Digidexo.com

add og selvmordstanker

Hvordan leve med ADD

Hvordan leve med ADD


Attention Deficit Disorder er preget av en redusert oppmerksomhet span, vanskeligheter i sosiale settinger og problemer med å fullføre oppgaver generelt. Barn er oftest diagnostisert med sykdommen, men det betyr ikke at voksne ikke også takle tilstanden. Det er viktig å behandle ADD, slik at du kan leve et fullverdig og produktivt liv, men det er mulig å leve komfortabelt selv når du begynner behandling.

Bruksanvisning

Leve med ADD

•  Hold dine venner og familie informert om din tilstand, og be dem om å delta i behandlingen. Hvis barnet ditt er den som må leve med ADD, så sørg for at hennes nettverk av lærere, venner og leger holdes à jour med sin behandling og fremgang.

Hold deg veldig tålmodig med familiemedlemmer som lider av ADD. Det kan være ganger når de opptrer som om de er ignorerer deg eller rett og slett ikke er interessert i hva du har å si, men dette er ofte ikke tilfelle. Attention Deficit Disorder gjør det svært vanskelig for dem å konsentrere seg om én ting for en betydelig periode.

Fjern konstant distrahert fra miljøet. Hvis du vet at du trenger for å få jobben gjort, men kan ikke hjelpe, men slå på tv, gå i et annet rom eller flytte TV eller koble den. Noen ganger drastiske tiltak må iverksettes for å bidra til å sikre fokus.

Forbered deg en kalender eller en organisator og trene deg opp til å bruke den. Slå til en arrangør kan hjelpe deg å huske viktige datoer eller oppgaver, og bygge en vane med å bruke et slikt verktøy kan faktisk gjøre det mulig å leve komfortabelt med ADHD.

Lær å gjenkjenne symptomer som de oppstår, og iverksette tiltak for å minimere dem. Dette kan være så enkelt som å ta en pust og refocusing din oppmerksomhet eller det kan være så komplisert som å ta medisiner for å motvirke effektene av ADD.

Tips og advarsler

  • Forblir vedvarende i behandling av Attention Deficit Disorder. Selv om du kan leve komfortabelt med tilstanden, tar behandlingstiden og noen ganger litt prøving og feiling som du bestemme hvilke behandlinger som er de mest effektive.
  • Merk at det er risiko forbundet med å ta medisiner for å behandle ADD. Selvmordstanker er ikke uvanlig, så hvis du skulle finne deg selv følelsen slike følelser bør du snakke med legen din umiddelbart.

Medisiner brukes til å behandle ADD

Velge en medisiner for å behandle ADD (Attention Deficit Disorder) kan være utfordrende. Det finnes et antall tilgjengelige reseptpliktige medisiner som har vært effektive. Å vite forskjellene mellom dem, forstå hvordan de fungerer og forstå de potensielle bivirkningene kan hjelpe deg å ta den beste beslutningen mulig å behandle din tilstand eller som av barnet ditt.

Sentralstimulerende

De fleste har hørt om Ritalin. Det var en gang behandling av valget for pasienter med ADD og det første metylfenidat-baserte medisiner for å gjøre det. Det er nå en del av en større gruppe av medikamenter som stimulerer hjernen til å bidra til å roe kroppen. Teorien bak vitenskapen er at ADD lider ikke får tilstrekkelig stimulering fra den daglige miljø, som fører til atferdsproblemer, kjedsomhet og spenningen-søkende atferd. Psykostimulerende midler som Ritalin, Concerta, Meta, Focalin, Daytrana og Methylin hjelp til å sørge for at manglende stimulering, og dermed øke fokus og berolige pasienten.
Det finnes forskjellige former av legemiddel tilgjengelig.

Dextroamphetamine-baserte medisiner som Dexedrine, Adderal og Dextrostat fungerer på samme måte som de metylfenidat-baserte medisiner. Forskere er usikre på årsaken, men ofte en medisin vil jobbe mens den andre ikke. Hvis du tar sentralstimulerende medisiner og ikke ser noen bedring i symptomene dine, justere dosen eller bytte medisiner kan være svaret for deg.

Stimulerende bivirkninger

Bivirkninger av sentralstimulerende medisiner inkluderer redusert appetitt, hodepine, rastløshet, humørsvingninger, svimmelhet, depresjon, søvnproblemer, økt blodtrykk og økt puls. Utvidet-release og langtidsvirkende versjoner av medisiner har mindre alvorlige symptomer. Hvis du har en historie med hjerteproblemer eller en familiehistorie med hjerteproblemer, kan legen din vil undersøke andre medisiner.

Nonstimulant medisiner

For noen pasienter, er en nonstimulant medisinering et bedre valg. Strattera (atomoksetin) er en SNRI (selektive noradrenalin reopptakshemmere) som kan brukes til å behandle ADD symptomer hos voksne, tenåringer og barn. Det fungerer ved å påvirke hjernens noradrenalin (en nevrotransmitter) regulering for å lindre ADD symptomer og angst som ofte følger sykdommen. Mulige bivirkninger er ubehag i magen, vekttap, tretthet og svimmelhet. Det er også økt risiko for å utvikle selvmordstanker for barn og tenåringer som tar Strattera.

Alpha-2A adrenerge agonister som klonidin og guanfacine har hatt suksess i å hjelpe til å håndtere symptomene på barn med sykdommen. Begge medikamentene er tradisjonelt brukt til å behandle hypertensjon (høyt blodtrykk) og påvirke noradrenalinnivåene. Bivirkninger inkluderer tretthet, nedsatt blodtrykk og mulig ørhet.

Antidepressiva

Noen antidepressiva som bupropion (Wellbutrin) har hatt gunstig effekt på ADD pasienter. Medisinen er rettet mot flere hjerne nevrotransmittere (som dopamin og noradrenalin) og påvirker ADD symptomer mye som psykostimulerende. Bivirkninger generelt inkluderer redusert appetitt, søvnvansker og økt blodtrykk. I tillegg har enkelte antidepressiva vært knyttet til økt selvmordstanker og handlinger hos noen barn og tenåringer.

Betraktninger

Arbeide tett med legen din vil bidra til å veilede deg i å gjøre den rette medisinen valget for deg eller barnet ditt. Se nøye for bivirkninger, og hvis du opplever alvorlige bivirkninger, allergisk reaksjon eller forverring av mental status, ringe legen din umiddelbart.

Hvordan å behandle ADD med Ritalin

Hvordan å behandle ADD med Ritalin


Det kan være vanskelig å behandle ADD (Attention Deficit Disorder) til tider, siden symptomene kan bli så alvorlig som å bli ødeleggende. Når ADD utvikler seg så langt, medisiner og drastiske endringer er vanligvis nødvendig. En av medisiner leger vanligvis bruker til å behandle ADD er Ritalin, et sentralstimulerende kjent for å bidra til å øke fokus og redusere uro i de som tar den.

Bruksanvisning

Unn ADD med Ritalin

Administrer Ritalin bare i den foreskrevne dosen som gis av legen din. Nøyaktig dosering vil du bli foreskrevet er basert på din egen fysiske tilstand samt hvilke andre medisiner du tar og hvilke interaksjoner disse stoffene forårsake.

Ta Ritalin omtrent en halv time før et måltid med mindre fortalt noe annet av legen din. Noen ganger urolig mage eller tap av matlyst kan oppstå fra å ta Ritalin før et måltid, så det er også mulig å ta den etter et måltid eller med bare et lite inntak av mat.

Ikke ta Ritalin oftere enn det som er foreskrevet av legen din. Ritalin bærer med seg risiko for avhengighet, så sørg for å nøye overvåke hvor ofte du tar det.

Snakk med legen din i tilfelle at effekten av Ritalin endringer. Noen mennesker opplever en markant nedgang i effektivitet når du tar Ritalin for lengre perioder av gangen. Endre doser eller selv endre medisinering kan bidra til å gjenopprette sin effektivitet.

Forvent noen bivirkninger å være mulig mens du tar Ritalin. Hodepine, kvalme og svimmelhet er ikke uvanlig, som er tilfeller av tåkesyn, forstoppelse eller tørr munn. Alltid holde legen informert om alvorlighetsgraden av bivirkninger.

Snakk med legen din om hvorvidt du er en kandidat for å sovne eller annen kontra agent for Ritalin. Ritalin er kjent for å forårsake uro og søvnproblemer, så å ha noe å slå til for konsekvent komfortabel søvn er et verdifullt verktøy.

Tips og advarsler

  • Ritalin er dekket av de fleste forsikringsleverandører, men hvis din forsikring leverandøren ikke dekker stoffet, kan du være i stand til å kjøpe den i sin generisk form (metylfenidat HCl). Det er rimeligere, men snakk med legen din om sin effekt.
  • Alltid være årvåken av stemningen og følelsene til de som tar Ritalin. Selvmordstanker og tendenser er kjent for å oppstå som et resultat av å ta Ritalin for å behandle ADD, så rapportere eventuelle faresignaler til ditt barns helsepersonell umiddelbart.
  • Det er foreløpig ikke kjent om Ritalin går over i morsmelk, så alltid konsultere legen din før du tar Ritalin under og etter svangerskapet.

Behandlingstilbud for ADD

Attention-Deficit Disorder, eller ADD, er en mental lidelse hvis eksakte årsaken er ennå ikke kjent. Visse faktorer antas å ha en effekt på sannsynligheten for å ha ADD. Det går ofte i familier, og kan også være forårsaket av mødre som bruker narkotika eller røyker sigaretter under svangerskapet. Eksponering for toksiner eller organiske miljøgifter kan også bidra til ADD. Medisiner for behandling av ADD kommer i to forskjellige former --- stimulerende og ikke-stimulerende --- med senere er den vanligste.

Stimulerende medikamenter

De vanligste formene for sentralstimulerende ADD medisiner er Ritalin og Adderall. Selv om forskerne ikke vet nøyaktig hva som gjør disse stoffene effektive, de vet at de ser ut til å balansere og øke nevrotransmittere i hjernen. Dette forbedrer vanlige ADD symptomer som hyperaktivitet og impulsiv atferd. Stimulerende stoffer kommer i både kort- og langtidsvirkende former. De fleste korttidsvirkende medisiner siste i omtrent fire timer, mens langtidsvirkende former kan vare mellom seks og 12 timer.

Bivirkninger av sentralstimulerende medikamenter

Noen bivirkninger av sentralstimulerende medisiner er søvnløshet, nedsatt appetitt, vekttap og irritabilitet. I noen få tilfeller, barn oppleve en litt redusert veksttakt. Noen barn kan også utvikle rykninger eller ufrivillige muskelkramper, men disse skal falme etter medisin dosen senkes. Om lag 10 prosent av barna ikke vil oppleve noen lindring av symptomer, selv etter endring av type stimulerende og dosering gitt.

Ikke-sentralstimulerende medisiner

En felles ikke-stimulerende brukes til å behandle ADD er Strattera. Ikke-sentralstimulerende midler er ofte foreskrevet når sentralstimulerende medisiner ikke virker eller forårsake bivirkninger. Bivirkninger av ikke-sentralstimulerende stoffer er vekttap, søvnighet og kvalme. Bruk av Strattera har også blitt koblet med gulfarging av huden (gulsott). Noen barn og unge voksne opplever problemer med selvmordstanker, og selv om det ennå ikke har vist seg å føre til selvmord, hvis barnet opplever selvmordstanker, ta kontakt med din lege umiddelbart. Det er viktig å huske at disse stoffene ikke vil kurere, men bare lindre symptomene på, uorden.

Terapi og rådgivning

Under psykoterapi, ADD lider er i stand til å snakke om sine følelser og tanker og lære alternativer til selvdestruktiv atferd. Psykoterapi fokuserer også på å hjelpe deltakeren føler seg godt om seg selv. Terapi kan også involvere medlemmer av familien i å hjelpe pasienten lære å takle sykdommen og dets bivirkninger mer positivt. Atferdsterapi strengt takler behandle atferd, ikke å finne ut hva som forårsaket dem, og fokuserer på å fikse problemet umiddelbart.

Forebygging

Det er ikke ennå en måte å teste for eller effektivt hindre en person fra å ha ADD, men noen få skritt kan tas som antas å redusere risikoen. Under graviditet, sørg for å avstå fra alkohol og narkotikabruk. Røyke sigaretter og eksponering for husholdningsgiftstoffer er heller ikke anbefalt. Still et klart sett av grenser for barnet ditt med konsistente konsekvenser for dårlig oppførsel. Ta deg tid til å rose barnet ditt hver dag og prøver å få øyekontakt med dem når du snakker med dem.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Å ha et barn med ADHD eller ADD, kan være følelsesmessig frustrerende for alle foreldre. Ved første diagnose, lytter du til barnets lege og medisinere dem, bare for å oppdage at bivirkninger av disse medisinene er verre enn diagnosen selv. Så hvis du ønsker å øke din ADD barnet lykkes, uten bruk av medisiner, her er hvordan det kan gjøres.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Hvordan Raise En ADD barn uten medisiner

•  Utdanne deg selv. Finn ut alt du kan om ADD. Finne ut årsakene og vet statistikken. Prognosen er ikke en positiv en for barn som ikke behandles medisinsk, noe som betyr med narkotika. De står en høyere sjanse for å bruke ulovlige rusmidler, for å komme i trøbbel, etc., men hvis du arm selv med kunnskap, alle disse tingene kan forebygges, og det er mange bøker tilgjengelig som kan bryte ned ADD slik at det er lett å forstå.

Kjemp for barnet ditt. Det vil være mange som vil sterkt oppfordre deg til å plassere barnet på medisiner. Mange av dem vil være lærere og rektorer i skolen barnet går på. Alltid huske, skjønt, er du ditt barns eneste talsmannen. Du vet hva som er best for ham. Alt for ofte, skoler ønsker den enkle veien tatt, selv om det ikke er til beste for barnet. Ikke la dette skje med ADD barnet.

Finn henne en veileder. En av de største grunnene foreldrene medisinere sine barn som har fått diagnosen ADD er slik at hun kan lykkes i skolen. Og en av de største utfordringene disse barna står overfor er å lære, spesielt i større grupper. De fleste lærer bedre i en en-mot-én innstilling. Derfor, hvis det er innenfor verden av muligheter, finne en veileder for barnet ditt. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av frustrasjon hun føler når det kommer til skolearbeidet, og hun vil oppleve større suksess i det lange løp.

Endre sin diett. Flere og oftere i disse dager, er vi høre om hvordan endring av kosthold et barn som har ADD er alternativ behandling for å medisinere dem. Det har blitt bevist at ved å eliminere visse matvarer og legge andre symptomene er enten dramatisk redusert eller har forsvunnet. En flott nettsted for å se på er www.oneaddplace.com. Området har en prøve diett som kan hjelpe deg i gang på veien til en enklere tid med barnet ditt.

Ta ett skritt av gangen. Akkurat som denne artikkelen er brutt ned i skritt, så å, må noen instruksjoner du gir til barnet ditt med ADD. Hvis du vil at han skal rydde rommet sitt, inn i oppvaskmaskinen og kaste klærne, må du gi ham en oppgave av gangen. Hjernen hans rett og slett ikke kan fokusere på mer enn én ting om gangen, og noen ganger, er det ikke å gjøre det på veldig lenge. Vit at du vil trenge tålmodighet og forståelse hvis du velger ikke å medisinere ham.

Ros den ofte. De fleste av utbrudd som oppstår med et barn som lider av ADD skje fordi hun blir frustrert over sin manglende evne til å oppnå eller forstå noe. Så når hun gjør noe slik det må gjøres, ros henne. Dette vil øke hennes selvtillit og få henne til å innse at hvis hun kan gjøre en ting riktig, kan hun bare være i stand til å erobre en annen oppgave hun trodde var umulig.

elsker ham. Uansett hvor ille han kan tjene til tider, det er så veldig viktig å alltid la ham vite hvor mye du elsker ham. Du må huske på at et flertall av tiden, hans oppførsel kan ikke bli hjulpet. Mens jeg ikke støtter ignorerer sine handlinger, jeg støtter positiv disiplin. Barn med ADD lære annerledes enn andre barn. Derfor tror de på en annen måte, så vel. Alltid vise din kjærlighet til dem vil gjøre en stor innvirkning på deres generelle atferd.

Reseptbelagte legemidler til behandling av ADD

Reseptbelagte legemidler til behandling av ADD

Det har vært en stor debatt brygging om sikkerheten av reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ADD. Det er noen foreldre som sverger til dem og andre som sverger at de aldri vil plassere sine barn på dem igjen. Den eneste måten å vite hva som er riktig for barnet ditt er å vite hva narkotika er tilgjengelig. Mens legen din kan ha sine egne forslag, er det opp til deg å stille spørsmål og sørge for barnet ditt får den beste behandlingen mulig.

Funksjon

De reseptbelagte medikamenter som brukes til å behandle ADD er generelt stimulerende midler som øker nivåene av to kjemiske budbringere i hjernen. En messenger styrer dannelsen av barns hukommelse og hindrer vanedannende tendenser fra utvikling, mens den andre hjelper øke graden av oppmerksomhet, slik at han kunne fokusere og lytte.

Adderall

Dette stoffet brukes i barn alderen 3 år og eldre. Hver dose varer i ca 6 timer og det har mindre abstinenssymptomer enn noen andre medisiner som brukes i behandling av ADD.

Concerta

Mens han fortsatt et sentralstimulerende, dets bivirkninger er ikke så harde og abstinenssymptomene er lettere på barnet. Hver dose varer i 12 timer. Dersom dosen er for høy, kan tabletten bli kuttet i to for å kontrollere det; dette er for barn i alderen 6 år og eldre.

Daytrana

Dette er et plaster bæres på hoftene til barn i alderen 6 til 12 i en periode på 6 timer. Effekten av medikamentet vare i ytterligere 3 timer.

Ritalin

Den opprinnelige Ritalin varte i en periode på 6 timer; Det er imidlertid nå tilgjengelig i en utvidet og form med langvarig virkning. Det kan brukes av barn over 6 år. Selv om det fortsatt er det første stoffet av valget blant leger, dets bivirkninger er mer tøffe enn andre medisiner som brukes til å behandle ADD.

Strattera

Dette er et reseptbelagt legemiddel som ikke er et sentralstimulerende, noe som betyr at dens bivirkninger er minimal. Det blir tatt en gang eller to ganger om dagen, og så økes doseringen gradvis økes. Den gradvise økningen betyr at det tar 4-6 uker etter medisinering for å nå terapeutiske nivåer.

Betraktninger

Du må kanskje endre medisiner mer enn en gang før du finner en som passer ditt barns medisinske behov uten å ofre hennes trivsel. Hvis du finner etter den andre eller tredje medisiner som du ikke er komfortabel med medisinering barnet ditt til å behandle hennes tilstand, vurdere alternative behandlingsmetoder som ikke inkluderer reseptbelagte medisiner.

Medisinering for ADD hos barn

Attention Deficit Disorder (ADD) er preget av en manglende evne til å få og holde fokus på en gitt aktivitet eller oppgave. Et barn kan være veldig lett distrahert også. ADD er et resultat av en biologisk problem med nevrotransmittere i hjernen. Ifølge ADD nettsted, er den beste behandling for ADD en kombinasjon av terapi og medisiner. Flere forskjellige medisiner er for tiden foreskrevet for å kontrollere ADD symptomer.

Ritalin

Ritalin er en stimulere ofte foreskrevet til barn med ADD. Ritalin virker ved å påvirke kjemikalier i hjernen som kan utløse hyperaktivitet og det hjelper med kontroll av impulser.

Dexedrine

Dexadrine er også en stimulerer forskrives til barn med ADD. Det fungerer også ved å påvirke hjernen kjemikalier som omhandler hyperaktivitet og impulskontroll.

Adderall

Barn med ADD kan også foreskrive Adderall. Det er en amfetamin og det fungerer ved å påvirke kjemikalier i hjernen som påvirker atferd og oppmerksomhet span.

Bivirkninger av sentralstimulerende midler

Sentralstimulerende midler kan føre til rastløshet, søvnproblemer, irritabilitet, depresjon, nedsatt appetitt, svimmelhet, hodepine, racing hjerteslag, tics og urolig mage. I sjeldne tilfeller kan sentralstimulerende midler forårsake død hos personer med underliggende hjerteproblemer.

Strattera

Strattera er en ikke-stimulere. Strattera virker ved å øke noradrenalin, et kjemisk stoff i hjernen. Virkningene av Strattera vare i opptil 24 timer, som er lengre enn de stimulerer medikamentene som er nevnt ovenfor. Strattera hjelper også med depresjon. Strattera kan ha følgende bivirkninger: hodepine, magesmerter, søvnighet, svimmelhet, kvalme og irritabilitet.

Wellbutrin

Wellbutrin er et antidepressivum som noen ganger foreskrevet for de med både ADD og depresjon. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere munntørrhet, svimmelhet, forstoppelse, irritabilitet, hodepine, kvalme, svetting, søvnproblemer og skjelvinger.

Diet Plan for barn med ADD

Selv om det er mange alternativer for behandling av barn med Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), forbedret konsentrasjon og redusert irritabilitet og hyperaktivitet kan oppnås med et sunt kosthold. Selv om Dr. Benjamin Feingold sin 1973 studie var den første utført på forholdet mellom ADD og ADHD og kosthold, mange har vært gjennomført siden som bekrefter at et kosthold basert på naturlige og ubehandlet mat kan være avgjørende i å temme symptomer på ADHD.

Endrede matvaner

Dårlig ernæring, for noen, ikke bare barn med ADD, har vist seg å redusere oppmerksomheten span, evne og motivasjon til å lære og å vise selvkontroll. Implementering av et riktig kosthold og sunt forhold til mat i barnet ditt kan hjelpe og selv kurere symptomer på ADD og ADHD. En studie 2003, publisert i alternativ medisin Review, sammenlignet effekten av Ritalin (en vanlig foreskrevet medikament for behandling av ADHD og ADD) mot virkningen av kosttilskudd, inkludert, blant annet, vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika . Forskningen viste at kosttilskudd viste seg like effektiv som Ritalin i styrke oppmerksomhet og selvdisiplin hos barn med ADHD.

Matvarer for å unngå

Risikofaktorer for de med AD / HD har tilsetningsstoff allergier, lav-protein / høy-karbohydrat dietter, fettsyre og mineral ubalanser og skjoldbrusk lidelser. En bevissthet om barnas matallergier kan også være nyttig å bestemme visse matvarer for å være skeptisk til. Feingold diett er kanskje den mest kjente bruken av kosttilskudd endringer som en behandling av ADD og ADHD. Basert på argumentet om at allergi er rotårsak av mange symptomer på ADD, programmet anbefaler å kutte ut matvarer som inneholder kunstige farger og smaker, samt matvarer som inneholder naturlig salisylsyre (som jordbær paprika og mandler). Etter en periode, kan matvarer med naturlig forekommende salisylater gjeninnføres.

Anbefalte Foods

Ved å gjøre hele og naturlig mat en del av barnas kosthold, enten på egenhånd eller i tillegg til bruk av medisiner, kan du i stor grad redusere sine ADHD symptomer. Kosttilskudd som kan være nyttig i behandling av symptomer på ADD er B-vitaminer, vitamin A og C, folsyre, kalsium, magnesium, jern og sink. Gir et godt balansert, sunn diett for barnet ditt bør sørge for at mange av disse vitaminene er allerede en del av sitt daglige inntak. Gitt, det er ikke alltid lett å ta bort chips og pakket cookies. Men det er en enkel måte å innføre sunn mat inn i dine barns liv å gjøre maten spennende og interessant. Prøv å legge hummus, peanøttsmør eller honning til dine grønnsaker og frukt for å skape nye og morsomme menyer.

Hjelp for ADD Kids

Hjelp for ADD Kids

Ifølge Dr. Russell Barkley, en spesialist på oppmerksomhet-underskudd uorden, inneholder et klasserom med 30 mellom ett og tre barn med sykdommen. ADD påvirker et barns evne til å konsentrere seg og kan føre til hyperaktivitet, langsomme følelsesmessige utvikling og søvnproblemer. Hvis ubehandlet, kan barn med ADD har problemer på skolen. Det er mange måter å hjelpe et barn med ADD bortsett fra eller i tillegg til medikamentell behandling. Gir den aktuelle disiplin, kommunikasjon og stabilitet går en lang vei.

Behavior Insentiv Charts

En del av atferdsmodifisering terapi for barn med ADD er bruken av et insentiv diagram. Den av foreldrene viser ønsket og uønsket atferd for barnet. Basert på positive og negative resultater, blir barnet belønnet eller straffet.

Diet

Mens konseptet er ikke helt avgjørende, noen leger mener det er en sammenheng mellom et barns kosthold og hans ADD symptomer. Det er ingen hemmelighet at å spise mye sukker kan gjøre et barn hyperaktive, men å sørge for at et barn spiser protein sammen med karbohydrater kan begrense symptomene kom med en plutselig økning i blodsukkeret.

Struktur

Det er viktig at barn med ADD har en konsekvent, strukturert hjem liv. Foreldre må sette regler som er spesifikke og skissert så ofte som nødvendig. Når barnet gjør noe galt, forklare hvorfor det var galt og hva regelen hun brøt, opprettholde konsistent språk hvis det er mulig.

Mosjon og friluftsliv

Fysisk aktivitet er viktig for barn med ADD. Sport kan bedre konsentrasjon og selvtillit. Å få frisk luft også har vist seg å være positivt for barn med ADD.

Praise

Oppdra et barn med ADD er vanskelig og frustrerende. Husk barnas sterke sider, og gi positiv forsterkning når han viser ønsket atferd.

Økonomisk hjelp for barn med ADD

Foreldre et barn med Attention Deficit Disorder kan være taxing mentalt, fysisk og økonomisk. Den økonomiske byrden kan gjøres verre hvis barnet har en tendens til å ødelegge ting som en del av hans ADD. Medisinsk regninger kan legge svimlende kostnader til prisen av omsorg for disse typer barn. Det er imidlertid noen ressurser tilgjengelig som et barn med ADD kan kvalifisere for å hjelpe foreldre eller foresatte med noen av de økonomiske byrdene.

WIC

WIC, eller kvinner, spedbarn og barn, er et program utviklet for å levere supplerende mat, ernæringsmessige utdanning og helseomsorg henvisninger for barn fra fødsel til 5 år som er bosatt i husholdninger med lav inntekt og står i fare for dårlig ernæring. WIC er finansiert av US Department of Agriculture både på regionalt og nasjonalt nivå. Et barn kan kvalifisere grunn av potensialet for dårlig ernæring ofte sett på barn med ADD.

SSI

SSI, eller Supplemental Security Income, er et program utviklet for å gi supplerende kontanter inntekt til personer som er blinde, eldre eller funksjonshemmet og har liten eller ingen penger. SSI gir penger til å betale for grunnleggende behov som mat, klær og husly; det er finansiert av generelle skatteinntekter og overvåkes og vedlikeholdes av den føderale regjeringen. Et barn kan kvalifisere for SSI basert på inntekt behov og alvorlighetsgraden av ADD.

Medicaid

Medicaid er et helseprogram i USA som ble utviklet for å gi inntekter for kvalifiserte familier med lav inntekt og ressurser. Medicaid er finansiert av både føderale og statlige myndigheter, og er styrt av statene selv. Det er den største kilden til finansiering for medisinske tjenester i USA. Medicaid kvalifisering kan være basert på mengden av medisinske utgifter, så uansett eller inntekter, bør du søke og se om barnet ditt med ADD kvalifiserer.

Private organisasjoner

Noen private organisasjoner som gir midler til ADD forskning og noen av disse organisasjonene selv leverer midler til barn i nød basert på barnets økonomiske situasjonen. Noen av disse organisasjonene kan bli funnet på internett, eller ved å kontakte en støttegruppe for barn med ADD; de kan være i stand til å koble barn eller foreldre med en av disse organisasjonene.

Funksjonshemmede barn Relief Fund

Handikap Barnas Relief Fund (DCRF) er en non-profit organisasjon som gir hjelp til barn over hele USA som ikke har nok forsikringsdekning. DCRF er tilgjengelig gjennom tilskudd og gir midler for hjelpemidler, kunst og humaniora tjenester og rehabiliterende tjenester. Et barn med ADD kan kvalifisere for dette stipendet under sin avsetning for lærevansker.

Mat for barn med ADD

Mat for barn med ADD

Selv om de aller fleste leger er ikke sikker på hvor Attention Deficit Disorder (ADD) kommer fra - det være seg genetikk eller basert på hvordan et barn blir oppdratt - de fleste er overbevist om at eliminering av tilsetningsstoffer og raffinert sukker i et barns kosthold redusere symptomene og la dramatisk forbedring. Å vite hvordan å kontrollere sykdommen gjennom kosten alene er viktig for foreldre og deres barn; farmasøytiske legemidler bør være en siste utvei. Erstatte sunn mat er det første skrittet.

Frukt og grønnsaker

Serve økologisk frukt og grønnsaker, for en rekke årsaker. De har ingen raffinert sukker eller tilsetningsstoffer - forutsatt at de er virkelig organisk. De er også veldig sunt for et barns kropp generelt, og de hjelper barnet utvikle en smak for disse matvarene senere i livet. Gode ​​matvaner er de viktigste tingene å sette opp i denne alderen. Frukt vil være lettere å overbevise dem om å spise fordi de har naturlig sukker. Grønnsaker vil være mer vanskelig, men hvis grønnsaker er blandet med andre matvarer - for eksempel makaroni eller smørbrød - vil det være enklere. Barn bør ha fem porsjoner av disse per dag.

Magre proteiner

Gjør egg i morgen, en god måte å få et barn til å spise et par porsjoner protein. Dette vil erstatte den, raffinert diett høy-additiv sukker de hadde fått i det siste gjennom, si, frokostblandinger. Hvis egg er ikke en mulighet, fisk eller kylling skal være på menyen i noen form eller mote, men servert på en sunn måte. Med andre ord, KFC eller McNuggets ikke tjene til å fylle den magre proteiner kvote. Biff er et godt alternativ; prøve fajita kjøtt på en "sunnere" meksikansk restaurant, som det er allerede kuttet opp, og barna kan spise hva de vil da. Du kan lagre det å bli servert senere.

Fullkorn Snacks

Vet at de viktigste små måltider for å erstatte er snacks og godteri, kilden til mange legger fakkel-ups. Serve pretzels, gulrøtter, knekkebrød og ost - noe lite og bra for noen biter minst, i stedet for godteri. Dagligvarebutikker som forstår den organiske konseptet er gode steder å undersøke unike barnas snacks. Tiger melk proteinbarer er et godt alternativ; de er sunn, rik med protein (fyller ovenfor matvaregruppe) og har all-naturlig sukker. Den virkelige hemmeligheten her kan være psykologi. Hvis barnet ikke vet det er ikke som godteri han har spist i det siste, vil han sannsynligvis spise det og liker det. Og så har du vunnet kampen.

Gluten & ADD hos barn

Lenker blir gjort mellom gluten intoleranse og ADHD, særlig blant barn i skolealder. Diagnoser for ADD, ADHD, og ​​autisme er ofte ledsaget av glutenintoleranse eller cøliaki (glutenallergi), eller annen matallergi (ofte laktose intoleranse eller allergi mot tilsetningsstoffer i mat). Håndteringen av disse matallergier har vært kjent for å roe symptomene på ADHD og hyperaktivitet.

Historie

Gluten intoleranse rammer opp til 35 prosent av amerikanere, og er den mest vanlige mat-baserte autoimmun sykdom. Mens dens viktigste symptomene er relatert til fordøyelsessystemet, er gluten intoleranse og cøliaki knyttet til en rekke av revmatiske lidelser og atferdsforstyrrelser, inkludert ADD, ADHD, autisme, bipolar lidelse, og kronisk utmattelsessyndrom.

Forskning

En studie 2005 knyttet atferdsforstyrrelser, spesielt depresjon, mot gluten forbruk hos ungdom. Etter tre måneder på en glutenfri diett, ungdom studerte viste en signifikant reduksjon i ADHD og depresjon.

Glutenfri diett

Bytte til et glutenfritt kosthold krever litt omtanke og planlegging, men det er mange glutenfrie alternativer tilgjengelig i supermarkeder og restauranter, og det er enklere enn noensinne å holde en glutenfri diett for deg selv eller dine barn. Gluten er et protein som finnes hovedsakelig i korn, som hvete, rug og bygg, men ofte skjult i mange bearbeidet mat, som for eksempel soyasaus. Felles utstyr, enten fra bearbeidet mat eller i hjemmet, kan være farlig for folk som er ekstremt følsomme for gluten, og ofte kan de trenger å spise fra en dedikert glutenfri anlegget. Det er mange ressurser på nettet, samt bøker og blader, gir råd, oppskrifter, og anmeldelser for cøliakere.

Advarsel

Koblingene mellom gluten og atferdsforstyrrelser har blitt studert, men, som med alle store helse beslutning for deg eller dine barn, bør en lege konsulteres. Blodprøver for gluten intoleranse er tilgjengelige, eller spørre legen din om en matallergi kan være kilden til barnets atferdsforstyrrelse. Forsiktighet bør utvises ved å innføre noen ny diett, for å sikre at viktige næringsstoffer ikke blir neglisjert.

Betydning

Den mulige sammenhengen mellom gluten intoleranse og atferdsforstyrrelser, for eksempel ADD er, for det meste, positive nyheter. Samtidig unngå gluten involverer en betydelig diett endring, kan dette være en mer naturlig måte å behandle atferdsforstyrrelser og hjelpe barn overvinne lærevansker. Etter hvert som flere og flere mennesker blir diagnostisert med cøliaki, er en glutenfri diett blitt mye mindre vanskelig å vedlikeholde, selv for travle foreldre.

Informasjon om barn og ADD

Informasjon om barn og ADD


ADD står for ADHD, et begrep som brukes litt om hverandre med ADHD, eller ADHD. Disse lidelser omfatter to av de vanligste diagnosen psykiske lidelser hos barn.

Forekomst

Ifølge National Institute of Mental Health, ADD og ADHD påvirker mellom 3 prosent og 5 prosent av alle barn i verden. Mellom en tredjedel og halvparten av barn med diagnosen ADD vil fortsette å oppleve symptomer på sykdommen som voksne.

Symptomer

Barn med ADD blir lett distrahert fra en oppgave, og har en tendens til raskt å skifte fra en aktivitet til en annen uten å fullføre den første aktiviteten. Barn kan bli lett lei etter kort tid, har problemer med å lære nye ferdigheter, kampen for å organisere sine oppgaver, og har en tendens til å miste ting. Andre symptomer inkluderer dagdrømming, langsomme fysiske bevegelser, og problemer med å lytte og følge instruksjonene nedenfor.

Behandling

Atferdsterapi, medisiner, eller en kombinasjon av begge kan administrere ADD. Atferdsterapi for ADD kan ta form av kognitiv atferdsterapi, psykoterapi, skolebaserte intervensjoner eller sosial ferdighetstrening. Reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av ADD inkluderer Ritalin, Dexedrine og Adderall, som alle fungerer som sentralstimulerende midler som frakter potensielle negative bivirkninger.

Slik Forstå ADD og ADHD

Attention Deficit Disorder (ADD) også er kjent som Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD / HD). Navnet ADD ble endret til AD / HD i 1994 fortsetter imidlertid å beskrive symptomer som ikke inkluderer hyperaktivitet begrepet. Mennesker er berørt av denne tilstanden synes det er vanskelig å konsentrere seg og fokusere samt sitte på ett sted i lengre perioder av gangen. Endringer i de delene av hjernen som muliggjør kontroll av aktivitet og oppmerksomhet forårsaker AD / HD symptomer, som er delt inn i tre kategorier: distractibility, impulsivitet og hyperaktivitet.

Slik Forstå ADD og ADHD

Analysere og vurdere symptomer assosiert med ADD eller AD / HD. Å avgjøre om en person har uoppmerksomhet problemer, observere pasienten. En uoppmerksom pasienten ikke ense ord når snakket med direkte, blir lett distrahert og har problemer med fokus på de oppgavene som er gitt. Andre symptomer ville inkludere manglende evne til å fullføre oppgaver og plikter som er gitt, og en tendens til å unngå oppgaver som tester mentale ferdigheter. Pasienter også blir undersøkt basert på deres alder. For eksempel, hvis en 3-åring og en 5-åring ble undersøkt, ville de bli dømt etter ulike kriterier enn et eldre barn.

2 Lete flere uttalelser fra leger som arbeider med et stort antall av Attention Deficit Disorder tilfeller. Fagfolk trenger bare å vite at pasienten lider av noen seks av disse symptomene fra begge kategorier i løpet av en periode på seks måneder for å bekrefte at pasienten lider av AD / HD. Diagnostisering av sykdommen forblir en beregnet vitenskap. Under behandlingen av dedikerte fagfolk, kan effektene av sykdommen avta.

Praksis tålmodighet, toleranse og forståelse. AD / HD-symptomene i hovedsak vurderes under et barns grunnskole år. I løpet av denne tidsperioden, gjennomgår et barn strukturerte endringer i samfunnet som gjør det lettere å diagnostisere problemet og finne en løsning. Mange barn vokser ut av lidelsen etter de når tenårene. AD / HD-pasienter ofte sliter med sykdommen symptomer i hele sitt liv. Foreldre som er tålmodig og forståelse lette den daglige kampen for alle.

Hint

  • Medisinske hjelpemidler kan bidra til AD / HD-pasienter bare en viss grad. Forstå lidelsen og arbeide med barn eller voksen til å overvinne symptomene.

Tips for ADD

Tips for ADD


ADD står for ADHD. Denne lidelsen rammer både barn og voksne. Den manglende evne til å sitte stille eller konsentrere seg om én ting for en lengre periode kan forstyrre skolearbeidet, karriere og mellommenneskelige relasjoner. Men etter visse tips kan gjøre å få gjennom dagen og oppnå sine mål lettere.

Lag lister

Symptomer på ADD inkluderer problemer med å fullføre oppgaver og igjen organisert. For å hjelpe deg å holde fokus, fullføre prosjekter eller oppgaver du starte og holde arbeid, skole eller livet organisert, begynne å lage lister. Hver dag skrive en liste over ting du trenger for å oppnå den dagen som betale regninger, gjøre vaskeri og ringe telefonselskapet. Barn kan skrive en liste som inneholder: gjøre lekser, rent soverom eller lufte hunden. Når oppgaven er fullført, krysse det av listen din.

Ta notater

Skrive selv notater på gule lapper kan også hjelpe deg å holde orden og på sporet. Stick notater på steder du sannsynligvis til å se dem, slik som kjøleskap, bad speil eller på TV. Når du blir distrahert, vil disse tilfeldig plasserte notater minne deg på å betale en regning innen en bestemt dato, ferdig med et skoleprosjekt innen fristen eller få tøyet gjort slik at du har rent undertøy i morgen.

Trening

Daglig mosjon bidrar til å redusere manglende fokus forårsaket av ADD. Det reduserer også stress, fungerer av overflødig energi og roer sinnet ditt, slik at du kan fokusere bedre og fullføre oppgaver enklere. For trening kan du gå til gym, fottur eller sykkel utendørs eller bli med i en lagidrett. For å hjelpe deg med å holde forpliktet til din oppgave diett, spør en venn til å bli en trening kompis.

Sleep

Mangel på søvn kan øke ADD symptomer. En hel natts søvn hjelper deg å konsentrere seg og være mer produktiv i løpet av dagen. For å sikre en god natts søvn, ikke drikker koffeinholdige drikker sent på dagen, holde seg til en daglig sengetid --- selv i helgene - og etablere en sengetid rutine slik at kroppen din vet det er tid for hvile. Hvis du fortsatt har problemer med å sovne, prøve å ta en varm dusj eller bad før du går å sove om natten.

Spis sunt

Et sunt kosthold kan også lette uoppmerksomhet forbundet med ADD, samt lavere stressnivå. Hvis du lider av ADD, spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store. Også prøve å ikke spise sukker, lavere karbohydratinntak og legge til mer protein i kosten din.

Terapi

ADD legger mye stress på romantiske forhold, arbeid relasjoner og vennskap på grunn av ubesvarte avtaler og tidsfrister og irrasjonell atferd. Reparere disse relasjonene ved å søke terapi. Terapi hjelper deg å forstå sykdommen bedre og kan lære din hvordan du kommuniserer og hvordan løse problemer bedre.

Symptomer på ADD hos spedbarn

ADD eller ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en nevrologisk dysfunksjon som rammer om lag én av 20 barn. Selv om det er generelt diagnostisert i skole-alder barn, det er atferd utstilt i barndommen som kan være tidlige tegn på tilstanden. Disse symptomene, sammen med en familie historie av ADHD, øke sannsynligheten for at et barn kan ha sykdommen.

Ekstremt Rastløs

Problemer med å få barnet til å sove fra tid til annen er ikke uvanlig, men ta til etterretning habitually dårlig søvnmønster, utrøstelig anfall av gråt og ekstrem rastløshet ved sengetid.

Vanskelig på Feed

Det kan være en konstant utfordring å få barnet ditt til å sitte stille for fôring tid. Han kan presse maten bort, raskt mister interessen for å spise, blir frustrert og prøver å komme seg ut av setet sitt.

Hyppige Tantrums

På grunn av manglende evne til å kommunisere gjennom tale, kan spedbarn uttrykke seg gjennom sparker, skriker og vrir rundt på gulvet.

Økt Anger

Mens alle barn er i stand til å bli irritert, bør et barn som er lett og intenst provosert være av alvorlig bekymring.

Rytmiske Actions

Banging en leke på bordet igjen og er typisk for de fleste babyer, men bli skremt hvis barnet ditt gjentagelser smeller hodet eller bergarter sengen hennes.

Hypoglykemi Diet for ADD barn

Barn med ADHD (ADD) kan være i stand til å dra nytte av en hypoglycemic kosthold. Når folk spiser mat som øker blodsukkeret plutselig, kan den påfølgende fall i blodsukkeret føre dem til å miste fokus og blir lett frustrert. Noen mener at barn med ADD erfaring denne reduksjonen innen et par timer etter å ha spist måltider tunge i enkle karbohydrater. Derfor kan en del av disse barn ha nytte av en hypoglykemisk diett, eller en diett som unngår disse matvarer.

Matvarer for å unngå

Sørg for at barnet ditt unngår hvitt mel og sukker så mye som mulig mens du er på hypoglykemi kosthold. Disse matvarer føre til at barnets blodsukkeret til å skyte i været, og så til slutt slippe. Koffein kan også ha disse effektene. Eliminere disse matvarer fra barnets kosthold vil bidra til å holde sin blodsukkeret konsekvent gjennom hele dagen.

Eliminere sukkerholdige frokostblandinger og snacks, samt brød, pasta og kjeks laget av raffinert mel. Erstatte disse matvarene med hele korn og nonsugary kolleger så mye som mulig. Sjekk etikettene på bearbeidet mat som barnet spiser for å være sikker på at de ikke inneholder sukkerholdige tilsetningsstoffer, for eksempel ingredienser som slutter på "ose."

Tillatte Foods

I stedet for sukker og hvitt mel, oppmuntre barnet til å spise magert kjøtt og fjærkre, grønnsaker, hele korn og frukt som har lav glykemisk verdier. Hvis barnet ditt ikke liker fullkorn pasta, bruker spaghetti saus i stedet for pasta i noen av sine favorittoppskrifter. Hvis barnet ditt ber om sukkerholdige godbiter, oppmuntre henne til å spise tillatte frukt for henne sukker fikse. Ikke la koffeinholdige drikker i hjemmet ditt; I stedet erstatte dem med sine noncaffeinated kolleger.

Tips om Gjøre overgangen

Hjelpe barnet ditt trekk fra sin vanlige mat menyen til hypoglycemic kosthold kan være vanskelig. For å gjøre overgangen enklere, luke ut de mest problematiske matvarer først, de matvarer som inneholder mest sukker eller hvetemel. Deretter lage en liste over noen matvarer som er på diett at barnet ditt har, og vise den til ham som en forsmak på hva han vil være i stand til å spise. Han kan bli overrasket over hvor mange og variasjon av matvarer som vil være tillatt på diett.

Naturlige dietter for ADHD og ADD Kids

Foreldre til barn med attention-deficit disorder (ADD) eller attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) ofte til en diett overhaling som et første skritt i å håndtere sine barns tilstand. Selv om legene har blandede anmeldelser på effektiviteten av kostholdet som en "kur" for enten lidelse, noen foreldre tror at det å velge sine barns matvarer nøye hjelper i å håndtere symptomer på hyperaktivitet og uoppmerksomhet som karakteriserer ADD og ADHD.

Handle for Natural Foods

Et sunt kosthold for barn med ADHD eller ADD bør legge vekt på helhet og naturlige matvarer, inkludert økologisk kjøtt, fisk, egg og økologiske grønnsaker. Bruke havre, brun ris og rugbrød i stedet for hvit ris, brød eller pasta. Næringsstoffer mangler kan bidra til ADHD. Vær spesielt oppmerksom på fôring barn nok jern, B-vitaminer og kalsium.

Handle nøye for frukt

Barn med ADD eller ADHD har ofte en overfølsomhet for naturlig forekommende salisylater. Salicylates kan finnes hos ellers friske matvarer, inkludert epler, druer, rosiner, appelsiner, fersken og plommer.

Unngå bearbeidet mat

Sukker og tilsetningsstoffer i mat kan øke hyperaktivitet hos barn. Unngå å mate ungen med ADD eller ADHD mat med høyt sukker, eller med tilsatt fargestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler eller grønnsak tyggegummi.

Vurdere mulige allergier

Mat allergi kan også utløse symptomer på ADD og ADHD. Vanligste matvareallergier blant annet soya, melkeprodukter, sjokolade, peanøtter, hvete, sukker, egg og korn. Du bør kanskje vurdere å eliminere eller sterkt redusere disse matvarene for ditt barns kosthold.

Unngå Tungmetaller

Tungmetaller som finnes i matvarer kan også forårsake av uoppmerksomhet eller hyperaktivitet. Unngå mat som inneholder kvikksølv, kadmium og mangan. Hår analyse kan avgjøre om barnet ditt lider av heavy-metal toksisitet.

Hvordan måle ADD Power med en Lensometer

Hvordan måle ADD Power med en Lensometer


En lensometer måler kraften av reseptbelagte brilleglass. Også kjent som en lensmeter eller focimeter, optikere bruke denne enheten til å sjekke objektiver mot optometrist eller øyelege resept før de dispensere et par nye briller til en kunde. Bifokale linser, som gjør at du kan bruke samme par briller for lesing og avstand, inkluderer et eget segment i bunnen av linsen som forstørrer på nær avstand. Kraften i det segmentet er kjent som "ADD", og du kan måle det selv med en lensometer.

Hvordan måle ADD Power med en Lensometer

Sett strøm trommelen i lensometer til null, eller plano, posisjon. Se inn i okularet søkeren, som er kjent som okulær. Vri okulær til høyeste pluss antall posisjon og deretter sakte snu det mot den negative stilling inntil de fokuserer bildene som du ser i søkeren ser klart for deg.

•  Drei dioptervelgeren på siden av den lensometer, som også er kjent som krafthjul, inntil alle fokuslinjer og spiraler, kalt myrer, er skarpt fokusert. Kontroller at skiven er stilt opp på "0" når du har nådd et punkt der myrene er i fokus. Se i lensometer produsentens anvisninger eller kontakt en tekniker til å kalibrere lensometer hvis strømhjulet leser ikke "0" når myrene er i fokus.

Legg et par briller med progressive linser på objektivet plattformen slik at templene av rammen ansiktet du, og bunnen av linsene er så nær banen til søkeren som mulig.

Drei strøm trommel mens du ser i okularet av lensometer til du ser tre fine linjer i perfekt fokus.

Legg merke til at stillingen av drivhjulet. Det er mengden av "ADD", eller forstørrelses makt, av de like å lese delen av dine bifokale linser.

Kontroller "ADD" mot legens resept. Starte på seg de nye brillene så mye som mulig for å bli vant til dem hvis dine resultater med lensometer matche legens resept. Returnere glassene umiddelbart til din optiker hvis "ADD" samsvarer ikke legens spesifikasjoner.

Diett for barn med ADD

Attention Deficit Disorder (ADD) er et atferdsmessig tilstand der en person har problemer med å betale oppmerksomhet og bor på oppgaven. Det kan påvirke voksne, men er mer vanlig hos barn. Selv om det ikke er noen dietter som er endelig vist seg å behandle ADD, noen foreldre finner ut at å endre en ADD barns kosthold kan hjelpe med atferdsproblemer uten å øke medisinering.

Eliminere Tilsetningsstoffer

Ifølge Attention Deficit Disorder Association, kan om lag fem prosent av ADD tilfeller hos barn behandles ved å fjerne kunstige tilsetningsstoffer i sine dietter, referert et program til som Feingold Diet. Dietten er basert på konseptet at enkelte mennesker er følsomme for kjemikalier i prosessert mat, som fører til atferdsproblemer av ADD. Dietten består av helt ridding et barns kosthold av all bearbeidet mat og husholdningsartikler som inneholder kunstige farger, smaker, konserveringsmidler og søtstoffer. Dette inkluderer elementer som fargerike frokostblandinger, brus med kunstige søtstoffer som aspartam og selv tannkrem som er kunstig farget.

Mate Legg til barn naturlig, ubehandlet mat for ca en måned og overvåke hans oppførsel. Selv om endring i kostholdet er ikke en bevist behandlingsmetode for ADD, kan noen foreldre finne noen gunstige endringer i barnas atferd. Selv om et barn ikke har overfølsomhet for kjemikalier i bearbeidet mat, er en diett høy i tilsetningsstoffer ikke anses ideelt uansett, så eliminere de som ikke vil være skadelig selv om det ikke behandle ADD symptomer.

Legge Balanserte Næringsstoffer

Selv om alle mennesker trenger en godt balansert kosthold, som sikrer et barn med ADD har en riktig balanse av ernæring kan være spesielt nyttig for å hindre forverring av ADD symptomer. Ifølge ADD magasinet "ADDitude Magazine", et barn med ADD bør spise magre proteiner, som kylling, soya, oksekjøtt, bønner, melkeprodukter eller nøtter i løpet av dagen for å holde henne blodsukkeret. Høye blodsukkernivåer fra en mangel på protein kan bidra til hyperaktiv atferd.

En riktig balanse av karbohydrater, frukt og grønnsaker og protein kan også holde en ADD barnets blodsukkeret jevnt. Et vanlig måltid bør bestå av 50 prosent frukt eller grønnsaker, 25 prosent protein og 25 prosent hele korn karbohydrater, som brun ris eller hele hvete pasta. Hele korn har en tendens til å inneholde mer fiber enn hvitt mel-baserte karbohydrater og kan holde et barns sult fornøyd. Når et barn med ADD mangler fiber i kosten hennes, kan hennes blodsukkernivået svinge og gjøre det enda vanskeligere for henne å konsentrere seg. Hvis du føler barnet ditt kan gå glipp av næringsstoffer, spesielt hvis hun er kresen i matveien, gi henne en daglig multivitamin å sikre at hun får nok vitaminer og mineraler for å holde kroppen hennes så sunt som mulig.