Digidexo.com

måling av surhetsgrad i vann

Hvordan Beregn grunnvann forurensning

Hvordan Beregn grunnvann forurensning


"Forurensning", selvfølgelig, er et svært vidt begrep og tester for grunnvannsforurensning kan dekke en rekke ulike aspekter og kan fokusere på ulike forurensninger. Bestemme nivået av forurensning avhenger i stor grad av den tiltenkte bruken av grunnvann, enten for vanning, drikking eller fritidsformål. De grunnleggende parametere for vannforurensning, men er forholdsvis konstant, og bør tas hensyn til ved bestemmelse av forurensningsnivå av grunnvann. I fravær av en skala for å beregne graden av forurensning, er det fortsatt en rekke enkle tester du kan kjøre hjemme for å bestemme sikkerheten til grunnvann, samt en rekke laboratorietester bør du vurdere om du er alvorlig bekymret .

Bruksanvisning

Enkle synsprøver

•  Ta en prøve av grunnvann i en klar beholder og la det avgjøre.

Asses fargen på vannet. Rent vann bør være helt eller nesten gjennomsiktig. En hvilken som helst farge kan være bevis for oppløste metaller og andre forurensninger.

Smell prøven. Rent vann skal være luktfri og noen lukter du oppdage kan også være tegn på forurensning.

Asses den turbiditet (mengden av suspenderte partikler) i vannet. Mens det blotte øye ikke kan oppdage alle farlige miljøgifter suspendert i vann, hvis vannet ikke er helt eller nesten gjennomsiktig, kan det være tegn på forurensning.

Smak din vann. Rent vann skal være smakløst. Pass på at du bare smake vann som du er rimelig sikker på at er trygt å drikke. Smaker ikke vann hvis du har noen grunn til å tro det kan være forurenset.

Vent noen dråper vann til å fordampe på en klar overflate som bunnen av beholderen din. Når vannet har tørket, undersøke overflaten for å se om noen rester. Mens denne testen ikke vil tillate deg å fastslå den eksakte natur av partikler suspendert i vannet ditt, vil det tillate deg å etablere sin tilstedeværelse for videre testing.

Enkelt Laboratory Testing

Mål temperaturen i vannet ved hjelp av et termometer. Selv om temperaturen ikke nødvendigvis er en indikasjon på forurensning, vil etablering av vannets temperatur være viktig for å ta andre målinger.

Bestem pH (surhetsgrad) av vann ved å plassere en dråpe vann på et stykke av pH-papir. Papiret vil skifte farge, avhengig av pH av stoffet testet. Rådfør deg med pH-papir er nøkkelen til å tolke resultatene. Rent vann bør være omtrent nøytral (pH 7,0) ved 25 grader Celsius (77 grader Fahrenheit).

Test vannet for kjemisk innhold med et hjem testing kit. Flere billig sett til bare tester vann til hardhet (oppløst kalsium og magnesium), oppløste metaller som jern og kobber, næringsstoffer som nitrogen og fosfor, klorid og natrium.

Test vannet for biologisk innhold, inkludert fecal koliforme og bakterier. Med mindre du har et mikroskop hjemme og en dyp forståelse av vannbårne patogener, kan det være en god idé å sende en vannprøve til et laboratorium for å sørge for at denne testen er gjort riktig. Din lokale telefonboken eller Internett-katalogen skal ha oversikten over lokale laboratorier, hvorav mange vil være villige til å gjennomføre testing for gratis hvis du mener at grunnvannskvaliteten utgjør en alvorlig trussel mot folkehelsen.

Hvordan lage en muntlig rehydrering løsning hjemme

Hvordan lage en muntlig rehydrering løsning hjemme


Diaré er en ulempe for de fleste av oss, men i andre deler av verden og i svært fattige regioner det kan være en potensiell morder. Spesielt for barn med organer er allerede utfordret av underernæring og sykdom. En muntlig rehydrering formel, når ingen er tilgjengelig medisinsk, er nødvendig for å håndtere problemet, og gir elektrolytter, glukose og vann til kroppen.

Hvordan lage en muntlig rehydrering løsning hjemme

•  Koke omtrent 1 liter filtrert rent vann. Kokende vann vil drepe eventuelle forurensende bakterier, og at vannet er sterilt.

Måling av 1 liter vann og kokt i en egnet beholder, som en mugge. Pass alltid på at alt som kommer til å bli utsatt for løsningen er ren og så nær sterilt som du kan gjøre det.

•  Legg til kokt vann en klype vanlig bordsalt. Omrør løsningen godt og sørger for at saltet fullstendig oppløses i vannet.

Legg til en heaping håndfull sukker. Regelmessig baking sukker vil arbeide for denne situasjonen. Omrør sukkeret i oppløsningen til den er oppløst. Denne løsning er nå klar til å konsumere. Smaken kan være grov, men det vil spare liv.

Summer vekttap planer for tenåringer

Summertime for tenåringer betyr å være ute av skolen og har mye mer fritid. Du kan slå denne fritiden til noe positivt og lære å leve et bedre og sunnere livsstil. Å miste vekt som en tenåring kan være morsomt, spesielt hvis du får en venn til å bli med deg i vekttap utfordring og trene sammen.

Trening utendørs

Sommersesongen bringer gode været og lar deg bruke mer tid utendørs. Klippe plenen og hjelpe foreldrene dine rundt huset kan bidra til å brenne kalorier. Bidrar til å plante blomster eller plukke ugress fra hagen forbrenner kalorier også, og brenne kalorier hjelper deg å miste vekt.

Fotturer, ta turer i parken eller jogging vil gi deg en god cardio trening, og vil også bidra til å bygge styrke. Husk å alltid ha gode og riktige sko for disse aktivitetene. Sykling i nasjonalparker eller på sykkelveier er også en god utendørs trening som vil gi muskel bygging og kaloriforbrenning.

Summertime vil også tillate deg å svømme, som er en øvelse som vil trene hele kroppen og forbrenner kalorier. Svøm i en venns basseng, din egen eller på en lokal felles svømmebasseng.

Gå Produser Shopping

Sommersesongen bringer også en overflod av friske grønnsaker og frukt. Dine foreldre kan allerede gå en bondens marked eller utendørs stativ for de ferskeste råvarer som er i sesong. Bli med dem når de går produsere shopping og plukke ut ferske ingredienser som tomater, agurk, salat, jordbær, blåbær, kirsebær og mer. Alle disse kan vaskes og spises rå for maksimal vitaminer og næringsstoffer. Du kan også spise dem som snacks i stedet for chips eller stekt mat som pommes frites.

Husk alltid å spise

Husk at for å gå ned i vekt, har du å spise. Sult og hopper over måltider er vekttap planer som ikke fungerer og kan være skadelig for kroppen din.

Ikke spiser forårsaker stoffskiftet å bremse ned, som kroppen din begynner å bekymre seg for sult. Som kroppen prøver å beskytte seg selv, begynner det å lagre mat som fett på kroppen din. Reduserer din metabolisme vil gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt i stedet for enklere. Tap av energi kan også skyldes mat deprivasjon, som vil gjøre det vanskeligere for deg å ha energi til å trene.

I stedet for å ha tre store måltider, spiser seks små måltider om dagen. Dette inkluderer å gripe et friskt eple og et stykke ost som ett måltid, og en liten hage salat som andre måltid. Unngå høy-karbohydrat matvarer som brød og pasta når du planlegger små og hyppige måltider.

Øk vanninntaket

Vann er meget viktig for tenåringer som forsøker å gå ned i vekt, fordi i løpet av prosessen med vekttap mye avfall må fjernes fra kroppen. Drikk åtte glass vann daglig for å spyle ut avfall og toksiner fra kroppen, samt kontrollere temperaturen av legemet. Kjøling kroppen ned med vann vil bidra til å håndtere varme temperaturer, og du aldri ønsker å være dehydrert mens du trener ute.

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?


Hypotermi er det punktet hvor kroppen mister varme raskere enn det gjør det. Hypotermi reduserer kroppens kjernetemperatur, noe som kan kompromittere din helse og føre til døden. Hypotermi kan begynne i vann så varmt som 70 grader; legemet avkjøles hurtigere i vann enn i luft. Mild hypotermi reduserer kjernetemperatur fra sine normale 98,6 grader til omtrent 96 grader. Jo lenger du bor i vannet, jo lavere temperaturen synker, noe som gjør det viktig at du får ut av vannet straks tegn på nedkjøling satt.

Vann Eksponering

Kroppen din kjøler minst 32 ganger raskere i vann enn i kald luft. Virkningen av kaldt vann kan ha en dramatisk effekt på kroppen din, understreker den umiddelbart, fra første åndedrag til rask utbruddet av nummenhet i ekstremiteter. I iskalde temperaturer, sjansene for å overleve krympe fra timer til minutter basert på hvor lenge du oppholder deg i vannet. Fordi mild hypotermi kan stille inn på vanntemperaturer på 70 grader, komme seg ut av vannet så fort som mulig når du viser tegn til nedkjøling.

Nivåer av Hypotermi

Straks du begynner å skjelve ukontrollert, har mild hypotermi satt inn. Denne fasen varer til kjernetemperaturen har sunket til 96 grader. Moderat hypotermi oppstår når kroppstemperaturen faller til mellom 93 og 95 grader. Du vil bli ør og forvirret, din tale vil snakke utydelig, og du vil begynne å gjøre irrasjonelle beslutninger, for eksempel prøver å ta av klærne. Dine motoriske ferdigheter vil bli kompromittert. Kroppstemperatur på 86-92 grader indikerer alvorlig nedkjøling og en umiddelbar livstruende nødsituasjon.

Survival in the Water

Opphold i vann fører til at kroppen mister varme på et mye høyere rente. Din beste sjanse til å overleve er å komme ut av vannet umiddelbart. Hvis du har falt i vannet, prøver å komme tilbake i båten eller til tørt land så raskt som mulig. Hvis båten kantret, komme på toppen av det å redusere eksponering for vannet. Hvis du ikke er alene, klynge med en annen person i vannet for å bevare varme.

Svømmetur eller trå vannet

Hvis du er alene i vannet uten hjelp, har du to valg. Du kan svømme i sikkerhet eller trå vannet venter på redning. Svømming er jo mer proaktiv valg, men du vil miste dyrebar kroppsvarme raskere. Dette kan redusere din sjanse til å overleve med mer enn 50 prosent. Hvor lenge du kan overleve trår vannet avhenger av hvor kaldt vannet er.

Survival Forventet

Ved vanntemperaturer mellom 70 og 80 grader, begynner utmattelse eller bevisstløshet å sette inn etter 3 til 12 timer. Din overlevelse tid er 3 timer til ubestemt tid. Ved vanntemperaturer mellom 60 og 70 grader, din tid til utmattelse eller bevisstløshet er 2 til 7 timer, med en forventet overlevelse tid i vannet på 2 til 40 timer. Vanntemperaturer mellom 50 og 60 grader gir deg 1 til 2 timer inntil utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet av 1 til 6 timer. Mer farlige temperaturer mellom 40 og 50 grader gir mulighet for 30 til 60 minutter før utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet på 1 til 3 timer.

Umiddelbar Danger

Ved vanntemperaturer mellom 32,5 og 40 grader, du har bare 15 til 30 minutter før du opplever utmattelse eller bevisstløshet. På dette punktet, er din forventede overlevelse tid i vannet bare 30 til 90 minutter. Alt under 32 grader er en overhengende trussel. Du kan miste bevisstheten på mindre enn 15 minutter og dø i 45 minutter eller mindre.

Hva er riktig vekt for din høyde?

Hva er riktig vekt for din høyde?


Det er lett å finne automatiske vekt-høyde kalkulatorer på internett. Skriv inn din høyde, alder, kjønn og din idealvekt vil bli avslørt. Enkle vekt-høyde kalkulatorer bruke aktuar eller andre statistikk utarbeidet fra en stor befolkningsgruppe, for å avgjøre hvilken vekt tilsvarer den høyeste sannsynligheten for lang levetid. Men befolkningen målt kan ikke likne deg, og sunn vekt målet tilbudt Dem kan være unøyaktig.

Identifikasjon

Den beste måten å vite om kroppsvekt er sunt er å måle kroppssammensetning, eller forholdet av fett til mager muskelmasse. De mest tilgjengelige metoder for måling av kroppssammensetningen omfatter vann forskyvning eller hydrostatisk veiing, måling av hudfolder og kropps omkretser, og bio-elektrisk impedans, en fremgangsmåte for anvendelse av elektrisk strøm for å måle muskelmasse. Mindre vanlig, kan andre metoder som involverer røntgen, ultralyd eller infrarød stråling som brukes til å måle kroppssammensetning.

Expert Insight

Meninger blant leger og forskere varierer med hensyn til den sunn mengden kroppsfett. Ifølge American Council on Exercise, vil passe menn har 14 til 17 prosent kroppsfett; fit kvinner, 21 til 24 prosent; mannlige idrettsutøvere vil ha 6 til 13 prosent kroppsfett; og kvinnelige utøvere, 14 til 20 prosent. I praksis skjønt, er noen kvinnelige idrettsutøvere observert å ha kroppsfett så lavt som 10 prosent og menn, lavere enn 4 prosent.

Potensiell

Selv om kroppssammensetning testing er nå allment tilgjengelig på helse klubber og noen legekontorer, de fleste ikke dra nytte av teknologien. Som et alternativ, Body Mass Index, eller BMI, har blitt utviklet som en måte å grovt anslå kroppssammensetning uten å måtte ta noen komplisert kroppsmål.

Betraktninger

Som standard vekt-høyde diagrammer, sammen BMI en person til en befolkningsgruppe for å forutsi helse og levealder. Dens nøyaktighet avhenger av hvor godt den enkelte matcher befolkningsgruppe. Alder, kjønn, kondisjon og etnisitet er alle kjent for å påvirke vekten til høyde forholdstall uavhengig av faktiske kroppssammensetning. Så, med mindre en person er i forhold til en befolkning som ligner på seg selv, sin BMI vil ikke være en nøyaktig vurdering av sunn vekt.

Forebygging / løsning

BMI er mest nyttig når den kombineres med andre kropps målinger. For eksempel, midje og overarm omkrets er lett å måle, og da sammenlignet med høyden, er gode ytterligere indikatorer på kroppssammensetning. Et stort midjemål samsvarer med høy kroppsfett og kan tyde på at en person er faktisk overvektig selv om BMI i innenfor normale grenser. Motsatt er en stor bicep måling korrelert med høy muskelmasse og kan tyde på at en person med høy BMI er faktisk ikke overvektig.

Hvordan virker UV lys drepe bakterier?

Oversikt

Hvem bruker UV-lys Sterilisering

Ultrafiolett stråling brukes til å drepe mikroorganismer, mugg og sopp i ulike miljøprogrammer. UV sterilisering brukes for luft-rensesystemer, vannrensing, akvarium og tjern vedlikehold, laboratorie hygiene og mat og drikke beskyttelse.

Ved å bruke UV-lys Sterilisering

Ultrafiolett sterilisering er nyttig for målrettet eliminering av mikroorganismer i luft og vann. UV-sterilisering etterlater ingen rester av kjemiske eller stråling i luft eller vann, og ikke skade uønskede planter og dyr. Behandlingen fungerer godt med vannbårne patogener men fjerner ikke kjemiske eller heavy metal urenheter. Vann bør filtreres før UV-eksponering for å forbedre den steriliserende effekt. Steriliserte mikroorganismer forbli i luft eller vann.

Hvor du skal bruke UV lys Sterilisering

Fordi direkte eksponering for sterk ultrafiolett lys kan føre til blindhet og brannskader på mennesker og dyr, tar sterilisering generelt sted i skjermede UV hetter eller lystette UV kamre. UV-behandling fungerer godt i applikasjoner der bakteriell forurensning utgjør et problem i luft eller vann i akvarier, dammer, laboratorier og rene rom.

Hvordan UV-lys Sterilisering Works

Ultrafiolett lys dreper mikroorganismer ved å skade deres DNA. UV-stråling forstyrrer de kjemiske bindinger som holder de atomer av DNA sammen i mikroorganismen. Hvis skaden er alvorlig nok, kan bakteriene ikke reparere skaden og cellene dør. Langvarig eksponering for UV-lys bidrar til å sikre komplett kill-off av alle mikroorganismer. I motsetning til kjemiske behandlinger, imidlertid UV-behandlet luft eller vann ikke motstå re-kontaminering.

Hvorfor bruke UV lys Sterilisering

Ultrafiolett lys trenger inn i cellene, men ikke endrer vann, luft eller mat som blir behandlet. Ingenting er tilsatt til mediet, bortsett energi. Døde insekter heller ikke fjernes fra sterilisert medium. Heller ikke er organiske eller uorganiske partikler i vann eller luft. Noen organismer, som visse former, er ikke så påvirket av UV-stråling. UV-bestråling, er angitt i situasjoner hvor kjemiske rester etter sterilisering er ikke akseptabelt

Hvordan er en Siktedyp brukes til å overvåke vannkvaliteten?

Hvordan er en Siktedyp brukes til å overvåke vannkvaliteten?


En Siktedyp er et verktøy for å kvantifisere vann klarhet, en kritisk indikator på vannkvalitet. Det er verken en sofistikert verktøy for å lage heller et komplisert verktøy å bruke. Enkeltobservasjoner kan gi raske snapshots av vannkvalitet; påløpte data gir solid informasjon om den langsiktige helsen til hav og innsjøer. Modifiserte secchi disker kan gi informasjon om elver og bekker.

Hva en Siktedyp Er

En Siktedyp ser ut som en hvit og svart plate med et tau gjennom midten. Tauet har merker på selv metriske intervaller. Platen blir langsomt senket og tau blir brukt til å måle dybden av platen. Den kritiske del av informasjonen til å samle er måling tauet når platen ikke lenger er synlig. Jo dypere platen, jo bedre vannkvalitet.

Sikt gjennom vann er begrenset av konsentrasjonen av partikler som er suspendert i vannet. En Siktedyp er mest effektive i dype vannmasser, som for eksempel hav og innsjøer. En modifisert secchi disk brukes til å måle turbiditet av elver og bekker.

For strømmende vannmasser, slik som elver, vann oppsamlet og deretter langsomt tilsatt til en montert rør med en secchi platen på bunnen. Røret er merket med jevne intervaller kalt Jackson Turbiditet Units (JTU). Brukeren legger vann til røret mens du ser for øyeblikket disken er ikke lenger synlig. Jo større volum av vann som er nødvendig for å tilsløre den disk, jo mindre grumset vann.

Ved hjelp secchi disker i innsjøer og hav

Måling av gjennomsiktigheten av vann er viktig fordi det er angir hvor dypt sollys kan trenge gjennom vannet. Absorbert sollys har implikasjoner for vanntemperatur og kjemi, og vannlevende organismer.

Jo dypere vannklarhet, er mer lys som reflekteres av vannflaten. Grunnere vannklarhet, er mer lys som absorberes av de suspenderte partikler. Absorbert lys betyr varmere vann. Temperaturen av vannet påvirker oksygennivåer.

Hjelp secchi disker i elver og bekker

I elver og bekker, endret secchi disker brukes til å måle turbiditet. Turbiditet er et annet ord for uklarhet i vannet. Jo større turbiditet, blir flere partikler suspendert i vann.

Noe som vasker i strømmen og blir båret sammen med flyt (i stedet for liming med vann) regnes som en suspendert solid. Dette omfatter jord fra strøm bank erosjon og avføring fra husdyr, husdyr og ville dyr.

Ved hjelp av data for rask informasjon

Grumset vann er en god indikator på bakterier, for eksempel fecal koliforme og e. coli. En praktisk tommelfingerregel er å holde seg borte fra rennende, grumset vann. Det kan vise en sterk nok strøm strømning for å hindre at faststoffer fester seg ut, noe som også indikerer en strøm strømmen er sterk nok til å vaske tyngre forurensninger inn i strømmen.

I en innsjø situasjon, grunt vann klarhet, spesielt i varme værforhold, er prediktive for algeoppblomstring og fiskedød, samt re-suspensjon av tungmetaller som kan ha vasket i sjøen. Kunnskap om dette er nyttig for optimal behandling av drikkevannskilder og trivelig rekreasjon.

I havet situasjoner, kan vann åpenhet brukes til å måle nærhet av store flytende kropper av forurensninger, for eksempel råolje.

Ved hjelp av data for fastsetting vannkvalitet Trender

Enkeltpunkter observasjon er av minimal verdi utenfor rammen av hva som er sesongmessig og geologisk hensiktsmessig. Det tar mange poeng for observasjon, eller data, for å fullt ut forstå langsiktige trender.

Nedbørsfelt har en naturlig rate av sediment overføring fra oppstrøms til nedstrøms. Endringer i vannskillet, for eksempel å fjerne skog og bygge parkeringsplasser, dramatisk akselerere hastigheten på overføringen. Vann beveger seg raskere, bygger opp en større hastighet og oppfyller med mye mindre bunndekke motstand. Ved å spore turbiditet i elver og bekker og vann klarhet i innsjøer og hav, kan vi måle effekten av endringer i arealbruk og teoretisk justere utvikling praksis.

Turbiditets overspenning etter hvert avta og sediment legger ut, silting stream bunner, tilstopping delikat gjellene, og kvalte egg. Siltation er en alvorlig trussel mot våre vannressurser.

Sporing vann åpenhet i havene kan sikre oppryddingsarbeidet er effektive.

Overvåking av 2010 Gulf of Mexico Cleanup

Secchi disker er svært effektive, enkle verktøy som enkelt kan hentes og utplassert. Dette gjør dem ideelle for raske og øyenvitneobservasjoner av vann åpenhet endringer etter den 2010 Gulf of Mexico oljekatastrofen. Enkeltpersoner kan samle sin egen informasjon om stedene er mest relevante for deres dag-til-dag liv og kan dokumentere endringer over tid.

Hvor å få en Siktedyp

Biologiske leverandørselskaper som skogbruk Leverandører, Carolina og Lamotte selge secchi disker. Prisene varierer fra $ 30 student disker til $ 60 profesjonell kvalitet disker. Følg nøye med på hvor lenge tauet er og hvor godt de byggematerialer passer dine behov.

Hva er Water Monitoring tester?

Hva er Water Monitoring tester?


Vann er en viktig del av mange aspekter av menneske, dyr og planteliv. Overvåking overflatevann er viktig å sikre at det er god tilgang på trygt vann til drikke, vanning avlinger, fiske, drifts fabrikker og for rekreasjonsformål. Vann overvåkningstestsett måle mengden av forskjellige forurensninger som er tilstede i vann og andre faktorer som kan påvirke vannkvaliteten.

Principal Forurensninger

En primær kilde for vannforurensning målt ved hjelp av noen vannovervåknings tester er mengden av næringsstoffer som nitrogen og fosfor til stede i vannet. Store mengder av disse næringsstoffene kan forurensningen vann, slik at ukontrollert vekst av alger. Store mengder av alger konsumerer store mengder av oksygen i vannet, noe som gjør det vanskelig for fisk og andre organismer for å overleve. En over-overflod av alger hindrer også tilstrekkelige mengder av sollys fra å komme inn i vannet og bæreplantevekst som er avgjørende for fisk og andre organismer. Noen vannovervåknings tester måle mengden av bakterier i en prøve av vann. Oppdage skadelige bakterier kan indikere virus og andre forurensninger som er farlig hvis de spises av mennesker eller dyr.

Temperatur

Overvåking av vanntemperaturen er viktig nær kraftverk og andre industriområder som ofte bruker vann for å kjøle visse prosesser. Lossing av vann som er for varmt til en lokal vannforsyning kan påvirke fisk og føre til unormale mengder algevekst. Temperaturen er en faktor i mengden av oksygen vannet kan inneholde. Lavere mengder av oksygen i vannet kan påvirke fisk og andre vannlevende organismer.

pH-nivåer

Den skala som brukes til å måle nivået av surt vann er pH. Bestemme pH-nivået i vannet med en overvåking kit kan gi ledetråder til å endre mengden av forurensende stoffer til stede fordi pH i vann svinger basert på mengden av forurensning til stede. Dette er nyttig for å oppdage en opphoping av forurensninger og å bestemme kilden for forurensning.

Ledningsevne

En test av konduktans er et mål på vannets evne til å lede strøm. Vann som inneholder en høy mengde av oppløste partikler vil ha en høyere ledningsevne måling i forhold til vann med færre partikler. Konduktans nivåer ofte avgjøre om vannet er egnet for drikkevann, industriell bruk og landbruket. Drikkevann med en ubehagelig smak eller lukt ofte måler høy i ledningsevne på grunn av mange mengder av oppløste partikler.

Turbiditet

Turbiditeten av vann er et mål på dens uklarhet på grunn av fine partikler. Turbiditeten nivået av vann påvirkes av leire, silt, organisk og uorganisk materiale, plankton og mikroskopiske organismer. Turbiditetsmålinger kan variere innen vide grenser i enkelte vannmasser, slik som elver som utsettes for høye nivåer av partikler vasking i vannet fra området under uvær.

Oksygenlesingene

Oppløst oksygen i vann er avgjørende for å opprettholde anlegget, fisk og andre vannlevende organismer. Vann overvåking testene er nyttig for å bestemme nivået av oppløst oksygen i vannet, noe som kan variere avhengig av sesongmessige faktorer og mengden av råtnende organisk materiale til stede. En kropp av vann med tilstrekkelige mengder av oppløst oksygen kan ikke støtte vannlevende organismer.

Slik fjerner karbon fra kullsyreholdig vann

Slik fjerner karbon fra kullsyreholdig vann


Kullsyreholdig vann er vann i hvilket et overskudd av karbondioksyd er blitt oppløst, vanligvis ved å boble karbondioksyd gjennom filtrert vann under trykk. Den resulterende løsning blir deretter utleveres fra en hevert eller en soda fontene for umiddelbar forbruket, eller flaske for å opprettholde oppløsningen. Et glass eller flaske med kullsyreholdig vann igjen åpen ved romtemperatur vil til slutt miste denne overflødig karbondioksid, men det finnes måter å fremskynde prosessen, hvis det er ønskelig.

Bruksanvisning

•  Åpne flasken hvis du bruker flaske kullsyreholdig vann; trykkfallet vil forårsake noe av det oppløste karbondioksyd til å boble opp og rømme. Hell kullsyreholdig vann i en kasserolle. Omrøringen forårsaket ved å helle vil riste mer av det innfangede karbondioksyd løs og føre til at kullsyreholdig vann for ytterligere å Effervesce.

•  Oppvarm kullsyreholdig vann inntil brusingen stopper og vannet koker. Rør kullsyreholdig vann for å fremskynde off-gassing prosessen; Men etter den tid det kommer til en rullende koke, de gasser som er oppløst i vannet vil ha drevet bort, forlater vannet og noen mineraler, smakstilsetninger, etc. som har blitt lagt i kasserolle.

•  Hell den varme vann i en krukke eller flaske. Sett et lokk på flasken for å holde den fra reabsorbing karbondioksid fra luften som den kjøler.

Tips og advarsler

  • Begynn med rent kullsyreholdig vann, hvis du ønsker å redusere karboninnholdet i det resulterende vann. Flaske selters og «soda water" inneholder ofte natrium bikarbonat, som er lagt for å redusere kullsyre vannets surhetsgrad. Kullsyreholdig mineralvann inneholder naturlige eller lagt karbonater, som senker sin surhet og gir den en særegen smak.
  • Denne enkle oppvarmingsprosess stasjoner oppløste gasser fra vannet, blant annet oksygen og karbondioksid. Som et resultat, smaker vannet "flat". Avkjøling av vannet og å helle den fra en beholder til en annen - en prosess som kalles lufting - vil erstatte en liten mengde av disse tapte gasser. Lufting ved normalt atmosfærisk trykk vil ikke gjenopprette karbonatisering, men.
  • For en mer grundig fjerning av eventuelle oppløste karbonforbindelser som forblir i vannet (for eksempel kalsium og magnesium bikarbonat-karbonat), destillere kullsyreholdig vann inn i en beholder fra hvilken noen av eller all luft er fordrevet i prosessen med fylling.

Effekt av natrium og vann på nyre-funksjon

Effekt av natrium og vann på nyre-funksjon


Høyt blodtrykk kan føre til alvorlige nyreskader. Regulering av vann og natrium, begge viktige faktorer i blodtrykk regulering, kan forebygge høyt blodtrykk fra forbikjøring nyrene.

Nyrefunksjon

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK) beskriver nyrene så komplisert filtrerings maskiner som fjerner avfallsstoffer og ekstra vann fra blodet. Kroppen og deretter støter ut avfallsmaterialet som urin.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk skader de små blodårer som hjelper nyrene filtrerer blodet, langsomt ødelegge nyrefunksjonen, ifølge NIDDK.

Diuretika

Den NIDDK antyder at vanndrivende medisiner kan redusere blodtrykket. Diuretika oppmuntre til fjerning av vann fra kroppen, noe som reduserer det totale blodvolum, ifølge Mayo Clinic.

Natrium

Den NIDDK advarer om at høye natrium nivåer kan øke blodtrykket, veiledning folk med nyre problemer med å unngå mat med høyt natrium. Diuretika fjerne natrium fra blodet sammen med vann.

Betraktninger

Høyt blodtrykk kan gå ubemerket for år, forårsaker treg, men alvorlig nyreskade, uten regelmessig måling av en medisinsk faglig. En avlesning på 120 over 80 eller under angir normalt blodtrykk. Nyresykdom lider må gjøre alt i sin makt for å holde blodtrykket under 130 over 80.

Gripe vann Instruksjoner

Gripe vann Instruksjoner


Gripe vann er et vanlig hjem middel for å lindre ubehag hos spedbarn forårsaket av gastrointestinal smerte, mage plager, hikke, kolikk, reflux, og tenner. Ingrediensene i Gripe vann variere litt med hvert merke, men de vanlige ingredienser inkluderer natriumbikarbonat, fennikel frø ekstrakt, ingefær kjerneekstrakt, og kamilleekstrakt blomst. Det er mange merker av gripe vann tilgjengelig over-the-counter i USA, inkludert Vitabase, ColicCalm, kolikk-Ease, og Baby Bliss.

Vitabase Organic Gripe Water

Vitabase indikerer en servering størrelse med en teskje som det hevder kan gi fire timer med lindring for symptomer på søvnløshet, hikke, gråt, tenner og uhåndterlig urolighet. Det er foreslått å riste flasken godt før bruk. Gripe vann kan administreres direkte ved bruk av en dråpeteller eller blandet med innholdet i en flaske. Produktet kan trygt administreres opp til seks ganger i en 24 timers periode. Etter at produktet er åpnet, må det være nedkjølt.

ColicCalm

ColicCalm touts seg som "den første homøopatisk gripe water" og er den eneste som er regulert som en homeopatisk medisin av US Food and Drug Administration (FDA). Den foreslåtte bruk av ColicCalm er å gjen symptomer på kolikk, gass, og tilbakeløpskjøling. Pakken inneholder en muntlig dispenser, og veibeskrivelse indikere å riste flasken godt før hver bruk. Ved inntreden av symptomer, bør beholderen være fylt til halv ts nivå og administrert langsomt i munnen mellom tannkjøttet og kinnet. Dosen kan gjentas hver halve time i opp til tre ganger, men bør ikke overstige seks ganger i en 24 timers periode. En barnelege kan anbefale en modifisert doseringsplan om nødvendig. Etter at produktet blir administrert bør dispenseren bli renset og lufttørket.

Kolikk-Ease Gripe Water

Kolikk-Ease foreslår administrering av dens gripe vann med en medikament-dispenser i en dose på en teskje (5 ml) for lindring av smerter kolikk. Bruk av Numi-Med Medisinering Enser er "anbefales". En dose kan gis hver halv-time, men ikke mer enn seks doser skal administreres i en 24 timers periode. Kolikk-Ease foreslår administrasjonen bør falle sammen med en fôring (administrasjon kan være før, under eller etter måltidet). Etter åpning, bør flasken lagres ved romtemperatur, og ikke i direkte sollys.

Baby Bliss Gripe Water

Baby Bliss anbefaler ulike doser størrelser avhengig av alderen på barnet: to uker til en måned er en halv teskje (2,5 ml); 1-6 måneder er en teskje (5 ml); og over seks måneder er to teskjeer (10 ml). Flasken skal ristes godt før administrasjon. Ingen anbefalinger er gjort angående doseringsintervall, men ikke mer enn seks doser bør gis innen en 24 timers periode. Baby Bliss anbefaler forkaster flasken fire uker etter at den er i utgangspunktet åpnet.

Hvordan du raskt miste vekt ved å drikke vann

De fleste sliter med å slippe pounds er desperat etter en måte å fremskynde sitt vekttap. Mens det er mange forskjellige diett planer og kosttilskudd som lover vekttap disse programmene kan ofte være vanskelig og mislykket. I stedet for å kaste bort tid på å prøve dusinvis av ulike planer prøve å drikke vann for raskt vekttap.

Hvordan du raskt miste vekt ved å drikke vann

•  Før du begynner å bruke vann for å raskt gå ned i vekt dokument din vekt og målinger. Dette vil hjelpe deg nøyaktig spore hvorvidt drikkevann er faktisk å hjelpe deg. Hvis du ikke har et målebånd hjemme låne en fra en venn eller kjøpe en til enhver butikk som selger håndverk forsyninger. Dokumentere målinger er ekstremt viktig siden noen ganger, spesielt hvis en person arbeider ut mye, vil inches tapt i stedet for pounds. Mål alltid din midje, hofter, lår, bryst og armer. Lår og armer bør måles én om gangen, og ikke bli overrasket om høyre og venstre armer eller lår har litt forskjellige målinger.

Start drikke minst 12,5 glass vann hver dag eller 100 oz. vann daglig. Hvis du ikke ønsker å holde styr på hvor mange glass vann du drikker kjøpe en stor vannflaske som vil holde minst 32 oz. vann. Dette vil bidra til at du holder nøyaktig telling av vanninntaket, og vil øke sjansene dine for å faktisk drikke riktig mengde vann. Selv om mange dietter anbefaler åtte glass vann hver dag dette beløpet regnes som normalt for de som er over gjennomsnittlig vekt. De som er overvektige bør drikke mer vann for å øke sin metabolisme og øke vekttap resultater.

slutte å drikke brus og alkohol. Redusere drikke alternativer vil øke sjansene dine for å drikke alle 12,5 glass vann daglig. Når en person er i stand til å velge mellom vann eller soda er det også lett å gjøre den mindre sunn valg. Slutter å drikke alkohol og brus vil også eliminere en kilde til tomme kalorier som vil bidra til å øke vekttap. Til slutt kan drikking andre drikker også føre til at daglige vanninntaket teller å bli forvirret.

Gjør det til en vane å drikke et glass vann før hvert måltid. Dette vil bidra til at du drikker riktig mengde vann daglig og samtidig bidra til naturlig undertrykke appetitten.

Hvis du har en hard tid drikker 100 oz. vann hver dag og bor motivert prøve å legge ting til din vann. En klype lime juice eller sitronsaft vil endre smaken av vann uten å legge kalorier til drikke. Det er også smaken pakker som kan legges til vannet for å gjøre dem smake som frukt punsj, brus eller iste. Disse pakkene er ofte 10 eller 20 kalorier, og kan gi en fin daglig behandler for dem som er på slankekur.

Kan vann hjelpe deg å miste vekt?

Alle som har prøvd å gå ned i vekt har utvilsomt hørt råd, "Drikk mye vann." Men kan vannet virkelig hjelpe deg å miste vekt? Hvis ja, hvor mye vann har du å drikke? Er det noen spesielle regler for bruk av vann for vekttap?

Vann og kroppen din

Kroppen din er om lag 70 prosent vann. Kroppen din trenger vann for å sirkulere blod og næringsstoffer gjennom kroppen din, så vel som å spyle giftstoffer og avfall bort. Vann bidrar også til å regulere kroppstemperaturen gjennom svette.

Dehydrering

Når kroppen ikke får nok vann, kan ditt hjerte og andre muskler ikke fungere på topp. Kroppen din kan ikke opprettholde riktig temperatur, og du vil begynne å føle seg svak. Du kan bli kvalm og kaste opp. Du kan til og med miste bevisstheten.

Overhydrering

Det er mulig å drikke for mye vann. Når det skjer, kan du oppleve hodepine, kvalme og kramper. Denne tilstanden kalles hyponatremi (lav blod natrium) og er potensielt dødelig. Men mens utholdenhetsutøvere (som ultramaratonløpere og "Ironman" deltakere) blir advart mot farene ved å drikke for mye vann, det er faktisk mer en risiko blant tregere amatør-entusiast løpere, ifølge Angus HN Whitfield av British Journal of allmennmedisin. Whitfield sier dette er fordi uerfarne løpere advares mot dehydrering, men ikke mot vannforgiftning.

Anbefaling

Ifølge American Council on Exercise (ACE), er det best å drikke 16 til 24 oz. vann to timer før trening og en annen 8 oz. 15 minutter før trening. Drikk 16 oz. vann hver 20 minutter med trening og 8 oz. vann innen 30 minutter etter endt trening. ACE anbefaler også å drikke 16 til 24 oz. vann for hver kilo kroppsvekt tapt under trening.

En god tommelfingerregel for å avgjøre om du drikker nok vann er å se på urinen din. Dersom det er klart eller svakt gul, så du drikker nok vann. Hvis det er mørk gul eller golden, du trenger mer vann.

Vil ekstra vann hjelp?

Dr. Gabe Mirkin av Stanford Universitys wellsphere.com nettsted sier at vann kan hjelpe deg å føle deg full på slutten av et måltid. Men varer som sensasjon bare et minutt eller to, slik at du føler deg sulten. Derfor gjør han anbefaler ikke å drikke ekstra vann for å gå ned i vekt.

Mirkin anbefaler i stedet å spise mat med høyt fiber og vann, for eksempel frukt, grønnsaker, hele korn og bønner. En dags mat, sier han, inneholder omtrent fire kopper vann. I tillegg, når kroppen din forbrenner kalorier, de kjemiske reaksjonene generere ytterligere to kopper vann.

Thermogenic effekt

Det har lenge vært antatt at å drikke kaldt vann har en "thermogenic" effekt. Det vil si at kroppen trenger å forbrenne flere kalorier (energi) for å varme seg fra det kalde vannet, og dermed fremme vekttap. Men en studie ved University of Freiborg, Sveits, funnet noe annet. "Å drikke destillert vann ved romtemperatur ikke øke energiforbruket og kjøling vannet før drikking bare stimulert en liten thermogenic respons, godt under det teoretiske energikostnad på oppvarming av vannet til kroppstemperatur," ifølge en rapport om Journal of Clinical endocrinal Metabolism.

Forfatterne av rapporten gjorde oppmuntre folk prøver å gå ned i vekt for å drikke vann når du er tørst for å unngå dehydrering.

Tips

Mens Mirkin sier at å drikke ekstra vann vil ikke hjelpe deg å spise mindre under et måltid, er det fortsatt en måte å bruke vann for å gå ned i vekt. Når fristet av en høy-kalori godbit, drikk et glass vann. Tiden det tar å drikke det kan distrahere deg. Den korte følelsen av magen fylde kan vare lenge nok for deg å gi avkall på godbit.

Hva er bivirkningene av stråling fra Bikini Island?

Hva er bivirkningene av stråling fra Bikini Island?


Bikini Island, også kjent som Bikini Atoll, led ødeleggende stråling nedfall etter detonasjon av hydrogenbomben (1 mars 1954) og atomprøvesprengninger som ble gjennomført på Marshalløyene mellom 1946 og 1958 Før detonasjon av hydrogenbomben flere hundre innfødte folk ble tvunget til å flytte slik at atomprøvesprengninger kan bli avsluttet. Nedfall ble ødeleggende for de tidligere innbyggerne på øya som senere returnert.

Umiddelbar fysisk ødeleggelse

Når hydrogenbomben ble opprinnelig falt på øya, det ødela alt på tre øyer, brakte vanntemperaturer i området til rundt 55.000 grader Celsius, og forlot et krater litt over en kilometer bred.

Native Innbyggere

De innfødte som returnerte til øya begynte å lide av alvorlig stråling forgiftning fra nedfall. Denne eksponeringen for stråling forlot alle innbyggere med en kraftig økt risiko for kreft, samt mindre brannskader og selv tidlig død i noen tilfeller.

Evakuering

Etter 10 år på øya ble evakuert da det ble lagt merke til at høye doser av cesium-137 og strontium-90 (begge radioaktive isotoper) ble negativt påvirke innbyggerne og miljøet på øya. Øya fortsatt ubeboelig for menneskeliv.

Jord og vann

Den stråling har blitt absorbert inn i overflaten av øya og føres gjennom vannet. Dette etterlater jordsmonn forurenset, og mange av plantene forblir uspiselige fordi de inneholder høye doser av stråling. Dette gjelder også for livet i havet. Fisk og andre sjødyr er uspiselig på grunn av de høye doser av stråling.

Coral Reef

Stråling har forlatt øya med nesten ingen besøkende. Dette har gjort et dramatisk comeback for koraller dyreliv. Selv om dette er en liten prestasjon for den lille øya, likevel virker det som skyldes både den første detonasjon og ekstra stråling er det fortsatt 42 arter av koraller som mangler.

Konsekvensene av UV-stråling i Planter og dyr

Konsekvensene av UV-stråling i Planter og dyr


UV-stråling er en konsekvens av eksponering for sol eller sol lamper. Mens eksponering for sollys er nødvendig å både dyre-og plante overlevelse, kan overeksponering for sollys ha skadelige effekter på både plante-og dyreliv. Mesteparten av virkningene av overeksponering er permanente og kan behandles, men kan ikke være i stand til å bli fullstendig utherdet.

Blemmer

Overeksponering for UV-stråling fra solen eller sol lamper kan forårsake blemmer eller brenning på både planter og dyr. Symptomene på blemmer på dyr inkluderer hud følsomhet, rødhet, blemmer og brent hud. Symptomer på planter inkluderer misfarging av løv eller stammen, mangel på fuktighet og brudd. For å korrigere blemmer på dyr, bør dyret tas til et område skjermet fra solen til huden leges. Burn kremer kan bidra til å lindre noen av ubehag forbundet med blemmer i dyr. Planter som er berørt bør flyttes ut av solen og gitt vann med begrenset sollys før anlegget gjenvinner.

Sykdom

Strålingssyke er en vanlig konsekvens for UV-stråling eksponering i planter og dyr. Symptomene på stråling sykdom hos dyr omfatter fysisk svakhet, kvalme, oppkast og hudirritasjon. Planter som har blitt offer for stråling sykdom kan utvise bruning eller gulnede blader og en nektelse av å inntak av vann eller andre næringsstoffer. Et dyr eller plante som lider av UV stråling sykdom bør flyttes ut av solen eller bort fra solen lamper til å helbrede og gjenopprette.

Forgiftning

En mer alvorlig konsekvens av UV-bestråling på planter og dyr som er forgiftet. Hos dyr denne tilstand også kan refereres til som sol forgiftning. Denne tilstanden oppstår på grunn av ekstrem overeksponering for sol eller sol lamper. Tegnene på sol eller UV-stråling forgiftning hos dyr omfatter alvorlige brannskader på huden, kvalme og fysisk svakhet. Symptomer hos planter inkluderer gulfarging eller crisping av blader, og brannskader eller brune merker på anlegget. Mens dyr kan gjenopprette fra stråling forgiftning, er det svært vanskelig for planter å fullt igjen.

Død

Den alvorligste følge av UV-stråling for dyr og planter er død. Dette skjer bare i ekstreme tilfeller på grunn av langvarig overeksponering for sol eller sol lamper, for eksempel en periode på flere dager med fortsatt eksponering. Symptomer inkluderer blemmer eller sverting av hud, kvalme og oppkast hos dyr kombinert med alvorlig fysisk svakhet hos dyr. Planter vil oppleve crisping eller brannskader på blader, misfarging, og vil være ute av stand til å ta vann eller andre næringsstoffer.

Hvordan du kan redusere kroppens varmetap i vann

Hvordan du kan redusere kroppens varmetap i vann


Siden du kan miste kroppsvarme så raskt, er nedkjøling i vannet ganske dødelig og kan komme på i så lite som 15 minutter under ekstreme forhold. For å unngå nedkjøling sette inn, bør du redusere tap av kroppsvarme så mye som mulig.

Hvordan du kan redusere kroppens varmetap i vann

Redusere kroppens varmetap i vann

•  Bruk en våt eller tørrdrakt, neopren foret klær eller vanntett ytterlag. Fleece, vil nylon og ull lag forbli for fuktig etter et fall i vann og gjøre lite for å redusere varmetapet i vannet.

Dekk fingrene eller hendene med hansker for å bidra til å redusere varmetapet ved arbeid i eller rundt vannet. Hvis du trenger å bruke fingrene, som når fiske, velger fingerløse hansker som gir mer bevegelighet samtidig som det gir litt varme.

Bruk en redningsvest til alle tider. Redningsvesten vil bidra til å holde deg flytende i kaldt vann, selv om hypotermi setter inn. Uten en redningsvest, kan du inhalerer kaldt vann, noe som kan føre til drukning eller støt.

Prøv å kontrollere pusten. Som hypotermi setter inn, kan ukontrollert rask pust føre til tap av bevissthet eller føre til dårlig sirkulasjon - som begge kan føre til rask tap av kroppsvarme.

Ikke svømme med mindre land, en båt eller en redningsflåte i nærheten. Jo mer energi du bruker, jo mer kroppsvarme du taper. Stol heller på din personlige flytevest eller redningsvest.

Huddle sammen hvis to eller flere av dere er i vannet sammen. Dette vil bidra til å bevare kroppsvarme for gruppen.

Hint

  • Hvis noen faller i vannet, fjerne henne så snart som mulig og få henne tørr og varm. Jo lenger hun holder seg i vannet eller i våte klær, jo mer kroppsvarme hun vil miste.
  • Carry tørre klær i en plastpose når du gå båtliv eller fiske. Hvis du faller i vannet, bør du forandre deg klær umiddelbart.
  • Hvis du har en redningsvest, komme inn i varmen Escape Lessening Posture (HELP), som består holde armene tett inntil sidene og over brystet og deretter trekke bena sammen og opp mot brystet.
  • Barn mister kroppsvarme mye raskere enn voksne, og kan lide av hypotermi i varmt vann i så lite som 2 timer.
  • Når redde noen andre fra kaldt vann, prøve å minimere sin fysisk bevegelse så mye som mulig. Dersom ben og armer begynne å varme for raskt fordi de blir påvirket, kan hjertestans resultere.

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?


En japansk studie publisert i novemberutgaven 2008 av Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition viser at kjemiske stoffer i sitroner kan bidra til å stimulere vekttap og undertrykke vektøkning. For tre måneder, studiet spores resultatene av mus gruppert i høy fett dietter, lav-fett dietter og høy fett dietter inkludert sitron polyfenoler hentet fra sitronskall. Ifølge studien, "kroppsvektøkning, fett puten akkumulering, utvikling av hyperlipidemi, hyperglykemi og insulinresistens ble signifikant undertrykt av sitron polyfenoler."

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?

Kombiner 8 oz. av varmt vann og 2 ss. av frisk sitron juice. Drikk dette hver morgen for å bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og skylle ut urenheter. Toksin buildup kan hindre kroppen fra fullt absorberende næringsstoffer; når kroppen absorberer næringsstoffer mer effektivt, vil det kreve mindre mat og appetitten kan reduseres.

Drikk denne blandingen før måltider for optimal fordøyelse. Ifølge en desember 2007 Daily Mail artikkel med tittelen "Gå ned i vekt til jul med sitronsaft Diet", sitronsaft hjelper "stimulere magen juice" for å forbedre fordøyelsen og "senke effekten av ethvert måltid på blodsukkeret ditt."

Drikk sitron vann for å forbedre kalsium absorpsjon og brenne fett. Ifølge den tidligere siterte artikkel Daily Mail, øker sitronsaft fordøyelsessystemet surhetsgrad og "hjelper kroppen absorbere kalsium, som så blir lagret i fettceller." Historien legger til: "Forskning har vist at jo mer kalsium er det i en fettcelle, jo mer fett cellene brenne."

Hint

  • Ifølge Daily Mail artikkelen, kan overflod av vitamin C i sitroner også fremme vekttap: "... folk som spiser frukt og grønnsaker høy i vitamin C har mer effektive fordøyelsessystem og er mer sannsynlig å gå ned i vekt enn de som don 't ".

Vann & Hypertensjon

Vann & Hypertensjon


Fra og med 2006 er anslagsvis 74.5 millioner amerikanske voksne påvirkes av hypertensjon, ifølge American Heart Association. Kroppens system har mekanismer på plass for å justere for unormale trykknivåer, men etter et visst punkt disse mekanismene er ute av stand til å svare på behovene til kroppen. En av disse mekanismer har å gjøre med hvordan legemet regulerer vann eller væskenivåer.

Hypertensjon

Hypertensjon --also kjent som høyt blod trykk kan skyldes mange ulike årsaker, noe som inkluderer livsstilsvaner, inntak eller andre medisinske tilstander. Ifølge American Heart Association, normale blodtrykksmålinger varierer rundt 120/80 nivå. Hypertensjon utvikler seg når målingene holder seg over normale nivåer på en konsistent basis. Den øverste nummeret på en lesning måler hvor mye press hjertet utøver ved kryss, mens den nederste tallet måler hvor mye press som utøves av blodårene når hjertet er i ro.

Funksjon

Hjertet og blodårene spille de mest aktive roller i kroppens sirkulasjonssystem. Ifølge American Heart Association, blodtrykk nivåer indikerer hvor mye press er nødvendig for å flytte blod gjennom kroppen nettverk av blodårer. Tilstanden til hjertet og blodårene kan påvirke hvor effektivt de arbeider, selv om andre faktorer kan også spille en rolle. Kroppens vann og salt nivåer kan ha en betydelig innvirkning på blodtrykket. Andre områder, som for eksempel nyrer og nervesystemet, kan også bidra til symptomer på hypertensjon.

Nyre Prosesser

Nyrene spiller en viktig rolle i å bistå hjertet og blodårer med å regulere blodtrykket. Under fysisk anstrengelse eller høye nivåer av stress, utøver hjertet mer kraft for å sende nødvendige blod og oksygen forsyninger i hele kroppen, i henhold til Merck Manual. For ytterligere å øke trykknivåene, kan nyrene sende inn i blodet, noe som fører til blodvolumet øker. Når blodvolumet øker, så gjør blodtrykket nivåer. Personer med høyt blodtrykk kan oppleve økt blodvolumnivåer på regelmessig basis hvis vannstanden er høy på en konsistent basis.

Effekter

Sirkulasjonssystemet er ansvarlig for å levere nødvendig oksygen og næringsstoffer forsyninger i hele kroppen, i henhold til American Heart Association. Når skaden utvikler seg i hjertet eller langs blodkar fôr, kan hjertet og nyrene må jobbe hardere for å flytte blodet gjennom. Skade på blodårene kan vises som skjemmer eller plakk bygge opp og kan redusere deres evne til å utvide og kontrakt som blodet sirkulerer gjennom dem. Som et resultat av økte vann i blodet og økt kraft som utøves av hjertet kan ytterligere skade blodkarbelegg.

Forebygging / løsning

Stress management praksis, spise et riktig kosthold og begrense mengden av salt i kosten kan bidra til å redusere høyt blodtrykk symptomer, ifølge Medline. Som vannstand i kroppen kan også spille en betydelig rolle i å opprettholde høyt blodtrykk nivåer, kan vanndrivende medisiner for å redusere vannstanden også være berettiget. Ifølge American Heart Association, kan væske bygge opp resultere når cellene i kroppen inneholder overskytende mengder salt. Diuretika arbeide på nyrene ved å få dem til å fjerne ekstra mengder vann og salt fra blodet.

Hvordan jeg Legg Electrolites Må til vann?

Hvordan jeg Legg Electrolites Må til vann?


Elektrolytter er mineraler i blod og andre kroppsvæsker som er elektrisk ladet. Kroppen må opprettholde en balanse av elektrolytter for god helse. Svetting, diaré og oppkast kan føre til at du mister væske og elektrolytter, men normalt, kroppen kan kontrollere elektrolyttbalanse gjennom mat og væskeinntak.

Oppskrift

The Mayo Clinic anbefaler at i en akutt situasjon, bør folk som trenger å etterfylle væske og elektrolytter etter et anfall av diaré drikke en bestemt blanding av vann og salter. Til en liter vann, tilsett 1/2 ts. bakepulver, 1/2 ts. salt, 2 ss. sukker og 1/4 ts. kaliumklorid. (Kaliumklorid er tilgjengelig i dagligvarebutikker som et salt erstatning.)

Blanding

Det er ikke nødvendig å oppvarme blandingen; bare riste den før mineraler har oppløst.

Forbruk

Elektrolytt løsninger som Mayo Clinic oppskriften er ikke laget for å være beruset regelmessig, som kroppen vil fylle elektrolytter naturlig gjennom mat og drikke. Unøyaktige målinger av saltene i oppskriften kan også være farlig for elektrolyttbalansen i kroppen.

Hva er farene ved Vann ionizers?

"Smart" vann, smakstilsatt vann, kildevann, filtrert vann, destillert vann og til og med ionisert vann. Det synes folk blir lei av å drikke det samme rent vann for millioner av år, så de må endre den eller gjøre den "spesielle". Husholdningenes vann ionizers har eksistert siden 1970-tallet og 80-tallet, og hevder mange helsemessige fordeler, men folk bør være forsiktige med disse påstandene.

Hva er ionisert vann?

En pH-skalaen måler surhetsgrad av løsninger fra null til 14. Alt under 7 regnes syrlig, over 7 regnes som alkalisk, og 7 er nøytralt. Rent vann er nøytral med en pH-verdi på 7, men naturlig kildevann kan være mer alkalisk med tilstedeværelse av mineraler, slik som kalsium. Vann ionizers søke å gjøre vannet mer basisk ved en prosess som kalles elektrolyse.

Begrunnelsen Ionization

De fleste mennesker ikke gjøre undersøkelser før de prøver noe som lover bedre helse. Den grunnleggende resonnement som brukes til å argumentere ionizers er at alkalisk vann hjelper motvirke usunn livsstil for mange mennesker på grunn av deres sure dietter og miljøer. Faktum er at vitenskapen bak ionisert vann er litt ustø og upålitelig.

"fordelene"

Noen av de påståtte fordelene med ionisert vann spenner fra å hjelpe eller helbrede diabetes, beinskjørhet, dårlig blodsirkulasjon, forstoppelse, diaré eller til og med migrene og leddgikt. Det er mange antatte fordelene med ionisert vann, men ingen lyd vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere det - bare folks attester til den helbredende kraften i vannet. På den annen side er det vitenskapelige bevis sikkerhetskopiering av de mulige negative bivirkninger av ionisert vann, som er blitt dokumentert i mange studier, ifølge Andrew Weil, MD, ved University of Arizona.

Mulige bivirkninger

I en studie utført av College of Bioresource Science, Nihon University, Kanagawa, Japan, ble alkalisk vann vist seg å øke sjansen for hjerteinfarkt ved å være en viktig faktor som fører til utvikling av hyperkalemi (for mye kalium i blodet, noe som kan forårsake hjerteinfarkt). Ionisert vann kan også negativt påvirke magen av mavebesvær, fordi magesyre ikke blir for alkalisk fra ionisert vann, og dermed går inn i overdrive, som produserer syren for å balansere ut seg selv