Digidexo.com

hva kan jeg ta på sprukne lepper

Hva er behandlingen for Alvorlig Sprukne lepper?

Sprukne lepper kan være pinlig og ubehagelig. Sprukne lepper skje uansett sesong, og noen ganger medføre mer når du er på medisiner som tørker ut huden. Det er naturlige behandlinger tilgjengelig for å helbrede og forebygge alvorlige sprukne lepper.

Årsaker til Alvorlig Sprukne Lips

Mange faktorer bidrar til alvorlige sprukne lepper. I vintersesongen, kan vinden, kald og tørr luft føre til tørking så vel som solen i sommermånedene. Alvorlig sprukne lepper også resultater fra puste gjennom munnen som det tørker leppene. Medisiner for å behandle akne som Roaccutane forårsaker alvorlig chapping. Andre årsaker inkluderer leppe slikking, vitaminmangel og utilstrekkelig vannforbruk.

Naturlige behandlinger for å helbrede Sterkt Sprukne Lips

Naturlige produkter er tilgjengelige for å helbrede alvorlig tørre lepper. Noen naturlige emollients inkluderer: bivoks, vitamin E, avokadoolje, mandelolje, shea og kakaosmør.

Oljebaserte produkter for sprukne lepper

Det er vanlig å bruke vaselin eller Chapstick tørke leppene, men oljebaserte produkter skape en rebound effekt av sprukne lepper. Petroleums utgangspunktet hydrater leppene, men søknaden hemmer huden fra å være i stand til å puste, skape celle dehydrering og økt sprukne lepper mellom produktbruk. Denne avhengigheten av petroleums er ikke en effektiv behandling.

Forebygging

Solkrem er ikke bare for kroppslige bruk. Solkrem beskytter leppene også mot solens skadelige stråler som kan tørke og brenne leppene.

Drikk rikelig med vann.

Bruk en luftfukter for å øke fuktigheten i luften.

Slutte å røyke. Røyking fjerner naturlige oljer fra leppene.

Alternativ medisin

Det er mange ayurvediske rettsmidler for sprukne lepper.

Påfør sennepsolje, sesamolje eller kokosnøttolje. Dette vil bidra til å holde leppene smidig og fuktig.

Påfør avklart smør 2 til 3 ganger om dagen til sprukne lepper.

Vitaminer for sprukne lepper

Alvorlig sprukne lepper kan være et tegn på vitaminmangel. Riboflavin, Vitamin B1 og B6 helbrede tørre, sprukne lepper. Disse vitaminene hjelp reparere vev er nødvendig for friske lepper. Vitamin E, som er en antioksidant gir fuktighet og smøremiddel for huden.

Andre tilskudd omfatter linfrøolje og fiskeolje. Essensielle fettsyrer gi næring og fuktighet til huden.

Hva kan jeg spise hvis My Blood Glucose er for høy i morgen?

Glukose kommer inn i blodet gjennom maten vi spiser, og deretter obligasjoner med et hormon som heter insulin, som gir kroppen med energi. Noen medisinske tilstander, som diabetes eller insulinresistens, kan føre til at kroppens blodsukkeret blir for høyt. The American Diabetes Association anbefaler å behandle høyt blodsukker med et riktig kosthold, mosjon og medisiner eller insulin under tilsyn av helsepersonell.

Range

Normale blodglukosenivået er mellom 70 mg / dl og 120 mg / dl (milligram glukose til desiliter blod). Hyperglykemi er en tilstand der blodsukkeret pigg høyere enn 120 mg / dl. Blodglukosenivåer lavere enn 70 mg / dl kan resultere i en tilstand som kalles hypoglykemi.

Diet

Fordi karbohydrater og sukker er de viktigste kildene til blodsukker, en lav-karbohydrat, bør dietter med lavt sukker følges for å hindre farlige toppene i blod-glukosenivå. Ikke alle karbohydrater er skapt like, så de brytes ned i kroppen på ulike priser, og gi varierende mengder av blodsukker.
Glykemisk indeks (GI) priser matvarer fra 1 til 100, med ren glukose på 100, i henhold til hvor lang tid de tar å bryte ned og hvor mye blodsukker de tillater i systemet. Matvarer som er vurdert mindre enn 55 er lav-GI matvarer og er gode valg for et sunt kosthold. Noe mat rangert høyere enn 77 bør unngås, og de i mellom de to bør bare inntas i moderate mengder.
Ifølge glykemisk indeks, god frokost mat for å hindre en blod-glukose spike inkluderer hele korn eller multigrain toast, All-Bran frokostblanding eller sukkerfrie frokostblandinger basert på havre, bygg og kli, grøt eller fettfattig yoghurt.
Når morgen blod-glukosenivået er høyt, opphold med mat som inneholder minimale eller ingen karbohydrater. Kjøtt og egg inneholder ikke karbohydrater, slik at de ville gjøre en akseptabel frokost. Brokkoli og asparges er vurdert lav GI og ville være et godt tillegg til en omelett. Grapefrukt er en annen lav-GI vurdert frokost alternativ.
Det er også matvarer som anses som "gratis mat" for en diabetiker som bør vurderes hvis blodglukosenivået er ekstremt høy. Usøtet kaffe, buljong, consomme og sukker-fri gelatin er gratis mat som kan spises i moderate mengder som helst. En halv kopp oppskåret agurk med to spiseskjeer med en fettfri salat dressing er på gratis mat liste, sammen med en og en halv mellom dill pickles eller en spiseskje av fettfri kremost. Disse matvarer kan bare spises i enkeltporsjoner spredt ut på tre ulike tider på dagen.

Forebygging

Konsultere legen din for å finne ut hvorfor morgen blodsukkernivået er høyt, og hva kan gjøres for å hindre det. Legge til eller endre medisinering, trene mer og spise en konsekvent sunt kosthold kan alle være oppmerksom på.

Hva kan jeg spise med kolitt?

Et vanlig spørsmål spurt av noen som er diagnostisert med ulcerøs kolitt er "Er det en spesiell diett som jeg kan gå videre til leksjon alvorlighetsgraden av eller fjerne symptomene mine?" Hvis du lurer på om det er en diett som vil kurere ulcerøs kolitt, svaret er dessverre nei. Imidlertid kan et sunt kosthold som er skreddersydd til dine personlige behov være gunstig i å håndtere kolitt symptomer.

Ta hensyn til ditt hjerte

Et godt barometer for å bruke til å finne ut om noe du spiser er bra for kolon er å spørre deg selv: "Er dette bra for hjertet mitt?" Mat som er høy i kolesterol og mettet fett har en negativ innvirkning på våre hjerter og generelle helse. Det samme gjelder når du vurderer dine diettbehov i forhold til kolitt. Legg magre proteiner i kostholdet, som fisk og fjærfe, og fjerne fet mat som pizza og potetgull.

Alkoholforbruket

Alle som har ulcerøs kolitt og går ut for en natt med tung drikking kan fortelle deg at inndrivelsesprosessen neste dag er verre enn noen bakrus du kunne ha husket før de blir diagnostisert. Symptomer selvsagt variere, men som en generell regel, vil konsumere alkohol har en negativ effekt på kolitt. Hvis du befinner deg i remisjon kan det føre til en blusse opp, og hvis du ikke er i remisjon enn det vil forverre din nåværende symptomer. Måle hvordan kroppen din reagerer når du drikker for å fastslå hvilket beløp som er riktig for deg. Et par glass vin bør ikke være et problem, en flaske vin mest sannsynlig vilje.

Dairy

Mens laktoseintoleranse ikke er forårsaket av ulcerøs kolitt, er det vanlig å ha problemer med rike meieriprodukter. Ost pizza, at glass helmelk, Philly cheese steak - disse elementene kan lukte ødeleggelse på kolitt. Igjen er den beste testen pasienten for ditt tilfelle av kolitt deg. Hvis du finner ut at du har en moderat til alvorlig problem med meieriprodukter, da blir du nødt til å begrense inntaket deretter. Bare husk at det er essensielle næringsstoffer i meieri og hvis du kommer til å seriøst begrense mengden av meieri du forbruker, investere i noen suppliants.

Det dreier seg om Texture

Kolitt er egentlig sår i endetarmen og tykktarmen. Sår er åpne sår, slik at håndfull peanøtter du er i ferd med å innta er kanskje ikke den beste ideen. Mange personer med kolitt har problemer med å fordøye grove matvarer. Disse kan omfatte rå grønnsaker. Siden grønnsaker er avgjørende for et godt balansert kosthold, koker dem for å se om dette lindrer noen av symptomene. Ellers finne en god multivitamin som vil erstatte noen av de næringsstoffene som du er i fare for å miste fra å konsumere enten en begrenset mengde eller ingen grønnsaker i løpet av dagen.

Fakkel-Ups

Hvis du opplever en oppblussing knyttet til et bestemt element av mat eller drikke, kuttet dette elementet ut av kostholdet ditt før du er i stand til å få din ulcerøs kolitt tilbake under kontroll. Husk at på grunn av din kolitt du er i risikosonen for underernæring, anemi, og dehydrering. Holde en forsiktig øye på matinntaket i henhold til en godt balansert kosthold er viktig å leve sunt. Spør legen din hva kosttilskudd du bør ta, hvis noen, og hvis du skal besøke et kosttilskudd spesialist for å sikre at du spiser sunt og være sterk.

Hva kan jeg legge på en kald sår Scab?

Forkjølelsessår er et produkt av herpes simplex-virus 1. Når viruset er aktivert, små blærer dannes på utsiden av munnen og leppe-området, og kan også påvirke andre deler av ansiktet. Forkjølelsessår blemmer kan være smertefullt. De vil fylle opp, deretter tappe og danne en skorpe. Ifølge Patient Education Institute, forkjølelsessår blemmer vanligvis gå bort i løpet av en til to uker. I mellomtiden finnes det tiltak du kan ta for å gjøre dem mindre smertefullt og å hindre dem fra å spre seg.

For å lette smerter

Det finnes mange kremer tilgjengelig over-the-counter som vil lette noe av smerten forbundet med forkjølelsessår. En måte disse kremene bekjempe smerten er ved å holde blemmer myk og fuktig så det ytre laget av skabb ikke tørker og crack. Påfør medisinen direkte til skorpe.

En annen aktuell behandling som kan hindre uttørking og sprekkdannelser er vaselin. Brukes på sår, vaselin hindrer også utenfor bakterier kommer inn i åpent skorpe.

For å lette hevelse fra en kald sår, kan du bruke en ispose direkte til sår. Ice vil nummen smerte og gjøre mye av hevelsen avtar. Hvis den kalde sår skorpe er tørre og sprukne når det sveller, vil det føre til en "splitting" følelse som kan være ganske smertefullt.

The Nemours Foundation viser solen som en av de viktigste aggravators for forkjølelsessår, og jo mer den treffer sår og skorper jo mer det kan oppmuntre viruset å spre seg, samt føre til smerter i den betente sår og skorpe. Sunblock beskytter skorpe fra solen og holder det myknet. Selv om du kan bruke en sunblock pinne for å dekke den kalde sår skorpe, sørg for å kaste den etter bruk som det er nå forurenset.

For å forhindre spredning og Fortsatt Utbrudd

En av de beste behandlingene til å gjelde en kald sår skorpe å hindre spredning av viruset er vaselin. Som nevnt ovenfor, holder vaselin skabb myknet og utenfor bakterien, men den forhindrer også HSV-1-virus fra å forlate scabbed området og blir sendt videre til andre.

Tea tree olje har anti-viral egenskaper, spesielt mot herpes simplex virus, ifølge en studie gjennomgått av National Institute of Health. Tea tree olje, påføres to ganger daglig med en bomullspinne, kan bidra til å hindre spredning av viruset til andre når du bruker den til en oser skorpe.

Hvis du har en aktiv kaldt sår skorpe, sørg for å vaske hendene etter berøring av sår. Kast bort noen disponibel elementer som var i kontakt med skabb, og ikke har tett fysisk kontakt med en annen før skorpen er borte.

Hva kan jeg gjøre med Chapped under armene?

Hva kan jeg gjøre med Chapped under armene?


Sprukken hud hvor som helst er ikke hyggelig. Det brenner, klør og bare ren gjør vondt. Å ha det i et område som svette kan gjøre det enda verre, fordi svetten kommer inn i små sprekker forårsaket av chapping og forårsaker smerten å intensivere. Å vite hva du skal gjøre når du har sprukne armhuler kan gjøre det mindre ubehagelig til huden leges.

Vet årsaken

Å behandle sprukne armhuler, må du vite årsaken. I de fleste tilfeller er det svette og friksjon. Siden underarm er et sentralt sted for mange av kroppens svettekjertlene, svetter dette området tungt under trening eller stress, og dette fuktighet kan irritere huden din --- spesielt hvis du barberer. I tillegg til dette er friksjon, hvis du kjører eller bruker armene mye, noe som resulterer i en oppskrift for irritert, sprukken smertefull hud. Selv om dette er mer vanlig årsak, kan sprukne armhuler også komme fra ekstrem kulde og tørr luft. Hvis du blir utsatt for tørke kald luft, kan huden din tørke ut og "kap." Selv om dette er mindre sannsynlig på underarm, er det mulig.

Pulver

Baby pulver, eller maismel, er en god behandling for sprukne armhuler. Det tørker fuktighet og gir en barriere på huden. Den gjør også huden til å "gli" fram og tilbake i stedet for å "gni." Dette eliminerer friksjon, som i sin tur eliminerer irritasjon og sprekkdannelse. En nøkkel til denne behandlingen er å bruke det flere ganger om dagen. Du må sette pulver på frisk fra dusjen, og deretter holde noen med deg i løpet av dagen å bruke den når du føler irritasjon begynnelsen.

Vaselin

Hvis armhulene er chapped fra kald, tørr luft, eller subber under en repeterende handling --- eksempel kjøre --- bør du kanskje å smøre litt vaselin på rubbing området før du begynner aktiviteten. Vaselin mykgjør tørr hud og holder friksjonen fra rubbing den rå. Som med pulver, må du holde dette produktet med deg inntil huden heles fordi det vil trenge reapplication etter en stund.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg har en migrene?

Ifølge Migrene Awareness Group, minst 32 millioner mennesker i USA lider av migrene, og kvinner er mer utsatt for migrene enn menn. Migrene kan kjøre i familier, og kan utløses av spisevaner, stress, hormonforandringer, sterke lys og høye lyder eller andre underliggende forhold. Det finnes teknikker du kan bruke hjemme for å redusere smerte og følsomhet hvis du har en migrene. Men migrenepasienter bør rådføre seg med en lege for å finne triggere og diskutere behandlingsalternativer.

Unngå Triggers

Unngå triggere som kan føre til en migrene eller gjøre det verre. Visse matvarer, lukter, lyder og selv lysmønstre kan føre til migrene. Hold en dagbok for å fastslå når migrene forekommer og evaluere hva som skjer før og under en migrene. Når en migrene utløses ved å spise visse matvarer eller luktende forskjellige lukter, snakke med en lege om allergi testing.

Hvile og avspenning

Migrene kan reduseres og vil forbedre raskere hvis du hvile i et stille rom. Sørg for at rommet er mørkt, som lys kan gjøre symptomene verre. En kul komprimere kan hjelpe. Sove om mulig; mange migrenepasienter opplever at smertene blir dårligere etter at de lur. Unngå forsove da dette kan forstyrre søvnsyklus, noe som kan forverre migrene symptomer.

Stress Reduction

Innlemme stress reduksjon teknikker i din daglige rutine. Ingen situasjon er verdt å risikere helsen din, og når visse stressende situasjoner kontinuerlig foran migrene, er det tid for å unngå slike situasjoner. I tillegg kan fysisk aktivitet som reduserer stresset lindre migrene smerte. Yoga og meditasjon eller bare en daglig spasertur hjelpe mange migrenepasienter.

Alternative muligheter

Øve alternative smertelindring behandlinger hjemme kan lindre migrene. Imagery er en teknikk som innebærer å forestille seg eller picturing en scene eller en hendelse og fokusere utelukkende på bildene i tankene dine. Med praksis, tar prosessen med bildene effektivt fokuset vekk fra en migrene smerte for noen individer. Trykkpunkter er et annet alternativ for migrene lettelse. Bruk fingertuppene til å legge press på det sted hvor hodepine symptomer er de mest alvorlige. Hold trykket i ca 10 sekunder og gjenta etter behov.

Medisinering Alternativer

Bruke over-the-counter smertestillende medisiner for mild migrene. Ibuprofen og paracetamol er både tilgjengelig på stoff butikker og kan redusere migrene smerte når det tas som anvist. En lege kan anbefale resept-styrke medisiner for alvorlige eller gjentakende migrene. Vanlige migrene resepter inkluderer opiater for smertelindring og antidepressiva eller anti-anfall medisiner for å hjelpe med kjemisk produserte migrene.

Betraktninger

Drikk rikelig med vann og prøver å spise noe under et migreneanfall. Selv om mangel på matlyst er vanlig for lider, er det viktig å prøve å spise litt noe og holde deg hydrert, som dehydrering kan gjøre en migrene vare lenger og bli mer intense. Kvalme er et svært vanlig symptom under et migreneanfall og mange enkeltpersoner finner ut at å gi etter for trangen til å kaste opp kan minske hodepine smerte.

Hva kan jeg ta med til Drug & Alcohol Rehab?

Hvis du er avhengige av enten narkotika eller alkohol, kan du til slutt nødt til å bli tatt inn til et rehabiliteringsklinikk for å overvinne din avhengighet. På en typisk anlegget, vil du bare være i stand til å bringe visse elementer sammen med deg og trenger å være klar over hva som kan og ikke kan tas.

Lommebok / veske Elementer

Du har lov til å ta med et kredittkort, personlig identifikasjon (enten en lisens eller pass), mellom $ 100 og $ 200 i kontanter og enten en kasserers eller personlig sjekk for å betale for stoffet senterets rehabilitering avgift. Du kan også ta med en liste over medisiner og doseringsanvisningen for dagens medisiner du tar og en liste over familiemedlemmer, leger og venner som får lov til å kontakte deg.

Klær

Det forventes pasienter å bringe casual klær som kan legges lagvis om nødvendig, nattøy, et par komfortable joggesko, et par fjellsko, badetøy og trening antrekk. Tank topper og ermeløse skjorter er forbudt, med hatter og solbriller kun tillatt for utendørs aktivitet.

Toalett

Følgende toalettsaker er tillatt på rehabilitering klinikk lokaler: shampoo, balsam, hårspray, body lotion, munnvann og solkrem. De eneste begrensninger på disse elementene er at de må være alkoholfri. Stearinlys og røkelse er også strengt forbudt.

Elektronikk

Følgende elektronikk får lov til å bli brukt og lagret mens du bor på klinikken: en vekkerklokke, CD-spillere, iPods (bare lyd), kameraer og hårføner. Kameraer er tillatt bare hvis pasienten lover ikke å krenke privatlivet til noen av de andre medlem. Pasientene er ikke tillatt å bringe mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, DVD-spillere eller håndholdte datamaskiner.

Betraktninger

Sigaretter er tillatt bare hvis de er brakt inn i klinikken i forseglede pakker.

Vaskerom og vaskemidler er tilgjengelig på stedet, så du trenger ikke å ta med vaskerom forsyninger med deg. Dette er for å sikre at ingen ulovlige stoffer er smuglet inn i anlegget gjennom disse midlene.

Alle klær med narkotika eller alkohol referanser er strengt forbudt.

Hva kan jeg gjøre for å bli motivert til å gå ned i vekt?

Hva kan jeg gjøre for å bli motivert til å gå ned i vekt?


Komme i gang er den vanskeligste delen av å miste vekt. Det er noen skritt du kan ta for å hjelpe deg å få motivert, ikke bare for å gå ned i vekt, men for å hjelpe deg å holde den av. Opprette en realistisk plan som du kan holde deg til, sette mål og få hjelp til å holde deg på sporet vil gi deg den vinnende strategi du trenger.

Se din lege

Gjør en avtale for å se din lege før du begynner på diett eller treningsprogram. Legen din kan hjelpe deg å finne din BMI (body mass index), som vil vise hva din idealvekt rekkevidde skal være. Spør om de ulike typer kosthold planer som han vil anbefale for deg. Finn ut hva slags trening han ville råde. Å ha legen gi deg valgene du deretter kan velge fra vil lede deg til en diett og treningsprogram som ikke bare vil være sunt, men mest hyggelig for deg.

Sett et mål

Sette mål vil hjelpe deg i å miste pounds. Du vet fra å snakke med legen din hva målet ditt i vekt bør være; nå må du bestemme hvor lenge du ønsker å ta å ta den av. Aldri satt en altfor ambisiøst mål. Husk at du ikke har lagt vekt på over natten, og du kan ikke ta den av over natten. For eksempel, hvis du trenger å miste 25 pounds, kanskje du kan bestemme seg for å starte med å miste five pounds en måned.

Mange synes det er nyttig å lage visuelle hjelpemidler av sine mål, for eksempel et diagram som sporer vekttap. Dette kan gjøres på gammeldags millimeterpapir eller et Microsoft Excel-regneark.

Bli Account

Å ha en annen person holde øye med fremgangen din vil få deg til å tenke to ganger om avvik fra planen for å gå ned i vekt. Har du en venn som også er seriøs om å miste ekstra pounds? Enige om å bli "ansvarlighet partnere." Sjekk inn med hverandre jevnlig for å se hverandres status og tilby oppmuntring. Sett en dag og tid hver uke for å "veie inn." Ekte ansvarlighet krever reelle data.

Ansvarlighet grupper som topper, eller tar av pund Fornuftig, er designet for å hjelpe folk slippe pounds ved å bli en del av en støttegruppe. Medlemmene har alle den samme kampen, og derfor ikke dømme hverandre, men opptre som encouragers og cheerleaders. Hvis du har en av uken, til å ha andre hjelpe deg å komme tilbake på sporet er uvurderlig. For at denne metoden for å være til hjelp, men gjør en forpliktelse til å konsekvent delta gruppemøter.

Hva kan jeg gjøre med hetetokter og nattesvette?

Hva kan jeg gjøre med hetetokter og nattesvette?


Hetetokter og nattesvette er vanlig blant kvinner som nærmer seg overgangsalderen. Mange kvinner vil oppleve dette fenomenet et tiår før utbruddet av overgangsalder. Andre enn menopause forhold, for eksempel medisiner eller et hormon ubalanse, kan også føre til hetetokter og nattesvette. Uansett hva årsaken er, de er mer irriterende enn alvorlig, men det er alltid en god idé å søke råd fra din lege hvis tilstanden vedvarer.

Årsaker til hetetokter

Ingen vet hva som definitivt forårsaker hetetokter eller nattesvette. Hetetokter er den plutselige utbruddet av varme, vanligvis rundt ansiktet og halsen, som produserer en rød flush. Nattesvette er rikelig svette, vanligvis på kveld.Stedet skyldige kan være hypothalamus, som ligger ved foten av hjernen og regulerer kroppstemperaturen, ifølge Mayo Clinic.

Hetetokter er vanlig i overgangsalderen og generelt er forårsaket av lavt østrogennivå. Lavt østrogennivå, kan imidlertid ikke forklare alle hetetokter, fordi barn med lavt østrogennivå ikke synes å oppleve hetetokter.

Under overgangsalder eller perimenopause, østrogennivået bli ujevn, slippe og stigende på ulike intervaller. Lavt østrogennivå kan utløse hypothalamus til å overreagere ved å utvide blodårene, fordi det oppfatter kroppen som å motta for mye varme og reagerer å kjøle kroppen ned, ifølge wdxcyber.com.

Rettsmidler

Mange leger anbefaler hormonbehandling, som er effektive for kvinner som er ekstremt plaget av hetetokter eller nattesvette til det punktet det forstyrrer deres liv. Imidlertid kan naturlig rettsmidler, for eksempel vitaminer og soyaprodukter, bidra til å lindre symptomene, ifølge kraft surge.com.

Soyabønner produkter reaksjoner ligner på østrogen, og mange kvinner bruker soyabønner produkter for å hjelpe med hetetokter og nattesvette. Økende inntak av B-vitaminer, C, magnesium og kalium nyttig fordi hetetokter utarme disse vitaminene i kroppen vår.

Urter, for eksempel klaseormedrue, ginseng, og nattlysolje hjelper Lindrer hetetokter, samt hjelpe deg å sove. Eliminere varme matvarer i kostholdet ditt, så varmt krydder føre til at kroppen til å varme opp og drikke mer vann enn vanlig for å holde hydrert. Svette kan la deg dehydrert.

Alternativ Relief

Økende din trening, selv om det er bare gang også bidrar til å lindre hetetokter. Ta deg tid til å slappe av ved dyp pusting eller bare ta en time eller så bare for deg selv.

Hypnotic avslapningsterapi er effektiv i behandling og lindre hetetokter, ifølge en Baylor University studie ledet av Dr. Gary Elkins i Waco, Texas, og publisert i den elektroniske Journal of Clinical Oncology 22. september, lindrer 2008 Hypnotic avslapningsterapi alvorlighetsgraden og hyppigheten av hetetokter.

Hva kan jeg spise på Fat Loss For Idiotene Diet?

The Fat Loss for Idiotene diett programmet er en online diett plan som gir abonnenter med noen unike vekttap prinsipper i den komforten av deres eget hjem. Planen bruker en metode som kalles kalori skiftende å hjelpe sine brukere miste overflødig vekt.

Prinsipper

The Fat Loss for idioter programmet gir abonnenter med en liste over matvarer å velge mellom på deres online måltid-plan generator. Kosten velger mat de liker å spise det meste og bare disse utvalgte matvarer er innlemmet i en elleve dagers måltid plan. Dieter er å følge måltider hver dag i elleve dager rett, spise fire måltider hver dag. Måltidene fra generatoren kan spises i hvilken som helst rekkefølge, og hvert måltid gir tre eller fire mat opsjoner, hvorav dieter kan velge å spise alle eller bare én. Måltidene skal spises ikke mindre enn 2 1/2 timer og ikke mer enn 4 timer fra hverandre. Etter elleve dager, krever planen at dieter ta en tre dagers pause, der dieter kan velge hva de ønsker å spise. Etter tre dager til dens tilbake til dietten generatoren får en ny måltider.

Protein

Protein er en stor del av fett tap for idioter programmet. Måltider generator gir Kosten flere lean protein alternativer å velge mellom. Noen eksempler på disse matalternativer inkluderer tunfisk, kylling uten skinn, egg, cottage cheese, ost og melk. Måltidet Planen vil diktere hvilke proteiner er spesifisert for hver dag på diett.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er vanligvis en stor stift i enhver diett og det samme gjelder for fett tap for idioter. Faktisk er det en dag av hver syklus som er en "frukt bare" dag. De fire måltider på dieter måltid plan vil alle inkluderer flere frukt opsjoner og ingen andre matvarer er å bli spist før neste dag. Bare om noen frukt eller grønnsak er akseptabelt på denne dietten, men dieter vil bare få lov til å velge de som er tilgjengelige i måltidet plan generator.

Karbohydrater

The Fat Loss for idioter måltid plan består av svært få muligheter til å spise stivelsesholdige karbohydrater som brød, ris og pasta. Men det er en og annen dag da en porsjon havregryn eller pasta er tillatt for et måltid.

Måltider

Ett prinsipp i Fat Loss for idioter som skiller seg ut er at det er ingen kalori eller måltid retningslinjene for størrelse. Dieter er instruert til å spise hvert måltid bare til de er fornøyd. Dette betyr å slutte å spise like før det punktet av fylde. Denne delen av programmet krever litt disiplin og god dømmekraft når det gjelder å lytte til kroppens signaler.

Hva kan jeg gjøre for å redusere høyt blodtrykk?

Hva kan jeg gjøre for å redusere høyt blodtrykk?


Høyt blodtrykk kan forårsake alvorlig skade på blodårene. Det setter deg også større risiko for potensielt livstruende tilstander som hjerteinfarkt, slag eller nyresvikt. Det er vanligvis ingen symptomer, og det er derfor høyt blodtrykk har fått tilnavnet 'silent killer'.

Ifølge American Heart Association, er høyt blodtrykk en livslang sykdom. Det kan vanligvis styres, men ikke herdet.

Se din lege

Det er alltid lurt å søke råd fra legen din før du starter noen form for fysisk forbedringsprogram. Hvis du er en røyker, spør ham om de beste måtene å slutte. Hvis du er overvektig, diskutere hvor mye vekt du trenger å miste og forslag til endringer i kostholdet ditt. Legen din kan også være nyttig i å foreslå trygge øvelser som vil hjelpe deg. Avhengig av hans funn i løpet av dine undersøkelser, kan han foreskrive medisiner for å hjelpe fremskynde kontroll av blodtrykket. Han kan også foreslå avslapping eller biofeedback teknikker. Mange leger har også pasienter få en hjemme-blod glede skjerm, slik at du kan følge utviklingen din hjemme.

Øvelse Mer

Bloodpressurepro.com diskuterer på deres hjemmeside hvordan det å ha en øvelse rutine som du holder deg til kan nytte for deg ved å redusere stress og senke hvilepulsen, som vil hjelpe deg å bevege seg mot målet om å senke blodtrykket.

The Mayo Clinic sier at det vil ta mellom ett og tre måneder med konsekvent trening for å ha en effekt på blodtrykket. Fordelene vil bare fortsette hvis du fortsetter å trene.

Trening er viktig for å lykkes i målet om å senke blodtrykket. Turgåing og svømming kan hjelpe deg å nå dine mål. Velg en fysisk aktivitet som vil øke hjertefrekvensen. Husarbeid som for eksempel å klippe gresset eller støvsuging gulv er praktiske måter å oppnå dette. Du kan også prøve å ta trappene i stedet for heisen på jobb. Uansett hva øvelser du velger, kan du prøve å velge de som du liker, og du vil være mer sannsynlig å feste med. Et godt mål er å planlegge ca 30 minutter med aerobic aktivitet om dagen.

Juster din diett

Intelihealth.com tilbyr flere foreslåtte endringer du kan gjøre i kostholdet ditt for å bidra til å senke blodtrykket. Begrense natrium, alkohol og koffein i ditt daglige kosthold. Reduser fett, spesielt mettet fett. Hvis du har mer enn én eller to drinker om dagen, redusere alkohol du drikker. Legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt er også foreslått.

Hva kan jeg hindre ved å spise mat med Folic Acid?

Folic Acid og dens funksjon

Folinsyre er en del av B-vitamin-familien. Den brukes til å lage nye celler i kroppen, slik som for hud og negler. Kvinner trenger omtrent 400 mcg folsyre daglig, ifølge Centers for Disease Control, men alle trenger noen folsyre i sin diett. Selv om dette kan virke som mye av folsyre, kan det bli funnet i mange matvarer, noen med 100 prosent av en daglig servering.

Matvarer med folsyre

Mens 400 mcg daglig kan virke som en stor mengde, mange vanlige matvarer holder folsyre. Folsyre finnes i frukt og grønnsaker sammen med erter, bønner, soya melk, nøtter, peanøtter og peanøttsmør, pasta, hvit ris, brød og mel. Frokostblanding er en annen god måte å få vitamin B. Noen frokostblandinger selv komme med komplett daglig beløp per porsjon. Cheerios, Raisin Bran, Wheat Chex, Cinnamon Crunch, Special K, og Cap'n'Crunch omfatter totale daglige porsjoner, men sjekke etikettene på matvarer, fordi det finnes andre.

Folsyre hjelper også øke hastigheten på stoffskiftet, så hvis du må innta et par ekstra kalorier for å få den daglige servering, ikke bekymre deg for mye.

Hva Folic Acid Hindrer

Folsyre er viktig for gravide kvinner, eller for kvinne som tenker på å bli gravid fordi det forhindrer ryggmargsbrokk og anencephaly. Folsyre må inkluderes i alles kosthold fordi det hjelper også med homocystein i blodet, en risikofaktor for hjerte-og karsykdommer. Det kan bidra til å forhindre visse typer kreft, Alzheimers og hørselstap som du blir eldre. Det finnes bevis på at folsyre kan forhindre megaloblastisk anemi.

Ryggmargsbrokk og Anencephaly fødselsskader

Spina bifida er den vanligste permanent invalid fødsel defekt i USA i henhold til ryggmargsbrokk Association. Omtrent 3000 barn per år er født med sykdommen, noe som betyr at deres spines ikke klarer å lukke riktig. Selv om ikke alle mennesker med sykdommen har alle problemer, noen bivirkninger av sykdommen er manglende evne til å gå, hydrocephalus eller ansamling av væske rundt hjernen, problemer ser opp og bryte, forverring av hjernefunksjoner, problemer med å holde seg våken og svelge. Noen kan ikke være i stand til å kontrollere sine tarmer riktig. Spina bifida også kan føre til depresjon og angst gjennom hele livet og er uhelbredelig.

Anencephaly er en defekt i nedleggelsen av den smale kanalen som danner hjernen og ryggmargen i begynnelsen av svangerskapet. Babyer er født uten forsiden av deres kli eller storhjernen, den delen av hjernen som hjelper til med koordinering og tenkning. Resten av hjernen er vanligvis venstre utsatt. Når født, er barnet vanligvis blind, døv, bevisstløs og ute av stand til å føle smerte. Hvis de ikke er dødfødt, er forventet levealder for en baby med anencephaly vanligvis noen timer eller dager.

Hva kan jeg spise på en 1200-kalori diett?

Telle kalorier kan være både utfordrende og forvirrende. Du vet kanskje ikke hva du skal spise for å holde seg innenfor en 1200-kalori diett. Frykt ikke, det er alltid håp. Nedenfor er åtte gode måter å hjelpe deg med din diett spørsmål og bekymringer. Husk at nøkkelen til å miste vekt er å holde kalori teller ned.

Spis Seasonal frukt hele dagen

Epler, meloner, jordbær og druer er deilig og vil ikke veie deg ned. Naturlig frukt er fylt med vann, noe som gjør det lett fordøyelig. Rå frukt utfyller en 1200-kalori diett pent. Rå frukt består av minst 80 prosent vann og generelt har mindre enn 70 kalorier per porsjon med unntak av avokado, bananer og tørket frukt.

Grill, Bake og Steam

Grill eller stek kylling og fisk. Et triks for å måle et kyllingbryst eller et stykke kjøtt uten å bruke en skala er ved å kutte det ned til størrelsen på en kortstokk. Dette gir deg ca 3 gram. Bake eller grill laks, torsk eller tilapia med løk. Damp eller grill skalldyr som reker, som er lav i fett.

Tenk Brown

Du har lov til å spise hele korn pasta, brød og kjeks. Sørg for å lese de ernæringsmessige informasjonsskiltene på baksiden eller på siden av emballasjen. Dette er den beste måten å korrekt telle kalorier slik at du holder deg innenfor 1200 per dag. Disse etikettene også gi antall fett, karbohydrat og protein gram per porsjon.

Grønnsaker

Rå grønnsaker er de beste. Prøv skarpe brokkoli spyd, gulrot og selleri. Til middag kan du lett damp grønnsakene og tilsett krydder for smak. Grønnsaker er en ypperlig siderett til et måltid.

Snack på It

Spis matvarer som lav-fett, lav-kalori yoghurt, 2 ss mandler, gelatin, fettfri popsicles og pretzels. Substitute frossen yoghurt for iskrem. Prøv å snack på anledningen. Målet er å nyte din diett uten å føle ulykkelig om det.

Gjør det selv

Lag velsmakende måltider som er lav i kalorier og fett. For eksempel erstatte en hjemmelaget mager kalkun burger for en tykk, saftig cheeseburger. Substitute fettfattig ost laget med skummet melk for hele ost. Erstatte vanlig yoghurt krydret å smake for kremet dressinger. I stedet for å kjøpe butikk-brakt pizza, som er lastet med fett og kalorier, skape lav-kalori pizza lastet med grønnsaker, kalkun pepperoni eller pølse.

Drinker

Konsumere mye vann. Hold deg unna sukkerholdig brus og saft drikker med små prosenter av ekte frukt juice. For eksempel, mange kartonger og flasker "juice" er bare 10 prosent av ekte frukt juice og har en tendens til å være full av kalorier og sukker.

Sauser

Som en tommelfingerregel, sauser med fløte, melk og olje har en tendens til å være høyere i kalorier. Så prøv redusert kalori sauser. En annen tommelfingerregel er at krydder som salatdressing, merket lite fett, har en tendens til å ha færre kalorier også. Pickles, ketchup og mustards som Dijon, gul og honning er alle akseptable og kan spises uten bekymringer.

Hva kan jeg spise for Snacks på Diet Evolution?

The Diet Evolution utviklet av Dr. Steven Gundry er en tre-fase plan for å endre måten du spiser, gå ned i vekt og holde den av. Måltid planer er forutsatt inkludert hva du kan spise som snacks.

Historie

Dr. Gundry utviklet Diet Evolution å endre måten folk spiser. Hans grunnleggende teorien er basert på hvordan hjernen oppfatter matvaner og det han kaller "killer gener."

Funksjoner

The Diet Evolution følger tre faser: Den Teardown, Gjenopprettelsen fase og The Longevity fase. Disse fasene er konstruert for å endre din måte å spise for livet og for å hjelpe deg å bli en vegephile, noen som liker å spise grønnsaker.

Snacks

Inkludert i kosten plan er to snacks en dag; begge består av 1/4 kopp rå, usaltet nøtter. Peanøtter bør bli stekt.

Advarsel

Kontakt legen din før du starter en diett plan og sørg for å drikke de anbefalte åtte til ti glass vann per dag for å holde seg hydrert.

Hva kan jeg gjøre for å senke blodsukkeret mitt?

Administrerende diabetes og blodsukkernivået krever hardt arbeid og engasjement. Disse medisinske tilstander forårsake oppturer og nedturer i løpet av dagen, og det er noen ganger veldig vanskelig å holde blodsukkeret på et konsekvent rate. Ved å balansere kosthold og trening, sammen med å bruke de riktige medisiner, kan du trygt og effektivt senke blodsukkernivået.

Sunt kosthold

Forbruker et sunt kosthold er en viktig faktor i å redusere og opprettholde sunne blodsukkernivået. Spis dine måltider rundt samme tid hver dag. Du ønsker å fokusere på å spise omtrent like mye til hvert måltid, og som kroppen din blir vant til denne daglige rutine, vil blodsukkernivået stabilisere seg. Også begrense karbohydratinntaket, noe som kan føre til en topp i blodsukkeret. Prøv å spise samme mengde karbohydrater hver dag, til hvert måltid. Dette vil hjelpe kroppen regulere og lavere blodsukker nivåer. Også ta kontakt med legen din for å finne et måltid plan som passer best til de medisiner du tar. Noen blodsukker medisiner vil drastisk lavere blodsukkernivået, så du må kanskje spise litt mer når du tar disse medikamentene. Spør legen din hva rutine vil fungere best for din situasjon.

Trening

Trening er også avgjørende for å senke blodsukkernivået. Når du trener, forbrenner kroppen av glukose for energi. Trening øker også kroppens respons på insulin, og med en kombinasjon av disse to faktorene, er blodsukkernivået senkes. Grunnleggende daglige aktiviteter som hus og hage arbeidet vil senke blodsukkernivået, men en mer anstrengende trening som å gå raskt i 15-30 minutter vil forbrenne glukose lenger, øke resultatene.

Medisiner

Det er også flere medisiner på markedet som vil senke blodsukkernivået. Disse medikamentene må være foreskrevet av lege, og du vil trenge for å diskutere din individuelle situasjon med legen din for å finne ut hvilken medisin og dosering som fungerer best for deg. Også snakke med legen din om medisiner du tar for andre helsemessige forhold, så mange ganger en bivirkning kan være høyere blodsukkernivå, selv om tilstanden har ingenting å gjøre med diabetes.

Hva kan jeg gjøre for å heve min HDL?

Høyt kolesterol åpner døren til hjerneslag, hjertesykdom og noen ganger kreft. Du vil bare vinne hvis du arbeider for å senke det dårlige kolesterolet (LDL) og øke gode kolesterolet (HDL). Heve gode kolesterolet trenger ikke å innebære medisinering. Det kan gjøres med enkle endringer i livsstil.

Healthy Eating

Det første skrittet til å øke HDL er å justere kostholdet. Unngå all bearbeidet mat, spesielt mat som inneholder transfett. Sjekk etiketten. Hvis ingrediensene inkluderer "delvis hydrogenert oljer," sette den tilbake med en gang. Unngå trans fett vil ikke bare øke HDL, men vil senke LDL eller dårlig kolesterol samt. Også unngå raffinerte karbohydrater (vanligvis i form av raffinert sukker og mel) og ikke spise fete meieriprodukter som helmelk, fløte og noen oster. Kjøper alltid redusert eller lav-fett produkter.

Spis mat med høyt omega-3 fettsyrer som fisk, solsikke og rapsolje, og mørkegrønne grønnsaker. Cook med oljer høy i enumettet fett. Olivenolje og rapsolje er gode valg. Spis minst to porsjoner av soya og løselig fiber om dagen. Soya produkter inkluderer edamame, tofu og soyamelk. Løselig fiber finnes i hele korn, havre, sitrusfrukter, epler, druer og brun ris.

Trening

Aerob trening i minst 30 minutter om dagen 4-7 ganger i uken er nok til å senke det dårlige kolesterolet og øke HDL. Det spiller ingen rolle hva oppgaven er, så lenge det får deg til din puls i minst 30 minutter. Spør legen din for å hjelpe deg å finne dine mål rate, spesielt hvis du tar medisiner. Du må diskutere treningen med ham før du begynner. Han kan fortelle deg hvor mye du trenger å gjøre, og hvilke typer som ville være best for deg. Turgåing, jogging, trapp stepping, sykling og svømming er noen alternativer.

Alkohol og tobakk

Kutt ut alle tobakksprodukter. Ikke røyker tobakk i noen form, og ikke dypp. Bare kutte ut tobakk kan øke HDL med 4 poeng. Drikk med måte. En drink om dagen for kvinner og to om dagen for menn kan faktisk være gunstig for kolesterolet. Men hvis du ikke drikker nå, ikke start.

Hva kan jeg spise for å indusere arbeidskraft?

Hvis du har kontaktet din forfallsdato og arbeidskraft har ennå ikke begynt, kan du vurdere å indusere arbeidskraft med noen naturlige metoder. Mens effekten av disse metodene er i mange tilfeller bare anekdotisk, hvis du er klar til å ha en baby, kan de være verdt et forsøk.

Spicy Food

Prøv Downing en plate av elendige eller kinesisk mat. Bevis på effektiviteten av denne metoden er vanskelig å komme med, men mange kvinner har sagt spise noe krydret hjulpet kick-i arbeidsprosessen, ifølge DrSpock.com. Andre kvinner sier ananas og aubergine også hjelpe.

Et ord av forsiktighet: Det er vanlig for kvinner i arbeid for å spy, så husk at uansett hva du forbruker for å indusere arbeidskraft kan komme ut i en ubehagelig måte.

Castor Oil

Leger og jordmødre alike noen ganger oppmuntre kvinner til å bruke lakserolje for å få fart langs arbeidskraft. Ifølge en DrSpock.com artikkel av Lisa Rodriguez, RN og Marjorie Greenfield, MD, fungerer lakserolje best når en kvinne er allerede i tidlig fødsel. Den lakserolje stimulerer tarmen, noe som igjen kan forakte sammentrekninger i livmoren.

Ricinusolje er meget vanskelig å ta rett. Rodriguez og Greenfield anbefaler inntak av 1 til 3 oz. av ricinusolje blandes med en annen væske, så som juice. Innen et par timer, bør du begynne å ha diaré. Kvalme, oppkast og kramper er også vanlige bivirkninger av denne metoden.

Urter

To urter kalt blue cohosh og klaseormedrue har vist seg i noen tilfeller å starte og regulere sammentrekninger. Ifølge Rodriquez og Greenfield, "Blue cohosh antas å gjøre livmorkontraksjoner sterkere, mens klaseormedrue kan regulere riene. Sammen jobber de for å gjøre riene mer effektive." Imidlertid har deres sikkerhet og effektivitet ikke blitt bevist, så de bør brukes med ekstrem forsiktighet. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker enten urt.

Nattlysolje kosttilskudd kan også tas etter at svangerskapet har nådd sin 37. uke for å hjelpe modne livmorhalsen og oppmuntre arbeidskraft til å begynne, ifølge Birthingnaturally.net. De siste sitt 37nde uke kan ta én 500 mg kapsel opp til tre ganger per dag.

Self-indusere Trygg

Du bør rådføre deg med lege eller jordmor før man spiser noe mat eller urt å indusere arbeidskraft. Du bør også sørge for babyen din er full sikt. Ikke prøv å indusere arbeidskraft før du er 40 uker gravid. Hvis du prøver å indusere arbeidskraft deg selv og det ikke fungerer, må du være tålmodig. Babyen kommer når hun er klar.

Hva kan jeg ta for allergi mens gravid?

Som lider av allergi mens gravide kan være frustrerende som det kan være vanskelig å vite hva som er trygt og hva som ikke er det. Mange leger anbefaler helt avstå fra allergi medisiner i første trimester, mens barnets organer er forming. Sørg for å rådføre seg med legen din før du tar noen medisiner for allergier. Ta bare de anbefalte doser.

Antihistaminer

Visse antihistaminer kan brukes under graviditet. Disse inkluderer difenhydramin, som er mer kjent som Benadryl. Du kan også ta chlorpheniramine, som er funnet i Chlortrimetron. Legers ulike meninger om nyere medisiner som Zyrtec, Claritin og Allegra. Disse stoffene er klassifisert som kategori B narkotika, noe som indikerer at studier på drektige dyr viser ingen bivirkninger, men ingen studier på mennesker er tilgjengelig.

Decongestants

Noen decongestants regnes som trygge under svangerskapet. Pseudophedrine, også kjent som Sudafed, regnes som trygt av de fleste leger i andre og tredje trimester. Skal ikke brukes under første trimester fordi det kan føre til en større risiko for gastroschisis, en tilstand der fordøyelsesorganer kan vokse utenfor mageområdet. Dette stoffet er klassifisert som en kategori C stoff, noe som betyr at studier på drektige dyr kan vise bivirkninger, men fordelene kan oppveie risikoen.

Allergi Shots

Mest sannsynlig, hvis du tar allergivaksinering, vil legen din har du fortsetter dem. Imidlertid er det ikke anbefalt at du starter allergivaksinering under svangerskapet. Leger anbefaler vanligvis redusere dosen med omtrent halvparten av hva som er normalt gitt. En bieffekt at leger bekymre deg for er anafylaksi, som er en alvorlig allergisk reaksjon, som kan påvirke fosteret.

Naturlig rettsmidler

Noen naturlig rettsmidler er trygge å bruke under graviditet. Disse inkluderer saltvann og en luftfukter. Saline er trygt fordi det er i utgangspunktet saltvann. Plasser et par dråper i neseborene et par ganger om dagen for å lette lunger. Cool-tåke luftfuktere eller vaporizers også bidra til å lette lunger. Bruke det om natten. Vær forsiktig hvis du velger en vaporizer fordi de slipper varm luft og kan forårsake brannskader. Også, ikke satt noen oljer i din fordamper uten først å rådføre deg med legen din.

Andre rettsmidler

Hvis du ikke ønsker å ta noen form for medisiner, det er andre rettsmidler du kan prøve. Unngå allergi triggere. Hvis du er allergisk mot utendørs pollen, ikke bruke tid ute i de tidlige morgentimer når pollen teller er høyest. Også, hvis du røyker, bør du vurdere å slutte. Det vil bidra til å lette din allergi, og fosteret vil utvikle seg i et sunnere miljø. Unngå passiv røyking, som også kan forårsake allergi til å bli verre. Bruker en luftrenser for å hjelpe bli kvitt allergener i luften inne i ditt hjem.

Hva kan jeg gjøre med livet mitt?

Du lurer kanskje til tider hva du bør gjøre med livet ditt. Eller du kan også lure på om hva du gjør nå, er det beste for deg, og hvis bedre muligheter er der ute for deg. Tenker alle mulighetene kan være overveldende, men hvis du tar en ting om gangen, vil du etter hvert finne din nisje i livet.

Videre utdanning

Tjene en høyskole grad vil ikke bare åpne opp flere jobbmuligheter for deg, men det vil også utvide din kunnskap ved å gå tilbake til skolen og lære mer. Kanskje du begynte å gå på college eller innhentet en to-årig utdanning, men det synes ikke lenger nok for deg. Hvis du har tjent en knytte grad i informatikk, finne ut hva det ville ta å tjene din bachelorgrad ved å kontakte inntaksavdelingen på et college.

Det samme gjelder for en bachelorgrad. Se om en mastergrad er tilgjengelig i det feltet du har mottatt din bachelorgrad i. Personer med mastergrader ofte finne bedre jobbmuligheter som har høyere lønn.

Reise

Hvis du noen gang har vurdert å reise til ulike destinasjoner rundt om i verden, sette av litt tid og se om reiser ville være gjennomførbart for deg. Hvis du har tid og ekstra lommepenger, reiser en flott måte å komme seg ut og lære om ulike kulturer og samfunn i verden. Komme til å reise til et fremmed land, spesielt på den andre siden av verden, kan være en once-in-a-lifetime opplevelse og kan gjøre for uforglemmelige minner.

Åpne din egen virksomhet

Dette kan være en kostbar venture-selskap for noen, og hvis du ikke har ganske alle de nødvendige midler til det, kan det være stressende både økonomisk og mentalt. Men hvis du kjenner de rette personer og selskaper som til nettverket, er i stand til å holde et positivt syn og beholde troen på at du vil lykkes til slutt, vil det skje. Kontroller lovene i ditt område for å se hva som kreves for å åpne din egen virksomhet. Hvis du ønsker å åpne din egen e-business, søke etter ressurser på hvordan du åpner din egen online virksomhet.

Volunteer

Frivillig fritiden ikke bare hjelper de som trenger det, men det er også en fin måte for deg å bygge nettverk og få verdifull erfaring og kunnskap om noe i livet. Det kan være for erfaring i å anvende for fremtidige jobber, utdanning eller din egen personlige bruk. Frivillig ved hjemløse shelters, å hjelpe med å ta vare på dyrene på humant samfunn eller bare hjelpe en eldre nabo med å kutte deres gress kan gi deg en følelse av personlig belønning å vite at du har gjort en god gjerning for noen andre.

Hva kan jeg forvente av Cholestrol Senking medisin?

Hva kan jeg forvente av Cholestrol Senking medisin?


Høyt kolesterolnivå er assosiert med økt risiko for hjertesykdom og slag. Kosthold og mosjon kan bidra til å redusere disse nivåene, men de kan ikke være nok. Hvis kolesterolnivået må bli senket ytterligere, kan legen forskrive en eller flere legemidler utviklet for å normalisere kolesterolnivået ditt.

Redusert Heart Attack Risk

The National Heart, Lung and Blood Institute (NHLB) av National Institutes of Health (NIH) rapporterte om Scandinavian Simvastatin Survival Study, som fulgte mer enn 4000 pasienter i fem år. Pasienter som tar statiner hadde en 42 prosent redusert dødelighet av hjertesykdom, og 37 prosent mindre risiko for et fatalt hjerteinfarkt.

Bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av kolesterolsenkende medisiner. Disse inkluderer kvalme og oppkast, diaré eller forstoppelse, magesmerter, oppblåsthet eller gass, hodepine og svimmelhet, tretthet, muskelsmerter eller svakhet, og søvnproblemer.

Legemiddelinteraksjoner

Kolesterol medisiner kan samhandle med andre legemidler. Fortell legen din om alle legemidler og vitamin eller urte kosttilskudd som du tar, enten resept eller reseptfrie, juridisk eller rekreasjon. Dette er spesielt viktig hvis du tar warfarin, erytromycin, og noen anti-fungal medisiner.

Andre medisinske tilstander

Din generelle helse vil spille en rolle i å bestemme hva, om noen, kolesterol medisiner du kan ta. Fortell legen din dersom du har leverproblemer, diabetes, gikt eller magesår, nyre eller galleblæren sykdom, eller hvis du er gravid eller ammer.

Lengde på behandling

Høyt kolesterol ikke har symptomer, slik at medisinen vil ikke gjøre deg "føle seg bedre." Kolesterolsenkende medisiner er ikke kortsiktige løsninger, og du må kanskje forbli på medisiner for resten av livet ditt. Du må ikke slutte å ta medisinen uten først å rådføre deg med legen din.