurgi (se Ressurser).

Få opp og rundt så snart din kan følge din neseplastikk. Gang fremmer bedre sirkulasjon i hele kroppen og kan bidra til å redusere hevelse i ansiktet.

Reduser hevelse rundt øynene ved å bruke kaldt komprimerer flere ganger om dagen. Legen din vil ha spesifikke instruksjoner for deg, men generelt et kaldt omslag kan brukes opp til 20 minutter om gangen, tre ganger om dagen. Hold komprimere av nesen.

Hold hodet hevet så mye som mulig både under våkne og sove timer. Prop deg opp på en haug av seng puter eller sove i en lenestol for å oppnå maksimal høyde. Bøy så lite som mulig.

Ta kontakt med legen din for å finne ut hva slags smertestillende er trygt for deg å ta under utvinning perioden. Han kan foreskrive en smertestillende eller en anti-inflammatorisk medisiner som kan bidra til å redusere hevelse.

Gå homøopatisk rute og bruke arnica gel til de hovne områder av ansiktet ditt. Arnica er en naturlig behandling for smerter, blåmerker og hevelser. Bruke arnica bare med tillatelse av legen din.

Følg alle postoperative instruks gitt av din lege for å unngå økt hevelse, blødning og andre komplikasjoner fra din neseplastikk. Holde bandasjer på i det angitte tidsrommet, og ikke begynne kraftig mosjon til du får grønt lys fra legen din.

Tips og advarsler

  • Redusere sannsynligheten for ytterligere hevelse ved å begrense mengden av natrium du spiser. En høy-natrium diett kan føre til økt ødem hos noen mennesker, uavhengig av om de har nylig hatt en operasjon.

Hvor lang tid tar Hevelse Siste Etter en Mageplastikk?

Full Mageplastikk

En full mageplastikk vil kreve en omfattende helbredelsesprosessen. I prosedyren, er et snitt gjort i hele nedre del av magen, over skambeinet. Buken huden trekkes fra bukveggen. Bukveggen musklene er strammet og sys sammen. Eventuelle overskytende hud blir fjernet, og en ny navle er opprettet. Alle snittene vil enten bli sys eller stiftes stengt.

Hevelse

På grunn av den type snitt gjort med en mageplastikk, smerte og hevelse kan være betydelige. Men folk som er i god helse har en tendens til å komme raskere. Ifølge Mayo Clinic, hevelse kan vare alt fra seks uker til tre måneder. En abdominal bindemiddel vil bli plassert rundt livet etter kirurgi for å redusere første hevelse. Arrdannelse vil også virke som om det er hoven i løpet av de første månedene, men arrdannelse vil bli mindre oppblåst etter ca ni måneder.

Delvis Mageplastikk

En delvis mageplastikk er mindre invasiv enn en full mageplastikk. Snittet i en delvis mageplastikk er mindre, så utvinning tid vil være mindre omfattende. Fettsuging kan inngå i den Mageplastikk prosedyre for å trimme midjen mer. Operasjonen kan gjøres på en dag, og du vil bli utgitt på samme dag, med mindre det er en komplikasjon.

Delvis og Hevelse

Hevelse med en delvis mageplastikk er ikke så alvorlig med en full mageplastikk. Som med en full mageplastikk, vil en abdominal perm bli plassert rundt midjen for å redusere hevelse. Hevelse vil være betydelig i løpet av de første ukene, men etter seks uker til to måneder, bør hevelsen bli avtatt.

Utvidet Mageplastikk

En utvidet mageplastikk fjerner hud fra magen, samt sidene og hofteregionen. Denne type kirurgi er vanligvis utføres på personer som har mistet betydelige mengder vekt. Et snitt er gjort på tvers av hele magen og rundt til baksiden av hoftene. Magemusklene er trukket stramt og sys, og en ny navle er opprettet. Alt overflødig hud fjernes, og snittet blir deretter sydd.

Hevelse etter en lengre Tuck

En utvidet mageplastikk er et dramatisk inngrep som kan innebære en mye smerte og hevelse. Dreneringsrørene er plassert inne i innsnittet for å drenere væske fra snittet. Hevelse og blåmerker er betydelig i løpet av de første dagene av prosedyren. Dette er normalt. Men hvis du begynner å oppleve kvalme / oppkast, feber over 101 grader Fahrenheit, og smerte som ikke kan lindres med smertestillende medikamenter, oppsøke lege umiddelbart, da dette er et tegn på infeksjon. Hevelse med en utvidet mageplastikk bør løse innen seks uker til to måneder.

Risiko

Å få en mageplastikk innebærer noen risiko. Ifølge Mayo Clinic, kan du bli utsatt for smitte, serom (væske som samler seg under huden), hematomer (blod som bassenger under huden), og en redusert følelse av mageområdet. Andre risikoer kan omfatte blødning, allergisk reaksjon på anestesi, og skjemmende arr. Røyking kan øke risikoen for komplikasjoner og større arr.

Hvordan hjelpe Hevelse avta etter en Mageplastikk og fettsuging

Populariteten til valgfag kosmetisk kirurgi som fettsuging (lipo) og buk tucks at det virker som om de er vanlig og "no big deal." Det er en oppfatning av at du går å sove og våkne opp med en ny, slank kropp som er klar til å gå. Realiteten er at fettsuging og mageplastikk utvinning er smertefullt og innebærer alvorlig nedetid. Foruten smerter og blåmerker, gjennomgår kroppen din kraftig hevelse som en reaksjon på traumer av kirurgi. Hevelsen kan vare i uker eller måneder, utydeliggjøre resultatene av fettsuging eller mageplastikk. Men det er ting du kan gjøre for å bidra til å holde hevelse avta etter operasjonen.

Bruksanvisning

•  Sørg for at legen er kjent med den riktige måten å håndtere og drenering av overflødig væske han pumper inn i dine fett lag for å gjøre operasjonen enklere. Still spørsmål, sjekk sertifiseringer og velge en lege med gode anbefalinger og legitimasjon.

Spør legen din om du bruker en åpen drenering teknikk for lipo, hvor snittene blir ikke sydd stengt. Det kan være Messier som drenering er oppstått, men hevelsen går ned raskere.

Bruk din komprimering plagg som anvist, spesielt hvis snitt er sydd stengt. Dette tykke elastiske beltet lignende plagg styrker gjenværende væske til å spre seg og bli absorbert i kroppen. De bidrar også til å kollapse tunnelene igjen i fett av kanylen, eller fett suger tube.

Prøv massasje for å hjelpe redistribuere væske hvis det er sta hevelse.

Utforsk ekstern ultralyd hvis andre teknikker for å redusere hevelse fungerer ikke. Dette benytter lydbølger til å bryte ned hovne områder, slik at fluidet kan absorbere inn i kroppen enklere.

Tips og advarsler

  • Forvent mer hevelse etter lipo på områder som er lavere på kroppen, som magen eller lårene, enn på områder som er høyere på kroppen som haken eller armene.
  • Ta genetikk i betraktning. Noen faktorer som forårsaker økt hevelse kjøre i familier, og kan ikke forebygges.
  • Ha tålmodighet. Hevelse ikke går bort i løpet av få dager. Det kan ta uker eller måneder før kroppen er tilbake til det normale. Du sette kroppen din gjennom mye stress, og du må la det komme på sin egen tid.
  • Husk at svelling kan også oppstå på innsiden, ikke bare utvendig. Bare fordi du unngå å se hoven betyr ikke at du ikke er hoven.
  • Dette er en større operasjon følge kirurgens retninger for ettervern. Ikke forsøk hjem rettsmidler som is for hevelse.

Care Etter Wisdom Teeth fjerning

Noen ganger visdomstennene ta opp for mye plass i munnen. Hvis det ikke er nok plass når visdomstennene kommer inn, vil de visdomstennene presse mot de andre tennene og kan forårsake mye smerte. I dette tilfellet vil visdomstennene må trekkes ut. Denne prosessen kan også være smertefullt og krever spesiell omsorg og bekymring etterpå for å sørge for at pasienten unngår smitte.

Den Gauze Pad

Etter operasjonen vil pasienten merke at en kompress er på plass i løpet av de uttrekks poeng. Disse putene bør holdes på plass i minst en halv time, men kan holdes på plass lenger om nødvendig. Når blødningen har avtatt eller stoppet helt fra utvinning poeng, bør kompress fjernes og kastes. Hvis blødningen ikke stopper, bør kompress byttes ut for ferske pads til elektrodene er fjernet helt og forkastet. Unngå kraftig vaske munnen ut eller berører de såre områder.

Pasienten vil bli sendt hjem, og bør bruke isposer på utsiden av kjeven der tennene ble trukket ut til å bidra til å redusere hevelse.

Medisinering

De fleste pasienter blir foreskrevet noen få dager igjen av smertestillende medikamenter etter fjerning av visdomstenner. Dette er vanligvis Hydrocodone eller Vicodin. Ta medisinen som foreskrevet av kjevekirurg.

Medisinen skal hjelpe med smerte og pasienten vil mest sannsynlig oppleve anfall av ekstrem søvnighet for de første par dagene etter operasjonen. Pasienten bør sove når hun føler seg sliten og bør unngå for mye aktivitet.

Blødning og infeksjon

En viss mengde av blødning er å forvente etter operasjonen. Biting ned på en fuktet tepose i 30 minutter kan hjelpe med overdreven blødning. Teposer inneholder garvesyre, som kan hjelpe blodet danne en blodpropp, og kan stoppe blødningen. Hvis blødningen ikke stopper, ringe kirurgen. Overdreven blødning kan være et tegn på en infeksjon som kalles tørr socket, som kan festes med medisiner på klinikken der prosedyren ble utført.

Hevelse er normalt og bør forventes. De fleste hevelse etter en visdom tanntrekking er ikke noe å være bekymret.

Hvorfor Er Foot Hovne Etter en etappe Break?

En hoven foten er vanlig etter en fraktur i en hvilken som helst av knoklene i foten. Det er ett av symptomene hos pasienter undre seg om etter den første traumer sjokk og behandling av en fraktur. Bare fordi det er vanlig, bør det ikke bli ignorert, og en bekymret pasient bør spørre sin lege oppfatning. Hevelse eller ødem er et av symptomene legen vil være på jakt etter i alle post-brudd eksamen.

Trauma

Et brudd i femur, tibia, fibia eller ankelen eller foten bein forårsaker store traumer til dette området. Men en pasient kan fortsatt bli overrasket over at en pause høyere opp i leggen fører til at foten til å hovne opp. En enkel forklaring er tyngdekraften. Dette spiller en del av samlingen av fluid ved bunnen av området. Hvis brukeren står, selv med benet i gips, vil væsken samle seg på det laveste punktet.

Skade

Noe brudd fører til en betydelig mengde av skade på vevet i området. Lekkasje fra vev og små blodkar vil føre til ødem. Legemet også naturlig har en inflammatorisk respons som en måte å beskytte seg selv etter trauma. Dette er en annen årsak til hevelse. Noen mennesker som ikke har hatt traumer erfaring hevelse, like etter å ha stått i lange perioder. Dette kan tyde på problemer med venøs sirkulasjon. Dette er blodtilførselen går tilbake til hjertet.

Behandling

Pasienten bør løfte benet, når man ligger eller sitter, til å være over nivået av hjertet. Avføring og puter bør brukes. Benet og foten bør støttes. Legen kan gi beskjed om at isen bli brukt til området, eller, alternativt, kanskje kaldt komprimerer brukes. Pasienten kan være foreskrevet medisiner for å kontrollere smerte og, i noen tilfeller, for å redusere svellingen.

Andre Signs

Noe hevelse etter et brudd er normalt, men andre symptomer kan trenge sjekking. Noen faktiske lekkasje av cellevæsken fra området bør rapporteres til legen. Pasienten bør også se legen om det er noen misfarging av tærne. Det er vanlig i tilfelle av svellende å ha en redusert følelse i området. Men noen betydelig tap av følelse bør sjekkes ut.

Time Frame

Den svelling av foten er sannsynlig å være mest tydelig i tiden like etter bruddet. Men noen pauser ta en god stund å reparere, og hevelse kan også vedvare en stund. Noen mennesker selv finner ut at hevelsen vil gjenta seg i at foten etter at de har hatt en pause. Står for lengre perioder eller hard trening kan føre til at foten på det ødelagte beinet til å hovne opp igjen.

Hvordan Stopp ankelen hevelse

Hvordan Stopp ankelen hevelse


Ankel hevelse kan være en uheldig bivirkning av treningen. Selv om hevelsen ikke kan skyldes en underliggende skade, kan det føre til ubehag og problemer med å bevege ankelen eller ankler riktig. Du kan bruke over-the-counter løsninger for å behandle ankelen hevelse og hindre fremtidige hevelse hendelser. Alltid snakke med legen din, men hvis ankelen hevelse ikke blir bedre med tiden, eller fortsetter å skje fordi det kan tyde på en underliggende medisinsk tilstand.

Bestem Årsak

Anklene blir hovne fordi væske bassenger i ankler og føtter, forårsaker at huden til å hovne opp. Hevelsen kan plassere ekstra press på blodårene, noe som bidrar til smerte og påvirker blodtilførselen til ankler og føtter. Hvis ankelen hevelse er trening relatert, kan det være på grunn av traumer til føttene, for eksempel konstant pounding når du kjører. Andre årsaker kan være betennelse i ankel ledd eller senebetennelse i senen som går bak ankelen, ifølge Cathy Gerhard Fieseler Werke, MD, en lege skriver i "Running Times" magazine. Ankel hevelse kan noen ganger være tegn på en underliggende skade, for eksempel en stress brudd eller liten pause i ankelen. Du ønsker kanskje å se din lege hvis du er bekymret for din ankelen hevelse skyldes en skade.

PRIS Metode

Leger og fysioterapeuter bruker ofte PRIS metode for å ta vare på hovne ankler, ifølge Matthew Gloin, MD, en lege skriver på Outsports.com. Denne forkortelsen står for beskyttelse, hvile, is, kompresjon og høyde. Beskyttelse innebærer å bruke en skinne som gir stabilitet til ankelen og resten betyr å holde vekten av din hovne ankelen. Glasur ankelen i 20 minutter av gangen og 20 minutter med hvile kan også hjelpe krympe betente blodkar for å redusere hevelse. Innpakning en elastisk bandasje rundt ankelen kan bidra til å fremme væske avkastning, som kan høyde. Løft ankelen høyere enn hjertet å oppmuntre væske avkastning og for å stoppe hevelse.

Sjekk Dine Sko

Too-tight trening sko kan være en annen ankel-hevelse skyldige, ifølge Gå Spør Alice !, en helse og velvære nettside fra Columbia University. Hvis skoene er for små eller laced for hardt, kan de hemme væske og blodtilførselen til føttene. Sokker som er for stramt også kan påvirke blodsirkulasjonen, noe som fører til hevelse. Justere dine sko og sokker kan bidra til å forhindre fremtidige episoder av ankelen hevelse etter trening.

Slå opp treningsprogram

Trening kan være en god ting hvis du opplever kronisk ankelen hevelse fordi det øker blodsirkulasjonen. Men hvis du gjør den samme øvelsen om og om igjen, kan dette øke risikoen for stress frakturer og betennelser som fører til ankelen hevelse. For å forebygge og stoppe ankelen hevelse, slå opp treningsprogram med vekslende med høy effekt øvelser som kjører med lav effekt øvelser som svømming. Gi deg selv hvile pauser mellom treningsøktene kan også bidra til å redusere hevelse og hindre belastningsskader.

Hva er Arnica etter?

Arnica har lenge vært assosiert med healing blåmerker, forstuinger, ømme muskler og hevelser. Det er en urt som er innfødt til Europa, der det har blitt brukt siden 1500-tallet for å behandle skader og muskelsmerter ved å bruke urten i krem ​​eller grøtomslag skjemaet til det berørte området. Internt er arnica noen ganger tatt i et svært utvannet homeopatisk skjema for lignende skader.

Aktuelt Arnica

Arnica brukes eksternt i form av en krem, gel, olje, komprimere eller skjær å behandle blåmerker, hevelse assosiert med brudd eller forstuinger, muskelsmerter og stølhet og for å redusere betennelse. Oljer, kremer og geleer er allment tilgjengelig. Tinkturer kan gjøres ved å dyppe bladene i alkohol i flere uker for å trekke den helbredende egenskaper, og en kompress kan gjøres ved å knuse den friske planten og bruke den direkte på det berørte området.

Homøopatisk arnica

Tar arnica internt som et homøopatisk middel regnes som trygt i en svært fortynnet form. Homøopatiske midler fortynne anlegget essensen vanligvis som en del stoff til 1 milliard deler vann. I denne svært fortynnet form, kan Arnica tas internt for å bistå i helbredelse av blåmerker, hevelse på grunn av brudd eller skade, såre muskler og betennelser.

Egenskaper

Arnica inneholder anti-inflammatorisk sesquiterpene lakton helenalin, som hjelpemidler i healing betennelse ved å selektivt hemme aktivering av transkripsjonsfaktoren NF-kappaB. NF-kappaB er en viktig regulator i det humane immunsystemrespons. Ved å hemme immunresponsen fra å kaste alt det har i det berørte området, kan arnica bidra til å bremse hevelse etter en skade.

Fordeler

Arnica hjelpemidler i å stimulere og strekke blodårene slik at når skaden oppstår, beveger blodet raskt til det berørte området og raskt transporterer bort giftstoffer med det slik at oppbygging av vev og blod ikke hemme helbredelse. Dette er hva som gjør arnica et hjelpemiddel i behandling av traumatiske hudskader.

Hensyn / advarsler

Arnica i anlegg og skjær form bør bare brukes eksternt. Tar arnica internt kan føre til svimmelhet, hjertebank, brekninger og hjerte skjelvinger, og hvis tatt i store mengder kan det føre til døden. Arnica bør ikke brukes på skadet hud eller utslett. Langvarig bruk kan føre til utslett; noen mennesker kan være allergisk mot arnica. Tar svært utvannet homøopatisk arnica er trygt, men som alltid når man behandler en sykdom, eller hvis du er gravid eller ammende, søke råd fra legen din.

Hva å gjøre etter en vasectomy?

Ifølge American Foundation for urologiske sykdom, er en halv million vasectomies utført i USA hvert år. En prosedyre utviklet for å sterilisere en mann som ønsker å være seksuelt aktiv uten far barn permanent, er det populært for ektepar, siden kvinnelig sterilisering er en mer komplisert prosedyre. Riktig ettervern etter en vasektomi kan føre til en rask utvinning og hindre smitte.

Umiddelbart Etter en vasektomi

Pasienter som gjennomgår en vasektomi blir bedt om å hvile. For mange aktive menn, kan dette være den vanskeligste oppgaven. Vasectomies er vanligvis gjort på en torsdag eller fredag, for å unngå konflikt med en arbeidsplan. Hvile kan forhindre skade på såret og hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner.

Hevelse Etter vasectomy

Isposer anvendt i 15 minutters intervaller kan redusere hevelsen etter en vasektomi, som kan Ibuprofen. Ikke ta noen medisiner uten legens samtykke.

Smertelindring etter vasectomy

I de første dagene etter en vasektomi, en lege kan foreskrive smertestillende for å bli tatt etter behov. Tylenol er også et alternativ for smertelindring. Smerte kan være et tegn på at kroppen trenger mer hvile, og være forsiktig så du ikke overanstrenger mens du bruker smertestillende. Av denne grunn, mange leger velger en smertestillende som forårsaker tretthet.

Omsorg for vasectomy Incisjon

Med et nei-skalpell vasektomi (NSV), er det et lite antall masker der sædlederen (sperm transport fartøy) ble fjernet for å bli cauterized eller kuttet. Med en tradisjonell vasektomi, er det et lengre snitt. Begge må holdes rene. En NSV helbreder generelt raskere. Antibiotisk salve brukes ofte for de første dagene for å holde området rent og bandasjene fra stikker. Etter det, skal området holdes rent og tørt for luftsirkulasjon og healing.

Sex Etter vasectomy

Menn generelt gjenoppta seksuelle relasjoner innen en uke. Men sperm fortsatt kan være til stede på den tiden, og leger råder menn til å fortsette å bruke andre metoder for prevensjon inntil deres sædkvalitet har blitt analysert.

Verifisere Sterilisering Etter vasectomy

Vanligvis etter åtte til tolv uker, vil legen utføre en semen analyse for å bekrefte prosedyren var en suksess. Pasienten blir instruert til å oppnå utløsning i en kopp, og innholdet ble analysert under et mikroskop for å verifisere at det ikke er noen sædceller (eller bare ubevegelig sæd) som er tilstede.

Hva Er Recovery Time etter en fullstendig Hysterektomi?

Restitusjonstid for en hysterektomi avhenger ikke så mye på hva organer er fjernet som på hvordan operasjonen er utført. Den vanligste typen hysterektomi er åpen abdominal kirurgi. Det innebærer en 3 eller 4-dagers sykehusopphold og en 6-ukers oppgang. Det finnes flere typer av mindre invasive hysterektomier der pasienter ofte forlate sykehuset i en eller to dager, og tilbake til arbeid i to uker.

Prosedyrer

Begrepet total hysterektomi refererer ofte til fjerning av livmoren og livmorhalsen, mens en radikal hysterektomi inkluderer å ta ut eggstokkene og egglederne. I tilfeller av livmorhalskreft, vev ved siden av livmoren, den øverste tomme av skjeden og bekken lymfeknuter kan også fjernes. Vanligvis er disse operasjoner kan utføres med et antall teknikker.

Metoder

Det finnes flere typer minimalt invasive hysterektomier, alle som resulterer i en mye kortere restitusjonstid enn abdominal kirurgi. I en vaginal prosedyre blir uterus fjernes gjennom et snitt i vagina. Hvis denne operasjonen ikke er utført i forbindelse med en annen metode, har legen begrenset utsikt over bekken organer. I et laparoskopisk assistert hysterektomi, er flere små snitt gjort i buken gjennom å sette inn virkemidler. Legen ser på operasjonsstedet gjennom et endoskop innsatt gjennom en av innskjæringene. Livmoren er kuttet i biter, som enten kan fjernes gjennom laparoskop eller vagina.

Minst Invasive

Den minst invasiv hysterektomi tilgjengelig i dag bruker da Vinci robot og teknikker som ligner på en laparoskopisk kirurgi. Roboten gir leger med en high-definition, 3D, forstørret bilde av den kirurgiske området. Kirurgen opererer roboten, som er i stand til å gjøre bevegelser for liten og presis for den menneskelige hånd. Det er som regel flere små snitt, en gjennom navlen. Livmoren er vanligvis fjernet vaginalt. Pasienter som har da Vinci kirurgi taper mindre blod og kommer seg raskere. Noen er i stand til å forlate sykehuset samme dag som sin prosedyre.

Ekspertise

Dessverre abdominal kirurgi er fortsatt den vanligste typen hysterektomi i USA. Dette er fordi mange kirurger ikke har tekniske ferdigheter for å utføre mindre invasive prosedyrer. Minimalt invasive prosedyrer er vanskeligere å utføre og dyrere, men de resulterer i mindre dyre sykehusopphold. Og enda viktigere for pasientene, de tillater for mye raskere inngang.

Time Frame

Uansett hvilken metode som brukes, bør kvinner være forberedt på en gradvis bedring. Selv i en minimal invasiv prosedyre, er en hysterektomi fortsatt stor operasjon som involverer skyve, dra, og omorganisere organer. Mange pasienter er sår i en måned, noe så lenge som 6 måneder. Hevelse etter operasjonen er typisk. Støttegruppen Hystersisters.com sier at majoriteten av kvinner ikke gå enda en dag uten å tenke på sin operasjon i 6 måneder etter inngrepet.

Hva sko å bære etter Foot kirurgi

Selv om mange fotproblemer kan korrigeres gjennom kirurgiske metoder, vil andre problemer krever kirurgi. Foot kirurgi er ofte nødvendig for bunions, flatfoot tilstand, alvorlig leddgikt, misdannelser i føttene eller tær, revet sener og ulike problemer i forbindelse med hælen. Etter foten kirurgi, er det viktig å bruke sko for å tillate foten å fullt igjen. Du bør snakke med legen din for å finne riktig fottøy etter operasjonen.

Ortopediske sko

Noen fot operasjoner vil kreve bruk av spesialiserte ortopediske sko etter operasjonen. Ortopediske sko ofte har en fast hæl og lang tå boksen som gir rikelig med plass for din fot. Skoene har vanligvis en hæl mellom ¾ og 1 ½ inches høy. Du bør se etter en ortopedisk sko som har en gummisåle, som hindrer slips på glatte overflater. Sko må ha god plass til foten, fordi du vil sannsynligvis oppleve hevelse etter operasjonen. Det er viktig å snakke med din podiatrist om riktig type ortopediske sko å bruke etter. Dessverre er disse sko er ofte ganske kostbare og trenger bare å bli slitt i en kort periode etter operasjonen.

Athletic Shoes

Hvis legen din ikke krever at du bære ortopediske sko etter foten kirurgi, vil du ønsker å ha en komfortabel og sikker par joggesko. Når du shopper for et par joggesko, er det noen viktige kvaliteter for å oppsøke. Skoene bør ikke være for stram eller smal, som foten din vil trolig være hovne eller innpakket i bandasjer. Se etter en sko som gir tilstrekkelig plass i hælen området og tå boksen, spesielt hvis du lider av bunions. Snakk med legen eller podiatrist om riktig bue type for dine føtter. Atletisk sko tilbyr en rekke buer; velge sko som best passer din fot.

Dress Sko

Hvis du trenger å bære kjole sko etter foten kirurgi, unngå iført sko med en hæl, da disse vil trolig føre til ytterligere belastning på foten. I stedet velger flate sko med demping langs innersåle. Sko som slip på foten (ingen lisser eller spenner), er det beste valget. Dressy sandaler er et annet godt alternativ hvis du har hatt foten kirurgi i varmt vær. Men sandaler ofte ikke gir god støtte for foten, så de bør bare brukes i korte perioder av gangen.

Hvordan du skal gå tilbake til arbeid etter en Kneprotese

Kneprotesekirurgi, også kalt total kne protesekirurgi, er ofte utført når en person opplever knesmerter av slitasjegikt, revmatoid artritt eller avascular nekrose. Hvis du har problemer med å gå, har stivhet i knærne eller kneet ser deformert, kan kneprotesekirurgi bli anbefalt av legen din. Operasjonen innebærer å fjerne dårlig brusk og skadet bein, som er erstattet med et kunstig ledd. Etter operasjonen, tilbake til normale aktiviteter, som arbeider, tar seks til 12 uker. Når du går tilbake til jobb etter å få en kneoperasjon, er det et par ting du bør huske på.

Bruksanvisning

•  Gå så mye som mulig på jobben. Under fysioterapi, vil legen anbefale at du går så ofte du kan for å styrke kneet og beinet. Unngå å stå på ett sted over lengre tid, da dette kan føre til hevelse.

Unngå farlige områder av arbeidslivet, for eksempel lagerbygninger. Klatre stiger og gjentatte ganger å bøye knærne bør unngås, så bør alle situasjoner der fallende kunne forekomme.

Unngå gjentatt trapp klatring.

Bruk en bistå enhet som en stokk eller krykker når vandre rundt arbeidsplassen. Bruk rekkverk når han går ned trappen. Assisterende enheter vil bidra til å redusere presset på kne og unngå ytterligere komplikasjoner.

Sitt ned hvis kneet, leggen eller ankelen begynner å føle ubehag eller begynner å svelle. Ikke press deg selv; lytte til kroppen og hvile når du trenger det.

Ta over-the-counter eller lege-foreskrevet smertestillende etter behov. Visse reseptbelagte smertestillende bør ikke tas på arbeidsplassen hvis de svekke din visjon eller gjøre deg søvnig.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din dersom du opplever smerte eller alvorlig hevelse etter kneprotesekirurgi.

Slik unngår du at hevelse med en Ortopedisk Boot

Slik unngår du at hevelse med en Ortopedisk Boot


En ortopedisk boot er en spesialitet sko laget for pasienter å bære etter fot eller ankel kirurgi. Støvelen holder deg fra å flytte den delen av kroppen din. Dessverre er felles hevelse etter operasjonen. Finne måter å redusere hevelse når du er iført en ortopedisk boot kan være frustrerende. Men det er noen ting du kan gjøre for å redusere hevelse og lindre smerte. Husk å ta foreskrevne medisiner som anvist av legen din, og være tålmodig.

Bruksanvisning

Prøv på ortopedisk boot for å være sikker på at det sitter korrekt. Støvelen bør passe perfekt rundt foten og leggen. De fleste støvler er justerbar i beinet, men foten del er dimensjonert til deg. Hælen skal sitte tett i bagasjerommet og tærne skal ikke ha satt seg fast i.

Lag to isposer bruker plast baggies og is. Fyll en baggie halvveis opp med is. Ikke plasser for mye is i posen, så du vil trenge pakken blir så flat som mulig. Knust is er optimal for mer fleksibilitet med ispose. Doble baggies for å hindre lekkasjer.

Plasser isen pakker inne i støvelen ned til føttene og anklene. Ikke mer enn to isposer per fot er nødvendig. Is reduserer mengden blod som taler til foten og numbs området for å redusere smerte. La den stå på i minst 10 minutter, med mindre det blir ubehagelig, og da må du fjerne det.

Hold foten hevet på nivå med hjertet så mye som mulig, ifølge PodAssociates.com. Iført en ortopedisk boot kan være nødvendig, men hevelse og smerte vil avta mer hvis du bor ut av foten din.

Løsne ortopedisk boot når du kan. Hver gang du setter deg ned, løsne stroppene. Dette vil tillate at fluidet som bygger seg opp for å unnslippe. Dette fungerer best hvis du heve foten din etter at du løsne stroppene.

Riktig Puter å eliminere Neck Pain

Riktig Puter å eliminere Neck Pain


Bruk riktig puter for å eliminere nakkesmerter og bedre søvnkvalitet. Nakkesmerter resultater fra skader eller skjevheter og alle behandlinger bør diskuteres med lege. Cervical puter er utformet for å støtte den øvre hvirvelsøyle i korrekt krumning. Sove med nakken bøyd i en utilbørlig vinkel forårsaker irritasjon i ryggvirvlene av nakkesøylen, noe som kan knipe nerver og føre til degenerative disk forhold. Holde cervical ryggraden i riktig justering fremmer helbredelse og hindrer ytterligere skade.

Traction Pillow

Bruk en trekkraft pute å strekke nakkemusklene og bein inn i en korrigerende holdning. Traction puter diktere holdning fra hodet til den øvre del av ryggen. En høy haug hviler under toppen av halsen forårsaker hodet for å vippe litt tilbake for en vedvarende strekk som kompenserer for feil innretting. Strekningen lindrer spenning og nerve pinching forårsaket av forskyvning som følge av feil holdning eller skadelige sovestillinger. Traction puter er ikke ment for å sove. Ligg på en i 20 til 30 minutter av gangen for å behandle smerte cervical, utstrålende skulder og arm smerte og hodepine fra spenning og som en konsekvens av nerve klemming.

Livmorhals Traction Pillow

Denne utformingen er lik en rektangulær seng pute med hevet V-form for å støtte hode og nakke mens du sover i liggende stilling eller på hver side. Poenget med V er posisjonert i nærheten av den ene enden med åpningen i midten. Hodet hviler mellom sidene av hevet V når du ligger på ryggen, forårsaker en mild oppover strekning å løse opp spenninger i nakkevirvler. Sidene av puten holde hodet hevet i riktig høyde når du ligger på den ene siden eller den andre. En cervical trekkraft pute tilbyr korrigerende støtte som bidrar til å lindre smerte og hindre urettmessige sovestillinger som kan føre til fremtidige ubehag.

Neck-Roll Pillow

En hals-roll puten er en sylinder som er fylt med en skumpute. Denne type pute kan ha en flyttbar væske pakke som kan varmes i mikrobølgeovn for å slappe av varme for å hjelpe sirkulasjonen eller fryses for å redusere hevelse etter en skade. Noen modeller har oppblåsbare innstikk som tillater brukere å justere høyden og fasthet i støtte. Plasser en hals-kast pute under nakken din mens du ligger på ryggen for å sove, eller som en terapeutisk behandling i løpet av dagen. Utformingen er liten og kompakt for enkel reise og de fleste kommer med en beskyttelsesveske for pakking.

Contour Pillow

Puter har en buet bule langs slutten for nakkestøtte og en grøft mot midten for å plassere hodet. Svampen skum eller minne skum indre gjør at konturen til å passe til de fleste pasienter. Denne utformingen bevarer den naturlige kurven av nakkesøylen samtidig som det gir demping for hodet. Konturen er best egnet for å ligge på ryggen, selv om noen er i stand til å imøtekomme hodet for å sove på en side. Sov med en kontur pute å lette smerter, redusere spenninger og unngå irritasjon fra feiljustert posisjoner.